در اصل توسط riskman پست شده است
View Post
آثار توافق هسته اي ايران و 5+1
Collapse
X
-
احتمالات در چيكن استراتژي
۱- برخورد: زماني كه هيچ يك از طرفين حاضر به برگشت از موضع خود نباشد، احتمال تصادف و «برخورد» مطرح خواهد بود.
۲- عبور: زماني كه يكي از طرفين، موضع خود را تعديل كند، در آخرين لحظه، از مقابل حريف كنار رفته و در نتيجه طرفين از كنار هم «عبور» مي كنند.
۳- توقف: زماني كه هر دو طرف، در آخرين لحظه، موضع خود را تعديل كنند و ترمز نمايند، هر دو اتومبيل سپر به سپر، رودروي يكديگر «توقف» مي كنند.
۴- عقب نشيني: زماني كه يكي از طرفين، از موضع خود برگشته، اما به دليل باريكي گذرگاه امكان كنار رفتن از مقابل حريف و عبور را نداشته باشد، ابتدا توقف نموده، و براي اجتناب از برخورد، اتومبيل خود را در وضعيت «دنده عقب» قرار داده و با سرعت «عقب روي» و «عقب نشيني» مي كند. چيكن استراتژي، براي آمريكا يك دكترين در سطح عملياتي و براي ايران يك دكترين در سطح استراتژيكي است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب دوباره می ریم استانبول.....
دور بعدی ..اینقدر دور بزنن که همه مردم ایران رو گیج کنن که اخرش نفهمن چی شد...
اگر میخواهید بدونید مذاکرات مثبت بوده یا منفی کافیه کمتر از 10 روز دیگه صبر کنید ...تحریم نفتی زده بشه بدونید همه چی کشک بوده واگر تحریم نفتی عقب افتاده بدونید واقعا خبرهایی مثبتی تو راهه...
جلیلی هم گفت اگر تحریم نفتی زده بشه رو نتیجه مذاکرات اثر خواهد گذاشت...از نظر من هیچ نکته مثبتی نبود وتحریم ها اعمال خواهد شد ....البته این نظر منه وامیدوارم اشتباه باشه...///
نظر
-
توافق ایران و قدرتهای جهانی برای ادامه مذاکرات اتمی در سه گام
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ادامه مذاکرات با ایران خبر داده و گفته است که این مذاکرات سوم ژوئیه در سطح کارشناسان فنی در استانبول برگزار خواهد شد.
او گفت این مذاکرات ابتدا میان کارشناسان هستهای برگزار خواهد شد و سپس میان معاونان هیاتهای مذاکرهکننده دیدار صورت خواهد گرفت و در صورت موفقیت این دیدارها، دیداری میان سعید جلیلی و او صورت خواهد گرفت.
سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد ایران نیز با جدی خواندن مذاکرات گفت در این مذاکرات، سیاستهای ایران را تببین کرده و تاکید کرده که غنی سازی حق مسلم ایران است.
او گفت بهانهای برای توقف فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران وجود ندارد.
آقای جلیلی گفت "ما اعلام کردیم که اگر گفتگو ها بخواهد موفق باشد و باید جلسات کارشناسی تشکیل شود و این جلسات می تواند دیدگاه ایران و ۶ کشور را به همدیگر نزدیک کند."
او افزود ایران پنج محور مشخص را برای گفت و گوها پیشنهاد داده و ما از اینکه ۱+۵ نظر ایران را برای برگزاری جلسات کارشناسی قبول کرده، استقبال می کنیم.
"پاسخ جدی"
خانم اشتون در سخنان خود در باره مذاکرات مسکو افزود در جریان این مذاکرات، اولین "پاسخ جدی" را از ایران دریافت کردیم و جهت صحیح حرکت ترسیم شد تا کارشناسان، در مورد جزئیات مسایل فنی گفت و گو کنند.
خانم اشتون تاکید کرد که انتخاب با ایران است و ما انتظار داریم که این کشور تمایل خود را برای (حل مسایل) از طریق دیپلماسی نشان دهد.
کارشناسان میگویند برپایی نشست بعدی میان خانم اشتون و آقای جلیلی را نمی توان از حالا قطعی دانست و این به موفقیت مذاکرات کارشناسان فنی و معاونان وابسته است.
خانم اشتون همچنین گفته است که "مذاکرات امروز، دشوار، مفصل و رک و راستی بوده اما هنوز شکافهای چشمگیری وجود دارند."
منبع:بی بی سی فارسی
نظر
-
در اصل توسط riskman پست شده است View Postاحتمالات در چيكن استراتژي
۱- برخورد: زماني كه هيچ يك از طرفين حاضر به برگشت از موضع خود نباشد، احتمال تصادف و «برخورد» مطرح خواهد بود.
۲- عبور: زماني كه يكي از طرفين، موضع خود را تعديل كند، در آخرين لحظه، از مقابل حريف كنار رفته و در نتيجه طرفين از كنار هم «عبور» مي كنند.
۳- توقف: زماني كه هر دو طرف، در آخرين لحظه، موضع خود را تعديل كنند و ترمز نمايند، هر دو اتومبيل سپر به سپر، رودروي يكديگر «توقف» مي كنند.
۴- عقب نشيني: زماني كه يكي از طرفين، از موضع خود برگشته، اما به دليل باريكي گذرگاه امكان كنار رفتن از مقابل حريف و عبور را نداشته باشد، ابتدا توقف نموده، و براي اجتناب از برخورد، اتومبيل خود را در وضعيت «دنده عقب» قرار داده و با سرعت «عقب روي» و «عقب نشيني» مي كند. چيكن استراتژي، براي آمريكا يك دكترين در سطح عملياتي و براي ايران يك دكترين در سطح استراتژيكي است.
طرف بازنده همچنان این وری ها هستن ...
نظر
-
اگر میخواهید بدونید مذاکرات مثبت بوده یا منفی کافیه کمتر از 10 روز دیگه صبر کنید ...تحریم نفتی زده بشه بدونید همه چی کشک بوده واگر تحریم نفتی عقب افتاده بدونید واقعا خبرهایی مثبتی تو راهه...
جلیلی هم گفت اگر تحریم نفتی زده بشه رو نتیجه مذاکرات اثر خواهد گذاشت...از نظر من هیچ نکته مثبتی نبود وتحریم ها اعمال خواهد شد ....البته این نظر منه وامیدوارم اشتباه باشه...
رنگ بازار فردا مشخص میکنه که برداشت بقیه چیه. ولی بلاتکلیفیش باعث کمتر شدن حجم معاملات میشه
مطمئن باش که اروپا خیلی راحت نفتو تحریم میکنه و یه آبم روش
فکر کنم این دو روزه سر مهریه ی کاترین جون داشتن چک و چونه میزدن . جلیلی هم شرط گذاشته که کاترین باید دماغشو عمل کنه و دندوناشو ارتودنسی کنه:d
نظر
-
-
جلیلی هم گفت اگر تحریم نفتی زده بشه رو نتیجه مذاکرات اثر خواهد گذاشت...از نظر من هیچ نکته مثبتی نبود وتحریم ها اعمال خواهد شد ....البته این نظر منه وامیدوارم اشتباه باشه...
فقط 2 هفته باید صبر کنید تا ببینید نتیجه مذاکرات چی بوده.
نظر
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postجعفر جون من هیچ نکته مثبتی از حرفای جلیلی ندیدم . رفته اونجا راجب بحرین و خلع صلاح اسراییل صحبت کرده
رنگ بازار فردا مشخص میکنه که برداشت بقیه چیه. ولی بلاتکلیفیش باعث کمتر شدن حجم معاملات میشه
مطمئن باش که اروپا خیلی راحت نفتو تحریم میکنه و یه آبم روش
فکر کنم این دو روزه سر مهریه ی کاترین جون داشتن چک و چونه میزدن . جلیلی هم شرط گذاشته که کاترین باید دماغشو عمل کنه و دندوناشو ارتودنسی کنه:d
بابا غربیها دارن وقت تلف می کنن والکی ایران رو دارن می گردونن ...بعد میرن تحریمها رو میزنن...
بابا 4 ماه قبل باید تنگه بسته مشد ....هر چند همه می دونن این توان رو ندارن که ببندن ...این بحرین فسقلی داره به ما زور میگه بقیه دنیا جای خود دارد..
نظر
-
اتفاقا به نظر من نتیجه مذاکرات نه اینکه مثبت باشد اما گامهایی رو به جلو برداشته شد مثل اینکه خانم اشتون گفت:در جریان این مذاکرات، اولین "پاسخ جدی" را از ایران دریافت کردیم و جهت صحیح حرکت ترسیم شد
و سعید جلیلی هم مهم ترین موفقیت گفت وگوها را «توافق بر سر برگزاری جلسات کارشناسانه» خواند. در مورد درخواست غربیها مبنی بر تعلیق غنی سازی 20درصد هم ایران تلویحا با این گفته که چون آن را به ما ندادید ما شروع به غنی سازی کردیم با خواست آنها در صورت فروش آن برای مقاصد تحقیقاتی و پزشکی در ایران موافقت کرد.
فردا هم به نظر من بورس به امید خدا سبز خواهد بود
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postوالا بعضی دوستان می گن مذاکرات مثبت بوده ...حالا کجاش مثبت بوده من که متوجه نشدم ..هر جوری گوش دادم با گوش چپ راست ایستاده خوابیده و.....تنها چیزیکه متوجه شدم همون حرفهای تکراری قبلی ودوباره دور بعدی....
بابا غربیها دارن وقت تلف می کنن والکی ایران رو دارن می گردونن ...بعد میرن تحریمها رو میزنن...
بابا 4 ماه قبل باید تنگه بسته مشد ....هر چند همه می دونن این توان رو ندارن که ببندن ...این بحرین فسقلی داره به ما زور میگه بقیه دنیا جای خود دارد..
به جون خودم دفعه ی بعد خودمو مهربان با جلیلی میریم تا بله رو از کتی نگیریم بیخیالش نمیشیم . مسخرشو در اورده 2 ماهه میخوام ماشین بخرم از ترس مثبت شدن مذاکراتو ارزون شدن ماشین وایسادم
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postاتفاقا به نظر من نتیجه مذاکرات نه اینکه مثبت باشد اما گامهایی رو به جلو برداشته شد مثل اینکه خانم اشتون گفت:در جریان این مذاکرات، اولین "پاسخ جدی" را از ایران دریافت کردیم و جهت صحیح حرکت ترسیم شد
و سعید جلیلی هم مهم ترین موفقیت گفت وگوها را «توافق بر سر برگزاری جلسات کارشناسانه» خواند. در مورد درخواست غربیها مبنی بر تعلیق غنی سازی 20درصد هم ایران تلویحا با این گفته که چون آن را به ما ندادید ما شروع به غنی سازی کردیم با خواست آنها در صورت فروش آن برای مقاصد تحقیقاتی و پزشکی در ایران موافقت کرد.
فردا هم به نظر من بورس به امید خدا سبز خواهد بود
هر کس یه جوری تفسیر می کنه ونظر همه قابل احترام هست ...
نقد ها یه جور تفسیر می کنند اونایی که سکه ودلار دارن یه جور تفسیر می کنن اونایی که سهام قندی دارن یه جور خودروی ها یه جور مسکنی ها یه جور...
ولی خوب برا اینکه ما بتونیم دست این دولت واین جلیلی رو از پیش ببندیم وازش رو دست نخوریم تو مام حوزه ها سرمایه گذاری کردیم ..حالا میخواد مذاکرات مثبت باشه منفی باشه .....
ولی ارزوی قلبی خودم با تمام وجود اینه که مذاکرات به نفع ملت ایران زمین باشه هر چند ما همش داریم ارزو می کنیم وهیچ وقت این ارزومون براورده نمیشه نمی دونم چرا....شاید خدا هم مردم ایران رو فراموش کرده ....ایمدوارم اینگونه نباشه...
نظر
-
در اصل توسط علاء الدین پست شده است View Postدر حال حاضر همه به دنبال قدرت هستند هم ایران هم غرب میدونند دارند چیکار میکنند به نظر من ایران و آمریکا هر دو از هم نفع میبرند ما همیشه به یک دشمن مثل آمریکا نیاز خواهیم داشت تا مشکلات ناشی از تورم و گرانی و تحریم و صعود و سقوط طلا و ارز و ذلیل شدن بورس و هزاران مشکل دیگه رو به گردن غرب بیاندازیم ...اگر آمریکا نباشه دیگه مسوولانمون این بی کفایتی های خودشون رو گردن کی بندازند؟؟؟اگر آمریکا نباشه واسه تو دهنی زدن به کی ازشون دعوت کنند بیان و توی انتخابات رای بدن؟؟؟اگر دشمن نداشته باشیم این همه بی اخلاقی رو به کی نسبت بدیم؟؟از طرف دیگه آمریکا هم به هوای خطر ایران برای خاورمیانه سالهاست داره میلیارد میلیارد دلار سلاح به همسایه هامون میندازه...چه سودی از این بالاتر ؟؟؟هر دو دارن به هدفشون میرسند...شاید من خیلی بدبین باشم ولی هر چه فکر میکنم به این نتیجه میرسم ما تحت هر شرایطی به دشمن نیاز داریمما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
نظر