آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

    #20026
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    مذاکره برای رفع زودهنگام تحریم سوئیفت




    مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران گفت: در ماه های اخیر مذاکراتی برای رفع زودهنگام تحریم سوئیفت انجام شده و برای برداشته شدن این محدودیت بانکی آماده هستیم.
    lعلی اشرف افخمی افزود: دوران پساتوافق و پسا تحریم، فرصتی است که می تواند قواعد بازی را تغییر دهد. مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران افزود: وجود نیروی کار تحصیل کرده و جوان، ثبات و امنیت، برخورداری از زیرساخت های لازم و وجود برنامه مدون فرصت مناسبی را برای جذب سرمایه گذاری در ایران فراهم کرده است.

    به گزارش ایرنا مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران گفت: نخستین گامی که برای پیشرفت نیاز داریم، پیوستن به شبکه جهانی سوئیفت و امکان برخورداری از نقل و انتقالات بانکی امن و ارزان است.

    افخمی یافتن یک شریک مطمئن و معتبر را لازمه آغاز یک شراکت دانست و افزود: باید برای خارجی هایی که به دنبال شرکا و فرصت های مناسب در ایران هستند، خدمات مشاوره ای ارائه کرد.

    وی در ادامه به وضعیت فعالیت بانک ها در کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون سهم بانک های دولتی از کل بازار سرمایه 70 درصد است اما دولت برنامه های میان و بلندمدتی برای افزایش نقش بخش خصوصی در دست اجرا دارد.

    مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران همچنین با برشماری فرصت های سرمایه گذاری در ایران، افزود: مناطق آزاد عسلویه، چابهار و جاسک مناطق کلیدی در زمینه فرصت سرمایه گذاری هستند.

    وی ادامه داد: ایران قصد دارد تولید نفت خود را از 2.5 میلیون بشکه به 4.5 میلیون و صادرات را تا 2.2 میلیون بشکه در روز افزایش دهد.



    زندگی بدون تحریم سلام....

    نظر

    • demo
      عضو عادی
      • Jul 2015
      • 195

      #20027
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      عراقچی:مشغول امضای توافق با چین‌هستیم

      عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان با بیان اینکه سند رسمی باز طراحی اراک امضا شده است، گفت: مشغول امضای توافق با چین برای مدرنیزه کردن رآکتور اراک هستیم.
      عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان با بیان اینکه سند رسمی باز طراحی اراک امضا شده است، گفت: مشغول امضای توافق با چین برای مدرنیزه کردن رآکتور اراک هستیم.

      به گزارش تسنیم، نوذر شفیعی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز این کمیسیون سیدعباس عراقچی مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای کشورمان گفت که امروز برجام چه به صورت کلی و چه به صورت جزئی مورد اطلاع و توجه مردم است و تمام اتهامات و تحریم‌ها و فشارها علیه ایران به بهانه PMDبود و این موضوع الآن در حال حل و فصل است، اما با این حال باید توجه داشت که پرونده PMDپرونده‌ای بود که در چارچوب راه‌حل‌های سیاسی بسته شد، در غیر اینصورت آژانس کماکان امکان داشت در خصوص موارد مذکور در PMDبهانه‌گیری کند.

      وی افزود: عراقچی همچنین تصریح کرد که با توجه به اینکه گزارش آژانس دو پهلو و خاکستری بوده است، وزارت خارجه بیانیه فنی را تهیه کرده که پس از قطعنامه شورای حکام برای ثبت در اسناد ملل متحد صادر خواهد شد.

      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین، تصریح کرد: عراقچی در این جلسه تأکید کرد که نکته مهم گزارش آژانس، صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای ایران است.

      شفیعی در تشریح اظهارات معاون وزیر امورخارجه، گفت: به گفته عراقچی با صدور قطعنامه جدید شورای حکام دستور کار آژانس عوض می‌شود، یعنی از این پس دستورکار آژانس براساس قطعنامه شورای حکام اجرای برجام خواهد بود و نه PMD.

      وی ادامه داد: علاوه بر این با صدور قطعنامه جدید شورای حکام کلیه قطعنامه‌های گذشته شورای حکام لغو می‌گردد و پس از تصویب قطعنامه شورای حکام دو کار باید از طرف ایران انجام شود، نخست انتقال مواد غنی شده هسته‌ای که به روسیه فروخته‌ایم و دیگری اینکه در مقابل ده تن اورانیوم غنی شده حدود 140 تن اورانیوم خام دریافت کرده‌ایم.

      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد: عراقچی در این جلسه گفت که درباره اراک، سند رسمی باز طراحی آن امضا شده است و اکنون در حال امضای توافق با چین برای مدرنیزه کردن رآکتور اراک هستیم.

      شفیعی خاطر نشان کرد: با توجه به روند موجود به نظر می‌رسد در دی‌ماه روز اجرای برجام فرا می‌رسد و از آن پس می‌توانیم شاهد لغو شدن تحریم‌ها باشیم.


      نظر

      • امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

        #20028
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

        انشاالله از امروز دیگر بهانه ای در کار نباشد و دولت هم بچسبد به کارهای دیگر. همانطور که قبلا گفتم توافق تمام شده و این حرفهای برخی زالوصفتان چرت و مزخرف میباشد. دولت دو سال ما را معطل و بد بخت و خاک بر سر کردی.حالا بیا بچسب به اقتصاد و شلوار شاخص ها را بکش بالا. با تشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #20029
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


          صالحی: امروز یک روز تاریخی است

          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          رئیس سازمان انرژی اتمی در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ابراز امیدواری به تصویب قطعنامه شورای حکام برای خاتمه یافتن پرونده مطالعات ادعایی موسوم به «پی‌ام‌دی»، اعلام کرد که با اجرایی شدن برجام کمتر از یک ماه دیگر پروسه لغو تحریم‌های ایران کلید می‌خورد.

          علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگو با روزنامه عربی زبان «الوفاق» (از مجموعه نشریات مؤسسه «ایران») به نشست امروز (سه‌شنبه) شورای حکام درباره برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: «ما امیدواریم امروز شورای حکام آژانس، قطعنامه پیشنهادی مبنی بر حل و فصل مسائل گذشته و حال ایران و آژانس را به تصویب برساند.»

          صالحی با بیان اینکه «امروز یک روز مهم و تاریخی خواهد بود»، اظهار کرد: «با این قطعنامه، آژانس یک پرونده ساختگی را بعد از 12 سال از دستور کار خود خارج می‌کند.»

          رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه تأکید کرد که «نقش آژانس از این پس درباره پرونده «پی‌ام‌دی» به پایان رسیده و حالا قرار است به عنوان یک نهاد مرجع بین‌المللی بر نحوه اجرایی شدن تعهدات ایران و 1+5 نظارت داشته باشد.»

          صالحی در ادامه، پایان یافتن پرونده «پی‌ام‌دی» را مقدمه اجرای تعهدات فی‌مابین ایران و کشورهای طرف مذاکره دانست و گفت: با بسته شدن پرونده مسائل باقی‌مانده ایران و آژانس و پس از اجرای تعهدات ایران درخصوص «رآکتور اراک» طی «دو الی سه هفته آینده» و در اواسط دی‌ماه تحریم‌ها برداشته خواهد شد و ایران وارد عصر تازه‌ای از مناسبات عادی تجاری و اقتصادی در عرصه بین‌المللی خواهد شد.

          وی ضمن بیان این خبر تصریح کرد: در حال حاضر همکاران ما با همتایان غربی خود در حال تنظیم شیوه‌نامه رفع تحریم‌ها هستند که در نهایت این چالش با درایت رهبر معظم انقلاب به پایان راه خود خواهد رسید.

          تماس تلفنی با مونیز

          رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین به رایزنی‌هایی اشاره کرد که میان وی و ارنست مونیز، همتای آمریکایی‌اش بر سر نحوه اجرای برجام طی ماه‌های اخیر صورت گرفته است.


          صالحی در این رابطه گفت: «دو روز پیش با آقای مونیز مذاکره تلفنی داشتم که حدود یک ساعت طول کشید و طی آن درباره راهکارهای رفع موانع و اجرایی کردن برجام صحبت شد.»

          رئیس سازمان انرژی اتمی در حالی از این تماس تلفنی سخن گفت که خبر ملاقات یک ماه پیش خود با همتای آمریکایی‌اش در عمان را تأیید کرد.

          وی در این رابطه، با بیان اینکه «حدود یک ماه پیش حضوری با مونیز ملاقاتی در عمان داشتیم»، گفت: «این ارتباطات با هدف بررسی مسائل فنی و رفع ابهامات فنی و موانعی است که بر سر راه عملیاتی کردن برجام وجود دارد.»

          صالحی در ادامه با تأکید بر اینکه "در مسیر توافق هسته‌ای با قدرت‌های بزرگ تلاش شد تا خواسته‌های رهبر معظم انقلاب از جمله حفظ ساختار برنامه‌های هسته‌ای کشور مدنظر قرار گیرد"، به بیان مثالی در این رابطه پرداخت و گفت: «آمریکایی‌ها درباره چیدمان سانتریفیوژها، پیشنهادی داده بودند که مورد موافقت قرار گرفته بود ولی مورد قبول رهبر معظم انقلاب واقع نشد و در نتیجه ما با ورود به این موضوع، نظر ایشان را تأمین کردیم و مسأله به صورتی دیگر محقق شد.»
          منبع: ایسنا

          نظر

          • خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

            #20030
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            بانک های خارجی برای قبضه کردن بازار پرداخت ایران می آیند






            علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی از رفع برجام به عنوان پلی برای ارتباط با تکنولوژی های نوین بانکداری و پرداخت نام برده و گفت: یکی از محدودیت های آزاردهنده نظام بانکی قطع ارتباط الکترونیکی با دیگر بانک های دنیا بود.
            علی دیواندری، دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اظهار داشت: «با رفع تحریم ها و برداشته شدن محدودیت های ارتباطی، نظام بانکی کشور باید برای تحولات بزرگی آماده باشد.»

            به گزارش خبرآنلاین وی در ادامه افزود: «با توجه به استقبال ویژه عموم مردم از فناوری های نوین بانکداری الکترونیکی طی سال های گذشته، دست اندرکاران این حوزه باید برای ورود به دوران جدید با نوآوری هایی در سیستم ها و روش های پرداخت در جهت حفظ بازار تلاش کنند.»

            دبیر همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت از عمده اشکالات سیستم های پرداخت کنونی در کشور به یکسان بودن آنها اشاره کرده و گفت: «شرکت های فعال در این زمینه و بانک ها باید به تکریم مشتری و ایجاد فضای رقابتی توجه بیشتری داشته و در جهت رفع نیازهای مشتریان گام بردارند. طیف های مختلفی که از خدمات پرداخت الکترونیکی استفاده می کنند حتما باید در حد نیازهای خود از این امکانات و خدمات بهره مند شوند.»

            عضو هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: «آمار تراکنش های بیش از ۱۰۰ میلیون به صورت روزانه آمار خوبی در بین بسیاری از کشورهای دیگر محسوب می شود و این موضوع جذابیت بازار پرداخت و بانکداری الکترونیکی را برای شرکت های خارجی که در انتظار رفع تحریم ها هستند بسیار بالا برده است. ضمن اینکه این شرکت ها مدتهاست مطالعه بر روی جامعه مشتریان بانکداری الکترونیک را آغاز کرده و به خوبی از نیازهای استفاده کنندگان از این خدمات آگاه هستند.»

            وی افزود: «همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با ایجاد بستری برای هم افزایی و هم فکری فعالان و بازیگران این حوزه می تواند بهترین فضا برای برنامه ریزی بهتر در راستای حفظ بازار داخلی، افزایش کارآمدی و عملکرد و نوآوری و به روز رسانی سیستم ها و خدمات باشد.»

            گفتنی است پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت امسال در روزهای ۲۱ و ۲۲ دی ماه در مرکز همایش‌های بین المللی برج میلاد برگزار می‌شود.


            زندگی بدون تحریم سلام....

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #20031
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              خبر فوری



              به گزارش پايگاه اينترنتي آژانس بين المللي انرژي اتمي ، اين جلسه در ساعت 10 و 30 دقيقه به وقت اروپاي مرکزي (13 تهران) و بدون حضور خبرنگاران برگزار خواهد شد.

              اين جلسه با سخنراني آمانو آغاز مي شود که متن سخنان او بعدا' از طريق پايگاه اينترنتي آژانس منتشر خواهد شد.

              همچنين آمانو در ساعت 13 و 30 دقيقه به وقت اروپاي مرکزي (16 تهران) دريک کنفرانس خبري شرکت خواهد کرد.
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #20032
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                عراقچی:شورای حکام پی‌ام‌دی را می‌بندد





                رئیس کمیته پیگیری اجرای برجام با اشاره به اینکه شورای حکام روز سه‌شنبه درخصوص پرونده هسته ای ایران تصمیم‌گیری می‌کند، تاکید کرد: اگر قطعنامه تصویب شود که می‌شود با قاطعیت می توان گفت PMD به تاریخ پیوست.
                سید عباس عراقچی با اشاره به گزارش مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: آمانو در تهیه گزارش فعالیت هسته‌ای ایران تلاش کرد با نگاه کاملا فنی و حرفه‌ای همه ابعاد مختلف قضیه را ببیند تا گزارشی بی طرفانه ارائه دهد.

                به گزارش ایسنا وی با اشاره انتقادهایی که به گزارش آمانو وارد شده بود، اظهار داشت:‌ هر خواننده بی طرفی که این گزارش را ملاحظه کند می بیند که همه اتهامات و ادعاهایی که در طول 12 سال گذشته به جمهوری اسلامی ایران زده شده بود مبنی بر اینکه برنامه هسته ای نظامی وجود دارد، رد شده است. اعتقاد داریم گزارش آمانو کاملا فنی و حرفه ای تهیه شده است.

                عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان در گفت و گو با خانه ملت تاکید کرد که گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی بینابینی بود و ادعا می کنند تمام اتهاماتی که به ایران در زمینه فعالیت هسته ای نظامی وجود داشت حداکثر در حد مطالعات بود بنابراین گزارش موید مواضع جمهوری اسلامی ایران است.

                عراقچی با بیان اینکه گزارش آمانو مبنایی شده که شورای حکام پرونده PMD را به صورت کامل ببندد، اظهار داشت: از سوی دیگر کشورهای گروه 1+5 قطعنامه ای آماده و به شورای حکام ارائه کردند. در این قطعنامه نظرهای ایران لحاظ شده و برای تهیه آن با ما مشورت کردند.

                وی تاکید کرد: اگر قطعنامه تصویب شود در حقیقت هم پرونده PMDبه صورت کامل بسته می شود و هم دستور کار آ‍ژانس کنار گذاشته می شود. در این صورت تمام نگاه ها به آینده خواهد بود و نگاه به گذشته جمهوری اسلامی ایران را کنار می گذارند.

                به گفته معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه بعد از بسته شدن پرونده هسته ای ایران، تمام قطعنامه های گذشته لغو خواهد شد و در واقع بسته شدن PMDنقشه راه بین ایران و آژانس را تکمیل شده قلمداد می کند و به صراحت می گوید پرونده هسته ای ایران برای همیشه بسته شده است.

                وی در خصوص مکانیزم رای گیری در شورای حکام توضیح داد: برای رای گیری در موضوعات باید نیم به علاوه یک نفر از نمایندگان 35 کشور عضو شورای حکام نظر دهند. اما معمولا تصمیمات شورای حکام با اجماع گرفته می شود تصور ما این است که قطعنامه ایران بدون رای گیری و با اجماع به تصویب می رسد.

                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #20033
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  احتمال اجرای برجام در ژانویه 2016




                  معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: روز اجرای برجام در سه ماهه ابتدایی سال 2016 و احتمالا در ژانویه خواهد بود.
                  سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه با اشاره به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفت: انتقال بیش از 8 و نیم تن از اورانیوم ایران به روسیه قرار است تا پایان سال جاری تکمیل شود.

                  به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس ریابکوف افزود: دورنمای اجرای برجام در مجموع مثبت است. ما احتمالا تا پایان سال جاری انتقال اورانیوم با غنای پایین ایران را به روسیه تکمیل می‌کنیم که بیش از 8 و نیم تن است.

                  وی در ادامه بیان کرد:‌ اگر اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در ماه ژانویه صورت نگرفت. قطعا در سه ماهه اول سال 2016 خواهد بود.

                  وی گفت که به نظر نمی‌آید هیچ مشکل سیاسی درروند اجرای برنامه جامع اقدام مشترک پیش بیاید.

                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

                    #20034
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    نشست شورای‌حکام برای بستن پرونده پی.ام.دی






                    اعضای شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ساعت 10 و 30 به وقت محلی - 13 به وقت تهران نشست خود برای بررسی قطعنامه پیشنهادی کشورهای 1+5 را آغاز کردند.
                    موضوع اصلی این قطعنامه بستن پرونده پی.ام.دی یا همان مطالعات ادعایی است که عامل فشارها و تهدید ها و تحریم ها علیه ایران در 10 سال گذشته بود.
                    به گزارش ایرنا، در شورای حکام به جز موارد مالی که به دو سوم آرای اعضا نیاز دارد، کلیه تصمیمات با اکثریت نسبی، اتخاذ می شود. با این حال رضا نجفی نماینده دائم ایران در آژانس پیش بینی کرده که این قطعنامه با اجماع به تصویب برسد.
                    آژانس بین المللی انرژی اتمی 167 عضو و شورای حکام 35 عضو دارد که هر کدام یک حق رای دارند.
                    . آرژانتین ، استرالیا ، بلاروس ، برزیل ، کانادا ، شیلی ، چین ، مصر، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، غنا ، هندوستان ، ایرلند ، ژاپن ، کره جنوبی ، لاتویا(لتونی) ، مالزی ، مکزیک ، نامیبیا ، نیوزلند ، نیجریه ، پاکستان ، پاراگوئه ، فیلیپین ، روسیه ، عربستان سعودی ، آفریقای جنوبی ، اسپانیا ، سوییس ، مقدونیه ، ترکیه ، انگلیس ، آمریکا و اروگوئه، 35 عضو شورای حکام برای دوره سال 16-2015 میلادی هستند.
                    یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز دوم دسامبر - 11 آذر در گزارشی ارزیابی نهایی خود از مسائل گذشته و حال ایران را ارائه کرد که مبنایی برای تهیه پیش نویس قطعنامه کشورهای 1+5 شد.
                    طبق برجام، کشورهای 1+5 متعهد شده اند پیش نویس قطعنامه ای را تهیه کنند که با تصویب آن پرونده پی.ام.دی یا همان مطالعات ادعایی بسته شود. در تهیه این پیش نویس با ایران هم مشورت شد. دومین کمیسیون مشترک ایران و 1+5 که 16 آذر در وین با حضور سید عباس عراقچی رییس ستاد پیگیری اجرای برجام برگزار شد به همین موضوع اختصاص داشت.

                    زندگی بدون تحریم سلام....

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #20035
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      آغاز نشست شورای حکام درباره پرونده پی‌ام‌دی


                      آمانو: به تصویری کلی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران دست یافتیم/مواد هسته‌ای ایران انحرافی نداشته است






                      شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز برای بررسی پرونده هسته‌ای ایران و احتمالا مختومه اعلام کردن مسئله ابعاد احتمالی نظامی، تشکیل جلسه داد. /در حال تکمیل...
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز برای بررسی پرونده هسته‌ای ایران و احتمالا مختومه اعلام کردن مسئله ابعاد احتمالی نظامی، تشکیل جلسه داد.

                      شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (سه‌شنبه) برای بررسی پرونده هسته‌ای ایران تشکیل جلسه داده است.

                      انتظار می‌رود شورای حکام امروز به اتفاق آرا پیش‌نویس پیشنهادی 1+5 را که بر اساس پرونده ابعاد احتمالی نظامی مختومه اعلام می‌شود، تصویب کند.

                      یوکیا آمانو مدیر کل آژانس در ابتدای این نشست به ارائه گزارشی در مورد مسئله ابعاد احتمالی نظامی پرداخت و بار دیگر ادعاهای عنوان شده در گزارش اخیرش در مورد برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

                      وی ابتدا با تشریح سابقه روابط آژانس و ایران در موضوع ابعاد احتمالی، گفت: «هرچند که آژانس نمی‌توانست تمام جزئیات فعالیت‌های صورت گرفته توسط ایران در گذشته را بازسازی کند، اما توانستیم به اندازه کافی عناصر لازم برای رسیدن به یک ارزیابی از تصویر کلی را شفاف کنیم.»

                      او با بیان اینکه گزارش او به دو سوال مهم پاسخ می‌دهد، گفت این دو سوال عبارتند از اینکه آیا ایران در گذشته فعالیتی در راستای تسلیحاتی‌سازی برنامه هسته‌ای خود انجام داده یا نه و اینکه آیا این فعالیت‌ها همچنان در جریان است یا نه.

                      وی در بیانیه ابتدایی خود، همراستا با گزارش‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا، گفت: «ارزیابی آژانس این است که پیش از پایان سال 2003 مجموعه‌ای از فعالیت‌های مرتبط با توسعه یک تجهیز انفجاری هسته‌ای به صورت هماهنگ در ایران صورت گرفته است و فعالیت‌هایی نیز بعد از سال 2003 انجام شده است.»

                      آمانو گفته است که «این فعالیت‌ها از امکان‌سنجی و مطالعات علمی و اکتساب برخی مهارت‌‌ها و توانمندی‌های فنی مربوطه، فراتر نرفته است.»

                      مدیر کل آژانس گفت این نهاد، در دست ندارد. وی افزود: «آژانس همچنین هیچ نشانه موثقی دال بر انحراف مواد هسته‌ای ایران در ارتباط با ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران، نیافته است.»

                      وی گزارش در مورد ابعاد احتمالی نظامی را «واقعی، از لحاظ فنی صحیح و متوازن» توصیف کرده و ابراز امیدواری کرد که شورای حکام امروز در مورد ادامه مسیر تصمیم‌گیری کند.

                      او گفت که از این پس دو اقدام مهم انجام شود، گفت یکی از این اقدامات برداشتن گام‌های آماده‌سازی از سوی تهران برای اجرای توافق هسته‌ای است. وی گفت: «من به محض اینکه آژانس تائید کرد که این گام‌های مقدماتی تکمیل شده‌اند، به شورا اطلاع خواهم داد.»

                      آمانو مسئله مهم دوم را هم تعیین تکلیف نحوه تأمین بودجه لازم برای انجام وظایف آژانس در جریان اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خواند. وی گفت که در لایحه بودجه بعدی آژانس، ارزیابی خود از هزینه‌های احتمالی در سال 2017 را ارائه خواهد کرد.

                      وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «پیشرفت چشم‌گیری در مورد مسئله هسته‌ای ایران صورت گرفته، اما اکنون وقت استراحت نیست. این موضوع تاریخچه طولانی و پیچیده‌ای دارد و باید بر میراث بی‌اعتمادی بین ایران و جامعه بین‌المللی فائق آمد.»

                      آمانو افزود: «کارهای بسیاری باقی مانده که باید انجام شود. تمام طرف‌ها باید به طور کامل تعهدات خود ذیل برجام را اجرایی کنند. برای رسیدن به این توافق، تلاش فوق‌العاده‌ای لازم بود. برای اجرای آن هم تلاشی مشابه و پایدار، لازم است.»

                      وی ادامه داد: «آژانس با همان حرفه‌ای‌گری که در گذشته نشان داده، به بررسی موضوع هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد. من به گزارش‌دهی به شورا ادامه می‌دهم.»
                      منبع: فارس
                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • hadi1984
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 220

                        #20036
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        متن بیانیه آمانو

                        متن بیانیه مقدماتی «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام آژانس در پانزدهم 2015 به شرح زیر است:


                        آقای رئیس:
                        من درخواست کردم نشست شورای حکام تشکیل شود تا گزارش مرا با عنوان ارزیابی نهایی درباره مسائل باقیمانده گذشته و حال مربوط به برنامه هسته ای ایران بررسی کند. همانطور که به خاطر دارید، من در این گزارش دوازده حوزه نگرانی را درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران در پیوست گزارشم به شورای حکام در نوامبر دوهزار و یازده مفصل شرح دادم.


                        من بیان کردم که اطلاعات در دسترس آژانس نشان داده ایران فعالیتهای مرتبط با ساخت وسیله انفجاری هسته ای انجام داده بود. آژانس اطلاعات را در کل به عنوان اطلاعات معتبر ارزیابی کرد. در پاسخ به گزارش من، شورای حکام قطعنامه ای تصویب کرد و از ایران و آژانس خواست تا گفتگوهای خود را به منظور روشن کردن مسائل باقیمانده فشرده تر کنند. پس از مذاکرات تمدید شده با ایران، ما در نهایت درباره نقشه راهی برای روشن کردن این مسائل توافق کردیم.


                        این گزارش نتیجه بیشترین تلاشهای آژانس است که مطابق با اقدامات مدون ما برای راستی آزمایی به منظور روشن کردن مسائل مربوط به ابعاد احتمالی نظامی صورت گرفته است. در عین حالیکه برای آژانس ممکن نبود تا همه جزئیات فعالیتهای انجام شده توسط ایران را در گذشته، بازسازی کند، ما توانستیم به اندازه کافی عناصر را برای فراهم کردن ارزیابی تصویر کلی فراهم کنیم.


                        آقای رئیس،
                        ارزیابی نهایی من به دو سوال بسیار مهم پاسخهای شفافی می دهد: آیا ایران فعالیتهای مرتبط با ساخت وسیله انفجاری هسته ای داشته است و اگر این طور بوده ، آیا هنوز هم این کار را می کند؟


                        عناصر اصلی گزارش من به شرح زیر است:
                        ارزیابی آژانس این است که مجموعه ای از فعالیتهایی مرتبط با ساخت وسیله انفجاری هسته ای در ایران پیش از پایان سال دوهزار و سه به شکل اقدامی هماهنگ شده، و برخی از فعالیتها پس از سال دوهزار و سه انجام شده است.


                        آژانس همچنین ارزیابی می کند این فعالیتها از مطالعات علمی و بررسی عملی بودن آن ، و رسیدن به برخی خبرگی ها و توانمندیهای مرتبط فنی فراتر نرفته است.


                        آژانس هیچ نشان و شواهد معتبری از فعالیتهای مرتبط با ساخت وسیله انفجاری هسته ای در ایران پس از دوهزار و نه ندارد. همچنین آژانس هیچ نشان و شواهد معتبری از انحراف مواد هسته ای در رابطه با ابعاد نظامی احتمالی در برنامه هسته ای ایران ندارد.
                        مثل همه گزارشهایم، این ارزیابی نیز مبتنی بر واقعیات، به لحاظ فنی دقیق و مستدل و متوازن است. روش شناسی و اطلاعاتی که ارزیابیهای من بر اساس آنهاست، مشخص شده است. امیدوارم گزارش من آژانس را قادر سازد تا درباره اقدامات آتی تصمیم گیری کند.


                        آقای رئیس،
                        دو مسئله مهم باید در آینده نزدیک مورد رسیدگی قرار گیرد. اول اینکه ایران لازم است گامهای مقدماتی ضروری را برای شروع اجرای تعهدات خود در رابطه با مسئله هسته ای طبق برجام که با گروه پنج به علاوه یک توافق شده است، تکمیل کند.


                        روز اجرای برجام زمانی خواهد بود که آژانس راستی آزمایی کند که ایران تدابیر مشخص شده در توافقنامه را اجرا کرده است. وقتی آژانس تایید کرد که گامهای مقدماتی تکمیل شده است، من فورا به شورای حکام اطلاع خواهم داد.


                        دوم، این مسئله که هزینه فعالیتهای اضافی آژانس در ایران بر اساس برجام چگونه تامین خواهد شد؟


                        اجرای پروتکل الحاقی و راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات ایران مرتبط با مسئله هسته ای طبق برجام شامل فعالیتهایی می شود که نیاز است بودجه آن پیش بینی و تامین شود.


                        در راستای دستورالعملهای مدون بودجه ای، من برآوردهای مربوط به هزینه های اضافی را برای سال دوهزار و هفده به عنوان بخشی از پیش نویس اطلاعات روز آمد شده بودجه در ژانویه دوهزار و شانزده فراهم خواهم کرد.


                        در سالهای اخیر ، این برآوردهای اولیه شامل افزایشها، به جز تغییرات قیمت، در دومین سال از دوره دو سالانه نبوده است. اما در این مورد ، من لازم می بینم درخواست بودجه اضافی را برای اجرای مسئولیتهایمان طبق برجام مطرح کنم.


                        به منظور تهیه برآوردهای اولیه برای سال دوهزار و هفده، و تصمیم گیری درباره اینکه آیا پیشنهاد کنیم همه هزینه ها در بودجه عادی در یک سال ادغام شود یا اینکه به صورت مرحله ای در طول چندین سال مشخص شود، من مثل سالهای گذشته ، به دقت ظرفیت کشورهای عضو را برای کمک به این قضیه در نظر دارم.


                        آقای رئیس،
                        پیشرفت قابل توجهی درباره مسئله هسته ای ایران حاصل شده است، اما اکنون زمان استراحت نیست. این مسئله، تاریخی طولانی و پیچیده دارد و باید بر میراث بی اعتمادی میان ایران و جامعه بین المللی غلبه شود.


                        هنوز کارهای زیادی پیش رویمان قرار دارد. همه طرفها باید به تعهداتشان بر اساس برجام به طور کامل عمل کنند. تلاش قابل توجهی به منظور رسیدن به این توافقنامه نیاز بود. همان میزان تلاش منسجم و پیوسته برای اجرای برجام نیاز است.


                        آژانس همچنان به مسائل هسته ای ایران با همان حرفه ای گری که در گذشته نشان داده بود، رسیدگی می کند. من همچنان به شورای حکام گزارش خواهم داد.


                        من از همکاران بسیارم در آژانس ، در گذشته و حال ، به ویژه در اداره پادمانها که بیش از یک دهه زحمت زیادی در این خصوص کشیدند تشکر می کنم.


                        من همچنین از حمایت مستدام شورای حکام قدردانی می کنم.


                        با تشکر از آقای رئیس.

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #20037
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                          عراقچی: 3 هفته دیگر اجرایی شدن برجام اعلام می‌شود





                          رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام در وزارت امور خارجه اظهار کرد: پس از تصویب قطعنامه طی فاصله حدود سه هفته‌ای می‌توانیم برخی کارهای مانده را انجام دهیم و در موقعیتی باشیم که روز اجرایی شدن برجام را اعلام کنیم.

                          به گزارش ایسنا، عباس عراقچی در گفت‌وگویی تلویزیونی در مورد روند اجرایی شدن برجام اظهار کرد: در حال حاضر جلسه شورای حکام از یک ساعت پیش آغاز شده و در جریان است و آمانو مجدداً گزارشی را که ارائه کرده بود را تکرار کرد که البته سعی کرد گزارشی فنی، حرفه‌ای و بی‌طرفانه ارائه دهد.

                          وی افزود: در جمع‌بندی ارائه شده هر خواننده و ناظر منصفی قضاوت می‌کند که گزارش تأیید بر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران است و هیچ موارد انحرافی نیست و در واقع همه اتهامات گذشته را باطل می‌کند.

                          عراقچی اظهار کرد: البته در گزارش اشاره شده برخی فعالیت‌ها در قبل از سال 2003 بوده اما از حد مطالعه فراتر نرفته که ما این را هم قبول نداریم و دلایل خودمان را ارائه خواهیم داد.

                          وی خاطرنشان کرد: همانطور که به من اطلاع دادند آلمان به نمایندگی از گروه 1+5 قطعنامه را ارائه کرده و بعد از آلمان هم 37 کشور ثبت‌نام کرده‌اند تا بیانیه خود را ارائه کنند و در آخر هم نماینده جمهوری اسلامی ایران بیانیه خود را قرائت خواهد کرد.

                          وی با بیان اینکه پس از تصویب قطعنامه وارد مرحله بعدی می‌شویم گفت:‌ دو کار خیلی مهم ما منوط به این قطعنامه است، یکی تغیراتی در اراک باید ایجاد شود و دوم انتقال مواد غنی شده‌ای که در مقابل دریافت کیک زرد به روسیه فروخته‌ایم.

                          عراقچی خاطر نشان کرد:‌ میزان کیک زردی که قرار بوده در مقابل مواد اورانیوم غنی شده ما دریافت شود قبل از این دریافت شده ، این مواد به ایران حمل شده و الان در ایران هست. بنابراین ما پس از تصویب قطعنامه طبق قراری که با خریدار روسی داریم اورانیوم غنی شده خودمان را خواهیم فرستاد.

                          رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام در وزارت خارجه همچنین اظهار کرد: در مورد اراک هم سند رسمی مربوط به مدرن سازی راکتور اراک توسط 8 وزیر امور خارجه امضا شده و مقدار زیادی از مراحل مقدماتی و اداری انجام شده بقیه هم در حال انجام است اما به لحاظ عملیاتی هیچ کاری صورت نگرفته تا وقتی که این قطعنامه تصویب شود و پس از آن هم انشاءالله مراحل عملیاتی آغاز خواهد شد.

                          وی درباره‌ی این که بر اساس بند 4 گزارش قطعنامه آمده که شورای حکام و شورای امنیت سازمان ملل باید دائما از طریق آژانس گزارش‌هایی را در مورد روند اجرا دریافت کنند آیا این مساله مجددا راه نفوذی را باز نمی‌ کند. اظهار کرد:‌نه اصلا جای نگرانی نیست نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که قطعنامه جدید که صادر می‌شود همه قطعنامه‌های گذشته را باطل می‌کند و یک فصل جدیدی در روابط ایران و آژانس ایجاد می‌کند.

                          وی تصریح کرد:‌ در واقع 12 قطعنامه‌ای که امروز لغو می‌شود همه نگاهشان به گذشته و پی ام دی بود اما قطعنامه‌ای که امروز صادر می‌شود نگاهش به آینده و اجرای برجام است. عنوان قطعنامه جدید هم" اجرای برجام و راستی آزمایی برجام در پرتو قطعنامه‌ جدید شورای امنیت" است.

                          رئیس ستاد پیگیری اجرای برجام در وزارت خارجه خاطر نشان کرد:‌بنابراین از الان به بعد طبق قطعنامه جدید مدیر کل آژانس هیچ وظیفه‌ای نسبت به گذشته ندارد فقط وظیفه دارد نسبت به آینده و اجرای برجام نظارت کند و گزارش دهد. گزارش‌هایی که در بند 4 از مدیر کل آژانس خواسته شده این است که اگر در حین برجام نکته‌ای یا اشتباهی را مشاهده کرد آن را باید گزارش دهد. بنابراین قطعنامه جدید هیچ وظیفه و ماموریتی را برای مدیر کل نسبت به گذشته دیگر قائل نیست.

                          عراقچی درباره این که در صورت تصویب قطعنامه در شورای حکام زمان بندی اجرای برجام چگونه خواهد بود اظهار کرد: تصورمان این است که در یک فاصله‌ی حدود 3 هفته‌ای بقیه کارهایی که مانده و به تصویب قطعنامه موکول کرده بودیم را انجام دهیم و در سه هفته آینده در موقعیتی باشیم که روز اجرایی شدن را اعلام کنیم. بر اساس اطلاع یا بیانیه مشترکی که توسط ظریف و موگرینی رسما اعلام می‌شود ما آن را روز اجرای برجام اعلام می‌کنیم و از آن روز است که تحریم‌ها به صورت کامل و در عمل برداشته خواهد شد.

                          وی افزود: البته تحریم‌ها به طور کامل برداشته شده و قوانین آن صادر هم شده اما اجرای کاملش موکول به روز اجرایی شدن است. بنابراین مرحله مهم بعدی ما حدود سه هفته دیگر خواهد بودکه وارد مرحله اجرایی شدن می‌شویم که تحریم‌ها عملا برداشته خواهد شد.
                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

                            #20038
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                            روسيه: از نظر ما، پرونده PMD بسته شده است/ AP: شوراي حکام براي بستن پرونده ايران آماده شده است
                            وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد مسکو پرونده پی ام دی ایران را بسته شده می داند. از سوی دیگر، آسوشیتدپرس نوشت: شوراي حکام آژانس براي بستن پرونده ادعايي درمورد ايران آماده شده است.
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                            روسيه: از نظر ما، پرونده PMD بسته شده است/ AP: شوراي حکام براي بستن پرونده ايران آماده شده است

                            روسيه اعلام کرد:از نظر مسکو پرونده پي ام دي بسته شده است

                            به گزارش «انتخاب» ؛ شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد: وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد مسکو پرونده پی ام دی ایران را بسته شده می داند.

                            از سوی دیگر، آسوشیتدپرس نوشت: شوراي حکام آژانس براي بستن پرونده ادعايي درمورد ايران آماده شده است.

                            این خبرگزاری در گزارشی نوشت : آژانس بین المللی انرژی اتمی روز سه شنبه آماده شد تا به تحقیقات یک دهه ای درباره ادعاهای درمورد فعالیت تسلیحات هسته ای ایران پایان دهد.

                            این تحقیقات به عنوان بخشی از موافقتنامه به دست آمده بین ایران و شش کشور ( آمریکا ، روسیه ، چین ، فرانسه ، انگلیس و آلمان ) به منظور محدود شدن برنامه هسته ای کنونی تهران باید رسما پایان یابد.

                            براساس موافقتنامه ماه ژوئیه بین ایران و شش کشور ، تحریم ها علیه ایران در ازای اقداماتی ازجمله کاهش تعداد سانتریفوژهای درحال عملیات این کشور و کاهش ذخایر اورانیوم ایران لغو خواهد شد.

                            یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در آستانه تصویب قطعنامه ای درباره پایان یافتن تحقیقات مربوط به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران در نشست شورای حکام آژانس گفت تحقیقات وی نمی تواند همه جزئیات مربوط به فعالیت هایی را که ایران در گذشته انجام داده است روشن کند.

                            بیانیه اتحادیه اروپا که پیش از ارائه در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی مشاهده شده است بازتاب اراده برای حرکت در این جهت است. برخلاف بیانیه های قبلی ، در این بیانیه از انتقاد از ایران برسر تحقیقات تسلیحاتی ادعا شده درمورد این کشور و برنامه توسعه آن خودداری شده و تنها آمده است :« ما نتیجه گیری آژانس بین المللی انرژی اتمی را مورد توجه قرار می دهیم.»

                            آمریکا و دیگر کشورهای دخیل در مذاکرات با ایران که منجر به موافقتنامه 14 ژوئیه شد قطعنامه مربوط به پایان یافتن تحقیقات درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران را به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه کرده اند.

                            به نوشته اسوشیتدپرس، زمانی که آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند ایران برنامه ها و فعالیت هایی را که می تواند منجر به تولید هسته شکافت پذیر تسلیحات هسته ای شود نداشته است ، تحریم های بین المللی علیه ایران برسر برنامه هسته ای تهران لغو خواهد شد.

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #20039
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              قطعنامه١+٥با اجماع در شوراي حكام تصويب شد
                              منبع:ایرنا


                              :x
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • 717
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 596

                                #20040
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                درحال به روزرسانی/
                                شورای حکام پرونده «ابعاد نظامی احتمالی» برنامه هسته‌ای ایران را بست

                                شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز، سه‌شنبه پرونده ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران را مختومه اعلام کرد.
                                خبرگزاری فارس: شورای حکام پرونده «ابعاد نظامی احتمالی» برنامه هسته‌ای ایران را بست

                                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز سه‌شنبه با رأی به اتفاق آراء به قطعنامه پیشنهادی گروه 1+5، پرونده ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران را مختومه اعلام کرد.

                                گروه 1+5 هفته گذشته پیش نویس قطعنامه‌ای را منتشر کرد که ضمن مختومه کردن پرونده ابعاد احتمالی، دستور کار آژانس را از این پرونده به نظارت بر حسن اجرای توافق هسته‌ای تغییر می‌دهد. این پیش‌نویس را آلمان به نمایندگی از 1+5 به شورای حکام ارائه کرد.

                                یوکیا آمانو مدیر کل آژانس در ابتدای نشست روز سه‌شنبه به ارائه گزارشی در مورد مسئله ابعاد احتمالی نظامی پرداخت و بار دیگر ادعاهای عنوان شده در گزارش اخیرش در مورد برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

                                وی ابتدا با تشریح سابقه روابط آژانس و ایران در موضوع ابعاد احتمالی، گفت: «هرچند که آژانس نمی‌توانست تمام جزئیات فعالیت‌های صورت گرفته توسط ایران در گذشته را بازسازی کند، اما توانستیم به اندازه کافی عناصر لازم برای رسیدن به یک ارزیابی از تصویر کلی را شفاف کنیم.»

                                او با بیان اینکه گزارش او به دو سوال مهم پاسخ می‌دهد، گفت این دو سوال عبارتند از اینکه آیا ایران در گذشته فعالیتی در راستای تسلیحاتی‌سازی برنامه هسته‌ای خود انجام داده یا نه و اینکه آیا این فعالیت‌ها همچنان در جریان است یا نه.

                                وی در بیانیه ابتدایی خود، همراستا با گزارش‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا، گفت: «ارزیابی آژانس این است که پیش از پایان سال 2003 مجموعه‌ای از فعالیت‌های مرتبط با توسعه یک تجهیز انفجاری هسته‌ای به صورت هماهنگ در ایران صورت گرفته است و فعالیت‌هایی نیز بعد از سال 2003 انجام شده است.»

                                آمانو گفته است که «این فعالیت‌ها از امکان‌سنجی و مطالعات علمی و اکتساب برخی مهارت‌‌ها و توانمندی‌های فنی مربوطه، فراتر نرفته است.»

                                وی افزود: «آژانس همچنین هیچ نشانه موثقی دال بر انحراف مواد هسته‌ای ایران در ارتباط با ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران، نیافته است.»

                                وی گزارش در مورد ابعاد احتمالی نظامی را «واقعی، از لحاظ فنی صحیح و متوازن» توصیف کرده و ابراز امیدواری کرد که شورای حکام امروز در مورد ادامه مسیر تصمیم‌گیری کند.

                                او گفت که از این پس دو اقدام مهم انجام شود، گفت یکی از این اقدامات برداشتن گام‌های آماده‌سازی از سوی تهران برای اجرای توافق هسته‌ای است. وی گفت: «من به محض اینکه آژانس تائید کرد که این گام‌های مقدماتی تکمیل شده‌اند، به شورا اطلاع خواهم داد.»

                                آمانو مسئله مهم دوم را هم تعیین تکلیف نحوه تأمین بودجه لازم برای انجام وظایف آژانس در جریان اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خواند. وی گفت که در لایحه بودجه بعدی آژانس، ارزیابی خود از هزینه‌های احتمالی در سال 2017 را ارائه خواهد کرد.

                                وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «پیشرفت چشم‌گیری در مورد مسئله هسته‌ای ایران صورت گرفته، اما اکنون وقت استراحت نیست. این موضوع تاریخچه طولانی و پیچیده‌ای دارد و باید بر میراث بی‌اعتمادی بین ایران و جامعه بین‌المللی فائق آمد.»

                                آمانو افزود: «کارهای بسیاری باقی مانده که باید انجام شود. تمام طرف‌ها باید به طور کامل تعهدات خود ذیل برجام را اجرایی کنند. برای رسیدن به این توافق، تلاش فوق‌العاده‌ای لازم بود. برای اجرای آن هم تلاشی مشابه و پایدار، لازم است.»

                                وی ادامه داد: «آژانس با همان حرفه‌ای‌گری که در گذشته نشان داده، به بررسی موضوع هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد. من به گزارش‌دهی به شورا ادامه می‌دهم.»

                                پس از اظهارات آمانو، نمایندگان کشورها شروع به قرائت بیانیه‌های خود در مورد برنامه ایران کردند. جمعا قرار است 37 کشور در نشست امروز سخنرانی کنند.

                                نشست در حال برگزاری است و در صورت دریافت اطلاعات جدید، این خبر به روز خواهد شد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X