آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2122

    #826
    در اصل توسط علاء الدین پست شده است View Post
    حتي اگر عربستان بخواهد كمبود نفت ايران رو با افزايش ظرفيت توليد خودش جبران كنه مسلما بايد با فول ظرفيت توليد كار كند و بيشتر از ٢،٣ ماه قادر به اين كار نيست كه اگر توان توليد مداوم با فول ظرفيت را داشت امريكا حدود ٢٠ كشور را از تحريم نفتي ايران معاف نمي كرد و به راحتي عربستان را به تأمين نفت اين كشور ها ترغيب ميكرد
    تحریم 20 کشوربرای مقابله با چین وروسیه است که خریدهای ایران اقتصادشان راشکوفاکرد تا زیر دست غرب روند ؟؟؟ وبا خاورمیانه بزرگ مقابله نکنند !!!

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #827
      جليلي اعلام كرد

      انتظار ايران از نشست مسكو

      دنیای اقتصاد- مذاکره کننده ارشد هستهای ایران در آستانه برگزاری دور تازه مذاکره با 1+5 در مسکو گفت: «برای موفقیت مذاکرات مسکو، انتظار داریم که حق غنیسازی اورانیوم ایران بهرسمیت شناخته شود.» سعید جلیلی در مصاحبه با شبکه خبری «راشا تودی» روسیه تاکید کرد: «اگر به توافقاتی که در مذاکرات استانبول و بغداد حاصل شد، احترام گذاشته شود، ما با خوشبینی به این دور از مذاکرات مینگریم.» در همین حال، علیسعیدلو، معاون امور بینالملل ريیسجمهور گفت: «نتایج مذاکرات مسکو با حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران که همان غنیسازی 20 درصد است، مثبت خواهد بود.»


      انتظار ایران از 1+5 در مذاکرات فردا
      جلیلی: انتظار داریم در مسکو حقغنیسازی ایران به رسمیت شناخته شود
      دنیایاقتصاد- سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده ارشد ایران در آستانه برگزاری دور تازه مذاکره با 1+5 در مسکو در مصاحبه با یک شبکه روسی گفت که «برای موفقیت مذاکرات مسکو، انتظار داریم که حق غنیسازی اورانیوم ایران بهرسمیت شناخته شود.»
      در همین حال، علی سعیدلو، معاون امور بینالملل ريیسجمهور گفت: «نتایج مذاکرات در مسکو با حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران که همان غنیسازی 20 درصد است، مثبت خواهد بود و به آن خوشبین هستم.» علی لاریجانی، رييس مجلس اما در واکنش به درخواست 44 سناتور آمریکا از رييس جمهور این کشور مبنی بر توقف مذاکرات با ایران در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات مسکو، اظهار کرد که «این خیلی حرف جدیدی نیست، سناتورها از این کارها در کنگره آمریکا زیاد کردند، مهم این است که همان چارچوب توافق شده در مذاکرات قبل رعایت شود.»
      به گزارش خبرگزاری فارس، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در آستانه دور جدید مذاکرات تهران و 1+5 در مسکو -که از فردا آغاز ميشود- در مصاحبه با شبکه خبری «راشاتودی» روسیه در پاسخ به سوالی در این باره که «انتظارها درباره نتایج دور جدید مذاکرات بسیار پایین است و چه اقداماتی باید انجام شود که این گفتوگوها موفق شود؟» گفت: ما همیشه گفتهایم که در اقداماتمان با منطقی شفاف به پیش میرویم. ما از گفتوگو استقبال میکنیم. ما همواره درباره همکاری و گفتوگو با کشورهای مختلف درباره طیف وسیعی از موضوعات از جمله همکاری در زمینه انرژی هستهای، آماده هستیم. اما این موضوع باید با راهبرد مشخصی باشد.
      جلیلی افزود: اگر آنها نیز به استراتژی مشابه و رویکرد مشابهی پایبند باشند آنگاه چشمانداز گفتوگوها امیدوارکننده خواهد بود. ما این موضوع را در مذاکرات استانبول و بغداد تکرار کردهایم. در صورتی که به توافقاتی که در استانبول و بغداد حاصل شد، احترام گذاشته شود، ما با خوشبینی به این دور از مذاکرات مینگریم. اگر این نوع از احترام را بنگریم، در این صورت قادر خواهیم بود تا مذاکرات را در فضایی مثبت ببینیم. دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره نقاط مهم مورد مذاکره در گفتوگوها نیز اظهار کرد: من معتقدم چیزی که باید با جزئیات مورد بررسی قرار گیرد تعدادی از پیشنهادها است که ما در گفتوگوهای بغداد مطرح کردیم. ما پنج زمینه عمده را مطرح کردیم. چهار مورد آنها مربوط به انرژی هستهای بود و یکی از آنها نیز درباره موضوعات مختلف بود. در همان زمان، طرف دیگر نیز یک پیشنهاد مطرح کرد.
      وی ادامه داد: برای پیشرفت گفتوگوها به توافق در دو زمینه عمده نیازمندیم. نخست، ما به شدت مخالف تسلیحات کشتار جمعی هستیم. امروز جمهوری اسلامی ایران ظرفیت همکاری در زمینه خلع سلاح و عدم انتشار تسلیحات اتمی را دارد. بنابراین این ظرفیتها باید توسط جامعه جهانی استفاده شود. دوم، ما انتظار داریم که حق ایران در زمینه فناوری هستهای که شامل غنیسازی اورانیوم میشود به رسمیت شناخته شده و احترام گذاشته شود. این موضوعی است که به طور شفاف توسط معاهده انپیتی تعریف شده است. من معتقدم که بررسی این دو موضوع به پیشبرد مذاکرات کمک خواهد کرد.
      سعيدلو: غنی سازی 20 درصد خط قرمز نظام است
      همزمان با انتشار این مصاحبه در خبرگزاریهاي داخلی کشور، علي سعيدلو به سفر اخير وزیر خارجه روسیه به کشورمان اشاره و تصریح کرد: نتایج مذاکرات در مسکو با حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران که همان غنیسازی 20 درصد است، مثبت خواهد بود و به آن خوشبین هستم.
      معاون امور بینالملل رييسجمهور در گفتوگو با سایت رسمی دولت، با اشاره به اهمیت و دستاوردهای اجلاس شانگهای افزود: ایران طی سالهای اخیر حضور مستمری در این اجلاس به عنوان عضو ناظر داشته و تلاش شده است كه در یک فاصله زمانی معقول این عضویت از حالت ناظر به اصلی تبدیل شود.
      مذاکره درباره سند كاري طرح شده در نشست بغداد
      در همین حال، سرگئي لاوروف، وزیر خارجه گفت كه در نشست مسكو ميان ايران و 1+5 درباره سند كاري ارائه شده به ايران در نشست بغداد مذاكره خواهد شد.
      به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري نووستي، لاوروف روز جمعه در پایان مذاکراتش با هوشیار زیباری، همتای عراقی خود در مسکو گفت: عقیده مشترک ما این است که باید در چنین چارچوبی به مذاکرات ادامه داد. در این چارچوب تا به حال ایدهها و پیشنهادهاي جدی کافی تدوین شده است که میتوان آنها را بر مبناي اصول حرکت گام به گام و متقابل اجرا کرد.
      واکنش لاریجانی به درخواست 44 سناتور از اوباما
      در رویدادی دیگر، علی لاریجانی، رييس مجلس در واکنش به نامه ۴۴ سناتور آمریکایی به باراک اوباما و درخواست از وی برای توقف مذاکرات با ایران بعد از نشست مسکو گفت: این خیلی حرف جدیدی نیست، سناتورها از این کارها در کنگره آمریکا زیاد کردند، مهم این است که همان چارچوب توافق شده در مذاکرات قبل رعایت شود.
      به گزارش خبرگزاری خانه ملت، لاریجانی افزود: دو طرف حاضر در نشست مسکو حرف همدیگر را خوب فهمیدند و احتیاج به حقهسازی و فضاسازی بیرونی نیست.
      رييس مجلس فضاسازیهای بیرونی را بر نشست مسکو بیتاثیر خواند و تاکید کرد: بعضی نشریات آمریکایی با پرهیز از رفتارهای ناشیانه سیاسی درک بهتری از فضای مذاکرات هستهای میان ایران و 1+5 داشتند، باید دید نتیجه نشست مسکو به کجا میرسد تا بعد بتوان درباره آن تصمیم گرفت.
      درخواست سناتورها از اوباما چه بود؟
      پیش از اظهارات لاریجانی، روز جمعه
      (۲۶ خرداد ۱۳۹۱) مجله فارن پالیسی از نامه ۴۴ سناتور آمریکایی به باراک اوباما، رییس جمهور این کشور خبر داد. سناتورها از اوباما خواستند در صورتی که ایران در نشست مسکو با تعطیلی تاسسیات فردو، توقف غنیسازی بالای ۵ درصد و انتقال همه اورانیومهای غنی شده بالای ۵ درصد به خارج از ایران موافقت نکند، به مذاکرات خاتمه داده شود.
      به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، این نامه با پیشنهاد رابرت منندز و رای بلانت از سناتورهای آمریکایی نوشته است.
      سناتورهای مذکور با اشاره به دور سوم مذاکرات ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین به علاوه آلمان) که قرار است، فردا در مسکو برگزار شود، در نامه خود خطاب به اوباما نوشتند: اگر ایران با این اقدامات موافقت کند و به طور واضح این گامها را به اجرا درآورد، نمایانگر سطحی از پایبندی ایران به فرآیند مذاکرات است و ادامه مذاکرات پس از نشست مسکو را نیز توجیه میکند.
      این سناتورهای آمریکایی خطاب به اوباما ادعا کردند: همانطور که شما به درستی اعلام کردید باب دیپلماسی در حال بسته شدن است، مقامات ایران باید بفهمند که واقعا منظورتان به طور واضح همین است.
      در ادامه این نامه آمده است: از طرف دیگر اگر در مذاکرات مسکو، توافقات واقعی و خاصی صورت نگیرد، ما پیشنهاد میدهیم که درباره گفتوگوهای بیشتر با ایران تجدیدنظر کنید و در عوض بر اعمال فشار فزاینده به دولت ایران از طریق اعمال تحریمها و تاکید بر احتمال وجود گزینه نظامی نظامی در قبال ایران متمرکز شوید.

      حسین موسویان: ایران پیشنهاد غرب را نمیپذیرد
      حسین موسویان، مذاکره کننده سابق هستهای ایران در مصاحبهای گفت که پیشنهاد غرب به ایران برای توقف غنیسازی اورانیوم همانند مبادله «الماس» در مقابل «بادام زمینی» است.
      به گزارش خبرگزاری فارس، موسویان که اکنون به عنوان محقق مهمان در دانشگاه «پرینستون» آمریکا مشغول فعالیت است، در مصاحبه تلفنی با خبرگزاری رویترز درباره مذاکرات آتی ایران و گروه 1+5 در مسکو گفت که فکر نمیکند که ایران پیشنهادهای غرب را بپذیرد. وی با اشاره به این موضوع که ایران پیشتر نیز میلههای سوخت داشته است، گفت: بنابراین این چیز بزرگی برای پیشنهاد به ایران نیست.
      وی گفت: من نمیتوانم انتظار زیادی داشته باشم. اگر قدرتهای بزرگ آمادگی حرکت به سوی موضوعات حساس را نداشته باشند و به تدریج تحریمها علیه ایران برداشته نشود و حق ایران برای غنیسازی اورانیوم به رسمیت شناخته نشود، میترسم که گفتوگوهای مسکو نیز به شکست بیانجامد.
      موسویان افزود: ایران آماده «معامله بزرگ» است، اما قیدهای سیاسی در آمریکا که در آستانه انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر وجود دارد و همچنین دیگر فاکتورها، نشان از عدم آمادگی دیگر طرفها دارد.
      حسین موسویان در ادامه گفت که ایران آمادگی اقدامات اعتماد ساز در رابطه با غنیسازی 20 درصد اورانیوم خود را که از سال 2010 آغاز شده، دارد. وی اضافه کرد: عقيده من این است که ایران موافقت خواهد کرد که این چنین موادی [اورانیوم 20 درصد] در انبارهايش باقی نماند که این کار میتواند با تبدیل این اورانیوم به سوخت یا صادر کردن آن یا کاهش غنیسازی آن به 5/3 درصد که برای نیروگاههای هستهای مورد نیاز است، انجام شود. موسویان گفت: این طرح میتواند بهترین ضمانت برای عدم انحراف به سوی مقاصد نظامی باشد.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #828
        وی افزود : "شما به سیاست او در قبال ایران نگاه کنید . او به گونه ای عمل کرده که بیشتر نشان می دهد نگران حمله اسراییل به ایران است تا اینکه نگران دست یابی ایران به سلاح هسته ای باشد!"
        میت رامنی نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اظهاراتی در جمع یک گروه مذهبی مسیحی آمریکا با انتقاد از سیاست خارجی اوباما در قبال ایران و اسراییل گفت : اوباما بیش از آنکه از دست یابی ایران به سلاح هسته ای نگران باشد از احتمال حمله اسراییل به ایران نگرانی دارد.

        به گزارش عصر ایران رامنی در سخنرانی خود در اجتماع گروه مسیحی " ائتلاف برای آزادی و ایمان " که گروهی حامی اسراییل است ، در پاسخ به سوالی درباره اینکه در صورت پیروزی در انتخابات سیاست او در قبال اسراییل چه خواهد بود ؟ گفت : شما می توانید کارهایی را که اوباما تلاش به انجام آن دارد اما بر عکس آن عمل می کند نگاه کنید ."

        وی افزود : " شما به سیاست او در قبال ایران نگاه کنید . او به گونه ای عمل کرده که بیشتر نشان می دهد نگران حمله اسراییل به ایران است تا اینکه نگران دست یابی ایران به سلاح هسته ای باشد!"

        رامنی که در جمع یک گروه سیاسی مسیحیان اونجلیست سخن می گفت که به شدت مخالف دیدگاه های لیبرال اوباما هستند ، این چنین ادامه داد : " تصمیم دولت اوباما در حمله به نخستین آزادی ما یعنی آزادی مذهبی ما شوکه کننده است."

        اشاره رامنی به عقب نشینی اوباما از قانون " خدمات قابل دسترسی " بود که در سال 2010 با حمایت اوباما تصویب شده بود . طبق این قانون تمامی کارفرمایان در آمریکا (به استثنای کلیساها) موظف شدند هزینه تهیه قرص های ضد بارداری را برای کارمندان زن تحت استخدام خود، بر عهده بگیرند.

        تصویب این قانون با مخالفت های گسترده گروه های مذهبی به ویژه کاتولیک ها و برخی جمهوریخواهان مواجه شد . مخالفان اعمال این قانون را مغایر با اصول مذهبی خود دانسته و خواهان لغو آن بودند.

        در نهایت اوباما در فوریه سال جاری میلادی با عقب نشینی در برابر این قانون اعلام کرد که تغییراتی جزئی در این قانون به عمل خواهد آمد از جمله اینکه از این پس هزینه تامین داروهای ضدبارداری برای کارمندان زن شاغل در موسسات تحت کنترل کلیساها از جمله برخی دانشگاه ها و بیمارستان ها بر عهده شرکت های بیمه خواهد بود.

        رامنی برای انجام سخنرانی و تبلیغات انتخاباتی روز شنبه در جمع هوادارانش در ایالت پنسیلوانیا و در چند شهر کوچک این ایالت حضور یافته بود.

        رامنی تا یک ماه دیگر رسما به عنوان نامزد جمهوریخواهان برای رقابت با اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه سال جاری معرفی خواهد شد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #829
          دوستان صبح همگی به خیر وخوشی ؛انشاالله فردا وپس فردا به خیر بگذره ؛دیدم همه دوستان امروز پکرند اینو گزاشتم اینجا تا با خوندنش یه کوچلو حالتون بهتر شه عذر خواهی می کنم از اینکه ربطی به موضوع نداره ولی این صفحه رو همه باز می کنند ومی خونند شما رو به خدا به تمام غمهای دنیا برای چند لحظه هم شده بخندید فردا وپس فردا هم مثل همه روزها می گذره>:d<;;)

          طنز/ خواهران از چه زود میرنجید، ما که قصد برادری داریم
          طنز - سعید بیابانکی

          شکر ایزد فنآوری داریم
          صنعت ذرهپروری داریم

          از کرامات تیم ملیمان
          افتخارات کشوری داریم



          با نود حال میکنیم فقط
          بس که ایراد داوری داریم

          وزنهبرداری است ورزش ما
          چون فقط نان بربری داریم



          میتوانیم صادرات کنیم
          بس که جوکهای آذری داریم

          گشت ارشاد اگر افاقه نکرد
          صد و ده و کلانتری داریم



          خواهران از چه زود میرنجید
          ما که قصد برادری داریم

          ما برای اثبات اصل حجاب
          خط تولید روسری داریم



          این طرف روزنامههای زیاد
          آن طرف دادگستری داریم!

          جای شعر درست و درمان هم
          تا بخواهی دری وری داریم



          حرفهامان طلاست سیسال است
          قصد احداث زرگری داریم

          ما در ایام سال هفده بار
          آزمون سراسری داریم



          اجنبی هیچکاک اگر دارد
          ما جواد شمقدری داریم

          تا بدانند با بهانه طنز
          از همه قصد دلبری داریم



          هم کمال تشکر از دولت
          هم وزیر ترابری داریم
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • نوسترداموس
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 76

            #830
            بميرن همشون رو هم باد كنن كه تو زندگي ما جوونا---- زدن

            نظر

            • تریدر4
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 103

              #831
              دوستان منفی شدن بازار 50درصدبه خاطرشرایط مذاکره 5+1می باشد 50درصد اون به خاطرشرایط سوریه می باشد ایران فکرکنم یک سرمایه گذاری 200میلیارددلاری دراون کشورانجام داده چه اقتصادی چه نظامی باسقوط دولت بشاراسد ایران بازنده ترین کشورخاورمیانه می باشد وتمام اهرمهای فشارخودش درمنطقه روازدست می دهد عملا به محاصره امریکا درمیاد فکرمی کنم باسقوط رژیم بشاراسد شرایط ایران بسیاربغرنج تربشه وکشوربه یک بی ثباتی می رسه بهترین امتیازایراندرمذاکرات ازامریکا اینه که بگذاره بشاراسدبه حیات سیاسی خودش ادامه بده که فکرنکنم اونابگذارند

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #832
                مذاکره کنندگان ایران وارد مسکو شدند
                مذاکرات مسکو قرار است فردا و پس فردا (دوشنبه و سهشنبه) با حضور هیئتهایی از ایران و گروه 1+5 (آلمان، آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه) و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسکو برگزار شود.
                هیئت مذاکره کننده ایرانی به ریاست سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به منظور شرکت در مذاکرات ایران و 1+5، لحظاتی پیش وارد مسکو شد.

                به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به مسکو، هیئت مذاکره کننده ایرانی به ریاست سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی به منظور شرکت در مذاکرات ایران و 1+5، صبح امروز (یکشنبه) تهران را به مقصد مسکو ترک کرد. وی لحظاتی پیش وارد فرودگاه مسکو شد.

                مذاکرات مسکو قرار است فردا و پس فردا (دوشنبه و سهشنبه) با حضور هیئتهایی از ایران و گروه 1+5 (آلمان، آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه) و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسکو برگزار شود.

                مذاکرات ایران و 1+5 در مسکو در ادامه مذاکرات استانبول 2 و بغداد است.

                جلیلی در پایان مذاکرات استانبول 2 در کنفرانس خبری اعلام کرد که تدوین یک دستور کار و مدالیته مورد توافق طرفین قرار گرفت و اشتون نیز به طور رسمی حق جمهوری اسلامی ایران برای استفاده صلحآمیز از فناوری هستهای را به رسمیت شناخت.

                طرفین همچنین در تاریخ سوم خرداد ماه در بغداد وارد مذاکرات شدند که 2 روز به طول انجامید.

                قرار بود مذاکرات بغداد بر اساس توافقات استانبول باشد، اما اینطور نشد چرا که طرف غربی دستور کار و پیشنهاد مشخصی نداشت. تنها نتیجه مذاکرات طولانی بغداد ادامه مذاکرات در مسکو بود.

                مذاکرات مسکو پس از مذاکرات ژنو 1، 2 و 3، استانبول 1 و 2 و همچنین بغداد، هفتمین دور از گفتوگوهای ایران و گروه 1+5 است.

                طی 3 ماه اخیر این سومین بار است که ایران و 1+5 دور یک میز به گفتوگو مینشینند.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #833
                  سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با ایلنا:


                  ایران هیچ پیش شرطی را در نشست مسکو نمیپذیرد


                  بيان پيش شرط از سوي آمريكا در اين دوره غير عاقلانه است/ایران اسلامی برای رسیدن به اهداف صلح آمیز خود به هیچ عنوان عقب نشینی نخواهد کرد /هیچ انحرافی در فعالیتهای هستهای ایران وجود ندارد.

                  ایلنا: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: ایران در نشست مسکو بر سر مسائل پیشنهادی خود به اشتون که مورد پذیرش وی نیز قرار گرفته است، وارد مذاکره میشود.

                  سید حسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به ۲نشست قبلی ایران در استانبول و بغداد گفت: گروه ۵+۱ در نشستهای استانبول ۲ و بغداد کوتاهیهایی در رفتارهای خود در برخورد با ایران داشته است.

                  وی گفت: زمانی که در بغداد قرار شد کارشناسان دو گروه با یکدیگر بنشیند و مدالیته مسکو را تهیه کنند طرف مقابل ایران حاضر به برگزاری چنین نشستی نشد و جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ایران راسا پیشنهادات خود را به اشتون ارائه کرد و وی نیز پذیرفت که در مسکو بر سر پیشنهادات ایران بحث و گفتگو شود.

                  سخنگوی کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: با توجه به برگزاری ۲نشست قبلی قرار براین شده است که دو طرف مذاکره کننده در مسکو به توافقات خوبی دست یابند و برای جلب اعتماد ملت ایران گامهای مثبتی از سوی گروه ۱+۵ برداشته شود.

                  نماینده ورامین خطاب به سران گروه ۱+۵ بیان کرد: ایران اسلامی برای رسیدن به اهداف صلح آمیز خود به هیچ عنوان عقب نشینی نخواهد کرد چراکه تمام فعالیتهای هستهای ایران زیر نظر سازمان انرژی هستهای میباشد و این موضوع نیز از سوی این سازمان تایید شده که در سایتهای هسته ایران هیچ انحرافی مشاهده نشده است.

                  وی افزود: وقتی هیچ انحرافی در فعالیتهای هستهای ایران وجود ندارد و ایران نیز با خلوص نیت با گروه ۱+۵ وارد مذاکره شده است بیان چنین شرط های مضحک غیر عاقلانه است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • farhad_p
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 1006

                    #834
                    احمدی نژاد درگفتگوبا آلگماینه:
                    امیدواریم در مسکو پیشرفتهایی در مذاکرات با غرب دیده شود
                    رئیس جمهوری کشورمان دخالتهای غرب و برخی کشورهای منطقه را عامل پیچیده تر شدن مسائل سوریه ارزیابی کرده و با اعلام آمادگی برای همکاری با همه گروهها در راستای حل مسئله سوریه از راه گفتگو همچنین دشمنی غرب با ایران را مسئله تازه ای ندانسته و گفت این غربیها هستند که باید اعتماد ایران را در مذاکرات هسته ای جلب کنند.
                    به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری کشورمان در گفتگو با روزنامه آلمانی "فرانکفورتر آلگماینه" در پاسخ به این پرسش که ایران به عنوان متحد سرسخت رژیم اسد برای پایان درگیریها در سوریه چه نقشی می تواند ایفا کند اظهار داشت: من برای همه افرادی که این مصاحبه را می خوانند آرزوی سلامتی و آسایش دارم. تقریبا حدود یکصد سال است که در دنیا یک سیستم رهبری حکمفرمایی می کند که مسائل زیادی را ایجاد کرده است. مسائل و درگیریهای امروز در کشورهای سوریه، بحرین و یمن عاقبت چنین اوضاع اسفباری است.

                    وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به سوریه مانند همه کشورهای دیگر جهان این توصیه را می کند که ملت حق داشتن آزادی، انتخابات، حقوق اولیه و اساسی، عدالت، احترام و استقلال را دارد. اصلاحات ضروری است؛ هم در خاورمیانه و هم در غرب. انتخابات باید در یک جو صلح آمیز برگزار شود. اما متاسفانه دخالت های کشورهای ناتو و برخی دولتهای منطقه شرایط سوریه را پیچیده کرده است.

                    در بخش دیگری از این گفتگو آمده است که معاون فرمانده نیروی قدس سپاه از حضور فیزیکی و نظامی نیروهای ایرانی در سوریه صحبت کرده است و این بدین مفهوم است که ایران به رژیم اسد کمک های تسلیحاتی می کند، نظر شما در این باره چیست. احمدی نژاد در پاسخ گفت : من چیزی در این باره نشنیده ام. ما همه جا در دنیا حضور داریم. حضور فرهنگی، انسانی و سیاسی ما در دنیا در خدمت صلح و ایجاد تفاهم می باشد. از نظر نظامی ما در هیچ کجای دنیا حضور نداریم.

                    احمدی نژاد در پاسخ به این پرسش که آیا ایران پیشنهاد سازنده ای برای سوریه دارد گفت: ما یک پیشنهاد برای سوریه، بحرین و لیبی داریم. اما جوی که اعضای ناتو ایجاد کرده اند برای پیشبرد مذاکرات در این راستا نامناسب است.

                    وی افزود: ما تلاشهای زیادی انجام داده ایم تا گروههای مختلف در سوریه را به هم نزدیک کرده و شرایط برای گفتگو را فراهم سازیم. ما آماده ایم با همه در راستای حمایت از مذاکرات و انتخابات در سوریه همکاری کنیم.

                    رئیس جمهوری کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: به همه اقشار سوریه، همه گروهها و قبایل سوری باید احترام گذاشته شود.
                    دکتر محمود احمدی نژاد در ادامه این گفتگو در پاسخ به این پرسش که ایران چه پیشنهاداتی را برای مذاکرات مسکو ارائه می دهد اظهار داشت: موضع ما مشخص است. باید حقوق برابر برای همه در نظر گرفته شود. ما در بالاترین سطح با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری می کنیم. ما پیشنهاداتی را برای اعتماد سازی ارائه داده ایم. اما دشمنی اروپا و آمریکا علیه ملت ایران چیز جدیدی نیست. آنها در این راستا از مناقشات هسته ای استفاده می کنند. آنها می دانند که ما بمب اتمی نمی سازیم؛ چرا که ما آن را ابزاری علیه بشریت قلمداد می کنیم.

                    وی در ادامه درباره تاسیسات پارچین اظهار داشت: بازدید از این تاسیسات در قراردادهای ما با آژانس انرژی هسته ای مطرح نبوده است. نزد آژانس بین المللی انرژی هسته ای مقررات کاملا آشکاری وجود دارد که جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب این قوانین با آژانس همکاری می کند. ایران تنها کشوری است که آژانس بین المللی انرژی هسته ای تمامی اطلاعات درباره فعالیت های هسته ای آن و دانشمندان علوم هسته ای اش را در اختیار دارد.

                    احمدی نژاد در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: همه اطلاعاتی که ما به آژانس دادیم بعدها در مطبوعات و سازمانهای امنیتی غربی مجددا دیده شد و این در حالی است که آژانس موظف به حفظ این اطلاعات محرمانه می باشد. من مطمئنم که آلمان هم به آژاانس بین المللی انرژی هسته ای اجازه نمی دهد که هر مکانی را که می خواهد در کشورش بازدید کند.

                    در ادامه این گفتگو آمده است: آلمان سال گذشته تصمیم گرفت که انرژی اتمی را کنار بگذارد. آلمان انرژی اتمی را به عنوان یک فرم انرژی گذشته ارزیابی می کند و نه آینده ، ایران بر خلاف آلمان هزینه بالایی را برای استفاده از انرژی هسته ای پرداخت می کند. برنامه اتمی برای تهران به واسطه تحریمهایی که در این راستا علیه این کشور اعمال می شود گران تمام می شود.

                    رئیس جمهور کشورمان در پاسخ به این پرسش که چرا ایران آماده است که یک چنین هزینه بالایی را برای این فرم انرژی پرداخت کند اظهار داشت: دولت آلمان دلایل شخصی خود را برای چنین تصمیم گیری دارد. ما نباید هر کاری آلمان انجام می دهد انجام دهیم. ما همچنین هیچ پولی به صهیونیست ها پرداخت نمی کنیم.

                    وی افزود: ما بر مبنای اساسنامه آژانس بین المللی انرژی هسته ای حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را داریم، در ضمن من نمی توانم تصور کنم که دولت آلمان حقیقتا تصمیم گرفته باشد که همه نیروگاههای اتمی خود را ببندد.

                    احمدی نژاد در ادامه این گفتگو اظهار داشت: شما به من بگویید که آیا اگر ایران قسمتی از غرب بود باز هم به این کشور اجازه استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای داده نمی شد؟ در همسایگی ما برخی کشورها وجود دارند که بمب اتمی دارند. در مرزهای ما نیروهای آمریکایی قرار دارند. حالا چه کسی چه کسی را تهدید می کند؟

                    وی همچنین تصریح کرد: ما به هیچ کس نمی گوییم که چگونه باید زندگی کند. ما هیچ کس را برای استفاده از انرژی هسته ای منع نمی کنیم. چرا ما باید برای جلب اعتماد غرب تلاش کنیم. شما باید اعتماد ما را جلب کنید. اینهایی که در دنیا فاجعه می آفرینند و می خواهند ملتها را تحقیر کنند، پیشرفتهای جمهوری اسلامی در زمینه های ماهواره ای و تکنولوژی نانو را به عنوان تهدیدی برای امنیت رژیم صهیونیستی قلمداد می کنند.

                    احمدی نژاد در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه غنی سازی بیست درصد تنها برای اهداف پزشکی در ایران صورت می گیرد اظهار داشت: ما بر اساس قراردادی که با آژانس بین المللی انرژی هسته ای بسته ایم حق غنی سازی اورانیوم تا بیست درصد را داریم. حالا ما این آمادگی را داریم که در این راستا به صورت داوطلبانه قدم مثبتی برداریم، اگر طرف مقابل نیز متعاقبا قدمی بردارد. ما امیدواریم که در مسکو پیشرفتهایی در مذاکرات ایران با غرب دیده شود.

                    احمدی نژاد در بخش دیگری از این گفتگو درباره تاثیر قطعنامه های غرب علیه ایران گفت: قطعنامه به هر دو طرف آسیب می رساند. کجا در حال حاضر کسری بودجه بیشتری وجود دارد در اروپا یا در ایران؟ امروز فشارهای اقتصادی روی مردم اروپا بزرگتر از فشارهایی است که بر ایرانیها وارد می شود. ما خیلی وابسته به واردات نیستیم. اکثر چیزها را خودمان می توانیم تولید کنیم. ما تجارت خود با غرب را با تجارت با دیگر کشورها جایگزین کردیم. من نمی گویم که قطعنامه هیچ مسئله ی برای ما ایجاد نکرده است، اما این تحریمها نمی تواند یک ملت بزرگ را به انصراف از حقوق خود وادارد.

                    وی افزود: اقتصاد ایران یک حجم 1400 میلیارد دلاری دارد و با این تحریمها در هم نمی شکند. هدف ما این است که روزی دیگر هیچ نفتی صادر نکنیم. ما می خواهیم تولیدات با ارزش بالاتر را صادر کنیم.

                    احمدی نژاد در ادامه درباره وضعیت اقتصادی کشور در دوران رئیس جمهوری خود اظهار داشت: مردم حق دارند که از برخی مسائل اقتصادی کشور اظهار تاسف کنند. اما تنها در ایران مسائل اقتصادی وجود ندارد، بلکه در همه جای دنیا این مشکلات وجود دارد. ما سال گذشته با وجود قطعنامه های غرب پیشرفتهای بسیاری داشته ایم. سرمایه گذاریها، تولید ناخالص ملی و صادرات غیر نفتی در کشور ما رشد چشمگیری داشته است. اما ما ادعا نمی کنیم که هیچ مشکلی نداشتیم.

                    وی در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به این پرسش که شما بعد از پایان دوران ریاست جمهوری خود چه کاری انجام خواهید داد اظهار داشت: من تصمیم دارم به عرصه علمی برگردم. شاید من در دانشگاه از نظر سیاسی فعالیت هایی انجام دهم اما هیچ حزب و یا گروه سیاسی را تاسیس نخواهم کرد.

                    وی در ادامه این گفتگو در پاسخ به این پرسش که آیا شما مانند پوتین برگشت مجدد به مسئولیت ریاست جمهوری را در آینده مد نظر دارید اظهار داشت: نه هشت سال کافی است. سلام ما را به آلمانی ها برسانید. ما ملت و دولت آلمان را دوست داریم.
                    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                    نظر

                    • farhad_p
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 1006

                      #835
                      حضور تیم مستند ساز در سفر جلیلی به مسکو / پیش بینی کار رمال ها است
                      جلیلی و هیات عالی رتبه مذاکرات هسته ای امروز ساعت 7 و نیم صبح به وقت مسکو وارد این شهر شدند. خروج تیم مذاکره کننده کشورمان ساعت 3 و 55 دقیقه به وقت تهران از فرودگاه امام خمینی(ره) انجام شد.
                      به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مسکو، سفر هیات عالی رتبه مذاکرات به روسیه در همان ساعت اولیه با حاشیه هائی همراه بود. جلیلی و هیات همراه برای سفر به روسیه از هواپیمای اختصاصی استفاده نکردند و حتی برای اخذ بلیط نیز بدون استفاده از امتیازات خاص به شکل کاملا عادی مقدمات سفر را فراهم کردند.بطوریکه یکی از خبرنگاران یک روز قبل از سفر، به مزاح به همراهان جلیلی می گفت که این روزها مسافر مسکو زیاد است و ممکن است برای شما بلیط پیدا نشود و نتوانید در مذاکره حاضر شوید.

                      ساعت پرواز قبل از اذان صبح بود. به همین دلیل جلیلی و باقی همکاران و خبرنگاران نمازشان را در هواپیما اقامه کردند.خواندن نماز جلیلی و هیات همراه برای مسافران پرواز جالب بود. هر کس از زاویه نگاه خودش در این رابطه صحبت می کرد. در بین مسافران هواپیما تعداد زیادی مسافر روس حضور داشتند.
                      سجده طولانی و همراه با دعای جلیلی نیز مورد توجه مسافران و برخی خبرنگاران قرار گرفت. در همین رابطه یکی از خبرنگاران از جلیلی پرسید که در این لحظه و و در این مکان چه دعائی کردید که جلیلی با تبسم و لبخند محبت آمیزی حاضر به پاسخ دادن نشد.
                      باقری معاون سیاست خارجی جلیلی نیز قبل از خواندن نماز به هیچ سوالی پاسخ نداد. خبرنگاری از او پرسید پیش بینی شما از این دوره مذاکرات چیست که باقری هم با شوخی جواب داد که پیش بینی کردن کار رمال ها است. باقری پاسخ به سوال دیگری را هم به بهانه نماز اول وقت به زمان دیگری موکول کرد.
                      در تیم خبرنگارانی که به مسکو سفر کردند چند تیم مستند ساز هم دیده می شوند که همه لحظات سفر را غنیمت می شمارند و حتی از خوابیدن جلیلی در هواپیما نیز عکس و فیلم گرفتند.
                      به محض ورود به فرودگاه ، جلیلی و هیات همراه از جمع خبرنگاران جدا شدند و به سمت سفارت ایران در مسکو رفتند. محل اقامت جلیلی در سفارتخانه ایران است.
                      گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                      نظر

                      • پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

                        #836
                        در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Post
                        دوستان منفی شدن بازار 50درصدبه خاطرشرایط مذاکره 5+1می باشد 50درصد اون به خاطرشرایط سوریه می باشد ایران فکرکنم یک سرمایه گذاری 200میلیارددلاری دراون کشورانجام داده چه اقتصادی چه نظامی باسقوط دولت بشاراسد ایران بازنده ترین کشورخاورمیانه می باشد وتمام اهرمهای فشارخودش درمنطقه روازدست می دهد عملا به محاصره امریکا درمیاد فکرمی کنم باسقوط رژیم بشاراسد شرایط ایران بسیاربغرنج تربشه وکشوربه یک بی ثباتی می رسه بهترین امتیازایراندرمذاکرات ازامریکا اینه که بگذاره بشاراسدبه حیات سیاسی خودش ادامه بده که فکرنکنم اونابگذارند
                        دوست من بعد بشار جون نوبت لبنان هست و.....
                        اینها فعلا خط مقدم ما هستن ...لاوروف تازه متوجه شده عدف بعدی ایرانه والبته ایران هم خط مقدم روسیه هست ...

                        یعنی همه این بازیها به این ختم میشه که روسیه وچین رو از پا دربیارن ...حرفی که احمدی نزاد چند وقت قبل گفت .....

                        نظر

                        • پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

                          #837
                          توصيه احمدي نژاد به سوريه : اصلاحات ضروري است
                          بزرگنمایی:

                          خبرگزاري آريا- رئيس جمهوري اسلامي ايران دخالتهاي غرب و برخي کشورهاي منطقه را عامل پيچيده تر شدن مسائل سوريه دانست.
                          به گزارش خبرگزاري آريا، «محمود احمدي نژاد» رئيس جمهوري اسلامي ايران در گفت و گو با روزنامه آلماني "فرانکفورتر آلگماينه" افزود، جمهوري اسلامي ايران به سوريه مانند همه کشورهاي ديگر جهان اين توصيه را مي کند که ملت حق داشتن آزادي، انتخابات، حقوق اوليه و اساسي، عدالت، احترام و استقلال را دارد؛ اصلاحات ضروري است؛ هم در خاورميانه و هم در غرب، انتخابات بايد در يک جو صلح آميز برگزار شود؛ اما متاسفانه دخالت هاي کشورهاي ناتو و برخي دولتهاي منطقه شرايط سوريه را پيچيده کرده است.
                          احمدي نژاد با اعلام آمادگي براي همکاري با همه گروهها در راستاي حل مسئله سوريه از راه گفت و گو گفت،ايران تلاشهاي زيادي انجام داد تا گروههاي مختلف در سوريه را به هم نزديک کرده و شرايط براي گفت و گو فراهم سازد.
                          رئيس جمهوري اسلامي ايران درباره مذاکرات مسکو نيز گفت،ايران در بالاترين سطح با آژانس بين المللي انرژي اتمي همکاري مي کند و بر اين اساس بايد حقوق برابر براي همه در نظر گرفته شود.
                          احمدي نژاد درباره تاسيسات "پارچين" نيز گفت،بازديد از اين تاسيسات در قراردادهاي ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي مطرح نبوده است.
                          رئيس جمهوري اسلامي ايران در بخش ديگري از اين گفت و گو با تاکيد بر اينکه غني سازي بيست درصد تنها براي اهداف پزشکي در ايران صورت مي گيرد افزود، بر اساس قوانين آژانس بين المللي انرژي اتمي، تهران حق غني سازي اورانيوم تا بيست درصد را دارد.

                          نظر

                          • hasa
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 724

                            #838
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            دوست من بعد بشار جون نوبت لبنان هست و.....
                            اینها فعلا خط مقدم ما هستن ...لاوروف تازه متوجه شده عدف بعدی ایرانه والبته ایران هم خط مقدم روسیه هست ...

                            یعنی همه این بازیها به این ختم میشه که روسیه وچین رو از پا دربیارن ...حرفی که احمدی نزاد چند وقت قبل گفت .....
                            حرف شما کاملا درسته انتظار جنگ جهانی میره سوریه برای روسیه و ایران مهمه اصلا مذاکرات هسته ای یک بهانه فقط هستش این تموم بشه کار سوریه را رسیدن بهانه جزایر سه گانه میکنند و وارد بحث دیگر میشن. بیشتر هدفشان چین هم هست چرا که قدر اقتصادی بزرگی شده وچشم دیدن را ندارن.
                            قانون ماندن همیشگی در بورس:
                            1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                            2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                            3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                            4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                            5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                            6- صبور بودن.

                            نظر

                            • پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

                              #839
                              در اصل توسط hasa پست شده است View Post
                              حرف شما کاملا درسته انتظار جنگ جهانی میره سوریه برای روسیه و ایران مهمه اصلا مذاکرات هسته ای یک بهانه فقط هستش این تموم بشه کار سوریه را رسیدن بهانه جزایر سه گانه میکنند و وارد بحث دیگر میشن. بیشتر هدفشان چین هم هست چرا که قدر اقتصادی بزرگی شده وچشم دیدن را ندارن.
                              انتظار جنگ جهانی ندارم...

                              امریکا وغرب صبر ایوب دارن ...اگر شده خیلی زود کار سوریه وبقیه رو می سازن ...

                              اگرم نشد اونقدر فشار میارن تا اینها یا از داخل بترکن یا اونقدر ضعیف بشن که با یک حمله کارشون ساخته بشه...

                              روسیه هم کم کم مردشم دارن به پا میخیرن اینها هم نقشه غربه ...تظاهرات چند وقت قبل در روسیه یک هشدار بود ....وقتی در کشوری فقط یک حزب حمکرانی کنه اخرش این میشه..

                              جنگی در کار نیست ..روسیه عراق لیبی وخیلی از متحدهاش رو از دست داد ...الان دنیا داره بر علیه روسیه بلند میشه ..حتی حماس از پشتیابنی سوریه دست برداشت ...شوخی نیست بالای 13 هزار کشته ...


                              حفظ منافع به چه قمیتی....روسیه روز به روز داره در دنیا منفور میشه با چین و....برعکس غزی وامریکا هر قدر هم پلید باشن دارن محبوب تر میشن ....با این همه منتظر می ماینم ...

                              نظر

                              • hasa
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 724

                                #840
                                در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                انتظار جنگ جهانی ندارم...

                                امریکا وغرب صبر ایوب دارن ...اگر شده خیلی زود کار سوریه وبقیه رو می سازن ...

                                اگرم نشد اونقدر فشار میارن تا اینها یا از داخل بترکن یا اونقدر ضعیف بشن که با یک حمله کارشون ساخته بشه...

                                روسیه هم کم کم مردشم دارن به پا میخیرن اینها هم نقشه غربه ...تظاهرات چند وقت قبل در روسیه یک هشدار بود ....وقتی در کشوری فقط یک حزب حمکرانی کنه اخرش این میشه..

                                جنگی در کار نیست ..روسیه عراق لیبی وخیلی از متحدهاش رو از دست داد ...الان دنیا داره بر علیه روسیه بلند میشه ..حتی حماس از پشتیابنی سوریه دست برداشت ...شوخی نیست بالای 13 هزار کشته ...


                                حفظ منافع به چه قمیتی....روسیه روز به روز داره در دنیا منفور میشه با چین و....برعکس غزی وامریکا هر قدر هم پلید باشن دارن محبوب تر میشن ....با این همه منتظر می ماینم ...
                                نکته دیگر هم باید توجه داشت کشورهای غربی هم از نظر اقتصادی از هم پاشیده هستند بنابراین این کارها برای بهانه قرار دادن مردمان خودشان هم هست با نا امن کردن خاورمیانه. در ضمن آمریکا و چند کشور غربی الان منفورترین کشورها در جهان هستش با بحرا ن اقتصادی که بوجود آمده است در حال حاضر چین در جهان و ایران در منطقه بهترین کشورهای محبوب جهان هستند. نمونه اش نگاه عربستان خودشو را داره میکشه سوریه را مغلوب کنه تا محبوبیت ایران را در منطقه پایین بیاره در حالی که بشار اسد یکی از ارکان اونها بود قبلا بزودی این اتفاق عربستان را هم خواهد گرفت شما مصر را نگاه کن اولین کشور منطقه در خاورمیانه بود که غرب و امریکا داشتند ولی چی شد کلا اوضاع منطقه به نفع ایران داره پیش میره یک مثال دیگر را میگم عراق را نگاه کن چرا ایران اینقدر در ان نفوذ کرده و عربستان و کشورهای غربی نمی خواد اینجوری بشه . بنابراین اوضاع اینچینی منطقه باعث شده ایران قدرت بیشتری پیدا کنه الان ایران و روسیه دارند توی امریکای لاتین هم قدرت نمایی میکنن بیخ گوش آمریکا نمونه اش ونزوالا اولین ذخایر نفت جهان پس اگر فقط عربستان از پادشاهی بیافته انرژِی جهان دست روسیه و ایران میگرده چرا که میتونن با ان هر کاری بکنن. کار عربستان هم بزودی تمام میشه با این کشتاری که راه انداختن.
                                قانون ماندن همیشگی در بورس:
                                1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                                2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                                3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                                4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                                5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                                6- صبور بودن.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X