آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

    #17461
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    مذاکرات وین درحالی پیگیری می شود که فضای کاری خبرنگاران بسیار با دوره های قبل تفاوت دارد. اینجا در وین هیجان خبر در اوج خود قرار گرفته و البته جنس خبر این بار متفاوت است.

    تحلیل ها و اخبار و شایعات و در گوشی ها به این باور همه را رسانده که توافق صورت گرفته اما رسما اعلام نشده است. شرایط موجود باعث نوعی آرامش و سکوت بین خبرنگاران شده که می تواند آرامش قبل از طوفان باشد. آرامشی که سرشار از صحبت است. آرامش خاصی که در چادر خبرنگاران بر پاست نشان از آن دارد که همه به این باور رسیده اند زمان مخابره نتیجه نهایی فرا رسیده است.
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


    نظر

    • samanmba
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 450

      #17462
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post


      نهاوندیان به وین رفت
      رئیس دفتر رئیس جمهور ایران به منظور ارائه مشورت به تیم مذاکره کننده هسته‌ای به وین رفت.






      به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور کشورمان صبح جمعه با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرام خود که هواپیمایی در حال پرواز است، نوشت نوشت: التماس دعا.رئیس دفتر رئیس جمهور امروز به جمع مذاکره کنندگان خواهد پیوست.انتهای پیام/
      با سلام
      این چیزی بود که من انتظار داشتم و همش تو این دو روز میدونستم که ظریف نمیاد و لی یا یکی از تیمش میاد و بر میگرده یا یکی از تهران میره
      مطمئنا نهاوندیان حامل یک خبرمهم براشون بوده که بعد از امانو رفته
      فقط یک گام دیگه مونده و اونم مشخصا باید تصمیمشو بگیره صلح یا جنگ

      نظر

      • H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

        #17463
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



        اسپوتنیک: مشکل اصلی مذاکرات بی‌اختیار بودن نماینده آمریکا است/ ایرانی‌ها از همان اول مواضع و خط قرمزشان یکی بود
        خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی تاکید کرد که مشکل اصلی مذاکرات این است که نماینده آمریکا هیچ اختیاری از خود ندارد و کنگره آمریکا به هیچ وجه آنها را نماینده ایالات متحده نمی‌داند.






        به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت؛ یکی از مشکلاتی که مسبب بلا تکلیفی مذاکرات ایران با 1+5 است بی اختیار بودن نماینده مذاکره کننده ایالات متحده و بی تکلیف بودن دیگر نمایندگان کشورهای غربی در این مذاکرات است.این گزارش افزود: عرف مذاکرات بین المللی اینگونه است که هر کشور یک نماینده تام الاختیار به عنوان نماینده خود برای مذاکرات اعزام کند و آنچه آن نماینده تصمیم می گیرد تعهد آن کشور به حساب می‌آید. اما در نهایت ناباوری شاهد آن هستیم که کنگره آمریکا اعلام می‌کند که نتیجه این مذاکرات(مذاکرات ایران و گروه 1+5) مورد قبول آنها نیست و باراک اوباما و دولت وی ایالات متحده را در مذاکرات نمایندگی نمی‌کنند! و در صورت تغییر رییس جمهوری در این کشور آمریکا به این توافقات پایبند نخواهد بود. این مساله به این معنی است که امضای آقای جان کری بی ارزش است!در مورد فرانسه هم شاهد آن هستیم که وزیر امور خارجه این کشور به جای اینکه به منافع مردم این کشور توجه داشته باشد شبیه یک دلال مزایده عمل می کند که می خواهد ببیند "عرب های حوزه خلیج فارس یا دیگران چه قدر حاضر هستند باج بیشتری به فرانسه پرداخت کنند تا در مذاکرات سنگ اندازی کند یا نکند"؛ در این مذاکرات آقای فابیوس خود را بیشتر وابسته به اسرائیل می‌داند تا فرانسه و در عمل نماینده اسرائیل در مذاکرات است و نه نماینده فرانسه.اسپوتنیک در ادامه نوشت؛ در مورد نمایندگان انگلیس و آلمان هم شاهد آن هستیم که در تصمیم گیری‌های مربوطه بلا تکلیف هستند و سعی می‌کنند در همه مذاکرات در سطح بالا مشارکت داشته باشند تا سهم خود را (بیشتر منافع اقتصادی) در نتایج مذاکرات حفظ کنند و نه اینکه به دنبال راهکاری برای حل و فصل و نزدیک کردن نظرات باشند.اختلاف نظرهای مختلف میان اعضای 1+5 از سوی دیگر این مذاکرات را با چالشی جدی مواجه کر استده. در واقع هر کدام از اعضای 1+5 نظراتی دارند که تمایل دارند اعمال گردد و تا به این لحظه که به حساس ترین لحظات مذاکرات رسیده‌ایم یک نظر واحد در قبال ایران ندارند. امری که خود یک چالش جدی به حساب می‌آید و ایرانی‌ها به جای اینکه به مسائل خود بپردازند مجبور هستند به چالشهای دیگران بپردازند وتلاش کنند نظرات 6 کشور دیگر را هم به هم نزدیک نمایند، کاری که در واقع به عهده خانم موگرینی است و نه آقای ظریف. اما کلاف آنقدر سردرگم شده که خانم موگرینی نمی تواند از پسش برآید.اسپوتنیک ادامه داد؛ در حالی که روسیه و چین در موارد زیادی از موضع ایران مخصوصا در زمینه رفع تحریم های شورای امنیت سازمان ملل حمایت می کنند. کشورهای غربی خواهان بازگشت پذیری خودکار تحریم های شورای امنیت بدون رای گیری مجدد برای جلوگیری از حق وتوی روسیه و چین می باشند. از سوی دیگر روسیه و چین از خواستگاه ایران در رفع کامل تحریم ها حمایت می کنند در حالی که غربی ها به دنبال تعلیق تدریجی تحریم ها می باشند. حال بماند که کشورهای غربی هم میان یکدیگر اختلافات زیادی دارند.
        هیات ایرانی قبل از اینکه در مذاکرات شرکت کند تکلیف خود را در داخل کشور مشخص کرده است. خطوط قرمز مشخصی دارد که نه می‌خواهد و نه می‌تواند از آنها عبور کند و بر همین اساس هرگونه تعهدی که به طرف مقابل بدهد از نظر ایران تعهد رسمی به حساب می آید و ایران خود را ملزم به اجرای آن می داند. در مقابل موارد زیادی پیش آمده که در مذاکرات آقای جان کری تعهدات و توافقاتی را با ایرانی‌ها بصورت شفاهی انجام داده و پس از مخالفت آقای اوباما و همکارانش در ایالات متحده نظر خود را تغییر داده است. امری که نشان می دهد وی به عنوان نماینده‌ای بی اختیار در این مذاکرات شرکت کرده چون نه دولت وی با نظراتش همراهی می کند و نه کنگره!!با این اوصاف ایرانی ها دو راه بیشتر ندارند یا اینکه هرگونه تعهداتی که می خواهد مکتوب و مفسر در توافقنامه ریز به ریز قید کنند (که البته باز هم بر اساس تجارب تاریخی شانس دبه در آوردن آمریکایی ها زیاد است) یا اینکه رویه جدیدی را در مذاکرات مبنی بر توافق جداگانه با نماینده‌های کشورهای مختلف در پیش بگیرد و فعلا به تمدید مذاکرات تا بیرون آمدن از بلا تکلیفی طرف مقابل اکتفا کند.

        نظر

        • H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

          #17464
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


          همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
          هشتمین دور رایزنی ظریف و کری در وین از ساعت 20:30 به وقت تهران
          هشتمین دور رایزنی وزرای خارجه ایران و آمریکا از ساعت 20:30 به وقت تهران در وین برگزار خواهد شد.






          به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، امروز جمعه در سومین روز تمدید هفت روزه توافقنامه ژنو محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و جان کری همتای آمریکایی‌اش امروز برای هشتمین بار طی یک هفته اخیر در وین به گفت‌وگو می‌نشینند.
          ظریف و کری قرار است ساعت 18 به وقت محلی 20:30 به وقت تهران دیدار کنند.براساس این گزارش، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا نیز دقایقی دیگر (از ساعت 15:15 به وقت محلی) به گفت‌وگو خواهند نشست.سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، وندی شرمن و هلگا اشمیت معاونان ظریف و کری و موگرینی نیز قرار است از ساعت 16 به وقت محلی (18:30 به وقت تهران) به گفت‌وگو بپردازند.انتهای پیام/

          نظر

          • H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

            #17465
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



            منابع متعدد غربی: امضای تفاهم‌نامه‌ در کار نیست/فقط اعلام موافقت خواهیم کرد






            منابع متعدد غربی به خبرنگار فرانس 24 گفته‌اند که «اگر ایران و 1+5 به توافق برسند، ما چیزی را امضاء نمی‌کنیم چون این یک تفاهم‌نامه نخواهد بود.»

            نظر

            • H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

              #17466
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post


              منابع متعدد غربی: امضای تفاهم‌نامه‌ در کار نیست/فقط اعلام موافقت خواهیم کرد






              منابع متعدد غربی به خبرنگار فرانس 24 گفته‌اند که «اگر ایران و 1+5 به توافق برسند، ما چیزی را امضاء نمی‌کنیم چون این یک تفاهم‌نامه نخواهد بود.»
              بنظر من این خبر خوبی نیست و یه نوع تمدید حساب میشه
              احتمالا" توافق اصلی رو شهریور ماه شاهدشیم

              نظر

              • H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

                #17467
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ در سطح معاونان در وین ازسر گرفته شد






                ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
                نشست معاونان و کارشناسان ایران و ۱+۵ روز جمعه در وین از سرگرفته شد.
                این مذاکرات با حضور عباس عراقچی، مجید تخت روانچی، وندی شرمن و هلگا اشمیت، به مدت شش ساعت از ساعت ۲۱ پنجشنبه تا ۳ بامداد جمعه جریان داشت.
                وزیران خارجه سه کشور اروپایی و خانم فدریکو موگرینی، مسئول دیپلماسی اتحادیه اروپا، پنجشنبه پس از مذاکراتی کوتاه وین را ترک کردند. اکنون وزیران خارجه ایران، آمریکا و چین در وین هستند.
                به گزارش خبرگزای ایسنا، فعلا دو طرف در سطح معاونان، ضمیمه های توافق را مورد بحث قرار می دهند. اگر موضوعاتی نیاز به تصمیم وزیران، داشته باشد ضمیمه ها به سطحی بالاتر می رود.

                نظر

                • H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

                  #17468
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                  پیام یوتیوبی ظریف تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود
                  پیام یوتیوبی وزیر خارجه ایران درباره مذاکرات هسته‌ای تا دقایقی دیگر منتشر می‌شود.






                  به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین،پیام یوتیوبی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد.

                  نظر

                  • H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

                    #17469
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                    گزارش خبرنگار اعزامی فارس از وین
                    آیا PMD آخرین دل‌نگرانی آژانس خواهد بود؟
                    آژانس بین المللی انرژی اتمی مدعی است برای حل مسئله ابعاد نظامی احتمالی ایران نیازمند دسترسی به برخی شخصیت ها و بازرسی از برخی سایت هاست، در حالی که تاکنون هیچ سندی را درباره ادعاهای خود در اختیار ایران قرار نداده است.






                    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از وین، هر چند ضرب الاجل 30 ژوئن بی سر و صدا آمد و رفت، اما درست بعد از آن و همزمان با سفر «یوکیا آمانو» به تهران، خط خبری رسانه های غربی بر روی موضوع ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران متمرکز شد و این مسئله به شدت برجسته شد. به گفته برخی منابع نیز، یکی از اهداف سفر آمانو به تهران بررسی مسئله ابعاد نظامی احتمالی موسوم به PMD بود.مسئله PMD اولین بار در سال 2007 مطرح شد البته با نام «مطالعات ادعایی». در آن زمان، محمد البرادعی مدیرکل وقت آژانس بین المللی انرژی اتمی، در گزارش دوره ای سه ماهه خود درباره ایران، به موضوع مطالعات ادعایی اشاره کرد و از ایران خواست درمورد مطالعات ادعایی مرتبط با تبدیل دی اکسید اورانیوم به یو اف چهار و تست انفجاری بالا از راه دور توضیح دهد. این در حالی بود که تنها 6 ماه از حل و فصل نهایی مدالیته بین ایران و آژانس گذشته بود.به هر حال، موضوع «مطالعات ادعایی» به عنوان یک سرفصل اصلی مرتبا در گزارش های بعدی البرادعی با تفصیل بیشتر تکرار شد تا اینکه نخستین بار در گزارش خرداد 1387، البرادعی از ابعاد احتمالی نظامی یا همان PMD به جای مطالعات ادعایی استفاده کرد.در آن دوران، ایران تلاش کرد به اتهام های ساخته شده علیه خود پاسخ دهد. در همین راستا، در جریان دو نشست جداگانه در بهمن 85 و بهمن 86، آژانس اطلاعاتی را راجع به ادعاهای مطرح شده درباره ایران، به صورت شفاهی، از طریق ویدئو پروژکتور ارائه کرد. همین بخش از مدارک با اصرار ایران و تنها بصورت ناقص از سوی آژانس، از طرف یک کشور عضو این نهاد، به ایران نشان داده شد، بدون اینکه نسخه ای از این اسناد در اختیار ایران قرار گیرد. ایران در پاسخ ادعاهای مطرح شده، در همان جلسات، ضمن بی اعتبار و جعلی خواندن این اطلاعات، این ادعاها را به طور کلی رد کرد.آژانس در گزارش فوریه 2008 خود اعلام کرد «پس از اخذ مجوز از دولت های ارائه کننده اسناد»، در تاریخ 15 فوریۀ 2008 به ایران پیشنهاد داد تا جلسه ای به منظور «نشان دادن» اسناد مطالعات ادعایی، از طریق وسایل الکترونیک و نه ارائه آنها برگزار کند. ایران با وجود همه ابهام ها، طی سه روز از نسخه الکترونیکی اسناد یادداشت برداری کرد و نتیجه بررسی های کارشناسی خود را در یک گزارش مکتوب 117 صفحه ای و همراه با توضیحات شفاهی به آژانس ارائه کرد. با این حال، مدیر کل آژانس همچنان این گزارش ها را ناکافی دانست.از نوامبر 2009، با تغییر مدیرکل آژانس و آمدن یوکیو آمانو به جای البرادعی، آژانس مواضع تندتری علیه ایران اتخاذ کرد زیرا او مواضع نزدیکتری به آمریکا و اسرائیل داشت. در همین راستا، آمانو در نوامبر 2011، موضوع PMD را با ادعای به دست آوردن اطلاعات جدید در پیوست گزارش دوره ای خود با تفصیل بسیار بیشتری در 12 صفحه شامل 65 بند ارائه کرد.امروز پس از گذشت هشت سال، آمانو همچنان مدعی است مدارک ارائه شده از نظر کارشناسان آژانس قابل اتکاء برای بررسی بیشتر هستند. اما همچنان به این دلیل واهی که کشورهایی که این مدارک را در اختیار آژانس قرار داده اند، اجازه نمی دهند، آژانس کوپی مدارک را برای بررسی بیشتر در اختیار ایران قرار دهد، از ارائه مدارک و مستندات طفره می رود.اکنون همین اسناد ادعایی، ابزاری شده برای تحت فشار قرار دادن ایران. حتی در برهه ای حل آن را به دستیابی به توافق جامع گره زده بودند که با سخنان جان کری وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «فعالیت های آینده ایران برای ما با اهمیت» است و «ما از فعالیت های گذشته آنها مطلع هستیم» این قضیه منتفی شده و به گفته منابع آگاه، ظاهرا قرار شده این مسئله در فاصله بین توافق و اجرایی شدن آن، حل و فصل شود.ظاهرا آژانس بین المللی انرژی اتمی درخواست کرده برای حل مسئله PMD باید به برخی سایت های ایرانی و دانشمندان هسته ای دسترسی داشته باشد تا بتواند راستی آزمایی کند که برنامه هسته ای ایران در گذشته تسلیحاتی نبوده است.این در حالی است که مقام معظم رهبری هفته گذشته در جمع مسئولان نظام به صراحت اعلام کردند مخالف بازرسی های غیرمتعارف و پرس و جو از شخصیت های ایران هستند و جمهوری اسلامی هرگز اجازه چنین کاری را نمی دهد.قاطعیت جمهوری اسلامی در این راستا پر بیراه هم نیست. برای درک این موضوع کافی است، دو نکته را کنار هم قرار داد؛ نخست اینکه هر بار ایران به سئوالات متعدد آژانس درباره فعالیت های هسته ای خود پاسخ داده، مدتی بعد این نهاد با سئوالات و ابهامات جدید به سراغ ایران آمده و گویی قرار نیست این پرسش های آنها هرگز تمامی داشته باشد. دوم اینکه آژانس در حالی خواستار دسترسی به برخی سایت ها و شخصیت های ایرانی است که خود تاکنون اصل یا کپی اسناد ادعایی را به بهانه های واهی در اختیار ایران قرار نداده است. در این صورت، چگونه می توان به عملکرد نهادی اعتماد کرد که ماهیت آن کاملا «سیاسی» است و نه «فنی» و چه تضمینی وجود دارد که بعد از این دسترسی ها، آژانس با سئوالات دیگر و دل نگرانی های جدیدتر به سراغ ایران نیاید.انتهای پیام/

                    نظر

                    • safaei
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 93

                      #17470
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      ایران هسته ای- نشانه ها حکایت از آن دارد که تیم مذاکره کننده هسته ای شتابان درحال حرکت به سمت اعلام یک توافق هسته ای است هیچ یک از خطوط قرمز اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به طور رضایت بخش در آن مراعات نشده است.

                      چند اتفاق مهم نشانه هایی محسوب می شود که حکایت از اراده دو طرف برای اتمام مذاکرات در وین دارد.

                      1- پس از سفر آمانو به تهران و ابراز رضایت وی از این سفر و همچنین اعلام این موضوع از سوی عباس عراقچی که سفر آمانو به تهران موفق بوده است، به نظر می رسد یکی از مهم ترین موانع بر سر راه توافق –مسئله PMD- ظاهرا پشت سر گذاشته شده است. آمانو که همواره با تعابیری کاملا منفی علیه ایران موضعگیری می کرد، برای نخستین بار از تعابیر مثبتی استفاده کرده که نشان دهنده آن است که امتیازهایی را که می خواسته –ولو با شرایط خاص- دریافت کرده است.

                      2- محمد جواد ظریف به دیدار وزیر خارجه اتریش رفته و از وی بابت دو سال میزبانی مذاکرات تشکر کرده است. این از حیث تشریفاتی، معنایی جز نزدیک بودن زمان اتمام مذاکرات ندارد.

                      3- برخی طرف ها مانند وزیر خارجه چین و معاون وزیر خارجه روسیه کاملا به صراحت گفته اند در روزهای آینده توافق رخ خواهد داد.

                      4- حسن روحانی رییس جمهور نیز در مراسم افطاری با فعالان رسانه ای اعلام کرد در چند روز آینده قطعا توافق هسته ای رخ خواهد داد.

                      5- از حیث مسائل مذاکراتی نیز، به نظر می رسد دو طرف نیازی به گفت وگوی بیشتر نمی بینند، متن برجام در سطح کارشناسی نهایی شده و صرفا چند تصمیم سیاسی مانده که باید اتخاذ شود.

                      مهم ترین پرسشی که اکنون وجود دارد این است که نسبت این متن با خطوط قرمزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی هفته گذشته بیان فرمودند چیست؟

                      به طور مشخص سوال های زیر مطرح است:

                      1- آیا در این متن لغو یکجا و کامل تحریم ها روز امضای توافق (یا اعلام آن) وجود دارد؟

                      2- تعلیق تحریم ها به اجرای تعهدات کلیدی از سوی ایران و راستی آزمایی آن از سوی آژانس موکول شده یا خیر؟

                      3- آیا سرعت بازگشت پذیری تعهدات ایران با سرعت بازگشت پذیری تحریم ها مساوری خواهد بود؟

                      4- آیا تحقیق و توسعه گنجانده شده در این متن به گونه ای است که ایران بلافاصله پس  از اتمام زمان محدودیت ها بتواند در تیراژ بالا ماشین های نسل 6 و 8 را بسازد و نصب کند؟

                      5- آیا در متن برجام، هرگونه دسترسی به مکان ها، تجهیزات، افراد و اسناد نظامی برای همیشه و به هر شکل ممکن منتفی شده است؟

                      6- آیا همه زمان بندی های توافق در یک زمان زیر 10 سال تجمیع شده است؟

                      7- آیا توافق یک زمان پایان کاملا دارد و در آن صریحا قید شده است که پس از طی این زمان ایران اجازه خواهد داشت بدون هرگونه محدودیت در ابعاد صنعتی غنی سازی کند؟

                      8- آیا مکانیسم داوری درباره توافق یک مکانیسم به اندازه کافی بی طرف خواهد بود؟

                      اطلاعات موجود به هیچ کدام از این سوال ها پاسخ رضایت بخش نمی دهد. بلکه برعکس، کم و بیش روشن است که برجام در هیچ یک از موارد نتوانسته خطوط قرمز نظام را تامین کند.

                      اساسی ترین نکته در اینجا این است که متن برجام دقیقا بر اساس چارچوب لوزان نوشته شده که تفاوتی قابل توجه با خطوط قرمز اعلامی دارد.

                      نظر

                      • *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

                        #17471
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        نشست بعدی وزرای خارجه ایران و گروه ۱+۵ یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود.
                        به گزارش نامه نیوز، یکی از نمایندگان هیئت فرانسوی در مذاکرات هسته ای ایران روز جمعه گفت نشست بعدی وزیران امور خارجه ایران و شش قدرت جهان ( پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اضافه آلمان ) قرار است پنجم جولای (یکشنبه 14 تیر) برگزار شود.
                        وی افزود در مورد نشست وزیران امور خارجه ایران و 1+5 در روز یکشنبه توافق وجود دارد اما حضور همه وزرای خارجه در این نشست مسئله ای است که باید در درون هیئت ها حل شود.
                        این منبع فرانسوی تصریح کرد :« لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه پنجم جولای به وین پایتخت اتریش باز می گردد و ما اطلاع داریم که برخی متحدان اروپایی نیز پنجم ژوئیه در وین خواهند بود.»


                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                        نظر

                        • H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

                          #17472
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                          گاردین بر اساس اسناد جدید فاش کرد
                          انگلیس بنا به مصالح اقتصادی در توسعه برنامه تسلیحات شیمیایی عراق نقش داشته است
                          اسناد به تازگی افشا شده نشان می‌دهند دولت انگلیس قبل از استفاده دولت عراق از گازهای سمی علیه ایران در جنگ ایران و عراق از برنامه تسلیحاتی مخفیانه بغداد آگاهی داشته است.






                          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اسنادی که به تازگی از وزارت خارجه انگلیس افشا شده‌اند نشان می‌دهد دولت این کشور در زمان جنگ ایران و عراق بنا به مصالح اقتصادی اقدامات مکفی را برای جلوگیری از دست‌یابی عراق به سلاح‌های شمیایی انجام نداده است.اسناد به تازگی افشا شده مربوط به سال 1983 نشان می‌دهند حتی قبل از آنکه عراق استفاده از گازهای سمی علیه ایران در جنگ با این کشور را آغاز کند، دیپلمات‌ها از برنامه مخفیانه عراق آگاهی داشته‌اند.این اسناد محرمانه، با عنوان «ساخت سلاح شیمیایی در عراق» نشان می‌دهد که مقامات انگلیسی چگونه درباره اینکه برای جلوگیری از ساخت این سلاح‌ها وارد عمل شوند یا خیر، تقلا کرده‌اند.در آوریل ۱۹۸۳، در بحبوحه جنگ بین ایران و عراق، سفیر انگلیس در بغداد، «جان مابرلی»، در تلگرامی به وزارت خارجه انگلیس و سازمان‌های تحت امر وزارت دفاع به آنها درباره ساخت و استفاده از گاز خردل توسط ارتش عراق اطلاع‌رسانی کرده است.او افزوده شرکت انگلیسی "ویر پامپس" برخی مواد شیمیایی را در اختیار شرکت‌های دیگری قرار داده که در حال ساخت کارخانه‌ای در سامرا برای تولید عامل طاعون هستند.انتهای پیام/ ا.

                          نظر

                          • H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

                            #17473
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                            مقامات آمریکایی خصوصی گفتند: آغاز روند کاهش تحریمها، 9 ماه پس از توافق
                            مقامات آمریکایی در محافل خصوصی گفته‌اند که روند کاهش تحریم‌های ایران، 9 ماه پس از توافق هسته‌ای آغاز خواهد شد.






                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با نزدیک شدن به موعد 7 جولای (16 تیر) که ضرب‌الاجل تمدید شده مذاکره‌کنندگان ایران و 1+5 است، رسانه‌های غربی مواضع مقامات خود را شفاف و پررنگ‌تر منتشر می‌کنند.پس از آنکه امروز مقامات غربی متعدد و بی‌نام به یک خبرنگار فرانسوی گفتند که نتیجه مذاکرات را به عنوان معاهده به رسمیت نمی‌شناسند و قرار نیست چیزی امضاء شود، حالا بلومبرگ از مدت زمان میان شروع اجرای تعهدات ایران و رفع تحریم‌ها می‌گوید.بر اساس خبر بلومبرگ، «مقامات آمریکایی خصوصی گفته‌اند که ممکن است راستی‌آزمایی توافق ایران و کاهش تحریم‌ها، 9 ماه بطول بیانجامد.»انتهای پیام/ع

                            نظر

                            • H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

                              #17474
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
                              آغاز هشتمین دور رایزنی‌های ظریف و کری
                              هشتمین دور گفت‌وگوهای وزرای خارجه ایران و آمریکا دقایقی پیش در وین آغاز شد.






                              به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، در سومین روز تمدید هفت روزه توافقنامه ژنو محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و جان کری همتای آمریکایی‌اش دقایقی پیش برای هشتمین بار طی یک هفته اخیر در وین به گفت‌وگو نشستند.صالحی و مونیز نیز در این نشست حضور پیدا کردند.امروز و پیش از این نشست، صالحی و مونیز و همچنین معاونان وزرای خارجه ایران و آمریکا با یکدیگر دیدارها و گفت‌وگوهای دو جانبه با یکدیگر داشتند.بقیه وزرای خارجه عصر یکشنبه و صبح دوشنبه در وین خواهند بود.
                              انتهای پیام/

                              نظر

                              • H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

                                #17475
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                                پیام یوتیوبی ظریف به آمریکا و متحدین غربی آن در 5+1؛ نشانه‌های غلبه منطق بر توهم را مشاهده می‌کنم
                                وزیر خارجه ایران گفت: نشانه‌های غلبه منطق بر توهم را مشاهده می‌کنم. احساس می‌کنم که طرف‌های مذاکراتی ما بالاخره درک کرده‌اند که فشار و تهدید نه تنها هیچگاه به راه حل‌های پایدار نمی‌انجامد، بلکه تنش‌ها و دشمنی‌ها را افزایش می‌دهد.






                                به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به آمریکا و متحدین غربی آن در 1+5 خود تاکید کرد: علیرغم پیشرفت‌هایی که در 2 سال گذشته طرفین به آن دست یافته‌اند، هیچ تضمینی به خاطر ادامه دلبستگی آنها به تداوم فشار وجود ندارد و آنها می‌بایست بین توافق و فشار یکی را انتخاب کنند.رئیس تیم هسته‌ای ایران هشدار داد: اگر طرف‌های غربی و آمریکایی فاقد شجاعت برای مصالحه، خودباوری برای انعطاف، پختگی برای اتخاذ تصمیمات منطقی، خردمندی برای کنار گذاشتن توهمات و جسارت برای عبور از عادت‌های کهنه باشند، هیچ توافقی در کار نخواهد بود.ظریف با اشاره به تجربه ملت سرافراز ایران در جریان مقاومت در برابر تحریم‌ها و مقابله با تجاوز و جنگ تحمیلی هشت ساله صدام به ایران که با حمایت و پشتیبانی آمریکا و متحدین غربی‌اش همراه بود، خاطرنشان کرد که توهمات غیرمنطقی جنگ طلبان غربی صرفاً به افزایش تنش و دشمنی‌ها می‌انجامد.متن کامل پیام بشرح ذیل است:من در وین هستم تا به یک بحران غیرضروری و طولانی که مدت‌ها قبل می‌بایست خاتمه می‌یافت پایان دهم. علی رغم برخی اختلافات باقیمانده در این ساعات آخرین، هیچگاه به این اندازه به دستیابی به یک راه حل پایدار نزدیک نبوده‌ایم. با این حال هنوز رسیدن به راه حل قطعی نیست.دستیابی به توافق نیازمند شجاعت برای مصالحه، خودباوری برای انعطاف، پختگی برای تصمیمات منطقی، خردمندی برای کنار گذاشتن توهمات و جسارت برای عبور از عادت‌های کهنه است.برخی لجوجانه معتقدند که فشار اقتصادی و نظامی به تسلیم می‌انجامد. آنها فکر می‌کنند که می‌توانند کماکان به هزینه جان و مال دیگران، خیال پردازی‌های موهوم خود را دنبال کنند.با این حال من امیدوار هستم؛ چراکه نشانه‌های غلبه منطق بر توهم را مشاهده می‌کنم. احساس می‌کنم که طرف‌های مذاکراتی ما بالاخره درک کرده‌اند که فشار و تهدید نه تنها هیچگاه به راه حل‌های پایدار نمی‌انجامد، بلکه تنش‌ها و دشمنی‌ها را افزایش می‌دهد. آنها شاهد بوده‌اند که تجاوز هشت ساله صدام و حامیانش به ایران، نتوانست ملت ایران را - که در برابر همه این کشورها به تنهایی ایستاده بود - به زانو درآورد.آنها متوجه شده‌اند که کورترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌های اقتصادی علیه کشور من، آنها را به هیچ یک از اهداف اعلام شده‌شان نرسانده و در عوض باعث آسیب افراد بی گناه و خشم ملتی صلح طلب و با گذشت شده است.به همین دلیل آنها میز مذاکره را انتخاب کرده‌اند، ولی هنوز باید یک تصمیم حساس و تاریخی بگیرند: توافق یا تحمیل. در سیاست -همچون زندگی- نمی‌توان به هزینه دیگران به اهداف خود رسید، چرا که عمر چنین دستاوردهایی همواره کوتاه خواهد بود. تنها توافقات متوازن هستند که می‌توانند از آزمون زمان سربلند بیرون آیند.ما آماده دستیابی به یک توافق خوب و متوازن و گشودن افق‌های جدیدی برای برخورد با چالش‌های مهم و مشترک هستیم.امروز تهدید مشترک ما رشد سریع افراط گرایی خشن و بربریت افسارگسیخته است. ایران اولین کشوری بود که در مقابل این چالش ایستاد و با طرح «جهان علیه خشونت و افراط» پیشنهاد داد که مقابله با این تهدید به یک اولویت جهانی تبدیل شود. تهدیدی که «ما» با آن رو به رو هستیم در قالب مردانی نقاب دار نمود یافته است که مهد تمدن را هدف گرفته‌اند.از «ما» صحبت می‌کنم چرا که هیچ کس از این خطر جهانی در امان نیست. برای مقابله با این چالش‌های جدید، روش‌های جدید هم به شدت مورد نیاز است. ایران همواره در خط مقدم مبارزه با افراط حاضر بوده است. امیدوارم همتایان من نیز توجه خود را به این موضوع متمرکز کرده و منابع خود را برای مقابله با این تهدید حیاتی متمرکز کنند.هزار سال پیش، فردوسی شاعر ایرانی گفت:"بکوشید نیکی به کار آوریدچو دیدید سرما بهار آورید"من جواد ظریف هستم و این همواره پیام ایران بوده است.انتهای پیام/

                                نظر

                                در حال کار...
                                X