آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi 1000
    ستاره دار(2)
    • Mar 2011
    • 313

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    فعلا که ریش و قیچی دست آنهاست
    دلار 3800 تومانی که شیر فهمتان نکرد , غفلت کنید دلار 7000 تومانی خر فهمتان میکند که اختیار با کیست :D
    .
    کمی هم به آمارهای اجتماعی توجه کنید بد نیست که به کجا رسیده ایم ! هر چند که ریاضیات و توهمات شما مانند جن و بسم الله است :D
    خوشم میاد فکر میکنی حرفات خیلی منطقیه و جالبه در صورتیکه هیچ معنا و مفهوم و ارتباطی به اصل بحث نداره...

اولا اینها عمدتا بخاطر محمود و دوستان بود که این ستم رو بر ما کردند و تحریم شد بهونه دست اینها برای غارت بیشتر،

اما برسیم به بحث، تو میگی اگه اربابتون میز رو ترک کنه موندن ظریف بی فایده است، در حالیکه محمد 123 جواب داد و شما حتی در همین حد ساده هم از تحلیل گفته ها ناتوان هستید،

دوم اگه اینطور هست که شما در توهمات خودتون به اون فکر می کنید، پس چرا این کار رو نکرد و دلار رو نکرد 7000ت؟ چرا اومد سر میز مذاکره و خودش پیشنهاد به ایران داد؟

یه باره میومد دلار رو می کرد 7000 نه 14000!!! کی به کیه!؟ کلا ایران رو نابود می کرد می رفت پیکارش! دیگه مذاکره و اصرار به توافقی که خودشون دارند چه معنایی داره؟؟؟

کلا حرف های شما تماما بی ربط و از روی بغض و کینه است، متأسفانه هویتی ندارید که اگه داشتید نمی گفتید ارباب دنیا فلان و بهمان،
    پس شماها چی هستید سیب زمینی؟؟؟
    کلا یاد گرفتی چرت و پرت بگی و ژست روشنفکرانه بگیری و همه مسائل رو با هم قاطی کنی که بگی من دارم درست میگم...

حالا موندم به حالت گریه کنم یا بخندم،

فعلا سعی کن تحلیل های ساده رو یاد بگیری تا بفهمی منظور ظریف چی بوده،
    بعد هم یاد بگیر در چارچوب بحث حرف بزنی، نه اینکه بی ربط حرف بزنی... گفتم که خوش باش...

راستی کاربر بی نزاکت یادم هست قبلا ژست آدم های با ادب رو می گرفتی برای سرکوب حرف های بحق مخالفانت!!!
    باید عرض کنم که خر فهم شما هستید... همین که از خودتون هویت و وجودی ندارید که آمریکا رو ارباب دنیا معرفی میکنی در نشان دادن خریت شما کفایت میکنه;)

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post

دوم اگه اینطور هست که شما در توهمات خودتون به اون فکر می کنید، پس چرا این کار رو نکرد و دلار رو نکرد 7000ت؟ چرا اومد سر میز مذاکره و خودش پیشنهاد به ایران داد؟

یه باره میومد دلار رو می کرد 7000 نه 14000!!! کی به کیه!؟ کلا ایران رو نابود می کرد می رفت پیکارش! دیگه مذاکره و اصرار به توافقی که خودشون دارند چه معنایی داره؟؟؟
      به آن شدت عمل کند که بابای صاحب بچه در میآد !
      همونطوریکه 400 درصد رشد داد و هیچی نفهمیدی و هنوز توهم و قدقد میکنی با وجود فلاکت و نکبتی که کشور را گرفته, غفلت بشود الباقیش هم در انتظارمان است !

الباقی صحبت هات هم میدانی مزخرف میگویی و بدرد اراجیف دور هم بسیجی های زیر 12 سال میخورد !
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• mehdi 1000
        ستاره دار(2)
        • Mar 2011
        • 313

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        این باعث افتخار بنده است , که نشان میدهد در حیطه افکار واعمال دگم و متحجر و پوسیده و خائن و وطن فروشانی مانند شما قرار ندارم :)
        شما بیمار و متوهم هستید...
        اتفاقا این باعث افتخار بنده است که با افراد بی هویتی مثل شما هیچ نقطه مشترکی ندارم...

گفتم بی ربط حرف میزنی، حرفات از روی بغض و کینه و دشمنی است، تماما ژست روشنفکرانه،

توصیه میکنم برید تحلیل های ساده که همه بلدند رو یاد بگیرید بعد که به سطح عموم مردم رسیدید بیاد جلو،

خائن هم کاملا روشن هست شما هستید،
        کسی که حرف ظریف رو طور دیگه ای تفسیر میکنه و کشور دیگه رو ارباب خودش میدونه خائن هست، که اینجا شما مصداق روشنش هستید،
        اما توهمات بیمارگونه شما باعث شده اینجا هم چرت بگید...

تفکرات متحجرانه و پوسیده هم که از گفتار شما بیرون میاد، برای همه روشنه،
        یاد گرفتید ژست بگیرید و خودتون رو متفکر و روشنفکر ببینید، و وقتی جوابی ندارید بدید طرف مقابل متحجر با تفکرات پوسیده خطاب کنید....

وطن فروشی هم نکنید، خجالت آوره...

بی خیال، هر وقت یاد گرفتی تحلیل های ساده رو بکنی و دیگه در نمونه های مثل گفته ظریف چرت نگفتی بیا شاید برای بحث قبولت کردم...

بیش از این هم حرفی با آدم بی منطق و وطن فروشی چون شما باقی نمی مونه،

بنده تنها خواستم ماهیت پوچ و پوشالی افکار بیمار شما رو نشون بدم که دادم... شبت بخیر متفکر روشنفکر... خخخخخخخخخخخخ

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

انشاللهه خدا بانظارت بر بدبختی وفلاکت کشور در مدیریت همه چی که تاوانش را مردم عزیز میدن خودش با تغییر رویه افکارهمه مذاکره کنندگان کارو به نحو احسن تمام کنه که هیچ تندرویی از هیچ طرف جرات دخالت نداشته باشه البته اگه خدا بعد 37 سال دلش بسوزه حداقل علاوه بر زنده بودنمان کمی دیگه شعارای مرگ بر.. وسیاست وخیلی جیزای تکراری که دیگه خسته کننده شده راحت بشیم بخدا بسمونه مسولا بفکر رفاه مردم و..باشن وانشالله تا2نصف شب امروز خبر خوشی که هر چند سودی بحال مردم نداره ولی کاچی بهتر ازهیچی وانشالله روزی برسه کشوری بادین واقعی اسلام ودر رفاه و.. مثل کشورهای اروپایی وامریکا و.. باشیم که ماها بعیده ببینیم توکل توکل ارزو عیب نیست

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
            شما بیمار و متوهم هستید...
            اتفاقا این باعث افتخار بنده است که با افراد بی هویتی مثل شما هیچ نقطه مشترکی ندارم...

گفتم بی ربط حرف میزنی، حرفات از روی بغض و کینه و دشمنی است، تماما ژست روشنفکرانه،

توصیه میکنم برید تحلیل های ساده که همه بلدند رو یاد بگیرید بعد که به سطح عموم مردم رسیدید بیاد جلو،

خائن هم کاملا روشن هست شما هستید،
            کسی که حرف ظریف رو طور دیگه ای تفسیر میکنه و کشور دیگه رو ارباب خودش میدونه خائن هست، که اینجا شما مصداق روشنش هستید،
            اما توهمات بیمارگونه شما باعث شده اینجا هم چرت بگید...

تفکرات متحجرانه و پوسیده هم که از گفتار شما بیرون میاد، برای همه روشنه،
            یاد گرفتید ژست بگیرید و خودتون رو متفکر و روشنفکر ببینید، و وقتی جوابی ندارید بدید طرف مقابل متحجر با تفکرات پوسیده خطاب کنید....

وطن فروشی هم نکنید، خجالت آوره...

بی خیال، هر وقت یاد گرفتی تحلیل های ساده رو بکنی و دیگه در نمونه های مثل گفته ظریف چرت نگفتی بیا شاید برای بحث قبولت کردم...

بیش از این هم حرفی با آدم بی منطق و وطن فروشی چون شما باقی نمی مونه،

بنده تنها خواستم ماهیت پوچ و پوشالی افکار بیمار شما رو نشون بدم که دادم... شبت بخیر متفکر روشنفکر... خخخخخخخخخخخخ
            ساعت 16 است و شب نشده !

ماشالله !! کمی هم نفس بکش!چرا مانند غربتی ها , ننه من غریبم بازی در آوردی ؟
            کمی از ناسزا و دشنام و فحش دادن دست بکش و ریلکس باشد ...! هر چند که بنده حدس میزنم یک مسلمان شیعه متعصب باشید و الانه روزه هم هستید !و بنده انتظاری جز این رفتار نمیتوانم از شما داشته باشم !
            پیشنهاد میکنم از عقل و شعور و فهم بیشتر استفاده کنید ! حیف است مغزتان آکبند تحویل قبرستان بدهید ! :)
            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

اون کسانی که باعث خواهند شد با احساس و سفته بازی دلار بالا بره قطعا طرز تفکراتی مثل امسال شماست ، بنده و همفکران من هیچ وقت حاضر نیستیم برای سود زیاد تیشه به ریشه ی مملکت بزنیم و کار به جایی برسه که طبق آمار اعلام بشه 20 میلیارد دلار در بالشت های مردم است ، بنده بارها با علم به اینکه دلار افزایش خواهد داشت ولی هیچ وقت به این تجارت وارد نشدم ، چون دلار با داروی مردم ، با غذای مردم سرو کار داره و من هم اهل ورود مال شبهه ناک در زندگیم نیستم
              و اما در مورد تهدید آمریکا :
              ما بر خلاف طیف شما اهل افراط و تفریط نیستیم که یک زمانی سفارت امریکا رو تسخیر کنیم و از دیوارش بالا بریم و یک زمانی هم تمام دنیا رو کدخدا بدونیم و همه چیز کشور رو معطل توافق با کدخدا بکنیم
              ما اهل منطق و تعادلیم ، بنده بسیار دوست دارم توافق بشه و خودمم فول سهم هستم ولی قطعا توافقی که عزت ایران رو زیر سوال ببره نمی پذیرم ، و در راه عقیده و راهمون هم در جنگ 300 هزار جون دادیم و الان هم اگه لازم باشه مال خواهیم داد و هیچ ابایی هم از این ندارم ،بنده حتی حاضرم در راه عقاید خودم (البته نه مسئولین فعلی) جان و مال بدهم
              حالا اصلا دلار بشه 14000 باز هم مشکلی نیست
              و مطمئنا توده های مردم هم زیر بار هر توافقی نمی رن ، چون زمان جنگ هم همین توده ها از انقلاب دفاع کردند و طیف فکری شما به امریکا و کشورهای خارجی فرار کردید ، الان هم دلار گرون بشه و استخوان های مردم هم زیر بار فشار اقتصادی خرد بشه باز مردم تحمل می کنن و مجددا بسیاری از شما از کشور خواهید رفت و بعد هم که آب از آسیاب افتاد با روش های مختلف و بهونه های مختلف و با ایجاد تفرقه دوباره به مملکت باز خواهید گشت و دوباره همین حرف های تکراری رو در رسانه ها می زنید ، و باز مشکلی برا کشور پیدا بشه فرار می کنید و این سیکل همیشه تکرار خواهد شد تا مردان حقیقی مشخص بشن

نظر

• rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

15:56
                وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه امروز به لندن رفته و فردا به وین بازمی‌گردد، اظهار داشت: قرار است، فردا نشست وزرا برگزار شود.

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

خبرگزاری فارس:

سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد که امکان دستیابی به توافق هسته‌ای میان ایران و طرف‌های مذاکره‌کننده در روزهای آینده وجود دارد....
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

...
                    آخرین ویرایش توسط نجاT...؛ 2015/07/10, 15:22. دلیل: تکرار
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

15:12

یک مقام ایرانی به شبکه المیادین گفته است که محاسبات اشتباه غرب و زیاده خواهیهای آنها ممکن است مذاکرات را با شکست مواجه کند

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                        اون کسانی که باعث خواهند شد با احساس و سفته بازی دلار بالا بره قطعا طرز تفکراتی مثل امسال شماست ، بنده و همفکران من هیچ وقت حاضر نیستیم برای سود زیاد تیشه به ریشه ی مملکت بزنیم و کار به جایی برسه که طبق آمار اعلام بشه 20 میلیارد دلار در بالشت های مردم است ، بنده بارها با علم به اینکه دلار افزایش خواهد داشت ولی هیچ وقت به این تجارت وارد نشدم ، چون دلار با داروی مردم ، با غذای مردم سرو کار داره و من هم اهل ورود مال شبهه ناک در زندگیم نیستم
                        و اما در مورد تهدید آمریکا :
                        ما بر خلاف طیف شما اهل افراط و تفریط نیستیم که یک زمانی سفارت امریکا رو تسخیر کنیم و از دیوارش بالا بریم و یک زمانی هم تمام دنیا رو کدخدا بدونیم و همه چیز کشور رو معطل توافق با کدخدا بکنیم
                        ما اهل منطق و تعادلیم ، بنده بسیار دوست دارم توافق بشه و خودمم فول سهم هستم ولی قطعا توافقی که عزت ایران رو زیر سوال ببره نمی پذیرم ، و در راه عقیده و راهمون هم در جنگ 300 هزار جون دادیم و الان هم اگه لازم باشه مال خواهیم داد و هیچ ابایی هم از این ندارم ،بنده حتی حاضرم در راه عقاید خودم (البته نه مسئولین فعلی) جان و مال بدهم
                        حالا اصلا دلار بشه 14000 باز هم مشکلی نیست
                        و مطمئنا توده های مردم هم زیر بار هر توافقی نمی رن ، چون زمان جنگ هم همین توده ها از انقلاب دفاع کردند و طیف فکری شما به امریکا و کشورهای خارجی فرار کردید ، الان هم دلار گرون بشه و استخوان های مردم هم زیر بار فشار اقتصادی خرد بشه باز مردم تحمل می کنن و مجددا بسیاری از شما از کشور خواهید رفت و بعد هم که آب از آسیاب افتاد با روش های مختلف و بهونه های مختلف و با ایجاد تفرقه دوباره به مملکت باز خواهید گشت و دوباره همین حرف های تکراری رو در رسانه ها می زنید ، و باز مشکلی برا کشور پیدا بشه فرار می کنید و این سیکل همیشه تکرار خواهد شد تا مردان حقیقی مشخص بشن
                        چه آدم خوبی هستید شما !!( از افعال معکوس استفاده کردم , در مثل میگویند ...ر خودتی , ما را چارپا فرض نکن !)
                        اما اینکه میگویی دلار نمیخری و با زندگی مردم سرو کار دارد و از این دست اراجیف !!! بیشتر نادانی و جهالت شما را میرساند تا فهم و شعور شما را از اقتصاد .....
                        دلار هم مانند هر کالایی است و زودتر از بقیه واکنش نشان میدهد , و هیچ فرقی با آنکس که دارو میخردو میفروشد یا زمین و ملک و طلا و کرم ضد آفتاب و آرد و ذرت و یونجه و موبایل و غیره و غیره ندارد !!!...اصلا مگر در این مملکت وجدانی در تولید و کسب رزق حلال هست که کسی انجامش میدهد(تاکید میکنم در هر زمینه ایی و کالا و خدماتی ) , ...همه دلالیم ! از دولت که مادر کشور است تا پائین ترین قشر جامعه ...همه سرو ته یک کرباسیم !!! ...یک موضوعی هم که به تجربه به من ثابت شده هر شخصی که دم از انسانیت و مسلمانی و وجدان و وطن پرستی میزند از همه عوضی تر است , هر چه بیشترپافشاری کند عوضی تر و خطرناک تر است !نمونه بارزش که همه میشناسند و شهره و خاص و عام است جناب احمدی نژاد میباشد , که حتی این اقای mehdi 1000cc از همفکران شما که مرتب پستهایش را لایک میکنی نیز اذعان دارد !!!
                        .
                        همینکه شما از کوچک زاده مجلس که بوقلمون صفت میباشد حمایت و پشتیبانی میکنید نمایانگر ذات و کیفیت شماست ;) دیگر در صدد تعریف و توصیف انسانیت و معرفت و شعور و وجدان خود نباشید ;)
                        آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/10, 15:38.

نظر

• B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

الميادين: هاموند از جلسه فردا براي تکميل مذاکرات هسته اي خبر داد

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد، فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد فردا جلسه وزرای خارجه کشورهای گروه 1+5 و ایران برای تکمیل مذاکرات هسته ای برگزار خواهد شد.

.

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

در رذالت شما همین بس که دلالی در وجودت هست و خودت هم به آن اعتراف می کنی ، اگر تمام دنیا هم دلال باشند دلیل نمیشه شما هم دلال باشی ، البته این به اعتقادات شما وابستش که آیا قبول داری دنیای دیگری هم هست یا نه ؟
                            اگه اندکی سواد اقتصادی داشتی می فهمیدی که چیزی به نام حباب در بازار داریم که اون رو سفته بازی امثال شما بوجود میاره این حباب هم در هر جایی ممکنه بوجود بیاد ممکنه در کالا باشه مثل زعفرون، ملک و... و یا در دلار ، علت اینکه بنده دلار رو از دیگران جدا می کنم چون اثر زیادی در کل اقتصاد داره و نیاز بخش بیشتری از مردم به اونه اگه نه بین کالا ها هیچ فرقی از نظر حباب نیست ، بنده نادان اقتصادی نیستم ، ولی ولنگار اقتصادی هم نیستم که نون در آوردن از هر راهی رو قبول داشته باشم ، هر چیزی رو در جایی که ارزش اقتصادی داره می خرم و تو حدی که برام قابل قبول باشه می فروشم

رای بنده هم به خودم مربوطه و شما اگه اندکی به همون امریکا و غربی که نوکرشی اعتقاد داشتی هیچ وقت کسی رو به خاطر رایش مسخره نمی کردی ، این از اصول اولیه دموکراسیه
                            بنده با افتخار به کسانی که حامی احمدی نژاد باشن رای میدم ، به کسانی که در دو سال سیاه پایانی دولت کریمه ی احمدی نژاد که همه به شخص دوم مملکت توهین می کردن کمتر از همه ب توهین کرده باشه، رای خواهم داد و بر عکس کسانی طرفدار دولت فعلی (به جز وزیر خارجش) باشن رای نخواهم داد
                            آخرین ویرایش توسط rajabi؛ 2015/07/10, 15:54.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

هاموند: مذاکرات به شکل دردآوری آهسته است/می توانیم در 12 ساعت اینده برخی مسائل را حل کنیم
                              وین - ایرنا - فیلیپ هاموند اعتقاد راسخ دارم مقامات ما در همکاری با ایران در 12 ساعت آینده می توانند یکسری مسائل را حل و فصل کنند تا فردا در نشست وزیران مشخص شود اخرین موانع را کنار زده ایم یا نه.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• signalemosbat
                                عضو عادی
                                • May 2015
                                • 125

۱۳۹۴/۰۴/۱۹

محمد جواد ظریف رسیدن به توافق جامع را طی امروز بعید دانست

محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، که روز جمعه ( امروز)، برای دقایقی در بالکن هتل کوبورگ، محل مذاکرات در وین، ظاهر شده بود، مذاکراتش با جان کری وزیرخارجه آمریکا و خانم فدریکا موگرینی را سازنده خواند.

او رسیدن به توافق را طی امروز بعید دانست و گفت مهمترین موضوعات هنوز حل نشده است.

آقای ظریف در پاسخ به خبرنگاری که پرسیده بود:« فکر می کنید تا آخر هفته در وین هستیم» گفت :« اینطور به نظر می رسد».

ظریف ابراز امیدواری کرد که تا دوشنبه همه چیز حل شود.

نظر

در حال کار...
                                X