آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mavi_deniz
    عضو فعال
    • May 2011
    • 518

    #1831
    زاکانی در گفتوگو با فارس:
    دولت اصلاحات دربرابر زیادهخواهیهای غرب در مذاکرات هستهای منفعل بود=))

    خبرگزاری فارس: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: مذاکرات هستهای در دوران اصلاحات در مسیر نادرستی طی شد که انفعال در مقابل زیادهخواهیهای نظام سلطه بود.

    نظر

    • کیان
      کاربر فعال
      • May 2012
      • 634

      #1832
      در اصل توسط alijon پست شده است View Post
      میشه بیشتر توضیح دهید؟!؟


      عزیز، منظورم گسترش وسایل اطلاع رسانی و بالاتر رفتن سطح اگاهی عمومی و گسترده تر شدن طبقه متوسط تو جوامع هستش، ،،، طبقه متوسط نیازهای مختص به خودش رو داره که مهمترینش حق انتخاب شیوه زندگی هست،،،
      علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

      نظر

      • ehsan3144
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 62

        #1833
        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        مشاور اوباما «طرح حمله به ایران» را به نتانیاهو داد
        با سلام به همهء دوستان، مدتي قبل، مطلبي رو در جايي عنوان كردم كه شايد ذكر مجددش در اينجا خالي از لطف نباشه. اميدوارم اگر اشتباه يا ايرادي داره سروران عزيز اصلاحش كنند:
        بنظر بنده، اسرائيل تا وقتي كه مطمئن نشه پيروز بلامنازع جنگ هست، به هيچ وجه وارد جنگ نخواهد شد. چه اين جنگ با ايران باشه، چه با هم پيمانانش، سوريه و حزب الله لبنان. شرط اطمينانش از پيروزي هم، در گرو ضمانت دادن امريكا و ديگر كشورهاي غربيست. با شرايط كنوني، احتمال همراهي غرب با اسرائيل كمرنگ بنظر ميرسه.
        استدلال بنده براي اين مدعا اينست كه: كل برنامه هاي صهيونيستها بر اين پايه شكل گرفته كه تمام يهوديان دنيا در اسرائيل كنوني (يا به قولي سرزمينهاي اشغالي) ساكن شوند. با تلاش و مشقات بسيار زياد يهوديان از سراسر دنيا به اسرائيل كوچانده ميشوند. هنوز اين برنامه بطور كامل محقق نشده. بطوريكه به ادعاي آمارها، تنها نصف يهوديان دنيا در اسرائيل اقامت دارند (جمعيت كل يهوديان دنيا حدود 14ميليون نفر برآورد ميشود). وجود حدود 5.5ميليون يهودي در امريكا، و مقاومت جدي اونها در برابر مهاجرت به اسرائيل شاهدي ديگر بر اين مدعاست. ازسوي ديگر، با توجه به خصلت آرامش طلبي!!!! بني اسرائيل، با كوچكترين تنش يا تحركي، بسياري از اونها ترجيح ميدن به يك منطقهء امن مهاجرت كنند. عامل عمدهء قبول شكست در جنگ 33روزه توسط اسرائيل همين موضوع بود. با هر صداي انفجار، بخشي از سكنه، با لباسهاي مرطوب، به كشورهاي ديگر علي الخصوص امريكا، مهاجرت ميكردند. ضمن اينكه درگير يك جنگ فرسايشي شدن براي اسرائيل از هر آفتي مهلكتر خواهد بود. در شرايطي كه اونها ترس جدي دارند از شليك حتي يك تير به سمت شهرهاشون؛ بي گدار به آب نخواهند زد و ترجيح ميدن با همراهي كل دنيا، در مدت چند روز و با كمترين تلفات، ايران و متحدانش رو محو كنند. (زهي خيال باطل!!)
        اما با شرايط امروز دنيا، همراهي با اسرائيل، براي اجراي روياها و خيال پردازيهاي پليدش كار عاقلانه ايست؟ امريكا بتازگي از دو جنگ فرسايشي با اون همه هزينه ودردسر خارج شده؛ سربازهاي حاضر در اين دو جنگ تبديل به معضل جدي براي امريكا شدن؛ بحران مالي جدي و بي سابقه گريبانگير اروپا و امريكا شده؛ انتخابات رياست جمهوري امريكا در پيشه؛ چين به عنوان يك رقيب جدي آماده است جاي امريكا رو بعنوان برترين قدرت اقتصادي دنيا بگيره. اينها و دلايل ديگه باعث ميشه تهديدهاي غرب و بالاخص اسرائيل رو جدي قلمداد نكنم. بنظرم گسيل ناوها به خليج فارس بيشتر بخاطر اينه كه ايران از بستن تنگهء هرمز صرفنظر كنه.
        بنظرم در سياست، مهم نيست كدوم حرفت راسته كدوم بلوفه؛ مهم اينه كه طرف مقابل كدومشون رو باور كنه
        به اميد اون روزي كه دنيا پر از صلح و آرامش خواهد شد...

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #1834
          مشاور اوباما «طرح حمله به ایران» را به نتانیاهو داد
          واقعا اگه اسراییل یا امریکا یه رییس جمهور برا ایران انتخاب میکردن....بنظر شما میتونست اینهمه
          برا مردم مشکل درست کنه!!!!
          حالا مگر مغز معیوبند که بیان جنگ راه بندازند<:-p

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • azad1
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 310

            #1835
            ادعای دخالت سپاه در انفجار دهلی نو

            دیپلماسی ایرانی: باوجود اینکه مقامات تهران بارها ادعا های مطرح شده در خصوص نقش ایران در انفجار خودرویی در هند که در زمستان گذشته منجر به زخمی شدن همسر یکی از اعضای سفارت اسرائیل شد را تکذیب کرده اند، پلیس هند مدعی شد اعضای سپاه پاسداران در این اقدام نقش داشته اند. این در حالی است که تهران همواره اعلام کرده با اقدامات تروریستی به هر شکل مخالف است و آنها را محکوم می کند.

            تایمز هند در گزارشی مدعی شده است که نتایج تحقیقات پلیس هند نشان می دهد 5 نفر به همراه یک روزنامه نگار محلی طرح این انفجار در فوریه گذشته را آماده کرده بودند. بر اساس این گزارش جزئیات پرونده در اختیار طرف ایرانی قرار گرفته است.

            نظر

            • azad1
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 310

              #1836

              صالحي: شكست مذاكرات ايران و 1+5 به نفع هيچكس نيست

              رويترز به نقل از علي اكبر صالحي گزارش كرد كه ايران پس از نشست استانبول انتظار برگزاري دور ديگري از گفتوگوها را دارد.

              به گزارش ايسنا، خبرگزاري رويترز با اشاره به نشست استانبول در اوايل ماه جاري ميان نمايندگان ايران و 1+5 گزارش داد: علياكبر صالحي، وزير امور خارجه ايران در گفتوگويي با روزنامه اتريشي استاندارد كه روز دوشنبه منتشر شد، درباره مذاكرات مربوط به برنامه هستهيي ايران گفت كه «نميتوانم با اطمينان بگويم اما اگر همه چيز به شكل عادي پيش برود، بايد مذاكرات بيشتري انجام گيرد.»

              وي افزود: شكست مذاكرات به نفع هيچكس نيست. شكافها فقط از طريق گفتوگو ميتواند رفع شود.

              صالحي گفت كه با اين حال بايد حق ايران براي انجام غنيسازي اورانيوم به رسميت شناخته شود و « اين يك مساله اصولي است.»

              بر اساس اين گزارش، صالحي در بخش ديگري از اين گفتوگو اظهار كرد كه ايران نميخواهد تنگه هرمز را ببندد.

              وي گفت: خليج فارس شاهراهي براي ايران و منطقه و جامعه بينالمللي است. ما منطقي هستيم. ما نميخواهيم اين شاهراه را ببنديم و باعث ناراحتي شويم. اما اگر مجبور شويم، ايران بايد براي دفاع از حق حاكميت و منافع ملياش هر اقدامي را انجام دهد.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #1837
                حمایت نامزد جمهوریخواهان آمریکا از حمله اسرائیل به ایران

                میت رامنی، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
                در پی سفر میت رامنی، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به اسرائیل، مشاور ارشد او در سیاست خارجی اعلام کرده است که این نامزد از طرح حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران حمایت میکند.
                دان سنورتولد، امروز یکشنبه هشتم مرداد گفته است که اگر اسرائیل برای توقف برنامههای اتمی ایران دست به اقدام نظامی بزند تا از دستیابی این کشور به سلاح هستهای جلوگیری کند، آقای رامنی پشتیبان اسرائیل خواهد بود.

                میت رامنی، فرماندار سابق ایالت ماساچوست، از منتقدان باراک اوباما است و پیشتر گفته بود که اگر آقای اوباما بار دیگر انتخاب شود، ایران سلاح اتمی خواهد داشت.

                یک روز پیش از سفر آقای رامنی به اسرائیل که برای جذب آرای یهودیان در ایالات متحده صورت گرفته، رئیسجمهوری آمریکا برای تقویت روابط نظامی میان این کشور و اسرائیل، یک قانون جدید را امضا کرد.

                بر اساس این قانون، ایالات متحده هفتاد میلیون دلار برای توسعه سیستم دفاعی اسرائیلی به نام «گنبد آهنین» که برای دفع حملات راکتی ساخته شده، به دولت آن اعطا خواهد کرد.

                آقای اوباما گفته است که عمیقکردن روابط میان این کشور، یکی از اولویتهای اصلی دولت او است و ایالات متحده متعهد است که از امنیت اسرائیل دفاع کند.

                رئیس جمهوری آمریکا همواره در برابر انتقاد شدید نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاستجمهوری از عملکرد او برای توقف برنامه اتمی ایران، از سیاستهای دیپلماتیک دولت خود دفاع کرده است.

                آمریکا در سالهای گذشته به شدت ایران را تحریم کرده و متحدان خود را در سراسر جهان را نیز به این کار دعوت کرده اما اسرائیل معتقد است که این امر به توقف برنامههای اتمی ایران منجر نشده است.

                تکذیب بررسی طرحهای نظامی آمریکا برای حمله به ایران

                از طرف دیگر، روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» به تازگی نوشته است که مشاور امنیت ملی باراک اوباما اوایل ماه گذشته در یک ضیافت شام طرحهای حمله آمریکا به ایران را به نخستوزیر اسرائیل نشان داده است.

                اما امروز یک مقام ارشد دولت اسرائیل که نخواسته ناماش فاش شود، گفته است که گزارش هاآرتص پر از اشتباه بوده و تام دانیلون نه تنها در ضیافت شام با بنیامین نتانیاهو رو در رو نشده، بلکه هیچ طرحی در این زمینه به او نشان نداده است.

                آقای دانیلون پیشتر گفته بود که سیاست دولت آمریکا در قبال ایران باعث شده جمهوری اسلامی بیش از گذشته منزوی شود و رهبران این کشور تحت فشار قرار بگیرند تا دست از جاهطلبیهای هستهای خود بردارند.

                وزیر دفاع آمریکا در خرداد ماه اعلام کرده بود که پنتاگون طرح آمادهای برای حمله نظامی به ایران دارد، اما آمریکا منتظر نتیجه راهحل دیپلماتیک میماند.

                لئون پانهتا قرار است طی هفته جاری، به اسرائیل و اردن سفر کند و با مقامهای دو کشور، درباره جنگ سوریه و وضعیت نگرانکننده مناقشه اتمی ایران گفت و گو کند.

                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/07/30, 19:50.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #1838
                  ایران: از آمریکا و اروپا به خاطر تحریمها شکایت میکنیم

                  ایران و آمریکا روابط پر فراز و نشیبی داشته اند
                  ایران اعلام کرده که در حال آماده کردن شکایتی علیه آمریکا و اروپاست که علیه ایران "تحریم هایی فراتر از تحریم های شورای امنیت سازمان ملل" وضع کرده اند.
                  به گزارش خبرگزاری رسمی ایران، مجید جعفرزاده، رئیس مرکز حقوقی بین المللی ریاست جمهوری ایران گفته است: "در حال آماده سازی دادخواست جدیدی علیه دخالت های اخیر آمریکا و تحریم های فراتر از (تحریم های) شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان هستیم که کشورهای اروپایی و آمریکا وضع کردند."
                  به گفته آقای جعفر زاده، "این دادخواست بر اساس موازین بین المللی به زودی ثبت و پیگیری می شود."
                  مسئولیت این مرکز وابسته به ریاست جمهوری که حدود سی سال پیش ایجاد شده به گفته آقای جعفرزاده "تصدی و هدایت دعاوی بین المللی له و علیه دولت جمهوری اسلامی و اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی است."
                  جمهوری اسلامی در سال های قبل با تحریم هایی از سوی ایالات متحده مواجه بود، اما تحریم هایی که در ماه های اخیر از سوی آمریکا و بیست و هفت کشور عضو اتحادیه اروپا علیه برنامه های هسته ای ایران وضع شده، محدودیت های گسترده ای را به همراه آورده است.
                  در نتیجه این تحریم ها، ایران با دشواری در فروش نفت و ارتباط بانکی با خارج از کشور مواجه شده است. به گفته کارشناسان، در حالیکه اقتصاد ایران طی دهههای اخیر به شدت به عواید نفتی وابسته شده، تحریم های فعلی نه تنها بر صادرات نفتی تاثیر گذاشته، بلکه دریافت ارز حاصل از صادرات را مختل کرده و هزینه واردات را نیز به شدت افزایش داده است.
                  همزمان با اعلام آماده شدن ایران برای شکایت از آمریکا و اروپا، قاسم نوده فراهانی رئیس شورای مرکز اصناف ایران نیز گفته که بخش خصوصی به خاطر تحریم های غیرقانونی به "مجامع بین المللی" شکایت می کند.
                  آقای نوده فراهانی به خبرگزاری فارس گفته که "تشدید تحریم های غیر قانونی علیه کشور ما نمی بایست در حوزه کالایی تاثیر داشته باشد چرا که این تحریم ها بیشتر ریشه سیاسی دارد و بر اساس اعلام خودشان باید فقط در حوزه نفت و بانک صورت می گرفت."
                  گزارشها نشان می دهد که در پی تحریم های اروپایی مشکلاتی نیز در تامین برخی کالاها نظیر لبنیات و گوشت مرغ در ایران پیش آورده است.
                  رئیس شورای اصناف که سه میلیون واحد صنفی در ایران عضو آن هستند، می گوید که "تحریم های غیرقانونی نظام سلطه در حال حاضر بازار برخی کالاها را تحت تاثیر قرار داده است، لذا شورای اصناف کشور برای دفاع از خواسته مردم به مجامع بین المللی از جمله سازمان تجارت جهانی و سازمان ملل شکایت می کند."
                  دعوای سی ساله
                  بخشی از اختلافاتی که مرکز حقوقی بین المللی ریاست جمهوری ایران پیگیری می کند مربوط به پرونده های اختلافات مالی ایران و آمریکاست که از سی سال پیش به این سو در مراجع قضایی در جریان بوده است.
                  در نوامبر سال ۱۹۷۹ (آبان ۱۳۵۸)، سفارت آمریکا در تهران به اشغال "دانشجویان پیرو خط امام" در آمد و پنجاه و دو کارمند سفارت به گروگان گرفته شدند.
                  این واقعه به قطع روابط سیاسی آمریکا با جمهوری اسلامی منجر شد در حالیکه دولت آمریکا، ظاهرا به دلیل نگرانی از خودداری ایران از پرداخت بدهی های مرتبط با قراردادهای قبلی دو طرف، چند میلیارد دارایی های ایران در آمریکا شامل سپرده های بانکی را نیز مسدود کرد.
                  ایران و آمریکا در مذاکراتی که با میانجیگری دولت الجزایر صورت گرفت با تشکیل شعبه ای برای رسیدگی به دعاوی مالی متقابل خود در دیوان داوری لاهه موافقت کردند.
                  در طول سال های گذشته، پرونده های متعددی از جمله در ارتباط با مطالبات اشخاص حقوقی و حقیقی آمریکایی به خاطر لغو قراردادهای امضا شده در سال های قبل از انقلاب در این شعبه و مراجع دیگر مورد رسیدگی قرار گرفته است.
                  با وجود گذشت سه دهه از قطع روابط سیاسی و محدودیت شدید روابط اقتصادی و مالی ایران و آمریکا، هنوز هم تمامی پرونده های مربوط به اختلافات تجاری دو طرف فیصله نیافته و سپرده های بانکی مسدود شده ایران در آمریکا نیز هنوز آزاد نشده است.

                  در نوامبر سال ۱۹۷۹ (آبان ۱۳۵۸)، سفارت آمریکا در تهران به اشغال "دانشجویان پیرو خط امام" در آمد و پنجاه و دو کارمند سفارت به گروگان گرفته شدند.
                  آقای جعفرزاده می گوید که مرکز وابسته به ریاست جمهوری دعاوی مربوط به "بیانیه الجزایر و دعاوی خارج از بیانیه را تحت نظارت دارد و تاکنون چهار هزار پرونده مربوط به دعاوی بیانیه الجزایر بوده است که "علیه دولت های ایران و ایالات متحده و دستگاه های دولتی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی اقامه شده است."
                  ایران می گوید که بخشی زیادی از این دعاوی به نفع ایران تمام شده که وصول دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از طرف آمریکایی و "بازگشت میزان قابل توجهی از اموال منقول، سهام و اموال غیرمنقول" از جمله آن است.
                  علاوه بر دعاوی مربوط به بیانیه الجزایر مرکز حقوقی وابسته به ریاست جمهوری ایران چند پرونده مهم از جمله "کرسنت" قرارداد صدور گاز به امارات، "یو.بی.ای.ایی" بلوکه شدن پول های ایران در یک بانک ایتالیایی و ترکسل (لغو قرارداد تلفن همراه) را پیگیری می کند.
                  آقای جعفرزاده می گوید که این مرکز به تازگی موفق شده است که تصمیم اتحادیه اروپا در تحریم شرکت "کالای نفت" را توسط دیوان عدالت اروپایی نقض کرده و این شرکت را از فهرست تحریم ها خارج کند. دادگاه حتی اتحادیه اروپا را به پرداخت هزینه های دادرسی به طرف ایرانی پرونده محکوم کرده است.
                  رئیس مرکز حقوقی بین المللی ریاست جمهوری ایران می گوید که در سه دهه گذشته، ایران پاسخگوی دعاوی مطرح شده از سوی آمریکا بوده ولی اکنون نوبت رسیدگی به دعاوی ایران علیه آمریکاست و به غیر از این نیز ۲۴ دادخواست علیه تحریم های اتحادیه اروپا در دادگاه اروپایی ثبت شده است.
                  بنابر گزارش این مرکز، در یک پرونده مربوط به بانک ملی در ایتالیا، یک میلیارد دلار از دارایی های بانک ملی نزدیک به سه سال بلوکه شده بود که چنده ماه پیش با دفاع ایران، رای به نفع ایران صادر شد.
                  علاوه بر این پرونده اشیای عتیقه ایران در آمریکا نیز که دادگاه بدوی به توقیف آنها رای داده بود در دادگاه عالی این رای شکسته و اعلام شد که "این اشیا متعلق به ایران است و قابل بازداشت و توقیف نیست." البته هنوز حکم نهایی صادر نشده است.
                  به گفته آقای جعفر زاده، اولویت اصلی مرکز حقوقی بین المللی ریاست جمهوری، "مقابله با اقدامات خصمانه قدرت های بزرگ در اعمال تدابیر محدودکننده و دفع تحریم های یک جانبه و چند جانبه از سوی دولت ها و نهادهای بین المللی است."

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #1839
                    آیت الله خامنه ای: ایران به صادرات نفت اعتیاد پیدا کرده است

                    آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز یکشنبه ابراز تاسف کرد که ایران به «دام» فروش نفت خام افتاده و اظهار داشت باید به جایی رسید که به اختیار چاههای نفت خود را ببندیم.

                    به گزارش وبسایت آیت الله خامنه ای، وی در دیدار با جمعی از پژوهشگران و مسئولان شرکتهای «دانش بنیان»، بار دیگر در چند روز اخیر خواستار در پیش گرفتن «اقتصاد مقاومتی» در کشور شد.

                    آیتالله خامنهای گفت: «تحصیل ثروت از راه منابع تمامشدنی مثل نفت و امثال نفت رونق و پیشرفت نیست، این خود گول زدن است. ما در این دام افتادیم. باید اقرار کنیم و قبول کنیم که این یک تله و دام برای ملت ماست.»

                    آیت لله خامنه ای افزود: «ما دچار خامفروشی شدیم؛ یک واقعیتی برای ما به ارث گذاشته شد؛ کشور هم به آن عادت داده شده است؛ البته سعی شده در این سالها این اعتیاد مضر برای کشور کنار گذاشته بشود لکن بطور کامل پیش نیامده است.»

                    رهبر جمهوری اسلامی گفت: «ما باید اول اعتقاد پیدا کنیم که کشور به جایی برسد که بتواند با اختیار هرگاه اراده کرد، سر چاههای نفت خود را ببندد.»

                    آیتالله خامنهای، در عین حال از دولت تمجید کرد و گفت گامهای برداشته شده برای کمتر شدن وابستگی به نفت «دلگرم کننده» است.

                    اظهارات آیتالله خامنهای در حالی است که به خاطر تحریمهای ایالات متحده و اروپا، صادرات نفت ایران بنا بر گزارشهای منتشر شده نزدیک به نصف رسیده و ایران برای فروش آن تخفیفهای چشمگیر به خریداران پیشنهاد میکند.

                    با اینکه آیتالله خامنهای روز یکشنبه در سخنرانی خود اقدامهای دولت برای کمتر شدن وابستگی به نفت خام را «دلگرمکننده» دانسته، اما بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس، در این سالها گفتهاند که دولت محموداحمدینژاد سهم عمدهای از درآمدهای نفت را برای امور جاری هزینه کرده است.

                    با وجود اینکه صادرات نفت ایران در سال جاری کاهش یافته است اما روزنامه گاردین روز هشتم تیر طی مقالهای نوشت، حتی اگر صادرات نفت ایران تا ۵۰ درصد کاهش یابد، باز هم درآمد نفتی ایران در تنها در سال ۲۰۱۲ بیش از کل درآمدهای نفتی ایران در چهارساله اول ریاست جمهوری محمد خاتمی است.

                    اسحاق جهانگیری وزیر پیشین صنایع و معادن، هم در مصاحبهای اردیبهشت ماه سال گذشته گفته بود: «کل درآمد ایران از نفت، از آغاز اکتشاف نخستین چاه نفت تا سال ۱۳۸۹ یک هزار میلیارد دلار بوده است که میزان ۴۵۰ میلیارد دلار آن مربوط به ۶ سال اخیر (دوره احمدینژاد)، میزان ۴۰۰ میلیارد دلار آن مربوط به پس از انقلاب تا سال ۱۳۸۴و میزان ۱۵۰ میلیارد دلار هم متعلق به قبل از آن است.»

                    در همین حال احمد توکلی، نماینده تهران، نیز میگوید دولت محمود احمدینژاد تنها ۱۰ درصد از درآمد نفتی را صرف «تولید کرده و مابقی صرف هزینههای خود دولت شده است.»

                    توکلی در یکی از نطقهای خود در خرداد ماه امسال، عطش دولت برای خرج دلارهای نفتی را موجب «رکود تورمی» در کشور یا همان «بیماری هلندی» دانست که رمق تولید را بریده است.

                    توکلی با اشاره به مصرف سرانه دلار در کشور در ۳۰ سال گذشته گفت: «این رقم در دوران جنگ ۶۰۸دلار، دولت هاشمی ۳۸۴دلار، دولت خاتمی ۳۶۴دلار و در پنج سال اول دولت احمدینژاد ۸۲۴ دلار بوده است و البته نتیجه این میل شدید به خرج درآمد ارزی، افزایش تورم در کشور است که البته مجلس هم در این موضوع شریک بوده و فقط دولت مقصر نیست.»

                    بر اساس گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، نیمی از درآمد دولت و ۸۰ درصد از صادرات ایران را نفت و محصولات نفتی تشکیل میدهد.

                    بر پایه آمار سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اوپک، درآمدهای ایران از منبع صادرات نفت از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ به ترتیب، ۴۶.۶ میلیارد، ۵۷.۷۱۹ میلیارد، ۶۶.۲۱۴ میلیارد، ۸۷.۰۵۰ میلیارد، ۵۶.۳۴۱ میلیارد و ۷۱.۵۷۱ میلیارد دلار بوده است.

                    ایران در سال گذشته میلادری نیز کمی بیشتر از ۶۰ میلیارد دلار صادرات نفت داشته است.


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #1840
                      احمدینژاد: باید یکبار برای همیشه دشمن را از عملکردش مایوس کنیم

                      رئیسجمهور ایران خواهان همکاری تمام دستگاههای دولتی برای عبور از "شرایط کنونی" شد و گفت که برای عبور موفق از شرایط امروز باید همه دستگاههای مختلف کشور به "یک تحلیل مشترک از اقتصاد برسند و بر مبنای آن به وظایف خود عمل کنند."
                      به گزارش خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا)، محمود احمدینژاد در نشست مشترکی که با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشت، گفت: "باید همه فشارها و سختیها را به فرصت و اهرمی برای تکمیل و تقویت زیرساختها تبدیل کرد تا جمهوری اسلامی ایران به قدرتی مستحکم و مقتدر تبدیل شود که دشمن پس از این به خود اجازه اندیشیدن به تهدید و تحریم آن را ندهد."

                      او اضافه کرد: "دشمن فشارهای زیادی به کشور وارد میکند و شرایط دشواری ایجاد کرده است که البته غیر از این انتظاری از او نیست. چرا که تصور میکند گلوگاهی یافته تا از آن ناحیه به کشور فشار وارد کند، اما این همان جایی است که باید یکبار برای همیشه دشمن را از رویکرد و عملکردش مایوس و پشیمان کنیم."

                      رئیسجمهور ایران به ماهیت افرادی که آنها را "دشمن" خواند، اشارهای نکرد، ولی اجرایی شدن تحریمهای جدید آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران از تیرماه امسال، واکنش مقامات رسمی ایران را به دنبال داشته است.
                      در چارچوب تحریمهای جدید، ایران در فروش نفت خام و مبادلات بانکی بینالمللی با محدودیتهای جدید و قابل توجهی روبهرو شده است و افزون بر کاهش میزان صادرات نفت و در نتیجه کاهش درآمدهای نفتی، در دریافت منابع مالی حاصل از فروش نفت خام از کشورهای خریدار نیز با مشکل روبهرو است.
                      مقامات رسمی ایران که در روزهای نخست تصویب و اجرایی شدن این تحریمها از بینتیجه بودن چنین محدودیتهایی خبر میدادند، در هفتههای اخیر بیشتر رویکردی انتقادی در پیش گرفتهاند و حتی رئیس مرکز حقوقی بینالمللی ریاست جمهوری ایران به تازگی اعلام کرد که این کشور در حال آمادهسازی "دادخواست جدیدی" علیه آنچه او دخالتهای اخیر آمریکا و وضع تحریمهایی فراتر از تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواند، است.
                      محمود احمدینژاد به نمایندگان مجلس ایران گفته است: نباید اینگونه تصور کرد که دولت به تنهایی میتواند کارها را به پیش ببرد، بلکه هر فرد و دستگاهی باید در جایگاه خود به پیشبرد امور کشور کمک کند.
                      او اضافه کرد: "امروز کشور به تمرکز مدیریت نیاز دارد و همه باید کمک کنند مدیریت امور در یک بستر متمرکز شود تا اگر دشمن سنگی به سوی کشور پرتاب کرد، ۱۰ برابر آن پاسخ دریافت کند تا از کرده خود پشیمان و برای همیشه از دشمن با ملت ایران مایوس شود."
                      'یکی از ۱۰ اقتصاد برتر جهان'
                      رئیسجمهور ایران همچنین خواهان برنامهریزی برای تبدیل "دشواریهای امروز به فرصت" شد تا اقتصاد ایران به اقتصادی پویا تبدیل شود و "بین ۱۰ اقتصاد برتر جهان قرار گیرد."
                      به گزارش ایرنا، او از این که مجلس ایران "دست دولت را در تبدیل سرمایههای راکد به سرمایههای زاینده باز گذاشته است" تشکر کرد و گفت: تا امروز حجم سرمایههای راکدی که به پول نقد تبدیل شدهاند، به بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و تا پایان سال به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش مییابد.
                      او اضافه کرد: وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی از سوی دولت مامور شدهاند تا اموال مازاد بانکها را شناسایی کرده و با فروش آنها درآمدهای حاصل را در راه پرداخت تسهیلات بانکی به جریان بیاندازند.
                      آقای احمدینژاد بر ضرورت عملکرد تمام دستگاههای کشور بر اساس تحلیلی مشترک از اقتصاد تاکید کرد و گفت که لازم است دولت و نمایندگان مجلس، نشست دیگری برای بحث بر سر یک طرح اولیه داشته باشند تا "یک برنامه و نقشه راه جامع در عرصه اقتصاد برای اجرا تهیه کنند."
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #1841
                        مشاور اوباما طرح حمله به ایران را به نتانیاهو داد

                        هاآرتص مدعی شد مشاور امنیت ملی باراک اوباما، طرح احتمالی حمله به ایران را به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ارائه کرده است.
                        به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این طرح که از سوی «توماس دانیلون» ارائه شده، در صورت شکست دیپلماسی بر سر محدود کردن برنامه های هسته ای ایران، راه های مقابله نظامی با ایران بررسی شده است.
                        به گفته منابع مطلع، دونیلون در سفر دو هفته پیش خود به اسرئیل، با نخست وزیر اسرائیل جلسه ای سه ساعته داشته و در مورد این طرح به نتانیاهو اطلاعات داده است.
                        این گزارش میافزاید، دونیلون این طرح را برای اثبان حسن نیت آمریکا و تلاش این کشور برای مقابله با ایران هسته ای ، ارائه کرده است.
                        مشاور امنیت ملی اوباما گفته که ایالات متحده برای رویارویی نظامی با ایران آمادگی دارد و سخن گفتن در مورد این آمادگی، تنها برای فریب دادن اسرائیلیها نیست.
                        وی تاکید کرده که طرح حمله به ایارن، تنها در شرایطی اجرایی می شود که مسئله هسته ای ایران از راههای مسالمت آمیز قابل حل نباشد.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #1842
                          پانه تا: ایران راهی جز عقب نشینی از برنامه اتمی ندارد

                          لئون پانه تا، وزیردفاع ایالات متحده در راه سفر به تونس گفت ایران باید بداند هیچ راهی جز عقب نشینی از برنامه اتمی اش ندارد .

                          آقای پانه تا سفر ۵ روزه به تونس، مصر، اسراییل، و اردن را از روز یکشنبه آغاز کرد.

                          تهدیدهای جمهوری اسلامی و خشونتهای سوریه موضوعات اصلی سفر وزیر دفاع آمریکا به چهار کشور شمال افریقا و خاورمیانه و دیدار با رهبران این کشورها است.

                          آقای پانه تا هنگام سفر در هواپیما و پیش از ورود به کشور تونس با خبرنگاران همراه صحبت کرد و با اشاره به تحریمهای اعمال شده شورای امنیت علیه ایران گفت یک رشته تحریمهای جدید نیز این هفته برقرار میشود که اینها مرحله جدیدی از فشار علیه ایران و پیامی محکم برای رهبران جمهوری اسلامی ایران مبنی براین است که دیگر نمیتوانند به اقداماتشان ادامه دهند.

                          آقای پانه تا گفت در ارتباط با ایران هیچ اختلاف نظری میان آمریکا و اسراییل وجود ندارد و هنگامی که من وهمتای اسراییلی ام به گفتگو می نشینیم ، در این موضع همصدا هستیم که ایران نباید به سلاح اتمی دست یابد. آقای پانه تا همچنین به رژیم سوریه در مورد خشونت علیه مردم آن کشور هشدار داد: «اگر آنها به این گونه حملات مصیبت بار بر مردم خود در حلب ادامه دهند ، فکر میکنم این حمله ها درنهایت میخی بر تابوت اسد خواهد بود واین گونه خشونت علیه مردم ، تنها پایان گرفتن رژیم اسد را تضمین میکند.»

                          آقای پانه تا قرار است از سپر دفاع موشکی اسراییل موسوم به گنبد آهنین دیدن کند. وزیر دفاع آمریکا گفت این سیستم اسراییل را در مقابل حزب الله لبنان و ایران حفاظت میکند. آقای پانه تا همچنین به خبرنگاران گفت اسراییل در باره ایران هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده و از تلاشهای بین المللی برای فشار بر ایران حمایت میکند.

                          لنُون پانه تا در سفر ۵ روزه خود در مصر و تونیس درباره مسئله القاعده در شمال آفریقا، حفظ ثبات منطقه و مساله گسترش افراط گرایی و پیمان صلح مصر و اسراییل و همچنین اوضاع سوریه ، متحد ایران ، قوی ترین دشمن اسراییل و پی آمدهای آن مذاکره میکند. دراردن، مساله پناهندگان سوری و ایران از جمله محورهای مذاکرات وی با مسئولان آن کشور است.

                          سفر آقای پانه تا پس از دیدار میت رامنی نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به منطقه انجام میگیرد. رامنی برای تقویت موضع انتخاباتی خود و جلب جامعه یهودیان آمریکا انجام گرفت.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #1843
                            صالحی:
                            کلید پیشبرد مذاکرات هستهای درک متقابل است
                            خبرگزاری فارس: وزیر خارجه ایران در گفتوگو با یک روزنامه اتریشی با اشاره به تحولاتی که در روند گفتوگوهای هستهای غرب با ایران به وقوع پیوسته است گفت که درک متقابل، کلید پیشبرد این مذاکرات است.

                            به گزارش فارس "علی اکبر صالحی" وزیر خارجه ایران درباره آینده برنامه هستهای ایران و تحریمهای اقتصادی با روزنامه اتریشی "اشتاندارد" گفتوگویی داشت که به بخشهایی از آن اشاره میشود:

                            "گودورن هارر" خبرنگار اشتاندارد از صالحی پرسید:«از آخرین دور گفتوگوهای هستهای میان ایران و گروه 1+5 در استانبول تاکنون اطلاعات کمی منتشر شده است، چه زمان و چگونه تعامل سیاسی میان مقامات ادامه خواهد داشت؟»

                            صالحی در مقابل گفت:« این دور از گفتوگوها در استانبول و در ماه آوریل با یک دوره توقف آغاز شد. هر 2 گروه واقع گرا و دارای دیدگاه های خوبی بودند. در دور بعدی نشست در بغداد بود که دیدیم برخی از طرفهای گفتوگوها این انعطاف ما را به حساب تاثیر فشارهای تحریمها گذاشتهاند. برای همین راهکاری را که برای تعامل با ایران در پیش گرفته بودند را بار دیگر تغییر دادند.

                            به همین دلیل در مسکو هیچ نتیجه ای به دست نیامد و فقط گام های کوچکی برداشته شد.از این رو یک نشست فنی نیاز بود. هدف از این اقدامات این است که خانم اشتون رئیس گروه مذاکره کننده و سعید جلیلی با هم چه به صورت تلفنی و چه در قالب ملاقات با هم در ارتباط باشند و تصمیم بگیرند که دور بعدی گفتوگوها کجا و چگونه پیگیری شود. »

                            صالحی در ادامه درباره ادامه گفتوگوها افزود:« من نمیتوانم به صورت قطی بگویم اما اگر همه کارها به خوبی پیش رود تعاملات ادامه خواهد داشت. چرا که هیچ کدام از 2 طرف نمیخواهند مذاکرات شکست بخورد.تنها در صورت مذاکره است که به پر شدن شکاف ها منجر خواهد شد.»

                            وزیر خارجه ایران در ادامه درباره اثر بخش بودن گفتوگوها گفت:« کلید این مذاکرات درک متقابل است. ما باید بپذیریم که درباره برنامه هستهایمان نگرانی وجود دارد اگرچه از دید ما این نگرانی هیچ مبنایی ندارد. اما باید این نگرانی را برطرف کنیم و برای این منظور در جامعه جهانی روشهایی وجود دارد.از سوی دیگر انتظارات ما قرار دارد. همچنین حقوق ما که قرارداد اتمی آنها این حقوق را به رسمیت میشناسد.»

                            اشتاندارد در بخش دیگری از این گفتوگو درباره حق غنیسازی اورانیوم و اینکه آیا امکان دارد که چنین توافقی در پایان گفتوگوها نباشد پرسید که صالحی گفت:« عاقلانه این است که چنین چیزی باید در آغاز مذاکرات باشد. گروه 1+5 موضوع غنی سازی را محور توجه قرار داده است. این قانونی است که ما میتوانیم در مورد آن مذاکره کنیم و نگرانیهای 1+5 را برطرف کنیم بدون اینکه به حقوق ما لطمه وارد شود.»

                            تحریمهای غرب علیه ایران و تاثیر آن بر این کشور دیگر موضوعی بود که خبرنگار اشتاندارد درباره آن از صالحی پرسید. که وزیر خارجه ایران پاسخ داد:« ما 33 سال است که تحریم هستیم و همیشه موضوع جدیدی مطرح شده است. این تحریمها تاحدودی سازنده بودهاند.اما ما تجربیات زیادی از تحریم داریم. در سال گذشته بخشی از یارانهها، لغو شده است. همچنین ادغام وزارت بازرگانی و اقتصادی برخی از مشکلات در معاملات ایجاد کرده است. درست است که تحریمها انتقال پول در خارج از کشور مشکلتر کرده است. اما این مشکلات در یک یا دو ماه حل خواهد شد»
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

                              #1844
                              اسراییل حریف چند هزار حزب االه و حماس نیست .
                              ایران ایکی ثانیه می خورش.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #1845
                                سهم دولت ایران از سود "بانک مصر ایران" در حساب ویژه ای در بانک، نگهداری می شود ولی به دلیل تحریم های بین المللی علیه ایران، امکان ارسال این پول به این کشور وجود ندارد.

                                دولت ایران به دلیل تحریم های بین المللی امکان دریافت سهم خود از سود بانک "توسعه مصر ایران" را ندارد.

                                به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الشروق چاپ قاهره، بانک مرکزی مصر به تمامی بانک های مصری و خارجی فعال در این کشور هشدار داده است از تعامل مستقیم یا غیرمستقیم با بانک های ایران یا بانک مرکزی این کشور خودداری کنند.

                                این ممنوعیت تعامل همچنین شامل حساب های بانکی مصر در بانک های آمریکا نیز می شود که در گذشته برای تعاملات و تبادلات بازرگانی و بانکی با دولت یا بانک مرکزی ایران استفاده می شد.
                                این دستور بانک مرکزی مصر درباره منع تعامل با سیستم بانکی و بانک مرکزی ایران چند ماه پیش از این صادر شده بود.

                                "حمدی موسی" مدیرعامل بانک "توسعه مصر ایران" افزود: سهم شریک ایرانی از سود این بانک در سال مالی گذشته، در حساب ویژه ای در بانک، نگهداری می شود ولی به دلیل تحریم های بین المللی علیه ایران، امکان ارسال این پول به این کشور وجود ندارد.

                                ایران 40 درصد از کل سهام بانک توسعه مصر ایران را در اختیار خود دارد.
                                سود کل این بانک در سال مالی گذشته 184 میلیون و 79 هزار جنیه (واحد پول مصر) است که سهم 40 درصدی ایران معادل 15 میلیون و 223 هزار دلار می شود.

                                موسی افزود: بانک توسعه مصر ایران در هیچ گونه تعاملات غیرقانونی با ایران دخالت نداشته است. ما ایران را همسایه مسلمان می دانیم. براساس تصمیمات و قطعنامه های بین المللی، هیچگونه تعاملات مستقیم یا غیرمستقیم میان بانک توسعه مصر ایران و بانک های ایرانی یا بانک مرکزی ایران وجود ندارد.

                                وی افزود: این بانک در مصر فعالیت می کند و از تحریم ها علیه ایران، تاثیر نپذیرفته است. بعید است شریک ایرانی سهم خود را در این بانک به فروش برساند بلکه ایران قصد دارد همکاری اقتصادی اش را با مصر افزایش دهد.

                                بانک "توسعه مصر ایران" با سرمایه گذاری مشترک میان دولت های ایران و مصر قبل از انقلاب اسلامی 1357 تاسیس شد. به رغم قطع روابط دیپلماتیک میان دو کشور در طول 32 سال گذشته اما این بانک به فعالیت خود ادامه می دهد. دفتر مرکزی و شعبه های این بانک در کشور مصر قرار دارند.

                                دولت ایران از طریق "شرکت سرمایه گذاری خارجی ایران" 40.14 درصد از کل سهام بانک توسعه مصر ایران را در اختیار خود دارد و بقیه سهام آن در اختیار سه بانک و شرکت دولتی مصر یعنی بانک سرمایه گذاری ملی، شرکت بیمه مصر (مصر للتامین) و شرکت بیمه های زندگی مصر (شرکت مصر لتامینات الحیاه) است.

                                سرمایه بانک توسعه مصر ایران در هنگام آغاز فعالیت 20 میلیون دلار ولی هم اکنون به 300 میلیون دلار می رسد.

                                هیئت مدیره بانک توسعه مصر ایران از هشت نفر (چهار نفر از ایران و چهار نفر از مصر) تشکیل شده است. بنابه نوشته سایت ویکی پدیا، یکی از اعضای ایرانی هیئت مدیره، داوود دانش جعفری وزیر اقتصاد پیشین ایران است.

                                قبل از این روزنامه آمریکایی آتلانتیک گفته بود بانک توسعه مصر ایران در دور زدن تحریم ها علیه ایران نقش ایفا می کند. این روزنامه نوشته بود که این بانک در ژوئیه 2009 مبلغ 50 میلیون دلار به ایران انتقال داده است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X