با سلام با این خبر های که غربی ها علیه برنامه هسته ای ایران بیان می کنند فقط فقط می خواهند این انتخابات امریکا برگزار شود و اوباما رای بیاورد بعد تکلیف ایران شفاف است تحریم پیشت تحریم و اخرش هم که معلومه ! با تشکر
آثار توافق هسته اي ايران و 5+1
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام با این خبر های که غربی ها علیه برنامه هسته ای ایران بیان می کنند فقط فقط می خواهند این انتخابات امریکا برگزار شود و اوباما رای بیاورد بعد تکلیف ایران شفاف است تحریم پیشت تحریم و اخرش هم که معلومه ! با تشکر
تنها مشکل موجود کشور....اشتباهیست بنام حضور ا.ن....که متاسفانه بجای یک عذر خواهی...
مردم باید مشقت این چند ماه را بدوش بگیرند....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postبنده فکر میکنم....نحوه برخورد آقا با مسایل....نشون میده که فشارهای غرب ..بیشتر رسانه اییست....
تنها مشکل موجود کشور....اشتباهیست بنام حضور ا.ن....که متاسفانه بجای یک عذر خواهی...
مردم باید مشقت این چند ماه را بدوش بگیرند....
یادم میاد قبل از انتخابات وقتی بحث ها داغ بود چنان مغزها شستشو شده بودند که وقتی میگفتی ا.ن مناسب نیست انگار فحش ناموسی به طرف دادی !
متاسفانه خشک و تر با هم میسوزیم با این حال باور کنید این مردم باز هم با ساده ترین روشها بازی خواهند خورد و این روند همچنان ادامه دارد
نظر
-
ایران برای مقابله با تحریمها به آسیای مرکزی چشم دوخته است
از: آسوشیتدپرس
محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در دیدارهای خود در چندین اجلاس آسیایی نگاه ویژه ای به بازار کشورهای شرق داشته است.
آقای احمدی نژاد در یکی از گردهمایی ها در آذربایجان ایده ایجاد خط آهنی را به رئیس جمهوری قراقستان یادآور شد که قلب آسیای مرکزی را به بندرهای گرم جنوب ایران متصل می کند. رئیس جمهوری ایران در دیدار دیگری در کویت نیز برای ارتقای مناسبات بازرگانی روزافزون کشورش با تاجیکستان، با همتای تاجیک خود گفتگو کرد.
حتی در شرایطی که حلقه تحریم های اقتصادی ایالات متحده و اروپا بر بدنه اقتصاد ایران تنگ تر شده است، اما مقامات جمهوری اسلامی قصد دارند با تثبیت مناسبات بازرگانی با بازارهای آسیایی، شاهراه حیاتی مهمی را برای ادامه بقا بیابند.
ماه هاست که کشورهای غربی عدم خرید نفت ایران توسط کشورهایی همچون هند و چین که نیاز مبرمی به خرید انرژی دارند را در مرکز تلاش های جدی خود قرار داده اند. آن ها قصد دارند تا با کاهش میزان واردات نفت این کشورها از ایران و اعمال فشار بر بدنه اقتصادی ایران، تهران را متقاعد کنند از برنامه بحث برانگیز اتمی خود دست بردارد.
ایران قصد دارد شاهراه های اقتصادی در مسیر جاده ابریشم دوران قدیم که چین و خاورمیانه را به هم مرتبط می کرد، بیابد.
با وجودی که مناسبات بازرگانی با این کشورها منافع چندانی برای ایران به همراه ندارند اما در نهایت چندان هم بی اهمیت نیستند. در شرایطی که سود حاصل از تجارت ایران و پروژه های این کشور در آسیای مرکزی در مقایسه با درآمد حاصل از فروش نفت به قدرتهای اقتصادی این قاره قابل مقایسه نیست، اما توجه ویژه دولتمردان تهران به بازار این کشورها نشان دهنده این واقعیت است که ایران در پی یافتن راهبردهای اقتصادی دیگری برای خنثی کردن تاثیر تحریم ها در منطقه ای است که حضور واشنگتن در آن نسبتاً محدود است.
از سویی دیگر، تقویت مناسبات بازرگانی ایران با کشورهای آسیایی اولین قدم مقامات این کشور برای تلاش در زمینه متنوع تر کردن فعالیت های بازرگانی و استقلال نسبی اقتصاد ایران از نفت است که هنوز هشتاد درصد درآمد ارزی کشور را تشکیل می دهد. برقراری روابط تجاری نزدیک تر ایران با بازارهای کشورهای آسیایی همچنین راه را برای توسعه صنایع ساختمانی و فن آوری ایران هموار می کند.
محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران در اجلاس هفته گذشته پان آسیایی در کویت گفت «اقتصاد ایران آنقدر قوی است که می تواند بدون اتکا به درآمد نفتی نیز روزگار بگذراند. مردم ما می توانند به این واقعیت عادت کنند و من فکر می کنم که شرایط در آینده نزدیک تغییر خواهد کرد».
رستم قاسمی، وزیر نفت ایران روز سه شنبه در کنفرانس انرژی در دبی گفت ایران طرح هایی در دست برنامه ریزی دارد تا کشور را با سرمایه گذاری در انرژی خورشیدی و دیگر منابع قابل بازیافت انرژی و بدون اتکای به درآمد نفتی اداره کند.
در شرایطی که ایران برای خودکفایی کامل از درآمد حاصل از فروش نفت کشور مسیر
طولانی در پیش دارد و شاید هرگز به آن مرحله نرسد، اما اظهارات دولتمردان این کشور انعکاس دهنده بلندپروازی های واقعی تهران برای روی آوردن به بازار آسیای مرکزی و تبدل کردن آن به یکی از بازارهای کلیدی برای کالاها و کارشناسی فنی ایران است و از سویی هم راه برای این کشورهای تحت سلطه جماهیر شوروی پیشین هموار می شود تا به آب های ایران دسترسی داشته باشند.
شرکت خودروسازی ایران خودرو در ماه اوت اعلام کرد قصد دارد تا میزان صادرات خود به ترکمنستان، تاجیکستان و قزاقستان را افزایش دهد. شرکت های ساختمانی ایران نیز از جمله شرکت های عمده ای هستند که پروژه هایی همچون ساخت نیروگاه های تولید برق از طریق آب را در دست اجرا دارند. شرکت های ایرانی همچنین پروژه 39 میلیون دلاری ساخت تونلی که دوشنبه، پایتخت تاجیکستان را به شمال این کشور مرتبط می کند در دست اجرا دارند.
اما مهمترین پروژه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه، ساخت خط راه آهن مستقیمی است که از مسیر آسیای مرکزی عبور می کند اما پس از گذشت پانزده سال از ساخت اولین خط آن که بین ایران و ترکمنستان افتتاح شد، کماکان به دلیل اختلافات و رقابت های موجود در زمینه سرمایه گذاری در این پروژه معوق مانده است.
قربان علی بردیموخامدوف، رئیس جمهوری ترکمنستان ماه گذشته به طور غیرمترقبه ای قرارداد ٧٠٠ میلیون دلاری کشورش با شرکت «انرژی پارس» ایران برای ادامه ساخت خط آهن به قزاقستان در راستای سواحل دریای خزر را لغو کرد. در حالی که دلیل لغو این موافقت نامه روشن نیست اما با وجود تشدید تحریم های کشورهای غربی علیه ایران، ترکمنستان مناسبات تجاری گسترده خود با ایران را مورد بازبینی قرار داده است.
از سویی دیگر، ترکمنستان و ازبکستان نیز برای مشارکت در زمینه یک پروژه خط آهن ابراز علاقه کرده اند. این خط آهن از سواحل دریای خزر در آذربایجان به مناطق شرقی ترکیه کشیده خواهد شد. این خط آهن از ایران عبور خواهد کرد و در عین حال کشورهای آسیای مرکزی نیز به آب های دریای خزر دسترسی خواهند داشت.
ساسان فیاض منش، کارشناس امور اقتصادی و رئیس برنامه مطالعات خاورمیانه در دانشگاه دولتی کالیفرنیا می گوید: «ایران به دلیل تحریمها، جز روی آوردن به بازار آسیا گزینه ای پیش روی خود ندارد. اما این کار هم مشکل فروش نفت ایران را حل نخواهد کرد چون بیشتر کشورهای آسیای مرکزی به نفت ایران نیاز ندارند.»
اما هدف ایران از برقراری مناسبات بازرگانی گسترده تر با کشورهای آسیای مرکزی، فراتر از منافع اقتصادی است.
ایران برای کشورهای تحت سلطه اتحاد جماهیر شوروی یک قطب فرهنگی محسوب می شود و کتاب، فیلم و سنت های این کشور که به دین زرتشتیان پیش از اسلام بازمی گردد، اهمیت خاصی برای مردم آسیای مرکزی دارد. تاجیکستان که پایگاه اصلی ایران است نیز با ایران زبان مشترک دارد و به همین دلیل نسبت به چین و روسیه، از اهمیت تجاری بیشتری برای ایران برخوردار است.
با این وجود، نقطه ضعف مناسبات ایران با کشورهای آسیای مرکزی، تفاوت های مذهبی و اختلافات بین مسلمانان شیعه و سنی است. بخش بزرگی از جمعیت کشورهای آسیای مرکزی مسلمانان سنی هستند و دولت های این کشورها در قبال هر اقدامی که عامل ایجاد تنش های مذهبی با اقلیت های شیعه باشد، پرهیز و احتیاط می کنند. همین شکاف های مذهبی بین سنی و شیعه سبب شده است تا پایه های نفوذ ایران شیعه در عراق و بخش هایی از افغانستان محکم تر شود.
فردریک استار، رئیس «موسسه قفقاز و آسیای مرکزی» دانشگاه جان هاپکینز می گوید «این واقعیت که دولت رسمی ایران شیعه است و تقریباً همه جمعیت کشور آسیای مرکزی و بیشتر نقاط افغانستان سنی هستند، آینده (فعالیت های) ایران در این کشورها را محدود می کند».
وی می گوید «ایران و کشورهای این منطقه اندک زمانی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق سعی کردند درک عملی از این مسئله داشته باشند و همین امر ایران را از پیشروی و اعمال نفوذ در مسائل مذهبی در این منطقه بازداشته است».
از سویی دیگر، ایران نگران است که واشنگتن پس از عقب نشینی نیروهای ناتو از افغانستان تا پایان سال ٢٠١٤، درصدد برآید تا مناسبات خود را با کشورهای آسیای مرکزی مستحکم تر کند.
فرستادگان ویژه ایالات متحده طی سال گذشته میلادی بارها به کشورهای آسیای مرکزی سفر کرده اند. هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده سال پیش به ازبکستان سفر کرد و لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا نیز در ماه مارس سفری به قرقیزستان داشت.
ایالات متحده هم اکنون در قرقیزستان پایگاه هوایی دارد که برای ماموریت های سوخت گیری هوایی و مسیر ترانزیت نیروهای آمریکایی به افغانستان مورد استفاده قرار می گیرد.
نیکولای کوژانف، تحلیلگر امور منطقه ای «موسسه خاورمیانه» در مسکو اخیراً نوشته است: «نخبگان حاکم بر ایران متفق القول بر این باور هستند که خروج از پیش تعیین شده (نیروهای ناتو از افغانستان) بهانه ای است تا مجدداً یک یارگیری راهبردی انجام دهند».
او همچنین خاطرنشان کرده است که توجه فزاینده به این منطقه گزینه های بیشتری را پیش روی رهبران کشورهای آسیای مرکزی قرار داده است.
او در مقاله ماه اوت خود در نشریه «موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» نوشت: «این کشورها طی دهه گذشته شاهد تغییرات عمیق و مهمی در زمینه درک توانایی های خود بوده اند. آن ها دیگر خود را به عنوان کشورهایی قلمداد نمی کنند که در سرزمین های محصور در خشکی و منزوی روزگار می گذرانند و روابطشان با جهان خارجی به طور کامل به روسیه و یا ایران وابسته است».The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نخست وزیر ایتالیا: تحریم ایران مؤثر بوده است
نخست وزیر ایتالیا پنجشنبه (۲۵ اکتبر) در بیتالمقدس تحریمهای جمهوری اسلامی ایران را "اثربخش" خواند.
به گزارش آسوشیتدپرس، ماریو مونتی در حاشیه دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائيل گفت، تحریمهایی که برای جلوگیری از فعالیت هستهای ایران بر این کشور اعمال شده "کارآمد" بوده است.
وی همچنین ادامه داد، رویکرد اسرائيل با اینکه "کمی متفاوت" بود اما رویکرد اروپا را تکمیل کرد.
هفته گذشته اتحادیه اروپا با تحریم ایران در حوزههای مالی، تجاری، انرژی و حمل و نقل تحریمهای جمهوری اسلامی ایران را شدت بخشید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
با سلام در سایت بورکس به نقل از یک خبر گزاری بیان شده آقای ولایتی نماینده رهبری رفته امریکا که به صورت مخفی در باره گفتگو با امریکا صبحت کند ولی شاید بر عکس شود به اوباما بگوید زده به سرت می خواهی مذاکره کنی و مردم ایران را از غذاب رها کنی مگر تو فرشته نجات شده اصلا این حرفها را نزنید که آب ما با شما داخل یک جوب نمیرود ! با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام در سایت بورکس به نقل از یک خبر گزاری بیان شده آقای ولایتی نماینده رهبری رفته امریکا که به صورت مخفی در باره گفتگو با امریکا صبحت کند ولی شاید بر عکس شود به اوباما بگوید زده به سرت می خواهی مذاکره کنی و مردم ایران را از غذاب رها کنی مگر تو فرشته نجات شده اصلا این حرفها را نزنید که آب ما با شما داخل یک جوب نمیرود ! با تشکرآخرین ویرایش توسط mavi_deniz؛ 2012/10/26, 00:12.
نظر
-
در اصل توسط odise پست شده است View Postوقتی ما با چند تا گونی سیب زمینی فریب رو میخوریم شایستسه چنین سرانجامی هم هستیم , وقتی ملت جو کاشتند توقع دروی گندم نداشته باشند
یادم میاد قبل از انتخابات وقتی بحث ها داغ بود چنان مغزها شستشو شده بودند که وقتی میگفتی ا.ن مناسب نیست انگار فحش ناموسی به طرف دادی !
متاسفانه خشک و تر با هم میسوزیم با این حال باور کنید این مردم باز هم با ساده ترین روشها بازی خواهند خورد و این روند همچنان ادامه دارد
بزرگی کار رسول خدا (ص) در سیاهترین دوران بشریت که جهل بیداد میکرد فهمیده میشود....
همه بزرگواران در این فضاهای مجازی که انتقاد میکنند و مطلب مینویسند....در آگاهی مردم دوران خود
با اینهمه امکانات عاجزیم....و هنوز شیطان بر ما مردم....حکومت میکند....
وقتی با یک گونی سیب زمینی و مقدار ناچیزی پول و وعده های اغوا کننده مردم را فریب میدهند...
نقش تحصیلکرده ها کجاست؟؟؟ نقش آنها که مدعیند کجاست؟ چرا هنوز اکثر مردم فریب دروغ را میخورند!!
چگونه باید دروغگو را رسوا کرد؟؟؟؟
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
شایعه سفر و مذاکره ولایتی با دولت اوباما در آمریکا
گروه سياسي: امروز برخي از سايتهاي خارج ايران خبري منتشر كردند با اين مضمون كه: «گفته میشود که علی اکبر ولايتی مشاور رهبری در امور بين الملل به ايالات متحده سفر کرده و در تلاش برای برقراری باب مذاکره مستقيم بين ايران و آمريکا است اما اين سفر از ديد افکار عمومی مخفی نگه داشته شده و رسانههای رسمی حتی اخبار اخير رسانههای بين المللی درباره مذاکره مستقيم ايران و آمريکا و واکنش های دو طرف به آن را نيز چندان پوشش نداده اند....» گفتني اينكه در بخش ديگري از اين خبر تاييد نشده (از مجاري رسمي طرفين آمريكا و ايران) ادعا شده كه حسين طائب كه در ليست تحريم آمريكا و غرب است نيز ولايتي را در اين سفر محرمانه همراهي ميكند».
گرچه قبلا خبري با تيتر «آيا بيانيه كاخ سفيد در راستاي توافقات طرفين است؟!» در بهارنيوز منتشر شده بود كه به نقل از محافل رسانهاي غربي و اسراييلي از مذاكرات پشت پرده بين مقامات ايراني و آمريكايي حكايت دارد (اينجا) كه از جمله در آن آمده بود: «طرفهاي مذاكره كننده ايراني از آمريكاييها قول گرفتهاند كه به دليل حساسيت اين موضوع (مذاكره جمهوري اسلامي با آمريكا) در داخل ايران، اعلام رسمي مذاكرات بايد به صورت قطرهچكاني و گام به گام باشد تا اذهان عمومي در ايران خصوصا محافل سياسي حاكم در اين كشور را براي اين خبر آماده كنند.»
اما هنوز در باره صحت و يا سقم سفر دكتر ولايتي به آمريكا هيچ خبر مستقل و مستندي منتشر نشده و فقط گمانهزنيهايي در باره كذب بودن اين خبر در يك سايت نزديك به اصولگرايان منتقد انتشار يافته است.
در باره اين شايعه، سايت بازتاب در گمانه زني خود چنين نوشته است: انتشار خبر مذاکره ولایتی با دولت ایالات متحده در خاک آمریکا مهمترین شایعه امروز فضای مجازی است، اگرچه طی یکی دو روز آینده یکی از سخنگویان دولت آمریکا احتمالا بصورتی صریح درباره صحت یا سقم این شایعه موضعگیری خواهد کرد اما به نظرم وجود سه عنصر در این خبر کوتاه نشان از ساختگی بودن آن دارد:
اول: مذاکره بین ایران وآمریکا ابتدا قطعا و برای چند دور در کشور ثالث صورت می گیرد قطر, عمان، عراق یا ترکیه گزینه های اولیه به نظر می رسند و آمریکا بعید ترین گزینه برای جمهوری اسلامی است.
دوم: فرد مذاکره کننده قاعدتا باید کاکردی متفاوت با دکتر ولایتی که یک چهره سیاسی - دیپلماتیک وکاندیدای ریاست جمهوری است داشته باشد، نظام از سایر مهره های خود برای چنین مذاکره ای استفاده خواهد کرد که کارکرد مستقیم وغیرسیاسی داشته باشند.
سوم: همراهی طائب رییس سازمان اطلاعات سپاه بعیدترین قسمت شایعه است، سفر وی به خاک آمریکا در حالی که در فهرست سیاه قرار دارد کمی طنزآمیز به نظر می رسد. با این حال به نظرميزسد خبر یکشنبه سی ان ان درباره گفتگوهای محرمانه ایران وامریکا که به توافقی منجر نشده را باید جدی تر گرفت در ادبیات دیپلماتیک گفتگو با مذاکره تفاوت دارد و بعنوان مقدمه ای برای آن محسوب می شود بنابراین خوشبینانه ترین نوع نگاه به این شایع آن است که ولایتی نبوده کس دیگر بوده، آمریکا نبوده جای دیگر بوده، طائب هم اصلا نبوده، مذاکره هم نبوده گفتگو بوده است و به توافقی منجر نشده است.
و نکته دیگری که میتواند قابل تامل باشد این است که مذاکره و توافق با دولتی که کمتر از ده روز تا پایان عمرش باقیست برای طرفین ماجرا کمی عجیب به نظر میرسد. مگر اینکه نظر بر کمک در حفظ اوباما باشد و قرار است این گفتگو برگه برنده ای برای اوباما باشد. احتمالا همان شایعه ای که درباره سفر ولایتی به آمریکا در اوائل تابستان در تهران پخش شده بود تازه به دوستان رسیده، البته شاید هم خبر درست باشد، به هرحال سخنگوی دولت آمریکا قطعا در این شرایط حساس قبل از انتخابات نمی تواند در برابر خبرنگاران دروغ بگوید پس منتظر می مانیم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
"نصب آخرین سانتریفوژها در فردو به پایان رسیده است"
دیپلماتهای غربی میگویند نصب آخرین سری از سانتریفوژها درتأسیسات فردو به قصد غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصد به پایان رسیده است. گفته میشود از دستیابی به اورانیوم ۲۰ درصد تا رسیدن به بمب اتمی فقط یک گام کوتاه فنی فاصله است.
به نظر میرسد که ایران تقریبا نصب سانتریفوژها در تأسیسات زیرزمینی فردو به پایان رسانده است. این نظر برخی دیپلماتهای غربی است.
این دیپلماتها معتقدند که بدین گونه این گزینه برای جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که در صورت تمایل غلظت غنیسازی اورانیوم را در سطح تولید سلاح اتمی بالا ببرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آمریکا و متحدانش بهویژه نگران تأسیسات فردو هستند، زیرا جمهوری اسلامی امکان غنیسازی در سطح ۲۰ درصد را دارد، ولی مدعی است که این سطح از غنیسازی فقط برای تأمین سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران است.
دیپلماتها میگویند آنها به شواهدی دست یافتهاند که بر مبنای آن ایران نصب آخرین ۶۴۰ سانتریفوژ غنیسازی اورانیوم، که از مجموعهی ۲۸۰۰ تایی است را به پایان رسانده است، ولی این سانتریفوژها هنوز آغاز به کار نکردهاند.
فاصله کوتاه اورانیوم ۲۰ درصد تا بمب اتمی
یک دیپلمات دیگر میگوید، به نظر او سانتریفوژها در جای خود نصب شدهاند، ولی لولههای اتصالی آنها و دیگر تدارکات ضرور تکمیل نشدهاند تا بتوان آنها را وارد سیستم غنیسازی کرد.
گفته میشود که از دستیابی به اورانیوم غنیشدهی ۲۰ درصدی تا دستیابی به سلاح اتمی راه چندانی نیست و فاصله آن فقط یک گام فنی کوتاه است. همین امر موجبات نگرانی جامعه بینالملل و کشورهای غربی و اسرائیل را فراهم آورده است.
گام گذاردن ایران به سوی غنیسازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد به معنای اعلام تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای است. از نظر کشورهای غربی، در این مرحله سخن گفتن از اهداف صلحآمیز برنامه هستهای ایران دیگر امری بیمعناست.
تولید غنیسازی اورانیوم ۲۰ درصد در تأسیسات فردو، برای جامعه بینالملل این امر را مسجل خواهد کرد که ایران به دنبال دستیابی به بمب اتمی است.
اهمیت فعالیت هستهای جمهوری اسلامی به حدی رسیده که آژانس بینالمللی یک "گروه ویژه" را مأمور نظارت بر فعالیتهای اتمی ایران کرده است.
براساس یک سند داخلی، در آژانس بینالمللی انرژی اتمی مستقر در وین، یک "گروه ویژه ایران" تشکیل شده است که گفته میشود ۲۰ نفر عضو آن هستند. تحقیق و بازرسی تأسیسات اتمی ایران و رسیدگی به تمامی مسائلی است که با فعالیتهای هستهای مناقشهبرانگیز جمهوری اسلامی مرتبط است، از جمله وظایف این "گروه ویژه ایران" است.
به گزارش خبرگزاری رویترز این خبر مبتنی است بر یک سندی داخلی که روز چهارشنبه (۲۹ اوت/۸ شهریور) رویت شده است. در این سند با صراحت ذکر شده که یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی تشکیل "تیم ویژه ایران" را تأیید کرده است.
این خبرگزاری میافزاید، به نظر میآید این اطلاعیه کوتاه آژانس بینالمللی که خطاب به همکاران آژانس صادر شده، تلاشی است برای تمرکز و سختگیری بیشتر نسبت به پرونده حساس اتمی ایران.
به نظر میآید آژانس بینالمللی مستقر در وین قصد دارد تمامی فعالیتهای نظارتی بر تأسیسات اتمی ایران را در یک واحد متمرکز و جمعآوری کند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
رییس بانک مرکزی اسراییل: فروپاشی اقتصاد ایران در اثر تحریم ها توهم است
ایران هسته ای- رییس بانک مرکزی رژیم صهیونیستی گفته است عقیده ندارد که تحریم ها قادرخواهد سیستم اقتصادی ایران را از هم بپاشد.
استنلی فیشر، روز چهارشنبه 3 آبان 1391 (24 اکتبر 2012) به روزنامه جروزالم پست، گفته است که درباره اثر تحریم ها بر اقتصاد ایران غلو می شود.فیشر تاکید کرده است: «احتمال فروپاشي اقتصادي در ايران ناچيزاست».
وی که در اسراییل از او به عنوان یک تئوریسین جهانی اقتصادی یاد می کنند، اضافه کرده است: «هر چند وضعيت اقتصادي ايران وخيم تر مي شود اما رژيم راهي براي ادامه حيات اقتصادي خواهد يافت».
فیشر که با شبکه امریکایی سی ان بی سی گفت وگو کرده در پایان نتیجه گرفته است که آنچه معقول است این است که غرب منتظر نتیجه سیاسی تحریم ها در داخل ایران بماند.تحلیلگران می گویند با توجه به اینکه قاعدتا توصیف اسراییل از وضعیت ایران بدبینانه ترین توصیف ممکن است، این اظهارات نشان دهنده آن است که غربی ها بیش از آن که به اثر واقعی تحریم ها دل بسته باشند، به تاثیرات سیاسی ناشی از آن امید دارند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
گزارش ویژه/ آیا اوباما مذاکرات هسته ای را به نقطه صفر بر می گرداند؟
مهدی محمدی، ایران هسته ای- اگر جمله ای که باراک اوباما در مناظره تلویزیونی دوشنبه شب خود با میت رامنی درباره «شرط کافی معامله با ایران» به کار برد، موضع واقعی او باشد، در مذاکرات ایران و 1+5 درباره برنامه هسته ای یک بازگشت جدی به عقب رخ خواهد داد.
دوشنبه شب، در بحبوحه آن مناظره وقتی رامنی اوباما را تحت فشار گذاشت که به اندازه کافی بر ایران سخت نگرفته است اوباما با لحنی که سعی می کرد کاملا تاکید آمیز باشد گفت از نظر او معامله با ایران ضروری است اما این تنها زمانی امکانپذیر است که ایران بپذیرد برنامه هسته ای خود را به طور کامل متوقف کند.یک احتمال جدی این است که اوباما ابن جمله را به دلیل فشار روانی موجود در مناظره، و با هدف عقب نماندن از رقیب تندرو خود در محیط سیاست داخلی امریکا بیان کرده باشد. اگر اینطور باشد این جمله را نباید جدی گرفت و نباید برای آن معانی دیپلماتیک و مذاکراتی قائل شد.اما من عقیده دارم، احتمال رقیب را هم باید به همین اندازه جدی گرفت. شاید استرس مبارزه انتخاباتی اوباما را وادار کرده باشد، پرده دیپلماسی را کنار زده و سیاست واقعی امریکا را بیان کند.موضع رسمی امریکا درباره برنامه هسته ای ایران همواره این بوده است که ایران حق دارد برنامه هسته ای صلح آمیز داشته باشد به این شرط که به تمامی سوال های آژانس پاسخ بدهد و ماهیت منحصرا صلح آمیز برنامه خود را اثبات نماید.از مذاکرات استانبول 2 به این سو، نشانه هایی بروز کرد –و در پیشنهاد بغداد به اوج رسید - که امریکا ممکن است تحت شرایطی برنامه غنی سازی را هم در ایران بپذیرد. در واقع به نظر می رسید امریکا در مسیری قرار گرفته است که جنبه صلح آمیز غنی سازی را از جنبه غیر صلح آمیز فرضی آن تفکیک کرده و به جای اصرار بر توقف غنی سازی، روی این موضوع متمرکز شود که چگونه ایران می تواند غنی سازی کند و در عین حال ضمانت هایی وجود داشته باشد که امریکا و بقیه را مطمئن کند این برنامه هرگز به جانب سلاح میل نخواهد کرد.اما عبارتی که اوباما دوشنبه شب به کار برد فرسنگ ها با این موضع فاصله دارد. اوباما در این مناظره هیچ حرفی در این باره نزد که ایران می تواند برنامه هسته ای صلح آمیز داشته باشد بلکه گفت یک معامله تنها زمانی شکل خواهد گرفت که ایران برنامه هسته ای خود را به طور کامل متوقف کند.این با همه بیانیه های رسمی دولت امریکا، پیشنهادات مکتوب آنها و آنچه نمایندگان امریکا در مذاکرات با ایران در چارچوب گروه 1+5 گفته اند کاملا متفاوت است.این جمله آدمی را وسوسه می کند به این فکر بیفتد که در واقع امریکا همین سیاست را تعقیب می کند و به همین دلیل هم هست که هیچ پیشنهاد و ابتکاری از جانب ایران که متمرکز بر اثبات ماهیت صلح آمیز برنامه غنی سازی است نهایتا به فرجام نمی رسد.
این احتمال جدی است که به زودی دور جدیدی از مذاکرات ایران و 1+5 انجام شود. اما قبل از آن امریکا باید روشن کند، سیاست واقعی اش درباره برنامه هسته ای ایران چیست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
تهدید قطع صادرات نفت ایران؛ هشدار توخالی یا واقعیت؟
رستم قاسمی تهدید کرده ایران صادارت نفت به غرب را قطع می کندرادیو فردا : وزیر نفت جمهوری اسلامی روز سه شنبه، دوم آبان ماه به غرب هشدار داد که در صورت تشدید تحریم ها علیه ایران جمهوری اسلامی صادرات نفت را به طور کامل متوقف می کند.
این تهدید وزیر نفت در حالی مطرح می شود که هم اکنون ایران برای فروش نفت خود و انتقال درآمدهای خود از محل فروش نفت با مشکلات زیادی روبروست.
این تهدیدها آنچنان که مسعود کشفی، کارشناس نفت در تگزاس به رادیو فردا می گوید چیز تازه ای نیست.
مسعود کشفی: «صحبت هایی که وزیر نفت می کند البته حقیقت ندارد. برای اینکه اگر می توانستند کاملا نفت را تولید و به میزانی که دلشان می خواست صادر کنند، چه اشکالی وجود داشت که این مسائل مطرح شود و کشوری که تا ۹۰ درصد درآمدش از محل فروش نفت است، نفتش را نفروشد؟ این تهدیدات صحیح نیست.»
در حالی که درآمدهای نفتی ایران بزرگترین بخش بودجه این کشور را تشکیل می دهد آقای وزیر نفت می گوید که ایران خود را برای مدیریت اقتصادی بدون درآمدهای نفتی آماده کرده است.
در حالی که به رغم صدها میلیارد دلار درآمد های نفتی در طول هشت سال گذشته، اوضاع اقتصادی ایران چنان آشفته است که هیچ مقامی حاضر به قبول مسئولیت اوضاع نابسامان اقتصادی نیست.
مهرداد عمادی، کارشناس اقتصادی به رادیو فردا می گوید که ادامه حیات اقتصادی در ایران بدون درآمدهای نفتی تنها زمان کوتاهی ممکن است.
مهرداد عمادی: «من تصور می کنم در کوتاه مدت این مسئله ممکن باشد. ممکن است برای چند هفته و حتی برای دو یا سه ماه ایران بتواند این کار را بکند. ولی با توجه به اینکه مهمترین منبع درآمد ارزی کشور از محل صادرات نفت است، اگر این کار را بکند فشار سنگین تر متوجه کشورهایی است که خریداران عمده نفت ایران هستند ولیکن سنگین ترین هزینه آن را اقتصاد خود ما خواهد داد.»
وی افزود: «برای اینکه با یک تصمیم بزرگترین درآمد ارزی خود را قطع می کنیم و این که شما بیایید و این شرایط را سنگین تر و این فشارها را پر رنگ تر کنید، به نظر من ما را به نزدیکی یک خودکشی اقتصادی می کشاند. امیدوارم که ما پیش از این که چنین تصمیمی بگیریم هزینه های آن را برای اقتصاد کشور ارزیابی کرده باشیم.»
رستم قاسمی، وزیر نفت جمهوری اسلامی روز سه شنبه همچنین تهدید کرد که ایران اگر نتواند نفت خود را به بازارهای جهانی انتقال دهد، اجازه نمی دهد تنگه هرمز، این آبراه مهم برای کشورهای دیگر نیز نفعی داشته باشد.
آیا این تهدید به معنی بستن تنگه هرمز است؟
منصور کشفی: «صحبت هایی که آقای وزیر نفت کرده است بارها و بارها در سال های اخیر تکرار شده است. این که ما این کار را می کنیم آن کار را می کنیم. تنگه هرمز را می بندیم.
اما مسئله این است که در دوشنبه هفته پیش دولت های کشورهای اتحادیه اروپا تحریم های جدیدتر و بسیار سخت تری را علیه رژیم جمهوری اسلامی اعلام کردند. کلیت شرکت ملی نفت ایران در قاره اروپا متوقف شده است. نه تنها شرکت ملی نفت ایران، بلکه شرکت های وابسته به صنعت نفت ایران مثل شرکت ملی نفت کش ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش ایران و حتی شرکت پخش و پتروشیمی که همگی وابسته به شرکت ملی نفت ایران هستند، کلا همگی از هر گونه داد و ستد در قاره اروپا محروم شده اند. خانم کاترین اشتون، وزیر خارجه اتحادیه اروپا هم اعلام کرد که روابط بانکی بانک های اروپا و بانک های رژیم جمهوری اسلامی از آن تاریخ قطع خواهد شد و فقط با کنترل کامل در مورد مسائل انسانی، مثل معامله یا خرید و فروش مواد غذایی و دارو ممکن است انجام شود. حتی از اجازه چاپ اسکناس هم که اینها بخواهند میزان پول را زیاد کنند تا مردم تحت فشار نباشند هم خودداری می کنند.»
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
بروجردی: مذاکره ترفند تبلیغاتی اوباما است/گروگانهای ایران در سوریه سالم هستند
» سرویس: سياسي - مجلس
کد خبر: 91080502850
جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۶
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طرح مباحثی از سوی کاخ سفید در خصوص مذاکره با ایران ترفندهای تبلیغاتی و انتخاباتی است که اوباما برای افزایش رای خود در انتخابات پیشروی ریاستجمهوری آمریکا انجام میدهد.
علاءالدین بروجردی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ادامه داد: اوباما برای کسب رای در انتخابات آتی ریاستجمهوری ایالات متحده در وضعیت مناسبی نیست از این رو طبیعی است که از هر روشی برای جلب نظر مخاطبین خود استفاده نماید.
وی با اشاره به مناظرههای رامنی و اوباما، دو کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت: از آنجا که ایران محور اساسی این مناظرات بود، میتوان این نتیجه را گرفت که طرح مباحثی درباره مذاکره با ایران تنها یک ترفند تبلیغاتی و انتخاباتی است.
وی همچنین در مورد آخرین وضعیت گروگانهای ایرانی در سوریه یعنی تکنسینها و زوار، گفت: طبق آخرین بررسیهای ما، گروگانهای ایرانی در سوریه یعنی زائران و تکنسینهای ایرانی در سلامت کامل هستند. هفتهای یک یا دو بار در ارتباط با سفیر ایران در دمشق که در خط مقدم پیگیر آزادی گروگانهای ایرانی هست، پیگیریهای لازم را انجام میدهیم، پیگیریهایی که از طریق ارگانهای ذیربط نیز انجام میشود. تمام این گزارشات حاکی از سلامتی گروگانهای ایرانی در سوریه است.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز امیدواری کرد که همچون آزادی گروگانهای ایرانی در لیبی، شاهد آزادی هرچه سریعتر گروگانهای ایرانی در سوریه باشیم.
انتهای پیامكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر