آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #9391
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    با سلام این گفته های عراقچی نشان می دهد که از 4 ماه زمان تعین شده برای مذاکرات هسته ای 2 ماه همین طوری برای تفریحی تمام می شود نشت مجمع عموعی سازمان ملل از شهریور آغازمی شود تا تیم مذاکره کننده ایرانی برود آنجا می شود 20 شهریور و شروع به گفتگو کنند می شود 30 شهریور اگر واقعا این مهلت 4 ماهه برای تمام گروه ها ایران و غرب مهم بود از همین زمان ها شروع می کرند برای گفتگو حتما مهم نیست باز هم سر کاریم و بازی از نوع !!!



    نسخه چاپيارسال به دوستان
    عراقچی در جمع خبرنگاران:
    مذاکرات ایران و 1+5، احتمالا در حاشیه نشست مجمع عمومی / از نظر تهران عدد یک رقمی برای زمان‌بندی اجرای گام نهایی کفایت می‌کند
    عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای اعلام کرد که به احتمال زیاد در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، مذاکرات هسته‌ای بین ایران و 1+5 برگزار می‌شود.
    خبرگزاری فارس: مذاکرات ایران و 1+5، احتمالا در حاشیه نشست مجمع عمومی / از نظر تهران عدد یک رقمی برای زمان‌بندی اجرای گام نهایی کفایت می‌کند


    به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای اعلام کرد که به احتمال زیاد در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، مذاکرات هسته‌ای بین ایران و 1+5 برگزار می‌شود.

    عباس عراقچی افزود از فرصتی که وجود دارد و همه هیات‌ها و وزرا در نشست مجمع عمومی حضور دارند استفاده خواهیم کرد.

    وی یادآور شد قبل از آن ممکن است یک یا دو جلسه دیگر به صورت دو جانبه بین آقای ظریف و خانم اشتون یا سطح پایین‌تر و به‌صورت چندجانبه (کارشناسی)، داشته باشیم.

    عراقچی با بیان اینکه رایزنی‌ها ادامه دارد خاطرنشان کرد، مذاکرات پیچیده و مفصل است.

    وی در پاسخ به این پرسش که جلسات قبل از نیویورک در کجا برگزار خواهد شد، گفت که در اروپا، در وین یا ژنو و بر اساس تنظیم وقت و برنامه‌ریزی برگزار می‌شود.

    آقای عراقچی در خصوص موارد اختلافی بین ایران و 1+5 اظهار داشت، از آخرین باری که در وین مذاکره کردیم مذاکره دیگری نداشتیم و همانجا تصمیم گرفته شد که هیات‌ها طی دو تا سه هفته در خصوص مذاکرات ارزیابی داشته باشند و راه حل پیدا کنند و دوباره مذاکرات ادامه داشته باشد.

    معاون وزیر خارجه در خثوص بازه زمانی اجرای گام نهایی توافق نامه ژنو خاطرنشان کرد، طرف مقابل ما خواهان زمان طولانی و ما خواهان زمان کوتاه هستیم و اینکه دقیقا به چه عددی – یک رقمی یا دو رقمی – برسیم موضوع مذاکره است.

    وی تصریح کرد از نظر ما عددی یک رقمی کفایت می‌کند.

    انتهای پیام/

    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....D2s9gcr7.dpuf
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • hamidirche
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 120

      #9392
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      واشنگتن پست:تیم هسته ای ایران در آستانه پیروزی است

      واشنگتن پست نوشت: دولت اوباما توافق هسته ای با ایران را چهار ماه دیگر تمدید کرد، اما آیا کسی باور می کند که 1/5 ماه از الان، تهران با در اختیار داشتن پول بیشتر و انجام تحقیقات بیشتر بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته و برنامه موشکی، برنامه هسته ای خود را تعطیل کند؟ این مضحک و احمقانه است چراکه ایران در آستانه پیروزی در مذاکرات هسته ای است.


      به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، ایران غرب را مجبور به لغو برخی از تحریم ها در مقابل اقدامات قابل برگشت و کوچکی کرده است. براساس توافق ژنو، روزی ایران از تمامی بازرسی‌ها و محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای خود آزاد خواهد شد. در واقع توافق موقت اگر هم حق غنی‌سازی ایران را به رسمیت نشناخته باشد، دست‌کم نشانه بی‌میلی کشورهای غربی برای توقف فعالیت‌های غنی‌سازی تهران است. ایران برگ برنده را در دست دارد.


      بعلاوه، ایران دیگر هراسی از عدم توافق و تشدید تحریم ها ندارد. پرزیدنت اوباما نیز در مسئله تحریم ها طرف ایران را گرفته و سعی در تاخیر در تصویب یا کاهش آنها دارد. ایران ممکن است با لغو تمام تحریم ها مواجه نشود اما می تواند به درستی روی این مسئله حساب باز کند که تحریم ها تشدید نمی شود.


      تهدید نظامی نیز موثر نیست. باراک اوباما که در مقابل سوریه جنگ زده با توان کامل و قدرت اقدام نکرد چه خطر نظامی می تواند برای ایران بوجود آورد؟ واشنگتن توانایی نظامی دارد اما ظاهرا اقدامی نخواهد کرد.


      اکنون مشخص نیست که آیا اوباما قصد تغییر معادلات ایران را دارد یا نه، اما اگر این قصد را داشت، تحلیل‌هایی را که به سود ایران بود تغییر می‌داد. این چیزی است که برخی کارشناسان از جمله دنیس راس، مشاور سابق اوباما بر آن تاکید دارند: دولت اوباما می‌تواند چندین گام موثر برای تقویت موضع خود در پای میز مذاکرات بردارد. از جمله این گام‌ها همکاری نزدیک‌تر با کنگره، مشروط کردن کاهش تحریم‌ها به عقب‌نشینی بیشتر ایران از برنامه هسته‌ای، افزایش اعتبار گزینه نظانی آمریکا و اسرائیل، تقویت مذاکره با متحدان منطقه‌ای و توقیف صادرات سلاح‌های ایران است

      نظر

      • بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

        #9393
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        این توافق شامل همکاری در حوزه ی نفت و گاز، ساخت تاسیسات هسته ای، ماشین الات، کالای های مصرفی و محصولات کشاوری می شود.
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :بلومبرگ نوشت: روسیه و ایران بر روی قرارداد تهاتر نفت در برابر کالا به توافق رسیدند.

        به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، براساس این توافق 5 ساله به منظور توسعه تجارت بین دو کشور، روسیه نفت ایران را خریداری خواهد کرد.

        این توافق شامل همکاری در حوزه ی نفت و گاز، ساخت تاسیسات هسته ای، ماشین الات، کالای های مصرفی و محصولات کشاوری می شود.

        مسئولان کمیسیون تجارت ایران و روسیه در این زمینه 8 تا 10 سپتامبر در تهران بایکدیگر دیدار خواهند کرد.

        براساس این گزارش، در ماه ژانویه اعلام شد مسکو و تهران در حال مذاکره در مورد یک قرارداد تهاتری هستند که شامل صدور روزانه 500 هزار بشکه نفت ایران به روسیه خواهد بود و در مقابل تجهیزات و کالاهای روسی به ایران صادر خواهد شد.


        آمریکا اعلام کرده است که چنین قراردادی «نگرانی های جدی» به وجود خواهد آورد و بر خلاف توافق هسته منعقده بین ایران و قدرت های جهانی خواهد بود.

        نظر

        • PETROLEUM
          Banned
          • May 2014
          • 853

          #9394
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          این توافقنامه میان ایران و روسیه ، خبر بسیار مهمی می باشد و نباید از کنار آن براحتی رد شد :: قرارداد 5 ساله :: اگر باعث تحمیل کالاهای روسی به ایران (و قیمت بالا) نشود ، می تواند گره گشای خوبی باشد

          نظر

          • بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

            #9395
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
            این توافقنامه میان ایران و روسیه ، خبر بسیار مهمی می باشد و نباید از کنار آن براحتی رد شد :: قرارداد 5 ساله :: اگر باعث تحمیل کالاهای روسی به ایران (و قیمت بالا) نشود ، می تواند گره گشای خوبی باشد
            بله

            این یک پوئن مثبت در مذاکرات آتی میتونه باشه

            نظر

            • غفران
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 1123

              #9396
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              امیدوارم ماجرای اوکراین وتحریم روسیه به نفع کشورمان تمام شود
              ژاپن نیز امروز طرح تحریم روسیه را تصویب کرد
              روسیه هم پروازهای اروپائی ازآسمان روسیه را ممنوع کرد که همزمان عبور هواپیماهای باری ومسافری از آسمان کشورمان رکورد زد
              امارات هم خواستار افزایش پروازهای عبوری از آسمان ایران شد(یه مقدارهم بخاطر ترس از داعش)
              ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

              نظر

              • والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

                #9397
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                در اصل توسط غفران پست شده است View Post
                امیدوارم ماجرای اوکراین وتحریم روسیه به نفع کشورمان تمام شود
                ژاپن نیز امروز طرح تحریم روسیه را تصویب کرد
                روسیه هم پروازهای اروپائی ازآسمان روسیه را ممنوع کرد که همزمان عبور هواپیماهای باری ومسافری از آسمان کشورمان رکورد زد
                امارات هم خواستار افزایش پروازهای عبوری از آسمان ایران شد(یه مقدارهم بخاطر ترس از داعش)
                غفران جان یعنی اون قدیماکه پروازهای خارجی همه ازدالانهای پروازی ایران عبورمیکردن ازبرکات سمائی بوده وماقدر نمیدونستیم؟

                نظر

                • مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

                  #9398
                  نتایج تغییر پارادایم در عرصه دیپلماسی


                  دستاوردهای دولت تدبیر و امید در عرصه سیاست خارجی و تحول مناسبات ایران با کشورهای جهان و نهاد‌های بین‌المللی در یک سال گذشته موضوعی است غیرقابل مناقشه. امروز حتی اگر از شهروندی که علاقه چندانی به سیاست ندارد و در پی فراهم کردن شرایط اقتصادی آبرومندانه برای خانواده و آینده‌ای مطمئن و توام با امید برای فرزندان خود است در این باره سوال شود، بی‌هیچ درنگی از رویکرد روحانی در مناسبات خارجی در جریان مبارزات انتخاباتی و به‌خصوص مناظره با دیگر کاندیداها سخن خواهد گفت. انتخابات 24 خرداد 92 نقطه عطف تغییر در دو عنصر اساسی در عرصه مناسبات خارجی کشور بود. اولین تغییر در پاردایم سیاست خارجی بود. اگر پاردایم را آن‌چنان که گفته‌اند «سرمشق و الگوی مسلط و چارچوب فکری و فرهنگی که مجموعه‌ای از الگوها و نظریه‌ها را برای یک گروه یا یک جامعه شکل داده» تعریف کنیم، روحانی در همان زمان مبارزات انتخاباتی چارچوب نظری خود را در عرصه مناسبات خارجی کشور با به‌کارگیری چند کلیدواژه به مردم عرضه کرد.


                  دومین تغییر، راهبرد عملی یا عملیاتی این پاردایم، تغییر در «گفتمان سیاست خارجی» و جایگزینی گزینه «تعامل» به جای رویکرد «تقابل» در هشت سال گذشته بود. درواقع یکی از مهم‌ترین دلایل اقبال مردم به روحانی رویکرد او در سیاست خارجی بود. به بیان دیگر مردم با درک تاثیر سیاست‌های ماجراجویانه در روابط خارجی در اقتصاد و معیشت خود، می‌دانستند که تحول در وضعیت اقتصادی نیز در گرو بازگشت به اعتدال در سیاست خارجی و بهبود روابط با جهان و رفع تحریم‌ها است و لذا با آگاهی از تاثیرات ویرانگر سیاست‌ خارجی 8 سال گذشته، بر گفتمان روحانی در حوزه روابط خارجی مهر تایید زدند و رئیس‌جمهوری را انتخاب کردند که در پی تغییر در رویکردهای روابط ایران با خارج و تنش‌زدایی، اعتمادسازی و تعامل مثبت با جهان است.


                  پیروزی روحانی در انتخابات 24 خرداد 1392 و پیشبرد گفتمانی که در مبارزات انتخاباتی وعده داد بود به سرعت به ثمر نشست و کشور را از وضع نامطلوبی که حاصل رویکرد هشت سال گذشته بود، خارج کرد. استقبال شایان توجه جهان از پیروزی روحانی و پیام‌های تبریک از سوی تقریبا رهبران همه کشورهای جهان، ابتکار دعوت از سران و مسوولان عالی‌رتبه برخی کشورهای جهان برای شرکت در مراسم تحلیف و رایزنی‌های دیپلماتیک برای تشریح شرایط جدید کشور و از همه مهم‌تر حضور پرفروغ رئیس‌جمهور جدید در مجمع عمومی سازمان ملل فرصت‌هایی بود که جملگی در پی حماسه مردم در انتخابات و «نه» بزرگ آنان به گفتمان قبلی برای کشورمان فراهم شد. از این منظر ارتقای جایگاه و منزلت ایران در جهان را می‌توان بزرگ‌ترین دستاورد دولت در عرصه سیاست خارجی دانست، چه آنکه برای سالن‌های خالی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص سازمان ملل متحد و خروج بسیاری از رهبران و مقامات عالی‌رتبه جهان در زمان سخنرانی رئیس‌جمهور کشورمان نمی‌توان هیچ تفسیر خوشایندی برای ملتی بزرگ و باسابقه‌ای بی‌بدیل در تاریخ داشت.


                  اما در عرصه عملیاتی و عناصر محسوس روابط خارجی تغییرات شگرفی را طی یک سال گذشته شاهد بودیم. اولین (و مهم‌ترین) دستاورد در این عرصه برون‌رفت پرونده هسته‌ای کشور از بن‌بستی است که گرفتار آن شده بود. مذاکراتی که طی 6 یا 8 سال گذشته حاصل آن سنجاق کردن چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد و تحمیل تحریم‌های فلج‌کننده و از همه مهم‌تر حصول بی‌سابقه‌ترین اجماع بین‌المللی علیه کشور بود؛ اجماعی که از زمان پیروزی انقلاب و حتی زمان جنگ تحمیلی نیز با این شدت سابقه نداشت. با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید قطار هسته‌ای به ریل اصلی خود بازگشت و در فاصله‌ای کمتر از 100 روز توافق ژنو دنیا را با شگفتی روبه‌رو کرد. اگر از دغدغه‌های «دلواپسان» داخل که با دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حل وفصل پرونده هسته‌ای، دستشان برای مردم رو شد و در واقع دلواپس انزوای بیشتر خود در میان مردم و ناتوانی و عجزشان در بیان توضیح قانع‌کننده برای سیاست هسته‌ای 8 سال گذشته است بگذریم، به جرات می‌توان توافق ژنو و مذاکرات وین را دستاورد بزرگی برای دولت و بالطبع برای نظام در عرصه سیاست خارجی دانست.


                  سال قبل در چنين روزهايي (قبل از انتخابات 24 خرداد) حتي تصور اينكه ايران و آمريكا اين‌گونه فارغ از جنجال‌ها بتوانند دور يك ميز رودرروي هم به گفت‌وگو بنشينند فرضي محال مي‌نمود. فارغ از اختلاف دیدگاه‌هایی که در داخل شاهد آن هستیم، شکست تابو مذاکره با آمریکا، دومین دستاورد بزرگ دولت جدید در روابط خارجی بود. 15 سال پس از آنکه سیدمحمد خاتمی تلاش همتای آمریکایی خود بیل کلینتون در راهروهای سازمان را برای ملاقاتی ولو تصادفی ناکام گذاشت و آمریکا سخن گفت و 3 سال پس از ملاقات جلیلی و ویلیام برنز در حاشیه مذاکرات هسته‌ای که با تكذيب شداد و غلاظ برخی اصولگرایان روبه‌رو شد و آنان پذيرش تابوي مذاکره با آمریکا را بر نمی‌تابيدند، این تابو به گونه‌اي شكسته شد كه گفت‌وگوي بين مقامات عالي‌رتبه ايران و آمريكا به اخباري نسبتا عادي تبديل شده و تعجبي را برنمي‌انگيزد.


                  قبلا در جايي نوشته‌ام كه اگر بزرگ‌ترین دستاورد دور جديد مذاكرات ايران با قدرت‌هاي جهاني موسوم به 1+5 حول مساله هسته‌ای را شكست اين تابو بدانيم، بيراهه نرفته و سخن به گزاف نگفته‌ايم. اينكه چه عامل يا عواملي در اين ديوار بي‌اعتمادي با استحكام بيش از 30 سال شكاف و ترك انداخت موضوع در حد این مختصر نيست و شايد پرداختن به آن در اين مقطع نيز اهميت چنداني نداشته باشد. مهم اين است كه رويكرد مذاكره بين دو طرف براي برون رفت از مشكلات و برطرف كردن موانع حداقل در موضوع پرونده هسته‌اي و دستيابي به توافق، خواست و نيازي دوطرفه بود كه تهران و واشنگتن را به پشت سر گذاشتن فضاي به ‌شدت تيره گذشته وادار كرد.


                  صادقانه باید اذعان کرد که گرفتاری رئیس دستگاه دیپلماسی در مذاکرات هسته‌ای، مجال چندانی را به همسایگان و شاید دیگر موضوعات سیاست خارجی نگذاشته است و چرخ دولت و طبعا وزارت امور خارجه در این وادی هنوز خوب روغن‌کاری نشده است. همسایگان همواره در سیاست خارجی هر کشور از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند؛ به گونه‌ای که برخی از نظریه‌پردازان سیاست خارجی همسایگی را نیمی از سیاست خارجی می‌دانند و اعتقاد دارند که باتجربه‌ترین و قوی‌ترین کادرها و دیپلمات‌ها باید در کشورهای همسایه مامور به خدمت دیپلماتیک شوند. سرعت تحولات پیرامونی کشور و نقش آفرینی بازیگران منطقه‌ای و قدرت‌های فرامنطقه‌ای، در صورت ادامه غفلت دولت می‌تواند عواقب ناگواری برای کشور دربرداشته باشد.

                  جاويد قربان اوغلي - ديپلمات سابق وزارت خارجه
                  یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #9399
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    براساس این قرارداد، تهران 500 هزار بشکه نفت ایران یا به عبارتی یک سوم صادرات نفتی ایران را در قبال تجهییزات و کالاهای روسی دریافت می کند.

                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رویترز با انتشار گزارشی تحت عنوان «روس ها نظرشان را تغییر دادند: شاید اصلا ایران را کمک نکنیم» نوشت: ماه ها مذاکرات نفتی میان ایران و روسیه روز سه شنبه با اعلام مسکو مبنی بر توافق با تهران و سپس پس گرفتن این سخنان به نقطه ی غیرمنتظره ای رسید.

                    به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ماه ژانویه منابع در گفتگو با رویترز بیان داشتند که ایران و روسیه در حال مذاکره بر سر قرارداد تهاتر نفت در برابر کالا هستند که به نوعی تهران را قادر به افزایش صادرات نفتی و ضربه به تحریم های غرب می کند.

                    براساس این قرارداد، تهران 500 هزار بشکه نفت ایران یا به عبارتی یک سوم صادرات نفتی ایران را در قبال تجهییزات و کالاهای روسی دریافت می کند.

                    مقامات روسی و ایرانی بعدها چنین مذاکراتی را تایید کردند اما به مشکلاتی در این خصوص نیز اشاره کردند.

                    از ماه ژانویه، مکو خود تحت تحریم های غرب قرار گرفت. ایران در همین حال گفتگوهای خود با قدرت های جهانی را ادامه داد.

                    روز سه شنبه، الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه و همتای ایرانی اش تفاهم نامه پنج ساله ای را در مسکو امضا کردند که شامل همکاری در حوزه نفت می شد.

                    نواک گفت: براساس پیشنهاد ایران، ما وظیفه ی رد و بدل نفت خام ایران را از جمله در بازار روسیه برعهده می گیریم.

                    نه نوواک و نه تفاهمنامه جزئیاتی در مورد زمان بندی و حجم خرید نفتی ارائه ندادند. نوواک همچنین گفت که این توافق تحریم های بین المللی را نقض نمی کند.

                    با این حال، لحظاتی پس از این سخنان، وزیر انرژی روسیه گفت که سخنان خود را پس می گیرد و بیانیه ای جدید در روز چهارشنبه صادر می کند. او دلیلی برای این اقدام خود ارائه نکرد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #9400
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      افخم: دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 به‌زودی آغاز می‌شود



                      سخنگوی وزارت خارجه گفت: با توجه به این‌که امروز افکار عمومی دنیا نسبت به وقایع منطقه بیدار شده‌اند لازم است تا دولت‌های غربی در سیاست‌های خود در رابطه با حمایت بی ‌چون و چرا از رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند.

                      به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مرضیه افخم در نشست خبری امروز (چهارشنبه) با تبریک روز خبرنگار در پاسخ به سوالی در رابطه با اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر نگرانی در خصوص برنامه هسته‌ای و علاوه بر آن نقض حقوق بشر و فعالیت‌های تروریستی در ایران، خاطرنشان کرد: این اظهارات جدید نیست و اظهارات تکراری مقام‌های آمریکایی است ولی آن چیزی که امروز بیشتر مایه نگرانی است حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی است.

                      وی ادامه داد: آمریکا چشم خود را بر واقعیت‌های منطقه و افکار عمومی بیدار بسته و همچنان به صورت همه جانبه ار رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

                      سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با بیان این‌که آمریکا دچار سوء محاسبه شده است، گفت: حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی آنها را از واقعیت‌های منطقه دور کرده است چرا که رژیم صهیونیستی زندان بزرگی را برای فلسطینی‌ها ایجاد کرده بود ولی در حال حاضر خود زندان‌بان این زندان شده و نکته قابل توجه این است که آمریکا از این زندان‌بان حمایت می‌کند.

                      وی ادامه داد: لازم است این تحولات و واقعیت‌های منطقه را کاملا" واقع‌بینانه و با چشم باز بررسی کنیم.

                      افخم تصریح کرد: ما مسئولان آمریکایی را دعوت می‌کنیم که فقط یک بار تصاویر منشتر شده از فلسطین را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها ببینند. از آنها می‌خواهیم تصاویری که خشم افکار عمومی جهان را برانگیخت، تصاویر زنان، کودکان و قربانیان جنایت‌های رژیم صهیونیستی را یک بار مرور کنند.

                      سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با تأکید بر این‌که امروز ملت‌ها بیدار شده‌اند، گفت: دولت‌های غربی که امروز از افکار عمومی خود هم عقب مانده‌اند باید در سیاست‌های حمایت‌گرانه و همه جانبه خود از رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کنند.

                      وی درباره مذاکرات ایران و 1+5 در زمان تمدید توافق ژنو اظهار کرد: امیدواریم طبق تفاهماتی که به عمل آمده و بر اساس جدول زمانی که هنوز قطعی نشده مذاکرات صورت گیرد. در عین حال اولین دور مذاکرات بزودی شروع خواهد شد.

                      افخم درمورد اعتراض امارات به افراشته شدن پرچم ایران در ابوموسی و پاسخ ایران به این اعتراض به ایسنا گفت: برافراشته شدن پرچم در اجرای اصول حاکمیتی بوده و چنین اظهار نظری از طرف مقامات اماراتی دخالت در امور داخلی ایران است.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • hamidirche
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 120

                        #9401
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                        دیلی تلگراف گزارش داد
                        توافق ایران و روسیه وضعیت برد - برد برای ۲ کشور است/ سقوط سهام شرکت آمریکایی بعد از انتشار خبر توافق تهران - مسکو
                        یک روزنامه غربی در گزارشی تاکید کرد معامله نفتی ایران و روسیه وضعیت برد ـ برد برای مسکو و تهران است و ضربه شدیدی به آمریکا وارد می‌کند.





                        به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه «دیلی تلگراف» ، چاپ انگلیس در گزارشی می‌نویسد: «ولادیمیر پوتین»، رییس جمهور روسیه با عقد قرارداد 20 میلیارد دلاری با ایران، تحریم‌های غرب علیه کشورش را پس می‌زند.
                        بر اساس این گزارش، روسیه با این قرار داد 5 ساله در زمینه‌های مختلفی به ایران کمک می‌کند.
                        هرچند که دولت روسیه شب گذشته خبر عقد قرار داد نفتی با ایران را تا حدی تایید نکرد اما با وجود این چرخش موضع انتشار این خبر به بازارهای آمریکا ضربه ‌زد.
                        شب گذشته با انتشار این خبر ارزش سهام شرکت بزرگ «داو» 139 واحد سقوط کرد.
                        به گزارش دیلی تلگراف، این معاهده موجب خرید روزانه 500000 هزار بشکه نفت خام از ایران خواهد شد.
                        این گزارش افزود: همچنین این قرار داد وضعیت برد-برد برای ایران و روسیه بوده و به تحریم‌های غربی جهت محدودیت در بخش انرژی دو کشور ضربه خواهد زد.
                        براساس این گزارش، وزارت انرژی روسیه اعلام داشته بود که این قرارداد نقض تعهدات بین المللی نیست. شب گذشته دولت روسیه اخبار مربوط به این موضوع را تکذیب کرد اما آن را کامل رد نکرد و تاکید کرد که روز چهارشنبه بیانیه دیگری در این زمینه منتشر خواهد کرد.
                        کاخ سفید نیز پیشتر نگرانی خود را از گفت‌‌و‌گوهای نفتی ایران و مسکو بیان داشته بود.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #9402
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          رابرت اینهورن: به نظر می‌آید در مذاکرات هسته‌ای توافقاتی صورت گرفته

                          چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۷
                          مشاور پیشین وزارت امور خارجه آمریکا در امور منع اشاعه، در مورد پیشرفت‌های حاصل شده در مذاکرات هسته‌ای ایران گفت که به نظر می‌آید توافقاتی صورت گرفته که موجب باز طراحی راکتور هسته‌ای اراک برای تولید پلوتونیوم کم‌تر و تعلیق غنی‌سازی در تاسیسات فردو می‌شود.

                          به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رابرت اینهورن، مشاور پیشین وزارت خارجه آمریکا در امور منع اشاعه و کنترل سلاح در گفت‌وگو با روزنامه جوییش ویک در مورد پیشرفت مذاکرات هسته‌ای ایران اظهار کرد: در مورد برخی موضوعات اصلی مذاکرات هسته‌ای ایران پیشرفت‌هایی حاصل شده است. یکی از مشکلات بزرگ راکتور آب سنگین اراک بود که آمریکا معتقد است برای تولید پلوتونیوم مورد نیاز برنامه سلاح هسته‌ای ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. به نظر می‌آید توافقی برای بازطراحی این راکتور صورت گرفته باشد به گونه‌ای که پلوتونیوم کم‌تری تولید کند تا دیگر کسی در مورد استفاده آن در برنامه سلاح هسته‌ای نگرانی نداشته باشد.

                          او ادامه داد: پیشرفت دیگری که حاصل شده در زمینه تاسیسات غنی‌سازی فردو است. فردو یک تاسیسات زیرزمینی است که گمان می‌رود برای پوشش برنامه سلاح هسته‌ای استفاده می‌شود. پس از مورد توجه قرارگرفتن این تاسیسات از سوی سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و اسراییل، فردو به عنوان یک تاسیسات کوچک غنی‌سازی مورد استفاده بوده است. خواست مطلوب این است که تاسیسات فردو تعطیل شود اما ظاهرا توافقی برای تغییر کارکرد این تاسیسات و تعلیق غنی‌سازی در آن صورت گرفته است.

                          اینهورن در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به تمایل نداشتن ایران برای دستیابی به توافق نهایی و طفره‌رفتن این کشور در مذاکرات گفت: ایران به طور واقعی خواهان دستیابی به توافقی است که لغو تحریم‌ها را در پی داشته باشد و این دلیل اصلی‌اش برای حضور در مذاکرات است. اما ایران به دنبال توافقی است که کم‌ترین محدودیت را برای برنامه هسته‌یی‌اش به همراه داشته باشد. هدف آمریکا نیز این است که در این توافق بیش‌ترین محدودیت‌ها را درخصوص برنامه هسته‌یی ایران و گزینه‌های هسته‌یی‌اش در آینده اعمال کند.


                          اینهورن که هم‌اکنون به عنوان کارشناس ارشد اندیشکده بروکینگز مشغول فعالیت است در مورد رویکرد اسراییل در قبال توافق هسته‌یی‌ ایران بیان کرد:‌ ایران با غنی‌سازی در سطح صفر موافقت نخواهد کرد. سوال این است که آیا این کشور حاضر است برای اطمینان دادن به جامعه بین‌الملل درخصوص ظرفیت هسته‌یی‌اش محدودیتی را در این زمینه بپذیرد.

                          وی علاوه بر این در ارتباط با کاهش تحریم‌های اقتصادی علیه ایران و چگونگی تاثیرات آن یادآور شد که شرکت‌های بسیاری در دنیا برای از سرگیری همکاری اقتصادی با ایران اظهار تمایل کرده‌اند، اما اغلب آن‌ها در انتظار یک توافق کامل و نهایی نشسته‌اند. بنابراین ایرانی‌ها اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه رسیدن به لغو تحریم‌ها حصول یک توافق جامع است.

                          مشاور پیشین وزیر امور خارجه آمریکا در پایان درباره تاثیر حمایت نظامی احتمالی ایران از حماس بر مذاکرات هسته‌یی گفت:‌ به طور قطع تلاش‌های ایران برای حمایت از حماس برای مقابله با اسراییل در مورد انگیزه کلی ایران اطمینان نخواهد داد. با این حال رفتار ایران در منطقه بر آمریکا و جامعه بین‌الملل برای دستیابی به هرگونه توافق هسته‌یی تاثیرگذار خواهد بود.

                          وی با اشاره به ماه‌های باقیمانده از مذاکرات تاکید کرد که اختلافات زیادی باقی است و همه چیز به ایران بستگی دارد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #9403
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            زیبا کلام :پایان آذر به توافق می‌رسیم


                            صادق زیباکلام ،دیدگاه اعضای تیم هسته‌ای کشور مبنی بر حتمی بودن دستیابی به توافق هسته‌ای در پایان آذرماه را تایید کرد و گفت: با رصد کردن اظهارات و دیدگاه‌های مقامات ایرانی و غربی و اعضای تیم 1+5 به این نتیجه می‌رسیم که روزنه امیدی در تونل بن بست هست‌ای کشور گشوده شده است .



                            او افزود: برای نخستین بار دو طرف با پذیرش کاستی‌ها و مشکلاتی که در روند دستیابی به توافق وجود دارد حاضر شده اند که پای میز مذاکره بنشینند و برای بهبود اوضاع برنامه‌ریزی کنند .



                            این استاد دانشگاه با اشاره به اقدام ایران در پذیرش برخی از بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد: این بخشی از توافق منعقد شده میان تهران و 1+5 است که موجب کاهش حساسیت‌ها نسبت به برنامه هسته‌ای ایران شده است .



                            او ادامه داد: این اجازه بازرسی‌ها موجب می شود که پرونده هسته‌ای ایران در پروسه عادی سازی خود قرار گیرد و دیگر بهانه‌ای برای افزایش تحریم‌ها و هجمه‌های بیشتر علیه ما باقی نماند .



                            زیباکلام معتقد است که درک حساسیت‌ها طرف مقابل موجب به رسمیت شناخته شدن حق ایران در برخورداری از دانش صلح‌آمیز هسته‌ای شده است؛ امری که در طول سال‌های گذشته بی‌سابقه بود .



                            او با طرح این مطلب که در بسیاری از موضوعات ایران و 1+5 به دیدگاه مشترکی دست یافتند، خاطرنشان کرد: ما در پروژه آب سنگین اراک و تاسیسات فردو به اتفاق نظر رسیده ایم و در تعداد سانترفیوژها و سطح غنی‌سازی در حال رایزنی‌های بیشتر هستیم .



                            این استاد دانشگاه گفت: با اقدامات صورت گرفته معتقدم که برداشته شدن تحریم ها و توقف اعمال محدودیت‌های اقتصادی عیله ایران در طی ماه‌های آتی غیرممکن نیست .



                            او با اشاره به تامین سوخت نیروگاه بوشهر از سوی روس‌ها اظهار داشت: با این حساب ما نیاز چندانی هم به برخورداری از اورانیوم بیشتر و با درصدهای بالاتر نداریم چرا که پروژه‌های تحقیقاتی و پزشکی ما با اورانیوم در غنای پایین‌تر نیز صورت می‌گیرد
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • hamidirche
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 120

                              #9404
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              دوستان گویا مذاکراتی در حال انجام شدن هست چرا بدون اطلاع رسانی قبلی؟؟؟ دلیل این مذاکرات بدون خبر قبلی چی میتونه باشه؟


                              آغاز رایزنی معاونان ظریف و کری در ژنو/گفت‌وگو درباره موضوعات مورد اختلاف
                              گفت‌وگوهای معاونان وزرای خارجه ایران و آمریکا در ادامه رایزنی‌ها درباره موضوعات مورد اختلاف و بررسی نحوه نزدیک کردن دیدگاه‌های طرفین لحظاتی پیش در شهر ژنو آغاز شد.





                              به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، گفت‌وگوهای هسته‌ای دوجانبه ایران و آمریکا به ریاست معاونان وزرای خارجه 2 کشور لحظاتی پیش در شهر ژنو آغاز شد.
                              این مذاکرات به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان محمدجواد ظریف و ویلیام برنز قائم مقام و وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا برگزار و کارشناسان مرتبط 2 کشور از جمله حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه و رئیس هیأت کارشناسی ایران، جیک سولیوان، جیمز تیمبی مشاور ارشد «وندی شرمن» در امور کنترل تسلیحاتی و منع تکثیر سلاح‌های اتمی، رابرت مالی و پاول ایروین نیز در این مذاکرات حضور دارند.
                              تیم مذاکره کننده ایرانی که برای شرکت در این گفت‌وگوهای یک روزه شب گذشته وارد شهر ژنو شد درباره موضوعات مورد اختلاف و بررسی نحوه نزدیک کردن دیدگاه‌های طرفین با طرف آمریکایی به رایزنی و گفت‌وگو خواهد پرداخت.
                              غنی سازی و میزان آن، راکتور آب سنگین اراک، بازه زمانی اجرای گام نهایی توافق ژنو و تحریم‌ها از جمله موارد اختلافی ایران و گروه 1+5 است. در مذاکرات وین پنج درباره راه‌حل جامع هسته‌ای، کار نگارش متن پیش نویس توافقنامه جامع هسته‌ای آغاز و در وین شش حدود 65 درصد متن به نگارش درآمد، ولی هنوز اختلافات اساسی و کلیدی باقی است.
                              19 خرداد ماه و پیش از پنجمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 درباره راه‌حل جامع هسته‌ای، نیز عراقچی، روانچی و ویلیام برنز و وندی شرمن با حضور هلگا اشمیت در شهر ژنو بر سر یک میز به رایزنی پرداختند که 2 روز به طول انجامید و جمعا 12 ساعت گفت‌وگو کردند.
                              لازم به ذکر است سید عباس عراقچی روز دوشنبه 13 مرداد ماه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال فارس از برگزاری یک یا دو جلسه به صورت دوجانبه بین ظریف و اشتون یا سطوح پایین‌تر، دوجانبه، چندجانبه و در سطح کارشناسی، قبل از برگزاری مذاکرات ایران و 1+5 که قرار است در اوائل سپتامبر برگزار شود، خبر داد و گفت که این نشست‌ها در وین یا ژنو و براساس تنظیم وقت و برنامه‌ریزی‌ها برگزار خواهد شد.
                              عراقچی همچنین از احتمال برگزاری مذاکرات ایران و 1+5 در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خبر داد.
                              در پایان ششمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین درباره گام پایانی توافقنامه ژنو (برنامه اقدام مشترک جامع) و عدم حصول توافق به دلیل اختلافات موجود، طرفین در بامداد روز شنبه 28 تیر ماه توافق کردند که این مذاکرات برای چهار ماه دیگر نیز تمدید شود و قرار گذاشتند که در طی دو تا سه هفته در پایتخت‌هایشان به رایزنی‌های داخلی بپردازند و پس از آن گفت‌وگوها را دوباره از سر بگیرند.
                              معاون وزیر خارجه ایران همچنین پیش از این در خصوص موارد اختلافی بین ایران و 1+5 و اینکه آیا از بعد از مذاکرات وین 6 رایزنی‌هایی در خصوص موارد اختلافی صورت گرفته؟ اظهار داشت: از آخرین باری که در وین مذاکره کردیم مذاکره دیگری نداشتیم و همانجا تصمیم گرفته شد که هیات‌ها طی دو تا سه هفته در خصوص مذاکرات ارزیابی داشته باشند و راه حل پیدا کنند و دوباره مذاکرات داشته باشند.
                              لازم به ذکر است در پایان ششمین دور مذاکرات وین ظریف و اشتون بیانیه مشترکی به شرح زیر صادر کردند:
                              «ما به همراه مدیران سیاسی کشورهای 3+3 به صورت فشرده برای رسیدن به یک برنامه جامع اقدام مشترک با استفاده از شتاب سیاسی حاصل از تصویب و اجرای برنامه اقدام مشترک 24 نوامبر 2013 توسط طرفین تلاش کردیم. ما جلسات مختلف در اشکال مختلف در فضایی سازنده برگزار کرده‌ایم تا به یک راه حل جامع درازمدت مورد توافق مشترک که تضمین کند برنامه هسته‌ای ایران همواره صلح‌آمیز خواهد بود، دست یابیم. گرچه ما پیشرفت‌های ملموسی در برخی از موضوعات داشته‌ایم و مشترکا برای تدوین یک متن برنامه جامع اقدام مشترک کار کرده‌ایم، ولیکن هنوز فاصله قابل توجهی پیرامون برخی موضوعات اساسی باقی مانده است که نیاز به زمان و تلاش بیشتری دارد.از این روز ما به همراه وزرای 3+3 تصمیم گرفته‌ایم که اجرای اقدامات برنامه اقدام مشترک را تا 24 نوامبر 2014 که مطابق با زمانبندی پیش‌بینی‌شده در برنامه اقدام مشترک است، ادامه دهیم. ایران و 3+3 مجددا تأکید می‌کنند که اجرای تمامی تعهداتشان در برنامه اقدام مشترک را به صورت موثر و به موقع ادامه خواهند داد.ما با عزم راسخ برای رسیدن به توافق پیرامون یک برنامه جامع اقدام مشترک در اولین فرصت ممکن جلسات خود را در اشکال مختلف طی هفته‌های آینده برگزاری خواهیم کرد.»
                              ایران و 1+5 در این مذاکرات فشرده‌ در خصوص شرایط و چگونگی تمدید مذاکرات تا 24 نوامبر 2014 (3 آذر 1393) درباره یک سند توضیحی یک صفحه‌ای به صورت غیر رسمی (non-paper) توافق کردند.
                              بر اساس این سند دولت آمریکا متعهد شده است با همان شرایط و ضوابط تفاهم ژنو که در واقع آزادسازی مبلغ 4.2 میلیارد دلار را در مقابل رقیق سازی و اکسیدسازی مواد 20 درصد مقرر ساخته بود، این بار مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون دلار از دارایی‌های مسدود شده جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را ظرف این چهار ماه آزاد کند که اولین قسط آن در تاریخ دهم مرداد ماه آزاد شد.
                              براساس این گزارش، در این سند Non- Paper مقرر شده است که دو طرف به اجرای مؤثر و به موقع اقدامات مندرج در برنامه اقدام مشترک همچنان ادامه دهند.
                              آنگونه که خبرنگار فارس مطلع شده، آمریکا در این سند توضیحی پذیرفته است که پرداخت به موقع این مبالغ را به نحوی ممکن کند که از بروز اشکالات و تأخیراتی که در شش ماهه گذشته رخ داده بود خودداری شود.
                              علاوه بر این کشورهای اروپایی و آمریکا پذیرفتند که در اجرای مؤثرتر لغو تحریم‌های بیمه، شرایطی را در نظر بگیرند که با توجه به کوتاه بودن تمدید چهار ماهه تفاهم ژنو، چنانچه خسارتی در طول دوره چهار ماهه رخ دهد، پرداخت مربوطه بعد از چهار ماه نیز بتواند صورت گیرد. این تـعهد جدیـد از سوی آمریکا اطمینان خاطر بیشتری برای شرکت‌های بیمه‌گذار، به خصوص برای بیمه حمل و نقل دریایی از جمله بیمه نفتکش‌ها برای حمل نفت ایران، ایجاد خواهد کرد و برخی از تردیدهای آنها را پوشش خواهد داد.
                              براساس این سند توضیحی، جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرده است که برنامه از پیش طراحی شده خود را برای تهیه سوخت راکتور تحقیقاتی تهران ادامه خواهد داد و به طور مشخص 25 کیلو از اکسید 20 درصد خود را به صفحه‌های سوخت برای مصرف راکتور تحقیقاتی تهران تبدیل خواهد کرد.
                              ایران همچنین براساس برنامه طراحی شده خود، مواد غنی شده زیر 2 درصد خود را، که اضافات ناشی از فرآیندهای ناقص قبلی می‌باشد، به هگزافلوراید اورانیوم طبیعی برخواهد گرداند تا آماده غنی سازی مجدد شوند.
                              براساس این سند توضیحی یک صفحه‌ای غیر رسمی (non-paper) دو ابهام مشخص در اجرای توافق ژنو که نسبت به نحوه دسترسی آژانس به کارگاه‌های ساخت قطعات و نیز تولید سانتریفیوژهای جدید بود نیز در این سند توضیحی، به گونه‌ای که هیچ تعهدی فراتر از توافق ژنو برای جمهوری اسلامی ایجاد نکند، مرتفع شده است.
                              وزرای خارجه ایران و گروه 1+5 (آلمان، آمریکا، فرانسه،‌ روسیه، چین و انگلستان) به همراه کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سوم آذر ماه سال گذشته (1392) در شهر ژنو به توافقی تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» درباره برنامه هسته‌ای ایران دست یافتند که این توافقنامه در 30 دی ماه همان سال وارد مرحله اجرا شد و 29 تیر ماه پایان شش ماه اول گام نخست این توافقنامه بود.
                              در مقدمه این توافقنامه آمده است: هدف این مذاکرات رسیدن به یک راه حل جامع مورد توافق و بلند مدت است به نحوی که تضمین کند برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح آمیز باقی خواهد ماند. ایران اعلام می‌نماید تحت هیچ شرایطی به دنبال دستیابی یا گسترش سلاح هسته‌ای نیست. راه حل جامع مذکور مبتنی بر این اقدامات اولیه بوده و به یک گام نهایی منجر خواهد شد که دوره زمانی آن مورد توافق قرار گرفته و به رفع نگرانی‌ها می‌انجامد. این راه حل جامع، ایران را قادر می سازد تا به طور کامل از حقوق خود در بهره گیری از انرژی هسته‌ای برای اهداف صلح آمیز بر اساس مواد مرتبط در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و با رعایت تعهدات خود بر طبق معاهده از آن برخوردار شود. این راه حل جامع متضمن یک برنامه غنی سازی با تعریف مشترک و محدودیت‌های عملی و اقدامات شفاف ساز به منظور تضمین ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای می‌باشد. این راه حل جامع به مثابه یک مجموعه منسجم خواهد بود که هیچ بخشی از آن مورد توافق قرار نمی‌گیرد مگر آنکه در مورد تمامی بخش‌های آن توافق حاصل شود. این راه حل جامع شامل یک فرایند متقابل و قدم به قدم می‌باشد و به رفع همه جانبه تمامی تحریم‌های شورای امنیت، تحریم‌های چندجانبه و تحریم‌های ملی مربوط به برنامه هسته‌ای ایران می‌انجامد.
                              در این توافقنامه اعلام شد که گام اول دارای دوره زمانی شش ماهه خواهد بود و با توافق متقابل قابل تمدید می‌باشد. در این دوره همه اعضاء، با حسن نیت، در جهت حفظ فضای سازنده در مذاکرات فعالیت خواهند کرد.
                              انتهای پیام/
                              - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....QUB6918O.dpuf

                              نظر

                              • Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

                                #9405
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                حل اختلافات، محور دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا



                                نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده امریکا دومین دور مذاکرات دوجانبه خود را از لحظاتی قبل در هتل اینترکنتینانتال شهر ژنو سوییس برای حل اختلافات با هدف رسیدن به توافق جامع هسته ای آغاز کردند.

                                به گزارش ایرنا، نمایندگان ایران و آمریکا روز پنجشنبه و در دور اول مذاکرات خود در ژنو به مدت سه ساعت به صورت رودررو و مستقیم مذاکراتی محتوایی و جدی داشتند و پس از آن طرفین برای استراحت و صرف نهار گفت وگوهای خود را متوقف کردند. این مذاکرات از دقایقی پیش از سرگرفته شد.

                                گفت وگوهای دوجانبه هسته ای بین ایران و آمریکا در ژنو در سطح معاونان وزیر امور خارجه دو طرف برگزار شده است.

                                «سید عباس عراقچی» و «مجید تخت روانچی» معاونان وزیر خارجه و اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای از سوی تهران و «ویلیام جوزف برنز» معاون ارشد وزیر خارجه امریکا و «وندی شرمن» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه امریکا از سوی واشنگتن، سرپرستی این مذاکرات را به عهده دارند ضمن اینکه کارشناسان ایران و امریکا نیز در این مذاکرات حضور دارند.

                                یک عضو تیم مذاکره کننده هسته ای صبح پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا هدف از این گفت و گوها را ادامه رایزنی ها درخصوص موضوعات مورد اختلاف، و بررسی نحوه نزدیک کردن دیدگاه های طرفین اعلام کرد.

                                این مذاکرات، نخستین دور مذاکرات در طول دوره تمدید مذاکرات جامع هسته ای است که پس از مذاکرات وین ٦ (دوم تا ١٩ جولای) برگزار می شود.

                                ایران و ١+ ٥ در مذاکرات وین ٦ به دلیل اختلافات بویژه در مورد میزان غنی سازی ایران و طول دوره توافق جامع نتوانستند به توافق برسند و از این رو زمان دوره مذاکرات جامع هسته ای برای رسیدن به توافق نهایی و نیز توافق اولیه ژنو را به مدت چهار ماه تا ٢٤ نوامبر ٢٠١٤ تمدید کردند.

                                تهران پیشنهادهایی علمی و منطقی را به طرف مقابل ارایه کرده است و طرفین در تلاش هستند به مفهوم مشترکی در موضوعات اختلافی از جمله غنی سازی دست یابند.

                                همچنین ایران اعلام کرده است که برای ٥ تا ٧ سال آینده به ظرفیت ١٩٠ هزار سو برای تهیه سوخت نیروگاه اتمی بوشهر، راکتور تحقیقاتی تهران و راکتور اراک نیاز دارد.

                                دکتر حسن روحانی رییس جمهوری روز چهارشنبه در جمع مردم شهرکرد اعلام کرد ما بر اساس آنچه رهبر معظم انقلاب اعلام فرمودند نرمش قهرمانانه خواهیم داشت ولی نرمش ذلیلانه ممنوع است.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X