آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #10051
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    امیدواریم روند لغو تحریم‌ها ادامه یابد
    خرم: لغو تحریم‌ها نتیجه دیدار روحانی با کامرون بود

    یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: لغو تحریم‌های وزارت دارایی بریتانیا از برخی موسسات و افراد ایرانی به دنبال دیدار روحانی با کامرون صورت گرفته است.

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • Diamond_di2014
      Banned
      • Jul 2025
      • 365

      #10052
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد زمان از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران و غرب در ۲ هفته آینده اعلام می‌شود.
      کد خبر: ۴۴۰۰۳۳
      تاریخ انتشار:
      ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
      -
      06 October 2014

      معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد زمان از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران و غرب در ۲ هفته آینده اعلام می‌شود.

      به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه امروز اعلام کرد که تاریخ دیدار آتی ایران با 1+5 برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای در 2 هفته آینده مشخص خواهد شد.

      ریابکوف در این مورد گفت: «ما امیدواریم که اطلاعات بیشتری درباره این دیدار در ۱۰ یا ۱۴ روز آینده به دست آوریم و تاریخ دقیق مذاکرات و اقدامات آتی مشخص شود.»

      وی همچنین گفت که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره این دیدار رایزنی می‌کنند.

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #10053
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        جزئیات تازه از لغو تحریم های نفتی ایران

        اکونیوز:مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با اعلام اینکه نام این شرکت به صورت قطعی و نهایی از لیست تحریم های اتحادیه اروپا و وزارت خزانه داری انگلیس خارج شد، گفت: هم اکنون آماده بازگشت به بازار بین المللی نفت هستیم.



        به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،علی اکبر صفایی امروز در نشست خبری در تشریح جزئیات لغو تحریم های جدید نفتی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: وزارت خزانه داری انگلیس پس از ابلاغ رای نهایی دادگاه عمومی اتحادیه اروپا، نام شرکت ملی نفتکش ایران را از لیست تحریم‌های بین المللی این وزارتخانه خارج کرد.
        مدیر عامل شرکت ملی نفتکش با یادآوری اینکه این مجموعه نفتی در تاریخ 15 اکتبر سال 2012 میلادی معادل با 24 مهر 1391 مورد تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفت، تصریح کرد: بهانه قرار دادن نام شرکت ملی نفتکش ایران در لیست تحریم‌های اروپا کمک به دولت برای صادرات نفت ایران و تامین منابع مالی نفتی دولت بود.
        این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با انجام اقدامات گسترده حقوقی و دعاوی در نهایت 12 تیرماه سال جاری معادل سوم جولای 2014 میلادی دادگاه عمومی اتحادیه اروپا مستندات ارائه شده توسط شرکت نفتکش را مورد تایید قرار داد، اظهار داشت: در نهایت از تیرماه سال جاری نام شرکت نفتکش از لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا به طور کامل خارج شد.
        وی با بیان اینکه براساس قوانین موجود باید در مدت 70 روز اتحادیه اروپا نسبت به رای صادرشده اعتراض رسمی می کرد، بیان کرد: درنهایت به دلیل عدم اعتراض اتحادیه اروپا لغو تحریم‌های شرکت ملی نفتکش قطعی شد.
        صفایی در ادامه با یادآوری اینکه به دنبال لغو کامل و قطعی تحریم شرکت نفتکش ملی ایران توسط اتحادیه اروپا وزارت خزانه داری انگلیس هم نام این شرکت را از لیست تحریم‌ها خارج کرده است، تصریح کرد: سیاست فعلی شرکت ملی نفتکش ایران استفاده از تمام ظرفیت‌های داخلی و خارجی به منظور حضور پایدار و مطمئن در بازار جهانی حمل نفت و فرآورده های نفتی است.
        مدیر عامل شرکت ملی نفتکش با اعلام اینکه تحریم‌های خاص این مجموعه نفتی توسط اتحادیه اروپا لغو شده اما تحریم‌های عمومی نفتی ایران کماکان پابرجا باقی مانده است، تاکید کرد: لغو کامل تحریم‌ها به ویژه تحریم های عمومی توسط اتحادیه اروپا و یا وزارت خازنه داری آمریکا در گرو توافق نهایی جمهوری اسلامی ایران با گروه 1+5 است.
        وی با یادآوری اینکه در صورت توافق نهایی ایران و گروه 1+5 کل محدودیت‌ها و تحریم‌های پیش روی صادرات نفت خام ایران برداشته خواهد شد، گفت: در شرایط فعلی با وجود تحریم‌های موجود اما فعالیت شرکت ملی نفتکش ایران برای حمل دریایی نفت خام و فرآورده های نفتی با استفاده از ظرفیت و پتانسیل‌های ایمنی بدون هیچ گونه مشکلی در حال انجام است.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

          #10054
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          وضعیت بازار بورس + بازار + مردم نشان دهنده نتیجه مذاکرات است.
          اخبار مثبت در کنار روند منفی یا متعادل بازار بورس و وضع بد معیشت عامه مردم و رکود بازارهای داخلی چه معنایی می تواند داشته باشد.
          یا این دروغ است یا اخبار و برداشت از آن
          عمر خیلی کوتاه است.

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #10055
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            مذاکره برای نهایی کردن گام سوم توافق



            گروه دیپلماسی: هیات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست «ترو واریورانتا» معاون امور پادمان ‎های این نهاد بین ‎المللی شب گذشته برای ادامه گفت ‎و ‎گوها درباره مسائل باقیمانده وارد تهران شد .

            این هیات که با هدف مذاکره درباره مسائل فی مابین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران سفر کرده‌است، از امروز مذاکرات خود را با مسوولان سازمان انرژی اتمی ایران آغاز می ‎کند. ایران و آژانس در سومین گام همکاری ‎های فنی برای حل پنج موضوع تفاهم کرده بودند که دو موضوع آن به دلیل زمان‌بر بودن، باقی مانده است. اما روز گذشته، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌گو با «ایرنا» اعلام کرد که سفر این هیات از آژانس با هدف ادامه گفت‌وگوها و نهایی شدن دو موضوع آخر گام سوم توافقات ایران و آژانس صورت می ‎گیرد .

            کمالوندی با تاکید بر اینکه این هیات به منظور مذاکره درباره مسائل فی‌مابین ایران و آژانس بین‏المللی انرژی اتمی به تهران سفر کرده است، گفت: «مذاکرات این هیات با مسوولان سازمان انرژی اتمی ایران از امروز آغاز می ‎شود.» سخنگوی سازمان انرژی اتمی توضیح داد که ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بعد از توافق بر سر 13 اقدام در گام ‎های اول و دوم، در گام سوم درباره 5 اقدام عملی دیگر در 30 اردیبهشت ماه 93 به توافق دست یافتند. به گفته کمالوندی، با توجه به اینکه اطلاعات اولیه درباره این دو مورد ارائه شده، قرار است با حضور هیات آژانس درباره این موضوعات نیز گفت‌وگو و این دو مورد نهایی شود .

            پیش از این، «رضا نجفی» سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در گفت‌وگو با «ایرنا» اعلام کرده بود، معاون امور پادمان ‎ها و هیاتی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه گفت‌وگوها درباره مسائل فی‌مابین به ایران می ‎آید. او همچنین نسبت به اين موضوع ابراز تاسف کرد که حفظ اطلاعات طبقه بندی شده در آژانس بار ديگر رعایت نشده و در شرايطي كه ایران و آژانس مشغول برنامه‌ریزی بودند، خبر آن توسط یک رسانه غربی منتشر شده‌ است. به گفته نجفی، این موضوع یکبار دیگر نگرانی ایران در مورد وجود جاسوسی در آژانس را تایید می ‎کند .

            ایران پس از روی کار آمدن دولت يازدهم به رياست حسن روحاني، همزمان با تلاش ‎ها برای حل‌وفصل پرونده هسته ‎ای با گروه 1+5، همکاری‌های خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نیز شدت بخشیده است. ایران تاکنون تعاملات و همکاری‌های سازنده و جامعی با آژانس در چارچوب توافق دوجانبه داشته و اگرچه آژانس گزارش ‎هایی در تایید اقدامات ایران ارائه کرده اما لازم است در راستای اعتمادسازی متقابل، وظایف خود را به‌طور کامل انجام دهد. بر اساس توافق برنامه اقدام مشترک که در آذر ماه سال 92 در ژنو به امضای ایران و کشورهای 1+5 رسید، آژانس مسوولیت راستی‌آزمایی اقدامات مورد توافق را به عهده گرفت و به دنبال آن، به‌طور ماهانه گزارشی درباره فعالیت‌های ایران و روند اجرای توافق به شورای حکام و اعضای گروه 1+5 ارائه کرده است .

            یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چندی پیش در شورای حکام آژانس اعلام کرده بود که ایران دو گام از پنج گام شفافیت‌زا را که موافقت کرده بود تا 25 آگوست [3 شهریور ماه] به اجرا درآورد، انجام نداده‌ است. او همچنین خواستار ارائه گام ‎های بعدی از سوی ایران شده بود. ایران بارها تاکید کرده است فعالیت‌های هسته‌ای‌اش منحصرا صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی خواهد ماند. ایران و آژانس در مذاکرات 30 اردیبهشت درباره پنج اقدام عملی دیگر که قرار بود تا سوم شهریور ماه اجرا شود به توافق رسیدند. پنج اقدام مذکور که دو اقدام مذکور آن مربوط به فعالیت‌های گذشته و سه اقدام مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای فعلی ایران است به‌شرح زیر است :

            1 - دسترسی مدیریت شده به کارگاه‌های تولید، مونتاژ و انبار روتورهای سانتریفیوژ

            2 - نهایی کردن رهیافت پادمان راکتور تحقیقاتی 40مگاواتی اراک

            3 - بازدید فنی از یکی از مراکز تحقیق و توسعه سانتریفیوژها

            4 - بررسی ادعاهای مربوط به مدل‌سازی و محاسبات نوترونی

            5 - تبادل اطلاعات در خصوص ادعاهای مربوط به آغازگرهای انفجاری بزرگ و ادعاها درباره انفجار قوی مربوطه در ایران .



            احتمال دیدار ظریف و اشتون

            از دیگر سو همزمان با تلاش ‎های ایران و آژانس با هدف حل مسائل باقیمانده، معاون وزیر امور خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد تاریخ دقیق و نحوه کار مذاکره‌کنندگان ایران و 1+5 طی 10 تا 14 روز آینده مشخص شود. به گزارش «ایسنا» به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته گفت که زمان زیادی برای دستیابی به توافق نهایی بر سر برنامه هسته‌ای ایران باقی نمانده است. این عضو بلندپايه تیم مذاکره‌کننده روس افزود: «تقریبا هیچ زمانی باقي نمانده ‌است و برای به نتیجه رسیدن تا ضرب الاجل تعیین شده 24 نوامبر، (سوم آذر) رایزنی‏ ‎هایی بی وقفه لازم است.» همچنین ریابکوف تاکید کرد که انتظار می ‎رود محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با یکدیگر دیدار کنند اما چگونگی این دیدار هنوز مشخص نیست. عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده روس گفت که پس از دیدار ظریف و اشتون نشست جامع میان همه هیأت ‎های مذاکره‌کننده شامل کارشناسان در یک محل برگزار خواهد شد اما کار در این دور از مذاکرات به اشکال مختلفی انجام می‌شود. او ادامه داد: «این دور از مذاکرات منوط به نیاز آن، به شکل دیدارهای دوجانبه و سه‌جانبه انجام خواهد شد اما به‌طور قطع بدون برگزاری نشست جامع نخواهد بود.» این مقام روسی توضیح داد، این دور از مذاکرات نیز همانند دورهای گذشته بدین شکل خواهد بود: «اشتون، ظریف و مدیران سیاسی گروه 1+5 .»



            گزارش هسته‏ای ظریف به مجلس

            همزمان قرار است امروز (سه‌شنبه) وزیر امور خارجه با حضور در کمیسیون امنیت ملی گزارشی درباره روند مذاکرات هسته‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه کند. سیدباقر حسینی، نماینده مردم سیستان‌وبلوچستان در مجلس، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، از حضور محمدجواد ظریف، در جلسه روز سه شنبه کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: «ظریف با حضور در این نشست، گزارشی درباره روند مذاکرات هسته‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه می‌کند .»

            حسینی افزود: «وزیر امور خارجه همچنین درباره سفر اخیر رئیس‌جمهور به نیویورک و دیدارهای او با مقامات خارجی توضیحاتی ارائه خواهد کرد.»
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #10056
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              نشانه‌ای از نرمش تهران برای کاستن سانتریفیوژها وجود ندارد




              پروفسور متیو بان مشاور وزیر انرژی آمریکا و استاد دانشگاه هاروارد معتقد است: تصور می کنم که در مذاکرات نوامبر توافقی جزئی حاصل می شود و برخی موارد اختلافی نیز به زمان دیگری موکول خواهد شد .

              به گزارش خبرنگار مهر، آذرماه سال جاری مهلت نهایی برای حصول به توافق جامع هسته ای میان ایران و 1+5 است. تعداد سانتریفیوژها یکی از مواردی است که تاکنون توافقی در مورد آن حاصل نشده است و طرحهایی از سوی 1+5 و مشخصاً از سوی آمریکا چون قطع اتصال سانتریفیوژها و دیگری کاهش تعداد سانتریفوژها به نصف که هنوز مورد اخیر تأیید نشده است برای حصول به توافق مطرح هستند .

              اینکه توافق جامع در مهلت مقرر حاصل خواهد شد یا نه و اینکه چه موارد اختلافی مهم غیر از تعداد سانتریفیوژها میان طرفین باقی مانده را در گفتگو با پروفسور "متیو بان" مشاور وزیر انرژی آمریکا و استاد تمام دانشگاه هاروارد به بحث و گفتگو گذاشتیم که ماحصل این گفتگوی کوتاه از نظر می گذرد .

              خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: پیش بینی شما از مذاکرات آتی میان ایران و گروه 1+5 در ماه نوامبر(آذرماه) چیست و آیا امکان حصول توافق جامع در تاریخ مذکور وجود دارد؟

              متیو بان: همانگونه که "نیلز بور" می گوید "پیش بینی کردن امری سخت و دشوار است به خصوص در مورد آینده". اگر من بخواهم شرط بندی کنم، می گویم که در مذاکرات نوامبر توافقی جزئی حاصل خواهد شد که در آن مصالحه ای در برخی موارد وجود خواهد داشت اما این که توافقی کامل و تمام و کمال باشد بعید است حاصل شود .

              من بعید می دانم که آمریکا و بقیه اعضای گروه 1+5 بخواهند توافق کنند که تحریمهای مرتبط با موضوع هسته ای ایران را تا زمانی که ایران تعداد سانتریفیوژهای فعال کنونی خود را نکاهد، بردارند .

              چرا احتمال چنین امری را بعید می دانید؟

              چرا که تعداد سانتریفیوژهای کنونی به اعتقاد این گروه برای تولید موادی که لازمه بمب است در مدت زمان کوتاه کفایت می کند و زمانی که ایران بخواهد به بمب برسد در زمانی کوتاهی خواهد توانست .

              تا کنون و تا لحظه انجام این مصاحبه هیچ نشانه ای از سوی ایران مبنی بر کاهش اساسی سانتریفیوژهایش مشاهده نشده است .

              علاوه بر موضوع تعداد سانتریفیوژها چه موارد اختلافی دیگر میان طرفین وجود دارد؟

              این فقط بحث تعداد سانتریفیوزها نیست که محل بحث و اختلاف است بلکه موارد دیگری نیز وجود دارند که محل اختلاف هستند. موضوع رآکتور اراک که بیشتر موارد آن حل و فصل شده و نگرانی ها در خصوص فعالیتهای گذشته ایران در خصوص برنامه هسته ای که پتانسیل نظامی شدن داشت نیز از موارد مورد اختلاف میان طرفین است .

              همچنین اینکه چه میزان از بازرسی ها مورد نیاز است و چه میزان از شفافیت لازم و ضروری است نیز از مسائل مورد اختلاف طرفین است .

              همچنین مدت زمان توافق و اینکه توافق چه مدتی طول بکشد نیز از جمله مواردی است که هنوز در مورد آن اختلاف نظر وجود دارد .

              اما به رغم این مشکلات و اختلافات مذاکره کنندگان هنوز این فرصت را برای رسیدن به توافق جامع دارند اما خیلی مشکل و دشوار خواهد بود .

              به هر حال من تصور می کنم که در مذاکرات نوامبر توافقی جزئی حاصل می شود و برخی موارد اختلافی نیز به زمان دیگری موکول خواهد شد.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #10057
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                زیاده‌خواهی‌ برخی اعضای 1+5 مانع رسیدن به توافق بوده است



                دومنیک دو ویلپن، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پیشین فرانسه که به ایران سفر کرده است، با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد .
                به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف در این دیدار با اشاره به مذاکرات هسته‌ای تصریح کرد: این مذاکرات به مرحله حساسی رسیده و جمهوری اسلامی ایران پیشنهادات متعددی را روی میز ارائه کرده است؛ اکنون نوبت طرف مقابل است که اراده خود را برای رسیدن به توافق نشان دهد. متاسفانه تا کنون زیاده‌خواهی‌ها در برخی اعضای طرف مقابل مانع رسیدن به توافق بوده است .
                وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و فرانسه می‌تواند در حوزه‌های مختلف گسترش یابد .
                او در رابطه به سفر هیات اقتصادی فرانسه به ایران اشاره کرد که با مخالفت آمریکایی‌ها روبه‌رو شد .
                ظریف درباره تحولات سوریه تاکید کرد: موضوع سوریه راه‌حل نظامی ندارد و از طریق سیاسی می‌توان این مساله را حل کرد .
                وی افزود: این مردم سوریه هستند که می‌توانند در خصوص سرنوشت خود تصمیم بگیرند و در هر راه‌حلی بایستی نقش مردم و دولت کنونی کشور را نیز در نظر گرفت. کسانی که دنبال حذف دولت سوریه هستند باید متوجه باشند که در این صورت داعش جایگزین خواهد شد .
                دومنیک دو ویلپن، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پیشین فرانسه نیز در این دیدار توافق نهایی بین ایران و 1+5 در موضوع هسته‌ای را با اهمیت خواند و تاکید کرد در صورتی که توافق نهایی هسته‌ای صورت گیرد این موضوع روی کل خاورمیانه تاثیر خواهد گذاشت .
                او تصریح کرد: غرب در قبال گسترش افراطی‌گری در خاورمیانه اشتباهاتی داشته است و اکنون از این که جوانانی از کشورهای غربی در جبهه داعش در حال جنگ هستند بسیار نگران است.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #10058
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  * اختلاف ایران با گروه 1 + 5 بر سر جزییات است

                  رییس جمهوری با اشاره به اینکه ایران و ۱+۵ درباره مسایل اصولی با یکدیگر اتفاق نظر دارند و اختلاف آنها در جزییات است، تصریح کرد: در اینکه در اراک نیروگاه ساخته شود یا ایران از فنآوری غنی سازی برخوردار باشد یا درباره مرکز فردو و ادامه فعالیتهای صلح آمیز هسته ای ایران و اینکه مسایل ادعایی نظامی باید تمام شود، اختلاف نظری بین دو طرف نیست و اختلاف فقط در باره جزییات و کمیت مسایل است.

                  دکتر روحانی گفت: این اراده امروز در همه جهان وجود دارد که روابط و همکاری با ایران گسترش یابد . هیچ کس امروز از اینکه ایران باید از معادلات و تحولات حذف شود سخن نمی گوید و همه به این نکته اعتراف دارند که ایران قابل حذف شدن نیست. همه کشورها گفته اند که ایران باید نقش خود را در مبارزه با تروریسم ایفا کند و در این باره تردیدی وجود ندارد.

                  وی خاطرنشان کرد: اگر کسی حرف دیگری زده، برای این بوده است که به نحوی این حرف اصلی را بزند چرا که دیگر هیچ کس تردید ندارد که ایران پیشتاز مبارزه با تروریسم است و اگر کسی خلاف این را بگوید حرفش خریدار ندارد.

                  رییس جمهوری، تعداد بسیار زیاد درخواستها برای ملاقات با وی در سفر نیویورک را نشانه عظمت ملت ایران دانست و گفت: به حول و قوه الهی در حل معضلات اقتصادی گام های مهمی در شرایط تحریم به پیش برداشته ایم تا دنیا بداند دولت و ملت ایران قادر است حتی در شرایط تحریم مشکلات خود را حل کند.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #10059
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    روحاني در جلسه مشترک دولت و مجلس: در مواضع اصولي هسته‌اي ميان ايران و 1+5 اتفاق‌نظر وجود دارد/ دولت موفق به تثبيت نرخ ارز و تورم شده است




                    خانه ملت/ رئيس جمهور با بيان اينکه دولت موفق به تثبيت نرخ ارز و تورم شده است، گفت: در موضوع هسته‌اي در مواضع اصولي ميان ايران و 1+5 اتفاق‌نظر وجود دارد.

                    دکتر حسن روحاني در نشست مشترک مجلس و دولت گفت: حرکت مثبت در بودجه عمراني، ثبات در بازار، استقبال سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي براي حضور در ايران و تاکيد مقامات خارجي براي حل و فصل سريع‌تر موضوع هسته‌اي نشان مي‌دهد که سياست‌هاي دولت در عرصه‌هاي مختلف درست بوده است.

                    رئيس جمهور ضمن استقبال از وجود اختلاف نظر و انتقاد سازنده نسبت به عملکرد دولت اظهار داشت: بايد نسبت به مسائل ملي اتفاق‌نظر داشته باشيم تا تيم مذاکره‌کننده کشورمان در برابر قدرت‌هاي خارجي محکم و از موضع عزت صحبت کند، زيرا هنگامي که طرف‌هاي مذاکره‌کننده ببينند ايران يکصدا قادر به مهار تورم و ايجاد رشد اقتصادي است، مسائل سريع‌تر حل و فصل خواهد شد.

                    وي به اعتراف مقامات کشورهاي خارجي نسبت به حرکت مثبت جامعه ايران در بخش‌هاي مختلف اشاره کرد و گفت: اين حرکت در سايه پشتيباني مردم و مجلس و حمايت‌هاي داهيانه رهبر معظم انقلاب حاصل شده است.

                    رئيس شوراي عالي اقتصاد با بيان اينکه امروز من به نمايندگان و ملت ايران مهار تورم و خروج از رکود را تبريک مي‌گويم، افزود: امروز کارآفرينان و سرمايه‌گذاران در همه استان‌ها داوطلب سرمايه‌گذاري هستند. سرمايه‌گذاري نياز به ثبات و آرامش دارد و دولت در يک‌سال اخير موفق به تثبيت نرخ ارز و تورم شده است.

                    رئيس کابينه يازدهم ادامه داد: وقتي نگراني‌ها برطرف شود به طور طبيعي کارآفرينان به صحنه خواهند آمد، دولت به دنبال ارائه تسهيلات به سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي است و معتقد است اقتصاد ما هنگامي پيشرفت خواهد کرد که امور به بخش خصوصي و تعاوني سپرده شود.

                    دکتر روحاني تاکيد کرد: اين دولت، دولت راستگويان است و به هيچ عنوان نبايد در آمارهايي که از سوي نهادهاي دولتي اعلام مي‌شود، کسي ترديد کند، البته نقد و سوال کارشناسي اشکالي ندارد.

                    وي با اشاره به اينکه همه بايد از حرکت درست کشور به سمت شکوفايي، خرسند باشند، گفت: نبايد طوري عمل کنيم که برخي تصور کنند که عده‌اي از حرکت رو به جلوي کشور ناراضي هستند.

                    رئيس قوه مجريه به اظهارات مقامات غربي در سفر اخيرش به نيويورک درخصوص مذاکرات هسته‌اي اشاره و بيان کرد: همه رهبران اروپايي که با آنها ملاقات داشتم، تاکيد داشتند که اتحاديه اروپا مايل است که مسئله هسته‌اي ايران هر چه سريع‌تر حل و فصل شود و اين اراده در گفتار و کلام آنها به صراحت مشاهده مي‌شد.

                    دکتر روحاني با تاکيد بر اينکه در موضوع هسته‌اي در مواضع اصولي ميان ايران و 1+5 اتفاق‌نظر وجود دارد، تصريح کرد: آنها نمي‌گويند در اراک نيروگاه نباشد، اختلافي بر سر اينکه در ايران غني‌سازي ادامه داشته باشد، وجود ندارد، در اينکه فوردو مرکز هسته‌اي ايران است جاي هيچ بحثي نيست و مسائل ادعايي آنها در خصوص پادگان‌هاي نظامي برطرف شده است، اما در جزئيات و کم و کيف اين مسائل اختلاف‌نظر داريم.

                    رئيس شوراي عالي امنيت ملي گفت: اين اراده امروز در جهان وجود دارد که ايران قابل حذف شدن از معادلات منطقه‌اي و جهاني نيست، هيچ کسي نمي‌تواند بگويد که ما در مسائل منطقه‌اي و جهاني ايران را کنار مي‌گذاريم و حتي اگر بگويد افکارعمومي باور نمي‌کند.

                    وي با بيان اينکه در اينکه ايران نقش بسزايي در مهار تروريسم در منطقه دارد افزود:‌هيچ اختلافي وجود ندارد حتي کساني که پس از ديدار در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل متحد در خصوص ايران اينجور و يا آنجور گفتند، ترديدي در حضور ايران براي حل مسائل منطقه‌اي ندارند. آن حرف‌هايشان نيز براي پاک کردن عرقي است که بر پيشاني‌شان نشسته، زيرا سال‌ها ادعاهايي مي‌کردند که امروز تعبير نشده است.

                    دکتر روحاني افزود: همه بايد قدر اين شرايط را بدانيم و به حول و قوه الهي با کمک يکديگر معضلات اقتصادي را برطرف کنيم.

                    رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينکه در سياست خارجي اين دولت به قولي که به مردم داده است، در حد يک‌سال به خوبي عمل کرده و روابطش را با همسايگان و دوستان گسترش داده است، گفت: ما توانسته‌ايم از تخاصم و تنش با کشورهايي که با آنها مشکل داشتيم، بکاهيم. ارتباط ما با کشورهاي آفريقايي و آمريکاي جنوبي رو به گسترش است و همه علاقه‌مند به توسعه مناسبات با ايران هستند.

                    وي تصريح کرد: براي مسير و راهي که پيش‌رو داريم بايد همه با هم باشيم. دولت بدون مجلس قادر به حل مشکلات نيست و همه ما بدون همراهي مردم راه به جايي نخواهيم بود.

                    دکتر روحاني با تاکيد بر وحدت و همدلي همه مسئولان و مردم گفت: ما از رکود خارج شده‌ايم اما تا رونق فاصله داريم و اين آغاز راه در اين زمينه است و بايد اين راه را ادامه بدهيم تا با کمک هم در سال 95 به تورم يک‌رقمي و رشد مداوم و ثابت بالاي 6 درصد برسيم.

                    رئيس‌جمهور بيان کرد: همه بايد با کمک هم کشور را به نقطه‌اي برسانيم که مورد نظر دولت و مجلس است و رهبر معظم انقلاب در چارچوب اقتصاد مقاومتي آن را از ما طلب کرده است.

                    دکتر روحاني در بخش ديگري از سخنانش با تبيين شرايط اقتصادي کشور در سال‌هاي گذشته و مقايسه آن با وضعيت امروز گفت: در زمينه يارانه دولت تصميم گرفت تا از محل درآمد حاصل از حامل‌هاي انرژي به مسئله سلامت و پوشش بيمه همگاني بپردازد که اين موضوع مورد توجه بسياري از کشورهاي اروپايي قرار گرفت چرا که خيلي از کشورهاي بزرگ صنعتي در اجراي اين طرح با شکست مواجه شدند.

                    رئيس جمهور تصريح کرد:‌دولت تلاش کرده است بودجه را در زمان مشخص قانوني به مجلس شوراي اسلامي تقديم کند و ما از نمايندگان نيز سپاسگذاريم که به موقع به بودجه پيشنهادي رسيدگي و آن را به دولت بازگرداندند. اين کار بزرگي است زيرا ما توانستيم بودجه را با آيين‌نامه‌هاي مربوطه قبل از سال ابلاغ و بودجه‌هاي عمراني استاني را در 6 ماهه اول محقق کنيم.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • Diamond_di2014
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 365

                      #10060
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      ايران / سياسی

                      تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه شرکت ملی نفتکش ایران «لغو شد»



                      ۱۳۹۳/۰۷/۱۵

                      چهار روز بعد از لغو تحریم‌ بریتانیا علیه شرکت ملی نفتکش ایران، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه این شرکت بزرگ ایرانی نیز به خاطر عدم ارائه دادخواست تجدیدنظر نسبت به رای دادگاه عمومی اروپا، لغو شد.
                      راوین چاندرا سه کِرا، وکیل شرکت ملی نفتکش ایران، روز سه شنبه ۱۵ مهرماه به خبرگزاری رویترز گفت بعد از رای دادگاه عمومی اتحادیه اروپا برای لغو تحریم‌های این اتحادیه علیه ایران، اروپا تاکنون دادخواستی برای تجدید نظر ارائه نکرده و لذا تحریم‌های شرکت ملی نفتکش ایران لغو شده است.
                      با این حال، یک مقام رسمی اتحادیه اروپا به این خبرگزاری گفته است: «اگرچه فرصت دادخواست تجدیدنظر برای حکم دادگاه به اتمام رسیده است، با این حال اقدامات مقتضی برای نگهداشتن این شرکت ایرانی در لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا در حال انجام است».
                      دادگاه عمومی اتحادیه اروپا که مقر آن در لوکزامبورگ است روز ۱۲ تیرماه اعلام کرد که چند مورد از تحریم‌های این اتحادیه علیه نهاد‌ها و افراد ایرانی به دلیل فقدان ادله کافی، بی‌مورد دانسته شده و لغو می‌شوند.
                      تحریم‌ اعمال شده از سوی کمیسیون اروپا علیه بابک زنجانی، شرکت سرمایه‌گذاری «سورینِت» متعلق به وی، همچنین تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفتکش ایران از جمله تحریم‌هایی‌ بودند که به گفته دادگاه عمومی اتحادیه اروپا، به خاطر فقدان ادله کافی لغو شده‌اند.
                      این دادگاه گفته است که شورای اتحادیه اروپا در صورت داشتن هرگونه شکایتی در این خصوص می‌تواند طبق زمان مشخص شده در قانون (دو ماه)، درخواست تجدیدنظر بدهد.
                      اکنون وکیل شرکت ملی نفتکش ایران می‌گوید: «ما خوشحال هستیم که شورای اروپا درخواست تجدید نظر درباره حکم صادر شده توسط دادگاه عمومی اتحادیه اروپا نکرده است، اگرچه مایه تاسف است که آن‌ها تحریم‌ها را زود‌تر لغو نکردند».
                      این گزارش چهار روز بعد از آن منتشر می‌شود که وزارت خزانه‌داری بریتانیا خبر از لغو برخی تحریم‌ها علیه ایران داد.
                      این گزارش که ۱۱ مهرماه منتشر شده است، می‌گوید شرکت ملی نفتکش ایران، شرکت بیمه معلم، بانک سینا، بابک زنجانی و شرکت سورینت، همچنین دانشگاه صنعتی شریف از لیست تحریم‌های این کشور خارج شده‌اند.
                      بر اساس این بیانیه، لغو تحریم‌های یاد شده بر اساس حکم دادگاه اتحادیه اروپا مستقر در لوکزامبورگ صورت گرفته است.
                      تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه شرکت ملی نفتکش ایران در سال ۲۰۱۲ وضع شد، اگرچه این شرکت ادعا کرد که خصوصی است و ارتباطی با سپاه پاسداران و دولت ایران ندارد.
                      رویترز می‌نویسد که لغو تحریم‌ها می‌تواند به این شرکت که بزرگ‌ترین ناوگان نفتکش‌های ایران را در اختیار دارد، برای از سرگیری قرارداد‌ با شرکت‌های اروپایی و آزاد شدن دارایی‌های آن در اروپا کمک کند.
                      با این حال، این شرکت همچنان در لیست تحریم‌های دولتی کشورهای اتحادیه اروپا قرار دارد و شرکت‌های بیمه حاضر نیستند که ریسک همکاری با این شرکت ایرانی را بپذیرند.


                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #10061
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        وین محل مذاکرات هفته آینده




                        سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت : هماهنگي ها براي ادامه مذاكرات در حال انجام است و تا قبل از پايان هفته آينده مذاكرات دو جانبه و چند جانبه در وين خواهد بود .

                        به گزارش خبرنگار سیاست خارجی مهر؛ مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه آینده مذاکرات ایران و 1+5، گفت: هماهنگي ها براي ادامه مذاكرات در حال انجام است و تا قبل از پايان هفته آينده مذاكرات دو جانبه و چند جانبه در وين برگزار خواهد شد .
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

                          #10062
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          آسوشیتدپرس خبر داد
                          نشست کری، اشتون و ظریف در وین


                          خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دیپلمات‌ها از برگزاری نشست سه جانبه میان جان کری ، کاترین اشتون و محمد جواد ظریف خبر داد.










                          به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دیپلمات‌ها گفته‌اند جان کری وزیر امور خارجه آمریکا، کاترین اشتون نماینده گروه 1+5 در مذاکرات هسته‌ای و محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هفته آینده در وین با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

                          این دیپلمات‌ها همچنین گفته‌اند انتظار می‌رود ، دور بعدی مذاکرات هسته‌یی ایران و گروه 1+5 با حضور دیگر اعضا شامل روسیه، چین، انگلیس ، فرانسه و آلمان کمی بعد از تر این دیدار سه جانبه برگزار شود.

                          آسوشیتدپرس در ادامه آورده است با توجه به نزدیک شدن به ضرب‌الاجل 24 نوامبر برای حصول توافق جامع نهایی میان ایران و گروه 1+5 دیپلمات ارشد آمریکا تمرکز خود را روی توافق هسته‌ای با ایران آورده است تا بتواند به واشنگتن اطمینان دهد ایران نمی‌تواند به یک کشور هسته‌ای تبدیل شود.

                          جمهوری‌خواهان آمریکا پس از گذشت یک سال از امضای توافق اولیه میان ایران و گروه 1+5 انتقادات و فشارها به دولت باراک اوباما را افزایش داده‌اند و می‌گویند که این مذاکرات پیشرفتی نداشته است. اما هیچ تضمینی مبنی بر این که یک توافق تاریخی میان این کشورها حاصل شود وجود ندارد. ایران مبلغ زیادی بر روی زیربنای هسته‌یی‌اش سرمایه‌گذاری کرده و از آنجایی که فعالیت‌های هسته‌ای اش ماهیت کاملا صلح آمیز دارد حاضر نیست برنامه‌ی خود برای تولید انرژی را متوقف کند.

                          این در حالی است که جنگ طلبان آمریکا، اسراییل و کشورهای غربی ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم می‌کنند و هراس دارند که قدرت‌های جهانی در این مذاکرات امتیازات زیادی به ایران بدهند.

                          به گزارش آسوشیتدپرس ایران سال گذشته پس از روی کارآمدن حسن روحانی، رئیس جمهور این کشور به منظور کاهش نگرانی‌های غرب دست به مذاکره با قدرت‌های جهانی زد اما با توجه به حساس بودن موضوع دیپلمات‌ها پشت میز مذاکره به سادگی با یکدیگر رایزنی نمی‌کنند و مذاکره کنندگان آمریکا و ایران در صورت دستیابی به توافق نهایی باید نظر مثبت و موافقت مخالفان داخلی‌شان را جلب کنند.

                          این دیپلمات‌ها همچنین یاد آور شدند: تاریخ مشخصی برای دیدار سه جانبه کری ،اشتون و ظریف مشخص نشده اما این دیدار به طور قطع پس از شرکت وزیر امور خارجه‌ی آمریکا در کنفرانس قاهره در خصوص نوار غزه در آخر هفته جاری خواهد بود.


                          نظر

                          • نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

                            #10063
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            نجفی در گفت‌وگو با فارس:

                            مذاکرات ایران و آژانس بسیار سازنده و صریح بود/نشست بعدی اوایل آبان


                            نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مذاکرات دو روزه ایران و آژانس در تهران را بسیار سازنده، جدی،‌محتوایی و صریح خواند و گفت:‌ قرار است در آینده نزدیک نشست دیگری برگزار شود که به احتمال زیاد در اوایل آبان خواهد بود.
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                            نظر

                            • Diamond_di2014
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 365

                              #10064
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              مسوولان اطلاعاتي آمريکايي مي گويند ارزيابي آنها نشان مي دهد که به نيروهاي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي دستور داده شده است تا به آمريکاييان حمله نکنند.
                              سايت «ديلي بيست» اين مطلب را به نقل از مقامات آمريکايي منتشر کرده است.
                              به نوشته الي ليک، خبرنگار ارشد حوزه امنيت ملي «ديلي بيست»، يک مقام ارشد اطلاعاتي مطلع با ارزيابي هاي اخير مي گويد تصميم روشن ايران براي هدف قرار ندادن نيروهاي آمريکايي در عراق، منعکس کننده تمايل تهران براي رسيدن به يک توافق اتمي با واشنگتن و ديگر اعضاي جامعه بين الملي، پيش از ضرب الاجل تعيين شده در ماه نوامبر است.
                              اين مقام ارشد اطلاعاتي به ديلي بيست گفته که هر گونه درگيري احتمالي ميان نيروهاي آمريکايي و ايراني براي مذاکرات اتمي خوب نخواهد بود.
                              مشاوران نظامي آمريکايي و ايراني براي کمک به مبارزه نيروهاي مرکزي و کردي با پيکارجويان «دولت اسلامي» به عراق رفته اند. آمريکا در حال انجام حملات هوايي به مواضع داعش در عراق و سوريه است.
                              پيشتر تصاويري از حضور قاسم سليماني، فرمانده نيروهاي قدس سپاه پاسداران در عراق منتشر شده است.

                              نظر

                              • Diamond_di2014
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 365

                                #10065
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                پايان مذاکرات دو روزه ايران با آژانس در تهران

                                • 5 ساعت پيش

                                به اتراک گذاري


                                ترو واريورانتا معاون مديرکل آژانس و رضا نجفي سفير ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي
                                به گزارش منابع خبري ايران نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفته است که گفتگوهاي دو روزه ايران با آژانس در فضايي مثبت پايان يافته است.
                                رضا نجفي به خبرگزاري فارس گفت که نشستي ديگر در آينده نزديک احتمالا در اوايل آبان ماه با آژانس برگزار خواهد شد.
                                آقاي نجفي اين گفتگوها را "بسيار سازنده و صريح" توصيف کرد و گفت:‌ "در اين دو روز تمامي مسايل في مابين از جمله نحوه تکميل دو اقدام عملي توافق شده و راههاي پيش رو مورد بحث و بررسي قرار گرفت."
                                ترو واريورانتا، معاون امور پادمان هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي دوشنبه براي ادامه گفت و گوها درباره مسائل باقيمانده ميان ايران و آژانس وارد تهران شد و مذاکرات خود را با مديران سازمان انرژي اتمي ايران آغاز کرد.
                                ايران و آژانس در سومين گام همکاري هاي فني براي حل و فصل 5 موضوع تفاهم کرده بودند که 2 موضوع آن در مهلت مقرر (بيش از يک ماه پيش) به نتيجه نهايي نرسيد.
                                بر اساس گزارش ها، يکي از اين دو موضوع مقالات علمي چاپ شده در ايران درباره محاسبات نوتروني راکتورهاي اتمي و ديگري درباره ابعاد "انحراف احتمالي" برنامه ايران به سوي مقاصد نظامي بوده است.
                                خبرگزاري هاي غربي مي گويند که موضوع "انحراف احتمالي"، تلاش ايران براي "ساخت چاشني‌ بمب اتمي" است.
                                دو گام ديگر از همکاري هاي تازه ايران و آژانس تاکنون شامل 13 اقدام عملي بوده که به گزارش مقام هاي ايران به حل و فصل نهايي رسيده است.
                                از زمان روي کار آمدن حسن روحاني، رئيس جمهور ايران، همکاري هاي اين کشور با آژانس بين المللي انرژي اتمي وارد مرحله تازه اي شده است.
                                با اين حال يوکيا آمانو دبيرکل آژانس بين المللي انرژي اتمي ماه گذشته گفت که ايران يا بايد براي شفاف سازي با آژانس همکاري کند يا چشم انداز حکمي متکي بر اطلاعات ناقص از جمله ادعاهاي مربوط به جنبه هاي احتمالا نظامي برنامه اتمي اش را بپذيرد.
                                او گفت: "خيلي مهم است که ايران براي حل کليه مسائل باقي مانده به موقع همه تدابير عملي مورد توافق (با آژانس) را اجرا کند".
                                کارشناسان و ديپلمات مي گويند که تحقيقات آژانس در مورد برنامه اتمي ايران اگر با سرعت فعلي پيش رود يک تا دو سال ديگر طول خواهد کشيد مساله اي که مي تواند به چشم انداز توافق ايران با قدرت ها براي کاهش تحريم ها در قبال اطمينان از غيرنظامي بودن آن برنامه لطمه بزند.

                                تاييد حضور کري و اشتون در وين

                                از سوي ديگر در اين روز آمريکا و اتحاديه اروپا تاييد کردند که جان کري وزير خارجه آمريکا و کاترين اشتون نماينده گروه پنج به علاوه يک به زودي در وين پايتخت اتريش با محمد جواد ظريف وزير خارجه ايران ديدار خواهند کرد.
                                به گفته مايکل مان سخنگوي خانم اشتون طبق رسم موجود پيش از شروع دور تازه گفتگوها ميان ايران و گروه پنج به علاوه يک، خانم اشتون روز سه شنبه آينده با آقاي ظريف ديدار خواهد کرد.
                                يک روز بعد در 15 اکتبر جان کري هم در نشستي با اين دو شرکت خواهد کرد.
                                يک مقام آمريکايي هم گفته است که ديپلمات هاي بلندپايه آمريکايي روز 14 اکتبر پيش از شروع مذاکرات در سطح وزراي خارجه با همتايان ايراني و اروپايي خود نشستي خواهند داشت.

                                جن ساکي سخنگوي وزارت خارجه آمريکا گفت: "تمرکز ما... بر اين است که ببينيم آيا رسيدن به توافق تا 24 نوامبر به صورتي که مسيرهاي پيش پاي ايران براي رسيدن به مواد هسته اي براي يک سلاح اتمي را ببندد ممکن است يا نه."
                                به گفته او مقام هاي آمريکايي "همچنان بر اين باورند که وقت کافي براي حل اين مسائل و رسيدن به يک موافقتنامه جامع که به جامعه بين المللي اطمينان دهد ايران به سلاح اتمي دست نخواهد يافت وجود دارد."
                                مهلت شش ماهه مذاکرات جاري ميان ايران و اين گروه (آمريکا، روسيه، چين، بريتانيا، فرانسه و آلمان) براي حل اختلاف بر سر ماهيت برنامه هسته اي ايران و تحريم هاي گسترده عليه اين کشور 24 نوامبر به سر مي آيد.
                                حسن روحاني رئيس جمهور ايران سه شنبه در مجلس شوراي اسلامي گفت که دو طرف بر سر اصول توافق نهايي اشتراک نظر دارند اما اختلافاتي بر سر "جزئيات" وجود دارد که بايد حل شود.
                                او گفت ايران و گروه پنج به علاوه يک راه درازي را در حل مسائل عمده طي کرده اند اما هنوز بر سر مسائلي مثل ابعاد برنامه اتمي ايران اختلاف دارد.
                                به گفته او ديگر بر سر حفظ برنامه غني سازي اورانيوم، راکتور آب سنگين اراک يا تاسيسات زيرزمين فردو توسط ايران اختلاف نظري وجود ندارد.
                                او گفت "تنها اختلاف بر سر جزئيات و کميت است."

                                نظر

                                در حال کار...
                                X