آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #21901
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1




    کره جنوبی و ایران بر سر دارایی‌های مسدود شدە مذاکره می‌كنند


    کرە جنوبی و جمهوری اسلامی ماه آینده، برای رفع اختلافات دو کشور بر سر دارایی‌های مسدود شدە ایران، در سئول نشست مشترک برگزار می‌کنند. بیش از ٧ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران، در بانک‌های کره جنوبی بلوکه شدە است

    خبرگزاری دولتی یونهاپ کره جنوبی (YNA) روز شنبه ٩ بهمن (٢٩ ژانویه) به نقل از یک منبع آگاه نوشته است کە در ماه فوریه کره جنوبی و ایران در سئول، به منظور حل اختلافات چند ساله بر سر دارایی‌های مسدود شده تهران در بانک‌های کره جنوبی رایزنی خواهند کرد.


    این منبع کە نامش فاش نشدە است گفته است کە گروه‌های کاری جزئیات انتقال دارایی‌های مسدود شدە ایران، در صورت معافیت از تحریم‌های آمریکا را بررسی خواهند کرد.




    در حاشیه مذاکرات بازگشت به توافق اتمی (برجام) در وین اتریش، چوی جانگ کان، معاون وزیر خارجه کره جنوبی با علی باقری‌، معاون سیاسی وزیر خارجه جمهوری اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار معاون وزیر خارجه کره جنوبی گفت کە کشورش برای بازپرداخت بدهی خود به ایران تلاش می‌کند.
    آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/01/30, 07:56.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

      #21902
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      دنیای‌اقتصاد: اخبار منتشرشده در ۴۸ساعت گذشته حکایت از آن دارد که مذاکرات هسته‌ای وین به مراحل نهایی خود رسیده است. پس از آنکه جمعه شب، دیپلمات‌ها از وقفه در مذاکرات با هدف «بازگشت به پایتخت‌ها و دریافت دستورالعمل از مقامات سیاسی» خبر دادند، دیروز خبرگزاری‌ها، خبر آزاد شدن دلارهای بلوکه‌شده ایران در عراق را اعلام کردند. همزمان گزارش شد که تهران و سئول به زودی بر سر اموال بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی گفت‌وگو خواهند کرد. این دو خبر از آنجا مهم است که مقامات تهران همواره تاکید داشتند که واشنگتن برای نشان دادن حسن نیت خود باید مجوز آزاد شدن بخش‌هایی از اموال بلوکه‌شده ایران را صادر کند. از سوی دیگر منابع آمریکایی گزارش دادند که برخی مقامات شورای امنیت ملی این کشور نسبت به حصول توافق با ایران ابراز خوش‌بینی کرده‌اند. این شورا همواره موضعی سختگیرانه‌تر نسبت به وزارت خارجه آمریکا درباره برجام داشته و خواستار توافق پایدار و بلندمدت با ایران بوده است. با این تفاسیر به نظر می‌رسد که مذاکرات به مرحله فینال نزدیک شده و حصول توافق در گرو تصمیم سیاسی واشنگتن است.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #21903
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1




        ♨️ واکنش وزیر خارجه ترامپ به احتمال بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای

        پمپئو:


        ?️به نظر می‌رسد دولت بایدن قصد دارد به توافق هسته‌ای ایران باز گردد.


        ?به نظر می‌رسد اکنون قصد داریم مماشات کنیم، قرار است ایران با میلیادرها دلاری که به این کشور می‌دهیم، برنده بازی شود.


        ?این پول علیه دوستان و متحدان ما در خاورمیانه، خلیج فارس و اسرائیل هزینه می‌شود و در نهایت آمریکا را به خطر می‌اندازد.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • مرشد
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 683

          #21904
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          منابع ارزی ایران در عراق‌ آزاد شد
          رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه ای به برخی معاونان وزارت صمت و جهاد کشاورزی از آزادسازی منابع ارزی ایران در بانک عراق خبرداد و خواستار معرفی اقلام وارداتی ضروری‌ شد.

          نظر

          • مرشد
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 683

            #21905
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            راه را برای تامین مصالح کشور و منافع ملی هموار نمائیم؛
            اولویت با منافع ملی است؛ دفاع از مذاکره مستقیم ایران و آمریکا

            افرادی هم هستند که مسئولین نظام را به خاطر تاخیر در چرخش معقولشان در موضوع مذاکره سرزنش می‌کنند. این نیز خطاست، زیرا اکنون زمان سرزنش نیست. همه باید از مسئولین به خاطر انتخاب درستی که کرده‌اند حمایت کنیم و با فاصله گرفتن از تعصبات بیجای گروهی و جناحی، راه را برای تامین مصالح کشور و منافع ملی هموار نمائیم.

            نرمشی که وزیر خارجه و بعضی مسئولان کشورمان در زمینه مذاکره مستقیم با آمریکا نشان داده‌اند، این روزها به موضوع روز تبدیل شده و جدال‌هائی را میان جناح‌ها و حتی میان افراد حامی خود جناح حاکم برانگیخته است. عده‌ای از این رویکرد استقبال کرده‌اند و عده‌ای دیگر آن را خلاف سیاست اعلام‌شده قبلی می‌دانند و مسئولین طرفدار مذاکره را سرزنش می‌کنند.

            وجود اختلاف‌نظر، نه‌تنها اشکال ندارد بلکه می‌تواند عاملی برای رشد باشد بشرط اینکه همه در برابر واقعیت‌ها خاضع باشند و بدون دلیل بر نظر خود پافشاری نکنند. آنچه مشکل‌ساز است، تعصب بیجا نسبت به تفکر خود و مواضع جناحی خود است کمااینکه جمود بر نگاه گذشته و نپذیرفتن امکان تحول در فکر و نظر افراد نیز از مشکلات جامعه‌ایست که در آن زندگی می‌کنیم.

            عده‌ای فکر می‌کنند میان نگاه واقعی به آمریکا به عنوان یک دولت مستکبر که نگاه کاملاً درستی است با سخن گفتن با همین دولت مستکبر برای وادار ساختن آن به تسلیم شدن در برابر حقوق دیگران، تضاد وجود دارد. این درست است که یک دولت مستکبر در برابر حق سرسختی نشان می‌دهد و تجاوز به حقوق دیگران را حق خود می‌داند، ولی قرار نیست در مذاکره با این دولت متجاوز، تسلیم او بشویم و از حقوق خود کوتاه بیائیم. ما می‌توانیم بر حقوق خود پافشاری کنیم و هیچ امتیازی که با اصول و آرمان‌ها و منافع و مصالح کشور و مردم باشد به طرف مقابل ندهیم. کسانی که مسئولیت حکمرانی یک کشور را می‌پذیرند، باید از این قدرت برخوردار باشند که بتوانند در برابر خواسته‌های نامشروع دشمن مقاومت کنند و درصدد احقاق حقوق کشور و مردم خود برآیند. اگر مسئولی از این ویژگی برخوردار نیست باید کنار برود و راه را برای کسانی باز کند که می‌توانند از عهده چنین مسئولیتی برآیند.

            علاوه بر سیره روشن و مشخصی که از پیشوایان دینی از صدر اسلام و در طول تاریخ 1400 ساله امت اسلامی داریم، روش عموم دولت‌ها و حکومت‌ها نیز همواره این بود که با دشمن گفتگو می‌کردند و تامین منافع کشور و ملت خود از طریق گفتگو را در اولویت قرار می‌دادند. این روش عقلائی و منطقی هم‌اکنون نیز در جهان متداول است و مذاکرات میان چین و آمریکا، روسیه و آمریکا، کره شمالی و آمریکا و آنچه این روزها میان روسیه و اروپا بر سر اوکراین جریان دارد نمونه‌های روشنی از این روش هستند. کسی نمی‌تواند هیچیک از سران این کشورها را به کوتاه آمدن از منافع و مصالح ملت خود متهم کند. این کشورها در مهم‌ترین موضوعات با همدیگر اختلاف ‌نظر و حتی تضاد منافع دارند و در عین حال، مذاکره را عاملی مناسب برای حل مناقشات و تامین منافع خود می‌دانند و می‌بینیم که منافع خود را پاسداری می‌کنند و از حقوق خود کوتاه نمی‌آیند.

            یکی از مشکلات بزرگ ما اینست که منافع شخصی و جناحی خود را بر منافع کشور ترجیح می‌دهیم. ما فقط وقتی می‌توانیم در برابر دشمنان و زیاده‌خواهان از منافع کشور و مردممان دفاع کنیم که درباره آنچه به نفع کشور است به اجماع برسیم و نظر جمعی را بر نظر فردی و جناحی خودمان ترجیح بدهیم. اصرار هر کس و هر جناح بر نظر خود، مشکل‌سازترین مانع است بطوری که حتی کار را به عدم تمکین در برابر نظر بالاترین مسئولین نظام می‌کشاند. در هفته‌ها و روزهای اخیر، مسئولان ارشد نظام از رهبری تا رئیس‌جمور و کارگزاران اصلی سیاست خارجی، با سخنان روشن‌ خود راه مذاکره را باز کردند و نشان دادند که تغییر عمده‌ای در این زمینه به وجود آمده است. این موضع جدید، به معنای صرفنظر کردن از حقوق کشور و مردم و کوتاه آمدن از آرمان‌ها و اصول نیست. ما می‌توانیم با حفظ آرمان‌ها و اصول درصدد احقاق حقوقمان باشیم و این هدف را از طریق بهتری دنبال کنیم. مخالفت با این روش عقلائی و منطقی، جائی در افکار عمومی و مصالح و منافع کشور و ملت ندارد. این، روشی است که عموم مردم نیز آن را تایید می‌کنند و می‌تواند گره کور سیاسی مزمنی که باعث پدید آمدن مشکلات زیادی برای کشور شده است را باز کند.

            در مقابل، افرادی که حاضر نیستند این واقعیت را بپذیرند. افرادی هم هستند که مسئولین نظام را به خاطر تاخیر در چرخش معقولشان در موضوع مذاکره سرزنش می‌کنند. این نیز خطاست، زیرا اکنون زمان سرزنش نیست. همه باید از مسئولین به خاطر انتخاب درستی که کرده‌اند حمایت کنیم و با فاصله گرفتن از تعصبات بیجای گروهی و جناحی، راه را برای تامین مصالح کشور و منافع ملی هموار نمائیم.

            منبع: روزنامه جمهوری اسلامی

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #21906
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              ترامپ: اگر رئیس‌جمهور آمریکا بودم تنها در عرض یک هفته با ایران توافق می‌کردم


              دونالد ترامپ در ادعایی تکراری گفت: ما از توافق فاجعه بار با ایران خارج شدیم. اگر من رئیس جمهور آمریکا بودم ظرف یک هفته با ایران توافق می‌کردم اما الان ما می‌بینیم که ایران در حال جدال با آمریکا در این موضوع است.



              ایلنا: رئیس جمهور سابق آمریکا از رویه جو بایدن در مورد ایران انتقاد کرد.



              به گزارش هیل، دونالد ترامپ در ادعایی تکراری گفت: ما از توافق فاجعه بار با ایران خارج شدیم. اگر من رئیس جمهور آمریکا بودم ظرف یک هفته با ایران توافق می‌کردم اما الان ما می‌بینیم که ایران در حال جدال با آمریکا در این موضوع است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #21907
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                ماجرای نامه انتقادی سعید جلیلی درباره مذاکرات وین


                برخی رسانه ها گزارش داده بودند که سعید جلیلی گزارشی ۲۰۰صفحه‌ای علیه دور جدید مذاکرات نوشته و به رهبری ارسال کرده است.

                سخنگوی وزارت خارجه به برخی گزارش‌ها درباره نگارش نامه سعید جلیلی دبیر پشین شورای عالی امنیت ملی در نقد عملکرد تیم مذاکره کننده هسته‌ای واکنش نشان داد.

                سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه درپاسخ به سوالی در خصوص جرئیات نامه انتقادی سعید جلیلی در خصوص مذاکرات وین، گفت: «مناسب است پاسخ این سوال را از خود ایشان بگیرید و توضیحی در این خصوص و خبری در این زمینه ندارم. اما می‌توانم بگویم ما با اجماع در حال مذاکره در وین هستیم و همه باید این سرمایه را پاسخ بدهند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #21908
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1




                  مقام آمریکایی: امکان توافق بر سر احیای برجام وجود دارد؛ زمان تصمیم‌گیری سیاسی فرا رسیده است

                  این مقام وزارت خارجه روز دوشنبه، ۱۱ بهمن، طی یک گفت‌گوی تلفنی با خبرنگاران اظهار داشت که فرصت برای نتیجه‌بخش بودن مذاکرات وین بسیار کم شده و دولت بایدن آماده است تحریم‌هایی را که با برجام همخوانی ندارند، لغو کند.

                  او در پاسخ به پرسش بخش فارسی صدای آمریکا مبنی بر این که آیا دولت بایدن آخرین پیشنهاد خود در مورد لغو تحریم‌ها را ارائه داده است یا خیر، پاسخ داد که «دولت بایدن در صدد صحنه‌سازی و تظاهر کردن نیست و به طور جدی به دنبال بازگشت متقابل تهران و واشنگتن به چارچوب برجام است.»

                  او با ذکر دوباره این موضوع که کنترل برنامه هسته‌ای ایران برای امنیت ملی آمریکا بسیار مهم است، گفت به همراه سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه، آلمان) و دیگر مذاکره‌کنندگان، تلاش شده است برای ایران روشن شود مشکلات باقیمانده چه هستند و در کدام موارد امکان سازش هست.


                  این مقام وزارت خارجه آمریکا در رابطه با این موضوع که دولت بایدن مدتی است می‌گوید برای تصمیم‌گیری در مورد ادامه مذاکرات احیای برجام با ایران فقط چند هفته فرصت باقی مانده است، گفت زمان دیگر بسیار بسیار کم شده است و «این یک پیش‌بینی، تهدید، ضرب‌الاجل، یا مهلت تصنعی نیست. بلکه به دلیل پیشرفت‌هایی است که ایران در فعالیت‌های خود داشته است.»

                  وی تاکید کرد که ایران به خوبی آگاه است که زمان کمی باقی‌ مانده است. او همچنین به نظرات ارائه شده از سوی اندیشکده‌هایی اشاره کرد که می‌گویند ایران به زودی در غنی‌سازی به مرحله‌ای خواهد رسید که بتواند برای یک بمب سوخت هسته‌ای تولید کند.

                  این مقام گفت‌وگوهای ماه ژانویه را «فشرده‌ترین گفت‌وگوها در ۱۰ ماه گذشته» توصیف کرد و گفت که نهایتاً با برطرف کردن اختلاف‌ها، به مرحله‌ای رسید که اولویت‌ها مشخص شده است و به همین دلیل «اکنون زمان اتخاذ تصمیم‌های سیاسی است، زمان آن است که ایران فکر کند آیا آماده است آن تصمیم‌های لازم را برای بازگشت متقابل به تبعیت کامل از برجام بگیرد؟» به گفته این مقام وزارت خارجه آمریکا، این دلیل بازگشت مذاکره‌کنندگان برای مشورت به کشورهای خود است.

                  او گفت: «به زودی خواهیم دانست آیا آمریکا به برجام بازمی‌گردد یا نه و ایران به طور کامل تعهدات خود را اجرا می‌کند یا خیر یا با واقعیت دیگری که شامل افزایش تنش و بحران همراه خواهد بود مواجه می‌شویم.»

                  او‌ با اشاره به فضای گفتگوهای وین گفت امکان رسیدن به توافق وجود دارد.

                  این مقام با تکرار موضع آمریکا مبنی بر این که مذاکره مستقیم بهترین راه است، گفت که دیگر کشورهای مذاکره‌کننده با ایران نیز این رویکرد - یعنی مذاکره مستقیم تهران با واشنگتن - را منطقی‌تر می‌دانند. به گفته او، با توجه به زمان کم و حیاتی بودن تصمیم‌های لازمه «چنان‌چه این فرصت به دلیل عدم انجام مذاکره مستقیم از دست برود، بسیار تأسف انگیز خواهد بود.»

                  سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ ایران ۰۵:۰۵
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2122

                    #21909
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    سلام تا22بهمن زمانی نمانده ؟؟؟ بهانه برای آن روز ؟؟؟

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #21910
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      کریس مورفی:


                      امیدوارم با کمک قطر بتوان همه طرف‌ها را به توافق هسته‌ای بازگرداند




                      سناتور آمریکایی اعلام کرد که امیدوار است با کمک قطر بتوان همه طرف‌ها را به توافق هسته‌ای ایران بازگرداند.


                      به گزارش خبرگزاری موج، کریس مورفی، سناتور آمریکایی با اشاره به سفر وزیر خارجه قطر به تهران گفت: «امیدوارم با کمک قطر بتوانیم همه طرف‌ها را به توافق هسته‌ای بازگردانیم. ما از نقش قطر برای آوردن ایرانیان به میز مذاکره بسیار سپاسگزاریم.»


                      الجزیره به نقل از این سناتور آمریکایی نوشت: «ما امیدواریم که گفت‌وگو‌های امنیتی منطقه‌ای داشته باشیم و قطر آماده است تا یک بازیگر اصلی در آن باشد.»

                      کدخبر : ۴۱۷۱۴۰

                      ۱۴۰۰/۱۱/۱۲

                      ۰۰:۵۱:۳۰
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

                        #21911
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        آمریکا از مذاکره مستقیم با ایران ناامید شد

                        ادعای یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات برای بازگشت پایبندی به توافق هسته‌ای ایران در «آخرین نفس» است.

                        ? ما در وین مستقیماً با ایرانی‌ها مذاکره نمی‌کنیم و دفعه بعد هم چنین انتظاری نداریم، اما معتقدیم که مذاکرات مستقیم مفیدتر خواهد بود.

                        ?چند هفته فرصت داریم تا درباره پرونده هسته‌ای ایران به توافق برسیم چون پس از آن ممکن است بازگشت به آن بیهوده شود.

                        ? در صورت امتناع ایران از بازگشت به توافق هسته‌ای، آماده‌ایم با تصمیم ایران مقابله کنیم، اما امیدواریم این اتفاق نیفتد.

                        ? در مذاکرات وین درباره ایران پیشرفت‌هایی در کاهش اختلافات حاصل شد. _اسکای‌نیوز



                        مرندی: با توجه به رفتار آمریکا، امکان مذاکره مستقیم وجود ندارد

                        مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران در جریان مذاکرات وین در گفت‌وگو با روزنامه العربی الجدید:
                        ?اختلافات باقی مانده در سه زمینه است: لغو تحریمها، راستی‌آزمایی و تضمین.

                        ?روسیه و چین، در همه زمینه‌ها، حامی مواضع ایران هستند و بر این باورند که ایران در مطالباتش، بر حق است.

                        ?اروپایی‌ها بدون اینکه امتیازی به تهران بدهند، خواستار این هستند که ایران، محدودیت‌های هسته‌ای را بپذیرد.

                        ?اختلاف اصلی به خاطر این است که غربی ها بدون اینکه چیزی بدهند، خواستار همه چیز هستند.
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

                        نظر

                        • bourse-ziba
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 110

                          #21912
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          در سال ببر سال 1401 حکومت های تک حزبی و کمونیستی و همچنین دیکتاتوری از بچه ببر رونمایی خواهند کرد
                          B-)

                          تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

                          نظر

                          • آريانا
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 599

                            #21913
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
                            در سال ببر سال 1401 حکومت های تک حزبی و کمونیستی و همچنین دیکتاتوری از بچه ببر رونمایی خواهند کرد
                            B-)

                            تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
                            درود
                            جناب بورس زیبا

                            1- آیا این پیش بینی شما همچون سایر پیش بینی های گذشته تان در آن فروم مرحوم می باشد یا خیر؟

                            2- این پیش بینی را با کدام چاکراه بدست آوردید؟

                            3- آیا چشم سوم نیز , این را تائید می نماید؟

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #21914
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              محتوای نامه جلیلی به رهبر معظم انقلاب: از برجام خارج شویم، تا ۹۹درصد غنی‌سازی کنیم؛ بعد با آمریکا مستقیما مذاکره کنیم


                              به گفته یک منبع آگاه سعید جلیلی در نامه به رهبری از نقد صرف برجام فراتر رفته و خواستار این شده است که ایران از برجام خارج شود و غنی‌سازی را تشدید کند. جلیلی همچنین پیشنهاد داده که سطح غنی‌سازی‌‌ بالا رود و حتی به «۹۰ درصد» برسد! بنا به ادعای این منبع آگاه، جلیلی پیش‌بینی کرده که پس از این مرحله، «ایران باید وارد مذاکره مستقیمی با ایالات متحده شود و امتیازات لازم و رفع تحریم‌ها را آنجا از آمریکا بگیرد.




                              روزنامه شرق به نقل از یک منبع آگاه درباره محتوای نامه سعید جلیلی به رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات هسته ای نوشت: جلیلی در این نامه از نقد صرف برجام فراتر رفته و خواستار این شده است که ایران از برجام خارج شود و غنی‌سازی را تشدید کند.

                              به گفته این منبع آگاه جلیلی در این نامه صراحتا مخالفت خود را با مسیری که در‌حال‌حاضر در‌حال طی‌شدن است، اعلام کرده.

                              جلیلی بعد از این مخالفت تاکید کرده که ایران باید از برجام خارج شود که پیش‌بینی کرده طرف‌های مقابل برای پیگیری سازوکار ماشه و بازگرداندن تحریم‌های اصلی هسته‌ای به مشکل حقوقی خواهند خورد.
                              این منبع آگاه گفته بنابه اعتقاد جلیلی، برای بازگشت تحریم‌های هسته‌ای طرف‌های‌ مقابل «نیازمند مراجعه به شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهند شد اما روسیه و چین از حق وتو استفاده خواهند کرد و تلاش اروپایی‌ها و ایالات متحده به نتیجه نخواهد رسید.

                              جلیلی همچنین پیشنهاد داده که سطح غنی‌سازی‌‌ بالا رود و حتی به «۹۰ درصد» برسد! بنا به ادعای این منبع آگاه، جلیلی پیش‌بینی کرده که پس از این مرحله، «ایران باید وارد مذاکره مستقیمی با ایالات متحده شود و امتیازات لازم و رفع تحریم‌ها را آنجا از آمریکا بگیرد.


                              روز گذشته خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی در خصوص جرئیات نامه انتقادی سعید جلیلی در خصوص مذاکرات وین، گفت: مناسب است پاسخ این سوال را از خود ایشان بگیرید.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1778

                                #21915
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                محتوای نامه جلیلی به رهبر معظم انقلاب: از برجام خارج شویم، تا ۹۹درصد غنی‌سازی کنیم؛ بعد با آمریکا مستقیما مذاکره کنیم


                                به گفته یک منبع آگاه سعید جلیلی در نامه به رهبری از نقد صرف برجام فراتر رفته و خواستار این شده است که ایران از برجام خارج شود و غنی‌سازی را تشدید کند. جلیلی همچنین پیشنهاد داده که سطح غنی‌سازی‌‌ بالا رود و حتی به «۹۰ درصد» برسد! بنا به ادعای این منبع آگاه، جلیلی پیش‌بینی کرده که پس از این مرحله، «ایران باید وارد مذاکره مستقیمی با ایالات متحده شود و امتیازات لازم و رفع تحریم‌ها را آنجا از آمریکا بگیرد.




                                روزنامه شرق به نقل از یک منبع آگاه درباره محتوای نامه سعید جلیلی به رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکرات هسته ای نوشت: جلیلی در این نامه از نقد صرف برجام فراتر رفته و خواستار این شده است که ایران از برجام خارج شود و غنی‌سازی را تشدید کند.

                                به گفته این منبع آگاه جلیلی در این نامه صراحتا مخالفت خود را با مسیری که در‌حال‌حاضر در‌حال طی‌شدن است، اعلام کرده.

                                جلیلی بعد از این مخالفت تاکید کرده که ایران باید از برجام خارج شود که پیش‌بینی کرده طرف‌های مقابل برای پیگیری سازوکار ماشه و بازگرداندن تحریم‌های اصلی هسته‌ای به مشکل حقوقی خواهند خورد.
                                این منبع آگاه گفته بنابه اعتقاد جلیلی، برای بازگشت تحریم‌های هسته‌ای طرف‌های‌ مقابل «نیازمند مراجعه به شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهند شد اما روسیه و چین از حق وتو استفاده خواهند کرد و تلاش اروپایی‌ها و ایالات متحده به نتیجه نخواهد رسید.

                                جلیلی همچنین پیشنهاد داده که سطح غنی‌سازی‌‌ بالا رود و حتی به «۹۰ درصد» برسد! بنا به ادعای این منبع آگاه، جلیلی پیش‌بینی کرده که پس از این مرحله، «ایران باید وارد مذاکره مستقیمی با ایالات متحده شود و امتیازات لازم و رفع تحریم‌ها را آنجا از آمریکا بگیرد.


                                روز گذشته خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی در خصوص جرئیات نامه انتقادی سعید جلیلی در خصوص مذاکرات وین، گفت: مناسب است پاسخ این سوال را از خود ایشان بگیرید.
                                این فرد می خواست رئیس جمهور شود مرد حسابی آمریکا و کشور های غربی هم دست رو دست می گذارند که ایران هر گونه دوست دارد رفتار کند به سطح 90 درصد برساند ایران را آبکش می کنند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X