آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 694

پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

عملا تحریم ها لغو شده ...

صرفا یک امضای سمبلیک باقی مانده است

رسیدن به خیر

و اما بعد/.:biggrinsmiley.:/

اینو نگی چی بگی؟!/:.yead.:/

منم جات بودم، مدام گفته بودم "به زودی توافق میشه"..."توافق قطعیه"...تهش که رخ نداد باس همینو میگفتم

والا
    Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

وزیر خارجه آمریکا:
      هنوز در تلاش برای بررسی بازگشت متقابل به پایبندی به برجام هستیم.
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

المانیتور از قول منابع نزدیک به نفتالی بنت؛
        نخست وزیر اسرائیل تا همین چند وقت، احتمال احیای برجام را ۹۵ درصد می‌دانست، اما در روز‌های اخیر معتقد است شانس توافق، ۵۰-۵۰ شده / کاخ سفید اخیرا به مشاور سیاسی بنت گفته موضع اسرائیل درمورد بحث سپاه را پذیرفته ایم

بن کاسپیت در المانیتور نوشت: نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، احتمال امضای توافق احیای برجام را تا چند روز پیش ۹۵ درصد می‌دانست. برخی از نزدیکان او حتی آن را ۱۰۰ درصد می‌می دانستند. یکی از نزدیکان بنت چند هفته پیش به شرط ناشناس ماندن به المانیتور گفت: «توافق آماده و در کنار یک خودکار روی میز است. فقط امضا ندارد.»

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: با این حال، این ارزیابی در روز‌های اخیر تغییر کرده است. به گفته دستیاران او، بنت اکنون بر این باور است که چشم انداز امضای توافق احیای برجام اکنون ۵۰-۵۰ است. او به همکاران خود گفت که دولت ایالات متحده همچنان مشتاق امضای توافق است و افزود که اسرائیل منطق آمریکا را درک می‌کند، اما با آن مخالف است. وی سپس گفت که کل کار بر سر موضوع سپاه به بن بست رسیده است.

در ۲۰ آوریل، گزارش‌هایی منتشر شد که براساس آن، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اکنون مصمم به حفظ سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا است.

بنت و نزدیکانش این بن‌بست را یک دستاورد بزرگ، هرچند تاکتیکی و نه استراتژیک می‌دانند.

یک دستیار بنت به المانیتور گفت: «ایرانی‌ها قیمت جهانی انرژی را زیر نظر دارند. آن‌ها می‌دانند که هر روز چقدر پول از دست می‌دهند. تمایل اساسی آمریکا برای امضای توافق را به این موضوع اضافه کنید، و خواهید دید که هنوز مذاکرات شکست نخورده و خیلی با ناکامی فاصله دارد. در همین حال، ما از شرایط پیش آمده، راضی هستیم.»

این منبع با اشاره‌ای به کارزار تهاجمی اسرائیل علیه برجام توسط بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسبق اسرائیل، افزود: «ما این کار را آشکارا، اما بدون دور زدن دولت بایدن انجام دادیم، بدون کمپین رسانه ای، به شیوه‌ای محترمانه. آمریکایی‌ها از این موضوع قدردانی می‌کنند.»

بنت به سرعت تقاضای سپاه را به عنوان نقطه‌ی اختلاف مذاکرات بین طرفین تشخیص داد. او با یایر لاپید وزیر امور خارجه تماس گرفت، او را با خود همراه کرد و هر دو روی موضوع شروع به فعالیت کردند. کارزار آن‌ها شامل استفاده از اهرم‌هایی در کنگره آمریکا، شناسایی مخالفان حذف سپاه از لیست تروریسم و گفتگو‌های طولانی با مقامات ارشد دولت بود.

بنت با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و چند تن دیگر از دستیاران نزدیک بایدن صحبت کرد. به گفته‌ی منابع، لاپید، مایک هرتزوگ سفیر تازه منصوب شده و بسیار مورد احترام اسرائیل در ایالات متحده، را بسیج کرد، که نهایت تلاش خود را کرد و این موضوع را به طور مفصل با شخصیت‌های مربوطه مورد بحث قرار داد.

بعلاوه، شیمریت میر، مشاور سیاسی بنت نیز در اوایل ماه جاری به واشنگتن پرواز کرد. پس از دو روز گفتگوی متوالی در کاخ سفید، یک مقام مسئول از دولت امریکا به هتل او اعزام شد تا به او اطلاع دهند که موضع اسرائیل پذیرفته شده و تصمیم گرفته شد فعلاً درخواست ایران برای حذف سپاه از فهرست تروریسم را رد کند. همزمان در اورشلیم، ادیت سیلمن، اعلام کرد که از ائتلاف بنت خارج می‌شود و ضربه‌ای احتمالاً مرگبار به دولت وارد می‌کند.

با وجود شکست سیاسی، بنت به اعمال فشار گسترده بر مشاوران بایدن ادامه داد. در نتیجه، بلینکن و رابرت مالی، نماینده ویژه در امور ایران، به نوبه خود عقب رانده شدند. این اختلاف، همانطور که پس از تماس تلفنی بایدن و بنت در ۲۴ آوریل گزارش شد، ظاهراً به نفع اسرائیل حل شد. مقامات اورشلیم این تماس را بهترین گفتگو بین نخست وزیر و رئیس جمهور توصیف کردند.

یکی از نزدیکان نخست وزیر به المانیتور گفت: «آنچه کاخ سفید درباره بنت دوست دارد، صراحت اوست. او سعی نمی‌کند رئیس‌جمهور را تحت فشار قرار دهد - او تمام حقیقت را به او می‌گوید، بنت با بایدن روراست است.»

در واقع، اسرائیل در مورد قصد خود برای مبارزه علیه حذف سپاه از فهرست تروریسم ایالات متحده پرده پوشی نکرد. به گفته‌ی یک منبع نزدیک به نخست وزیر اسرائیل، «همه این‌ها به صورت علنی انجام شد آن‌ها می‌دانند که ما با توافق هسته‌ای که از نظر ما یک خطر فوری برای امنیت ملی ماست، مخالفیم و اگر امضا نشود خوشحال می‌شویم.

خود بنت به دستیارانش گفته است که بایدن «می داند که من او را فریب نمی‌دهم. وقتی در موردی به توافق می‌رسیم، او آن را می‌داند و اگر ما آن مورد را قبول نداریم، او باز می‌داند. ما او را خجالت زده نمی‌کنیم، به او حمله نمی‌کنیم، اما حقیقت را به او می‌گوییم و آنچه را که بهترین راه رو به جلو می‌دانیم صادقانه با او در میان می‌گذاریم. بایدن از این موضوع قدردانی می‌کند.»
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
          رسیدن به خیر

و اما بعد/.:biggrinsmiley.:/

اینو نگی چی بگی؟!/:.yead.:/

منم جات بودم، مدام گفته بودم "به زودی توافق میشه"..."توافق قطعیه"...تهش که رخ نداد باس همینو میگفتم

والا

منم هم نظر با بهرام خان بودم اما از الان هرچی به جلو میریم به نظرم شانس این توافق داره کمتر و کمتر میشه به چند دلیل :
          1- حدود دو سال و خرده ای تا انتخابات 2024 باقی مونده و احتمالا بایدن شانسی برای انتخاب مجدد نداره... همین فردا هم توافق بشه تا بخواد اجرایی بشه و قرارداد با شرکتهای خارجی بسته بشه 6 ماه تا یکسال طول میکشه و عملاً دیگه ریسک به ریوارد این کار برای شرکتهای خارجی جذاب نیست. عملاً شش ماه مونده به انتخابات امریکا دیگه باید رفت توی فاز احتیاط و آماده بودن برای خروج از ایران!

2- اگه ایران بیاد ذخیره اورانیومش رو بده بره... با توجه به توضیحات بند فوق، عملاً بعد دو سال دستش خالی میشه و اگه بخواد دوباره سیکل غنی سازی و ... رو طی کنه دوباره کلی زمان میبره و دیگه معلوم نیست توان مالی و زمانیش اصلاً وجود داشته باشه.

3- توافق احتمالی از برجام هم به نظر ضعیف تره و خیلی بعیده دیگه هیچ شرکتی جدی بگیردش... شاید این توافق فقط فرصت خروج سرمایه از کشور رو سرعت ببخشه!

4- و اما اصلی ترین دلیل به نظرم، ظاهراً روس ها نفوذ سنگینی در سران حکومت ایران دارن و عملاً روسها جلوی توافق رو گرفتن. با این داستان جنگ اوکراین و تحریمهای روسیه، بعید به نظر میرسه اربابان روس اجازه نزدیک شدن ایران به غرب رو بدن.

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            منم هم نظر با بهرام خان بودم اما از الان هرچی به جلو میریم به نظرم شانس این توافق داره کمتر و کمتر میشه به چند دلیل :
            1- حدود دو سال و خرده ای تا انتخابات 2024 باقی مونده و احتمالا بایدن شانسی برای انتخاب مجدد نداره... همین فردا هم توافق بشه تا بخواد اجرایی بشه و قرارداد با شرکتهای خارجی بسته بشه 6 ماه تا یکسال طول میکشه و عملاً دیگه ریسک به ریوارد این کار برای شرکتهای خارجی جذاب نیست. عملاً شش ماه مونده به انتخابات امریکا دیگه باید رفت توی فاز احتیاط و آماده بودن برای خروج از ایران!

2- اگه ایران بیاد ذخیره اورانیومش رو بده بره... با توجه به توضیحات بند فوق، عملاً بعد دو سال دستش خالی میشه و اگه بخواد دوباره سیکل غنی سازی و ... رو طی کنه دوباره کلی زمان میبره و دیگه معلوم نیست توان مالی و زمانیش اصلاً وجود داشته باشه.

3- توافق احتمالی از برجام هم به نظر ضعیف تره و خیلی بعیده دیگه هیچ شرکتی جدی بگیردش... شاید این توافق فقط فرصت خروج سرمایه از کشور رو سرعت ببخشه!

4- و اما اصلی ترین دلیل به نظرم، ظاهراً روس ها نفوذ سنگینی در سران حکومت ایران دارن و عملاً روسها جلوی توافق رو گرفتن. با این داستان جنگ اوکراین و تحریمهای روسیه، بعید به نظر میرسه اربابان روس اجازه نزدیک شدن ایران به غرب رو بدن.
            گزینه 4

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

بایدن ضعیف ترین رییس جمهور آمریکا
              داره زور میزنه همینجور اون 2 سال باقی مونده رو به پایان برسونه که فرمون رو بده دوباره دست یک جمهوری خواه شاید اون شخص مایک پنس باشه یا پمپ اوو
              و فقط برای این روی کار اومد که ترامپ داشت اوضاع داخلی آمریکا رو بهم میزد
              توافق اتمی هم در کار نخواهد بود و بایدن فقط کارش حفظ شرایط موجود هست تا سال 2024 که یک جمهوری خواه بیاد و کار ایران رو یکسره کنه

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                بایدن ضعیف ترین رییس جمهور آمریکا
                داره زور میزنه همینجور اون 2 سال باقی مونده رو به پایان برسونه که فرمون رو بده دوباره دست یک جمهوری خواه شاید اون شخص مایک پنس باشه یا پمپ اوو
                و فقط برای این روی کار اومد که ترامپ داشت اوضاع داخلی آمریکا رو بهم میزد
                توافق اتمی هم در کار نخواهد بود و بایدن فقط کارش حفظ شرایط موجود هست تا سال 2024 که یک جمهوری خواه بیاد و کار ایران رو یکسره کنه
                مطمئن باش ایران وقتی ببینه خودش داره غرق میشه تمام منطقه و اسرائیل رو هم غرق میکنه
                اونها هم اینو اصلا نمیخوان

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3113

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  مطمئن باش ایران وقتی ببینه خودش داره غرق میشه تمام منطقه و اسرائیل رو هم غرق میکنه
                  ماموران موساد توی تهران، عضو سپاه رو گرفتن ازش بازجویی کردن!!!!

.

.
                  .

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                    آمریکا و و اسراییل نیاز به حمله نظامی ندارن از همین حالا افسران ارشد نیروهای مسلح رو هم خریدن
                    خیلی راحت خودشون میشن پیاده نظام اسراییل

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post

درود

خوب مضمون همین فرمایشات شما رو ما از یک سال قبل داریم عرض میکنیم :D هی تکرار کردیم..هی گفتن که چرت نگو به زودی توافق میشه...اصلا توافق شده...فقط امضای سمبولیک اش مونده!!!! :D

من خودم بارها همینها رو عرض کردم! که اولا توافق زودرس به هیچ وجه نخواهد بود...اگر..و اگر هم بشه یک توافقکی مختصر خواهد بود که دردی را دوا نخواهد کرد..تازه در خوشبینانه ترین حالت!!!

و در نتیجه عرض کردیم دلار چاره ای جز صعود نداره....تورم چاره ای جز پوکیدن نخواهد داشت و ....خلاصه از این حرفا!

ولی دوستان به ما بیچارگان مدام گفتند...ای انگل دشمن ملت :D حتما سهام دلاری داری که اینجوری میگی!!!! تو دوست نداری توافق بشه و دلار ارزون بشه و اوضاع مملکت خوب بشه...دوست داری مردم بدبخت بشن که سهام دلاری یا دلارهایی که خریدی بره بالا!!(دلارم کجا بود من بدبخت!) .و از این حرفا:D

اینکه بیایم بگیم.... هم امریکای بایدن...و هم ایران خیلی دوست دارن توافق بشه ....پس به زودی میشه!!!! خوب ساده انگاری و خوشخیالی هست....

وگرنه والا بخدا..من هم دوست دارم توافق بشه.....به مقدسات قسم!!! من خودم جونم درمیاد که توافق بشه:D ولی خوب مگه دلبخواهیه:D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mafmaf
                        ستاره دار (3)
                        • Dec 2013
                        • 364

نمیدانستم احمد کسروی هم راننده تاکسی بوده منتهی الان فهمیدم.
                        البته کاربران سایت بورسی را دست کم نگیرید . از خرید و فروش صهیونیست ها هم اگاه هستند.
                        حرف مفت فقط حرف مفت

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
                          نمیدانستم احمد کسروی هم راننده تاکسی بوده منتهی الان فهمیدم.
                          البته کاربران سایت بورسی را دست کم نگیرید . از خرید و فروش صهیونیست ها هم اگاه هستند.
                          حرف مفت فقط حرف مفت
                          آره بابا..همش حرف مفته!

حالا گیرم!بغل گوش پایتخت نفر اول هسته ای رو ترور کردن...قبلش هم که هرکی در صنعت هسته سرش به تنش می ارزید که ترور کرده بودن....نصف ساختمونا و تاسیسات هسته ای رو هم که منفجر کردن.....هرچی سی دی و کاغد و مدرک راجع به هسته ای هست رو هم که بار وانت نیسان کردن و از کشور خارج کردن....و ...و ...

راستش من که فکر نکنم بیشتر از این غلط دیگه ای بخوان بکنن این صهیونیستا! که بخوان بخاطرش جنگ راه بندازن!

واقعا فقط حرف مفت!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mafmaf
                            ستاره دار (3)
                            • Dec 2013
                            • 364

حالا اگر بغل پایتخت کسی را کشته اند تو چرا خوشحالی؟
                            چرا از کشتن چندین افسر موساد چیزی نمیگی و خوشحال نمیشی؟
                            چرا از بمباران اسراییل و کشتن سربازان تروریست امریکایی در عراق و سوریه چیزی نمیگی؟
                            چرا از ایستادن یمن با پای برهنه روبروی جهان چیزی نمیگی و هزاران چیز دیگر.
                            این جنگ نه خاله بازی هر دو طرف کشته میشوند.
                            چرا از اینکه هر کشوری در مقابل یک درصد این تحریم ها کلا نابود میشد چیزی نمیگی؟
                            تو باید خودت را با کشورهای اطرافت مقایسه کنی که کلا نابود کردنش از سوریه عراق افغانستان مصر لیبی یمن لبنان فلسطین و....
                            وقتی کسی حرف مفت از اطلاعات غیبی از پیوستن سران ارتش و سپاه به اسراییل پست میزنه زیرش تشکر میزنی.
                            به خاطر اینها میگم حرف مفت
                            اکثر کسانی که در فضای مجازی خودشون را پشت سر یک سری کلمات قلمبه پنهان میکنند و عکس آواتار شیک و مجلسی میزارند اندازه ی یک بچه کلاس پنجمی سواد ندارند. فقط ادعا و حرف مفت.
                            یک طرفه به قاضی نروید. اطلاعات را فقط از دشمنتون که به خونتون تشنه است نگیرید.
                            ضمنا حرف مفت نزنید.

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

آمریکا نیاز به خراب کردن خانه کلنگی فرسوده با بیل مکانیکی نداره
                              خود این خونه همینجوری داره خودجوش خراب میشه

در مورد تحریم ها باید بگم:
                              نه آفتاب ازین داغ تر میشه و نه غلام از این که هست رو سیاه تر

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

امیرعبداللهیان: مذاکرات وین از طریق تبادل پیام‌های مکتوب ادامه دارد

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با المسیره:
                                ?️مذاکرات وین متوقف نشده بلکه در روندی دیگر و از طریق تبادل پیام‌های مکتوب با آمریکایی‌ها به‌واسطه نماینده اتحادیه اروپا به‌منظور رفع تحریم‌های یک‌جانبه علیه ما ادامه ادامه دارد.
                                ?هدف ما از این گفت‌و‌گوها دستیابی به یک توافق قوی و دائم است. ما از طرف آمریکایی خواستیم که واقع‌نگر باشد. رفع تحریم‌ها در تمامی حوزه‌ها و گرفتن ضمانت اقتصادی جزء مهم‌ترین نکاتی است که در دستور کار مذاکراتی ما هستند.
                                ?فکر می‌کنم طرف آمریکایی به‌خوبی خطوط قرمز ایران را درک کرده است. ما به گفت‌و‌گوها ادامه می‌دهیم. به محض رسیدن به نقطه توافق، نماینده ما در مذاکرات، تغییرات نهایی را اعمال خواهد کرد.
                                ✅ خبر فوری
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X