آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #7546
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    سخنگوی وزارت خارجه آلمان:

    مذاکرات کارشناسی گروه 1+5 و ایران مفید توام با پیشرفت بود
    برلین - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان مذاکرات فنی و کارشناسی گروه 1+5 و ایران که طی روزهای گذشته در نیویورک برگزار شد را مفید توام با پیشرفت توصیف کرد.
    مذاکرات کارشناسی گروه 1+5 و ایران مفید توام با پیشرفت بود
    ˈمارتین شفرˈ روز جمعه در آستانه برگزاری دور چهارم مذاکرات هسته ای گروه 1+5 و ایران که قرار است از 23 اردیبهشت ماه به میزبانی وین برگزار شود،در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درخصوص ارزیابی از مذاکرات کارشناسی نیویورک و همچنین پیش بینی درمورد مذاکرات وین 4،گفت: به طورکلی باید بگویم که در ماه های اخیر پیشرفت های خوبی داشته ایم و تاکید می کنم که این پیشرفت ها شامل مذاکرات فنی و کارشناسی روزهای گذشته در نیویورک نیز می شود.


    سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان، خاطرنشان کرد: ما در چهارمین دور از مذاکرات هسته ای در وین، هفته آینده وارد مرحله دوم و مهم این مذاکرات با ایران می شویم که تبادل نظر برای آغاز مراحل تدوین متن مشترک را شامل خواهد شد که البته مرحله سخت و تعیین کننده ای است.

    شفر،تاکید کرد: انتظار واضح ما این است که دستیابی به توافق نهایی با ایران در موضوع هسته ای در پایان مهلت 6 ماهه تعیین شده ( پایان ماه جولای) امکان پذیر خواهد بود البته دو طرف همچنان در برخی موارد دیدگاه های متفاوتی از جمله درمورد زوایای مهم برنامه هسته ای ایران با هم دارند.

    وی در عین حال تاکید کرد: دولت آلمان همچنان اعتقاد دارد که می توان در مذاکرات هسته ای از راه دیپلماتیک به یک راه حل جامع دست یافت و ما همه کوشش خود را در این مسیر انجام خواهیم داد.

    ˈحمید بعیدی نژادˈ رییس هیات کارشناسی مذاکره کننده هسته ای ایران، مذاکرات کارشناسی نیویورک را که در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 16و 17 اردیبشت ماه در حاشیه سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده ان.پی.تی در نیویورک برگزار شد،ˈمفیدˈ خواند و گفت: در این مذاکرات، آخرین دیدگاههای کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته ای بررسی شد.

    ˈمحمد جواد ظریفˈ وزیر امورخارجه ایران نیز 15 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات سیاسی برای نگارش متن جامع توافق با گروه 1+5 از هفته آینده در وین آغاز می شود،گفت: رسیدن به نتیجه بستگی به حسن نیت طرف غربی دارد.

    ظریف افزود: چهار دور مذاکرات سیاسی برای این دور چهارم مذاکرات هسته ای به میزبانی کشور اتریش در نظر گرفته شده است که از 23 اردیبهشت ماه در مقر سازمان ملل در وین شروع می شود که در آن مذاکرات شروع به نگارش متن برنامه جامع توافق با کشورهای غربی خواهیم کرد.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #7547
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      انتقاد شهردار تهران از تضعیف‌کنندگان تیم مذاکراتی
      قالیباف: بپذیرید که مذاکرات هسته‌ای با نظر رهبری اداره می‌شود



      جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲

      شهردار تهران گفت: مقام معظم رهبری برپرونده هسته‌ای نظارت دقیق و عمیق دارند و در حقیقت اداره کننده موضوع هستند.

      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدباقر قالیباف در سخنانی در همایش تجلیل از پیشکسوتان روحانی رزمنده شهر تهران که در محل تالار خلیج‌فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، افزود: بدون شک مقام معظم رهبری خط قرمزهایی که باید رعایت شود را از هرکسی و در هرجایگاهی مطالبه خواهند کرد. اعتقاد راسخ ما بر این است که ایشان به هیچ کس اجازه نخواهند داد که عزت ملت ایران و نظام اسلامی را خدشه دار کرده و بر سر این مسائل با هیچ چیز، هیچ کس وهیچ دولتی معامله نمی کنند.

      او با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران و مذاکرات با گروه 1+ 5 گفت: امروز در جامعه ما یک موضوع و پرونده مهم وجود دارد که همه ما - چه نخبگان و چه عموم جامعه - را در عرصه‌های مختلف به خود مشغول و درگیر کرده و حتما این موضوع پرونده هسته‌ای برای همه شما که مهم‌ترین رسالت‌تان توجیه کردن و روشن کردن مردم در مکان‌های مختلف است، از اهمیت خاص و ویژه‌ای برخوردار است. از این جهت است که من باور قلبی خودم را پیرامون این مساله مهم عرض می‌کنم. البته شاید در گذشته و به عنوان یک خادم مردم در شهرداری تهران، در محافل و سخنرانی‌ها کم‌تر به موضوعاتی از این جنس پرداخته‌ام، اما امروز احساس کردم که وظیفه دارم درک خودم را صادقانه خدمت شما عرض کنم، هر چند که ممکن است اشکالی هم بر آن وجود داشته باشد.

      شهردار تهران تاکید کرد: پرونده هسته‌ای یکی از مهم‌ترین پرونده‌های سیاست خارجی در تاریخ ایران است و حتما آیندگان در سال‌ها و قرن‌های بعد، بر این موضوع قضاوت خواهند کرد. این پرونده نیز دارای پیچیدگی‌های حقوقی بسیار و هم‌چنین بازیگران و دست‌اندرکاران متعددی است که در سطوح مختلف، چه از همسایگان ما، چه در حوزه منطقه‌یی، چه در سطح جهانی و چه قدرت‌های بزرگ همه در این موضوع ایفای نقش می‌کنند. این میدان مبارزه‌ای است که ملت، انقلاب و نظام اسلامی با این پرونده روبه‌رو است.

      قالیباف در ادامه تصریح کرد: اولین نکته‌ای که به نظر می‌رسد همه باید به آن توجه داشته باشیم، آن است که مقام معظم رهبری بر این پرونده مهم، نظارت دقیق و عمیق دارند و در حقیقت اداره کننده اصلی موضوع هستند. بدون شک ایشان خط قرمزهایی که باید رعایت شود را از هر کسی و در هر جایگاهی مطالبه خواهند کرد. اعتقاد راسخ ما بر این است که ایشان به هیچ‌کس اجازه نخواهند داد که عزت ملت ایران و نظام اسلامی را خدشه‌دار کرده و بر سر این مسایل با هیچ چیز، هیچ کس و هیچ دولتی معامله نمی‌کنند و در فرهنگ تشیع و نظام ولایی نیز چنین چیزی وجود ندارد. بنابراین مهم است که باور کنیم و کاملا بپذیریم که این پرونده، این گونه اداره می‌شود.

      او افزود: از آن طرف و در کنار چنین سیاست و استراتژی مشخص و روشنی، وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم شاهد هستیم که دولت‌های مختلف با این موضوع واحد، رفتارهای متفاوتی از خودشان نشان داده‌اند و بعضا این رفتارها با یکدیگر متضاد هم بوده است. طبیعتا یکی از این رفتارها در این مقطع از زمان اتفاق می‌افتد و ما می‌بینیم که مقام معظم رهبری با صراحت تمام در بیانات خود از تیم اعزامی حمایت کرده و می‌فرمایند که تیم مذاکره کننده بچه‌های انقلاب و بچه‌های خود ما هستند. اگر این موضوع را مستقیم از امام خود می‌شنویم، باید بدانیم که نباید این تیم را تضعیف کنیم. نباید قلمی بر صفحه کاغذی و بیانی بر زبانی جاری شود تا بر اثر این بیان و قلم، آن ها در جایی که امروز صحنه مقابله است، احساس ضعف کنند.

      قالیباف یادآور شد: نباید از عناوین و القابی استفاده کنیم که تیم مذاکره کننده را تضعیف کند. البته نقد در هر شرایطی حق جامعه و افراد است و آن ها باید بتوانند نقد کنند، اما باید بدانیم که نقدی اثرگذار و پایدار است و می‌تواند سازنده باشد که این اصل را رعایت کند و آن اصل نیز در صداقت و نیت نقدکننده است. البته این مساله نه در موضوع هسته‌ای بلکه در هر موضوع نقدی وجود دارد و اگر صداقت و نیت خالص در آن نقد نباشد، آن نقد دیگر نقد ارزشمندی نیست.

      وی ادامه داد: چرا این نکته را با این صراحت بیان کردم؟ از این جهت که ما نباید در موضوعات مهم و حیاتی که سرنوشت جامعه اسلامی در گرو آن است، به گونه‌ای رفتار کنیم که جامعه اسلامی را در این زمینه دو قطبی کنیم. این امر امنیت ملی، اقتدار ماست و مولفه‌های قدرت را به خطر می‌اندازد که تبعات آن به نظام، ملت و کشور اسلامی ما آسیب خواهد رساند. باید توجه داشت منافع این مساله برای اشخاص، افراد، گروه‌ها و دولت‌ها نیست بلکه این موارد کیان نظام اسلامی است. همه ما باید بدانیم – و تیم مذاکره کننده ما نیز حتما می‌داند – که مذاکره یک فرایند دو طرفه است و نباید انتظار داشت که بتوانند در یک فرآیند دو طرفه، همه خواسته‌های ما را به طرف مقابل بقبولانند. نمی‌شود همه مطالبات تامین شود، مخصوصا این که ما با مستکبران و آمریکای جهان‌خواری طرف هستیم که در تاریخ زندگی خودش از روزی که به قدرت رسیده، نشان داده که همیشه با این ملت و به ویژه با انقلاب اسلامی سرستیز دارد.

      شهردار تهران تاکید کرد: باید بدانیم تا ما در ماهیت انقلابی – اسلامی خودمان ایستاده‌ایم و آمریکا در خوی استکباری خودش ایستاده است، رابطه ما رابطه گرگ و میش است. ما با چنین کسانی پای میز مذاکره هستیم و نباید به هیچ قیمتی به آن‌ها اعتماد کنیم. مقام معظم رهبری نیز بارها و بارها چه در دولت‌های گذشته و چه در این دولت، این موضوع را به همه متذکر شده‌اند. یادتان است روزی تا مرز تعلیق پیش رفتیم اما بعد دیدیم که آن‌ها خیانت کردند؟ پس نباید ساده‌اندیشی کنیم.

      وی خاطرنشان کرد: اگر آن‌ها با ما خوش و بش می‌کنند و حرف می‌زنند، این‌ها به معنی دوستی کردن با ملت ما نیست. از همین جهت است که مقام معظم رهبری می‌فرمایند «نرمش قهرمانانه»؛ یعنی میز مذاکره هم یک میدان مبارزه و نبرد است که نوع آن عوض شده است. چطور روزی دشمن با تهاجم نظامی به مبارزه انقلاب اسلامی آمد و چطور وقتی از این‌جا ثمر نگرفت، با تهاجم فرهنگی به سراغ انقلاب اسلامی آمد؛ امروز هم در عرصه سیاست خارجی باید بدانیم که این میز گفت‌وگو، یک میز مبارزه است نه یک میز مذاکره؛ از این رو مذاکره برای مبارزه است.

      شهردار پایتخت ادامه داد: اما سوال اصلی این است که آیا ما قبل از تحریم در این کشور هیچ مشکلی نداشتیم؟ قبل از این که تحریم اتفاق بیفتد و حتی قبل از این که موضوع هسته‌ای مطرح شود، آیا وضع اقتصادی و فرهنگی ما وضع خوبی بود؟ این سوالی است که باید برای افکار عمومی در جامعه به روشنی باز شود و به این سوال‌ها پاسخ داده شود. به هر حال ما در دهه اول انقلاب نیستیم بلکه بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی گذشته است. دولت‌های متعددی نیز با گرایش، سلایق و جهت‌گیری‌های متفاوت، هر آن چه خواستند را در این کشور به نمایش گذاشتند. همه ما خروجی‌های آن اعم از خروجی‌های اقتصادی و فرهنگی را در زندگی خود دیده‌ایم. باید خوب فهم کنیم که اگر امروز تحریم اتفاق افتاده و دشمن از این‌جا تاخت و تاز به انقلاب اسلامی را شروع کرده است، باید یک درس بزرگ بگیریم. گذشته نشان داده است که به مدد پول راحت الحلقوم نفت، نه با یک مدیریت صحیح و درست؛ جامعه را اداره کردیم.

      او افزود: امروز که دشمن بر این نقطه ضعف ما دست گذاشته است، باید مراقب باشیم. زمانی که ما در جبهه بودیم، دشمن نگاه می‌کرد که کجا ضعف داریم و از همان نقطه به ما حمله می‌کرد. عملیات کربلای چهار و کربلای پنج را که فراموش نکرده‌ایم. در کربلای چهار و در منطقه شلمچه، به خین رفتیم اما نشد، در همان عملیات فهمیدیم که دشمن در پیچ کوت سواری دچار اشکال است، از این رو در کوت سواری به دشمن زدیم و موفق شدیم.

      شهردار تهران گفت: دشمن، دشمن است. دشمن نگاه کرده و آسیب ما را تشخیص داده است. در دولت‌های گذشته نشان داده شده است که ضعف خودشان را با پول بی‌زبان نفت مدیریت کردند. این دیگر مدیریت نمی‌خواهد بلکه هر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد. در زیر این فرصت که فرصت بزرگ کشور ما بود، نفت را تبدیل به یک تهدید کردیم. مقام معظم رهبری نیز بارها و بارها بر این موضوع تاکید کردند که باید پول نفت را در حوزه‌های سرمایه‌گذاری ببریم نه در خرج روزمره. این کار پیش نرفت تا زمانی که سالی یک درصد از بودجه در برنامه جدا شد، اگر امروز چیزی در کشور مانده است از همان جایی است که یک درصد از بودجه جدا شده است.

      وی خاطر نشان کرد: من بارها اشاره کرده‌ام که در مقایسه قیمت نفت در ابتدای و انتهای دهه 80 شاهد هستیم که در ابتدای دهه 80 قیمت نفت 10 - 12 دلار بود و در پایان دهه 80 قیمت نفت 100 دلار شده است. این بدان معنی است که قیمت نفت 10 برابر شده است اما در موضوعات مختلف از جمله بیکاری و ... اتفاقی نیفتاده است. تحریم به ما نشان داد که دشمن از این نقطه در حال تاختن بر انقلاب اسلامی و عزت ما است. باید بدانیم که تغییر رویکرد دشمن از تهاجم نظامی به جنگ اقتصادی به معنای مذاکره کردن با ما نیست. هنوز اندیشه دشمن، اندیشه فروپاشی نظام اسلامی است اما به روشی دیگر.

      محمدباقر قالیباف هم‌چنین تاکید کرد: بدون شک تحریم، ظالمانه است و باید تلاش کنیم که این تحریم‌ها را بشکنیم. باید تلاش کنیم به افکار عمومی جهانی نشان دهیم که به دنبال جنگ افروزی نیستیم. ما ملتی اهل منطق هستیم، امام ما نیز با منطق اهل بیت (ع)، قرآن و عترت به دنبال صدور انقلاب اسلامی بوده است نه با کشور گشایی. آن که جنگ را شروع کرد، شما بودید نه ما؛ این منطق ماست. حقا دولت باید در این مسیر تلاش کند و همه ما نیز باید همراهی کنیم. اما باید باورمان باشد که دشمن به دنبال حل مشکل نیست بلکه به دنبال مبارزه با یک روش دیگر و به دنبال پیروزی است. بنابراین نباید از این موضوع غفلت کنیم.

      شهردار تهران در ادامه گفت: سوال دوم این است که راه مقابله با این تحریم چیست؟ دو راه پیش روی ما قرار دارد، یک راه آن راه‌حلی است که مسیر مورد نظر دشمنان ماست. من با صراحت عرض می‌کنم مسیری که دشمنان ما دوست دارند در آن حرکت کنیم، آن مسیری است که معطوف به حوزه سیاست خارجی شویم. بدان معنی که راهکار خروج سریع و بسیار تند از همه نابسامانی‌های ایجاد شده و رخنه‌هایی که دشمن از آن وارد شده است را فقط تمرکز در حوزه سیاست خارجی دانسته و آن را فقط در حوزه مذاکره ببینیم. نباید این توقع را در مردم ایجاد کنیم که اگر این موضوع حل شود، همه مشکلات حل می‌شود. این مسیر، اصلا مسیر درستی نیست و مسیری است که دشمن برای ما طراحی کرده است. دلیل آن هم بسیار روشن است. وقتی تحریم نبودیم مگر مشکلات ما حل شده بود؟ به فرض آن که فردا نیز بگویند تحریم نیست، مگر مشکلات ما که به مردم وعده می‌دهیم قابل حل است؟ اگر قابل حل نبود، در این شرایط مردم احساس نا امیدی می‌کنند اما آیا این ناامیدی خواسته دشمن نیست؟ این نشان دادن ناکارآمدی دین در اداره امور جامعه نیست؟ این همان فروپاشی نظام که دشمن آن را دنبال می‌کند، نیست؟

      قالیباف در ادامه تصریح کرد: اما در راه حل دوم که به نظر می‌رسد راه‌حل منطقی ما است، باید تلاش کنیم تا آسیب‌پذیری‌های خود را به حداقل ممکن برسانیم. ما باید یاد بگیریم کشور را بدون نفت هم اداره کنیم؛ همان طور که در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده نیز بر این موضوع تاکید شده است. من یک مدیر خدمتگزار هستم و می‌گویم در کشوری که نفت 10 دلاری و نفت 100 دلاری، تاثیری در اقتصاد آن نگذارد، پس با وجود نفت و بدون نفت نیز می‌شود کشور را اداره کرد. اما بر اساس همان نکته‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند، این امر نیازمند باور داشتن به گفتمانی است که برخاسته از مکتب تشیع و گفتمان مکتبی و جهادی است. باید دل در گرو آن داشته باشیم تا موضوعات را حل کنیم، با نگاه سازشکارانه و فرهنگ لیبرالیست نمی‌شود این مبارزه را انجام داد. باید همان زهدی که در دوران دفاع مقدس مطرح بود، در این عرصه هم آن زهد را داشته باشد تا نصرت الهی شامل حال ما شود.

      وی یادآور شد: در حقیقت دشمن از یک ضعف ما وارد شده است اما همیشه می‌دانیم که خود فرصت، هم فرصت است و هم تهدید. خود تهدید که از آن نگران هستیم، بزرگ‌ترین فرصت نیز به شمار می‌آید. این ما هستیم که با نگاه و روش خود و با باورهای اندیشه اسلامی خود این تهدید و ضعف را تبدیل به نقطه قوت و فرصت می‌کنیم. در حقیقت نباید خدای ناکرده با یک اشتباه بزرگ و ایجاد کردن توقع بیجا در مردم به جای کار و تلاش، به این موضوع دامن بزنیم تا انتظار عمومی را بالا ببریم. همه باید توجه داشته باشند که این موضوع ، یک موضوع ملی است. بنابر این رفتار گروهی، سیاسی و جناحی نکنیم. این‌جا از آن نقاطی است که باید در تمام لحظات گوش به فرمان و تدابیر مقام معظم رهبری داشته باشیم.

      شهردار پایتخت هم‌چنین اظهار کرد: ما باید بدانیم عزت قدرت و مولفه‌های قدرت - نه تنها صرفا در حوزه سیاست خارجی - در این است که سناریوهای متعدد و موازی برای این کار داشته باشیم. اگر این گونه حرکت کنیم، به نظر می‌رسد می‌توانیم از نقطه دیگری ورود پیدا کرده و در جایی که دشمن می‌خواهد و طراحی کرده است تا از آن جا حمله کنیم، وارد نشویم. معلوم است اگر در زمین دشمن بازی کنیم، می‌بازیم. البته این بدان معنی نیست که نباید مذاکره کنیم، نظر رهبری نیز خیلی روشن و مشخص است. حتما باید مذاکره کنیم و به دنیا بگوییم که این تحریم ظالمانه است، اما تاکید ما باید بر توان داخلی باشد.

      او ادامه داد: هر کجا به باورها و ارزش‌های دینی و ارزش‌های سیاسی امام خمینی (ره) تکیه دادیم، موفق بودیم. در این اندیشه سیاست تاکید بر توان داخلی، به معنای تکیه دادن به مردم مورد توجه است چرا که انقلاب را مردم پیروز کردند. 15 خرداد 42 مردم در صحنه نبودند و امام با این عظمت و جوان را تبعید کردند، اما وقتی مردم به صحنه آمدند، امام (ره) خلاف خواست همه استکبار جهانی از نجف، کویت و پاریس وارد کشور شد. از آن جایی که مهم‌ترین مولفه بزرگ قدرت ما مردم هستند، به همین جهت اشاره کردم که نباید مردم را دوقطبی کنیم که یکی بگوید موافق و یکی بگوید مخالف هستم. مگر اینجا یک کار سیاسی و حزبی است که بگویند موافق و مخالفم؟! این امنیت ملی ماست. دشمن نیز همین را می‌خواهد. از این رو تکیه بر توان داخلی، تکیه بر مردم و گوش به فرمان رهبری بودن می‌تواند ما را به پیروزی برساند.

      وی در پایان گفت: شما نیز باید بر وحدت در جامعه و برمدار اندیشه‌های امام خمینی(ره) تلاش کنید تا از جانب دیگرانی که ممکن است به این موضوع بی‌توجهی کنند، آسیب نبینیم.

      قالیباف در ابتدای سخنانش با بیان این که انسان در زندگی با لحظاتی روبه‌رو می‌شود که آن لحظات در واقع لحظات امتحان و آزمایش است، اظهار کرد: چنین لحظاتی برای همه ما پیش می‌آید. دوران دفاع مقدس یکی از آن امتحان‌های بزرگ الهی بود که هم برای یکایک این مردم و هم برای جامعه اسلامی یک آزمایش بزرگ محسوب می‌شد. یک روز در میدان دفاع مقدس باید در مقابل تیرها، گلوله‌ها، خمپاره‌ها، موشک‌ها و حملات تانک‌ها امتحان پس می‌دادیم و امروز هم بیش از دو دهه است که باید در جامعه اسلامی، در مقابل صدا و خواسته‌های به‌حق مردم و برای مقابله با تبعیض و فساد جوابگو باشیم چرا که ما مسوول هستیم و باید امتحان پس بدهیم.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #7548
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


        رویترز: ایران به شبهات درباره چاشنی های انفجاری پاسخ داده است
        منابع آگاه امروز از ارسال توضیحات ایران در خصوص چاشنی های انفجاری الکتریکی با کاربرد دوگانه هسته‌ای و غیرهسته‌ای خبر دادند.
        خبرگزاری فارس: رویترز: ایران به شبهات درباره چاشنی های انفجاری پاسخ داده است

        Tweet
        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، منابع آگاه در آژانس بین المللی انرژی اتمی، امروز از ارسال توضیحات ایران در خصوص چاشنی های انفجاری، مشهور به چاشنی‌های انفجاری «بریج وایر» که کاربرد دوگانه نظامی هسته‌ای و غیرهسته‌ای دارند، خبر دادند.

        مقامات غربی، نحوه پاسخ ایران به سوالات مطروحه در خصوص این چاشنی‌ها را سنگ محکی جدی برای اثبات حسن نیت ایران و میزان تمایل مقامات ایرانی برای همکاری کامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی ارزیابی کرده بودند.

        ایران بارها به صورت رسمی، ادعاهای مبنی بر ساخت چاشنی انفجاری برای استفاده در تسلیحات هسته‌ای را رد کرده بود.

        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....FvbHtmVY.dpuf
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

          #7549
          ایران و اتحادیه اروپا ارزیابی كردند:

          مذاکرات هسته‌اي مفید درنیویورک


          جلسات دوروزه کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 که در حاشیه نشست ان‌پی‌تی در نیویورک برگزار شد، در شرایطی پایان یافت که هر دو طرف آن را «مفید» خواندند. حمید بعیدی‌نژاد، رئیس هیات کارشناسی مذاکره‌کننده هسته‎ای ایران، بعد از پایان مذاکرات کارشناسی و بحث‎های تخصصی بین دو طرف، مذاکرات نیویورک را «مفید» ارزیابی کرد و گفت: «در این مذاکرات، آخرین دیدگاه‎های کارشناسی درباره موضوعات فنی هسته‏ای پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات وین بررسی شد.» بعیدی‌نژاد پیش از برگزاری دور جدید مذاکرات کارشناسی به «ایرنا» گفت: «طرفین بحث‌های کارشناسی و فنی خود را ادامه می‎دهند تا موضوعات فنی و کارشناسی را برای دور آتی مذاکرات سیاسی که هفته آینده در وین اتریش برگزار می‎شود، آماده‌سازی کنند.» یک سخنگوی اتحادیه اروپا نیز پس از برگزاری این نشست گفت، ایران و 6 قدرت جهانی گفت‌وگوهای مفیدتری را درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام دادند.



          به گزارش خبرگزاری رویترز، او افزود: «این نشست با هدف عمیق‌تر شدن آگاهی درباره این مسائل و ادامه همکاری با هدف آماده شدن برای دور جدید مذاکرات که قرار است هفته آینده در وین در سطح وزرا برگزار شود، انجام شد.» دلیل برگزاری این دور از مذاکرات در نیویورک همزمانی آن با سومین نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری در معاهده ان‌پی‌تی 2015 بود که از هشتم اردیبهشت (28 آوریل) تا 19 اردیبهشت (9 مه) در مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد. اعضای تیم ایران نیز برای شرکت در این کنفرانس به نیویورک سفر کردند. ریاست هیات ایرانی را حميد بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین‌الملل وزارت امور خارجه و ریاست هیات 1+5 را استفان کلمنت، دستیار ویژه مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برعهده داشتند. دور چهارم مذاکرات هسته‎ای ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (ايالات‌متحده، بريتانيا، فرانسه روسيه و چين) به علاوه آلمان (گروه 1+5) از روز 23 اردیبهشت در شهر وین برگزار می‎شود. این دور از مذاکرات با حضور محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان گروه 1+5 برگزار می‎شود.



          در مذاکرات پیش‌رو، دو طرف بر سر پیش‌نویس توافق جامع بحث و گفت‌و‌گو می‎کنند. ظریف، وزیر امورخارجه ایران، روز دوشنبه (15 اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات سیاسی برای نگارش متن جامع توافق با گروه 1+5 از هفته آینده آغاز می‌شود، گفت: «رسیدن به نتیجه بستگی به حسن‌نیت طرف غربی دارد.» از سوی دیگر ماری‌هارف، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در روزهای گذشته اعلام کرد: «از نظر دولت متبوعش و با توجه به توافقات انجام شده، ایران و گروه 1+5 آماده تدوین پیش‌نویس قرارداد نهایی توافقات هسته‎ای هستند.» او ابراز امیدواری کرد که قرارداد نهایی در 20 جولای آماده شود. همچنین همزمان با پایان جلسات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 در نیویورک، در نخستین ساعات روز پنج‎شنبه بانک مرکزی اعلام کرد: اقساط چهارم و پنجم درآمدهای نفتی مسدودشده ایران که بر اساس توافق ژنو آزاد شده بود به حساب این بانک واریز شده است. بر اساس گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، با مشخص شدن بانک و حساب مورد نظر ایران، مبلغ یک میلیارد دلار مربوط به اقساط چهارم و پنجم از پول‎های ایران به حساب بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانک مرکزی امارات‌متحده‌عربی واریز شد و اکنون قابل استفاده است. بر اساس توافق ژنو، ایران و گروه 1+5 تعهداتی را برای مدت 6 ماه پذیرفتند.



          ایران به تعهدات خود عمل کرده است


          در تحولی دیگر، کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا چهارشنبه شب در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات هسته‏ای گفت ایران تاکنون بر اساس توافق ژنو به تعهدات خود عمل کرده است. به گزارش خبرگزاري فارس، کاترین اشتون که در نشست موسسه «شورای امور جهانی شیکاگو» صحبت می‎کرد، با بیان اینکه به‌دنبال رسیدن به راهکاری جامع برای مناقشه هسته‎ای ایران است، گفت: «ایران به هر آنچه در توافق موقت وعده داده بود، عمل کرده است.» از دیگر سو، پرونده هسته‎ای ایران طی روزهای اخیر شاهد یک تحول دیگر نیز بود؛ اواسط هفته گذشته بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب توافق هفت ماده‎ای ایران و آژانس به جمهوری اسلامی ایران آمدند. به گفته بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی، این بازرسان با هدف بازدید از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان به ایران سفر کردند. تیم بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست ماسیمو آپارو صبح دوشنبه (15 اردیبهشت) وارد تهران شدند.



          اطمینان دادن آمریکا به رژیم صهیونیستی


          از دیگر سو، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته برای گفت‌وگو با مسوولان اسرائیلی به بيت‌المقدس سفر کرد؛ این نخستین سفر رایس به فلسطين اشغالي از زمان انتصاب او به این سمت به‌شمار می‏رود. رايس در اين سفر بار دیگر به هم‌پیمان آمریکا اطمینان خاطر داد كه مذاکرات با ایران، منافع آنها را به خطر نمی‎اندازد. او در دیدار با مقامات رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای پیشین آمریکا و غرب مبنی‌بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای گفت: «واشنگتن اطمینان می‌دهد که به تعهد خود برای جلوگیری از دستيابي ايران به سلاح‌های هسته‌ای پایبند است.» به گزارش «ایسنا»، در بیانیه کاخ سفید که پس از دیدار سوزان رایس با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات هر دو طرف منتشر شده، براين ادعاها تاكيد شده است. رایس در این دیدار تاکید کرد دولت آمریکا معتقد است که دیپلماسی بهترین راه برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است.



          همچنین «ایسنا» گزارش داد: بنیامین نتانیاهو، پس از دیدارش با مقامات آمریکایی ادعا کرد دولتش نگران یک «توافق بد» با ایران است چون چنین توافقی به ایران اجازه می‌دهد که توانایی تولید سلاح هسته‌ای خود را حفظ کند. به نوشته روزنامه هاآرتص، نتانیاهو در ادامه با اشاره به دور جدید مذاکرات میان تهران و گروه 1+5 که هفته آینده در وین برگزار خواهد شد، مدعی شد بهترین راه مقابله با ایران هسته‌ای جلوگیری از گسترش چنین سلاح‌هایی در اولین قدم است. به عقیده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «نرسیدن به یک توافق، بسیار بهتر از رسیدن به توافق بد است.» رژیم صهیونیستی هم‌پیمان اصلی واشنگتن در خاورمیانه همواره از مخالفان اصلی مذاکرات هسته‎ای ایران و گروه 1+5 بوده و هست. مقامات این رژیم همیشه از دستیابی ایران به سلاح هسته‎ای ابراز نگرانی کرده‌اند در شرایطی که این رژیم تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه به‌شمار می‌آید اما دیپلمات‌های غربی می‌گویند متوقف کردن کامل غنی‌سازی اورانیوم در ایران غیر‌واقع‌بینانه است و راه‌حل دیپلماتیک بهترین روش برای پایان دادن به نگرانی‌های جامع بین‌الملل نسبت به فعالیت هسته‌ای این کشور است.
          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #7550
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            ارسال به دوستان
            فابیوس: ایران می‌تواند به صورت محدود غنی‌سازی داشته باشد/توافق ژنو بهتر از آنچیزی است که در ابتدا داشتیم
            وزیر خارجه فرانسه در مصاحبه‌ای که روز جمعه منتشر شد، با بیان اینکه در توافق موقت غنی‌سازی ایران به صورت یک حق پذیرفته نشده، گفت تهران می‌تواند نهایتا به صورت محدود غنی‌سازی انجام دهد.

            خبرگزاری فارس: فابیوس: ایران می‌تواند به صورت محدود غنی‌سازی داشته باشد/توافق ژنو بهتر از آنچیزی است که در ابتدا داشتیم
            Tweet
            به گزارش خبرگزاری فارس، «لوران فابیوس» وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه در توافق موقت ایران و گروه 1+5، بر حق غنی‌سازی تصریح نشده، گفت ایران می‌تواند در توافق جامع غنی‌سازی محدود و غیرنظامی داشته باشد.

            آقای فابیوس که با روزنامه «واشنگتن‌پست» گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی در مورد مواضع سخت‌گیرانه پاریس در مذاکرات هسته‌ای، گفت: «امیدوارم بتوانیم راه‌حلی پیدا کنیم. همه از اینکه دیگر تهدید هسته‌ای وجود نداشته باشد، خوشحال می‌شوند. اما موضع ما بسیار ساده است: انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، آری. بمب اتم، نه. مسئله بسیار روشن است.»

            وی افزود: «برگردیم به مذاکراتی که داشتیم. آنجا موضع من این بود که ما می‌خواهیم به توافق برسیم، اما توافقی که قرص و محکم باشد. در مرحله اول، به اندازه کافی توافق محکمی نبود. به همین خاطر با 1+5 بحث‌هایی کردیم و تصمیم گرفتیم که موضعی واحد اتخاذ کنیم. ایرانی‌ها در ابتدا جواب رد دادند. اما 10 روز بعد که برگشتند، رضایت دادند.»

            اشاره فابیوس به نشست ماقبل توافق ژنو است که گفته می‌شود به دلیل مواضع پاریس، بدون دستیابی به توافق پایان یافت. پس از این دور بود که تهران و 1+5 روز سوم آذر به توافق موقت 6 ماهه دست یافتند.

            وزیر خارجه فرانسه در ادامه مصاحبه در پاسخ به این سوال که «شما توافق را محکم‌تر کردید؟»، گفت: «باید بگویم که توافقی که در انتها به دست آمد، بهتر از آنچیزی بود که در ابتدا داشتیم. این را هم باید اضافه کنم که تا الان اختلافاتی که با روسیه بر سر اوکراین داشته‌ایم، تأثیری بر مذاکرات (با ایران)، نداشته است.»

            وی در پاسخ به سوالی در مورد «جمله‌ای که بگوید ایران حق غنی‌سازی دارد»، هم گفت: «ما این جمله‌بندی را در مرحله اول نپذیرفته‌ایم. می‌تواند میزانی از غنی‌سازی وجود داشته باشد، مشروط بر اینکه محدود بوده و برای مقاصد نظامی استفاده نشود.»

            فابیوس در مورد احتمال دستیابی به توافق جامع تا روز 29 تیر (20 جولای) هم گفت: «این زمان می‌تواند برای 6 ماه دیگر به تعویق بیافتد. مشخص است که اگر بتوانیم به توافقی برسیم، فوق‌العاده است.»

            بر اساس توافق موقت ایران و گروه 1+5، طرفین باید ظرف 6 ماه بر اختلافات فائق آمده و به توافقی جامع دست یابند. این بازه زمانی برای یک دوره 6 ماهه دیگر نیز قابل تمدید است. طرفین روز 23 اردیبهشت چهارمین دور از مذاکرات جامع را با هدف بحث بر سر پیش‌نویس توافق، در شهر وین اتریش آغاز می‌کنند.

            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....qEWCIweX.dpuf
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #7551
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              رابرت هانتر:

              در صورت عدم توافق ایران و غرب تا 20جولای، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
              نیویورک-ایرنا-سفیر پیشین آمریکا درسازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از پیشرفت تازه درمذاکرات هسته ای ایران وگروه 1+5 درنیویورک استقبال کرد و با امیدوارکننده خواندن آن گفت:حتی درصورت عدم توافق تا مهلت تعیین شده در20جولای(آخر تیر)هیچ اتفاقی نخواهد افتاد وباید گفت وگوها ادامه یابد.

              در صورت عدم توافق ایران و غرب تا 20جولای، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
              رابرت هانتر روز جمعه در گفت گو با خبرنگار ایرنا در باره نتیجه مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 در نیویورک افزود: این پیشرفت گام امیدوارکننده ای به سوی دستیبابی به توافق نهایی و حل مساله هسته ای ایران است، البته فراموش نکنیم که این موضوع ابعاد فنی داشته ولی ابعاد سیاسی آن بزرگتر است،اما موفقیت نشست نیویورک زمینه چینی مناسبی برای مذاکرات وین به شمار می رود.

              وی در پاسخ به این پرسش که آیا توافق نهایی تا مهلت تعیین شده 20جولای (آخر تیرماه) ممکن است؟ گفت: من هیچ وقت تعیین مهلت برای دستیابی به توافق را سودمند نمی دانم . به جای این مساله باید بر تلاش های دیپلماتیک برای کاهش اختلاف ها تمرکز کرد و اگر هم تا 20 جولای توافق صورت نگرفت اتفاقی خاصی نخواهد افتاد.

              وی درعین حال به علایم مثبت درخصوص پیشرفت گفتگوها اشاره کرد و گفت: من نسبت به حصول توافق خوشبینم ولی مساله توافق یا عدم توافق تا جولای را امری ثانوی می دانم.

              سفیر پیشین آمریکا در ناتو گفت : باراک اوباما برای دستیابی به توافق با ایران جدیت به خرج می دهد و به تلاش های خود برای تکمیل گفت وگوها ادامه خواهد داد.

              رابرت هانتر درباره تاثیرات داخلی توافق هسته ای برعرصه سیاسی آمریکا پیش از انتخابات میان دوره ای کنگره گفت: من فکر می کنم اگر توافق خوبی با ایران بتوان انجام داد نباید در آن تاخیر کرد و موضوعات داخلی نباید بر آن تاثیر گذاشته و آن راعقب بیاندازد.

              وی افزود: توافق هسته ای با ایران به نفع آمریکا و منافع ملی آن خواهد بود و می تواند به موقعیت اوباما در پیش از انتخابات میان دوره ای کنگره در پاییز کمک کند.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #7552
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                هيگل براي گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌اي ايران راهي عربستان و اسرائيل مي‌شود

                فارس: چاک هيگل، وزير دفاع آمريکا هفته آينده به عربستان سعودي، اردن و اسرائيل سفر مي‌کند و درباره برنامه هسته‌اي ايران با مقامات اين کشورها گفت‌وگو مي کند.

                جان کربي، سخنگوي مطبوعاتي پنتاگون گفت: «اين سفر سومين سفر وزير دفاع به خاورميانه طي يک سال اخير خواهد بود و راهبردهاي آمريکا در منطقه را پيش خواهد برد.

                وي در توضيحات بيشتر درباره اين سفر آن را بخشي از تلاشهاي واشنگتن براي همکاري با کشورهاي متحدش در منطقه جهت حل و فصل چالش‌هاي امنيتي مشترک توصيف کرد.

                کربي گفته هيگل در عربستان با وزاري شوراي همکاري خيج فارس ديدار مي‌کند. به گفته وي اين ديدار بر تعهدات وزير دفاع آمريکا براي جلوگيري از دستيابي ايران به بمب اتمي تأکيد خواهد کرد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #7553
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  لايحه غير الزام آور مجلس نمايندگان آمريکا مبني توقف کامل غني سازي اورانيوم در ايران

                  باشگاه خبرنگاران: مجلس نمايندگان آمريکا اخيرا لايحه‌اي را ارائه کرده است که بر اساس آن باراک اوباما ملزم به ارائه گزارش درباره روند مذاکرات هسته‌اي و نحوه عمل ايران به تعهداتش خواهد بود، لايحه‌اي که با وجود اعتراض برخي‌، از حمايت شديد سناتورهاي اين کشور برخوردار است.

                  به گزارش پايگاه خبري المانيتور؛ اعضاي مجلس نمايندگان آمريکا خواستار بازگرداندن طرح ممنوعيت کامل غني‌سازي اورانيوم براي ايران بر روي ميز شده‌اند و اين در حالي است که نمايندگان کنگره نگران اين هستند که دولت اوباما در تعامل هسته‌اي با ايران فريب بخورد.

                  بر اساس اين گزارش، کميته نيروهاي مسلح مجلس نمايندگان روز گذشته اصلاحيه‌ غيرالزام‌آوري را به لايحه دفاعي ساليانه دولت آمريکا اضافه کرد که بر اساس آن تنها در صورتي تحريم‌هاي ايران به طور کامل برداشته خواهد شد که اين کشور غني‌سازي اورانيوم را متوقف کند، به توسعه سلاح‌هاي شيميايي، بيولوژيکي، هسته‌اي و موشک‌هاي بالستيک خود پايان دهد و حمايت از اقدامات تروريسم بين‌المللي را متوقف کند. اين يکي از مواردي است که نمايندگان کنگره خواهان الحاق آن به متن پاياني توافق هسته‌اي موقت بودند.

                  اعضاي مجلس نمايندگان آمريکا بر اين باورند که نکته اصلي در توانايي ايران براي توليد بمب اتم مسئله غني‌سازي اورانيوم و توليد پلوتونيوم اين کشور است. در واقع لايحه مزبور بحث درباره افزايش فشار بر دولت باراک اوباما را که اوائل سال جاري ميلادي آغاز شد و مسئله تشديد تحريم‌ها عليه ايران بحث اصلي آن بود، دوباره از سر مي‌گيرد. پيش از اين در چندين قطع‌نامه سازمان ملل و لايحه‌هاي کنگره آمريکا بر ضرورت توقف غني‌سازي اورانيوم توسط ايران تاکيد شده بود، اما دولت آمريکا بر اين باور است که اين مسئله باعث خارج شدن مذاکرات هسته‌اي از مسير اصلي خود مي‌شود.

                  اين در حالي است که آدام اسميت، عضو دموکرات کميته نيروهاي مسلح مجلس نمايندگان اين عقيده را نادرست مي‌داند و معتقد است که اين تفکر دست آمريکا را در مذاکرات بسته است.

                  اما از سوي ديگر لايحه جديد مجلس نمايندگان مخالفان بسياري هم دارد. جمال عبدي، مدير سياست‌گذاري شوراي ملي ايران و آمريکا در اين‌باره مي‌گويد: لايحه مزبور مذاکرات را از بين خواهد برد و باعث آغاز يک جنگ مي‌شود. اين لايحه در واقع مورد حمايت برخي گروه‌ در ايران نيز خواهد بود و اين گروه‌ها مي‌توانند اين مسئله را دستاويزي براي انتقاد در اين‌باره که آمريکا درصدد نقض توافق هسته‌اي است، قرار دهند. در واقع حاميان اين اصلاحيه قصد دارند هدف اصلي از مذاکرات هسته‌اي مبني بر جلوگيري از دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي را از بين ببرند تا از اين طريق امتياز سياسي به دست آورند.

                  در عين حال به نظر مي‌رسد اصلاحيه مزبور بخش‌هاي ديگري هم دارد. از جمله اينکه از پنتاگون خواسته شده گزارش‌هاي پي‌در‌پي درباره قراردادهاي دفاعي امضا شده با دولت ايران و يا شرکت‌هاي تحريم شده ايران تهيه کند. همچنين در اين لايحه از دولت اوباما خواسته شده است 175 ميليون دلار ديگر(دو برابر بيشتر از آنچه باراک اوباما در نظر گرفته بود)، براي توسعه سپر دفاع ضد موشکي گنبد آهنين اسرائيل در نظر بگيرد.

                  در واقع بنابر ادعاي اعضاي کميته دفاعي مجلس نمايندگان، هدف اصلي اين لايحه ايجاد اين باور است که آمريکا معتقد است حضور پايدار اين کشور در خاورميانه امري حياتي است، که شامل حفظ حضور قوي و رو به جلو و استقرار نظامي براي حمايت از متحدان اين کشور براي ايجاد بازدارندگي در برابر ايران است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #7554
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    دبکا:
                    اختلافات عمیق دولت اوباما و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بر سر مسئله ی هسته ای ایران در طول سفر دو روزه ی سوزان رایس مشاور امنیت ملی آمریکا دوباره ظاهر شد.

                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبکا نوشت: اختلافات عمیق دولت اوباما و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بر سر مسئله ی هسته ای ایران در طول سفر دو روزه ی سوزان رایس مشاور امنیت ملی آمریکا دوباره ظاهر شد.

                    به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، رایس نظر اوباما در مورد اینکه ایران و پنج بعلاوه یک باید تا پایان سال به توافق دست پیدا کنند را تکرار کرد.

                    امریکا به اسرائیل گفت که باید بپذیرد ایران در حال حاضر یک کشور هسته ای است و باید اجازه برخورداری از برنامه صلح امیز هسته ای را داشته باشد که شامل غنی سازی اورانیوم و ساخت راکتورهای هسته ای جدید می شود.

                    دولت اوباما آماده است که قول دهد، هرکاری می کند تا برنامه هسته ای ایران را رصد و از عدم دستیابی این کشور به تسلیحات هسته ای اطمینان حاصل کند.

                    براساس این گزارش، نتانیاهو سخنان مقامات امریکایی را رد کرده و گفته است که اسرائیل نمی تواند امنیت خود را بدست آمریکا بسپرد که ارزیابی ها و پیش بینی هایش در طول سال های گذشته اشتباه از آب درآمده است.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #7555
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      مدیر عامل پتروپارس در گفت‌وگو با ایلنا:
                      نفوذ آمریكا مانع اجرایی شدن قرارداد نفتی ایران-ونزوئلا شد

                      با توجه به اینكه به لحاظ توجیه اقتصادی مشكلاتی بوجود آمد قرارداد با كشور ونزوئلا عملیاتی نشد امابه قوت خود باقی است/قرار بود در میدان نفتی كشور آنگولا نیز فعالیت داشته باشیم كه بدلیل تحریم ها اجرایی نشد و مجبور شدیم سهام آن را بفروش برسانیم.

                      مدیر عامل پتروپارس نفوذ آمریكا را دلیل اجرایی نشدن قرارداد نفتی ایران- ونزوئلا عنوان كرد.

                      محمد جواد شمس مدیر عامل پتروپارس در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به قرارداد ایران و ونزوئلا و انتشار اخباری مبنی بر تعلیق آن اظهار داشت: قرارداد دو كشور به دلیل عدم تحقق شرایط آن هیچگاه عملیاتی نشد تا بخواهد تعلیق شود.

                      وی دلیل عملیاتی نشدن قرارداد همكاری دو كشور را شروط جدید ونزوئلا دانست و افزود: آخرین شرط طرف ونزوئلائی این بود كه باید تاسیسات قیمت گذاری شده و پول آن پرداخت شود.

                      شمس خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه به لحاظ توجیه اقتصادی مشكلاتی بوجود آمد قرارداد با كشور یاد شده عملیاتی نشد اما تعلیق نشده و به قوت خود باقی است.

                      وی در خصوص موضوع قرارداد ایران با ونزوئلا توضیح داد: یكی ازمیادین نفتی این كشور دچار افت شده و میزان تولید به 18 هزار بشكه رسیده بود كه مقرر شده بود فعال شده و تولید آن را به 40 هزار بشكه برسانیم كه بسرعت این كار انجام می شد اما بدلیل نفوذ آمریكا اجازه اجرایی شدن داده نشد.

                      مدیر عامل پتروپارس گفت: ما باید 100 میلیون دلار به طرف ونزوئلایی پرداخت می كردیم كه با توجه به عملیاتی نشدن قرارداد این پول داده نشد.

                      وی در خصوص پروژه های پتروپارس در دیگر كشورها خاطرنشان كرد: قرار بود در میدان نفتی كشور آنگولا نیز فعالیت داشته باشیم كه بدلیل تحریم ها اجرایی نشد و مجبور شدیم سهام آن را بفروش برسانیم.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #7556
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        یک موضوع مهم ....
                        دقت کردید از وقتی که امریکاییها اومدن در اوكراین و دستشان به خون مردم بیگناه روس تبار این خطه آلوده شده!!!!
                        دیگه حرفی از همه گزینه های روی میز برای ایران نمیزنند.....ضمن اینكه تو ایران هم عده ایی دلواپس شدن

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #7557
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                          سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد
                          رضایت بازرسان آژانس از بازدیدهای اخیر/نشست کارشناسان سازمان انرژی اتمی و آژانس دوشنبه در وین
                          سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه برداشت اولیه ما از بازدیدهای اخیر بازرسان راضی کننده بوده، از برگزاری نشست یک روزه کارشناسان سازمان انرژی اتمی و آژانس دوشنبه (۲۲ اردیبهشت) در وین و در راستای همکاری‌های ۲ طرف خبر داد.
                          خبرگزاری فارس: رضایت بازرسان آژانس از بازدیدهای اخیر/نشست کارشناسان سازمان انرژی اتمی و آژانس دوشنبه در وین

                          Tweet
                          بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، با اشاره به سفر اخیر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست «ماسیمو آپارو» به کشورمان و بازدید هفته گذشته آنها از معدن ساغند یزد و کارخانه تغلیظ اردکان، خاطرنشان کرد: در این سفر مذاکراتی با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد رهیافت پادمانی اراک صورت گرفت و توافقاتی هم در این مورد حاصل شد.

                          وی با اشاره به اینکه با بازدید هفته گذشته بازرسان عملاً تعهدات توافق 6 ماده‌ای با آژانس (در تاریخ 20 آبان) و همچنین تعهدات توافق 7 ماده‌ای (در تاریخ 20 بهمن) تمام شده، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس توافقات مذکور متعهد شده بود که اطلاعاتی را در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دهد و بازدیدهایی از برخی مراکز توسط بازرسان آژانس صورت گیرد که با سفر هیأت بازرسان به ریاست ماسیمو آپارو، این تعهدات و اقدامات به مرحله نهایی خود رسید.

                          کمالوندی گفت: معتقدیم جمهوری اسلامی ایران در زمینه شفاف سازی برخی موارد با هدف رفع ابهامات موفق بوده است.


                          سخنگوی سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه حضور بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران بر اساس توافقات با این نهاد بین‌المللی صورت گرفته، اظهار داشت: دسترسی بازرسان در این مدت به برخی مراکز در داخل ایران، در حد ضرورت‌ بوده و آنها هم از این روند راضی بوده‌اند.

                          معاون صالحی با بیان اینکه بخش مهمی از ابهامات گذشته آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از نظر ما برطرف شده، گفت: برداشت اولیه ما از حضور بازرسان و بازدیدها و اطلاعاتی که آنها دریافت کرده‌اند راضی کننده بوده و به نظر می‌رسد که بر اساس اهدافی که جمهوری اسلامی ایران داشته، این روند در حال پیشرفت است و بقیه کار نیز به خوبی انجام خواهد شد.

                          وی در ادامه به گزارشات قبلی یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص توافقات حاصله با ایران و اجرای تعهدات توسط جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: هر چقدر روند کار ایران و آژانس جلوتر رود، در گزارشات این نهاد بین‌المللی ارزیابی از اجرای تعهدات ایران بیشتر نمایانگر و آنها اعلام خواهند کرد که دیگر موضوعاتی بین آژانس و جمهوری اسلامی ایران وجود نخواهد داشت و ما هم از آژانس خواسته‌ایم که این موضوع رخ دهد و آنها نیز در در این زمینه قول‌هایی داده‌اند.

                          کمالوندی همچنین عنوان کرد که مذاکرات کارشناسان سازمان انرژی اتمی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ماه) در خصوص همکاری‌های ۲ طرف در وین برگزار خواهد شد.

                          لازم به ذکر است چهارمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ درباره گام پایانی توافقنامه ژنو از ۲۴ اردیبهشت ماه به مدت ۳ روز در وین برگزار می‌شود و محمدجواد ظریف و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز روز ۲۳ اردیبهشت ماه بر سر میز شام به رایزنی درباره این دور از مذاکرات خواهند پرداخت.

                          به گزارش فارس، براساس توافق ایران و آژانس در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ هفت اقدامی که ایران باید در چارچوب دومین مرحله از همکاری‌هایش با آژانس تا 25 اردیبهشت انجام دهد شامل موارد زیر است:

                          ۱- ارایه اطلاعات مورد توافق طرفین و دسترسی مدیریت شده مرتبط با معدن ساغند یزد

                          ۲- ارایه اطلاعات مورد توافق طرفین و دسترسی مدیریت شده مرتبط با کارخانه تغلیظ اردکان

                          ۳- تحویل پرسش‌نامه اطلاعات طراحی (DIQ) بروز شده راکتور IR 40 (اراک)

                          ۴- ‌اقدام در راستای به نتیجه رسانیدن رهیافت پادمان برای راکتور IR ۴۰ (اراک)

                          ۵- ارایه اطلاعات مورد توافق دو طرف‌ و تنظیم بازدید فنی از مرکز لیزر لشکرآباد

                          ۶- ارایه اطلاعات مواد چشمه source material، که هنوز به ترکیب و خلوص لازم برای ساخت سوخت و یا غنی‌سازی نرسیده است، شامل واردات چنین موادی به ایران و استخراج اورانیوم از فسفات توسط ایران

                          ۷- و ارایه اطلاعات و توضیحات به آژانس به منظور ارزیابی اظهاریه ایران در مورد نیاز یا کاربرد توسعه EBW (نسل جدید چاشنی‌های ایمن)

                          کمالوندی پیش از این در گفت‌وگو با فارس اعلام کرده بود که تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه هفت اقدام عملی از سوی ایران صورت خواهد گرفت.

                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....nazjrgYR.dpuf
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7558
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            خوشبینی آلمان درباره دستیابی به توافق با تهران
                            برلین: مذاکرات هسته‌ای قاطع و محکمی با ایران خواهیم داشت
                            سخنگوی وزارت خارجه آلمان با اعلام اینکه مذاکرات هسته‌ای با ایران مذاکرات محکمی خواهد بود، درباره رسیدن به توافق در این زمینه در مدت زمان پیش‌بینی شده ابراز خوشبینی کرد.
                            خبرگزاری فارس: برلین: مذاکرات هسته‌ای قاطع و محکمی با ایران خواهیم داشت

                            Tweet
                            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «الزوایا»،«مارتین شفر» سخنگوی وزارت خارجه آلمان به خبرنگاران گفت که کشورش پیش‌بینی می‌کند مذاکرات هسته‌ای هفته‌آینده در وین که در آن درباره نوشتن پیش‌نویس توافق هسته‌ای با ایران بحث خواهد شد، مذاکرات محکم و قاطعی باشد.

                            شیفر در عین حال به موارد متعددی از موانع و دیدگاه‌های متفاوت میان 2 طرف اشاره کرد که از دید وی همچنان جنبه مهمی از برنامه‌ هسته‌ای ایران است.

                            این مقام آلمانی درباره دستیابی به توافق با ایران ظرف مدت زمان تعیین شده تا 20 جولای ابراز خوشبینی کرد و با اشاره به گام‌های مثبتی که در این زمینه در ماه‌های گذشته برداشته شده‌است از جمله مذاکرات اخیر در نیویورک، گفت که می‌توان به راهکاری دیپلماتیک و سیاسی با ایران رسید.

                            دور تازه مذاکرات ایران و گروه 1+5 قرار است از 23 اردیبهشت در وین پایتخت اتریش آغاز شود.

                            انتهای‌پیام/ی

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....inrvMXjT.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • farbod 77
                              عضو فعال
                              • Feb 2014
                              • 332

                              #7559
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                              یک موضوع مهم ....
                              دقت کردید از وقتی که امریکاییها اومدن در اوكراین و دستشان به خون مردم بیگناه روس تبار این خطه آلوده شده!!!!
                              دیگه حرفی از همه گزینه های روی میز برای ایران نمیزنند.....ضمن اینكه تو ایران هم عده ایی دلواپس شدن
                              همش فیلمه مردم سرکارند توافقات پشت پرده از قیل انجام شده.

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #7560
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                                یک موضوع مهم ....
                                دقت کردید از وقتی که امریکاییها اومدن در اوكراین و دستشان به خون مردم بیگناه روس تبار این خطه آلوده شده!!!!
                                دیگه حرفی از همه گزینه های روی میز برای ایران نمیزنند.....ضمن اینكه تو ایران هم عده ایی دلواپس شدن
                                حقا که بعضی نوکر خانزاد روسها هستند....همین امریککاییها نبودند با کله هاشمی موسوی کروبی فوتبال باز ی میکردند تهران وشما هم هیچ غلطی نمیتوانستید بکنید.....بجز اهه ناله در فرمها.....:D
                                من فکر میکردم روسها فقط تو نظامیان نفوذ دارند:D عجب
                                احتمالا بعضی کور بودند وقتی استالین میلیونها تاتار منطقه را که مسلمان بودند به زور به اسیانه میانه کوچاند و بجاش روسها را انجا سکنی داد تا تعادل جمعیتی را بهم بزند شبیه اربابان چینی ایرانیها که در سین کیانگ چین میلیونها ایغور را جابجا کردند ....
                                حالا به سارائیل حمله میکنند برای همان جرم ولی اینها را چشم پوشی میکنند چون روسها مثل خودشان مستبدند....
                                وقتی فریاد العفو و غلط کردم در تهران بلند است چرا دیگر اذیتشان کنند ....3سال است یعنی از همان یک ماه قل اغاز تحریم پیک می فرستند اقا غلط کردیم بعد از سه سال تازه یکم شل کردند...
                                در مناظرات چهره زیبایی بود که همه به جلیلی پریده بودند که مردک چرا صلح نکردی ...از ولایتی رضایی تا قالیباف......چهره خنده داری بود.....:D
                                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/05/10, 12:37.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X