آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #6976
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


    لغو تحریم مبادلات مالی ایران برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی
    وزارت خزانه داری آمریکا تحریم مبادلات پولی برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی علیه ایران را لغو کرد.
    خبرگزاری فارس: لغو تحریم مبادلات مالی ایران برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی

    Tweet
    به گزارش خبرگزاری فارس وال استریت ژورنال، وزارت خزانه‌داری آمریکا با صدور مجوزی، مبادلات پولی ایران برای خرید تجهیزات و خدمات اینترنتی و مخابراتی به منظور استفاده شخصی شهروندان را از فهرست تحریمی خود خارج کرد.

    به موجب این مجوز، از تاریخ 18 بهمن 1392 خرید نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، سخت‌افزارهای گوشی‌های تلفن همراه، رایانه‌های شخصی و همچنین پرداخت برای میزبانی وب‌سایت و مواردی از این دست از دایره مقررات تحریمی خارج شد و شهروندان ایرانی می‌توانند به خرید این تجهیزات و خدمات بپردازند.

    بر اساس این تصمیم جدید، خزانه‌داری آمریکا انتقال وجوه از ایران و یا برای و یا به نیابت از طرف یک فرد در ایران توسط موسسات ثبت شده در آمریکا را در چارچوب این مجوز عمومی مجاز تشخیص داده شده‌است.

    با صدور مجوز جدید خرید این خدمات و محصولات از شرکت‌های آمریکایی نیز برای شهروندان ایرانی امکان‌پذیر شده‌است.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #6977
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      جنتی امیدی به نتیجه مذاکرات با ۱+۵ ندارد!

      گروه سياسي: دبیر شورای نگهبان گفت: «به مذاکرات امید ندارم، چرا که آمریکایی‌ها حقه‌باز و خائن هستند. نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.»

      به گزارش ایلنا، آیت‌الله احمدجنتی در حاشیه راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در خصوص اینکه چه توصیه‌ای به دولتمردان دارید، گفت: دولتمردان به فکر مردم باشند، نه خودشان. وی در ادامه در خصوص اینکه مذاکرات ایران را با گروه 1+5 را چگونه ارزیابی می‌کنید، اظهار داشت: امید ندارم، چرا که آمریکایی‌ها حقه‌باز و خائن هستند. نمی‌توان به آنها اعتماد کرد. حرفی می‌زنند و کار دیگری می‌کنند و از این رو به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

      دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: البته نیروهای ما حضور پیدا می‌کنند، و چاره‌ای هم نیست، امامعتقدم آنها اگر گره روی گره نزنند، گرهی هم باز نمی‌کنند. جنتی در ادامه با بیان اینکه مردم ما همچنان با قوت شعار مرگ بر آمریکا را سر می دهند، اظهار داشت:‌ آمریکا باید تسلیم این مردم شود، وگرنه تا وقتی که تسلیم نشوند این شعار با قوت خود ادامه دارد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

        #6978
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در اصل توسط AMIR BOURSE پست شده است View Post
        واکنش پنتاگون به خبر اعزام ناوهای ایرانی به سواحل آمریکا

        به گزارش خبرگزاری مهر، این مقام پنتاگون که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با ایتارتاس، ضمن ابراز تردید درباره درست بودن این خبر گفت : ما معتقد نیستیم که ایران ناوهای خود را به سواحل آمریکا فرستاده باشد و در نتیجه در خصوص این موضوع نگران نیز نیستیم.

        دیروز شنبه ناخدا یکم "افشین رضایی حداد" فرمانده ناوگان نظامی شمال ایران اعلام کرده بود : "اکنون ناوگروه نیروی دریایی ارتش از سمت آفریقای جنوبی به سوی اقیانوس اطلس در حرکت است تا برای نخستین بار خود را به مرزهای آبی آمریکا نزدیک کند".

        فرمانده ناوگان نظامی شمال ایران همچنین گفته بود: "نیروی دریایی برای حفظ اقتدار آبی ایران برنامه ریزی ویژه دارد و قادر است در دورترین آب های آزاد با استفاده از نیروهای متخصص بومی، حرکت کند".

        پیشتر در سال 1391 شمسی نیز امیر دریادار "حبیب‌ الله سیاری" فرمانده نیروی دریایی ارتش، اعلام کرده بود که ایران تصمیم دارد در چند سال آینده، کشتی های جنگی خود را در آبهای بین المللی و در نزدیکی سواحل آمریکا مستقر کند.

        در پی این سخنان روزنامه واشنگتن پست در تحلیلی نوشت : این اقدام ایران می تواند بخشی از پاسخ جمهوری اسلامی به افزایش حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس باشد.

        متعاقب آن نشنال پست یک روزنامه کانادایی نیز در واکنش به این خبر در آن زمان نوشت : ایران به شیوه ای مودبانه، ناوگان آمریکا را یک هدف آسان خطاب می‌ کند. این روزنامه بر این باور است که اقداماتی از این دست از سوی ایران، با هدف فرستادن پیامی نمادین به جهان صورت می گیرد.

        تحلیلگر این روزنامه همچنین در ادامه ضمن اشاره به حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج‌ فارس، ابعاد گوناگون چنین تصمیمی از سوی ایران و عملی بودن یا نبودن آن را بررسی کرده است.

        در سال 1390 نیز اخبار مشابهی درباره برنامه ایران برای اعزام ناو به آبهای آمریکا منتشر شده بود که "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید با ادعای اینکه این گونه خبرها را زیاد جدی نمی گیرد ، مدعی شد :‌ توان دریایی ایران در حدی نیست که بتواند چنین کاری کند.

        "جرج لیتل" سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز با ادعای اینکه بین حرف و عمل تفاوت زیادی وجود دارد ، اعلام کرد :‌ ایران این حق را دارد تا در آب های بین المللی حضور داشته باشد، اما این مسئله که آنها تا چه میزان قادر به حضور نظامی در آب های بین المللی هستند امر دیگری است . من جزئیات این ادعای ایران را نخوانده ام اما فکر می کنم آنچه که گفته می شود با آنچه که می شود انجام داد ، متفاوت است.

        در همان زمان ریچارد هرمان مدیر مرکز مطالعات امنیت بین المللی در دانشگاه اوهایو نیز با ادعای اینکه ایران توانایی نظامی و مالی برای حضور بلند مدت دریایی در آب های ساحلی آمریکا را ندارد ، گفت:‌ نمی شود این ادعا را جدی گرفت چون نیروی دریایی ایران در مقایسه با نیروی دریایی ایالات متحده بسیار ضعیف است . ایران توانایی حضور در نزدیکی سواحل ما و انجام اقدامات خصمانه از آنجا علیه ما را ندارد و حتی در صورتی که از این ناحیه تهدیدی متوجه ما کند نیروهای آمریکا بلافاصله همه کشتی های آنها را غرق می کنند.
        ...اصلا محلی از اعراب اینا رو حساب نمیکنن...نمیدونم واقعا چی تو مخیله اینا میگذره....قبل از اینکه برسن نزدیکی سواحل قطب نماشون از کار میافته جیره غذاشون تموم میشه یه طوفان هم میاد شکر خدا اونجا هم زیر تورنادو با 400 کیلومتر سرعت طوفان ندارن فردا میبینید تو اخبار شنیدیم گارد ساحلی امریکا خدمه دو تا ناو ایرانی که بر اثر طوفان و گرسنگی در دریاها سرگردان بودند نجات دادند...صد رحمت به این کلک پاروییها....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #6979
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          «کارزار جدید اسرائیل» با هدف جلوگیری از کاهش تحریم‌های ایران

          همزمان با اعلام سفر سه هفته دیگر نخست وزیر اسرائیل به آمریکا برای دیدار با باراک اوباما و سخنرانی در «ایپک»، یک روزنامه اسرائیلی از راه اندازی کارزار جدید دولت این کشور با هدف «جلوگیری از کاهش تحریم‌ها» علیه ایران خبر داد.

          روزنامه جروزالم پست روز دوشنبه بیست و یکم بهمن نوشت هدف از کمپین دولت اسرائیل نشان دادن این امر است که «کاهش تحریم‌ها علیه ایران، رفتار‌ها و سیاست‌های تهاجمی جمهوری اسلامی و سران آن را تغییر نداده است».

          بنا بر این گزارش، سخنان بنیامین نتانیاهو در نشست هفتگی دولت او در روز یکشنبه بیستم بهمن، سرآغاز این کمپین جدید است.

          نتانیاهو در آن جلسه کابینه خود، به اعلام رسمی ایران در راهی کردن دو رزمناو به نزدیکی آب‌های سواحل آمریکا اشاره کرد و آن را نمونه‌ای جدید از «رفتارهای تهاجمی ایران» نامید.

          ناوخدایکم افشین رضایی حداد از فرماندهان ارشد نیروی دریایی ایران روز شنبه نوزدهم بهمن گفت دو رزمناو ایران از سمت آب‌های آفریقای جنوبی به سوی سواحل اقیانوس اطلس در نزدیکی آمریکا تغییر مسیر داده‌اند.

          نخست وزیر اسرائیل در این زمینه گفت: «در حالی که به همین تازگی جامعه بین المللی تحریم‌ها علیه ایران را کاهش داده و انتظار رفتارهای ملایم از ایران می‌رفت، سران تهران برعکس عمل کرده و تهاجم در سطح بین المللی را افزایش می‌دهند».

          نتانیاهو همچنین به سخنرانی روز شنبه آیت الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در محکوم دانستن و عدم اعتماد ایران به آمریکا اشاره کرد.

          نتانیاهو گفت حملات رهبر ایران به آمریکا، اظهاراتی «خام و تند» است و نشان می‌دهد که نه تنها تغییری در سیاست‌های رهبری ایران ایجاد نشده بلکه «دقیقاً عکس آن رخ داده است».

          نخست وزیر اسرائیل گفت: «تقویت خوی تعرضی ایران را می‌توان در اقدامات دیگری که همین روزهای گذشته رخ داده است، مشاهده کرد؛ به تازگی وزیر خارجه ایران با رییس جهاد اسلامی فلسطین دیدار کرده است».

          محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران ماه گذشته در سفر به لبنان، در کنار اقدام به نهادن تاج گل بر مزار عماد مغنیه مسئول ارشد امور نظامی حزب الله که موجب انتقاد آمریکا نیز شد، با رمضان عبدالله شلح دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین دیدار کرد.

          اما آقای شلح که از هفته گذشته برای شرکت در جشن‌های سی و پنجمین سالروز انقلاب ایران به تهران دعوت شده است، چند روز پیش برای دومین بار در کمتر از یک ماه اخیر، با ظریف دیدار کرد.

          بنیامین نتانیاهو در سخنان خود در مورد ایران این را نیز گفت که «تهران همچنان به تجهیز سازمان‌های تروریستی ادامه می‌دهد؛ همدست قتل عام سوریه است و حال نیز با اعزام کشتی‌های جنگی به اقیانوس اطلس، آمریکا را به چالش می‌کشد».

          همزمان، دفتر نخست وزیری اسرائیل خبر داد که نتانیاهو سه هفته دیگر در سفری پنج روزه به آمریکا، با باراک اوباما رییس جمهوری این کشور دیدار می‌کند.

          دفتر نتانیاهو اعلام کرد که جزییات این سفر در روزهای آینده مشخص خواهد شد اما ملاقات او با اوباما به احتمال زیاد در هفته نخست مارس انجام می‌شود.

          نتانیاهو برای سخنرانی در همایش سالیانه «ایپک»، قوی‌ترین لابی آمریکایی برای اسرائیل در واشینگتن، به این سفر می‌رود.

          کاخ سفید پیش‌تر تایید کرده است که اوباما در ادامه ماه مارس رسماً از عربستان سعودی دیدار می‌کند. هدف از سفر او به عربستان و احتمالا بخش دیگری از امیرنشین‌های خلیج فارس، دلجویی از پادشاه عربستان است.

          عربستان مانند اسرائیل از موضع گیری‌های آمریکا در خصوص برنامه اتمی ایران و همچنین خودداری از حمله به سوریه، ناخشنود بوده است.

          بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل توافق اتمی موقتی به دست آمده میان ایران و شش قدرت را که از ماه گذشته اجرایی شده و به رفع بخشی از تحریم‌ها علیه ایران انجامیده است، «اشتباهی تاریخی» می‌داند.

          باراک اوباما قویا از کنگره خواسته است در زمان انجام مذاکرات میان تهران و قدرت‌های جهانی، از تصویب تحریم‌های بیشتر علیه ایران خودداری کند اما نتانیاهو تشدید تحریم‌ها علیه ایران را توصیه می‌کند هرچند که مدتی است به طور مستقیم از آمریکا به خاطر این رویه انتقاد نمی‌کند.

          کمپین دولت نتانیاهو با هدف جلوگیری ازکاهش بیشتر تحریم‌ها علیه ایران در آستانه دور اول از مذاکرات میان ایران و قدرت‌های جهانی راه اندازی شده است.

          نخستین دور از گفت‌و‌گوهای ایران و کشورهای گروه ۱+۵ سه شنبه آینده در وین آغاز می‌شود.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #6980
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


            کاخ سفید به تلاش ایران برای تعیین "خط قرمزی" برای مذاکرات در زمینه برنامه موشک‌های بالستیک تهران واکنش نشان داد.

            به گزارش ایسنا ، یکی از مذاکره‌کنندگان ایرانی روز دوشنبه اعلام کرد که تهران تحت هیچ شرایطی با غرب در زمینه برنامه موشکهای بالستیکش مذاکره نخواهد کرد.

            به گزارش روزنامه واشنگتن فری بیکن ،عباس عراقچی مذاکره‌کننده هسته‌ای ارشد ایران و معاون وزیر امور خارجه این کشور روز دوشنبه گفت: مسائل دفاعی خط قرمزی برای ایران هستند. ما اجازه نمی دهیم چنین موضوعاتی در مذاکرات آینده مورد بحث قرار گیرد.

            اما کاخ سفید بلافاصله نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد و اعلام کرد که خواستار مطرح شدن این مسئله در مذاکرات آینده خواهد شد و درخواست می‌کند این مسئله تحت توافق نهایی حل شود.

            برنادت میهان، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با این روزنامه مدعی شد: طبق برنامه اقدام مشترک، پیش از این که یک راه حل نهایی حاصل شود، ایران باید به قطعنامه‌های شورای امنیت در زمینه برنامه هسته‌ای‌اش بپردازد.

            وی افزود: قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل همه فعالیت‌های مربوط به موشکهای بالستیک را که توانایی پرتاب تسلیحات هسته‌ای را دارند از جمله پرتاب این موشکها را منع می‌کند. بنابراین در جریان مذاکرات جامع، باید به این مسئله پرداخت.

            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #6981
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              کری خوانی دخترهای سرخابی در راهپیمایی ۲۲ _

              زمان بارگزاری این صفحه: 8:36 PM UTC

              کدخبر: 117427
              تاریخ انتشار خبر: ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱:۱۹ ب.ظ
              بازدید: 328 بازدید
              نسخه چاپی

              سوال ۲۲ نماینده مجلس از ظریف درباره سفر هیات های موشکی به ایران

              22 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون عدم حمایت از پیشرفت‌های دفاعی کشور و جلوگیری از سفر هیأت‌های کارشناسی سایر کشورها در جهت توسعه توان موشکی به ایران از وزیر خارجه سؤال کردند.

              به گزاش خبرگزاری فارس، ۲۲ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون علت عدم حمایت از پیشرفت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران و جلوگیری از سفر هیأت‌های کارشناسی کشورهای دیگر در جهت توسعه توان موشکی به ایران از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه سوال کردند.

              در خلاصه سوال آمده است: علت عدم حمایت شما از پیشرفت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران و جلوگیری از سفر هیأت‌های کارشناسی کشورهای دیگر در جهت توسعه توان موشکی به ایران چیست؟

              شرح سوال نمایندگان سوال‌کننده نیز به شرح زیر است:

              مقام معظم رهبری در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش می‌فرمایند: آمریکایی‌ها در برخی از اظهارات و لفاظی‌هایشان می‌گویند ما دوست ملت ایرانیم دروغ می‌گویند، در خلال کارهایشان می‌شود فهمید ایران را تهدید می‌کنند. آن وقت توقع دارند که جمهوری اسلامی از قدت دفاعی خود بکاهد؛ این خنده‌آور نیست؟ این مسخره نیست؟ در عین اینکه تهدید می‌کنند در عین حال می‌گویند شما قدرت دفاعی‌تان را کم کنید؛ نه، مسئولین گوناگون و بخش‌های مختلف و نیروهای مسلح، به توفیق الهی روز به روز بر قدرت دفاعی خودشان خواهند افزود.

              توانمندی دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی، آمریکایی‌ها را عاجز کرده و مسئولان اجرایی کشور نباید نگران تهدید‌های آنها باشند چرا که دولت آمریکا امروز ضعیف‌تر از آن است که ایران را تهدید کند و به لطف خداوند بزرگ و رشادت‌های شهدایی چون شهید تهرانی‌مقدم‌ها و رزمندگان گمنامی که در عرصه علمی-دفاعی در حال فعالیت هستند جمهوری اسلامی توانسته با توان نیروهای مسلح، تهدیدهای نظامی خود را از خود دور نماید و مسئولان استکبار جهانی هم خوب می‌دانند که فقط در کلام جسارت تهدید ایران اسلامی را دارند و در صورت بروز غلطی از سوی آنان، منافع‌شان در جهان مورد هدف قرار خواهد گرفت.

              حال چرا باید وزارت امور خارجه با تحریک سفیر آمریکا در سازمان ملل از سفر هیأت کارشناسی کشورهای دیگر به جمهوری اسلامی جهت توسعه توان موشکی جلوگیری نماید؟
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

                #6982
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                تصور کنید اگر نمایندگان مالزی سوئد دنبال موشک پرانی بودند چه تعداد ایران دیگر وجود داشت..و چقدر تنش بیشتر
                نتیجه یان موشک پرانیها صفهای سبد کالاست
                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                tom cruise in face book

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #6983
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  کره جنوبی قسط دوم پولهای نفتی مسدود شده ایران را می‌پردازد

                  یک منبع آگاه بانکی در کره جنوبی گفت: کره جنوبی به عنوان دومین کشور آسیایی پس از ژاپن قسط دوم دارایی های نفتی مسدود شده ایران را پرداخت خواهد کرد.

                  به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک منبع آگاه بانکی در کره جنوبی امروز(چهارشنبه) به رویترز گفت: در راستای توافق هسته ای ایران و پنج+یک، کره جنوبی به عنوان دومین کشور آسیایی پس از ژاپن، قسط دوم دارایی‌های نفتی مسدود شده ایران را پرداخت خواهد کرد.

                  یک منبع آگاه دیگر گفت: بانک مرکزی ایران تا اواخر سال 2013 در مجموع حدود چهار میلیارد و 700 الی پنج میلیارد و 600 میلیون دلار در دو بانک کره جنوبی به نامهای بانک ووری و بانک صنعت کره جنوبی پول داشته است.

                  این دو منبع آگاه به دلیل حساسیت موضوع خواستند که نامشان فاش نشود.

                  منبع آگاه اول افزود: انتظار می‌رود کره جنوبی این پول را اوایل ماه مارس به تهران پرداخت کند ولی به مقدار آن اشاره نکرد.

                  این در حالیست که مقامات بانک کره و وزارت دارایی این کشور گفتند که هیچ تصمیمی برای انتقال پول به ایران اتخاذ نشده است.

                  در پی توافق هسته ای ایران و قدرتهای جهانی، ژاپن اول فوریه به عنوان اولین کشور قسط اول 550 میلیون دلاری دارایی‌های مسدود شده ایران در کشورهای خارجی را پرداخت کرد.

                  براساس توافق ایران و پنج+یک در نوامبر گذشته بخشی از تحریمهای اقتصادی ایران لغو و ایران به چهار میلیارد و 200 میلیون دلار از دارایی‌های نفتی مسدود شده خود در خارج دسترسی پیدا کرد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • ( احمدي )
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 262

                    #6984
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    سرلشكر فيروز ابادي رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح ايران گفت: كشورش اماده ي " نبرد تعيين كننده " با امريكا و اسراييل است.
                    اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

                    نظر

                    • AMIR BOURSE
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 67

                      #6985
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      دولت قفل زندگی مردم را باز کند/ آمریکا در «دام» و «سیبل» ایران است/ اجازه زیاده خواهی در بحث موشکی نمی‌دهیم

                      غربی‌ها می‌دانند ملت ایران صلح‌طلب است، تصریح کرد: آنها می‌دانند اگر ملت ایران را تهدید کنند، ملت ما به این تهدیدها پاسخ قاطعی خواهد داد که نمونه آن را در راهپیمایی روز گذشته شاهد بودیم.

                      دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا وضعیت جمهوری اسلامی ایران را از نظر دفاعی مطلوب دانست و افزود: آمریکایی‌ها دارای ضعف‌هایی هستند که سیاسیون و نظامیانشان به آن آگاهند؛‌ آمریکایی‌ها امروز در دام و سیبل ایران هستند البته آئین ایرانی‌ها یک آئین صلح‌طلبی است اما آمریکایی‌ها به دنبال جنگند.

                      صفوی، در ادامه به عملکرد آمریکایی‌ها در قبال جمهوری اسلامی ایران و حمایت آنها از فتنه‌گران اشاره کرد و افزود: هر فتنه‌ای در ایران رخ داد، آنها از فتنه‌گران حمایت کردند که چنین عملکردی نشان‌دهنده دشمنی آنها با ایران است.

                      دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: امروز آنها می‌گویند ما به ایران اعتماد نداریم و برخلاف گفته آنها ما نیز می‌گوییم ملت ایران به آنها اعتماد ندارد.

                      صفوی افزود: دولت باید سناریو‌ها و احتمالات را در نظر بگیرد که اگر مذاکرات متوقف شد یا به شکست انجامید، برنامه‌ریزی در این زمینه برای اداره کشور و همچنین مسائل دیگر داشته باشیم.

                      وی تأکید کرد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امروز در وضعیت کاملاً مقتدری هستند و کشور از این بابت نگرانی ندارد.

                      وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال سرنگونی حکومت سوریه بودند و موفق به انجام آن نشدند، خاطرنشان کرد: دولت و مردم سوریه مقابل این اقدامات ایستادند.

                      دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، با اشاره به جنایات تکفیری‌ها در سوریه گفت: تکفیری‌ها هزاران نفر را کشتند و من گمان نمی‌کنم آنها انسان باشند و رفتارشان بیشتر شبیه حیوانات است.

                      صفوی مجدداً به شرایط مطلوب دفاعی کشورمان اشاره کرد و گفت: وزن ژئوپولیتیک ایران از خلیج فارس تا دریای مدیترانه کشیده شده است، در واقع قدرت ایران یک قدرت نرم و سیاسی و فرهنگی است.

                      سرلشکر صفوی گفت:‌ عراق، لبنان و سوریه هم‌اکنون تحت نفوذ ایران هستند. اینها (آمریکایی‌ها) نمی‌توانند با این قدرت نفوذ بجنگند چرا که این قدرت نفوذ یک قدرت نفوذ نرم و یک قدرت سیاسی و فرهنگی است.

                      وی ادامه داد: ما لشکری را به آنجا اعزام نکرده‌ایم و رهبری سیاسی ما نیز مواضعش روشن بوده و از محور مقاومت و حزب‌الله لبنان و فلسطین حمایت می‌کند که نمونه آن، جنگ 22 روزه و 33 روزه بود.

                      سرلشکر صفوی درباره آخرین دستاوردهای دفاعی و نظامی ایران، گفت: ما از نظر نظامی، قدرتمندترین کشور غرب آسیا هستیم. نیروهای مسلح، ارتش و سپاه پاسداران ما به تسلیحات خارجی نیاز ندارد و خودمان تولیدات داخلی داریم.

                      وی با بیان اینکه ما امنیت خلیج فارس و امنیت ترانزیت نفت را تضمین می‌کنیم، افزود: ایران باثبات‌ترین و قدرتمندترین کشور منطقه خلیج فارس است و در حالی که روزی 17 تا 18 میلیون بشکه نفت از خلیج فارس عبور می‌کند، ایران تضمین‌کننده امنیت انرژی است و جمهوری اسلامی به فضل الهی با رهبری مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا، یک قدرت بازدارنده موثر است.

                      وی افزود‌: امنیت کشور ما یک امنیت پایدار است مرزهای کشور ما به بیش از 8هزار کیلومتر بالغ می‌شود اما مرزهای ما مرزهای امن است. حال باید دید آیا امنیت در ایران بیشتر است یا آمریکا؟

                      دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: 8 سال دفاع مقدس تضمین‌کننده 80 سال امنیت ایران است و آمریکایی‌ها نیز نیروهای نظامی ما، ارتش ما، سپاه پاسداران و نیروی قدس ما را می‌شناسند و نیروی قدس ما را رصد می‌کنند همانطور که ما هم آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم و بعضا جاسوس‌هایی هم دارند و هر چند یک بار ما جاسوس‌های آمریکایی را می‌گیریم.

                      سرلشکر صفوی، ادامه داد: آنها هم از طریق جاسوس‌ها و هم از طریق ماهواره‌‌های خود، ما را رصد می‌کنند. البته ما هم از آنها بی‌خبر نیستیم و سیستم اطلاعاتی و قدرت نفوذی قوی داریم.

                      وی تصریح کرد: امروز هم ما و هم دشمن پیچیده شده‌ایم من با اطمینان می‌گویم قدرت بازدارندگی ونظامی ما برای هرگونه تهدیدی که بخواهند علیه ما به کار بگیرند، بالاست.

                      وی با تاکید بر اینکه آسیب‌پذیری آمریکایی‌ها بالا است، تصریح کرد: من نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم اما آنها بسیار آسیب‌پذیر هستند و این چیزی است که آنها باید آن پیام را درک کنند.

                      دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پاسخ به سوالی درباره برخی مطالبات درخصوص توان دفاعی موشک‌های بالستیک ایران در جریان مذاکرات هسته‌ای از سوی مقامات آمریکایی، گفت: رژیم صهیونیستی بیش از 200 کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد و دارای موشک‌های با بُرد بالایی است و ناوگان آمریکایی‌ها نیز در خلیج فارس، اقیانوس هند و دریای مدیترانه مستقر است.

                      وی افزود: توان موشکی ما برای دفاع از ملت‌ و منافع‌مان و برای دفاع از آرمان‌‌های ماست و آنچه که لازمه دفاع باشد در اختیار داریم. البته بُرد موشکی ما بُرد محدودی است زیرا سیاست‌های ما یک سیاست هجومی نیست، سیاست ما بر مبنای دفاع است اما آنها نمی‌توانند زیاده‌خواهی کنند.

                      دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: البته من از متن کامل و دقیق توافقنامه مطلع نیستم اما به آمریکایی‌ها اجازه نخواهیم داد زیاده‌خواهی کنند و پا را از محدوده خود فراتر نهند. ما قدرت دفاعی را برای خود محفوظ نگه خواهیم داشت.

                      سردار صفوی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سؤال که چرا ملت ایران به آمریکا بی‌اعتماد است، اظهار داشت: آمریکا در موضوع سوریه عملا نشان داد که از تروریست‌ها حمایت کرده و به آنها تسلیحات می‌دهد و این خود یکی از دلایل بی‌اعتمادی ماست.

                      وی تصریح کرد:‌ آمریکایی‌ها برای ضد انقلاب ایران بودجه تصویب می‌کنند یا از فتنه‌گران داخلی حمایت می‌کنند و رسانه‌های آنها نیز دائماً علیه انقلاب اسلامی فعالیت دارند؛ یکی از سناتورهای نادان آنها نیز ایران را تهدید به بمب اتمی کرد که این نشان‌دهنده حماقت آنها است چرا که ایران مثل سایر کشورها نیست.

                      دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: آنها قطعاً در عراق و افغانستان همچون ویتنام شکست خوردند و به اهداف خود نرسیدند؛ از این‌رو مردم ما می‌بینند که آمریکایی‌ها چطور در رابطه با کشورهای منطقه مثل مصر رفتار می‌کنند و این خود دلیل دیگری برای بی‌اعتمادی است.

                      وی درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز یادآور شد: اگر به صورت خلاصه بگوییم، ما استقلال سیاسی خود را توانستیم حفظ کنیم و در واقع قدرت علمی بزرگی بدست آوردیم.

                      سردار صفوی تأکید کرد: البته در مسائل اقتصادی نسبت به برخی از کشورهای همسایه مقداری عقب‌ماندگی داریم که یکی از دلایل آن جنگ 8 ساله بود و اینکه هر دولتی آمد، سیاست خاص خود را دنبال کرده است اما در مجموع بعد از 35 سال در وضعیت نسبتاً خوبی قرار داریم.

                      دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تأکید کرد: امیدواریم دولت جدید به قول‌هایی که داده، عمل کند و آینده روشن و مطمئنی در رابطه با مسائل اقتصادی، کنترل تورم، افزایش تولیدات و کنترل گرانی و ایجاد اشتغال داشته باشیم؛ هم مقام معظم رهبری و هم مردم از این دولت حمایت می‌کنند و هیچ بهانه‌ای نیست. البته فشار خارجی وجود دارد و آمریکایی‌ها فشارهایی را ایجاد می‌کنند اما دولتمردان می‌توانند راههایی را پیش‌بینی کنند.

                      وی در پاسخ به این سؤال که آینده را چطور می‌بینید، اظهار داشت: از نظر اعتقادی، صاحب این انقلاب را خداوند و حضرت بقیة‌الله (عج) می‌دانیم؛ مقام معظم رهبری نیز رهبری دلسوز، مهربان، عادل، شجاع و قاطع هستند و دولتمردان خوبی نیز داریم و امیدواریم با این خردمندی رهبران سیاسی، وضعیت بهتر شود.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #6986
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        104 عضو کنگره آمریکا با وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران مخالفت كردند؛ به مذاكرات لطمه مي‌زند

                        گروه بين‌الملل: 104 عضو مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به باراک اوباما، از رویکرد دیپلماتیک او درباره مناقشه هسته‌ای ایران حمایت کرده‌ و از دیگر اعضای کنگره خواسته‌اند تحریم‌های بیشتری علیه ایران وضع نکنند که مذاکرات فعلی را تهدید کند.

                        در این نامه آمده است: اگر مصوبه‌ای که خطر از هم پاشیدن هم‌بستگی بین‌المللی را در پی داشته باشد یا بدتر از آن، از اعتبار ما در مذاکرات پیش رو بکاهد و پیشرفت سخت‌ به‌ دست‌ آمده برای دست‌یابی به یک توافق نهایی قابل‌ تایید را تهدید کند، باید از آن پرهیز کرد. باراک اوباما، بارها تاکید کرده است که اگر کنگره آمریکا در مهلت شش‌ماه تعیین‌شده در توافق ژنو قانونی برای تشدید تحریم ایران تصویب کند، آن را وتو خواهد کرد. جیمز کلپر، مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا، یک روز پیش در جلسه کمیته‌ای در سنا، با وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران مخالفت کرد و گفت که می‌تواند بر مذاکرات جاری تاثیر منفی بگذارد.

                        با پافشاری دولت آمریکا و با آغاز اجرای توافق ژنو بین ایران و کشورهای ۱+۵، از تلاش‌های حامیان شدت عمل علیه ایران کاسته شده است. ایران و قدرت‌های جهانی در این توافق که با حضور وزرای خارجه این هفت کشور به دست آمد، به راه‌حلی شش ماهه برای کاهش اختلافات دست پیدا کردند.

                        ایران و کشورهای ۱+۵ در سوم آذر گذشته با حضور وزرای خارجه هر هفت کشور درباره یک توافق شش ماهه برای کاهش اختلافات به اتفاق نظر رسیدند. انتظار دو طرف این بوده است که در این شش ماه، شرایط برای دستیابی به توافق بر سر حل و فصل دائمی پرونده اتمی ایران فراهم شود. طبق توافق ژنو ایران از ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) غنی‌سازی ۲۰ درصدی اورانیوم را متوقف کرد و در عوض بخشی از تحریم‌های این کشور به حالت تعلیق درآمد.

                        مذاکرات برای دست‌یابی به یک توافق نهایی قرار است هفته آینده در مقر سازمان ملل متحد در وین پایتخت اتریش آغاز شود. در همین حال طبق گزارش‌ها گروهی از قانون‌گذاران آمریکایی در گفت‌وگو برای اقدامی ضعیف‌تر مانند تصویب یک قطع‌نامه غیرالزام‌آور بوده‌اند. شماری از نمایندگان سنا و کنگره آمریکا بنا دارند در چنین قطع‌نامه‌ای نگرانی‌های خود را از برنامه اتمی ایران مطرح کنند و به طرف‌های مذاکره با تهران یادآوری کنند که در مذاکرات "سخت‌گیرانه" عمل کنند. طبق گزارش‌ها، اعضای تندرو کنگره آمریکا می‌خواهند از مذاکره‌کنندگان بخواهند ایران را به توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم و برچیدن تاسیساتی مانند آب سنگین اراک وادار کنند. در حال حاضر و طبق توافق شش‌ماهه، ایران همچنان به غنی‌سازی ادامه می‌دهد و توسعه تاسیسات آب‌سنگین را متوقف کرده است.

                        چنین درخواستی قبلا در لایحه "ایران عاری از سلاح هسته‌ای" نیز مطرح شده بود که حمایت لابی‌های عمده حامی اسرائیل را داشت و توانسته بود امضای ۵۹ سناتور را بگیرد اما نشانه‌ای از پیشرفت آن در کنگره نیست. طبق توافق ژنو در بازه شش‌ماهه‌ای که ایران و کشورهای ۱+۵ برای توافق نهایی مذاکره می‌کنند، نباید تحریم تازه‌ای علیه تهران وضع شود. برخی منابع نوشته‌اند که اگر قطع‌نامه غیرالزام‌آور هم مطرح شود، دولت آمریکا به آن هم اعتراض خواهد کرد. مقام‌های آمریکایی و از جمله باراک اوباما در هفته‌های گذشته تاکید کرده‌اند که عمده تحریم‌های فعلی علیه ایران همچنان به جای خود باقی است و در این باره به مدیران صنعتی و بازرگانان هشدار داده‌اند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #6987
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          وزارت خارجه ایران «زمان‌بندی ۲۰ ساله» برای لغو تحریم‌ها را تکذیب کرد

                          مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، ادعای یک نماینده مجلس شورای اسلامی مبنی بر تعیین «زمان‌بندی ۲۰ ساله» برای لغو تحریم‌های جمهوری اسلامی را تکذیب کرد.

                          وب‌سایت خبری تدبیر روز سه‌شنبه، ۲۲ بهمن، گفت‌وگویی را با خانم افخم منتشر کرده است که بیان می‌کند تعیین جدول زمانی برای لغو تحریم‌های ایران منوط به دور بعدی مذاکرات اتمی ایران و قدرت‌های جهانی است.

                          تکذیبیه این مقام وزارت امور خارجه ایران متوجه سخنان محمود نبویان، نماینده محافظه‌کار مجلس شورای اسلامی و عضو جبهه پایداری، است که چندی پیش به نقل از عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای ایران، گفته بود «غربی‌ها به ما وعده داده‌اند که ۹۰ درصد تحریم‌های نفتی و بانکی باقی‌مانده را بعد از ۲۰ سال لغو خواهند کرد».

                          به گفته او، ایران به خاطر توافق‌نامه ژنو «۹۰ درصد از توانمندی هسته‌ای خود را از دست داده»، در حالی که هنوز «۹۰ درصد تحریم‌ها باقی مانده‌ است» و لغو این‌ها ممکن است حتی «۴۰ سال» طول بکشد، چرا که در توافق‌نامه ژنو هیچ اشاره‌ای به زمان نشده و صرفا آمده است که تحریم‌ها در «زمانی طولانی» (Long Term) لغو خواهد شد.

                          اما سخنگوی وزارت امور خارجه ایران این سخنان را رد می‌کند و آن را «گمانه‌زنی اشتباه» می‌خواند.

                          به گفته او، «اخبار و اظهارنظرها در خصوص دوره زمانی و تعیین زمان‌بندی تحریم‌ها همه گمانه‌زنی بوده و به هیچ وجه صحیح نیست و تایید نمی‌شود».

                          وی سپس تاکید کرده است که «وزارت خارجه ایران زمان‌بندی ۲۰ ساله برای لغو تحریم‌های غرب علیه ایران را رد می‌کند و آن را اشتباه می‌داند».

                          خانم افخم در نهایت نیز گفته است: «راه‌ حل نهایی و جدول زمانی برداشته شدن کامل تحریم‌ها از موضوع‌های مورد مذاکره در دوره آتی گفت‌وگوها [میان ایران و گروه ۱+۵] است.»

                          دور بعدی گفت‌وگوهای ایران و گروه ۱+۵، متشکل از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان روز ۲۹ بهمن در وین آغاز می‌شود و هدف از آن دستیابی به راه‌ حل جامع برای مناقشه هسته‌ای ایران است.

                          در این میان محافظه‌کاران داخل کشور انتقادات شدیدی را متوجه توافق‌نامه موقت ژنو و مذاکرات ایران و آمریکا کرده‌اند تا جایی که برخی از آنان روز اجرای توافق‌نامه به مردم «تسلیت» گفتند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #6988
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            وزرای احمدی نژاد بر اثر فشار تحریم ها در جلسات غیرعلنی گریه می کردند

                            محمود نبویان٬ نماینده مجلس در اظهاراتی کم‌سابقه از فشارهای شدید بر جمهوری اسلامی به علت تحریم‌های بین‌المللی پرده برداشته و گفته در اواخر دولت احمدی‌نژاد چند تن از وزرا در جلسات غیرعلنی به علت شدت تحریم‌ها «اشک می‌ریختند.»

                            آقای نبویان این اظهارات را در دوازدهمین اردوی «جهاد اکبر» دانشجویان اتحادیه انجمن‌های اسلامی «مستقل» بیان کرده است.

                            وی گفته است: «در اواخر دولت احمدی‌نژاد چند تن از وزیران در جلسات غیرعلنی اشک می‌ریختند و می‌گفتند نمایندگان مجلس شما که می‌دانید وضع ما چگونه است چرا در جلسات علنی این گونه حرف می‌زنید؟»

                            نبویان افزوده «علت تغییر قیمت مرغ در ماه رمضان سال پیش این بود که ما مرغ خریده بودیم و کشتی حامل آن به آب‌های خلیج فارس آمده بود و ۶ ماه می‌چرخید و از ما حق دموراژ که روزانه ۲۵ هزار دلار است می‌گرفت ولی در ‌‌نهایت کشتی را نتوانستیم تخلیه کنیم چون پول را نتوانستیم دست فروشنده‌اش برسانیم.»


                            مهم‌ترین گزاره‌های اظهارات محمود نبویان:

                            ● در واقع توافقنامه ژنو زمینه‌اش در سفر رئیس جمهور به نیویورک بسته شد،‌‌ همان سفری که دو مورد از آن را مقام معظم رهبری روی آن دست گذاشتند و نقد کردند یکی تلفن و تماسی بود که اوباما با رئیس جمهور داشت و دیگری طولانی شدن صحبت‌ها با جان کری بود.

                            ● در واقع ما برای سوریه هزینه نمی‌دهیم بلکه سوریه برای ما هزینه می‌دهد.

                            ● ۱۵۰ هزار سوری را به ایران آوردیم و به آن‌ها آموزش نظامی دادیم و ۱۵۰ هزار را همانجا آموزش داده و ۵۰ هزار نیروی حزب الله را به آنجا فرستادیم و حزب الله هم اعلام کرد که ۸۰ هزار موشک آماده پرتاب شدن به اسرائیل است و این شد که آمریکا در سوریه شکست خورد.

                            ● یکی از مستشاران آمریکایی که بخش نفت در اختیار او بود٬ زمانی که انقلاب نزدیک پیروزی رسیده بود داشت فرار می‌کرد، شاه دستور داد که به آن یک قالیچه با ارزش هدیه بدهند و او هم بسته‌ای به عنوان هدیه به شاه فرستاد، زمانی که بسته را باز کردند در آن دستمال کاغذهای توالتی است که این نامرد خودش را با آن‌ها پاک کرده است برای شاه فرستاد، یعنی این گونه بالا‌ترین مقام یک شهر را تحقیر می‌کردند.

                            ● بدون مبالغه از تیر ماه سال ۹۱ تا اکنون آمریکا اجازه نداده است که یک کشتی خارجی به اسکله ما بیاید و یک قطره نفت بخرد.

                            ● آقای قاسمی می‌گفت ما مجبوریم خودمان نفت ببریم، به کشتی‌های خارجی اجازه نمی‌دهند و جمهوری اسلامی هم بیشتر از یک کشتی ندارد که این باعث شد زمانی که می‌خواستیم یک محموله نفت به کره جنوبی برسانیم تا زمانی که برگردد دو ماه طول بکشد.

                            ● ما باید روزانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت می‌فروختیم تا پول بودجه را بدست آوریم. قبل از تیرماه که ما آزاد‌تر می‌فروختیم تا بعد از تیر ماه که آمریکا فضا را کاملا بست حدودا یک میلیون بشکه توانستیم صادر کنیم. اکنون آمار ما ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار است.

                            ● از تیر ماه سال ۹۱ آمریکا همه بانک‌های دنیا را بر روی ما تعطیل کرد در نتیجه ما نمی‌توانیم حتی یک دلار را به صورت بانکی جابه جا کنیم.

                            ● علت تغییر قیمت مرغ در ماه رمضان سال پیش این بود که ما مرغ خریده بودیم و کشتی حامل آن به آب‌های خلیج فارس آمده بود و ۶ ماه می‌چرخید و از ما حق دموراژ که روزانه ۲۵ هزار دلار است می‌گرفت ولی در ‌‌نهایت کشتی را نتوانستیم تخلیه کنیم چون پول را نتوانستیم دست فروشنده‌اش برسانیم.

                            سوریه برای ما مهم است٬ پس چرا ما به ترکیه که علیه سوریه کار می‌کرد اقدامی نکردیم؟ چون یک بانک در ترکیه برای ما کار می‌کرد که آن هم به اسم ما نبود به اسم خودشان بود اما آمریکا اکنون که با ترکیه یکدست نیست به این بانک گیر داده است که تو برای ایران کار می‌کردی.

                            ● آقای ظریف٬ تیمی که قطعنامه ۵۹۸،‌‌ همان جام زهر را به امام خوراند چه کسانی بودند؟ رأسشان آقای هاشمی و معاونشان آقای روحانی بودند.

                            ● آقای ظریف پشت درهای بسته مذاکره می‌کنید به‌‌ همان زبان انگلیسی بسیار درست و خوب است اما چرا بعد از مذاکرات، زمانی که همه دور و اطراف شما را گرفته‌اند، شما که نماینده ایرانید و وزیر خارجه هستید، چرا به زبان انگلیسی صحبت می‌کنید؟

                            ● آقای ظریف می‌دانید چه پیامی را به دنیا منتقل می‌کنید؟ زبان انگلیسی با کلاس است. این‌ها بحران هویت است. بچه من هنوز زبان ادبیات فارسی بلد نیست و مجبورم او را زبانکده ببرم.

                            ● آقای ظریف گفت وقتی خبرنگاری انگلیسی سوأل می‌کند، من اگر فارسی جواب بدهم حرف من منتقل نمی‌شود. گفتم مترجم ببرید. گفت حاج اقا خیالتان را جمع کنم اصلا با ترجمه ۵۰ درصد حرف منتقل نمی‌شود. گفتم اجازه هست من نکته دیگری بگویم از‌‌ همان اول حضرت آقا، هاشمی، خاتمی رفته‌اند و مترجم برده‌اند پس اصلا مشکل ما با دنیای غرب این است که آن‌ها ۵۰ درصد حرف‌های ما را نمی‌فهمند. گفت اتفاقا حاج آقا همینطور است.

                            ● پس ما هم ۵۰ درصد حرف اوباما را نمی‌فهمیم. در جمع ۱۰۰ درصد حرف هم را نمی‌فهمیم. اگر خبرنگاری از چین از آقای رئیس سوأل کند او که دیگر نمی‌تواند چینی پاسخ بدهد پس چگونه حرف‌ها به اقای ظریف منتقل می‌شود.

                            ● اسم توافق نامه ژنو «طرح مشترک عمل» گذاشته‌ شده ‌است… برای اینکه این توافقنامه را به مجلس نیاورند این اسم را برای آن انتخاب کردند٬ در حالیکه سرتاپای آن تعهد است.

                            ● آن‌ها {غرب} می‌خواهند متخصصان خودشان را بفرستند تا هواپیماهای ما را چک کنند و نقص فنی آن‌ها را برطرف کنند یا لوازم یدکی هواپیما تا خطوطی که تحریم شده را بدهند. واردات و صادرات خودرو را آزاد کنند. واردات و صادرات پتروشیمی را آزاد کنند.

                            ● در رابطه با طول مدت مذاکرات و مقدار زمانی که نیاز است بگذرد تا اصل تحریم برداشته شود از عراقچی سوال پرسیدم که عراقچی پاسخ داد ما داد و بیداد کردیم و گفتیم بیست سال خیلی زیاد است. حداکثر پنج سال ولی آن‌ها در پاسخ گفتند: نه حداقل باید دو رقمی باشد.

                            ● مذاکره کننده اصلی ما قبل از این آقایان می‌گفت صالحی وزیر خارجه رفته به سوئیس در یک همایش حقوق بشر. ولی هنگام برگشت به هواپیمای او بنزین ندادند. او هم آنجا به تعبیر عوامانه بنده سادگی کرده یک بلیط گرفته و برگشته، او گفت نامه زدند که از این به بعد دیگر مذاکرات را در سوئیس و یا ژنو برگزار نمی‌کنیم، اصلا برای چه آنجا باید برگزار شود.

                            ● رئیس جمهور یا یکی از اشخاص مهم‌شان نامه زد که آقا ببخشید، عذرخواهی می‌کنیم، از این به بعد شما بیایید، وزیر امور خارجه‌تان بیاید شما را به کاخ خود می‌بریم. اما آن‌ها گفتند دیگر تمام شد. تعبیر زیبایی کرده، گفت سوئیس مگر چه دارد که تمام قدرت‌های جهان باید مذاکراتشان آنجا برگزار شود؟ چرا ما نباید این کلاس را برای یک کشور اسلامی بگذاریم؟ رفتیم به سراغ استانبول، جا را ما تعیین کردیم. بعد از استانبول، گفتیم بریم بغداد. رفتیم بغداد؛ خود نوری مالکی باورش نمی‌شد.

                            زمانی ما در اوج بودیم که مکان و زمان توافق را ما تعیین می‌کردیم و آمریکا تابع بود و می‌پذیرفت. در یک مذاکره کا‌ترین اشتون گفت که دیگر فایده‌ای ندارد. این شماره تماس من. شما خیلی سرسخت هستید.

                            ● ما هم شماره خود را دادیم و گفتیم این هم شماره تماس ما. این اشتون که ناز می‌کرد، ۲۵ روز بعد همین خانم اشتون نه که زنگ بزند سه بار نامه زد که چرا دیگر مذاکره نمی‌آیید. آقایان کلاسشان این است که کری به ما زنگ زده است. کلاس داره؟

                            نزد رئیس مجلس گفتم که اگر تو بودی این توافقنامه را امضا می‌کردی؟ گفت نه٬ گفتم پس چرا حرفی نمی‌زنی؟ گفت اگر الان حرفی بزنیم می‌گویند ما داشتیم مشکلات اقتصادی را حل می‌کردیم اما مجلس نگذاشت.

                            ● تا آنجایی که به یاد دارم در زمان احمدی‌نژاد می‌گفتند که مشکلات اقتصادی به خاطر تحریم‌ها نیست، بلکه ۸۰ درصد آن به خاطر سوء مدیریت است. الان دلیل چیست؟ الان که همه مدیر‌ها را عوض کرده‌اید، آیا هشتاد درصد مشکل به خاطر سوء مدیریت نیست؟

                            خودشان گفتتند که قرار است دو جا را بگیریم. این‌ها دارند جهت دهی می‌کنند. اگر ذهن مردم را همینطور جهت دهی کنند همین اتفاق‌ها می‌افتد. شما باید مردم را بیدار کنید. مجلس آینده را قرار است بگیرند، برای مثال برای خود ما زنگ می‌زنند، مثلا سؤال از وزیر علوم را من مطرح کردم زنگ زدند و گفتند دیگر رأی نمی‌آوری‌ها. صریحا می‌گویم می‌خواهند مجلس خبرگان را بگیرند، مجلس خبرگان یعنی چه؟ یعنی مقام معظم رهبری.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • AMIR BOURSE
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 67

                              #6989
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              تصور کنید اگر نمایندگان مالزی سوئد دنبال موشک پرانی بودند چه تعداد ایران دیگر وجود داشت..و چقدر تنش بیشتر
                              نتیجه یان موشک پرانیها صفهای سبد کالاست
                              مجوز ویژه و تحت مراقبت قرار گرفتن؛ شروط کاخ سفید برای خواندن متن توافق ژنو

                              واشنگتن فیری بیکن نوشت: کاخ سفید به شدت مراقب افرادی است که متن توافق موقت هسته ای با ایران را خوانده اند، توافقی که طبقه بندی شده نیست و در محلی به شدت امن نگهداری می شود.

                              به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، اعضای کنگره و افراد با وجود مجوز امنیتی به اجبار کاخ سفید مجبور شده اند که تن به اقدامات فوق امنتی برای مشاهده متن توافق دهند تا در نتیجه جزئیات در رسانه ها منتشر نشود.

                              کاخ سفید به دلیل عدم انتشار متن توافق به شدت از سوی کنگره مورد انتقاد قرار گرفته است. با این حال جزئیات دقیق توافق هسته ای همچنان مبهم است.

                              یک مقام ارشد سنا می گوید: افرادی که سند را مشاهده می کنند به شدت تحت مراقبت هستند تا اطمینان حاصل شود که هیچگونه اطلاعاتی منتشر نشود.

                              وی افزود: تنها کسانی می توانند این سند را مشاهده کننده که مجوز ویژه ای داشته باشند و تمامی آنها باید پروسه ای امنیتی را طی کنند.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #6990
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                حجت الاسلام ابوترابی فرد:
                                بحث هسته‌ای با اشراف کامل مقام معظم رهبری پیش می‌رود/ در توافق ژنو برد بیشتری داشتیم
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X