آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

    #11671
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    روند مذاكرات تا 5سال ادامه داره دلتان را صابون نزنيد سهامهايي كه رشدشان به مذاكرات مربوطه همين وضعيت دوساله را خواهند داشت.
    تا آنجا که من پیگیر بودم، جناح حاکم بر حکومت از مذاکرات راضی نیست و اصلا تمایلی به سرانجام رسیدن آن ندارد، برخی از آنها می گویند تا انقلاب مهدی(عج) ادامه دارد;)
    آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2014/12/16, 17:57.
    عمر خیلی کوتاه است.

    نظر

    • Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

      #11672
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      تا آنجا که من پیگیر بودم، جناح حاکم بر حکومت از مذاکرات راضی نیست و اصلا تمایلی به سرانجام رسیدن آن ندارد، برخی از آنها می گویند تا انقلاب مهدی ادامه دارد;)
      مهمترین نکته دراین مورد همینه چون جناح پیروز در مذاکرات به قدرت معنوی و سیاسی زیادی خواهد رسید و به همین دلیل احمدی نژاد سعی کرد خودش پرچمدار این توافق باشه البته نه در قالب مذاکرات و به صورت مخفیانه. نه به این خاطر که دلش به حال مردم سوخته باشه بلکه به دلیل حب شهرت و ماندگاری در تاریخ.
      اینها جنگ رو 8 سال طول دادن که مبادا یکی مثل بنی صدر بتونه جنگ رو خاتمه بده بارها خودشون اذعان داشتن که اگر جنگ را خاتمه میداد تهران رو هم فتح می کرد.
      دقیقا با همین نگاه به تیم مذاکره کننده و جناح پیروز در این بازی سیاسی نگریسته میشه

      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #11673
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        کمالوندی:دیدگاه‌های ایران و1+5 به هم نزدیک شده
        سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره روند مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ گفت: امروز نسبت به یک سال پیش خیلی جلو آمده‌ایم ولی مسائلی هست که باید صحبت شود. مسائل حقوقی، فنی و سیاسی باید بحث شود و دیدگاه‌ها خیلی به هم نزدیک شده است.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #11674
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


          پایان مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا

          مذاکرات دو جانبه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا در چارچوب مذاکرات هسته ای پس از ۱۲ ساعت رایزنی فشرده پشت درهای بسته پایان یافت.
          کد خبر: ۴۵۸۹۴۱
          تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۰ - 16 December 2014
          مذاکرات دو جانبه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا در چارچوب مذاکرات هسته ای پس از ۱۲ ساعت رایزنی فشرده پشت درهای بسته پایان یافت.

          به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی، معاونان وزیران خارجه کشورمان در دومین روز مذاکرات با همتای آمریکایی خود در چارچوب مذاکرات هسته ای به مدت شش ساعت گفت‌وگو کردند. طرفین ایرانی و آمریکایی روز دوشنبه نیز شش ساعت با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

          هم چنین قرار است سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه کشورمان امشب با همتای فرانسوی خود در گروه ۱+5 دیدار کنند. معاونان وزیران خارجه ایران و ۱+5 صبح روز چهارشنبه (ساعت ۱۱ به وقت ژنو) برای جمع بندی این دور از مذاکرات دیدار می کنند.

          این دور از گفت‌وگوها با محوریت ارزیابی ایده‌ها و پیشنهادهای ارائه شده در آخرین دور مذاکرات در وین انجام می‌شود و برای اولین‌بار است که گفت‌وگوهای ایران و گروه 1+5 در سطح معاونان و بدون حضور کاترین اشتون و محمدجواد ظریف رییسان هیأت‌های مذاکره کننده ایران و گروه 1+5 برگزار می‌شود.

          سیدعباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه و رییس هیات مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان روز دوشنبه در پایان اولین روز گفت‌وگوهای دوجانبه با وندی شرمن سرپرست هیات آمریکایی گفت: هنوز در مراحل اولیه هستیم و شش ساعت و نیم گفت‌وگو کردیم. او افزود: تقربیا درباره همه مسائلی که مطرح است به خصوص تحریم‌ها بحث‌های مفصلی هم در سطح معاونان و هم در سطح کارشناسی صورت گرفت.

          این مذاکره کننده ارشد ایران افزود: عصر سه شنبه گفت‌وگوهای دوجانبه با بقیه کشورهای 1+5 ادامه می‌یابد و چهارشنبه جلسه‌ای با همه اعضای گروه 1+5 خواهیم داشت. عراقچی گفت: به دلیل آن که بحث‌ها خیلی جزئی و خیلی ریز شده است در برخی از موارد راه‌حل‌هایی وجود دارد و در بعضی از مراحل هنوز باید بیش‌تر تلاش و بحث شود.

          وی با اشاره به این که در موقعیتی نیستیم که مذاکرات را قضاوت کنیم، گفت: فضای جلسات فضای بسیار خوبی است اما در این که به راه‌حل برسیم هنوز فاصله وجود دارد. او در پاسخ این سوال که آیا بار دیگر گفت‌وگوهای دوجانبه ایران با مقامات آمریکایی در ژنو برگزار خواهد شد، گفت: صبح سه‌شنبه این گفت‌وگوها دوباره شروع می‌شود.

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #11675
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            اعلام آمادگی سومین بوش برای نامزدی ریاست جمهوری آمریکا
            4 ساعت پیش
            به اشتراک گذاری

            جب بوش به عنوان سیاست‌مداری میانه‌رو در حزب جمهوری‌خواه شناخته می‌شود
            جب بوش، برادر کوچک جورج دبلیو بوش و فرزند جورج هربرت واکر بوش، روسای جمهور سابق آمریکا، برای شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ اعلام آمادگی کرد.
            فرماندار سابق ایالت فلوریدا این خبر را روز سه‌شنبه ۱۵ دسامبر در صفحه فیس‌بوکش اعلام کرد.
            جب بوش ۶۱ ساله نخستین چهره مطرح حزب جمهوری‌خواه آمریکاست که آمادگی خود را برای شرکت در رقابت‌های این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ اعلام می‌کند.
            بوش‌های رئیس جمهور

            جورج واکر بوش (۶۸ سال) - دوره ریاست جمهوری: هشت سال از ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ - کارنامه: حمله به افغانستان و عراق در پی حملات ۱۱ سپتامبر و پیامدهای آن
            جورج هربرت واکر بوش (۹۰ سال) - دوره ریاست جمهوری: چهار سال از ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳- کارنامه: حمله به عراق در جنگ اول خلیج فارس
            با وجود این، او تنها نام آشنا در حلقه چهره‌های مطرح در انتخابات آینده آمریکا نیست.
            هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق و همسر بیل کلینتون، رئیس جمهور پیشین آمریکا هم از سیاستمدارانی است که احتمال می‌رود در رقابت‌های انتخاباتی حضور داشته باشد.
            در تمام نظرسنجی‌های معتبری که تا کنون انجام شده، شانس خانم کلینتون در انتخابات آینده بیشتر از جب بوش ارزیابی شده است.
            کریستی کمپل، سخنگوی آقای بوش به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته که انتظار نمی رود آقای بوش تصمیم خود را تا قبل از سال آینده میلادی و پیش از "جلب حمایت" لازم رسما اعلام کند.
            جب بوش در میان جمهوری‌خواهان از چهره‌هایی است که به عنوان طرفدار مهاجرت، یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح در انتخابات پیش رو و در مجموع سیاست‌مداری میانه‌رو شناخته می‌شود.
            او در انتخابات قبلی از میت رامنی، رقیب باراک اوباما حمایت کرد. آقای رامنی ممکن است در انتخابات آینده به عنوان رقیب جب بوش در رقابت‌های مقدماتی جمهوری‌خواهان شرکت کند.
            در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            روند مذاكرات تا 5سال ادامه داره دلتان را صابون نزنيد سهامهايي كه رشدشان به مذاكرات مربوطه همين وضعيت دوساله را خواهند داشت.
            چه خبر است 5 سال...
            کمتر از یکسال دیگر انتخابات امریکاست و برنده هم یحتمل مشخص است....
            ذخایر ارزی و طلای ایران کفاف سیر کردن حد اکثر 2.5 سال شکم مردم است
            دو تا سه سال نهایت ریاضت بتوانند بکشند مردم..بعد از ان مفری نیست
            سیاست طرف مقابل اب پز کردن قورباغه است تا به مرور...اثرات تحریم اشکار شود....
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
            عدم ورق خوردن تاپیک بر عکس اذر که ثانیه ای ورق میخورد نشان میدهد هیچ کس دیگر به مذاکرات نگاه میکند و نا امیدی همگیر است
            آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/12/17, 01:39.
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

              #11676
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              هاشمی در نشست اعضای شورای راهبردی جبهه متحد اعتدال گرایان گفته:

              ممکن است نتیجه نهایی افراط به کارهای تروریستی شبیه داعش ختم ‌شود. اگر جلوی افراطی‌های دینی را نگیریم، داعش‌های دیگری با اسامی دیگر خلق می‌شوند.



              خب مسلمه در مملکتی که کوکاکولا در دور افتاده ترین روستاهاش یافت میشه، بعد میگن آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، عاقبتش به اسید پاشی به صورت بی گناهان ختم میشه! که از داعش هم بدتره!

              اگر کسانی که اقدام به چنین اعمال وحشیانه ای می کنند، با خودشون فکر میکردند که نماد کفر چرا در تمامی مغازه های سرزمین تابع وحی یافت میشه، هیچ گاه فتوی دهندگان به ناهیان منکر، فرصت نفس کشیدن نمی یافتند که یک عده عقب نگه داشته از قافله تمدن را آلت دست قرار بدهند و بیاندازند به جون هم نوعان خویش.

              یا شاید هم این ناهیان منکر، اصولاً انسان نیستند و ظاهر گوریل وارشان هم ناشی از منش و نرم افزار والای نصب شده در مغز ایشان که همان ایدئولوژی باشد نیست! آخه چطور یک انسان حاضر میشه که اسید بپاشه تو صورت همنوعش؟

              عاقبت گرگ زاده گرگ شود
              اگر چه با آدمـی بزرگ شود


              همونطور که تکرار کرده ام، توافق اتمی یک بایده و الان این سنگ اندازی ها فقط و فقط بخاطر ترس از مخلوط شدن 2 آب ناهمگون از یک طرف اقیانوس آزادی و آزاد اندیشی و برکه تنگ نظری جزم اندیشی از طرف دیگر است!

              قسمتی دیگر از گفته های هاشمی:

              مقبولیت این اصطلاح (اعتــــدال) تا آنجاست که حتی افراطیون هم برای جلب حمایت مردم و ترمیم جایگاه خود در جامعه، دم از اعتدال می‌زنند که البته عمل به اعتدال لوازمی دارد که اولین آن اعتقاد و اعتماد به نقش مردم در جامعه است.
              نمیشه که کارخانه کوکاکولا بزنی، بعد بگی مرگ بر آمریکا. این اعتدال نیست!

              پس کلید حل معمای مذاکرات هسته ای را، باید تو کشوی مصلحت نظام جستجو کرد و این صلاح، لزوماً عافیت عوام نیست، بلکه دوام خواصه! و دوام خواص، در دوام مذاکرات خلاصه میشه! چرایی اش هم پیشتر اعلام شد، امتزاج دو آب ناهمگون اقیانوس بیکران حقیقت با مرداب شریعت، قطعاً به مرگ ماهیان طریقت می انجامه!

              مزن بر ســـــــــر ناتوان دســت زور
              که روزی به پایش در افتی چو مور


              و هاشمی داره از اولین ملزوماتی صحبت میکنه که از انقلاب دوم به این ور، از آن خبری نیست! یعنی، اعتقاد و اعتماد به نقش مردم در جامعه! که اگر بود، الان چرا اصولاً باید پای میز مذاکره باشیم؟ بلکه اکنون می بایست جزئی از دریای بیکران آزاد اندیشی و عدالت پروری می بودیم و در خدمت همنوعان!
              آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/12/17, 08:42.

              نظر

              • نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2122

                #11677
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                سلام خطر مذاکرات بالارفتن سطح توقع مردم خواهدبود انوقت پذیرش بعضی از اعمال و تولیدات و برنامه ها نخواهدبود وگرایش بغرب و برداشت از انان خواهدبود که این جامعه را دگرگون میکند !!!!

                نظر

                • Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

                  #11678
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                  سلام خطر مذاکرات بالارفتن سطح توقع مردم خواهدبود انوقت پذیرش بعضی از اعمال و تولیدات و برنامه ها نخواهدبود وگرایش بغرب و برداشت از انان خواهدبود که این جامعه را دگرگون میکند !!!!
                  آمریکاییه به ایرانیه میگه، رویاهات چیه؟

                  ایرانی: شغل، خانه و همسر مناسب!

                  آمریکایی: من از حقوق اولیه صحبت نکردم، رویا هات رو پرسیدم؟


                  و رویای ما شده، به حساب آمدن!

                  نظر

                  • شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

                    #11679
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    خب مسلمه در مملکتی که کوکاکولا در دور افتاده ترین روستاهاش یافت میشه، بعد میگن آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، عاقبتش به اسید پاشی به صورت بی گناهان ختم میشه! که از داعش هم بدتره!

                    اگر کسانی که اقدام به چنین اعمال وحشیانه ای می کنند، با خودشون فکر میکردند که نماد کفر چرا در تمامی مغازه های سرزمین تابع وحی یافت میشه، هیچ گاه فتوی دهندگان به ناهیان منکر، فرصت نفس کشیدن نمی یافتند که یک عده عقب نگه داشته از قافله تمدن را آلت دست قرار بدهند و بیاندازند به جون هم نوعان خویش.

                    یا شاید هم این ناهیان منکر، اصولاً انسان نیستند و ظاهر گوریل وارشان هم ناشی از منش و نرم افزار والای نصب شده در مغز ایشان که همان ایدئولوژی باشد نیست! آخه چطور یک انسان حاضر میشه که اسید بپاشه تو صورت همنوعش؟

                    عاقبت گرگ زاده گرگ شود
                    اگر چه با آدمـی بزرگ شود

                    همونطور که تکرار کرده ام، توافق اتمی یک بایده و الان این سنگ اندازی ها فقط و فقط بخاطر ترس از مخلوط شدن 2 آب ناهمگون از یک طرف اقیانوس آزادی و آزاد اندیشی و برکه تنگ نظری جزم اندیشی از طرف دیگر است!

                    قسمتی دیگر از گفته های هاشمی:

                    مقبولیت این اصطلاح (اعتــــدال) تا آنجاست که حتی افراطیون هم برای جلب حمایت مردم و ترمیم جایگاه خود در جامعه، دم از اعتدال می‌زنند که البته عمل به اعتدال لوازمی دارد که اولین آن اعتقاد و اعتماد به نقش مردم در جامعه است.
                    نمیشه که کارخانه کوکاکولا بزنی، بعد بگی مرگ بر آمریکا. این اعتدال نیست!

                    پس کلید حل معمای مذاکرات هسته ای را، باید تو کشوی مصلحت نظام جستجو کرد و این صلاح، لزوماً عافیت عوام نیست، بلکه دوام خواصه! و دوام خواص، در دوام مذاکرات خلاصه میشه! چرایی اش هم پیشتر اعلام شد، امتزاج دو آب ناهمگون اقیانوس بیکران حقیقت با مرداب شریعت، قطعاً به مرگ ماهیان طریقت می انجامه!

                    يك روز گفتم جنگ هاي پارتيزاني در ايران رخ خواهد داد الان ميبينيم كه بزرگان ايران نيز از اين موضوع وحشت كرده اند دوستان به نظرم اونهايي كه تحمل اين سختي را ندارند بهتره تا يك سال آينده از تهران خارج بشوند وبه كشورهاي امن وارد شوند جنگ بزرگي در ايران اتفاق مي افته بورس را ولش كنيد تا 5 سال ديگه بياييد دنبالش
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #11680
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                      خب مسلمه در مملکتی که کوکاکولا در دور افتاده ترین روستاهاش یافت میشه، بعد میگن آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، عاقبتش به اسید پاشی به صورت بی گناهان ختم میشه! که از داعش هم بدتره!

                      اگر کسانی که اقدام به چنین اعمال وحشیانه ای می کنند، با خودشون فکر میکردند که نماد کفر چرا در تمامی مغازه های سرزمین تابع وحی یافت میشه، هیچ گاه فتوی دهندگان به ناهیان منکر، فرصت نفس کشیدن نمی یافتند که یک عده عقب نگه داشته از قافله تمدن را آلت دست قرار بدهند و بیاندازند به جون هم نوعان خویش.

                      یا شاید هم این ناهیان منکر، اصولاً انسان نیستند و ظاهر گوریل وارشان هم ناشی از منش و نرم افزار والای نصب شده در مغز ایشان که همان ایدئولوژی باشد نیست! آخه چطور یک انسان حاضر میشه که اسید بپاشه تو صورت همنوعش؟

                      عاقبت گرگ زاده گرگ شود
                      اگر چه با آدمـی بزرگ شود

                      همونطور که تکرار کرده ام، توافق اتمی یک بایده و الان این سنگ اندازی ها فقط و فقط بخاطر ترس از مخلوط شدن 2 آب ناهمگون از یک طرف اقیانوس آزادی و آزاد اندیشی و برکه تنگ نظری جزم اندیشی از طرف دیگر است!

                      قسمتی دیگر از گفته های هاشمی:

                      مقبولیت این اصطلاح (اعتــــدال) تا آنجاست که حتی افراطیون هم برای جلب حمایت مردم و ترمیم جایگاه خود در جامعه، دم از اعتدال می‌زنند که البته عمل به اعتدال لوازمی دارد که اولین آن اعتقاد و اعتماد به نقش مردم در جامعه است.
                      نمیشه که کارخانه کوکاکولا بزنی، بعد بگی مرگ بر آمریکا. این اعتدال نیست!

                      پس کلید حل معمای مذاکرات هسته ای را، باید تو کشوی مصلحت نظام جستجو کرد و این صلاح، لزوماً عافیت عوام نیست، بلکه دوام خواصه! و دوام خواص، در دوام مذاکرات خلاصه میشه! چرایی اش هم پیشتر اعلام شد، امتزاج دو آب ناهمگون اقیانوس بیکران حقیقت با مرداب شریعت، قطعاً به مرگ ماهیان طریقت می انجامه!

                      يك روز گفتم جنگ هاي پارتيزاني در ايران رخ خواهد داد الان ميبينيم كه بزرگان ايران نيز از اين موضوع وحشت كرده اند دوستان به نظرم اونهايي كه تحمل اين سختي را ندارند بهتره تا يك سال آينده از تهران خارج بشوند وبه كشورهاي امن وارد شوند جنگ بزرگي در ايران اتفاق مي افته بورس را ولش كنيد تا 5 سال ديگه بياييد دنبالش
                      خیلی دلت خوشه ها:D
                      اینجا را با سوریه عراق...و ایرانی را با عرب سنی اشتباه گرفتی..که با کوچکترین تو گفتنی بشورند...
                      اگر دلار10هزار تومان شود مردم تحمل میکنند....همینطور اگر نان1000شود شاید مرزنشینان کار یکنند ولی تهران و..هرگز
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

                        #11681
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        رآکتور اراک و تحریم‌ها، مسائل حل نشده مذاکرات
                        نماینده روسیه در مذاکرات هسته‌ای با ایران روز سه‌شنبه گفت مسئله رآکتور آب سنگین اراک و همچنین نحوه لغو تحریم‌های ایران، همچنان جزو مسائل حل‌نشده در مذاکرات هسته‌ای هستند.
                        کد خبر: ۴۵۸۹۷۹
                        تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۶ - 17 December 2014
                        نماینده روسیه در مذاکرات هسته‌ای با ایران روز سه‌شنبه گفت مسئله رآکتور آب سنگین اراک و همچنین نحوه لغو تحریم‌های ایران، همچنان جزو مسائل حل‌نشده در مذاکرات هسته‌ای هستند.

                        به گزارش فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت نحوه فعالیت رآکتور آب سنگین اراک و نحوه لغو تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران، از جمله موضوعات حل‌نشده در مذاکرات هسته‌ای تهران و گروه موسوم به 1+5 است.

                        به نوشته پایگاه خبری «اسپوتنیک»، نماینده ارشد روسیه در مذاکرات هسته‌ای با بیان اینکه گمانه‌زنی در مورد اینکه چه موضوعی در مذاکرات مهمتر از دیگر موارد است، می‌تواند به نتیجه مثبت مذاکرات آسیب بزند، گفت: «متأسفانه، تمامی این موارد، هنوز جزو موضوعات حل‌نشده هستند.»

                        وی افزود: «نمی‌خواهم یک مورد را در مقابل دیگر موارد برجسته کنم، نه به این جهت که تعیین اینکه کدام مسئله در مرکز مباحث قرار دارد برای ما دشوار است، بلکه به این خاطر که ما مدت زیادی است که روی موضوعات در قالب یک بسته کار می‌کنیم و ایجاد موازنه میان ابعاد مختلف توافق، از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.»

                        ایران و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان روز سوم آذر (24 نوامبر) امسال در حالی مذاکرات را برای هفت ماه دیگر تمدید کردند که بر اساس برنامه اقدام مشترکی که سال گذشته در شهر ژنو سوئیس به دست آمد،‌ طرفین باید تا آن تاریخ به توافق جامع می‌رسیدند. پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا مذاکرات تا روز 9 تیر سال آینده تمدید شود.

                        تازه‌ترین دور از گفت‌وگوها از روز دوشنبه بار دیگر در ژنو و به صورت دوجانبه میان معاونین وزیر خارجه ایران و آمریکا آغاز شده و قرار است امروز نمایندگان دیگر کشورها نیز به گفت‌وگوها بپیوندند.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #11682
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          جزایری:
                          نباید به سرانجام مطلوب مذاکرات امید داشت!

                          معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تلاش گسترده‌ای برای مقابله با نظام صورت گرفته که یک سر آن در خارج و سر دیگر آن دست کسانی است که مستقیم و غیرمستقیم در فتنه ۸۸ دست داشتند و این پیوند مجددا برقرار شده است.

                          به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، سردار سید مسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه کنگره دانشجویی شهدای استان تهران در پاسخ به سوالی درباره آینده مذاکرات هسته‌ای گفت: اینکه انتظار آثار مثبت قابل توجهی از مذاکرات داشته باشیم، با ابهام مواجه است.

                          وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا بهترین مذاکرات را در چارچوب مصالح نظام داشته باشیم، افزود: نباید امید زیادی به یک سرانجام مطلوب نسبت به مذاکرات داشت.

                          جزایری افزود: کسانی که در برابر ما قرار گرفته‌اند مایل نیستند که امورات ما بر اساس عدالت و بر اساس حقوق قانونی و بین‌المللی که ما از آن برخورداریم حل و فصل شود.

                          معاون ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: آنان تلاش می‌کنند جلوی منابع قدرت ما از جمله مسائل اقتصادی را بگیرند و یا آن را با مانع مواجه کنند.

                          جزایری همچنین درپاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات خصمانه علیه نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: تلاش گسترده ای برای مقابله با نظام صورت گرفته که یک سر آن در خارج با حمایت آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و سر دیگر آن دست کسانی است که مستقیم و غیرمستقیم در فتنه 88 دست داشتند و این پیوند مجددا برقرار شده و تلاش می‌کنند به این وسیله نظام را با چالش مواجه کنند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

                            #11683
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            عراقچی:مذاکره مفصلی با هیات آمریکایی داشتیم
                            معاون وزیر امورخارجه و رییس هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان پس از پایان سومین دور از مذاکرات دو جانبه ایران با هیات امریکایی گفت: ما مذاکرات بسیار مفصلی با هیات آمریکایی داشتیم.
                            کد خبر: ۴۵۹۰۳۹
                            تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹ - 17 December 2014
                            معاون وزیر امورخارجه و رییس هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان پس از پایان سومین دور از مذاکرات دو جانبه ایران با هیات امریکایی گفت: ما مذاکرات بسیار مفصلی با هیات آمریکایی داشتیم.

                            سید عباس عراقچی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اعزامی واحد مرکز خبر به ژنو افزود: اینها به عنوان مقدمه ای برای مذاکرات روز چهارشنبه که با کل 1+5 انجام می شود، خواهد بود.

                            وی با بیان این که مسائلی که مطرح شده است در جلسات چهارشنبه، با مجموع اعضا بحث خواهیم کرد گفت : در ادامه همین جلسات با فرانسه دیدار دوجانبه خواهیم داشت و جلسات دوجانبه دیگری هم با دیگر اعضای گروه 1+5 برای چهارشنبه تنظیم شده است که برگزار می کنیم.

                            عراقچی در پاسخ به این سوال که روی هم رفته فضای مذاکرات چطور بوده است، گفت: فضای مذاکرات البته خوب و با احترام است ولی هنوز درمورد نتایج زود است که قضاوت کنیم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #11684
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              ظریف اعلام کرد:
                              قدم‌های خوب برای تفاهم در مذاکرات برداشته شد/ سفر اردوغان به تهران

                              وزیر امور خارجه کشورمان گفت: مذاکرات در فضای مناسبی دنبال شده و قدم های خوبی در رسیدن به تفاهم برداشته شده است.

                              به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در تهران، از سفر ماه آینده رجب طیب اردوغان به تهران خبر داد.

                              وی همچنین درباره مذاکرات هسته ای ایران که در ژنو برگزار می شود، گفت: مذاکرات ایران تنها با آمریکا نیست و با تمام اعضای 1+5 است.

                              وزیر امور خارجه تاکید کرد: در کنار مذاکرات رسمی که امروز شروع می شود مذاکرات دوجانبه با کشورهای مختلف نیز داشته ایم. شب گذشته با فرانسه دیدار کرده و صبح امروز نیز با روسیه و چین مذاکره کرده ایم.

                              ظریف گفت: مذاکرات ما با کشورهای 1+5 مستمر است، البته با سایر اعضای 1+5 به جز آمریکا روابط دیپلماتیک داریم و این گفتگوها در پایتخت ها ادامه دارد، مذاکرات با آمریکا به دلیل عدم روابط دیپلماتیک تنها در حاشیه مذاکرات 1+5 و در موضوع هسته ای است.

                              وزیر امور خارجه گفت: همه کشورها به خصوص کشورهای عضو 1+5 به این نتیجه رسیده اند که تنها راه رسیدن به روش مذاکراتی، شناسایی حقوق مردم ایران است و تحریم ها راهگشا نبوده و هیچ نتیجه ای نداشته و نخواهد داشت.

                              وی تاکید کرد: ما می خواهیم برنامه هسته ای کشورمان طبق چارچوب بین المللی پیش رود، رسیدن به تفاهم فراهم و ممکن است و طرف مقابل در صورتی که با ایران به تفاهم نرسد، ضرر می کند.

                              وزیر امور خارجه گفت: مذاکرات در فضای مناسبی دنبال شده و قدم خوبی در رسیدن به تفاهم برداشته شده و قدم های بعد ی نیز برداشته می شود.

                              ظریف تصریح کرد: دنیا به این تفاهم نیاز دارد، باید به موضوعات دیگر مانند خطر تروریسم توجه بیشتری شود.

                              وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست خبری ضمن ابراز امیدواری در این‌باره که اولین سفر وزیر امور خارجه ترکیه به ایران هم خاطرات خوبی برای ایشان داشته باشد و هم آغاز یک روند پرتحرک‌تر از روابط میان دو کشور مسلمان، همسایه، برادر و دوست باشد گفت: روابط گسترده و مهمی با ترکیه به عنوان کشور همسایه خوب داشته‌ایم و داریم.

                              وی افزود: رهبران دو کشور طی دیدارهای متعدد اهداف مهمی در حوزه روابط اقتصادی، سیاسی و منطقه‌ای را برای دو کشور برنامه‌ریزی کرده است.

                              ظریف با اشاره به هدف 30 میلیارد دلاری حجم روابط اقتصادی ایران و ترکیه اظهار داشت: تشکیل کمیسیون عالی مشترک دو کشور به ریاست روسای‌جمهور که نخستین جلسه آن در سفر آقای روحانی به آنکارا و جلسه دوم در سفر آتی رجب طیب اردوغان طی ماه آینده میلادی به تهران شکل خواهد گرفت نمونه ویژه‌ای از نوع روابط تهران و آنکارا است.

                              ظریف گفت: موضوعات کوچک در روابط دوجانبه به سادگی و کمک و همکاری دو کشور قابل حل و فصل است و امیدواریم موضوع تردد کامیون‌ها در مرزهای دو کشور با تدابیر اتخاذی حل شود که البته این موضوع تا حد زیادی حل شده و امیدواریم با همکاری دوستان و مسئولان راه و ترابری دو کشور به زودی کاملا حل شود.

                              وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ایران و ترکیه در موضوعات منطقه‌ای دارای دیدگاه‌های مشترکی هستند که از اصول مبنایی دو کشور شکل می‌گیرد. البته تفاوت‌هایی وجود دارد اما با وجود یک دشمن بزرگ مشترک که خطر افراط و فرقه‌گرایی است باید دیدگاه‌ها را نزدیک و همکاری کنیم و مانع ورود تروریست‌ها به عراق و سوریه شویم.

                              وی افزود: امیدواریم با گفت‌وگوی بیشتر و تشکیک دیدگاه‌ها و نظرات بتوانیم تفاوت دیدگاه‌ها را به حداقل برسانیم.

                              وی ادامه داد: ایران و ترکیه علاقه‌ای ندارند که مردم سوریه قربانی خشونت باشند. ما می‌خواهیم هرچه سریع‌تر در سوریه صلح برقرار شود و مردم این کشور آینده خود را بدون دخالت خارجی تعیین کند و این موضوعات زمینه مشترکی است که با وجود اختلافات بین ایران و ترکیه می‌توانیم درباره آنها همکاری کنیم.

                              ظریف گفت: در عراق نیز زمینه‌های مشترک با ترکیه پیدا کردیم و همکاری را با حضور فعال عراق ادامه می‌دهیم.

                              ظریف همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از موضع دولت و مردم ترکیه برای حمایت از حق جمهوری اسلامی ایران در انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و حق غنی‌سازی در کنار تاکید مشترک دو کشور برای غیرقابل قبول بودن حرکت به سمت سلاح هسته‌ای از سوی هر کشوری تقدیر کرد.

                              وی افزود: این موضع‌گیری ترکیه تنها محدود به اعلام موضع نبوده است و این کشور بارها میزبان مذاکرات هسته‌ای ایران چه در دولت گذشته و چه در زمان حضور بنده بوده است که در این دوره ترکیه یکبار میزبانی بسیار خوب از مذاکرات داشت.

                              وی با اشاره به نقشی که ترکیه برای ارائه راهکار در موضوع هسته‌ای ایران در گذشته ایفا کرده اظهار داشت: اگر در آن زمان توافق ایران، ترکیه و برزیل به رسمیت شناخته شده بود، هیچگاه لازم نبود این موضوع تا این اندازه ادامه یابد.

                              وی تاکید کرد: همسایگان ما در منطقه نیز می‌توانند از این مدل ترکیه حمایت کنند و بدانند که راه‌حل موضوع هسته‌ای ایران به نفع همه است و ترکیه می‌تواند مدل خوبی برای سایر دوستان ما باشد تا روابط حسن همجواری را پیگیری کند.

                              ظریف در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آناتولی در این‌باره که آیا در مذاکرات ایران و ترکیه درباره کمک‌های ایران به پناهندگان سوری در ترکیه نیز گفت‌وگو شد بیان کرد: ما به صورت کلی در مورد بحث سوریه و پایان دادن به جنگ و کشتار در سوریه صحبت کردیم و ضرورت حمایت‌های بین‌المللی برای مقابله با تروریست را مورد تاکید قرار دادیم.

                              وی افزود: در گذشته نیز در مورد کمک رسانی انسانی به مردم سوریه و پناهندگان با ترکیه صحبت کرده بودیم. امروز نیز در مورد معضل انسانی که در منطقه وجود دارد و 7 میلیون آواره سوری در خود سوریه هستند و چندین میلیون در کشورهای همجوار دیگر بحث و گفت‌وگو کردیم و قرار شد در مورد جزئیات بیشتر وزرای خارجه و مسئولین هلال احمر گفت‌وگوها را ادامه دهند.

                              ظریف در پاسخ به سوال دیگری درباره حضور همزمان ترکیه، سوریه و عراق در ایران طی هفته‌های اخیر و اینکه آیا قرار است 4 کشور هم‌اندیشی درخصوص موضوعات منطقه داشته باشند اظهار داشت: فکر می‌کنم همه ما برای ثبات در منطقه تلاش می‌کنیم و رایزنی‌ها به صورت متعدد وجود دارد و این چیز جدیدی نیست.

                              ظریف گفت: سال گذشته بیش از 8 بار با وزیر امور خارجه ترکیه که نخست‌وزیر کنونی این کشور است گفت‌وگو کردم و امیدوارم با جناب آقای چاوش اوغلو نیز همین روند و گفت‌وگوها ادامه داشته باشد و امیدواریم مشکلات به زودی حل شود.

                              وی تاکید کرد: نمی‌توانم ادعا کنم که حرکت چهارجانبه‌ای بین ایران، عراق، ترکیه و سوریه شروع شده اما امید همیشه وجود دارد و امیدواریم همه کشورها بتوانند از نزدیک برای صلح و ثبات در منطقه با یکدیگر همکاری کنند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #11685
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خانه‌نشینی نیروهای مولّد، عدم تمایل سرمایه‌گذاران به تولید، برهم زدن روابط بانک‌ها و تولید، شعارهای عجیب و غریب سیاسی در ابعاد داخلی و خارجی و سؤ مدیریت‌ها را بسیار خطرناک برشمرد.
                                آفتاب-سرویس سیاسی: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، تولید را ضرورت یک جامعه زنده دانست و گفت: رونق تولید و کسب و کار علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، سبب افزایش اشتغال و به تبع آن افزایش روحیه نشاط و شادابی در جامعه می‌شود.


                                به گزارش آفتاب، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به ابراز محبت حاضرین، خاطر نشان کرد: در همه مقاطع انقلاب اسلامی با تکیه بر مردم به وظایف خود عمل می‌کردم و نقش ما به خاطر مسؤولیتی که مردم به ما داده بودند، مدیریت و آماده‌سازی شرایط برای افراد علاقه‌مند به کسب و کار بود.



                                به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به سوابق اصطلاح «کابینه کار» در جمهوری اسلامی، گفت: منظور این نبود که اعضای کابینه سیاسی نیستند، بلکه می‌خواستیم فرهنگ کار و تولید را در همه سطوح جامعه نهادینه کنیم که خدا را شکر در آن زمان کشوری داشتیم که در هر گوشه آن مشغول ساخت زیربناها بودیم.


                                ایشان با یادآوری اوضاع کشور در 8 سال گذشته، تصریح کرد: در سال 84 یک ذره هم تمایل به حضور مجدد در قوه مجریه نداشتم، لذا با توجه به شناختی که از تفکرات و عملکرد افراد داشتم، می‌دانستم اوضاع کشور خراب می‌شود و در مقاطع مختلف هم هشدار می‌دادم، اما تندروها حمل بر سیاسی کاری می‌کردند.


                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تورم همراه با رکود را به خاطر افزایش نقدینگی دانست و گفت: وقتی به قول رئیس¬ جمهور متأسفانه 40 درصد تمام اسکناس‌های تاریخ انتشار پول را دولتمردانان قبلی ظرف چند سال گذشته صرف یک پروژه ناتمام و غیرکارشناسی کردند، اوضاع کشور این می‌شود که مردم ناراضی و مسؤولین ناراحت می‌شوند.


                                آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خانه‌نشینی نیروهای مولّد، عدم تمایل سرمایه‌گذاران به تولید، برهم زدن روابط بانک‌ها و تولید، شعارهای عجیب و غریب سیاسی در ابعاد داخلی و خارجی و سؤ مدیریت‌ها را بسیار خطرناک برشمرد و افزود: بعد از هوشیاری مردم و انتخاب عقلانیت و اعتدال، جهان به این نتیجه رسید که باید با این مردم گفت‌وگو نماید و تهدید و تحریم، بی‌نتیجه است.


                                آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان ویژگی‌های ایران، مخصوصاً منابع زیرزمینی و تولید انرژی، گفت: در کشوری که همه مواد را دارد و مشتریان هم هستند، بسیار کوتاه فکری است که رو به سوی کالاهای دسته چندم وارداتی بیاوریم.


                                ایشان تحریم‌ها را ظالمانه توصیف کرد و در عین حال افزود: در کشوری که خداوند همه امکانات را داده، هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید تحریم، آن کشور را فلج می‌کند، اما کسی نمی‌تواند تعامل جهانی را در شرایط کنونی نادیده بگیرد.


                                آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عدم استفاده درست از نقدینگی موجود در جامعه را مشکل اصلی بانک‌های کشور دانست و گفت: تولید پول باید براساس اصول و منطق باشد و با برنامه‌ریزی درست و دقیق به گردش در بیاید.


                                رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این نکته که واگذاری امور به مردم همیشه در طول تاریخ کار عقلانی و درستی بوده و خواهد بود، اظهار داشت: اجرای کارها توسط بخش خصوصی و مردم در مقایسه با دولت، ارزان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود و برای اقتصاد کشور نیز بی‌خطرتر است.
                                آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وجود یک نیروی کار در هر خانواده‌ی ایرانی را لازمه جلوگیری از فقر قلمداد کرد و گفت: مسوولین مربوطه باید در این زمینه به چاره‌اندیشی جدی بپردازند، چرا که تعداد فقیران در کشور کم نیست.


                                ایشان با اشاره به حدیث «الناس بامرائهم اشبه منهم بآبائهم» (مردم به حاکمانشان شبیه ترند تا به پدرانشان)، رفتار و منش مسؤولان را با اهمیت برشمرد و افزود: حاکمیت در اخلاق مردم تأثیرگذار است و آنها هستند که فرهنگ سازی می‌کنند.


                                در آغاز این دیدار، آقایان سهل آبادی، رییس هیئت مدیره ـ مرتضوی، دبیر کل و عضو هیئت مدیره ـ محرابی، نایب رییس اول هیئت مدیره و خالقی عضو هیئت مدیره ضمن بیان مشکلات موجود بر سر راه صنعت‌گران و تجلیل از نقش آیت¬الله هاشمی رفسنجانی در انقلاب و رفع مشکلات آن، به ارائه نظرات خویش در این زمینه پرداختند و پیشنهاداتی ارائه دادند.



                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X