آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • asir
    ستاره دار(4)
    • Jan 2013
    • 416

    #4771
    در اصل توسط عارف پست شده است View Post
    تمایل دوستان در این تاپیک به درج اخبار منفی (علیرغم مثبت بودن نتیجه مذاکرات) نشون از نقد بودن دوستان داره که این خوبه چون معمولا وقتی تعداد افراد حقیقی نقد افزایش پیدا می کنه باید منتظر رشد جهشی بازار باشیم.
    گل گفتین
    حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #4772
      مذاکرات تلفنی اوباما و پوتین درباره سوریه و ایران

      رؤسای جمهور آمریکا و روسیه در یک تماس تلفنی درباره جنگ داخلی سوریه و بحران اتمی ایران گفتوگو کردند. باراک اوباما و ولادیمیر پوتین قرار است در حاشیه دو اجلاس گروه ۸ و گروه ۲۰ در ماههای ژوئن و سپتامبر ملاقات کنند.


      باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا، در یک تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، از همکاری روسیه در رابطه با تلاشهای جامعه بینالملل برای حل مناقشه اتمی با ایران استقبال کرد. این تماس در شامگاه جمعه (اول مارس/۱۱ اسفند) صورت گرفت.

      کاخ سفید تاکنون از جزئیات گفتوگوی اوباما و پوتین در رابطه با مناقشه اتمی ایران اطلاعی نداده است، فقط گفته شده است که دو طرف بر همکاری دو کشور در این زمینه تأکید کردهاند.

      از سوی دیگر سران دو کشور در مورد خشونتهای جاری در سوریه به گفتوگو پرداختند. بحران سوریه هنوز موضوعی است که دو کشور بر سر آن به توافق نرسیدهاند.
      دو کشور در این مورد همنظرند که در بحران سوریه باید برای پایان دادن به خشونتها، یک گذار سیاسی صورت گیرد.

      روسیه بهعنوان یکی از اعضاء دائم شورای امنیت سازمان ملل که دارای حق وتو است، تاکنون طرح قطعنامههای سختگیرانهتر علیه برنامه اتمی ایران را تحریم کرده است.

      از سوی دیگر رهبری روسیه یکی از حامیان اصلی رژیم بشار اسد در سوریه به شمار میرود و در کنار چین مانع از تصویب قطعنامههایی در شورای امنیت علیه حکومت سوریه شده است.

      به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامات کاخ سفید، اوباما و پوتین توافق کردند که در حاشیه اجلاس سران کشورهای هشت کشور صنعتی که در ماه ژوئن در شمال ایرلند برگزار میشود، با یکدیگر ملاقات دو نفره داشته باشند.

      اوباما همچنین خبر سفر خود به سن پترزبورگ برای شرکت در اجلاس کشورهای صنعتی و در حال رشد موسوم به "گروه ۲۰" را به همتای روسی خود اعلام کرد. این اجلاس در ماه سپتامبر سال جاری (۲۰۱۳) برگزار میشود. در حاشیه این اجلاس نیز سران دو کشور ملاقات خواهند داشت.

      کاخ سفید اعلام کرد که سران دو کشور از "مشورتهای اساسی و سازنده"ای که چند روز پیش میان وزیران امور خارجه دو کشور، جان کری و سرگئی لاوروف، درباره گذار سیاسی و پایان خشونتها در سوریه صورت گرفت، استقبال کردند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #4773
        رييس کل بانک مرکزی : ايران در نقل و انتقال درآمدهای نفتیاش مشکل دارد

        محمود بهمنی، رييس کل بانک مرکزی ايران، روز جمعه تاييد کرد که اين کشور در نقل و انتقال درآمدهای نفتی خود به مشکل برخورد کرده است.

        به گزارش ايرنا – خبرگزاری دولتی ايران- محمود بهمنی گفت: در حال حاضر وجوه حاصل از درآمدهای نفتی در کشورهای مختلف پس از خريد به حساب آنها واريزمی شود.

        محمود بهمنی با اشاره به اين مشکل گفت ايران بايد به سمت تطبيق دادن الگوی تجارت خارجی خود با نحوه دريافت در آمدهای ارزیاش حرکت کند.

        بر اساس دور جديد تحريمهای آمريکا، کشورهای خريدار نفت از ايران، مجاز به انتقال در آمدهای نفتی ايران به خارج از کشور خريدار نيستند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • felfel
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 378

          #4774
          حاضر به برداشتن گامهای هموزن و همزمان هستیم/ ایران میخواهد حق هستهایاش به رسمیت شناخته شود

          خبرگزاری فارس: معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران حاضر است در مسیر همکاری با ۱+۵ گامهای هموزن و همزمان بردارد.
          خبرگزاری فارس: حاضر به برداشتن گامهای هموزن و همزمان هستیم/ ایران میخواهد حق هستهایاش به رسمیت شناخته شود

          Tweet

          به گزارش خبرگزاری فارس، علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در برنامه شبکه 2 سیما در تحلیل و بررسی نشست آلماتی که 8 و 9 اسفند ماه جاری برگزار شد گفت: در این روندی که از ابتدای سال جاری آغاز شد، ایران در مذاکرات آلماتی مانند گذشته بر اساس 3 اصل منطق، اقتدار و ابتکار حرکت کرد به گونه ای که طرف مقابل با اذعان به حقوق هسته ای ایران منطق ما را پذیرا شد.

          وی افزود: در مسکو پیشنهادی را در 5 محور به طرف مقابل ارائه کردیم. آنها پیشنهاد کردند که نشست کارشناسی در استانبول برگزار شود تا ابعاد فنی بررسی شود که تابستان امسال برگزار شد و ابهامات طرف مقابل رفع شد. سپس در نشست معاونین، جمهوری اسلامی ایران ابتکاراتی برای اجرایی شدن پیشنهادات ارائه کرد، درنشست سعید جلیلی و کاترین اشتون نیز در استانبول،ایران آمادگی خود را برای اجرایی شدن پیشنهادات در صورت آمادگی طرف مقابل اعلام کرد.

          باقری با اشاره به این که پاسخ طرف مقابل 8 ماه زمان برد تصریح کرد: یکی از دلایل این تاخیر شاید مدت زمانی بود که آنها برای بررسی ابعاد طرح ایران نیاز داشتند، اما برخی عملکردها و اظهار نظرها از طرف غرب پیام دیگری را برای ما داشت. ما شاهد تحریمهای نفتی و بانکی شدید تر از سوی آمریکا و کشورهای غربی بودیم ظاهرا آنها منتظر بودند که این فشارها باعث شود که در این مدت جمهوری اسلامی ایران از خواسته های خود کوتاه بیاید ،اما هوشمندی مردم و درایت مقام معظم رهبری درعمل چیز دیگری را با ثابت کرد به طوری که شاهد بودیم در پاسخ به طرح ایران در آلماتی به قول دبیر شورای عالی امنیت ملی، نشان از نزدیک شدن آنها به دیدگاههای ایران در مسکو بود و در عمل آنها وارد مسیری شدن که تا حدودی به دیدگاهها ایران نزدیک است.

          وی در خصوص طرح گروه 1+5 در آلماتی گفت: تفاوت دیگری که ما در آلماتی شاهد بودیم این بود که پیش از این طرحهای پیشنهادی آنها بسیار کلی بود، اما برای اولین با گروه 1+5 از کلیات صرف نظر کرد و وارد مصادیق شد به علاوه مغایر با حقوق هسته ای ایران نبود و خواسته های آنها نافی حقوق هسته ای ایران نبود.

          وی افزود: پیش از این آنها هر گاه در خصوص تحریم ها صحبت می شد این موضوع را ارجاع می دادند به قطعنامههای شورای امنیت و تعلیق آنها را نیز بر اساس همان چارچوب قطعنامه ها عنوان می کردند، اما در آلماتی آنها به این موضوع نیز پرداختند.

          معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: برای بررسی پیشنهادت آنها و ما به آنها قرار شد یک نشست کارشناسی در استانبول برگزار شود تا ابعاد مختلف طرح ها بررسی و تبیین شود و بر اساس آن سرفصل گفت و گوهای آلماتی در فروردین ماه مشخص شود.

          وی در خصوص شرایط همکاری ایران و گروه 1+5 در ادامه گفت و گو ها تصریح کرد: باید ابتدا یک سری اصول را 2 طرف بپذیرند. احترام متقابل، حسن نیت و اساس معاهده ان پی تی به عنوان مبنی برای هر گونه توافق در نظر گرفته شود.

          باقری با بیان اینکه هیچ چیزی بیش از حقوق خود نمی خواهد عنوان کرد: ایران این انتظار را دارد که کلیه حقوق هسته ایش را تثبت شده ببیند و در همین راستا هیچ پیش شرطی را در این مسیر نمی پذیرد.

          باقری افزود: ایران در عمل و گفتار مخالفت خود را با سلاح هسته ای اعلام کرده است و این انتظار را از طرف مقابل دارد که رسما اعلام کند که حق هسته ای ایران را به رسمیت می شناسد. همچنین در طول مسیر مذاکرات وهمکاری، 2 طرف باید بر اساس حرکت و اقدام متقابل گام بردارند. ایران حاضر است در این مسیر گام های هم وزن،هم جنس و هم زمان بردارد.

          معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به این سئوال که آیا در آلماتی در خصوص تعلیق غنی سازی مذاکره ای صور ت گرفت یا نه؟ گفت: حتی در مذاکرات بغداد نیز در خصوص تعلیق حرفی گفته نشد، در آلماتی هم مطرح نشد. ایران کشوری است که هسته ای شده و در چارچوب ان پی تی و زیر نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی فعالیت می کند. خط قرمز ایران این است که خللی به حقوق هسته ایش وارد شود.
          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

          نظر

          • felfel
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 378

            #4775
            نیویورکتایمز: ۱+۵ از خواسته تعطیلی «فردو» کوتاه آمد/ تصویب تحریمهای جدید مضر است

            خبرگزاری فارس: روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» با اشاره به دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ نوشته است: در این دور این گروه از خواسته تعطیلی تأسیسات غنیسازی «فردو» کوتاه آمده است.
            خبرگزاری فارس: نیویورکتایمز: ۱+۵ از خواسته تعطیلی «فردو» کوتاه آمد/ تصویب تحریمهای جدید مضر است

            Tweet

            به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که چند روز از پایان دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 میگذرد، تحلیل رسانههای غربی از این مذاکرات همچنان ادامه دارد. در همین راستا، روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» در سرمقاله خود آورده است که 1+5 در این دور از مذاکرات از خواسته خود برای تعطیلی تأسیسات هستهای فردو کوتاه آمده است.

            این روزنامه در بخشی از مطلب خود آورده است: از ژوئن گذشته و با آغاز مبارزات انتخاباتی ریاستجمهوری در آمریکا، مذاکرات با ایران متوقف شد. اما با پیروزی اوباما در انتخابات، به نظر میرسد که او در دوره دوم خود میل بیشتری دارد تا با انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین برای رسیدن به توافقی با ایران برای محدود کردن برنامه هستهای این کشور، همراه شود.

            نویسنده نیویورکتایمز میافزاید: در «آلماتی» قزاقستان قدرتهای بزرگ از خواسته خود از ایران برای تعطیلی سایت غنیسازی زیرزمینی فردو کوتاه آمدند و به جای آن بر تعلیق فعالیت غنیسازی ایران در آنجا و ایجاد شرایطی که از سر گیری غنیسازی در آن را دشوار کند، تأکید کردند. آنها همچنین گفتند که ایران میتواند به تولید و نگهداری بخش محدودی از محصولات خطرناکتر (اورانیوم با غنای 20درصد) برای استفاده در رآکتور تحقیقاتی با کاربری پزشکی، ادامه دهد.

            در ادامه این یادداشت آمده است: اگر تهران با این شرایط موافقت کند، قدرتهای بزرگ برخی تحریمها اعمالشده علیه ایران از جمله تحریم مبادله طلا و مواد پتروشیمی را تعلیق میکنند و همچنین اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل دیگر تحریم جدیدی علیه ایران وضع نمیکند. البته در این حالت تحریمهای مربوط به نفت و مبادلات مالی که منجر به کاهش درآمدهای نفتی و ارزش پولی شده، متوقف نخواهد شد.

            نیویورکتایمز همچنین به تلاش گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا برای تصویب تحریمهای جدید علیه ایران اشاره کرده و نوشته است: تنها چند ساعت پس از پایان مذاکرات، گروهی از اعضای هر دو حزب حاضر در کنگره طرحهایی برای تشدید تحریمهای آمریکا علیه ایران را اعلام کردند. با وجود آنکه تحریمها بخشی از راهبردهای اصلی آمریکا به شمار میآید، اما در این برهه اصرار بر چنین سیاستی، بیشتر از آنکه احتمال پیشرفت در مذاکرات با ایران را افزایش دهد، میتواند مضر باشد.

            این روزنامه در پایان نوشته است که با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاستجمهوری در ایران نوعی عدم اطمینان در دو طرف وجود دارد و به نظر نمیرسد تا پس از انتخابات تصویر روشنی از روند آتی سیاست ایران به دست آید.

            پیش از این «سعید جلیلی» دبیر شورای عالی امنیت ملی و سرپرست هیئت مذاکرهکننده ایران در نشست خبری «آلماتی» گفته بود که تعطیلی سایت هستهای «فردو» جزو خواستههای طرف مقابل نیست. طرفهای غربی نیز این دور از مذاکرات را «سودمند» ارزیابی کردهاند.

            این دور از مذاکرات با توافق بر سر ادامه مذاکرات پایان یافت. بر این اساس قرار است در پایان اسفند یک دور دیدار کارشناسی در استانبول ترکیه برگزار شود. پس از آن هم طرفین در روز 16 فروردین سال آینده در آلماتی قزاقستان دیدار رسمی خواهند داشت.
            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

            نظر

            • ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

              #4776
              وزير امور خارجه ايران: پيشنهاد اخير آمريکا براي مذاکره، با گذشته فرق مي کند

              وزير امور خارجه ايران گفته است که اعلام آمادگي اخير مقامات آمريکا براي مذاکره با ايران، "با گذشته فرق دارد" و اگر ثابت شود که آنها صادقانه عمل ميکنند، ايران مذاکره با آن کشور را بررسي خواهد کرد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #4777
                وزیر اطلاعات: تحریمها بسیار جدی و قابل توجه شده است

                حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات ایران میگوید که "دشمن برای اجرای تحریمها طراحی گسترده کرده است". او با اشاره به نقش سازمانهای اطلاعاتی در اجراکردن تحریمها، دورزدن آنها را مشکل میداند.

                حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران با "جدی و قابل توجه" خواندن تحریمها گفت که " دشمن برای اجرای آنها طراحی گستردهای پیریزی کرده است".

                مصلحی که روز شنبه (۱۲ اسفند/ ۲ مارس) در "همایش شورای دستگاههای نظارتی کشور" سخن میگفت با اشاره به تفاوت تحریمهای گذشته و تحریمهای جاری، تصریح کرد: «در گذشته مصوبهای در شورای امنیت به نتیجه میرسید و دولتها در مقابل ما قرار میگرفتند اما امروز سرویسهای اطلاعاتی غرب شروع به کار کردهاند و آنها تحریمها را به پیش میبرند.»

                وزیر اطلاعات سپس به با ذکر نمونهای به طور تلویحی تأیید کرد که دورزدن تحریمها دشوار شده است: «امروز وقتی یک فرد مرتبط با کشورمان برای حل کردن موضوع تحریمها به سراغ یک رئیس بانک خارجی میرود به محض بیرون آمدن از بانک، سرویسهای اطلاعاتی به سراغ رئیس بانک میروند و با دادن اطلاعات شخصی این فرد او را مجاب میکنند تا از همکاری با ایرانی ها خودداری کند.»

                مصلحی در همین سخنرانی به ورود وزارت اطلاعات به طرح ساماندهی مسئله ارز پرداخت و با اشاره به "سامانههای کنترلی وزارت اطلاعات برای پیشگیری از وقوع تخلفات ارزی"، گفت که پورتالی (اینترنتی) در همین رابطه ایجاد شده که ۱۵ اسفند راهاندازی میشود تا " بخش دیگری از تخلفات متوقف شود".

                اذعانی نه چندان تازه

                بحران ارزی در ایران و افزایش بیسابقه نرخ ارز هم تا حدود زیادی به اعمال تحریمهای شدید علیه ایران و کاهش چشمگیر درآمدهای ارزی ناشی از فروش نفت مرتبط تلقی میشود. راهکارهای تا کنونی چندان اثری در کاهش نرخ ارز نداشتهاند و ورود وزارت اطلاعات برای حل این معضل هم با توجه به تاکید کارشناسان بر تاثیر گسترده تحریمها و سوءمدیریتهای اقتصادی دولت معلوم نیست که با نتایج مثبتی همراه شود. این نیز هست که بسیاری از کارشناسان معتقدند که امنیتیکردن اقتصاد معمولا به نتایج معکوسی میانجامد.

                این اولین بار نیست که تفاوت فاحش تحریمهای جاری با تحریمهای گذشته و ناکارایی سیاستهای رسمی در مقابله با آن از زبان مقامی با نفوذ عنوان میشود. چندی پیش ، حجتالاسلام طائب، فرمانده قرارگاه عمار که نهادی برای مقابله با "جنگ نرم" توصیف میشود نیز گفت که دورزدن تحریمها زمانی امکانپذیر است که پولی در بساط باشد، ولی وقتی که صادرات نفت تحریم شده، یعنی دورزدن تحریمها هم تقریبا ناممکن است: «کشور ما همیشه در واردات تحریم بود، جنس به ما نمیفروختند اما هیچ گاه اینگونه نبود که ما تحریم صادراتی شویم و جنس ما را نخرند... ستون فقرات جنس صادراتی ما نفت است که برای اولین بار تحریم نفتی شدهایم. .. در ۳۴ سال گذشته ما همواره تحریم بودهایم اما همیشه هرچه خواستیم برایمان رسیده است ...اگر پول داشته باشی، همه چیز حل است اما مسئله اینجا است که در تحریم صادراتی پول نداریم و وقتی پول نداشته باشیم تحریمها قابل دور زدن نیست.»

                معضل ارز، معضل بودجه

                بیثباتی در صدور نفت و میزان درآمدهای ارزی و نوسانی که از این رهگذر در بهای ارز به وجود آمده دولت را وادار کرده که در بودجه سال ۱۳۹۲ نرخ ارز را نامشخص و شناور اعلام کند. به عبارت دیگر تحریمها عملا نوعی ابهام در توان ایران برای صدور نفت ایجاد کرده است.

                اخیرا اعلام شد که صدور نفت ایران نسبت به دوره قبل از تحریمها به یک سوم کاهش پیدا کرده و به حدود ۸۰۰ هزار بشکه رسیده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود تولید نفت ایران در ماههای ژانویه و فوریه ۲۰۱۳ را ۸ / ۲ میلیون بشکه در روز اعلام کرده که ۷ / ۱ میلیون بشکه آن در داخل مصرف میشود. این که در ماههای آتی نیز ایران همین مقدار نفت (۹۰۰ هزار بشکه) را هم بتواند صادر کند، پرسشی است که تدوینکنندگان بودجه سال ۱۳۹۲ هم نتوانستهاند به آن پاسخ دهند.

                ابهام در میزان صدور نفت و ادامه کمبود ارزی ناشی از آن بهای ارز را هم با نوسان روبرو میکند و بر اقتصاد کشور تاثیرات منفی بیشتری باقی میگذارد. یک اقتصاددان در روزنامه آرمان با اشاره به این که از یک طرف میزان صادرات و برداشت از منابع نفتی و از طرف دیگر قیمت ارز مشخص نیست، نوشته است: «در حالی که بودجه با دو مجهول اصلی و عمده مواجه است، چگونه میتوان آن را سند درآمدها و هزینهها دانست؟».

                تردید در درستی رسانهای شدن اختلاس

                وزیر اطلاعات ایران در سخنرانی خود علاوه بر مسئله تحریمها و مشکلات ارزی ناشی از آن به موضوع اختلاس سه هزار میلیارد تومانی هم پرداخت. او به طور تلویحی گفت که رسانهای شدن این موضوع به سود وجهه نظام در میان مردم نبوده است: « ما با چالشهایی نظیر نحوه اعلام و رسانهای کردن برخی سوء رفتارها مواجه هستیم برای مثال در رسانهای شدن پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی هیچ بررسی انجام نشد که مشخص شود آیا جامعه پذیرش این موضوع را دارد یا خیر.»
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #4778
                  امیدواری علی اکبر صالحی به حل مسئله هسته ای ایران


                  پرونده ایران نه مانند لیبی خواهد شد و نه مانند کره شمالی


                  علی اکبر صالحی در در گفت و گو با برنامه تلویزیونی شناسنامه در پاسخ به این سوال که آینده مذاکرات ایران و ۱+۵ چگونه خواهد بود گفت: پرونده ما نه مثل کره شمالی است و نه مثل لیبی. ما پرونده مان حل خواهد شد و قاطعانه می گویم این گونه می شود. ما به کارمان اطمینان داریم. رهبری فتوا دادند که فعالیت هسته ای ایران صلح آمیز است. ما ریگی به کفش نداریم و در این ۱۰ سال نیز مسئولان ما تزلزلی در مواضع شان نداشتند. اگر شک و شبهه ای بود یکجا بالاخره رد می گذاشتیم اما این گونه نشده است.


                  فقط مزاحمت ایجاد کرده اند


                  به گزارش مهر وزیر امور خارجه یادآور شد: غرب متوجه شده که با فشارهایی که وارد کرده دستاورد مورد نظرش را نداشته. در آن مقطع حجم مبادلات ایران با اتحادیه اروپا ۵۷ میلیارد یورو بود که اگر همان روند ادامه می یافت به ۹۰ میلیارد می رسید در حالی که بعد از تحریم ها به زیر ۱۷ میلیارد رسیده یعنی آنها دارند هزینه می دهند اما آیا به میزان هزینه ای که کردند برداشت داشته اند. بنده عرض می کنم اگر ۱۰۰ دلار هزینه کرده باشند ۱۰ دلار هم برداشت نکرده اند و فشارشان راه به جای نبرده هر چند برای ما مزاحمت ایجاد کردند اما مردم ما بیدار هستند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #4779
                    کشتیرانی مرکاتور هند: اجاره نفتکش به ایران متوقف شد

                    خطوط کشتیرانی مرکاتور هند اعلام کرد که به خاطر فشارهای سیاسی آمریکا اجاره نفتکش به ایران برای حمل نفت خام این کشور را متوقف کرده است.

                    کوشیک کوچرو، رئیس خطوط کشتیرانی مرکاتور به رویترز گفته است: درحال حاضر برنامهای برای حمل محموله های نفت خام ایران نداریم.

                    یک منبع کشتیرانی نیز تاکید کرده است که شرکت هندی مرکاتور برای حفظ تجارت خود در سراسر جهان و پرهیز از فشارهای آمریکا، مجبور شده ارائه خدمات به ایران را متوقف کند.

                    کشتی «اومواتی پرم» که در مالکیت مرکاتور قرار دارد، تنها نفتکشی است که خدمات بیمه محمولههای نفت خام ایران را پوشش داده و شرکت ملی نفتکش ایران این کشتی را ژانویه سال جاری به مدت دو ماه اجاره کرده بود.

                    طبق این گزارش ایران با استفاده از نفتکش اومواتی پرم دو محموله نفت خام به پالایشگاه ام.آر.پی.ال هند صادر کرده است.

                    شرکت ملی نفت ایران که نفتکشهای کوچک مانند اومواتی پرم در اختیار ندارد و برای انتقال نفت از نفتکشهای شرکت ملی نفتکش ایران استفاده میکند، از این پس مجبور خواهد شد برای ارسال محمولههای نفتی به پالایشگاه ام.آر.پی.ال هند از نفتکشهای بزرگ استفاده کند.

                    شرکت ملی نفت ایران در ماه فوریه به پالاشگاه هندی ام.آر.پی.ال اطلاع داده بود که قرارداد ایران با نفتکش اومواتی پرم پایان یافته است.


                    نانسی جی پاول، سفیر آمریکا در هند، نیز گفته است که کشتیرانی مرکاتور به ایران در دور زدن تحریمها برای فروش نفت کمک کرده است.

                    شرکت ملی نفتکش ایران ازسوی آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم شده است.

                    براساس تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا که از تیرماه سال جاری علیه صادرات نفت ایران اجرا شد، پوشش بیمه محموله های نفت خام ایران توسط بیمهگزاران ممنوع شده است. غرب هدف از این تحریم را تلاش برای محدود کردن دسترسی ایران به درآمدهای نفتی و مهار برنامه هستهای ایران اعلام کرد.

                    آمریکا و اتحادیه اروپا احتمال دادهاند که ایران قصد دارد سلاح هستهای بسازد اما ایران اهداف برنامه هسته ای اش را صلح آمیز اعلام کرده است.

                    چهار مشتری عمده نفت خام ایران شامل هند، چین، ژاپن و کره جنوبی واردات نفت خام از ایران را در چندماه گذشته کاهش دادند تا از تحریمهای آمریکا معاف شوند یعنی همچنان به سیستم مالی آمریکا دسترسی داشته باشند.

                    واردات نفت خام هند از ایران نیز در ۱۰ ماه نخست قرارداد سالیانه این کشور ۲۲ درصد کاهش یافته و به حدود ۲۸۶ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز رسیده است.

                    هند چهارمین واردکننده نفت خام جهان است و برای تامین نیازهای داخلی ظرفیت پالایش نفت خود را گسترش داده و حدود ۸۰ درصد از نیازهای نفتی خود را وارد می کند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #4780
                      رویترز: همکاری بزرگترین شرکت بازرگانی جهان با شرکت مرتبط با برنامه هسته ای ایران


                      منابع اطلاعاتی و دیپلماتیک به خبرگزاری رویترز گفته اند، شرکت «گلنکور» هزاران تن اکسید آلومینیوم را به شرکت ایرانی «ایرالکو» فروخته است.


                      خبرگزاری رویترز روز جمعه یازدهم اسفندماه گزارش داده است: افشای روابط تجاری بین شرکت گلنکور، بزرگترین شرکت تجارت کالای جهان، و شرکت آلومینوم ایران، ایرالکو، دشواری های پیش روی کشورهای غربی برای محدودکردن روابط تجاری ایران با دیگر کشورها را نشان می دهد.


                      این گزارش می افزاید، به رغم تحریم های شدید غرب علیه سیستم بانکی ایران،به گفته دیپلمات های سازمان ملل متحد، ایران راه های جدیدی برای تداوم معاملات تجاری با شرکای خود پیدا می کند.


                      خبرگزاری رویترز نوشته است که ابتدا دراوایل نوامبر سال ۲۰۱۲ از طریق منابع دیپلماتیک غربی از مبادلات شرکت گلنکور و ایرالکو و همچنین قرارداد تامین آلومینیوم شرکت ایرالکو با شرکت تکنولوژی سانتریفوژ ایران (تسا) مطلع شد. این در حدود شش هفته پیش ازتحریم های اتحادیه اروپا علیه ایرالکو به دلیل تامین آلومینیوم مورد نیاز «تسا»بود. شرکت تکنولوژی سانتریفوژ ایران (تسا) یکی از شرکت های وابسته یه سازمان انرژی اتمی ایران است.


                      رویترز نوشته است که یک نسخه از گزارش یک سازمان اطلاعاتی غربی در خصوص روابط «گلنکور» و ایرالکو را رویت کرده است . در این گزارش آمده است که دفتر شرکت گلنکور در سوئیس هزاران تن اکسید آلومینیوم در مقابل دریافت مقادیر کمتری فلز آلومینیوم با ایران مبادله کرده است.


                      به گزارش رویترز، دیپلمات ها در سازمان ملل متحد صحت این گزارش را تایید کرده اند.


                      با این حال رویترز تصریح کرده است: مشخص نیست که چه میزان از آلومینیوم تولید شده از مواد اولیه اکسید آلومینیوم که ایرالکو از گلنکور دریافت کرد در نهایت به دست شرکت تکنولوژی سانتریفوژ ایران (تسا) رسیده است.


                      شرکت تکنولوژی سانتریفوژ ایران (تسا) از سال ۲۰۰۶ از سوی سازمان ملل متحد مورد تحریم قرار گرفته است.


                      به گزارش رویترز، گلنکور در جوابیه ای خطاب به این خبرگزاری گفته است: این شرکت نخستین بار در ماه دسامبر از ارتباط شرکت ایرالکو با شرکت تکنولوژی سانتریفوژ ایران (تسا) مطلع شده و بیدرنگ همکاری با ایرالکو را متوقف کرده است.


                      در ادامه جوابیه گلنکور آمده است که آخرین مبادله این شرکت با ایرالکو اکتبر ۲۰۱۲ بوده است.


                      شرکت گلنکور با اذعان به این که با ایرالکو درماه اوت سال ۲۰۱۱ قرارداد انعقاد کرده، گفته است که این قرارداد قانونی بوده و تلاش برای دور زدن تحریم های ایران را رد کرده است.


                      سازمان ملل متحد تاکنون طی چهار قطعنامه تحریمی از ایران خواسته تا فعالیت های مربوط به غنی سازی اورانیوم را متوقف کند. ایران با سرپیچی از این قطعنامه ها، برنامه غنی سازی اورانیوم را توسعه داده است.


                      در همین زمینه، اتحادیه اروپا و آمریکا تحریم های یکجانبه ای را علیه ایران وضع کرده اند.
                      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/03/03, 00:35.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #4781
                        صالحی: از امروز شاهد رفع شدن تحریم ها خواهیم بود!



                        تا یکسال پیش آنها می گفتند تحریم ها بر علیه ایران فلج کننده است اما آنگونه که برنامه ریزی کرده بودند نشد و دشمنان به نتیجه دلخواه نرسیدند.


                        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر امور خارجه با اعلام اینکه اجازه تشدید تحریم ها را نمی دهیم گفت: مشکل ما در تحریم دستیابی به ارز خارجی بوده است در حالی که ما فقط 100 میلیارد دلار فروش نفت داریم.

                        دکتر علی اکبر صالحی روز شنبه در حاشیه همایش فرماندهان مرزبانی در پاسخ به سوال مهر در مورد برنامه های ایران برای مقابله باتحریم ها اظهار داشت: ما نمی گذاریم تحریم ها تشدید شود و از امروز شاهد رفع شدن تحریم ها خواهیم بود. در این 34 سال به خوبی توانستیم با ابتکارات تمامی فشارهای وارد شده دشمن را دور بزنیم و از سلبیت آن بکاهیم و مکر دشمن را به خودش برگردانیم.

                        وی ادامه داد: توانستیم دشمن را خسته کنیم به صورتی که اگر دشمن 100 دلار در تحریم ها هزینه کرد دلاری در این باره برداشت نکرده است ضمن اینکه توانستیم آثار تحریم را کاهش دهیم به گونه ای که تا یکسال پیش آنها می گفتند تحریم ها بر علیه ایران فلج کننده است اما آنگونه که برنامه ریزی کرده بودند نشد و دشمنان به نتیجه دلخواه نرسیدند.

                        وزیر امور خارجه افزود: اقتصاد ایران، اقتصادی درونزا است که مبتنی بر صادرات نیست حجم سالانه اقتصاد ما یک تریلیون دلار است که بر اساس قدرت خرید است. مشکل ما در تحریم دستیابی به ارز خارجی بوده است در حالی که ما فقط 100 میلیارد دلار فروش نفت داریم.

                        وی با اشاره به اینکه اسنادی در شورای عالی امنیت ملی در حال تنظیم است تا وضعیت معیشت مرزنشینان بهتر شود تاکید کرد: تعداد بازارچه های مرزی که در سالهای اخیر ایجاد شده است با گذشته قابل مقایسه نیست و به زودی تسهیلاتی برای ارتقای زندگی مرزنشینان به تصویب خواهد رسید.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

                          #4782
                          هینونن: ایران احتمالا در کویر مشغول ساختن بمب اتمی است


                          اولی هینونن، معاون پیشین دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، اتهامهای سنگینی را علیه ایران مطرح کرد. او در مصاحبه با "والاستریت ژورنال" گفت ایران احتمالا در کویر در حال ساختن بمب اتمی است.

                          به گزارش روزنامه آلمانی "دیولت" اولی هینونن که یکی از بهترین کارشناسان امور اتمی ایران است در مصاحبهای با روزنامه آمریکایی "والاستریت ژورنال" گفته است که ایران احتمالا در کویر یک کارخانه مخفی پلوتونیوم به راه انداخته و در حال ساختن بمب اتمی است.

                          هینونن اعلام کرده اطلاعات در این باره را از همان منبعی دریافت کرده که در سال ۲۰۰۳ نیز اطلاعاتی در باره مرکز غنیسازی اورانیوم سایت فردو در اختیارش قرار داده بود. شش سال پس از این افشاگری توسط هینونن بود که وجود مرکز غنیسازی سایت فردو توسط سازمانهای اطلاعاتی تایید شد.
                          این کارشناس فنلاندی حاضر نشد هویت یا ملیت کسی را فاش کند که این اطلاعات را در اختیارش قرار داده است.

                          هینونن همچنین اعلام کرد که در چند ماه اخیر نشانههایی مبنی بر افزایش شدید فعالیتهای ایران در تاسیسات پلوتونیوم در اراک به دست آمده است. تاسیسات پلوتونیوم در اراک ۱۸ ماه است که از طرف بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی کنترل نشده است. ایران اجازه بازدید از این نیروگاه را طی این مدت به مقامات آژانس بینالمللی انرژی اتمی نداده است.

                          کمک البرادعی به اتمی شدن ایران


                          هینونن در این مصاحبه آژانس بینالمللی انرژی اتمی و مدیر کل پیشین آن محمد البرادعی را متهم کرده که خطر اتمی شدن ایران را دستکم گرفتند. او در مصاحبه با روزنامه آمریکایی "والاستریت ژورنال" گفته در زمان ریاست البرادعی بر آژانس هرگاه اتهامات به ایران افزایش مییافتند وی همواره میکوشید خطر اتمی شدن ایران را کوچکنمایی کند.

                          او گفته البرادعی حتی در سال ۲۰۰۸ اعلام کرد توضیحات ایران در باره برنامههای اتمیاش همخوانی دارند با آنچه کارشناسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به دست آوردهاند.

                          هینونن البرادعی را متهم کرده که همواره در خط رژیمهای مشکلآفرین گام برمیداشته و در تایید این نظر خود گفته البرادعی هنگامی که اسرائیل یک راکتور اتمی سوریه را در صحرا بمباران کرد، اعلام کرد بعید به نظر میرسد که ساختمان بمباران شده به یک مرکز اتمی سوریه تعلق داشته باشد. اما امروز مشخص شده است که مکان بمباران، همان تاسیسات اتمی در حال ساختمان بوده است.

                          سادهلوحی دیپلماسی

                          هینونن دلیل اصلیای که سبب شده ایران در آستانه دستیابی به بمب اتمی باشد را به ساده لوحی دیپلماسی مرتبط ساخته و گفته ایرانیها در مذاکرات همواره یک روزنه امید نشان میدهند و دیپلماتها را به این ترتیب امیدوار میکنند.

                          هینونن در مصاحبه خود همچنین گفته که اگر ایران به بمب اتمی دست یابد مسابقهای برای به دست آوردن بمب اتمی در منطقه به جریان خواهد افتاد و در این مسابقه عربستان و مصر با شدت بیشتری حرکت خواهند کرد.

                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #4783
                            رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پاسخ به فارس:صحبت از مذاکره ایران و آمریکا بیمعنی است/ برخی دیپلماتها درکی از دیپلماسی انقلابی ندارند
                            خبرگزاری فارس: رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه صحبت از مذاکره میان ایران و آمریکا بیمعنی است، گفت: تا زمانی که آمریکا دست از حمایت از رژیم صهیونیستی برندارد و از خلیج فارس خارج نشود رابطه با آمریکا برقرار نخواهد شد.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #4784
                              مذاکرات تنها وقت بیشتری به تهران داد!

                              گروه بينالملل: نخستوزیر اسرائیل، امروز با اشاره به مذاکرات اخیر ایران و گروه ١+٥ در آلماآتی، گفت که تنها نتیجۀ این مذاکرات همانند مذاکرات قبلی، دادن وقت بیشتر به جمهوری اسلامی برای غنی سازی اورانیوم به منظور دستیابی به توانایی تولید سلاح اتمی است.

                              نتانياهو از جامعۀ جهانی خواست که مجازاتهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران را تشدید و همزمان خطاب به مقامات تهران اعلام کند که در صورت ادامۀ فعالیتهای اتمیشان با تحریم و مجازات نظامی نیز روبرو خواهند شد! قرار است در ماه جاری مارس، باراک اوباما، عازم اسرائیل شود و موضوعات برنامۀ اتمی ایران و بحران سوریه را در ملاقات با بنیامین نتانیاهو مورد بحث و بررسی قرار دهد. در گزارشی جداگانه رویترز، به نقل از جراید امروز ایران نوشت که این کشور سرگرم نصب ٣ هزار سانتریفیوژ جدید در تأسیسات غنی سازی اورانیوم خود است. ایران پیش از این گفته بود که قصد دارد سانتریفیوژهای نسل جدید را در تأسیسات اتمی نطنز نصب کنند.
                              در پی مذاکرات قزاقستان میان ایران و گروه ١+٥، "وندی شرمن"، معاون وزیر امور خارجۀ آمریکا در امور سیاسی، به اسرائیل سفر کرد تا گزارشی در مورد محتوا و نتیجۀ مذاکرات گروه ١+٥ و ایران در قزاقستان به مقامات دولت اسرائیل ارایه کند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #4785
                                رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: نسل جدید سانتریفیوژها جایگزین نسل اولیه آن ها می شود

                                رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، فریدون عباسی، می گوید بزودی نسل جدید سانتریفیوژ ها جایگزین نسل اولیه آن ها می شود.

                                به گزارش خبرگزاری فارس، فریدون عباسی، با خبردادن از تولید سه هزار دستگاه از نسل جدید سانتریفیوژها گفت : «خط تولید نهایی این سانتریفیوژ ها به اتمام رسیده و بزودی نسل های اولیه سانتریفیوژها کنار گذاشته می شود».

                                عباسی همچنین گفت: تصمیم گرفته شده است که اصفهان قطب تولید تمام مواد هسته ای شود. وی گفت: چون میزان مواد هسته ای موجود در سایت اصفهان بسیار کم است حتی در حمله هوایی هیچگونه آلودگی ایجاد نخواهد شد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X