آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

    #10621
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    شناسه‌ی خبر: 2418498 تاریخ مخابره: سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳

    بین الملل

    رئیس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا:
    اوباما خواهان توافق به هر قیمتی است/ ایران به دنبال توافق "خوب" است




    پروفسور "رابرت جرویس" رئیس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا در مورد مذاکرات هسته ای عنوان داشت که باراک اوباما خواهان انجام توافق با ایران است حتی اگر این توافق هزینه های سیاسی برای کاخ سفید به دنبال داشته باشد. به گزارش خبرنگار مهر، با انجام مذاکرات سه جانبه ایران، آمریکا و اتحادیه اروپا در مورد توافق جامع هسته ای، روند آغاز شده در مورد پرونده هسته ای ایران وارد مرحله حساسی شده و قرار است از امروز سه شنبه دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 در مسقط آغاز شود. در همین رابطه در تماس با پروفسور رابرت جرویس تلاش کردیم تا از نگاه اندیشمندان آمریکایی به فرایند پرونده هسته ای بنگریم.
    رئیس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا در این مصاحبه تمرکز خود را بر نامه ای که رسانه های غربی مدعی هستند توسط "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا، برای رهبر ایران ارسال شده، گذاشته و این اقدام اوباما را نشانه اراده مثبت وی برای رسیدن به توافق هسته ای دانست.
    پروفسور رابرت جرویس در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برداشت هایی که می توان از اقدام اوباما در ارسال نامه به حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب، در آستانه مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 کرد گفت: صحبت در مورد تاثیراتی که این نامه بر مذاکرات دارد سخت است اما هیچ دلیلی برای شک کردن در این مورد وجود ندارد که این اقدام اوباما نشانه ای از اراده ای خوب است که می تواند منجر به تشویق ایران برای رسیدن به توافق هسته ای شود.
    استاد دانشگاه کلمبیا در ادامه افزود: اما این اقدام اوباما بازخورد داخلی نیز داشته و این نکته روشن است که احتمالا انتقاد برخی از رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ارسال این نامه از آن رو است که اوباما می خواهد هزینه های داخلی رسیدن به توافق هسته ای را بپردازد. تنها خطر موجود در این رابطه آن است که رهبران ایران فکر کنند که اوباما در مورد رسیدن به یک توافق خوب نگران است و نمی توان به او اطمینان کرد که اگر چنین شرایطی وجود داشته باشد باید منتظر شسکست مذاکرات بود.
    جرویس در مورد گزارش هایی که اخیرا در رسانه های غربی در مورد تصمیم اوباما برای لغو تحریم های ایران بدون مجوز کنگره، منتشر شده نیز گفت: گزارش های منتشر شده در رسانه ها کاملا مثبت و خوشبیانه هستند بویژه در بحث غنی سازی این خوشبینی زیاد است. اما به غیر از غنی سازی مسائل دیگری نیز وجود دارند. مواردی همچون دوره بازرسی ها که می تواند دوره ای طولانی باشد.
    این اندیشمند آمریکایی در ادامه گفت: این نکته روشن است که سیاست های داخلی آمریکا موجب شده تا به دنبال تائیده کنگره بودن برای لغو تحریم ها امری محال باشد بنابراین تمام موارد از طریق اجرایی و از موضع قدرت باید انجام شود (یعنی اوباما باید از قدرت اجرایی خود در این رابطه استفاده کند). اوباما می خواهد این کار را (توافق با ایران و لغو تحریم ها) را حتی در ازای داشتن بهای سیاسی انجام دهد. اوباما می داند که یک توافق خوب همانطور که برای ایران مهم است برای آینده آمریکا نیز بسیار با اهمیت است.
    پنجشنبه هفته گذشته روزنامه وال استریت ژورنال ادعا کرده بود که رئیس جمهوری آمریکا، با ارسال نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی منافع مشترک دو کشور در برابر گروه خلافت اسلامی یا داعش را یادآور شده است. به گفته منابع آمریکایی، این نامه با هدف تاکید بر تشدید جنگ علیه گروه داعش و تسریع در مذاکرات هسته‌ای نوشته شده است. بنا به گفته این منابع، اوباما در این نامه گفته است هر گونه همکاری در مبارزه با گروه داعش تا حد زیادی به حصول یک توافق همه جانبه با قدرتهای جهانی در مذاکرات هسته ای ۲۴ نوامبر وابسته است.
    به نوشته رسانه های آمریکایی نامه ماه اکتبر چهارمین نامه باراک اوباما به رهبر ایران از زمان ریاست جمهوری او در سال ۲۰۰۹ است.
    جرویس در مورد احتمال همکاری ایران و آمریکا علیه داعش آنگونه که اوباما در نامه خود به رهبر ایران نوشته نیز گفت: من در مورد همکاری ایران و آمریکا برای شکست داعش تردید دارم. اما ممکن است ایران و آمریکا سیاست هایی را در این رابطه اتخاذ کنند که این سیاست ها همانند هم بوده و یا آنکه موازی یکدیگر باشند.
    رابرت جرویس استاد امور بین الملل در دانشگاه کلمبیا، استاد پیشین دانشگاه هاروارد و استاد دانشگاه‌های کالیفرنیا و لس آنجلس بوده است. او بعنوان رئیس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا اصطلاح "ادراک" و "سوء ادراک" را که اصطلاحات معروفی در حوزه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل است به نام خود ثبت کرده است.
    .................
    گفتگو از عبدالحمید بیاتی

    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

    نظر

    • ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

      #10622
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      شناسه‌ی خبر: 2419759 تاریخ مخابره: چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

      سیاست

      در دهمین دور؛
      مذاکرات هسته ای 27 آبان در وین برگزار می شود




      دهمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای 1+5، 27 آبان ماه در وین برگزار خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، دهمین دور مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 از 27 آبان ماه در وین برگزار خواهد شد.
      بر اساس این گزارش، احتمالا نشست وین آخرین دور مذاکرات تا پیش از ضرب‌الاجل 24 نوامبر، خواهد بود.
      هنوز تصمیمی در مورد تمدید یا لغو مذاکرات در صورت عدم توافق گرفته نشده است.
      تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای صبح امروز در پایان نهمین دور مذاکرات در مسقط، به تهران بازگشت.


      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

      نظر

      • ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

        #10623
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        شناسه‌ی خبر: 2419434 تاریخ مخابره: سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۹

        بین الملل

        ریابکوف در گفتگو با المیادین:
        می‌توانیم قبل از موعد 24 نوامبر به توافق نهایی برسیم/هیچ دلیلی برای بدبینی وجود ندارد




        معاون وزیرخارجه روسیه در گفتگو با یک شبکه عربی درباره آخرین وضعیت مذاکرات هسته‎ای میان ایران و گروه 1+5 اظهارنظر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیرخارجه روسیه در گفتگو با شبکه المیادین در عمان درباره مذاکرات هسته‎ای اظهار داشت: امکان رسیدن به توافق در مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 قبل از موعد 24 نوامبر (سوم آذر) وجود دارد.
        این در حالی است که امروز منابع موثق اعلام کردند: برخی طرف‌های مذاکرات سه‎جانبه هسته‎ای در عمان، همچنان برای پیگیری این گفتگو در این کشور باقی مانده‎اند.
        وی در ادامه این گفتگو اظهار داشت: ما هم اکنون در حال بررسی چارچوبی هستیم که بر مبنای آن تحریم‎ها علیه ایران برچیده خواهد شد.
        وی افزود: مذاکرات تا رسیدن به هدف نهایی‌اش ادامه خواهد یافت و مسئله‎ای برای بدبینی وجود ندارد.
        معاون وزیر خارجه روسیه که در مسقط حضور دارد، افزود: هم اکنون درباره دو موضوع باقی مانده مهم که غنی سازی اورانیوم و برخی مسائل درباره تاسیسات اراک است، مذاکرات ادامه دارد.
        وی تاکید کرد: طرف‎های حاضر در مذاکرات راه جایگزینی ندارند و در حال حاضر بر روی رسیدن به توافق نهایی تمرکز کرده اند.


        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

        نظر

        • ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

          #10624
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          شناسه‌ی خبر: 2419744 تاریخ مخابره: چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶

          بین الملل

          نیویورک تایمز:
          توافق هسته ای مسکو با تهران نشان اطمینان روسیه به برنامه هسته‎ای ایران است




          یک روزنامه آمریکایی با اشاره به توافق روز گذشته ایران و روسیه برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید، این توافق را نشانه اعتقاد روس ها به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران دانست. به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در گزارش خود می نویسد: روسیه دیروز سه شنبه با ساخت دو نیروگاه جدید هسته ای در ایران موافقت کرده و اعلام شد که امکان ساخت ۶نیروگاه دیگر نیز در ایران توسط روس ها وجود دارد، این توافق نشان می دهد که در سال های آتی همکاری های هسته ای ایران و روسیه بطور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
          این روزنامه در ادامه می نویسد: این توافق نشان می دهد که روسیه بر اساس دیدگاه خود مبنی بر اطمینان از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران پیش می رود و در این راستا فناوری صلح آمیز هسته ای را که تحت نظارت بین المللی خواهد بود به ایران منتقل می کند. این توافق ایران و روسیه به تائید آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز رسیده است.
          نیویورک تایمز در مورد موضع آمریکا در خصوص توافق روسیه برای گسترش همکاری های هسته ای با ایران نیز می نویسد: آمریکا در ابتدا با این اقدام مخالف بود اما بعدها با آن موافقت کرد.
          بر اساس توافق انجام شده گویا قرار است سوخت این نیروگاه های جدید توسط خود روسیه تامین شده و پسماند این سوخت نیز مجددا به روسیه بازگردانده شود.
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

          نظر

          • ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

            #10625
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            شناسه‌ی خبر: 2419786 تاریخ مخابره: چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

            سیاست

            روحانی در جلسه هیات دولت:
            مشکلات داخلی برخی اعضای ۱+۵ به ایران ربطی ندارد/فتوای رهبر معظم انقلاب بالاترین تضمین است




            رییس جمهوری با اشاره به پایان مذاکرات ایران با ۱+۵ در مسقط عمان گفت: اگر یکی از کشورهای عضو گروه ۱+۵ مشکلاتی در داخل دارد و در انتخاباتی برنده یا بازنده شده است، به ما ربطی ندارد و هر کشوری باید مشکلاتش داخلی‌اش را در درون خود حل کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی صبح چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با بیان اینکه مذاکرات تا تاریخ سوم آذر در سطوح دیگر ادامه خواهد یافت، گفت: به ملت شریف ایران عرض می‌کنم که تیم مذاکره‌کننده کشورمان همانند گذشته بر مبنای مصالح و حقوق مردم بر سر میز مذاکرات حاضر شده و البته نگرانی‌های منطقی را نیز مد نظر قرار داده و با آژانس همکاری شفاف داشته است.
            رییس جمهوری اظهارداشت: اگر ۱+۵ و برخی کشورها، هدفشان این است که ایران از توسعه بازبماند و به دنبال بهانه‌جویی هستند، این امر امکان‌پذیر نیست و ملت ما از مسیر توسعه و حقوق خود دست برنخواهد داشت. ما حق داریم در چارچوب معاهدات آژانس بین‌الملل انرژی اتمی و پادمان‌های نظارتی از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای بهره‌مند شویم.
            روحانی در عین حال تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اینکه پایبند به همه مقررات بین‌المللی است، ملزم به اجرای فتوای رهبر معظم انقلاب است که بالاترین تضمین‌ برای حرکت ایران در مسیر صلح‌آمیز خواهد بود.
            رییس جمهوری با بیان اینکه کشورها نباید مشکلات داخلی خود را در مذاکرات وارد کنند، گفت: این موضوع قانونی و منطقی نیست و همه اعضای ۱+۵ باید به مصالح بلندمدت کشورها و منطقه توجه کنند.
            روحانی افزود: توافق ۱+۵ به نفع ایران و همه کشورها و به نفع اقتصاد، توسعه، علم و جهان خواهد بود. این توافق می‌تواند، معاهدات بین‌المللی را مستحکم‌تر کند و باعث اتکاء کشورها به معاهدات بین‌المللی شود و درست نیست اگر کشوری به همه تعهدات بین‌المللی پایبند است، پاسخگوی شکاک بودن برخی کشورها باشد.
            رییس جمهوری با اعلام آمادگی ایران برای ادامه حرکت شفاف‌تر در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی، اظهار امیدورای کرد که توافق برد – برد برای طرفین مذاکره‌کننده ایجاد شود، چرا که نفع یکجانبه هیچ توافقی را مستحکم‌ و پایدار نمی‌کند.

            روحانی ادامه داد: ایران تمامی مساعی خود را در این زمینه بکار بسته است و تعدیل‌های لازم را در درخواست‌هایش انجام داده و امیدواریم همه کشورهای ۱+۵ بویژه آمریکا که گاهی در مذاکرات به دنبال زیاده‌خواهی‌ است، متوجه شرایط باشند.
            دسترسی آزاد به اطلاعات دستگاههای اجرایی و احیای سازمان برنامه و بودجه، تحقق دو وعده دولت به مردم
            رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب نهایی آیین‌نامه قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در جلسه دولت، گفت: این موضوع وعده دولت یازدهم در انتخابات ریاست جمهوری بوده که محقق شده و خبر خوشی برای مردم عزیز و بزرگوار است.
            روحانی با یادآوری سابقه تصویب این قانون در سال ۸۸ گفت: ۵ سال از تصویب قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، می‌گذرد اما اجرا نشده است. دولت یازدهم یکی از قول‌هایش به مردم این بوده که آنها بتوانند به اطلاعات همه دستگاه‌هایی که از بودجه دولتی استفاده می‌کنند دسترسی آزاد داشته باشند که این امکان از امروز محقق خواهد شد.
            رییس شورای عالی اداری تأکید کرد: مردم باید بدانند که دستگاه‌های دولتی و وابسته به دولت چه اموری را بر عهده دارند، توسط چه مدیری اداره می‌شوند، چگونه می‌توانند با آنها تماس بگیرند و حتی بتوانند نظرات خود، اطلاعات و انتقاداتشان را به آن دستگاه از طرق مختلف منتقل کنند.

            دسترسی آزاد به اطلاعات جزو حقوق شهروندی و مانع فساد و شایعه است
            رییس جمهوری قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات را از لوازم مردم‌سالاری دانست و گفت: مردم در یک نظام مردمسالار باید بتوانند از عملکرد همه امور دستگاه‌های دولتی که از بیت‌المال استفاده می‌کنند، مطلع شوند. ضمن اینکه این دسترسی آزاد به اطلاعات، یک روش مبارزه با فساد و احقاق حقوق شهروندی است.
            حسن روحانی گفت: باید هر مقدار که می‌توانیم به سمت دولت الکترونیک و دور شدن از دولت کاغذی حرکت کنیم تا مردم راحت‌تر به اطلاعات دسترسی داشته باشند و قضاوت درست انجام دهند. حرکت در این مسیر می‌تواند مانع شایعه‌‌سازی و شایعه‌تراشی شود.
            رییس جمهوری لزوم پاسخگویی دولت در برابر حرف و نقد مردم را خاطر نشان ساخت و گفت: مردم باید از همه امور آگاه باشند و انتقادات سازنده خود را بدون دغدغه بیان کنند تا مطمئن شویم تا مردم‌سالاری ما دینی و در چارچوب قانون اساسی است.

            احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی منافع کشور را در بر خواهد داشت
            روحانی سپس از تحقق یکی دیگر از قول‌های داده شده به مردم در انتخابات ریاست جمهوری یعنی احیاء سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خبر داد و گفت: پیش از پیروزی در انتخابات خواسته کارشناسان، اساتید و مردم، احیای این سازمان بود که می‌تواند نقش هماهنگ‌کننده‌ای در انجام کار دقیق و برنامه‌های توسعه داشته باشد..
            رییس جمهوری با اشاره به اینکه بخشی‌نگری و تزاحم منافع دستگاه‌ها می‌تواند منجر به کند شدن برنامه‌های اجرایی شود، اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی می‌تواند با جامع ‌نگری مجموعه نیازهای دولت، ‌اهداف توسعه و برنامه‌های بلند مدت را مد نظر قرار دهد.
            رییس شورای عالی اقتصاد افزود: تصمیم‌گیری و ابلاغ برنامه‌های توسعه کشور در اختیار رییس جمهور است، اما این کار بسیار بزرگ و سنگین است و رییس‌ جمهوری به تنهایی نمی‌تواند آن را انجام دهد و نیاز است تا سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی او را یاری دهد.
            روحانی گفت: اصل و چارچوب کلی احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تصویب شده و جزئیات آن به زودی ابلاغ خواهد شد که منافع کشور را در بر خواهد داشت.


            دولت بودجه سال ۹۴ را بر مبنای قیمت‌ جدید نفت به مجلس ارایه خواهد کرد
            رییس جمهوری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت در آستانه تدوین بودجه سال ۱۳۹۴ است، گفت: دولت و دستگاه‌های مختلف تلاش می‌کنند تا بودجه سال آینده به موقع تنظیم شود و تا زمان مقرر قانون بودجه تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.
            روحانی ادامه داد: مشکل امروز تنزل قیمت نفت است که این کاهش خیلی بیشتر از پیش‌بینی‌های ما بوده است. سال گذشته در هنگام تدوین بودجه، قیمت نفت بشکه‌ای ۱۱۰ تا ۱۱۲ دلار بود و امروز به پایین‌تر از ۸۰ دلار رسیده است.
            رییس جمهوری با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی درآمد کشور از محل فروش نفت گفت: دولت بر مبنای شرایط جدید، بودجه را تهیه خواهد کرد و به موقع آن را تحویل مجلس می دهد.


            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #10626
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              روحانی در جلسه هیات دولت


              رییس جمهوری با اعلام آمادگی ایران برای ادامه حرکت شفاف‌تر در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی، اظهار امیدورای کرد که توافق برد – برد برای طرفین مذاکره‌کننده ایجاد شود، چرا که نفع یکجانبه هیچ توافقی را مستحکم‌ و پایدار نمی‌کند.

              روحانی ادامه داد: ایران تمامی مساعی خود را در این زمینه بکار بسته است و تعدیل‌های لازم را در درخواست‌هایش انجام داده و امیدواریم همه کشورهای ۱+۵ بویژه آمریکا که گاهی در مذاکرات به دنبال زیاده‌خواهی‌ است، متوجه شرایط باشند.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #10627
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                آلمان: توافقات ایران و 1+5 بی سابقه است

                وزیر خارجه آلمان با «بی سابقه خواندن نزدیک شدن دیدگاههای ایران و 1+5 در مذاکرات هسته ای» گفت: باید با انعطاف تمامی طرف ها از فرصت پیش آمده برای حل موضوع بهره بگیریم.
                کد خبر: ۴۴۸۸۸۶
                تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹ - 12 November 2014
                وزیر خارجه آلمان با «بی سابقه خواندن نزدیک شدن دیدگاههای ایران و 1+5 در مذاکرات هسته ای» گفت: باید با انعطاف تمامی طرف ها از فرصت پیش آمده برای حل موضوع بهره بگیریم.

                به گزارش ایرنا، فرانک والتر اشتاین مایر، با هشدار نسبت به شکست مذاکرات کنونی با وجود تفاهم های بی سابقه گفت: رسیدن به توافق مستلزم انعطاف پذیری و اراده راسخ تمام طرف های مذاکره است.

                تارنمای دویچه وله در این باره نوشت: وزیر امور خارجه آلمان افزود که اگر تا پایان ضرب الاجل 24 نوامبر راه حلی برای برنامه اتمی حاصل نشود، در سا ل های آتی نیز بعید می نماید تفاهم و نتیجه ای به دست آید.

                اشتاین مایر تصریح کرد: گروه 1+5 و ایران تاکنون تا این حد به یکدیگر نزدیک نبوده اند.

                وی گفت که دیگر به این زودی ها «لحظه یا هیچ چیز یا همه چیز» تکرار نخواهد شد.

                اشتاین مایر اظهار کرد: این فرصتی است که تاکنون به آن دست یافته ایم و باید از این فرصت استفاده شود.

                به اعتقاد وزیر خارجه آلمان، رسیدن به توافق مستلزم آن است که همه طرف های مذاکره از خود انعطاف پذیری و اراده ی قاطع نشان دهند.

                وی افزود: اگر ما فرصت 24 نوامبر را از دست بدهیم، تمدید گزینه های ادامه ی مذاکرات در دو سال آتی نیز حاصلی به دنبال نخواهد داشت.

                اشاره وی به مدت زمانی است که باراک اوباما همچنان مقام ریاست جمهوری آمریکا را عهده دار است.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #10628
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  93/08/21 - 17:00
                  طی تماس تلفنی
                  تأکید کری و لاوروف بر لزوم حصول توافق هسته‌ای در سریعترین زمان ممکن

                  وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد وزیر خارجه این کشور امروز در رابطه با روند مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، تلفنی با همتای آمریکایی خود گفت‌وگو کرده است.
                  خبرگزاری فارس: تأکید کری و لاوروف بر لزوم حصول توافق هسته‌ای در سریعترین زمان ممکن

                  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور امروز با «جان کری» همتای آمریکایی خود، تلفنی گفت‌وگو کرده است.

                  بنا بر اعلام مسکو،‌مذاکرات جاری میان ایران و گروه موسوم به 1+5، که تازه‌ترین دور آن روز سه‌شنبه در شهر مسقط عمان به پایان رسید، از جمله مباحث مطرح‌شده در این مکالمه بوده است.

                  واشنگتن و مسکو که هر دو از کشورهای طرف مذاکره ایران هستند، در این تماس بر ضرورت حصول توافق جامع هسته‌ای «در سریعترین زمان ممکن» تأکید کرده‌اند.

                  بر اساس توافق موقتی که سال گذشته تحت عنوان «برنامه مشترک اقدام» میان ایران و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان به دست آمد، طرفین تا روز سوم آذر برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای، زمان دارند.

                  نهمین دور از گفت‌وگوها این هفته در حالی به پایان رسید که حضور کری و «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در عمان هم نتوانست به بروز پیشرفت منجر شود. همین امر گمانه‌زنی‌هایی را در رابطه با احتمال تمدید مذاکرات، مطرح کرده است.

                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....aGmBoMMO.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #10629
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                    در مصاحبه با نشریه فرانسوی «لوپوئن» در سفر به پاریس
                    اشتانیتز: با فابیوس در مورد ایران صحبت کردم/تنها پاریس موضع ما را جدی گرفته است

                    وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در مصاحبه با نشریه فرانسوی «لوپوئن» ضمن ابراز بدبینی نسبت به نتیجه مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و گروه 1+5، از پاریس به دلیل حمایت از مواضع تل‌آویو علیه تهران تشکر کرد.
                    خبرگزاری فارس: اشتانیتز: با فابیوس در مورد ایران صحبت کردم/تنها پاریس موضع ما را جدی گرفته است

                    به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه فرانسوی «لوپوئن» امروز در مطلبی نوشت در فاصله دو هفته‌ای باقی مانده تا انعقاد توافق احتمالی با ایران در خصوص برنامه‌ هسته‌ای این کشور، اسرائیل در تلاش برای بیان خطرات حصول توافق جامعه بین‌الملل با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور است.

                    «یوال اشتاینیتز» وزیر اطلاعات، امور راهبردی و روابط بین‌الملل رژیم صهیونیستی در سفر به پاریس برای تداعی و یادآوری انتظارات اسرائیل از فرانسه در این خصوص به همتای فرانسوی خود، امروز با نشریه لوپوئن به گفت‌وگوی اختصاصی پرداخت که در زیر به آن می‌پردازیم.

                    اشتاینیتز طی این گفت‌وگو در خصوص انتظارات اسرائیل از فرانسه در موضوع هسته‌ای ایران اعلام کرد: «من روز جمعه گذشته با «لوران فابیوس» وزیر امور خارجه فرانسه و «ژاک اودیبر» مشاور دیپلماتیک رئیس‌جمهور فرانسه دیدار کردم و پیش از آن نیز در انگلیس و آمریکا دیدارهای مشابهی با سران سیاسی این کشورها داشتم. اما باید بگویم که در خصوص این پرونده، فرانسه از نقش بسیار مهمی برخوردار است.»

                    وی افزود: «لوران فابیوس و ژاک اودیبر افراد بسیار شجاعی هستند که تغییرات مثبتی در توافق موقت نوامبر 2013 ایجاد کردند. از یکسال پیش و در آستانه نزدیک شدن به دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران، توافقی میان ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها حاصل شد. این یک فاجعه است، اما از آنجا که ما نمی‌توانیم همه چیز را تغییر دهیم، من شخصا با وزرای خارجه گروه 1+5 صحبت کرده‌ام تا آنها را متقاعد به وادار کردن ایرانی‌ها به صرفنظر از غنی‌سازی اورانیوم با غنای 20 درصد و تعطیلی رآکتور آب سنگین خود کنند اما آنها به ما پاسخ دادند که چنین چیزی غیرممکن است.»

                    مسئول پرونده ایران در کابینه رژیم‌صهیونیستی، ادامه داد: «اما تنها کسانی که ما را جدی گرفتند و بر این مسئله تأکید کردند که بدون تغییر این مسائل نباید توافقی صورت بگیرد، فرانسوی‌ها بودند. یکماه بعد از این اتخاذ موضع همه علیه فرانسوی‌ها و شخص من وارد شدند اما نتیجه این شد که نهایتا ایرانی‌ها خواسته‌های فرانسوی‌ها را پذیرفتند و این واقعا ارزشمند است.»

                    اشتاینیتز در ادامه ادعاهای خود در خصوص مشارکت غیرمستقیم اسرائیل در مذاکرات هسته‌ای ایران گفت: «ما عضو گروه 1+5 و شورای امنیت سازمان ملل نیستیم. اسرائیل کشوری بسیار کوچک است و یک ابرقدرت نیست اما من فکر می‌کنم که تمامی اعضای شورای امنیت به این مسئله واقفند که ایران هسته‌ای تهدیدی برای امنیت جهان در دهه‌های آینده هستند و حتی در میان پرونده‌های فوری دیگر نظیر جنگ عراق یا اوکراین، بحث هسته‌ای ایران همچنان اولویت شماره یک است. ایران تنها کشوری است که رهبران آن از نابودی و فنای اسرائیل حرف می‌زنند؛ بنابراین همه می‌دانند که باید به ما گوش کنند چرا که ما کشوری هستیم که مستقیما در معرض تهدید ایران قرار داریم. از سوی دیگر ما اطلاعات بسیاری درباره جمهوری اسلامی ایران داریم که برخی از این اطلاعات را هیچ کس دیگری در اختیار ندارد. تا زمانیکه ما جایگاه رسمی در شورای امنیت سازمان ملل نداشته باشیم و نتوانیم موضع خود را به کشورهای 1+5 دیکته کنیم، اعتبار و نفوذ بسیار اندک اما قابل توجهی در این کشورها داریم.»

                    وی در واکنش به اظهارات خبرنگار لوپوئن در خصوص مصاحبه «دان مریدور» وزیر اطلاعات پیشین اسرائیل که گفته بود «آقای احمدی نژاد هرگز این جمله که اسرائیل باید از نقشه جهان محو شود را به کار نبرده» گفت: «ما یهودها از تاریخ غم‌انگیز خود چیزهایی آموخته‌ایم و هر آنچه دشمنانمان می‌گویند جدی می‌گیریم. در خصوص سخنان احمدی‌نژاد هم باید بگویم که اگر اشتباه ترجمه‌ای از جانب رسانه‌های رسمی ایران صورت گرفته بود، آنها پیغامی به ما می‌دادند؛ اما رهبران ایرانی مکررا می‌گویند که اسرائیل حق موجودیت ندارد و این کشور یک غلط وحشتناک است که باید اصلاح شود و این همان چیزی است که ما نسبت به آن بسیار حساس هستیم.»

                    اشتاینیتز در پاسخ به این پرسش لوپوئن که «آیا شما واقعا مایل به حصول توافق نهایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران هستید؟» گفت: «ما مایل به حصول توافق هستیم اما مشروط بر اینکه کامل و رضایت‌بخش باشد. همانطور که باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده عدم حصول توافق بهتر از حصول توافق بد است و آنچه هم‌اکنون روی میز مذاکره قرار دارد یک توافق بد است و چنانچه طی دو هفته آینده تغییر موضع قابل‌توجهی از جانب ایران صورت نگیرد، توافقی حاصل نخواهد شد.»

                    وی افزود: «تقریبا تمامی موارد موجود در توافق ما را آزار می‌دهد و مهمترین این موارد بحث غنی‌سازی اورانیوم ایران است که بهترین راه برای دستیابی این کشور به بمب طی 6 تا 7 سال آینده است. نخستین موضع ما این است که ایران نباید هیچگونه ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد. یک توافق خوب از نظر ما داشتن انرژی هسته‌ای غیرنظامی و نداشتن ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم است و این کاملا معقولانه است چرا که اغلب کشورهایی که در حال توسعه صنعت هسته‌ای غیرنظامی خود هستند، غنی‌سازی اورانیوم انجام نمی‌دهند.»

                    تازه‌ترین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه موسوم به 1+5 روز سه‌شنبه در حالی در شهر مسقط عمان به پایان رسید که طرفین همچنان از پابرجا بودن اختلافات سخن گفته‌اند. با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل سوم آذر، مقامات اسرائیلی تحرکات خود برای اثرگذاری بر توافق احتمالی را افزایش داده‌اند. سال گذشته در جریان توافق موقتی که در شهر ژنو سوئیس به دست آمد، صهیونیست‌ها با فشار به فرانسه، مذاکرات را به درازا کشاندند.

                    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....23r23kgU.dpuf
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • Diamond_di2014
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 365

                      #10630
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      شمخانی با اشاره به 5 نوبت بارریزی مهمات برای نیروهای داعش از سوی نیروهای ائتلاف در عراق گفت: تکرار این عملیات فرضیه سهوی بودن این اقدام را به کلی منتقی نموده است.
                      علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورایعالی امنیت ملی در نشست سیاسی هفتگی با مدیران و کارشناسان دبیرخانه شورای عالی ضمن تشریح آخرین وضعیت تحولات منطقه ، روند مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 را تبیین کرد.

                      به گزارش عصرایران به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی،شمخانی شکل گیری بحران فزاینده در منطقه و ظهور موج سوم تروریسم را ناشی از تلاش غرب و بویژه آمریکا برای شکل دهی هندسه سیاسی جدید در خاورمیانه، فارغ از واقعیت ها و ضرورت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ذکر کرد و اظهار داشت: تنها رهاورد سیاست های اشتباه غرب برای مردم منطقه، بی ثباتی، ناامنی و نابودی سرمایه های اقتصادی و انسانی بوده است.

                      وی با بیان اینکه ناامنی های امروز در عراق، سوریه، فلسطین و لبنان به طور قطع با هدف تامین امنیت رژیم صهیونیستی و درگیر ساختن ظرفیت های عظیم جهان اسلام دنبال می شود، گفت: سیاستها ورفتار آمریکا وهم پیمانان منطقه ای آن که زمینه ساز ایجاد داعش گردید و همچنین پشتیبانی از آن برای تحقق اهداف منطقه ای نظام سلطه، موضوع پنهانی نیست.

                      آمریکا 5نوبت برای داعش مهمات ریخت

                      شمخانی با اشاره به 5 نوبت بارریزی مهمات برای نیروهای داعش از سوی نیروهای ائتلاف در منطقه جلولادر استان دیالی عراق گفت: تکرار این عملیات از سوی ائتلاف باصطلاح مقابله با داعش، فرضیه سهوی بودن این اقدام را به کلی منتقی نموده است.

                      نماینده مقام معظم رهبری تداوم اتخاذ رویکرد دوگانه در برابر تروریسم و به ویژه حمایت از معارضان مسلح برای مداخله در امور داخلی سوریه را موجب توسعه بحران و بی نتیجه ماندن ائتلاف ها و کنفرانس ها دانست و افزود؛ تنها راه حل موضوع سوریه احترام به دموکراسی و اراده مردم این کشور در تعیین سرنوشت خود و کمک به تقویت امنیت به منظورفراهم شدن زمینه گفتگوهای فراگیر میان طرفهای سوری است.

                      شمخانی افزود: اولین گام در این مسیر برقراری آرامش، جلوگیری از ورود تروریست های خارجی به سوریه و قطع کمک های مالی و تسلیحاتی به تروریست ها است.

                      وی فشارهای آمریکا به مسئولان لبنانی برای نپذیرفتن هدیه تسلیحاتی ایران جهت مقابله با تروریسم را نمونه دیگری از تمایل این کشور به استمرار ناامنی در منطقه و در تناقض با ادعای مبارزه با ترریسم عنوان کرد و اظهار داشت: بی شک اتخاذ این رویه نمی تواند خارح از چارچوب سیاست محوری حمایت از رژیم صهیونیستی و ضعیف نگاه داشتن ارتش لبنان ارزیابی شود.

                      نامه نگاری رئیس جمهور آمریکا دارای سابقه چندین ساله است

                      نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در خصوص نامه اخیر اوباما به رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت : نامه نگاری رئیس جمهور آمریکا دارای سابقه چندین ساله است و دربرخی موارد نیز پاسخ هایی به این مکاتبات ارایه شده است.

                      وی با انتقاد از رویکردهای دوگانه هیئت حاکمه آمریکا که در مکاتبات محرمانه و مواضع اعلامی دارای تناقضهای آشکار می باشد، این روش را صرفا اقدامی با هدف تاثیر گذاری بر فضای داخلی این کشور عنوان کرد و افزود: مواضع صریح، شفاف و قاطع جمهوری اسلامی در موضوع هسته ای مجددا به رییس جمهور ایالات متحده آمریکا یادآوری و بر عدم پذیرش برنامه غنی سازی نمایشی از سوی جمهوری اسلامی ایران تاکید شده است.

                      دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد ایران به طور قطع در جریان مذاکرات هسته ای، تعهداتی فراتر از ان.پی.تی را نخواهد پذیرفت.

                      دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به روند گفتگوهای هسته ای ایران با کشورهای 1+5 ضمن تاکید بر تداوم پایبندی جمهوری اسلامی ایران به سیاست گفتگوها و شفافیت کامل در برنامه صلح آمیز هسته ای کشور خاطر نشان ساخت؛ همکاری های ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی مبتنی بر شفافیت عملکرد و در چارچوب ان.پی.تی و حتی در برخی موارد فراتر از آن بوده و بازرسی های بی شمار آزانس از تاسیسات هسته ای وحتی نظامی جمهوری اسلامی این موضوع را تایید نموده است.

                      عزم جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری برنامه صلح آمیز هسته ای

                      وی افزود؛ ایران به تمام تعهدات خود در چارچوب برنامه اقدام مشترک عمل کرده و با حسن نیت وارد گفتگوها شده است و در صورتی که طرف مقابل رویکرد منطقی، غیر سیاسی و مبتنی بر واقعیت ها داشته باشد دستیابی به توافق در مذاکرات هسته ای به سرعت قابل حصول خواهد بود.

                      شمخانی با تاکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری برنامه صلح آمیز هسته ای به منظور تامین نیازهای واقعی اظهار داشت: درمسیر همکاری گسترده وپردامنه ایران وآژانس کلیه تحریم های اعمال شده که غیرقانونی و ظالمانه است باید برداشته شوند.

                      نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، مشکل اصلی هیئت حاکمه آمریکا را هزینه کردن حیثیت، وجهه و منابع مالی این کشور برای حفظ منافع اسرائیل دانست و افزود؛ متاسفانه سیاست های آمریکا در منطقه توسط رژیم صهیونیستی مدیریت می شود و این رژیم نیز در مقابل از هیچ ابزاری برای تحقیر آمریکا فروگذار نکرده است

                      وی اظهار داشت :اگر فهرستی از هزینه هایی که رژیم صهیونیستی برای مردم آمریکا ایجاد کرده و منافع ملی این کشور را به مخاطره انداخته است برای افکار عمومی آمریکا ارایه شود، بعید به نظر می رسد که دولت این کشور بتواند همچنان به صورت افسار گسیخته از این رژیم حمایت نماید.

                      شمخانی در پایان ،یکی از دلایل اصلی کند بودن روند دستیابی به توافق در مذاکرات هسته ای را تعهد مطلق آمریکا به جلب رضایت رژیم صهیونیستی ذکر کرد و افزود: تداوم این سیاست ضمن ایجاد موانع جدی در مسیر دستیابی به توافق، اثرات بازدارنده خود را بر فضای مذاکرات تحمیل خواهد کرد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #10631
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                        در تحلیل مذاکرات هسته‌ای ایران
                        فرانس ۲۴: اوباما در تلاش برای توافق با تهران پیش از آغاز به کار کنگره جدید است

                        شبکه خبری «فرانس ۲۴» در گزارشی با اشاره به زمان محدود طرفین درگیر در مذاکرات هسته‌ای برای دستیابی به توافق جامع تا ۲۴ نوامبر و مواضع خصمانه جمهوری‌خواهان کنگره آمریکا علیه ایران، از تلاش رئیس‌جمهور آمریکا برای دستیابی به توافق با تهران پیش از آغاز به کار کنگره جدید خبر داد.
                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....uUQyZV3L.dpuf
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

                          #10632
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، دیروز -سه‌شنبه- شهر مسقط پایتخت عمان میزبان نهمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای به ریاست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون هماهنگ کننده 1+5 و با حضور هیأت‌های ایران و شش کشور (آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، انگلستان و آلمان) بود. پس از این نشست که یک ساعت به طول انجامید، رایزنی‌های دو جانبه و چند جانبه هیأت مذاکره کننده ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان ظریف با هیأت‌های روسیه، چین و به صورت چهارجانبه با هیأت‌های سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلستان) برگزار شد.
                          البته این شهر روزهای یکشنبه و دوشنبه 18 و 19 آبان نیز میزبان چهار دور نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، آمریکا و کاترین اشتون بود که جمعا 12 ساعت درباره رفع اختلافات موجود در مسیر دستیابی به توافق جامع هسته‌ای به گفت‌وگو پرداختند.
                          در ششمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای که اواخر تیر ماه در وین برگزار شد پس از آنکه طرفین به این نتیجه رسیدند که حصول توافق جامع هسته‌ای امکانپذیر نیست، این مذاکرات را برای چهار ماه دیگر تمدید کردند که سوم آذر ماه زمان پایان این ضرب الاجل چهار ماه است.
                          خبرگزاری فارس در همین راستا اقدام به انتشار روزانه گزارشات، واکنش‌ها و خبرهای مرتبط با مذاکرات هسته‌ای تا سوم آذر ماه خواهد کرد.
                          * یک پایگاه خبری لبنانی در گزارشی از مذاکرات ایران و 5+1 در مسقط تاکید کرد که شرایط در عراق، اوکراین و افغانستان به گونه‌ای است که آمریکا برای اعلام دستیابی به توافق با ایران حتی به صورت جزئی، عجله دارد.
                          *تحلیلگر روزنامه الشرق الاوسط تاکید کرد: در صورتی که ایران و 1+5 به توافق برسند، عربستان نیز برای برقرار کردن موازنه هسته‌ای با ایران وارد عمل خواهد شد.
                          *کشیش سیاهپوست آمریکایی گفت: رویکرد غرب به رهبری آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران صرفاً یک نوع غرض‌ورزی افراطی است که در نهایت همانگونه که چین هسته‌ای را پذیرفتند، ایران هسته‌ای را هم خواهند پذیرفت.
                          *پایگاه خبری هیل در گزارشی با موضوع برنامه هسته‌ای ایران، نسبت به تبعات شکست مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 هشدار داده و نوشته است که این امر می‌تواند خاورمیانه را بیش از پیش بی‌ثبات و خطرناک کند.
                          * خبرگزاری شینهوا در گزارشی با موضوع تازه‌ترین دور مذاکرات هسته‌ای که در عمان برگزار شد، نوشته است باقی ماندن اختلافات، چشم‌انداز حصول توافق جامع تا سوم آذر را تیره کرده است.
                          *بسته توافقنامه امضا شده بین ایران و روسیه شامل ساخت و تجهیز دو راکتور جدید نیروگاه بوشهر، امکان گسترش آن تا 4 عدد، ساخت 4 راکتور هسته‌ای جدید در سایر نقاط ایران و تامین سوخت مورد نیاز آنها توسط روسیه است.
                          *روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز روز چهارشنبه با انتشار گزارشی در مورد قرارداد هسته‌ای جدید ایران و روسیه، نوشته است که این توافقنامه راه را برای تولید سوخت در داخل ایران باز می‌کند و همین امر موجب نگرانی غرب شده است.
                          *روزنامه وال‌استریت در گزارشی با موضوع دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، نوشته است که طرف ایرانی از همتایان آمریکایی خود در مورد اثرات انتخابات کنگره بر سیاست خارجی آمریکا، سوال کرده‌اند.
                          *پایگاه خبری المانیتور با بیان اینکه به نظر نمی‌رسد نشست‌های مسقط به گشایشی در روند مذاکرات منجر شده باشد، به نقل از یک دیپلمات 1+5 نوشت: مذاکرات به احتمال 50 درصد تمدید می‌شود.
                          *روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشته است با توجه به اطلاعاتی که تل آویو از مذاکرات دریافت کرده، به نظر می‌رسد که اسرائیل خود را برای انتقاد از توافق و از سرگیری تهدید به اقدام نظامی آماده می‌کند.
                          *ریابکوف درباره توافق جدید روسیه و ایران برای گسترش همکاری‌ها در حوزه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اعلام کرد که متن این اسناد آگاهانه منتشر شده تا جلوی هر نوع گمانه زنی غیرواقعی در این خصوص گرفته شود.
                          *نماینده مردم فلاورجان گفت: از آنجا که مذاکرات هسته‌ای به نتایج خوبی رسیده برخی کشورها را ناراحت کرده و حتی آنها در روند مذاکرات نقش‌آفرینی منفی می‌کنند.
                          ضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه هیچگاه از اصول خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد، حتی اگر نتیجه مذاکرات نه- نه باشد، گفت: هر توافقی باید به تأیید مجلس برسد زیرا خانه ملت در برابر منافع ملت باید نظر دهد.
                          *وزیر امور خارجه ایران و تیم مذاکره کننده هسته‌ای بعد از سه روز مذاکره فشرده و حساس در مسقط به تهران بازگشت.
                          *سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه دنیا به خوبی متوجه شده که ایران اسلامی اهل مذاکره است گفت: ما به دنبال بدست آوردن حق خود در مذاکرات هستیم اما آمریکا زیاده خواهی می‌کند و دلیل عدم نتیجه هم همین یکجانبه‌گرایی آنهاست.
                          *کارشناس مسائل سیاسی گفت: کنگره آمریکا موضع مخالفت با دولت را در مذاکرات هسته‌ای برای کمک به تیمش اتخاذ کرده تا دست دولتش را برای چانه‌زنی در مذاکرات هسته‌ای باز کند.
                          *دهمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای قرار است 27 آبان ماه (18 نوامبر) در وین پایتخت اتریش برگزار شود.
                          *معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش درباره نتیجه‌بخش بودن مذاکرات هسته‌ای میان ایران و غرب تا 24 نوامبر خوشبین است.

                          *شبکه صهیونیستی آی.24 در گزارشی در مورد احتمال توافق گروه 1+5 با ایران، از خوش‌بینی روسیه و تردید آمریکا خبر داد.
                          * سخنگوی سابق شورای نگهبان با بیان اینکه تاکنون صداقتی از طرف مقابل در مذاکرات هسته‌ای مشاهده نکرده‌ایم، گفت: نیازمند راستی‌آزمایی 1+5 هستیم و ایران حسن نیت خود را تاکنون ثابت کرده است.
                          *عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای با تأکید بر اینکه ایران قطعا به غنی سازی خود ادامه خواهد داد، گفت: میزان غنی سازی باید براساس نیازهای عملی ما مشخص شود.
                          *دیپلمات‌هایی که در مذاکرات «مسقط» حضور داشتند اعتراف کردند به واسطه پیشرفت‌های اندک در این مذاکرات، ممکن است مذاکره‌کنندگان گروه ۱+۵، مذاکرات را بعد از مهلت ۲۴ نوامبر تمدید کنند.
                          *دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه در صورت رویکرد منطقی و غیر سیاسی طرف مقابل حصول توافق امکانپذیر است، تصریح کرد: ایران به طور قطع در جریان مذاکرات هسته ای، تعهداتی فراتر از NPT را نخواهد پذیرفت.
                          *حسن روحانی رئیس‌جمهور گفت: اگر ۱+۵ و برخی کشورها، هدفشان این است که ایران از توسعه بازبماند و به دنبال بهانه‌جویی هستند، این امر امکان‌پذیر نیست.
                          *تمدید مذاکرات؛ آری یا نه؟ بعد از پایان نشست سه روزه مسقط، غیر از مسائل مورد اختلاف آنچه اکنون مورد بحث و گمانه‌زنی قرار گرفته موضوع «تمدید مذاکرات» است که برخی آن را محتمل می‌دانند و برخی بعید.
                          * وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در مصاحبه با نشریه فرانسوی «لوپوئن» ضمن ابراز بدبینی نسبت به نتیجه مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و گروه 1+5، از پاریس به دلیل حمایت از مواضع تل‌آویو علیه تهران تشکر کرد. *وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد وزیر خارجه این کشور امروز در رابطه با روند مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، تلفنی با همتای آمریکایی خود گفت‌وگو کرده است.

                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....PDSfcrQ3.dpuf

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #10633
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            دمکراتها وظیفه دارن با ایران به توافق برسند..

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2119

                              #10634
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              سلام ایا کسی میداند تحریم خودرو و بانک توسط ( اتحادیه اروپا - گنگره امریکا - شورای امنیت - رییس جمهور ) تصویب شده ؟؟ باتشکر از پاسخ

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #10635
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                                سلام ایا کسی میداند تحریم خودرو و بانک توسط ( اتحادیه اروپا - گنگره امریکا - شورای امنیت - رییس جمهور ) تصویب شده ؟؟ باتشکر از پاسخ
                                با سلام تا جای که اطلاع دارم باید کار خود اوباما باشه !!! تحریم خودرو ولی تحریم بانک مرکزی توسط کنگره و اتحادیه اورپاست
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X