آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #3136
    خودتحریمی اروپا با تحریم ایران

    جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۸
    یک کارشناس انرژی کویتی گفت: کشورهای اروپایی با تحریم نفت ایران دست به خود تحریمی زده اند به طوری که برخی از مشکلات کنونی حاکم در اقتصاد اروپا ریشه اش در این تحریم سیاسی است.
    به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، احمد هاشم با اشاره به اینکه علت برخی مشکلات کنونی کشورهای اروپایی خود تحریمی است گفت: بحران اقتصادی کشورهای اروپایی از چند سال پیش آغاز شده است و پس از تحریم نفت ایران شدت یافت به طوری که آنها با تحریم نفت ایران به نوعی دست به خود تحریمی زدند.

    این کارشناس انرژی کویتی تصریح کرد: مقصد ۲۰ درصد از صادرات نفت تهران کشورهای اروپایی بوده است که با تصمیم غیر عاقلانه اتحادیه اروپا صادرات نفت ایران به اروپا کاهش داشته است و این امر یکی از علل رشد بحران اقتصادی در کشورهای اروپایی است.

    وی ادامه داد: کشورهای اروپایی قبل از تصمیم به تحریم نفت ایران باید عواقبش را می اندیشیدند و بعد دست به این کار می زدند واکنون نیز این ندانم کاری ها افزایش یافته و به دلیل مسائل صلح آمیز هسته ای ایران دست به تحریم مجدد زده و برخی از شرکت های نفتی این کشور را نیز در فهرست جدید تحریم قرار داده اند.

    این کارشناس انرژی اظهار کرد: کشورهای اروپایی خوشحال هستند که توانستند موجب کاهش درآمد ۴۲ میلیارد دلاری ایران به خاطر اعمال این تحریم ها شوند اما این موضوع را فراموش کردند که این رقم می تواند در طول مدت زمان جبران شود و تنها چیزی که غیر قابل جبران است بحران اقتصادی حاکم بر اقتصاد کشورهای اروپایی است.

    احمد هاشم ادامه داد: هم اکنون ایران یکی از صادرکنند گان گاز به ترکیه است به طوری که روزانه ۳۰ میلیون متر مکعب گاز به این کشور صادر می کند و حتی پس از تحریم نفتی ایران از سوی اروپا واردات نفت ترکیه از این کشور افزایش یافت زیرا این کشور منافع اقتصادی خود را مهمتر از مسائل سیاسی می داند به همین دلیل در این کشور مانند دیگر کشورهای اروپایی شاهد مشکلات اقتصادی نیستیم.

    این کارشناس انرژی کویتی در پایان خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی باید این موضوع را بدانند که هر چه به روزهای سرد سال نزدیک می شویم نیازشان به نفت ایران افزایش می یابد اما به دلیل یک مصوبه سیاسی خود را از این نفت محروم کرده اند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

      #3137
      متاسفانه تو مملکت داره یک نفر برای همه تعیین تکلیف میکند وانرژی هسته ای خواست 70میلیون آدم نیستبلکه خواست تشنگان قدرت است خواست آنهایی است که نظراتشان نزدیک به خواست احمدی نژاد است و همه باید تاوان آین حماقت ها را به پردازیم.یکبار داشتم مسافرتی میکردم با یک پیرمرد متفکری هم صحبت شدم میگفت سال 55داشتم از سربازی برمیگشتم یک تبریزی مقیم خارج را دیدم تو قطار مشغول صحبت شدیم میگفت شاه چه بخواهد چه نخواهد باید برود وپس عاز آن کشور به دست احمق ها می افتد فقط خدا کند که احمق ها تو کشور داریشان زیاد حماقت نکنند.تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.صلح آمیز هسته ای کشک است چه بسا مریضهایی که تو همین بیمارستانمهای دولتی به دلیل نداشتن پول باید بازندگی بدرور کنند.10میلیارد میلیارد میدهند به رژیمی که مردمانشان را بکشند عکس اون کودک سوری را که دیدم کشته شده گفتم اگر اینها بودند میگفتند انگلیسی ها هستند.کشتن مردم ایران راحت تر است برای اینها چون هزینه ای ندارد و چه بسا راحتر و بی هزینه تر میکشند.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #3138
        پایگاه انگلیسی استاپوار:
        تحمیل تحریمهای سخت بر مردم ایران منجر به تقویت نظام میشود
        خبرگزاری فارس: یک پایگاه تحلیلی ضدجنگ انگلیسی در گزارشی عنوان میکند هدف اصلی تحریمهای ایران فشار بر مردم است و چنین فشارهایی اثر عکس دارد و به تقویت نظام منجر میشود.

        به گزارش خبرگزاری فارس، در مقالهای با عنوان «آیا انسانیتر نبود که ایرانیها را بمباران میکردید تا این که آنها را با تحریمهای اقتصادی بکشید؟» که به قلم «گلن گرین والد» در پایگاه اینترنتی ضد جنگ «استاپوار» منتشر شده، آمده است: سختی و محنت انسانی ناشی از این نظام تحریمی علیه ایران چنان سخت و شدید است که برخی اینگونه عنوان میکنند آیا کشتن ایرانیها با حملات هوایی انسانیتر از این تحریمها نبود؟

        * آمریکا و غرب در زمان اعمال تحریمها دم از تحریمهای هوشمند میزدند

        این تحریمها باعث شد که ارزش ریال ایران افت پیدا کند. هفته نامه «اکونومیست» اینگونه عنوان میکند که تشدید سختی و محنت هفتاد میلیون شهروند ایرانی حاصل اعمال نظام تحریمها بر ایران از سوی آمریکا و همپیماناش بوده است اما نکتهای که من[نویسنده مقاله] میخواهم بر آن تأکید کنم این است که: 6 سال پیش، وقتی که آمریکا و اروپا نخستین اقدامات تحریمی را برای اعمال فشار بر ایران تحمیل میکردند تا این کشور درباره تمایلات هستهای خود شفافسازی کند، آن موقع از «هوشمند بودن» تحریمها حرف میزدند.»

        در آن زمان گفته میشد غرب با مردم ایران سر دشمنی ندارد و تنها با نظامی دعوا دارد که به نظر میرسد به سمت تولید بمب هستهای در حرکت است یا این که تلاش دارد دستکم قابلیت تولید یکی از آنها را داشته باشد. با این حال، تحریمها با توجه به کوتاه نیامدن ایران بطور فزایندهای جنبه تنبیهی پیدا کردند و این مردم عادی ایران هستند که مشغول پرداخت بهای آنها هستند.

        * تحمیل رنج و سختی بر مردم بخشی از اهداف تحریمها است

        این که تحریمها بر کشورهای مسلمان موجب ناراحتی و رنج مردم شوند نهتنها حتمی است بلکه بخشی از اهداف طراحی این تحریمها همین امر است. در سال 2006، «داو ویسگلاس» افسر ارشد اسرائیلی در اظهاراتی هدف اصلی از تحریم و حصر نوار غزه را در این جمله اعتراف کرد که « هدف، رژیم غذایی فلسطینیان است نه این که آنها بخاطر گرسنگی بمیرند.»

        * اعتراف نمایندگان و مقامات آمریکایی به فشار بر مردم عادی با استفاده از تحریمها

        «برد شرمان» نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نیز تحریمها علیه ایران را با این جمله توجیه میکند که «منتقدین تحریمها عنوان میکنند که این تدابیر و اقدامات به مردم ایران آسیب خواهد رساند. به صراحت باید گفت ضروری است این کار را بکنیم».

        حتی جملهای معروفی از «مادلین آلبرایت» وزیر امورخارجه پیشین آمریکا نقل است که وقتی «لسلی استال» مجری برنامه 60 دقیقه در برنامهای در سال 1996 نظر او را درباره مرگ 50 هزار کودک عراقی بخاطر تحریمهای اعمال شده بر این کشور سؤال کرد، گفته بود: به نظر من برگزیدن این گزینه سخت است اما بهایی است که باید پرداخت شود و به نظر من این بها ارزش هزینه کردن را دارد.

        * اکنون تحریمها علیه ملت عراق علیه ملت ایران در حال تکرار است

        سختی و محنت ناشی از تحریمها بر عراق چنان زیاد و شدید بود که «دنیس هالادی» یکی از مقامات پیشین سازمان ملل از سمت خود استعفا داد و گفت که سیاست تحریمها درست مطابق تعریفی است که درباره نسل کشی آمده است. ما اکنون مسئول مرگ مردم، نابودی خانوادههایشان، کودکانشان و مرگ والدینشان بخاطر نبود دارو هستیم. ما هستیم که اجازه میدهیم کودکانی جان خود را از دست بدهند که در زمانی که صدام اشتباه حمله به کویت را مرتکب شد، حتی به دنیا نیامده بودند.

        در سرمقالهای که هفته گذشته در شبکه الجزیره منتشر شد، «مرتضی حسین» به طور مستند نشان داد که چه سختیهایی بر 26 میلیون عراقی از جانب نظام تحریمهایی وارد آمد که آلبرایت گفته بود «ارزش اعمال دارند». حسین افزود: «اکنون همان تحریمها بار دیگر تحمیل شدهاند و فرق آن این است که این بار جامعه ایرانی هدف این تحریمها هستند.»

        *تحریمها بیش از سلاحهای کشتار جمعی آدم کشتهاند

        این یک واقعیت است که باید برای هر انسان منصفی آشفته کننده باشد. در سال 2001، «چاک سودتیچ» نویسنده به عراق سفر کرد و در مطلبی درباره آن چه دیده بود، نوشت که «نظام تحریمی آمریکا بیش از همه سلاحهای شیمیایی، بیولوژیک و هستهای که در طول تاریخ بشری استفاده شده، آدمهای غیرنظامی را به کشتن داد.»

        با این حال همانطور که حسین نیز به آن اشاره کرده است، درد و رنجی که به مدت ده سال بر مردم عراق وارد آمد بی فایده بودند اگر تحریمها از منظر تحقق هدفی که برایشان تعیین شده بود، ارزیابی شوند. برخی موارد خاص استثناء هم در مخالفت با این ایده پیش آمده که یک نظام را میتوان با تضعیف شدید جمعیت و مردم آن تضعیف کرد. ایدهای بطور کلی مسخره و از نظر اخلاقی سخیف که حتی از نظر تجربی نیز اثبات نشده است.

        * تغییرات اجتماعی اولین قربانی تحریمها است

        به عوض این که از دور قضاوت و گمانهزنی کنیم ما باید به مردم ایران در کوچه و بازار گوش فرا دهیم، کسانی که مستقیماً برای دموکراسی در تلاش هستند. رهبران مخالف و مدافعان حقوق بشر و دموکراسی نیز در ایران به شدت با تحریمهای وسیع علیه کشور مخالفت کردهاند و هشدار دادهاند که تقابل، انزوا و تنبیه شدید اقتصادی تنها آرمانهای دموکراسی را در ایران تضعیف میکند. گزارش جدیدی که توسط شبکه اقدام جامعه مدنی منتشر شده، به صورت مستند نشان داده که چگونه تحریمها در حال نابود کردن منبع تغییرات اجتماعی در ایران هستند. در این گزارش آمده است که «طبقه متوسط شهرنشین در ایران که همواره نقش اصلی پیشرفت ایران را بازی کرده، اصلیترین قربانی نظام تحریمها است.»

        * نخبگان سیاست خارجی آمریکا خیلی راحت از مرگ هزاران نفر حرف میزنند



        همانطور که در این گزارش دست اول میدانی آمده، تحریمها طبقه کارگر را به جنبش دموکراسیخواهی ایران سوق نمیدهد بلکه اثر آنها برعکس است و ریزش شدیدی در طبقه متوسط که در محوریت جریان دموکراسی خواهی هستند و از طریق تشدید نزاعهای اقتصادی، بوجود میآورد.

        چند روز پیش «بلیک هونسل» سردبیر مجله فارین پالیسی گفت که به نظر او آغاز حملات محدود هوایی شاید عملاً رویکرد و عملی اخلاقیتر باشدچرا که شاید بهتر باشد چند هزار نفر جان خود را از دست بدهند تا این که زندگی 75 میلیون ایرانی مختل شود.

        * سیاستمداران آمریکایی نیز به راحتی از مرگ هزاران نفر سخن به میان میآورند

        اظهارات هونسل نشان دهنده رویکردی است که نخبگان سیاست خارجی آمریکا طی آن درخواست برای اقدام عملی دارند با وجود این که میدانند جان شمار زیادی از آدمهای بیگناه از بین خواهد رفت اما با این حال میگویند شاید زمان آن باشد «چند هزار نفر» بمیرند و این پیشنهادی است که آنها آن را با آسودگی خیال مطرح میسازند.

        بخشی از این حرفها آن چیزی است که «لسلی گلب» رئیس اندیشکده بانفوذ شورای روابط خارجی به صراحت آن را «ارایه مشوقها» در میان افراد حرفهای سیاست خارجی آمریکا توصیف میکند تا آنها برای کسب اعتبار سیاسی و حرفهای خود از جنگ حمایت کنند. به عبارتی دیگر، حمایت از اقدام نظامی چیزی است که مفسران بانفوذ سیاست خارجی آمریکا خودشان مطرح میکنند تا بتوانند پیشرفت حرفهای در کار خود داشته و خود را موجه جلوه دهند.

        * اجازه نمیدهند مردم آمریکا متوجه شوند تحریمهای دولتشان به مرگ هزاران کودک عراقی منجر شد

        اما بخشی از اظهارات هونسل در عین حال نشان دهنده درک و برداشت این دسته از سیاستمداران از شدت و گستردگی محنت و سختی عمومی است که نظام تحریمها با خود به دنبال دارند. وقتی که از نظر واشنگتن تنها دو گزینه پیش رو است یعنی تحریم یا حملات هوایی. در این صورت از بین بردن جان هزاران ایرانی بیگناه ممکن است در مقایسه با سختی و مشکلات75 میلیون ایرانی دیگر بخاطر تحریمهای شدید، رقم قابل توجهی نباشد.

        آن چه که در این میان بیشتر از مسایل دیگر مطرح است این است که درد و رنج تحریمهای آمریکا بر مردم کمتر در گفتار جریانات اصلی سیاسی آمریکا مطرح میشوند. یکی از دلایل آن این است که همانطور که بعد از حملات 11 سپتامبر، آمریکاییها حیران بودند و از خود میپرسیدند «چرا آنها [مسلمانان] از ما متنفر هستند؟» اکنون نیز با تشدید اعتراضات ضدآمریکایی در جهان اسلام بار دیگر آمریکاییها حیران هستند و از خود میپرسند «آنها [مسلمانان] برای چه این قدر عصبانی شدهاند؟»

        باید گفت که مردم عادی آمریکا عملاً هیچ نظری درباره علت این امر ندارند زیرا هیچ کس حتی به آنها نگفته اعمال تحریمها از سوی دولتشان بود که به مرگ هزاران هزار نفر از کودکان عراقی منجر شد و همینطور آنها هیچ اطلاعی از درد و رنجی ندارند که ایرانیها بطور فزاینده در معرض آن قرار گرفتهاند.

        * مردم آمریکا از واقعیت اثرات مخرب تحریمها بر مردم ناآگاه نگه داشته میشوند

        مردم مسلمان به پیامدهایی که تحریمهای آمریکا به دنبال داشته آگاه هستند اما مردم آمریکا (که خود را برخوردار از فواید آزادی بیان و مطبوعات میدانند) تا حدود زیادی از دانستن این واقعیتها محروم نگه داشته شدهاند. این متغیرها است که منجر به بروز دیدگاهها و نقطه نظرات متفاوت از هم در این دو نقطه از دنیا میشوند.

        مثل همیشه به دنبال یک فرد از حزب دمکرات نباشید که با این مسایل مخالف باشد. تا آنجایی که به نوع حرف زدن آنها از نظام تحریمها بر میآید آنها نوعاً آن را تقدیس و تأیید میکند و آن را نشان دهنده جدیت باراک اوباما و وظیفهشناسی نسبت به منافع اسرائیل میدانند. از این رو همانطور که در سالها ریاست بیل کلینتون [رئیس جمهور دموکرات] نیز تعداد اندکی از هم حزبیهای دموکرات وی از این که به پیامدهای مرگبار تحریمها بر شهروندان عراقی اعتراف کنند، مشکل داشتند امروز نیز تعداد اندکی از آنها این نظر را میپذیرند که تحریمها از نظر راهبردی اقدامی نابخردانه و از نظر اخلاقی غیرقابل دفاع است. آنها حتی حرفی از آن به میان نمیآورند و در عوض از اوباما بخاطر سرکوب اقتصاد ایران تمجید میکنند.

        * ذهنی که از تحریمها حمایت میکند همانی است که حامی حملات هواپیماهای بی سرنشین است

        در اساس همان ذهنیتی که موجب حمایت دموکراتها از پیامدهای استفاده از هواپیماهای بیسرنشین میشود موجب حمایت از تحریمها شده است. آنها بطور ضمنی از این فرضیه حمایت میکنند که آمریکا بطور غیرقابل اجتنابی به سمت تهاجم و کشتار مسلمانان میرود و بعد از آن به خود میبالند در این میان از روشی حمایت کردهاند که طی آن تعداد کمتری کشته میشوند (خود من حمله با هواپیماهای بدون سرنشین را ترجیح میدهم چرا که بهتر از حملات همه جانبه هستند. من از تحریمها حمایت میکنم چون بهتر از حمله هوایی است) . به نظر میرسد آنها گزینه سومی پیش رو ندارند. این که آمریکا میتواند از کشتن انسانهای مسلمان در کشورهایی با جمعیت مسلمان خودداری کند.

        حمایت دموکراتها از تحریمهای ایران نشان دهنده نسبت آنها را با ذهنیتی است که طرفدار حملات هواپیماهای بدون سرنشین است. مهم نیست چقدر اسناد و گزارشات حاکی از این باشد که استفاده از هواپیماهای بی سرنشین از تهدید تروریسم کم نمیکند بلکه آن را افزایش میدهد زیرا منجر به بروز نفرت از آمریکا میشود و میتواند به تقویت تروریسم بینجامد. اما طرفداران استفاده از این نوع هواپیماها میگویند که «ما باید این کار را برای متوقف کردن تروریستها انجام دهیم.»

        حتی اگر این حرف درست باشد که تحریمها در مقایسه با حملات هوایی خسارت کمتری به غیرنظامیان میرساند، باز هم این امر اعمال تحریمها را توجیه نمیکند. اما با افزایش فشار انسانی ناشی از تحریمها در ایران، حتی فرض این ادعا نیز با وجود همه بیربط بودنش به نظر کمتر از هر زمان دیگر متقاعد کننده است.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #3139
          پرز: از سقوط دولت ایران خوشحال میشویم
          خبرگزاری فارس: رئیس رژیمصهیونیستی ضمن حمایت از بروز ناآرامی در ایران، مدعی شد که تاثیرگذاری تحریمها آغاز شده است.

          به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل، «شیمون پرز» روز گذشته از بروز ناآرامی و اغتشاش در ایران حمایت کرد و گفت که باید مردم ایران را به براندازی ترغیب کرد.

          وی که از دبیرستانی در اراضی اشغالی دیدار میکرد، به خبرنگاران گفت که «اثرگذاری و ایجاد تغییر تحریمها آغاز شده است».

          رئیس رژیمصهیونیستی همچنین گفت که باید از اغتشاش در ایران حمایت شود و همه از سقوط دولت ایران خوشحال خواهند شد.

          پیش از این هم «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه رژیمصهیونیستی گفته بود که همه باید از کسانی که در ایران به دنبال براندازی هستند، حمایت کرد. او همچنین خواستار کمکهای بینالمللی به گروههای برانداز شد و همچنین ابراز امیدواری کرد که انتخابات ریاستجمهوری ایران با ناآرامی همراه باشد.

          انتهای پیام/ق.ص
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #3140
            کوفی عنان: ایران دموکراسی را راهحل بحران سوریه میداند
            خبرگزاری فارس: کوفی عنان تصریح کرده که مقامات ایرانی در دیدار با وی در تهران، دموکراسی را راهحل مسائل سوریه عنوان کردهاند.

            به گزارش خبرگزاری فارس، دیلیاستار به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت، «کوفی عنان»، دبیر کل سابق سازمان ملل متحد و نماینده سابق این سازمان در امور سوریه تصریح کرده است ایران از راه حل دموکراتیک برای بحران سوریه حمایت میکند.

            بنابراین گزارش، وی تصریح کرده که در دیدار ماه جولای خود از تهران احساس کرده است که ایران از راه حل دموکراتیک برای مسائل سوریه حمایت میکند.

            عنان اظهار داشت: «مقامات ایرانی همه پیامی مشابه داشتند و آن اینکه ما میپذیریم اسد ممکن است مجبور به رفتن باشد اما مردم سوریه باید اجازه یابند تا از طریق انتخابات تصمیمگیری کنند ولو اینکه انتخابات تحت نظر سازمان ملل برگزار شود.»

            وی که در اندیشکده بروکینگز سخن میگفت تصریح کرده که مقامات ایرانی دموکراسی را راهحل مسائل سوریه عنوان کردهاند.

            عنان همچون گدشته تاکید کرد که سوریه با لیبی تفاوت دارد و از دوران منفجر نخواهد شد بلکه انفجارش به فراسوی مرزها خواهد رسید.

            دبیر کل سابق سازمان ملل ادعان کرد که دادن سلاح به یک طرف درگیری در سوریه منجر به پایان آن نخواهد شد بلکه تنها به کشتار بیشتر مردم خواهد انجامید.

            انتهای پیام/ک.ص
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #3141
              دیوید کوهن: آمریکا به تشدید تحریمهای ضدایرانی ادامه خواهد داد
              خبرگزاری فارس: معاون ارشد مبارزه با تروریسم وزارت خزانه داری آمریکا ضمن تهدید به تشدید تحریم های ضد ایرانی، مدعی شد که تنها گزینه پیش روی ایران رسیدگی به نگرانیهای جامعه بینالمللی درباره اهداف هستهای این کشور است.

              به گزارش فارس، «دیوید کوهن» معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور مبارزه با تروریسم و اطلاعات مالی در مصاحبه امروز جمعه خود با خبرگزاری «بلومبرگ» مدعی شد که آمریکا اعمال فشارها بر ایران را با هدف رسیدگی به نگرانی های بین المللی که درباره برنامه هسته ای تهران وجود دارد، افزایش خواهد داد.

              بر اساس این خبر، معاون وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد: ما کارهایی را می توانیم انجام دهیم تا از طریق آنها تشدید تحریم ها را ادامه دهیم. ما به تشدید فشارها ادامه خواهیم داد تا برای ایرانی ها شفاف سازی کنیم که تنها گزینه حقیقی پیش روی آنها رسیدگی به نگرانی هایی است که درباره برنامه هسته ای آنها وجود دارد.

              تهدید به تشدید تحریم های ضد ایرانی از سوی این مقام آمریکایی در حالی گزارش می شود که آمریکا در حال مدیریت کمپین تشدید مجازات های اقتصادی علیه ایران است و بهانه این تشدید مجازات ها نیز این است که ایران ترک فعالیت های هسته ای اش را بپذیرد.

              آمریکا مدعی شده است که تهران درصدد دستیابی به قابلیت تولید بمب هسته ای است اما ایران نیز تاکید کرده است که فعالیت های مربوط به غنی سازی اورانیوم این کشور صرفا با هدف تولید انرژی غیر نظامی هسته ای و اهداف پزشکی صورت می گیرند.

              معاون «تیموتی گایتنر» وزیر خزانه داری آمریکا در ادامه مصاحبه ضد ایرانی خود اینطور اعلام کرد که: ما مهم ترین منبع درآمدی ایران را هدف گرفته ایم و این منبع نیز فروش نفتی این کشور است.

              کوهن همچنین مدعی شد که محدودیت های مالی بین المللی اعمال شده علیه ایران تاثیر مهار و محدودیت فروش های نفتی تهران را چند برابر کرده است.

              این مقام ارشد خزانه داری آمریکا در ادامه اینطور گفت که: مجموعه تحریم هایی که ما در حال حاضر علیه ایران اجرایی کرده ایم، کاملا جامعه و موثر هستند و صراحتا تاثیر مهمی روی اقتصاد ایران خواهند داشت.

              کوهن در ادامه به تحریم های به کار گرفته شده علیه چندین بانک ایرانی نیز اشاره کرد اما به جزئیات اقداماتی که احتمال دارد آمریکا علیه ایران عملی کند، اشاره ای نداشت.

              این خبر در حالی گزارش می شود که وزرای خارجه 27 کشور عضو اتحادیه اروپا اخیرا در نشست ماهانه خود در لوکزامبورگ، دور جدید تحریم های ضد ایرانی را به تصویب رسانده اند.

              انتهای پیام/ن.ص
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #3142
                سردار نقدی در جمع خبرنگاران: دوست داریم رقابت ایران وآمریکا سریع به فینال برسد/

                رییس سازمان بسیج مستضعفین با استقبال از بازی فینال ایران و آمریکا، اعلام کرد: حرفهای سیاسیون در خصوص رابطه با آمریکا یک نوع بازی سیاسی است.

                به گزارش خبرگزاری پانا، محمدرضا نقدی روز جمعه در حاشیه تجمع 10 هزار نفری بسیجیان در میدان فلسطین تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه رقابت ایران و آمریکا هر چه به فینال نزدیک شود بهتر است، گفت: ما دوست داریم زودتر این اتفاق رخ دهد. وی با بیان اینکه در آستانه انتخابات دشمنان تحلیل غلط خود را از انتخابات گذشته دارند، افزود: آنها تصورشان این است که در شرایط فعلی با تهدید و فشار، مردم به سمت کسانی می روند و به افکاری رای خواهند داد که سازگار هستند در صورتی که مردم ما اهل مقاومت و ایستادگی هستند. رییس سازمان بسیج مستضعفین با اعلام اینکه مردم در انتخابات پیش رو نشان خواهند داد که به انقلابی ترین افراد رای خواهند داد در توصیه ای به مسئولان، گفت: همه ما مسئول هستیم و باید به عظمت رهبری و به این ملتی که با همه مشکلات صبر کرده و ایستاده است توجه بیشتری کنیم و مسئولان در شان این مردم مقاومت کرده و وظایف خود را به درستی انجام دهند. وی با بیان اینکه رزمایش الی بیت المقدس بسیجیان در سراسر کشور با استقلال گسترده ای از سوی بسیجیان مواجه بوده است، تصریح کرد: رسانه های بیگانه این رزمایش و این تجمع را این طور وانمود کردند که آمادگی برای مقابله با مردم است. رییس سازمان بسیج مستضعفین افزود: کسانی که امروز به اینجا آمده اند خود مردم هستند و این جوانها از دل خانه های مردم بیرون آمده اند چطور می توان گفت: این رزمایش ها برای مقابله با مردم است. سردار نقدی همچنین در خصوص مذاکره با آمریکا گفت: زمانی که آمریکا به لحاظ اقتصادی و سیاسی ابرقدرت دنیا بود ملت ایران در مقابل او ایستادگی کرد و شاه را از ایران بیرون کرد، اما الان که همه چیز برعکس شده، اقتصاد آمریکا ورشکسته است و از لحاظ سیاسی نیز دچار ورشکستگی شده، حالا بگوییم می خواهیم با آمریکا مذاکره کنیم؟
                وی افزود: البته برخی وابستگان در داخل آرزوی ارتباط با آمریکا را دارند اما حرفهایی که سیاستمداران ما در این خصوص می زنند بیشتر یک نوع بازی سیاسی است.
                رییس سازمان بسیج مستضعفین درباره اهداف برگزاری رزمایش الی بیت المقدس، گفت: دشمنان بدانند که با این مردم طرف هستند و آنهایی که با پرواز پهپاد در آسمانشان فرماندهان خود را عزل می کنند و یک هفته در کما هستند خودشان را آماده کنند برای روزی که صدها پهپاد با 25 مدل هدایت کنترل بر روی آسمان آنها پرواز کند و آنها ندانند که با چه روش هایی با این پهپادها مقابله کرد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #3143
                  انفجار در خط لوله 28 مجروح برجای گذاشت

                  صادرات گاز ایران به ترکیه دوباره قطع شد





                  صادرات گاز ایران به ترکیه درپی انفجار مجدد در خط لوله صادراتی در خاک این کشور بار دیگر متوقف شد.



                  به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هنوز پنج روز از بازسازی خط لوله آسیب دیده صادرات گاز ایران به ترکیه نمیگذرد که بار دیگر انفجار خط لوله در خاک ترکیه، صادرات گاز به همسایه غربی را متوقف کرده است.


                  این انفجار که در ساعات پایانی پنجشنبه شب در نزدیکی مرز شرقی ترکیه رخ داده است، علاوه بر متوقف ساختن جریان صادرات گاز به این کشور، 28 سرباز ترک را نیز مجروح کرده است.

                  به گزارش رویترز، این انفجار در منطقه "السکرت" رخ داده، شهری در نزدیکی استان آگری در شرق ترکیه که البته به گفته مقامات ترک علت انفجار هنوز دقیقا مشخص نشده است.
                  مقامات ترک همچنین اعلام کردهاند که زمان ازسرگیری مجدد صادرات گاز ایران به این کشور هنوز مشخص نیست.

                  فرماندار آگری اعلام کرده است این انفجار زمانی رخ داده که خودروهای نظامی در حال تردد در منطقه بودهاند.

                  به گزارش ایسنا، این برای چندمین بار در ماههای گذشته است که انفجار خط لوله در خاک ترکیه، صادرات گاز ایران به این کشور را متوقف میکند. در آخرین حادثه نزدیک به 12 روز قبل بود که انفجار، صادرات گاز به ترکیه را متوقف کرد و بازسازی خط لوله آسیبدیده نزدیک به شش روز به طول انجامید.


                  اعلام آمادگی روسیه برای افزایش صادرات گاز به ترکیه

                  درپی توقف صادرات گاز ایران به ترکیه، بزرگترین شرکت گاز روسیه اعلام کرده است که عرضه گاز به ترکیه را با درخواست این کشور به 48 میلیون متر مکعب افزایش داده تا کمبودی در این زمینه احساس نشود.


                  روسها اعلام کردهاند که افزایش صادرات گاز به درخواست شرکت گاز بوتاش ترکیه انجام میگیرد تا این کشور کمبودی از لحاظ دریافت گاز تا زمان بازسازی مجدد خط لوله گاز صادراتی ایران اجساس نکند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #3144
                    با تکرار ادعاهای بیاساس پیشین
                    اتحادیه اروپا باز هم درباره ایران بیانیه داد
                    خبرگزاری فارس: سران اتحادیه اروپا پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل بار دیگر ضمن تکرار ادعاهای قبلی درباره برنامه هستهای ایران، با صدور بیانیهای بر ادامه روند فشار ـ مذاکره تأکید کردند.

                    به گزارش فارس منابع خبری گزارش دادهاند سران اتحادیه اروپا پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل اظهار کردند ایران باید وارد «مذاکراتی معنادار» بر سر برنامه هستهایش شود و در غیر این صورت باید منتظر تحریمهای بیشتری در آینده باشد.

                    تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه ایران که در هفته جاری تصویب شد و در آن بخشهای بازرگانی، انرژی و کشتیرانی تهران هدف قرار گرفته است، بخشی از تلاش کشورهای غربی ـ به سرکردگی آمریکا ـ برای وادار کردن ایران به مصالحه بر سر برنامه هستهای این کشور است.

                    به گزارش رویترز، سران اتحادیه اروپا امروز ـ جمعه ـ پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل طی بیانیهای ادعا کردند رفتار ایران «نقض آشکار» قوانین منع گسترش سلاحهای هستهای (انپیتی) است، اما از طرف دیگر گفتند اگر تهران از قوانین این پیمان تبعیت کند، تحریمها «میتوانند برداشته شوند».

                    سران اتحادیه اروپا اشارهای به رفتارهایی که به زعم آنها «نقض آشکار» پیمان انپیتی است نکردهاند، زیرا بر اساس این پیمان ـ که ایران یکی از امضاکنندگان آن است ـ غنیسازی اورانیوم برای مقاصد صلحآمیز حق کشورهای امضاکننده این معاده است.

                    به علاوه بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز تصرح کردهاند برنامه هستهای ایران تا کنون هیچیک از مفاد انپیتی را نقض نکرده است.

                    در بیانیه سران اتحادیه اروپا آمده است: «نظام ایران میتواند با رفتارهای مسئولانه خود به تحریمها پایان دهد؛ اما تا زمانی که این کار را انجام ندهد اتحادیه اروپا همراه با همپیمانان بینالمللیاش مصمم به افزایش فشارها بر ایران خواهد بود».

                    کشورهای غربی ادعا میکنند برنامه هستهای ایران جنبههای نظامی دارد، این در حالی است که تهران ضمن رد این ادعا بر حق استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای برای مصارف انرژی و دارویی تأکید میکند.

                    انتهای پیام/د.ص
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #3145
                      در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      جناب اکبری عزیز
                      بنده باور نمیکردم....ولی متاسفانه پاچه خواری....تاثیرات خودش رو گذاشته....واین باعث میشه...
                      عده ایی خودشون رو جای پیغمبر و ائمه بگذارند...و اگه جنگی هم اتفاق بیفته...مشابهت بدن با
                      جنگهای زمان پیغمبر!!!!
                      شاید باشند حاجی...
                      انی فی رسولکم اسوه حسنه...
                      در دهه 60مشکلی نداشت تشابه سازی الان مشکل دارد؟
                      انموقع جنگ ایران عراق را مگر نگفتید جهاد است؟ تشابه نبود ان ؟ایا وقتی شما تشبیه میکردید مجاز بود الان مجاز نیست چون سهام و داراایی پول دارید
                      یکی می گفت چرا گویند علی زمان...گفتم شبیه علی زمان هست در رفتار هسته ای ولی سرنوشت شاید حسین زمان شود...
                      انموقع هم به علی گفتند معاویه را سه روز حاکم کن بعد بردار..گفت اگر او را حاکم کنم یعنی او را مشروع دانستم ...یعنی اگر قیامت در این سه روز برپا شودمن چه دلیلی دارم پیش خدا؟ . اینها هم می گویند غنی سازی حق ماست تعلیق نمی کنیم ولو یک روز...اگر تعلیق کنیم یعنی خودمان به خود شک داریم ...
                      تا وقتی مردم مقدساتی داشته باشند خود ساخته استفاده و بهره برداری از انها امری عادی است چه اهورا باشد چه پاپ ....مشکل فعل مقدس سازی... هیچ پیامبری نیامد بگوید من معصومم... ممنتها عجمها تاریخ را تحریف کردند چون به اهریمن و اهورا معتقد بودند و خدای خیر و شر جدا بود و در ذهن اینها یک خدای واحد همه اش خیر است نمی تواند شر ایجاد کند این سبب شد ایرانیها بگویند مگر پیامبر می تواند خطا کند در حالیکه علنا در قران فعل امر خدا می گوید به ادم لا تقربا هذه الشجره ....یعنی به این درخت نزدیک نشوید ..وقتی بگویی چرا امر خدا را اطاعت نکردند می گویند خدا محکم نگفت گفت بهتره نزدیک نشوید یعنی ترک اولی کردند این از تحریفات اینهاست.... در حالیکه فعل امر است...
                      پیشوایان دین مثل دیگر مردم بودند
                      قل انا بشر مثلکم الا ما یوحی الی... من بشری مثل شما هستم جز اینکه وحی می شود بر من...
                      آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2012/10/19, 18:59.
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #3146
                        ادامه داستانسرایی موسسه آمریکایی درباره «پارچین»
                        خبرگزاری فارس: موسسه آمریکایی علوم و امنیت بینالملل در جدیدترین عکسهای مورد ادعای خود از «پارچین»، مدعی ادامه روند پاکسازی در پارچین شده است.

                        به گزارش فارس، موسسه آمریکایی «علوم و امنیت بینالملل» (isis) بار دیگر با انتشار عکسی ماهوارهای از تاسیسات پارچین، مدعی شد فعالیتها در این مرکز همچنان ادامه دارد.

                        این موسسه که پیش از این با انتشار تصویری عنوان کرده بود که ایران ساختمانهای پارچین را با پارچه پوشانده است، اینبار مدعی شده است که پارچههای روی ساختمانها برداشته شده است.

                        موسسه علوم و امنیت بینالملل پیش از این هم اعلام کرده بود که باریکههای آب در کنار این ساختمانها مشاهده میشود و از همین نتیجهگیری کرده بود که ایران در حال پاکسازی این تاسیسات است.

                        در بخشی از گزارش اخیر این موسسه آمده است: «با توجه به تعداد وسایل نقلیه موجود در سایت، به نظر میرسد که فعالیت قابل توجهی در آنجا در جریان است. تعیین دقیق میزان و نوع فعالیت در جریان، به سختی امکانپذیر است».

                        در این گزارش همچنین بار دیگر ادعا شده است که ایران در حال پاکسازی این تاسیسات است تا کار بازرسی آژانس از پارچین را سخت یا غیرممکن کند.

                        انتهای پیام/ق.ص
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #3147
                          معاون خزانهداری آمريکا میگويد فشار تحريمها بر ايران افزايش میيابد

                          ديويد کوهن٬ معاون وزارت خزانهداری آمريکا در گفتوگو با تلويزيون بلومبرگ گفت آمريکا فشار تحريمها بر ايران را افزايش میدهد تا برای تهران اين امر روشن شود که تنها گزينه موجود٬ پاسخگويی به نگرانیهای جامعه جهانی در مورد برنامه هستهای ايران است.

                          ديويد کوهن درباره جزييات تحريمهای آينده توضيح بيشتری نداد اما گفت غرب مهمترين منبع درآمد ايران، يعنی صادرات نفت را، هدف قرار داده و محدوديتهای بينالمللی ِ مبادلات مالی٬ فشار بر صادرات نفت ايران را چند برابر کرده است.

                          تحريم نفت ايران از سوی کشورهای غربی٬ اقتصاد ايران را با دشواری روبهرو کرده و ارزش پول ملی ايران را هم تحت تاثير قرار داده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #3148
                            معاون خزانهداری آمریکا: فشار بر ایران را تشدید میکنیم

                            دیوید کوهن، معاون وزارت خزانهداری ایالات متحده در امور تروریسم و اطلاعات مالی در گفتوگو با تلویزیون بلومبرگ میگوید آمریکا فشار تحریمها بر ایران را افزایش میدهد تا برای ایرانیها این امر روشن شود که تنها گزینه موجود، پاسخگویی به نگرانیهای جامعه جهانی در مورد برنامه هستهای این کشور است.

                            آقای کوهن در این مصاحبه که متن آن روز جمعه، ۲۸ مهر ماه در سایت بلومبرگ منتشر شده است، افزود: «ما میتوانیم با انجام اقداماتی تحریمها علیه ایران را تشدید کنیم.»

                            وی با اینحال توضیح بیشتری در مورد جزئیات تحریمهای آینده ارایه نداد.

                            آقای کوهن در این گفتوگو گفت: «ما مهمترین منبع درآمد ایران، یعنی صادرات نفت این کشور را هدف قرار دادهایم و محدودیتهای بینالمللی مبادلات مالی، فشار بر صادرات نفت ایران را چند برابر کرده است... تحریمها علیه ایران جامع بوده و بر اقتصاد این کشور تاثیر مهمی داشته است.»

                            سخنان آقای کوهن در حالی بیان میشود که تحریم نفت ایران از سوی کشورهای غربی، اقتصاد ایران را با دشواریهای مضاعفی روبهرو کرده و ارزش پول ملی ایران را نیز تحت تأثیر خود قرار داده است.

                            وضعیت بازار ارز ایران از اواسط تابستان امسال و به دنبال تشدید تحریمهای ایران از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا، با بحران شدیدی روبرو شده است به گونه ای که قیمت هر دلار از ۱۷۰۰ تومان تا سه هزار و ۹۰۰ تومان افزایش یافت.

                            آژانس بین المللی انرژی نیز در گزارش اخیر خود نوشته است که صادرات نفت ایران از یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز در ماه اوت، به ۸۶۳ هزار بشکه در روز،در ماه سپتامبر سقوط کرده است. اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی، صادرات ایران در حدود دو میلیون بشکه در روز بوده است.

                            قدرتهای غربی میکوشند تا با افزایش فشارها بر ایران، حکومت جمهوری اسلامی را به شفافسازی بیشتر در برنامه هستهای مناقشهبرانگیز خود و توقف غنیسازی اورانیوم وادار کنند، اما جمهوری اسلامی برنامه هستهای خود را صلحآمیز دانسته و نگرانیها در خصوص این برنامه را بیاساس میداند.


                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #3149
                              فشار آمریکا و اروپا به ترکیه برای قطع خرید گاز از ایران

                              ایران بیش از ۹۰ درصد گاز صادراتی خود را به ترکیه میفروشد. این مقدار فعلا برابر است با ۲۷ میلیون متر مکعب گاز در روز. آیا ترکیه پس از قطع خرید گاز ایران از سوی اتحادیه اروپا به این تحریمها خواهد پیوست؟

                              ترکیه صاحب انرژی نفت و گاز نیست و مجبور است گاز مورد نیاز خود را از کشورهای همسایه تامین کند. این کشور سالانه ۳۰ میلیارد متر مکعب گاز از روسیه، ۱۰ میلیارد از ایران، ۶/۵ میلیارد از جمهوری آذربایجان و حدود ۶ میلیارد متر مکعب گاز مایع نیز از کشورهای آفریقایی وارد میکند. بخشی از گاز خود را نیز به صورت "ال ان جی" (گاز طبیعی مایع ) از قطر وارد میکند.

                              پس از تحریم گاز ایران از سوی اتحادیه اروپا (۱۵ اکتبر / ۲۴ مهر) پیشبینی میشود فشار به ترکیه بر سر قطع واردات گازی خود از ایران افزایش یابد. اما کارشناسان به دویچه وله گفتند، قطع صدور گاز ایران به ترکیه آنهم در آستانهی بروز فصل سرما "فلج کننده" خواهد بود و ترکیه زیر بار آن نخواهد رفت.

                              زیان ترکیه از همراهی با اتحادیه اروپا

                              مقامهای ایرانی تحریم ۲۷ کشورعضو اتحادیهی اروپا را "نمایشی و تبلیغاتی" توصیف کردند. حسین ذوالانوار، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ایران در این باره هشدار داد: «ترکیه به عنوان خریدارعمدهی گاز ایران ، قادر نیست در درازمدت ازخرید گاز ایران امتناع کند و همراهی با سیاستهای اتحادیه اروپا، به زیان دولت آنکارا خواهد بود.»

                              از سوی دیگر جواد اوجی، مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران نیز گفته است که صادرات گاز ایران به ترکیه و سایر کشورهای اروپائی در آینده حتی میتواند تا ۱۰۰ میلیون متر مکعب در روز ارتقا یابد. گرچه ایران به عنوان کشور صادرکنندهی گاز شناخته نمیشود، اما با دارا بودن دومین ذخیرهی گازی دنیا میتواند به تنها رقیب آتی گاز روسیه در اروپا بدل شود. کارشناسان امور گاز همچنین میگویند، روسیه انحصار بازار گاز اروپا را در دست دارد و پس از اعمال تحریمها، در واقع ایران فرصت حضور در بازار گازی اروپا را از دست داده است.

                              هشدار آمریکا دربارهی ضرر تحریم گازی به ترکیه

                              "سازمان اطلاعات انرژی آمریکا" پیش از این در گزارشی اعلام کرد: «ظرفیتها برای محدود کردن صادرات گاز طبیعی ایران در بازار جهانی بسیار محدود است چون بخش بزرگی از این محصول به ترکیه صادر میشود.»

                              این سازمان در گزارش خود همچنین آورده است، که با آغاز تحریم گاز ایران از سوی اتحادیهی اروپا خسارات فراوانی بر بخشهای صنعتی وانرژی ترکیه وارد خواهد آمد. پیوستن ترکیه به تحریم گازی میتواند خسارات سنگینی به بخش صنعت، گرمایش خانگی وتولید برق ترکیه وارد کند و ترکیه در وضعیت بسیار سختی قرارمیگیرد.

                              ترکیه: به رغم تحریم گازی، از ایران گاز میخریم

                              تانیر ییلدیز، وزیر انرژی ترکیه هم در واکنش به تحریم اتحادیه اروپا برای تحریم صادرات گاز ایران گفت: «ترکیه نسبت به تعهدات خود مبنی بر واردات گاز از ایران پایبند خواهد ماند و هیچ عاملی نمیتواند در واردات گازی این کشور از ایران اخلال ایجاد کند.»

                              این مقام ترک همچنین ضمن اشاره به نیاز ترکیه به گاز ایران افزود: «ترکیه با ایران مناسبات مسالمتآمیزی دارد به طوری که در این مدت شاهد افزایش تجارت نفت و گاز با این کشور همسایه هستیم». کارشناسان به دویچه وله گفتند، علیرغم اختلافات سیاسی ایران و ترکیه بر سر سوریه، مناسبات تجاری بین دو کشور رشد داشته است. به گفتهی محمد رضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور ایران حجم مبادلات تجاری دو کشور تا پایان سال جاری به ۲۵ میلیارد دلار خواهد رسید.

                              هشدار کارشناس آلمانی: به ترکیه فشار نیاورید!




                              اشتفان مایستر، کارشناس امور انرژی شورای روابط خارجی آلمان در گفتوگو با دویچه وله توضیح داد که اتحادیهی اروپا رسما تاکنون از ترکیه برای قطع خرید گاز ایران درخواستی نکرده است. وی گفت: « ترکیه در تامین گاز و امنیت اتحادیه اروپا شریک راهبردی به حساب میآید و حالا که این کشور درگیر مسئلهی سوریه هست نباید به آن فشار آورد. کل منطقه در وضعیت بحرانی قرار دارد و ترکیه برای اتحادیه اروپا و ناتو شریک استراتژیک به حساب میآید. اعمال تحریم اتحادیه اروپا علیه گاز ایران بیشتر به دلیل اعمال فشارآمریکا و اسرائیل به این اتحادیه انجام گرفته است. اگر ترکیه عضو اتحادیه اروپا بود، در آنصورت این تحریم پیامد بسیارمنفی برای این کشور داشت اما تحریم فعلی تاثیری بر این کشور نخواهد داشت.»

                              این کارشناس که دربارهی انرژی نفت و گاز در رسانههای آلمان اظهار نظر میکند، بر این باور هست که گاز ایران برای نابوکو مهم بوده اما با تحریم گاز ایران و عدم تغییرموضع حکومت ایران در مناقشه با غرب، اروپا فعلا روی گاز ایران حساب نمیکند و در شرایط فعلی، اروپا متقاضی گاز ایران نیست.

                              کاهش اهمیت گاز ایران در اروپا

                              اشتفان مایستر از شورای روابط خارجی آلمان همچنین خاطرنشان کرد: «گاز ایران در درازمدت شاید برای اروپا مهم باشد، اما به دلیل انبوه گاز طبیعی و گاز ال ان جی در بازار جهانی، گاز ایران فعلا آن اهمیت قبلی خود را از دست میدهد. از سوی دیگر فشار سیاسی آمریکائیها آنقدر زیاد هست که فقط چینیها خریدار گاز ایران شدند. شرکتهای اروپایی این منبع گازی را از دست دادند و از بازار ایران خارج شدند.»

                              محمد مشتاق، کارشناس امور ترکیه و ایران در گفتوگو با دویچه وله تصریح کرد که ترکیه گرانترین گاز را از ایران میخرد، اما با این وجود واردات گاز خود از این کشور را قطع نخواهد کرد. وی دلیل آن را اینگونه توضیح داد: «ترکیه حدود یک پنجم از گاز خود را از ایران میخرد و این طبیعی هست که ترکیه تحریم گازی اتحادیه اروپا را نپذیرد. چونکه ترکیه با کمبود گاز مواجه خواهد شد و مناطق شرقی ترکیه و صنایع این کشوراز گاز ایران استفاده میکنند. روسیه هم از این مسئله خوشحال هست و با افزایش گاز طبیعی، میتواند ترکیه را به خود وابسته کند. ازاین نظر ترکیه فشارهای غرب را نخواهد پذیرفت.»

                              افزایش قدرت چانه زنی ترکیه در قبال ایران

                              به نظر محمد مشتاق، در حال حاضر ترکیه به یک کشور ترانزیت انرژی تبدیل شده است، چون گاز آذربایجان، ایران و روسیه را از طریق خاک خود به کشورهای اروپائی انتقال میدهد. نفت عراق و شمال عراق را هم به اروپا انتقال میدهد و این کشور از منافع خود صرفنظر نخواهد کرد.



                              مشتاق در ادامه تاکید کرد: «شاید ترکیه در مذاکرات با ایران امتیازی کسب کند و به ایرانیها بگوید که ما این تحریمها را نمیپذیریم ولی شما هم قیمت گاز را پائین بیاورید. مورد دیگر این است که همیشه ایران در آستانهی فصل زمستان یکی دو بار گاز خود را قطع میکند و این هم نوعی هشدار تلویحی به ترکیه است که ما قادر هستیم گاز در اختیار شما قرار ندهیم.»

                              به گفته مشتاق این دو مورد در صدر موضوعاتی قرار دارند که مقامهای ایران و ترکیه در آیندهای نزدیک دربارهی آن صحبت خواهند کرد.

                              هر دو کارشناس که با دویچه وله صحبت کردند متفقالقولند که ترکیه به تحریم گازی کشورهای اتحادیه اروپا نخواهد پیوست. اما تحلیلگران سیاسی این احتمال را هم میدهند که در صورت تشدید تنش و رویارویی ایران و کشورهای غربی، ترکیه به دلیل منافع استراتژیک و راهبردی با اروپا و آمریکا سیاست خود را تغییر خواهد داد و جانب ایران را نخواهد گرفت.


                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #3150
                                معاون وزیر امور خارجه روسیه

                                ماه آینده دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۵+۱ برگزار می شود


                                معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که دور جدید مذاکرات نمایندگان ایران و گروه «۱+۵» با حضور “کاترین اشتون” و “سعید جلیلی” احتمالا در ماه نوامبر برگزار خواهد شد که البته محل این دیدار هنوز مشخص نیست.

                                به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، مقامات روسیه امیدوارند که دور جدید مذاکرات بین نمایندگان کشورهای عضو گروه «۱+۵» (۵ کشور عضو دائم شورای امنیت و آلمان) با ایران در ماه نوامبر و با حضور همه طرفین شرکت کننده برگزار شود.

                                “سرگئی ریابکوف” معاون وزیر امور خارجه روسیه و نماینده دائم این کشور در این مذاکرات روز پنج شنبه اعلام کرد که صحبت بر سر دور جدید مذاکرات ایران و «۱+۵» در شکل کامل آن است که با حضور “کاترین اشتون” مسئول اصلی سیاست خارجی و دفاعی اتحادیه اروپا و “سعید جلیلی” دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و همچنین مشارکت مدیران سیاسی (معاونین وزیران امور خارجه) کشورهای عضو گروه «۱+۵» برگزار خواهد شد.


                                این دیپلمات بلندپایه روس گفت: ما امیدواریم که دور جدید مذاکرات در ماه نوامبر انجام شود، ولی در خصوص محل برگزاری این مذاکرات باید بگویم که در هر صورت این دیدار در مسکو اتفاق نخواهد افتاد.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X