آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسین
    عضو عادی
    • May 2014
    • 164

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

یک ماه سهامداری کنید تا مزد خود را بگیرید.
    10 اسفند نزدیک است

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

صادق خرازی:سیاست خارجی دولت نهم و دهم فاقد استراتژِی مدون و منظم بود

مشهد - ایرنا - یک فعال سیاسی گفت: سیاست خارجی دولتهای نهم و دهم فاقد راهبردی منظم و مدون بود،کارگزاران سیاست خارجی آن دولت ها فاقد آگاهی، بینش و دانش لازم بودند و نتوانستد منافع ملت ایران را با همه عظمت و تاریخ این سرزمین تامین کنند.

سید محمد صادق خرازی روز شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: القائات و شعارهای آنچنانی که در ادبیات سیاست خارجی ایران در این دوران رخ داد ،نه تنها هزینه های سنگینی بر نظام تحمیل کرد بلکه نرم های متعادلی که در بستر سیاست خارجی همه ملل وجود دارد را متاثر کرد.

وی اظهار کرد : این تاثیر ، تاثر و اتفاقات پیش بینی نشده قدرت بازدارندگی جغرافیای سیاسی ایران و انقلاب اسلامی را کاهش داد.

رئیس شورای مرکزی موقت حزب ندای ایرانیان گفت: به نام انقلاب اسلامی ، به نام جمهوری اسلامی ایران ، به نام اسلام و به نام ایران شعارهایی داده شد و سخنانی بر زبان جاری و آرزوهایی بیان شد که نتیجه آن کاهش قدرت بازدارندگی ایران و القا تصور غلط و برداشت های ناصحیح از عنصر موفقیت در عملیات سیاست خارجی بود.

وی افزود : نتیجه این عملکرد نگاه انتزاعی رقبا و دشمنان به جمهوری اسلامی و زیر سووال بردن جایگاه کشور شد و هزینه آن را مردم و نظام متحمل شدند.

وی نوع خویشتنداری که در عقل مشاطه بزرگان و رئیس دولت یک کشور باید رعایت می شد در این دولت اینگونه نشد و نتیجه آنکه جزئیات مهمی از مهمترین دستاوردهای خارجی که جزو قلمرو ،منافع و حیات ملی بود در معرض تاخت و تاز بیگانگان قرار گرفت.

خرازی تصریح کرد: دولت های نهم و دهم در شعارها و بستر عمل در سیاست خارجی نه تنها موفق نبود بلکه شکست های بزرگی هم داشتند.

وی چهار محور مهم و اساسی که ادعای موفقیت دولت نهم و دهم بود را برشمرد و گفت : ادعا می شد قدرت برتر منطقه هستیم، وارد کلوپ هسته ای جهان شده ایم ضمن آنکه حمایت از فلسطین را به خود نسبت داده و محبوبیت فردی را در میان مردم جهان و جهان اسلام به منزله مهمترین القا موفقیت در پیروزی های شکلی خود مطرح می کردند.

وی در بحث ابر قدرت بودن منطقه ای ایران که امروز در جهان سیاسی عنوان می شود ، گفت : این امر مربوط به یک یا دو دولت نیست و به مجاهدت های تاریخی ملت در فرازی از تاریخ بر می گردد که آغاز آن با نهضت و انقلاب اسلامی ایران عجین شده است .

خرازی گفت : ایران مرکز ثقل دو عنصر ثبات و حیات در ادبیات سیاست خارجی است بدین مفهوم که نظام فاقد هرگونه تهدید خارجی می باشد اما به دلیل عملکرد 'آقایان ' در عرصه سیاست خارجی در پایان دولت دهم به دلیل انبانی از قطعنامه ها و بیانیه های بین المللی ، کشور گرفتار بحران امنیتی و نگاه امنیتی به سیاست خارجی و جمهوری اسلامی ایران شد.

وی تصریح کرد : قدرت ایران مربوط به هیچ دولتی نیست و این قدرت در بخش حاکمیتی و عنصر نظام شکل می گیرد اما این دولت های هستند که با عملکرد خود می توانند موجب کاهش یا افزایش آن شوند.

این فعال سیاسی افزود : دولت نهم و دهم از تمام ظرفیت های نظام هزینه کرد و هیچ گونه بازسازی و تقویتی در بدنه و شالکه سیاست خارجی و توان ملی ایران ایجاد ننمود.

وی با بیان اینکه ایران بزرگترین و پرقدرت ترین کشور منطقه است زیرا ژئوپولتیک ، ژئواستراتژیک و ژئو اکونومیک جهان را در کنار خود دارد، توضیح داد : امروز، تمامی بحران های مهم و مسائل حساس جهانی در منطقه خاورمیانه است ضمن آنکه کانون منازعات و رقابت های بین المللی جهان در این منطقه شکل می گیرد و 70 درصد نیاز انرژی جهان نیز از کنار مرزهای ایران تامین می شود.

رئیس شورای مرکزی موقت حزب ندای ایرانیان گفت: این سه عنصر قدرت بازدارندگی ایران بعنوان مهمترین کشور منطقه را افزایش داده اما در مقابل به دلیل شعارهای آنچنانی و فقر آگاهی ها نسبت به نرم های بین المللی و اشتباهات فاحشی که منجر به صدور شش قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل و بیانیه هایی در آژانس هسته ای و سایر نهادهای بین المللی شد کاهش قدرت بازدارندگی ایران را در پی داشت.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
        اکبری جان ترو خدا یه کم این فونتای عظیم الجثه و قرمز رو کوچیک کن!
        میترسم ازین به بعد هرچی سود احتمالی از بورس بدست میارم خرج چشمام کنم : )
        عزیز مشکل فونت نیست مشکل یه چیزه دیگس چونکه خیلیای دیگه هم با فونت قرمز درشت مطلب میزنن ولی شما به اونا اعتراضی نداری ولی اینجا.......بگو اصلا مطلب نزن اینجور سنگین تره
        آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2015/01/31, 20:07.
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

اکبری جان ترو خدا یه کم این فونتای عظیم الجثه و قرمز رو کوچیک کن!
          میترسم ازین به بعد هرچی سود احتمالی از بورس بدست میارم خرج چشمام کنم : )
          در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
          عزیز مشکل فونت نیست مشکل یه چیزه دیگس چونکه خیلیای دیگه هم با فونت قرمز درشت مطلب میزنن ولی شما به اونا اعتراضی نداری ولی اینجا.......بگو اصلا مطلب نزن اینجور سنگین تره
          ببخشید دوست عزیز!!
          بنده فقط در جهت بهبود هرچه بیشتر فضای سایت این مطلبو عرض کردم!
          جناب اکبری از زحمت کشان اینجا هستن و خودم به شخصه بارها ازشون تشکر کردم بابت خبرهای به موقع و مفید.
          ازاینکه خاطر شما هم رنجیده شد این وسط، عذر میخوام.
          بنده با کسی مشکلی ندارم و طرفدار هیچ حزبی هم نیستم،نه احمدی نژادی هستم نه خاتمی و روحانی و مشایی و سلطنت طلب و ...
          هرکسی حق میگه بهش لایک میدم،هرکی تحلیل مفیدی ارائه میده تشکر میکنم و هم تکنیکال کار ها و هم فاندی ها رو مورد توجه خودم قرار میدم و سعی میکنم یاد بگیرم و اشتباهاتم رو کم کنم و بتونم تحلیل بهتری انجام بدم...
          حرف زیاده...
          خلاصه اینکه ما اینجاییم که به هم کمک کنیم با هم سود کنیم با هم...
          موفق باشید
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• arash
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 819

اوباما : ايران مفاد توافق ژنو را رعايت کرده است‎

رئيس جمهور آمريكا به پايبندي ايران به تعهداتش اعتراف کرد‎.

کد خبر: 471587
            تاريخ انتشار:
            11 بهمن 1393 - 22:33
            -
            31 January 2015
            رئيس جمهور آمريكا به پايبندي ايران به تعهداتش اعتراف کرد‎.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سي.ان.ان ، اوباما در مصاحبه با فريد زكريا مجري مشهور سي.ان.ان اعتراف کرد ايران به مفاد توافق ژنو پايبند بوده است.

در حال تكميل...

:x:x>:D<

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

ببخشید دوست عزیز!!
              بنده فقط در جهت بهبود هرچه بیشتر فضای سایت این مطلبو عرض کردم!
              جناب اکبری از زحمت کشان اینجا هستن و خودم به شخصه بارها ازشون تشکر کردم بابت خبرهای به موقع و مفید.
              ازاینکه خاطر شما هم رنجیده شد این وسط، عذر میخوام.
              بنده با کسی مشکلی ندارم و طرفدار هیچ حزبی هم نیستم،نه احمدی نژادی هستم نه خاتمی و روحانی و مشایی و سلطنت طلب و ...
              هرکسی حق میگه بهش لایک میدم،هرکی تحلیل مفیدی ارائه میده تشکر میکنم و هم تکنیکال کار ها و هم فاندی ها رو مورد توجه خودم قرار میدم و سعی میکنم یاد بگیرم و اشتباهاتم رو کم کنم و بتونم تحلیل بهتری انجام بدم...
              حرف زیاده...
              خلاصه اینکه ما اینجاییم که به هم کمک کنیم با هم سود کنیم با هم...
              موفق باشید
              با سلام بنده هم از شما تشکر می کنم آقای نجاTو هم از امیدوار بنده همیشه سعی می کنم نقد پذیر باشم و اگر اشتباهی و مشکل برای دوستان و سایت پیش امده را اصلاح کنم و هیچ ناراحتی از بابت نقد سازنده برای پیش برد سایت ندارم با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

زمان انتشار خبر: شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۵
                امضای طومار ۴۶۴ نفره در سنای آمریکا ضد تحریم و جنگ با ایران

سناتور نلسون در حمایت از مذاکرات هسته ای با ایران برای جلوگیری از بروز جنگ طومار و عریضه ای تهیه کرد که تاکنون ۴۶۴ نفر این عریضه را امضا کرده اند و به امضای پانصد نفر نیاز است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پایگاه اینترنتی پتیشن نوشت سناتور بیل نلسون سناتور دموکرات ایالت فلوریدای آمریکا در حمایت از مذاکرات هسته ای با ایران برای جلوگیری از بروز جنگ طومار و عریضه ای تهیه کرد.

در این طومار آمده است: ما امضا کنندگان این طومار از شما ( نمایندگان کنگره ودولت آمریکا ) می خواهیم از سیاست کنونی دولت برای مذاکره و دیپلماسی با ایران حمایت و با اعمال تحریم های جدید علیه ایران که ممکن است به جنگ دیگری منجر شود، مخالفت کنید.
                در ادامه مطالب این طومار آمده است، همچنان مطابق با طرح اقدام مشترک که درباره آن توافق شده است، عمل کنید که در آن آمریکا قبول کرده است در طول مذاکرات تحریم های جدید اعمال نکند. اجازه دهید روند دیپلماسی ادامه داشته باشد و علیه جنگ دیگری رای دهید.
                تاکنون 464 نفر این عریضه را امضا کرده اند و به امضای پانصد نفر نیاز است
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

کد خبر: ۲۲۲۱۵۶
                  ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸

سفیر کشورمان در مسقط گفت که در دور جدید مذاکرات هسته‌ای، عمان به عنوان کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران، در راستای روابط ممتاز سیاسی خود با کشورمان، به تلاش‌های مداوم خود ادامه می‌دهد.

علی‌اکبر سیبویه در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از روابط تهران - مسقط در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی بیان کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در بعد سیاسی ممتاز و بسیار مستحکم است و روابط سیاسی دو کشور الگویی از روابط دو جانبه ممتاز در عرصه روابط منطقه‌یی و بین‌المللی است. هم اکنون نیز دو کشور دوست و همسایه ایران و عمان با درک عمیق متقابل و تفاهم مثال‌زدنی و بر پایه روابط ممتاز سیاسی موجود تقویت تعامل را در جهت تنش‌زادیی در منطقه و بین‌الملل دنبال می‌کنند.

او افزود: در بحث روابط اقتصادی نیز با پیگیری‌های به‌عمل آمده، این روابط از سطح حدود 200 میلیون دلار هم اکنون به بیش از یک میلیارد دلار افزایش یافته است؛ معتقدم روابط دو کشور در بعد اقتصادی باید مانند روابط سیاسی تا عالی‌ترین درجه ارتقاء یابد.

سیبویه درباره راه‌های توسعه روابط دو کشور نیز بیان کرد: روابط دو کشور در بخش اقتصادی از ظرفیت‌های بالایی برای ارتقاء برخوردار است و لازم است تمامی نهادهای دست اندرکار روابط اقتصادی و تجاری دو کشور و بازرگانان به این عرصه ورود کنند تا شاهد شکوفایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در این بخش باشیم. به عنوان مثال نمایشگاه بزرگ اختصاصی جمهوری اسلامی ایران که دو هفته قبل در مسقط در جریان برگزاری پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور برگزار شد با توجه به نوع قراردادهای منعقده میان دو طرف؛ نقطه درخشانی در جهت پیشبرد ارتقای سطح روابط اقتصادی و تجاری دو کشور تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: درباره راه‌های ارتقای روابط اقتصادی و سیاسی می‌توان به راهکارهایی چون افزایش سفرهای متقابل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علمی و...، برگزاری نمایشگاه‌های بازرگانی و فرهنگی مشترک و یا اختصاصی در کشورهای یکدیگر، برگزاری همایش‌های منطقه‌یی و بین‌المللی، توسعه برنامه مبادلات دو کشور و سرمایه‌گذاری مشترک به‌خصوص در بخش‌های زیربنایی و زیرساخت‌های لازم برای توسعه تجارت میان دو کشور، قرار دادن دو کشور به عنوان محور صادرات مجدد به کشورهای هم‌جوار، عملی شدن موافقت‌نامه عشق آباد که ایران و عمان را به کریدور ترانزیت کالا به کشورهای آسیای میانه وصل می‌کند و حضور فعال دو کشور در محافل بین‌المللی و منطقه‌یی و... اشاره کرد.

این دیپلمات کشورمان درباره نقش میانجیگری‌ عمان در مذاکرات هسته‌ای گفت: با عنایت به روابط ممتاز میان دو کشور و همکاری قوی آن‌ها، ما شاهد ورود سلطان قابوس به عرصه میانجیگری میان ایران و کشورهای غربی درباره مذاکرات هسته‌ای بودیم. بی‌شک رابطه رهبران دو کشور راهبردی و بسیار مستحکم بوده و در همین راستا سلطان قابوس بر آن است تا برای کشور قوی و دوست خود در منطقه رایزنی کند و مذاکرات مسقط نمونه‌ای از این تلاش‌های کشور دوست و برادر و همسایه در راستای میانجیگری و صلح و دوستی بوده که تاکنون نه تنها در این مورد بلکه در موارد مشابه دیگر، منتج به نتایج مثبت و ثمر بخشی بوده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا در دور جدید مذاکرات، عمان هم‌چنان به عنوان میانجیگر حضور دارد؟ تصریح کرد: سلطنت عمان به عنوان کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران، در راستای روابط ممتاز سیاسی خود با کشورمان، به تلاش‌های مداوم خود در عرصه‌های مختلف ادامه می‌دهد.
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

درصورت عدم توافق همچنان تمدید پابرجاست!

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت: «در صورت عدم توافق جامع تا زمان ضرب‌الاجل، احتمالا مذاکره‌کنندگان پیشنهاد تمدید مذاکرات برای چند روز یا هفته را مطرح می‌کنند و در صورت عدم توفیق در رسیدن به توافق نهایی با وجود تمدید، طرح جایگزین حفظ و یا تشدید تحریم‌های ایران است».

روزنامه لس آنجلس تایمز در گزارشی با برجسته کردن تاکید ایران بر لزوم تعهد آمریکا بر برداشتن فوری و یکجای همه تحریم‌ها در هر گونه توافق احتمالی نهایی هسته‌‍‌ای می‌نویسد: «این موضوع(لغو تحریم‌ها) اتفاق نمی‌افتد».

این روزنامه آمریکایی که به قلم «دویل مک مانوس» نوشته شده به نقل از یک مقام آمریکایی ناشناس آمده است:‌«بیش از پیش به نظر می‌رسد که ایرانی‌ها نمی‌توانند به نقطه بله(توافق با شرایط مدنظر آمریکایی‌ها در مذاکرات) برسند. جان کری وزیر خارجه آمریکا ماه گذشته گفت که امکان رسیدن به توافق وجود دارد او اکنون کم‌تر امیدوار است».

در این گزارش آمده است:‌«مذاکره‌کنندگان در حال کار برای رسیدن به توافقی مبنی بر ایجاد محدودیت در فناوری برنامه هسته‌ای ایران،‌اعمال بازرسیهای بین‌المللی فشرده و سنگین و در ازای آن برداشتن تدریجی تحریم‌ها(ی) ایران هستند».

در ادامه این یاداشت می‌خوانیم: «چنین توافقی بزرگترین دستاورد سیاست خارجی دولت اوباما خواهد بود اما اکنون برخی مقامات روی طرح جایگزین(PLAN B) در حال تمرکز هستند. اگر ۲۴ مارس(موعد رسیدن دو طرف به توافق سیاسی) برسد و یک توافق به طرز آزاردهنده‌ای نزدیک به نظر بیاید، احتمالا مذاکره‌کنندگان پیشنهاد تمدید مذاکرات برای چند روز یا هفته را مطرح می‌کنند».

در ادامه گزارش لس آنجلس تایمز در پاسخ به این سوال که «اما اگر ایران نتواند به مفاد مورد نظر و توافق آمریکا و ۵ شریک دیپلماتیکش برسد،‌ چه طور می‌شود؟» ادعا شده است: «در این لحظه، هدف ادامه ممانعت ایران از دست یابی به فناوری هسته‌ای برای تولید سلاح‌ است که این به معنای حفظ و حتی تشدید تحریم‌های بین‌المللی است».

این روزنامه پیشنهاد می‌دهد:‌«در اقدام اول،‌آمریکا و متحدانش برای اطمینان از این موضوع تلاش خواهند کرد که ایران مقصر شکست مذاکرات معرفی شود چرا که حفظ تحریم‌های بین‌المللی همانطور که دیوید کوهن معاون وزیر خزانه‌داری مطرح کرده به "کسانی که مقصر شکست مذاکرات از منظر شرکای ما شناخته می‌شوند"، ‌بستگی خواهد داشت».

لس آنجلس تایمز همچنین می‌نویسد: «اما یگ گزینه بیشتر محتمل می‌رسد و آن تمدید توافق موقت کنونی با ایران است که در آن در ازای محدودیت برنامه هسته‌ای ایران، کاهش نسبتا کم تحریم‌ها صورت می‌گیرد».

گزارش این روزنامه در حالی منتشر شده که بر اساس بیانیه پایانی دهمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱ تصمیم گرفته‌ شد که مفاد برنامه اقدام مشترک تا نهم تیر ماه سال ۱۳۹۴ تمدید شود و فرصت ۴ ماهه‌ای برای توافق سیاسی بین طرفین درنظر گرفته شده است.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

​دوستان ضمن تشکر بابت انجام اطلاع رسانی که انجام می دهیید.لازم می دونم عرض کنم، تحلیل های موجود در منابع و نشریات خارجی ، صرفا تحلیل های همون نشریات هستند.از روز اول هم عرض کردم نباید اسیر امواج اخبار مثبت و منفی موجود در رسانه ها شد.رسانه های داخلی و خارجی صرفا تحلیل های خودشون را دارند ولی در عمل و در جریان مذاکرات ممکنه اخبار دیگری در جریان باشه.بنابراین در این شرایط صبوری کردن و پرهیز از دامن زدن به اخلار مثبت و منفی بهترین استراتژی هستش
                      Honesty is the best policy

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                        کد خبر: ۱۸۷۸۶۸

تایمز اسرائیل نوشت: مقامات اسرائیلی می گویند که امریکا با فعال نگه داشتن 7000 سانتریفیوژ توسط ایران موافقت کرده است.

.
                        در تیر که گفتند به9000غرب راضی است اتظار و نیاز ایران192هزار است وقتی در تیر9هزار بوده الان شده 7هزار
                        هرکسی برای خودش امار میدهد در سایتها جالبه!!!
                        زمان احمدی نژاد هم3000بود...کلهم4هزار تا تغییر کرده یعنی؟
                        در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                        رجا نيوزو كلا بيخيال شيد
                        مشکلش چیه؟
                        خبرش دروغ بوده؟
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

نظر

• bagheri1
                          عضو جدید
                          • Jun 2013
                          • 7

رئیس جمهور آمریکا به پایبندی ایران به تعهداتش اعتراف کرد. اوباما در مصاحبه با فرید زکریا مجری مشهور سی.ان.ان اعتراف کرد ایران به مفاد توافق ژنو پایبند بوده است. اوباما در مصاحبه با فرید زکریا " مشروح آن فردا پخش خواهد شد"اعتراف کرد که بر طبق گزارشات اطلاعاتی و ادعای دستگاه های امنیتی رژیم غاصب قدس ، ایران به مفاد توافق ژنو "برنامه مشترک اقدام " پایبند بوده است. ایران و گروه 1+5 در سوم آذر 1392 ، به توافق موقت ژنو دست پیدا کردند. این توافق برنامه مشترک اقدام نام داشت. در سوم آذر 1393 و در پی عدم نیل به توافق جامع هسته ای ، مذاکرات برای بار دیگر تمدید شد. نخست وزیر اسرائیل و جمهوی خواهان ، منتقد مذاکرات هسته ای هستند و خواهان تشدید تحریم ها می باشند. علی رغم اینکه مقامات دولتی و دیپلماتهای ارشد آمریکایی خواهان همراهی کنگره و سنا با مذاکرات و عدم وضع تحریم های جدید ضد ایرانی شده اند ، اما کنگره و سنا که اکنون در اختیار جمهوری خواهان است به این سخنان توجهی ندارد و خواهان تشدید رژیم تحریم ها علیه ایران هستند.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

رئیس مجلس:
                            آقای اوباما در بیانات اخیر خود گفته است ما به ایران فشار می آوریم تا ایران نظر ما را در بحث هسته ای قبول کند لذا نمایندگان محترم توجه کنید عبارت ایشان چیست "فشار می آوریم تا ایران نظر آمریکا را در بحث هسته ای بپذیرد"؛ حالا مقصود آنها از مذاکره با ایران روشن تر شده است، آنها می گویند باید تسلیم خواست ما شوید در حالی که در کجای دنیا به این رفتار می گویند مذاکره.
                            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آقای اوباما به دلیل ضعف داخلی نمی تواند در مقابل انعطاف های معقول ایران تصمیم عاقلانه بگیرد، گفت: آقای اوباما باید به روشنی بداند ملت ایران تسلیم نخواهد شد.

به گزارش «انتخاب»، دکتر علی لاریجانی در نطق پیش از دستور در جلسه علنی امروز (یکشنبه 12بهمن) مجلس شورای اسلامی وفات حضرت فاطمه معصومه (ص) را تسلیت گفت و در ادامه افزود: دهه مبارک فجر را گرامی می‌داریم و بر روح پر فتوح امام بزرگوار (قدس سره) و شهدای انقلاب درود می فرستیم؛ ایشان سال 57 در چنین روزی با ورود به ایران، انقلاب ملت را وارد مرحله پیروزی نمودند و با رهبری شجاعانه و خردمندانه همه موانع خارجی و داخلی را از جلوی پای ملت برداشتند تا انقلاب اسلامی در 22 بهمن، بر طاغوت وابسته پیروز گردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اولین هدفی که امام در راهبری انقلاب با جدیت دنبال نمود، تاسیس و پایه‌گذاری مردم سالاری دینی در کشور بود که در تاریخ سیاسی جهان سابقه نداشت لذا غربی ها از طریق رسانه ها به تخریب این نظریه پرداختند و روشنفکران داخلی و گروهک ها نیز با ایجاد شبهات زیاد به ستیز با این سبک تفکر سیاسی، مجادلات زیادی راه انداختند اما امام فرمودند: «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کم، نه یک کلمه اضافه.

وی در خصوص جمهوری اسلامی توضیح داد: جمهوری اسلامی در نظریه سیاسی امام، مردم سالاری واقعی بود و به تعبیر شهید مطهری دموکراسی مورد نظر اسلام انسانیت رها شده است اما دموکراسی غربی، حیوانیت رها شده است.

دکتر لاریجانی بیان کرد: اسلامیت در مردم سالاری، انسانیت را بسط می دهد نه حیوانیت را. ملت ایران با حمایت شگرف از نظریه امام، نظام جمهوری اسلامی را تاسیس نمودند.

رییس قوه مقننه در ادامه افزود: گام دیگر پیشوای انقلاب برای هدایت مردم سیاست استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بود که در بعد سیاسی با شعار بلیغ نه شرقی نه غربی ظهور یافت که اتفاقا این نظریه نیز با غضب شرق و غرب و روشنفکران داخلی مواجه شد؛ مخصوصا آمریکایی ها که احساس می کردند این مسیر دست آنان را برای همیشه از ایران کوتاه می کند، آغازگر توطئه های جدید شدند.

وی ادامه داد: یکی از صاحبنظران آمریکایی که در آن زمان مسئولیت حساسی داشت، در کتاب خود می گوید ماجرای ایران بزرگترین شکست دولت کارتر بود در مقایسه با موقعیت آمریکا در صلح کمپ دیوید یا عادی کردن روابط با چین یا اتخاذ موضع قاطعانه تر در مقابل اتحاد جماهیر شوروی که همگی نقاط مهم بودند، سقوط شاه از نظر استراتژیک برای ایالات متحده آمریکا و از نظر سیاسی یک مصیبت به شمار می رفت. حفظ منافع آمریکا و حفظ منافع غرب در منطقه نفتی خلیج فارس بر ایران تمرکز داشت.

دکتر لاریجانی تصریح کرد: آمریکا و غرب تمام تلاش خود را کردند که شاه باقی بماند اما موفق نشدند؛ راهکار دوگانه ای را دنبال نمودند از طرفی با کمک جریان های ضد انقلاب مبارزه با ملت را شروع کردند و از طرف دیگر تلاش نمودند با دولت موقت ارتباط برقرار کنند که مذاکرات مشاور امنیتی کارتر با مسئولان وقت نمونه ای از این دست بود که با عصبانیت ملت مواجه گردیدند.

رییس قوه مققنه در ادامه گفت: از آن زمان آمریکایی ها دو خط عملیاتی فشار و ترور را دنبال کردند؛ با ساماندهی جریان های تروریستی در داخل بزرگان انقلاب را ترور کردند و در برخی مناطق آشفتگی به راه انداختند، هر چند قدرت انقلاب شگرد شیطانی آنها را خنثی نمود اما کارنامه غرب در این زمینه سیاه است زیرا این خط ترور تا امروز نیز ادامه دارد.

وی افزود:اخیرا روزنامه های آمریکایی اعلام کردند که دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی طراح و مجری ترور عماد مغنیه بوده اند؛ با این وضع آیا دولت آمریکا می تواند ادعای مبارزه با تروریسم داشته باشد در حالی که راسا اقدام به ترور قهرمانان امت مسلمان در منطقه می کند و اینگونه ترورها برای دولت آمریکا که مدعی مدیریت جهانی است، فضاحت آور نیست؟

دکتر لاریجانی بیان کرد: برای ما روشن بود که این دولت هرگز در شعارهای خود صادق نیست و دست های دولت آمریکا در حمایت از گروه های تروریستی آلوده است اما روشنگری اخیر که از زبان مسئولان سابق سیا انجام گرفته، عمق مبارزه دروغین آمریکا در مورد مبارزه با تروریسم را بیان نموده است؛ وقتی دولت آمریکا چنین اقدامات شنیعی را انجام داده است، باید قبول کند که ملل مسلمان اقدامات تروریست های دست ساز داعش را جنس دیگری از شگردهای آنان می دانند.

دکتر لاریجانی در ادامه با بیان اینکه نوع دیگر اقدامات آمریکا فشار بر ایران نظیر جنگ تحمیلی و تحریم های مختلف بود، گفت: امروز اسناد و مدارک کافی وجود دارد که جنگ صدام علیه ایران با تحریک و هدایت و کمک غرب صورت گرفت اما پایداری و استقامت ملت آنها را پشیمان کرد لذا به فشار از جنس دیگر روی آوردند.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: آقای اوباما در بیانات اخیر خود گفته است ما به ایران فشار می آوریم تا ایران نظر ما را در بحث هسته ای قبول کند لذا نمایندگان محترم توجه کنید عبارت ایشان چیست "فشار می آوریم تا ایران نظر آمریکا را در بحث هسته ای بپذیرد"؛ حالا مقصود آنها از مذاکره با ایران روشن تر شده است، آنها می گویند باید تسلیم خواست ما شوید در حالی که در کجای دنیا به این رفتار می گویند مذاکره.

وی ادامه داد: البته روشن است که آقای اوباما به دلیل ضعف و گرفتاری داخلی نمی تواند در مقابل انعطاف های معقول دولت و ملت ایران تصمیم عاقلانه بگیرد و می خواهد ایران یا تسلیم خواسته های نامربوط آنها شود یا مذاکرات با شکست مواجه شود، آقای اوباما باید به روشنی بداند ملت ایران تسلیم نخواهد شد.

دکتر لاریجانی افزود: ایشان با این نوع سیاست غلط در مذاکرات مسئول شکست مذاکرات است که تصور کرده می تواند هزینه ضعف خود را در حل مشکلات داخلی به طرف ایران منتقل کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: لازم می دانم شهادت جمعی از شیعیان در پاکستان و مردم مسلمان کرکوک، بغداد و سامرا که در چند روز اخیر به دست مزدوران تروریست به شهادت رسیدند به ملت، پارلمان و دولت کشورهای دوست و برادر پاکستان و عراق تسلیت بگویم، مجلس شورای اسلامی این جنایات را محکوم می کند.

وی در ادامه با اشاره به عملیات اخیر حزب الله لبنان در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی عنوان کرد: عملیات هوشمندانه و شجاعانه حزب الله قهرمان در شبعا که در پاسخ به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در سوریه بود غرورآفرین و حاوی پیام روشن بود لذا امیدوارم صهیونیست ها از درک این پیام عاجز نباشند و بفهمند خاورمیانه جولانگاه اتحاد تروریسم و صهیونیسم نیست و شیران مجاهد بساط پوشالی آنها را با قدرت جمع می کنند.

دکتر لاریجانی در ادامه با تشکر و سپاسگزاری از تلاش های اعضای کمیسیون تلفیق که این روزها به صورت مستمر به بررسی بودجه سال 94 اشتغال دارند، یادآور شد: مجددا متذکر می شوم تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در گرو کار آنها بوده که مورد طلب مقام معظم رهبری است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه رونق تولید کانون این امر است، خاطرنشان کرد: افزایش سرمایه بانک ها جهت ارائه تسهیلات بنگاه های تولیدی کشاورزی و صنعتی و ارائه روش های کارآفرینی تشویق شود و صادرات مورد توجه قرار گیرد از اهم این امور است و برای روان سازی اجرای طرح های عمرانی الزام دستگاه ها به واگذاری طرح های عمرانی به مردم ضروری است؛ امیدوارم نتیجه کار کمیسیون تلفیق پیام روشن مقاومت در اقتصاد را به خوبی برساند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

باراک اوباما:
                              در مذاکرات هسته ای، اتحاد آمریکا با چین که تشنه نفت ایران است، باید حفظ شود / شرکای ما و ایران تصویب تحریم های جدید علیه ایران را نقض توافق ژنو تفسیر خواهند کرد

استدلال من است که ما تحریم‌های بسیار کارآمدی علیه ایران تصویب کردیم که این تحریم‌ها توانست ایران را به میز مذاکرات بیاورد تا بتوانیم این موضوع را بررسی کنیم که آیا می‌توانیم موضوع هسته ای ایران را از طریق دیپلماتیک رفع کنیم.
                              رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با شبکه سی ان ان ضمن حمایت از رویکرد خود در قبال ایران و مخالفت با تحریم‌های جدید علیه ایران گفت: «استدلال من است که ما تحریم‌های بسیار کارآمدی علیه ایران تصویب کردیم که این تحریم‌ها توانست ایران را به میز مذاکرات بیاورد تا بتوانیم این موضوع را بررسی کنیم که آیا می‌توانیم موضوع هسته ای ایران را از طریق دیپلماتیک رفع کنیم.»

به گزارش پایگاه خبری «تیک»، اوباما سپس در ارتباط با پایبندی ایران به توافق موقت ژنو تحت عنوان برنامه اقدام مشترک ادامه داد: «با تمامی محاسبات صورت گرفته از جمله محاسبات سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل، ایران به مفاد توافق موقت ژنو (برنامه اقدام مشترک) پایبند بوده است. برنامه هسته‌ای خود را گسترش نداده‌اند. آنها ذخایر اورانیوم با درصد غنای پایین خود را به عقب بازگردانده‌اند. ما در این دوران از مذاکرات هسته‌ای هیچ‌چیزی را از دست نداده‌ایم. برنامه هسته‌ای ایران پیشرفت نکرده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص موضوع هسته ای ایران تأکید کرد: ما شانس ایجاد یک مکانیسمی را داریم که طبق آن بتوانیم تأیید کنیم که ایران تسلیحات هسته‌ای ندارد و ایران توانمندی این را دارد که در طی زمان مجدداً به عنوان یک بازیگر مسوول به جامعه ملل وارد شود. با اینحال نمی‌دانم که بتوانیم به چنین چیزی برسیم اما استدلال من برای کنگره آمریکا این است که در مقابل تصویب تحریم‌ها علیه ایران مقاومت کنند زیرا شرکای ما و حتی ایران می‌توانند این تحریم‌ها را نقض توافق موقت ژنو تفسیر کنند. از نظر ما، تضعیف دیپلماسی در این برهه مهم زمانی بدون آنکه دلیل خوبی داشته باشیم، یک اشتباه است.

اوباما سپس اینگونه راهکار ارائه داد: کاری که در حال حاضر ما باید انجام دهیم این است که باید این دور از مذاکرات را به اتمام برسانیم و به ایران فشار آوریم تا به خواسته جامعه بین‌الملل آری بگوید و مهم است که اتحاد بین گروه ۱+۵ حفظ شود و حتی اتحاد با روسیه علیرغم تنش‌هایی که با این کشور داریم، حفظ شود و همچنین اتحاد با چین که تشنه نفت ایران است، حفظ شود. ما هنوز می‌توانیم این اتحاد را حفظ کنیم و نشان دهیم که دیپلمات‌های ما تا چه اندازه موثر بوده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد: بگذارید اگر به توافق هسته‌ای با ایران نرسیدم، ایران به دلیل آنکه به یک توافق منطقی آری نگفته است، مقصر باشد. اگر لایحه تحریم‌های ایران تصویب شود من آن را وتو می‌کنم اما این را هم به نمایندگان کنگره و اسرائیل گفته‌ام که روز بعد از اینکه ایران از توافق عقب‌ بکشد، ساده‌ترین کار برای من در کنگره، تصویب تحریم‌های بیشتر علیه ایران خواهد بود. برای من تنها دو روز طول می‌کشد که لایحه تحریم‌های بیشتر علیه ایران را امضا کنم. ما توانایی تشدید تحریم‌ها علیه ایران را داریم اما چیزی که اهمیت دارد این است که نشان دهیم که تمامی راههای ممکن دیپلماتیک را اعمال کردیم.

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص نوع توافق نهایی با ایران اینگونه گفت: «مهم این است که یک توافق مناسب داشته باشیم و درباره آنکه چه توافقی داریم، استدلال های خود را ارائه کنیم. من قبلاً هم گفته‌ام که عدم توافق را به یک توافق بد ترجیح می‌دهم اما اگر بتوانم از طریق یک مکانیسم بی چون و چرا و قابل تأیید ثابت کنم که به توافقی با ایران رسیده‌ایم که طبق آن تهران نمی‌تواند قابلیت گریز هسته‌ای داشته باشد و اگر شماری از کارشناسان و دانشمندان به ما تضمین دهند که ایران در آستانه تبدیل شدن به یک قدرت تسلیحاتی قرار ندارد، باید یک بحث عمومی راه بیاندازیم و از تمامی اعضای کنگره بپرسیم که به چه دلیل باید چنین توافقی را رد کنیم و از گزینه نظامی که کارایی کمی در محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران دارد حمایت کنیم و آن را دنبال کنیم؟ این رویکرد نظامی انشعابات زیادی را در شرایط کنونی که با درگیری‌های زیادی در خاورمیانه مواجه هستیم به همراه خواهد داشت.»
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                در تیر که گفتند به9000غرب راضی است اتظار و نیاز ایران192هزار است وقتی در تیر9هزار بوده الان شده 7هزار
                                هرکسی برای خودش امار میدهد در سایتها جالبه!!!
                                زمان احمدی نژاد هم3000بود...کلهم4هزار تا تغییر کرده یعنی؟

مشکلش چیه؟
                                خبرش دروغ بوده؟
                                مشكلش اينه كه خيلي جهت دار مطلب ميزنه و وابسته به جناح تندرو هست.....برخي تيترهارم وارونه جلوه ميده
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

در حال کار...
                                X