آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

    #10696
    مذاکرات هسته‌ای از مسقط تا وین

    آفتاب: در پایان این مذاکرات یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان در نشستی مطبوعاتی با خبرنگاران به شکل کاملا سر بسته به مذاکرات سه جانبه ایران و آمریکا با حضور کاترین اشتون اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که این موضوع در وین به سرانجامی خوش برسد.

    کارشناسان، روزنامه‌نگاران و بسیاری از مقامات سیاسی کشورهای مختلف دنیا منتظر بودند تا خبری تحت عنوان توافق ایران و آمریکا بر سر اختلافات باقی مانده در چارچوب مذاکرات هسته‌ای اعلام شود، اما تحقق نیافتن چنین امری از سوی برخی به مثابه شکست در مذاکرات اعلام شد. سید عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به این‌ مسائل تاکید داشت که نمی‌توان ادعای پیشرفت یا پسرفت در مذاکرات داشت.

    وی نقش زمان و کمبود آن را بسیار تعیین‌کننده دانست و گفت که نکته‌ای که در این مذاکرات بسیار مهم بوده این است که هیات آمریکایی را در حل پیچیدگی‌های مسائل ریز و فنی مربوط به موضوع غنی‌سازی، سانتریفیوژها و رفع تحریم‌ها بسیار جدی دیده‌ایم.

    با آن که کسی به طور دقیق از محتوای مذاکرات ایران و آمریکا اطلاعی ندارد با این وجود تقریبا همه می‌دانند که موضوعات اصلی مذاکرات بین دو کشور چیست و چه بوده است. از سویی دیگر کسی نباید ادعا کند که مذاکرات در سربالایی شکست و بازگشت به عقب قرار گرفته است چرا که 12 ساعت گفت‌وگوهای فشرده جواد ظریف با جان کری در هتل البوستان مسقط به شکل طبیعی باید به منظور حل مسائل و نه پیچیده کردن آن بوده باشد و نه شکست آن.


    مذاکرات مسقط
    در پایان مذاکرات سه جانبه مسقط در لابی هتل البوستان محل مذاکرات، این شایعه شدت گرفت که ممکن است جان کری مجددا برای پیگیری مذاکرات با ایران به مسقط بازگردد. در همین حال این خبر به گوش می رسید که ممکن است ظریف بازگشتش به ایران را به تاخیر بیاندازد از سویی دیگر عباس عراقچی نیز در گفت‌وگویش با رسانه‌های ایرانی اعلام کرده بود که تا هر زمانی لازم و مفید تشخیص بدهیم حاضریم در مسقط مذاکرات را ادامه بدهیم. گرچه این خبر به واقعیت تبدیل نشد اما نشان می‌داد که به قول معاون ظریف روند مذاکرات بسیار جدی، عملیاتی و در مسیر حل قرار گرفته است و مشکل اصلی به تعدد موضوعات ریز و کمبود وقت تا 24 نوامبر باز می‌گردد.

    سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز در جمع خبرنگاران تاکید کرد که امیدواری به حل مسائل بسیار افزایش یافته و هیچ طرح جایگزینی موسوم به طرح "ب" برای شسکت احتمالی مذاکرات وجود ندارد و تاکید کرد هیچ زمانی مثل امروز برای حل مسائل وجود نداشته است. وزیر خارجه آلمان نیز در اظهار نظری گفت که اگر مذاکرات تا 24 نوامبر به نتیجه نرسد آنگاه به دوسال قبل بازگشت خواهیم کرد.

    وزیر خارجه عمان با اشاره به این که مذاکرات مسقط زمینه ساز نتیجه گیری در مذاکرات وین است تاکید داشت که به حصول توافق بسیار خوشبین هست.

    بسیاری از کارشناسان مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 پیش از آغاز مذاکرات مسقط با تکیه بر اظهار نظر باراک اوباما رییس جمهور آمریکا که ادعا کرده بود اختلافات بزرگی هنوز باقی است،این احتمال را می دادند که مذاکرات فشرده دو طرف با موانع عدیده ای روبرو شود اما عباس عراقچی در پاسخ به چنین دیدگاهی تاکید کرد که تا زمانی که جدیت در هیئت آمریکایی برای حل موضوعات وجود دارد، ایران به این اظهار نظرهای سیاسی توجهی نمی کند و چه بسا موضع رییس جمهور آمریکا ابعاد داخلی داشته است.

    به نظر می‌رسد نوعی تصمیم سیاسی برای وصول به توافق در مذاکرات هسته‌ای وجود دارد. آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که اگر توافقی در وین حاصل نشود، مرحله بعد از 24 نوامبر با قبل از آن به شدت متفاوت خواهد بود. سیر تحولات خاورمیانه و رویارویی آمریکا با روسیه و چین در سطح جهان و منطقه خاورمیانه خود گویای این وضع خواهد بود. دست نیافن به توافق در وین برخوردهای بین‌المللی و منقطه‌ای را به شدت افزایش خواهد داد و شاید بتوان گفت به همین دلیل است که بازیگران جهانی نفت با هدف فشار بر ایران و روسیه پیش دستی کرده تا واکنش‌های احتمالی پس از مذاکرات وین را در صورت شکست مهندسی کنند.

    مثل چهار سال اخیر، اداره تحولات منطقه خاورمیانه دیگر به تنهایی به دست آمریکا نخواهد بود و موازنه‌های قدرت به شدت دگرگون شده است. ایران در کنار توسعه همکاری با روسیه و چین دارای نقاط قوت بسیاری در لبنان، سوریه، عراق و ... است. تحریم‌ها به هیچ وجه نتوانسته عزم و اراده مستقل ایران را در منطقه دست‌خوش تزلزل کند و برنامه هسته‌ای ایران با وجود تحریم‌های آمریکا و اروپا به هیچ وجه موجب توقف یا عقب‌گرد آن را فراهم نکرده است.

    بر همین اساس می‌توان گفت آمریکا ده‌ها پرونده حل نشده در خاورمیانه دارد که توافق نکردن در وین به حجم این پرونده‌ها خواهد افزود. بنابراین آمریکا به طور قطع نیاز به توافق در وین دارد تا از شدت رویارویی با ایران در موضوعات بین‌المللی و منطقه‌ای بکاهد. گرچه مذاکرات هسته‌ای به شکل مستقل از سوی ایران و بدون ورود به دیگر پرونده‌های سیاسی خاورمیانه در بیش از یک سال اخیر ادامه داشته است، اما تاثیر آن بر روند تحولات سیاسی و امنیتی خاورمیانه به هیچ وجه قابل انکار نخواهد بود.

    به گزارش ایسنا، در همین مسیر است که بسیاری از کارشناسان منطقه خاورمیانه بر این اعتقاد هستند که دستیابی به توافق در وین راه‌حل سیاسی سوریه را تسریع و باعث می‌شود تا پادشاهی سعودی در سیاست‌های خود در خاورمیانه به سرعت تجدیدنظر کند و زمینه لازم برای رویارویی با گروه‌های تروریستی از جمله داعش فراهم شود.

    نظر

    • paradise89
      Banned
      • May 2014
      • 288

      #10697
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      دوستان در کنفرانس خبری جان کری به همراه وزیر خارجه ی اردن ، جان کری گفت ما الان در حال کار کردن روی فتوای مقام رهبری ایران هستیم تا اون رو به یک سند حقوقی تبدیل کنیم

      نظر

      • safaei
        عضو عادی
        • May 2012
        • 93

        #10698
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
        دوستان در کنفرانس خبری جان کری به همراه وزیر خارجه ی اردن ، جان کری گفت ما الان در حال کار کردن روی فتوای مقام رهبری ایران هستیم تا اون رو به یک سند حقوقی تبدیل کنیم
        این خبر بسیار بسیار مهمه و کلید اصلی توافق هست.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #10699
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


          رضایی: «موشک‌های ایران» ۱+۵ را سرعقل آورد


          محسن رضایی می‌گوید: آنچیزی که ۱+۵ را بر سر عقل آورد که با ما مذاکره کنند، قدرت موشکی و قدرت دفاعی ایران است.

          به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از افرادی که می‌تواند اطلاعات کامل و دقیقی از روند شکل‌گیری موشکی در سپاه، ادامه این توان و تاثیرات آن در حوزه‌های مختلف سیاسی، بازدارندگی و حتی سیاست خارجی ارائه دهد، محسن رضایی فرمانده سپاه در سالهای دفاع مقدس و دبیر کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

          ویژه نامه سی‌سال اقتدار موشکی سپاه(قیام سجیل‌ها) با محسن رضایی به گفتگو نشسته تا به بررسی اجمالی همین موضوعات بپردازد. ماحصل این مصاحبه را در زیر می‌خوانید:

          * وقتی جنگ شهرها شروع شد، ما موشک و یا سامانه مقتدری که بخواهیم جواب آنها را بدهیم، در اختیار نداشتیم. چه تدبیری برای گرفتن جلوی موشک‌پراکنی صدام به شهرها اندیشیده شد؟

          ما ناچار بودیم برای مقابله به مثل از توپخانه استفاده کنیم. اول هم سعی کردیم در عملیات رمضان، روی شهر بصره فقط منور بزنیم اما منور فقط شهر را روشن می‌کرد.

          ما می‌خواستیم تا جایی که ممکن است، از زدن شهرها پرهیز کنیم ولی دیگر ناچار شدیم بعد از 4 سال و خورده ای که صدام مرتب شهرهای ما را می‌زد، به سمت مقابله به مثل برویم تا بلکه مانع زدن شهرهایمان بشویم.

          توپخانه ما بُرد محدودی داشت. آنها شهرهای اصلی ما را بمباران می‌کردند ولی ما فقط می توانستیم شهرهایی که نزدیک مرز بودند را بزنیم.

          بعد که برای اولین بار، با حجم انبوه شروع کردیم، آنها آتش بس دادند. یعنی اولین بار ما توانستیم جلوی جنگ شهرها را بگیریم. اما جنگ هنوز در زمین ادامه داشت تا اینکه ما ناچار شدیم به سمت استفاده از موشک برویم. دلیلش هم این بود که وقتی موشک های صدام بُرد بیشتری پیدا کرد و تعداد آن هم زیادتر شد، مردم فشار آوردند که باید جواب موشک آنها را با موشک بدهیم. از طرف دیگر، خود ما هم به همین نتیجه رسیدیم که دیگر با توپخانه نمی توانیم کاری بکنیم لذا اولین بار تصمیم گرفتیم روی پای خودمان بایستیم. منتها کار خیلی سختی بود چون در زمان شاه هیچ دانشی از موشک به ایران نداده بودند. انقلاب هم که شد هیچی دستمان نبود. نه برادران ارتش اطلاع داشتند و نه ما در سپاه. اولین تلاشمان این شد که بتوانیم از کشورهایی که در آن زمان با ما رابطه دوستانه داشتند مثل لیبی موشک وارد کنیم.

          آقای رفیق دوست را خواستیم. ایشان هم گفت من می روم دنبالش. او آدم متوکلی بود هر وقت چیزی از ایشان می‌خواستیم، نه نمی‌گفت و می‌رفت دنبال کار. گفت من می روم با قذافی و جاهای دیگر صحبت می کنم. اینها آدم های خاصی هستند شاید بشود چیزی ازشان گرفت.

          * برای آموزش نیروها چه فکری کردید؟

          پیش خودم گفتم که حالا فرض کنیم موشک هم آمد، ما که نمی توانیم زدن موشک را به دست دیگران بدهیم باید خودمان بزنیم لذا ما یک واحد موشکی می خواهیم.

          لازمه شروع کار موشکی این بود که ما یک تیمی را انتخاب بکنیم که بروند و آموزش ببینند. فردی که من انتخاب کردم، شهید حسن طهرانی مقدم بود چون هم در آتش خمپاره و هم آتش توپخانه موفق بود و هم استعداد و نبوغ خوبی داشت.

          برای ایشان یک حکم زدیم و گفتیم شما باید بروید واحد موشکی سپاه را درست کنید و واحد توپخانه را هم تحویل آقای شفیع زاده بدهید. او هم آمد به سمت واحد موشکی و عجیب هم بود چون خیلی برای توپخانه زحمت کشید ولی خیلی سبکبال بود و دلبستگی زیادی نشان نداد.

          به ذهن من این آمد که بهترین کار این است که ما دوتا موضوع را همزمان انجام بدهیم آقای رفیق دوست را بفرستیم پیش قذافی موشک ها را بیاورد و با سوریه هم صحبت کنیم تا حسن را بفرستیم آنجا آموزش ببیند ولی دو تا کشور هم نفهمند ما چه کار می‌کنیم.

          سوریه برای آموزش دادن مشکل نداشت ولی در تحویل دادن موشک اسکاد B به ما از شوروی می ترسید و ملاحظه می کرد.

          قذافی هم قبول کرد که به صورت پنهان و مخفی، به صورت تکه تکه و جداگانه در چند محموله، برای ما موشک بفرستد.

          * موشکها در چه تاریخی و به چه تعدادی به ایران آورده شدند؟

          قذافی 3 محموله، شامل 30 فروند موشک اسکاد B و 2 سکوی موشکی به همراه حدود 20-30 نفر از متخصصین موشکی خود را به ایران فرستاد و ما کار را با آنها شروع کردیم.

          دی ماه همان سال (1363) حسن آقا و تیم همراهش هم بعد از 3 ماه آموزش در سوریه، به کشور برگشتند. ما در آستانه عملیات بدر بودیم و عراق هم به صورت گسترده شروع به زدن شهرهای ما کرد.

          برنامه عجیبی را طراحی کرده بودند و شروع کردند به تبلیغات که ما 30 تا از شهرهایی که در عمق خاک ایران هستند را خواهیم زد ( ازجمله تهران، اصفهان، تبریز و...) اسم هر شهری را هم که می خواندند، یک موشک به آنجا می‌زدند.

          این تهاجم هم بیشتر با استفاده از هواپیماهای میگ 25 بود که در ارتفاع بالا می آمدند و موشک های ما هم به آن نمی رسید. بعد هم کم کم با موشک‌های برد بلند شروع به زدن کردند.

          * پرتاب‌های موشکی ایران با شلیک به کدام شهر شروع شد و عراقی‌ها نسبت آن چه واکنشی نشان دادند؟

          اولین موشک ما کرکوک را زد. کرکوک منطقه نفت خیز بود و بعد از بصره بزرگ ترین چاه های نفت عراق را داشت. 2-3 روز بعد ما خود بغداد را با موشک های اسکاد زدیم که خوشبختانه خورد به بانک رافدین که یکی از بانک های اصلی عراق در شهر بغداد بود.

          این پدیده برای عراق خیلی عجیب بود چون 4 سال و نیم از جنگ می‌گذشت و اصلا اینها فکرش را هم نمی کردند که ایران این موشک ها را از کجا آورده است. ابتدا گفتند این عملیات خرابکاری بوده اما بعد از 4-5 روز مجبور به اعتراف شدند.

          ما هم با این قدرت نمایی موشکی که از خودمان نشان دادیم ثابت کردیم توان رزمی و دفاعی ایران افزایش پیدا کرده است. صدام هم به نتیجه رسید که اگر بخواهد جنگ موشکی و جنگ شهرها را ادامه دهد، ایران چیزهایی دارد که ممکن است رو کند.

          این مسئله در توقف جنگ شهرها و کوتاه آمدن عراق خیلی نقش داشت. بدون شک اگر قدرت نمایی موشکی ما نبود شاید ده ها هزار نفر دیگر از مردم ما شهید و زخمی می شدند.

          این قدرت ادامه داشت تا یک با مشکل روبرو شدیم. آقای طهرانی مقدم به من گفت که متخصصین لیبی رفتند. گفتم کجا رفتند؟ گفت فکر می کنم رفتند به سفارت لیبی. گفتم خب مشکلتان چیست؟ گفت یکسری قطعات هم با خودشان برداشته‌اند و برده‌اند. گفتم شما نمی توانید عمل کنید؟ گفتند وقتی قطعات را بردند، ما چطور عمل کنیم؟ گفتم برادران توکل کنید به خدا و بروید پای کار چون اگر عراق این مسئله را بفهمد جنگ شهرها را با شدت شروع می کند.

          * چند فروند از موشکها شلیک شده بود که لیبیایی‌ها رفتند؟

          لیبی 30 فروند موشک به ما داد که 21 فروند شلیک شده بود.

          * چقدر طول کشید تا بچه‌ها بر موشک‌ها مسلط شدند؟

          17 روز بعد شهید طهرانی مقدم و دوستانش سیستم را آماده کردند. عراق هم جنگ شهرها را مجددا شروع کرده بود. فکر می کنم قذافی به صدام گفته بود که مطمئن باش که دیگر هیچ موشکی از ایران به سمت شما شلیک نخواهد شد. معلوم بود که زد و بندی در پشت صحنه شده است. حالا تصور کنید اگر ما نمی توانستیم سکوها را عملیاتی کنیم چه می شد؟

          سیستم ها را آماده کردند و رفتند پای کار و بغداد را زدند. من یک نامه ای خدمت امام(ره) نوشتم که نامه جالبی است. گفتم فرزندان انقلابی شما در مدت کوتاهی توانستند سیستم های بسیار پیچیده و مدرن بین‌المللی را عملیاتی کنند و موشک های ایران بر آسمان عراق به پرواز درآمد و از خونریزی بیشتر مردم ما ان شاءالله جلوگیری خواهد کرد.

          عراقی ها می‌گفتند که روس‌ها به ایرانی‌ها کمک کرده‌اند اما شوروی بلافاصله تکذیب کرد. واقعا هم همین بود و پای یک نفر روس به ایران نرسید چون همه پشت سر صدام بودند.

          مابقی موشک ها که تمام شد، ناچار شدیم برویم از کره شمالی تعدادی موشک بگیریم، نفت دادیم و در قبال آن توانستیم موشک بیاوریم تا اینکه در اواخر جنگ اولین موشک های خودمان ساخته شد و آمد در صحنه نبرد و ما از آنها استفاده کردیم.

          * یکی از مشکلات ما در سالهای جنگ این بود که موشک ها دیر آماده می شدند و بعضا موضع پرتاب قبل از شلیک لو می رفت. برای این معضل چه تدبیری اندیشیده شد؟

          اواخر جنگ اتفاق دیگری افتاد. عراقی ها برای اینکه دست بالا را داشته باشند، برد موشک اسکاد B را از 200-300 کیلومتر به 700-800 کیلومتر رسانددند. سرجنگی‌اش را به یک سوم سبکتر کردند، مخزن سوخت را هم بیشتر شد تا بتوانند تهران را بزنند.

          که در اواخر سال 66 اینها تهران را زدند و در وسط شهر تهران تعدادی شهید و زخمی شدند. ما هم مقابله به مثل مان را تشدید کردیم یعنی با موشک هایمان بغداد را زدیم. منتها از زمانی که موشک های ما از انبارها می آم و به سمت محل پرتاب می‌رفت، مدتی طول می کشید. مدتی هم طول می کشید تا موشک آماده پرتاب بشود. خب هواپیماهای عراق هم می آمد و همان نقطه را می‌زد. دوستان ما آمدند ابتکار به خرج دادند و کاری کردند که خود روس‌ها هم که سازنده موشک بودند، نتوانستند تا آن موقع این کار را بکنند.

          با نوآوری و خلاقیت بچه ها موشک در کمتر از 6-7 ساعت آماده پرتاب می شد.

          من اگر بخواهم یک جمله بگویم، این است که ما با سلاح سبک وارد جنگ شدیم اما با موشک و تانک از آن بیرون آمدیم.

          * این توان موشکی بعد از جنگ چه روندی را تا امروز طی کرد؟

          جنگ تمام شد ولی آن پایه ای که در جنگ در رابطه با موشکی گذاشته شد ادامه پیدا کرد بطوری که امروز ایران بزرگترین قدرت موشکی منطقه است و من به جرات عرض می کنم که اگر ما این قدرت موشکی را نداشتیم امروز هیچ کس با ما پای میز مذاکره نمی نشست.

          آنچیزی که 1+5 را بر سر عقل آورد که با ما مذاکره کنند، قدرت موشکی و قدرت دفاعی ایران است.

          مسئله موشک آنقدر امروز مهم است که حتی گروه‌های چریکی هم مثل فلسطینی ها می‌دانند که راهی جز استفاده از آن در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی ندارند و تکنولوژی و فناوری این موشک هم از ایران به دست آنها رسیده است
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #10700
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            لحن طلبکارانه توتال برای بازگشت به ایران/ تحریم‌ها باید لغو و قراردادها جذاب شود

            خبرگزاری تسنیم: یک مقام توتال فرانسه با شرط و شروط گذاشتن برای ورود دوباره به صنعت نفت و گاز ایران گفت: «اگر ما بخواهیم به ایران برگردیم، تحریم ها باید برداشته شود و قراردادها باید جذابیت داشته باشند.»

            به گزارش خبرگزاری تسنیم، یک مدیر ارشد شرکت توتال فرانسه گفت، ایران مجبور خواهد بود شرایط قراردادی جذابی را برای جلب سرمایه گذاری شرکت های نفتی بین المللی پیشنهاد دهد، زیرا شرکت ها از هرگونه ریسکی اجتناب می کنند و بر سودآوری تمرکز دارند.
            رویترز به نقل از استفانه میشل، رئیس بخش اکتشاف و تولید توتال در خاورمیانه نوشت: چند سال قبل، شرکت های بزرگ نفتی تمایل داشتند قراردادهایی با شرایط سخت را بپذیرند و ریسک های امنیتی بزرگ را برای دسترسی به ذخایر نفتی در کشورهایی همچون عراق به جان بخرند.
            وی افزود: اما اکنون شرکت ها فرصت های جدیدی نظیر نفت شیل را برای استخراج پیش رو دارند و بنابراین تاکید بیشتری روی سودآوری دارند، در حالی که آنها در مورد هزینه های سرمایه ای قاعده مند تر عمل می کنند.
            میشل با اشاره به قراردادهایی که توتال در عراق و دیگر کشورهای مهم نفت خیز در سال 09-2010 منعقد کرده گفت: «وضعیت در سال 2015 هیچ شباهتی به وضعیت در عراق ندارد. در آن زمان، نگرانی هایی در مورد دسترسی به منابع وجود داشت.»
            وی افزود: «اگر ما بخواهیم به ایران برگردیم، تحریم ها باید برداشته شود و قراردادها باید سودآور باشند، در غیر اینصورت این مسئله هیچ موضوعیتی ندارد. اگر اینطور باشد شک نکنید که توتال در این رقابت شرکت خواهد کرد.»

            به گزارش تسنیم، زیاده خواهی های این شرکت فرانسوی برای ورود به صنعت نفت و گاز ایران در حالی است که این شرکت به دنبال تحریم نفتی غرب علیه ایران بدون توجه به تعهدات قانونی خود از فعالیت در ایران دست کشید.

            با روی کار آمدن دولت جدید در ایران و ورود تیم جدید به وزارت نفت، تلاش های بسیاری برای جذب شرکت های نفتی غربی به صنعت نفت و گاز ایران انجام شده است که تاکنون هیچ ثمری نداشته است. وزارت نفت ایران در اوایل ماه اکتبر اعلام کرد، به زودی طراحی قراردادهای نفتی جدید خود برای پیشنهاد به سرمایه گذاران خارجی را به اتمام خواهد رساند و آنها را برای تصویب به کابینه ارائه خواهد کرد.
            این مدیر توتال با لحنی طلبکارانه گفت: «باید قراردادها جذابیت داشته باشند. باید توازن خوبی بین ریسکی که ما می پذیریم و پولی که می آوریم و پولی که به دست می آوریم برقرار باشد.»
            وی اضافه کرد، کاهش قیمت نفت در طی چند ماه اخیر نیز راه توتال را تغییر داده است. وی بدون ارائه توضیحی بیشتر گفت، ما به دنبال برخی پروژه ها در خاورمیانه در کوتاه مدت هستیم.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • hamidirche
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 120

              #10701
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
              دوستان در کنفرانس خبری جان کری به همراه وزیر خارجه ی اردن ، جان کری گفت ما الان در حال کار کردن روی فتوای مقام رهبری ایران هستیم تا اون رو به یک سند حقوقی تبدیل کنیم
              این خبر بسیار عالی هست وقتی که رهبر فتوا داده که تولید سلاح اتمی حرامه پس اون رو میتونیم به هرنوع سندی که غرب قبول داره تبدیل کنیم و مطمئن بشن که ما قصد دستیابی به سلاح اتمی رو نداریم

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #10702
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                موحدی کرمانی در خطبه‌های نماز جمعه:
                ساخت نمونه پهپاد آمریکایی سکته ناقص آمریکایی‌ها را کامل کرد/عدم توافق بهتر از تحمل پیشنهادهای ظالمانه آمریکا است

                خطیب نمازجمعه تهران گفت: عدم توافق بهتر از تحمل پیشنهادهای ظالمانه آمریکا است.

                خطیب نمازجمعه تهران در ادامه با اشاره به ساخت نمونه ایرانی آرکیو170 تصریح کرد: سه سال پیش ایران یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکایی آرکیو170 را به غنیمت گرفت و بلافاصله ساخت نمونه آن توسط متخصصان ما در هوافضای سپاه پاسداران از طریق مهندسی معکوس در دستور کار قرار گرفت و نهایتا نمونه ایرانی آن ساخته شد و به پرواز درآمد همانطور که همه در تلویزیون دیدیم.
                آیت الله موحدی کرمانی یادآور شد: ساخت نمونه ایرانی این پهپاد ضربه‌ای سخت بر پیکره آمریکایی‌ها بود و به قول فرمانده هوافضای سپاه پاسداران سکته ناقص آمریکایی‌ها را کامل کرد. البته این هواپیما نواقصی را به خصوص در بخش رادارگریزی داشت که به شکار نیروهای ایرانی درآمد که این نقص در نمونه ایرانی آن برطرف شده است طبق اظهارات مسئولان سپاه 4 نمونه این آرکیو در ماه‌های آینده ساخته می‌شود و تولید انبوه آن نیز محقق خواهد شد.

                وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به علم و دانش گفت: بیخود نیست که رهبری به علم و دانش بسیار تأکید می‌کند و مرحبا به این عزیزان، آمریکایی‌ها می‌گفتند ایرانی‌ها قادر به مهندسی معکوس و استخراج اطلاعات این پهپاد نیستند اما اکنون با بهت و حیرت قدرت ایران را نظاره می‌کنند.
                خطیب نمازجمعه تهران در ادامه با اشاره به توانمندی ایران در ساخت موشک بالستیک سجیل تصریح کرد: این موشکل می‌تواند تمام نقاط اسرائیل و پایگاه‌های آمریکایی را در منطقه مورد هدف قرار دهد و آنها را با خاک یکسان کند. بنابراین هیچ مرکزی از مراکز اتمی و موشکی اسرائیل از موشک‌های ایران در امان نیست و مراکز اتمی اسرائیل و پایگاه‌هیا موشکی آن که پنهان شده است در معرض موشک‌های پرقدرت، پرسرعت و مهیب ایرانی است، سقف آهنین اسرائیل هم قابلیت دفاع در برابر موشک‌های ایرانی را ندارد که باید خدارا شکر کرد که به برکت انقلاب اسلامی عزت این مملکت روز به روز افزوده می‌شود.

                آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به برخی از ویژگی‌های این نمونه از موشک‌ها گفت: این موشک‌ها مدتی پس از پرتاب از زمین از جو خارج می‌شوند و با سرعتی 16 برابر سرعت سوت به سوی هدف می‌رود که هیچ قدرت دفاعی توان دیدن آن را ندارد. چه به رسد به اینکه آن را مورد هدف قرار دهد.

                وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: همه این ابزارها فقط برای دفاع است و نقش بازدارندگی و دفاع برای ایران دارد زیرا دفاع هم حق مسلم نه هر کشور بلکه هر انسانی است و اگر اسرائیل روزی دیوانه شود و فکر تجاوز به ایران را داشته باشد با موشک‌های بالستیک سجیل که توان برد دو هزار کیلومتری را دارند در حالی که فاصله ما با اسرائیل یک هزار کیلومتر است اگر چنین فکر غلطی را داشته باشند و بخواهد به ایران حمله کند همانطور که رهبر انقلاب فرموده اند تلاویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم.

                خطیب نمازجمعه تهران افزود: بنابراین با زبان تهدید و زور با کشوری مانند ایران کاری احمقانه است هیچ راهی برای طرف مقابل جز مذاکره منطقی در فضای احترام وجود ندارد و ایران حتی یک قدم از توسعه و غنی سازی اورانیوم عقب نشینی نمی‌کند و از حق مسلم خود در دستیابی به انرژی اتمی عقب نشینی نخواهد کرد.
                آیت الله موحدی کرمانی افزود: همه مردم ایران به حفظ حقوق مسلم خود و پیشرفت انرژی هسته‌ای اعتقاد و اراده جدی دارند که این اراده در هیئت مذاکره کننده متبلور است. این اراده را می‌توان از زبان وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی شنید که گفت: من شخصا با 1+5 صحبت کردم که آنها متقاعد کنم تا ایرانی‌ها را از غنی سازی منصرف و وادار به تعطیلی رأکتور آب سنگین کنند اما آنها گفتند چنین چیزی ممکن نیست.

                وی در ادامه خطاب به اوباما رئیس جمهور آمریکا گفت: اوباما به جای نامه نگاری حسن نیت خود را در عمل نشان دهد، نه اینکه هنوز مرکب نامه‌اش خشک نشده است دستور تمدید وضعیت اضطراری ایران را صادر می‌کند آمریکا می‌داند حتی در مقابله با داعش هم نمی‌تواند قدرت ایران را نادیده بگیرد.
                خطیب نمازجمعه تهران افزود: یک هفته نامه آمریکایی اخیرا اظهار کرده است که امریکا بدون کمک ایران نمی‌تواند مقابل داعش بایستد و نیاز به ایران دارد.
                آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به اینکه اوباما گفته است تحریم‌ها ایران را برسر میز مذاکره آورده است یادآور شد: ایران حاضر به مذاکره شد تا به شما و دنیا بفماند که شما دروغ می‌گویید ثابت کند با بلوکه کردن دارایی‌هایش شما خائن و با تحریم‌های ظالمانه ظالم هستید و به دنیا ثابت کند ما اهل منطق و خواهان صلح جهانی هستیم.
                وی با بیان اینکه اوباما و کری گفته‌اند که عدم توافق بهتر از توافق بد است افزود: ما هم می‌گوییم عدم توافق بهتر از پذیرش زور، قلدری و تحمل پیشنهادهای ظالمانه آمریکایی است.
                خطیب نمازجمعه تهران با اشاره به اظهارات اخیر احمد شهید و گزارش او در مورد ایران گفت: احمد شهید اگر دنبال پرونده حقوق بشر است همکارانش را به غزه ببرد که ببینند رژیم صهیونیستی چه برسر مردم مظلوم غزه آورده است به سوریه بروند و پای سخن دختران دبستانی سوریه بنشینند و ببینند که دوستان آنها چه برسر هم دبستانی‌های آنها آوردند. به عراق بروند و از سر و دستهای بریده شده گزارش تهیه کنند.
                آیت الله موحدی کرمانی با اشاره به اظهارات اخیر مخالفان سوریه گفت: مخالفان سوریه هم به این نتیجه رسیده‌اند که باید با رژیم فعلی سوریه گفتگو کنند. سران یکی از ائتلاف‌های مخالف سوریه اعلام آمادگی کرده است که با رژیم این کشور گفتگو کند و به اشتباهات گذشته خود اعتراف کرده است و برای مذاکره با مسئولان سوریه دست به دامان روسیه شده است.
                وی با اشاره به یورش اخیر رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی گفت: این امر موجب شکل گیری انتفاضه دیگری در سرزمین‌های اشغالی شده است ما ضمن محکوم کردن این یورش به مسجد الاقصی از علمای اسلامی می‌خواهیم در برابر این جنایات رژیم صهیونیستی ساکت ننشیند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

                  #10703
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  کرباسیان خبر داد:

                  سرمایه گذاری های خارجی در انتظار رفع تحریم ها علیه ایران
                  تهران- ایرنا- سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی ایران لحظه شماری می کنند و در انتظار رفع تحریم ها علیه ایران هستند.
                  این طور اظهار نظرها نشان از ضعف و لا پوشانی سخنگو ست تا قدرتش !
                  سرمایه گذار به امنیت و قوانین با ضمانت اجرائی وابسته است نه به قوانین و امنیت کشوری مثل ایران که یک شبه دستوالعملها و مصوباتی ابلاغ میشود و از فردا صبح هم لازم الاجراست !
                  البته تصمیم گیران ایران, خام فروشی و غارت منابع را سرمایه گذاری مینامند که نمونه هایش بسیار است و خارجی ها هم خوب پول خرج میکنند برای مفت خری ! اما اینکه سرمایه گذار به مفهوم واقعی بخواهد بیاید و تولید و اشتغال و رقابت ایجاد کند اگر نگوئیم غیر ممکن است باید بگوییم خیلی بعید است !
                  نشان به آن نشان که در سفر رئیس جمهور به نیویورک در جمع سرمایه داران و کارآفرینان ایرانی امریکا از آنها دعوت به سرمایه گذاری و کسب و تولید در ایران کردند که سرمایه داران خواسته هایی داشتند که با زبان بی زبانی به رئیس دولت گفتند برو کشکت روبساب !
                  که از خواسته های آنها میتوان به برابری مذاهب و نژادها و جنسیت در ایران اشاره کرد ,... که برچیده شدن آپارتاید نژادی و جنسیتی در کشور شیعه ایران تقریبا امری محال مینماید مخصوصا در مورد مذاهب و فرقه هایی مثل یهودیان و وهابیت و همچنین نابرابری جنسیتی زن و مرد در ایران که در اغلب قوانین ایران جنس زن را درجه 2 و 3 در نظر میگیرد و اجازه تعیین سرنوشت و رفتار و پوشش را از او صلب نموده است !!
                  از دیگر خواسته های آنها رفع فراگیر فساد اداری و سیستمی و هم چنین عدم دخالت نظامیان در اقتصاد میبود !
                  و مواردی دیگر ...
                  آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/11/14, 15:53.
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                  نظر

                  • گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

                    #10704
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
                    دوستان در کنفرانس خبری جان کری به همراه وزیر خارجه ی اردن ، جان کری گفت ما الان در حال کار کردن روی فتوای مقام رهبری ایران هستیم تا اون رو به یک سند حقوقی تبدیل کنیم
                    ممکن است لینک خبر را هم مرحمت بفرمائید !
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                    نظر

                    • mobin
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 590

                      #10705
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                      ممکن است لینک خبر را هم مرحمت بفرمائید !
                      اخبار سراسری شبکه یک پخش کرد

                      نظر

                      • دفتردار
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 858

                        #10706
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                        اخبار سراسری شبکه یک پخش کرد
                        در هيچ كدام ازخبرگزاري ها از ديروز تا كنون اين خبر نيامد بود .اخبار ساعت 2 امروز شبكه يك فعلا تنها منبعي است كه اين مطلب را اعلام كرده است .
                        جنگ رسانه اي درجريان است .93.8.23

                        نظر

                        • paradise89
                          Banned
                          • May 2014
                          • 288

                          #10707
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          ممکن است لینک خبر را هم مرحمت بفرمائید !
                          Administration Relying on Purported Iranian Nuclear ‘Fatwa’ to Get Deal Done


                          November 14, 2014 - 4:50 AM

                          By Patrick Goodenough
                          Subscribe to Patrick Goodenough RSS




                          Share on Facebook Share on Twitter More Sharing Services


                          Secretary of State John Kerry addresses reporters alongside Jordanian Foreign Minister Nasser Judeh, in Amman, Jordan, on November 13, 2014. (Photo: State Department)

                          (CNSNews.com) – As the clock winds down on negotiations for a final nuclear deal with Iran, Obama administration officials again are citing a purported fatwa by supreme leader Ayatollah Ali Khamenei prohibiting nuclear weapons. “We respect it enormously,” Secretary of State John Kerry said on Thursday. Speaking in Amman, Jordan, Kerry spoke of the administration’s hopes to achieve a strong agreement over Iran’s nuclear programs, and its hope that “Iran will work in the same way that we are.”
                          “Obviously, the fatwa of the leader is a very important instrument, and we respect it enormously as a matter of religious edict,” he said. “But that has to be translated into a lay person’s regular document, a legal one, if you will, with all of the things that are necessary for an agreement regarding potential nuclear programs.”

                          Deputy National Security Adviser Ben Rhodes also invoked the alleged religious ruling on Thursday, telling reporters traveling with President Obama in Asia that if the fatwa’s prohibition on developing nuclear weapons was “their stated policy, there should be an opening” to secure an agreement.
                          “I think with respect to our engagement with Iran, the supreme leader has said that there’s a fatwa against the development of nuclear weapons inside of Iran, that their program is peaceful,” he said in Naypyidaw, Burma.
                          “The purpose of the nuclear negotiation is to arrive at a resolution which Iran can demonstrate to the confidence of the international community that that is the case. If that is their stated policy, there should be an opening to get this done,” Rhodes said. “That’s been our message in negotiations with the Iranians; that will continue to be our message going forward.”
                          Some skeptics, Muslims among them, have questioned whether the nuclear fatwa – as opposed to Iranian reports about it or other written references to it – actually exists, and if it does, whether it holds any weight.
                          Iranian officials have pointed to different documents, carrying different dates and using differing wording. A fatwa outlawing nuclear weapons cannot be found among those catalogued on Khamenei’s official website.
                          When Iran’s mission to the International Atomic Energy Agency (IAEA) and other international organizations in Vienna was asked to provide a copy of the fatwa, it sent CNSNews a transcript of an April 2010 speech by Khamenei to a nuclear disarmament conference in Iran, in which he said that the “use” of nuclear weapons was forbidden.
                          Other versions of the supposed fatwa, dated Nov. 2004 and Aug. 2005, refer to the “production, storage, and use” of nuclear weapons being prohibited, while another dated Feb. 2012 only mentions their “possession.”



                          http://cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/administration-relying-purported-iranian-nuclear-fatwa-get-deal-done

                          نظر

                          • mohsen68
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 1756

                            #10708
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            سفر وزیر خارجه آلمان به مسکو برای رایزنی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران

                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «فرانک‌والتر اشتاین‌مایر» وزیر امور خارجه آلمان سه‌شنبه این هفته برای گفت‌وگو با مقامات روس و رایزنی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران به مسکو سفر می کند.

                            ایران و 1+5 درست در همان روز، آخرین دور از مذاکرات را پیش از ضرب‌الاجل سوم آبان ماه در وین برگزار می‌کنند.

                            بر اساس خبر رویترز، «ماتین شافر» سخنگوی وزارت خارجه آلمان ضمن اعلام این خبر گفته که آقای اشتاین‌مایر در این دیدار، در خصوص بحران اوکراین هم با مقامات مسکو رایزنی خواهد کرد.
                            - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=....gbHMLLab.dpuf

                            نظر

                            • mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

                              #10709
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              عکس یادگاری خبرنگار شبکه خبر با خبرنگار بی بی سی فارسی در عمان
                              مثلث آنلاین: در حاشیه نشست هسته‌ای ایران و آمریکا در عمان، فرداد فرحزاد مجری و گزارشگر اعزامی بی‌بی‌سی به عمان برای پوشش این مذاکرات، در صفحه اینستاگرام‌اش از خود به همراه مجید اخوان خبرنگار اعزامی شبکه خبر،عکسی منتشر کرد که گویا به رسم یادگاری گرفته شده است.

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #10710
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                نخست‌ وزیر بریتانیا روسیه را به تحریم‌های بیشتر تهدید کرد
                                دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا به روسیه هشدار داد که در صورت به وخامت کشاندن شرایط در اوکراین، تحریم‌های جدیدی در انتظار مسکو خواهد بود. صدراعظم آلمان نیز خواستار گفت‌وگویی مستقیم با پوتین پیرامون بحران اوکراین شد.
                                دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا
                                دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا
                                دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا جمعه (۱۴ نوامبر/۲۳ آبان) پیش از برگزاری نشست گروه ۲۰ در استرالیا گفت: «اقدامات روسیه در اوکراین غیرقابل قبول است.» وی افزود در صورتی که روسیه سیاست‌هایی در جهت تنش‌زایی پیش گیرد، می‌توان تحریم‌ها علیه روسیه را کاهش داد. کامرون گفت که روسیه باید اجازه دهد که "اوکراین به عنوان کشوری مستقل توسعه یابد."
                                اتحادیه اروپا و آمریکا تا کنون در چندین نوبت تحریم‌‌هایی را علیه روسیه وضع کرده‌اند. نخست وزیر بریتانیا تصریح کرد که این تحریم‌ها بر اقتصاد روسیه تاثیرات منفی داشته و هم اکنون نیز پیامدهای این تحریم‌ها آشکار شده‌اند.

                                قرار است که در روز دوشنبه (۱۷ نوامبر) نشست وزیران امورخارجه اتحادیه اروپا برای رایزنی پیرامون بحران اوکراین در بروکسل برگزار شود.
                                گفت‌وگوی مرکل و پوتین در استرالیا پیرامون بحران اوکراین
                                آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز در حاشیه سفر خود به نیوزیلند و دیدار با جان کی، نخست‌وزیر این کشور گفت که همه کشورها باید به "تمامیت ارضی اوکراین" احترام بگذارند.
                                صدراعظم آلمان از روسیه خواست که به مفاد توافق‌نامه مینسک "بطور کامل" پایبند باشد. رهبران آلمان و نیوزیلند بار دیگر در خطاب به مسکو تصریح کردند که روسیه باید بدون هیچ‌گونه بهانه‌ای "استقلال و حق حاکمیت اوکراین" را به رسمیت بشناسد.
                                به گفته رهبران آلمان و نیوزیلند هدف تلاش‌های بین‌المللی "پایان دادن به خشونت‌ها و یافتن راه‌حلی پایدار در اوکراین است."
                                صدراعظم آلمان گفت قصد دارد که با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیرامون بحران اوکراین در استرالیا رایزنی کند. مرکل گفت که امیدوارست که "گفت‌وگویی مستقیم" با پوتین در حاشیه نشست گروه ۲۰ در استرالیا داشته باشد.
                                به‌رغم برقراری آتش‌بس میان جدایی‌طلبان طرفدار روسیه و ارتش اوکراین در ماه سپتامبر، درگیری‌های شدیدی در روزهای گذشته میان طرفین در شرق اوکراین گزارش شده است.
                                "اوکراین خود را متعهد به توافقات مینسک می‌داند"
                                دولت اوکراین، کشورهای غربی و ناتو می‌گویند که روسیه هزاران سرباز خود را به سوی شرق اوکراین گسیل داشته است. روسیه این ادعا را تکذیب می‌کند.
                                پاولو کلیمکین، وزیر امور خارجه اوکراین ضمن تکرار پایبندی به توافق‌نامه مینسک گفت که این کشور قصد ندارد با حمله نظامی مناطق تحت کنترل جدایی‌طلبان را تصرف کند.
                                وی گفت که حمله نظامی در شرایط کنونی به شهروندان غیرنظامی در شرق اوکراین آسیب خواهد رساند. وی گفت ارتش اوکراین تا کنون تنها به حملات شورشیان پاسخ داده است.
                                ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو
                                ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو
                                اتهامات جدید دبیرکل ناتو به روسیه
                                ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی "بیلد" ضمن حمله شدید به ولادیمیر پوتین گفت که روسیه در جهت "تشدید بحران اوکراین" گام بر می‌دارد.
                                دبیرکل ناتو گفت: « در روزهای گذشته شاهد آن بوده‌ایم که روسیه دوباره تسلیحات و تجهیزات نظامی، توپخانه و موشک از مرزهای خود به مناطق شرقی اوکراین فرستاده است.»
                                به گفته استولتنبرگ اقدامات جدید پوتین "نقض آشکار توافقات مینسک و حق حاکمیت اوکراین است."
                                همزمان روسیه برای نمایش قدرت دست به اعزام چهار ناو جنگی به آب‌های نزدیک استرالیا زده است. در استرالیا نشست گروه ۲۰ برگزار می‌شود. در این نشست ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز شرکت دارد.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X