آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mrouzbehi
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 219

    #7846
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    واقعا اینا از جون ملت چی میخوان یه یارانه بدن و ملت هیچی نگن بعد هر غلطیم دلشون بخواد بکنن واقعا متاسفم نونشونو میکنن تو خون ملت بدبخت.

    نظر

    • نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

      #7847
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط ashkan zandi;495935[COLOR=#ff0000 پست شده است
      ]خیلی دلم میخواد کمی حرف بزنیم تا آگاهیتونو ببرم[/COLOR] بالا اما قانع شدم که نمیشه با شما و امثال خط فکری شما که کاملا هم مشخصه حرف زد چون در هر صورت حرف حرف شماست و این از اسم کاربریتون مشخصه که خیلی وطن پرستید و این قدر ادعاتون میشه ولی خدای نکرده باز جنگی اتفاق بیفته من و امثال من خاک وطن رو حفظ میکنیم تا پیروزیش برای شما باشه.
      ایشالا روزی میرسه متوجه حرفام میشید

      موفق باشید
      شب بخیر عزیز

      لطفا اگر میشه با هم تماس بگیریم تا من از جهل در بیایم

      اگر دلیلی دارید حرفی بنده رو نقد بفرمایید

      شما فکر میکنید وطن پرستی به ایدی است

      یا اندیشه نوام چامسکی

      از کجا به این نتیجه رسید که من اگر جنگ بشه فرار میکنم و دوما

      منافعی به جیب من میاد

      من نه کار دولتی دارم نه عضو جایی هستم برای خودم کار میکنم و شغل ازاد دارم

      این ادعا رو میشه توضیح بدید لطفا

      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

      نظر

      • مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

        #7848
        مذاکرات در مسير درست قرار دارد


        مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران با گروه 1+5 در پاسخ به این سوال که چرا در این دور مذاکرات که قرار بود به نگارش متن منجر شود این اتفاق نیفتاد؟ گفت: از ابتدا می دانستیم این مذاکرات بسیار سخت خواهد بود و فاصله میان دیدگاههای دو طرف به اندازه ای است که نزدیک شدن آن دو نیاز به زمان طولانی ابتکارات و تلاش دارد. به گزارش پایگاه اراده ملی از واحد مرکزی خبر ، سید عباس عراقچی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما افزود: در طول سه دوره مذاکرات گذشته در وین سعی کردیم دیدگاه ها به هم نزدیک شود موضوعات مختلف بر روی میز است که هر کدام شاخه های مختلفی دارد و باید درباره همه آنها تفاهم شود. وی گفت: احساس ما این بود از دور چهارم مذاکرات قادر خواهیم بود وارد نگارش متن شویم و تفاهمات بر روی کاغذ بیاید اما مشخص شد اختلافات هنوز به قوت خود باقی است و نیاز به مذاکرات بیشتری برای نزدیک تر کردن دیدگاه ها دارد .



        عراقچی افزود: در این دور مذاکرات فشرده ای در همه سطوح انجام شد هم دو جانبه و همه چند جانبه برای نزدیک کردن دیدگاه ها اما نتیجه این شد که هنوز آماده نوشتن متن نیستیم و نمی شود انتظار داشت درچند جلسه مذاکره بتوان به تفاهم رسید . وی افزود: درباره متن هیچ پیشرفت ملموسی نداشتیم در قسمت شکلی متن تقریبا به نگاه مشترک رسیدیم که عنوان توافق چه باشد. روی مقدمه متن کمی کار کردیم که شامل اصول راهنمای توافق است توافق ژنو کار ما را در این باره آسان کرد. مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران با گروه 1+5 گفت: دیدگاه ها در مورد مقدمه به هم نزدیک شد اما درباره اصل توافق درباره اینکه چه موضوعات و زمان بیشتری باید باشد بحث کردیم و کمی فضای مشترک در این باره داریم . عراقچی افزود: اما قسمت اصلی که همان محتواست بحث های مفصلی کردیم اما پیشرفتی نکردیم و این عجیب و غریب نیست همه مذاکرات گسترده این چنین است. جدی هستیم که مذاکرات را ادامه دهیم آخر خرداد دور بعدی مذاکرات است شاید قبل از آن همه بصورت فوق العاده مذاکراتی برگزار کنیم. وی تاکید کرد: تلاش می کنیم در گام بعد پیشرفت داشته باشیم . توافق ژنو کلیات بحث را مشخص کرد اما این مشخصه ها را تبدیل به توافق کردیم کار سنگینی است.



        عراقچی گفت: توافق ژنو غنی سازی ما را با محدودیت هایی که منطبق بر نیاز ایران باشد پذیرفته است یکی از کارهای فعلی این است که این محدودیت ها را مشخص کنیم . وی اظهارداشت: درخصوص راکتور تحقیقاتی اراک توافق ژنو می گوید باید نگرانی های مربوط به این نیروگاه برطرف شود اما اینکه چگونه برطرف شود جای بحث است . در باره راکتور آب سنگین نگرانی هایی وجود دارد چون راه ساده ای برای رسیدن به بمب اتمی است ما معتقدیم می توان ازطریق فناوری این نگرانی را از بین برد برای مثال تولید پلوتونیوم را به حداقل برسانیم اما ماهیت آب سنگین اراک باید حفظ شود این جزو خطوط اصلی ماست. وی گفت: جلسات متعدد کارشناسی میان دو طرف برگزار شد اما هنوز باید روی راه حل ها کار کرد . عراقچی افزود: دو طرف به صراحت گفته اند رازداری شدید را در مذاکرات دنبال می کنند از این رو فضا برای گمانه زنی فراهم شد. طبیعی است خبرنگاران و تحلیل گران واردگمانه زنی و حدس زدن شوند. وی گفت: توصیه می کنم ازاین گمانه زنی ها خودداری شود و تحت تاثیر آن هم قرار نگیرند. عراقچی افزود: بیشتر این گمانه زنی ها بویژه در خارج از کشور باهدف مشخصی انجام می شود وتلاش می کنند به مذاکرات جهت دهند و عقاید خود را تحمیل کنند . گمانه زنی های داخل کشور هم هیچ یک کمکی به این مذاکرات نمی کند.



        وی گفت: برای مثال درباره نیروگاه اراک استفاده از فناوری می تواند نگرانی ها را برطرف کند ونیاز به بحث فنی جدی دارد که در حال انجام است و گمانه زنی کمکی نمی کند . مذاکره کننده ارشد تیم هسته ای افزود: اطمینان می دهم هیچ کدام از طرحها که ارائه شده قدرت راکتور اراک را کاهش نمی دهد مضحک است که می گویند قدرت نیروگاه از 40 به ده مگاوات کاهش می یابد چنین چیزی نیست و آنهایی که این موضوع را رواج میدهند اهداف دیگری دارند. عراقچی گفت: اختلافات در همه موضوعات وجود دارد دقیق نمی توان گفت چه تعداد موضوع است برخی موضوعات به شاخه های مختلف تقسیم می شود. مهم تعداد موضوعات نیست بلکه مهم این است که درباره همه باید تصمیم گیری کنیم. وی افزود: درباره همه موضوعات اختلاف نظر وجود دارد و در مورد هیچکدام به تفاهم نرسیدیم توافق حاصل نمی شود مگر اینکه روی همه موضوعات تفاهم شود تفاهم بر روی یک یا چند موضوع ایجاد نمی شود بلکه باید روی همه موضوعات تفاهم شود.وی تاکید کرد: پیشرفت محسوسی در مذاکرات اخیر نداشتیم اما فضای مذاکرات جدی است هنوز خطوط قرمز دو طرف در برخی موارد با هم تلاقی دارند . عراقچی گفت: طرف مقابل ما تاکنون تصمیمات سختی گرفته اند دادن امتیاز غنی سازی به ایران تصمیم سختی بود و بازهم باید تصمیم سختی بگیرند از جمله کنار گذاشتن ابزار تحریم و تهدید این 2 ابزار هرگز کاری نمی کند ملت ایران به زبان تکریم و احترام جواب می دهد .



        وی افزود: براساس قوانین بین الملل حقمان را از کسی نمی خواهیم بلکه می خواهیم به حق و حقوق ما احترام گذاشته شود. حتما به دنبال توافق و تفاهم هستیم البته تفاهمی که حقوق ملت ایران را تامین کند و با این هدف پیش می رویم اصول ما تغییر نکرد و ثابت است و به دنبال سیاست بازی و کاسب کاری نیستیم . عراقچی گفت: حقوقی برای ملت ما وجود دارد و خط قرمز اول ما تثبیت این حقوق است و از آن کوتاه نمی آئیم . از ابتدای مذاکرات ژنو هم این خطوط را بیان کردیم و از این خطوط و اصول کوتاه نخواهیم آمد . وی افزود: غنی سازی باید ادامه یابد مواد از کشور خارج نخواهدشد راکتور اراک آب سنگین هم باقی خواهد ماند . عراقچی گفت: امیدواریم به توافق برسیم اگر حتی به توافق نرسیم فاجعه ای رخ نمی دهد . ترجیح ماست که تا 30 تیر به توافق برسیم اگر برسیم خوب است اما اگر به توافق نرسیم به تلاش ادامه خواهیم داد. اگر تا پایان یک سال هم به توافق نرسیدیم خوب نرسیم اصول وحقوق مردم ما برای ما بسیار مهم است . عراقچی گفت: اگر به توافق هم نرسیم علت آن را با جزئیات به مردم خواهیم گفت .زیاده خواهی خصلت قدرتهای بزرگ است و مقاومت در مقابل زیاده خواهی خصلت مردم ایران و طبیعی است در مذاکرات با زیاده خواهی مواجه می شویم و ما در مقابل آن ایستادگی خواهیم کرد. وی افزود: پذیرفتیم که در برنامه هسته ای خواهان اعتمادسازی کنیم و در این اعتماد سازی ممکن است محدودیت ها و نظارت های موقتی را قبول کنیم و البته آنچه که نیاز ماست ادامه می یابد. عراقچی در ادامه گفت: مذاکرات از نظر ما در مسیر درستی قرار دارد و با این مسیر می توان به تفاهم رسید به شرطی که در طرف مقابل واقع بینی وجود داشته باشد . وی افزود: یکی از خطوط قرمز ما دانش فنی ماست وعاملی نمی تواند ما را محدود کند و در بحث تحقیق و توسعه متوقف نمی شویم .



        عراقچی گفت: علم وفناوری متعلق به ایران است و کسی نمی تواند جلوی آن را بگیرد از نظر ما تحقیق و توسعه به معنای عام در حوزه هسته ای جزو مسایلی است که قابل مصالحه نیست . وی افزود: باید میان برنامه های دفاع کشوی و موضوع پی ام دی تفاوت قایل شد برنامه های دفاعی کشور به هیچ وجه موضوع مذاکره نبوده و نیست ونخواهد بود اما پی ام دی یا ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران موضوعی دیگر است برخی ادعاها وجود دارد که گذشته برنامه هسته ای ایران ابعاد نظامی داشت که کاملا غلط و کذب است . عراقچی گفت: از آنجا که به خود و برنامه مطمئن هستیم مشکلی از این جهت برای همکاری با آژانس بین المللی اتمی نداریم اما اینکه به این بهانه بازرسی هایی از جاهایی که ضرورت ندارد شود نمی پذیریم . مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان افزود: براساس توافق پارسال به سوالات آژانس پاسخ می دهیم آخرین موضوع چاشنی های انفجاری هسته ای بود که اعلام کردند که ایران بر روی آن کار کرده است. ما به سئوالات آژانس در این باره پاسخ روشن دادیم و پاسخ می دهیم. عراقچی گفت: اجازه نمی دهیم به بهانه سئوالات گذشته سوء استفاده شود و به مسایل دیگر گره زده شود. وی افزود: همه مصمم هستند تا قبل از پایان شش ماه توافق نهایی حاصل شود احتمالا در چند روز آخر قبل از پایان شش ماه اگر توافق حاصل نشود برای تمدید شش ماه دوم چاره اندیشی می شود.



        عراقچی گفت: هیچ وقت به نیات طرف های مقابل خوشبین نبوده ایم و ادامه مذاکرات همواره با این نگاه بدبینی بود اما به نتیجه امیدواریم اینکه طرف مقابل ما جدی است یا خیر باید بگویم تاکنون نشانه ای که حاکی از آن باشد که آنها جدی نیستند ندیدیم ما همه حرکت های آنها را تحت نظر داریم . وی افزود: اگر حرکتی را شاهد باشیم که حاکی از عدم صداقت و عدم وجود اراده سیاسی برای تفاهم نهایی شود روی رفتار ما تاثیر خواهد گذاشت و مطابق با آن رفتار می کنیم . عراقچی در پاسخ به اینکه آیا ممکن است در گفتگوی آینده وزرا بیایند برای مذاکره؟ گفت: این احتمال پیش بینی شده است و انتظار می رود این 6 کشور با صدای واحد با ما مذاکره کنند و هماهنگ باشند و وظیفه این هماهنگی با خانم اشتون است . یک نگرانی داریم و به خانم اشتون گفتیم که درست است ما با اشتون مذاکره می کنیم اما حاضر نیستیم یک مذاکره را دو بار انجام دهیم . وی افزود: این حادثه در توافق ژنو رخ داد و یکی از اعضای گروه مقابل این بازی را شروع کرد و توافق را متوقف کرد و ما به خانم اشتون گفتیم این وظیفه شماست که هماهنگی را میان خود ایجاد کنید و معقول نیست ما روی متنی تفاهم کنیم و کسی زیر ان بزند. عراقچی گفت: به آنها گفتیم این موارد نباید دوباره اتفاق بیافتد ممکن است در مقطعی لازم باشد وزرای خارجه شش کشور در مذاکرات حضور یابند و مسیر مذاکره این موضوع را مشخص می کند .


        فیلم کامل گفتگوی ویژه خبری:
        http://eirib.ir/engine/download.php?id=54911
        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

        نظر

        • ashkan zandi
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1134

          #7849
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
          شب بخیر عزیز

          لطفا اگر میشه با هم تماس بگیریم تا من از جهل در بیایم

          اگر دلیلی دارید حرفی بنده رو نقد بفرمایید

          شما فکر میکنید وطن پرستی به ایدی است

          یا اندیشه نوام چامسکی

          از کجا به این نتیجه رسید که من اگر جنگ بشه فرار میکنم و دوما

          منافعی به جیب من میاد

          من نه کار دولتی دارم نه عضو جایی هستم برای خودم کار میکنم و شغل ازاد دارم

          این ادعا رو میشه توضیح بدید لطفا
          من جسارت نکردم شما در جهلید
          اگه اینطور برداشت کردید شرمنده

          نظر

          • Mehdi1400
            ستاره دار(19)
            • Jul 2013
            • 2938

            #7850
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

            خوشبختانه بی‌نتیجه‌ ماند! (یادداشت روز)

            4- بعد از توافقنامه تحمیلی ژنو و برملا شدن ابعاد تخریبی آن که نه‌فقط علیه برنامه هسته‌ای کشورمان بلکه علیه اقتدار نظام اسلامی ایران تدارک دیده بودند، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با نسخه‌ای که در آن «خطوط قرمز» و غیرقابل انعطاف‌ نظام به وضوح ترسیم شده بود عازم وین شد. براساس این خطوط قرمز، (1) تحقیق و توسعه R&D غیرقابل مذاکره بود، (2) بر لغو تمامی تحریم‌ها به صورت یکجا و نه تدریجی در توافق نهایی تاکید شده بود، (3) درباره ظرفیت غنی‌سازی ایران، نیاز کشورمان - و نه نظر حریف- ملاک و معیار بود، (4) حفظ ماهیت راکتور آب سنگین اراک مورد تاکید قرار گرفته بود. (5) ورود حریف به عرصه دفاعی و نظامی ایران ممنوع اعلام شده بود و...
            نسخه یاد شده، دشمن را که هرگز انتظار روبرو شدن با آن را نداشت، ابتدا حیرت‌زده و سپس عصبانی کرد تا آنجا که در مواردی کار به مشاجره لفظی کشید. حریف در آغاز کار انتظار داشت آنچه هیئت ایرانی روی میز گذارده است، مصرف چانه‌زنی داشته باشد ولی هنگامی که با اصرار غیرقابل‌انعطاف تیم ایرانی بر خطوط قرمز مورد اشاره روبرو شد، آرزوهایی را که پیش از آن و از مسیر نیویورک تا وین پرورانده بود، بر باد رفته دید... و مذاکرات وین 4 که می‌توانست به شدت آسیب‌رسان باشد، با شکست روبرو شد و تلاش همه‌جانبه و چندماهه اخیر حریف خوشبختانه بی‌نتیجه ماند.
            به یقین تیم محترم هسته‌ای کشورمان باید از این که با تدبیر یاد‌شده، حریف را ناکام گذارده است، خشنود باشد، که هست، مانند همه مردم این مرز و بوم.

            حسین شریعتمداری
            به نظر میرسه مشروح مذاکرات به دست برادر حسین رسیده
            با این خطوط قرمزی که میگن راه زیادی تا توافق وجود داره

            نظر

            • شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

              #7851
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              دوستان حواستون باشه مذاكرات هسته اي هرگز به يك توافق جامع نخواهد رسيد اگر به خاطر اين مسئله سهم مي خريد پس به فكر فروش فوري باشيد به نظرم تازه واردها بهتره سهم هاي بنيادي بخرند تا سهم هاي خيالي ،سهمهاي خيالي سهم هايي هستند كه اگرها زياد دارند مانند خ....ها، ممكن است خوب شوند و ممكن است دوباره به خاك سياه بنشينند بنابراين من توصيه مي كنم كه با چشمان باز خريد كنيد.
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

              نظر

              • لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

                #7852
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                اینا به نوکر جیره خوارشون شاه رحم نکردن

                اینو بدون اگر کوتاه بیایم باید یک عمر سواری بدیم

                همانطور که ژاپن داره میده

                المان هنوز هم داره به اسراییل غرامت میده بابت یهودی که تو ارژانتین دنیا امده و نمیدونسته جنگ جهانی چیه

                عزیز برای یکبار هم شده کتاب نبرد من

                هیتلر رو بخون

                توافق بد یعنی فاجعه

                فکر میکنی المان از سر جنون جنگ دوم جهانی رو راه انداخت

                یا علتش توافق بد در پایان جنگ جهانی اول بوده

                شاید امروز 30 میلیون منتظر ازدواج باشن


                ولی در ان صورت نه تاک میمونه نه تاکنشان

                شما تضمین بده ما کوتاه بیایم انها دست از سر ما برمیدارن

                من با حرف شما بگم صد درصد موافقم

                شما برید به پوتین بگید این امریکاییها ادمهای خوبی هستن کوتاه بیا

                برو کلاهک های هسته ایت رو تحویل بده بهت یک جایزه نوبل صلح هم میدن

                ببین بهت چی میگه

                دوست عزیز من حاضرم از گرسنگی ببیرم ولی رفاه با چاکر منشی و نوکر صفتی نداشته باشم

                شما حاضری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                دوست عزیز صحبت سر حقه

                کسی که به حق اولیه ات احترام نمیذاره چه تضمینی است تا بذاره تو رفاه و ازدواجت برسی

                کسی که حاضر نشد سوخت بده تا دارو درست بشه (حتما این بیمارها ادمهای این سرزمین نیستن )

                سادگی باور کنیم هویچ های مورد اشارش رو

                شما در امریکا 50 میلیون کارتون خواب بدبخت بیچاره داری میدونستی اینو

                ما تو جنگ 8 ساله از 40 تا کشور اسیر داشتیم میدونی معنی این یعنی چی

                من هم دلم و دینم ایران و مردمانش ولی اونا نشون دادن راه نوکری عاقبتش تو کنفرانس گوادلوپ ختم میشه

                راه قوی شدن

                هنوز داریم میریم و تجربه میکنیم

                به امید خدا با عزت ایران تموم میشه
                جناب اقای چامسکی، خدا قوت
                لطفا میشه انشاهای بلند بالاتونو در یک جای دیگه مثلا فروم شخصی بنویسید و اینهمه از جانب ملت ایران مایه نگذارید. جسارتا بنده با بیشتر مطالب و تفسیرهای شما مخالفم و سیاست هسته ای رو کاملا اشتباه میدونم اما اینهمه از جانب ملت ایران و با این انشاهای خسته کننده قلم نمیزنم. خواهش میکنم کمی رعایت دیگران را بکنید.
                نظر خود را بگویید اما خلاصه و خواهشا کمی مودبانه
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                نظر

                • لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

                  #7853
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

                  خوشبختانه بی‌نتیجه‌ ماند! (یادداشت روز)


                  1- در آخرین ساعات روز جمعه - به وقت تهران - معلوم شد مذاکرات سه روزه ایران و 5+1 در وین، خوشبختانه بی‌نتیجه مانده است. شاید تصور شود استفاده از قید «خوشبختانه» برای اعلام شکست و بی‌نتیجه ماندن مذاکرات هسته‌ای وین4، نامتعارف و «بدبینانه» است ولی این واقعیت قابل تردید نیست که مذاکرات هسته‌ای به دلایلی که پیش از این بارها گفته و نوشته‌ایم، هرگز به نتیجه مطلوب نمی‌رسد، اگرچه این مذاکرات دستاوردهای غیرهسته‌ای دیگری دارد که ادامه آن را توجیه می‌کند.
                  پیش‌بینی درباره بی‌نتیجه بودن مذاکرات نه فقط پیچیده نیست بلکه نیم‌نگاهی گذرا به چالش یازده‌ ساله اخیر از یکسو و اهداف استراتژیک اعلام شده آمریکا نسبت به ایران اسلامی از سوی دیگر به وضوح نشان می‌دهد که ایران و حریف با دو نگاه متفاوت و در مواردی متضاد به این چالش و مذاکرات برخاسته از آن می‌نگرند. اکثر مسئولان محترم کشورمان با خوشبینی به مذاکرات می‌نگریستند تا آنجا که کلید حل بسیاری از مشکلات را در آن می‌دیدند. طیف یاد شده با این تصور- بخوانید توهم - که آمریکا و متحدانش نسبت به صلح‌آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران تردید دارند برای جلب اعتماد حریف دست به تلاش گسترده‌ای زدند که در برخی از موارد با «وادادگی» نیز همراه بود. غافل از آن که طرف مقابل نسبت به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای کشورمان کمترین تردیدی ندارد و با توجه به چالش یازده ساله و بازرسی‌های پی در پی و همه جانبه، اساسا نمی‌توانست و نمی‌تواند کمترین تردیدی داشته باشد. اما، در آن سوی ماجرا آمریکا و متحدانش به فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و چالش پدید آمده در این میان، باعنوان یک «گروگان» می‌نگریستند و این چالش را اهرم مناسبی برای مقابله با موجودیت نظام اسلامی - و نه برنامه هسته‌ای آن - تلقی کرده و می‌کنند.
                  ما و حریف با این دو نگاه و هدف متضاد دور میز حاضر می‌شدیم بنابراین، به آسانی قابل درک بود که مذاکرات در تمامی مراحل و موارد آن از اجلاس اکتبر 2003 تهران - 29 مهرماه 1382- گرفته تا نشست اخیر وین‌4 نمی‌توانست و نمی‌تواند به نتیجه برسد، چرا که نتیجه مطلوب آمریکا و متحدانش نه فقط توقف فعالیت هسته‌ای ایران، بلکه به قول «دیویدفروم» در CNN، تضعیف موقعیت ایران اسلامی با دو هدف پلکانی تعریف شده بود. ابتدا، «تغییر رفتار» و سپس «تغییر ساختار» نظام. از این روی به آسانی قابل درک بود که برخلاف آنچه برخی از مسئولان محترم تصور کرده و هنوز هم می‌کنند، «اعتماد‌سازی» حلقه مفقوده حریف نبود که در جریان مذاکرات به دنبال آن باشد. و به قول «جرج فریدمن» مسئول شورای راهبردی استراتفورد آمریکا «مشکل اصلی ما با ایران، برنامه هسته‌ای این کشور نیست. مشکل آن است که ایران نشان داده است نه فقط بدون حمایت آمریکا، بلکه در حال درگیری و تخاصم با آمریکا می‌توان قدرت برتر تکنولوژیک و نظامی منطقه بود و همین الگو، بهار عربی- بخوانید انقلاب‌های اسلامی - در خاورمیانه و شمال آفریقا را در پی داشته است».
                  بعد از اجلاس پاریس میان ایران و تروئیکای اروپایی - انگلیس، فرانسه و آلمان - در آبان‌ماه 83- نوامبر 2004 - در جلسه‌ای پیش‌بینی کرده‌بودیم که حریف پرونده هسته‌ای کشورمان را به شورای امنیت سازمان ملل می‌فرستد و یکی از مسئولان مذاکره‌کننده وقت با تعجب آمیخته به اعتراض گفته بود، چرا؟! و پاسخ شنیده بود که حریف برنامه هسته‌ای ایران را گروگان گرفته و «اعتمادسازی»! بهانه است. سه ماه بعد، اروپایی‌ها با صراحت اعلام کردند که تضمین عینی - OBJECTIVE GUARANTY - مورد نظر ما در اجلاس پاریس، توقف کامل فعالیت هسته‌ای ایران است و در پی آن فعالیت‌های هسته‌ای تعلیق شده را - به دستور حضرت آقا - از سر‌گرفتیم و پرونده کشورمان برخلاف بند C از ماده 13 اساسنامه آژانس به شورای امنیت سازمان ملل ارسال شد و بعدها آقای البرادعی اعتراف کرد که انتقال پرونده به شورای امنیت یک تصمیم سیاسی بوده است و نه یک اقدام فنی و حقوقی.
                  دراین‌باره و برای اثبات این واقعیت که حریف با نگاه براندازی تدریجی جمهوری اسلامی ایران پای میز مذاکره می‌نشیند، دهها نمونه دیگر نیز می‌توان ارائه کرد که پیش از این به مواردی از آن پرداخته‌ایم و فهرست این نمونه‌ها مثنوی هفتاد من کاغذ است.
                  2- توافقنامه ژنو، برخلاف ادعای اولیه تیم محترم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان و اظهارات جناب دکتر روحانی که آن را تسلیم قدرت‌های بزرگ جهانی در مقابل ایران! معرفی کرده بودند، مجموعه‌ای از امتیازاتی بود که متأسفانه با گشاده‌دستی آمیخته به وادادگی به حریف داده بودیم و وعده‌های نسیه‌ای که با هزار شرط و شروط و اما و اگر فقط قول آن را داده بودند. خوشبختانه هیجان کاذب ناشی از این توافقنامه که برخی از مسئولان محترم به توهم آفریده بودند خیلی زودتر از آنچه انتظار می‌رفت فرو نشست و کسانی که منتقدان توافقنامه را «بی‌سواد»! معرفی کرده بودند و از جمله، کیهان را به دلیل ارزیابی منفی از توافقنامه، با اسرائیل همسو! دانسته بودند، چاره‌ای جز اعتراف ضمنی به این واقعیت تلخ نداشتند که حریف کلاه ‌گشادی سرشان گذاشته است.
                  حریف اما، با این توهم که مطابق توافقنامه ژنو، از یکسو، چالش را حداقل تا 25 سال دیگر- و به نوشته نیویورک تایمز، دستکم تا 50 سال دیگر- کش خواهد داد و از سوی دیگر، زمینه را برای گام‌های بعدی نظیر اشراف کامل اطلاعاتی بر چرخه نظامی و علمی جمهوری اسلامی ایران و نهایتا فرسایش تدریجی نظام فراهم آورده است پای میز مذاکرات وین 4 حاضر شد. غافل از آن که در این سو به قول روزنامه آمریکایی یو.اس.ای‌تودی « با یک ابرحریف - SUPER OPONENT- به نام آیت‌الله‌خامنه‌ای روبروست که نقشه راه دشمن را می‌داند و در میان مردم خود از اعتماد آمیخته به اعتقاد برخوردار است.»
                  همین‌جا باید گفت؛ تیم محترم مذاکره‌کننده کشورمان به تعبیر واقع‌بینانه و حکیمانه حضرت‌آقا فرزندان انقلابند و همه فرزندان انقلاب در پی حراست از اسلام و انقلاب و حمایت از منافع ملی کشورشان هستند و هرگز دست به سازش و خدای نخواسته خیانت نمی‌آلایند. ولی بعید نیست که فرزندان انقلاب در مواردی ساده‌انگاری کرده و به خاطر خوشبینی مفرط، سرشان کلاه برود! که با عرض پوزش، رفته است.
                  حالا نوبت پاسخ به این پرسش است که چرا مذاکرات «وین 4» بی‌نتیجه مانده و با شکست روبرو شد و چرا نگارنده از این شکست با واژه «خوشبختانه» یاد می‌کند؟ بخوانید! به احتمال زیاد با نگارنده موافق خواهید بود.
                  3- آمریکا و متحدانش که از توافقنامه ژنو و مفاد تحمیلی آن سرمست بودند، با این توهم که در ادامه مذاکرات، کار را یکسره خواهند کرد برای حضور در اجلاس وین آماده شده بودند و پیشنهادهای ذلت‌باری تحت پوشش‌های قانون‌نما و من‌درآوردی نظیر «گریز هسته‌ای - BREAK OUT»، طرح پیشگیری از « ابعاد نظامی احتمالی- PMD»، «تدوین رژیم بازرسی‌های ویژه فراتر از پروتکل الحاقی و تصویب آن از سوی شورای امنیت سازمان ملل در قالب یک قطعنامه لازم‌الاجرا»، «دسترسی گسترده و بی‌قید و شرط به تمامی مراکز نظامی جمهوری اسلامی ایران در پوشش کمیسیون ویژه بررسی‌های سازمان ملل آنسکام» که سال 1991 درباره عراق به تصویب رسانده بودند و...، را به عنوان برگ برنده برای قرار دادن روی میز مذاکره آماده کرده بودند و هرگز در دورترین افق ذهن خویش هم تصور نمی‌کردند که این‌بار مذاکره‌کنند‌گان ایرانی در این سوی میز مذاکره نسخه‌ای از همان «ابرحریف» در دست دارند که باطل‌السحر ترفندهای یاد شده است.
                  درباره مفاد مورد اشاره در شماره‌های بعدی توضیح خواهیم داد و بر همگان آشکار خواهد شد که حریف برای ایران اسلامی چه خواب خطرناکی دیده بود.
                  4- بعد از توافقنامه تحمیلی ژنو و برملا شدن ابعاد تخریبی آن که نه‌فقط علیه برنامه هسته‌ای کشورمان بلکه علیه اقتدار نظام اسلامی ایران تدارک دیده بودند، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با نسخه‌ای که در آن «خطوط قرمز» و غیرقابل انعطاف‌ نظام به وضوح ترسیم شده بود عازم وین شد. براساس این خطوط قرمز، تحقیق و توسعه R&D غیرقابل مذاکره بود، بر لغو تمامی تحریم‌ها به صورت یکجا و نه تدریجی در توافق نهایی تاکید شده بود، درباره ظرفیت غنی‌سازی ایران، نیاز کشورمان - و نه نظر حریف- ملاک و معیار بود، حفظ ماهیت راکتور آب سنگین اراک مورد تاکید قرار گرفته بود. ورود حریف به عرصه دفاعی و نظامی ایران ممنوع اعلام شده بود و...
                  نسخه یاد شده، دشمن را که هرگز انتظار روبرو شدن با آن را نداشت، ابتدا حیرت‌زده و سپس عصبانی کرد تا آنجا که در مواردی کار به مشاجره لفظی کشید. حریف در آغاز کار انتظار داشت آنچه هیئت ایرانی روی میز گذارده است، مصرف چانه‌زنی داشته باشد ولی هنگامی که با اصرار غیرقابل‌انعطاف تیم ایرانی بر خطوط قرمز مورد اشاره روبرو شد، آرزوهایی را که پیش از آن و از مسیر نیویورک تا وین پرورانده بود، بر باد رفته دید... و مذاکرات وین 4 که می‌توانست به شدت آسیب‌رسان باشد، با شکست روبرو شد و تلاش همه‌جانبه و چندماهه اخیر حریف خوشبختانه بی‌نتیجه ماند.
                  به یقین تیم محترم هسته‌ای کشورمان باید از این که با تدبیر یاد‌شده، حریف را ناکام گذارده است، خشنود باشد، که هست، مانند همه مردم این مرز و بوم.

                  حسین شریعتمداری
                  چند پرسش از جناب اقای شریعتمداری مد ظله العالی

                  1- چرا زمانی که رفیق شفیق شما اقای احمدی نژاد اصرار به مذاکره با امریکا در همه زمینه ها ( نه فقط هسته ای ) داشت چنین موضعی اتخاذ نکردید؟
                  2- چرا زمانی که احمدی نژاد آن نامه های رسوا را به جرج بوش نوشت و نه تنها هیچ نتیجه ای نگرفت بلکه عزت ملتی را خدشه دار نمود چیزی نگفتید؟
                  3- چرا از تمامی سیاست های مخرب 8 سال پیش دفاع نمودید؟
                  4- ایا تصدیق نمی کنید که با همان توافق مقدماتی که زیر نظر رهبری بوده، تورم کاهش یافته و کمی رونق اقتصادی پیدا کرده ایم.
                  5- آیا حاضرید بخاطر مسایل هسته ای که تبعاتی همچون بیکاری گسترده، تورم وحشتناک، پایین امدن سن فحشا، گرانی ارز و مسکن و غیره داشته، باز هم همین راه را ادامه دهید. اگر اری لطفا از خودتان مایه بگذارید و نه مردم چون پاسخ مسایل هسته ای و نظرشان را در انتخابات ریاست جمهوری داده اند و نماینده شما یعنی اقای جلیلی رای اندکی اورد
                  6- حال اگر توافق دایمی شود انگاه چه تحلیل آبکی دارید؟
                  7- در رابطه با پرسش 5، چرا دولت سوییس در سال 89 حساب بانکی شما به مبلغ 334 میلیون یورو را مسدود نموده و اسناد ان را نیز منتشر کرد؟ البته طبق آن لیست که اکثر روزنامه های دنیا منتشر کرده بودند ( به غیر از داخلی های بیچاره) شما تنها نبودید و بسیاری از مسوولین طراز اول نظام و سرداران سپاه نیز نامشان درج شده بود.

                  با سپاس
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                  نظر

                  • نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

                    #7854
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    این بحث ها راه به جایی نمیبره دوستان!
                    اونی که داره اونجا پشت میز مذاکره میکنه خیلی خیلی خیلی از منو شما آبدیده تر و حرفه ای تره و نوک قله ی سیاست ایران وایساده!
                    بنابراین مجادله و لج و لجبازی و بحث ،فقط تاپیک رو از رسالت اصلی خودش خارج میکنه هیچ تاثیری هم بر مذاکرات اونها نداره!!
                    ما هیچ کاره ایم فعلا!
                    فقط باید بشینیم و نظاره کنیم ببینیم سرانجام چی میشه!؟
                    و دعا کنیم برای صلح روزافزون ملت ها،به دور از اختلافات مذهبی و فرهنگی...
                    انشالله که بهش برسیم.
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                    نظر

                    • احمدخان
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2032

                      #7855
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      شبندر خان
                      بابا سر نخواستنت دعواست هی میایی اینجا ؟
                      امریکا زیر با خواسته های ایران میرود و کولی هم میدهد

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #7856
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        تکذیب همکاری هسته‌​ای ایران و کره شمالی

                        گروه سياسي:​ یک مقام مسوول در وزارت امور خارجه کره شمالی هر گونه همکاری کشورش با تهران در خصوص توسعه برنامه‌ هسته‌یی ایران را رد کرد.
                        به گزارش سایت اونلی لبانون" onlylebanon.net" این مقام مسوول گفت که کشورش همکاری با تهران در خصوص توسعه برنامه ‌هسته‌یی ایران ندارد. اظهارات این مقام کره شمالی در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اثنای سفر اخیرش به ژاپن مدعی شده بود که بین پیونگ یانگ و تهران در خصوص اجرای برنامه‌ هسته‌ ای ایران همکاری وجود دارد.

                        این مقام مسوول با اشاره به این سخنان نتانیاهو گفت که رژیم صهیونیستی می‌کوشد تا به هر بهانه‌ای نگاه جامعه جهانی را که عملکردهای آن را در زمینه توسعه شهرک‌سازی‌ها و شکست مذاکرات صلح محکوم می‌کند، به سمت دیگری بکشاند. به نوشته این سایت، وزارت امور خارجه کره شمالی معتقد است که رژیم صهیونیستی بر خلاف همه قوانین بین‌المللی به سیاست‌های توسعه‌طلبانه‌اش ادامه می‌دهد در حالی که باید به تحقق صلح در خاورمیانه و تبدیل آن به منطقه‌ای عاری از سلاح هسته‌یی بدون هیچ شرطی، کمک کند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #7857
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          انتخابات در سراسر سوریه جز شهر رقه برگزار می شود
                          تهران - ایرنا - انتخابات ریاست جمهوری سوریه 13خرداد در سراسر این کشور برگزار می شود و رقه تنها شهری است که رای گیری در آن انجام نمی گیرد، زیرا تروریست های مسلح در این شهر حضور دارند.
                          !!!!!
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7858
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            پژوهشگر دانشگاه نیویورک:

                            ایران دست بالاتر را در مذاکرات دارد
                            تهران - ایرنا - پژوهشگر دانشگاه شهر نیویورک با اشاره به پایان نشست اخیر ایران و 1+5 در وین بدون حصول توافق برای نگارش پیش نویس نهایی، گفت: انتظار نبود شش ماهه بتوانند همه مشکلات خود را حل کنند، اما اگر آنها را بازیگر منطقی بدانیم، شرایط طرفین تغییراتی کرده است و ایران دست بالاتر را دارد.
                            ایران دست بالاتر را در مذاکرات دارد

                            سعید قاسمی نژاد در این زمینه افزود: زمانی که مذاکرات آغاز شد، ایران و بشار اسد در سوریه مشکلات زیادی داشتند، اما اکنون تهران دست بالا را دارد و رییس جمهوری سوریه تقریبا مطمئن است که دوباره رییس جمهور خواهد شد.

                            پژوهشگر دانشگاه سیتی نیویورک در گفت وگو با بی بی سی اظهارکرد: نکته دوم این است که در آغاز مذاکرات، وضع اقتصادی ایران به شدت وخیم و درآستانه ورشکستگی بود و و دسترسی بسیار محدودی به ارز داشت، اما اکنون این مشکل را تا حدودی حل کرده است.

                            قاسمی ادامه داد: ایران توانسته خود را از پرتگاه دور کند و سطح فروش نفت خود را به شدت افزایش دهد.

                            وی گفت: نکته سوم این که رابطه آمریکا و روسیه در آغاز مذاکرات عادی بود، اما اکنون شرایطی بسیار بحرانی را سپری می کند که می تواند به بخش هایی از حکومت در ایران کمک کند تا به این نتیجه برسند در شرایط کنونی امتیاز بیشتری بخواهند.

                            قاسمی اضافه کرد: نکته چهارم این است که خود اوباما هم در عرصه سیاست های داخلی و هم سیاست خارجی مشکلات زیادی دارد و کنگره آمریکا بر سر مساله بنغازی در لیبی نظاره گر عملکرد او خواهد بود و در روزهای آینده این موضوع به مساله ای داغ بدل می شود، زیرا برچسب شکست را بر سیاست خارجی آمریکا می زند.

                            پژوهشگر دانشگاه سیتی نیویورک گفت: اوباما در وضعیت ضعیفی قرار دارد و نیاز دارد به نتیجه ای (در مذاکرات با ایران) برسد بنابراین اگر بشنویم تهران خواسته های بیشتری داشته، غیر منطقی نخواهد بود.

                            قاسمی نژاد با طرح این فرضیه که ایران برنامه هسته ای خود را در حدی می خواهد که در صورت ضرورت، قابلیت حرکت به سمت نظامی را داشته باشد، افزود که با توجه به ضعف دولت اوباما در عرصه داخلی و خارجی، این دولت بیشترین امتیاز را به تهران خواهد داد و خواسته ایران در این مذاکرات حذف تحریم ها همزمان با برخورداری از برنامه هسته ای است.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #7859
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              ظریف: توافق جامع هسته‌ای هنوز ممکن است/تصاویر نادرست غربی‌ها باید از بین برود
                              محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران دو روز بعد از پایان بدون پیشرفت ملموس مذاکرات وین 4 گفت: توافق جامع هسته‌ای هنوز ممکن است.
                              خبرگزاری فارس: ظریف: توافق جامع هسته‌ای هنوز ممکن است/تصاویر نادرست غربی‌ها باید از بین برود


                              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران، دو روز بعد از پایان بدون پیشرفت ملموس مذاکرات وین 4 گفت: انعقاد توافق جامع هسته‌ای هنوز ممکن است.

                              وی افزود: کار در وین سخت و دشوار است اما با این وجود توافق ممکن است.

                              وزیر خارجه ایران تاکید کرد که تصاویر نادرست باید حذف شوند و فرصت نباید آنگونه که در سال 2005 از دست رفت از دست برود.

                              ظریف در صفحه توئیتر خود نیز نوشت: از مذاکرات بسیار دشوار و فشرده وین بازگشتیم. توافق هنوز ممن است اما توهمات باید از بین برود.

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....GANY6mqv.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • Metalman
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 98

                                #7860
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط دوستار پست شده است
                                متالمن عزيز يه سوال دارم پستتون را خواندم يعني شما فکر مي کنيد اينقدر وضع ايران خرابه که حاضر با هر مساله اي کنار بيايد ويا اينکه بالاخره غرب انقدر خرخره ايران را فشار ميدهند ووقتي ايران زير بار نرفت غرب که کوتاه مي ايد مفاد توافق به گونه اي است که از ترکمن چاي بدتره وبه نظر شما از چاله در امدن به چاه افتادن نيست

                                غربي ها يکسري سوال داشتند که در قالب توافق ژنو و توسط آژانس پاسخ گرفتند... يکسري هم نگراني از اورانيوم 20 درصد داشتند که ايران مقدار زيادي را تبديل به سوخت کرد فعلا تا حدودي خيالشان راحت است.


                                حالا مي خواهند توافق کنند اما مي خواهند امتيازات بيشتري بگيرند بنابر اين مي خواهند ايران را در تنگناي زماني قرار دهند و اين امتيازات را کسب کنند چرا که بر خلاف گفته هاي ديپلمات هاي ايراني که ما عجله نداريم اتفاقا ما خيلي هم عجله داريم.
                                ما یک اشتباهی کردیم فریب امریکایی ها را خوردیم رفتیم طرف هسته ای شدن انها هم تا مرحله اخر برنامه را چیده و اماده داشتند. حالا ماهی را هر وقت از اب بگیریم تازه است و از چاله به چاه نیست. اقای روحانی می گفت اینها در زمان مذاکرات به ما می گفتند که فلان نقشه در فلان کشو در فلان ساختمان است!

                                نظر

                                در حال کار...
                                X