آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #5476
    بولتون: اسرائیل باید همان دیروز به ایران حمله می کرد/روحانی تله ای برای واشنگتن است

    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : جان بولتون سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل گفت که اسرائیل باید همان دیروز به ایران حمله می کرد.

    به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، بولتون طی گفتگویی با جروسالم پست حسن روحانی رئیس جمهور متخب ایران را تله و دامی برای واشنگتن دانست و گفت: اسرائیل باید همان دیروز به ایران حمله می کرد چراکه هر روز که می گذرد اسرائیل با خطر بزرگتری مواجه می شود.

    وی افزود: من می فهمم که چرا اسرائیل قصد حمله به ایران را دارد.

    سفیر اسبق امریکا در امریکا اضافه کرد: امریکا و اسرائیل نمی توانند اطلاعات دقیق در مورد توانایی هسته ای ایران داشته باشند اما اگر اسرائیل پس از دستیابی ایران به تونایی هسته ای حمله کند باید انتظار حمله تلافی جویانه هسته ای ایران را داشته باشد.

    بولتون در بخش دیگری از این گفتگو تفاوت عمده بین محمود احمدی نژاد و روحانی را تنها لفاظی دانست.

    وی بیان داشت: اینکه می گویند روحانی با جدیت مذاکره خواهد کرد نشان می دهد که این دولت بر روی سیاره ی دیگری است.

    بولتون ادامه داد: بیش از 10 سال مذاکره درباره برنامه هستهای ایران صورت گرفته است و تنها به یک زیرساخت گسترده و عمیق منجر شده است. روحانی یک تله ناآگاهانه است و ما درست به درون این تله افتادیم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5477
      مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از نشست گروه 1+5 در بروکسل اعلام کرد این گروه خواستار برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ است.

      به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا و نماینده گروه 1+5 برای مذاکره با ایران خوستار تشکیل هر چه سریعتر گروه مذاکره کننده ایرانی برای از سرگرفته شدن مذاکرات هستهای شد.

      اشتون که پس از نشست مدیران سیاسی گروه 1+5 (آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلیس، چین و آلمان)در بروکسل صحبت میکرد گفت که انتظار داریم ایران گروه جدیدی را تعیین کند.

      وی گفت: انتظار داریم [ تعیین گروه جدید] سریعا انجام شده و امکان برگزاری دیدار جدید در اسرع وقت امکان پذیر باشد.

      اشتون درباره نشست مدیران سیاسی گروه 1+5 در بروکسل گفت: با هدف بررسی بهترین راه برای ایجاد راه حل دیپلماتیک برای برنامه هستهای ایران گرد هم آمدیم.

      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #5478
        روسیه از علاقه همه اعضای گروه «1+5» برای مذاکره با ایران خبر داد



        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، وزارت خارجه روسیه در بیانیهای اعلام کرد که گروه «1+5» میانجیانگران بینالمللی در حل و فصل مسائل پیرامون برنامه هستهای ایران علاقه مند هستند تا دور بعدی مذاکرات با طرف ایرانی در آینده بسیار نزدیکی انجام شود.

        بر اساس اطلاعات وزارت خارجه روسیه، روز سه شنبه در بروکسل مدیران سیاسی کشورهای عضو گروه «1+5» (روسیه، آمریکا، چین، انگلیس و فرانسه بعلاوه آلمان) با حضور "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با یکدیگر یک نشست مشورتی در رابطه با ایران داشتند که از طرف روسیه نیز "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر خارجه در این نشست حضور داشت.

        در این بیانیه آمده است: این نشست تمایل همه طرفین برای ادامه تلاشها با هدف یافتن راه حلی سیاسی-دیپلماتیک برای مسائل پیرامون برنامه هستهای ایران بر اساس اصل اقدام گام به گام و متقابل را به اثبات رساند، بخصوص اینکه "حسن روحانی" رئیسجمهوری منتخب ایران آمادگی خود برای همکاری در این زمینه را اعلام کرده است. در این نشست همه طرفین بر علاقه مندی خود برای برگزاری شدن دور بعدی مذاکرات تمام و کمال با نماینده جدید ایران در آینده بسیار نزدیک تاکید کردند.

        وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که ریابکوف در حاشیه این نشست دیداری جداگانه نیز "وندی شرمن" معاون وزیر امور خارجه آمریکا داشت که در جریان آن مسائل مهم بینالمللی و دوجانبه مورد بررسی طرفین قرار گرفت.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #5479
          گزینههای احتمالی تیم جدید مذاکرات هستهای


          » سرویس: رسانه هاي ديگر - رسانه ديگر
          کد خبر: 92042716813
          پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۶



          ترکیب دیپلماتها و مذاکرهکنندگان ارشد ایران برای پیشبرد اهداف دیپلماتیک دولت حسن روحانی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
          به گزارش ایسنا به نقل از اعتماد، با توجه به اینکه از یکسو مهمترین مباحث مورد انتقاد از سوی حسن روحانی در جریان مبارزات انتخاباتی معطوف به تصمیمگیریها و رفتارهای دولت نهم و دهم در حوزه مسائل سیاست خارجی بوده و از سوی دیگر انتظار ۱+۵ برای دور جدید مذاکرات هستهیی با ایران است، ترکیب دیپلماتها و مذاکرهکنندگان ارشد ایران برای پیشبرد اهداف دیپلماتیک دولت حسن روحانی از اهمیت فراوانی برخوردار است، بهگونهیی که نه تنها این موضوع داخل ایران طی هفتههای گذشته محل گمانهزنیهای محافل سیاسی و رسانهیی بوده که حتی دیگر کشورها و بهویژه دولتهای ۱+۵ نیز در انتظار شناختن دیپلماتهای دولت یازدهم هستند.
          بر همین اساس به نظر میآید که ترکیب تیم دیپلماتیک ایران در دولت یازدهم متشکل از دیپلماتهای کارکشته و مذاکرهکنندگان حرفهیی خواهد بود که این گروه از لحاظ سوابق هیچ شباهتی به گروه فعلی نخواهد داشت. بر اساس شواهد و قرائن موجود میتوان پیشبینی کرد که هشت نفر اعضای تیم جدید هستهیی ایران از میان این چهرهها باشند:
          محمدجواد ظریف
          ظریف که به مدت پنج سال (از ۱۴ مرداد سال ۱۳۸۱ تا ۵ تیر سال ۱۳۸۶) سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد بود سال ۸۶ پس از بازگشت از ماموریت سفارت دائم ایران در سازمان ملل کمتر از او خبری شنیده شده است و تا پیش از پیروزی حسن روحانی گفته میشد که مشغول فعالیتهای دانشگاهی است. اگرچه گفته میشود علی اکبر صالحی طی یک سال گذشته از او درخواست مشاوره داشته که ظریف هرگز واکنشی به این خبر نداشته است. سوابق ظریف عبارتند از: سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، دستیار ارشد وزیر خارجه، معاون حقوقی و بینالمللی وزارت خارجه، دبیر اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، استاد دانشکده روابط بینالملل و عضو تیم مذاکرات هستهیی در دوران روحانی.
          علیاکبر ولایتی
          علیاکبر ولایتی دیپلمات شناختهشدهیی است. سیاستمداری که در جریان مناظرههای تلویزیونی بیش از آنکه اشتراک گفتاری با کاندیداهای اصولگرا داشته باشد نزدیک به حسن روحانی سخن گفت. او و روحانی در این مناظرهها چندین بار حرفهای یکدیگر را تایید کردند و عملکرد سعید جلیلی، دبیر فعلی شورای عالی امنیت ملی را مورد نقد جدی قرار دادند. با توجه به تجربه ولایتی در حوزه سیاست خارجی و ارتباطات خارجی او، خبر حضور ولایتی در سمت شورای عالی امنیت ملی میتواند صحت داشته باشد. ولایتی از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶ وزیر خارجه و از آن تاریخ تاکنون مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل است.
          سیروس ناصری
          ناصری از دیپلماتهایی است که در زمان نمایندگی ایران در مقر سازمان ملل در ژنو، به عنوان یکی از اعضای تیم مذاکراتی قطعنامه ۵۹۸ در عرصه سیاست خارجی مطرح شد. پس از آن در دوران روحانی، از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهیی ایران بود. ناصری که باسابقهترین سفیر ایران در ژنو و وین شناخته میشود، مدتی سخنگوی تیم هستهیی روحانی بوده است.
          سید حسین موسویان
          سخنگوی تیم هستهیی روحانی که هماکنون به عنوان پژوهشگر میهمان در دانشگاههای آمریکا فعالیت دارد، بهخاطر سوابق تحصیلاتی در آمریکا وارد تیم روحانی در شورای عالی امنیت ملی در مذاکرات هستهیی شد و بعد از تغییر دولت هشتم و روی کارآمدن دولت احمدینژاد، از این سمت برکنار شد. سوابق موسویان عبارتند از: سفیر اسبق ایران در آلمان، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکرهکننده ارشد هستهیی، معاون مرکز تحقیقات استراتژیک، عضو موسس حزب اعتدال و توسعه و مدیر پیشین روزنامه ایراننیوز.
          محمدرضا البرزی
          البرزی، سفیر و نماینده سابق ایران در مقر سازمان ملل در ژنو بوده است. معاونت پژوهشهای روابط بینالملل مرکز تحقیقات استراتژیک و مدیریت کل اسبق سیاسی و بینالملل وزارت امور خارجه در زمان خرازی، از دیگر سوابق اجرایی البرزی است.
          امیرحسین زمانینیا
          زمانینیا، عضو سابق تیم هستهیی در حالحاضر در مرکز تحقیقات استراتژیک مشغول فعالیت است. زمانینیا نخستین فرد از تیم مذاکرهکنندگان هستهیی بود که در نخستین کنفرانس مطبوعاتی روحانی که دو روز پس از اعلام نتایج انتخابات برگزار شد، مدیریت جلسه را بر عهده داشت.
          سوابق زمانینیا عبارت است از: معاون پژوهشهای روابط بینالملل مرکز تحقیقات استراتژیک، مدیرکل اسبق سیاسی و بینالملل وزارت امور خارجه، سفیر اسبق ایران در مالزی، عضو تیم مذاکرهکننده هستهیی و از مدیران ارشد دفتر ایران در نیویورک (سازمان ملل) در دوره خرازی.
          سید محمد صدر
          صدر از چهرههای برجسته سیاست خارجی دوران اصلاحات است. صدر در کنار محسن امینزاده دو مدیر ارشد خاتمی در وزارت خارجه اصلاحات بودند. سوابق وی عبارتند از: معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه دوران اصلاحات و مشاور سید محمد خاتمی، پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات وزارت خارجه، عضو موسس جبهه مشارکت.
          علی جنتی
          علی جنتی اگر چه پسر آیتالله جنتی است اما بر خلاف پدرش از لحاظ سیاسی جزو شخصیتهای نزدیک به آیتالله هاشمی رفسنجانی است. رئیس صدا و سیمای خوزستان، استانداری خوزستان، رئیس دفتری هاشمی رفسنجانی در مجلس، دو بار سفیر ایران در کویت و معاون سیاسی وزارت کشور از سوابق علی جنتی است. جنتی رفاقت صمیمانهیی با حسن روحانی دارد و به نظر میرسد که او یکی از اعضای تیم جدید هستهیی ایران باشد.
          فریدون وردینژاد
          وردینژاد اگر چه به جز یک دوره سفارت در چین، در زمان ریاستجمهوری خاتمی، سوابق خاصی در سیاست خارجی ندارد اما بهدلیل حضور پررنگ رسانهیی در دوران اصلاحات و سوابق اجرایی وی که شامل هشت سال مدیریت خبرگزاری ایرنا و همچنین روزنامه ایران از ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۰، سفیر ایران در چین، از موسسان حزب اعتدال و توسعه، استاد رشته مدیریت در دانشگاه تربیت مدرس، معاون پیشین نیروی قدس سپاه، عضویت در کمیته سیاسی، علمی و راهبردی سند چشمانداز ۲۰ ساله نظام در مجمع تشخیص مصلحت و عضویت در کمیته سیاست خارجی و روابط بینالملل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام میشود و با توجه به اینکه از افراد نزدیک به روحانی است، از اعضای احتمالی ترکیب تیم سیاست خارجی او خواهد بود. وردینژاد در سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه تهران بازنشسته شد.
          محمود واعظی
          دکتر واعظی از دیپلماتهای قدیمی وزارت خارجه از سال ۱۳۶۵ به این وزارتخانه پیوسته است. سمتهای اجرایی دکتر واعظی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به ترتیب عبارتند از: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵، مشاور وزیر خارجه از سال ۶۵ تا ۶۶، معاون سیاسی اروپا و آمریکای وزارت خارجه از سال ۶۸ تا ۷۶، معاون اقتصادی وزارت خارجه از سال ۷۶ تا ۷۸، معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک از سال ۷۸ تاکنون. او همچنین معاون اروپای وزارت خارجه در دهه ۸۰ و مشاور دکتر روحانی در امور سیاست خارجی است. واعظی جدا از حضور احتمالی در تیم هستهیی جدید از کاندیداهای اصلی وزارت خارجه دولت یازدهم نیز هست.
          علیاکبر صالحی
          صالحی اگر چه وزیر خارجه دولت احمدینژاد است و روزگذشته اعلام کرد که تا کنون صحبتی از سوی روحانی با وی برای ماندن در تیم جدید هستهیی نشده است اما با توجه به سوابق وی و همچنین حضورش در تیم مذاکرات هستهیی زمان روحانی یکی از گزینههای احتمالی تیم جدید هستهیی ایران است. صالحی میتواند روند مذاکرات هستهیی فعلی را در اختیار تیم جدید بگذارد. سوابق وی به ترتیب عبارتند از: رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف، نماینده دائمی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی، عضو تیم مذاکرهکننده هستهیی در دوره روحانی، معاون وزیر علوم و سفیر ایران در سازمان کنفرانس اسلامی در جده.
          محمد سعیدی
          معاون سابق برنامهریزی، بینالملل و امور مجلس سازمان انرژی اتمی و تیم مذاکرهکنندگان که هماکنون اخبار دقیقی از فعالیتهای وی در دسترس نیست.
          غلامعلی خوشرو
          خوشرو نیز در کنار امینزاده و صدر از مدیران و معتمدان خاتمی بود که وارد عرصه دیپلماسی شد. سوابق او عبارت است از معاون بینالملل وزارت خارجه، عضو تیم مذاکرهکننده هستهیی و از اعضای ارشد جبهه مشارکت.
          محمدمهدی آخوندزاده
          او سفیر فوقالعاده و تامالاختیار در جمهوری فدرال آلمان بود و بعد به عضویت تیم هستهیی درآمد. برخی از سوابق آخوندزاده در حوزه مسائل دیپلماتیک عبارتند از: مشاور وزیر امور خارجه در امور کشورهای مشترکالمنافع، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هندوستان، مدیرکل حوزه وزیر خارجه، مشاور شورای عالی امنیت ملی و مدیر بخش آسیا در مرکز تحقیقات استراتژیک، معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، قائم مقام وزیر امور خارجه و معاون خاورمیانه و مشترکالمنافع وزارت امور خارجه و سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان.
          انتهای پیام

          برچسب : انرژي هستهيي ، هستهيي

          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #5480
            ارائه طرحی در سنا برای اجازه حمله به ایران به اوباما/سناتور آمریکایی: این آخرین کارت ما برای بازی است

            لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه قصد ارائه طرحی در پاییز آینده در جهت اجازه به رئیس جمهور آمریکا برای استفاده از گزینه نظامی در راستای متوقف ساختن برنامه هسته ای ایران است.
            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

            لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه قصد ارائه طرحی در پاییز آینده در جهت اجازه به رئیس جمهور آمریکا برای استفاده از گزینه نظامی در راستای متوقف ساختن برنامه هسته ای ایران است.

            به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، گراهام گفت: هدف من اجتناب از جنگ است و بهترین راه برای دوری از درگیری نظامی این است که به ایران خبر دهیم، آنها با جنگ مواجه می شوند و شکست می خورند.

            این سناتور جمهوریخواه که با "کپیتل" گفتگو می کرد بیان داشت که از کنگره می خواهد با رای به این طرح، سخنان اوباما در سال گذشته مبنی بر اینکه گزینه نظامی علیه ایران را کنار نمی گذارد را تقویت کنند.

            وی افزود: می خواهم به ایرانی ها بفهمانم که وقتی رئیس جمهور می گوید تمام گزینه ها روی میز است با آن مواففیم.

            لیندسی گراهام گفت: رای خوب به این لایحه اخرین کارت برای بازی بیش از حمله است.


            مترجم: محسن راد
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • hossein sh
              ستاره دار(1)
              • Mar 2012
              • 688

              #5481
              اقدام بی سابقه ی نمایندگان کنگره آمریکا در حمایت از ایران/نامه ای به اوباما با امضای 118 نماینده کنگره: اقدامات تحریک آمیز نکنید؛ از فرصت روحانی استفاده کنید؛ نگذارید تندروهای ایران موضع روحانی را تضعیف کنند

              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              المانیتور نوشت: 118 عضو کنگره آمریکا با امضای نامه ای بی سابقه از اوباما خواسته اند که در پی انتخاب حسن روحانی از فرصت ها برای دستیابی به راه حل دیپلماتیک با ایران استفاده کند.

              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، این نامه که توسط دیوید پرایس نماینده دموکرات و چارلز دنت نماینده جمهوریخواه تهیه شد، بزرگترین و بی سابقه ترین اقدام در حمایت از ایران در درون کنگره به شمار می آید.

              سخنگوی دیوید پرایس می گوید: امضای این نامه تا پنجشنبه شب ادامه دارد و جمعه به کاخ سفید ارسال می شود.

              وی افزود: تا عصر پنج شنبه 118 عضو کنگره این نامه را امضا کردند که 14 نفر از آنها جمهوریخواه بودند.

              در این نامه آمده است: این نخستین بار نیست که ایران رئیس جمهوری با مرام اعتدال گرایی و اصلاحات انتخاب کرده است، تاریخ به ما توصیه می کند که در مورد دورنمای این تغییر پرمعنا هوشیار باشیم.

              در بخش دیگری از این نامه خطاب به رئیس جمهور امریکا آمده است: با توجه به خطراتی که متوجه امریکا، اسرائیل و جامعه بین الملی است، عدم استفاده از فرصت "روحانی" اشتباه محسوب می شود.

              در این نامه آمده است: انتخاب دکتر روحانی فرصتی واقعی برای پیشرفت در مسیرتوافقی قابل اجرا است که ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای باز می دارد!

              در ادامه این نامه آمده است: ما باید هوشیار باشیم که امکان چنین پیشرفتی را از طریق اقدامات تحریک امیز به حداقل نرسانیم چرا که این اتفاق می تواند موضع رئیس جمهور جدید ایران را نسبت به تندروهای ایران تضعیف کند.

              در بخش دیگری از نامه ی مذکور آورده شده است: درحالیکه اعضاء، دیدگاه های متقاوتی در مورد آن مسائل دارند، اما ما باید بر نیاز به "تلاش های دیپلماتیک جدید به عنوان بخشی از استراتژی گسترده تر خود" در قبال ایران توافق کنیم.


              مترجم: روح الله فقیهی

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #5482
                هند بیمه ایرانی برای معاملات تجاری را به مدت سه ماه تمدید کرد

                بهرغم قطع خرید نفت از ایران توسط هند از ماه آوریل سال جاری، این کشور پوشش بیمهای شرکتهای ایرانی برای معاملات تجاری دوجانبه را به مدت سه ماه تمدید کرد.

                خبرگزاری رویترز روز جمعه، ۲۸ تیرماه، در عین اعلام این خبر افزود که احتمالا پوشش معاملات تجاری تحت حمایت شرکتهای «بیمه متقابل حمایت و غرامت کشتی کیش» و «معلم» ایران تاثیری در احیای مجدد خرید نفت هند از ایران که چندی است تقریبا قطع شده نخواهد داشت.

                در همین زمینه روزنامه «تايمز هند» روز ۲۳ تيرماه گزارش داده بود که به دلیل امتناع شرکتهای بیمه هندی از بیمه کردن پالایشگاههای مشتری نفت ایران، هند خرید نفت از ایران را از ماه آوریل قطع کرده است.

                هند دومین مشتری بزرگ نفت ایران بعد از چین است.

                مدت اعتبار بیمه این دو شرکت ایرانی برای پوشش معاملات تجاری ایران و هند روز ۲۸ ژوئن یعنی کمتر از یک ماه پیش به اتمام رسیده بود.

                خبرگزاری رویترز مینویسد که از این تاریخ تاکنون (حدود سه هفته) کشتیهای حامل کالاهای صنعتی و مهندسی، برنج، کنجاله و دیگر اقلام به مقصد ایران در بنادر هند گیر افتاده و کشتیهای حامل کالاهای صادراتی ایران به هند نیز در بندرعباس متوقف شده بود.

                قبلا بیمه حمایت و غرامت کشتی موسوم به «پی اند آی» برای معاملات تجاری و نفتی ایران و هند توسط شرکتهای بیمه اتحادیه اروپا ارائه می شد، اما اتحادیه اروپا از اول ژوئیه سال ۲۰۱۲ ادامه پوشش بیمهای کشتیهای حامل مواد وارداتی و صادراتی به ایران را ممنوع کرد.

                بعد از اعمال تحریمهای اروپا، ایران توسط نفتکشهای خود عملیات حمل نفت صادراتی به هند را انجام میداد و بیمه این محمولهها هم توسط شرکتهای بیمه داخلی ایران انجام میشد تا این که آمریکا در ماه مارس سال جاری شرکتهای بیمه «کیش» و «بیمه مرکزی ایران» را به خاطر پوشش بیمه شرکت ملی نفتکش ایران تحریم کرد.

                شرکت ملی نفتکش ایران خود در لیست تحریمهای آمریکا قرار دارد و شرکت بیمه «معلم» ایران نیز در این لیست گنجانده شده است.

                رویترز مینویسد که شرکتهای هندی اطمینانی به بیمهنامههای ایرانی ندارند و خواهان جلب حمایت دولت هند به عنوان پشتوانه معامله با ایران هستند.

                هنوز معلوم نیست سرنوشت صادرات نفت خام ایران به هند چگونه خواهد شد، چرا که مشکل صادرات نفت ایران به هند تنها محدود به مشکل بیمه کشتیها، پیدا کردن نفتکش و نقل و انتقالات مالی نیست، بلکه مشکل بیمه پالایشگاههای هند نیز در میان است که توسط شرکتهای بیمه داخلی تهدید شدهاند در صورت ادامه خرید نفت از ایران با قطع خدمات بیمهای مواجه خواهند شد.

                رستم قاسمی، وزير نفت ايران، ماه گذشته طی سفری به هند پيشنهاد داد که شرکتهای بيمه ايرانی پالايشگاههای هندی را بيمه کنند، اما چند منبع پالايشگاهی در هند به رويترز گفتند که در حالی که شرکتهای بيمه ايرانی خود مشمول تحريمهای آمريکا هستند، اعتباری به خدمات آنها نيست.

                آخرين گزارشها حاکی است که هند طی ماه آوريل ۱۲۳ هزار بشکه و در ماه مه روزانه ۲۱۳ هزار و ۵۰۰ بشکه نفت ايران را در بنادر این کشور تحویل گرفته است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #5483
                  ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا در راه خلیج فارس

                  ناو هواپیمابر آمریکا از پایگاه نظامی « نورفولک» ( ایالت ویرجینیا) روز 22 ماه ژوئیه راهی خلیج فارس می شود.
                  ناو هواپیمابر « هری ترومن» آمریکا از پایگاه نظامی « نورفولک» ( ایالت ویرجینیا) روز 22 ماه ژوئیه راهی خلیج فارس می شود.

                  به گزارش سرویس بین المل تیک Tik.ir، دفتر خبری نیروی دریایی آمریکا گزارش داد که حضور این گروه ضربتی در خلیج فارس از هشت تا نه ماه ادامه خواهد داشت.

                  در ترکیب گروه علاوه بر ناو هواپیمابر، دو کشتی جنگی و اولین دسته مشترک ناوشکن های آمریکا و بریتانیا در ترکیب گروه دریایی وجود دارند. رویهمرفته در گروه نیروی ضربتی دریایی 6 هزار نفر شرکت خواهند داشت.

                  در حال حاضر در منطقه خلیج فارس، یک ناو هواپیمابر ضربتی به رهبری ناو هواپیمابر « نیمیتس» در حالت آماده باش قرار دارد. این ناو از نیروهای ناتو در افغانستان حمایت هوایی می کرد.

                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #5484
                    آمادگی پیونگیانگ برای خرید نفت از تهران/ بدهی نفتی کرهشمالی 25 ساله شد

                    با گذشت بیش از دو دهه از پابرجا ماندن بدهی نفتی کره شمالی به ایران، این کشور آسیایی بار دیگر خواستار واردات نفت خام از ایران شده و همزمان پیونگ یانگ مذاکراتی را با چین به منظور ساخت یک پالایشگاه نفت آغاز کرده است.

                    به گزارش خبرنگار مهر، "رستم قاسمی و پی هوک" وزیران نفت و انرژی ایران و کره شمالی اردیبهشت ماه سالجاری مذاکراتی را به منظور امضای قراردادهای فروش نفت به میزبانی تهران برگزار کردند.

                    رستم قاسمی هم اردیبهشت ماه سالجاری در جمع خبرنگاران با بیان یانکه دولت پیونگ یانگ پیشنهادی مبنی بر واردات نفت از ایران مطرح کرده است که ایران هم از این پیشنهاد نفتی استقبال می کند، گفت: مذاکرات برای فروش نفت به کره شمالی آغاز شده است و در صورت توافق نهایی دو طرف امکان صادرات نفت به این کشور آسیایی وجود دارد.

                    در همین حال، آساهی با انتشار گزارشی، اعلام کرد: کره شمالی در تلاش برای واردات نفت خام از ایران است، اقدامی که احتمالا به پیونگ یانگ اجازه میدهد تامینکنندگان انرژیاش را متنوع کند.

                    در همین حال یک منبع آگاه از مذاکرات بین پکن و پیونگیانگ در گفتوگو با روزنامه آساهی گفت: مقامات کره شمالی در گفتوگو با مقامات چینی در ماه دسامبر اعلام کردند که کشورشان در زمینه واردات نفتی احتمالی با ایران توافق کرده است.

                    مقامات کره شمالی علاوه بر آن گفتند که امیدوارند یک پالایشگاه نفت بسازند و خواستار همکاری پکن برای طراحی ساخت این پالایشگاه نفتی شده اند.

                    این منبع گفت که مقامات چین از ماه مه تا ژوئن به کره شمالی سفر کردند تا درباره جزییات و قیمت تجهیزات با آنها گفتوگو کنند ضمن انکه تحریمهای اقتصادی کره شمالی شامل صادرات نفتی توسط ایران یا ساخت پالایشگاههای نفت توسط کره شمالی نمیشود.

                    از سوی دیگر این مذاکرات در حالی آغاز شده است که کره شمالی در کنار کشورهایی همچون نیکاراگوئه، سودان، تانزانیا و اردن جز کشورهای بدهکار نفتی به ایران بوده و رئیس جمهوری هم حدود 5 سال قبل پیش قانون وصول مطالبات معوق جمهوری اسلامی ایران از کشورهای بدهکار نفتی به وزارت اقتصاد و دارایی، بانک مرکزی و وزارت نفت ابلاغ کرد و قرار بود با ایجاد کارگروهای مشترک شرایط برای وصول برخی از این بدهیها به خزانه ملی دنبال شود.

                    در زمان جنگ تحمیلی ایران یک محموله نفت به کره شمالی صادر کرد که با گذشت بیش از دو دهه هنوز دولت پیونگ یانگ این بدهی نفتی را پرداخت نکرده و این در حالی است که چند سال قبل مسئولان امور بینالملل وزارت نفت اعلام کردند: کره شمالی خواستار توسعه میدان نفتی ماهشهر در ازای پرداخت و تسویه حساب بدهی نفتی خود به ایران شد
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #5485
                      کنگره آمریکا ارسال لایحه تحریمهای ایران به کاخسفید را به تعویق انداخت

                      کنگره آمریکا در آستانه مراسم تحلیف «حسن روحانی» بعنوان رئیسجمهور جدید ایران، ارسال لایحه تحریمها علیه ایران به کاخ سفید را به تعویق انداخت و واشنگتنپست این اقدام را یک اقدام دیپلماتیکی خوب برای آمریکا و ایران خواند.

                      به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست»، از زمانیکه «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا در 2009 به کاخ سفید راه یافت دولت وی به طرز چشمگیری موضع بسیار سختی را علیه ایران اتخاذ کرد و تحریمهای فلجکنندهای علیه این کشور تحمیل کرد و حمایت بینالمللی برای مهار تحت کنترل درآوردن اقتصاد ایران را جلب کرد و به طور دائم از تمایل خود برای استفاده از نیروی نظامی علیه برنامه هستهای ایران سخن به میان آورد.اما کنگره آمریکا اغلب راهی را برای سختتر کردن مواضع آمریکا در قبال ایران پیدا کرده است، با اینحال در هفتههای اخیر مواضع کنگره در قبال ایران نرم تر شده است

                      بر اساس این گزارش، کنگره معمولاً در هر تابستان لایحهای را با هدف تشدید تحریمهای ایران به کاخ سفید میفرستاد، صرفنظر از اینکه کاخ سفید این لایحه را مناسب یا غیرمناسب میدانست، اما در سال جاری میلادی، اعضای کنگره سنتشکنی کردند و فصلنامه «امیلی کادی» (فصلنامه کنگره) گزارش کرد که لایحه تحریمهای سالانه کنگره به تعویق افتاده است و حتی اگر برای امسال آماده شود، در زودترین هنگام تا ماه اکتبر آماده نمیشود.

                      در این فصلنامه آمده است که تعویق تهیه لایحه تحریمها علیه ایران، یک روزنه دیپلماتیک خوب برای آمریکا و ایران است؛ «حسن روحانی» در ماه آگوست دولت را به دست میگیرد و دور بعدی مذاکرات بینالمللی هستهای نیز در ماه سپتامبر (یک ماه بعد از مراسم تحلیلف روحانی) برگزار میشود.

                      بر اساس این گزارش، دولت اوباما و روحانی مدت ها است که برای تعامل در دیپلماسی مستقیم و همکاری برای یک توافق گستردهتر برای پایان دادن به چند دهه دشمنی ابراز تمایل کرده اند.

                      واشنگتنپست در پایان نتیجهگیری کرد که نرم شدن ظاهری مواضع کنگره آمریکا در قبال ایران یک نشانه بطور بالقوه چشمگیر برای پایان دادن به چند دهه دشمنی ایران و آمریکا است و یک گام هرچند کوچک در مسیر صلح است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #5486
                        آهنی: احتمال دستیابی به تفاهم درباره برنامه هستهیی ایران افزایش یافته است

                        » سرویس: سياسي - سياست خارجي
                        شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
                        سفیر ایران در فرانسه گفت: احتمال دستیابی به تفاهم به صورت برد – برد درباره برنامه هستهیی ایران افزایش یافته است.

                        به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر علی آهنی، سفیر ایران در فرانسه در گفتوگو با نشریه دفاع ملی افزود: بیشک منطقه خاورمیانه و خلیج فارس از منظر ژئوپولیتیک از اهمیت و جایگاه بسیار مهمی برخوردار و امنیت و ثبات این منطقه بر امنیت و ثبات بینالمللی تاثیرگذار است. جمهوری اسلامی ایران که در نقطه تلاقی تمدنهای شرق و غرب و کریدور شمال – جنوب و شرق و غرب قرار داشته با بهرهمندی از موقعیت ژئواستراتژیکی و با برخورداری از مهمترین منابع انرژی نفت و گاز جهان و منابع انسانی عظیم و اهمیت و نفوذ سیاسیاش، از نقش اساسی در معادلات استراتژیک منطقه و جهان برخوردار است.


                        او ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با وجود این که در دهههای اخیر همواره در حلقه محاصره چندین کانون بحران بوده که گریزی از آنها نداشته و این امر آسیبها و هزینههایی را به آن تحمیل کرده است، تلاش کرده تا بهعنوان یک لنگرگاه ثبات و امنیت، نقشی ثبات بخش، مسوولانه و عقلایی ایفاء کند.


                        سفیر ایران در پاریس با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری ایران گفت: انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران با مشارکت 73 درصدی نه تنها نشانگر تقویت انسجام و وحدت ملی بود و ثبات و امنیت کشور را تضمین کرد بلکه در ارائه تصویری دقیق و صحیح از واقعیات داخلی ایران به افکار عمومی جهان و افزایش اعتبار منطقهیی و بینالمللی جمهوری اسلامی ایران نیز بسیار موثر بود. رای قاطع ملت ایران به سیاستهای اعلامی رییسجمهور منتخب پیرامون سیاست خارجی و اولویتهای وی در تقویت مناسبات با همسایگان و کشورهای منطقه این نوید را میدهد که درآینده شاهد کاهش اختلافنظرها و بهبود روابط میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه باشیم.


                        وی افزود: از سوی دیگر انتخابات ریاست جمهوری اخیر احتمال دستیابی به تفاهمی منصفانه، واقعبینانه و به صورت برد – برد در چارچوب حقوق بینالملل و رفع سوء تفاهمها حول برنامه هستهیی ایران را افزایش بخشیده که این امر خود آثار گستردهای برای ایجاد آرامش و تقویت همکاریها در منطقه خواهد داشت. البته بدیهی است که تحقق این هدف مستلزم آن است که غرب با کنار گذاشتن سیاستهای قهری و مجازاتهای کنونی خود علیه ملت ایران، زمینه را برای ایجاد اعتماد متقابل و پیشبرد سیاست شفافسازی برنامههای هستهیی ایران و همکاری کاملش با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و در قالب معاهده منع اشاعه هستهیی فراهم کند. بدون تردید تامین شرایط آرامتر سیاسی و اقتصادی، پس از انتخابات ایران، فراهم شدن زمینه برای تقویت همکاریهای منطقهیی از یکطرف و تامین امنیت دسته جمعی کشورهای منطقه توسط خودشان و بدون مداخلات خارجی از طرف دیگر را تضمین خواهد کرد.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #5487
                          روحانی چه کسانی را نگران می کند؟
                          با توجه به این واقعیت که بهبود روابط ایران و غرب و مشخصاً آمریکا ، دشمنان جدی و متعددی دارد و قطعاً هر کدام از آنها و به ویژه اسرائیل، خواهند کوشید با لابی های فراوان، مانع از تنش زدایی شوند، از هم اکنون می توان پیش بینی کرد که روند دیپلماسی تنش زدا، با سختی های زیادی همراه خواهد بود...روابط ایران و غرب، اگر منطقی و بر پایه احترام متقابل باشد، قطعاً به سود هر دو خواهد بود، هر چند کشورهای "غیر"، از آن ناخرسند باشند.

                          عصرایران ؛ جعفر محمدی - روی کار آمدن "حسن روحانی" ، نگرانی هایی را در میان برخی کشورها ایجاد کرده است چه آن که بیم آن دارند ، با بهبود روابط بین المللی ایران و مشخصاً گشایش در رابطه با غرب و پرونده هسته ای ، منافع شان دچار چالش شود.
                          در این نوشتار ، سیاهه ای از این کشورها را مرور می کنیم:

                          رژیم صهیونیستی: برای دولتمردان اسرائیل ، هیچ چیز مانند حاکمیت یک دولت تندرو در ایران مغتنم نیست تا در سایه اظهارات رئیس و سایر دولتمردان آن ، بتوانند پروژه ایران هراسی را پیش ببرند و کشورمان را تهدیدی برای امنیت جهان معرفی کنند.

                          هم از این روست که از وقتی که روحانی به پیروزی رسیده، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، مدام علیه انتخاب مردم ایران سخن می گوید و جهان را از اصلاح روابط با ایران برحذر می دارد.

                          آرزوی صهیونیست ها این است که بتوانند روزی آمریکا را به "جنگ نیابتی" با ایران بکشانند و با دستان آمریکا ، چالش بزرگ منطقه ای شان را از میان بردارند. حضور یک رئیس جمهور و دولت میانه رو در ایران، این آرزو را دست نیافتنی می کند.

                          کشورهای عربی حوزه خلیج فارس:
                          عربستان سعودی، خود را بزرگ ترین رقیب منطقه ای ایران می داند. رقابت منطقه ای این دو کشور در سرزمین هایی گسترده ای از عراق و سوریه گرفته تا لبنان و یمن و بحرین در جریان است و علاوه بر آن در حوزه هایی مانند اوپک ، سازمان همکاری اسلامی و ... نیز با یکدیگر رقابت اقتصادی و سیاسی دارند.

                          کشور دیگر ، امارات متحده عربی و مشخصاً امارت دوبی است که به واسطه تحریم های ایران ، بیشترین نفع اقتصادی را می کند به طوری که بخش مهمی از واردات ایران ، از امارات صورت می گیرد و این در حالی است که امارات ، تولید کننده آنچه صادر می کند نیست ، بلکه به عنوان واسطه میان ایران و کشورهای اصلی صادرکننده مانند چین عمل می کند و از این رهگذر سودهای میلیارد دلاری می برد به گونه ای که در سال های اخیر ، تراز تجاری ایران و امارات ، حدود 10 میلیارد دلار به نفع این کشور کوچک عربی بوده است.

                          بهبود روابط بین المللی ایران ، به معنای حذف تدریجی امارات از واسطه گری و عدم النفع شدید این کشور است.

                          قطر نیز از ادامه تحریم ها و تضییقات ایران ، سود سرشار می برد. ایران و قطر میدان گازی مشترکی به نام پارس جنوبی دارند که بزرگترین مخزن متراکم گازی دنیاست.
                          طبق مقررات بین المللی ، استفاده از میدان های گازی مشترک برای هر کدام از سهامداران آزاد است و هر کدام ، هر چقدر که توانست می تواند استخراج کند.
                          قطر، با بهره گیری از توانمندی های بین المللی و تکنولوژی های مدرن روز ، توانسته است حدود 20 برابر ایران ، برداشت گاز داشته باشد و درآمد سرانه اش را به صدر جهانی برساند ولی در ایران ، فازهای پارس جنوبی ، همچنان به کندی پیش می روند و به عنوان مثال ، فاز یازدهم ، از 14 سال پیش به دنبال پیمانکار است!

                          شکست تحریم ها ، می تواند ایران را در دستیابی به تجهیزات و پیمانکاران معتبر جهانی برای توسعه هر چه سریع تر پارس جنوبی کمک کند که این اتفاق ، به طور کاملاً مستقیمی با میزان نهایی برداشت قطری ها ارتباط دارد.

                          بحرین هم از ضعیف بودن ایران به این دلیل استقبال می کند که اکثریت شیعه این کشور، نتوانند پشتوانه قدرتمندی به نام ایران داشته باشند.
                          در مجموع ، چنانچه روابط ایران و غرب و نهایتاً ایران و آمریکا ، بهبود یابد ، بسیاری از کشورهای عربی ، موضوعیت خود را برای ایالات متحده از دست خواهند داد و نخواهند توانست با تمسک به پدر اجازه ای شان (آمریکا) ، علیه ایران موضع بگیرند.

                          نکته قابل توجه اینجاست که کشورهای عربی خلیج فارس ، از تحریم های "بسیار شدید" ایران نیز استقبال نمی کنند زیرا در چنین وضعی ، خود آنها نیز نمی توانند با ایران تجارت گسترده ،سودآور و اغلب انحصاری داشته باشند.
                          همچین آنها از جنگ بین ایران و آمریکا نیز استقبال نخواهند کرد زیرا می دانند در چنان وضعی امنیت منطقه برای دراز مدت مختل می شود و رشد این کشورها تحت الشعاع قرار می گیرد.
                          از این رو ، کشورهای عربی منطقه ، خواهان استمرار وضع موجود هستند.

                          ترکیه: این کشور در سال های اخیر از دورن مرزهایش به در آمده و برای خود یک نقش منطقه ای نیز تعریف کرده است تا به دور رقیب منطقه ای ، یعنی ایران و عربستان بپیوندد. از این رو، هر چه رقبا ضعیف تر و منزوی تر باشند ، برای جایگاه منطقه ای ترکیه در دراز مدت بهتر است.
                          به علاوه با تشدید تحریم های ایران ، بخش مهمی از پتانسیل های تجاری ایران به سمت ترکیه معطوف شده است به گونه ای که در سال های اخیر ، هزاران شرکت ایرانی در ترکیه ثبت شده اند.
                          البته ترکیه ، در حد کشورهایی مانند امارات ، از این وضعیت منتفع نشده است اما با توجه به تحریم های دریایی جدید ایران ، ترکیه می تواند کرویدور مناسبی برای حمل و نقل زمینی به ایران باشد و از این منظر هم منتفع شود.

                          روسیه:
                          روس ها را می توان جزو برندگان تنش ایران و غرب دانست. نیروگاه اتمی بوشهر که روزگاری قرار بود توسط زیمنس آلمان ساخته شود ولی به دلیل بحران در روابط ایران و غرب به دست روس ها افتاد ، یک نمونه نماد بارز در این زمینه است.

                          علاوه بر منافع گسترده اقتصادی روسیه در تعامل با ایران ، این کشور در پرونده هسته ای نیز به دلیل دوری ایران و غرب ، همواره نقش واسط را بازی کرده و توانسته از هر دو طرف و مشخصاً از تهران امتیاز ستانده است.

                          چین: بازار بزرگ 75 میلیونی ایران ، به طور ویژه ای در اختیار چینی هاست. هر چند سایه اقتصاد چین بر همه جهان سنگینی می کند ولی در ایران ، شرایط خاص تر است، چه آن که چین ، با بهره گیری از شرایط تحریم ایران ، پول های نفت ایران را نزد خود نگه داشته و به جای آن ، کالای چینی به ایران می دهد تا اصطلاح "بنجل های چینی" وارد ادبیات محاوره ای ایرانیان شود! این در حالی است که اگر شرایط تحریم ها نبود، می شد دلار گرفت و با آن، کالاهای بهتر از سایر نقاط جهان خرید.

                          از نظر سیاسی نیز ، وجود پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت و عضویت دائم چین در این شورا ، باعث شده ، چینی ها از موضع قدرت با ایران برخورد کنند و سوء استفاده ای اقتصادی را تابعی از این وضعیت سیاسی نمایند.

                          هند: این کشور هنوز از معدود خریداران نفت ایران است ولی در شرایط تحریم ، به جای آن که پول نفت وارداتی را به ارز رایج جهانی (دلار) پرداخت کند ، "روپیه" می دهد و لذا ایران ناگزیر است ،با روپیه هندی ، از همان هند ، خرید کند. بدین ترتیب ، پولی که هند بابت نفت ایران می دهد ، در اقتصاد ملی اش باقی ماند که امتیازی تاریخی برای هند محسوب می شود.
                          اگر تحریم ها برداشته شود ، هند از این فرصت بی نظیر اقتصادی که احتمالاً تکرارناپذیر نیز خواهد بود ، محروم می ماند.

                          البته این فهرست ، می تواند مفصل تر از این باشد ولی کشورهای 9 گانه فوق ، بیشترین نگرانی را از بهبود جایگاه بین المللی ایران دارند.

                          با توجه به این واقعیت که بهبود روابط ایران و غرب و مشخصاً آمریکا ، دشمنان جدی و متعددی دارد و قطعاً هر کدام از آنها و به ویژه اسرائیل، خواهند کوشید با لابی های فراوان، مانع از تنش زدایی شوند ، از هم اکنون می توان پیش بینی کرد که روند دیپلماسی تنش زدا ، با سختی های زیادی همراه خواهد بود و اینجاست که درایت دو طرف اصلی ماجرا ، می تواند نقش آفرین باشد. روابط ایران و غرب ، اگر منطقی و بر پایه احترام متقابل باشد ، قطعاً به سود هر دو خواهد بود ، هر چند کشورهای "غیر" ، از آن ناخرسند باشند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #5488
                            مقام معظم رهبری: همواره معتقد به تعامل با دنیا بوده و هستیم/موضع گیری امریکایی ها در چند ماه گذشته، ضرورت خوش بین نبودن را تأیید کرد

                            حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ما همواره معتقد به تعامل با دنیا بوده و هستیم اما نکته مهم در تعامل با دنیا، شناخت طرف مقابل و درک اهداف و شگردهای اوست زیرا اگر او را به درستی نشناسیم، پشت پا خواهیم خورد.

                            ایشان تأکید کردند: در تعامل با دنیا، نباید عملکرد دشمنان خود را از یاد ببریم حتی اگر بنابر مصالحی، آن را به روی او نیاوریم.

                            رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر امریکاییها برای مذاکره با ایران، گفتند: در ابتدای امسال هم گفتم که به مذاکره با امریکا خوش بین نیستم، اگرچه در سالهای گذشته مذاکره در مسائل خاصی همچون عراق را منع نکردم.

                            حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: امریکاییها غیرقابل اعتماد و غیرمنطقی هستند و در برخوردهایشان صادق نیستند.

                            ایشان افزودند: موضع گیری مسئولان امریکایی در همین چند ماه گذشته، بار دیگر ضرورت خوش بین نبودن به آنها را تأیید کرد.

                            حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در تعامل با دنیا، هنر این است که بتوانید راه خود را ادامه دهید بدون آنکه طرف مقابل بتواند مانع حرکت شما بشود و اگر تعامل با دنیا منجر به برگشت از مسیر شود، یک خسارت است.

                            رهبر انقلاب اسلامی همچنین مسائل منطقه را نیز مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: این مسائل باید مورد توجه مسئولان باشد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #5489
                              دعوت ایران از آمریکا برای حضور در مراسم تحلیف حسن روحانی؟
                              پایگاه مصری الفجر مدعی شد: وزارت خارجه ایران برای نخستین بار نمایندگانی را از امریکا و اتحادیه اروپا برای حضور در مراسم تحلیف حسن روحانی دعوت کرده است.


                              به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، حسن روحانی که با کسب بیش از 50 درصد آرا در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد، روز سوم اگوست رسما رئیس جمهور ایران می شود.


                              تحلیلگران بر این باورند، این اقدام می توان نخستین گام از سوی حسن روحانی میانه رو برای بهبود روابط ایران و غرب باشد.


                              روحانی طی مبارزات انتخاباتی خود از سیاست ها و رویکرد سیاست خارجی محمود احمدی نژاد رئیس جمهور فعلی ایران انتقاد کرده بود.


                              براساس این گزارش، وزارت خارجه ایران دعوت نامه ای برای تمام سران جهان ارسال کرده است.


                              همچنین کرزی رئیس جمهور افغانستان رسما برای حضور در مراسم تحلیف روحانی اعلام آمادگی کرده
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • fattahi
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 79

                                #5490
                                اگه یه نموره تحریم ها شل بشه قیمت ها روند آزاد سازی بیشتری داشته باشه خواهیم دید که هر سهم ارزشی بالاتر یک سکه بهار آزادی خواهد داشت. =))
                                با ما سهام دار می شوید..
                                https://t.me/joinchat/Apb45D5crc7FdtaelBzGkw

                                نظر

                                در حال کار...
                                X