آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1137

    #11911
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط ehsangh61 پست شده است View Post
    بله رهبری گفته، عین جمله ایشان است، و حتی سایت ها جمله ایشان را سانسور کردند
    «من با مذاکره کردن مخالف نیستم، مذاکره کنند تا هر وقت می خوان مذاکره کنند»
    لینک دانلود بیانات ایشان امروز در قم در دقیقه 3:

    البته منظور ایشان با خواندن مطلب را نمی شود متوجه شد و بایستی فقط دید بیانات ایشان را، چون به وضوح می شود دریافت کار مذاکره دیگر عبث و بیهوده است و خنده جمعیت بعد از این جمله ایشان در تایید واضح است.
    بدبختی ما از همین خنده ها و آفرین افرین ها شروع شد بیچاره مردم تو مشکلات غرق شدن تورم گرانی هم بماند

    نظر

    • b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

      #11912
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط ehsangh61 پست شده است View Post
      بله رهبری گفته، عین جمله ایشان است، و حتی سایت ها جمله ایشان را سانسور کردند
      «من با مذاکره کردن مخالف نیستم، مذاکره کنند تا هر وقت می خوان مذاکره کنند»
      لینک دانلود بیانات ایشان امروز در قم در دقیقه 3:

      البته منظور ایشان با خواندن مطلب را نمی شود متوجه شد و بایستی فقط دید بیانات ایشان را، چون به وضوح می شود دریافت کار مذاکره دیگر عبث و بیهوده است و خنده جمعیت بعد از این جمله ایشان در تایید واضح است.
      من فکر کردم که این عبارت "همچنان معتقدم آبی از مذاکرات گرم نمی شود حالا چرا حسن خوشبین است، نمی دانم"
      عین عبارت رهبریه
      توضیح دادم که

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #11913
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        بازي عربستان و صهيونيست‌ها با کارت‌هاي هسته‌اي آمريكا عليه ايران
        » سرويس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
        کد خبر: 93101507954
        دوشنبه 15 دي 1393 - 10:52
        1420444399864_124.jpg
        چرا آمريكا به يک باره کارت‌هاي خود در مذاكرات هسته‌اي با ايران را در اختيار عربستان و رژيم صهيونيستي قرار داد؟

        به گزارش خبرنگار انرژي هسته اي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) هيچ وقت به اين اندازه از مذاكرات وين در آذرماه تاكنون شاهد دخالت و ورود مسايل منطقه‌اي و نفوذ برخي کشورها در مذاكرات هسته‌اي نبوده‌ايم، شايد هم اين دخالت‌ها بوده است اما در فضاي رسانه‌اي خواسته يا ناخواسته بروز و ظهور نيافته است.

        برخي کارشناسان سفر غيرمنتظره وزير خارجه عربستان به وين در آخرين دور مذاكرات در مهلت تمديد مذاكرات جامع و در حالي که ايران و 1+5 به يک توافق کلي و نه جامع نزديک شده بودند را وجه غالب اين دخالت آشكار در يک سال گذشته مي‌دانند.

        نكته قابل توجه در اين باره اين است که برخي مقامات و ديپلمات‌هاي ايراني مرتبط با مذاكرات هسته‌اي در اظهاراتي رسمي و غيررسمي سفر کوتاه و فرودگاهي سعود الفيصل به وين و ديدارش با وزير خارجه آمريكا را در جايي "بدسليقگي" و در جايي ديگر "بي‌ارتباط" با مذاكرات هسته‌اي و درباره سوريه اعلام کردند، اما برخي منابع ديگر نزديک به هيات مذاكره‌کننده ايران حضور وزير خارجه عربستان در وين را يكي از عوامل مهم به نتيجه نرسيدن مذاكرات در وين مي‌دانند.

        سعود الفيصل، وزير خارجه عربستان دوم آذر، يک روز قبل از آخرين روز مذاكرات در مهلت تعيين شده-يک سال- به وين آمد و در هواپيماي شخصي‌اش با جان کري، وزير خارجه آمريكا ديدار کرد. اين ديدار در حالي انجام شد که وي چند روز قبل از آن با جان کري در پاريس درباره ايران ملاقات کرده بود و حضور غيرمنتظره‌اش در وين حرف و حديث هاي زيادي را ايجاد کرد.

        برخي کارشناسان معتقدند عربستان از همان زمان در تدارک پياده کردن سناريوي کاهش قيمت نفت بوده است؛ سياستي که نه تنها بر ايران در بحث هسته‌اي و سياست هاي منطقه اي اش از جمله سوريه، عراق، لبنان تاثير دارد بلكه به طور خاص بر اقتصاد ايران نيز اثرگذار است.

        بدون شک ضرر کاهش قيمت نفت تمامي کشورهاي توليد کننده و مصرف کننده را در بر مي‌گيرد، اما هيچ کشوري در اين ميان به اندازه ايران که تحت تحريم‌هاي بين‌المللي و يک جانبه و کاهش صادرات نفت است، از اين روند زيان نخواهد ديد.

        به گزارش ايسنا، کارشناسان اما رژيم اسراييل و مخالفتش با هر نوع توافق ميان ايران و 1+5 را عامل مهم ديگر در به توافق نرسيدن دو طرف در آذر ماه مي‌دانند. عاملي که شايد بيشترين و مهمترين تاثير و نفوذ را بر آمريكا و هم پيمانانش در گروه 1+5 دارد.

        بنيامين نتانياهو دو هفته بعد از مذاكرات وين در پيامي ويدئويي در موسسه بروكينز به صراحت گفت که "خوشبختانه ضرب‌الاجل 24 نوامبر را پشت سر گذاشتيم و توافقي حاصل نشد. صداي ما و نگراني‌هاي ما نقش مهمي در جلوگيري از دست يابي به يک توافق بد با ايران بازي کرد. "

        بدون شک پيروز ميدان به توافق نرسيدن ايران و 1+5 و حل نشدن مساله هسته‌اي رژيم صهيونيستي است چرا که منافعش از ادامه داشتن اين بحران در سالهاي گذشته تاكنون در منطقه و جهان بيش از پيش تامين شده است. با اين همه سوال اينجاست که چرا آمريكا که مدعي برگزاري مذاكراتي جدي و مستقل از همه موضوعات منطقه‌اي و بين المللي است به يكباره دل در گرو عربستان مي‌نهد و موضع خود را تغيير و به راحتي اجازه مي‌دهد برخي بازيگران منطقه‌اي در مذاكرات هسته‌اي نقش جدي بازي کنند؟

        به گفته بسياري از تحليلگران، تلاش عربستان براي کاهش قيمت نفت با همراهي و حمايت آمريكا و اروپا و برخي ديگر از کشورهاي منطقه اعمال تحريم در بعدي ديگر و نه صرفا در رابطه با مساله هسته‌اي بلكه در چند جبهه عليه ايران بوده است. تلاشي که نه تنها کشورهاي توليدكننده و صادركننده نفت را در منطقه و اوپک متضرر ساخت بلكه در بلند مدت براي آمريكا نيز اثرات منفي خواهد داشت. علاوه بر اين تاثير کاهش قيمت نفت بر قيمت گاز نيز اثرگذار است، از اين رو روسيه نيز از اين موضوع متضرر مي‌شود.

        به نظر مي آيد اين سياست از سوي عربستان و با حمايت جدي آمريكا براي کوتاه مدت طراحي شده است، چرا که در بلند مدت اين کشورها که خود توليدكننده و صادر کننده نفت هستند متحمل ضررهاي زيادي خواهند شد. اين سناريو بعد از چند هفته با پاسخ منفي ايران از زبان مقامات عالي و اجرايي رو به رو شده است و تا اين جاي کار تير عربستان به سنگ خورده!

        با اين حال اين سوال مطرح است، چرا آمريكا اجازه داد تا عربستان و رژيم صهيونيستي با کارت‌هاي او در مذاكرات هسته‌اي بازي کنند؟

        در حال حاضر، جنگ اراده‌ها در چارچوب مذاكرات هسته‌اي نه تنها بين ايران و آمريكا بلكه بين ايران و مجموعه‌اي از کشورهاي هم‌پيمان آمريكا در جهان و منطقه در جريان است. دولت آمريكا هنوز بعد از چندين ماه مذاكره به ويژه در دوره تمديد چهارماهه مذاكرات نسبت به فراهم کردن خواست ايران براي لغو کامل تحريم‌ها در ازاي اقدامات هسته‌اي ايران تعلل و تاخير مي‌کند. آمريكا به بهانه حضور حداكثري جمهوري‌خواهان در کنگره در دوره جديد و دشواري تصويب قانوني براي لغو تحريم‌هاي يک جانبه عليه ايران، تاكنون از پذيرش اين خواست خودداري کرده است و به جاي تلاش براي تامين نظر ايران و ارايه راهكار يا رايزني در کنگره، خود را به خواست و طرح کشورهاي ذي نفع در منطقه در بحث هسته‌اي سپرده است به اين اميد که اقدام و طرح آنها او را به منافع و امتيازات بيشتر در مذاكرات هسته‌اي برساند و از سويي متحدانش در منقطه را متنفع سازد، اما اين رويكرد هيچ دورنماي روشني دارد؟

        آمريكا با حمايت از طرح عربستان براي کاهش قيمت نفت چند برابر درآمدي که در يک سال گذشته با اجراي برنامه اقدام مشترک آزاد و به دست ايران رسيده است را از ايران پس گرفت؛ بدون آنكه پاي او در اين طرح در ميان باشد! اجراي سناريوي عربستان و فرافكني رسانه‌هاي غربي درباره فعاليت‌ها و تاسيستات غني‌سازي ايران جز به انحراف کشاندن افكار عمومي از نقض توافق ژنو از سوي آمريكا نيست.

        در اين بين حتي برخي تحليلگران آمريكايي در چند هفته اخير از تمايل نداشتن آمريكا به توافق با ايران و راضي بودن آن به تمديد مذاكرات و اجراي توافق ژنو براي مدت زمان بيشتر سخن گفته‌اند که بي‌راه با تحولات اخير هم نيست.

        به گزارش ايسنا، وزيران خارجه ايران و آمريكا در پايان مذاكرات وين در آذرماه بسيار خوشبينانه و اميدوار به آينده از دستيابي به يک توافق کلي در کمتر از چهارماه بعد سخن گفتند که با توجه به تحولات اخير بايد ديد اين هدف در اين مدت محقق مي‌شود يا خير.

        برخي کارشناسان معتقدند که آمريكا کارت آخر خود را در وين از جيبش در نياورد و هم چنان هم نشانه‌اي مبني بر اينكه در اين رويكردش تغييري داده باشد ديده نمي‌شود. دير يا زود مشخص خواهد شد که آمريكا تا چه اندازه در يک سال گذشته در مذاكرات با ايران جدي بوده است يا اين مدت نقش بازي کرده است! فضا دادن به عربستان و بازي ناجوانمردانه او با کاهش قيمت نفت نشان مي‌دهد کنگره و جمهوري‌خواهان بهانه اي بيش از سوي آمريكا نيست و اين دولت اوباماست که حاضر به اجراي تعهداتش طبق برنامه اقدام مشترک براي لغو کامل تحريم‌ها عليه ايران نيست.

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • عارف
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 229

          #11914
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط ehsangh61 پست شده است View Post
          بله رهبری گفته، عین جمله ایشان است، و حتی سایت ها جمله ایشان را سانسور کردند
          «من با مذاکره کردن مخالف نیستم، مذاکره کنند تا هر وقت می خوان مذاکره کنند»
          لینک دانلود بیانات ایشان امروز در قم در دقیقه 3:

          البته منظور ایشان با خواندن مطلب را نمی شود متوجه شد و بایستی فقط دید بیانات ایشان را، چون به وضوح می شود دریافت کار مذاکره دیگر عبث و بیهوده است و خنده جمعیت بعد از این جمله ایشان در تایید واضح است.
          من گوش دادم. به نظر نمیومد رهبر جمله رو با لحن مسخره گفته باشه ولی اینکه چرا حضار خندیدند معلوم نیست.

          علت سانسور رسانه ها هم همین خنده حضار بود نه جمله رهبری

          ضمنا رهبر برای مصرف داخلی هم که شده نباید خودشو مشتاق به توافق نشون بده بنابراین نباید حتی بعد از توافق جامع از رهبر انتظار تایید و ذوق و شوق داشت.
          آخرین ویرایش توسط عارف؛ 2015/01/08, 16:15.

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #11915
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط عارف پست شده است View Post
            من گوش دادم. به نظر نمیومد رهبر جمله رو با لحن مسخره گفته باشه ولی اینکه چرا حضار خندیدند معلوم نیست.

            علت سانسور رسانه ها هم همین خنده حضار بود نه جمله رهبری
            افرادی که خندیدند اشتباه کردن .....

            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • rajabi
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 936

              #11916
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              اعلام اسامی دیپلمات‌های آمریکایی حاضر در مذاکرات ۱۵ ژانویه/ وندی شرمن و ویلیام برنز از جمله حاضران مذاکرات هسته‌ای
              وزارت خارجه آمریکا اسامی اعضای هیات این کشور حاضر در مذاکرات ۱۵ تا ۱۷ ژانویه در قالب گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ را اعلام کرد.




              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه آمریکا اعضای هیات آمریکایی حاضر در نشست تازه مذاکرات ایران و گروه 1+5 را اعلام کرد.
              بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا اعضای شرکت کننده در نشست 15 تا 17 ژانویه ایران و گروه 1+5 بدین شرح است:
              «ویلیام برنز»، معاون سابق وزیر خارجه
              «جیک سولیوان»، مشاور ارشد
              «رابرت مالی»، مشاور ارشد در امور ایران و کشورهای خلیج فارس
              «جیمز تیمبی» مشاور ارشد در امور امنیت بین الملل و کنترل تسلیحات
              «پل اروین»، مدیر عدم گسترس سلاح اتمی در شورای امنیت ملی آمریکا
              کریستوفر بکمیر، مدیر هماهنگ کننده در امور تحریم وزارت خارجه آمریکا
              کوین ویل، مدیر دفتر امنیت اداره امنیت ملی اتمی
              آدام زوبین مدیر دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانه داری
              نیول هیگمیت، معاون مشاور حقوقی وزارت خارجه آمریکا
              جولیا جاکوبی دستیار ویژه وندی شرمن
              -

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #11917
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                امام خمینی(ره) کار بسیار بزرگی کرد. اگر امام قطعنامه را نپذیرفته بود هیچ کس نمی توانست این موضوع را بپذیرد. الان هسته ای نیز همینطور شده است. مملکت نباید فدای موضوع هسته ای شود؛ بلکه موضوع هسته ای باید فدای مملکت شود. اگر کسی بگوید بالای چشم هسته ای ابرو است می گویند فلانی خائن است.
                کد خبر: ۴۶۴۸۷۱
                تاریخ انتشار:
                ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
                -
                08 January 2015

                سخنان حسن روحانی در جریان نخستین کنفرانس اقتصاد ایران، بازتاب بسیار گسترده‌ای در میان مطبوعات و رسانه‌های داخلی داشت ‌و هر یک از رسانه‌ها با توجه به گرایشات فکریشان از منظری خاص به بازتاب سخنان آقای روحانی پرداختند.
                به گزارش «تابناک»؛ سخنان تامل برانگيز رئیس جمهور کشورمان اصل اين همايش را تحت تاثير قرار داد؛ بویژه بخش های مربوط به پیشنهاد برگزاری همه پرسی درباره ی مسایل مهم کشور، تقدم منافع ملی بر آرمان ها در سیاست خارجی و مباحث مربوط به اقتصاد پایدار و مقاومتی که همچنان نیز مورد تحلیل و ارزیابی تحلیل گران قرار می گیرد.
                برگزاری چنین همايشی و سخن گفتن از وصل نبودن آرمان ها به سانتريفيوژها و ضرورت همه پرسي ، جنبه هاي مهم اقتصادي سخنان وي و حتي اصل همايش را تحت تاثير قرار داد به نحوی که هیچ کس دیگر از مباحث اقتصادی مطرح شده در این همایش سخن نگفت.
                ترديدي نيست که اقتصاد ايران کم و بيش در مقاطع مختلف با موانع بيروني و اثرات شوک هاي خارجي از تحريم گرفته تا کاهش قيمت نفت، مواجه بوده است. در شرايط فعلي اين ۲ عامل بيروني به شکل پر رنگي سعي در تحت تاثير قرار دادن اقتصاد ايران دارند و در اين شرايط، سخن از رفع تحريم در برخي بخش ها پس از توافق اوليه هسته اي و برخي از ديگر سخنان رئيس جمهور موجب اميدوار کردن اقتصاددانان و برنامه ريزان اقتصادي کشور مي شود.
                در واقع مطرح کردن مسائل و موضوعات مذاکره در یک کنفراس اقتصادی شائبه ها در ارتباط با اهداف اقای روحانی از بیان کردن این موضوعات را افزایش داده است.
                در همین زمینه دکتر صادق زیبا کلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت و گو با تابناک به علل پرداختن آقای روحانی به این مسائل و احتمال اجرایی شدن پیشنهادهای اقای روحانی پرداخته است.




                اقای روحانی در نخستین کنفرانس اقتصاد ایران اظهارات متفاوتی در زمینه های مختلف بیان داشتند که با جنجال های فراوانی روبرو شد. به نظر شما دلیل این نوع صحبت ها در این برهه از زمان چیست؟


                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

                  #11918
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  پایگاه اطلاع رسانی کنگره در یادداشتی خواستار عدم تصویب تحریم جدید علیه ایرانی تا پایان مذاکرات هسته ای شد.
                  کد خبر: ۸۵۵۶۱

                  تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۱

                  گفتارنیوز: پایگاه اطلاع رسانی کنگره در یادداشتی خواستار عدم تصویب تحریم های جدید علیه ایران تا پایان مذاکرات هسته‌ای شد.

                  استیو شفی از اعضای لابی آیپک- پرنفوذترین لابی صهیونیستی در آمریکا- در این یادداشت تاکید می کند تصویب تحریم جدید منجر با شکاف در اعضای گروه 1+5 می شود بعلاوه ایران آمریکا را به نقض توافق ژنو متهم خواهد کرد.

                  این سیاستمداری صهیونیست می افزاید: اوباما و جان کری متعهد شده اند که مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای می شوند و بعلاوه تاکید کرده اند عدم توافق بهتر از توافق بد است بنابراین باید به سیاست آنها اعتماد کرد.

                  واشنگتن باید برای توافقی خوب برای آمریکا، اسرائیل و جهان به مذاکرات ادامه بدهد و از گفتگوها با تهدید معتبر گزینه نظامی را در صورت شکست حمایت به عمل آورد. کنگره نقشی برای ایفا کردن دارد اما نقش برهم زننده مذاکرات را ندارد.

                  این عضو آیپک مدعی شد: تحریم ها به تنهایی ایران را از دستیابی به بمب باز نمی دارد، تحریم ها مانع نشد که ایران به وضع فعلی برسد، تحریم ها ایران را به میز مذاکره کشاند.

                  وی در نهایت می نویسد: در صورت شکست مذاکرات کنگره می تواند اجازه اقدام نظامی و تشدید تحریم های اقتصادی و سیاسی علیه ایران را صادر کند.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #11919
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    مشاور عالی فرمانده کل سپاه:
                    مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران در خصوص توان دفاعی موشکی کشور گفت: به لطف خدا، امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب دست نیروهای مسلح خالی نمی‌ماند. عقیده من این است که دولتی ها هم سر عقل خواهند آمد و در بودجه بندی تجدیدنظر کنند.
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

                    مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران در خصوص توان دفاعی موشکی کشور گفت: به لطف خدا، امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب دست نیروهای مسلح خالی نمی‌ماند. عقیده من این است که دولتی ها هم سر عقل خواهند آمد و در بودجه بندی تجدیدنظر کنند.

                    به گزارش «انتخاب»، سردار خسرو عروج، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که بسیاری از افراد القا می کنند که نبرد مستشاری در عراق و سوریه وظیفه ما نیست، اظهار داشت: باید دید که عقبه یک رزمنده به کجا وصل است و این مسئله از نظر نظامی نکته مهمی است. اگر عقبه رزمندگانی که در جبهه حق علیه باطل در تمام دنیا مبارزه می‌کنند، به خدا ختم شود پیروزی قطعی است و جای حرف و سخنی نیست.

                    وی افزود: دنیا به دلیل اینکه نمی‌تواند سرچشمه فرهنگ ناب ما را مورد دستخوش قرار دهد مدام صحنه هایی را درست می‌کند که ما را از واقعیت ها دور کند.

                    سردار عروج ادامه داد: در پاسخ به برخی ها ;i در ایران فکر می‌کنند فرهنگ مقاومت جواب نمی‌دهدو دوران جنگ و مقاومت گذشته، باید گفت که دوران رزمنده ای که در خط خدا کار می‌کند تمامی ندارد. برای یک رزمنده زمانی که جنگ فیزیکی نیست ، کار به مراتب سخت تر است.

                    مشاور عالی فرمانده کل سپاه که با دانا گفتگو می کرد، تصریح کرد: مسئولان در ایران اسلامی باید طوری رفتار کنند که مردم از آن ها رفتار اهل بهشت را برداشت کنند و قطعا در این صورت هر فردی که وجدان داشته باشد قطعا به این مسیر گرایش پیدا خواهد کرد. البته این راه کیفی است و افرادی که در آن حضور دارند کم هستند.

                    وی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با آینده گروه های تروریستی در منطقه گفت: همه چیز بستگی به ما(جبهه حق) دارد. اگر ما با شرایط فوق هماهنگ باشیم و برای رضای خدا کار کنیم آن ها نابود خواهند شد و به نظر من این امر به زودی محقق می‌شود.

                    سردار عروج در خصوص توان دفاعی موشکی کشور و عدم توجه کافی به این مسئه، گفت: به لطف خدا، امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب دست نیروهای مسلح خالی نمی‌ماند. عقیده من این است که دولتی ها هم سر عقل خواهند آمد و در بودجه بندی تجدیدنظر کنند.

                    وی تصریح کرد: دولتی ها باید متوجه باشند که ایران به نوعی محاصره است. گرگ هایی که در کشورهای اطراف ایران هستند به دنبال از بین بردن تفکر امام و انقلاب‌اند. ما باید دل رزمندگان را گرم نگه داریم نه اینکه به نحوی آن ها را دلسرد کنیم.

                    فرمانده سابق دانشگاه امام حسین(ع) بیان کرد: دولتی ها و دست اندرکاران مقداری فکر کنند که با این بودجه بندی دل رزمنده ها سرد می شود و باید جواب گوی خدا باشند. البته نیروهای مسلح چشمشان به دست خدا است ولی باید پشتیبانی خوبی صورت بگیرد.

                    وی تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که سرنوشت جنگ با موشک و بمب اتم مشخص نمی‌شود و در جنگ تن به تن است که عاقبت یک نبرد معلوم می‌شود.

                    سردار عروج با اشاره به اینکه خیلی از منسئولان دولتی در جنگ حضور داشتند و حواشی را از نزدیک درک کرده اند اظهار داشت: برخی از این افراد که می‌خواهند ذائقه خود را تغییر دهند جواب خدا را چه خواهند داد؟

                    مشاور عالی فرمانده کل سپاه در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در غرب برای هر نیروی نظامی که به میدان می‌آید حدود یک میلیارد تومان هزینه می‌کنند در حالی که برخی از مسئولان حاضر نیستند که 100 میلیون برای یک رزمنده هزینه کنند. البته امید ما به خداست و نظرمان به رهبر انقلاب است و نظر من این است که ایشان از هرجایی که بتوانند از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #11920
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      هشدار فرمانده ارتش اسراییل:
                      مذاکرات با ایران شکست‌بخورد جنگ می‌شود!

                      گروه بين الملل: فرمانده ارتش اسراییل هشدار داد اگر مذاکرات هسته ای با ایران شکست بخورد ، راهی جز جنگ در پیش رو نخواهد بود.

                      به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه اسراییلی جروزالم پست ژنرال " بنی گانتز" فرمانده ارتش اسراییل که در حال کناره گیری از این سمت است شب گذشته در مراسم شامی که به افتخار او در سفارت اسراییل در واشنگتن ترتیب داده شده بود، ضمن اعلام این موضوع نسبت به عقب نشینی کشورهای گروه 1+5 در مواضع خود در قبال برنامه هسته ای ایران هشدار داد.

                      گانتز که در جمع مقامات نظامی و سیاسی آمریکا سخن می گفت افزود: " الان زمان عقب نشینی نیست چون ایران هم اکنون زیر فشارهای جدی تحریمی است." او با دفاع از رویکرد تشدید تحریم های اقتصادی علیه ایران گفت: "اسراییل مدافع حل و فصل دیپلماتیک مساله هسته ای ایران است، اما اگر مذاکرات با ایران با استانداردهای مورد نظر اسراییل به شکست بینجامد، بحران یک دهه ای برنامه هسته ای ایران تداوم خواهد یافت و به یک جنگ منجر خواهد شد."

                      این ژنرال اسراییلی با دفاع از رویکرد تداوم تحریم و فشار بر ایران مدعی شد تشدید تحریم ها علیه ایران منجر به تغییرات سیاسی داخلی در این کشور شده است. گاتنز از جمله مقامات نظامی پرشمار اسراییلی است که مخالف رویکرد و سیاست دولت دست راستی نتانیاهو در حمله نظامی به ایران است. او پیشتر بارها درباره خطرات ناشی از حمله اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران هشدار داده و گفته می شود یکی از دلایل برکناری او از سمت فرماندهی ارتش اختلافات او با نتانیاهو درباره موضوعات مهم سیاست خارجی و دفاعی اسراییل است.

                      در مراسم شام سفارت اسراییل در واشنگتن جمعی از مقامات نظامی و سیاسی سابق و کنونی آمریکا از جمله کالین پاول وزیر اسبق خارجه آمریکا و سناتور لیندسی گراهام یکی از حامیان جدی لابی اسراییل در سنای آمریکا و مدافع تصویب طرح جدید تحریم ها بر ضد ایران حضور داشتند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #11921
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        امام خمینی(ره) کار بسیار بزرگی کرد. اگر امام قطعنامه را نپذیرفته بود هیچ کس نمی توانست این موضوع را بپذیرد. الان هسته ای نیز همینطور شده است. مملکت نباید فدای موضوع هسته ای شود؛ بلکه موضوع هسته ای باید فدای مملکت شود. اگر کسی بگوید بالای چشم هسته ای ابرو است می گویند فلانی خائن است.


                        خاین به کسی می گویند که به مملکت خود خیانت کرده و خود فروخته شده تا راه ورود دشمن به کشور بسیار آسان باشه نه کسی که تمام توان خود را برای رضایت خدا به کار بسته برای خدمت رسانی به کشور و مردم اگر اینطور باشه !!!!
                        خاین به کسی می گو یند که پولهای بیت المال کشور را جمع کرده برای خودش وخانواده اش برای دو روز زندگی راحت
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #11922
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          منبع: النهار / تحریریه دیپلماسی ایرانی/11


                          تاریخ انتشار:جمعه 19 دى 1393 9:0

                          ورود رئیس جمهور از فاز تدافعی به فاز تهاجمی

                          حرف های روحانی نشان از امضای توافق نهایی است



                          بعضی از افرادی که اوضاع را در داخل ایران دنبال می کنند، می گویند که رسیدن به توافق نهایی تقریبا نهایی شده و دو طرف توانسته اند از مرحله گذشته عبور کنند و ظرف چند ماه آینده کار را تمام خواهند کرد.





                          دیپلماسی ایرانی: به نظر می رسد که رویارویی سیاسی حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران با جریان تندرو در داخل این کشور وارد مرحله تازه ای شده است. به ویژه بعد از آن که تهران آمادگی خود را برای بازگشت به مذاکرات هسته ای با مجموعه 1+5 اعلام کرد. در عین حال به نظر می رسد که روحانی در این پرونده از موضع تدافعی به موضع تهاجی روی آورده، مساله ای که این احتمال را تقویت می کند که چه بسا وی از بابت تایید رهبر معظم انقلاب و طرف های اصلی قدرت در مورد سیاست هسته ای اش مطمئن شده است.
                          این در حالی است که بعضی از افرادی که اوضاع را در داخل ایران دنبال می کنند، می گویند که رسیدن به توافق نهایی میان مجموعه جهانی با تهران تقریبا نهایی شده و دو طرف توانسته اند از مرحله گذشته عبور کنند و این به آن معنا است که آنها ظرف چند ماه آینده کار را تمام خواهند کرد. و این مساله سبب شده است تا روحانی وارد مرحله تهاجمی شود تا در برابر کسانی که با سیاست هایش موافق نیستند، اجازه مانور ندهد تا در داخل نظام علیه او دست به کار شوند.
                          چه نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد روحانی از مرحله تدافعی وارد مرحله تهاجمی شده است؟
                          مهمترین نشانه، به گفته کسانی که اوضاع ایران را با جدیت دنبال می کنند و تحرکات خارجی آن را به دقت زیر نظر دارند و تحلیل هایی در همین رابطه در اختیار مراکز تحقیقاتی مهم قرار داده اند، اقدامات اخیر سردار علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در 28 نوامبر است که کسانی که انتقادهای غیرسازنده علیه سیاست های اقتصادی روحانی انجام می دهند را نکوهش کرد و از آنها خواست دست از این رفتارها بردارند. او که چهره ای برآمده از صف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، از مخالفان دولت خواست که از تضعیف دولت دست بردارند و گفت که رفتارها و توطئه هایی که علیه دولت انجام می دهند، صحیح نیستند. وی همچنین از نهادهای کشور خواست که از تلاش های رئیس جمهور حمایت کنند و هشدار داد که عدم توجه کافی به اقتصاد کشور می تواند عواقب عمیق امنیتی و اجتماعی در بر داشته باشد. کارشناسان می گویند که مواضع شمخانی منظورهای تازه ای را القا می کند، با توجه به کاهش قمیت نفت و تهدید ناشی از آن که می تواند باعث تضعیف اقتصاد ایران شود و همچنین آزارهای بسیاری که ایران از تحریم های امریکا و جامعه جهانی متحمل شده، از قدرت تهران برای رود به بازار مالی جهانی کاسته شده است. بر خلاف آن چه تندروهای سیاسی و برخی مسئولان امنیتی بیان می کنند، این تحریم های پیچیده و آزاردهنده بودند که روحانی را به قدرت رساند نه هیچ چیز دیگر، و همین مساله جمهوری اسلامی ایران را ترغیب کرد که به مذاکره با جامعه جهانی و گفت وگوهای مستقیم با امریکا روی بیاورد.
                          در این میان مواضع رهبری ایران از تحرکات رئیس جمهور روحانی چیست؟
                          رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از تلاش های دیپلماتیک روحانی به طور کامل حمایت می کند. علی رغم انتقادات تندروها و محافظه کاران وی حمایت کامل از گفت وگوها و مذاکرات مذکور می کند. با وجود این که برخی جریان ها در داخل سپاه پاسداران نسبت به گشایشی که روحانی در رابطه با ایالات متحده پیش گرفته و تاثیر این گفت وگوها بر اصول جمهوری اسلامی ایران هشدار می دهند. برای همین حمایت نهادهای عالی نظام از مذاکرات هسته ای از جمله با امریکا تمام و کامل و استوار است علی رغم این که گفت وگوها تا کنون به مرحله ای که منجر به لغو تحریم ها شوند و به ایران اجازه دهد که به هر ترتیبی برنامه هسته ای اش را حفظ کند، نرسیده است.
                          تحلیلگران و ناظران مسائل ایران همچنین می گویند که تندروها از این که توافق هسته ای با ایران منجر به تاثیر مثبت و کافی بر سیاست ها و اقتصاد ایران نشود، نگران هستند. این نظر بسیاری از افراد در سپاه پاسداران و دیگر نهادهای ایران است. اما در همین نهادها از جمله در سپاه نخبگان نظامی ای هستند که می گویند در برابر ایران راهی جز مذاکره برای غلبه بر ضررها و زیان های بیشتر اقتصادی نیست. و دقیقا همین رویکرد در داخل سپاه پاسداران و حمایت های رهبر معظم انقلاب و هم زمان حمایت جریان محافظه کار پراگماتیک و همچنین هم پیمانان اصلاح طلب روحانی است که به او اجازه داده که از فاز تدافعی وارد فاز تهاجمی شود.
                          آیا واقعا این نشانه ها حکایت از انقال روحانی از مرحله تدافعی به تهاجمی است؟ بله، پژوهشگران فعال در امور ایران در یکی از مراکز پژوهشی امریکا دقیقا همین نظر را دارند. روحانی در مواضع اخیر رسانه ای اش اعلام کرد که همه تلاش خود را می کند که پرونده هسته ای با وجود مخالفت های برخی طرف ها در ایران به نتیجه برسد. روحانی همچنین گفت که سیاست های او که از ابتدای انتخابش به ریاست جمهوری تا کنون دنبال کرده سبب شده است تا کشور از رکود خارج شود و تورم از 40 درصد به 17 درصد کاهش یابد و رشد اقتصادی کشورش با وجود تحریم ها و معوقه های بسیار به 4 درصد برسد.

                          منبع: النهار / تحریریه دیپلماسی ایرانی/11






                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • محمد یزدی
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 948

                            #11923
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            سیاست فعلی این هست که عقب نشینی هسته ای رو مطالبه عمومی کنند
                            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

                            نظر

                            • madio
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 390

                              #11924
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                              سیاست فعلی این هست که عقب نشینی هسته ای رو مطالبه عمومی کنند
                              نیست؟

                              نظر

                              • محمد یزدی
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 948

                                #11925
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط madio پست شده است View Post
                                نیست؟
                                74 درصد مردم مخالف عقب نشینی هسته ای هستند(البته امار متعلق به مهرماه هست جدیدا اطلاعی ندارم که نظر سنجی انجام شده یا نه)

                                مرکز پژوهش های افکار عمومی و تحولات اجتماعی دانشگاه تهران با انجام یک نظرسنجی که در مهر ۱۳۹۳ انجام شده است اعلام کرد که مردم ایران انرژی هسته ای را برای پیشبرد اهداف کشور مفید می دانند و معتقدند که نباید از این موضوع عقب نشینی کنیم، در عین حال معتقدند که سوء مدیریت اقتصادی بیش از تحریم ها به اقتصاد آسیب زده و در نهایت اگر مذاکرات هسته ای شکست بخورد، این نتیجه را به پای مذاکره کنندگان ایرانی نخواهند نوشت. این نظرسنجی را «مرکز پژوهش های افکارعمومی و تحولات اجتماعی دانشگاه تهران» انجام داده است. براساس اطلاعات پایگاه اطلاع رسانی این مرکز (fws.ut.ac.ir) که زیر مجموعه دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران قرار دارد، این مرکز مهرماه سال ۹۲ راه اندازی شده است و اساتیدی چون دکتر ابراهیم محسنی چراغلو، مدرس سیاستگذاری عمومی، دکتر یونس شکرخواه، استادیار ارتباطات، در حوزه افکار عمومی ایران و دکتر حسن حسینی، استادیار روابط بین الملل و… از جمله پژوهشگران کنونی این مرکز هستند. این نظرسنجی با عنوان «طرح بررسی نگرش مردم کشور به موضوع هسته‌ای» در مهرماه ۱۳۹۳ انجام شده است. درگزارش زیر به برخی از نتایج این نظر سنجی مفصل و پرجزئیات اشاره شده است با این توضیح که به دلیل حجم زیاد مطالب آمارهای مهم و ارقام قابل توجه ذکر شده است.

                                براساس این گزارش ۴۵ درصد پاسخ دهندگان معتقدند که وضعیت فعلی اقتصاد کشور تا حدی خوب است و۲۶ درصد نیز وضعیت را تاحدی بد و ۲۰ درصد آن را بد توصیف کرده اند. در حوزه عوامل تأثیرگذار بر وضعیت اقتصادی، اکثریت افرادی که در این افکارسنجی شرکت داشته‌اند معتقدند سوءمدیریت اقتصادی مهمترین عاملی است که در بد شدن وضعیت اقتصادی کشورمان مؤثر بوده است. تنها حدود ۲۵ درصد شرکت کنندگان تحریم‌ها را عامل بدتر شدن وضعیت اقتصادی می‌دانند و بیش از ۷۰ درصد شهروندان عوامل داخلی شامل سوءمدیریت(۳۶ درصد)، عدم اتکا به ظرفیت‌های داخلی(۲۱ درصد) و فساد اقتصادی (۱۴ درصد) را عوامل اصلی بدتر شدن وضعیت اقتصادی معرفی کرده‌اند. ۳۰ درصد پاسخ دهندگان گفته اند که شرایط اقتصادی کشور در یک سال گذشته بهتر شده و ۳۶ درصد نیز آن را بدتر دانسته اند و ۳۲ درصد نیز گفته اند که شرایط تغییر نکرده است. ۵/۴۳درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که «پیشرفت در زمینه فناوری هسته‌ای» مهمترین دستاورد کشورمان در چند سال گذشته بوده است و حدود ۷ درصد نیز «هیچ چیز» را دستاورد کشور دانسته اند. در عین حال حدود ۳۰ درصد مردم بیکاری و ۱۷ درصد نیز تورم را مهم ترین چالش کشور دانسته اند که باید به آن رسیدگی شود و حدود ۶ درصد «تحریم ها و فشارهای خارجی» و ۲ دهم درصد مردم عدم توسعه سیاسی را مهم ترین چالش دانسته اند. در این نظرسنجی حدود ۵۰ درصد دولت را در بهبود وضعیت اقتصادی موفق دانسته اند و ۷ درصد نیز آن را ناموفق دانسته اند. براین اساس ۱/۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان تا حدودی در مورد «معاهده منع سلاح های هسته ای» یا همان معاهده«ان پی تی» اطلاعات داشته اند و ۹/۵۷ درصد معتقدند که تمام سلاح های اتمی جهان باید نابود شوند.۱/۶۵ درصد تولید سلاح های اتمی را بر خلاف اصول و موازین اسلامی می دانند. به گزارش تسنیم نزدیک به ۸۰ درصد شرکت کنندگان گفته‌اند که تحریم‌ها اثرات نامطلوبی بر اقتصاد ایران داشته‌اند (اثر نامطلوب زیادی داشته: ۹/۴۲ درصد – تا حدی اثر نامطلوب داشته: ۵/۳۶ درصد)، همچنین نزدیک به ۹۰ درصد شرکت کنندگان معتقد هستند که “برداشته شدن تحریم‌های موجود علیه کشورمان، در مجموع مشکلات اقتصادی کشورمان را کاهش خواهد داد. ۹/۸۳ درصد معتقد به اهمیت توسعه فعالیت های هسته ای کشورمان هستند. ۲/۱۸ درصد این پاسخ دهندگان دلیل توسعه فعالیت های هسته ای را بهره گیری در امور پزشکی، ۶/۱۷ درصد در زمینه پیشرفت و توسعه اقتصادی و ۳/۱۶درصدجهت تولید انرژی و برق می دانند و حدود ۴ درصد نیز آن را قدرت نظامی و توان بازدارندگی مهم دانسته اند. همچنین ۱/۶۳ درصد مردم هدف برنامه هسته ای را رفع نیاز های کشور و ۹/۲۹ درصد نیز نشان دادن اینکه ایران در مقابل فشارها کوتاه نمی آید می دانند. ۳/۷۴ درصد مردم به اینکه گروهی معتقدند برای برطرف شدن تحریم ها ایران بهتر است از برخی دستاوردهای هسته ای عقب گرد کند پاسخ منفی دادند و ۱۸ درصد با این نظر موافقت کردند.

                                در ادامه ۱/۵۹ درصد پاسخ دهندگان امتیاز دادن ایران به آمریکا به خاطر کاهش یا رفع تحریم ها را درست نمی دانند و در مقابل ۳/۱۴ درصد با این نظر موافقند.در این بین ۶۲ درصد شرکت کنندگان می‌گویند که به گروه ۱+۵ اعتمادی ندارند.

                                در بخشی از این سوالات میزان علاقه مردم به برخی ازکشورهای جهان سنجیده شده است. ۱/۴۹ درصد علاقه مند و ۲/ ۴۷ درصد بی علاقه به کشور چین، ۲/۴۷ درصد علاقه مند و ۳/۴۴ درصد بی علاقه به برزیل، ۱/۴۹ درصد علاقه مند و ۹/۴۶ درصد بی علاقه به روسیه، ۵/۵۱ درصد علاقه مند و ۷/۵۱ درصد بی علاقه به ترکیه، ۵/۴۳ درصد علاقه مند و ۷/۵۱ درصد بی علاقه به آلمان،۷/۳۶ درصد علاقه مند و ۶/۵۸ درصد بی علاقه به فرانسه، ۸/۲۴ درصد علاقه مند و ۱/۷۱ درصد بی علاقه به انگلیس ، ۴/۱۸ درصد علاقه مند و ۵/۷۴ درصد بی علاقه به آمریکا هستند.
                                آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2015/01/09, 12:30.
                                بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

                                نظر

                                در حال کار...
                                X