آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

    #22051
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1










    کد خبر: 538661






    ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ ۰۴:۰۲:۰۲

    توافق نزدیک است/ وزیرامورخارجه ایران بعد از آلمان به وین می‌رود؟

    احتمال اینکه حسین امیرعبداللهیان پس شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ از آنجا برای حضور در مراسم امضای توافقنامه راهی وین شود، بسیار است.
    اعتمادآنلاین|
    احمد زیدآبادی نوشت:

    همۀ شواهد از امضای قریب‌الوقوع توافقنامۀ احیای برجام حکایت دارد.چنانچه اتفاق غیرمنتظره‌ای در چند روز آینده رخ ندهد، انتظار می‌رود توافقنامه هفتۀ آینده به امضای طرف‌های مختلف برجام از جمله ایران و آمریکا برسد.
    از این رو، احتمال اینکه حسین امیرعبداللهیان پس شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ از آنجا برای حضور در مراسم امضای توافقنامه راهی وین شود، بسیار است.با این همه، چند روزِ پیش رو سرنوشت‌ساز به نظر می‌رسد. دشمنان برجام از بازهای حزب جمهوریخواه آمریکا گرفته تا دولت اسرائیل و طیفی در داخل نظام جمهوری اسلامی، برای سقط جنین توافقنامه بیکار نخواهند نشست.گمانه‌زنی در بارۀ اقدامات احتمالی هر یک از آنها فعلاً ضرورتی ندارد، اما هر اقدام تحریک‌آمیزی از سوی هر کدام از آنها در چند روز آینده، فقط یک معنا دارد و آن هم تلاش برای سقط جنین توافق درست در لحظۀ تولد آن است.





    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #22052
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      الجزیره/امیر عبداللهیان:

      اگر واشنگتن برای پایان دادن به انسداد دارایی های ایران در خارج از کشور حسن نیت نشان دهد، مذاکره مستقیم با آمریکا را بررسی خواهیم کرد./ انتخاب
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #22053
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        نبویان: مذاکرات برای دولت سیزدهم «شوی تبلیغاتی» نیست / ایران اصلاً نیازی به مذاکرات ندارد

        عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: دولت رئیسی مذاکرات را به هر قیمتی نمی‌خواهد، بلکه آن چیزی که مهم است، فقط تحقق منافع مردم است.



        مهر: عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: دولت رئیسی مذاکرات را به هر قیمتی نمی‌خواهد، بلکه آن چیزی که مهم است، فقط تحقق منافع مردم است.

        حجت‌الاسلام سید محمود نبویان با بیان اینکه در مذاکرات هسته‌ای باید به چند نکته توجه کنیم، گفت: در وهله اول باید به این نکته اشاره کرد که مبانی و رویکرد تیم جدید مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران با تیم مذاکره کننده کشورمان در دولت روحانی کاملاً متفاوت است.
        وی با اشاره به تفاوت‌های میان مذاکرات کنندگان فعلی ایران با مذاکره کنندگان کشورمان در دولت روحانی، اظهار داشت: در این دوره از مذاکرات ما بر مبنای اینکه ملت ایران نیازمند مذاکرات است، وارد گفتگو با گروه ۱+۴ نشدیم.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #22054
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس: هنوز چند مساله اساسی در وین باقی مانده؛ اگر حل نشود رسیدن به توافق به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود


          محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با اشاره آخرین روند مذاکرات برجامی ایران و طرف‌های غربی، گفت: گزارشاتی که به نمایندگان رسیده است نشان می‌دهد که مذاکرات در مسیر خوبی پیش می‌رود.

          تسنیم: سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس آخرین وضعیت مذاکرات برجامی در وین را تشریح کرد.
          محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره آخرین روند مذاکرات برجامی ایران و طرف‌های غربی، گفت: گزارشاتی که به نمایندگان رسیده است نشان می‌دهد که مذاکرات در مسیر خوبی پیش می‌رود.
          وی با بیان اینکه برای رسیدن به توافق هنوز چند مساله اساسی باقی مانده است و اگر این مسائل حل نشود رسیدن به توافق به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود، ادامه داد: جمهوری اسلامی در مذاکرات اصرار دارد تا مسائلی همچون رفع تحریم‌ها و تضمین لازم برای اجرای تعهدات حل شود.
          نماینده مشکین‌شهر در مجلس تصریح کرد: اگرچه بخش قابل توجهی از مسیر برای انجام توافقات طی شده است، اما غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌ها باید گام سیاسی مهمی در جهت برداشتن تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ملت ایران وضع کرده‌اند، بردارند.
          سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با اشاره انتشار متن توافق شده در مذاکرات وین از سوی خبرگزاری رویترز، اظهار کرد: این متن از سوی مسئولان جمهوری اسلامی تکذیب شد و غیر واقعی است.
          عباس‌زاده مشکینی با بیان اینکه اقدام اخیر رویترز بخشی از عملیات روانی غربی‌ها در خلال مذاکرات است، افزود: انتشار اینگونه متون برای فشار وارد کردن به ایران و تیم مذاکره کننده کشورمان است، قطعا متنی که منافع ملی کشورمان را تامین نکند از سوی تیم مذاکره کننده پذیرفته نخواهد شد و زیربار آن نمی‌رویم.
          وی ادامه داد: غربی‌ها تلاش دارند در مذاکرات پیوست جنگ‌روانی از طریق رسانه‌های وابسته به خود ایجاد کنند که این موضوع مسبوق به سابقه است، البته جمهوری اسلامی نیز اثبات کرده است که تحت تاثیر این جوسازی رسانه‌ای قرار نمی‌گیرد و هرچه این فشار‌ها بیشتر شود بر احقاق حقوق ملت خود پافشاری بیشتری می‌کند.
          نماینده مشکین‌شهر در مجلس درباره اظهارات اخیر مقامات آمریکایی درخصوص اینکه ایران باید در حال حاضر تصمیم سیاسی مهم در توافق برجامی بگیرد، گفت: این غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌ها بودند که یک طرفه برجام را نقض کردند و از آن خارج شدند آن‌ها باید امروز تصمیم مهم سیاسی بگیرند که تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ملت ایران وضع کرده‌اند را لغو کنند.
          سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس تصریح کرد: این آمریکایی‌ها بودند که با خروج از برجام و اعمال تحریم علیه بیماران کشورمان مانع از ورود دارو به ایران شدند و آن‌ها را دچار سختی کردند حال امروز طلبکار شده‌اند و می‌گویند ایران باید تصمیم سیاسی مهم بگیرد.
          عباس‌زاده مشکینی با تاکید براینکه ایران ۴۳ سال پیش تصمیم سیاسی خود را گرفته است و تاکنون نیز در مقابل استکبار ایستاده است، اظهار کرد: ۴۳ سال پیش با انقلابی که در ایران شکل گرفت از کشوری وابسته به کشوری مستقل تبدیل شده‌ایم و به یکی از دموکراتیک‌ترین کشور‌های خاورمیانه تبدیل شده‌ایم.
          وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دور از هرگونه فرافکنی به دنبال توافق در مذاکرات وین باشند، عنوان کرد: اولین گام برای بازگشت آمریکا به برجام لغو تحریم‌ها و تضمین لازم برای اجرای تعهدات خود است و این را فرموش نکنند که ایران زیر بار توافقی که منافع ملت خودش را تامین نکند نخواهد رفت.
          سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلام اینکه قطعا از مسئولان وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده درخواست خواهیم کرد با حضور در کمیسیون توضیحاتی درباره روند مذاکرات ارائه کنند، اظهار کرد: با توجه به اینکه از فردا نمایندگان از حوزه‌های انتخابیه خود باز می‌گردند و جلسات علنی مجلس برگزار خواهد شد از مسئولان ذی‌ربط در روند مذاکرات دعوت می‌کنیم با حضور در کمیسیون آخرین وضعیت مذاکرات را برای نمایندگان تشریح کنند.

          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #22055
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            صدراعظم آلمان: اگر خیلی زود در مذاکرات وین موفق نشویم، با احتمال شکست مواجه خواهیم شد


            فارس: صدراعظم آلمان در اظهاراتی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت «همه عناصر» یک توافق روی میز است اما اگر خیلی زود مذاکرات وین به نتیجه نرسد، احتمال شکست وجود دارد.

            «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در اظهاراتی در کنفرانس امنیتی مونیخ در خصوص مذاکرات وین گفت «همه عناصر» یک توافق روی میز است اما «اکنون لحظه رویارویی با حقیقت است، اگر خیلی زود در این امر موفق نشویم، با احتمال شکست مواجه خواهیم شد».
            شولتز در این خصوص اظهار داشت: «ما اکنون این شانس را داریم که به توافقی برسیم که اجازه می‌دهد تحریم‌ها برداشته شود؛ اما اگر خیلی سریع موفق نشویم، خطر شکست مذاکرات وجود دارد». وی سپس با انداختن توپ در زمین ایران، افزود: مقامات ایران یک انتخاب دارند. اکنون لحظه رویارویی با حقیقت است.

            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #22056
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              سخنگوی وزارت امور خارجه: برای رسیدن به توافق نهایی، سه کشور اروپایی و آمریکا فوری همانند ایران عمل کنند

              سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اظهارات حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: برای اینکه به توافق نهایی برسیم اکنون بستگی کامل به سه کشور اروپایی و آمریکا دارد تا فوری همانند ایران عمل کنند.




              سعید خطیب زاده در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس امنیتی مونیخ گفته است ایران متعهد به پایان‌ موفق گفت وگوهای وین است ما همه تصمیماتی که باید می گرفتیم، اتخاذ کرده ایم و جدیت خودمان را به طور کامل نشان داده ایم.
              خطیب زاده تصریح کرد: برای اینکه به توافق نهایی برسیم، اکنون بستگی کامل به سه کشور اروپایی و آمریکا دارد تا فوری همانند ما عمل کنند.

              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #22057
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                در کنفرانس امنیتی مونیخ؛

                وزیر خارجه: مهمترین چالش فعلی در مذاکرات وین بحث اخذ ضمانت اجرایی و سیاسی است / رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و رییس سنا بصورت مشترک و شخصی بیانیه در حمایت از نتیجه مذاکرات دهند


                حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در پنجاه و هشتمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در شهر مونیخ آلمان حضور دارد، امروز (شنبه) ۳۰ بهمن ماه در این نشست شرکت و خاطرنشان کرد: اکنون که با شما سخن می‌گویم، همکاران من در وین با بازی‌های دوگانه طرف غربی بر سر «متن» و «زمان» روبرو هستند. مهم‌ترین چالشی که در وین با آن روبرو هستیم ضمانت سیاسی و ضمانت اجرایی هست.

                حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در پنجاه و هشتمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در شهر مونیخ آلمان حضور دارد، امروز (شنبه) ۳۰ بهمن ماه در این نشست شرکت کرد.
                ==============


                دیدار وزیر خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل در مونیخ / گوترش: منتظریم یک توافق مورد قبول همه طرف ها در وین حاصل شود / امیرعبداللهیان: هنوز طرف مقابل در برخی موضوعات کلیدی باید تصمیمات جدی سیاسی اتخاذ کند

                حسین امیرعبداللهیان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و در خصوص مسائل مورد اهتمام و علاقه مشترک از حمله اوضاع یمن، افغانستان و آخرین تحولات در مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.



                حسین امیرعبداللهیان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و در خصوص مسائل مورد اهتمام و علاقه مشترک از حمله اوضاع یمن، افغانستان و آخرین تحولات در مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.
                حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به این که گفتگوها و رایزنی های منظم میان دو طرف باعث نزدیکی دیدگاه ها شده است، در خصوص اوضاع افغانستان بر استمرار کمک های انسان دوستانه به مردم این کشور تاکید کرد و موضوع تشکیل دولت فراگیر و مشارکت همه گروه های سیاسی در افغانستان را در رفع مسائل و مشکلات این کشور حائز اهمیت و بسیار موثر دانست.
                امیرعبداللهیان با ابراز تاسف از تداوم ورود موج گسترده آوارگان از افغانستان به ایران و مواجه شدن این کشور با خطرات ناشی از گسترش پدیده شوم تروریسم، آوارگان و تولید وقاچاق مواد مخدر که ثبات و امنیت منطقه و جهان را تحت تاثیر خود قرار می دهد، بر ضرورت گسترش و تقویت کمک های سازمان ملل و خدمات کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به کشورهای همسایه افغانستان و در راس آن ایران تاکید کرد.
                وزیر امور خارجه ایران همچنین در خصوص وضعیت جاری در یمن اظهار داشت: موضوع یمن به نقطه بحرانی رسیده و تلاش برای حل و فصل سیاسی این بحران و جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در یمن باید حداکثری باشد، بر اهمیت نقش شخص دبیر کل سازمان ملل متحد در حل و فصل بحران یمن و پایان تجاوز و جنگ در این کشور تاکید کرد.
                رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین در خصوص مذکرات رفع تحریم های ایران در وین، با اشاره به جدی و فشرده بودن گفتگوها خاطر نشان کرد: پیشرفت ها در روند مذاکرات قابل توجه است، اما هنوز طرف مقابل در برخی موضوعات کلیدی باید در تامین حقوق و منافع مشروع ایران باید تصمیمات جدی سیاسی اتخاذ نمایدو اراده عملی خود را نشان بدهد.
                آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز با ابراز خرسندی از فرصت این دیدار با وزیر امور خارجه ایران و تبادل نظر و مشورت مستقیم خاطر نشان کرد: ما هم فکر می کنیم باید دولت افغانستان واقعا فراگیر باشد و نه نمایشی و معتقدیم دولت تک قومی راه حل مشکلات در افغانستان نیست.
                دبیر کل سازمان ملل متحد مراتب قدردانی عمیق این سازمان و جامعه جهانی را از رویکرد جمهوری اسلامی در قبال مهاجرین افغانستانی که وضعیت خطرناک و بحران به خود گرفته، ابراز داشت و تاکید کرد: سازمان ملل متحد با اطلاع از وضعیت کمک های محدود و پایین نهادهای بین المللی به ایران، بر لزوم افزایش و تقویت حمایت ها و کمک های جهانی به ایران در خصوص مهاجرین و پناهجویان افغانستانی و پیگیری این موضوع تاکید کرد.
                دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به نگرانی های جامعه جهانی از رشد پدیده شوم تروریسم در افغانستان، همچنین دغدغه های رفع مسائل انسانی از جمله تحقق حق تحصیل و آموزش برای زنان و دختران در افغانستان، بر ضرورت حمایت و کمک به اقتصاد افغانستان و جلوگیری از بروز بحران و فروپاشی اقتصادی در این کشور که موجب تبعاتی برای ثبات و امنیت این کشور، منطقه و جهان می شود، تاکید کرد.
                دبیرکل سازمان ملل متحد با تایید دیدگاه ها و نگرانی های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران و تداوم جنگ در یمن، خاطر نشان کرد استمرار این فاجعه انسانی واقعا شایسته جهان نیست و باید صلح و ثبات به این کشور و مردم یمن و منطقه برگردد و همه طرف ها و کشورها باید به تحقق راه حل سیاسی در یمن کمک کنند.
                آنتونیو گوترش همچنین در خصوص موضوع مذاکرات وین و برجام هم تاکید کرد، همه منتظریم که یک توافق مورد قبول همه طرف ها برای اجرایی شدن هرچه زودتر توافق از سوی طرف های مذاکره و تامین منافع ایران حاصل شود.

                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #22058
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  گفتگوی تلفنی روسای جمهوری فرانسه و ایران؛

                  مکرون: این امیدواری را داریم که مذاکرات هر چه زودتر به نتیجه برسد / رئیسی: از ابتکاراتی که متضمن تامین حقوق ایران باشند، استقبال می‌کنیم/ هرگونه توافقی در وین باید شامل لغو تحریم‌ها، ارائه تضمین معتبر و بسته شدن مسائل و ادعاهای سیاسی گردد


                  روسای جمهور ایران و فرانسه در گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای وین را مورد بحث و بررسی قرار دادند. امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در این گفتگوی تلفنی گفت که پیشرفت‌های خوبی در مذاکرات وین حاصل شده است و این امیدواری را داریم که مذاکرات هر چه زودتر به نتیجه برسد.



                  حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز شنبه در گفتگوی تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه هیات ایرانی با جدیت در حال پیشبرد مذاکرات وین است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در طول مذاکرات پیشنهاد‌های سازنده‌ای ارائه کرده است و پیشنهادهای مطرح شده از سوی طرف‌های دیگر مذاکره را براساس میزان انطباق آنها با منافع ملت ایران، مورد بررسی قرار داده است.
                  رئیس جمهور با بیان اینکه هیات ایرانی بارها اعلام کرده از ابتکاراتی که متضمن تامین و حفظ حقوق ملت ایران باشند، استقبال می‌کند، افزود: فشارها یا ادعاهای سیاسی با هدف حفظ اهرم فشار بر ملت ایران مطرح شده‌اند و چشم‌انداز حصول توافق را تضعیف می‌کنند.
                  رئیسی تاکید کرد که هرگونه توافقی در وین باید شامل لغو تحریم‌ها، ارائه تضمین معتبر و بسته شدن مسائل و ادعاهای سیاسی گردد.
                  دکتر رئیسی با اشاره به اینکه سابقه تعامل جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و گزارش‌های متعدد این آژانس مبنی بر تایید صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان گواه بر دروغین بودن ادعاهای برخی کشورهاست، اظهار داشت: ایران برای اثبات حسن نیت خود همواره بر همکاری‌ حرفه‌ای با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید داشته است و در این راستا باید مراقب فتنه‌انگیزی دشمنان بود.
                  امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در این گفتگوی تلفنی گفت که پیشرفت‌های خوبی در مذاکرات وین حاصل شده است و این امیدواری را داریم که مذاکرات هر چه زودتر به نتیجه برسد.
                  روسای جمهوری ایران و فرانسه در این مکالمه تلفنی همچنین درباره آخرین وضعیت همه‌گیری کرونا و نیز تحولات منطقه نیز تبادل نظر کردند.
                  رئیسی با اشاره به نقش فعال ایران در مبارزه با تروریسم در کنار عراق و سوریه تصریح کرد: اگر مقابله مؤثر ایران و بخصوص شهید سلیمانی با تروریسم نبود، امروز داعش در اروپا مستقر شده بود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

                    #22059
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    عقب نشینی جدید حسین امیرعبداللهیان در مذاکرات وین پس از دو ضد و خورد قبلی اتفاق افتاده است.


                    به گزارش تحریریه، عقب نشینی جدید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در کنفرانس امنیتی مونیخ در مذاکرات وین پس از دو ضد و خورد قبلی اتفاق افتاده است.

                    وی در ابتدا این پیام را ابلاغ کرده بود که باید برجام در نهاد قانونگذاری آمریکا تصویب شود که از طرف آمریکایی ها علیرغم مذاکره رابرت مالی با کنگره تحقق پیدا نکرد.

                    پس از آن بود که امیرعبداللهیان به بیانیه سیاسی کنگره بسنده کرد که با واکنش نزدیک به 200 نماینده کنگره روبرو شد که صراحتا اعلام کردند برجام آینده تا زمان روی کار آمدن یک دولت جمهوری خواه دوام خواهد داشت که پاسخ محکم طرف آمریکایی به وزیر خارجه ایران بود.

                    و حالا در سومین گام و در واقع در سومین عقب نشینی، وزیر خارجه گفت: رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و رییس سنا بصورت مشترک و شخصی بیانیه در حمایت از نتیجه مذاکرات دهند.

                    اگرچه هنوز طرف آمریکایی به این خواست حداقلی نیز پاسخ نداده است، اما بررسی متغیرهای میدانی نشان می دهد که سیاست خارجی ایران از اراده کافی برای استفاده از ابزارهای متنوع خود در مذاکرات برخوردار نیست و ترجیح می دهد مانند 20 سال گذشته به مذاکره بر سر هسته ای مشغول باشد. درحالیکه مولفه های واقعی قدرت ایران نسبت به سال 1391 بسیار متنوع تر و نسبت به سال 1381 فاصله نجومی پیدا کرده است، اما با همان منطق 20 سال پیش مذاکره می شود که یک خطای راهبردی است.
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #22060
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      نادران: با فرض رفع تحریم ها هم درآمد نفتی لایحه بودجه قابل تحقق نیست

                      نماینده مردم تهران:
                      ?طبق درآمد پیش بینی شده در لایحه بودجه، صادرات نفت ما در سال آینده باید به ۲.۷ میلیون بشکه در روز برسد.
                      ?اما اساساً این ظرفیت در شرکت ملی نفت ایران برای صادرات وجود ندارد و حتی اگر تحریم ها برداشته شود باز نمی توانیم این حجم را صادر کنیم.
                      ?لازم است لایحه را برگردانیم تا دولت، کمیسیون تلفیق و هیات رئیسه در رابطه با آن تدبیری بیندیشند تا واقع بینانه تنظیم شود. /رصد
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #22061
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        امیرعبداللهیان: در این شرایط حساس، اگر آمریکا و غرب واقع‌گرایانه برخورد نکنند، مسئول شکست احتمالی مذاکرات خواهند بود


                        وزیر خارجه ایران با مسئول دانستن آمریکا و متحدان غربی آن در هرگونه شکست احتمالی مذاکرات وین، اما تاکید کرد تیم ایرانی با خوش‌بینی و جدیت برای رسیدن به توافق خوب تلاش می‌کند.



                        فارس: وزیر خارجه ایران با مسئول دانستن آمریکا و متحدان غربی آن در هرگونه شکست احتمالی مذاکرات وین، اما تاکید کرد تیم ایرانی با خوش‌بینی و جدیت برای رسیدن به توافق خوب تلاش می‌کند.
                        «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نسبت به رسیدن به یک توافق خوب در مذاکرات وین ابراز خوش‌بینی کرد.
                        امیرعبداللهیان شامگاه شنبه در مصاحبه با «کریستین امانپور» مجری شبکه «سی‌اِن‌اِن» گفت: «آن بخشی که به جمهوری اسلامی ایران برمی‌گردد، چرا خوش‌بین هستیم؟ چون دولت آقای دکتر رئیسی اراده جدی دارد برای اینکه به توافق خوب در وین دست پیدا کنیم».
                        وی در این مصاحبه، که بخش کوتاهی از آن را امانپور در صفحه توئیتر خود منتشر کرد، توضیح می‌دهد: «دولت آقای دکتر رئیسی تاکید دارد و علاقمند است که به یک توافق خوب و فوری دستیابی داشته باشیم».
                        وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما برای رسیدن به یک توافق خوب، تلاش‌های زیادی را در ادوار گذشته کرده‌ایم، افزود: «در این لحظات حساس و شرایط حساس مذاکرات ما در وین، اگر آمریکا و طرف غربی [واقع‌گرایانه] برخورد نکنند، حتما مسئول شکست احتمالی مذاکرات خواهند بود».
                        امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد: «اما ما با خوش‌بینی، با جدیت برای رسیدن به توافق خوب در وین تلاش می‌کنیم».

                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #22062
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          بنت: حصول توافق در وین به زودی امکانپذیر خواهد بود


                          نخست وزیر اسرائیل: ما در تمام سطوح برای روزهای بعد آماده می شویم تا بتوانیم به تنهایی شهروندان اسرائیلی را ایمن نگه داریم.

                          ایسنا: نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد توافقی که مذاکره کنندگان در وین در حال رایزنی بر سر آن هستند نمی‌تواند مانع ایران شود و ضعیف تر از توافق هسته ای ٢٠١٥ خواهد بود.
                          همزمان با پیشرفت مذاکرات ایران و سایر طرف های برجام در وین برای رفع تحریم های ایران و بازگشت آمریکا به این توافق که باحضور غیر مستقیم مقامات واشنگتن برگزاری می شود، نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر تلاش کرد به فضا سازی علیه این مذاکرات با هدف تاثیرگذاری بر توافق نهایی احتمالی، ادامه دهد.
                          به نوشته روزنامه اورشلیم پست، بنت در سخنان خود در ابتدای نشست هفتگی کابینه گفت: امکان دستیابی به توافق در وین در آینده وجود دارد اما این توافق ضعیف‌تر و دارای مدت زمانی کوتاهتر از توافق هسته ای ۲۰۱۵ خواهد بود.
                          وی در ادامه ادعا کرد: توافقی که به زودی به دست خواهد آمد اسرائیل و نیروهای آمریکایی در منطقه خاورمیانه را به خطر خواهد انداخت اما ما آماده‌ایم تا با اتکا به خود از شهروندانمان محافظت کنیم.
                          نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: ما در تمام سطوح برای روزهای بعد آماده می شویم تا بتوانیم به تنهایی شهروندان اسرائیلی را ایمن نگه داریم.
                          بنت همچنین مدعی شد که طبق پیش نویس توافق جدید در وین، این توافق تنها به مدت دو سال و نیم برنامه هسته ای ایران را محدود خواهد کرد، درحالیکه در توافق اولیه ٢٠١٥ این مدت زمان ١٠ سال بود.
                          وی که به نظر می آید از احتمال حصول توافق در وین به خشم آمده است، افزود: ایرانی ها ظرفیت غنی سازی خود را به سرعت گسترش داده‌اند اما توافق جدید تنها دو سال و نیم به ما زمان می دهد و پس از آن، ایران بدون هیچ محدودیتی سانتریفیوژهای پیشرفته را نصب کرده و گسترش خواهد داد. تهران همچنین به میلیاردها دلار دست پیدا خواهد کرد و رفع تحریم ها به معنی دسترسی ایران به پول زیاد است. این پول برای تروریسم هزینه خواهد شد و اسرائیل، سایر کشورهای منطقه و نیروهای آمریکا در خاورمیانه را نیز به خطر خواهد انداخت.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #22063
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


                            بیانیه سیاسی، تضمین برجام است؟


                            سید محمد هادی موسوی: با توجه به نکات مطرح شده توسط وزیر خارجه دولت سیزدهم به نظر می‌رسد توقع دولت ایران از دولت آمریکا صدور یک «لایحه» یا «قطعنامه مشترک» باشد که هم به تصویب کنگره رسیده و هم با امضای رییس جمهور آمریکا، لازم الاجرا باشد.

                            پایگاه خبری «انتخاب» / سید محمد هادی موسوی: آقای امیرعبداللهیان وزیر خارجه دولت سیزدهم در گفتگو با نشریه انگلیسی فایننشال‌تایمز در خصوص "تضمین عملی" جهت اجرای برجام گفت: «من حتی به همکارم آقای دکتر باقری گفتم در مذاکرات می‌توانند به طرف‌های غربی بگویند اگر نمی‌توانید به‌صورت قانون در مجلس خود این توافق را به تصویب برسانید، حداقل پارلمان کشورتان یا رئیس پارلمان‌های کشور‌هایی که طرف مذاکرات برجامی ما هستند می‌توانند در یک «بیانیه‌سیاسی» پایبندی خود را به این توافق و به بازگشت به اجرای توافق برجام اعلام کنند.»

                            در حقیقت رییس دستگاه دیپلماسی ایران، تضمین عملی مد نظر خود را در سطح «بیانیه سیاسی» مجالس ۵+۱ قرار داده است. اما باید بررسی کرد که این بیانیه چه میزان قابل صدور و چقدر قابل اتکا است. علی القاعده، طرف اصلی و مخاطب ارائه تضمین عملی، دولت ایالات متحده آمریکا است. از این رو لازم است انواع بیانیه ها، قطعنامه‌ها و لوایحی که کنگره آمریکا می‌تواند صادر کند را مورد کنکاش قرار داد.

                            براساس قوانین داخلی ایالات متحده آمریکا، کنگره، شامل دو «مجلس نمایندگان» و «مجلس سنا» است. هر کدام از این دو مجلس کارکرد‌ها و شرایط خاص خود را جهت صدور قطعنامه دارند. مجلس نمایندگان آمریکا بیشتر بر مسائل داخلی و بودجه آمریکا تمرکز دارد و مجلس سنا بیشتر بر سیاست‌های کلان در حوزه سیاست خارجی و داخلی آمریکا متمرکز است.

                            مجموع این دو مجلس، به عنوان کنگره آمریکا شناخته می‌شوند که می‌توانند چهار نوع، مصوبه داشته باشند:

                            ۱-لوایح (Bills):
                            این نوع مصوبه معمول‌ترین و متداول‌ترین مصوبه کنگره است. لوایح درمورد موضوعات مختلف داخلی و خارجی مانند بودجه، تحریم و... صادر می‌شود. لوایح در دو مجلس سنا و نمایندگان تصویب و پس از امضای رییس‌جمهور لازم الاجراست. از جمله این لوایح می‌توان به بودجه سالانه آمریکا، قانون تحریم ایران (ISA) در سال ۲۰۰۶، همان قانون داماتو معروف، قانون تامین اجتماعی فردی در سال ۲۰۰۰، قانون تحریم خط لوله نورداستریم در سال ۲۰۲۱ و مواردی از این دست اشاره کرد.

                            ۲-قطعنامه مشترک (Joint Resolutions):
                            این قطعنامه مانند لوایح است و تنها تفاوت آن در این است که جهت اجرا، تایید مجزای هر دو مجلس و امضای رییس‌جمهور آمریکا را لازم دارد. افزودن پیوست (Amendment) به قانون اساسی یکی از کاربرد‌های این نوع مصوبه است. به عنوان مثال، می‌توان به قطعنامه مشترک در خصوص جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و یا درگیری خلیج تونکین در سال ۱۹۶۴ و یا پیشنهاد افزودن پیوست به قانون اساسی آمریکا در خصوص هتک حرمت پرچم ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۱، اشاره کرد.

                            ۳-قطعنامه هم‌زمان (Concurrent Resolution):
                            این قطعنامه نیاز به تایید هر دو مجلس دارد لکن نیازی به امضای رییس‌جمهور آمریکا، ندارد فلذا قدرت اجرایی ندارد.

                            این نوع قطعنامه جهت تبریک روز ملی کشور‌های دیگر، تصویب بودجه کنگره و موارد اینچنینی است. از جمله این موارد می‌توان به قطعنامه همزمان سال ۲۰۲۱ جهت تغییرات در مرکز ملی آلرژی آمریکا بخاطر شیوع کرونا، حمایت از برنامه جهانی مبارزه با ایدز در سال ۲۰۱۰، یا حمایت از ترکیه جهت پذیرش در اتحادیه اروپا در سال ۱۹۹۰ اشاره کرد.

                            ۴-قطعنامه ساده (Simple Resolutions):
                            فقط در یکی از مجلسین صادر می شود، امضای رییس‌جمهور را نداشته و اصلا جنبه اجرایی ندارد. به عنوان مثال تسلیت بابت فوت یکی از اعضای مجلسین یا نصیحت به رییس‌جمهور در مورد خاص صادر میشود. از جمله این موارد می‌توان به اظهار نگرانی بابت افزایش تنش در یوگوسلاوی در سال ۱۹۹۲، حمایت ار دموکراسی در ونزوئلا در سال ۲۰۰۴ و حمایت از برنامه آموزش فنی ماهیانه در سال ۲۰۲۱ اشاره کرد.

                            حال با توجه به نکات مطرح شده توسط وزیر خارجه دولت سیزدهم به نظر می‌رسد توقع دولت ایران از دولت آمریکا صدور یک «لایحه» یا «قطعنامه مشترک» باشد که هم به تصویب کنگره رسیده و هم با امضای رییس جمهور آمریکا، لازم الاجرا باشد.

                            چنین درخواستی چندان منطقی به نظر نمی‌رسد چراکه اولا ماهیت حقوقی برجام به گونه‌ای است که در زمره «معاهدات» قرار نمی‌گیرد و صرفا قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل متحد، اهرم اجرایی آن است از این رو امکان تصویب آن در کنگره بسیار ضعیف است.

                            ثانیا ترکیب جمهوری خواهان و دموکرات‌های مجلسین آمریکا، علی الخصوص ترکیب ۵۰ درصدی سناتور‌های جمهوری خواه در سنا که مسائل سیاست خارجی به آن‌ها بیشتر مربوط است، به گونه‌ای است که امکان تصویب چنین قطعنامه‌ها یا لوایحی تقریبا غیر ممکن باشد.

                            ثالثا اینکه تعدادی از سناتور‌های دموکرات شاخص مانند «باب منندز»، رییس کمیسون روابط خارجی سنا، و «چاک شومر»، رییس اکثریت دموکرات‌ها در سنا، که پیشتر مخالف برجام بوده اند، نیز در چنین شرایطی، تمایلی به حمایت از برجام نداشته و دولت بایدن نمی‌تواند حداقل دو سوم آرای سناتور‌ها جهت تصویب قطعنامه مد نظر را کسب نماید.

                            از این رو به نظر می‌رسد، پیشنهاد وزارت خارجه ایران، از پشتوانه فکری و حقوقی لازم برخوردار نیست و به منظور اخذ تضامین کافی، موارد دیگری را مد نظر قرار دهد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #22064
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              نبویان نماینده مجلس: توافقی برای ما ارزش دارد که همه تحریم های آیسا، یوترن، کاتسا را لغو کند/ طرفین باید ضمانت مورد تایید ایران را هم بدهند

                              نماینده تهران در مجلس گفت: توافقی برای ما ارزش دارد که همه تحریم های آیسا، یوترن، کاتسا را لغو کند و طرفین ضمانت مورد تایید ایران را بدهند.




                              تسنیم: نماینده تهران در مجلس گفت: توافقی برای ما ارزش دارد که همه تحریم های آیسا، یوترن، کاتسا را لغو کند و طرفین ضمانت مورد تایید ایران را بدهند.
                              حجت الاسلام سید محمود نبویان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه 1 اسفند) مجلس در جمع خبرنگاران در رابطه با نامه نمایندگان مجلس به رئیس جمهور درباره مذاکرات وین، گفت: آنچه در مذاکرات وین اهمیت دارد ، منافع مردم ایران است، باید منافع مردم در دو عنوان کلی محقق شود، نخست اینکه همه تحریم هایی که علیه ملت ایران وضع شده باید لغو شوند، تعلیق را هم نمی پذیریم، می بایست حتما این تحریم ها لغو شوند، دوم اینکه آمریکا باید به ایران ضمانت دهد تا شرایط به گونه ای پیش نرود که مجدد تحریم اعمال کنند و طرفین به تعهدات خود پایبند نباشند.
                              وی با بیان این که "آمریکا حق ندارد مکانیسم ماشه را فعال کند" تصریح کرد: باید ضمانت های لازم از طرفین مذاکره کننده اخذ شود آمریکا نشان داده که خوش عهد نیست توافقی برای ما ارزش دارد که همه تحریم های آیسا، یوترن، کاتسا را لغو کند و طرفین ضمانت مورد تایید ایران را بدهند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #22065
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                القدس العربی:

                                گره خوردن بحران اوکراین و مذاکرات احیای برجام در وین به یکدیگر

                                احتمال حمله روسیه به اوکراین، می‌تواند سهم بزرگی در بهبود شرایط مذاکره برای ایران داشته و آمریکا و هم پیمانان غربی آن را به سمت تسریع در انجام اقدامات لازم برای امضای توافق با تهران سوق داده باشد، اما حالت دیگری هم امکانپذیر است؛ یعنی یا در حالتی که مسکو احساس کند بهتر است خود از این عامل استفاده کند، پرونده اوکراین می تواند تاثیر معکوسی در موفقیت مذاکرات احیای برجام داشته باشد.




                                القدس العربی نوشت: اظهارات مقامات ایالات متحده و متحدان غربی اش و همچنین مسئولان ایرانی، حاکی از آن است که دست یابی به توافق جدیدی بین طرفین، به مراحل نهایی خود رسیده و اختلافات حالا به برخی جزییات مربوط می‌شود، نه به چارچوب کلی توافق.


                                به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: تا زمان دست یابی به توافق پایانی، هشدار‌های متحدان غربی آمریکا در مورد اینکه ایران تنها چند روز برای امضای توافق فرصت دارد، ادامه می‌یابد، همانطور که وزیر خارجه فرانسه در آخرین صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد. در مقابل، شاهد اشاره‌هایی طرف‌های ایرانی هستیم که از یک سو تاکید می‌کنند طرف‌ها به توافق نزدیک شده اند و از طرف دیگر تعلیق غنی سازی توسط ایران را تکذیب می‌کنند، همانطور که خبرگزاری تسنیم ضمن بیان این مطلب، اینکه مذاکرات مستقیم با آمریکا شرط اصلی توافق باشد را تکذیب کرد.
                                مذاکرات ایران و غرب مسیر طولانی و پیچیده‌ای را طی کرد، اما در این گفتگو‌های سخت، طرف‌ها به دنبال آن بودند تا پرونده هسته‌ای ایران از دیگر مسائل سیاسی که این کشور در آن نقش دارد، یا بر منافع دیگر دولت‌ها تاثیر می‌گذارد، جدا نشود، از جمله روسیه که اخیرا تنش در پرونده اوکراین را افزایش داده، به گونه‌ای که جهان اماده تهاجم روسیه است و این مساله می‌تواند تبدیل به یک بحران جهانی شود که بر دیگر بحران‌های جهانی نیز موثر باشد.
                                برای مثال، دیدار بین پوتین و ابراهیم رئیسی که در تاریخ ۱۹ ژانویه گذشته اتفاق افتاد، اوج این ربط است. دو طرف از پیش نویسی تفاهم نامه ۲۰ ساله بین دو کشور خبر دادند، یعنی توافقی که ابعاد امنیتی نظامی و اقتصادی دارد. علاوه بر این، این دیدار، پیام واضحی برای غرب داشت مبنی بر اینکه دو کشور در زمینه استفاده از انرژی صلح امیز هسته‌ای و ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
                                این اشاره اخیر چه واقعی باشد و چه یک تبلیغ رسانه ای، متوسل شدن ایران به توافق‌های راهبردی با روسیه و چین، با هدف تقویت قدرت آن و دور زدن تحریم‌های غربی انجام می‌شود، و این دو مساله به نوعی به پرونده هسته‌ای هم ارتباط دارد.
                                خطر بزرگی که در مورد احتمال حمله روسیه به اوکراین وجود دارد، می‌تواند سهم بزرگی در بهبود شرایط مذاکره برای ایران داشته و آمریکا و هم پیمانان غربی آن را به سمت تسریع در انجام اقدامات لازم برای امضای توافق با تهران سوق داده باشد، اما حالت دیگری هم امکانپذیر است؛ یعنی در صورت مبالغه ایرانی‌ها در استفاده از این برگ برنده، یا در حالتی که مسکو احساس کند بهتر است خود از این عامل استفاده کند، پرونده اوکراین می تواند تاثیر معکوسی در موفقیت مذاکرات احیای توافق هسته‌ای داشته باشد.

                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X