آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • metitondar
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 443

    #6046
    واکنش مک‌ کین به مواضع لوران فابیوس: زنده باد فرانسه!



    دو سناتور آمریکایی از جمله جان مک کین از فرانسه به دلیل «متوقف کردن روند مذاکرات هسته‌ای با ایران» قدردانی کردند.

    به گزارش خبرگزاری فرانسه جان مک کین- سناتور جمهوری خواه آمریکایی، در حساب توئیتر خود به زبان فرانسوی نوشته: «زنده باد فرانسه» و در ادامه آورده است: «فرانسه در جلوگیری از یک توافق بد درباره پرونده هسته‌ای ایران، شجاعت نشان داد.»

    همچنین لیندزی گراهام- دیگر سناتور آمریکایی، در گفت‌وگو با تلویزیون "سی.ان.ان" گفت: «از خداوند به خاطر فرانسه سپاسگزارم. همچنین به خاطر نپذیرفتن چنین توافقی.»

    وی تأکید کرده است که فرانسوی‌ها اکنون به خوبی به خاورمیانه دست‌یاری رسانده‌اند.

    دیروز شنبه، لوران فابیوس- وزیر امور خارجه فرانسه، متن اولیه یک توافق احتمالی را ناکافی و غیرقابل قبول خوانده و خواستار تعهدات محکم‌تر ایران درباره برخی جنبه‌های فعالیت‌های اتمی این کشور شده بود که به گفته وی می تواند ماهیتی نظامی داشته باشد.

    نظر

    • nesvatb
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 69

      #6047
      ماشالله به ثبات واطمینانی که درمملکت بوجودامده است
      هرزمان دیگری بود بازار بورس به عدم قطعی شدن مذاکرات عکس العمل تندی نشان میداد حتی درزمانیکه شاخص اینقدر رشد نکرده بود
      ولی حالا درشرایط اوج شاخص عدم قطعیت مذاکرات نگرانی زیادی رادرمردم بوجودنمیاورد اینها همه از مزایای حضور مردان کاردان درصحنه کشور ا ست که باعث ارامش خیال مردم است .
      خداوند نگاه دارشان باشد ودشمنانشان رابه راه راست هدایت نماید

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #6048
        کیهان امروز:

        تیتری که ساعت 3 نیمه شب BBC را شوکه کرد!

        شبکه تلویزیونی BBC که از شامگاه شنبه برنامه‌های عادی خود را برای پخش زنده آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با گروه 1+5 قطع کرده بود، در 3 نوبت پیاپی به رصد وضعیت انتشار روزنامه کیهان پرداخت.
        در حالی که مذاکرات هسته‌ای و ادامه جلسه ایران و 1+5 به صبح یکشنبه (دیروز) کشید، ساعت یک بامداد مجری تلویزیون BBC فارسی گفت که «بسیاری از فعالان سیاسی نگران تیتر یک روزنامه کیهان هستند و کاربران بسیاری در توئیتر منتظر انتشار نسخه اینترنتی کیهان روی وب‌سایت این روزنامه می‌باشند. همه منتظرند که ببینند آیا سرمقاله روزنامه را حسین شریعتمداری نوشته است یا نه؟ و پیش‌بینی کیهان از مذاکرات جاری چیست؟»
        یک ساعت پس از آنکه تلویزیون BBC فارسی از انتظار مخاطبان برای انتشار نسخه اینترنتی روزنامه کیهان خبر داد، نگین شیرآقایی مجری این شبکه نیز در کنار سعید سلطان‌پور به این برنامه زنده پیوست و گفت: «با سابقه‌ای که از روزنامه کیهان سراغ داریم معمولا ساعت 12شب سایت اینترنتی آن به روز می‌شود، ولی ظاهرا امشب منتظر مانده تا نتیجه مذاکرات روشن شود و برای همین هنوز منتشر نشده است.»
        سرانجام در ساعت 3 بامداد و نیم ساعت پیش از خروج وزرای خارجه ایران و 1+5 از جلسه مذاکرات، روزنامه کیهان منتشر شد و تلویزیون BBC فارسی با قطع گزارش‌های خود به تحلیل و تفسیر شماره روز یکشنبه روزنامه کیهان پرداخت. پس از آنکه نگین شیرآقایی تیتر یک (باج‌خواهی حریف و ابهام در نتیجه مذاکرات) و بخش‌هایی از گزارش خبری و سرمقاله کیهان را برای بینندگان خواند، نتیجه گرفت: «دید روزنامه کیهان این است که مذاکرات به نتیجه خاصی نرسید و شکست خورده است.»
        پس از اعلام این خبر، سعید سلطان‌پور دیگر مجری برنامه زنده BBC فارسی گفت «با توجه به اینکه روزنامه کیهان از خبرها، خبر دارد به نظر می‌آید که باخبر شده است که مذاکرات به نتیجه خاص و توافق قطعی نرسیده و طبق معمول خبر آخر را- در حالی که مذاکرات تمام نشده- داده است.» نگین شیرآقایی در پاسخ گفت: «درسته، متن کیهان این است، اما مذاکراتی که اکنون در ژنو جریان دارد، لحظه به لحظه در حال تغییر است، همانطور که در ساعات پیش دیدیم بسیاری از خوش‌بینی‌ها افزایش پیدا کرده است»!
        یک ربع پس از پایان گزارش BBC از خبرهای کیهان درباره ابهام و عدم توافق در مذاکرات، خبرگزاری رویترز و سپس وزیر امور خارجه فرانسه عدم توافق در نشست ژنو را اعلام کردند و نیم ساعت بعد نیز وزیر امور خارجه ایران به همراه کاترین اشتون در کنفرانس خبری مشترک خبر از عدم توافق ایران و گروه 1+5 و اختلاف نظر میان مذاکره‌کنندگان را دادند و مجری BBC فارسی گفت «باز هم خبر و تیتر کیهان درست از آب درآمد!»
        روزنامه کیهان روز شنبه در تیتر یک خود خبر از «سراب توافقی در ژنو» داد و در حالی که اغلب فعالان سیاسی و ناظران بین‌المللی از لشکرکشی وزرای خارجه کشورهای غربی به ژنو ذوق‌زده شده بودند، نوشت که «آمریکا به دنبال باج‌خواهی از ایران است.» ساعاتی پس از انتشار کیهان، محمدجواد ظریف رئیس تیم مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی در گفت‌وگوی اختصاصی با سردبیر بخش خاورمیانه‌ای BBC انگلیسی گفت که «از خوش‌بینی‌اش درباره حصول توافق کاسته شده و محتاطانه‌تر به آینده مذاکرات جاری نگاه می‌کند.» با این حال کشیدن مذاکرات به بامداد یکشنبه در ژنو اکثر ناظران سیاسی را در توهم خوش‌بینی فرو برد.
        برای اطلاع خوانندگان گفتنی است کیهان تا ساعت 30/2 بامداد روز یکشنبه در انتظار نتیجه مذاکرات بود ولی با رصد پی‌درپی اخبار و گزارش‌های منتشر شده و اطلاع از درخواست نهایی 1+5 که نمی‌توانست مورد قبول تیم مذاکره‌کننده کشورمان باشد و البته با دریافت یک گزارش اختصاصی به این نتیجه رسید که مذاکرات بدون دستیابی به توافق پایان خواهد یافت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #6049
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • Hessam
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 1240

            #6050
            پیام تلفنی «نتانیاهو» برای «فابیوس» چه بود؟
            همان گونه که اغلب ناظران و تحلیلگران داخلی و خارجی اشاره می کنند، مواضع سخت فرانسه در مذاکرات ژنو، عاملی بود که از رسیدن ایران و گروه 1+5 به توافق جلوگیری کرد. گزارشی که یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی منتشر کرده، بیان می کند که چگونه نخست وزیر رژیم اسرائیل برای جلوگیری از توافق با ایران، با فابیوس لابی کرده و چه پیامی را برای وی ارسال کرده است.
            کد خبر: ۳۵۷۰۹۲
            تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۳ - 11 November 2013
            پیام تلفنی «نتانیاهو» برای «فابیوس» چه بود؟همان گونه که اغلب ناظران و تحلیلگران داخلی و خارجی اشاره می کنند، مواضع سخت فرانسه در مذاکرات ژنو، عاملی بود که از رسیدن ایران و گروه 1+5 به توافق جلوگیری کرد. گزارشی که یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی منتشر کرده، بیان می کند که چگونه نخست وزیر رژیم اسرائیل برای جلوگیری از توافق با ایران، با فابیوس لابی کرده و چه پیامی را برای وی ارسال کرده است.

            به گزارش «تابناک»، گزارشی که شبکه 2 تلویزیون رژیم اسرائیل منتشر کرده، بیان می کند که لابی گری رژیم اسرائیل برای جلوگیری از توافق هسته ای با ایران در ژنو، از طریق یکی از نمایندگان پارلمان فرانسه انجام شده است. نماینده ای که از دوستان نزدیک نتانیاهو به شمار می رود.

            بر اساس این گزارش، نماینده مذکور طی تماس تلفنی با فابیوس، به وی هشدار داده که در صورت توافق کشورهای عضو 1+5 با ایران بر اساس شرایط موجود، رژیم اسرائیل به ایران حمله خواهد کرد.

            این گزارش می افزاید «مِیر حبیب»، نماینده پارلمان فرانسه طی تماس تلفنی با فابیوس به وی گفته: «من نتانیاهو را می شناسم. اگر شما مواضعتان را سخت نکنید، نتانیاهو به ایران حمله خواهد کرد. من این را می دانم. من او را می شناسم. شما باید برای جلوگیری از جنگ، موضعتان را سخت کنید».

            در همین رابطه، فابیوس در بیان علت مخالفت خود با توافق هسته ای با ایران، گفته بود مقاومت ایران در برابر درخواست توقف کار بر روی رآکتور آب سنگین اراک و همچنین مخالفت این کشور با کاهش سطح ذخیره اورانیوم خود، دلیل اصلی این موضوع بوده است.

            میر حبیب که معاون یک سازمان یهودی در فرانسه است، از دوستان نزدیک نتانیاهو به شمار می رود. نتانیاهو در جریان دیداری با وی در ماه مارس گفته بود: «من سال هاست که میر حبیب را می شناسم و او دوست خوب من و اسرائیل است. او برای اسرائیل بسیار مبارزه کرده است».

            شبکه 2 تلویزیون رژیم اسرائیل در ادامه گزارش خود می افزاید پس از آگاه شدن از احتمال حصول توافق در ژنو، نتانیاهو با رهبران کشورهای 1+5، از حمله باراک اوباما، ولادیمیر پوتین، فرانسوا اولاند و آنگلا مرکل به صورت تلفنی گفت و گو و تلاش کرده آن ها را از چنین توافقی منصرف کند. با این حال، خود وی هم به خوبی می داند که این توافق به زودی حاصل خواهد شد.

            منابع نزدیک به دولت اسرائیل به این شبکه گفته اند که نتانیاهو وزرای نزدیکش، از ایالات متحده به سبب «تمایل بیش از حد» به توافق با ایران دلخور بوده و معتقدند که ایالات متحده از تقابل با ایران هراس دارد. به اعتقاد آن ها، آمریکا در حال رها کردن ابزارهای فشار خود است و ایرانی ها نیز از ضعف آمریکا به خوبی آگاهند.

            در جریان نشست روز یکشنبه کابینه نیز نتانیاهو ضمن ابراز خشم خود از روند توافق با ایران، گفته بود بر اساس این توافق، حتی یک سانتریفیوژ ایران نیز از کار نخواهد افتاد. این در حالی است که جان کری، وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سخنان نتانیاهو گفته بود: «با همه احترامی که برای نخست وزیر قائلم، مطمئن نیستم که وی دقیقاً بداند که شرایط توافق قرار است چه باشد, زیرا ما اصولاً به آن مرحله نرسیده ایم. این چیزی است که ما درباره آن مذاکره می کنیم».

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #6051
              تحریم‌های جدید علیه ایران این هفته در کنگره بررسی می‌شود/ ایران حق غنی‌سازی داخلی ندارد

              سنای آمریکا این هفته دور جدیدی از تحریم‌‌های ضدایرانی را مورد بررسی قرار می‌دهد که در صورت تصویب از ایران خواهد خواست برنامه هسته‌ای خود را به طور کامل کنار بگذارد.


              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، کنگره آمریکا روز یکشنبه از تصمیم خود برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران خبر داد. این اقدام با هدف افزایش فشارها بر ایران در طول مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد.
              به نوشته رویترز این تصمیم نشان‌دهنده بدبینی کنگره به دور تازه مذاکرات هسته‌ای و همچنین از سرگیری فعالیت‌های لابی‌های اسرائیلی در کنگره علیه ایران است.

              ایران و گروه 1+5 پنج‌شنبه هفته گذشته دور تازه‌ای از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کردند. این مذاکرات که بیش از سه روز طول کشید، با حضور وزیران خارجه کشورها برگزار شد، اما طرفین نتوانستند به توافق نهایی دست پیدا کنند.
              دور بعدی مذاکرات روز 29 آبان بار دیگر در ژنو برگزار می‌شود. هرچند سطح گفت‌وگوهای جلسه بعدی پایین‌تر و در سطح مدیران سیاسی است، اما برخی اعضا از جمله انگلیس و روسیه تأکید کرده‌اند که شانس دستیابی به توافق بسیار بالا است.
              «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفته است این کمیته این هفته با هدف استمرار فشار بر ایران، تصویب دور تازه‌ای از این تحریم‌ها را بررسی می‌کند.
              وی می‌گوید: نگرانی‌ ما این است که ما حتی بیش از ایرانی‌ها به رسیدن به توافق مشتاق باشیم.
              منندز همچنین حق غنی‌سازی داخلی را نیز رد کرده و می‌گوید هیچ حق بین‌المللی برای غنی‌سازی داخلی وجود ندارد و آمریکا نیز نباید چنین حقی را برای ایران به رسمیت بشناسد.
              این تحریم‌ها قرار بود در یک ماه گذشته در سنا مورد بررسی قرار گیرد، اما به درخواست کاخ سفید بررسی آن به تعویق افتاد. دولت آمریکا معتقد است تصویب دور جدیدی از تحریم‌ها آن هم در حالی که مذاکرات در جریان است، می‌تواند روند مثبت مذاکرات را از بین ببرد.
              با این حال، سناتور جمهوری‌خواه «لیندزی گراهام» که از جمله حامیان این تحریم‌هاست، می‌گوید: به زودی طرحی جدید از سوی هر دو حزب به کنگره معرفی می‌شود که چهار بخش دارد. نتیجه معقول (در مذاکرات) یعنی اینکه ایران غنی‌سازی را متوقف کند، سانتریفیوژها را اسقاط کند و فعالیت رآکتور تولید پلوتونیوم اراک را نیز متوقف کند.
              وی افزود: اگر ایرانی‌ها می‌خواهند برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز داشته باشند، که من شخصا با آن مشکلی ندارم، باید بگذارند جامعه بین‌الملل چرخه سوخت آن‌ها را کنترل کند، یعنی برنامه هسته‌ای آن‌ها مانند مکزیک یا کانادا باشد، نه کره شمالی. آن‌ها همچنین باید تمام اورانیوم با غنای بالای خود را به جامعه بین‌الملل تحویل دهند. فکر می‌کنم این چهار بند، مجموعا نتیجه‌ای خوب برای جهان و البته برای ایران است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #6052
                افراطیون ایران و آمریکا دوباره بیدار شدند

                لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، که روز شنبه ابراز نگرانی کرده بود که در مذاکرات، محدودیت کافی در مورد راکتور آب سنگین اراک ایران یا ذخیره اورانیوم غنی شده این کشور اعمال نشده است، به خبرنگاران گفت که هنوز کار بیشتری در مورد توافق لازم است.
                بلومبرگ نوشت: در ژنو ایران و قدرت های بزرگ جهان نتوانستند به توافقی در مورد برنامه هسته ای ایران دست یابند؛ این امر راه را برای لابی مخالفان ایران شامل اسرائیل و عربستان سعودی باز کرد تا با کنگره آمریکا مسیر رسیدن به توافق در 10 روز آینده، که مذاکرات ادامه می یابد، مسدود کنند.

                به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری تیک Tik.ir، دیپلمات های بلند پایه از هفت کشور پس از چهار روز مذاکره در ژنو نتوانستند به توافقی برسند. دور بعدی مذاکرات به تاریخ 20 نوامبر موکول شده است.

                لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، که روز شنبه ابراز نگرانی کرده بود که در مذاکرات، محدودیت کافی در مورد راکتور آب سنگین اراک ایران یا ذخیره اورانیوم غنی شده این کشور اعمال نشده است، به خبرنگاران گفت که هنوز کار بیشتری در مورد توافق لازم است.

                جان کری، وزیر خارجه آمریکا، از سوی دیگر گفت: "من مطمئن هستم که این کار قابل انجام است. من نمی گویم این کار انجام می شود ولی می توانم بگویم که این کار در صورت تلاش بیشتر ظرف چند روز آینده می تواند انجام شود."

                وی گفت: "همانگونه که می دانید یکی از اعضا در یک مورد مساله داشت."

                این وقفه به مخالفان ایران در اسرائیل، عربستان سعودی و واشنگتن فرصت می دهد تا با شرکت در لابی مخالفان با هرگونه توافقی بر سر برنامه هسته ای ایران مخالفت کنند و خواستار تحریم های جدید علیه این کشور شوند. جان کری، پس از توقف کوتاهی در ابوظبی گفت که به واشنگتن باز می گردد تا قانونگذاران را در جریان مذاکرات انجام شده قرار دهد و آنان را از تصویب تحریم های بیشتر علیه ایران بر حذر دارد.

                به گفته برخی دیپلمات ها که خواستند نامشان فاش نشود، در توافق مطرح شده در ژنو لغو موقت تحریم هایی در زمینه محصولات پتروشیمی، طلا و تجارت خودرو و دارایی های مسدود شده پیش بینی شده بود.

                داریل کیمبال، مدیر اجرایی انجمن کنترل تسلیحات آمریکا در واشنگتن گفت: "اعضای کنگره که واقعا در پی محدود کردن محسوس برنامه هسته ای ایران هستند نباید دست قدرت های بزرگ را در مذاکرات ببندند."

                وی گفت: "هیچ یک از طرفین تمام چیزهایی را می خواهند به دست نخواهند آورد و در نبود راه حلی دیپلماتیک، توانایی ایران برای تولید مواد ضروری برای بمب هسته ای رشد خواهد کرد."

                عدم حصول توافق از سوی دیگر به تندروهای ایران نیز فرصت می دهد.

                ظریف به خبرنگاران گفت که اختلاف میان طرفین مذاکره قابل پیش بینی بوده است و گفت که خوشحال است که همه "روی یک موج" هستند.

                در مصاحبه دیگری، وی از محکوم کردن اظهار نظر وزیر خارجه فرانسه مبنی بر اشاره به موضوع راکتور پلوتونیوم و یا مسدود کردن مذاکره خودداری کرد.

                وی گفت: "ما در حال بحث در باره مساله هسته ای هستیم و اینکه یکی از کشورها مساله آب سنگین را مطرح کند، موضوع عجیبی نیست. ما نمی خواهیم هیچ کس تصور کند ما به دنبال سلاح هسته ای هستیم."

                ظریف پیش از حرکت از ژنو در صفحه فیس بوک خود نوشت رسیدن به توافق نزدیک است.

                فابیوس روز گذشته در رادیو فرانسه گفت: "ما خواهان یک توافق هستیم، نه یک معامله احمقانه."

                بمب و سلاح هسته ای می تواند با اورانیوم غنی شده، که ایران هم اکنون در اختیار دارد، تولید شود و همچنین می تواند از پلوتونیوم حاصل از سوخت راکتور آب سنگین، مانند راکتور اراک، نیز تهیه شود.

                مقامات ایرانی به ناظران سازمان ملل گفته اند که ساخت راکتور اراک را به تعویق خواهند انداخت ولی در بحث های فنی در وین توافق نکردند که آن را به کلی تعطیل کنند یا به راکتور آب سبک تبدیل کنند. این موضوع نگرانی شش کشور مذاکره کننده با ایران را دامن زده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #6053
                  فابیوس: توافق با ایران دور از دسترس نیست
                  وزیر خارجه فرانسه از امکان توافق با ایران درباره برنامه‌ هسته‌ای خبر داد.

                  Tweet
                  به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه درباره آینده برنامه هسته‌ای ایران گفت که دسترسی به توافق در این مورد دور از دسترس نیست.

                  فابیوس به رادیو اروپاگفت: «ما با دسترسی به توافقی با ایرانیان فاصله‌ای نداریم اما هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم.»


                  وی که غرب قاطع است اما سختگیر نیست چرا که صلح می‌خواهد و به دنبال دسترسی به آن است.

                  وزیر خارجه فرانسه بار دیگر تکرار کرد که ایران باید ساخت راکتور آب سنگین اراک را تعلیق کند و از غنی‌سازی اورانیوم در حد ۲۰ درصد چشم‌پوشی کند تا تحریم‌های جهانی درباره این کشور کاهش یابد.

                  فابیوس گفت:« من امیدوارم که ما می توانیم به توافق خوبی برسیم. ما خواستار توافقی هستیم که ثبات منطقه و جامعه جهانی را تضمین کند و در صورتی که نتوانیم در این مورد توافق کنیم در این صورت مشکلات قابل توجهی در چند ماه (آینده) به وجود می‌آید.»

                  این در حالی است که فرانسه در جریان مذاکرات هسته‌ای اخیر، موضعی در تضاد با دیگر کشورهای غربی اتخاذ کرده بود.

                  به موازات این اظهارات «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس‌بین‌المللی انرژی اتمی به ایران آمد تا درباره همکاری‌های دیگری با ایران و آژانس با مقامات ایرانی رایزنی کند.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #6054
                    پس از انجام مذاکرات موفقیت‌آمیز انجام شد،
                    امضای بیانیه مشترک همکاری میان ایران و آژانس


                    » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎يي دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰
                    ایران و آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای بیانیه‌ مشترک همکاری‌های آینده برای حل و فصل مسائل باقیمانده را امضا کردند.

                    به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوکیا آمانو و علی‌اکبر صالحی پس از نشست مشترک در جمع خبرنگاران حاضر و به سوالات آنها پاسخ خواهند داد.

                    بهروز کمالوندی پیش از آغاز نشست خبری اظهار کرد: مذاکرات موفقیت‌آمیزی داشتیم و برای همکاری‌های هر چه بیشتر ایران و آژانس در حوزه‌های مختلف به طور جدی و خوب صورت گرفت که منتهی به بیانیه مشترک شد.

                    در این بیانیه کارهایی که باید در آینده صورت گیرد مشخص شده است.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #6055
                      پس از امضای بیانیه مشترک؛
                      صالحی: ایران اجازه بازدید آژانس از سایت آب سنگین و معدن گچین را به آژانس داد


                      » سرویس: سياسي - انرژي هسته‎يي
                      دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱
                      رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به امضای بیانیه مشترک همکاری‌ها میان ایران و آژانس گفت: بیانیه مشترکی که امروز امضاء شد بیانگر نقشه راهی است که اقدامات دوجانبه را در رابطه با حل و فصل موضوعات باقیمانده مشخص می‌کند.


                      به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی‌اکبر صالحی به همراه یوکیا آمانو پس از دو و نیم ساعت مذاکره با مدیرکل آژانس در کنفرانس خبری گفت:‌ خوشحالم از این‌که بالاخره این بیانیه و تفاهم‌نامه امضاء شد.


                      وی گفت: این سفر تقریبا مقارن شد با مذاکرات ژنو و هر دو مذاکره چه فرآیند گفت‌وگو با آژانس و چه 1+5 به خوبی پیش می‌رود. همکاری‌های ما با آژانس از ابتدا وسیع و شفاف بوده است و فرآیندی که در ارتباط با برخی مسائل باقیمانده و موجود تحت عنوان مسائل باقیمانده بوده است، همکاری‌ها آغاز شده بود اما متاسفانه نتوانستیم به یک تفاهم دوجانبه برسیم.


                      وی ادامه داد: با رویکرد جدیدی که دولت یازدهم در پیش گرفته است و با استفاده از تجارب گذشته، ما توانستیم با تمهیدات لازم و استفاده از تجارب گذشته و رویکرد جدید دولت‌مان به یک تفاهم دوجانبه برسیم.


                      رییس سازمان انرژی اتمی گفت: بیانیه مشترکی که امروز امضا شد بیانگر نقشه راهی است که اقدامات دوجانبه را در رابطه با حل و فصل موضوعات باقیمانده مشخص می‌کند. در این بیانیه مشترک پیوستی قرار دارد که شامل شش بند است.


                      به گزارش ایسنا، رییس سازمان انرژی اتمی درباره پیوست بیانیه مشترک گفت: همکاری ما با آژانس در چارچوب توافقنامه پادمان است و بازرسی‌ها از تاسیسات هسته‌یی در این چارچوب انجام می‌شود.


                      صالحی ادامه داد: ما در این پیوست از باب این‌که اراده خود و آمادگی‌مان را برای بسته شدن پرونده ساختگی‌مان نشان دهیم از طرف شورای عالی امنیت ملی اجازه پیدا کردیم تا بازرسان آژانس بیایند و از سایت آب سنگین اراک بازدید داشته باشند و همچنین از معدن گچین در بندرعباس که همواره مورد درخواست آژانس بوده است و ایران داوطلبانه اعلام آمادگی کرد که این امکان برای بازدید آژانس فراهم شود.


                      وی گفت: این امر نشان دهنده آمادگی ایران برای استفاده از انعطاف‌های لازم درباره پیشبرد بسته شدن پرونده هسته‌یی ایران در آژانس است و نمی‌خواهیم بهانه‌ای به دست دیگران بدهیم تا مانع پیشرفت کار شوند.


                      وی گفت: موضوعات متعددی درباره مسائل هسته‌یی که بخش عمده‌ای از موضوعاتی که ماهیت فعالیت‌های هسته‌یی داشت در گذشته حل شده است تحت عنوان مدالیته و مطالب دیگری باقی مانده است که ماهیت هسته‌یی به مفهوم فعالیت هسته‌یی ندارد، اما تحت عنوان مطالعات ادعایی که بعدا به آن‌ها پرداخته خواهد شد، تصمیم گرفتیم در رویکرد جدید فاز به فاز جلو رویم و فاز اول ایجاد اعتماد متقابل بیشتر بین دو طرف است. در فازهای بعدی همکاران ما و متخصصان آژانس گفت‌وگو خواهند کرد. مدت زمانی که برای این گفت‌وگو متصور است سه ماه است تا ببینیم برای فازهای بعدی چگونه پیش رویم.


                      به گزارش ایسنا، رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به سند 711 ایران در آژانس گفت: در این سند به روشنی چارچوب همکاری‌ها و پاسخ‌های ایران به سوالات مشخص شده است و ما بر اساس همان سند موضوعات باقیمانده را در چارچوب مدالیته پاسخ دادیم و تنها مسائل باقیمانده در چارچوب مطالعات ادعایی مطرح است. ما در گذشته به تمام مسائل و سوالات پاسخ دادیم.


                      صالحی گفت: صحبت‌های خوب و طولانی داشتیم و خوشحالیم که آقای آمانو با امضای یک تفاهم‌نامه و یک بیانیه مشترک در حقیقت ایران را ترک می‌کنند و برای هر دو طرف نقشه راه در آینده مشخص شده است و در همین مسیر ما حرکت می‌کنیم و امید به سرانجام خوب برای برون‌رفت از پرونده تصنعی خود در آژانس داریم.

                      ادامه دارد...
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #6056
                        مطهری:
                        به احتمال قوی در مذاکرات بعدی توافقنامه ایران و 1+5 امضا می‌شود


                        » سرویس: سياسي - مجلس
                        دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲
                        نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عملکرد دولت یازدهم در 100 روز گذشته را موفق توصیف کرد و گفت که در این دوره چهره جدیدی از ایران به دنیا نشان داده شده است.


                        علی مطهری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: به نظر من دولت آقای روحانی در سیاست خارجی توفیق خوب و قابل توجهی به دست آورده است. در این دوره شخصیت و جایگاه ایران در دنیا بالاتر رفته و ما توانسته‌ایم منطق خود را به دنیا معرفی کنیم.


                        وی افزود: من خوش‌بین هستم که مذاکرات هسته‌یی به نتیجه برسد و احتمال قوی می‌دهم که در مذاکرات 29 آبان توافقنامه بین ایران و 1+5 امضا شود.


                        نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عملکرد دولت در حوزه اقتصادی را هم مجموعا موفق دانست و تصریح کرد: دولت توانسته نرخ ارز را از حدود یک ماه پیش ثابت نگه دارد ضمن اینکه تسهیلات ایجاد شده برای صادرات و واردات و گشایش اعتبارات اسنادی و همچنین تسهیلات گمرکی سبب روان شدن مبادلات تجاری و حرکت در جهت رونق اقتصادی شده است. همچنین با اعلام به موقع قیمت خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی سامانی به این حوزه داده است.


                        مطهری اضافه کرد که البته اگر تیم اقتصادی دولت هماهنگ‌تر باشند و صدای واحدی از آنها شنیده شود بهتر است.


                        این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: قضاوت دقیق و کامل در مورد عملکرد دولت در حال حاضر زود است اما دولت در صد روز گذشته به طور نسبی موفق بوده است.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #6057
                          فراتر از تعهدات پادمانی
                          صالحی: ایران مجوز بازرسی آژانس از کارخانه آب سنگین اراک را صادر کرد
                          با موافقت شورای عالی امنیت ملی، مجوز بازرسی آژانس از کارخانه آب سنگین اراک صادر شد.

                          Tweet
                          به گزارش فارس، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان از صدور مجوز بازرسی آژانس از کارخانه آب سنگین اراک خبر داد.

                          صالحی ابراز داشت که این اقدام با مجوز شورای عالی امنیت ملی و نشان دادن حسن نیت ایران انجام شده است. بر اساس تعهدات پادمانی، ایران وظیفه‌ای در این خصوص نداشته است.

                          همچنین اجازه بازدید بازرسان آژانس از معدن گچین بندرعباس نیز به همین ترتیب صادر شده است.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

                            #6058
                            توافق ایران و آژانس برای بازدید از معدن گچین و راکتور آب سنگین اراک
                            به روز شده: 10:08 گرينويچ - دوشنبه 11 نوامبر 2013 - 20 آبان 1392
                            فیسبوک تویتر Google+ به اشتراک بگذاریدارسال صفحه چاپ مطلب .
                            علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از توافق تازه کشورش و آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر داده است.

                            به گفته آقای صالحی در جریان سفر یوکیا، آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران، دو طرف برای بازدید از معدن گچین در بندر‌‌ عباس و راکتور آب سنگین اراک توافق کرده اند.

                            این توافق به فاصله کمی از مذاکرات سه روزه ایران و گروه پنج بعلاوه یک در ژنو به دست می آید که گفته می شود طی آن فرانسه از خود سرسختی نشان داد و فعلا امضای توافق نهایی به تاخیر افتاده است.

                            گفته می شود یکی از موضوعات مورد نگرانی فرانسه که مانع به دست آمدن توافق در مذاکرات دو روز پیش ژنو شد، فعالیت راکتور آب سنگین اراک است.

                            نظر

                            • Ali zahedi
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 676

                              #6059
                              وزیر امور خارجه فرانسه: توافق درباره برنامه اتمی ایران دور نیست
                              لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه در مورد دستیابی به توافقی بین ایران و گروه ۱+۵ بر سر برنامه اتمی این کشور ابراز امیدواری کرده، هر چند که به گفته آقای فابیوس ایران باید "در چندین مورد تلاش‌هایی از خود نشان دهد

                              نظر

                              • کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

                                #6060
                                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                [SIZE=4]فابیوس: توافق با ایران دور از دسترس نیست
                                وزیر خارجه فرانسه از امکان توافق با ایران درباره برنامه‌ هسته‌ای خبر داد.

                                ...
                                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                [SIZE=4]پس از انجام مذاکرات موفقیت‌آمیز انجام شد،
                                امضای بیانیه مشترک همکاری میان ایران و آژانس

                                ...
                                ظاهرا فرانسه دید داره قافیه رو بدجور میبازه!
                                چه بی سر و صدا توافقها داره انجام میشه ! /:.weirdsmiley.:/
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                                نظر

                                در حال کار...
                                X