آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #10006
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


    مقام غربی: در صورت رفع نگرانی‌ها آماده لغو بخش قابل توجهی از تحریم‌های ایران هستیم
    یک مقام ارشد غربی به روزنامه وال استریت ژورنال گفته است که در صورت رفع نگرانیهای غرب در زمینه برنامه هسته‌ای ایران، آماده ارائه پیشنهاد کاهش قابل توجه تحریم‌ها هستیم.
    خبرگزاری فارس: مقام غربی: در صورت رفع نگرانی‌ها آماده لغو بخش قابل توجهی از تحریم‌های ایران هستیم


    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال از آغاز دور جدید مذاکرات اتمی تا دو هفته آینده خبر داد.

    این روزنامه در ادامه به نقل از این مقام که نامش فاش نشده، نوشت: هنوز درباره شکل مذاکرات آینده تصمیم‌گیری نشده اما می‌تواند این نشست، جلسه‌ای بین محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا باشد.»

    وی افزود: در ازای اجرای اقدامات قابل راستی‌آزمایی هسته‌ای توسط ایران که سبب رفع نگرانی‌های اصلی‌مان بشود، آماده ارائه پیشنهاد کاهش قابل توجه تحریم‌ها هستیم.

    این خبر در حالی منتشر شده که ایران و گروه ۱+۵ در نیویورک هفتمین دور مذاکرات جامع بین طرفین را به پایان بردند؛ مذاکراتی که اخبار گهگاه ضد و نقیضی درباره پیشرفت و یا عدم پیشرفت در آن از سوی برخی مقامات عضو کشورهای ۱+۵ مطرح شد تا جایی که وزیر خارجه روسیه بر حل شدن ۹۵ درصد از موضوعات خبر داده بود.

    از سوی دیگر خبرگزاری ریانووستی، امروز به نقل از محمد جواد ظریف گزارش داد: «دور جدید مشورت‌ها بین ایران و ۱+۵ تا ۱۰ روز آینده برگزار خواهد شد.»

    مذاکرات فشرده درباره برنامه هسته‌ای ایران در حالی همچنان ادامه دارد که مقامات ایرانی بر وجود برخی اختلافات مهم در گفتگوهای هسته‌ای تاکید کرده و خبر داده‌اند.

    انتهای پیام/م

    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....MBntGhbg.dpuf
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • بورس بازجوان
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 46

      #10007
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


      ۶نکته درباره سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل: او احمدی نژاد را بر روحانی ترجیح می داد

      بعد از سخنرانی بنیامین نتانیاهو در سازمان ملل متحد ، دکتر مجید تفرشی ، سندپژوه ایرانی مقیم انگلیس یادداشت زیر را در فیس بوکش منتشر کرد:
      سخنرانی چند دقیقه قبل “بنیامین نتانیاهو” نخست وزیر اسراییل در مجمع عمومی سازمان ملل متحد از نظر من حاوی چند نکته قابل ذکر بود
      :

      یک- خالی بودن بیش از نیمی از سالن سخنرانی در زمان سخنرانی رهبر اسراییل در مقایسه با استقبال نسبی از سخنرانی رییس جمهور ایران، در مقایسه با سالن خالی در سالیان گذشته و به هنگام سخنرانی محمود احمدی نژاد، قابل تامل و عبرت آموز بود.
      دو- ناراحتی و نگرانی و خشم نتانیاهو از سیاست فعال جدید ایران در تعامل با جامعه بین المللی و انفعال و انزوای اسراییل در این میان کاملا آشکار بود. آشکار بود که رهبر اسراییل ایران احمدی نژاد را بسیار می پسندد و از ایران روحانی بیزار و متنفر است.
      سه- رهبر اسراییل با این سخنرانی نشان داد که شاید قادر باشد در نبردها و جنگهای نظامی برنده باشد، ولی جنگ قلوب و اذهان و دیپلماسی عمومی در جامعه بین المللی را از پیش باخته و خود نیز تلویحا به این موضوع اشاره کرد ونسبت به آن آزرده بود.
      چهار- نتانیاهو مکررا از رهبران عرب منطقه خواست تا علیه خطر ایران با اسراییل متحد شوند. این موضوع را باید جدی گرفت و به آن بی اعتنایی نکرد.
      پنج- سخنان نتانیاهو نشانگر درستی رویکرد نوین بین المللی ایران، تاثیر اظهارات اخیر روحانی و حمایت بخش خیرخواه و دورنگر و صلح دوست اندیشمندان و سیاستگران در جامعه بین المللی از تعامل شرافتمندانه با ایران و نادرستی مواضع دلواپسان ایرانی، اسراییلی، عرب و غربی بود.
      شش- خلاصه آن که به گفته تحلیلگر میهمان شبکه الجزیره انگلیسی: سخنان نتانیاهو “ساده” و “ساده لوحانه” بود.

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #10008
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        غرب آماده لغو تحریم هاست



        یک روزنامه غربی با اشاره به برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 ظرف دو هفته آتی، به بررسی جزئیات این گفتگوهای جدید که به احتمال زیاد در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود پرداخت .

        به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه وال استریت ژرونال گزارش خود را به نقل از یک دیپلمات غربی که اشاره ای به نام وی نکرده آغاز کرده و می نویسد: دور بعد مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 ظرف دو هفته آتی برگزار می شود .

        به گفته این دیپلمات غربی، کشورهای 1+5 قبول کرده اند که در توافق نهایی، ایران بتواند برخی از توانائی های خود را در امر غنی سازی حفظ کند اما در مورد اینکه تهران تا چه حد از این قابلیت ها بهره مند خواهد شد هنوز مشخص نیست و به احتمال زیاد در دور بعدی مذاکرات در خصوص این موضوع بحث های زیادی انجام می شود .

        موضوع دیگری که در مذاکرات آتی در مورد آن بحث زیادی خواهد شد درخواست ایران برای لغو سریع تمامی تحریم های بین المللی اعمال شده علیه این کشور است. به گفته دیپلمات های غربی درخواست ایران برای لغو برخی از این تحریم ها در شرایط فعلی امکان ناپذیر است .

        وال استریت در پایان به نقل از همین دیپلمات ناشناس غربی می نویسد: در مقابل اقدام ایران برای اجرای برخی موافقت نامه ها که نگرانی ها ما را رفع کند حاضریم میزان زیادی از تحریم های اقتصادی اعمال شده علیه این کشور را لغو کنیم .

        این وضعیت در حالی است که پس از پایان دور اخیر مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 در نیویورک، اغلب دیپلمات های حاضر در این گفتگوها از حصول پیشرفت و امکان رسیدن به توافق جامع هسته ای سخن گفته بودند .

        برای مثال"سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به پیشرفت در مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، اعلام کرد این گفتگوها در مسیر درستی قرار دارد. لاوروف در مصاحبه با شبکه خبری بلومبرگ با اعلام این موضوع گفت: 95 درصد از توافق هسته ای با ایران انجام شده و پنج درصد باقی مانده نیز تا مهلت تعیین شده یعنی نوامبر حل می شود .

        به گفته وزیر امور خارجه روسیه، دو و یا سه موضوع دشوار میان ایران و 1+5 باقی ماده که از طریق مذاکرات حل خواهد شد .

        لاوروف در ادامه گفت: موضوعات باقی مانده بسیار دشوار هستند اما با این وجود نسبت به حصول توافق جامع هسته ای بسیار خوشبین هستم .

        وزارت خارجه چین نیز با تاکید بر حساس شدن مذاکرات هسته ای خواستار توافق طرف ها بر اساس انصاف و توازن شد. وزارت خارجه چین اعلام کرد مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 به مرحله حساسی رسیده است.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #10009
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          احتمال پیشرفت زیاد در مذاکرات نیویورک (تابناک)
          کد خبر: ۴۳۹۰۱۶
          تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲ - 01 October 2014
          یک سایت تحلیلی نوشت: «اطلاعات علنی منتشر شده از سوی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده این است که بر خلاف آنچه به طور عمومی در فضای رسانه‌ای گفته می‌شود، پیشرفت‌های مهمی در مذاکرات نیویورک رخ داده است.»

          سایت ایران هسته‌ای با این مقدمه، در گزارشی به پیشرفت‌هایی در مذاکرات نیویورک اشاره کرده است که بخش‌هایی از آن را در زیر می‌خوانید:

          - یکی از مهمترین موارد که از سوی مقام‌های آمریکایی در مصاحبه با خبرگزاری‌های غربی طرح شده این است که آمریکایی‌ها در این مذاکرات پذیرفته‌اند مجموعه تحریم‌های یک‌جانبه بلافاصله پس از توافق نهایی، یک‌جا تعلیق شود.

          - این موضوعی است که تا پیش از این مورد توافق قرار نگرفته بود.

          - اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهد آمریکایی‌ها می‌گویند نمی‌توانند تحریم‌های شورای امنیت را بلافاصله پس از توافق نهایی تعلیق کنند و این امر نیازمند زمان بیشتری است.

          - علاوه بر این، مقام‌های آمریکایی ناشناس به خبرگزاری‌های غربی گفته‌اند درباره موضوع تحقیق و توسعه نیز در نیویورک توافق تقریباً نهایی صورت گرفته است.

          - خبر دیگر درباره مذاکرات نیویورک این است که در این مذاکرات درباره موضوع شفافیت هم جمع‌بندی تقریباً نهایی انجام شده است.

          - مقام‌های آمریکایی پس از مذاکرات نیویورک گفته‌اند مذاکرات در این زمینه تا حدود زیادی به نتیجه رسیده است.
          [/B]
          آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2014/10/01, 17:59.

          نظر

          • غفران
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1123

            #10010
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


            نایب‌رییس اتاق‌بازرگانی سوئیس:
            دنیا برای لغو تحریم‌های ایران آماده می‌شود
            تحریم های بین المللی بزرگ ترین مشکل برای اقتصاد ایران نیست. هشت دهم فعالیت‌های اقتصادی ایران در داخل کشور انجام می‌شود، بدون اینکه ارتباطی با خارج داشته باشد. تحریم‌ها به هیچ وجه تنها عامل تأثیرگذار بر رکود اقتصاد ایران نبوده‌اند.



            به گزارش جام نیوز، نایب رییس اتاق بازرگانی سوئیس و ایران در گفتگو با روزنامه سوئیسی "لوتان" (LeTemps) از وضعیت اقتصادی جمهوری اسلامی می گوید؛ و این درحالی است که محافل بازرگانی برای لغو تدریجی تحریم های بین المللی آماده می شوند.
            لوتان در مقدمه این مصاحبه می‌نویسد: «محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، ده روز پیش کمی قبل از آغاز دیدارهای دوجانبه با واشنگتن اظهار داشت که دلمشغولی امریکا، تحریم علیه ایران است. درحالی که یک هفته دیگر برای ادامه مذاکرات هسته ای در نیویورک معین شده [در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل]، سازمان ملل براین باور است که کنگره امریکا با هرگونه توافقی با تهران مخالف است، "زیرا باید تحریم ها را لغو کند".»

            این روزنامه فرانسوی زبان می‌افزاید: «این اظهارات نشان دهنده کثرت و گستردگی موانعی است که در راه بازگشت ایران به اقتصاد بین المللی وجود دارد. با این حال، از زمان تحولات سیاسی در خاورمیانه به دنبال اقدامات داعش در عراق و سوریه، محافل بازرگانی خود را برای لغو تدریجی تحریم ها علیه ایران آماده می کنند. این روزنه امید که با توافق مقدماتی میان ایران و گروه شش کشور در مذاکرات ژنو در ماه نوامبر روشن شد، باعث شده تا از یک سال پیش تاکنون ده ها هیأت بازرگانی در این راستا به تهران سفر کنند.»

            در مصاحبه با «شریف نظام مافی» نایب رییس اتاق بازرگانی ایران- سوئیس-، که ساکن تهران است، به سؤالاتی در زمینه موضع سوئیس در قبال این مسئله، پاسخ می دهد.

            از تابستان سال جاری صحبت از گشایش در اقتصاد ایران زیاد شده. وضعیت در تهران چگونه است؟
            درحال حاضر خوش بینی در این زمینه به اوج خود رسیده؛ البته در صورتی که مذاکرات با گروه شش کشور به توافق منجر شود. البته شخصاً فکر می کنم که نتیجه این توافق پس از چندین ماه قابل رؤیت خواهد بود. نباید فراموش کنیم که مجموعه تحریم ها و همچنین لغو احتمالی آنها به ایالات متحده، تصمیمات سیاسی در این کشور، رأی نمایندگان و همچنین اقدامات قضایی بستگی دارد. بی شک تا عادی سازی روابط اقتصادی توسط کنگره آمریکا با جمهوری اسلامی یک راه طولانی در پیش است. تازه این درحالی است که مخالفت هایی با کاهش تحریم ها ازسوی بسیاری از لابی ها در واشنگتن در جریان است. به نظر من، این گروه ها دیر یا زود شاهد آن خواهند بود که تلاش هایشان بی نتیجه است؛ به ویژه به دلیل تهدید پیکارجویان دولت اسلامی که درحال چیدمان مجدد قلمروها در خاورمیانه هستند.



            آیا پیشروی داعش در عراق و سوریه می تواند باعث شود تا امریکا با دشمن دیرینه خود متحد شود و این اتحاد تا جایی پیش رود که ایران به صحنه اقتصاد بین المللی بازگردد؟
            این سناریوی خوش بینانه ای است که همه در تهران به آن امید دارند. البته از یک سال پیش که حسن روحانی به قدرت رسیده، وضعیت اقتصادی کم کم به سوی ثبات پیش می رود؛ به عنوان مثال، ارزش پول رایج این کشور در برابر دلار بیشتر از این سقوط نکرد. البته به نظر من، گفتن این نکته که پیشروی داعش و همچنین بحران اوکراین باعث خواهد شد تا واشنگتن با ایران متحد شود، کاملاً اشتباه است. امریکا این توان را دارد که چندین جبهه را بدون کمک کسی مدیریت کند.



            آیا سفر نمایندگان چند ملیتی و رؤسای شرکت ها بیشتر شده؟
            بله سفرها آغاز شده. ما اخیراً پذیرای هیأت های بزرگی از روسیه و چین بودیم. فراموش نکنیم که این کشور یکی از آخرین مکان های بکری است که تقریباً مارک های غربی در آن حضور ندارند. به شرکت های سوئیسی نگاه کنید: تنها نستله، هولسیم و بولر طی سال های اخیر توانسته اند شعبات خود را حفظ کنند. این وضعیت با فرصت هایی ازسوی ۷۷ میلیون ایرانی که همچنین دارای سطح خوبی از تحصیلات هستند و تمایل بسیاری برای داد و ستد دارند، توأم گشته. درواقع دو طرف مکمل یکدیگر خواهند بود؛ ما آن چیزی را که شما تولید می کنید نداریم و برعکس. من به عنوان مثال به این فکر می کنم که ایران می تواند به طور کامل نیازهای سوئیس در رابطه با انرژی را تأمین کند؛ به ویژه اینکه درحال حاضر تردیدهای بسیاری درخصوص تأمین گاز ازسوی روسیه وجود دارد.


            آیا هیأت های سوئیسی نیز به صورت گسترده به ایران می آیند؟
            فعلاً شرکت های سوئیسی به شکلی محتاطانه به تهران می آیند تا تماس هایی برقرار سازند. اکثریت آنها همچنان در انتظار پیشرفت های دیپلماتیک ایران با امریکا نشسته اند.



            چگونه تحریم های اقتصادی بین المللی باعث شده فعالیت های روزمره در ایران تحت الشعاع قرار گیرند؟ مشکل اصلی به پرداخت ها و مبادلات مالی مربوط می شود. بانک های سوئیسی به دلیل تحریم های وضع شده ازسوی ایالات متحده علیه ایران، محدودیت های شدیدی را اعمال می کنند و همین مسأله باعث شده تا انجام هرگونه مبادله ای پیچیده شود.


            گروه شما [بولر] چهار دهه است که در این کشور حضور دارد. شما چگونه توانستید به فعالیت های خود ادامه دهید و پرداخت های خود را در چنین شرایطی دریافت کنید؟
            ابتدا باید بگویم که ما در حوزه محصولات کشاورزی فعالیت می کنیم و رویکردهای امریکا این بخش را شامل نشده. به همین دلیل توانستیم حضور خود را در ایران حفظ کنیم. البته موانع در زمینه های دیگر در این کشور بسیار است. به عنوان مثال، ما باید هر سفارش جدیدمان را در وزارت اقتصادی در برن به تصویب برسانیم. تمامی شرکت های سوئیسی حاضر در ایران باید این گام ها را بردارند. و با توجه به اینکه گشایش اعتبار وجود ندارد، پرداخت ها در اکثریت بانک های بزرگ بین المللی بسیار پیچیده شده.


            آیا تحریم های بین المللی بزرگ ترین مشکل برای اقتصاد ایران هستند؟ اگر این طور است، آیا لغو تحریم ها باعث یک رشد اقتصادی ناگهانی در ایران خواهد شد؟
            خیر. درواقع هشت دهم فعالیت های اقتصادی ایران در داخل کشور انجام می شود، بدون اینکه ارتباطی با خارج داشته باشد. این تحریم ها به هیچ وجه تنها عامل تأثیرگذار بر رکود اقتصاد ایران نبوده اند. به مانند دیگر کشورهای بزرگ در حال پیشرفت، فساد مالی یک مشکل اساسی است و محافل بازرگانی باید به شکلی روزمره با این مقوله دست و پنجه نرم کنند. این مشکلات کمتر از پیامدهایی نیست که تدابیر اتخاذ شده در واشنگتن به همراه داشته است. اگر چنین وضعی را شاهدیم، به دلیل چنین مشکلاتی است، نه صرفا اعمال تحریم های بین المللی.
            ***
            انتشار برگردان فارسی اين مقاله در جام نیوز تنها به جهت اطلاع‌رسانی از تحلیل ها و نظرات کارشناسان که در رسانه‌های بیگانه منتشر شده است، می باشد و نظرات بيان شده در آن، بازتاب ديدگاه جام نیوز نمی باشد.
            آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/10/02, 09:03.
            ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #10011
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


              روحانی در جلسه هیأت دولت:
              پیشرفت‌های زیادی در حل و فصل پرونده هسته‌ای حاصل شده/ مبنای مذاکره تأمین منافع ملت است

              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....99JbRM3R.dpuf
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

                #10012
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                خب اینهم یکی دیگه از دستپختهای آقایان دیپلمات کارکشته ! و وابستگان ایشان در محفلهای مختلف


                اعتراض مجید مجیدی به استفاده از نام او برای یک کمپین ساختگی:
                قویا خبر ایجاد کمپین سینماگران را رد می‌کنم/ آقای ظریف با هنرمندان تماس گرفت و پوستر را از وزارت خارجه فرستادند/ کدام عقل سلیمی توافق هسته‌ای به هر قیمت را تایید می‌کند؟!


                روز گذشته اخبار ضد و نقیضی از ایجاد یک کمپین توسط 6سینماگر مطرح ایرانی با شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» در فضای رسانه‌ای کشور پخش شد که در همان ساعات اول حضور برخی چهره‌های سینمایی مطرح جبهه انقلاب از جمله «مجید مجیدی» در کمپینی با آن شعار حقارت‌آمیز شائبه ساختگی بودن این کمپین را در ذهن مخاطبان ایجاد کرد.
                به همین دلیل پس از اعلام خبر ایجاد این کمپین این تحلیل قوت گرفت که با به بن‌بست خوردن مذاکرات هسته‌ای دولت سعی دارد با سوءاستفاده از نام هنرمندان و چهره‌های فرهنگی برای امضای هر توافقی با آمریکا زمینه‌ای اجتماعی درست کند.
                در همین راستا و درمورد احتمال عدم اطلاع این هنرمندان از محتوا و شعارهای کمپین مورد اشاره، صبح امروز «مجید مجیدی» در گفتگو با خبرگزاری مهر اعلام کرده است که
                شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» به هیچ وجه مورد تایید امضاکنندگان این حرکت نیست و این کمپین نیز با درخواست دولت با تماس شخص جواد ظریف با هنرمندان و برای کمک به تیم مذاکره کننده و تامین منافع مردم ایران، حاضر در این لیست تشکیل شده است.
                مجیدی در صبحت‌هایش با تاکید بر اینکه از این حرکت هنرمندان سوءتعبیر شده است، بیان کرده است:
                «چند روز پیش از سوی آقای جواد ظریف وزیر امور خارجه با ما تماسی گرفته و خواسته شد که عده‌ای از هنرمندان که وجهه بین‌المللی دارند در مسیر مذاکرات هسته‌ای و برای احقاق حقوق حقه مردم ایران، دولت را یاری رسانند وبه همین منظور پوستری از سوی وزارتخانه آماده شد که ما نیز آن را تایید کردیم و موکدا تشکیل یک کمپین را رد می‌کنم.»
                کارگردان «بید مجنون» افزوده است: «این مذاکرات از سوی دولت جمهوری اسلامی به منظور حل مشکل پرونده هسته‌ای انجام می‌گیرد و تاکید همه ارکان نظام بر این است که با حفظ شان و حقوق مردم باشد و همه هنرمندان از جمله ما 6 نفری که حمایت خود را از مذاکرات اعلام کردیم، حرفمان جز حفظ عزت نظام و مردم ایران نیست.»
                مجیدی با اشاره به اینکه درخواست وزارت خارجه مبنی بر انجام این امر با سرعت بوده است، بیان کرده است: «من و دیگر دوستانی که این حرکت را قبول کردیم در جهت منافع ملی کشور اقدام کردیم و دلیل تفسیرها و تعبیرهای غلط که از روز گذشته در برخی رسانه ها منتشر شده است، نمی دانم.»
                وی همچنین با طرح این پرسش که « کدام عقل سلیمی می پذیرد که ایران به هر قیمتی بر سر پرونده هسته ای با غرب به توافق برسد» افزوده است: «همه ما بارها در سخنان مقام معظم رهبری شنیده‌ایم که ایشان فرموده اند به مذاکره‌کنندگان هسته‌ای اعتماد دارند و با چنین تاکیدی دیگر حجت بر همه ما تمام است. ما هم با علم به اینکه تیم مذاکره کننده هسته ای امین مردم و نظام هستند به این حرکت پیوستیم و هدف اول و آخرمان هم حفظ منافع ملی بوده است.
                من به شدت این تعبیرِ غلط که شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» را به حرکت ما نسبت داده است، رد می کنم و این سوال را می‌پرسم که کدام عقل سلیمی می پذیرد که ایران به هر قیمتی بر سر پرونده هسته ای با غرب به توافق برسد که اگر قرار بود هر آنچه آنها می گویند ما بپذیریم، مذاکرات تاکنون چندین باره به نتیجه رسیده بود.»
                کارگردان «بچه‌های آسمان» با اشاره به اینکه شاید در ترجمه مفاهیم سوءتعبیرهایی رخ داده است، بیان کرد:«نه نظر دولت و نه قطعا نظر ما این نبوده است که بگوییم به هر قیمتی باید مذاکرات به نتیجه برسد. به اعتقاد من باید بررسی شود که ریشه این سوءتعبیرها کجاست تا نه دولت تضعیف شود نه هنرمندان.»
                مجیدی با تاکید بر اینکه هنرمندانی که به این حرکت پیوستند هدفشان کمک به دولت بوده است، توضیح داده است: «من قویا خبر ایجاد یک کمپین را رد می کنم و توضیح می دهم که این حرکت در پی پیغام دوستانه آقای ظریف به هنرمندان و درخواست وزیر برای همراهی چهره های بین المللی سینمای ایران با تیم مذاکره‌کننده هسته ای برای کمک به روند مذاکرات انجام شد. ایشان اینگونه مدنظرشان بود که با توجه به اینکه هنرمندان چهره هایی هستند که نزد مردم وجاهت و محبوبیت دارند، همراهی آنها با روند مذاکرات می تواند مسیر را هموارتر کند.»
                وی با ابراز تعجب از برخی تفسیرهای غلط که از آنها به شیطنت رسانه ای تعبیر کرد، گفته است: «این تعبیرهایی که از دیروز به گوش ما می رسید برای همه افرادی که به این حرکت پیوستند حیرت آور است.»
                این کارگردان مطرح سینمای ایران که این روزها مشغول ساخته پروژه بین المللی «محمد (ص)» است در پایان بیان کرده است: «این سوءتفاهم ها و تعبیرهای غلط باید به شکل منطقی رفع شود. من یقین دارم که نظر همه ارکان نظام و مردم و هنرمندان بر این است که حق و عزت ملت ایران باید در مذاکرات هسته ای به رسمیت شناخته شود.»

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #10013
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  تحریم‌‏های دریایی در آخرین مرحله برداشته خواهد شد


                  به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مارین نیوز، حسن رضا صفری با بیان این‌که قوانین و مقررات دریایی واجد ویژگی مهمی است و آن هم بین‏‌المللی بودن آن است، گفت کنوانسیون‌‌‌‌های سازمان جهانی دریانوردی (IMO) باعث می‏‌شود تا فعالیت‏ها و صنایع دریایی ما از استانداردهای بین‌‏المللی برخوردار شوند؛ اما درعین حال، ما را در خطر تحریم قرار می‏‌دهد .

                  وی با اشاره به اینکه ‌دشمنان در سال‏های اخیر از محاصره دریایی ایران سخن گفته و آن را پیگیری کرده‌‏اند، کنوانسیون‏‌های دریایی را ابزاری در راستای این هدف خواند و گفت: این کنوانسیون ‏ها در شرایط تحریم، عملا نقش رژیم دیکته ‏شده‌‏ای را ایفا می‌‏کند که با استناد به آن، تحریم‏‌ها اجرایی می‌‏شود .

                  مدیرعامل مؤسسه رده‏‌بندی ایرانیان با اشاره به نقش این مؤسسه در ادامه تردد کشتی‌‏های ایران در آب‏های بین‌‏المللی در شرایط تحریم گفت: ما موفق شده‌‏ایم تحت همین رژیم بین‏ المللی تأییدیه لازم را از IMO دریافت کنیم و یاریگر حمل‏‌ونقل و صنایع دریایی کشور باشیم .

                  صفری همچنین در پاسخ به این پرسش که «پس از توافق ژنو تا چه حد از تحریم‌‏های دریایی ایران کاسته شد؟»، تصریح کرد: در بخش دریایی هیچ تحولی را در یکسال گذشته شاهد نبوده ‏ایم؛ اما گشایش‏‌های صورت گرفته در فعالیت‏‌های مالی، بانکی و بیمه‌‏ای بخشی از مشکلات صنایع دریایی را نیز کاهش داده است .

                  وی در عین حال پیش‏‌بینی کرد حتی در صورت توافق نهایی ایران با 5+1، تحریم‌‏های دریایی به دلیل اهمیت خاص خود در آخرین مرحله برداشته خواهد شد
                  آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/10/02, 09:22.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10181

                    #10014
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    نیویورک پنهان / پيشرفت‌هاي مذاكرات هسته‌اي میان ایران و آمریکا ظاهراً فراتر از مواضع اعلامي است

                    عباس عراقچي با فاصله زماني از تيم مذاكره كننده ايراني به تهران بر مي‌گردد. سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه مي‌گويد 95 درصد توافق بين ايران و 1+5 انجام شده و وزير خارجه آلمان هم تأكيد مي‌كند كه هيچ موقع ايران و 1+5 اين قدر به توافق نزديك نبوده‌اند.

                    يك مقام امريكايي مي‌گويد توافق هسته‌اي مي‌تواند راه را براي از سرگيري روابط تهران- واشنگتن باز كند. همه اينها نشانه‌هايي از اين هستند كه تفاهم‌هاي به دست آمده در نيويورك فراتر از آن چيزي است كه مقام‌هاي ايراني و امريكايي در مواضع رسمي خود ابراز مي‌كنند.

                    به گزارش جوان، اين حس فزاينده در بين ناظراني كه از نزديك مذاكرات هسته‌اي ايران و 1+5 را دنبال مي‌كنند وجود دارد كه تيم‌هاي مذاكره كننده ايراني و امريكايي بخش‌هايي از تفاهم‌هاي به دست آمده در نيويوك را از افكار عمومي در تهران و واشنگتن پنهان مي‌كنند. يك مقام امريكايي جمعه شب بلافاصله بعد از تمام شدن مذاكرات سه جانبه ظريف- كري –اشتون، به جمع خبرنگاران امريكايي در نيويورك رفته و توضيحاتي مبسوط از مذاكرات ارائه كرده كه سايت وزارت خارجه امريكا بدون اشاره به نام او، همه اين گفت و گو را منتشر كرده است. بيشتر كساني كه از نزديك ناظر مذاكرات هستند، مي‌توانند حدس بزنند كه اين مقام مصاحبه كننده، وندي شرمن معاون وزير خارجه امريكا است، به خصوص كه او در قسمتي از اين گفت و گو مي‌گويد كه تازه از مذاكرات برگشته است.

                    با اين حال، چيزي كه بيش از همه در گفت و‌گوي او با خبرنگاران خودنمايي مي‌كند اين است كه اين مقام امريكايي هيچ جمله يا حتي كلمه‌ آزار دهنده و تحريك كننده‌اي به زبان نمي‌آورد و براي اولين بار به صراحت مي‌گويد كه در صورت توافق جامع و متعهد ماندن ايران به تعهدات خود« تحريم‌ها در وهله اول به حالت تعليق درخواهد آمد و سرانجام ملغي خواهد شد.» يك مقام بلند پايه امريكايي ديگر نيز ديروز براي اولين بار گفت كه «توافق هسته‌اي با ايران مي‌تواند راه را براي از سرگيري روابط ميان تهران - واشنگتن باز كند.» فيليپ گوردون، هماهنگ‌كننده امور خاورميانه در كاخ سفيد در سخنراني‌اش در شوراي ملي ايران و امريكا، گفته كه يك توافق هسته‌اي مي‌تواند پروسه‌اي جديد ايجاد كند كه به برقراري روابط ميان ايران و امريكا منجر شود. هماهنگ‌كننده امور خاورميانه در كاخ سفيد گفته كه آخرين دور مذاكرات هسته‌اي كه هفته گذشته در نيويورك برگزار شده به پيشرفت‌هايي رسيده است.

                    تاآنجايي كه اطلاع دارم...
                    هنوز جزئياتي از اينكه در نيويورك چه گذشته و طي 10 روز در چه سطوحي مذاكرات انجام شده، منتشر نشده ولي از لابه‌لاي سخنان مقام‌هاي ايران و امريكا مي‌توان حدس زد كه مذاكرات نيويورك، يك ماراتن مذاكراتي تمام عيار براي دستيابي به توافق هسته‌اي بوده است. مقام امريكايي كه بلافاصله بعد از مذاكرات با خبرنگاران صحبت كرده و سايت وزارت خارجه امريكا سخنان او را منتشر كرده در توصيف ماراتن نيويورك مي‌گويد: «واقعاً بحث‌ها در اين هفته و ظرف چند روز گذشته بسيار فشرده بوده و در همه فرمت‌ها صورت گرفته است. ديدارهاي دو جانبه و سه جانبه بسياري از سران كشورها با روحاني رئيس‌جمهور و برخي ديدار‌ها به صورت دوجانبه با ظريف وزير امور خارجه ايران صورت گرفت. مذاكرات متناوب و چند ساعته و بسيارفني ميان كارشناسان صورت گرفته است و همه ما اين را مي‌دانيم.»

                    خبرنگاري در پايان گفت وگو از او مي‌پرسد: « آيا ديدار مخفيانه‌اي بين روحاني وكسي از طرف شما يا ما انجام شد؟ (خنده) البته مي‌دانم برنامه‌اي در كار نبوده است.» مقام امريكايي با اين جمله به او پاسخ مي‌دهد: « تا آنجا كه اطلاع دارم خير.» نفر دوم تيم مذاكره كننده ايراني هم كه با فاصله از زماني قابل توجه از نيويورك برمي گردد، برخلاف تأكيدي كه در پايان مذاكرات درباره وجود اختلافات «كلان» و «اساسي» داشت، در گفت و گويي جداگانه با خبرگزاري چيني كيودو، گفته كه به رغم وجود اختلافات بر سر مسائل اصلي دور بعدي مذاكرات هسته‌اي ايران و گروه 1+5 در كمتر از دو هفته ديگر در يك شهر اروپايي برگزار خواهد شد.

                    سيد عباس عراقچي، مي‌گويد كه ما توانستيم در يك فضاي سازنده به دركي به مراتب بهتر برسيم اما اختلافات بر سر مسائل اصلي هنوز به قوت خود باقي است. عضو ارشد تيم مذاكره كننده هسته‌اي همچنين معتقد است كه برخي از ايده‌هاي مطرح شده در نشست نيويورك اميدوار كننده هستند اما هيچ يك از آنها نتوانستند در خصوص مسائل كليدي مورد اختلاف يك درك مشترك به ما بدهند. از اين رو نتوانستيم به پيشرفتي ملموس در مذاكرات اخير برسيم. عراقچي هشدار داده كه ‌اگر قرار باشد توافقي حاصل شود بهتر است كه آن را اكنون انجام دهيم؛ تمديد مذاكرات سخت و بي‌استفاده خواهد بود.

                    ديگران هم حساس شده‌اند
                    درباره اينكه مذاكرات 10روزه نيويورك بخش‌هاي ناگفته‌اي دارد، هنوز اجماع نظر گسترده شكل نگرفته ولي به نظر مي‌رسد در حالي كه مقام‌هاي امريكايي مي‌گويند قرار شده كه جمع بندي تفاهمات به دست آمده به پايتخت‌ها برده شود، در كنگره امريكا نيز اين احساس فزاينده وجود دارد كه تفاهماتي در پشت پرده به دست آمده و طرف‌ها آن را از افكار عمومي مخفي مي‌كنند. به گزارش واشنگتن پست، ليندسي گراهام نماينده جمهوري خواه كنگره امريكا گفته كه معتقد است توافق هسته‌اي ايران، بزرگ‌ترين اشتباهي است كه دولت اوباما آن را روي ميز خود دارد.

                    گراهام معتقد است كه دولت اوباما به دليل در پيش بودن انتخابات كنگره، به شدت براي توافق با ايران دست و پا مي‌زند. به خاطر همين گراهام يك بار ديگر در حال مطرح كردن اين بحث است كه كنگره امريكا بايد دولت اوباما را موظف كند كه هرگونه توافق را به تصويب كنگره برساند: « اگر توافق خوبي با ايران انجام شود، من نيز به آن رأي خواهم داد. يك توافق خوب توانايي ايران براي فرار هسته‌اي را از بين مي‌برد» گراهام البته گفته كه نمي‌خواهد در كارهاي اجرايي دولت اوباما دخالت كند و منظور او اين است كه محصول نهايي دولت اوباما(توافق با ايران) به رأي كنگره گذاشته شود. نشانه‌هاي ورود مخفيانه دو طرف به مرحله حساس مذاكرات را مي‌توان از واكنش اسرائيلي‌ها احساس كرد.

                    در حالي كه اويگدور ليبرمن وزيرخارجه تندرو نتانياهو همچنان تأكيد دارد كه به نتيجه مذاكرات هسته‌اي با ايران خوشبين نيست، روزنامه هاآرتص در گزارشي اين سؤال را مطرح كرده كه آيا اوباما در حال كنار گذاشتن تعهداتي است كه داده بود؟جروزلم پست نوشته كه تل آويو از نرمش در قبال ايران نگران است و اريك شاون خبرنگار فاكس نيوز نيز پيش بيني كرده كه نتانياهو در سخنراني خود در مجمع عمومي سازمان ملل هشدار خود درباره برنامه هسته‌اي ايران را تكرار خواهد كرد.


                    "کافه سینما"
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #10015
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      احتمال دیدار بازرسان آژانس با مقامات ایرانی در تهران

                      پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱
                      1411714838010_9839.jpg
                      خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌ها از دیدار قریب‌الوقوع بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با مقامات ایرانی خبر داد.

                      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیپلمات‌ها روز پنج شنبه به خبرگزاری رویترز گفتند ممکن است بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اوایل هفته‌ی آینده با مقامات ایرانی در تهران دیدار کنند.

                      به گفته‌ی این دیپلما‌ت‌ها آژانس خواستار حصول پیشرفت در روند تحقیقاتش درباره‌ی فعالیت‌های هسته‌یی ایران است.

                      آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون درباره این گزارش اظهارنظری نکرده است.

                      به گزارش رویترز، کشورهای غربی و آمریکا همواره ایران را به تلاش برای دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته‌یی متهم می‌کنند. این در حالی است که ایران این اتهامات را رد و تاکید می‌کند که فعالیت‌های هسته‌ای‌اش ماهیت کاملا صلح‌آمیز دارد و غرب بر اساس اطلاعاتی ساختگی و بی‌اساس این ادعاها را مطرح می‌کند.

                      انتهای پیام
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • PETROLEUM
                        Banned
                        • May 2014
                        • 853

                        #10016
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        آیا ظریف فیلم و صوت اظهارات با البرادعی را هم تکذیب می‌کند؟/ منافع هسته‌ای ملت در گرو بازی سیاسی برای تصاحب مجلس!


                        وزیر خارجه مدعی شده است که برداشت رسانه ها از اظهارات وی در شورای روابط خارجی آمریکا براساس ترجمه غلط منتشر شده است.
                        محمد جواد ظریف در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، در واکنش به انتشار اظهاراتش در شورای روابط خارجی آمریکا درباره رابطه مذاکرات با انتخابات مجلس در سال آتی اظهار داشت:‌ این خبرها بر اساس ترجمه غلط است.
                        هر چند ظریف با بیان این جمله درصدد است گفته های خود را کتمان کند با این حال انتشار فیلم اظهاراتش در این جلسه نشان می دهد که او چنین جملاتی را به زبان آورده است.
                        محمد جواد ظریف در پاسخ به هاله اسفندیاری در شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید که اگر غربی ها قدر فرصت ایجاد شده را ندانند و با دولت آقای روحانی توافق نکنند، مردم 16 ماه بعد در انتخابات مجلس پاسخ آنها را با رای دادن به جریانات غرب ستیز خواهند داد.
                        این بخش از اظهارات ظریف را ببنید: http://uploadboy.com/cscrndzedsg3.html

                        نکته جالب توجه اینجاست که ظریف در پاسخ به سئوال یکی از اعضای شرکت کننده در جلسه اشاره می کند که در سال 2004،2005 به دلیل کارشکنی های صورت گرفته در مذاکرات ، مردم به رئیس جمهوری متفاوت (احمدی نژاد) رای دادند و در واقع به ما پاداش دادند و که مرا هم زود بازنشسته کرد!

                        ظریف در حالی به دنبال آن است که این اظهارات را تکذیب کند که مشابه این اظهارات را نیز پس از مذاکرات وین 4 (در خرداد ماه سال جاری) به زبان آورده است.
                        محمد جواد ظریف پس از مذاکرات وین در صفحه شبکه غیرقانونی توئیتر نوشت: "بازگشت از وین پس از مباحثات سخت. توافق شدنی است. نیاز است که توهمات کنار گذاشته شود. نباید مانند سال 2005 فرصت از دست برود."
                        اما در سال 2005 (1383) چه اتفاقی افتاده است که محمد جواد ظریف از آن با عنوان «فرصت از دست رفته» یاد می کند؟
                        برای پاسخ به این سئوال باید به دو سال قبل از این تاریخ یعنی به اکتبر (مهر ماه) سال 2003 بازگردیم.
                        یعنی زمانی که سه وزیر امور خارجه کشورهای اروپایی E3 به ایران آمدند تا توافقی که بعدها توافق سعدآباد نام گرفت را به امضا برسانند.
                        توافقنامه سعد آباد آغاز روندی بود که در سال 2005 با روی کار آمدن دولت نهم به پایان رسید و به گفته آغاز ظریف «فرصت ها از دست رفت».

                        اما این سخنان آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا یادآور انتشار فیلمی از گفتگوی غیررسمی او با محمد البرادعی، رئیس پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که او موضوع ملی هسته ای را وجه المصالحه حفظ اعتبار غرب و متقابلاً حفظ اعتبار و موقعیت جریان سیاسی متبوع خود در داخل کشور می‌خواند.

                        نظر

                        • PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

                          #10017
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          اعتراض مجید مجیدی به استفاده از نام او برای یک کمپین ساختگی:
                          قویا خبر ایجاد کمپین سینماگران را رد می‌کنم/ آقای ظریف با هنرمندان تماس گرفت و پوستر را از وزارت خارجه فرستادند/ کدام عقل سلیمی توافق هسته‌ای به هر قیمت را تایید می‌کند؟!


                          روزهای گذشته اخبار ضد و نقیضی از ایجاد یک کمپین توسط 6سینماگر مطرح ایرانی با شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» در فضای رسانه‌ای کشور پخش شد که در همان ساعات اول حضور برخی چهره‌های سینمایی مطرح جبهه انقلاب از جمله «مجید مجیدی» در کمپینی با آن شعار حقارت‌آمیز شائبه ساختگی بودن این کمپین را در ذهن مخاطبان ایجاد کرد.
                          به گزارش "رجانیوز"، به همین دلیل پس از اعلام خبر ایجاد این کمپین این تحلیل قوت گرفت که با به بن‌بست خوردن مذاکرات هسته‌ای دولت سعی دارد با سوءاستفاده از نام هنرمندان و چهره‌های فرهنگی برای امضای هر توافقی با آمریکا زمینه‌ای اجتماعی درست کند.
                          در همین راستا و درمورد احتمال عدم اطلاع این هنرمندان از محتوا و شعارهای کمپین مورد اشاره، صبح امروز «مجید مجیدی» در گفتگو با خبرگزاری مهر اعلام کرده است که شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» به هیچ وجه مورد تایید امضاکنندگان این حرکت نیست و
                          این کمپین نیز با درخواست دولت با تماس شخص جواد ظریف با هنرمندان و برای کمک به تیم مذاکره کننده و تامین منافع مردم ایران، حاضر در این لیست تشکیل شده است.
                          مجیدی در صبحت‌هایش با تاکید بر اینکه از این حرکت هنرمندان سوءتعبیر شده است، بیان کرده است: «چند روز پیش از سوی آقای جواد ظریف وزیر امور خارجه با ما تماسی گرفته و خواسته شد که عده‌ای از هنرمندان که وجهه بین‌المللی دارند در مسیر مذاکرات هسته‌ای و برای احقاق حقوق حقه مردم ایران، دولت را یاری رسانند و به همین منظور پوستری از سوی وزارتخانه آماده شد که ما نیز آن را تایید کردیم و موکدا تشکیل یک کمپین را رد می‌کنم
                          کارگردان «بید مجنون» افزوده است: «این مذاکرات از سوی دولت جمهوری اسلامی به منظور حل مشکل پرونده هسته‌ای انجام می‌گیرد و تاکید همه ارکان نظام بر این است که با حفظ شان و حقوق مردم باشد و همه هنرمندان از جمله ما 6 نفری که حمایت خود را از مذاکرات اعلام کردیم، حرفمان جز حفظ عزت نظام و مردم ایران نیست.»
                          مجیدی با اشاره به اینکه درخواست وزارت خارجه مبنی بر انجام این امر با سرعت بوده است، بیان کرده است: «من و دیگر دوستانی که این حرکت را قبول کردیم در جهت منافع ملی کشور اقدام کردیم و دلیل تفسیرها و تعبیرهای غلط که از روز گذشته در برخی رسانه ها منتشر شده است، نمی دانم.»
                          وی همچنین با طرح این پرسش که « کدام عقل سلیمی می پذیرد که ایران به هر قیمتی بر سر پرونده هسته ای با غرب به توافق برسد» افزوده است: «همه ما بارها در سخنان مقام معظم رهبری شنیده‌ایم که ایشان فرموده اند به مذاکره‌کنندگان هسته‌ای اعتماد دارند و با چنین تاکیدی دیگر حجت بر همه ما تمام است. ما هم با علم به اینکه تیم مذاکره کننده هسته ای امین مردم و نظام هستند به این حرکت پیوستیم و هدف اول و آخرمان هم حفظ منافع ملی بوده است. من به شدت این تعبیرِ غلط که شعار «هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست» را به حرکت ما نسبت داده است، رد می کنم و این سوال را می‌پرسم که
                          کدام عقل سلیمی می پذیرد که ایران به هر قیمتی بر سر پرونده هسته ای با غرب به توافق برسد که اگر قرار بود هر آنچه آنها می گویند ما بپذیریم، مذاکرات تاکنون چندین باره به نتیجه رسیده بود.»
                          کارگردان «بچه‌های آسمان» با اشاره به اینکه شاید در ترجمه مفاهیم سوءتعبیرهایی رخ داده است، بیان کرد:«نه نظر دولت و نه قطعا نظر ما این نبوده است که بگوییم به هر قیمتی باید مذاکرات به نتیجه برسد. به اعتقاد من باید بررسی شود که ریشه این سوءتعبیرها کجاست تا نه دولت تضعیف شود نه هنرمندان.»
                          مجیدی با تاکید بر اینکه هنرمندانی که به این حرکت پیوستند هدفشان کمک به دولت بوده است، توضیح داده است:
                          «من قویا خبر ایجاد یک کمپین را رد می کنم و توضیح می دهم که این حرکت در پی پیغام دوستانه آقای ظریف به هنرمندان و درخواست وزیر برای همراهی چهره های بین المللی سینمای ایران با تیم مذاکره‌کننده هسته ای برای کمک به روند مذاکرات انجام شد. ایشان اینگونه مدنظرشان بود که با توجه به اینکه هنرمندان چهره هایی هستند که نزد مردم وجاهت و محبوبیت دارند، همراهی آنها با روند مذاکرات می تواند مسیر را هموارتر کند.»
                          وی با ابراز تعجب از برخی تفسیرهای غلط که از آنها به شیطنت رسانه ای تعبیر کرد، گفته است: «این تعبیرهایی که از دیروز به گوش ما می رسید برای همه افرادی که به این حرکت پیوستند حیرت آور است.»
                          این کارگردان مطرح سینمای ایران که این روزها مشغول ساخته پروژه بین المللی «محمد (ص)» است در پایان بیان کرده است: «این سوءتفاهم ها و تعبیرهای غلط باید به شکل منطقی رفع شود. من یقین دارم که نظر همه ارکان نظام و مردم و هنرمندان بر این است که حق و عزت ملت ایران باید در مذاکرات هسته ای به رسمیت شناخته شود.»

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #10018
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            در راستای ادامه گفت وگوها درباره مسائل فیمابین ایران و آژانس
                            سفر معاون آمانو به تهران در هفته پیش رو
                            معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در امور پادمان ها در رأس هیأتی هفته آینده به منظور ادامه گفت وگوها درباره مسائل فیمابین ایران و آژانس به تهران سفر می کند.
                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....0cOzXShZ.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #10019
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              /:.rolleyessmileyani خاتمی: به تیم هسته ای کشورمان خداقوت می گوییم/ اظهارات رییس جمهوری در سازمان ملل مفید بود
                              تهران- ایرنا- امام جمعه موقت تهران از مذاکرات هسته ای در چارچوب تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب و با رعایت خطوط قرمز حمایت کرد و گفت: به مسوولان مذاکره کننده هسته ای کشورمان خداقوت می گوییم.
                              خاتمی: به تیم هسته ای کشورمان خداقوت می گوییم/ اظهارات رییس جمهوری در سازمان ملل مفید بود
                              به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه تهران در دانشگاه تهران به موضوع مذاکرات هسته ای اشاره کرد و افزود: ما دراین عرصه حر ف نویی نداریم و همان حرف گذشته را می زنیم و از این مذاکرات در چارچوبی که رهبر معظم انقلاب فرموده اند و بارعایت خطوط قرمزها حمایت می کنیم و خط ما ولایت است.

                              وی ادامه داد: خطوط قرمز این است که اولا ظرفیت غنی سازی به اندازه مورد نیاز کشور باید حفظ شود و نیاز را هم نظام تعیین می کند.

                              امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: موضوع دوم که باید مورد لحاظ قرار گیرد این است که تحقیق و پژوهش در عرصه هسته ای باید ادامه یابد و فناوران هسته ای ما در این عرصه بتوانند تلاش کنند.

                              خاتمی سومین خط قرمز را حفظ غنی سازی سایت فردو دانست و افزود: سایت فردو مثل سایت نطنز باید ظرفیت غنی سازی اش را حفظ کند و باید ماهیت آب سنگین اراک محفوظ شود.

                              وی تاکید کرد: باید خروجی این مذاکرات رفع همه تحریم ها به صورت همزمان باشد و این ها خطوط قرمز ما در مذاکرات است.

                              امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه عزت ایران اسلامی در مذاکرات حفظ شود، گفت: اینکه برخی گفته اند هر توافقی بهتر از عدم توافق است نامش پذیرش ذلت است؛ توافقی که توام با ذلت باشد توافقی ننگین و قابل قبول این ملت نیست؛ عدم توافق با عزت بر توافق ننگین انچنینی شرافت دارد .

                              خاتمی در ادامه خطبه ها به صحبت های نخست وزیر انگلیس در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس دروغ اندر دروغ بود چرا که به دروغ برنامه هسته ای ایران را متهم کرد و کشور ما را متهم به حمایت از تروریسم کرد.

                              وی اضافه کرد: نخست وزیر انگلیس به دروغ گفت که با مردم بد رفتار می کنیم و تمام آنچه در خودشان بود را به ما نسبت داد.

                              امام جمعه موقت تهران در ادامه حضور رییس جمهوری در سازمان ملل و اظهارات وی را مفید دانست و تاکید کرد: نباید انتقاد از اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس سبب شود اظهارات و اقدامات مفید رییس جمهوری محترم در سازمان ملل نادیده گرفته شود.

                              خاتمی خاطر نشان کرد: آقای روحانی اظهارات و اقدامات مفیدی داشت و این اظهارات و اقدامات جای تشکر و سپاس دارد.

                              وی با بیان اینکه اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس توسط سخنگوی وزارت خارجه و مسوولان پاسخ داده شد، گفت: رییس جمهوری کشورمان نیز در بازگشت از سفر جواب صحبت های آن فرد را داد اما مردم انتظار داشتند که در نطق شان هم در سازمان ملل همان جا جواب اراجیف نخست وزیر انگلیس را می دادند؛ با اینکه قدری دیر انجام شد اما اینکه آن اظهار نظر ها از سوی رییس جمهوری مورد محکومیت قرار گرفت تشکر می کنیم.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #10020
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                                گاردین: توافق هسته‌ای فرصتی برای همکاری ایران و غرب در خاورمیانه خواهد بود
                                روزنامه گاردین در مطلبی با اشاره به اینکه توافق هسته‌ای می‌تواند زمینه همکاری میان ایران و غرب را فراهم کند، تاکید کرده است که ایران می‌تواند نقش حیاتی در بازگردان ثبات به عراق و سوریه داشته باشد.
                                خبرگزاری فارس: گاردین: توافق هسته‌ای فرصتی برای همکاری ایران و غرب در خاورمیانه خواهد بود
                                به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، روزنامه گاردین در مطلبی با عنوان مذاکرات هسته‌ای فرصتی برای همکاری با ایران، تاکید می‌کند که همکاری با تهران در راستای ثبات در خاورمیانه امری ضروری است و باید از این فرصت بهره گرفت.

                                «کریستوفر دیبلاژ» نویسنده این مطلب با اشاره به اینکه ایران برخلاف بسیاری از کشورهای خاورمیانه درگیر بحران داخلی نیست و یک ملت با حاکمیت مرکزی است و مردمی با فرهنگ غیرمسلح دارد، تصریح می‌کند که ایران می‌تواند نقشی حیاتی در بازگرداندن ثبات به شام و بین النهرین داشته باشد.

                                وی با اشاره به اینکه مسیر غرب در عدم همکاری با یکی از مهمترین کشورهای خاورمیانه اشتباه است، تاکید کرد که فضای میان دو طرف پس از مذاکرات اخیر هسته‌ای بهبود یافته است.

                                روزنامه گاردین در ادامه با اشاره به اینکه همکاری با ایران در زمان دولت محمود احمدی نژاد امکان پذیر نبود، دولت روحانی را به دلیل ایجاد بالانس میان دو جناح گزینه مناسبی برای همکاری معرفی می‌کند.

                                نویسنده تاکید می‌کند که توافق هسته‌ای با ایران فرصتی برای همکاری میان تهران و غرب است، می‌افزاید: «این توافق می‌تواند روابطی جدیدی میان تهران و غرب به شکلی عملگرایانه در منطقه اینجاد کند.»

                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....8fWlvHJp.dpuf
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X