آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

پرسش و پاسخ خانم سخنگو با خبرنگاران در نوع خود جالب است. بویژه بخش اخر:

کد خبر: ۳۸۳۰۶۸
    تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - 19 February 2015

صفحه نخست » سیاست خارجی

سخنگوی وزارت خارجه امریکا درباره جدید بودن این رویکرد واشنگتن و یا اتخاذ آن از همان ابتدای مذاکرات هسته ای گفت: از ابتدا گام هایی برای اطمینان از محرمانه ماندن مذاکرات برداشته بودیم.
    'جن ساکی' سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بحبوحه انتشار اخباری در رسانه های غربی مبنی بر خودداری واشنگتن از ارائه اطلاعات کامل مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 به صهیونیست ها، گفت: خواستار محرمانه ماندن جزئیات مذاکرات هستیم و برای علنی نشدن جزییات و احترام به مذاکره کنندگان، ترتیباتی را اتخاذ کرده ایم.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه امریکا، ساکی در نشستی خبری در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا اطلاعات مشخصی را از اسراییل مخفی می کند زیرا باور دارد تل آویو به امید برهم زدن توافق بخشی از اطلاعات را منتشر می کند؟، گفت که تبادل اطلاعات و رایزنی ها با مقامات تل آویو ادامه دارد، اما از مدت ها قبل نمی خواستیم موضوعات مرتبط با مذاکرات علنی شود و اقداماتی را برای اطمینان از محرمانه ماندن جزئیات مذاکرات ترتیب دادیم؛ این هدف ما از ابتدا بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسش مکرری درباره خودداری آمریکا از ارائه جزییات محرمانه و طبقه بندی شده به تل آویو، گفت: صراحتا می گویم جزئیاتی وجود دارد که ما از بابت انتشار عمومی آنها نگران هستیم، برای ادامه مذاکرات و احترام به مذاکره کنندگان و برای علنی نشدن این جزئیات، اقداماتی را ترتیب دادیم.

وی در عین حال توضیح داد: تصور می کنم هنوز اطلاعات زیادی مبادله می شود. به طور خاص اقداماتی هست که ما انجام می دهیم از جمله رایزنی و تبادل اطلاعات با شرکایمان از جمله اسرائیلی ها.

خبرنگار پرسید: می دانم اطلاعات زیادی را در اختیار آنها قرار می دهید اما گفتید همه اطلاعات را به انها نمی دهید، درست است؟ ساکی پاسخ داد: بله.

سخنگوی وزارت خارجه امریکا درباره جدید بودن این رویکرد واشنگتن و یا اتخاذ آن از همان ابتدای مذاکرات هسته ای گفت: از ابتدا گام هایی برای اطمینان از محرمانه ماندن مذاکرات برداشته بودیم.

این سخنگوی آمریکایی در واکنش به اصرار خبرنگار مبنی بر اعلام زمان دقیق آغاز پنهان نگه داشتن بخشی از اطلاعات پاسخ داد: تاریخ دقیق را نمی خواهم بیان کنم. یقینا با گذشت زمان اطلاعات و جزئیات بیشتری شامل این (سیاست) شده اند اما این روند تازه ای نیست.

ساکی همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما اسراییلی ها را مطمئن می کنیم که منافع امنیتی آنها و امنیت اسرائیل اولویت آمریکاست و برای اطمینان از آن هر اقدام لازم را انجام می دهیم؛ از جمله تلاش برای رسیدن به توافقی که مانع از دست یافتن ایران به سلاح هسته ای شود.

ساکی در پاسخ به این سوال که مقامات کاخ سفید گفته اند دولت آمریکا با بعضی از مقامات 'اسراییل' که اطلاعات را ناقص منتشر می کردند، مشکل دارد، گفت: این جمله درست است. به نظر من بهتر است بگوییم هر جمله ای که از دولت اسراییل می شنوید انعکاس درستی از جزئیات مذاکرات نیست، هر چند مساله به انتشار گزینشی اطلاعات برمی گردد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با پیشرفت مذاکرات میزان اطلاعاتی که از اسراییلی ها مخفی می ماند، بیشتر خواهد شد، گفت: یقینا وقتی جزئیات افزایش می یابد، میزان اطلاعات حساس نیز بیشتر می شود.

ساکی در پاسخ به پرسشی درباره رایزنی میان وزیر خارجه آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباب انتشار گزینشی اطلاعات توسط تل اویو، گفت: به نظر من آنها مرتب در مورد موضوع ایران گفت و گو می کنند اما من قصد ندارم وارد جزئیات مذاکرات آنها شوم.

در ادامه خبرنگار در مورد نشست سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) پرسید و اینکه نام 'جان کری' در میان سخنرانان نشست لابی صهیوییستی در امریکا نیست که ساکی پاسخ داد: کری در گذشته در نشست های سالانه آیپک سخنرانی کرده است، به نظرم نماینده ای از وزارت خارجه در این نشست حاضر خواهد بود، اما اکنون زمان اعلام جزئیات نیست، در آینده در این مورد اطلاع رسانی می کنیم.

خبرنگار ادامه داد: اگر وزیر امور خارجه در نشست حاضر نشود آیا به دلیل نارضایتی از دعوت نتانیاهو به آمریکا و سخنرانی در کنگره بوده است؟

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پاسخ داد: ما به روشنی گفته ایم که برنامه ای برای دیدار نداریم. به نظرم دلیل آن این است که جان کری در خارج از شهر خواهد بود که عجیب نیست زیرا همه برنامه های سفر او را دارند.

خبرنگار پرسید: یعنی وزیر در تمام روزهای نشست آیپک خارج از شهر است؟ ساکی پاسخ داد: قرار است سفری اواخر ماه فوریه و اوایل ماه مارس (نیمه اول اسفند) داشته باشد، هنوز جزئیات آن کامل نیست.

خبرنگار گفت: باعث خنده است زیرا معاون رییس جمهوری نیز برنامه سفر نامشخصی را اعلام کرده است که به همین دلیل نمی تواند در زمان سخنرانی نتانیاهو در کنگره حاضر شود. آیا همه در حال فرار هستند؟

خبرنگار همچنان با چند سوال حاضر نشدن مقامات دولت آمریکا در نشست آیپک و سخنرانی نتانیاهو در کنگره اعتراض کرد که ساکی از وی خواست برنامه های سفر وزیر امور خارجه و معاون رییس جمهوری را از روی پایگاه های اطلاع رسانی شان دنبال کند.

منبع: ایرنا
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که وزیر این خارجه این کشور پیش از دیدار با همتای ایرانی خود به دیدار وزیر خارجه انگلیس می‌رود.
      کد خبر: ۴۷۶۸۰۳
      تاریخ انتشار:
      ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۳
      -
      19 February 2015
      سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که وزیر این خارجه این کشور پیش از دیدار با همتای ایرانی خود به دیدار وزیر خارجه انگلیس می‌رود.

به گزارش تسنیم، ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که جان کری، وزیر خارجه این کشور روز شنبه با سفر به لندن، با فیلیپ‌ هاموند همتای انگلیسی خود دیدار خواهد داشت و پس از آن با عزیمت به ژنو و در چارچوب مذاکرات هسته‌ای، به دیدار محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان خواهد رفت.

پیشتر، سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران اعلام کرد که مذاکرات هسته‌ای ایران از فردا با نشست معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا در ژنو و متعاقب آن گفت‌وگوی وزیران خارجه دو کشور از سر گرفته می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه روز پنج‌شنبه گفت فردا ــ جمعه ــ به‌همراه مجید تخت‌روانچی در ژنو با هیئت آمریکایی که هدایت آن را وندی شرمن به‌عهده خواهد داشت، مذاکره خواهند کرد.

عراقچی خاطرنشان کرد که مذاکرات معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا در روز شنبه هم ادامه خواهد یافت.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران افزود: سپس در روزهای یکشنبه و دوشنبه محمدجواد ظریف و جان کری به مذاکره کنندگان ملحق خواهند شد و این گفت‌وگوها در سطح هیئت‌های کامل دو کشور ادامه می‌یابد. وی گفت: احتمال دارد پس ا ز روز چهارم مذاکره در سطح 1+5 هم انجام شود.

همچنین وزارت خارجه ایران نیز اعلام کرده است که یکشنبه نشست با کل ١+٥ در سطح معاونین هم دوجانبه و هم جمعی خواهد بود.

از سوی دیگر وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد وندی شرمن، مذاکره کننده آمریکا، پنج‌شنبه ــ امروز ــ سرپرستی هیئتی آمریکایی را در سفر به ژنو برای انجام مذاکرات با مقامات ایرانی درخصوص برنامه هسته‌ای تهران به‌عهده خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است: رایزنی‌های دوجانبه در چارچوب مذاکرات هسته‌ای گروه 1+5 با ریاست «کاترین اشتون» مشاور ویژه اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد.
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

در مجلس آمريکا؛
        بيش از ۱۰ نماينده دموکرات مجلس نمايندگان آمريکا در نامه‌اي به رئيس اين نهاد، تعويق سخنراني نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در صحن کنگره را خواستار شدند.
        کد خبر: ۴۷۶۷۸۶
        تاریخ انتشار:
        ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۲
        -
        19 February 2015
        بيش از ۱۰ نماينده دموکرات مجلس نمايندگان آمريکا در نامه‌اي به رئيس اين نهاد، تعويق سخنراني نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در صحن کنگره را خواستار شدند.

به گزارش فارس، بيش از 10 نماينده ليبرال دموکرات مجلس نمايندگان آمريکا با ارسال نامه‌اي به «جان بينر» رئيس اين نهاد قانون‌گذار، تعويق سخنراني نتانياهو در صحن کنگره را خواستار شدند.

چندي پيش، «بينر» بدون هماهنگي با دولت آمريکا، از نتانياهو براي سخنراني در خصوص پرونده هسته‌اي ايران دعوت کرد؛ دولت اما از اين کار ابراز ناخشنودي کرد و اوباما و جان کري گفتند که در اين سفر، با نتانياهو ديدار نخواهند داشت.

بر اساس گزارش «آسوشيتدپرس»، حال جمعي از نمايندگان دموکرات هم خواستار تعويق اين سخنراني شده است.

دموکرات که خواستار اين تعويق هستند، گفته‌اند که «جان بينر» از حضور يک مقام ارشد سياسي خارجي به عنوان يک ابراز سياسي استفاده مي‌کند.

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/476786/...AF%D9%86%D8%AF © www.tabnak.ir
        آخرین ویرایش توسط لولی بربط زن؛ 2015/02/20, 00:17.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در همین زمینه «یووال اشتاینتز» وزیر امور راهبردی اسرائیل چندی قبل در مونیخ آلمان طی سخنانی که به طور تلویحی حکایت از آماده شدن تل‌آویو در پذیرش توافقنامه ایران با گروه ۱+۵ داشت،گفت:«در موارد مهم اختلاف موجود طرفین در مذاکرات هسته‌ای کمتر شده و من پیشرفت در ۲ یا ۳ بخش از موارد اصلی را پیش بینی‌ می‌کنم.»

فایننشال تایمز در ادامه با بیان این که اسرائیل در ظاهر حصول توافق هسته‌ای را پذیرفته است، نوشت:اشتاینتز در سخنان خود نقش اوباما رییس جمهور آمریکا را در مذاکرات هسته‌ای ستود.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

اصلا نمیشه تحلیل کرد.........ظهارات جديد نخست وزير رژيم اسرائيل درباره مذاكرات هسته اي ايران، موضوعي است که در خبرگزاري «آسوشيتدپرس» بازتاب يافته است. به نوشته اين خبرگزاري، پس از آنكه مقامات آمريكايي اعلام کردند برخي اطلاعات محرمانه را از دسترس اسرائيلي ها دور نگه مي دارند، بنيامين نتانياهو مدعي شده از جزئيات توافق با ايران در موضوع هسته اي آگاه است و پرسيده «چه چيزي براي مخفي کردن وجود دارد؟». وي گفته: «من فكر مي کنم اين يک توافق بد است که براي دولت اسرائيل خطرناک است. البته نه فقط براي دولت اسرائيل. اگر کسي طور ديگري فكر مي کند، چه نيازي به مخفي کاري وجود دارد؟».

پاسخ دولت آمريكا به ادعاي جديد نتانياهو درباره ايران

اين اظهارات نتانياهو با واكنش دولت آمريكا مواجه شده است. به نوشته سايت خبري «آروتز شوا»، جن پساكي، سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در پاسخ به سوالي درباره اظهارات نتانياهو گفته چنين امري صحت ندارد، زيرا هنوز اصولاً توافقي ميان ايران و 1+5 حاصل نشده است. وي درباره ادعاي نتانياهو گفته: «در اين صورت او بايد بيش از مذاكره کنندگان بداند؛ زيرا هنوز توافقي وجود ندارد... يقيقناً در صورتي که توافقي حاصل شود، ما آن را توضيح خواهيم داد و نشان مي دهيم که چرا و چگونه اين توافق ايران را از دستيابي به سلاح هسته اي بازمي دارد. اگر اين اتفاق بيفتد و به توافق برسيم، سخت است کسي را پيدا کنيم که معتقد باشد اين توافق به نفع جامعه بين المللي نيست».
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

دوستي در سايت همسايه به نكته خوبي اشاره كرد كه منم اينجا اونو بگم بد نيست

الان در مذاكرات 2 بحث مطرحه...يكي مدت زمان توافق و يكي جدول زمانبندي لغو تحريمها....امريكا ميگفت مدت زمان توافق بايد 20 سال باشه كه الان كوتاه اومده ميگه 10 سال....اين مدت زمان توافق رو خيليا با مدت زمان لغو تحريمها اشتباه گرفتن...اگه قرار باشه تحريمها 10 12 ساله لغو بشه كه توافق به درد عمشون ميخوره

مدت زمان توافق زماني هست كه بعد از اون ديگه محدوديت هاي برنامه هسته اي ايران اعمال نميشه و كشورها و پادمان آژانس بايد مثل يه كشور هسته اي و شناخته شده با ايران برخورد كنن...يعني ايران رو عملا مثه ژاپن و خيلي كشورهاي ديگه به رسميت هسته اي بشناسن

امريكا ميگه 10 ساله ايران هم از 1 ساله 2 ساله شروع كرده تا نهايت 5 6 ساله با هاشون راه مياد و اين دست اندازي جلوي توافق نميكنه...ايران ميگه اگه ما توافق بكنيم احتمال اينكه روحاني براي بار دوم رييس جمهور بشه زياده و نهايت ايران تا قبل از پايان رياست دوره دوم روحاني مدت زمان توافق رو قبول ميكنه...پس تو اين مشكلي وجود نداره

اما جدول زمانبندي لغو تحريمها يه داستان ديگست و پيچيدگي مذاكرات هم همين موضوع هست...ايران ميگه يكجا امريكا ميگه با جدول زماني...از لحاظ ايراني ها اگه جدول زماني در كار باشه پس اقدامات ايران هم طبق جدول و گام به گام با لغو تحريمها خواهد بود كه اين توافق كلا به درد نميخوره...اما اگه ايران بتونه لغو يكجاي تحريمهارو امتيازشو بگيره عملا يك توافق خوب براي ايران خواهد بود و منم مطمئنم اگه ايران كوتاه نياد و نمياد امريكا دقيقه 90 اين امتيازو به ايران ميده

مسئله سانتريفيوژ با اطلاعاتي كه اسراييل بيرون داده عملا حل شده...مدت زمان توافق رو هم تا 6 سال با هم كنار ميان و تنها ميمونه لغو تحريمها

به نظر من امريكا هست كه اين امتيازو به ايران خواهد داد و تحريمها يكجا لغو ميشه اما دقيقه 90
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• revolution
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 208

اروپا مارو تحریم جدید کرده...پولایی که قرار بود بدن ندادن...تحریمهای خودرویی و هواپیمایی قرار بود برداشته بشه برداشته نشد...اونم با وجود این همه امتیاز که ما دادیم

ولی بازم دوستان سرشار از امید به توافقن...غبطه می خورم به این همه خوش بینی :)

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
                  اروپا مارو تحریم جدید کرده...پولایی که قرار بود بدن ندادن...تحریمهای خودرویی و هواپیمایی قرار بود برداشته بشه برداشته نشد...اونم با وجود این همه امتیاز که ما دادیم

ولی بازم دوستان سرشار از امید به توافقن...غبطه می خورم به این همه خوش بینی :)
                  تحريم جديد اصلا ربطي به توافق ژنو نداشت...ظريف هم امروز بهش اشاره كرد...تحريمهاي خودرويي هم برداشته شده و مديران خودرو ساز هم بهش اشاره كردن...قراردادي كه با پژو بستن هم در همين راستا بود

نظر

• rad
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 557

سلام دوستان
                    سامان جان دوست بلندمنش درودبرشما.
                    پرسشی دارم.به نظر شما هفته اینده بازار مثبت خواهد شد؟
                    یا نه ممکنه دوباره ریزش سهام ها ادامه پیدا کنه؟
                    سپاس دار شماییم.

نظر

• revolution
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 208

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                      تحريم جديد اصلا ربطي به توافق ژنو نداشت...ظريف هم امروز بهش اشاره كرد...تحريمهاي خودرويي هم برداشته شده و مديران خودرو ساز هم بهش اشاره كردن...قراردادي كه با پژو بستن هم در همين راستا بود
                      ربطی نداشت؟
                      پس به چی ربط داشت؟
                      به روح توافق ربط داشت؟
                      تحریم های خودرویی برداشته شده؟ آقا سامان شما خودت تحلیلگر بنیادی هستی واقعا برداشته شده؟ یعنی قطعه دست ایران میرسه یا به هزار بهانه نمیرسه؟

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

اوج مبهم بودن داستان مشخصه.....توافق میشه یل نمیشه معلوم نیست ..............ظریف گفته نقض ژنو نیست...الاغ تیتر زده هست.........

ظریف: تحریم جدید نقض توافق ژنو است

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینكه مذاكرات هسته‌ای باید تا تیر ماه به توافق بر روی جزئیات برسد، گفت: اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی کند، هیچ توافق کلی و جزئی نخواهد شد.

محمد جواد ظریف در گفت‌وگو با مهر با اشاره به برنامه‌های آینده جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های مذاكره‌کننده غربی در پرونده هسته‌ای، گفت: در حال حاضر مذاكرات دوجانبه را بدون توقف داریم و در سفر اخیر وزیر امور خارجه چین به تهران نیز ساعات‌ها هم در سطح وزرای خارجه و هم در سطح معاونان وزرا، مذاكره مفصلی داشتیم.

وی افزود: در طول هفته آینده نیز همكاران من مذاكرات را ادامه خواهند داد و هر جا که ضروری باشد، من نیز وارد مذاكره می‌شوم؛ فرصت خیلی کم است و چندان وقت نداریم که جلسات رسمی تشکیل دهیم و باید به همین شیوه مذاكرات دوجانبه را دنبال کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر امور خارجه درباره تاکید جمهوری اسلامی ایران در توافق یک مرحله‌ای در مذاكرات هسته‌ای، تصریح کرد: این موضوع دیدگاه جدیدی نیست که جمهوری اسلامی مطرح کرده باشد؛ من نیز این دیدگاه را از ابتدا در وین داشته‌ام و اصرار هم کرده‌ام و حالا نیز باید کار را پیش ببریم و برای رسیدن به یک توافق، تلاش خواهیم کرد؛ البته یک اصل را نیز در مذاكرات داریم و آن نیز این است که بر روی هیچ چیز توافق نشده، مگر اینكه بر روی همه چیز توافق شود؛ این اصل را در اعلامیه ژنو نیز آورده‌ایم و لذا در این زمینه نگرانی نداریم.

ظریف خاطر نشان کرد: رهبری نیز چارچوب کار را کاملا مشخص کرده‌اند و ما نیز همین چارچوب را از ابتدا مد نظر داشته‌ایم.

تا تیرماه باید بر روی همه جزئیات توافق شود؛ نمی‌توان فقط اعلامیه سیاسی داد

وی در پاسخ به این پرسش که موضع جمهوری اسلامی در برابر کارشكنی‌ احتمالی غربی‌ها نسبت به ادامه روند مذاكرات هسته‌ای و یک مرحله‌ای بودن آن چیست؟ اظهار داشت: من نیازی نمی‌بینم که نسبت به کارشكنی‌ها چندان نگران باشیم؛ بحث یک بحث کاری است و ما نیز در همین چارچوب کار را دنبال می‌کنیم و برای رسیدن به نتیجه نیز امیدواریم. من فكر می‌کنم موضوعات مهمی در بحث‌های ما وجود دارد که اگر بر روی آنها به توافق برسیم، رسیدن به توافق کامل چندان مشكل نیست.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: از نظر من باید حتما تا تیر ماه به همه جزئیات برسیم و نمی‌شود که در تیر ماه یک اعلامیه سیاسی داد و بعد منتظر باشیم تا بر روی جزئیات توافق شود؛ این‌طور یک روند بی‌انتها شروع می‌شود که به منفعت هیچ کسی نیست.

ظریف تصریح کرد: اگر طرف مقابل اراده سیاسی داشته باشد، توافق حاصل می‌شود و اگر اراده نداشته باشد، هیچ توافقی؛ چه کلی و چه جزئی در کار نخواهد بود و واضح است که ما برای توافق آماده‌ایم، اما اگر طرف مقابل بخواهد زیاده‌خواهی کند، هیچ مشكلی نداریم که به دنیا نشان دهیم که جمهوری اسلامی به دنبال یک توافق خوب و معقول بوده است و اگر این توافق حاصل نمی‌شود، به خاطر این است که یا طرف مقابل اراده سیاسی آن را ندارد، یا توان مقابله در برابر گروه‌های صهیونیستی و گروه‌های فشار را ندارد و یا می‌خواهد زیاده‌خواهی کند.

وی افزود: در هر کدام از این حالت‌ها، بالاخره طرف مقابل نخواهد توانست تحریم‌های ظالمانه‌ای را که علیه ایران به دنیا تحمیل کرده است، ادامه دهد.

تحریم شركت ملی نفتكش خلاف توافق ژنو نیست، خلاف عقلانیت است

وزیر امور خارجه در ادامه در واكنش به تحریم مجدد شركت ملی نفتكش ایران از سوی اتحادیه اروپا با وجود رفع تحریم آن در ماه‌‌های قبل و در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام غربی‌ها، نقض توافق ژنو مبنی بر عدم تحریم جدید نیست، اظهار داشت: این تحریم جدید نیست؛ اینها تكرار تحریم‌های قبلی است که یک حركت حقوقی لازم دارد که دوستان ما به دادگاه می‌روند و رای می‌گیرند و بر اساس رای دادگاه، مشكلات فنی را برطرف می‌کنند و پاسخ دادگاه را می‌دهند؛ لذا از نظر حقوقی چندان نمی‌توان گفت که توافق ژنو نقض شده است.

ظریف تاکید کرد: ‌در عین حال آنچه که نقض شده، عقل است؛ چون این کار آنها خلاف عقلانیت است، به خاطر اینكه غربی‌ها هنوز به این درک نرسیده‌اند که تحریم‌ها برای خودشان هم به جای اینكه یک سرمایه باشد، یک نوع هزینه است که نمی‌توانند اهدافشان را پیش ببرند؛ من بیش از اینكه نگران یک یا دو مورد از این اتفاقات باشم، نگران این تفكر هستم.

وی ادامه داد: تا هنگامی که این تفكر را اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها داشته باشند، به نظر نمی‌رسد امكان رسیدن به یک تفاهم جدی باشد؛ چون اینها فكر می‌‌کنند که تحریم‌هایشان کارآمد است؛ واقعا اگر فكر می‌کنند که این تحریم‌ها کارآمد است، چرا با ما مذاكره می‌کنند!؟ تحریم‌ها را ادامه بدهند.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: آنها باید تصمیم بگیرند که یا تحریم کنند و یا مذاكره کنند، آنچه که باعث نگرانی است، این رفتارهای آنهاست که البته مبانی شخصیتی و نگرشی دارد و به نوع نگاه غرب به جهان برمی‌گردد.

ظریف ادامه داد: تا زمانی که این نگرش آنها تصحیح نشود، غربی‌ها با همین مشكلات روبرو هستند که روز در اوكراین مشكل دارند و یک روز داعش را می‌سازند که علیه دیگران جنایت کند و بعدا معلوم می‌شود که خودشان هم بیشترین قربانیان این جنایات هستند و هم بیشترین سربازان را برای داعش درست می‌کنند؛ این مسائل ضرورت به وجود آمدن یک نگرش جدید را در غرب نسبت به دیگران نشان می‌دهد و تا زمانی که این نگرش تصحیح نشود، ممكن است یک یا چند مشكل با مذاكره حل شود اما این مبنای فكری باقی می‌ماند.

توافقنامه ژنو تفسیرپذیر نیست / ادامه تحریم‌های قبلی نقض توافق ژنو نیست

وزیر امور خارجه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا به گفته خودتان «توافق ژنو چندان نقض نشده» یا اساساً نمی‌توان گفت که تحریم شركت ملی نفتكش، نقض توافق ژنو است، تاکید کرد: هر تحریم جدیدی نقض توافق ژنو است، اما ادامه تحریم‌های قبلی، نقض توافق ژنو نیست.

وی در پاسخ به انتقادات محافل کارشناسی نسبت به تفسیرپذیر بودن برخی از مفاد توافق ژنو از جمله عباراتی مانند «تحریم جدید»، گفت: توافق ژ‌نو تفسیرپذیر نیست؛ تحریم جدید معلوم است که چیست و تحریم‌های قبلی نیز معلوم است که کدام است؛ ما در توافق جامع می‌خواهیم کل تحریم‌‌ها را برداریم، در توافق ژنو قرار نبوده که کل تحریم‌ها برداشته شود، لذا من اصلا موافق این نیستم که این مساله قابل انتقاد باشد. البته همانطور که گفتم این اقدامات غربی‌ها موافق توافق ژنو نیست و خیلی اقدامات هم است که ما می‌توانیم انجام دهیم که موافق توافق ژنو نیست، اما مخالف آن هم نخواهد بود.

ظریف در همین رابطه تصریح کرد: من الان نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم که منظورم چه اقداماتی است، اما اگر لازم باشد، آن اقدامات را هم انجام می‌دهیم.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: کاری که در این یک سال انجام شده و بسیار مهم‌تر از مقدار کمی منافع و چرتكه انداختن منافع و ضررها است، این است که ما به دنیا نشان داده‌ایم که آدم‌های منطقی هستیم و اگر توافق کنیم، بر روی آن می‌ایستیم، حرف‌مان حرف مردانه و مستحكم است و حرف کشوری است که می‌توان به ‌آن اعتماد کرد.

وی افزود: این نمونه رفتاری که از طرف جمهوری اسلامی ایران در طول ۱.۵ سال گذشته در اجرای توافق ژنو به دنیا نشان داده شده، ارزش زیادی برای جمهوری اسلامی دارد که در آینده خواهیم دید؛ اگر روزی به توافق نرسیم، همین رفتار ۱.۵ سال اخیر ما و رفتار غربی‌ها در دنیا و همه کسانی که می‌خواهند تصمیم بگیرند که آیا زیر بار فشار غرب بروند یا مستقل عمل کنند، حتما کمک خواهد کرد.

http://fararu.com/fa/news/224267
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

چرا اقتصاد مقاومتی 8 سال قبل وقتی که 800 میلیارد دلار درآمد داشتیم مطرح نشد؟؟؟

مگر مسولان رده بالای کشور نمیدانستند که دشمن!!! با انقلاب دشمنی داره!!!!

مگر ما بعداز سال 92 این موضوع را فهمیدیم؟؟!!!

آیا طرح اقتصاد مقاومتی برای جریان سازی انتخابات آتی مجلس و نجات افراطیون و اصولگراها مطرح شده؟؟!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
                            ربطی نداشت؟
                            پس به چی ربط داشت؟
                            به روح توافق ربط داشت؟
                            تحریم های خودرویی برداشته شده؟ آقا سامان شما خودت تحلیلگر بنیادی هستی واقعا برداشته شده؟ یعنی قطعه دست ایران میرسه یا به هزار بهانه نمیرسه؟
                            نگا كنيد تحريمها برداشته شده اما اين برداشته شدن تحريمها تا زماني كه تحريم بانكي برداشته نشه فايده نداره...علت اينكه تاثير زيادي نداشته همين بوده چون نقلو انتقال پول انجام نميشه

تحريم شركت ملي نفتكش داستانش فرق ميكنه....اين شركت رو حقوقدانهاي ايراني در يك دادگاه اروپايي اومدن حكم لغو تحريمشو گرفتن اما اتحاديه اروژا قبول نكرد واسه همين سرو صدا كرده...كلا تحريم نفتي شامل همه چي ميشه كه هنوز برداشته نشده

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط mey پست شده است View Post

اوج مبهم بودن داستان مشخصه.....توافق میشه یل نمیشه معلوم نیست ..............ظریف گفته نقض ژنو نیست...الاغ تیتر زده هست.........

ظریف: تحریم جدید نقض توافق ژنو است

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینكه مذاكرات هسته‌ای باید تا تیر ماه به توافق بر روی جزئیات برسد، گفت: اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی کند، هیچ توافق کلی و جزئی نخواهد شد.

محمد جواد ظریف در گفت‌وگو با مهر با اشاره به برنامه‌های آینده جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های مذاكره‌کننده غربی در پرونده هسته‌ای، گفت: در حال حاضر مذاكرات دوجانبه را بدون توقف داریم و در سفر اخیر وزیر امور خارجه چین به تهران نیز ساعات‌ها هم در سطح وزرای خارجه و هم در سطح معاونان وزرا، مذاكره مفصلی داشتیم.

وی افزود: در طول هفته آینده نیز همكاران من مذاكرات را ادامه خواهند داد و هر جا که ضروری باشد، من نیز وارد مذاكره می‌شوم؛ فرصت خیلی کم است و چندان وقت نداریم که جلسات رسمی تشکیل دهیم و باید به همین شیوه مذاكرات دوجانبه را دنبال کنیم تا به نتیجه برسیم.

وزیر امور خارجه درباره تاکید جمهوری اسلامی ایران در توافق یک مرحله‌ای در مذاكرات هسته‌ای، تصریح کرد: این موضوع دیدگاه جدیدی نیست که جمهوری اسلامی مطرح کرده باشد؛ من نیز این دیدگاه را از ابتدا در وین داشته‌ام و اصرار هم کرده‌ام و حالا نیز باید کار را پیش ببریم و برای رسیدن به یک توافق، تلاش خواهیم کرد؛ البته یک اصل را نیز در مذاكرات داریم و آن نیز این است که بر روی هیچ چیز توافق نشده، مگر اینكه بر روی همه چیز توافق شود؛ این اصل را در اعلامیه ژنو نیز آورده‌ایم و لذا در این زمینه نگرانی نداریم.

ظریف خاطر نشان کرد: رهبری نیز چارچوب کار را کاملا مشخص کرده‌اند و ما نیز همین چارچوب را از ابتدا مد نظر داشته‌ایم.

تا تیرماه باید بر روی همه جزئیات توافق شود؛ نمی‌توان فقط اعلامیه سیاسی داد

وی در پاسخ به این پرسش که موضع جمهوری اسلامی در برابر کارشكنی‌ احتمالی غربی‌ها نسبت به ادامه روند مذاكرات هسته‌ای و یک مرحله‌ای بودن آن چیست؟ اظهار داشت: من نیازی نمی‌بینم که نسبت به کارشكنی‌ها چندان نگران باشیم؛ بحث یک بحث کاری است و ما نیز در همین چارچوب کار را دنبال می‌کنیم و برای رسیدن به نتیجه نیز امیدواریم. من فكر می‌کنم موضوعات مهمی در بحث‌های ما وجود دارد که اگر بر روی آنها به توافق برسیم، رسیدن به توافق کامل چندان مشكل نیست.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: از نظر من باید حتما تا تیر ماه به همه جزئیات برسیم و نمی‌شود که در تیر ماه یک اعلامیه سیاسی داد و بعد منتظر باشیم تا بر روی جزئیات توافق شود؛ این‌طور یک روند بی‌انتها شروع می‌شود که به منفعت هیچ کسی نیست.

ظریف تصریح کرد: اگر طرف مقابل اراده سیاسی داشته باشد، توافق حاصل می‌شود و اگر اراده نداشته باشد، هیچ توافقی؛ چه کلی و چه جزئی در کار نخواهد بود و واضح است که ما برای توافق آماده‌ایم، اما اگر طرف مقابل بخواهد زیاده‌خواهی کند، هیچ مشكلی نداریم که به دنیا نشان دهیم که جمهوری اسلامی به دنبال یک توافق خوب و معقول بوده است و اگر این توافق حاصل نمی‌شود، به خاطر این است که یا طرف مقابل اراده سیاسی آن را ندارد، یا توان مقابله در برابر گروه‌های صهیونیستی و گروه‌های فشار را ندارد و یا می‌خواهد زیاده‌خواهی کند.

وی افزود: در هر کدام از این حالت‌ها، بالاخره طرف مقابل نخواهد توانست تحریم‌های ظالمانه‌ای را که علیه ایران به دنیا تحمیل کرده است، ادامه دهد.

تحریم شركت ملی نفتكش خلاف توافق ژنو نیست، خلاف عقلانیت است

وزیر امور خارجه در ادامه در واكنش به تحریم مجدد شركت ملی نفتكش ایران از سوی اتحادیه اروپا با وجود رفع تحریم آن در ماه‌‌های قبل و در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام غربی‌ها، نقض توافق ژنو مبنی بر عدم تحریم جدید نیست، اظهار داشت: این تحریم جدید نیست؛ اینها تكرار تحریم‌های قبلی است که یک حركت حقوقی لازم دارد که دوستان ما به دادگاه می‌روند و رای می‌گیرند و بر اساس رای دادگاه، مشكلات فنی را برطرف می‌کنند و پاسخ دادگاه را می‌دهند؛ لذا از نظر حقوقی چندان نمی‌توان گفت که توافق ژنو نقض شده است.

ظریف تاکید کرد: ‌در عین حال آنچه که نقض شده، عقل است؛ چون این کار آنها خلاف عقلانیت است، به خاطر اینكه غربی‌ها هنوز به این درک نرسیده‌اند که تحریم‌ها برای خودشان هم به جای اینكه یک سرمایه باشد، یک نوع هزینه است که نمی‌توانند اهدافشان را پیش ببرند؛ من بیش از اینكه نگران یک یا دو مورد از این اتفاقات باشم، نگران این تفكر هستم.

وی ادامه داد: تا هنگامی که این تفكر را اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها داشته باشند، به نظر نمی‌رسد امكان رسیدن به یک تفاهم جدی باشد؛ چون اینها فكر می‌‌کنند که تحریم‌هایشان کارآمد است؛ واقعا اگر فكر می‌کنند که این تحریم‌ها کارآمد است، چرا با ما مذاكره می‌کنند!؟ تحریم‌ها را ادامه بدهند.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: آنها باید تصمیم بگیرند که یا تحریم کنند و یا مذاكره کنند، آنچه که باعث نگرانی است، این رفتارهای آنهاست که البته مبانی شخصیتی و نگرشی دارد و به نوع نگاه غرب به جهان برمی‌گردد.

ظریف ادامه داد: تا زمانی که این نگرش آنها تصحیح نشود، غربی‌ها با همین مشكلات روبرو هستند که روز در اوكراین مشكل دارند و یک روز داعش را می‌سازند که علیه دیگران جنایت کند و بعدا معلوم می‌شود که خودشان هم بیشترین قربانیان این جنایات هستند و هم بیشترین سربازان را برای داعش درست می‌کنند؛ این مسائل ضرورت به وجود آمدن یک نگرش جدید را در غرب نسبت به دیگران نشان می‌دهد و تا زمانی که این نگرش تصحیح نشود، ممكن است یک یا چند مشكل با مذاكره حل شود اما این مبنای فكری باقی می‌ماند.

توافقنامه ژنو تفسیرپذیر نیست / ادامه تحریم‌های قبلی نقض توافق ژنو نیست

وزیر امور خارجه در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا به گفته خودتان «توافق ژنو چندان نقض نشده» یا اساساً نمی‌توان گفت که تحریم شركت ملی نفتكش، نقض توافق ژنو است، تاکید کرد: هر تحریم جدیدی نقض توافق ژنو است، اما ادامه تحریم‌های قبلی، نقض توافق ژنو نیست.

وی در پاسخ به انتقادات محافل کارشناسی نسبت به تفسیرپذیر بودن برخی از مفاد توافق ژنو از جمله عباراتی مانند «تحریم جدید»، گفت: توافق ژ‌نو تفسیرپذیر نیست؛ تحریم جدید معلوم است که چیست و تحریم‌های قبلی نیز معلوم است که کدام است؛ ما در توافق جامع می‌خواهیم کل تحریم‌‌ها را برداریم، در توافق ژنو قرار نبوده که کل تحریم‌ها برداشته شود، لذا من اصلا موافق این نیستم که این مساله قابل انتقاد باشد. البته همانطور که گفتم این اقدامات غربی‌ها موافق توافق ژنو نیست و خیلی اقدامات هم است که ما می‌توانیم انجام دهیم که موافق توافق ژنو نیست، اما مخالف آن هم نخواهد بود.

ظریف در همین رابطه تصریح کرد: من الان نمی‌خواهم وارد جزئیات بشوم که منظورم چه اقداماتی است، اما اگر لازم باشد، آن اقدامات را هم انجام می‌دهیم.

وزیر امور خارجه اظهار داشت: کاری که در این یک سال انجام شده و بسیار مهم‌تر از مقدار کمی منافع و چرتكه انداختن منافع و ضررها است، این است که ما به دنیا نشان داده‌ایم که آدم‌های منطقی هستیم و اگر توافق کنیم، بر روی آن می‌ایستیم، حرف‌مان حرف مردانه و مستحكم است و حرف کشوری است که می‌توان به ‌آن اعتماد کرد.

وی افزود: این نمونه رفتاری که از طرف جمهوری اسلامی ایران در طول ۱.۵ سال گذشته در اجرای توافق ژنو به دنیا نشان داده شده، ارزش زیادی برای جمهوری اسلامی دارد که در آینده خواهیم دید؛ اگر روزی به توافق نرسیم، همین رفتار ۱.۵ سال اخیر ما و رفتار غربی‌ها در دنیا و همه کسانی که می‌خواهند تصمیم بگیرند که آیا زیر بار فشار غرب بروند یا مستقل عمل کنند، حتما کمک خواهد کرد.

http://fararu.com/fa/news/224267

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

بازار هفته بعد منفي شروع ميشه اما سهام رو زمين نميمونه و خريدار داره از روز يك شنبه باز همه چشمها به ژنو هست و بازار متعادل

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                                سلام دوستان
                                سامان جان دوست بلندمنش درودبرشما.
                                پرسشی دارم.به نظر شما هفته اینده بازار مثبت خواهد شد؟
                                یا نه ممکنه دوباره ریزش سهام ها ادامه پیدا کنه؟
                                سپاس دار شماییم.

نظر

در حال کار...
                                X