آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #76
    نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي افزود: ايران اين سايت را براي حفاظت بهتر از فعاليت هستهيي خود در برابر هرگونه حمله تاسيس كرده است.
    نماينده دايم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي با برجسته ساختن خط قرمز ايران در گفتوگوها با قدرتهاي جهاني تصريح كرد كه تهران هرگز غنيسازي اورانيوم را تعليق نخواهد كرد و هيچ توجهيي براي تعطيلي فردو وجود ندارد.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري رويترز با اشاره به اين خبر نوشت: ماه گذشته مقامات عاليرتبه آمريكا گفتهاند كه آمريكا و متحدان آن از ايران درخواست خواهند كرد كه غنيسازي اورانيوم در سطوح بالاتر را متوقف و فورا تاسيسات فردو تعطيل كند.

    علياصغر سلطانيه به خبرگزاري رويترز گفت كه هيچ توجيهي براي تعطيلي تاسيسات فردو كه تحت نظارت آژانس است، وجود ندارد.

    وي تاكيد كرد: وقتي مكاني امن و ايمن تحت كنترل آژانس است چرا ميگوييد كه بايد تعطيل شود؟

    نماينده دائم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي افزود: ايران اين سايت را براي حفاظت بهتر از فعاليت هستهيي خود در برابر هرگونه حمله تاسيس كرده است.

    سلطانيه يادآور شد: فردو مكاني ايمن است. ما پول و زمان زيادي را براي داشتن يك مكان ايمن صرف كردهايم.

    وي تصريح كرد: يك چيز روشن است و آن اينكه غنيسازي در ايران هرگز تعليق نخواهد شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #77
      اشتون در تل آویو، آمیدرو در لندن، برلین و بروکسل/ 3 درخواست اسراییل از 1+5




      ایران هسته ای- سفر رییس شورای امنیت ملی اسراییل به 3 شهر اروپایی و متقابلا سفر کاترین اشتون به قدس اشغالی، نشان دهنده عمق نگرانی صهیونیست ها از رویکرد 1+5 در مذاکرات آتی با تهران است. منابع اسراییلی روز پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391 (3 می 2012) اعلام کردند کاترین اشتون، مسئول گروه مذاکره کننده 1+5 با ایران، چهارشنبه گذشته (13 اردیبهشت/ 2 می) به تل آویو سفر و با بنیامین نتانیاهو دیدار کرده است. بنابر گزارش باراک راوید در هاآرتص، این منابع تاکید می کنند اشتون با هیچ مقام اسراییلی دیگری ملاقات نکرده است. در همین حال، گزارش های تایید شده حکایت از آن دارد که یاکوف آمیدور، رییس شورای امنیت ملی اسراییل هفته گذشته به 3 شهر اروپایی لندن، برلین و بروکسل سفر کرده است.
      بر مبنای این گزارش ها آمیدرو در این سفر هیچ دستور کاری جز بحث درباره برنامه هسته ای ایران نداشته است.
      آمیدرو در بروکسل با هلگا اشمیت، معاون کاترین اشتون که به زودی با دکتر علی باقری برای تدوین دستور کار نشست بغداد ملاقات می کند، مذاکره کرده است. همچنین وی در برلین با گیدو ویستروله وزیر خارجه آلمان سخن گفته است. وی در لندن هم، با «کیم داروچ» همتای انگلیسی خود، ویلیام هیگ وزیر امور خارجه و مقامات نظامی و اطلاعاتی انگلیس مذاکره کرده است. منابع اروپایی درباره جزئیات این سفر کاملا ساکت بوده اند و اسراییلی ها هم اطلاعات بسیار اندکی منتشر کرده اند. با این حال، بررسی های «ایران هسته ای» نشان می دهد، در تمام این سفرها 3 موضوع اصلی مورد بحث بوده که در واقع نشان دهنده نگرانی های اصلی اسراییل درباره مذاکرات 3 خرداد ایران و 1+5 در بغداد و همچنین مذاکرات کارشناسی اشمیت-باقری است. این 3 موضوع چنین است: 1- اسراییل بسیار نگران است، 1+5 در مدالیته مذاکراتی خود با ایران، لغو برخی تحریم ها را بپذیرد.
      2- اسرایییل نگران است 1+5 شکلی از غنی سازی را در ایران بپذیرد. 3- اسراییل خواهان آن است که 1+5 این موضوع را جدی بگیرد که در صورت لحاظ نشدن خط قرمزهای آن در مذاکرات با ایران، این رژیم ممکن است دست به اقدام یک جانبه بزند.
      کارشناسان در تهران می گویند تصریح ایران بر این نکته که خواهان برداشته شدن گام های عملی از جانب 1+5 در بغداد است، اعضای 1+5 را در تنگنای جدی قرار داده چرا که از یک سو نمی خواهند مذاکرات بغداد شکست بخورد و بنابراین باید حتما با واگذاری یک امتیاز ایران را پای میز نگهدارند و از سوی دیگر می دانند هرگونه امتیاز دهی به ایران اسراییل را خشمگین خواهد کرد.
      به همین دلیل به عقیده کارشناسان، فهرست کردن امتیازهایی که می توان به ایران داد و اولویت بندی درخواست هایی که باید از ایران مطالبه شود، مهم ترین مضمون گفت وگوهای راهبردی 1+5 با اسراییل است. یک دیپلمات به «ایران هسته ای» گفت: «برای اسراییلی ها منتفی نشدن تحریم های نفت وبانک مرکزی ژون و ژوئیه از جانب اروپا و امریکا حتی از عدن پذیرش غنی سازی در ایران هم مهم تر است. وادار کردن جهان به تحریم فلج کننده ایران، قلب سیاست اسراییل برای براندازی نظام جمهوری اسلامی است و تهدید به حمله نظامی هم صرفا یک گزینه کمکی برای این موضوع است». وی تاکید کرد: «اسراییلی نگران شده اند که مذاکرات جدید کل این راهبرد مبتنی بر تحریم را به مخاطره بیندازد».
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • azad1
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 310

        #78
        ناو هواپیمابر آمریکا وارد آبهای خاورمیانه شد

        مشرق: یک ناو هواپیمابر آمریکایی با عبور از آبراه سوئز، وارد آب های آزاد خاورمیانه شد اما مقصد اصلی این ناو هنوز مشخص نشده است.

        منابع مسؤول در مدیریت آبراه سوئز مصر اعلام کردند؛ ناو هواپیمابر غول پیکر "ایوجیما" دیروز (پنجشنبه) با عبور از این آبراه، از طریق دریای سرخ، رهسپار خلیج عدن در جنوب شبه جزیره عربستان شد.

        این در حالی است که مقصد اصلی این ناو هواپیمابر اعلام نشده است اما برخی رسانه ها خلیج فارس را هدف این ناو اعلام کرده اند. ناوشکن آمریکایی "جانستون هیل" نیز این ناو هواپیمابر را همراهی می کند.

        به نوشته روزنامه مصری "الیوم السابع" به نقل از منابع مسؤول، وزن محموله این ناو آمریکایی بالغ بر 41 هزار تن است و عبور آن از آبراه سوئز نیز 14 ساعت به طول انجامیده است که این نقل و انتقال با مراقبت های امنیتی مسؤولان این آبراه انجام شده است.

        گفته می شود عبور و مرور در آبراه سوئز در طول ساعات گذر این ناو، به علت تمهیدات امنیتی حکومت نظامی مصر، مختل شده است.

        راشاتودی نیز با انتشار خبری با عنوان "آمریکا خود را برای عملیات دریایی در خلیج فارس آماده می کند" نوشت: آمریکا در حال اعزام یک گروه ضربتی زمینی و دوهزار سرباز نیروی دریایی به خلیج فارس است. دولت اوباما اعلام کرده است که اعزام این گروه ها بخشی از یک برنامه منظم است.

        گروه ضربتی ایو جیما از کشتی حمله ای ایوجیما، کشتی حمل و نقل نیویورک، کشتی گانستون هال تشکیل می شود. این مجموعه به وسیله یک زیردریایی هسته ای و تعدادی بالگرد تقویت شده است.

        این گروه که از آن می توان در مأموریت ها ی مختلفی استفاده کرد سه شنبه گذشته آمریکا را ترک کرده است.

        بیش از دو هزار نیروی دریای آمریکایی سوار بر ایوجیما هستند. بسیاری از آنها از جمله سربازانی هستند که در عراق و افغانستان حضور داشته اند.

        به نوشته ی راشاتودی، آمریکا هم اکنون گروهی دیگر به مانند گروه ایوجیما به همراه یک واحد نیروی دریای در خلیج فارس دارد.

        نام این گروه "ماکین ایلند" نام دارد و در ماه ژانویه و پس از تهدید ایران به بستن تنگه هرمز در خلیج فارس مستقر شد.

        سخنگوی نیروی دریایی آمریکا نیز بتازگی اعلام کرده بود که ناو هواپیمابر اینترپرایز و کشتیهای همراه وی نیز هماکنون در خلیج فارس لنگر انداخته اند.

        بیش از 130 موشک بالدار بر روی کشتیهای نگهبان و زیردریایی هسته ای که به مجموعه کشتیهای همراه این ناو وابسته هستند، نصب شده است.

        زیردریایی جورجیا نیز که مجهز به 154 موشک بالدار است، در کنار یک زیردریایی آمریکایی دیگر به مجموع کشتیهای هلی برن آبی خاکی آمریکا اضافه شدهاند که آنها هم 12 موشک از نوع توموگافک در اختیار دارند.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #79
          رئوس درخواست های امریکا از ایران به روایت رییس کمیته اطلاعاتی سنا

          فارس- رئیس کمیته اطلاعاتی منتخب سنا رئوس آنچه را که امریکا ایده اولیه یک توافق با ایران می داند، اعلام کرد. سناتور "دیان فینستین" در روزنامه "سانفرانسیسکو کرونیکل" با حمایت شدید از راهحل سیاسی برای برنامه هستهای ایران از روی احتیاط ابراز خوشبینی کرد که دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) در بغداد که قرار است 23 ماه مه (23 خردادماه) برگزار شود به پیشرفتی در خصوص برنامه هستهای ایران منتهی شود. وی به عنوان رییس کمیته اطلاعاتی منتخب سنا همچون دیگر سناتوران آمریکایی چون "جان کری"، حمایت خود از راهحل سیاسی درباره برنامه هستهای ایران اعلام کرد. اینگونه اظهارات نمایانگر تغییر رویه مقامات آمریکایی از لفاظیهایی جنگطلبانه به سوی حمایت از راهحل سیاسی فرایند مذاکرات میباشد. وی تصریح کرد: چالشهای اساسی اجازه نمیدهد تا اختلافات رفع بشود و به چند دهه بدبینی و بی اعتمادی پایان داده شود اما این گفتوگوها نیازمند حمایت کامل ما است. چند ماه پیش، مذاکرات (با ایران) به نظر مرده میآمد و گفتوگو درباره برنامه هستهای ایران بر زمان حمله احتمالی اسرائیل به ایران متمرکز بود. وی در ادامه سخنان خود علیرغم ناکارآمد بودن تحریمها درباره تلاشهای غرب برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران گفت: چه چیزی تغییر کرده است؟ اول آنکه تحریمهای اقتصادی علیه ایران اقتصاد این کشور را تحت تأثیر قرار داده است. توانایی ایران برای واردات و صادرات کالا کاهش یافته است، بخش مالی این کشور تحت فشار قرار گرفته است و ارز این کشور تا حد بسیار زیادی بی ارزش شده است. وزن کامل تحریمها که شامل تحریم نفت اتحادیه اروپا است، تابستان امسال احساس خواهد شد. فینستین ادامه داد: دوم آنکه، ایران بسیار منزوی تر از قبل شده است. سوریه در موقعیت کمک به ایران نیست و چین و روسیه که از مدافعان ایران در شورای امنیت سازمان ملل هستند، روابط خود را محدود کردهاند. این سناتور آمریکایی با ذکر این موارد سپس هشدار داد که هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به ایران منجر به جنگ بزرگتری در منطقه میشود و به همین دلیل باید تمامی تلاشها برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه صورت گیرد. علیرغم تمامی همکاریهای ایران در زمینه هستهای، فینستین تصریح کرد که ایران باید نشان دهد که نمیخواهد برنامه هستهای تسلیحاتی داشته باشد. وی ادامه داد که طرحهای اولیه یک توافقنامه میان ایران و 1+5 واضح و روشن است و آن این است که ایران غنیسازی اورانیوم تا سطح 20 درصد را متوقف میکند. سایت هستهای فوردو را تعطیل کرده و ذخایر اورانیوم غنی شده خود را به خارج از ایران میفرستد و گروه 1+5 و جامعه بینالملل نیز به تدریج تحریمها علیه ایران را برداشته و و تجهیزات و مواد لازم برای برنامه صلحآمیز هستهای را در اختیار ایران قرار میدهد. آمریکا نیز احتمالاً تأیید میکند که به دنبال تغییر نظام در ایران نیست. این سناتور کالیفرنیا با اشاره به بدبینیهایی که درباره برنامه هستهای ایران وجود دارد، گفت: برخی استدلال میکنند که ایران قصد کاهش برنامه هستهای خود را ندارد و اینکه گفتوگوها با ایران شکست میخورد اما من معتقدم که شرایط در نهایت در جهت مذاکره برای رسیدن به توافق پیش میرود. وی در پایان گفت: یک راهحل سیاسی شاید به راحتی مهیا نشود و تمامی نگرانی های موجود درباره ایران را رفع نکند اما با در نظر گرفتن تهدید اسرائیل به حمله نظامی و واکنش فاجعهبار بالقوه آن در خاورمیانه یک راهحل سیاسی بهترین نتیجه را برای ایران، اسرائیل، و جامعه بینالملل خواهد داشت. ما باید از اینگونه تلاشها حمایت کنیم.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #80
            علی اصغر سلطانیه اعلام کرد:
            حرف آخر ایران در مذاکرات هسته ای بغداد

            نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی ، امروز در مصاحبه ای حرف آخر ایران برای مذاکرات هسته ای ماه آینده ایران و 1+5 در بغداد را اعلام کرده است که شامل دو مساله مهم است .
            «علی اصغر سلطانیه» نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، حرف آخر ایران در مذاکرات آینده ایران با کشورهای ۱+۵ را اعلام کرد.

            به گزارش «تابناک»، سیاستی را که اکنون رسانههای غربی دنبال میکنند بدین ترتیب است که این گونه القاء شود که موافقت ایران با توقف غنی سازی بیش از پنج درصد، به معنای تعطیلی تاسیسات هستهای فردو است. مسالهای که اصالتا موضوعیتی ندارد.

            در واقع در صورتی که بنا بر پیشفرض پیشین، ایران غنی سازی بالاتر از پنج درصد خود را با قبول خواستههایش توسط کشورهای ۱+۵، متوقف کند، به صورت قانونی میتواند غنی سازی تا حد پنج درصد را در تاسیسات فردو که دارای ایمنی بالاتری است ادامه دهد و هیچگاه تاسیسات فردو را تعطیل نکند.

            بر اساس این گزارش، از همین اکنون و با توجه به این سیاست غربیها که لزوما توقف غنی سازی در مقیاسی بیش از پنج درصد را مترداف تعطیلی تاسیاست غنی سازی فردو میدانند، باید به آنان هشدار داد که این دو موضوع اساسا به هم ارتباطی ندارند.

            علی اصغر سلطانیه نماینده کشورمان هم امروز به درستی به این موضوع اشاره کرده و گفته است وقتی ایران تاسیساتی ایمن داشته بشد که در آنجا تحت کنترل آژانس بین المللی انرژی اتمی فعالیت میکند، هیچ دلیلی برای تعطیلی آن وجود ندارد.

            علاوه بر این همچنان که نماینده ایران اعلام کرده است: ایران مبالغ زیادی را صرف ساخت و توسعه مرکز فردو کرده است و هیچ دلیلی برای صرف نظر کردن از این همه هزینه وجود ندارد. البته وی اضافه کرد است که یقینا غنی سازی در ایران دیگر هیچگاه تعلیق نخواهد شد.

            به نظر میرسد همین رویکردی که نماینده ایران در آژانس امروز برای آن تاکید کرده است، یعنی عدم تعلیق غنی سازی در ایران و همچنین عدم توقف یا عدم تعطیلی تاسیسات فردو، مبنای درست و قابل قبولی است که ایران در مذاکرات آینده در بغداد در پیش خواهد گرفت.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #81
              کلینتون: همراهی چین بهترین راه حل مناقشه هستهای

              وزیر خارجه آمریکا از چین خواست در برخورد با ایران در جبهه مشترکی با این کشور بماند و با تحریم نفتی ایران همکاری نماید. او اتحاد عمل میان کشورهای ۵+۱ را بهترین راه حل مناقشه اتمی دانست.
              هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا در دیدار از پکن به مقامهای چینی گفت که بهترین روش برای رسیدن به راهحلی دیپلماتیک در قبال برنامه هستهای ایران این است که کشورهای طرف مذاکره با ایران متحد باشند و قوی عمل کنند.

              خانم کلینتون تاکید کرد اگر فشار از روی ایران برداشته شود یا در میان کشورهای طرف مذاکره پراکندگی وجود داشته باشد، ایران انگیزهی کمتری برای مذاکره و برداشتن قدمی مثبت به سوی پاسخ دادن به نگرانیهای جامعه جهانی خواهد داشت.

              ایالات متحده آمریکا قصد دارد از تاریخ ۲۸ ژوئن امسال تحریم موسسات مالی را در قبال همه کشورهایی که از ایران نفت میخرند اجرا کند.

              چین و هند دو کشور عمده خریدار نفت ایران هستند که در مقابل سیاست تحریم نفتی آمریکا تا کنون مقاومت کردهاند، اما این کشورها نیز از میزان واردات نفتی خود از ایران به تدریج کاستهاند.

              فرصتی ۶۰ روزه برای ساخت بمب اتمی ایران

              همزمان وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که ایران با ادامه استراتژی اتمی خود میتواند ظرف ۶۰ روز به ساخت بمب اتمی دست یابد. اسرائيل مجددا هشدار داد که ایران تنها به دنبال خریدن وقت به منظور دستیابی به اهداف هستهای خود است.

              سخنان اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل مبتنی بر این نگرانی است که از مدتها پیش توسط اسرائیل ابراز شده است. به عقیده مقامهای اسرائیلی، ایران در پوشش همکاری ظاهری با کشورهای طرف مذاکره پیرامون چگونگی غنیسازی، تنها یک هدف را دنبال میکند و آن به دست آوردن فرصت است.

              مذاکرات قرار است در ۲۳ ماه مه در بغداد پی گرفته شوند. اهود باراک در مصاحبه خود با روزنامه هایوم گفت: «ایران تنها به دنبال مصونیت کافی برای برنامه هستهایاش است.» وی افزود: «اگر آنها (مقامهای ایرانی) به توانایی نظامی هستهای یا سلاح هستهای برسند، و یا به آستانه تولید بمب اتمی برسند که تنها ۶۰ روز تا ساخت آن زمان میبرد، آنگاه به مصونیت دیگری دست مییابند. رژیم به مصونیت میرسد.»

              ایران بارها تاکید کرده که برنامه اتمیاش تنها برای استفادههای غیرنظامی طراحی شده است. با این حال احتمال داده میشود که غنیسازی اورانیوم در درجات بالا میتواند برای تامین سوخت کلاهکهای هستهای به کار گرفته شود. البته هم اسرائیل و هم ایالات متحده بر این باروند که ایران هنوز این گام را برنداشته است.

              اهود باراک تاکید کرد که ایران در خفا برنامه خود را ادامه میدهد تا زمانی که توانایی کافی دفاع در برابر حمله اسرائیل یا آمریکا به تاسیسات هستهای خود را بیابد. مقامهای اسرائیلی معتقدند که مذاکرات کشورهای ۵+۱ با ایران شانس کمی برای موفقیت دارد و تنها به رهبران این کشور امکان دستیابی به بمب اتمی و قدرت نمایی در سیاست خارجی را میدهد.

              تردید در میان دولتمردان اسرائیل

              برخی از زمامداران اسرائيلی به طور جدی ظرفیت و امکان واقعی اسرائیل برای یک حمله پیشگیرانه به ایران را زیر سؤال میبرند. سوالی که به ویژه پس از سخنان یووال دیسکین، رئیس سابق سازمان امنیت داخلی اسرائيل، بیش از پیش مطرح است. این مقام امنیتی هفته گذشته در سخنانی جنجالی نتانیاهو و وزیر دفاع ایهود باراک را متهم کرد که در مورد ایران "فقط حرف میزنند اما عمل نمیکنند."

              اهود باراک در سخنان امروز خود گفت که این برداشت درست نیست و رهبران اسرائیل بارها درباره علل این تاخیر بحث کردهاند. به گفتهی او اسرائیل نمیتواند برنامه هستهای ایران را متوقف کند ولی قادر است در آن خدشه وارد نماید و آن را به تاخیر اندازد.

              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #82
                وستروله: ایران هستهای را تحمل نمیکنیم

                وزیر خارجه آلمان در دیدار خود از آمریکا تأکید کرد کشورش ایران اتمی را تحمل نخواهد کرد. وی هستهای شدن ایران را نه تنها تهدیدی برای اسرائیل بلکه برای کل جهان خواند و گفت که آلمان همچنان در کنار اسرائيل خواهد ایستاد.
                وزیر خارجه آلمان عصر پنجشنبه (۳ مه/ ۱۴ اردیبهشت) در جمع کمیته یهودیان آمریکا در واشنگتن گفت، هیچگونه تاکتیکی برای به درازا کشاندن گفتوگوهای بینالمللی اتمی را تحمل نخواهد کرد.
                گیدو وستروله تصریح کرد: «ما ساده نیستیم. صبرمان هم بیحد و مرز نیست.» وی افزود که هیچگونه "بازی با زمان" تحمل نخواهد شد. وستروله بر همبستگی کشور خود با اسرائیل در مناقشه اتمی با ایران تأکید کرد.
                گفتوگوهای بینالمللی با ایران ماه گذشته (آوریل/ اردیبهشت) بعد از وقفهای طولانی آغاز شد. در این مذاکرات که در استانبول برگزار شد نمایندگان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین، آلمان و ایران شرکت کردند.
                دور بعدی مذاکرات در خرداد ماه (ماه مه) برگزار خواهد شد.
                وستروله: در کنار اسرائیل ایستادهایم
                وزیر خارجه آلمان در سخنان خود در واشنگتن خطاب به رهبران ایران گفت، مذاکره تنها با هدف مذاکره قابل قبول نیست بلکه مذاکرات باید شامل نفی صریح سلاح اتمی از سوی ایران باشد.
                گیدو وستروله خطاب به حدود ۱۲۰۰ حاضر در جمع یهودیان آمریکا گفت: «اگر اسرائیل تهدید شود، آلمان ساکت نخواهد نشست»
                وی تضمین داد که آلمان "همچنان در کنار اسرائیل خواهد ایستاد." سیاستمدار حزب دمکراتهای آزاد آلمان (fdp) افزود، این کشور تحمل نخواهد کرد که موجودیت اسرائیل به خطر بیافتد.

                وستروله گفت، سلاح اتمی در دست ایران نه تنها اسرائيل بلکه تمامی جهان را تهدید خواهد کرد.
                دیدار گیدو وستروله از آمریکا روز پنجشنبه (۳ مه) با دیدار از واشنگتن آغاز شد. سخنرانی در جمع کمیته یهودیان آمریکا نقطه عطف این دیدار محسوب میشود.
                کمیته یهودیان آمریکا متشکل از ۲۶ اداره در آمریکا و ۷ مرکز بینالمللی است. این کمیته هدف خود را دفاع از برقراری دمکراسی، تکثرگرایی، حاکمیت قانون و امنیت اسرائیل تعریف کرده است.
                وستروله بعد از دیدار از واشنگتن راهی نیویورک خواهد شد. وی در روز جمعه (۴ مه) در نیویورک در نشست شورای امنیت شرکت خواهد کرد.
                ایران مذاکرات هستهای را امیدبخش خوانده است
                ایران روز گذشته (۱۴ اردیبهشت/ ۳ مه) گفتوگوهای هستهای با غرب را امیدبخش توصیف کرد. وزیر خارجه ایران دیروز با تأکید بر اینکه اهمیت زیادی برای این مذاکرات قائل است گفت: «امید زیادی وجود دارد که در بغداد قدمهای عملی برداشته شود تا گفتوگوها ادامه یابد.»
                علی اکبر صالحی در گفتوگو با خبرگزاری رسمی اتریش (آپا) افزود: «از جانب ما همه کاری انجام خواهد پذیرفت تا روابط مانند گذشته در مسیر خود قرار گیرد و در جهت منافع همه طرفها باشد.»
                صالحی حل مناقشه هستهای میان ایران و غرب را به نفع هر دو طرف خواند و با اشاره به خواست غرب مبنی بر توقف غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم در ایران ادامه داد: «ما آمادگی داریم تمامی مشکلات را به صورت جدی و بدون هیچ پیششرطی مورد بحث و گفتوگو قرار دهیم.»
                مناقشه هستهای غرب با ایران سالها است که ادامه دارد. این مناقشه ماهیت برنامه هستهای ایران را نشانه رفته است. غرب این ماهیت را احتمالا نظامی و ایران آن را صلحآمیز میداند.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #83
                  «تعلیق غنیسازی و بستن فردو» خط قرمزهای ایران در مذاکرات

                  معاون شورای عالی امنیت ملی ایران موفقیت مذاکرات بغداد را منوط به برگرداندن پروندهی ایران از شورای امنیت به آژانس انرژی اتمی عنوان کرد. علیاکبر صالحی نیز پایان مناقشه هستهای را خواسته ایران و غرب دانست.
                  به گفته علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه ایران، پایان یافتن درگیری بر سر موضوع هستهای نه تنها خواست ایران، بلکه خواست غرب نیز هست. پایان یافتن بحثها پیرامون برنامه هستهای برای ایران به این خاطر مهم است که جمهوری اسلامی به ثبات در بازار نفت از همه نظر علاقهمند است.
                  خبرگزاری مهر با ابراز امیدواری از "برداشته شدن قدمهای عملی در مذاکرات بغداد برای ادامه یافتن گفتوگوها" اعلام کرده است: «از جانب ما همه کاری انجام خواهد پذیرفت تا روابط مانند گذشته در مسیر خود قرار گیرد و در جهت منافع همه طرفها باشد.»
                  در همین زمینه علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز اعلام کرده است توافق ایران و گروه ۵+۱ در گفتگوهای استانبول، حرکتی رو به جلو در قالب یک فرآیند که مبتنی بر رویکرد گام به گام و اصل عمل متقابل باشد، تعریف شده است.
                  علی باقری پس از بازگشت از پکن و مسکو و دیدار با هگل اشميت، معاون رييس شورای سياسی و امنيتی اتحاديه اروپا اضافه کرده است: «چارچوب این فرآیند تا پیش از نشست بغداد تدوین خواهد شد.»
                  به گزارش منابع خبری ایران، آقای باقری برگرداندن پرونده ایران از شورای امنیت سازمان ملل متحد به آژانس بينالمللی انرژی اتمی را گام اصلی در طرح گام به گام روسیه عنوان کرده است.
                  معاون سیاست خارجی و امور بینالمللی دبیر شورای عالی امنیت ملی افزوده است که با برگشتن پرونده ایران به آژانس بينالمللی انرژی اتمی، توافقات آتی ايران با گروه ۵+۱ میتواند نشست بغداد را به موفقترين نشست در زمينه پرونده هستهای ايران تبديل كند. در غير اين صورت بايد شاهد دورهای بعدی برای مذاكرات بغداد بود.
                  بر اساس طرح "گام به گام" روسیه، دولت جمهوری اسلامی در چارچوب یک جدول زمانبندی شده، به سوالات و ابهامهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره جوانب مختلف برنامه هستهای این کشور پاسخ میدهد. در هر مرحله، در صورتی که پاسخ ایران از سوی آژانس قانعکننده تشخیص داده شد، تدابیری برای تشویق و لغو گام به گام تحریمها در نظر گرفته میشود.»
                  رد تقاضای توقف غنیسازی
                  با وجود ابراز امیدواری مقامات مذاکرهکنندهی ایران به گفتوگوهای بغداد، علی اصغر سلطانیه نمایندهی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه ۱۵ اردیبهشت در گفتوگو با خبرگزاری رویترز از رد کردن تقاضای غرب برای تعلیق غنیسازی سخن گفته است.
                  آقای سلطانیه "تعلیق غنیسازی و بستن سایت زیرزمینی فردو" را خط قرمز ایران برای مذاکرات استانبول ۲ عنوان کرده است.

                  پیش از این وزیر خارجه آلمان عصر پنجشنبه (۳ مه / ۱۴ اردیبهشت) در جمع کمیته یهودیان آمریکا در واشنگتن گفته بود، هیچگونه تاکتیکی برای به درازا کشاندن گفتوگوهای بینالمللی اتمی را تحمل نخواهد کرد.
                  گیدو وستروله تصریح کرده بود: «ما ساده نیستیم. صبرمان هم بیحد و مرز نیست.» وی افزود که هیچگونه "بازی با زمان" تحمل نخواهد شد. وستروله بر همبستگی کشور خود با اسرائیل در مناقشه اتمی با ایران تأکید کرد.
                  گفتوگوهای بینالمللی با ایران ماه گذشته (آوریل/ اردیبهشت) بعد از وقفهای طولانی آغاز شد. در این مذاکرات که در استانبول برگزار شد نمایندگان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین، آلمان و ایران شرکت کردند.
                  دور جدید مذاکرات قدرتهای دارای حق وتو بهعلاوهی آلمان با ایران در تاریخ ۲۳ ماه مه (۳ خرداد) در بغداد انجام خواهد گرفت. کارشناسان معتقدند که این دور از مذاکرات، آخرین شانس برای جلوگیری از حملهی نظامی اسرائيل به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی ایران است.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

                    #84
                    خوب پس به نتایج مذاکرات هم نمیشه خیلی خوش بین بود ;)
                    اگه خوش بین هستید سهام های مرتبط با افت دلار و اگه خوش بین نیستید سهام هایی که با افزایش نرخ دلار سود میبرن (یا سهام هایی که با برداشتن تحریم و یا سهام هایی که برنداشتن تحریم تاثیر پذیرن....)
                    من که بعید میدونم امریکای جنایت کار و اسراییل غاصب بی خیال تحریم ها روی ایران بشن
                    ///

                    نظر

                    • farhad_p
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 1006

                      #85
                      تحریمهای اروپا علیه ایران عجولانه بود/ اجرای آنها ممکن نیست
                      خبرگزاری فارس: کارشناسان انرژی غرب با اشاره به تحریم بیمه ای ایران از سوی اروپا و جایگاه مهم ایران در تامین سوخت کشتی ها نوشت تحریم ها کاملا با عجله وضع شده اند و تبعیت از آنها و یا اجرای شان غیر ممکن است

                      به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از بلومبرگ، تحریم نفتی اروپا علیه ایران، تبعات پیش بینی نشده ای را بر بازار حمل و نقل بین المللی در پی داشته و تعیین این مسئله را که آیا کشتی ها از سوخت تحت تحریم استفاده می کنند یا نه، تقریبا غیر ممکن ساخته است.

                      بر اساس اعلام بارکلیز کپیتال، نفت کوره تولید ایران بخش قابل توجهی از ترکیب مورد استفاده به عنوان سوخت کشتی ها به شمار می رود. برآوردهای بارکلیز نشان می دهد، ایران در سال گذشته حدود 8 درصد از نفت کوره صادراتی به آسیا، بزرگترین بازار مصرف این فرآورده را به خود اختصاص داده که حدود یک سوم آن به بندر فجیره امارات، بزرگترین بندر سوخت گیری مجدد کشتی ها در خاور میانه صادر شده است.

                      اتحادیه اروپا تحریم نفتی را علیه این کشور به تصویب رسانده است که از ابتدای ماه جولای اجرایی خواهد شد. به موجب این تحریم ها، شرکت های بیمه 27 کشور عضو اتحادیه، نباید کشتی های حامل نفت ایران و یا کشتی هایی را که سوخت مورد استفاده خود را از ایران تامین می کنند، مورد پوشش بیمه ای قرار دهند. بر اساس این گزارش، ناوگان بین المللی دریایی امسال بیش از 145 میلیارد دلار برای تهیه سوخت مورد نیاز خود هزینه خواهد کرد.

                      بن ناولز، کارشناس حقوق تجارت بین الملل نیز در این باره گفت: «تحریم ها کاملا با عجله وضع شده اند و در آنها بند هایی وجود دارند که تبعیت از آنها غیر ممکن است و یا نمی توان در مورد آنها کاملا به روشنی عمل کرد.»

                      پیتر ساند، از تحلیلگران شورای بین المللی دریایی بالتیک که نمایندگی 35 درصد از مالکان کشتی ها را بر عهده دارد، گفت: «این مشکلی است که ما پیش بینی اش نمی کردیم.» وی افزود: «ما نمی دانیم چه میزان نفت کوره ایران قبلا با سوخت مورد استفاده کشتی ها مخلوط شده است.»

                      بر اساس اعلام گروه بین المللی پی اند ال، که 13 عضو آن پوشش بیمه ای 90 درصد کشتی های تجاری را بر عهده دارند، کشتی هایی که تحریم ها را نقض کنند، پوشش بیمه ای خود در مقابل خطراتی همچون نشت نفت در دریا و تصادفات دریایی را از دست خواهند داد. بر اساس برآورد میزگرد بین المللی اتحادیه های کشتی رانی، حدود 90 درصد از تجارت جهانی توسط سفرهای دریایی انجام می گیرد.
                      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #86
                        در آستانه برگزاری مذاکرات ایران و آژانس عنوان شد
                        تاکید آمانو بر بازدید از پارچين


                        دنیایاقتصاد- در حالی که کمتر از 10 روز دیگر نمایندگان ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین درباره مسائل فنی باقیمانده پيرامون برنامه اتمی کشورمان مذاکره خواهند کرد، يوکيا آمانو تاكيد كرد كه در مذاکرات آژانس اتمي با ایران دسترسی بازرسان به سایت نظامی پارچين در اولویت قرار دارد.
                        http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_ ... p?@=299807
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • hasa
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 724

                          #87
                          در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          خوب پس به نتایج مذاکرات هم نمیشه خیلی خوش بین بود ;)
                          اگه خوش بین هستید سهام های مرتبط با افت دلار و اگه خوش بین نیستید سهام هایی که با افزایش نرخ دلار سود میبرن (یا سهام هایی که با برداشتن تحریم و یا سهام هایی که برنداشتن تحریم تاثیر پذیرن....)
                          من که بعید میدونم امریکای جنایت کار و اسراییل غاصب بی خیال تحریم ها روی ایران بشن
                          دوست عزیز اینها ا گر کوتاه میان بخاطر قیمت نفت هستش و اگر این تحریم نفت را که حتما از بین میبرند چرا که نیاز دارند و این برای ایران کافیه دیگر تحریمها را از این طریق دوربزند. وگرنه به هیچ وجه کوتاه نمی آمدتد. جنگ هم نمتوانند بکنند چرا که اگر سه ماه طول بکشه اقتصادشان صفر خواهد شد. در هر حال دو طرف کوتاه میایند از این بابت. ولی این آمریکا و اسرائیل سر جزایر سه گانه با این اعراب عوضی دوباره کثفات کاری خودشان را شروع میکنند درضمن شانس آوردیم که کشورهای منطقه از داخل مشکل دارند وگرنه خیلی بلاهای دیگر سر ما در می آوردندو خواهند اورد.
                          قانون ماندن همیشگی در بورس:
                          1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                          2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                          3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                          4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                          5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                          6- صبور بودن.

                          نظر

                          • Jamshidyar
                            كاربر فعال
                            • Oct 2011
                            • 556

                            #88
                            وقوع یک انقلاب در کشور عربستان معادلات را به شدت به نفع ما عوض خواهد کرد. البته این مرتبط با مذاکرات پیش رو نیست چرا که از نظر زمانی طولانی تر خواهد بود. (در پاسخ به دوستمان hasa)
                            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                            www.mahak-charity.org/main/fa

                            نظر

                            • farhad_p
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 1006

                              #89
                              رهبری ایران اجازه تضییع حقوق هسته ای ایران را نمیدهد
                              خبرگزاری فارس: روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور بر این باور است که حمایت رهبر انقلاب اسلامی از این مذاکرات به منزله آن است که نتایجی که دیپلماتهای ایرانی بتوانند در این مذاکرات حاصل کنند، در ایران مورد تایید خواهد بود


                              به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور در گزارشی ضمن تایید عزم جدی ایران در مذاکرات هسته ای جدید، تصریح کرد که این مذاکرات از تایید رهبر عالی ایران برخوردار است.

                              بنابراین گزارش، روزنامه آمریکایی مزبور بر این باور است که حمایت رهبر انقلاب اسلامی از این مذاکرات به منزله آن است که نتایجی که دیپلماتهای ایرانی بتوانند در این مذاکرات حاصل کنند، در ایران مورد تایید خواهد بود. در عین حال این روزنامه آمریکایی تلویحا اذعان کرده است که حمایت رهبر عالی ایران از مذاکره کنندگان ایرانی به این معناست که ایران از مواضع اصولی خود در مذاکرات کوتاه نیامده و به عبارت دیگر اعتراف کرده است که جمهوری اسلامی این بار نیز حاضر به مصالحه بر سر حقوق هسته ای ملت ایران نیست.

                              روزنامه کریستین ساینس مانیتور به این ترتیب تلاش کرده به طرفهای غربی اطمینان دهد که ایرانیان در مذاکرات بغداد جدی هستند و حمایت مقام معظم رهبری از این مذاکرات به مثابه تضمینی است بر جدی بودن ایران در این مذاکرات.

                              با این حال، گزارش مزبور تلاش کرده است شرایط این مذاکرات را که در حالت تحریم ایران برگزار میشوند، با شرایط پایان جنگ تحمیلی و پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران مقایسه کند. با این وجود از سوی دیگر اذعان شده است که اگر 1+5 بخواهد شرایطی را به ایران تحمیل کند که امنیت منطقه ای ایران را به خطر افکند، رهبری جمهوری اسلامی در برابر آن خواهد ایستاد.

                              در پایان این گزارش تاکید شده است که در هر دو طرف مذاکرات اعم از طرف غربی و طرف ایرانی، نوعی از خوشبینی نسبت به مذاکرات 23 ماه مه در بغداد به چشم میخورد.
                              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #90
                                آمریکا خواستار برداشتن «گامهای عملی فوری» از سوی ایران شد


                                در حاشیه یک کنفرانس هستهای در وین، آمریکا تاکید کرد که ایران باید گامهای عملی برای اعتمادسازی بردارد و کشورهای اروپایی هم از جمهوری اسلامی خواستند که فعالیتهای حساس هستهای خود را به سرعت متوقف کند.
                                رابرت وود، نماینده ایالات متحده در آژانس بینالمللی انرژی هستهای، روز دوشنبه در وین گفت: «ما همچنان نسبت به ناکامی همیشگی ایران در پایبندی به تعهداتش در زمینه منع گسترش تسلیحات هستهای نگرانیم.»

                                به گزارش خبرگزاری رویترز، رابرت وود این سخنان را روز دوشنبه (۱۸ اردیبهشت، ۷ مه) در یک کنفرانس بینالمللی هستهای در وین که نمایندگان ایران نیز در آن شرکت داشتند، بیان کرد.

                                رابرت وود افزود: «ما در جستوجوی روند پایداری هستیم که نتایج دقیق و مشخصی در پی داشته باشد و برای تحقق این هدف ایران باید گامهای محکمی بردارد.» این مقام آمریکایی میگوید ایران برای رفع ابهامات باید بپذیرد که اجازه بازدید از همه تاسیسات، اطلاعات، اسناد و افراد لازم را برای بازرسان آژانس صادر کند.

                                مذاکرات هستهای با ایران پس از یک وقفه بیش از یکساله، در بحبوحه افزایش بیسابقه تنشها، تشدید تحریمها و احتمال درگرفتن جنگی دیگر در خاورمیانه، اواسط ماه آوریل در استانبول ازسر گرفته شد. گروه ۵+۱ متشکل از پنج عضو داِئم شورای امنیت و آلمان، طرف مذاکره با ایران است و قرار است دور بعدی مذاکرات هستهای با ایران، ۲۳ ماه مه (۳ خرداد) در بغداد برگزار شود.

                                پیش از برگزاری دور دوم مذاکرات در بغداد، مقامات سازمان بینالمللی انرژی اتمی و مقامات ایرانی روز ۱۴ و ۱۵ ماه مه در وین دیدار خواهند داشت.

                                بیانیه مشترک اروپاییها بر ضد ایران

                                همزمان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای مشترک در روز دوشنبه اعلام کردهاند که ایران باید فعالیتهای مرتبط با غنیسازی اورانیوم را متوقف کند. این هشداری است که بارها توسط نهادها و مقامات غربی علیه ایران صادر شده، اما رهبران جمهوری اسلامی با تاکید بر "صلحآمیز" بودن برنامه هستهای، همواره از پذیرش آن سر باز زدهاند.

                                دیپلماتهای غربی میگویند ایران همچنان به درخواست این کشورها مبنی بر بازدید از تاسیسات بحثبرانگیز پارچین در حوالی تهران، بیاعتنایی میکند. گفته میشود بخش عمدهای از تحقیقات حساس مرتبط با ابعاد نظامی برنامه هستهای ایران که از مهمترین مسائل مورد مناقشه است، در این مرکز انجام میشود.

                                جامعه جهانی پیش از ازسرگیری مذاکرات هستهای با ایران در استانبول بارها به تاکید اعلام کرده بود که این آخرین فرصت جمهوری اسلامی برای پاسخگویی به ابهامات و حلوفصل بحران هستهای این کشور است. قدرتهای بزرگ جهان با اشاره به پیشینه رفتارهای ایران در این نشستها، اعلام کردهاند که دیگر اجازه «زمان خریدن» و «وقتکشی» را به مقامات ایرانی نخواهند داد.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X