آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #23131
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1




    نشست رابرت مالی با لابی‌ های صهیونیستی مخالف برجام

    نیویورک – ایرنا- رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران همزمان با افزایش تحرکات لابی های صهیونیستی علیه توافق احتمالی واشنگتن با ایران با رهبران برخی از این لابی ها که از مخالفان برجام هستند، دیدار و گفتگو کرد.

    بر اساس گزارش ها، مذاکره کننده ارشد آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم میان تهران - واشنگتن با رهبران چند سازمان یهودی در آمریکا از جمله فدراسیون‌های یهودی شمال آمریکا، کنفرانس روسای سازمان‌های بزرگ آمریکایی- یهودی، اکثریت دموکرات حامی اسرائیل و لابی آیپک دیدار و گفتگو کرده است.


    بر اساس گزارش جوئیش اینسایدر اکثر شرکت کنندگان در این نشست از منتقدان توافق هسته ای سال ۲۰۱۵ (برجام) بودند.


    شرکت‌کنندگان از ارائه مطالب ارائه شده در این نشست خودداری کرده اند.


    آنتونی بلینکن روز جمعه در نشست خبری با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در بروکسل درباره مذاکرات با ایران گفت: در هفته های گذشته توانستیم برخی از شکاف ها را پر کنیم.


    وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد: ایران نیز برخی خواسته‌های غیر برجامی اش را کنار گذاشت اما پاسخ اخیرش ما را به عقب برگرداند.


    وی تصریح کرد: با این حال ما قرار نیست توافقی حاصل کنیم که الزامات حداقلی ما را برآورده نکند.


    این مقام ارشد دولت بایدن ادامه داد: فقط توافقی را منعقد می کنیم که موجب پیشبرد امنیت ملی ما شود.


    وی بدون اشاره به زیاده خواهی های واشنگتن ادعا کرد اما آنچه شاهد بوده‌ایم به ‌نظر می‌رسد ما را به عقب ببرد و نه رو به جلو.


    جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در حالیکه مذاکرات وین در انتظار تصمیم سیاسی دولت جو بایدن است، افزود: همچنان شکاف ها و اختلاف هایی وجود دارد. مذاکرات اما هنوز ادامه دارد.


    این مقام کاخ سفید با بیان اینکه مذاکرات ادامه دارد، گفت که اکنون احتمال دستیابی به توافق به اندازه گذشته به اندازه گذشته نیست.


    هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا اضافه کرد چنانچه توافقی با ایران حاصل نشود، بایدن به دنبال اطمینان از وجود گزینه های دیگری برای جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی ساخت سلاح هسته‌ای است.


    به گزارش ایرنا، دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد و این مذاکرات پس از چهار روز ۱۷ مرداد ماه با بازگشت هیات‌ها به پایتخت‌ها پایان یافت.


    برگزاری این دور از مذاکرات در پی آن صورت گرفت که مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در روزنامه فایننشال‌تایمز ادعا کرد بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که شامل راهکارهای به روز درباره رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.


    جمهوری اسلامی ایران ۲۵ مرداد (۱۶ آگوست) نظرات و درخواست‌های خود را درباره پیشنهادات اتحادیه اروپا درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین ارسال کرد و آمریکا پس از بیش از یک هفته از آن در دوم شهریور ماه (۲۴ آگوست) نظر خود را در این باره به اتحادیه اروپا ارائه کرد.


    ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ۱۰ شهریور ماه (اول سپتامبر) از ارسال نظرات جمهوری اسلامی ایران در مورد پاسخ آمریکا درباره متن پیش‌نویس توافق احتمالی رفع تحریم‌ها به هماهنگ کننده خبر داد و گفت: پس از دریافت پاسخ آمریکا، تیم کارشناسی جمهوری اسلامی ایران آن را به دقت مورد بررسی قرار داده و پاسخ‌های ایران، پس از ارزیابی در سطوح مختلف، تدوین و به هماهنگ‌کننده تحویل داده شد. متن ارسالی دارای رویکردی سازنده با هدف نهایی کردن مذاکرات است.


    گفت‌ وگوها در حالی به مراحل سرنوشت‌ساز رسیده که رسیدن به خط پایان و توافق نهایی معطل تصمیم‌های سیاسی غرب بویژه ایالات متحده آمریکا به عنوان طرف نقض کننده توافق سال ۹۴ است.


    جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که لازمه رسیدن به توافق، پایدار بودن رفع تحریم‌ها به نحوی تضمین شده است و اینکه موضوعی نباید به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران در آینده باقی بماند و به دنبال توافقی است که در آن انتفاع اقتصادی مردم تامین، تجارت خارجی ایران رفع و محدودیت‌های غیرقانونی فروش نفت برداشته شود.


    همزمان با رسیدن مذاکرات رفع تحریم ها به مراحل پایانی و در حالیکه این مذاکرات در انتظار تصمیم سیاسی واشنگتن است، تحرکات مخالفان بازگشت احتمالی دولت بایدن به برجام به ویژه صهیونیست ها افزایش یافته است.


    منبع ایرنا

    لینک

    نشست رابرت مالی با لابی‌ های صهیونیستی مخالف برجام - ایرنا
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • مرشد
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 682

      #23132
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      عباس عبدی خطاب به رئیسی: فریب «سراب زمستانی» را نخورید
      آقای رییسی و دولت تحت‌تاثیر تحلیل‌های فریبکارانه و بولتن‌نویسان فریبکار قرار نگیرند. حتما یادتان است که می‌گفتند کسی جرات تحریم نفت ایران را ندارد، چون نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد. تحریم کردند ارزان هم شد و خسارات ماند برای مردم و تورم ۵۰درصدی.

      نظر

      • manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

        #23133
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
        عباس عبدی خطاب به رئیسی: فریب «سراب زمستانی» را نخورید
        آقای رییسی و دولت تحت‌تاثیر تحلیل‌های فریبکارانه و بولتن‌نویسان فریبکار قرار نگیرند. حتما یادتان است که می‌گفتند کسی جرات تحریم نفت ایران را ندارد، چون نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد. تحریم کردند ارزان هم شد و خسارات ماند برای مردم و تورم ۵۰درصدی.
        فعلا قضیه : بزک نمیر بهار میاد...کومبوزه با خیرا میاد!!!

        در زبان آقایان سیاستمداران خفن ما شده : ملت! نمیر زمستون میاد! اروپا و آمریکا با التماس میاد!

        نه که خیلی گاز دارن! این همه توسعه در صنعت گاز انجام دادن ، زیرساختها هم آماده است... لابد تو دهن پوتین هم میزنن اگر مخالفت کنه!!! زمستان که بشه قول صادرات به اروپا رو که بدن! حتما غربی ها ، بمحض شروع زمستان، غلط کردم گویان!! میان واسه دست بوس!

        ---------------------
        حضرت !! جمله مشهوری داره! که احتمالا خطاب به اینها فرموده بودند که : خیلی خری:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #23134
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          بیانیه جدید تروئیکای اروپایی درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران


          سه کشور اروپایی عضو برجام (آلمان، فرانسه و انگلیس) روز شنبه در بیانیه‌ای ادعاهای خود را درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران تکرار کردند.

          به نوشته وبگاه وزارت امور خارجه آلمان، در بیانیه مشترک این سه کشور آمده است: «ما دولت‌های فرانسه، آلمان و انگلیس در کنار دیگر اعضای این توافق و ایالات متحده از ماه آوریل ۲۰۲۱ با حسن نیت با ایران درباره احیا و اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مذاکره کردیم».

          در این بیانیه آمده است: «اوایل ماه آگوست بعد از یک سال و نیم مذاکره، هماهنگ‌کننده برجام متونی را ارائه کردند که بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات برجامی و بازگشت آمریکا به توافق را میسر می‌کند».

          این بیانیه می‌افزاید: «در این بسته نهایی، هماهنگ‌کننده تغییراتی ایجاد کرد که ما را به منتهای انعطاف‌پذیری قابل انجام رساند. متأسفانه انتخاب ایران این بود که این فرصت حیاتی دیپلماتیک را مغتنم نشمرد. ایران در عوض به تداوم برنامه هسته‌ای خود فراتر از توجیه غیرنظامی ملموس ادامه داد».

          این سه کشور اروپایی که در تمام طول اجرای برجام تعهدات خود را نادیده گرفته بودند، ادعا کردند: «هنگامی که در حال نزدیکتر شدن به یک توافق بودیم، ایران مسائل جداگانه‌ای را دوباره باز کرد که به تعهدات الزام‌آور قانونی تحت معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (NPT) و توافق پادمانی انجام شده با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مربوط است».

          در این بیانیه با تکرار تلاش‌ها برای انداختن توپ در زمین ایران نوشته شده: «این درخواست اخیر تردیدهایی جدی در قصد و تعهد ایران برای رسیدن به نتیجه موفقیت‌آمیز درباره برجام ایجاد کرده است. موضع ایران با تعهدات الزام‌آور قانونی در تناقض بوده و چشم‌انداز احیای برگام را تضعیف می‌کند».
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #23135
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1





            ? برجام نافرجام؟؟

            بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و بریتانیا در مورد تلاش برای احیا برجام

            ▫️ در بسته نهایی، هماهنگ کننده(بورل) تغییرات دیگری ایجاد کرد که ما را به مرز انعطاف‌پذیری خود رساند. متأسفانه ایران ترجیح داده است از این فرصت حساس دیپلماتیک استفاده نکند. در عوض، ایران به گسترش برنامه هسته‌ای خود فراتر از هرگونه توجیه غیر نظامی قابل قبول ادامه می‌دهد.

            ▫️ موضع ما همچنان روشن و ثابت است. ایران باید به طور کامل و بدون درنگ با حسن نیت با آژانس همکاری کند. این بر عهده ایران است که از نظر فنی پاسخ‌های معتبری به سؤالات آژانس در مورد محل اختفای همه مواد هسته‌ای در خاک خود بدهد. برجام به هیچ وجه نمی تواند برای رهایی ایران از تعهدات الزام آور قانونی که برای نظام جهانی منع اشاعه ضروری است ،استفاده شود.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #23136
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1





              ? اسرائیل: برجام پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا احیا نمی‌شود




              ▫️یک مقام ارشد اسرائیلی به خبرنگاران گفت که اسرائیل به این نتیجه رسیده است که ایران و قدرت‌‌های جهانی تا پیش از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر سال جاری، به توافق هسته‌ای (برجام) برنمی‌گردند.


              ▫️این مقام که نامش اعلام نشده گفت «اگر آمریکا به خواسته‌های ایران تن ندهد و ایران به خواسته‌های آمریکا تن ندهد و سازمان بین‌المللی آژانس اتمی هم تحقیقات خود را متوقف نکند، در این صورت بازگشت به توافق وجود نخواهد داشت.»


              ▫️این مقام تاکید کرد که ایران بدون دریافت امتیازات اضافی از غرب، قصد ندارد به تعهدات خود در برجام بازگردد.


              ▫️در عین حال، اسرائیل «انتظار ندارد که ایران [با یک توافق جدید] موافقت کند»./بی‌بی‌سی


              اقتصاد نیوز
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #23137
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                ♨️ روزنامه دولت: مگر رئیسی ماشین امضاست که برجام را امضا کند؟

                ?روزنامه ایران در واکنش به اظهارنظر عباس عبدی که رئیسی را مسئول امضا و عدم امضای برجام دانسته بود نوشت:

                ?این عنصر نزدیک به دولت سابق با ادعای اینکه تقریباً احیای برجام قطعی شده بود همصدا با امریکایی‌ها توپ را در زمین دولت سیزدهم انداخت و نوشت: «حتی تاریخ امضای توافق نیز به قولی معلوم شده بود. هم ایالات متحده توافق کرده بود و هم مسأله پادمان در ذیل یک تفاهم کلی و در قالب اعتماد متقابل و در آینده حل می‌شد.

                ?هرچند ایده‌آل اصلاح‌طلبان از یک رئیس جمهور در قبال هرگونه توافقی وجود فردی به عنوان ماشین امضای زیاده‌خواهی‌های غرب در برابر ایران است، دولت سیزدهم تلاش دارد تا جایگاه حراست بخش خود از منافع جمعی ایرانیان را اعمال کرده و با توافقی که رفع مؤثر تحریم‌ها، دریافت تضامین لازم و راستی آزمایی و همچنین خارج کردن اهرم سیاسی آژانس از دست غرب است به توافقی پایدارتر از گذشته دست یابد و تجربه خسارت بار پیشین بار دیگر تکرار نشود.

                جماران
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #23138
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  احمدی در گفت‌وگو با ایلنا:

                  مذاکرات به حال تعلیق درآمده است/ صدور قطعنامه جدید روند فعلی را منجمد می‌کند/ انتظار بسته شدن دستوری پرونده ایران در آژانس را نداشته باشیم

                  یک تحلیل‌گر ارشد سیاست خارجی گفت: برای تهران و دولت سیزدهم مهم است که پرونده پادمانی به چه شکلی بسته شود. آقای رئیسی در کنفرانس خبری اخیر خود و آقای امیرعبداللهیان نیز در نشست خبری مشترک با همتای روس این موضوع را مورد تاکید قرار دادند.

                  کوروش احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در ارزیابی وضعیت کنونی روند احیای برجام و در پاسخ به این سوال که با توجه به بیانیه روز یکشنبه سه کشور اروپایی و اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا چه افقی در ماه‌های آینده پیش روی مذاکرات خواهد بود، گفت: می‌توان گفت که مذاکرات به حال تعلیق درآمده است. واکنش منفی آمریکا به پاسخ ایران و عدم وجود تحرکی در مذاکرات چاره‌ای جز اینکه فعلا از تعلیق صحبت کنیم، باقی نگذاشته است. روندهایی مانند انتخابات کنگره در آمریکا نیز در شکل‌گیری در این تعلیق نقش دارند؛ چرا که در جریان مبارزات انتخاباتی، دموکرات‌ها که شرایط‌شان نیز رو به بهبود است، حاضر به ریسک نیستند و حتی اگر ایران شرایط آمریکا را نیز بپذیرد، ممکن است آن‌ها نخواهند در زمان انتخابات توافق را نهایی کنند برای اینکه یک موضوع جدیدی وارد رقابت‌های انتخاباتی خواهد شد و با توجه به جو منفی در افکار عمومی در آمریکا، طرف مقابل ممکن است از آن علیه دموکرات‌ها استفاده کنند.


                  وی ادامه داد: بنابراین به احتمال زیاد هم عدم توافق میان تهران و واشنگتن بر سر چند موضوع باقیمانده و هم یک سری وقایع جنبی مانند انتخابات آمریکا و حتی انتخابات در اسرائیل باعث شده که کار به حالت تعلیق دربیاید و این تعلیق می‌تواند تا اواسط نوامبر یعنی حدود ۱۰ هفته دیگر ادامه داشته باشد. در این زمان تعلیق نیز بعید است تبادل پیام چندانی در خصوص موضوعات محتوایی صورت بگیرد.


                  این دیپلمات پیشین در پاسخ به این سوال که با توجه به صدور قطعنامه در نشست پیشین شورای حکام، آیا نشست فصلی شورای حکام که امروز (دوشنبه) آغاز خواهد شد نیز قطعنامه دیگری را علیه ایران به همراه دارد، گفت: تاکنون صحبتی از قطعنامه جدیدی به میان نیامده است چرا که قطعنامه‌ای سه ماه قبل علیه ایران به تصویب رسید و اگر تصمیم بر صدور قطعنامه جدید باشد، باید متنی به مراتب تندتر از قطعنامه قبلی داشته و شامل تهدیدی علیه ایران باشد. بعید است فعلا طرفین آمادگی برداشتن چنین قدمی را داشته باشند؛ چراکه چنین اقدامی تاثیری منفی بر مذاکرات خواهد داشت و مشکلی بیش از تعلیق را رقم خواهد زد و ممکن است روند را منجمد کند، البته هنوز هیچ‌چیز روشن نیست. مذاکره وزیر خارجه آمریکا با وزرای خارجه سه کشور اروپایی در روز چهارشنبه گذشته، گزارش منفی گروسی به شورای حکام مبنی بر اظهار «نگرانی فزاینده» از آنچه آنها عدم همکاری ایران با آژانس برای حل مسائل پادمانی می‌نامند و نیز ادعای افزایش موجودی اورانیوم غنی شده ایران و نهایتا صدور بیانیه سه کشور اروپایی که لحنی بی‌سابقه داشت، همگی نشانه‌هایی منفی هستند. با توجه به چنین شرایطی از یک سو و اینکه موضوع ایران یکی از موضوعات اصلی در دستور کار شورای حکام است، از سوی دیگر قطعی نیست که اتفاقی در این نشست علیه ایران نیافتد.


                  احمدی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه طرف غربی مطرح شدن موضوع پرونده پادمانی را عامل توقف مذاکرات می‌داند و البته این مسأله نیز دور از ذهن نبود، آیا تهران خواهان این تعلیق بود، گفت: این موضوع را از این زاویه می‌توان دید که برای تهران و دولت سیزدهم مهم است که پرونده پادمانی به چه شکلی بسته شود. آقای رئیسی در کنفرانس خبری اخیر خود و آقای امیرعبداللهیان نیز در نشست خبری مشترک با همتای روس این موضوع را مورد تاکید قرار دادند. با این حال، یک ظرافت‌هایی در این کار وجود دارد و اولویت باید با تلاش‌های دیپلماتیک و رعایت ضوابط دیپلماتیک برای این منظور باشد. به هر صورت آژانس یک مجموعه وظایفی دارد که قدرت‌های بزرگ هم خیلی زمخت و بی‌تعارف نمی‌توانند به این نهاد دستور دهند که وظایفتان را انجام ندهید. این کار باید به صورتی انجام شود که عوارض دامنه داری برای آژانس نداشته باشد.


                  وی ادامه داد: ما در سال ١٣٩۴ نیز این موضوع را تجربه‌ کرده‌ایم و کار با حربه‌های دیپلماتیک و با تفاهم و درک متقابل و بصورت غیرعلنی انجام شد. اینکه ما از غربی‌ها انتظار داشته باشیم که پرونده را بصورت دستوری ببندند و در کنار آن تعبیرات تندی علیه آژانس به کار ببریم، جو را خراب کرده و کار را مشکل می‌کند. باید بدانیم گروسی با آمانو متفاوت است و موضوع امروز هم با موضوع مورد نزاع در سال ٩۴ تفاوت دارد و از خیلی جهات این موضوع پیچیدگی‌های زیادی پیدا کرده است. ضمن اینکه تخصص و اطلاع از جزییات کار آژانس و وقوف به سوابق امر و داشتن تجربه در این حوزه بسیار مهم است. مشکلاتی از این قبیل در این حوزه دست به دست هم داده و کار را به اینجا رسانده است.

                  منبع : ایلنا

                  مذاکرات به حال تعلیق درآمده است/ صدور قطعنامه جدید روند فعلی را منجمد می‌کند/ انتظار بسته شدن دستوری پرونده ایران در آژانس را نداشته باشیم | خبرگزاری ایلنا
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • مرشد
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 682

                    #23139
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    شورای حکام زمینه فعال‌شدن مکانیزم ماشه را فراهم می‌کند
                    سید جلال ساداتیان گفت: این احتمال وجود دارد که پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت برود و با فعال‌شدن مکانیزم ماشه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از سر گرفته شود.
                    تحرکات شورای حکام بر اساس گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی است که تا همین چند روز پیش به نظر می‌رسد که توافق احیای برجام در آستانه امضاشدن است. این تضادها چه معنایی دارد؟

                    «اروپایی متنی را تهیه کردند و با بحث‌های فراوان قرار شد بازگشت آمریکا به برجام در چهارمرحله انجام شود. آمریکایی‌ها تحریم‌هایی را بردارند و ایران هم برای احیای برجام غنی‌سازی خود را کاهش دهد و تعداد سانتریفیوژها را کم کند و اجازه نظارت بازرسان آژانس را بدهد. قرار شد این شرایط در چهارمرحله انجام شود. آمریکایی‌ها هم متعهد شوند این توافق را به تصویب کنگره برسانند این روند از چندماه قبل تا الان طی شد. متن به آمریکایی‌ها داده شد و آنها هم گفتند خوب است و ما حسن نیت خود را نشان دادیم. ایران هم پاسخی داد که به بخش‌هایی اشاره می‌کرد که دارای باگ‌هایی بود که ممکن است غربی‌ها به وسیله آنها زیر تعهداتشان بزنند گرفته شود که غربی‌ها گویا از پاسخ ایران چندان راضی نبودند».

                    «از آن‌سو با مناقشه روسیه و اوکراین اروپایی‌ها نگران تأمین انرژی خود در زمستان هستند و می‌خواستند انرژی ایران جایگزین انرژی روسیه شود اما حالا گویا ناامید شده‌اند و فشارهایشان را بر ایران افزایش داده‌اند».

                    «آژانس کاره‌ای نیست و اختیارش دست آمریکا و غرب است. شورای حکام هم قطعنامه صادر می‌کند تا ادعاهایی مانند اینکه ایران همکاری‌های لازم را به عمل نمی‌آورد و از دست حرف‌ها زمینه فعال‌شدن مکانیزم ماشه را فراهم کند».

                    «هنوز نمی‌دانیم نتیجه مذاکرات چه می‌شود. اگر ایران بر مواضع خود بایسند به نظر می‌رسد که کار تمام است و نتیجه به دست نخواهد آمد. من در شرایط کنونی تصور نمی‌کنم غربی‌ها و به ویژه آمریکا عزمی برای جنگ با ایران داشته باشند زیرا آمریکا از یک سو در شرق آسیا و با چین مناقشاتی دارد و از این سو در ماجرای روسیه درگیر است و نمی‌خواهد وارد جنگ جدیدی شود اما این احتمال وجود دارد که پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت برود و با فعال‌شدن مکانیزم ماشه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از سر گرفته شود که در این صورت همه کشورها موظف به رعایت تحریم‌ها علیه ایران می‌شوند؛ برخلاف حالا که فقط تحت تحریم آمریکا هستیم».

                    نظر

                    • شاخص بورس جعلی است
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 404

                      #23140
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      از سال 1397 تا 1400 قیمت زمین حدود 7 برابر رشد کرد


                      کد خبر : ۱۰۰۰۹۴ دوشنبه، ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۰:۴۰ ۹۰۱ بازدید
                      رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس فرایند تأمین زمین در قانون جهش تولید مسکن را مهم‌ترین مشکل این قانون ارزیابی کرد و گفت: طراحی و مدل تعریف شده ...
                      رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس فرایند تأمین زمین در قانون جهش تولید مسکن را مهم‌ترین مشکل این قانون ارزیابی کرد و گفت: طراحی و مدل تعریف شده در قانون جهش تولید مسکن، پاسخگوی شرایط جاری بازار مسکن نیست.

                      بابک نگاهداری در تشریح روند اجرای قانون جهش تولید مسکن و چالش‌های پیش روی اجرای این قانون، گفت: در طول دهه‌های اخیر قیمت مسکن همواره در مقاطع زمانی متناوب با افزایش رو‌به‌رو بوده است؛ اما طی سال 97 تا 1400 با جهش ۷ برابری میانگین قیمت مسکن و اثرگذاری آن بر بازار اجاره، بخش عمده درآمد خانوارها به واسطه هزینه مسکن بلعیده شده و بسیاری از مستأجران به حاشیه‌های شهر رانده شده‌اند.
                      وی افزود: طرح خانه‌دار کردن مردم و ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در طول چهار سال، توسط دولت سیزدهم ازجمله وعده‌هایی بود که اقشار فاقد مسکن را امیدوار به خانه‌دار شدن کرد، از آنجایی که این شعار یکی از برنامه‌های محوری دولت سیزدهم است، تحقق آن بر بازار مسکن تأثیر مثبت می‌گذارد.








                      تبلیغ



                      اجرای قانون جهش تولید مسکن عقب‌تر از برنامه

                      وی در تشریح یکی از نکات مهم در قانون جهش تولید مسکن، گفت: عملکرد معاونت سابق مسکن و ساختمان در اجرای قانون جهش تولید مسکن، با وجود تمامی تلاش‌ها و حمایت‌های همه جانبه دولت، کند و عقب‌تر از برنامه بوده است.

                      نگاهداری ادامه داد: به دلیل ضعف اطلاع رسانی نمی‌توان آمار دقیقی ارائه کرد اما آمارهای ارائه شده درخصوص فرایند ساخت بیش از یک میلیون واحد مسکونی، عمدتاً ناظر به تأمین زمین است و تعداد واحد ساختمانی دارای پیشرفت فیزیکی در احداث بنا بعد از مرحله پی‌کنی و فونداسیون، کمتر از ۲۰۰هزار واحد مسکونی برآورد می‌شود.

                      وی یادآور شد: در زمان بررسی طرح جهش تولید مسکن مرکز پژوهش‌های مجلس با مطالعه و برآورد، پیشنهاد کرد که سالانه ۸۰۰۰ هکتار و در مجموع 5 سال، ۴۰ هزار هکتار الحاق در نظر گرفته شود تا از تبعات منفی احتمالی اجتناب شود. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس موضوع تأمین اعتبارات و مشارکت اندک بانک‌ها غیر از بانک مسکن را یکی دیگر از مشکلات عمده پیش روی اجرای قانون جهش تولید مسکن دانست و توضیح داد: با وجود تکلیف قانون بودجه ۱۴۰۱برای اعطای 30 هزار میلیارد تومان به صندوق ملی مسکن، میزان تخصیص تا ابتدای تابستان صفر بوده و اخیراً خبری درخصوص تخصیص ۳ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی منتشر شده است.

                      وی گفت: تجربه توسعه مسکن در شهرهای جدید در مقیاس انبوه، مشکل مسکن را حل نکرده و این موضوع باعث شده است که بر سهم مستأجران و خانه‌های خالی اضافه گردد و بیشترین سوداگری مسکن را در پی داشته باشد که برخی مصادیق آن بویژه در شهر جدید پردیس محسوس است.

                      وی ابهام و نامشخص بودن پروژه‌ها را یکی دیگر از موارد بااهمیت قانون جهش تولید دانست و تصریح کرد: شاید انتظار اینکه بعد از ثبت‌نام، موقعیت، مشخصات، قیمت و زمان تحویل به متقاضی اعلام شود، بدیهی‌ترین حق متقاضیان باشد که بعضاً حتی با واریز حداکثری ۱۶۰ میلیون تومان هم از آن محروم هستند. از سوی دیگر این ابهام، برای سازندگان نیز درخصوص هزینه ساخت هر مترمربع، سازکار پرداخت با قیمت ثابت یا متغیر و نحوه تکمیل پرداخت متقاضیان وجود دارد.

                      نگاهداری در تشریح پیشنهادهای مرکز پژوهش‌های مجلس در راستای بهبود فرایندهای اجرای قانون جهش تولید مسکن، گفت: یکی از این پیشنهادها این است که ارکان اجرای قانون شامل تأمین مالی، مدل مشارکت، نحوه تأمین و تخصیص زمین و فرایند شناسایی و غربالگری متقاضیان بازنگری شود، ضمن آنکه بسته‌های حمایتی مؤثر و هدفمند برای مستأجران در دستور کار قرار گیرد. همچنین سیاست مکان یابی و توزیع و تخصیص نیز بازنگری شود و تسهیل صدور پروانه ساختمانی، توسعه ساخت و ساز شخصی و خصوصی و خودمالکی و نوسازی حداکثری در بافت فرسوده در اولویت اقدام قرار گیرد.
                      وی افزود: پیشنهاد دیگر مرکز پژوهش‌های مجلس این است که با مشارکت بخش خصوصی و فعالین حوزه ساخت مسکن، مدل‌های مشارکتی جدیدی با بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی و تأکید بر روش‌های صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین ساختمانی تدوین گردد. ضمن آنکه استحکام و دوام و عمر بنا و پایداری در برابر بلایای طبیعی مستلزم تدوین و بازنگری مقررات ملی ساختمان بر اساس نیازهای کشور و با تکیه بر پژوهش‌ها و تحقیقات ملی و نه به صورت ترجمه برخی مدارک خارجی می‌باشد.

                      نظر

                      • bahramkhaliran
                        عضو جدید
                        • Sep 2020
                        • 812

                        #23141
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                        شورای حکام زمینه فعال‌شدن مکانیزم ماشه را فراهم می‌کند
                        سید جلال ساداتیان گفت: این احتمال وجود دارد که پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت برود و با فعال‌شدن مکانیزم ماشه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از سر گرفته شود.
                        تحرکات شورای حکام بر اساس گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی است که تا همین چند روز پیش به نظر می‌رسد که توافق احیای برجام در آستانه امضاشدن است. این تضادها چه معنایی دارد؟

                        «اروپایی متنی را تهیه کردند و با بحث‌های فراوان قرار شد بازگشت آمریکا به برجام در چهارمرحله انجام شود. آمریکایی‌ها تحریم‌هایی را بردارند و ایران هم برای احیای برجام غنی‌سازی خود را کاهش دهد و تعداد سانتریفیوژها را کم کند و اجازه نظارت بازرسان آژانس را بدهد. قرار شد این شرایط در چهارمرحله انجام شود. آمریکایی‌ها هم متعهد شوند این توافق را به تصویب کنگره برسانند این روند از چندماه قبل تا الان طی شد. متن به آمریکایی‌ها داده شد و آنها هم گفتند خوب است و ما حسن نیت خود را نشان دادیم. ایران هم پاسخی داد که به بخش‌هایی اشاره می‌کرد که دارای باگ‌هایی بود که ممکن است غربی‌ها به وسیله آنها زیر تعهداتشان بزنند گرفته شود که غربی‌ها گویا از پاسخ ایران چندان راضی نبودند».

                        «از آن‌سو با مناقشه روسیه و اوکراین اروپایی‌ها نگران تأمین انرژی خود در زمستان هستند و می‌خواستند انرژی ایران جایگزین انرژی روسیه شود اما حالا گویا ناامید شده‌اند و فشارهایشان را بر ایران افزایش داده‌اند».

                        «آژانس کاره‌ای نیست و اختیارش دست آمریکا و غرب است. شورای حکام هم قطعنامه صادر می‌کند تا ادعاهایی مانند اینکه ایران همکاری‌های لازم را به عمل نمی‌آورد و از دست حرف‌ها زمینه فعال‌شدن مکانیزم ماشه را فراهم کند».

                        «هنوز نمی‌دانیم نتیجه مذاکرات چه می‌شود. اگر ایران بر مواضع خود بایسند به نظر می‌رسد که کار تمام است و نتیجه به دست نخواهد آمد. من در شرایط کنونی تصور نمی‌کنم غربی‌ها و به ویژه آمریکا عزمی برای جنگ با ایران داشته باشند زیرا آمریکا از یک سو در شرق آسیا و با چین مناقشاتی دارد و از این سو در ماجرای روسیه درگیر است و نمی‌خواهد وارد جنگ جدیدی شود اما این احتمال وجود دارد که پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت برود و با فعال‌شدن مکانیزم ماشه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران از سر گرفته شود که در این صورت همه کشورها موظف به رعایت تحریم‌ها علیه ایران می‌شوند؛ برخلاف حالا که فقط تحت تحریم آمریکا هستیم».



                        ماخریم شما خرسوار شما عقل کل هستید ما احمق!!!
                        مابی سواد شما دانشمند!
                        ما گوسفند وشماحسن کلید وباندش!

                        نظر

                        • نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2119

                          #23142
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          این ها همیشه تا دقیقه نود وقت دارند ؟؟؟ گاهی دروقت اضافه ؟؟

                          نظر

                          • نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2119

                            #23143
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            قراربود ازاروگویه 4 گل بخوریم مربی فوتبال عوض شود این دفعه تا نود صبر نکردند بخاطر گل ؟؟؟

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #23144
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              ?مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی،رافائل گروسى،امروز ساعت 13 به وقت وین(15:30 به وقت تهران)یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار می کند و به خبرنگاران در مورد تحولات مربوط به ایران، امنیت و پادمان ها در اوکراین و غیره توضیح می دهد.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #23145
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                ? شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی نشست فصلی خود را از امروز آغاز می کند که تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.


                                ? قرار است در جریان نشست شورای حکام، رافائل گروسی مدیرکل آژانس گزارش سه ماهه خود را به ۳۵ کشور عضو شورا ارائه کند که از جمله آنها تازه ترین تحولات در برنامه اتمی ایران است.


                                ? آقای گروسی در گزارش مکتوبی که پیش از این به شورای حکام داده بود که گفت است که هیچ پیشرفتی در پرونده سه مکان آلوده به اورانیوم در ایران حاصل نشده است.


                                ? پیشتر روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از منابع خود گفته بود که در این دوره قرار نیست قطعنامه ای علیه ایران صادر شود.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X