آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sherizk
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 22

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
    بازار هفته بعد منفي شروع ميشه اما سهام رو زمين نميمونه و خريدار داره از روز يك شنبه باز همه چشمها به ژنو هست و بازار متعادل
    خوب خوبه سامان جون هفته بعد رو منفی پیش بینی کردی خیال مارو راحت کردی که 100 درصد مثبت هستش :))
    از ملکو اینا چه خبرا!؟ /:.grlim:./
    [B]

شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم

[/B]

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

دوستان من معتقدم رهبر در مسير توافق سنگ اندازي نميكنه....زمان خاتمي هم غني سازي رو تعليق كردن و رهبر هم چيزي نگفت

الانم كه روحاني اومده رو كار خود رهبر ميدونه كه با چه شعاري اومده روكار...بارها هم حمايت كرده از روحاني و تيم و مذاكره كننده

اين جمله روحاني يادتون نره كه گفت آرمان ما به سانتريفيوژ وصل نيست...رهبرم هفته بعد جوابشو داد و گفت درسته الان رو ميز مذاكره حرف از آرمان نميزنن اما بعد ها سراغ آرمانها هم ميان

يعني رهبر هم سانتريفيوژ و مباحث مربوطه رو آرمان نميدونه

رهبر يه سري خطوط يا به اصطلاح خط قرمز ترسيم كرده كه فردا بتونه روش مانور بده...مثه حق غني سازي و لغو تحريمها

من معتقدم ما در توافق ژنو امتيازات زيادي به غرب داديم و امتيازات ناچيزي گرفتيم و خودتون هم ديديد توافق امضا شد و روحاني هم نامه زد به رهبر و رهبر هم جواب داد

19 بهمن رهبر گفت ما يه توافقي امضا كنيم كه عزت ملي حفظ بشه ...يعني اگه خوراك عزت ملي جور بشه مشكلي نيست

حالا خوراك عزت ملي چيه؟

1- حق غني سازي ايران نه تعداد سانتريفيوژها

2- راكتور آب سنگين اراك كه تا ابد آب سنگين بمونه

3- كار كردن فردو و نطنز اما چه جوريش مهم نيست

4- لغو يكجاي تحريمها...فقط همين موضوعه كه چالش برانگيزه

من معتقدم موضوع 4 با كوتاه اومدن امريكا تموم ميشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

توافق قريب الوقوع هسته اي ايران و آمريکا

يک روزنامه عربستاني از منبع ايراني خود از توافق هسته اي قريب الوقوع ايران و آمريکا خبر داد.
        به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج،يک مقام ايراني در گفت و گو با روزنامه عربستاني الجزيره اعلام کرد: توافق ايران و گروه پنج به علاوه يک قريب الوقوع است و دو طرف همه اختلافات را در روزهاي گذشته برطرف کردند.

اين مقام ايراني که اين روزنامه نامي از وي نبرده است، افزود: آمريکا با پيشنهاد ايران مبني بر داشتن شمار مشخصي از دستگاه هاي سانتريفيوژ و لغو کامل تحريم هاي اقتصادي موافقت کرده است.

- See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellane....ZqIHyDhc.dpuf

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

توافق قريب الوقوع هسته اي ايران و آمريکا

يک روزنامه عربستاني از منبع ايراني خود از توافق هسته اي قريب الوقوع ايران و آمريکا خبر داد.
          به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج،يک مقام ايراني در گفت و گو با روزنامه عربستاني الجزيره اعلام کرد: توافق ايران و گروه پنج به علاوه يک قريب الوقوع است و دو طرف همه اختلافات را در روزهاي گذشته برطرف کردند.

اين مقام ايراني که اين روزنامه نامي از وي نبرده است، افزود: آمريکا با پيشنهاد ايران مبني بر داشتن شمار مشخصي از دستگاه هاي سانتريفيوژ و لغو کامل تحريم هاي اقتصادي موافقت کرده است.

- See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellane....ZqIHyDhc.dpuf
          عقلم خوب چیزیه....کدوم مقام مسئول جیگر داره با روزنامه عربستانی مصاحبه اینجوری بکنه................ان مقام مسئول تبدیل میشه به لبو فروش........این مقامای مسئول به خودشونم شک دارن.......مصاحبه نماینده قزوینو در باره فرهنگ بخون....متوجه تعریف مقام مسئول در ایران خواهید شد
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            عقلم خوب چیزیه....کدوم مقام مسئول جیگر داره با روزنامه عربستانی مصاحبه اینجوری بکنه................ان مقام مسئول تبدیل میشه به لبو فروش........این مقامای مسئول به خودشونم شک دارن.......مصاحبه نماینده قزوینو در باره فرهنگ بخون....متوجه تعریف مقام مسئول در ایران خواهید شد
            من خودم به شخصه فقط اخباري كه از رويترز و آسوشيتدپرس بيرون بياد رو مبنا قرار ميدم

چون اين خبرگزاريها ساخته و پرداخته نهادهاي امنيتي هستن...در واقع توليد خبر ميكنن و نه خبرپراكني

قبل توافق ژنو و قبل 3 آذر با قاطعيت از توافق و تمديد صحبت كردن...الان هم از نزديك بودن توافق ميگن كه با مقايسه با اخبار واقعي مشخص هست كه صحت داره

نظر

• irandarab
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 860

بي سابقه بودن تنش ها در روابط امريکا و اسرائيل

بزرگنمایی :
              خبرگزاري آريا- کارشناس مسائل سياسي از آمريکا گفت که تنش و از هم گسيختگي در روابط امريکا و اسرائيل بي سابقه است .
              به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پرس تي وي،مارک گلن کارشناس مسائل سياسي از امريکا با اشاره به اينکه دولت امريکا ، اسرائيل را به انتشار اطلاعات نادرست درباره مذاکرات هسته اي واشنگتن با تهران متهم مي کند ، از هم گسيختگي در روابط امريکا و اسرائيل را بي سابقه خواند.
              گلن افزود که دنيا شاهد چنين تحولاتي در روابط امريکا و اسرائيل از زمان شکل گيري روابط دوجانبه تا کنون نبوده است .
              اظهارات گلن در حالي است که دولت آمريکا روزچهارشنبه اعلام کرد ، اسرائيل در حال انتشار اطلاعات نادرست درباره موضع آمريکا در مذاکرات هسته‌اي با ايران است.
              دولت امريکا همچنين اسرائيل را به گزينش فرصت‌طلبانه اطلاعاتي متهم کرد که سبب تخريب موضع آمريکا مي‌شود.
              در حالي که ايران و گروه کشورهاي 1+5 در حال مذاکره براي کاهش اختلافات و دست يابي به توافق نهايي بر سر برنامه هسته‌اي تهران هستند ، بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل و برخي ديگر از مقامات رژيم وي دولت اوباما را به تلاش براي حصول توافق بد با ايران متهم مي‌کنند.
              تنش در روابط کاخ سفيد و رژيم اسرائيل پس از آن نمايان شد که جان بوئنر، رئيس مجلس نمايندگان آمريکا از نتانياهو دعوت کرد با حضور در جلسه مشترک سنا و مجلس نمايندگان اين کشور درباره‌ آنچه خطر برنامه هسته‌ ايران مي نامد، سخنراني کند.

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

دوستان من معتقدم رهبر در مسير توافق سنگ اندازي نميكنه....زمان خاتمي هم غني سازي رو تعليق كردن و رهبر هم چيزي نگفت

الانم كه روحاني اومده رو كار خود رهبر ميدونه كه با چه شعاري اومده روكار...بارها هم حمايت كرده از روحاني و تيم و مذاكره كننده

اين جمله روحاني يادتون نره كه گفت آرمان ما به سانتريفيوژ وصل نيست...رهبرم هفته بعد جوابشو داد و گفت درسته الان رو ميز مذاكره حرف از آرمان نميزنن اما بعد ها سراغ آرمانها هم ميان

يعني رهبر هم سانتريفيوژ و مباحث مربوطه رو آرمان نميدونه

ه
                مردم انتظار داشتند زمانی که قرار بود پرونده ایران به شورای امنیت فرستاده بشه این تمهیدات
                از طرف رهبری اتخاذ میشد!!!!
                مردم انتظار داشتند که منتخب رهبری در پست ریاست جمهوری در زمان تحریمها بجای شعارهای پوچ
                عقلانیت را پیشه میکرد!!!!
                مردم علیرغم تحمل کمبودها انتظار دارن رهبری تو دهن افرادی که شعار دادن و باعث بروز مشکلات شدن بزنه!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

مصاحبه ای جالب با الن ایر:

کد خبر: ۳۸۲۸۹۲
                  تعداد نظرات: ۱۷ نظر
                  تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - 20 February 2015

صفحه نخست » سیاسی

آلن ایر در گفت و گو با "عصرایران":
                  من در جوانی اهل فراگیری زبان بودم و در دانشگاه رشته من ادبیات بود. طبع شعری داشتم و علاقمند به ترجمه شعر های عرفانی و تصوفی ایرانی شدم. هوس داشتم کمی فارسی یاد بگیرم و یواش یواش فنا در عشق و علاقه به زبان و فرهنگ ایرانی شدم.
                  عصرایران؛ معصومه محمدی- آلن ایر، سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکاست که تسلط خوبی بر ادبیات فارسی دارد و در گفتگوهای روزمره و حتی مصاحبه های رسمی از اصطلاحات و مثل های فارسی استفاده می کند.

در حالی که مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 همچنان در دستور کار طرفین است "عصرایران" در مصاحبه ای با آلن ایر به بررسی تحولات جاری پرداخت که مشروح آن را در ادامه می خوانید:

به عنوان یک سیاستمدار حتما پیش آمده که مسائل اقتصادی را نیز گهگاه مرور کنید. آیا امریکایی ها و سرمایه داران محروم از بازارهای سرمایه گذاری ایران، علاقه ای برای حضور در بازار سرمایه ایران دارند؟

بله از بدیهیات است که اگر نظام گسترده تحریم های هسته ای برداشته شود محتمل است سطح سرمایه گذاری خارجی در ایران به طور چشمگیری افزایش یابد و خود این افزایش سرمایه گذاری خارجی موجب تسریع رشد اقتصادی خواهد شد؛ اجازه بدهید اضافه کنم که ایران نباید بین برنامه هسته ای اش یا رونق اقتصادی یکی را انتخاب کند. در چارچوب توافق ژنو (یعنی برنامه اقدام مشترک) ایران حق دارد برنامه هسته ای متناسب با نیازهای عملی و واقعی اش داشته باشد و همانطور که در توافق ژنو آمده است " به دنبال اجرای موفق گام نهایی راه حل جامع و با سپری شدن کامل دوره زمانی گام نهایی، با برنامه هسته‌ای ایران مانند برنامه هر کشور غیرهسته ای دیگر عضو NPT رفتار خواهد شد."

آقای اوباما تا چه اندازه در مسیر این تعامل مصمم است؟

پرزیدنت اوباما مصمم است که:
                  1) ایران نباید به سلاح هسته ای دست بیابد
                  2) از هیچ تلاشی برای حل این بحران بطور صلح آمیز از طریق دیپلماسی پویا فروگذار نکند. اگر ما بتوانیم در این باب به نتیجه مطلوب برسیم، امید این است که این نتیجه بتواند به بهبود روابط دوجانبه نیز کمک کند.

عدم اعتماد به امریکا مهم ترین مانع بهبود شرایط میان دو طرف هست. سال ها پیش خانم آلبرایت با اعتراف به دخالت در کودتای 28 مرداد گام کوچکی برداشت اما حالا انتشار اسناد محرمانه در این باره به تاخیر افتاده است. آیا بنا دارید گام هایی برای اثبات حسن نیت و ایجاد اعتماد در میان مردم و دولت ایران بردارید؟

خیلی پوزش می خواهم اما باز هم من نمی توانم فرض پشت سوال شما را قبول کنم. گیریم که عدم اعتماد به آمریکا عاملی در عدم بهبود شرایط فیمابین است، درست مثل اینکه عامل دیگری عدم اعتماد از طرف ما است. به عقیده من خود این روند مذاکره اگر به نتیجه برسد نشان دهندۀ حسن نیت و گام برداشتن به سوی ایجاد اعتماد از همه طرف خواهد بود.

با توجه به بازتابی که قدم زدن آقای کری و آقای ظریف داشت نظر شما و برداشت شما از این پیاده روی چیست؟

والله راستش را بخواهید من در مورد آن نظر خاصی ندارم. آنها در چارچوب این مذاکرات هسته ای تابحال در جهت رسیدن به تفاهم و توافق جامع جلسات بی شماری داشته اند و به نظر ما چنین جلساتی کارساز هستند. این بار در ژنو مثل اینکه برای رفع خستگی این کار را در حین پیاده روی انجام دادند.

و چند سوال شخصی؛ چه عاملی باعث شد که شما زبان فارسی را بیاموزید وبهتر است بگویم چرا زبان فارسی ؟

کاملاً تصادفی بود. من در جوانی اهل فراگیری زبان بودم و در دانشگاه رشته من ادبیات بود. طبع شعری داشتم و علاقمند به ترجمه های شعر های عرفانی و تصوفی ایرانی شدم. هوس داشتم کمی فارسی یاد بگیرم و یواش یواش فنا در عشق و علاقه به زبان و فرهنگ ایرانی شدم و اصلاً نمی دانم چرا اینقدر شیفتۀ زبان و فرهنگ ایران شده ام. ممکن است نگاه و طرز ادراک پشت سر زبان فارسی با طرز طبع و شخصیت من همخوانی داشته باشد. به هر حال انگیزه من بیشتر جنبه شخصی داشت تا حرفه ای، چون فقط سال های بعد، که دیپلمات شدم آشنایی من با فارسی از نظر حرفه ای به درد من خورد.

چرا اینقدر به آداب و رسوم ایران علاقه مند هستید صرفا بخاطر فارسی صحبت کردن تان؟

علتش را اصلا نمی دانم، یعنی نمی دانم چرا ایران و زبانش و آداب و رسومش برای من اینقدر جذابیت دارد. ممکن است علتش این باشد که هر زبان قبل از اینکه ابزار برقرار کردن ارتباط باشد ابزار ادارک است و همانگونه که قبلا به آن اشاره کردم، تا حدی طرز ادراکی که زبان فارسی دارد با آن انس پیدا کردم.

شما انگشتر عقیق به دست می کنید؟

بله ،عقیق یمنی ؛ چندتا دارم. از رنگ این سنگ خوشم میآید.

آیا تا به حال به ایران سفر کرده اید؟

خیر هنوز فرصت نشده. باید صبر ایوب داشته باشم و انشاالله یک روز (بیایم).

آیا خانواده شما هم به اندازه خودتان ایران دوست هستند؟

متاسفانه اصلاً ؛ باید اعتراف کنم که هم همسرم و هم سه دختران جوانم هیچ علاقه ای به فارسی و فرهنگ ایران پیدا نکردند و بدتر از آن دخترانم همیشه گله می کنند که بجای بازی کردن با آنها، من کتاب های فارسی می خوانم. چه باید کرد؟
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

دور نخست مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا به ریاست عباس عراقچی و وندی شرمن در ژنو پایان یافت.
                    کد خبر: ۴۷۶۹۹۱
                    تاریخ انتشار:
                    ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷
                    -
                    20 February 2015
                    دور نخست مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا به ریاست عباس عراقچی و وندی شرمن در ژنو پایان یافت.

به گزارش ایرنا، این دور از مذاکرات که در دو سطح معاونین و کارشناسی انجام شد از ساعت 11 به وقت ژنو - 13 و 30 به وقت تهران- شروع شد و دو ساعت و نیم ادامه یافت.

معاونان و کارشناسان ایرانی و آمریکایی درمجموع در این دور 5 ساعت مذاکره کردند.

دراین مذاکرات هلگا اشمید معاون فدریکاموگرینی به عنوان نماینده اتحادیه اروپا حضور دارد.

دور بعدی این گفت و گو ها ساعت 16 به وقت ژنو - 18 و 30 به وقت تهران- از سر گرفته خواهد شد.

مذاکرات ا یران و امریکا در روزهای جمعه وشنبه در سطح معاونین انجام می شد و در روزهای یکشنبه و دوشنبه وزیران خارجه دو کشور نیزبه انها ملحق خواهند شد.

احتمال دارد در روز چهارم معاونان سایر وزیران خارجه 1+5 هم به این مذاکرات بپیوندند.
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Brother
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 193

فرانس پرس/اتحاديه اروپا: ايران و 1+5 يکشنبه در ژنو مذاکره مي‌کنند

1393\12\01 - 7:53 PM
                      تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1393/12/01
                      به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، اتحادیه اروپا روز جمعه اعلام کرد مدیران سیاسی قدرت های بزرگ و ایران که درباره برنامه هسته ای تهران مذاکره می کنند روز یکشنبه در ژنو بعد از دیدار وزیران امور خارجه ایران و آمریکا گرد هم می آیند.
                      اتحادیه اروپا در بیانیه ای اعلام کرد مدیران سیاسی گروه پنج به اضافه یک ( چین، آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و آلمان ) و ایران « برای ادامه تلاش های دیپلماتیک خود به منظور یافتن راه حل بلند مدت و جامع برای پرونده هسته ای ایران 22 فوریه در ژنو گرد هم می آیند .»
                      بر اساس این بیانیه، « این نشست بعد از دیدار دو جانبه آمریکا و ایران برگزار می شود که در آن هلگا اشمیت از دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا حضور خواهد داشت .»
                      طبق روال اشمید سپس ریاست نشست بین قدرت های بزرگ و ایران را به عهده خواهد داشت که از بیش از یک سال قبل برای رسیدن به توافق جامع درباره برنامه هسته ای تهران مذاکره می کنند.
                      این توافق می تواند به بحران دیپلماتیک بیش از 10 ساله پایان دهد.
                      نشست های مقدماتی قرار است روزهای جمعه و شنبه بین عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران و وندی شرمن، فرد شماره سه وزارت امور خارجه آمریکا برگزار شود.
                      محمد جواد ظریف و جان کری در هفته های اخیر در حالی مذاکرات خود را افزایش دادند که قرار است تا 31 مارس توافق سیاسی صورت گیرد و سپس جزئیات فنی قبل از اول ژوئیه نهایی شود.
                      قدرت های بزرگ کاهش توانایی هسته ای ایران را خواستارند و تهران بر حق خود برای برخورداری از چرخه کامل هسته ای غیر نظامی و لغو کامل تحریم های اقتصادی غرب تاکید دارد.
                      این مذاکرات که نوامبر 2013 از سر گرفته شد تاکنون دو بار تمدید شده است.
                      موضع گیری های سخت گیرانه در تهران و واشنگتن این مذاکرات را پیچیده تر کرده است.
                      کنگره آمریکا که تحت کنترل جمهوری خواهان است قصد دارد تحریم های جدیدی را علیه ایران اعمال کند.
                      طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، اتحادیه اروپا روز جمعه اعلام کرد مدیران سیاسی قدرت های بزرگ و ایران که درباره برنامه هسته ای تهران مذاکره می کنند روز یکشنبه در ژنو بعد از دیدار وزیران امور خارجه ایران و آمریکا گرد هم می آیند.
                        اتحادیه اروپا در بیانیه ای اعلام کرد مدیران سیاسی گروه پنج به اضافه یک ( چین، آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و آلمان ) و ایران « برای ادامه تلاش های دیپلماتیک خود به منظور یافتن راه حل بلند مدت و جامع برای پرونده هسته ای ایران 22 فوریه در ژنو گرد هم می آیند .»
                        بر اساس این بیانیه، « این نشست بعد از دیدار دو جانبه آمریکا و ایران برگزار می شود که در آن هلگا اشمیت از دستگاه دیپلماسی اتحادیه اروپا حضور خواهد داشت .»
                        طبق روال اشمید سپس ریاست نشست بین قدرت های بزرگ و ایران را به عهده خواهد داشت که از بیش از یک سال قبل برای رسیدن به توافق جامع درباره برنامه هسته ای تهران مذاکره می کنند.
                        نشست های مقدماتی قرار است روزهای جمعه و شنبه بین عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران و وندی شرمن، فرد شماره سه وزارت امور خارجه آمریکا برگزار شود.
                        محمد جواد ظریف و جان کری در هفته های اخیر در حالی مذاکرات خود را افزایش دادند که قرار است تا 31 مارس توافق سیاسی صورت گیرد و سپس جزئیات فنی قبل از اول ژوئیه نهایی شود.
                        قدرت های بزرگ کاهش توانایی هسته ای ایران را خواستارند و تهران بر حق خود برای برخورداری از چرخه کامل هسته ای غیر نظامی و لغو کامل تحریم های اقتصادی غرب تاکید دارد.
                        کنگره آمریکا که تحت کنترل جمهوری خواهان است قصد دارد تحریم های جدیدی را علیه ایران اعمال کند.
                        151/136

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

خبرگزاری Reuters در مقاله ای که توسط Mark Heinrich نوشته شده ، اعلام کرده که ایران آزمایشات خود بر روی نمونه جدید سانتریفیوژها را متوقف کرده.نمونه های پیشرفته سانتریفیوژها ، ایران را در دست یابی احتمالی به سلاح هسته ای یاری می رساند.توافق اولیه که در سال 2013 بین ایران و کشورهای پنج به اضافه یک حاصل شد، به ایران اجازه داده شد که فقط در زمینه توسعه نسل فعلی سانتریفیوژها تحقیق و توسعه انجام دهد.ولی در گزارشی که در ماه November منتشر شد، اعلام شده بود که ایران نسل جدیدی از سانتریفیوژها موسوم به IR5 را تغذیه و راه اندازی کرده که این اقدام موجب بروز نگرانی راجع به تخلف ایران از توافقات شد.اما در گزارشی که در روز پنج شنبه بین اعضا پنج به اضافه یک منتشر شد، اعلام شده که ایران سانتریفیوژهای IR5 را از مدار خارج کرده.Inistitue for Science and International Security اعلام کرده که از مدار خارج کردن IR5 ، اطمینان نسبت به اینکه ایران نسبت به توافقات پایبند است را افزایش می دهد.
                          Honesty is the best policy

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

اتفاقات خيلي سريع داره ميفته...خبر اتحاديه اروپا ميگه مديران سياسي دور هم جمع ميشن

احتمالا هماهنگيها انجام ميشه و يه جلسه ميزارن براي وزاري خارجه

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post

151/136

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در حالي كه قرار بود ظريف يكشنبه بره ژنو يه دفه برنامش عوض شد و روز شنبه ميره ژنو

برخي منابع از حضور رييس سازمان انرژي اتمي در مذاكرات براي اولين بار خبر ميدهند

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

ما که سر از کار این سیاست در نیاوردیم
                                روز 4 شنبه رهبر حرف از تحریم گاز میزنه و ملت جو زده رنج منفی زدن
                                چند روز قبلش ظریف گفته تا فروردین فقظ نشست دوجانبه داریم . حالا رئیس سازمان انرژی اتمی داره میره و قراره یکشنبه جلسه 1+5 برگذار بشه
                                یک هفته پیش رهبر میگه با توافق یک مرحله ای موافقم . بعد کری میگه اگر تو فروردین توافق سیاسی نشه دیگه مذاکره نمیکنیم . دیروز افخم صحبت از تفاهم سیاسی میکنه و بعد بهش گیر میدن ، میاد حرفش را اصلاح میکنه
                                خلاصه این برنامه هسته ای شده مثل یک پازل 3000 تیکه ، باید انقدر این پازل ها را کنار هم چیند تا اگر بشه فهمید تو سر این آخوند ها چی میگذره
                                (:|(:|'@^@|||'@^@|||

نظر

در حال کار...
                                X