آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #5461
    مقام آمریکایی: بسته پیشنهادی ۱+۵ در مذاکرات آتی اصلاح نخواهد شد

    یک مقام دولتی آمریکا گفته بسته پیشنهادی کشورهای ۱+۵ در مذاکرات آتی با ایران تغییر نخواهد کرد.

    به گزارش خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد دولتی آمریکا به پایگاه خبری المانیتور گفته است واشنگتن پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران از این کشور میخواهد هنگام آغاز مذاکرات هستهای در پاییز سال جاری پاسخ متناسبی به کشورهای طرف مذاکرهاش بدهد.

    این مقام ارشد آمریکایی که المانیتور نامی از وی نبرده گفته است: «همه ما لحن و اظهارات مثبت روحانی را پس از انتخابات شنیدهایم.»

    وی افزود: «ما از این اظهارات مثبت خوشحالیم. اما چیزی که ما به دنبال آن هستیم رفتارهایی هستند که نشاندهنده تمایل به توافق جدی با 1+5 باشند. کلمات به تنهایی کافی نیستند. ما به پاسخهای ملموس نیاز داریم.»

    اظهارات این مقام آمریکایی در حالی ابراز شده که قرار است نمایندگان کشورهای 1+5 سهشنبه هفته آینده در بروکسل با یکدیگر ملاقات و درباره برنامه هستهای ایران گفتوگو کنند.

    مقام گمنام آمریکایی درباره این دیدار گفته است کشورهای 1+5 قرار است در این دیدار از تیم مذاکره کننده ایران در دولت آقای روحانی بخواهند به بسته پیشنهادی مطرح شده در مذاکرات هستهای در آلماتی قزاقستان در ماه فوریه پاسخ ملموس بدهد. به گفته وی این بسته پیشنهادی قبل از دیدار با ایران توسعه نخواهد یافت یا اصلاح نخواهد شد.

    وی البته افزود که این پیشنهاد به این صورت نیست که ایران مجبور باشد حتما آن را قبول کند، زیرا درباره آن مذاکره خواهد شد.

    وی گفت: «ما به ایران گفتهایم که طبق پیمان انپیتی از حق برخورداری از برنامه هستهای صلحآمیز برخوردار است، اما تا جایی که به تعهداتش عمل کند. تمام تحریمها اگر ایران به مسئولیتهایش عمل کند، برداشته خواهند شد.»

    این مقام آمریکایی افزود واشنگتن مایل است با هر مذاکره کنندهای که ایران برای گفتوگوهای 1+5 ارسال میکند به توافق برسد.

    با این حال، وی ادامه داد: «ما خیال باطل نداریم. روحانی ممکن است فردی متعادل باشد، اما او هنوز تا اندازه زیادی نماینده نظامی محافظهکار است. و پرونده هستهای ایران تا اندازه زیادی در حوزه اختیارات رهبر عالی این کشور است.»

    وی تأکید کرد: «آیا ما درباره پرونده هستهای ایران میدان عمل بیشتری خواهیم داشت؟ این چیزی است که باید منتظر بمانیم و ببینیم. ممکن است با توجه به عملکرد قبلی آقای روحانی به عنوان مذاکره کننده هستهای همین حالت پیش بیاید اما فکر کنم ما هنوز نمیدانیم آیا چنین خواهد شد یا خیر.»

    گفتوگوهای کشورهای 1+5 با ایران برای حل و فصل دیپلماتیک آنچه کشورهای غربی به آن مناقشات مربوط به برنامه هستهای ایران میگویند، انجام میشود.

    کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا ادعا میکنند برنامه هستهای ایران جنبههای نظامی دارد. تهران همواره این ادعا را رد کرده است.

    ایران تاکید دارد که به عنوان یکی از اعضای متعهد آژانس بین المللی انرژی اتمی و پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (ان پی تی)، حق استفاده از فناوری هستهای برای اهداف صلح آمیز را دارد.

    آخرین دور مذاکرات ایران و گروه «1+5» در روزهای 5 و 6 ماه آوریل امسال (16 و 17 فروردین ماه) در آلماتی پایتخت قزاقستان برگزار شد.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5462
      این مقام آمریکایی افزوده است:" این نگرانی بحق است، اما ما به اسراییلی ها گفتیم که آمریکا نه بر مبنای حرف ها و شعارهای روحانی بلکه بر مبنای اقدامات ایران در برنامه هسته ای قضاوت خواهد کرد.

      یک روزنامه اسراییلی در گزارشی نوشت که دولت باراک اوباما به اسراییل تضمین داده است که علی رغم انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران، این کشور تحریم های خود علیه برنامه هسته ای ایران را کاهش نخواهد داد.

      به گزارش عصر ایران روزنامه اسراییلی "هاآرتص" به نقل از منابع دیپلماتیک آمریکایی نوشت که پس از انتخاب روحانی هیات های دیپلماتیک آمریکایی در گفتگو با مشاوران بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل به آنها وعده دادند که تنها در صورت " تغییر نگرش" حکومت ایران در برنامه های هسته ای خود، آمریکا ممکن است تحریم های کنونی علیه این کشور را " شل کند".

      یک مقام آمریکایی به "هاآرتص" گفته است:" با انتخاب روحانی به ریاست جمهوری ایران که رویکردی دوستانه تر نسبت به غرب دارد، اسراییلی ها این نگرانی را دارند که فشارهای تحریمی علیه ایران کاهش یابد."

      این مقام آمریکایی افزوده است:" این نگرانی بحق است، اما ما به اسراییلی ها گفتیم که آمریکا نه بر مبنای حرف ها و شعارهای روحانی بلکه بر مبنای اقدامات ایران در برنامه هسته ای قضاوت خواهد کرد و باید تغییری اساسی در رفتار و نگرش حکومت ایران به وجود آید."

      این مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود، به هاآرتص گفت:" در واقع ما در مذاکرات مان به مقامات اسراییل گفتیم که نمی خواهیم فشارها به ایران را کاهش دهیم بلکه می خواهیم فشارها را افزایش دهیم از جمله تحریم جدید واحد پول ملی ایران که از اول ماه ژوئیه اجرایی می شود. در واقع تحریم های شدید علیه ایران اثراتی بسیار منفی بر اقتصاد ایران داشته و یکی از دلایل انتخاب روحانی به ریاست جمهوری نیز همین تحریم ها بوده است."

      یک مقام آمریکایی نیز گفته است:" ما در صبر و انتظار هستیم و می خواهیم ببینیم روحانی تا چه میزان جدی است و تا چه میزان برای تحقق به شعارها و وعده های دوران انتخابات خود زیر فشار خواهد بود."

      وی افزوده است:" ما تحریم هایمان را تازمانی که ایران به غنی سازی 20 درصدی خود ادامه می دهد شل نخواهیم کرد."

      یک مقام آمریکایی نیز به هاآرتص افزوده است که واشنگتن به دنبال یافتن کانالی برای مذاکره مستقیم با ایران بر سر برنامه های هسته ای این کشور است.
      گفتنی است ایران و 1+5 توافق کرده اند دور بعدی مذاکرات از ماه سپتامبر آغاز شود.

      همچنین تلویزیون کانال دو اسراییل نیز در گزارشی مدعی شده است که نتانیاهو به تلاش های خود برای افزایش فشار به دولت اوباما به منظور ترسیم یک خط قرمز مشخص برای حمله به ایران افزوده است و در غیر این صورت اسراییل در نظر دارد تا زمستان سال جاری به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند، چرا که از نظر اسراییل بعد از این مهلت دیگر زمان اسراییل برای بازداشتن ایران از اتمی شدن با حمله نظامی پایان خواهد یافت.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #5463
        سناتور فرانسوی خواستار تجدیدنظر در تحریمهای ایران شد
        یکی از سناتورهای فرانسوی با محکوم کردن تحریم ایران به دلیل برنامه هستهای، درخواست تجدیدنظر در این تحریمها را مطرح کرد.

        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «پرستیوی»، «فیلیپ مارینی» رئیس کمیته مالی سنای فرانسه از کشورهای غربی خواست تا در تحریمهایی که به دلیل برنامه هستهای ایران علیه این کشور وضع کردهاند، تجدیدنظر کنند.

        مارینی در مطلبی که هفتهنامه «لوپوئن» آن را چاپ کرده است، به جلوگیری از فعالیتهای شرکت خودروسازی «پژو سیتروئن» اشاره کرد و درخواست بازبینی در آنها را مطرح کرد.

        مارینی فعالیت شرکتهای فرانسوی در ایران را مورد توجه قرار داد و گفت که سیاستهای خصمانه آمریکا در برابر ایران نباید در کشورهای دیگری مثل فرانسه که از همکاری اقتصادی با ایران سود می برد، اجرا شود.

        این سیاستمدار فرانسوی همچنین وضع تحریم علیه کشوری بزرگ و قدرتمند مثل ایران که مرزهای مشترکی با چندین کشور دارد را محکوم کرد.

        در فوریه 2012 شرکت سیتروئن تصمیم گرفت تا روابط بازرگانی خود را با ایران قطع کند که به این ترتیب سالانه نیم میلیون خودرو به ارزش1.5 میلیارد یورو را از دست داد.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • Persian Gulf
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 38

          #5464
          در حالی که ایران ادعای سازمان مجاهدین خلق ایران در مورد احداث یک مرکز هستهای زیرزمینی جدید را رد میکند، آژانس بینالمللی انرژی اتمی میگوید اطلاعات ارائه شده از سوی مجاهدین خلق را ارزیابی خواهد کرد.
          لينك خبر:

          نظر

          • Persian Gulf
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 38

            #5465
            "آمریکا حاضر است در هفتههای پیش رو با ایران گفتوگو کند"
            به نوشته "وال استریت ژورنال" ایالات متحده به دنبال گفتوگوهای مستقیم با ایران در مورد برنامه هستهای جمهوری اسلامی است. "واشنگتن پست" هم مینویسد، دولت اوباما منتظر دریافت "پیامی روشن" از تهران است.
            لينك خبر:

            نظر

            • revolution
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 208

              #5466
              من که فکر نمیکنم غریبها کوتاه بیان باید دید تدبیر روحانی چکار خواهد کرد

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #5467
                ناگفته غضنفری از افزایش قیمت ارز/بار تحریم را به مردم انتقال ندادیم

                وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با کار شبانه روزی تلاش کردیم معضلات تحریم را حل کنیم، بار تحریم را هم به مردم انتقال ندادیم.



                مهدی غضنفری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه تولید صادراتگرا میتواند مقاومت بیشتری در مقابل تحریمها داشته باشد و در واقع مطلع اقتصاد مقاومتی به شمار میرود، اظهار داشت: صادرات باید بهگونهای باشد که کشورها نیازمند کالاهای ما باشند و به هر قیمتی کالای ما را ببرند که این باعث میشود ارتباط ارزی ما قطع نشود، مانند کاری که ترکیه با گاز ایران میکند، یا هند با نفت ما انجام میدهد. وی افزود: بنابراین هرچه بیشتر به سمت تولید صادراتگرا برویم، فشار تحریمها بهتر مدیریت خواهد شد، یعنی ما تهدید تحریم را به فرصت بکر و ناب بدل میکنیم.


                * اینکه میگویند تجارت مواد غذایی را تحریم نکردهایم، یاوه گویی بیش نیست


                غضنفری گفت: باید با توسعه صادرات خدمات فنی - مهندسی و صادرات کالا در کشورهای همسایه و غیر همسایه حضور داشته باشیم، زیرا این کار اقتصاد ما را ایمنتر میکند. چند کشور سلطهگر جهان این بار به نظر خودشان خیلی حساب شده عمل کردهاند. اما در نهایت مظلومیت و حقانیت پیروز شده و می شود. ما در این دو سال آخر خیلی سعی کردیم که این فشارها به مردم منتقل نشود. این که سلطهگران میگویند ما تجارت مواد غذایی را در مورد ایران تحریم نکردهایم و ژست بینالملل پسندی میگیرند، یاوه گویی بیش نیست، زیرا ایجاد تنگنا و مضیقه در جابهجایی پول برای خرید و تامین همین مواد غذایی نیز وجود دارد.


                * تلاش بانک مرکزی برای کنترل قیمت ارز در سال 90 جواب نداد

                وزیر صنعت ، معدن و تجارت با اشاره به اینکه از زمستان سال ٩٠ آهنگ افزایش قیمت ارز آغاز شد و در آن زمان تلاشهای معمول بانک مرکزی جواب نمیداد، عنوان کرد : دو جریان سازندگی داخلی و جریان تحریمهای رو به گسترش خارجی، در روزهای پایانی سال 90 با هم برخورد کرد و نتیجه آن شوکهای سنگین ارزی و تغییرات پیاپی در پارامترهای کلان اقتصادی، مثل سفته بازی ارز و طلا و ایجاد تورم بود.
                وی افزود : در چنین شرایطی چهره بسیاری از مسائل تغییر کرد و برخی موضوعات ساده به یک معضل بزرگ تبدیل شد. مثلاً در سالهای 89 و 90 جریان تجارت خارجی چنان سهل و روان بود که بسیاری از رسانهها و نمایندگان مجلس از دولت می خواستند که موانعی در مورد واردات برخی کالاها به وجود آید. واردکنندگان چه در مورد کالاهای اساسی و دارو و چه در مورد مواد اولیه و ماشین آلات و چه در مورد اقلام و اسطهای و مصرفی با پرداخت ١٠ درصد وجه کالا امکان گشایش ال سی داشتند و مابقی 90 درصد وجه آن را میتوانستند براحتی حتی سه یا شش ماه بعد بپردازند، یعنی اینکه هیچ صعوبت و ناهمواری وجود نداشت.


                * ادبیات اقتصادی در سال 91 و 92 دگرگون شد


                وزیر صنعت ، معدن و تجارت ادامه داد: اما با شدت گرفتن تحریمها و دو یا سه برابر شدن قیمت ارز این وضعیت کاملا به هم ریخت و به این ترتیب ادبیات اقتصادی که سالهای 89 و 90 غالب بود، دو سال بعد یعنی 91 و 92 دچار دگرگونی شد ، وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز ناچار شد مرکز مبادلات ارزی را ایجاد کند، تا از وجود جریان مستمر واردات به ویژه برای کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه اطمینان حاصل کند و یکی از تلاشهای پیگیرانه ما تعامل با بانک مرکزی برای تامین به موقع و کافی ارز بود تعاملی که در سالهای قبل نبود.
                وی افزود: بدین ترتیب، صورت مسئله تا حدی تغییر کرد و در نهایت این دو جریان در مقابل هم قرار گرفتند؛ یکی تحریمها و دیگری اقتصاد جمهوری اسلامی ایران که در مسیر سازندگی خود قرار دارد و گامهای بزرگی برمیدارد، قانون هدفمندی را پیاده کرده است و به دنبال تنقیح و پیاده سازی قوانین بانکها، بیمه، مالیات و حضور فعالانه در عرصه تجارت خارجی و به ویژه صادرات است. یک تحول عظیم اقتصادی در حال پیشروی است که ساختارها را متناسب با نیاز کشور اصلاح کند و هدفمندی یکی از این موارد است. چنین جریان عظیم توسعه اقتصادی نیازمند محیط مناسب خارجی و تعاملات گسترده با بازارهای دنیا است، اما با کمال تأسف در این دو سال آخر با بسته شدن برخی روزنهها و فضاهایی که این توسعه و سازندگی به آن نیاز دارد، با مشکلات جدیدی مواجه شدیم.


                * بلوکه شدن درآمدهای نفتی و مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی


                غضنفری گفت : در نظر بگیرید که در سال 91 از طرفی توقعات و آرزوهایی که در مردم برای توسعه صنعتی و بهبود فضای کسب و کار ایجاد شده است، به اوج خود میرسد. با سفرهای استانی، با مصوبات استانی و با قول و قرارهایی که با مردم گذاشته شده است، قرار است در همه حوزه سرمایهگذاری شود، مردم حالا منتظر هستند این تحولات اتفاق بیفتد. از طرفی، جریان تحریمها و بستهشدن مسیرها و کاهش درآمد دولت به نصف، یک افت چشمگیری در دستیابی به این اهداف ایجاد میکند. در نتیجه تقابل این دو فضای داخلی و خارجی، وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی 40 درصد از اقتصاد کشور باید پاسخگوی نیازهای تولید و بازار باشد.
                وی افزود: از سویی سرمایهگذاران بخش خصوصی که با تشویق و مساعدت ما کلنگ کاری را زده و مشغول ساخت و ساز کارخانه و پروژه شان هستند ، انتظار دارند در تکمیل پروژه به آنها کمک کنیم. اشخاصی که کارخانه خود را ساختهاند و سرمایه در گردش میخواهند، از ما انتظار دارند آن سرمایه را در اختیارشان بگذاریم، آن هم نه به میزان گذشته، بلکه حدود 10 تا 20 برابر قبل ، چرا که پیش پرداخت ١٠ درصدی LC در شرایط حاضر ١٣٠ درصد شده است. از طرف دیگر، با بلوکه شدن مقادیر عظیمی از درآمدهای نفتی نیز مواجه هستیم.


                * مشکلات تحریم را به مردم خودمان هم انتقال ندادیم


                وزیر صنعت ، معدن و تجارت ادامه داد : ما با کار شبانه روزی تلاش کردیم این معضلات را حل کنیم که بحمدالله تا حد زیادی هم موفق شدیم، ولی در عین حال به خاطر جلوگیری از سرخوردگی و یأس ذینفعان و به ویژه عدم سوء استفاده همان تحریم کنندگان نامحرم، این موضوعات را به مردم خودمان هم انتقال ندادهایم.

                غضنفری در پاسخ به این پرسش که با وجود مشکلات ایجاد شده از تحریمها و نقدهای نسبتاً تندی که به عملکرد دولت در این سالها شده، آیا مردم متوجه مشکلات شدند ، پاسخ داد: ما فکرمی کنیم وزارت صنعت، معدن و تجارت باید تمام تلاش خودش را بهکار بگیرد تا با لبخند رضایت مردم مواجه شود، یعنی لازم نیست مردم از دغدغه های ما مطلع نشوند. دولت باید این تحریمها را به گونهای دور بزند که آنچه که در ویترین اقتصاد کشور ظهور و بروز پیدا میکند، یک شرایط عادی باشد، روند سازندگی ادامه یابد و مردم به کالا دسترسی داشته باشند. در واقع، فشار زیادی بر روی وزارتخانه بود، تا این مشکلات مدیریت شود. از طرفی وجود شرایط ادغام و یکپارچه شدن تصمیمات چالشی تنها در یک وزارتخانه کمک زیادی به این مدیریت بود.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • aghaye boursi
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 109

                  #5468
                  جک استرا: می خواهم به ایران سفر کنم

                  جک استرا وزیر خارجه اسبق انگلیس طی گفتگویی با "بی بی سی" از سفر خود به ایران خبر داد.

                  به گزارش سرویس بین الملل تیکTik.ir، جک استرا گفت: به دولت حسن روحانی خوشبین هستم و قصد دارم با هدف بهبود روابط با ایران و بریتانیا، به تهران سفر کنم.

                  این نماینده مجلس عوام انگلیس افزود: پس از پیروزی روحانی از طریق سفارت عمان، برای رئیس جمهور منتخب ایران پیام تبریک فرستادم.

                  وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در این دوره بهبود پیدا کند و سفارتخانه های دو کشور در تهران و لندن بازگشایی شود.

                  استرا با بیان اینکه حسن روحانی یک مقام دولتی باشخصیت بود که همیشه میدانست درباره چه صحبت میکند اظهار داشت: او کاملا بر موضوعات مسلط بود.

                  وزیر خارجه اسبق انگلیس با ذکر خاطراتی از گفت و گو با مقام های دولت ایران در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی گفت: اگر ما توانسته بودیم با دکتر روحانی و خاتمی به توافقی آبرومندانه برسیم، ایران با این مشکلاتی که در 8 سال اخیر گرفتار آنها بوده، مواجه نمیشد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #5469
                    استراو: برای روحانی پیام تبریک فرستادم/قصد دارم به ایران سفر کنم
                    وزیر خارجه اسبق انگلیس میگوید قصد دارد با هدف بهبود روابط تهران لندن به ایران بیاید. وی همچنین از ارسال پیام تبریک به «حسن روحانی» رئیسجمهور جدید ایران خبر داد.

                    به گزارش خبرگزاری فارس، «جک استراو» وزیر خارجه اسبق انگلیس با استقبال از انتخاب «حسن روحانی» به عنوان رئیسجمهور ایران، گفت قصد دارد به زودی با هدف ارتقای روابط تهران لندن، به ایران سفر کند.

                    استراو که با شبکه بیبیسی مصاحبه میکرد گفت امیدوار است سفارتخانههای ایران و انگلیس مجددا بازگشایی شود. وی همچنین از ارسال پیام تبریک به روحانی خبر داد و گفت از آنجا که سفارت انگلیس در تهران تعطیل است، این پیام را از طریق سفارت عمان به رئیسجمهور جدید ایران فرستاده است.

                    جک استراو» در حال حاضر نماینده مجلس عوام انگلیس و عضو گروه پارلمانی دوستی ایران و انگلیس است. وی در سال 82 و در زمان آغاز مذاکرات اتمی بین ایران و سه کشور اروپایی، وزیر خارجه انگلیس بود.

                    استراو که پیش از این در مصاحبههای متعدد به تمجید از «حسن روحانی» پرداخته، در مصاحبه با بیبیسی هم آقای روحانی را شخصیتی حکومتی توصیف کرد «که همیشه میدانست درباره چه صحبت میکند و کاملا بر موضوعات مسلط بود».

                    وزیر خارجه اسبق انگلیس در یکی از مصاحبههای پیشین خود آمریکاییها را عامل به نتیجه نرسیدن مذاکرات معرفی کرده بود. وی در این مصاحبه هم گفت اگر در آن زمان توافقی حاصل میشد، «ایران با مشکلاتی که در هشت سال اخیر با آن مواجه شده، روبرو نمیشد».
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #5470
                      نتانیاهو: روحانی گرگی در لباس میش است/رئیس جمهور جدید ایران لبخند می زند و بمب می سازد/ممکن است پیش از آمریکا به ایران حمله کنیم


                      نخست وزیر اسرائیل با بیان اینکه راهبرد رئیس جمهور جدید ایران "لبخند می زند و بمب بساز" است، افزود: روحانی از احمدی نژاد به خاطر "گرگی در لباس گرگ بودن" انتقاد کرد اما استراتژی خود او آن است که "گرگی در لباس میش" باشد! وی در ادامه از امریکا خواست که به روحانی بفهماند، به ایران اجازه ساخت سلاح هسته ای را نمی دهد و گزینه ی نظامی بر روی میز است.

                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                      در شرایطی که بسیاری از کشورها، از پیروزی حسن روحانی استقبال ویژه ای کرده اند، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در فراری رو به جلو و روشی نخ نما شده، گفت که «ایران به ساخت سلاح هسته ای نزدیک و نزدیک تر است و اسرائیل ممکن است پیش از آمریکا مجبور به اقدام علیه این کشور شود.»

                      به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، نتانیاهو طی گفتگویی با شبکه ی "سی بی اس" آمریکا گفت: ایرانی ها در لبه ی خط قرمز هستند اما هنوز از آن عبور نکرده اند!

                      نخست وزیر اسرائیل افزود: آنها به بمب اتمی نزدیک و نزدیک تر هستند و باید به آنها گفته شود، بدون شک اجازه وقوع چنین امری داده نمی شود.

                      وی اضافه کرد: اسرائیل از جدول زمانی محدودتری نسبت به واشنگتن برخوردار است.

                      نتانیاهو با بیان اینکه ساعت هایمان به سرعت های مختلفی حرکت می کند اظهار داشت: ما نسبت به آمریکا آسیب پذیرتر هستیم، بنابراین باید مسئله ی چگونگی توقف ایران را (شاید) پیش از آمریکا حل کنیم.

                      نتانیاهو گفت که تهران در حال ساخت سانتریفیوژهای سریعتری است که آنها را قادر به پرش از روی خط قرمز می کند که در چندین هفته ی آتی روی می دهد.

                      وی افزود: بعید است که سیاست های هسته ای ایران در زمان روحانی تغییر پیدا کند.

                      نخست وزیر اسرائیل با بیان اینکه راهبرد رئیس جمهور جدید ایران "لبخند می زند و بمب بساز" است، افزود: روحانی از احمدی نژاد به خاطر "گرگی در لباس گرگ بودن" انتقاد کرد اما استراتژی خود او آن است که "گرگی در لباس میش" باشد!

                      وی در ادامه از امریکا خواست که به روحانی بفهماند، به ایران اجازه ساخت سلاح هسته ای را نمی دهد و گزینه ی نظامی، همچنان بر روی میز است.


                      مترجم: محمد امین فرزانه
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #5471
                        این مقام اسرائیلی که خواست نامش منتشر نشود افزود: تهران پیشنهاد خواهد کرد به طور موقت غنی سازی اورانیوم را متوقف کند یا اینکه بخشی از اورانیوم غنی شده 20 درصدی را تبدیل به سوخت کند و در مقابل بخشی از تحریم ها رفع شوند.

                        خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام مسؤول اسرائیلی خبر داد ایران تلاش می کند پیشنهاد جدیدی را در مذاکرات آینده با گروه 1+5 ارائه کند.

                        به گزارش عصر ایران، هنوز زمان برگزاری جلسه بعدی مذاکرات ایران و گروه 1+5 بر سر برنامه هسته ای تهران مشخص نیست اما قطعا بعد از آغاز به کار رسمی دولت حسن روحانی در ریاست جمهوری خواهد بود.

                        قرار است روز سه شنبه آینده، نمایندگان کشورهای عضو گروه 1+5 در نشستی به میزبانی کاترین آشتون مسؤول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل، درباره آینده مذاکرات با ایران بر سر برنامه هسته ای اش گفتگو کنند.

                        این مقام اسرائیلی که خواست نامش منتشر نشود افزود: تهران پیشنهاد خواهد کرد به طور موقت غنی سازی اورانیوم را متوقف کند یا اینکه بخشی از اورانیوم غنی شده 20 درصدی را تبدیل به سوخت کند و در مقابل بخشی از تحریم ها رفع شوند.

                        وی افزود: این انعطاف ایران بی معنی است. این اقدام مثال دیگری برای سیاست ایران است که به دنبال فریب جامعه بین المللی است. اسرائیل با این پیشنهاد ایران کاملا مخالفت خواهد کرد. اسرائیل همه پیشنهادهایی که شامل توقف کامل غنی سازی اورانیوم، تبدیل همه اورانیوم غنی شده به سوخت، تعطیلی سایت غنی سازی فردو و تعطیلی فعالیت سایت پلوتونیوم نباشد را رد می کند.

                        این موضوع در حالی مطرح می شود دولت روحانی هنوز به طور رسمی کار خود را آغاز نکرده است.

                        پیش از این سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز دو مرتبه گفته بود مقامات ایرانی قبل از انتخابات ریاست جمهوری گذشته، از آمادگی خود را برای بررسی گزینه توقف موقت غنی سازی 20 درصدی سخن گفته اند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #5472
                          «معاریو» به نقل از مقام بلندپایه اسرائیلی:
                          گزینه حمله به ایران دیگر روی میز نیست

                          یک دیپلمات بلندپایه اسرائیلی میگوید گزینه حمله نظامی به تأسیسات هستهای ایران دیگر در دستور کار نیست و سران اسرائیل هم ارادهای برای این کار ندارند.

                          به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه صهیونیستی «معاریو» به نقل از یک مقام بلندپایه دیپلماتیک اسرائیل نوشت گزینه حمله به تأسیسات هستهای ایران دیگر در دستور کار نیست.

                          به گفته این منبع، مقامات نظامی و سیاسی اسرائیل دیگر اراده کافی برای انجام چنین اقدامی ندارند. وی افزود دستگاه نظامی اسرائیل تا الان هیچ طرح عملی برای حمله به تأسیسات هستهای و جلوگیری از پیشرفته برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است.

                          این گزارش در حالی منتشر شده که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیمصهیونیستی روز گذشته ادعا کرد که ممکن است اسرائیل به تنهایی وارد عمل شده و به تأسیسات هستهای ایران حمله کند. وی همچنین گفت ایران به خط قرمز نزدیک شده و ممکن است در عرض چند هفته از این خط عبور کنند.

                          نتانیاهو همچنین افزایش تحریمها علیه ایران را خواستار شده و گفته بود آمریکا باید ثابت کند که حاضر است واقعا در برابر برنامه هستهای ایران به گزینه نظامی روی آورد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • 123
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 188

                            #5473
                            رویترز: رای دادگاههای اروپا به نفع بانکهای ایران به فروپاشی شبکه تحریمهای ضدایرانی میانجامد
                            به نوشته رویترز اتحادیه اروپا برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران تلاش میکند تا شرکتها و افرادی را که با این کشور مراوده اقتصادی دارند مورد تحریم قرار دهد، «اما دهها مورد از این شرکتها و افراد این تحریمها را در دادگاهها مورد اعتراض قرار داده و حالا برخی از آنها هم در حال پیروزی در پروندهها هستند. این امر سیاستگذاران اروپایی را آشفته کرده و زنگ خطر را در آمریکا به صدا درآورده است».
                            نگرانی که بین مقامات اتحادیه اروپا وجود دارد این است که اگر حفرههای دیگری نیز ایجاد شود و این حفرهها به هم بپیوندند، تمام شبکه تحریمها شروع به فروپاشی کند.

                            به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز در گزارشی تحلیلی درباره وضعیت تحریمهای اعمالشده علیه ایران و تأثیرات آنها بر اقتصاد ایران، نوشت: اتحادیه اروپا در تلاشهای چند سالهاش برای پیچیدن توری از تحریمها به دور ایران و متوقف کردن برنامه هستهای این کشور، حالا با بزرگترین مشکل روبرو شده است: دادگاههای خود این اتحادیه.

                            به نوشته رویترز اتحادیه اروپا برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران تلاش میکند تا شرکتها و افرادی را که با این کشور مراوده اقتصادی دارند مورد تحریم قرار دهد، «اما دهها مورد از این شرکتها و افراد این تحریمها را در دادگاهها مورد اعتراض قرار داده و حالا برخی از آنها هم در حال پیروزی در پروندهها هستند. این امر سیاستگذاران اروپایی را آشفته کرده و زنگ خطر را در آمریکا به صدا درآورده است».

                            این یادداشت میافزاید: تا الان هیچیک از آرای دادگاهها قطعی نشده، اما با تهدیدات آشکاری که اسرائیلیها علیه برنامه هستهای ایران انجام میدهند، واشنگتن بیم آن را دارد که ضعیف شدن تحریمها به قوت گرفتن احتمال آغاز یک جنگ بیانجامد.

                            دادگاههایی که باید بدون مدرک تصمیمگیری کنند

                            اصل این قضیه از آنجا نشات میگیرد که دولتهای اروپایی از افشای مدارکی که این افراد را به برنامه هستهای ایران مرتبط میکند، خودداری میکنند. این کشورها میگویند افشای این مدارک محرمانه به تلاشها برای مبارزه با برنامه هستهای ایران لطمه میزند.

                            دادگاهها این بهانه را رد کرده و میگویند اگر قرار است تصمیمی گرفته شود، لازم است مدارک و مستندات مربوط به آن ارائه شود. وکلای ایرانیها هم به سادگی میگویند که هیچ مدرکی که وجود ارتباط با برنامه هستهای را نشان دهد، وجود ندارد. نگاهی که از سوی قضات انگلیسیای هم که برخی از این مدارک محرمانه را مورد بررسی قرار دادهاند، مورد تائید قرار گرفته است.

                            «سروش زایوالا» وکیل بانک ملت که علیه تحریمها اقدام کرده است، میگوید: کاملا مبرهن است که هیچ مدرکی وجود ندارد.

                            اتحادیه اروپا در سال 2010 به بهانه رابطه بانک ملت با برنامه هستهای، داراییهای این بانک را مسدود کرده بود. بانک ملت در ماه ژانویه با اعلام اینکه هیچ سندی که نشان دهد چنین رابطهای بوده، وجود ندارد توانست در دومین دادگاه ارشد لوکزامبورگ پیروز شود.

                            زایوالا در این مورد میگوید: رئیس دادگاه از وکیل اتحادیه اروپا پرسید آیا میتوانید مدرکی ارائه دهید؟ و آنها گفتند نه، این ایران است و شما باید فرض کنید که چنین مدرکی هست. قاضی به شدت برآشفت و گفت اینجا محضر قانون است و شما نمیتوانید چیزی را فرض کنید.

                            این دادگاه نهایتا در روز 29 ژانویه در رأیی قاطع اعلام کرد اتحادیه اروپا از تعهد خود مبنی بر ارائه مدارک مستند تخطی کرده است.

                            البته اتحادیه اروپا درخواست تجدید نظر در حکم را داده و به همین جهت هنوز تحریمها علیه بانک لغو نشده، اما همین مورد نشان میدهد که دولتهای اتحادیه اروپا برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران با چه دشواری روبرو هستند.

                            مسئله اینجاست که وکلای اتحادیه اروپا از دادگاهها میخواهند که به اتحادیه اروپا اعتماد کنند و آنها هم از این کار خودداری میکنند. کشورهای اروپایی ممکن است برای اطمینان از اجرای تحریمها مجبور به ارائه اسناد حتی محرمانه به دادگاهها شوند. البته با توجه به قوانین حاکم بر دادگاههای اتحادیه اروپا، این دادگاهها پس از آن باید تمام اسناد را علنی کنند که این امر هم روند تصویب تحریمها را افشا میکند.

                            یک دیپلمات اروپایی که میخواهد نام او افشا نشود، در این مورد میگوید: فعلا هیچ راهی وجود ندارد که بتوان اطلاعات را بدون آنکه علنی شوند در اختیار دادگاهها قرار داد. و نکته بغرنج قضیه هم همین جاست. ما نمیتوانیم به همین راحتی اطلاعات را همه جا پخش کنیم.

                            نگرانی آمریکا از ناتوانی اتحادیه اروپا در اجرای کامل تحریمها

                            «دیوید کوهن» معاون اطلاعات مالی و تروریسم وزارت خزانهداری آمریکا در مورد این موضوع میگوید: این مایه نگرانی است که اتحادیه اروپا در اجرای برخی از طرحهایش با مشکل مواجه است.

                            در مقابل «مایا لستر» وکیل مستقر در لندن این اقدام بانکهای اروپایی را شجاعانه خوانده و میگوید این دادگاهها به جنبه سیاسی تحریمهای ایران توجهی ندارند.

                            رویترز در ادامه با اشاره به اینکه دادگاه بانک ملت اعلام کرده است که اتحادیه اروپا به درستی شواهد مربوط به همکاری این بانک با برنامه هستهای ایران را بررسی نکرده است، مینویسد: تصمیمات در مورد تحریمهای ایران که باید با اجماع تمام کشورها اتخاذ شود، معمولا با طرحی آغاز میشود که یک یا دو کشور عضو شورای امنیت یعنی انگلیس و فرانسه ارائه میکنند و دیگر اعضای اتحادیه اروپا هم به مدارک آنها اعتماد میکنند.

                            بانک ملت ماه گذشته در یک دادگاه دیگر هم پیروز شد. این بار در دیوان عالی بریتانیا. قضات این دادگاه نیز اعلام کردند که دولت بریتانیا به اشتباه رأی به تحریم این بانک داده است. دیوان عالی بریتانیا حتی یک گام نیز جلوتر رفت. این دادگاه که بر اساس قوانین انگلیس میتواند جلسات غیرعلنی و محرمانه برگزار کند، به مدارک طبقهبندیشده نیز دسترسی داشت و پس از بررسی این مدارک اعلام کرد تحریمهای اعمال شده علیه بانک، «غیرمنطقی» و «مستبدانه» است. این بدان معنی است که ممکن است ارائه اسناد محرمانه به دادگاهها هم نتواند مشکلی را در جهت توجیه تحریمها حل کند.

                            وقتی شبکه تحریمها در آستانه فروپاشی قرار میگیرد

                            رویترز در ادامه مینویسد: در حالی که تا همین مرحله هم شبکه تحریمها با چند حفره مواجه شده، پروندههای دیگری هم در نوبت هستند. نگرانی که بین مقامات اتحادیه اروپا وجود دارد این است که اگر حفرههای دیگری نیز ایجاد شود و این حفرهها به هم بپیوندند، تمام شبکه تحریمها شروع به فروپاشی کند.

                            از دید سیاستگذاران غربی، بانکها اهداف اساسی تحریمها هستند و این واقعیت که ممکن است این بانکها بتوانند در دادگاهها پیروز شوند، میتواند نگرانکننده باشد.

                            بعد از رأی دادگاه لوکزامبورگ در مورد بانک ملت، در ماه فوریه هم رأیی به نفع بانک صادرات ایران که یکی از بزرگترین وامدهندگان این کشور است، صادر شد. اکنون پروندههای دیگری هم در نوبت بررسی قرار دارند.

                            بنا بر اعلام مقامات بانک لوکزامبورگ، در ماه سپتامبر هم قرار است پرونده بانکهای ایرانیِ «هندلزبانک»، «پست بانک» و «بانک بینالمللی پرشیا» مورد بررسی قرار گیرد. بانک مرکزی ایران هم پروندهای دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد. علاوه بر این دهها شرکت مهم کشتیرانی و صنایع مرتبط با نفت هم چنین پروندههایی در این دادگاه دارند.

                            به نوشته رویترز، حتی جنبههای فنی برنامه هستهای ایران هم مورد قضاوت قرار گرفته است. در ماه می، بانک لوکزامبورگ به نفع شرکت ایرانی صنایع الکتریکی «ایران ترانسفو» رأی داد. این شرکت متهم بوده است که به ساخت تأسیسات هستهای «فردو» کمک کرده است.

                            یکی از وکلای اتحادیه اروپا در مورد این پرونده میگوید: شورا (دولتهای اتحادیه اروپا) هیچ مدرکی که ثابت کند این شرکت در ساخت «فردو» نقش داشته، ارائه نکردهاند. دادگاه هم گفت شما هیچ چیز ارائه نکردهاید، پرونده خالی از مستندات است، پس شما پرونده را میبازید.

                            تلاش اروپاییها برای یافتن راهی جهت اعمال کامل تحریمها

                            به نوشته رویترز در حال حاضر مقامات اروپایی در حال بررسی چند راهکار برای این مسئله هستند. مقامات انگلیسی که همواره نقشی برجسته در اعمال تحریمها علیه ایران داشتهاند، به علاوه وکلای اتحادیه اروپا در حال رایزنی با دادگاه لوکزامبورگ هستند تا بتوان با تصویب قوانینی، از اسناد محرمانه در جلسات استماع دادگاه استفاده کرد.

                            وکلای اتحادیه اروپا میگویند در صورتی که اهمیت این موضوع برای قضات روشن شود، ممکن است پیشرفتهایی در جهت رفع نگرانیها صورت گیرد، اما این امر زمانبر است.

                            یکی دیگر از راههایی که اکنون مورد بررسی قرار گرفته، تحریم کامل بخش اقتصادی ایران است. وکلای اتحادیه اروپا میگویند با این کار دیگر نیازی به اثبات وجود ارتباط میان بانک و فعالیتهای هستهای وجود ندارد.

                            اتحادیه اروپا پیش از این اقدامات گستردهای را علیه بخشهای انرژی و کشتیرانی ایران انجام داده است. اما اقدامات بیشتر احتمالا با مقاومت شدید بسیاری از دولتهای اروپایی مواجه میشود.

                            کارشناسان امور تحریمها میگویند به عنوان نمونه صدها شرکت کوچک آلمانی روابط مشروع تجاری با ایران دارند. آلمان از همین راه در سال گذشته ماهانه 250 میلیون دلار صادرات به ایران داشته است.

                            در حالی که بریتانیا و فرانسه به عنوان دو قدرت نظامی اصلی اروپا به دنبال افزایش تحریمها هستند، برخی دیگر شرکای آنها ادامه روابط تجاری اما تحت نظارت دقیق را ترجیح میدهند، و همین امر به بروز اختلافاتی در بلوک اروپایی منجر شده است.

                            همانطور که یکی از وکلای اتحادیه اروپا در این مورد میگوید: منافع اساسی اعضای مختلف اتحادیه اروپا با هم متفاوت است.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #5474
                              زلزله موشک های ایرانی در شورای امنیت
                              آنها با این استدلال که هنوز دولت حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران مستقر نشده است و سیاست های دولت جدید ایران در این زمینه مشخص نشده است، جلوی مصوبه محکومیت ایران در شورای امنیت را گرفته اند.

                              روسیه و چین مانع از از فشار شورای امنیت بر ایران در موضوع آزمایش موشکی سال گذشته ایران در رزمایش ولایت 90 در دریای عمان شدند.

                              به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز " گری کینلان"نماینده استرالیا در سازمان ملل و رییس کمیته تحریم های ایران در شورای امنیت ،ضمن اعلام این مطلب گفته است که روسیه و چین درخواست کارشناسان کمیته تحریم ایران در شورای امنیت را برای تشدید فشار بر ایران را رد کرده و مانع مصوبه جدیدی علیه ایران شدند.

                              موضوع مورد اختلاف گزارشی بوده است که از سوی کینلان به عنوان رییس کمیته تحریم های ایران تهیه شده بود و با اریه شواهدی از نقض تحریم های تسلیحاتی و موشکی شورای امنیت علیه ایران، خواستار تشدید فشارهای تحریمی بر ایران شده بود.

                              در این گزارش به مواردی چون آزمایش های موشکی ایران در رزمایش های اخیر و نیز ارسال سلاح از سوی ایران به حزب الله و حماس که از نظر کشورهای غربی ناقض قطعنامه های تحریم تسلیحاتی و موشکی ایران است، اشاره شده بود.

                              در گزارشی که توسط کارشناسان کمیته تحریم های ایران در شورای امنیت منتشر شده است از موشک های شهاب 1 تا 3 ( و به طور مشخص آزمایش موشک شهاب 3 در رزمایش پیامبر اعظم 7)، زلزال، فاتح 110، موشک های تندر و موشک ضد کشتی " خلیج فارس" به عنوان منشا اختلاف در میان اعضای کمیته تحریم ایران نام برده شده است.

                              کشورهای غربی حامی تحریم ایران انجام آزمایش های موشکی ایران و موشک های نامبرده شده را مصداق نقض تحریم های تسلیحاتی و موشکی ایران می دانند در حالی که روسیه و چین این موشک های و آزمایش های موشکی ایران را ناقض تحریم ها نمی دانند.

                              بنا به گفته دیپلمات های سازمان ملل که خواسته اند نامی از آنها برده نشود، روسیه و چین شواهد ارائه شده به شورای امنیت برای تفسیر آزمایش های موشکی ایران به عنوان نمونه ای از مغایرت با مصوبات شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران را کافی ندانستند و مانع طرح آن در شورای امنیت شدند.
                              خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دیپلمات های سازمان ملل نوشت که روسیه و چین با این استدلال که هنوز دولت حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران مستقر نشده است و سیاست های دولت جدید ایران در این زمینه مشخص نشده است، جلوی مصوبه محکومیت ایران در شورای امنیت را گرفته اند.

                              رویترز می نویسد نماینده روسیه در کمیته تحریم های ایران در مخالفت با موضع برخی کشورهای غربی حامی تشدید فشار بر ایران گفته است که شواهد این کشورها در مغایرت آزمایش های موشکی ایران با تحریم های شورای امنیت ، کافی نبوده و باید از موضعگیری شتابزده در این مورد اجتناب کرد.
                              نماینده چین هم گفته است کشورش مخالف وارد آوردن فشار بیشتر و تحریم جدید علیه ایران است.

                              "روزماری دیکارلو" نماینده آمریکا در کمیته تحریم نیز پس از مخالفت های چین و روسیه اعلام کرده است، واشنگتن از اینکه کمیته تحریم های ایران نتوانسته به جمع بندی و موضع واحد و آشکار در این زمینه برسد، ناامید شده است.

                              وی افزود: هیچ نکته مبهمی در مورد ممنوعیت آزمایشهای موشکی ایران به موجب قطعنامه های تحریمی شورای امنیت وجود ندارد و بیشتر اعضای شورای امنیت در این زمینه هم نظرند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #5475
                                نامه 29 مقام سابق آمریکا در حمایت از روحانی به اوباما پس از اظهارات نتانیاهو

                                روز دوشنبه گروهی از 29 مقام سابق دولتی، دیپلمات ها، کارشناسان امنیت ملی و نظامیان نامه ای به اوباما نوشتند و از او خواستند که از سیگنال های روحانی استفاده کند.

                                نیویورک تایمز نوشت: روحانی علاقه خود برای بهبود روابط با آمریکا را نشان داده است، با این حال مشخص نیست که ایا او بر سر برنامه هسته ای نرمش نشان می دهد یا خیر.

                                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛روز دوشنبه گروهی از 29 مقام سابق دولتی، دیپلمات ها، کارشناسان امنیت ملی و نظامیان نامه ای به اوباما نوشتند و از او خواستند که از سیگنال های روحانی استفاده کند.

                                نیویورک تایمز اشاره ای به این "سیگنال های ارسال شده توسط روحانی" نکرده است.

                                در این نامه ، از پیروزی روحانی به عنوان "فرصتی بزرگ برای احیای تلاش های دیپلماتیک برای حل بن بست هسته ای ایران" یاد شده است.

                                این نامه یک روز پس از اظهارات بنیامین نتانیاهو برای فشار به دولت اوباما در جهت اتخاذ موضعی خصمانه علیه ایران و روحانی به رییس جمهور آمریکا ارسال شد.

                                مترجم: محمد امین فرزانه
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X