آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • poya bors
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 83

    #18211
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    لحظه به لحظه با مذاکرات هسته ای،
    صالحی:شانس توافق بالاست/ به نظر نمی رسد که تا روز دوشنبه توافقی به دست آید/ اظهار امیدورای وزیرخارجه آلمان برای توافق



    ضرب‌الاجل 9 جولای با کارشکنی امریکایی ها به پایان رسید و توافقی صورت نگرفت؛ اما همچنان مذاکرات میان ایران و کشورهای 5+1 ادامه دارد. قرار بود ایران و 1+5 تا پایان روز جمعه مذاکرات درباره رسیدن به توافق جامع هسته‌ای را به پایان ببرند، این در حالی است که مذاکرات تا روز دوشنبه (22 تیرماه) بنابر اعلام وزارت خارجه آمریکا برای دادن زمان بیش‌تر به مذاکرات، تمدید شد.

    به گزارش «تابناک»، مذاکرات هسته ای ایران و اعضای 1+5 در شوک ناشی از دبه واشنگتن در ساعت صفر مذاکرات برگزار شد. دیروز جو خبری و تحلیل حاکم بر هتل کوبورگ و شهر وین ، متاثر از کارشکنی دقیقه نودی تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا بود. این کارشکنی در حوزه رفع تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد و با دستور مستقیم اوباما صورت گرفته است.

    کارشکنی رایس

    برخی اخبار حاکی از آن است که مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا طی روزهای اخیر نقش مستقیمی در تغییر نظر اوباما و دبه کاخ سفید در دقیقه 90 مذاکرات هسته ای ایفا کرده است و سوزان رایس که قبلا نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز بوده است، بر روی لغو تحریمهای شورای امنیت و مکانیزم آن ابراز نظری مخرب و بازدارنده نموده و این اظهار نظر مورد توجه باراک اوباما قرار گرفته است.

    همین مسئله سبب شد تا رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در جریان یک ویدئوکنفرانس مستقیم، از کری و مونیز بخواهد تا در خصوص موضوع لغو تحریمهای شورای امنیت نظر خود را تغییر داده و دبه کنند. نقش پشت پرده سوزان رایس در این معادله بر هیچ کس پوشیده نیست. برخی تحللیگران اعلام کرده اند که این اقدام سلبی سوزان رایس هم در راستای رویکرد ضد ایرانی وی و هم با هدف اقناع برخی سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه صورت داده است. با این حال سوزان رایس سعی دارد طی روزهای در ظاهر کمترین سخنی در خصوص مذاکرات هسته ای با ایران به میان نیاورد.

    همچینین اگرچه ضرب الاجل 13 جولای دوباره بر سر زبان ها افتاده است اما یک منبع ایرانی نزدیک به تیم مذاکره کنند هسته ای در واکنش به تعیین ضرب الاجل 13 جولای از سوی مقامات آمریکایی اعلام کرد :هدف ما از حضور در مذاکرات هسته ای رسیدن به توافقی آبرومندانه و عزتمدارانه است. در این معادله ، ایجاد محدودیت زمانی برای خود را نمی پذیریم. ما به دنبال توافقی خوب هستیم، در اینجا زمان برای ما اصالت ندارد. تا زمانی که خواسته های ما در مذاکرات تامین نشود، مذاکره ادامه خواهد داشت.

    این مقام ایرانی افزود:«دبه اخیر مقامات آمریکایی گره هایی را در مذاکرات ایجاد کرده است. لازم است این گره ها باز شود و در این خصوص واشنگتن باید اراده لازم را از خود نشان دهد .از این رو تعیین ضرب الاجل برای ما موضوعیتی ندارد.»

    دیپلماسی بالکنی ظریف

    محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان صبح امروز پس از مذاکره با همتای آمریکایی خود که به گفته منابع آمریکایی موگرینی نیز در این دیدار حضور داشته است د بالکن هتل ظاهر شد و در پاسخ به خبرنگاران که به او گفتند چرا پایین نمی‌آیید؟ گفت: من فقط برای هوا‌خوری چند دقیقه ای بیرون‌امدم.ظریف در پاسخ به خبرنگاری ژاپنی که پرسید مذاکرات تا پایان هفته میلادی به طول می‌انجامد گفت: به نظر این طور است.وی در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگر که پرسید امروز توافق می‌شود؟ گفت: بعید است.داوود محمدنیا، حسین فریدون و سید عباس عراقچی در بالکن همراه ظریف بودند.امروز رفت و آمدهای ظریف و همراهانش به بالکن افزایش یافته و او به فاصله کمی دوباره به همراه علی‌اکبر صالحی به بالکن آمد و گفت: اصلش را آوردم.ظریف مجددا در برابر سوالات خبرنگاران قرار گرفت.وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین موضوعات باقی مانده چیست؟ گفت: رسیدن به "بله" برای موضوعات مهم.ظریف که به نظر می‌آید از دیروز " دیپلماسی بالکن" را پیش گرفته است مذاکراتش با کری که صبح امروز انجام شد را " سازنده" خواند.وی گفت که اگر اراده سیاسی باشد مشکلات حل می شود.ظریف افزود: هنوز مهمترین موضوعات حل نشده است.


    12:31 دیدار وزرای خارجه آلمان و آمریکا

    12:30 مقام دولتی سابق آمریکا، از سخت تر شدن موضع کشورش در مذاکرات هسته ای با ایران خبر داد. به گزارش شبکه راشا تودی، فلاینت لیوریت، مقام سابق دولت آمریکا که از سال 1992 تا 2003 در وین به سر می برد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی اظهار داشت: با وجود تلاش هایی که در وین می شود، به نظر می رسد که مذاکرات این هفته سخت تر باشد.

    وی در ادامه افزود: مذاکرات در وضعیت عادی قرار دارد. به نظر نمی رسد که تا روز دوشنبه توافقی به دست آید. البته چه بسا دولت اوباما نیز نگران واکنش داخلی به این توافق باشد. کنگره آمریکا قرار است توافق هسته ای ایران را به منظور برداشتن تحریم های هسته ای بررسی کند. این مقام سابق آمریکایی در ادامه، سخت تر شدن مواضع آمریکا را به برخی مخالفت ها در داخل آمریکا ربط داد.

    12:00 صالحی با اشاره به اینکه مذاکرات همچنان به خوبی پیش می‌رود، گفت: شانس توافق بالاست

    11:58 امروز؛ رایزنی ظریف و کری با حضور موگرینی . رایزنی وزرای خارجه ایران و آمریکا با حضور فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در وین برگزار خواهد شد.

    09:59 روزنامه نیویورک‌تایمز با اشاره به اختلاف نظر بر سر تحریم‌های تسلیحاتی در مذاکرات هسته‌ای، نوشته است که از دید ایران رفع این تحریم‌ها مسئله اقدامات متقابل و همچنین نشان تغییر رویکرد در قبال خود است.

    03:13 اشتون کارتر: اگر توافق قابل راستی‌آزمایی نباشد آمریکا آن را امضا نخواهد کرد. وزیر دفاع آمریکا افزود: ایرانی‌ها قابل اعتماد نیستند. اوباما گفته که فقط توافقی خوب می‌خواهد. توافق خوب باید قابل راستی‌آزمایی باشد یعنی اینکه ما باید بتوانیم مشخص کنیم ایرانی‌ها بدنبال سلاح هسته‌ای نیستند

    01:07 وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد ایران و 1+5 بتوانند تا روز دوشنبه در مذاکرات شهر وین که بر اثر درخواست‌های زیاده‌خواهانه واشنگتن به بن‌بست کشانده شده به توافق نهایی دست پیدا کنند.

    01:12 خانم موگرینی نوشت: «در وین، هنوز شب و روز مشغول کار در مذاکرات هسته‌ای ایران هستیم.»

    00:53 نشست دوجانبه عراقچی و شرمن پایان یافت اما جلسات معاونان و کارشناسان ادامه خواهد داشت.

    نظر

    • سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

      #18212
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      شبکه خبر به صورت زنده گفت که وزیر فرانسه اومد و چین و روسیه هم قراره امروز بیان و شب نشست وزرا برگزار بشه .
      اگر در این نشست به جمع بندی برسن که دوشنبه توافق میشه اگر نه که .........#:-S
      تا فردا صبح خیلی چیزا مشخص میشه

      نظر

      • poya bors
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 83

        #18213
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        مصاحبه امانپور با موگرینی و موسویان/ اگر تصمیمات مهم در ساعات آینده اتخاذ نشود، توافقی در کار نیست
        بین الملل > دیپلماسی - گزارشگر برجسته شبکه سی ان ان در گزارشی با حضور فدریکا موگرینی و سیدحسین موسویان به موانع موجود در توافق هسته ای پرداخت.

        کریستین امانپور، گزارشگر برجسته شبکه سی ان ان در گفتگویی مشترک با حضور فدریکا موگرینی مسول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سیدحسین موسویان، عضو ارشد تیم پیشین هسته‌ای کشورمان به بررسی موانع موجود در توافق هسته‌ای پرداخت.

        موگرینی در پاسخ به سوال امانپور پیرامون موانع به وجود آمده در مذاکرات گفت: گفتگوها هر از چند گاهی پرتنش می شود و گاهی مواقع حرفهایی که رد و بدل می شود پرتنش است اما احترام متقابل همواره وجود دارد و تکلیف مذاکرات هسته ای ظرف چند ساعت آتی مشخص خواهد شد.

        وی افزود: هنوز امکان دستیابی به توافق وجود دارد اما هیچ درصدی ارائه نمی کنم زیرا ما همچنان به توافق نزدیک هستیم. با این حال اگر تصمیم های مهم تاریخی و سیاسی طی ساعات آتی اتخاذ نشود ما توافقی نخواهیم داشت.

        مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: همه مسئولیت های مهم و تاریخی را که پیش روی همه افراد دور میز مذاکره وجود دارد را درک می کنند اما دستیابی به یک توافق تاریخی عدم اشاعه که منطقه و جهان را بسیار امن تر خواهد کرد. اما باید بدانیم که سیاست های داخلی، افکار عمومی نیز سهم قابل توجهی دارند.

        این مقام ارشد اروپایی بیان داشت: شش کشوری که در یک طرف میز مذاکره نشسته اند فرایند به شدت سازنده و مفیدی را دنبال می کنند. همه شش کشور تاکنون نقشی بسیار خوب را بازی کردند و اتحاد شش کشور بسیار عالی بوده است. با این حال آنچه می بینم و به من و همه مربوط است اینکه در پشت درهای بسته چه می گذرد و به گفتگوها درباره بخشهای سیاسی فنی توافق و نیز خود توافق مربوط می شود همه چیز کاملا سازنده است

        موگرینی یادآور شد: شرایط به زودی مشخص خواهد شد و لحظه سرنوشت ساز به زودی فرا می رسد. تصمیم های دشوار و سیاسی باید درباره دو مسئله ای که باقی مانده است گرفته شود و این تصمیم گیری ها مربوط به مسایل تکنیکی نیست بلکه سیاسی است. من فکر می کنم آن لحظه به زودی و ظرف چند ساعت آتی فرا می رسد و معلوم میشود که آیا طرفها از فضای سیاسی لازم برای اتخاذ این تصمیم های سیاسی برخوردارند یا خیر.

        سید حسین موسویان، نیز در ادامه گفت:

        97% متن توافق و تمام شده. خانم موگرینی گفت مسایل باقیمانده تکنیکی نیست و سیاسی است زیرا مشکل مهمی در مورد مسایل تکنیکی مربوط به مقررات معاهده ان پی تی و آژانس بین المللی انرژی اتمی بافینمانده است. اما مشکل سیاسی موجود مذاکرات مربوط به زیاده خواهیهای فراتر از معاهده ان پی تی و مقررات بین الملل است. مسئله اصلی باقیمانده در مورد تحریمهای مربوط به قطعنامه های سازمان ملل است. در توافق نوامبر 2013 ژنو و توافق آوریل لوزان، ایران و قدرتهای بزرگ توافق کردند که کلیه تحریمهای مریوط به مسیله هسته ای برداشته خواهد شد.

        اکنون آمریکا یک بازی سیاسی را آغاز کرد است. تحریمهای سازمان ملل را به دو قسمت تقسیم کرده است.

        دسته اول را تحریمهای اقتصادی مثل بانک و نفت و بیمه میداند. و دسته دوم را تحریمهای مربوط به اشاعه سلاح هسته ای دانسته که تحریمهای سلاح نظامی را هم در این دسته کنجانده است. طرف ایرانی هم میگوید آقای کری ما یکبار قبلا توافق کرده ایم که کلیه تحریمهای مرتبط هسته ای اعم از تحریمهای سازمان ملل و یک جانبه و چند جانبه برداشته خواهند شد.

        مشکل مهم دیگر این است که آمریکا برخی از مواضع خود را بعد از توافق لوزان تغییر داده است. مثلا در لوزان توافق کردن که سانتریفیوژهای نطنز از 3000 به 1000 کاهش خواهد یافت. این حقیقتی بود که در فکت شیت وزارت خارجه آمریکا هم آمد. اما بعد از توافق لوزان آمریکا تغییر موضع داد و از ایران خواست که سانتیقیوژ های نطنز از 3000 به 300 کاهش یابد.این رفتار سیاسی آمریکا موجب مشکلات فعلی مذاکرات است. درهرصورت من معتقدم توافق میتواند صورت بگیرد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #18214
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          94/04/20 - 12:49

          همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
          لاوروف عصر امروز در وین خواهد بود
          وزیر امور خارجه روسیه عصر امروز به جمع مذاکره‌کنندگان در وین خواهد پیوست.
          خبرگزاری فارس: لاوروف عصر امروز در وین خواهد بود

          به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه عصر امروز وارد وین می‌شود و به جمع مذاکره‌کنندگان در وین خواهد پیوست.

          در حال حاضر وزرای خارجه ایران، آمریکا، فرانسه و آلمان در وین حضور دارند و قرار است هاموند وزیر خارجه انگلیس نیز به وین بیاید.
          هنوز مشخص نیست وزیر خارجه چین چه زمانی به وین بیاید.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • mohsen68
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 1756

            #18215
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            فوری:

            گمانه‌زنی‌ها درباره تمدید مذاکرات تا اوایل سپتامبر افزایش یافته است.

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #18216
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              لحظه به لحظه با مذاکرات هسته ای،

              فوری: احتمال تمدید مذاکرات تا سپتامبر/ آغاز نشست ظریف و کری/ صالحی:شانس توافق بالاست/ به نظر نمی رسد که تا روز دوشنبه توافقی به دست آید/ اظهار
              امیدواری وزیرخارجه آلمان برای توافق/
              پیشرفت در اختلاف ابعاد احتمالی نظامی/ احتمال پیوستن لاوروف به مذاکرات

              ضرب‌الاجل 9 جولای با کارشکنی امریکایی ها به پایان رسید و توافقی صورت نگرفت؛ اما همچنان مذاکرات میان ایران و کشورهای 5+1 ادامه دارد. قرار بود ایران و 1+5 تا پایان روز جمعه مذاکرات درباره رسیدن به توافق جامع هسته‌ای را به پایان ببرند، این در حالی است که مذاکرات تا روز دوشنبه (22 تیرماه) بنابر اعلام وزارت خارجه آمریکا برای دادن زمان بیش‌تر به مذاکرات، تمدید شد.
              کد خبر: ۵۱۶۲۲۱
              تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸ - 11 July 2015

              ضرب‌الاجل 9 جولای با کارشکنی امریکایی ها به پایان رسید و توافقی صورت نگرفت؛ اما همچنان مذاکرات میان ایران و کشورهای 5+1 ادامه دارد. قرار بود ایران و 1+5 تا پایان روز جمعه مذاکرات درباره رسیدن به توافق جامع هسته‌ای را به پایان ببرند، این در حالی است که مذاکرات تا روز دوشنبه (22 تیرماه) بنابر اعلام وزارت خارجه آمریکا برای دادن زمان بیش‌تر به مذاکرات، تمدید شد.

              به گزارش «تابناک»، مذاکرات هسته ای ایران و اعضای 1+5 در شوک ناشی از دبه واشنگتن در ساعت صفر مذاکرات برگزار شد. دیروز جو خبری و تحلیل حاکم بر هتل کوبورگ و شهر وین ، متاثر از کارشکنی دقیقه نودی تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا بود. این کارشکنی در حوزه رفع تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد و با دستور مستقیم اوباما صورت گرفته است.

              کارشکنی رایس

              برخی اخبار حاکی از آن است که مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا طی روزهای اخیر نقش مستقیمی در تغییر نظر اوباما و دبه کاخ سفید در دقیقه 90 مذاکرات هسته ای ایفا کرده است و سوزان رایس که قبلا نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز بوده است، بر روی لغو تحریمهای شورای امنیت و مکانیزم آن ابراز نظری مخرب و بازدارنده نموده و این اظهار نظر مورد توجه باراک اوباما قرار گرفته است.

              همین مسئله سبب شد تا رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در جریان یک ویدئوکنفرانس مستقیم، از کری و مونیز بخواهد تا در خصوص موضوع لغو تحریمهای شورای امنیت نظر خود را تغییر داده و دبه کنند. نقش پشت پرده سوزان رایس در این معادله بر هیچ کس پوشیده نیست. برخی تحللیگران اعلام کرده اند که این اقدام سلبی سوزان رایس هم در راستای رویکرد ضد ایرانی وی و هم با هدف اقناع برخی سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه صورت داده است. با این حال سوزان رایس سعی دارد طی روزهای در ظاهر کمترین سخنی در خصوص مذاکرات هسته ای با ایران به میان نیاورد.

              همچینین اگرچه ضرب الاجل 13 جولای دوباره بر سر زبان ها افتاده است اما یک منبع ایرانی نزدیک به تیم مذاکره کنند هسته ای در واکنش به تعیین ضرب الاجل 13 جولای از سوی مقامات آمریکایی اعلام کرد :هدف ما از حضور در مذاکرات هسته ای رسیدن به توافقی آبرومندانه و عزتمدارانه است. در این معادله ، ایجاد محدودیت زمانی برای خود را نمی پذیریم. ما به دنبال توافقی خوب هستیم، در اینجا زمان برای ما اصالت ندارد. تا زمانی که خواسته های ما در مذاکرات تامین نشود، مذاکره ادامه خواهد داشت.

              این مقام ایرانی افزود:«دبه اخیر مقامات آمریکایی گره هایی را در مذاکرات ایجاد کرده است. لازم است این گره ها باز شود و در این خصوص واشنگتن باید اراده لازم را از خود نشان دهد .از این رو تعیین ضرب الاجل برای ما موضوعیتی ندارد.»

              دیپلماسی بالکنی ظریف

              محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان صبح امروز پس از مذاکره با همتای آمریکایی خود که به گفته منابع آمریکایی موگرینی نیز در این دیدار حضور داشته است د بالکن هتل ظاهر شد و در پاسخ به خبرنگاران که به او گفتند چرا پایین نمی‌آیید؟ گفت: من فقط برای هوا‌خوری چند دقیقه ای بیرون‌امدم.ظریف در پاسخ به خبرنگاری ژاپنی که پرسید مذاکرات تا پایان هفته میلادی به طول می‌انجامد گفت: به نظر این طور است.وی در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگر که پرسید امروز توافق می‌شود؟ گفت: بعید است.داوود محمدنیا، حسین فریدون و سید عباس عراقچی در بالکن همراه ظریف بودند.امروز رفت و آمدهای ظریف و همراهانش به بالکن افزایش یافته و او به فاصله کمی دوباره به همراه علی‌اکبر صالحی به بالکن آمد و گفت: اصلش را آوردم.ظریف مجددا در برابر سوالات خبرنگاران قرار گرفت.وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین موضوعات باقی مانده چیست؟ گفت: رسیدن به "بله" برای موضوعات مهم.ظریف که به نظر می‌آید از دیروز " دیپلماسی بالکن" را پیش گرفته است مذاکراتش با کری که صبح امروز انجام شد را " سازنده" خواند.وی گفت که اگر اراده سیاسی باشد مشکلات حل می شود.ظریف افزود: هنوز مهمترین موضوعات حل نشده است.

              13:50 صالحی و مونیز ساعت 11:30 به وقت وین (14 به وقت تهران) نشستی دوجانبه خواهند داشت.

              13:40 گمانه‌زنی‌ها درباره تمدید مذاکرات تا اوایل سپتامبر افزایش یافته است.

              12:50 به احتمال زیاد امروز لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به مذاکرات بپیوندد

              12:40 نشست ظریف با کری با حضور معاونان از ساعت ده به وقت وین آغاز شد
              فوری: احتمال تمدید مذاکرات تا سپتامبر/ آغاز نشست ظریف و کری/ صالحی:شانس توافق بالاست/ به نظر نمی رسد که تا روز دوشنبه توافقی به دست آید/ اظهار امیدواری وزیرخارجه آلمان برای توافق/ پیشرفت در اختلاف ابعاد احتمالی نظامی/ احتمال پیوستن لاوروف به مذاکرات

              12:31 دیدار وزرای خارجه آلمان و آمریکا

              12:30 مقام دولتی سابق آمریکا، از سخت تر شدن موضع کشورش در مذاکرات هسته ای با ایران خبر داد. به گزارش شبکه راشا تودی، فلاینت لیوریت، مقام سابق دولت آمریکا که از سال 1992 تا 2003 در وین به سر می برد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی اظهار داشت: با وجود تلاش هایی که در وین می شود، به نظر می رسد که مذاکرات این هفته سخت تر باشد.

              وی در ادامه افزود: مذاکرات در وضعیت عادی قرار دارد. به نظر نمی رسد که تا روز دوشنبه توافقی به دست آید. البته چه بسا دولت اوباما نیز نگران واکنش داخلی به این توافق باشد. کنگره آمریکا قرار است توافق هسته ای ایران را به منظور برداشتن تحریم های هسته ای بررسی کند. این مقام سابق آمریکایی در ادامه، سخت تر شدن مواضع آمریکا را به برخی مخالفت ها در داخل آمریکا ربط داد.

              12:00 صالحی با اشاره به اینکه مذاکرات همچنان به خوبی پیش می‌رود، گفت: شانس توافق بالاست

              11:58 امروز؛ رایزنی ظریف و کری با حضور موگرینی . رایزنی وزرای خارجه ایران و آمریکا با حضور فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در وین برگزار خواهد شد.

              11:16 خبرگزاری رسمی چین در گزارشی به نقل از منابع مطلع گزارش کرد که ایران و ۱+۵ در موضوع ابعاد احتمالی به پیشرفت قابل توجهی دست یافته اند.

              09:59 روزنامه نیویورک‌تایمز با اشاره به اختلاف نظر بر سر تحریم‌های تسلیحاتی در مذاکرات هسته‌ای، نوشته است که از دید ایران رفع این تحریم‌ها مسئله اقدامات متقابل و همچنین نشان تغییر رویکرد در قبال خود است.

              03:13 اشتون کارتر: اگر توافق قابل راستی‌آزمایی نباشد آمریکا آن را امضا نخواهد کرد. وزیر دفاع آمریکا افزود: ایرانی‌ها قابل اعتماد نیستند. اوباما گفته که فقط توافقی خوب می‌خواهد. توافق خوب باید قابل راستی‌آزمایی باشد یعنی اینکه ما باید بتوانیم مشخص کنیم ایرانی‌ها بدنبال سلاح هسته‌ای نیستند

              01:07 وزیر خارجه آلمان ابراز امیدواری کرد ایران و 1+5 بتوانند تا روز دوشنبه در مذاکرات شهر وین که بر اثر درخواست‌های زیاده‌خواهانه واشنگتن به بن‌بست کشانده شده به توافق نهایی دست پیدا کنند.

              01:12 خانم موگرینی نوشت: «در وین، هنوز شب و روز مشغول کار در مذاکرات هسته‌ای ایران هستیم.»

              00:53 نشست دوجانبه عراقچی و شرمن پایان یافت اما جلسات معاونان و کارشناسان ادامه خواهد داشت.


              جمعه 19 تیر ماه

              22:48 آمریکا: به جایی نرسیده‌ایم که از مذاکرات هسته‌ای کنار بکشیم. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عنوان داشت که جان کری در آخر هفته در وین باقی می‌ماند و همانگونه که وی گفته است، باور داریم پیشرفتی واقعی داشته‌ایم.

              22:16 کاخ سفید: تا زمانی که مذاکرات مفید است در وین بمانید. سخنگوی کاخ سفید می‌گوید اوباما به مذاکره‌کنندگان آمریکایی گفته است تا زمانی که مذاکرات مفید است در وین بمانید.


              در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/516221/...B1%D8%A7%D8%AA © www.tabnak.ir
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

                #18217
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                14:25: دریایی عضو تیم هسته ای ایران در توییتر نوشت: خبر آمد خبری در راه است، سرخوش آن دل که از آن اگاه است.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #18218
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  گزارش ایسنا از وین
                  منابع نزدیک به مذاکرات: مذاکرات بیشتر از دوشنبه به طول نمی‌انجامد

                  شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴

                  پس از اظهارات عصر روز جمعه جان کری وزیر خارجه آمریکا مبنی بر رسیدن به پیشرفت‌های قابل توجه در مذاکرات و حل برخی موضوعات باقی مانده فضای حاکم بر مذاکرات و به ویژه رسانه‌های مختلف مثبت شده است.

                  به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اعزامی به وین، با این حال روز جمعه مقامات ایران و 1+5 تایید کردند که مذاکرات تا چند روز دیگر (آخر هفته میلادی) ادامه دارد.

                  منابع نزدیک به مذاکرات هم‌چنین به ایسنا گفتند که مذاکرات بیشتر از دوشنبه به طول نمی‌انجامد.

                  با آمدن وزیر خارجه روسیه به وین که پیش از این رسانه‌های روسی نقل کرده بودند لاوروف در صورت اعلام توافق به وین باز می‌گردد، گمانه زنی ها نسبت به حصول توافق بیشتر و بیشتر شده است.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • محمد حسین
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 164

                    #18219
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    یک عضو تیم مذاكره‌کننده ایران:
                    خبر آمد خبری در راه است

                    » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي

                    کد خبر: 94042010837
                    شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷


                    معاون مدیركل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت خارجه و عضو تیم کارشناسی هیات مذاكره کننده هسته ای کشورمان که اكنون در وین به سر می‌برد با اشاره به مذاكرات هسته‌ای ایران در وین اعلام کرد: "خبر آمد خبری در راه است".

                    به گزارش خبرنگار انرژی هسته ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اعزامی به وین، محمد دریایی معاون مدیركل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت خارجه ظهر روز شنبه در صفحه شخصی توییتر خود نوشت: خبر آمد خبری در راه است سرخوش آن دل که از آن آگاه است.

                    مذاكرات ایران و اعضای گروه 1+5 همچنان در وین در جریان است و قرار است وزیر خارجه روسیه نیز عصر امروز به این مذاكرات بپیوندد

                    ================================================== ================================================== ==
                    آخرین ویرایش توسط محمد حسین؛ 2015/07/11, 14:43.

                    نظر

                    • poya bors
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 83

                      #18220
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      شرط اوباما برای امضای توافق بزرگ با ایران
                      سخنگوی کاخ سفید می‌گوید که رئیس‌جمهور آمریکا هر توافقی که نسبت به چارچوب مشخص شده در لوزان ناقص باشد را امضاء نخواهد کرد.

                      سخنگوی کاخ سفید می‌گوید که رئیس‌جمهور آمریکا هر توافقی که نسبت به چارچوب مشخص شده در لوزان ناقص باشد را امضاء نخواهد کرد.

                      به گزارش فارس: «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید هم به میان خبرنگاران آمد و مواضع دولت ایالات متحده در قبال مسائل مختلف از جمله مذاکرات جاری هسته‌ای میان ایران و 1+5 را با اصحاب رسانه در میان گذاشت.

                      ارنست ابتدا به مفاد توافق احتمالی پرداخت و برای چندمین بار گفت: «رئیس‌جمهور (اوباما) هر توافقی که نسبت به چارچوب مشخص شده در لوزان ناقص باشد را امضاء نخواهد کرد.»

                      نظر

                      • poya bors
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 83

                        #18221
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        کری: هنوز موضوعات دشواری را باید حل کنیم
                        جان کری وزیر خارجه امریکا ظهر شنبه در تازه ترین اظهارنظر خود گفت: هنوز موضوعات دشواری داریم که باید حل کنیم.

                        جان کری وزیر خارجه امریکا ظهر شنبه در تازه ترین اظهارنظر خود گفت: هنوز موضوعات دشواری داریم که باید حل کنیم.

                        به گزارش ایرنا، وزیر خارجه امریکا این جمله را درحساب توییتری خود پس از مذاکره اش با محمدجواد ظریف و فدریکا موگرینی نوشت.

                        ظریف، کری وموگرینی صبح شنبه در حضور معاونان خود مذاکره داشتند. پیش از این مذاکره سه جانبه نیز تیم های مذاکره کننده ایران و امریکا پشت میز گفت و گو نشستند.

                        امریکا و اروپا اجرای برنامه اقدام مشترک ژنو را سه روز دیگر یعنی تا 13 جولای تمدید کرده ا ند. طرفین امیدوارند تا ان زمان به توافق جامع برسند.

                        نظر

                        • reza3120
                          Banned
                          • Jan 2011
                          • 36

                          #18222
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          با سلام
                          ارائه دهنده سایت bourseno.ir و boursecity.ir

                          توضیحات آموزشی در مورد کار با سیگنال یاب بورس
                          اگر در بورس مهارت ندارید به وسیله سیگنال یاب به راحتی خرید و فروش کنید
                          تنها راه چاره اونهایی که نمی توانند با خرید و فروش های بورس هماهنگ بشن استفاده از سیگنال یاب بورس است

                          photo_2015-07-11_16-01-20.jpg

                          ستون نماد ها : کلیه نمادهای بورسی و فرابورسی و بازار اول و دوم و توافقی و تسه ها در این ستون درج شده است
                          ستون قیمت آخرین سهم : قیمت سهمها در این ستون درج شده است
                          ستون حجم معاملات : حجم معاملات سهمها در این ستون درج شده است
                          ستون درصد تغییر : درصد تغییر روزانه سهم در این ستون درج شده است
                          ستون حمایت : کف قیمت سهم یا حمایت آن در این ستون درج شده است
                          ستون مقاومت : سقف قیمت سهم و یا مقاومت آن در این ستون درج شده است قیمت سهمها از کف قیمت به مقاومت می رسد شما باید نزدیک مقاومت سهم فکر فروش باشید که برنامه اعلام می کند
                          ستون سفارش خرید : سیگنال یاب تمام شرکتهای بورس را نگاه می کند تا از کف قیمت بازگشت کنند پس از بازگشت بسیاری از موارد امنیتی را برای خرید می سنجد تا دلیلی برای اوج قیمت سهم تا مقاومت آن پیدا کنید و همین اینکه این سهم بتواند به صف خرید برود و پس از خرید شما سهم بتواند با حجم های خرید و فروش زیاد به قیمت مقاومت برسد (در روز بسیاری از سهمها به کف قیمت می رسند , اما اونهایی که درست انتخاب شوند می توانند سریع به سود برسن الباقی یا افت بیشتر می کنند و یا در صف فروش گیر می کنند پس هنر هر کسی نیست که به راحتی بهترین سهم را از بین 100 ها سهم تابلو که به کف قیمت رسیده اند انتخاب کند و همان سهم بتواند صف خرید شود و به افزایش قیمت چند روزه ادامه دهد سهمهایی که با سفارش برنامه می خرید حد زیان آنها 10 درصد است یعنی اگر افت کند شما باید فقط تا 10 درصد تحملش کنید در غیر این صورت باید سهم تعویض شد - وقتی سیگنالیاب سفارش می دهد در ستون ( سفارش خربد ) سهم معرفی می کند که (اولویت اول خرید فلان قیمت ) شما به نماد در (ستون نماد) نگاه می کنید و اینکه در ستون (درصد سودهی) برای شما چند درصد سود خواهد داشت اینطوری متوجه می شید که اگر این سهم را به قیمت تعیین شده بخرید به قیمت مقاومت برسید اینقدر درصد سود می برید برنامه دنبال سهمهای می گرده که از کف قیمت حرکت کرده باشن و از مقاومت فاصله خوبی داشته باشن تا برای شما بیارزه در نتیجه همه اعلام های خرید سودآوری دارن منتهی به اندازه درصدی که در ستون( درصد سود دهی) مشخصه وقتی این درصد مثلا 5 درصد باشد باید بدونید سهم که به صف خرید رفته فقط فردا رو برای سودگیری نیاز دارد و این سهم یک روزه است منتهی اگر فردا در صف خرید باقی ماند فروش را به پس فردا موکول کنید ( وقتی سهمتون در صف خرید است نفروشید ولی صف خرید از بین رفت باید خارج بشید حال اگر همیشه پای سیستم هستید نفروشید و چهارچشمی حواستون باشه صف خرید رو از بین نبرن در صف خرید بماند فردا گرانتر می فروشید اما اگر نمی توانید پای سیستم باشید فردای آن روز اول صبح فروش خودتون رو با سود تعیین کنید ) این برای سهمی بود که در موقع اعلام خرید 5 درصد سود دهی را در ستون درصد سود نشان می داد برای سهمی که بالاتر از مدت انتظار روزهای شما بیشتر خواهد بود اما خودتان بستگی به وضعیت سیاسی جامعه و یا مثبت و منفی بودن شاخص زمان انتظارتون برای سود بردن را تعیین کنید یعنی گاهی لازم است که شما به سود کمتر هم در یکی دو روز قانع بشید
                          ستون افزایش حجم : در این ستون همیشه سهمهایی که دارن پی در پی حجم بیشتری خرید می شن نمایش داده می شود و همه را سیگنال یاب به ترتیب می چیند تا ببینید دارن کدام سهمها را بیشتر می خرند معمولا خرید و فروش های زیاد و حجم خوردن های زیاد برای دو مورد است یا سهم از کف قیمت برگشته و خبر مهمی دارد و یا اینکه سهم به مقاومت رسیده دارن خالی می کنند در هر صورت با نگاه به قیمت حمایت و مقاومت در ستونهای مربوطه آنها خودتان متوجه می شید که دارن سهم ها رو میاندازن به دیگران و یا دارن ززیاد خرید می کنن سهمی که به مقاومت رسیده و سیگنال یاب اعلام فروش داده بدانید دارن خالی می کنند برای همین حجم زیاد داره معامله میشه پس حواستون باشه چنین سهمهایی رو نخرید که فردا منفی می خورن
                          وضعیت سهم ها : در این ستون سیگنال یاب شما را راهنمایی می کند که اعلام های این قسمت اینها هستند:

                          10. 1- احتمال صف خرید : یعنی سهم ردگیری شده توسط سیگنال یاب نزدیک صف خرید شدن است و شما می توانید با خرید حتی از فروشنده به سرعت در یک صف خرید شدن شرکت کنید و پس از خرید شما صف میلیونی خرید را مشاهده کنید در اینجا همیشه به درصد سودتون در (ستون درصد سود دهی) نگاه کنید اگر 5 تا 7 درصد است بخرید فردا باید بفروشید به سود 5 درصدی و اگر بیشتر از 7 است تا 8 دو روزی مهلت وجود داره سود ببرید و اگر 10 به بالا است 10 تا 15 روز طول می کشد تا سهم با نوسانات مثبت و منفی به مقاومت خود برسد10. 2- صف خرید شد: سهمهایی که به صف خرید می رسند را اعلام می کند که نماد اونها رو از ستون ( نماد سهم) مشاهده می کنید البته این اعلام برای سهمهایی که صف خرید کمی دارند عنوان نمی شود زیرا صف های مثلا 30000 تایی با یک عرضه از بین می روند برای همین نگاه می کند که حجم تقاضا که موجب صف خرید شده زیاد باشه بعد اعلام می کند10. 3-فکر فروش باشید : وقتی قیمت سهم به مقاومت رسیده سیگنال یاب اطلاع می ده که کمی مونده تا قیمت مقاومت و شما باید آماده فروش باشید برای همین می تونید سهمتون رو 4 درصدی بالاتر برای فروش قرار بدید پس وقتی دیدید پس از خرید فردا اعلام( فکر فروش باشید) رو دارید حول نشوید این یعنی شما 4 تا 5 درصد فرصت دارید سهم رو بفروشید در نتیجه قیمت فروش سهمتان را 4 تا 5 درصد بالاتر درخواست بذارید شما از این معامله که بعضی اوقات به خاطر درصد سود دهی 5 درصد یک روزه انجام می دهید 5 درصد سود می گیرید که بانکها در یک روز 0.7 درصد هم بزور سود می دهند. از 5 درصد سودگیری شما کارگزار 1.5 درصد برمی دارد و برای شما3.5 درصد سود خالص می ماند .13. 4- تقاضا ندارد: سهمهایی که دستور خرید در جدول سازمان نباشه عنوان می شوند که تقاضا ندارد اینگونه سهمها ممکن ایت سهمی مثبت هم خورده باشه اما چون تقاضا کننده فعلا در آنلاین دیده نمی شود برنامه نمی خواد که دنبال این سهمها بره زیرا ممکنه حجم کم خرید و فروش و نداشتن موقت تقاضا باعث بشه شما در این سهم گیر کنید و ضمنا" سهمهای بازار توافقی در آنلاین سازمان تقاضای آنها زده نمی شوند در نتیجه سیگنال یاب ناچارن عنوان می کنه تقاضا ندارد چون واقعا در لیست سازمان عرضه و تقاضای اینها موجود نمی باشد10. 5- زمان فروش رسیده : سهمی که مقاومت را کمی رد کرده ئ صف خرید ندارد سیگنال یاب اعلام می کنه که این سهم دیگه زمان فروشش رسیده و بهتر می داند که سهمها به همین قدر که سود برده اید بفروشید و خارج بشید و سهم دیگری را از سیگنال یاب بخرید10. 6- اعلام نگهداری سهم: سیگنال یاب برای خود بایگانی خاص دارد و روزهای گذشته را نگاه می کند اگر سهمی نمودار مثبتی پیدا کرده به شما اطلاع می دهد که سهم را نگهداری کنید زیرا از روزهای گذشته که منفی بوده حالا مثبت شده است یعنی برنامه فکر می کنه که شاید شما قبلا توسط سیگنال اعلام شده خریده اید و حال سهم هنوز دستتان است و نیاز است به شما راهنمایی کند که سهمت نمودار مثبتی پیدا کرده و می توانی صبر کنی تا قیمت افزایش پیدا کند و بازگشت کند به قیمت مقاومت این مورد از مفت فروشی شما جلوگیری می کند تا از همان سهم قبلی که کمی افت داشته سود ببرید10. 7-فعلا خریدنشود : سیگنال یاب دیده که نسبت به روزهایی که در بایگانی دارد سهم رویه منفی پیدا کرده در نتیجه با اینکه سهم قیمتش مثبت است به شما اطلاع می دهد که فعلا نباید برای کم کردن میانگین سهم خرید کنید زیرا می تواند فردا منفی شود10. 8- (در قیمت فلان خرید کنید ) سیگنال یاب از روی قیمت های بایگانی شده متوجه شده سهم می خواد به قیمت کف یا حمایت بازگشت کند در نتیجه به شما اطلاع می دهد که اگر قصد خرید یا میانگین کم کردن دارید شما به کف قیمت نزدیک هستند می توانید صبر کنید و در قیمت نزدیک به کف قیمت بخرید در نتیجه پیغامش اینه ( خرید در فلان قیمت ) یعنی صبر کنید هر موقع قیمت به این مقدار رسید بخرید و جلوتر خرید نکنید10. 9- ( به قیمت فلان می رسد ) سیگنال یاب از روی بایگانی خود متوجه شده که سهم نمودار مثبتی پیدا کرده با اینکه شما منفی خوردن سهم را دیده اید اما سیگنال یاب فهمیده این سهم رویه مثبت پیدا کرده و این اتفاق می تواند قیمت سهم را تا مقاومت تعیین شده ( در ستون مقاومت ) بالا ببرد در نتیجه به شما اطلاع می ده که این سهم به قیمت تعیین شده در ستون مقاومت خواهد رسید و شما اگر این سهم را دارید می توانید صبر کنید تا در قیمت مقاومت بفروشیدپس مشاهده می کنید که برنامه فقط به وضعیت های کف و سقف نگاه نمی کند بلکه یام بسیاری در بایگانی خود دارد که از نظر بسیاری از موارد روزهای گذشته را نگاه می کند تا بفهمد رویه حرکت نوسانی سهم چطور بوده و بسیار مواد خاص را در نظر می گیرد تا بتواند هوشمند عمل کنددقیقا سیگنال یاب رویه سهمها رو زیر نظر دارد در نتیجه وقتی بازار منفی بخورد سفارشات برنامه کمتر شده و حتی قطع می شود که شما را به درسر نیاندازد سیگنال یاب توسط من در مدت 6 سال برنامه ریزی شده و یک برنامه اکسل فوق العاده بزرگ است که نتیجه آن در سایت سیگنال یاب برای شما در کمترین حجم تصویر قابل مشاهده است تا به شما سرعت عملکرد بهتری در بورس بده10.10- ( علامت بعلاوه +) وقتی سهمی به مقاومت می رسد و کمی عبور می کند برنامه یک علامت بعلاوه در ستون (درصد سود دهی) قرار می دهد یعنی اینکه سهم کمی از مقاومت عبور کرده 11.10- ( نزدیک کف قیمت) سهم به کف قیمت یا حمایت آن نزدیک شده است و می توانید در کف آستانه پایین درخواست خرید را قرار دهید و درصد سود دهی به شما در ستون (درصد سد دهی) مشخص است12.10- ( وقت خرید رسیده) سهم به کف قیمت یا حمایت آن نزدیک شده است و باند بویلر در تکنیکال باریک شده است و قیمت این سهم می تواند افزایش پیدا کند و مقاومت را بشکند سعی کنید نزدیک کف قیمت خرید کنید که خرید موفقی داشته باشید
                          از ساعت 9 صبح معاملات آغاز می شود با نگاه به ستون ( اعلام خرید سهم) منتظر سفارش سهم
                          در زمان معاملات هر بار f5 را بزنید بروز می شود و یا از لینک زیر بر روی فایرفاکس با کروم خود برنامه رفرشر را نصب کنید که اتوماتیک هر 1 یا 2 دقیقهwww.techbench.ir/refresh-خودکار-صفحات-وب/ برای جستجوی نماد کنترل F + را بزنید تا جستجوگر فایرفاکس در سمت چپ و پایین باز شود نماد را بنویسید تا پیدا کند در جستجوگر کروم سمت راست در بالا باز می شود

                          نظر

                          • amir20202000
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 98

                            #18223
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            خیزید‌‌ و خز آرید‌‌ که هنگام خزان است
                            چشمم به «ظریف» و به «کری» بس نگران است

                            امروز بخوابیم که فرد‌‌ا چو برآید‌‌
                            معلوم نباشد‌‌ که یورو چند‌‌ تومان است

                            کیهان مترصد‌‌ که چه باید‌‌ بنویسد‌‌
                            د‌‌ر باب رموزی که د‌‌ر آن جمع نهان است


                            آگاهی ما از جلسه قد‌‌ر پشیزیست
                            چون د‌‌رز خبر همچو سر قطره‌ چکان است


                            30 سال به هم پشت نمود‌‌ند‌‌ و امروز
                            می د‌‌ر کف‌شان بود‌‌ه و ساقی نگران است


                            یا رب تو نگاهی به اجلاس ژنو کن
                            قلب همه از شوکت آن د‌‌ر ضربان است




                            01.jpg

                            نظر

                            • اسفند89
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 69

                              #18224
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              وزیر خارجه چین هم داره میاد!

                              شبکه خبر

                              نظر

                              • orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

                                #18225
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                                بهرام امیراحمدیان عملکرد روسیه در مذاکرات را بررسی کرد
                                کد خبر: ۲۳۹۷۳۵

                                ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲

                                فرارو- "روس‌ها ایران را بازار فروش تسلیحات خود می‌دانند." یک کارشناس مسائل روسیه بابیان این مطلب گفت: فکر نمی‌کنم که لغو این بخش از تحریم‌ها آن‌طور که روسیه گفت است در اولویت طرف ایرانی باشد.

                                مذاکرات هسته‌ای درحالی‌که از ضرب‌الاجل تعیین‌شده عبور کرده است همچنان ادامه دارد و طرفین تلاش می‌کنند که به توافق برسند. در این میان برخی مسائل هنوز محل اختلاف است.

                                لغو تحریم‌ها به‌عنوانی یکی از اصلی‌ترین مسائلی است که هنوز تکلیف آن روشن نشده است و حتی در روزهای اخیر و تأکید روس‌ها در مورد لغو تمام تحریم‌های تسلیحاتی پیچیده‌تر نیز شده است.

                                ولادیمیر پوتین رییس‌جمهور روسیه که در روزهای گذشته و در جریان اجلاس کشورهای بریکس، میزبان حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران بود، اکنون بر ضرورت رفع تمام تحریم‌های ایران تأکید می‌کند.

                                این تأکید پوتین در حالی است که طی روزهای گذشته مساله لغو تحریم تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران به مهم‌ترین موضوع مورد اختلاف تبدیل‌شده است. این مسئله همچنین باعث بروز شکاف در میان اعضای گروه ۱+۵ نیز شده است.

                                از یک‌سو آمریکا و غربی‌ها بر حفظ این بخش از تحریم‌های اصرار می‌کنند و از سوی دیگر روسیه و چین اعتقاددارند که باید حذف شود.

                                سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه با اشاره به حمایت ایران از گروه داعش گفته بود که تحریم‌های تسلیحاتی باید جزو اولین تحریم‌های ایران باشد که (بعد از توافق) برداشته می‌شود زیرا به مبارزه با داعش کمک خواهد کرد.

                                این در حالی است که بر اساس گزارش نیویورک‌تایمز «مقامات آمريکايي و شرکاي اروپايي آن با هرگونه لغو تحریم‌های تسليحاتي مخالفت کرده‌اند و مي‌گويند به خاطر آنکه ايران تسليح شبه‌نظاميان شيعه را تشديد خواهد کرد، اين موضوع تنها بر شعله درگیری‌ها در عراق و سوريه، يمن و لبنان خواهد افزود.»

                                اين روزنامه ادامه داده است «روسيه و چين که هر دو عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل هستند، در خفا از فروش تسليحاتي به ايران سود برده‌اند و همچنين بی‌سروصدا براي برداشته شدن ممنوعيت تسليحاتي به ايران در حال تلاش هستند».

                                يک مذاکره‌کننده اروپايي که خواستار عدم انتشار نامش شده درباره درخواست لغو تحریم‌های تسليحاتي ايران به اين روزنامه آمريکايي گفته است «من فکر مي‌کنم ایرانی‌ها فرصتي براي از بين بردن اتحاد مخالفان مذاکره‌اي خود مي‌بينند. آنها در اين کار خيلي ماهر هستند».

                                بهرام امیراحمدیان کارشناس مسائل روسیه در گفت‌وگو با فرارو تقاضای روسیه مبنی بر ضرورت لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران را معنادار دانست و گفت: این موضع‌گیری روس‌ها ازاین‌جهت معنادار است که آنها خودشان در شرایط تحریمی به سر می‌برند و برای فروش تسلیحات احتمالاً با مشکل مواجه هستند.

                                وی افزود: روسیه کشور ما را به‌عنوان یک بازار مهم برای فروش تسلیحات خود می‌داند و به همین خاطر بر لغو این بخش از تحریم‌ها توجه خاص دارد. این درحالی‌که است که لغو تحریم‌های مالی و پولی برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این گروه از تحریم‌ها در مراودات مالی بین‌المللی و به‌تبع آن تجارت اثر دارد. اگرچه تحریم‌های تسلیحاتی نیز بخشی از نیازهای ما را مورد توجه قرار داده است اما این بخش در شرایط کنونی جزء اولویت‌های ما نیست.

                                این استاد دانشگاه ادامه داد: از موضع‌گیری کلی روس‌ها در جریان مذاکرات نیز نباید غافل شد. ما فکر می‌کردیم که روس‌ها به‌عنوان کشور دوست در برداشت تحریم‌های پولی و مالی کمک کنند اما موضع‌گیری‌های دیگری کردند.

                                امیراحمدیان با تأکید بر اینکه موضع‌گیری اخیر روس‌ها یک موضع‌گیری خام بوده است، گفت: فکر نمی‌کنم که لغو این بخش از تحریم‌ها آن‌طور که روسیه گفت است در اولویت طرف ایرانی باشد زیرا روند مذاکرات هسته‌ای با اعضای 1+5 این‌طور نشان نمی‌دهد.

                                وی توضیح داد: ما علی‌رغم همه تحریم‌ها در سالهای اخیر به فعالیت‌های اقتصادی خود ادامه داده‌ایم و در بخش صادرات غیرنفتی موفقیت‌هایی داشته‌ایم. بدون شک وجود تحریم‌ها ما را با مشکلاتی مواجه کرده است حتی تحریم‌های تسلیحاتی که بر مبنای آن نمی‌توانیم اسلحه بخریم و بفروشیم هم مسائلی را ایجاد کرده است اما درمجموع از پس مشکلات برآمده‌ایم و رقمی که از تحریم‌های تسلیحاتی متضرر می‌شویم نیز چندان قابل‌توجه نیست.

                                این کارشناس مسائل روسیه افزود: این در حالی است که به گفته کارشناسان روس اگر آنها درزمینهٔ صادرات تسلیحات خوب کار کنند و می‌توانند هفت تا هشت میلیارد دلار اسلحه به ایران بفروشند.

                                وی با یادآوری مسائل و مشکلات پیش‌آمده در جریان خرید s300 گفت: آنها نه سلاح به ما داده‌اند و نه پولش را. از سوی دیگر مقامات ایرانی می‌گویند که ما مشابه s300 را ساخته‌ایم و نسبت به آن بی‌نیاز هستیم. از این منظر روس‌ها شرکای قابل‌اعتمادی نیستند لذا موضع‌گیری آنها در مورد لغو تحریم‌های تسلیحاتی قابل‌تأمل است.

                                امیراحمدیان بابیان اینکه باید از روس‌ها پرسید که چرا خواستار لغو تحریم‌های تسلیحاتی هستند، گفت: به نظر می‌رسد که آنها شناخت درستی از توان نظامی، اقتصادی و سیاسی ایران ندارند و نپذیرفته‌اند که ایران به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل‌شده و برای تأمین سلاح خود از آنها بی‌نیاز است.

                                وی با اشاره به اینکه روسیه ارز خود را از راه صادرات انرژی، اسلحه و چوب تأمین می‌کند، گفت: اکنون‌که در تأمین ارز از این طرق با مشکلاتی مواجه هستند به دنبال فروش اسلحه به ایران هستند. روسیه بعد از آمریکا و اروپا در تولید تسلیحات مقام سوم را دارد اما در شرایطی که جامعه جهانی به سمت تنش‌زدایی می‌رود و بروز جنگ در این جامعه برازنده نیست، با مشکل مواجه شده‌اند.

                                این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه روس‌ها در بازی‌های سیاسی به دنبال نتایج برد- برد نیستند، گفت: درمجموع نمی‌توان روی روسیه حساب کرد.

                                وی در پاسخ به این پرسش که آیا این موضع‌گیری روسیه در مذاکرات به نتیجه می‌رسد یا آنها تنها می‌مانند گفت: روشن است که طرف ایرانی لغو تحریم‌ها را در یک پکیج دنبال می‌کند و اولویت آن‌هم تحریم‌های تسلیحاتی نیست لذا به نظر نمی‌رسد که آنها به نتیجه مطلوب خود برسند زیرا جمهوری اسلامی ایران یک کشور مستقل و قدرتمند است و هیچ کشوری نمی‌تواند به سیاست خارجی ما خط دهد یا برای ما تعیین تکلیف کند.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                                نظر

                                در حال کار...
                                X