آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

    #9346
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    توضیحات صالحی درباره اکسید برخی ذخایر اورانیوم
    رئیس سازمان انرژی اتمی برخی جزئیات توافق ایران و کشورهای ۱+۵ برای اکسید برخی ذخایر اورانیوم را تشریح کرد.



    به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران در پاسخ به سوالی درباره توافق ایران و کشورهای 1+5 برای اکسید کردن مقداری از ذخایر اورانیوم ایران گفت: من جزئیات این موضوع را فعلاً بیان نمی‌کنم.

    وی اظهار داشت: ما مقداری اورانیوم غنی شده داریم که غنای آن بین 8 دهم درصد تا حدود 1.8 دهم درصد است که در این میان نیز عمدتاً غنای این مواد زیر یک درصد است.

    صالحی ادامه داد:‌ این میزان اورانیوم چیزی حدود 800 کیلوگرم و یا شاید بیش از یک تن است و قرار شد این میزان را بر اساس توافقی که انجام خواهیم داد به نحوی تبدیل به اکسید اورانیوم کنیم.


    رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که مصرف این مقدار اورانیوم چه بوده است تصریح کرد: این مواد یک نوع پسماند تلقی می‌شود.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #9347
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      شرمن: تعلیق تحریم‌های ایران آغاز راهی برای لغو آنهاست

      شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳

      معاون وزیر خارجه آمریکا و مسئول تیم مذاکره کننده هسته‌ای آمریکا در سخنانی درباره مذاکرات هسته‌ای گفت: این پیچیده‌ترین مذاکره ای است که من تاکنون دیده‌ام.

      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وندی شرمن در گفت‌وگو با کریستین امان‌پور، مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت : همانطور که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفته وی معتقد است یک مبنای معتبر (قابل قبول)برای ادامه این گفتگوها وجود دارد. من فکر می کنم در همه این مذاکرات افراد تلاش می کنند نگرانی جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ای ایران را برطرف کنند و اطمینان یابند آنها (ایرانی ها)به تسلیحات هسته ای دست پیدا نکنند و برنامه آنها کاملا صلح آمیز باشد. مخاطرات نسبتا بالا است و ما لازم است هرکاری را که از راه دیپلماتیک می توانیم،انجام دهیم و تلاش کنیم به جامعه جهانی تضمینی را که بدنبال آن است، بدهیم و ایران باید بتواند حرف های خود را با عمل واقعی و قابل راست آزمایی یکی کند. باید بگویم همه شرکای مذاکره کننده از جمله ایران بسیار جدی و متمرکز هستند.

      مجری سی ان ان پرسید من با ظریف وزیر خارجه ایران مصاحبه کردم. وی به من بارها گفت که آنها بمب نمی خواهند و علاوه بر آن آماده هستند به صورت شفاف این مسئله را نشان دهند. پروتکل الحاقی را امضاء کردند و امیدوارند و انتظار دارند پارلمان آن را تصویب کند.آیا این خبر خوبی برای شما است؟

      وندی شرمن گفت: مطمئنا. ایران پروتکل الحاقی را امضا کرد و تصویب آن در مجلس گام مهمی است. شفافیت و راستی‌آزمایی مسلما کلیدی هستند اما این پیچیده ترین مذاکره ای است که من تاکنون دیده ام. باید درباره عناصر متعدد اعم از ظرفیت غنی سازی ،تاسیسات ،تحقیق و توسعه و ابعاد احتمالی نظامی ،تحریم های موجود شورای امنیت و عناصر دیگر گفت‌وگو شود. این مذاکره بسیار پیچیده و فنی است و در هر نوع توافق نهایی صحفات زیادی ضمیمه وجود خواهد داشت. بنابراین کار زیادی می برد.

      مجری سی ان ان پرسید آیا شما فکر می کنید می توانید به توافق نهایی برسید؟

      مذاکره کننده ارشد آمریکا گفت:من نمی دانم. من فکر می کنم همانطور که گفتم هرکسی متعهد است تلاش کند و ما هر کاری را که بتوانیم انجام می دهیم. ما پیشرفت محسوسی داشتیم.جان کری وزیر خارجه آمریکا زمانی که در وین بود،این حرف را زد اما ما هنوز به توافق نهایی نرسیده ایم و همچنان شکاف های بسیار گسترده درباره موضوعات اصلی وجود دارد. ظریف وزیر خارجه ایران به صورت علنی درباره ظرفیت غنی سازی صحبت کرد و جان کری نیز دراین زمینه صحبت کرد و این مسئله در این توافق بسیار حیاتی است. بنابراین ما به کار خود ادامه می دهیم.


      مجری سی ان ان پرسید اجازه دهید از شما درباره اندازه و ظرفیت غنی سازی بپرسم. رهبر معظم ایران که کارت آخر را در دست دارد و تصمیم نهایی را می گیرد در سخنان اخیرا خود در این زمینه صحبت کرده است. آیا شما فکر می کنید آنچه که وی گفته است توانایی برای مذاکره را محدود می کند یا این که توانایی برای مذاکره را آزاد می کند؟ آقای ظریف گفته است ما نمی خواهیم ظرفیت غنی سازی را افزایش دهیم بلکه درباره تدریجی بودن و مرحله ای بودن آن صحبت می کنیم. نظر شما چیست؟

      به گزارش واحد مرکزی خبر، وندی شرمن گفت : من فکر می کنم آنچه که اهمیت دارد این است که در اتاق مذاکره چه اتفاقی روی می دهد و توافق نهایی به چه صورت خواهد بود. حقیقت این است ایران گام هایی برای محدود کردن ظرفیت غنی سازی برداشته است تا به جامعه جهانی تضمین، بدهد. من نمی خواهم درباره سخنان رهبر معظم ایران صحبت کنم اما تردیدی نیست آنها ممکن است در آینده آرزوهایی داشته باشند اما آنها برای پایدار ماندن این توافق باید برنامه غنی سازی محدود داشته باشند زیرا بسیاری از(رهبران) جهان معتقدند آنها اصلا نیازی به غنی سازی در داخل ندارند. بنابراین غنی سازی باید در این دوره بسیار محدود باشد و ما در تلاش هستیم تا ببینیم چگونه این کار شدنی است و این که این دوره زمانی تا چه مدتی خواهد بود.

      مجری سی ان ان پرسید برخی از ایرانی ها و برخی از آمریکایی ها می ترسند چرا که این تحریم ها پیچیده هستند و کنگره آنها را وضع کرده است. بنابراین برچیدن این تحریم ها بسیار دشوار است.اکنون اعضای ارشد سنا با ارسال نامه ای خواهان برچیده شدن تحریم ها نیستندبلکه می خواهند تحریم های بیشتری اعمال شود. آمریکا برای رفع تحریم ها تا چه حد با مشکل روبرو است؟

      مسئول تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا گفت: ما در وهله اول به ایران و به صورت علنی گفتیم تحریم ها را به حالت تعلیق در می آوریم و نگفتیم آن را برمی چینیم زیرا ما باید ببینیم آیا ایران آنچه را که توافق کرده است،اجرا می کند و با گذشت زمان نیز از این توافقات تبعیت می کند. آژانس بین المللی انرژی هسته ا ی نیز نقش بسیار مهمی در اینجا دارد.آژانس اقداماتی را که ایران انجام می دهد، راستی آزمایی می‌کند و براساس پروتکل الحاقی خواهد گفت تاسیسات اعلام نشده وجود ندارد.

      وی گفت: همه این گام ها باید قبل از مراجعه ما به کنگره و درخواست برای برچیدن تحریم ها انجام شود. بنابراین من فکر می کنم ما مقداری وقت داریم. اگر افراد به توافق موقت شش ماه به عنوان نخستین گام برگردند می بینند ایران به همه تعهدات خود عمل کرده است. ایران غنی سازی بیست درصدی را متوقف کرد. برخی از ذخایر خود را کاهش داد و به تاسیسات خود اجازه پیشروی بیشتر را نداد. این تبعیت به اعتماد افزوده است اما کافی نیست. بنابراین ما امیدواریم در صورت توافق و تبعیت اعتماد به اندازه کافی افزایش یابد و کنگره بتواند آن را حس کند. آنچه که ما به طرف ایرانی گفتیم این بود که کیفیت توافق آنها همه چیز را ممکن می‌کند.


      مجری سی ان ان پرسید در صورتی که به توافق معقول برسید. ظاهرا اروپایی ها به کنگره گفتند آنها در صورتی که به این اعتقاد برسند توافق منطقی صورت گرفته است، بر تحریم ها اصرار نخواهند ورزید. آیا شما نگران هستید در صورتی که کنگره گام های بیشتری در پیش گیرد، اتحاد جامعه بین المللی می شکند؟

      وندی شرمن گفت: ما در این مذاکرات از نزدیک به مشورت با آنها ادامه می دهیم. همانطور که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا گفته است ما نمی خواهیم تحریم ها مانع بر سر این مذاکرات شود. ما نمی خواهیم تحریم های اضافی اعمال شود زیرا فکر می کنیم این مذاکرات را با حسن نیت حفظ کنیم اما کنگره نقش مهمی دارد. مسلما هر نوع برچیده شدن تحریم را کنگره انجام می دهد. تحریم‌های ما ، اتحادیه اروپا و تحریم های شورای امنیت با یکدیگر مرتبط هستند. بنابراین در صورتی که آمریکا تحریم ها را تعلیق کند و برنچیند، برای اتحادیه اروپا امکان پذیر نیست هر کاری را که می خواهد،انجام دهد زیرا سیستم بانکی و مالی ما ، تحریم های نفتی ما اثر عمیقی دارند اما تعلیق تحریم‌ها آغاز راهی است که به ایران منافعی (لغو تحریم ها )را که بدنبال آن است، می دهد.

      مجری سی ان ان پرسید غرب به لحاظ صادرات و قرارداد تجاری خسارت زیادی دید. مطمئنا اتحادیه اروپا نیز از این تحریم ها خسارت زیادی دید و آمریکا نیز خسارت دید. مطالعه اخیر نشان می دهدآمریکا در ده سال گذشته صدها میلیارد دلار در صادرات وتجارت از دست داد. این تحریم ها تا چقدر برای آمریکا نیز دردناک هستند؟

      وندی شرمن گفت:من فکر می کنم برای آمریکا نیز دردناک است. من فکر می کنم همه باید به خاطر داشته باشند آمریکا تحریم تجاری را اعمال کرد که به سی سال پیش برمی گردد. بنابراین این تحریم ها قبل از نگرانی ها درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز وجود داشت.این تحریم ها برای آمریکا ،اروپا ،چین ،روسیه و آسیا و آفریقا و هر کسی هزینه دارد اما درنهایت جامعه جهانی می خواهد با اطمینان از دست نیافتن ایران به تسلیحات هسته ای درباره امنیت و صلح تضمین یابد.

      انتهای پیام
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #9348
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        حرکت شرکت‌های آمریکایی برای چشیدن طعم کاهش تحریم‌های ایران


        شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲

        رسانه‌های غربی اواخر هفته گذشته با اشاره به اسناد ارایه شده از سوی بویینگ به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، از توافق این سازنده هواپیمای آمریکایی با ایران برای فراهم کردن قطعات هواپیمای مورد نیاز ایران ایر خبر دادند.

        به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بویینگ و جنرال الکتریک اوایل سال جاری از وزارت خزانه داری آمریکا برای صادرات قطعات هواپیما به ایران درخواست مجوز کرده بودند. وزارت خزانه‌داری آمریکا در آوریل 2014 مجوز فروش قطعات مورد نیاز هواپیماهای ایرانی را به‌عنوان بخشی از توافق هسته‌ای با ایران به بویینگ داد. این شرکت آمریکایی همچنین سرگرم مذاکره برای امضای قرارداد مشترک با شرکت ایران‌ ایرتور است.

        روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی خاطرنشان کرد اگرچه بویینگ توافق نهایی را برای فروش قطعات به ایران امضا نکرده اما این توافق نشان می‌دهد شرکت‌های بزرگ آمریکایی شروع به سود بردن از گرمی روابط میان ایران و غرب کرده اند.

        پیش از این هم یک شرکت آمریکایی برای تولید برق در ایران، قرارداد اولیه یک میلیارد و 175 میلیون دلاری امضاء کرده بود. شرکت آمریکایی "ورلد اکو انرژی" به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده بود قصد دارد از طریق سوزاندن زباله و فرآوری جلبک، نمک و فاضلاب، روزانه 250 مگاوات برق در ایران تولید کند.

        تحلیلگران غربی از زمان امضای توافق هسته ای مقدماتی میان ایران و گروه 1+5 بر این نظر پافشاری کردند که کاهش تحریمهای تهران موجی برخواهد انگیخت که رژیم تحریمهای ایران را ضعیف‌تر خواهد کرد.

        محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران اندکی پس از به اجرا درآمدن توافق مقدماتی گفته بود ایران برای تجارت باز است با اینهمه تمایل شرکتهای غربی به ازسرگیری روابط تجاری، نگرانی فزاینده سیاستمداران آمریکایی نسبت به فروپاشی دیوار تحریمها علیه ایران را برانگیخته بود و مقامات متعدد دولت اوباما از جمله دیوید کوهن، معاون وزیر خزانه داری و وندی شرمن، معاون وزارت خارجه نسبت به پیامدهای نقض تحریمها به شرکتهای بزرگ بین المللی هشدار داده بودند.

        پایگاه اینترنتی مجله خبری فارین پالیسی در آستانه پایان مهلت شش ماهه مذاکرات هسته ای در 20 ژوییه در گزارش مفصلی به مخالفت گروه‌های تجاری آمریکا با تمایل قانونگذاران این کشور برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران اشاره کرده بود.

        بر اساس گزارش این مجله، شرکتهای آمریکایی معتقدند علاقه دولت به استفاده از ابزارهای مالی برای تنبیه کشورهای دیگر به این شرکت‌ها لطمه زده است. انجمن ملی سازندگان آمریکا و اتاق بازرگانی این کشور با تحریم‌های جدید علیه ایران در صورتیکه مورد استقبال متحدان آمریکا قرار نگیرد، مخالف هستند.

        وال استریت ژورنال در گزارشی نتایج تحقیقات شورای ملی ایرانیان آمریکا را منتشر کرده بود که نشان می‌داد اقتصاد آمریکا به دلیل تحریم‌های ایران در فاصله سال 1995 تا 2012 حداقل 135 میلیارد دلار ضرر متحمل شده است.

        مقامات سابق دولت آمریکا در هفته‌های اخیر کاخ سفید را به دلیل اجازه دادن ضعیف شدن رژیم تحریمها علیه ایران شماتت کرده اند این در شرایطی است که مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5 به مدت چهار ماه دیگر تمدید شده و قرار است از اول سپتامبر آغاز شود.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #9349
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          هر چند فعالیت های هسته ای ایران در آن دوره در حال افزایش بود اما این روند تماما براساس نیاز ایران نبود بلکه با هدف امتیازگیری در مذاکرات انجام می شد این در حالی است که هم اکنون فعالیت های هسته ای به صورت نسبی براساس برنامه های فعلی و آتی هسته ای انجام می شود.

          عصرایران - نمایندگان ایران و گروه 1+5 در مرحله اخیر مذاکرات هسته ای در وین توافق کردند گفت و گوها را تا 4 ماه دیگر ادامه دهند تا امکان امضایی سند توافق نهایی فراهم آید.

          ایران متعهد شده در 4 ماه پیش رو بخشی از اورانیوم 20 درصد غنی شده خود را به سوخت تبدیل کند و در مقابل 2.8 میلیارد دلار دیگر از پول های بلوکه شده اش، آزاد شود.

          هم اکنون نزدیک یک سال از آغاز به کار حسن روحانی در جایگاه رئیس جمهور و تغییر سیاست های هسته ای و مسؤولان تیم مذاکره کننده هسته ای ایران می گذرد. تیم جدید در این مدت توانسته توافق موقت ژنو را با گروه 1+5 در آذرماه گذشته ثبت کند و هم اکنون نیز مذاکرات را تا آذر ماه آینده در تلاش برای کسب توافق نهایی ادامه می دهد.

          براساس توافق ژنو ایران ضمن حفظ غنی سازی 5 درصدی، غنی سازی 20 درصدی را تعلیق کرد و متعهد شد طی 6 ماه از توسعه فعالیت های هسته ای خود پرهیز کند و در مقابل، گروه 1+5 نیز متعهد به عدم اعمال تحریم های جدید و آزادسازی 4.8 میلیارد دلار از پول های بلوکه شده تهران شد.

          به نظر می رسد هم اکنون و با گذشت یک سال از آغاز به کار حسن روحانی بتوان میان تیم های مذاکره کننده ایران به سرپرستی سعید جلیلی در دوران محمود احمدی نژاد و محمدجواد ظریف در دوران پس از 24 خرداد مقایسه و ضمن احترام به تیم قبلی و پاسداشت تلاش های آنها که قطعاً صادقانه بوده است ، موارد زیر را مطرح کرد:

          - در طول مذاکرات در دوره جلیلی، روز به روز تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال می شد. یعنی آمریکا، اتحادیه اروپا، شورای امنیت سازمان ملل متحد و دیگر کشورها همزمان با ادامه مذاکره با طرف ایرانی در حال تصویب و اعمال تحریم های جدیدی علیه بخش های مختلف کشورمان و در راس آنها نفت و بانک و بیمه و حمل و نقل کالا بودند اما در دوره مذاکرات به سرپرستی ظریف، این روند متوقف شده و دیگر شاهد تصویب و اعمال تحریم های جدیدی علیه ایران نیستیم.

          هر چند فعالیت های هسته ای ایران در آن دوره در حال افزایش بود اما این روند تماما براساس نیاز ایران نبود بلکه با هدف امتیازگیری در مذاکرات انجام می شد این در حالی است که هم اکنون فعالیت های هسته ای به صورت نسبی براساس برنامه های فعلی و آتی هسته ای انجام می شود.

          شاید یکی از علل این امر ،‌تفاوت در سطح توانمندی ها و نوع نگرش های جلیلی و ظریف باشد که اولی تا قبل از دبیری شورای عالی امنیت ملی، هیچگاه در رده دیپلمات های ارشد نبود و به لحاظ شغلی ، نگاه امنیتی به موضوع داشت اما دومی، دیپلماتی است که سال ها در نیویورک در عالی ترین سطوح کار کرده و حتی برخی از سخنرانی های دیپلماتیک وی به عنوان متن های استاندارد دیپلماتیک مورد توجه محافل دیپلماتیک است و نقطه دید او ، نه صرفاً امنیتی که دیپلماسی است.

          - در دوره جلیلی بحث با طرف های خارجی بر سر پذیرش اصل غنی سازی اورانیوم در خاک ایران بود ولی طرف های خارجی به هیچ وجه با فعالیت سانتریفیوژها و غنی سازی در خاک ایران موافقت نمی کردند علاوه بر این، شورای امنیت سازمان ملل متحد هم در قطعنامه ای رسما خواستار توقف غنی سازی ایران شد اما هم اکنون و در دوره مذاکرات ظریف، طرف های خارجی به صورت شفاف، غنی سازی در خاک ایران را پذیرفته اند و چانه زنی بر سر حجم و کیفیت و ضریب جدا سازی ادامه دارد.

          - در دوره جلیلی، به دلیل اعمال تحریم های شدید، جوی از ناامیدی و سردرگمی بر اقتصاد ایران حاکم شده بود که تاثیرات سوء آن بر وضعیت اقتصادی و معیشتی مشهود بود اما در دوره ظریف به دلیل توقف اعمال تحریم های جدید و تعلیق بخشی های از تحریم های قبلی، علایم بهبود شرایط اقتصادی کشور مشاهده می شود،‌هر چند که تا ملموس شدن آن برای عموم مردم راهی طولانی در پیش است.

          در دوره ظریف نه تنها تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال نشد بلکه تسهیلاتی از جمله آزادسازی بخشی از پول های بلوکه شده ایران و تعلیق بعضی از تحریم ها برای بهبود اقتصاد ایران به دست آمد.

          در دوره مذاکرات جلیلی، به دلیل اعمال تحریم های جدید، بخش های بیشتری از پول های ایران توقیف و مسدود می شد اما در دوره ظریف هم زمان با ادامه مذاکرات، پول های بلوکه شده ایران در حال آزاد شدن هستند همان پول هایی که در دوره مذاکرات جلیلی بلوکه و توقیف شده بودند.

          - یکی از مهم ترین بخش های اعمال محدودیت علیه اقتصاد ایران در دوره قبلی کاهش فزاینده صادرات و تولید نفت ایران بود. براین اساس هر چه مذاکرات ایران و 5+1 ادامه می یافت مقدار و نسبت کاهش صادرات و تولید نفت ایران نیز کمتر و کمتر می شد. به گونه ای که به دنبال تحریم های شدید آمریکا و اتحادیه اروپا، صادرات نفت ایران از 2.5 میلیون بشکه در روز به زیر یک میلیون بشکه و حتی حدود 800 هزار بشکه در روز رسید. قطعا اگر آن روند ادامه می یافت امروزه صادرات نفت ایران به صفر می رسید اما برخلاف آن دوره، از زمان توافق ژنو در آذرماه گذشته تاکنون صادرات نفت ایران در سیر صعودی به بیش از یک میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

          - در دوره جلیلی،گاه بیش از آنکه تمرکز بر سر مسائل اصلی یعنی پرونده هسته ای و تحریم ها علیه ایران باشد بحث و جدل درباره مسائل حاشیه ای و فرعی مانند محل مذاکرات مطرح می شد. هفته ها و ماه ها ایران و اتحادیه اروپا درباره مسائلی مانند برگزاری مذاکرات در آلماتی و بغداد یا ورود به موضوعاتی مانند وضعیت سوریه و بحرین در حال تماس و تبادل نظر بودند و وقت می گذراندند،‌اما اینک دو طرف تمام دقایق مذاکره را به موضوع اصلی می پردازند.

          - تسلط کامل رئیس مذاکره کنندگان ایرانی(ظریف) و اعضای تیم بر زبان انگلیسی باعث شده است تبادل نظرها و چانه زنی ها و انتقال بهتر مفاهیم به صورت مستقیم و سریع و بی نیاز از مترجم صورت گیرد. حال آن که در دوره قبل این گونه نبود و کسانی که بر ریزه کاری های زبان مسلط اند می دانند که همواره در انتقال از طریق ترجمه ، بخشی از مفاهیم و حس ها ، از بین می روند.

          - از منظر داخلی هم می توان گفت که تقریباً تمام تریبون های رسمی در داخل کشور ، در دوران جلیلی حامی وی بودند و هر چند که مذاکرات وی ،‌ کشور را با شرایط تحریمی بیشتری مواجه می کرد، در داخل از او تقدیر می کردند ولی وقتی مذاکرات ظریف و همکارانش دریچه هایی از تنش زدایی را گشوده و بخش کوچکی ازاموال ایرانیان را آزاد کرده ،‌همان ها دلواپس شده اند و جالب این که یکی شان اساس مذاکره را زیر سوال برده و گفته که چرا این ها به جای دعا و توسل ، با دشمنان سر میز مذاکره نشسته اند؟!
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #9350
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            حسینیان:
            دلواپسی هایمان بعد از صحبت های رهبری کم تر شده است!

            عضو جبهه پایداری با بیان این که دلواپسی هایمان بعد از صحبت های رهبری کم تر شده است، گفت: این تهمت است که می گویند جبهه پایداری نمی خواهد کار توافق هسته ای به نام دولتی به جز دولت احمدی نژاد ثبت شود چرا که برای ما هیچ فرقی نمی کند که دولت روحانی یا دولت احمدی نژاد و یا هر دولتی دیگری بتواند مشکلات مردم را مرتفع کند .

            روح الله حسینیان در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت با اشاره به حضورمحمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه در جلسه غیر علنی هفته گذشته مجلس شورای اسلامی گفت: گزارش اخیر وزیر امور خارجه در قیاس با گزارش های قبلی بهتر بود.

            نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب دراین خصوص که آیا گزارش ظریف دلواپسی ها را کم تر کرد یا خیر، تصریح کرد: دلواپسی های ما بعد از صحبت های حضرت آقا کم شده اما هنوز نگرانی هایی در خصوص نتیجه مذاکرات داریم به همین خاطر پیگیری می کنیم و حسیاست نشان می دهیم و کمک می کنیم تا مذاکرات مثبتی برای ملت ایران به ارمغان بیاوریم.

            حسینیان در پاسخ به این سوال که آیا دغدغه ها و دلواپسی های جبهه پایداری در خصوص مذاکرات هسته ای به این دلیل نیست که نمی خواهند موضوع توافق هسته ای به نام دولتی به جز دولت احمدی نژاد تمام شود، گفت:در این مساله شکی نیست که جبهه پایداری عاشق انقلاب و فدایی اسلام است و این ها تهمت های ناروا است.

            عضو جبهه پایداری با رد این ادعا تاکید کرد: دلمان نمی خواهد برای مردم و اسلام و انقلاب مشکلی ایجاد شود و برای ما هیچ فرقی نمی کند که دولت روحانی یا دولت احمدی نژاد ویا هر دولتی دیگری بتواند مشکلات مردم را مرتفع کند./
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • Hessam
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 1240

              #9351
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              نشریه هیل:
              کنگره در اشتباه است، تمدید مذاکرات هسته ای یک بازی برد - برد است/جنگ با ایران، آلترناتیوی است که به نفع هیچ کس نیست
              اکنون همگی باید بدون در نظرگرفتن منافع حزبی از توافق نهایی حمایت کنیم. تصویب تحریم های جدید و محدود کردن مذاکره کنندگان ائتلاف و اتحاد جامعه بین المللی را از بین می برد.
              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              نشریه هیل نوشت: بدبینان به مذاکرات هسته ای، تمدید گفتگوها را یک عقب گرد می دانند. با این حال، تمدید مذاکرات یک بازی برد - برد برای آمریکا و ایران است. قانونگذاران در واشنگتن باید از فعالیت دیپلمات های آمریکا در وین حمایت کرده و از اقداماتی که به مذاکرات ضربه می زند خودداری کنند.

              به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، ما اکنون به نقطه ی تعیین کننده ای در خصوص سیاست های آمریکا در خاورمیانه رسیده ایم. برخی در واشنگتن به سیاست بازی ادامه می دهند اما برای مردم آمریکا این مسائل اهمیت دیگری دارد. از نگاه مردم، یا باید روی مذاکرات دیپلماتیک کار کرد یا وارد جنگی خونین و پر هزینه در خاورمیانه ششد، یا باید با ارتش به خاورمیانه رفت یا حضور بازرسان آژانس در ایران حفظ شود.

              دیپلماسی تاکنون برای امریکا فواید زیادی داشته است. این مسئله باعث افزایش امنیت آمریکا و جلوگیری از جنگ دیگری شده است.

              به مدت 6 ماه در طول مذاکرات هسته ای، بازرسان بین المللی تایید کردند که ایران ذخایر اورانیوم غنی شده خود را کاهش داده و تاسیسات جدیدی نمی سازد. مخالفان مذاکرات هسته ای که می گویند ایران از توافق ژنو برای خرید زمان و غنی سازی اورانیوم استفاده می کند، در اشتباه هستند. آمریکا و متحدانش در آستانه ی دستیابی به توافق نهایی با ایران هستند. این توافق بدون شک موجب سطحی بی سابقه از بازرسی و شفافیت برنامه هسته ای ایران می شود.

              منفی بافان از همین الان در حال طرح ادعاهای عجیب و غریبی هستند که مذاکره کنندگان امریکا را که متشکل از کارشناسان دیپلماتیک و امنیتی است را نادیده می گیرد.

              آلترناتیو توافق جامع و راه حل دیپلماتیک جنگی دیگر در خاورمیانه است که به نفع هیچ کس نیست. آن دسته از افرادی که در کنگره بر روی اعمال تحریم های جدید بر روی ایران پافشاری می کنند مسئله ی بنادین فشار اقتصادی را فراموش کرده اند. کنگره علیه ایران تحریم هایی وضع کرده است و فضایی در اختیار تیم دیپلماتیک خود برای مذاکرات دشوار قرار داده است.

              اکنون همگی باید بدون در نظرگرفتن منافع حزبی از توافق نهایی حمایت کنیم. تصویب تحریم های جدید و محدود کردن مذاکره کنندگان ائتلاف و اتحاد جامعه بین المللی را از بین می برد.

              مقامات امنیتی بی شماری در آمریکا و اسرائیل گفته اند که جنگ با ایران مشکل هسته ای را حل نمی کند. در واقع جنگ با ایران این کشور را وادار به هسته ای شدن در جهت حفاظت از خود می کند.

              داگان رئیس سابق موساد در این باره چنین می گوید: حمله به ایران احمقانه ترین چیزی است که تا به حال شنیده ام.

              با این اوصاف، حمایت از مذاکرات هسته ای، امریکا را امن و باعث دوری واشنگتن از جنگ می شود. کنگره باید این مسئله را دریابد و در این خصوص به دولت کمک کند.

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #9352
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                ظریف: تحمیل در توافق، ممکن نیست/ ما با افراد نادان در مورد اعداد و ارقام صحبت نمی‌کنیم
                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


                محمدجواد ظریف در مورد تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: این یک فرصت تاریخی برای همه ماست تا بتوانیم به این فصل طولانی پایان دهیم و اگر افراد به سمت افقی متفاوت برای روابط بین‌الملل حرکت کنند توافق ممکن خواهد بود.

                محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان در پاسخ به این سوال که آیا در جریان مذاکرات هسته‌ای به اندازه کافی پیشرفت حاصل شده است که نشان دهد ارزش تمدید دارد یا نه؟ یادآور شد: این یک فرصت تاریخی برای همه ماست تا بتوانیم به این فصل طولانی پایان دهیم.

                وی تاکید کرد: اکنون اگر مردم به دنبال راه‌حلی برای این مساله باشند و به سمت افقی متفاوت برای روابط بین‌الملل حرکت کنند من فکر می‌کنم که دستیابی به توافق ممکن است اما ما هنوز به این نقطه نرسیده‌ایم. مساله این است که دستیابی به توافق ممکن است یا نه. ما در مورد یک توافق خوب یا یک توافق بد صحبت نمی‌کنیم بلکه در مورد یک توافق شدنی و نهایی صحبت می‌کنیم.

                وزیر امور خارجه کشورمان افزود: چیزی که ما به آن نیاز داریم دستیابی به توافق در مورد عناصر مهم این پازل بزرگ است بنابراین چنین چیزی به یک توافق منجر خواهد شد که تمام اهداف ما را تضمین خواهد کرد.

                ظریف یادآور شد: هدف این است که این اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران برای همیشه صلح‌آمیز باقی خواهد ماند. من فکر می‌کنم این اتفاق از لحاظ علمی ممکن است و نیازی به خطوط قرمز مستبدانه و اعداد و ارقام دلخواه ندارد. تنها لازم است که شما راه علمی برای اطمینان حاصل یافتن از برنامه هسته‌ای ایران پیدا کنید.

                وی تاکید کرد: این چیزی است که ما روی میز مذاکره قرار داده‌ایم.

                وزیر امور خارجه کشورمان در مورد بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره حدود ظرفیت غنی‌سازی ایران، گفت: من فکر می‌کنم اگر شما به سخنان رهبر گوش داده باشید مشخص می‌شود که برنامه هسته‌ای ایران یک منطق صلح‌آمیز دارد و مهم است که به این مساله گوش دهیم. ما با افراد نادان در مورد اعدام و ارقام صحبت نمی‌کنیم. ما در مورد اعدام و ارقامی صحبت می‌کنیم که برای تامین سوخت یک نیروگاه برق هسته‌ای لازم است.

                ظریف ادامه داد: برنامه هسته‌ای کنونی ایران جایی که ما کیک زرد را به گاز و گاز را به اورانیوم غنی‌سازی تبدیل کرده‌ایم تنها برای تامین نیازهای یک نیروگاه برق هسته‌ای طراحی شده است. این باید به شما اطمینان دهد که ما به دنبال ساخت بمب نیستیم. اگر ما یک هدف نداشتیم و خواسته خود را به طور واضح مشخص نکرده بودیم در آن صورت شما باید نگران می‌شدید.

                وی تصریح کرد: چرا ایران روی 10 هزار یا پنج هزار یا 50 سانتریفیوژ تاکید می‌کند یا زمانی که ما می‌گوییم 190 هزار سو لازم داریم بدین معنی است که این میزان برای تولید 37 تن صفحه سوخت یا میله سوختی برای یک نیروگاه هسته‌ای لازم است و این به شما یک هدف مشخص را معرفی می‌کند.

                وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا ایران با بازرسی‌های سر زده برای مدت زمان طولانی موافقت خواهد کرد یا نه؟ اظهار کرد: همان‌طور که گفتم وقتی برنامه هسته‌ای با یک هدف کاملا خاص دنبال ‌می‌شود و اگر شما این اورانیوم تولید شده را به جای اینکه در قالبی نگه دارید که می‌تواند برای اورانیوم مناسب سلاح هسته‌ای غنی‌سازی شود به اکسید و سپس به سوخت تبدیل می‌کنید تنها بازرسی لازم در اینجا پروتکل الحاقی خواهد بود.

                ظریف ادامه داد: ایران آمادگی خود را برای این کار نشان داده و اگر پارلمان آن را تصویب کند ما تمام تلاش خود را اگر به یک توافق خوب برسیم به کار می‌گیریم تا پارلمان پروتکل الحاقی را امضا کند تا جامعه بین‌الملل اطمینان حاصل کند که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند.

                وی یادآور شد: از آنجایی که ما هر زمان به یک الزام بین‌المللی متعهد می‌شویم ما آن را در مکانیزم بین‌المللی قرار می‌دهیم تا اطمینان دهیم که ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد ساخت. در اینجا اقدامات دیگری وجود دارد که ما می‌توانیم برای یک دوره زمانی با توجه به این حقیقت که ما در طول یک یا دو سال آینده نیازی نداریم که به 190 هزار سو برسیم به کار گیریم.

                وزیر امور خارجه کشورمان تشریح کرد: این 190 هزار سو به سطح سرعت سانتریفیوژها بستگی دارد که می‌تواند 10 هزار تا و یا 100 هزار سانتریفیوژ باشد اما هدف تولید 37 تن اورانیوم مورد نیاز برای تامین سوخت یک نیروگاه برق هسته‌ای است.

                ظریف همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دستیابی به یک توافق علیرغم شش ماه تلاش ممکن است یا نه؟ گفت: همیشه این احتمال وجود دارد اگرچه اختلافات جدی میان طرف‌های مذاکره‌کننده وجود دارد. این اختلافات همچنین در مورد اقداماتی است که طرف دیگر نیز باید به کار گیرد. آنها تاکنون بسته این اقدامات را که می‌تواند برای ما رضایت‌بخش باشد همان‌گونه که ما پیشنهاد داده‌ایم، ارائه نکرده‌اند. لازم است که آنها راه‌های جدی‌تری را برای رسیدگی به نگرانی‌های ما آماده کنند.

                وی افزود: منظور من تنها تحریم‌ها نیست بلکه برنامه اقدام مشترک که ما سال گذشته در ژنو به آن دست یافتیم شامل عناصری بود که نیازمند همکاری به ویژه در زمینه انرژی هسته‌ای، همکاری به منظور دسترسی ایران به بازارهای بین‌المللی انرژی و تمام اقداماتی است که برای این اهداف لازم است.

                وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: برای دستیابی به توافقی که نهایی و جامع باشد باید توازن برقرار شود و تحمیل در اینجا ممکن نخواهد بود.

                ظریف علاوه بر این در پاسخ به سوال خبرنگار سی‌ان‌ان که گفت دستیابی به چنین توافقی در آمریکا ساده نخواهد بود چون تنها رییس‌جمهور در مورد لغو تحریم‌ها تصمیم‌گیری نمی‌کند، بیان کرد: شما می‌دانید که این کار در ایران نیز ساده نیست چون هیچ کس در ایران وجود ندارد که بتواند یکجانبه تصمیم بگیرد. ما هر دو جوامعی با احزاب و عقاید مختلف داریم.

                وی در این باره گفت: من فکر می‌کنم پیچیدگی سیستم آمریکا ممکن است وجود داشته باشد اما چیزی که کمتر از آن مطلعید پیچیدگی سیستم در ایران است. ما نیز یک جامعه چند حزبی داریم. از آنجایی که مردم ایران از چگونگی رفتار آنها (آمریکا)با ما اطمینان خاطر ندارند دارای عقاید و دیدگاه‌های متفاوتی هستند.

                وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: چیزی که برای من ضروری و مهم است این است که به ویژه طرف آمریکایی ما بفهمد تحریم‌ها هیچ چیزی به دست نیاورده است. به نظر شما در طول 10 سال گذشته به ویژه طی سه چهار سال اخیر این شیفتگی در مورد تحریم‌ها چه دستاوردی داشته است؟ آمریکا چه چیزی به دست آورده است؟ تنها رنجش مردمی را در پی داشته که قادر نبودند با پول خود دارو تهیه کنند اما در ازا؟ 200 سانتریفیوژی که ما در ابتدای اعمال تحریم‌ها در اختیار داشتیم به 20 هزار تا تبدیل شده است. این چیزی است که در نتیجه تحریم‌ها حاصل شده است.

                ظریف اظهار کرد: من فکر می‌کنم لازم است که کنگره آمریکا نگاه خود را تغییر دهد و به شرایط جهان به گونه‌ای دیگر نگاه کند بنابراین ما می‌توانیم این جهان را تغییر دهیم چون قوانین گذشته دیگر کارساز نیست.

                این گفت‌وگو در زمان حضور ظریف در مذاکرات وین 6 در اتریش انجام و روز 25 ژوئیه از شبکه سی‌ان‌ان پخش شده است.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #9353
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                  کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس: به دنبال روابط سازنده با ایران هستیم
                  کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس خواهان روابط سازنده و مفید با ایران در تمامی سطوح شد.
                  خبرگزاری فارس: کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس: به دنبال روابط سازنده با ایران هستیم


                  به‌گزارش خبرگزاری فارس به نقل از«پرس تی‌وی»،کمیته روابط خارجی مجلس عوام انگلیس با انتشار بیانیه‌ای ضمن تاکید بر منافع انگلیس در داشتن روابط دوجانبه با ایران عنوان کرد: از تصمیم اخیر دولت انگلیس در بازگشایی سفارتخانه در تهران استقبال می‌کنیم و ایران می‌تواند عامل ثبات و موفقیت در منطقه باشد.

                  این گزارش می‌افزاید، «ویلیام هیگ»، وزیر خارجه سابق انگلیس در ماه ژوئن (تیر) سال جاری اعلام کرد که زمان بازگشایی سفارت انگلیس در تهران فرا رسیده است.

                  در نوامبر سال 2011 قانونگذاران ایرانی با اکثریت آراء خواهان کاهش روابط با انگلیس شدند و این تصمیم در وانش به تحریم‌های انگلیس علیه بانک مرکزی ایران بابت برنامه های هسته‌ای صورت گرفته بود.

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....xIUoSp5k.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #9354
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    ظریف: در دو سال آینده به 190هزار سو نیاز نداریم



                    محمدجواد ظریف در مورد تمدید مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: این یک فرصت تاریخی برای همه ماست تا بتوانیم به این فصل طولانی پایان دهیم و اگر افراد به سمت افقی متفاوت برای روابط بین‌الملل حرکت کنند توافق ممکن خواهد بود .



                    محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان در پاسخ به این سوال که آیا در جریان مذاکرات هسته‌ای به اندازه کافی پیشرفت حاصل شده است که نشان دهد ارزش تمدید دارد یا نه؟ یادآور شد: این یک فرصت تاریخی برای همه ماست تا بتوانیم به این فصل طولانی پایان دهیم .



                    وی تاکید کرد: اکنون اگر افراد به‌دنبال راه‌حلی برای این مساله باشند و به سمت افقی متفاوت برای روابط بین‌الملل حرکت کنند من فکر می‌کنم که دستیابی به توافق ممکن است اما ما هنوز به این نقطه نرسیده‌ایم. مساله این است که دستیابی به توافق ممکن است یا نه. ما در مورد یک توافق خوب یا یک توافق بد صحبت نمی‌کنیم بلکه در مورد یک توافق شدنی و نهایی صحبت می‌کنیم. چیزی که ما به آن نیاز داریم دستیابی به توافق در مورد عناصر مهم این پازل بزرگ است بنابراین چنین چیزی به یک توافق منجر خواهد شد که تمام اهداف ما را تضمین خواهد کرد .



                    ظریف یادآور شد: هدف این است که این اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران برای همیشه صلح‌آمیز باقی خواهد ماند. من فکر می‌کنم این اتفاق از لحاظ علمی ممکن است و نیازی به خطوط قرمز مستبدانه و اعداد و ارقام دلخواه ندارد. تنها لازم است که شما راه علمی برای اطمینان‌یافتن از برنامه هسته‌ای ایران پیدا کنید. این چیزی است که ما روی میز مذاکره قرار داده‌ایم .



                    وزیر امورخارجه کشورمان در مورد بیانات اخیر مقام‌معظم‌رهبری درباره حدود ظرفیت غنی‌سازی ایران، گفت: «من فکر می‌کنم اگر شما به سخنان رهبر گوش داده باشید مشخص می‌شود که برنامه هسته‌ای ایران یک منطق صلح‌آمیز دارد و مهم است که به این مساله گوش دهیم. ما با افراد نادان در مورد اعداد و ارقام صحبت نمی‌کنیم. ما در مورد اعداد و ارقامی صحبت می‌کنیم که برای تامین سوخت یک نیروگاه برق هسته‌ای لازم است. برنامه هسته‌ای کنونی ایران، جایی که ما کیک زرد را به گاز و گاز را به اورانیوم غنی‌سازی تبدیل کرده‌ایم، تنها برای تامین نیازهای یک نیروگاه برق هسته‌ای طراحی شده است. این باید به شما اطمینان دهد که ما به دنبال ساخت بمب نیستیم. اگر ما یک هدف نداشتیم و خواسته خود را به‌طور واضح مشخص نکرده بودیم در آن صورت شما باید نگران می‌شدید .



                    وی تصریح کرد: چرا ایران روی 10هزار یا پنج‌هزار یا 50 سانتریفیوژ تاکید می‌کند یا زمانی که ما می‌گوییم 190هزار سو لازم داریم بدین معنی است که این میزان برای تولید 37 تن صفحه سوخت یا میله سوختی برای یک نیروگاه هسته‌ای لازم است و این به شما یک هدف مشخص را معرفی می‌کند .



                    وزیر امورخارجه کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا ایران با بازرسی‌های سرزده برای مدت‌زمان طولانی موافقت خواهد کرد یا نه؟ اظهار کرد: همان‌طور که گفتم وقتی برنامه هسته‌ای با یک هدف کاملا خاص دنبال ‌می‌شود و اگر شما این اورانیوم تولید‌شده را به‌جای اینکه در قالبی نگه دارید که می‌تواند برای اورانیوم مناسب سلاح هسته‌ای غنی‌سازی شود به اکسید و سپس به سوخت تبدیل می‌کنید تنها بازرسی لازم در اینجا پروتکل الحاقی خواهد بود. ایران آمادگی خود را برای این کار نشان داده و اگر به یک توافق خوب برسیم ما تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیریم تا پارلمان پروتکل الحاقی را امضا کند تا جامعه بین‌الملل اطمینان حاصل کند که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند .



                    وی یادآور شد: از آنجایی که ما هر زمان به یک الزام بین‌المللی متعهد می‌شویم ما آن را در مکانیزم بین‌المللی قرار می‌دهیم تا اطمینان دهیم که ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد ساخت. در اینجا اقدامات دیگری وجود دارد که ما می‌توانیم برای یک دوره زمانی با توجه به این حقیقت که ما در طول یک یا دو سال آینده نیازی نداریم که به 190 هزار سو برسیم به کار‌گیریم .



                    وزیر امورخارجه کشورمان تشریح کرد: این 190 هزار سو به سطح سرعت سانتریفیوژها بستگی دارد که می‌تواند 10هزار تا یا صدهزار سانتریفیوژ باشد اما هدف تولید 37 تن اورانیوم مورد نیاز برای تامین سوخت یک نیروگاه برق هسته‌ای است .



                    ظریف همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دستیابی به یک توافق باوجود شش‌ماه تلاش ممکن است یا نه؟ گفت: همیشه این احتمال هست اگرچه اختلافات جدی میان طرف‌های مذاکره‌کننده وجود دارد. این اختلافات همچنین در مورد اقداماتی است که طرف دیگر نیز باید به‌کار گیرد. آنها تاکنون بسته این اقدامات را که می‌تواند برای ما رضایت‌بخش باشد همان‌گونه که ما پیشنهاد داده‌ایم، ارایه نکرده‌اند. لازم است که آنها راه‌های جدی‌تری را برای رسیدگی به نگرانی‌های ما آماده کنند .



                    وی افزود: منظور من تنها تحریم‌ها نیست بلکه برنامه اقدام مشترک که ما سال گذشته در ژنو به آن دست یافتیم شامل عناصری بود که نیازمند همکاری به ویژه در زمینه انرژی هسته‌ای، همکاری به منظور دسترسی ایران به بازارهای بین‌المللی انرژی و تمام اقداماتی است که برای این اهداف لازم است. برای دستیابی به توافقی که نهایی و جامع باشد باید توازن برقرار شود و تحمیل در اینجا ممکن نخواهد بود .



                    ظریف علاوه بر این در پاسخ به سوال خبرنگار سی‌ان‌ان که گفت دستیابی به چنین توافقی در آمریکا ساده نخواهد بود چون تنها رییس‌جمهور در مورد لغو تحریم‌ها تصمیم‌گیری نمی‌کند، بیان کرد: شما می‌دانید که این کار در ایران نیز ساده نیست چون هیچکس در ایران وجود ندارد که بتواند یکجانبه تصمیم بگیرد. ما هر دو، جوامعی با احزاب و عقاید مختلف داریم. من فکر می‌کنم پیچیدگی سیستم آمریکا ممکن است وجود داشته باشد اما چیزی که کمتر از آن مطلعید، پیچیدگی سیستم در ایران است. ما نیز یک جامعه چندحزبی داریم. از آنجایی که مردم ایران از چگونگی رفتار آنها (آمریکا) با ما اطمینان خاطر ندارند دارای عقاید و دیدگاه‌های متفاوتی هستند .




                    وزیر امورخارجه کشورمان ادامه داد: چیزی که برای من ضروری و مهم است این است که به ویژه طرف آمریکایی ما بفهمد تحریم‌ها هیچ چیزی به دست نیاورده است. به نظر شما در طول 10سال گذشته به ویژه طی سه، چهار سال اخیر این شیفتگی در مورد تحریم‌ها چه دستاوردی داشته است؟ آمریکا چه چیزی به دست آورده است؟ تنها رنجش مردمی را در پی داشته که قادر نبودند با پول خود دارو تهیه کنند اما در ازای 200 سانتریفیوژی که ما در ابتدای اعمال تحریم‌ها در اختیار داشتیم به 20 هزار سانتریفیوژ تبدیل شده است. این چیزی است که در نتیجه تحریم‌ها حاصل شده است .



                    ظریف اظهار کرد: من فکر می‌کنم لازم است که کنگره آمریکا نگاه خود را تغییر دهد و به شرایط جهان به‌گونه‌ای دیگر نگاه کند؛ بنابراین ما می‌توانیم این جهان را تغییر دهیم چون قوانین گذشته دیگر کارساز نیست.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #9355
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا گفت که غنی سازی اورانیوم توسط ایران می تواند منجر به مسابقه تسلیحات هسته ای در خاورمیانه شود.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      وال استریت ژورنال نوشت: هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا گفت که غنی سازی اورانیوم توسط ایران می تواند منجر به مسابقه تسلیحات هسته ای در خاورمیانه شود.

                      به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، کلینتون با حضور در برنامه فرید زکریا در شبکه ی سی ان ان گفت: من به شدت معتقدم که ایران یا باید غنی سازی اندکی داشته باشد یا برای حداقل مدت طولانی غنی سازی نداشته باشد، چراکه براین باورم این مسئله می تواند موجب مسابقه تسلیحاتی شود.

                      وزیر خارجه سابق آمریکا در بخش دیگری از این گفتگو بیان داشت: پوتین به طور غیرمستقیم در قبال سرنگونی هواپیمای مالزی مسئول است.

                      هیلاری کلینتون درباره بحران اوکراین گفت به نظر من در برخورد با تهدیدات در اروپا ، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با چالشهای مشابهی که همه رؤسای جمهوری در آمریکا با آن روبرو هستند، مواجه است.

                      وی افزود: آمریکا روشن است که منافع زیادی در کمک به حفظ صلح و امنیت در اروپا دارد و ما ائتلافی رسمی برای این کار داریم که همان ناتو است. اما بیشتر کاری که ما می توانیم انجام دهیم و رئیس جمهور خواهان آن است ، به مشارکت کامل دوستان اروپایی ما نیاز دارد.

                      وزیر خارجه سابق آمریکا اضافه کرد: شکی نیست ولادیمیر پوتین رئیس جمهور آمریکا به طور غیرمستقیم با حمایت از ستیزه جویان در شرق اوکراین و فراهم کردن تسلیحات پیشرفته برای آنها و همچنین حضور نیروهای ویژه روسیه و ماموران اطلاعاتی این کشور در تحولات شرق اوکراین، در قبال سرنگونی هواپیمای مالزی مسئول است. بنابر این لازم است که ما تحریمها علیه روسیه را تشدید کنیم. آمریکا در این خصوص گامهایی برداشته است اما اروپا تمایلی به این تحریمها ندارد. آنها نیز باید بدانند که لازم است در برابر ولادیمیر پوتین موضعی قاطع بگیرند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #9356
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا:
                        خب، آزادسازی 2.8 میلیارد دلار از پول های ایران، در شرایطی که این کشور به خاطر تحریم ها بی پول شده، بدین معناست که تهران به فعالیت های خود در غزه ادامه می دهند.
                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پولتیکو نوشت: مایک راجرز رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا ضمن انتقاد از دولت اوباما بابت آزادسازی 2.8 میلیارد دلار از پول های ایران ادعا کرد که این پول ها برای کمک مالی به حماس استفاده می شود.

                        به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این نماینده جمهوریخواه با حضور در برنامه «فیس د نیشن» شبکه ی «سی بی اس» گفت: ایران علنا در روزنامه هایش اعلام می کند که حماس را در نوار غزه تسلیح می کند.

                        وی افزود: ایرانی ها با سلاح های خود از حزب الله در سوریه و از حماس در نوار غزه حمایت می کنند.

                        این عضو مجلس نمایندگان آمریکا اضافه کرد: خب، آزادسازی 2.8 میلیارد دلار از پول های ایران، در شرایطی که این کشور به خاطر تحریم ها بی پول شده، بدین معناست که تهران به فعالیت های خود در غزه ادامه می دهند.

                        دولت اوباما هفته ی گذشته اعلام کرد که با تمدید مذاکرات هسته ای اجازه دسترسی ایران به 2.8 میلیارد دلار را می دهد.

                        در همین حال جمهوریخواهان سنا به دنبال ارائه لایحه ای در جهت جلوگیری از آزاد سازی پول های ایران توسط کاخ سفید هستند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #9357
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          وزیر دفاع اسبق آمریکا: ملک عبدالله از من خواست تا آمریکا حمله نظامی گسترده علیه ایران کند /در این دیدار کنترل اعصابم را از دست دادم

                          وزیر دفاع اسبق آمریکا در کتاب خاطراتش تاکید می‌کند که پادشاه عربستان از وی خواسته تا آمریکا عملیات نظامی گسترده‌ای علیه ایران به اجرا درآورد.

                          به گزارش نامه نیوز، پایگاه خبری عراقی المسله بخش‌هایی از کتاب «وظیفه: خاطرات وزیر در جنگ» که خاطرات رابرت گیتس وزیر دفاع اسبق آمریکا را منتشر کرد که در فصل پنجم این کتاب با عنوان «پس از جنگ عراق، جهان پیچیده» به خاطراتش از دیدار با ملک عبدالله پادشاه عربستان در تابستان سال 2007 پس از نشست شرم الشیخ می‌پردازد.

                          گیتس در کتابش درباره این دیدار که کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه وقت آمریکا هم در آن حضور داشته می‌نویسد: این دیدار یکی از مهمترین دیدارهایم با مقامات سیاسی در طی سال‌های متمادی بوده است و تنها دیدار که در آن کنترل اعصابم را از دست دادم.دلیل این مسئله این بود که ملک عبدالله از من به عنوان وزیر دفاع آمریکا خواست تا آمریکا یک حمله نظامی گسترده علیه ایران به اجرا درآورد که تنها به اهدافی که مشکوک به انجام فعالیت‌های هسته‌ای است، محدود نباشد و توان نظامی ایران را هدف قرار دهد.

                          طی این دیدار ملک عبدالله تاکید کرد که اگر آمریکا دست به این حمله نظامی نزند عربستان تصمیاتی یک جانبه و مستقل از آمریکا اتخاذ می‌کند تا از منافعش دفاع کند.

                          گیتس که در دوره ریاست جمهوری جورج بوش و باراک اوباما وزیر دفاع آمریکا بوده و قبل از آن نیز ریاست سازمان سیا را بر عهده داشت و در زمان ریاست جمهوری بوش پدر هم روابط نزدیکی با رئیس جمهور و جیمز بیکر وزیر امور خارجه وقت آمریکا داشت در ادامه درباره دیدار تاریخی‌اش با پادشاه عربستان می‌نویسد: پادشاه عربستان از آمریکا می‌خواست که جوانان آمریکایی را برای اهداف ریاض و سیاست‌های عربستان در منطقه خلیج فارس به میدان با ایران بفرستد آنچنان که آمریکایی‌ها بدون شک گروگان سیاست‌های عربستان هستند.

                          این مقام بلند پایه سابق آمریکا در ادامه تصریح کرد: ملک عبدالله در این دیدار گفته که آمریکا در نگاه کشورهای منطقه عربی به حکومتی ضعیف تبدیل شده است.

                          گیتس هم در پاسخ به ملک عبدالله با اشاره به اینکه در حالی که از مواضع پادشاه عربستان عصبانی شده تاکید کرده که تا زمانی که ایران به آمریکا و متحدانش حمله نکند جنگی در کار نخواهد بود و اگر رئیس جمهور هم چنین تصمیمی بگیرد وی از سمتش کناره گیری خواهد کرد به ویژه پس از جنگ عراق در سال 2003 و بکار گیری نیروهای نظامی آمریکایی تنها برای دفاع از آمریکا، ملتش و منافعش است.

                          وی همچنین به پادشاه عربستان گفته که «انضباط و حکمت در تصمیم گیری برای عملیات نظامی نشانه قدرت است نه نشانه ضعف، نباید این واقعیت را درباره قدرت آمریکا دستکم بگیرید و کسانی همچون آلمان‌های نازی، امپراطوری ژاپن و اتحاد شوروی قدرت آمریکا را دستکم گرفتند دیدید که چه سرنوشتی داشتند.»

                          رابرت گیتس این دیدار را ناامید کننده عنوان می‌کند و می‌افزاید: برای دومین بار که با پادشاه عربستان 4 سال بعد دیدار کردم، وی همچنان از نامشخص بودن موضع آمریکا در قبال ایران ابراز سردرگمی می‌کرد.

                          به گزارش فارس، وزیر دفاع سال‌های آخر ریاست جمهوری بوش پسر در فصلی دیگری از کتاب خودش تصریح می‌کند که در آن برهه از نفوذ زیاد اسرائیل و عربستان سعودی در ساختار تصمیم گیری در کاخ سفید و تمایلشان برای عملیات نظامی علیه ایران قبل از پایان ریاست جمهوری بوش نگران بوده و همچنین از همراهی دیک چنی معاون وقت رئیس جمهور با این مسئله هم که با رهبران تل‌اویو و ریاض روابط نزدیکی داشت، نگران بود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #9358
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            رایس: پیشرفت‌های معناداری در موضوعات کلیدی برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفته است
                            مشاور امنیت ملی آمریکا در همایش رهبران سازمان‌های یهودی گفت پیشرفت‌های معناداری در موضوعات کلیدی برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفته است.
                            خبرگزاری فارس: رایس: پیشرفت‌های معناداری در موضوعات کلیدی برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفته است


                            به گزارش خبرگزاری فارس، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا در همایش رهبران یهودی که در واشنگتن برگزار شد درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 اظهار نظر کرد.

                            به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کاخ سفید، خانم رایس در خلال این نشست که با حضور برخی مقامات آمریکایی، نمایندگان کنگره و سران سازمان‌های مهم صهیونیستی برگزار شد گفت هنگامی که رهبران تهران به وضوح از نابود کردن اسرائیل سخن می‌گویند، آمریکا دلیل دیگری برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به بمب هسته‌ای دارد.

                            وی افزود: «ما با رهبری اوباما فشارهای اقتصادی و دیپلماتیک بی‌‌سابقه‌ای به ایران وارد کرده‌ایم.»

                            رایس با ادعای اینکه واشنگتن ایران را به پای میز مذاکره آورده و با آن توافق هسته‌ای امضا کرده است گفت این توافقنامه برای اولین بار طی دهه گذشته برنامه هسته‌ای ایران را به عقب رانده است.

                            این مقام کاخ سفید سپس به وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران پرداخت و گفت دو طرف «پیشرفت‌های معناداری در برخی موضوعات کلیدی» داشته‌اند، اما در برخی موضوعات دیگر اختلاف نظر دارند.

                            رایس تصریح کرد کشورهای 1+5 بر همین اساس تصمیم به تمدید مهلت مذاکرات تا تاریخ 24 نوامبر (سوم آذرماه) گرفته‌اند.

                            رایس خاطرنشان کرد: «هدف ما روشن است: دست‌یابی به توافقی جامع و قابل راستی‌آزمایی که می‌تواند به جهان اطمینان خاطر بدهد ایران به بمب هسته‌ای دست نخواهد یافت.»

                            رایس تأکید کرد: «بگذارید دو موضوع را به صراحت بگویم؛ اول اینکه ما تحت هیچ شرایطی توافق هسته‌ای بد با ایران را نمی‌پذیریم، حتی اگر این به معنای عدم دست‌‌یابی به توافق باشد. و دوم اینکه ما هر کاری که لازم باشد را برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به بمب هسته‌ای انجام خواهیم داد.

                            انتهای پیام/م.

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....NXm4j38m.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #9359
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              وال‌استریت ژورنال: آمریکا خواستار تسریع ارسال کالاهای انسانی به ایران شده است
                              روزنامه وال‌استریت ژورنال مدعی شده آمریکا از شرکت‌های اروپایی خواسته روند ارسال کالاهای انسانی به ایران را تسریع کنند.
                              خبرگزاری فارس: وال‌استریت ژورنال: آمریکا خواستار تسریع ارسال کالاهای انسانی به ایران شده است


                              به گزارش خبرگزاری فارس، یک روزنامه آمریکایی مدعی شده واشنگتن از شرکت‌های اروپایی خواسته روند ارسال کالاهای انسانی به ایران را تسریع کنند.

                              وال‌استریت ژورنال گزارش داده چند ماه پیش که تنش بر روابط دیپلماتیک بین تهران و غرب سایه افکنده بود مقامات آمریکایی از شرکت‌های اروپایی مشتاق برای بازگشت به ایران می‌خواستند با گامهایی آهسته در این راستا گام برداند.

                              این گزارش، می‌افزاید امروز، واشنگتن این شرکت‌ها را برای نشان دادن سرعت عمل ترغیب می‌کند.

                              مقامات آمریکایی طی هفته‌های گذشته به برخی از شرکت‌های اروپایی سر زده و از آنها خواسته‌اند فروش کالاهای پزشکی به ایران را تسریع کنند.

                              مدیران برخی از شرکت‌های تولیدکننده دارو و کالاهای پزشکی (از جمله شرکت بزرگ زیمنس) و یک مقام آمریکایی می‌گویند مقامات واشنگتن طی هفته‌های گذشته از آنها خواسته‌اند در راستای درخواست ایران اقدام به فروش این کالاها به ایران بکنند.

                              یک مقام آمریکایی گفت: «بعد از آنکه ایران برخی شرکت‌های دارویی خاص را مشخص کرد ما به اطلاع این شرکت‌ها رساندیم که کانال پرداخت پول برای آنها باز است.»

                              *احتمال دارد جزئیات بیشتری به این خبر افزوده شود*

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Oh4OwyYJ.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #9360
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                جروسالم پست:
                                فرودگاه اسرائیل بسته شده، آن وقت آمریکا به ایران قطعات هواپیما می دهد!

                                عصر پنجشنبه "روون ریولین" به عنوان دهمین رئیس (رژیم) اسرائیل سوگند یاد کرد درحالی که درگیری های غزه باعث شد این مراسم بدون سرو صدای مرسوم برگزار شود.
                                روزنامه جروزالم پست نوشت: عصر پنجشنبه "روون ریولین" به عنوان دهمین رئیس (رژیم) اسرائیل سوگند یاد کرد درحالی که درگیری های غزه باعث شد این مراسم بدون سرو صدای مرسوم برگزار شود.

                                به گزارش «تیک»، در ادامه این گزارش آمده است: از جمله کسانی که در این مراسم غایب بودند می توان به اعضای عرب کنست اشاره کرد.

                                این در حالیست که در کنار تحولات غزه و اسرائیل هفته گذشته مدت مذاکرات هسته ای ایران با گروه پنج به علاوه یک تمدید شد. اکنون سانتریفوژهای ایران تا 24 نوامبر به چرخش ادامه می‌دهند. علاوه بر آن شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز قطعنامه ای را برضد اسرائیل تصویب کرد که خودداری اسرائیل را در پایان دادن به اشغال طولانی مدت سرزمین های اشغالی فلسطین ازجمله شرق بیت المقدس و نقض گسترده، نظام مند و آشکار حقوق بشر و آزادی های اساسی افراد در سرزمین های اشغالی را به شدت محکوم می کرد. این اتفاق بلافاصله پس از آن روی داد که دستور منع پروازها به فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در تل‌آویو صادر شد.

                                در ادامه این گزارش آمده است: در همین زمان به عنوان بخشی از برنامه لغو تحریم‌های‌ ایران شرکت بوئینگ برای تامین قطعات و ارائه خدمات با شرکت ایران ایر قراردادی به امضا رساند. از طرف دیگر هند هم روز پنجشنبه قسط نهایی 550 میلیون دلاری درآمد نفتی ایران را پرداخت کرد.

                                ریولین در سخنرانی خود پیام صریحی برای دشمنان اسرائیل داشت: شما نمی توانید ما را شکست دهید. سخنان وی به غزه اشاره داشت اما آنچه او و غرب نباید حتی برای لحظه‌ای نادیده بگیرند، بدون توجه به نتایج جنگ کنونی، ایران است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X