آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roma.consis
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 136

    #10396
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    با این خبر که تقریبا توافق رو قطعی نشون میده با استقبال صف خرید خودرویی ها می رویم. ()

    :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
    آمریکا ادامه فعالیت 6 هزار سانتریفیوژ در ایران را پذیرفت

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #10397
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      بروجردی:

      باید با پرهیز از هرگونه گمانه زنی منتظر مذاکرات آتی بود

      تهران-ایرنا- رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه مواضع رسانه های غربی درباره کاهش تعداد سانتریفیوژها شیطنت سیاسی است و باید با پرهیز از هرگونه گمانه زنی منتظر مذاکرات آتی بود گفت: مذاکرات 3 جانبه وزرای جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می تواند سرنوشت مذاکرات آینده و احتمال کسب توافق نهایی را رقم زند.

      به گزارش ایرنا به نقل از خانه ملت، علاءالدین بروجردی در واکنش به برخی موارد مطرح شده مبنی بر قبول کاهش تعداد سانتریفیوژها ازسوی تیم مذاکره کننده هسته ای درمذاکرات گذشته، افزود: با توجه به اینکه یکی از موارد اصلی مورد اختلاف میان ایران و 1+5 تعداد سانتریفیوژها است، بنابراین اگرتوافقی درباره کاهش تعداد سانتریفیوژها صورت گرفته بود، اقدامات عملی تاکنون به سرانجام می رسید.

      نماینده مردم بروجرد در مجلس، ادامه داد: علت عدم توافق نهایی تاکنون اختلاف نظر بر سر کاهش تعداد سانتریفیوژها بوده و جمهوری اسلامی ایران براین موضوع تاکید دارد که به طور حتم باید ظرفیت ایران در ارتباط با غنی سازی صنعتی با توجه به نیازهای داخلی باقی بماند و این موضوع یکی از موارد اصلی مورد اختلاف است، از این رو مواردی که رسانه های غربی درخصوص کاهش تعداد سانتریفیوژهای ایران مطرح می کنند قطعا یک گمانه زنی بی پایه و اساس است، البته شاید این موارد یک موضع گیری هدف دار برای ایجاد اختلاف در داخل ایران باشد.

      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تمدید مذاکرات هسته ای پس از سوم آذر، گفت: البته مقامات طرف های مذاکره کننده هیچ گونه علاقه ای به تمدید مذاکرات ندارند، ازاین رو فرصت باقی مانده تا مذاکرات آینده زمانی است که اگر 1+5 آن را از دست بدهد، مشخص نیست که در آینده چه موضوعاتی پیش می آید، بنابراین باید منتظر ماند تا سرنوشت مذاکرات مشخص شود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

        #10398
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        جمهوری‌خواهان کنترل سنا را به دست گرفتند

        تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۳



        نامزدهای جمهوری‌خواه در رقابت انتخاباتی برای راه یافتن به مجلس سنا توانستند با کسب ۶ کرسی لازم برای اولین بار از سال ۲۰۰۶ کنترل این مجلس را در دست بگیرند.

        رسانه‌های آمریکایی این خبر را پس از پیروزی «دیوید پرود» بر رقیب دموکرات خود «مایکل نان» در ایالت جورجیا اعلام کردند. پیش از آن «کوری گاردنر»، «شلی مور کاپیتو»، «مایک راوندز»، «تام کاتن» و «استیو داینس» به ترتیب در ایالتهای کلورادو، ویرجینای غربی، داکوتای جنوبی، آرکانزاس و مونتانا بر رقیب‌های دموکرات خود پیروز شده بودند.

        انتخابات میان دوره‌ای آمریکا برای تعیین بیش از ۴۷۱ عضو کنگره و ۳۶ فرماندار از بامداد روز سه‌شنبه ۱۳ آبان به وقت محلی در این کشور آغاز شد. به باور تحلیلگران، مجلس نمایندگان همچنان در کنترل اکثریت جمهوریخواه می‌ماند و نگاه‌ها بیشتر بر مجلس سنا متمرکز است.
        از یکصد کرسی مجلس سنا در حال حاضر ۴۵ کرسی در اختیار جمهوری‌خواهان بود و آنان در تلاش بودند تا در این انتخابات ۶ کرسی دیگر را کسب کنند.

        در چندین ایالت آمریکا نیز همزمان فرمانداران و شهردار‌ان انتخاب می‌شوند.

        این اولین بار از سال ۲۰۰۶ است که جمهوری‌خواهان کنترل هر دو مجلس نمایندگان و سنا را به دست می‌گیرند.

        تمام روسای جمهوری آمریکا پس از رونالد ریگان، در حالی کاخ سفید را ترک کردند که حزب رقیب، اکثریت کرسی‌ها را در کنگره در اختیار داشت. نتیجه انتخابات میان دوره‌ای روز سه شنبه آمریکا که چهار میلیارد دلار هزینه در برداشت هم متفاوت از قبل نبود.

        بسیاری از جمهوریخواهان مبارزات انتخاباتی خود را بر حمله به رییس جمهوری و سیاست‌های او نظیر اصلاحات در نظام درمانی کشور استوار بودند. اگرچه اوضاع اقتصادی از سال ۲۰۰۸ به این سو مرتبا بهبود یافته است ولی فضای عمومی کشور بسیار سیال است.

        بسیاری از رسانه‌ها تمرکز خود را به بحران‌هایی نظیر ابولا و پیشروی‌های گروه داعش در سوریه و عراق معطوف کرده‌اند، ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که افکار عمومی آمریکا از ماه‌ها قبل تصمیم خود را گرفته است.

        جمهوریخواهان به صورت موفقیت آمیزی عدم محبوبیت باراک اوباما را به سرمایه خود تبدیل کرده و از این طریق رای دهندگان را به لزوم تغییر در کنگره قانع کرده‌اند.

        دمکرات‌ها پیش از این به نسبت ۵۵ به ۴۵، اکثریت سنا را در اختیار داشتند در حالی که مجلس نمایندگان در کنترل جمهوریخواهان بود.

        رای گیری روز سه شنبه برای ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان است که انتظار می‌رود اکثریت آن در اختیار جمهوریخواهان قرار گیرد. در مجلس سنا نیز رقابت بر سر ۳۶ کرسی بود.
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #10399
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          همانگونه که انتظار می رفت حزب جمهوریخواه به قدرت رسید جلو انداختن مذاکرات ...شاید برای همین بوده است
          این پیروزی که امر دو سویه است..از یک طرف فشار را بر نظامیان حاکم بر ایران برای توافق بیشتر میکند چون اخرین فرصتهایشان از دست میرود
          دوم اینکه اگر مذاکرات به شکست بخورد یک حماقت بزرگ تاریخی در تیرماه انجام شده است از سال قبل مشخص بود که به به احتمال بالا جمهوریخواهان در انتخابات پیروز میشوند...و این عقب انداختن مذاکره چه مصلحتی بود نمی دانم...و مهم هم نیست...ولی اگر شکست بخورد یا تواققی نشود حماقت بزرگ تیم مذاکره ...در تیر ماه را عیان میکند...قبلا هم این را نوشتم...
          در واقع این پیروزی شانس مذاکرات را تغییر نمیدهد...وتعیین تکلیف تا اذر را بالا می برد
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #10400
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
            همانگونه که انتظار می رفت حزب جمهوریخواه به قدرت رسید جلو انداختن مذاکرات ...شاید برای همین بوده است
            این پیروزی که امر دو سویه است..از یک طرف فشار را بر نظامیان حاکم بر ایران برای توافق بیشتر میکند چون اخرین فرصتهایشان از دست میرود
            دوم اینکه اگر مذاکرات به شکست بخورد یک حماقت بزرگ تاریخی در تیرماه انجام شده است از سال قبل مشخص بود که به به احتمال بالا جمهوریخواهان در انتخابات پیروز میشوند...و این عقب انداختن مذاکره چه مصلحتی بود نمی دانم...و مهم هم نیست...ولی اگر شکست بخورد یا تواققی نشود حماقت بزرگ تیم مذاکره ...در تیر ماه را عیان میکند...قبلا هم این را نوشتم...
            در واقع این پیروزی شانس مذاکرات را تغییر نمیدهد...وتعیین تکلیف تا اذر را بالا می برد

            با سلام به خاطر همینه که دارند در عمان جلسه برگزار می کنند تا تعلیق تحریم ها مهم اجرایی شود و مذاکرات هم ادامه داشته باشد البته ایران هم کارهای باید انجام دهد تا روز 20 آبان هم تکلیف معلوم میشه با تشکر

            یک
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #10401
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


              آلن اير: در مذاکرات از ما حرکت از خدا برکت


              آلن ایر با بیان اینکه تا به توافق بر سر همه موارد نرسیده باشیم، هیچ توافقی حاصل نشده است، گفت: موضوعات سختی هنوز حل نشده‌اند و ارزیابی در مورد امکان موفقیت ما را به جایی نمی‌برد؛ اما به قول معروف از ما حرکت از خدا برکت.

              کمتر از 20 روز به دور نهایی مذاکرات هسته‏‌ای باقی مانده است و دیدار سه‌جانبه در عمان در راه است. 18 و 19 آبان مسقط میزبان وزرای خارجه ایران و آمریکا و نماینده کشورهای اروپایی است و کمی بعد زمان آخرین مذاکرات هسته‌ای است. نکته‌ای که در این میان حائز اهمیت است، برگزاری این دور از مذاکرات در عمان است، کشوری که پس از قطع کامل روابط میان ایران و آمریکا به خصوص در سال‌های اخیر، نقش «میانجی» را میان دو کشور ایفا کرده است.

              میزبانی دوست مشترک ایران و آمریکا از نهمین دور مذاکرات هسته‌ای و حرکت «1+5» از اروپا به همسایگی تهران، می‌تواند نشانه‌ای از بهبود اوضاع مذاکرات هسته‌ای باشد؛ میزبانی‌ای که وزارت خارجه عمان نیز در بیانیه‌ای از آن استقبال کرد و افزون ابراز خرسندی از آن نوشت: «سلطان (قابوس) در عین حال که از برگزاری این نشست استقبال می‌کند، امیدوار است که این دیدار گام رو به‌ جلوی دیگری در راستای پایان مناقشه بر سر پرونده هسته‌ای ایران باشد تا منطقه و جهان از ریسک بحران و درگیری حفظ شود.»

              در همین باره و انتخاب عمان برای برگزاری دور بعدی مذاکرات هسته‌ای، گفت وگو با آلن ایر سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه می‌خوانید:

              قرار است نشست سه جانبه‌ای با حضور وزیران امور خارجه ایران و آمریکا و کاترین اشتون در عمان برگزار شود؛ چرا این نشست مانند همیشه در یک کشور اروپایی برگزار نشد؟
              در گذشته هم سلطان عمان به‌عنوان میزبان بعضی نشست‌ها در این روند مذاکرات دخیل بوده یا حضور داشته است. این کشور در گذشته نیز نقش خیلی مفیدی ایفا کرده است و ما سپاسگزار این نقش هستیم، بنابراین موضوع غیر عادی نیست.

              آیا میانجی‌گری‌های این کشور درباره برخی مسائل میان تهران – واشنگتن درباره انتخاب مسقط به عنوان میزبانی تاثیرگذار بوده است؟
              همانطور که عرض کردم سلطان عمان در گذشته به‌عنوان میزبان نشست‌ها خیلی محبت کرده است؛ مثل کشورهای اتریش، سوئیس، ترکیه، قزاقستان، روسیه و عراق که میزبان چانه‌زنی‌های هسته‌ای بوده‌اند و این بار نیز عمان دوباره چنین کاری را انجام می‌دهد.

              اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای چه در ایران و چه در میان کشورهای عضو 1+5 علاقه‌ای به تمدید مذاکرات ندارند و این را می‌شود از اظهار نظرهای آنها متوجه شد. این موضوع را چطور ارزیابی می‌کنید؟
              ما بر هدف رسیدن به توافق جامع تا مهلت سوم آذر متمرکز هستیم و اصلا در مورد تمدید مذاکرات صحبت نکرده‌ایم. ما معتقدیم که زمان کافی برای حل این معضلات و رسیدن به توافق جامع که به جامعه جهانی اعتماد دهد ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت، باقی مانده است و معتقدیم که همه طرف‌ها قصد حصول توافق جامع تا مهلت مقرر را دارند و این هدف کانون توجه همه ماست.

              کمتر از 28 روز به پایان مدت تمدید‌یافته مذاکرات هسته‌ای باقی مانده است؛ به نظر شما می‌توان امیدوار به گرفتن نتیجه بود؟
              تا به توافق بر سر همه موارد نرسیده باشیم، هیچ توافقی حاصل نشده است. موضوعات سختی هنوز حل نشده‌اند و ارزیابی و پیش‌گویی در مورد امکان موفقیت، ما را به جایی نمی‌برد اما به قول معروف از ما حرکت از خدا برکت.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

                #10402
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                کد خبر: ۳۶۴۰۶۸
                تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۴

                صفحه نخست » انرژی هسته ای


                در این گزارش همچنین ادعا شده تهران به حمایت از بازیگران غیردولتی مانند گروه حوثی‌ها در یمن یا گروه حماس و سایر گروه‌های فلسطینی ادامه می‌دهد.
                یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی از تحولات روابط بین ایران و آمریکا که بر اثر مذاکرات هسته‌ای ایجاد شده نوشته آمریکا در این گفت‌وگوها امتیازهای یک طرفه‌ای به ایران اعطا کرده است. مایکل سبنگ، مدیر کل اندیشکده واشنگتن برای سیاست‌های خاورنزدیک که این یادداشت را نگاشته ضمن اشاره به گزارش هفته گذشته وال‌استریت‌ژورنال درباره گامهای آشتی‌جویانه آمریکا برای ایجاد رابطه با ایران نوشته تحولات در روابط ایران و آمریکا بر اساس امتیازهای یکجانبه از طرف آمریکا استوار بوده است.


                به گزارش خبرآنلاین، آقای سینگ با اشاره به هدف آمریکا از نزدیکی به ایران می‌نویسد که به نظر نمی‌رسد ایران پس از این تعاملات تغییری که باب میل آمریکا بوده باشد در سیاست‌هایش ایجاد کرده بود. به نوشته این تحلیلگر، حمایت‌های ایران از حزب الله لبنان در خلال سالهای اخیر بدون تغییر بنیادین ادامه یافته است.


                در این گزارش همچنین ادعا شده تهران به حمایت از بازیگران غیردولتی مانند گروه حوثی‌ها در یمن یا گروه حماس و سایر گروه‌های فلسطینی ادامه می‌دهد.
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #10403
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                  امریکا در حال عقب‌نشینی از تاکید بر محدودیت غنی‌سازی ایران است؟

                  کمتر از سه هفته مانده به پایان مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای بین ایران و 5+1 یعنی بیست و چهارم نوامبر، هم در اظهارات مقامات آمریکایی، هم در اخبار مربوط به مذاکرات و هم در توصیه‌های کارشناسی مربوط به حل و فصل چالش غنی‌سازی نشانه‌هایی قابل مشاهده است که حاکی از فاصله گرفتن مقامات آمریکایی از موضع پیشین خود در محدود کردن شدید برنامه غنی‌سازی ایران است.
                  کد خبر: ۴۴۷۰۶۴
                  تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸ - 05 November 2014

                  اگر چه کمتر از دو هفته از این ادعای وندی شرمن مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی می‌گذرد که «مقامات ایران بسیار امید دارند جهان به این نتیجه برسد که وضع موجود دست کم درباره موضوع محوری غنی‌سازی مورد قبول واقع شود، اما مسلما مورد قبول نمی شود. اگر به این صورت بود ما هرگز نیازی به این گفتگوهای دشوار و پرزحمت نداشتیم» اما شواهدی وجود دارد که احتمال فاصله گرفتن آمریکا از موضع محدود کردن جدی برنامه غنی‌سازی ایران را بیشتر نشان می‌دهد.

                  به گزارش «تابناک»، کمتر از سه هفته مانده به پایان مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای بین ایران و 5+1 یعنی بیست و چهارم نوامبر، هم در اظهارات مقامات آمریکایی، هم در اخبار مربوط به مذاکرات و هم در توصیه‌های کارشناسی مربوط به حل و فصل چالش غنی‌سازی نشانه‌هایی قابل مشاهده است که حاکی از فاصله گرفتن مقامات آمریکایی از موضع پیشین خود در محدود کردن شدید برنامه غنی‌سازی ایران و در مقابل تاکید بیشتر بر موضوع راستی‌آزمایی و شفافیت است.

                  از حدود بیست هزار سانتریفیوژ نصب شده ایران در تاسیسات غنی‌سازی در نطنز و فردو، کمتر از نیمی از آنها تا پیش از حصول توافق ژنو در آذرماه سال گذشته با دریافت گاز مشغول غنی‌سازی بودند و محدود کردن غنی‌سازی در ایران به همین تعداد و تزریق نشدن گاز به سانتریفیوژهای بیشتر بخشی از توافق در ژنو بود.

                  تعیین اندازه برنامه غنی‌سازی ایران با توجه به نیازهای عملی ایران به عنوان یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات در جریان مذاکرات برای رسیدن به توافق جامع در ابتدا با این خبر همراه بود که آمریکا حاضر است تنها پانصد سانتریفیوژ فعال در ایران را بپذیرد ولی در نزدیک به یک سال گذشته، ظاهرا مواضع آمریکا به تدریح تعدیل شده و به واقعیت‌های موجود در برنامه هسته‌ای ایران نزدیک شد و اخبار به تدریج از پذیرش، 1500 دستگاه و سپس حدود 4000 دستگاه از جانب آمریکا حکایت داشت.

                  در اوایل آبان ماه خبر پذیرش چند هزار سانتریفیوژ فعال در ایران توسط فرانسه از جانب سفیر این کشور در آمریکا رسانه‌ای شد و در اخبار پراکنده روزهای اخیر عدد 6هزار سانتریفیوژ نیز طرح شده است. این اعداد معمولا در کنار بسته‌ای از پیشنهادات دیگر و از جمله خروج بخشی از اورانیوم غنی شده از ایران و یا اکسید کردن آن در فضای رسانه‌ای مطرح بوده است.

                  از سوی دیگر رسانه‌های در هفته‌های اخیر به نحو روزافزونی شاهد تاکید مقامات و کارشناسان بر موضوع شفافیت و برجسته کردن آن در مقابل موضوع اندازه برنامه غنی‌سازی ایران هستند.

                  کمتر از یک هفته پیش از این جان کری وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود در نشستی موسوم به مجمع ایده‌های واشنگتن اظهار داشت « «ایران چهار مسیر برای رسیدن به بمب اتمی دارد و ما جلوی هر چهار مسیر را خواهیم بست؛ فردو، نطنز، (آب سنگین) اراک و اقدام مخفیانه».

                  این سخنان از جهت برجسته کردن موضوع اقدامات مخفیانه تازگی دارد زیرا تا پیش از این مفهوم گریز هسته‌ای و استفاده ایران از تاسیسات موجود خود برای یورش به سوی ساخت سلاح هسته‌ای مورد تاکید بیشتر مقامات و کارشناسان غربی بود.

                  در جدیدترین تحول در این حوزه، جیمز اکتون محقق موسسه صلح کارنگی که در سالهای اخیر بر موضوع خلع سلاح هسته‌ای و از جمله موضوع برنامه هسته‌ای ایران تمرکز داشته، در مقاله‌ای در نشریه پرنفوذ نشنال اینترست که هنری کیسینجر وزیر خارجه سابق آمریکا رئیس افتخاری آن است، یادآور شده که مساله گریز هسته‌ای در تاسیسات اعلام شده اهمیت چندانی ندارد و به جای آن باید بیشتر بر موضوع جلوگیری از ساخت سلاح هسته‌ای در تاسیسات پنهانی متمرکز شد.

                  وی پس از یادآوری این که کشورهایی که سلاح هسته‌ای ساخته‌اند این کار را نه در تاسیسات اعلام شده بلکه در تاسیسات مخفی انجام داده‌اند و با مرور تاریخچه راه‌اندازی تاسیسات هسته‌ای ایران که در موارد سالها از چشم غرب دور مانده، نتیجه گرفته است که «بنابراین، تمرکز آمریکا بر زمان گریز، نابجاست. در حالی که کاهش تعداد سانتریفیوژها در نطنز می‌تواند هدف ارزشمندی باشد، ولی در عین حال در مقایسه با موافقت ایران با بازرسی‌های سرزده بیشتر که هرگونه تلاش این کشور برای ساخت تأسیسات مخفی در آینده را شناسایی کند، از ارزش کمتری برخوردار است.»

                  اگر چه همه این شواهد نشان می‌دهد که غرب در حال حرکت به سمت پذیرفتن نسبی اندازه فعلی برنامه هسته‌ای ایران است ولی نباید فراموش کرد که از سخنان متفاوت شرمن تنها دو هفته می‌گذرد.

                  اگر تحلیل فوق درست باشد، آنگاه تاکید زیاد مقامات غربی در یک سال اخیر بر کاهش شدید اندازه برنامه غنی‌سازی ایران می‌تواند اهرمی برای تقویت موضع آمریکا در موضوعات دیگر مانند شیوه شفاف‌سازی برنامه هسته‌ای ایران و جدول زمان‌بندی برداشته شدن تحریم‌ها فرض شود.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #10404
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    وزیر خارجه آمریکا در این رابطه گفت: «ما در مورد نگرانی‌هایمان و رویکردمان در مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران صحبت کردیم. آن‌ها این حق را دارند که یک برنامه صلح‌آمیز داشته باشند، اما نه مسیری به سمت یک بمب.»
                    یک خبرگزاری آمریکایی به نقل از دیپلمات‌های ارشد آمریکایی و فرانسوی گزارش کرد که ایران حق داشتن انرژی صلح آمیز هسته‌ای را دارد.


                    به گزارش فارس، دیپلمات‌های ارشد آمریکا و فرانسه در دیدار با همدیگر ضمن تاکید بر پایان یافتن زمان مذاکرات با قدرت‌های جهانی تاکید کردند که ایران باید صلح‌آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ایش را اثبات کند.


                    خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتد‌پرس» امروز (چهارشنبه) به نقل از خبرنگار خود در پاریس گزارش داد که «جان کری» و «لوران فابیوس»، وزرای خارجه آمریکا و فرانسه در دیدار با هم تاکید کردند که ایران حق تولید انرژی هسته‌ای را دارد اما نباید از آن برای ساخت بمب هسته‌ای استفاده شود.


                    وزیر خارجه آمریکا در این رابطه گفت: «ما در مورد نگرانی‌هایمان و رویکردمان در مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران صحبت کردیم. آن‌ها این حق را دارند که یک برنامه صلح‌آمیز داشته باشند، اما نه مسیری به سمت یک بمب.»


                    وی افزود: «به باور ما، بسیار ساده می‌توان به جهان ثابت کرد که یک برنامه صلح‌آمیز است. بنابراین، امروز ما در مورد موضع مشترکمان و در مورد منافع مشترکمان گفت‌وگو کردیم. ما در چند هفته آینده دست در دست و در کنار هم، بسیار نزدیک به هم کار می‌کنیم تا تلاش کنیم مسیری موفق بیابیم.»


                    کری که قرار است هفته‌آینده با دیپلمات‌های ایران و اروپایی در آخرین دور از مذاکرات سال جاری در زمینه پرونده هسته‌ای ایران دیدار نماید، گفت که اثبات صلح‌آمیز بودن برنامه ‌های هسته‌ای ایران برای این کشور باید آسان باشد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #10405
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      با احتساب واریز قسط چهارم مبلغ 1.9 میلیارد دلار از کل مبلغ 2.8 میلیارد دلار به حساب بانک مرکزی واریز شده است.
                      بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: قسط چهارم از دور دوم آزادسازی دارایی های مسدود شده ایران به حساب این بانک واریز شد.


                      به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی بانک مرکزی، مبلغ 500میلیون دلار آمریکا براساس توافق ایران و گروه 1+5 بابت بدهی کشورهندوستان در قالب قسط چهارم از طریق بانک مرکزی امارات دریافت و به حساب بانک مرکزی ایران واریز شد.


                      با احتساب واریز قسط چهارم مبلغ 1.9 میلیارد دلار از کل مبلغ 2.8 میلیارد دلار به حساب بانک مرکزی واریز شده است.


                      همچنین طبق این توافقات، در مرحله اول 4.2 میلیارد دلار دیگر از درآمدهای نفتی طی 8 قسط دریافت شده بود.


                      در راستای توافق ژنو بناست 2.8 میلیارد دلار در قالب 6 قسط به حساب ایران واریز شود.


                      به گزارش ایرنا، تیم مذاکره کننده ایرانی در راستای مذاکرات با 1+5 طی ماه های گذشته با غرب به توافق رسید که در ابتدا 4.2 میلیارد دلار از دارایی های نفتی ایران که در کشورهای غربی در پی تحریم ها بلوکه شده بود در قالب چند قسط آزاد شود و در اختیار ایران قرار گیرد.


                      بعد از اتمام سررسید قسط های 4.2 میلیارد دلاری و ادامه مذاکرات ایران با 1+5 توافق دیگری انجام شد با این محور که 2.8 میلیارد دلار دیگر از دارایی های بلوکه شده ایران در قالب شش قسط آزاد شود.


                      براساس توافقات بناست مبلغ دو میلیارد و 800 میلیون دلار از دارایی های بلوکه شده در چهار قسط 500 میلیون دلاری و دو قسط 400 میلیون دلاری در فواصل زمانی حدود سه هفته ای آزاد و در اختیار ایران قرار گیرد.


                      آنطور که در زمان بندی توافق دوم ژنو قید شده 26 شهریور ماه مصادف با 17 سپتامبر موعد دریافت سومین قسط 2.8 میلیارد دلاری به ارزش 400 میلیون دلار بود که در اختیار ایران قرار گرفت.


                      براساس زمان بندی توافق ژنو بناست دو قسط پایانی 2.8 میلیارد دلار به ترتیب به ارزش 500 و 400 میلیون دلار در روز 12 آبان 1393 (3 نوامبر 2014) و روز دوم آذر 1393 (23 نوامبر 2014) سررسید شود.


                      براساس زمان بندی توافق ژنو بناست دو قسط پایانی 2.8 میلیارد دلار به ترتیب به ارزش 500 و 400 میلیون دلار در روز 12 آبان 1393 (3 نوامبر 2014) و روز دوم آذر 1393 (23 نوامبر 2014) سررسید شود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #10406
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        تحليل زيباکلام از پیروزی جمهوری​خواهان

                        گروه سياسي: صادق زیبا کلام در خصوص انتخابات کنگره امریکا گفت: جمهوری خواهان اعتقاد چندانی به تنش زدایی و ایجاد رابطه ی دوستانه با ایران ندارند.

                        استاد دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: جمهوری خواهان بعد از روی کار آمدن آقای روحانی به شدت مخالف مذاکرات هسته ای بودند، درحالی که در طی یک سال گذشته این مذاکرات به صورت کاملا جدی انجام گرفت.وی ادامه داد: اگر یادتان باشد جمهوری خواهان در کنگره می خواستند تحریم های جدیدی را علیه ایران به اجرا بگذارند و اگرچه راجع به این تحقیق ها در ایران خیلی صحبت نشد ولی یکی از بندهای این تحریم ها این بود که می خواستند صادرات نفت ایران را به صفر برسانند و ایران در صادرات نقشی نداشته باشد.

                        زیبا کلام با تاکید بر این که روش آن ها این نیست که تنگه ی هرمز را ببندند،تصریح کرد: این ها به خریداران عمده ی نفت ایران از جمله هند، چین، ژاپن و کره ی جنوبی که بیش از 75% نفت ایران را میخرند، پیشنهاد دادند که دیگر خرید نفت از ایران را متوقف کرده و به جای آن ها از عربستان و کشور های دیگر نفت را تامین کنند. وی با اشاره به مخالفت رییس جمهوری امریکا در به کارگیری این استراتژی تحریمی علیه ایران، خاطر نشان کرد: رییس جمهور اوباما با مخالفت شدید در خصوص تحریم های جدید علیه ایران، معتقد بود که باید فرصتی به دولت آقای روحانی برای دستیابی به یک توافق جدید داد.

                        زیبا کلام در خصوص اعتقاد جمهوری خواهان مبنی بر این که هیچ تفاوتی بین دولت آقای روحانی با دولت های دیگر در ایران نیست،افزود: اگر یادتان باشد نتانیاهو گفت که روحانی همان احمدی نژاد است و چنین نگاهی به دولت جدید وجود دشت اما اوباما تهدید کرد که اگر کنگره تحریم های جدیدی را به تصویب برساند، از اختیارات قانونی اش استفاده و همه آن ها را وتو می کند. زیبا کلام شرایط به وجود آمده برای کنگره امریکا را به نفع ایران ندانست و خاطر نشان کرد:آنچه اتفاق افتاده،به نفع ایران نیست برای اینکه در میان جمهوری خواهان مخالفین ایران خیلی زیادترند و مانند اصول گرایان خودمان نیز فکر می کنند.

                        این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: من فکر میکنم که پیروزی جمهوری خواهان کار را برای امثال آقای روحانی و اصلاح طلبان وهمچنین آقای هاشمی رفسنجانی و کلیه کسانی که خواهان تنش زدایی با امریکا هستند، دشوار تر می کند. زیباکلام در ادامه با اشاره به انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری گفت: اگربه صورت مثال در ایران آقای سعید جلیلی انتخاب می شدند،یا در انتخابات مجلس که اسفند سال آینده است فرض میگیریم که جبهه ی پایداری یا اصول گرایان تندرو، دو سوم کرسی های مجلس را ازآن خودشان کنند، قطعا هرگونه تفاهم و تنش زدایی بین ما و امریکا دشوار تر می شود، اما این اتفاق تا حدودی البته در امریکا رخ داده و جمهوری خواهان توانستند در چندین سال اکثریت را در کنگره بدست بیاورند.

                        وی گفت: جمهوری خواهان در سنا نیز با اختلاف کمی رای اکثریت را داشتند،کاررا هم برای میانه رو ها در ایران و هم برای میانه رو ها در امریکا دشوار کردند، ولی این به معنای قطع امید نیست. زیبا کلام در خصوص تاثیرات این اکثریت یافتن در کنگره بر روی مذاکرات هسته ای ایران گفت: نمی توانیم بگوییم مذاکراتی که تا این جا نیز پیش رفته، هیچ فایده و دستاوردی ندارد و با پیروزی جمهوری خواهان ما بر سر جای اول برگشته ایم. من فکر می کنم افکار عمومی در امریکا مقداری و البته نه خیلی زیاد در مورد ایران، تعدیل شده است.

                        وی افزود: این تعدیل به نسبت افکار عمومی است که در زمان احمدی نژاد میان مردم امریکا وجودداشت زیرا به واسطه ی موضع گیری های آقای احمدی نژاد، بغض و کینه در مردم امریکا نسبت به ایران و حکومت ایران بسیار بیشتر شده بود. زیبا کلام با اشاره به مواضع معتدل و واقع بینانه ی دولت اقای روحانی، تصریح کرد: مواضع دولت جدید ایران در یک سال و نیم گذشته باعث شده که بغض و کینه ی امریکایی ها و غربی ها نسبت به حکومت ایران بسیارکمترشود، بنابراین من فکر می کنم که پیروزی جمهوری خواهان کاررا دشوار تر کرده ولی به هیچ وجه به معنای به بن بست رسیدن نیست.

                        این عضو جامعه دانشگاهی کشور با تاکید بر این که درحال حاضر مذاکرات در دست کاخ سفید و آقای اوباما است گفت:من فکر می کنم، شانس اینکه مذاکرات به یک نتیجه ی قطعی برسند و اینکه واقعا تفاهمی بین ما و غرب برسر فعالیت های هسته ای به وجود بیاید، خیلی زیاد است. وی گفت: اگر این اتفاق بیفتد در آن صورت سوالی در محافل امریکا مطرح می شود که اگر ما بتوانیم با ایران بر سر مسایل هسته ای که تا این حد مهم بوده به تفاهم و توافق برسیم، آیا سر موضوعات دیگر نمی توانیم به توافق و تفاهم برسیم؟ زیبا کلام گفت: توافق برسر مسایل هسته ای راه را هم برای تند رو ها در ایران و هم در امریکا برای جمهوری خواهان دشوار می کند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • Hessam
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 1240

                          #10407
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          مواضع هسته‌ای آمریکایی‌ در اولین روز پس از پیروزی جمهوری‌خواهان
                          در روز پس از روشن شدن پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات سنای آمریکا و به دست گرفتن هر دو مجلس آمریکا توسط آنها بعد از هشت سال، بحث و جدل‌ها درباره تاثیرگذاری این انتخابات بر آینده مذاکرات هسته‌ای با ایران که دولت اوباما آن را اولویت مهم کارنامه هشت ساله ریاست جمهوری دموکرات‌ها می‌داند آغاز شده است.
                          کد خبر: ۴۴۷۱۲۰
                          تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۶ - 05 November 2014

                          در روز پس از روشن شدن پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات سنای آمریکا و به دست گرفتن هر دو مجلس آمریکا توسط آنها بعد از هشت سال، بحث و جدل‌ها درباره تاثیرگذاری این انتخابات بر آینده مذاکرات هسته‌ای با ایران که دولت اوباما آن را اولویت مهم کارنامه هشت ساله ریاست جمهوری دموکرات‌ها می‌داند آغاز شده است.

                          به گزارش «تابناک»، جان کری وزیر خارجه آمریکا که برای مشورت در دو موضوع اصلی مذاکرات هسته‌ای با ایران و مقابله با داعش به فرانسه رفته است، در حاشیه دیدار با لوران فابیوس اظهار داشته است که ایران حق داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و نه تعقیب ساخت بمب هسته‌ای را دارد.

                          اما صحنه داخلی آمریکا شاهد تحولات و اظهارنظرهای صریح‌تری است. از مدتها پیش این برداشت وجود داشت که تسلط جمهوری‌خواهان بر سنای آمریکا و باز شدن دست مخالفان توافق هسته‌ای با ایران می‌تواند چالش‌های جدی برای دیپلماسی فعلی دولت امریکا در موضوع هسته‌ای ایجاد کند.

                          اگر چه پیش از این موضوع اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات از سوی مقامات مختلف آمریکایی از هر دو حزب مطرح شده بود، ولی پیش‌بینی می‌شد که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات سنا به پیروزی برسند، فرایند مورد نظر برای اعمال تحریم‌ها شکل دیگری به خود خواهد گرفت.

                          به گفته الکس واتانکا کارشناس مسائل ایران در موسسه خاور نزدیک در واشنگتن رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران اکنون مهم‌ترین چیزی است که می‌تواند در کارنامه سیاست خارجی اوباما ثبت شود و اگر طرفداران تحریم این امکان را از وی بگیرند، تقریبا چیزی برای وی باقی نمی‌ماند.

                          در این میان دو طرح مطرح در کنگره آمریکا قابل توجه هستند که پیروزی جمهوری‌خواهان شانس بررسی و تصویب آنها را افزایش می‌دهد. یکی از این طرح‌ها طرح ایران عاری از سلاح هسته‌ای (Nuclear Weapon Free Iran Act) است که در سال 2013 توسط رابرت منندز سناتور دموکرات ایالت نیوجرسی و مارک کرک سناتور دموکرات ایلینویز پیشنهاد شده است ولی در هیچ از یک مجلسین در باره آن رای‌گیری نشده است. محتوای این طرح این است که تحریم‌های ایران تنها در صورتی برداشته می‌شود که دولت آمریکا هر سی روز گواهی صادر کند که ایران محتوای توافق گذشته ژنو را اجرایی کرده است. این طرح البته معادن، بخش ساختمانی و صنایع مهندسی ایران را نیز به فهرست سیاه تحریم‌ها اضافه می‌کند و شرکت‌های خارجی که با ارزهای خارجی با ایران مبادله می‌کنند و نیز افرادی که با بانک مرکزی ایران مراوده مالی دارند را مورد مجازات قرار می‌دهد

                          حتی برخی مقامات آمریکایی نیز اعتراف کرده‌اند که چنین مصوبه‌ای شانس پایان صلح‌آمیز مناقشه‌ هسته‌ای را از بین می‌برد زیرا برداشته شدن تحریم‌ها را غیرممکن خواهد ساخت.

                          طرح فوق، تنها طرح مدنظر طرفداران تحریم بیشتر علیه ایران نیست. طرحی با نام House Resolution 850 توسط ادوارد رویس عضو جمهوری‌خواه و رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان مطرح شده که همه موارد تحریمی بالا را نیز در بر می‌گیرد و در جولای 2013 در مجلس نمایندگان هم به تصویب رسیده است ولی سنا تاکنون اقدامی برای تصویب آن انجام نداده است.

                          نباید فراموش کرد که حتی با وجود مخالفت دولت و اعتقاد برخی جمهوری‌خواهان به دادن شانس به دیپلماسی هسته‌ای، ممکن است تحت فشار لابی هوادار اسرائیل این طرح‌ها با تغییراتی به تصویب برسند.

                          بلافاصله پس از پیروزی انتخاباتی جمهوری‌خواهان، تاثیر این پیروزی بر روابط اسرائیل و آمریکا مورد بررسی رسانه‌های اسرائیلی قرار گرفت. پروفسور ایتان گیلبوا چهره سرشناس دیپلماسی عمومی اسرائیل و کارشناس روابط با امریکا، یکی از اثرات این تحول را افزایش تلاش اوباما برای دور زدن کنگره پس از یک توافق نهایی با ایران دانسته است.


                          همزمان با روشن شدن نتایج انتخابات، دو خبر و مقاله در موضوع روابط با ایران، باعث خشم مخالفان مذاکرات هسته‌ای با ایران شد.

                          نخست این که وال استریت ژورنال خبر داده است که ستادی که مسئول بهبود اوضاع توسعه در افغانستان است در دو سال اخیر تلاش کرده تا تحریم‌ها مانع سرمایه‌گذاری ایران برای تولید دارو و توسعه بخش معدن افغانستان نشود


                          در همین حال، الیزابت روزنبرگ و زاخاری گولدمن از مشاوران پیشین وزارتخانه‌های خزانه‌داری و دفاع آمریکا در مقاله‌ای در نیویورک تایمز، از قانونگذاران امریکایی درخواست کرده‌اند که متحد باقی بمانند و نگذارند مذاکرات با ایران به دلیل اعمال تحریم‌های جدید شکست بخورد زیرا چنین اقدامی به ضرر امریکا است.

                          به اعتقاد آنها تحریم‌های جدید نمی‌تواند به ایران انگیزه بیشتری برای مذاکره بدهد، باعث فروپاشی ائتلافی می‌شود که به سختی علیه ایران شکل گرفته است و علاوه بر این اقتصاد ایران، هم اکنون با توجه به کاهش زیاد قیمت نفت تحت فشار قرار دارد.

                          این مقاله با واکنش همراه با پوزخند مارک دوبوویتز از طراحان رژیم تحریم‌ها علیه ایران همراه شده است. وی در مواضع خود پس پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات امریکا، تحریم سویفت علیه ایران را از جمله نشانه‌های قدرت تحریم‌های ثانویه مصوب کنگره امریکا و نشانه حرف‌شنوی اروپا از امریکا در این حوزه دانسته است، به اوباما توصیه کرده که با کنگره همکاری کند تا توافق با ایران توافقی قابل قبول باشد و گرنه باید منتظر شکستی سیاسی باشد زیرا سنا توافق وی با ایران را رد خواهد کرد.


                          اندرو مک‌کارتی همکار دوبویتز در موسسه دفاع از دموکراسی که سوابق قضایی در پرونده‌های مربوط به حوزه تروریسم دارد نیز بلافاصله به گزارش وال استریت ژورنال در باره نیاز آمریکا به ایران در افغانستان واکنش نشان داده است.

                          وی در مقاله‌ای برای نشنال ریویو که از ان به عنوان انجیل نومحافظه‌کاران آمریکا نام برده می‌شود و پرنفوذترین و پرمخاطب‌ترین مجله آنها نیز هست، مدعی شده است که نباید منتظر اول ژانویه و استقرار سناتورهای جدید ماند بلکه از اکنون باید در مقابل رفتار اشتباه اوباما با ایران ایستاد.



                          نظر

                          • سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

                            #10408
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            کري: به تمديد مذاکرات فکر نمي‌کنيم/نتيجه انتخابات، تغييري در سياست خارجي ايجاد نمي‌کند
                            وزير خارجه آمريکا روز چهارشنبه با حضور در نشست خبري در پاريس، گفت طرفين در مذاکرات هسته‌اي به تمديد ضرب‌الاجل فکر نمي‌کند و صحبتي در اين رابطه صورت نگرفته است.
                            وي افزود: «معتقديم که به دلايل متعدد، ضروري است که اين کار (توافق) انجام شود.»

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #10409
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              به گزارش سرویس بین الملل «تیک» Tik.ir،


                              جان کری:
                              به تمدید مذاكرات هسته ای نه فكر نمی کنیم، نه حرفش را می زنیم / به دلایل مختلف باید با ایران به توافق برسیم / پیروزی جمهوریخواهان تغییری در روند گفتگوها ایجاد نخواهد کرد
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ali63
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 93

                                #10410
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                نیویورک‌تایمز: اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران در برهه کنونی مخرب است
                                یک روزنامه معروف آمریکایی طی یادداشتی ضمن اشاره بر تقلای اعضای کنگره آمریکا بر اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، این رویکرد را در برهه کنونی مخرب نامید .





                                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» امروز (چهارشنبه) در ستون یادداشت روزانه خود در در زمینه «مذاکرات هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی» نوشت: با وجود مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی که در حال رسیدن به نقطه پایانی می‌باشد، مقام‌های آمریکایی هنوز دور از هرگونه اتحادی با هم در قبال موضوع ایران هستند و در این بین برخی از اعضای کنگره نگران توافق بد تیم آمریکایی حاضر در مذاکرات با ایران هستند. بنابر این گزارش، بسیاری از اعضای کنگره خواهان اعمال تحریم‌های جدید سنگین علیه ایران تاحدی هستند که این کشور را طی چند هفته آینده وادار به تسلیم کند.
                                در ادامه این یادداشت با اشاره به ابعاد اعمال تحریم‌های بیشتر بر ایران که از آن به عنوان نوعی «شکست از جانب خود» تصور شده، آمده است: «ارزیابی میزان تاثیر پذیری تحریم‌های متحدین آمریکا علیه ایران دشوار است البته در مسیر تحریم‌های تحمیلی آمریکا با کمک متحدین اروپایی و آسیایی خود موجب کاسته شدن 40% خرید نفت این کشور طی 2 سال گذشته شدند و اتحادیه اروپا ایران را از سامانه پرداخت مالی جهانی موسوم به «سوئیفت» بیرون راند.»
                                نیویورک تایمز در ادامه نوشت: «در تحریم‌های جدید مورد نظر کنگره حتی باید متحدین آمریکا که داد و ستد اندکی را با ایران دارند نیز جریمه شوند که البته اعمال این اقدام‌ها موجب خروج ایران از مذاکرات هسته‌ای خواهد شد.»
                                اعمال تحریم‌های شدید در برهه کنونی قدرت نفوذ آمریکا بر ایران را برای کسب نتایج مورد نظر کاهش خواهد داد بنابر این نیاز به سیاستی بهتر است و تحریم‌های جدید باید گزینه بعدی و در زمانی باشند که ایران از پذیرش حل دیپلماتیک این مسئله سرباز زده یا در توافق هسته‌ای نیرنگ می‌نماید.
                                در انتهای این یادداشت آمده است: «اعمال فشار بر متحدین آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید تلاشی یکجانبه و بیهوده در مجبور ساختن ایران در تسلیم شدن در جریان مذاکرات هسته‌ای می‌باشد و رویکردی هوشمندانه نیست و موجب ایجاد بحران‌های مهم دیپلماتیک و اقتصادی علیه اتحادیه اروپا،چین، هند و ترکیه شده و البته به طور جدی به منافع آمریکا نیز ضربه وارد خواهد کرد.
                                اگر حصول توافق مطلوب در این دور از مذاکرات حاصل نشد، شاید تحریم‌های آتی ضروری به نظر برسد اما در موقعیت فعلی این اقدام نابجا و به طور خطرناکی مخرب خواهند بود و ضربه وارد شدن به منافع آمریکا جزء اولین نتایج چنین رویکردی خواهند بود.»

                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....cbmQTBEX.dpuf

                                نظر

                                در حال کار...
                                X