آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

    #13156
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
    اوباما نتانیاهو را تهدید کرد: قبل از رسیدن جنگنده هایت به خاک ایران، آنها را منهدم می کنیم
    يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۵
    سرانجام اوباما با تماس تلفنی با نتانیاهو تهدید کرد در صورت هر گونه اقدامی هواپیماهای اسرائیلی قبل از رسیدن به فضای ایران مورد حمله قرار خواهد گرفت.
    اوباما نتانیاهو را تهدید کرد: قبل از رسیدن جنگنده هایت به خاک ایران، آنها را منهدم می کنیم
    گروه بین الملل - یک روزنامه کویتی مدعی شد که ، بعد از آگاهی اسرائیل از به توافق رسیدن ایران وامریکا برسر برنامه هسته ای ایران و اجرای مذاکرات محرمانه بین دو طرف از یکسو و از سویی دیگر جلوگیری اوباما از دادن جزئیات برنامه هسته ای ایران به نتانیاهو و دور نگاه داشتن این رژیم از پرونده هسته ایران ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به همراه فرماندهان امنیتی از جمله "یعالون" وزیر جنگ و "لیبرمان" وزیر خارجه را بر آن داشت تا گزینه های موجود روی میز را بررسی کنند.

    به گزارش افکارنیوز به نقل از الجریده کویتی؛ بعد از گفتگوها و مذاکراتی که ۴ روز ادامه داشت تصمیم بر آن شد تا رژیم صهیونیستی خود را برای اجرای عملیات ویژه و غیرمعمول برای حمله به تاسیسات اتمی ایران توسط فرمانده ستاد ارتش "بینی گانتز " آماده کند.

    همچنین برای مانع تراشی نسبت به توافق ایرانی – امریکایی در مورد پرونده اتمی که اسرائیل آن را تهدیدی برای منافع وامنیت خود میداند تلاش کنند . "بنی گانتز" با موساد و شاباک و مدیر شورای امنیت ملی اسرائیل همکاری کرد و طرح نظامی به همراه جایگزین طرح حمله نظامی را ارائه داد و بازتابهای حمله نظامی را یاد آور شد.

    یک منبع آگاه اعلام کرد بررسی ها برای آگاهی از موفقیت طرح نظامی چندین هفته به طول انجامید. علاوه بر آن جنگنده های اسرائیلی و هواپیماهای بدون سرنشین چندین مرتبه در فضای ایران از پایگاههای محرمانه کشورهای مختلف منطقه برای نفوذ به رادارهای ایرانی پرواز کردند و طرح حمله برای اجرا آماده بود. اما یکی از وزیران اسرائیلی نزدیک به دولت آمریکا در آن زمان این راز را به"جان کری" وزیر خارجه امریکا اطلاع داد و سرانجام اوباما با تماس تلفنی با نتانیاهو او را تهدید کرد در صورت هر گونه اقدامی هواپیماهای اسرائیلی قبل از رسیدن به فضای ایران مورد حمله قرار خواهد گرفت.

    این منبع افزود اوباما به مسوولان امریکا اعلام کرد اجرای اینگونه طرح ها تمام خط های قرمز را زیر پا می گذارد. با اجرای طرح مورد نظر از طرف نتانیاهو روابط بین دولت امریکا و وی رو به تیرگی گذاشت و نتانیاهو و وزیر فاش کننده به انتقادهای علنی پرداختند .لازم به ذکر است بعضی از منابع لیبرمن را وزیر فاش کننده می دانند .
    این خبر توسط کسی (خبرگزاری) اعلام شده که دچار توهم است یا همانا خوش بینی مفرط نسبت به توافقات دارد. شاید هم بشدت مغرض است!/:.ph34r-smiley.:/
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

    نظر

    • Hessam
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 1240

      #13157
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      نامه یک عضو دموکرات کنگره آمریکا؛
      چرا من در سخنرانی نتانیاهو شرکت نخواهم کرد؟
      مخالفت‌ها با سخنرانی نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در کنگره آمریکا، همچنان رو به افزایش است و هر روز تعداد بیشتری از نمایندگان دموکرات کنگره، مخالفت خود را با این موضوع اعلام می‌کنند. در همین راستا، یک عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، با انتشار مطلبی در روزنامه «واشنگتن پست»، دلایل عدم حضور خود در این سخنرانی را بیان کرد.
      کد خبر: ۴۷۹۷۸۳
      تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳ - 01 March 2015
      چرا من در سخنرانی نتانیاهو شرکت نخواهم کرد؟مخالفت‌ها با سخنرانی نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در کنگره آمریکا، همچنان رو به افزایش است و هر روز تعداد بیشتری از نمایندگان دموکرات کنگره، مخالفت خود را با این موضوع اعلام می‌کنند. در همین راستا، یک عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، با انتشار مطلبی در روزنامه «واشنگتن پست»، دلایل عدم حضور خود در این سخنرانی را بیان کرده است.

      به گزارش «تابناک»، بتی مک کالم، نماینده ایالت مینه سوتا در مجلس نمایندگان آمریکا، ضمن انتشار مطلبی در روزنامه واشنگتن پست، از تصمیم بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل برای سخنرانی در کنگره آمریکا انتقاد‌ و دلایل خود برای حضور نیافتن در این سخنرانی را بیان کرده است.

      در این مطلب آمده است: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در میانه یک رقابت شدید انتخاباتی برای انتخاب مجدد قرار دارد. با این حال، درست دو هفته پیش از برگزاری این انتخابات، وی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره آمریکا در سوم مارس، مسافتی ۹۵۰۰ کیلومتری را سفر خواهد کرد.

      جان بونر، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ـ که جمهوری خواهی از ایالت اوهایو است ـ با ران درمر، سفیر رژیم اسرائیل ـ که خود در گذشته کارگزار جمهوری خواهان بوده و سپس تابعیت خود را تغییر داده ـ همکاری دارد، در تلاش برای ضربه زدن به رئیس جمهور ایالات متحده و شرکایش در گروه ۱+ ۵ که مشغول مذاکره با ایران هستند، از نتانیاهو برای حضور در کنگره دعوت کرده است. موضوع مذاکرات، یک اولویت مربوط به امنیت ملی برای آمریکاست که من قویاً از آن حمایت می‌کنم.

      به عبارت دیگر، رئیس مجلس نمایندگان برای نخست‌وزیر اسرائیل عرصه‌ای جهانی فراهم کرده تا هم به رئیس جمهور ما حمله کند و هم پیامی انتخاباتی را برای رأی دهندگان اسرائیلی ارسال کند.

      جوزف لیبرمن، سناتور سابق آمریکایی، در مقاله‌ای که هفته گذشته در واشنگتن پست منتشر کرد، نوشت: همه اعضای کنگره باید در سخنرانی حضور پیدا کنند، زیرا از آنجا که دیگر رهبران جهان در زمان حضور خود در کنگره با احترام مورد توجه قرار گرفته‌اند، نخست‌وزیر اسرائیل نیز لایق برخورد احترام آمیز است.

      احترام موضوع مهمی است، ولی باید میان دو متحد و متقابل وجود داشته باشد. بونر و درمر با اعلام نکردن دعوت از نتانیاهو به کاخ سفید، پروتکل‌های دیپلماتیک را نادیده گرفتند.‌‌ همان گونه که دانیل کورتز، سفیر پیشین آمریکا در اسرائیل می‌گوید: «دور زدن دولت یک کشور دوست و هماهنگ کردن این گونه ترتیبات با پارلمان یا کنگره، امری بی‌سابقه است».

      این بی‌احترامی بی‌سابقه به رئیس جمهور آمریکا، در میان خود اسرائیلی‌ها نیز مورد توجه قرار گرفت. یکی از ستون‌نویسان روزنامه «هاآرتص» در مطلبی که در این روزنامه منتشر کرده، نوشت: حتی با مقامات کم‌اهمیت‌ترین کشور‌ها نیز با احترامی بیش از این برخورد می‌شود.

      موضوع ایران

      آخرین باری که نتانیاهو در کنگره سخنرانی کرد، ‌سال ۲۰۱۱ بود که در جریان آن، از «تعهد استوار اوباما به امنیت اسرائیل» تشکر و به جهانیان اعلام کرد که زمان برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای در حال از دست رفتن است. انتظار من این است که وی در سخنرانی این هفته خود نیز همین موضع را تکرار کند.

      در انتخابات گذشته اسرائیل، تصاویر و فیلم‌های مربوط به آن سخنرانی به عنوان ابزاری تبلیغاتی مورد استفاده حزب لیکود قرار گرفت. استفاده از تصاویر صحن کنگره برای اهداف انتخاباتی، برای اعضای کنگره ممنوع است، ولی به نظر می‌رسد این ممنوعیت در صورت تبلیغ برای نتانیاهو وجود ندارد.

      روز هفدهم مارس، اسرائیلی‌ها یک دولت جدید را انتخاب می‌کنند. آن‌ها باید رأی خود را بر اساس اولویت‌های خودشان تعیین کنند. من امیدوارم ‌آن‌ها سخنرانی نتانیاهو را‌‌ همان گونه که هست، یعنی به عنوان یک وسیله تبلیغات انتخاباتی بنگرند. چنین سخنرانی باید در میان خود اسرائیلی‌ها انجام شود، نه در صحن کنگره آمریکا.

      ستون‌نویس هاآرتص در ادامه مطلب خود نوشته است: «هر رهبری، آنچه را نتانیاهو انجام داد، ‌علیه آمریکایی‌ها انجام می‌داد، فوراً نه تنها از واشنگتن، بلکه ‌از سمت خود در کشورش اخراج می‌شد». من با احترام کامل، این انتخاب را به رأی دهندگان اسرائیلی واگذار می‌کنم. در عین حال، با احترام کامل از حضور در تبلیغات انتخاباتی نتانیاهو خودداری خواهم کرد.


      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #13158
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        شمخانی: توافق خوب قابل تحقق است
        دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در صورت صداقت وجدیت طرف های مذاکره کننده، امکان شکل گیری توافق خوب با احترام به حقوق هسته ای جمهوری اسلامی ایران در چارچوب ان. پی .تی قابل تحقق خواهد بود.
        کد خبر: ۴۷۹۷۸۶
        تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵ - 01 March 2015
        دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در صورت صداقت وجدیت طرف های مذاکره کننده، امکان شکل گیری توافق خوب با احترام به حقوق هسته ای جمهوری اسلامی ایران در چارچوب ان. پی .تی قابل تحقق خواهد بود.

        به گزارش ایرنا از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار پائولو جنتیلونی وزیر امور خارجه ایتالیا با تشریح ابعاد توافق خوب هسته ای به گونه ای که برای طرفیت مطلوب باشد، افزود: لغو تمام تحریم های غیرقانونی و انجام رفتارهای اعتمادساز در مقابل حسن نیت و همکاری های ایران الزامی است.


        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #13159
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          ولایتی: شرمن تند و غیرمنطقی است
          رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اظهارات اخیر وندی شرمن مبنی بر اینکه تحریم‌ها باید ادامه داشته باشد، گفت: این فرد در موضع‌گیری‌های تند، بی‌ضابطه و غیرمنطقی فرد شناخته شده‌ای است.

          نظر

          • Hessam
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 1240

            #13160
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            یک عضو تیم هسته ای در گفتگو با «انتخاب»:
            ان شالله در عید خبرهای خوب می آید / درصورت عدم تفاهم تا 11 فروردین، شرایط دشوار می شود / تاکنون با پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی شده به روسیه موافقت نکرده ایم / این دور از مذاکرات مهم است / اگر بحث تحریم ها حل نشود، قطعا توافق نمی کنیم/ فریدون برای همیشه به تیم هسته ای نمی پیوندد
            قطعا ما ضرب الاجل را عقب نیاورده ایم، اما ما هم اعتقاد داریم که کار پس از این تاریخ های عنوان شده دشوار می شود. در واقع زمانی که تمدید 7 ماهه اتفاق افتاد، همه معتقد بودیم که الزاما گفتگوها نباید انقدر طول بکشد و هر موقع زمینه مهیا شد، توافق را امضا بکنیم.

            پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
            اگر بحث تحریم ها حل نشود، قطعا توافق نمی کنیم / اگر تا 11 فروردین به تفاهم نرسیم، شرایط دشوار می شود / تاکنون با پیشنهاد انتقال اورانیوم غنی شده به روسیه موافقت نکرده ایم / این دور از مذاکرات مهم است، احتمال اینکه توافق را ترسیم کنید اصلا بعید نیست / حسین فریدون قطعا برای همیشه به تیم هسته ای نمی پیوندد / انشالله در عید خبرهای خوب می آید

            یک عضو تیم هسته ای ایران گفت که توافق هسته ای تنها در صورتی به فرجام می رسد که تمامی تحریم ها یکجا لغو شود.

            یک عضو تیم مذاکره کننده ایران در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: لغو تحریم ها همانطور که حضرت آقا فرموده اند، همواره در دستور تیم مذاکره کننده بوده و هست.

            وی افزود: در واقع یکی از شرایط اصلی توافق هسته ای، لغو تحریم ها است، اگر در مورد تحریم ها انطور که ما می خواهیم، اتفاق نیافتد قطعا توافق نمی کنیم.

            این عضو تیم هسته ای در پاسخ به سئوالی در مورد گمانه زنی ها در مورد به عقب کشیده شدن ضرب الاجل هسته ای گفت: هیچ کس نمی تواند برای ما ضرب الاجل تعیین کند، ما تا اخر ماه ژوئن یعنی تا 9 تیر می توانیم مذاکره کنیم، انچه آنها{غربی ها} در مورد ضرب الاجل تا 4 یا 11 فروردین می گویند، برای ما نمی تواند ملاک باشد، بلکه برای خودشان ملاک است.

            وی خاطرنشان کرد: در حقیقت، آنها می گویند که اگر تا تاریخی که عنوان می کنند، توافق منعقد نشود، کار برایشان دشوار می شود.

            این عضو تیم هسته ای تاکید کرد: قطعا ما ضرب الاجل را عقب نیاورده ایم، اما ما هم اعتقاد داریم که کار پس از این تاریخ های عنوان شده دشوار می شود. در واقع زمانی که تمدید 7 ماهه اتفاق افتاد، همه معتقد بودیم که الزاما گفتگوها نباید انقدر طول بکشد و هر موقع زمینه مهیا شد، توافق را امضا بکنیم.

            وی خاطر نشان کرد: اصلا قرار بر این نبوده که توافق دو مرحله ای وجود داشته باشد و ابتدا توافق کلی و سپس جزئی منعقد شود.

            این عضو تیم هسته ای در گفتگو با «انتخاب» اضافه کرد: در واقع، مسئله این است که اگر در بخشی از دوره هفت ماهه به تفاهم رسیدیم، آن وقت می توانیم مطمئن شویم که توافق در دسترس است. این موضوع با «توافق چند مرحله ای» خیلی تفاوت دارد.

            وی در پاسخ به سئوال در مورد اظهارات اخیر سخنگوی دولت افزود: صحبت آقای نوبخت در مورد توافق تا 11 فروردین هم همان تفاهم سیاسی و استنباط از شرایطی است که میتوان با مذاکرات موافقت نمود یا خیر؟ این وضعیت منطبق با نظرات و دستورات رهبر معظم انقلاب می باشد.

            وی خاطرنشان کرد: عدم دستیابی به تفاهم سیاسی تا 11فروردین به معنای شکست مذاکرات نیست، چراکه تا ماه ژوئن زمان وجود دارد و مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد، در عین حال در چنین شرایطی، همه می دانیم که کار فوق العاده سخت خواهد شد.

            این مذاکره کننده هسته ای کشورمان گفت: بحث این است که ما اکنون در مواردی به توافق نزدیک شده ایم و در مواردی به قول اقای دکتر صالحی گام های بلندی برداشته ایم. در واقع، هم اکنون تقریبا فرمول ها به طور کامل مشخص شده اما هیچ توافق قطعی در مورد فرمول های مطروحه صورت نگرفته است، اما وقتی مسائل مهم و کلیدی شکل و چارچوب گرفته باشد، زمینه ای می تواند مهیا شود که مذاکرات به همین صورت مثبت ادامه داشته باشد.

            وی گفت: طبق توافق ژنو ج.ا.ا اقدامات لازم برای رفع ملاحظات و نگرانی ها در مورد راکتور آب سنگین اراک را معمول خواهد داشت لذا این راکتور محل نگرانی در توافق جامع نیست.

            این عضو تیم هسته ای افزود: ما در مورد راکتور آب سنگین اراک رویه فعلی را ادامه خواهیم داد، چراکه راکتور اب سنگین محل هیچ نگرانی نیست.

            وی در واکنش به گزارشات منتشر شده در مورد پیشنهاد انتقال سوخت فراورده شده هسته ای به روسیه گفت: هیچکس نمی تواند تصمیمی را به ما تحمیل کند

            وی ادامه داد: به هرحال این مسئله، جزئیاتی دارد که ما به دلایل مختلفی با آن توافق نکرده ایم.

            این مذاکره کننده هسته ای کشورمان با اشاره به مذاکرات هسته ای آتی در سوئیس به «انتخاب» گفت: این دور از مذاکرات مهم است.

            وی افزود: قطعا اگر در بحث تحریم ها به جمع بندی مطلوب برسیم، یکی از موارد بسیار مهم برای ما حل شده و مسیر خیلی هموار می شود.

            این عضو تیم هسته ای اضافه کرد: در این صورت، در کنار گام هایی که برداشته شده و مواضعی که قبلا به یکدیگر نزدیک شده، قطعا احتمال اینکه توافق را ترسیم کنیم و مشغول نگارش متن سند نهایی بشویم، و از پرانتز ها بکاهیم اصلا بعید نیست.

            وی تاکید کرد: مسلما نمی توان گفت این دور از مذاکرات، امیتاز خاصی نسبت به ادوار قبلی دارد، با این حال اگر در بحث تحریم ها به جایی برسیم، قطعا گام بزرگی برداشته شده است.

            این عضو تیم هسته ای در واکنش به سئوالی در مورد حضور حسین فریدون در مذاکرات ژنو گفت: اقای فریدون به عنوان نماینده ریاست جمهوری و دستیار ویژه رئیس جمهور برای هماهنگی بیشتر در مذاکرات حضور پیدا کرده بودند.

            وی افزود: اقای فریدون روند مذاکرات را مشاهده و گزارش می نمایند و هماهنگی با مجموعه داخلی را انجام می دهند. .

            این عضو تیم هسته ای ایران با اشاره به گمانه زنی ها در مورد پیام ادعایی فریدون به 1+5 گفت: اصلا چنین نبوده است آقای فریدون هیچ گاه حامل پیام برای 1+5 نبوده اند. اساسا لازم نیست که پیامی به طرف های مقابل دهیم، آنچه که در حال مذاکره درمورد آن هستیم، سیاست ها و مواضع جمهوری اسلامی است.

            وی تاکید کرد: آقای فریدون پیش از این نیز دوبار {در مذاکرات وین و نیویورک} در مذاکرات حضور پیدا کرده بودند.

            این عضو تیم هسته ای ایران در پاسخ به سئوالی در مورد حضور احتمالی فریدون در دور آینده مذاکرات و همچنین پیوستن همیشگی او به تیم هسته ای گفت: قطعا آقای فریدون به تیم هسته ای نخواهند پیوست ، ایشان مشغله های مهم خودشان را دارند، اما ممکن است در مراحل نهایی هم ایشان حضور پیدا کنند که امری عادی است و قطعا حضور آقای فریدون موثر و برای تیم ما مطلوب است.

            وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مردم می توانند منتظر خبرهای خوش در عید نوروز باشند، گفت: من امیدوارم که در عید این اتفاق بیافتد و به نظرم انشا الله می تواند اوضاع به خبر خوب منتهی شود.

            نظر

            • Hessam
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 1240

              #13161
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              آیت الله هاشمی: هيچ قدرتي نمي‌تواند حق قانوني مردم ايران را سلب کند / ايران درصدد دستيابي به سلاح هسته‌اي نيست
              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

              رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد بر حق مردم ايران براي استفاده صلح‌آميز از مواهب دانش هسته‌اي، گفت: در احقاق حق خود بسيار جدي هستيم و هيچ قدرتي نمي‌تواند حق مردم ايران را سلب کند.

              آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام پيش از ظهر امروز در ديدار با وزير امور خارجه ايتاليا، با يادآوري روابط تاريخي و مثبت تهران ـ رم، گفت: سياست جمهوري اسلامي در دولت يازدهم، تقويت همکاري‌ها با دولت‌هاي جهاني، براساس احترام و اعتماد متقابل است.

              رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، هدف اصلي تحريم‌هاي ظالمانه غرب و آمريکا را تقليل روابط جهانيان با ايران دانست و گفت: ما اين سياست را از اشتباهات استراتژيک غرب و آمريکا مي‌دانيم، چون ايران هيچ‌وقت درصدد دستيابي به سلاح هسته‌اي نبوده و نيست.

              آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، استفاده از سلاح کشتار جمعي را کار انسان‌هاي ترسو و عمل غير اخلاقي خواند و گفت: علاوه بر فرهنگ و تمدن تاريخي ايران، اسلام هم ما را منع مي‌نمايد که حيات هيچ انساني را تهديد نکنيم.

              ايشان با يادآوري دستورات دين مبين اسلام و پيامبر اکرم(ص) در فتوحات اسلامي گفت: عدم تعرض به معابد پيروان اديان، عدم تعرض به اسرا و افراد غير نظامي و حتي عدم قطع درختان سرزمين‌هاي فتح شده، اساس سياست خارجي اسلام و پيامبر مسلمانان بوده است.

              رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان مصاديقي از خويشتنداري ايران در استفاده از سلاح‌هاي شيميايي در طول 8 سال دفاع مقدس، گفت: صدام با کمک‌ها، حمايت‌ها و چراغ سبز غرب، شهرهاي بي‌دفاع ايران را بمباران شيميايي و هواپيماهاي غير نظامي را ساقط مي‌کرد، اما ايران علي‌رغم توان مقابله به مثل، به اخلاقيات انساني پايبند بود.

              آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با تأکيد بر حق مردم ايران براي استفاده صلح‌آميز از مواهب دانش هسته‌اي، گفت: در احقاق حق خود بسيار جدي هستيم و هيچ قدرتي نمي‌تواند حق مردم ايران را سلب نمايد. چون معتقديم، مانند همه کشورهاي صاحب اين تکنولوژي، بايد از دانش آن در جهت بهتر کردن زندگي مردم استفاده کنيم.

              ايشان پافشاري غرب به ويژه آمريکا را بر ادامه تحريم‌ها، متضاد شعارهاي حقوق بشري آنها خواند و گفت: چرا براساس گزارش‌هاي دروغ عده‌اي معاند، حق تعامل ملت‌ها را مخدوش مي‌نمايند؟

              آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با يادآوري انواع تحريم‌هايي که خارجي‌ها در طول 36 سال گذشته عليه مردم ايران اعمال کرده‌اند، گفت: در همان شرايط، مخصوصاً بعد از 8 سال جنگ، کشور خود را ساختيم و زيربناهاي اقتصادي را مهيا کرديم و بعد از اين هم با تکيه بر اراده مردم خود، همين راه را ادامه مي‌دهيم.

              همچنين پائولو جنتيلوني، وزير امور خارجه ايتاليا در اين ديدار، سفر خويش را نشانه اراده ايتاليا براي تقويت و گسترش روابط با جمهوري اسلامي دانست و گفت: ما براي تداوم روابط ديرينه در زمينه‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي برنامه داريم.

              وزير امور خارجه ايتاليا اظهار اميدواري کرد که مذاکرات هسته‌اي فضا را براي همکاري جهان با ايران باز نمايد که در شرايط کنوني نياز دو جانبه است.

              وي ثمره مذاکرات را رفع تحريم‌ها دانست و گفت: در آن صورت مسير براي توسعه روابط بيشتر هموار خواهد شد.

              جنتيلوني با تأکيد بر اراده دولت متبوع خويش براي کمک به نتايج مثبت مذاکرات، گفت: در اين شرايط، بايد طرف‌هاي مذاکره، مخصوصاً در ايران و آمريکا، اراده‌ها را در مسير حل مسايل هدايت و رهبري کنند.

              وزير امور خارجه ايتاليا با ارائه تحليلي از اوضاع اقتصادي اين کشور و مجموعه کشورهاي اتحاديه اروپا، گفت: ثبات سياسي، رونق اقتصادي را هم به دنبال خواهد داشت و ما در ايتاليا آماده‌ايم تا همزمان با موفقيت‌هاي اقتصادي دولت، روابط دو جانبه با جمهوري اسلامي را نيز تقويت کنيم.

              نظر

              • کورش
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 42

                #13162
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                با سلام

                نظر بنده هم اینه که با توجه به اعلام مواضع دوطرف که هر کدام با قدرت تمام بر مواضع مطروحه خود پایبند ومصر میباشند وفکر میکنند که دیگر از این موضع نباید کوتاهتر بیایند( خصوصا ایران )
                اینطور میتوان نتیجه گیری کرد که منبعد از این مذاکره بیفایده است ونیجه بخش نیست حداقل برای ایران پس در نتیجه تیر ماه هم تمام میشودو توافقی صورت نمیپذیرد با این تفاوت که بنده معتقدم شاخص سهام از این پایین تر نخواهد امد وانهایی که فکر میکنند سقوط در پیش داریم به جد و فاحش اشتباه میکنند هر چیزی حد ومقداری دارد تا اینجای کار هم اغلب سهام بصورت بی معنی وبی منطق تا این حد نزول کرده اند امید که هرچه زودتر تیر ماه برسد وملت خصوصا جامعه سهامدار راه به کار خود ببرند وشرکتهای بورسی هم منتظر خبرهای انچنانی نباشند و بکار وتولید خود با همین حداقلها که امکانات کمی هم نیست ادامه فعالیت بدهند یادمان باشد که صنعت کشور از ابتدا تاکنون در حالت تحریم شکل گرفته در زمان جنگ ه شدید ترین تحریمهارا داشتیم حالا چه شده که یکباره به این نتیجه رسیدهایم که با وجود تحریمها نمیتوانیم ادامه فعالیت بدهیم وکلا در یک کلام سهام شرکتها از این بی ارزشتر ومفت تر نخواهد شد وبقول معروف بالاتر از سیاهی رنگی نیست ما که سال را صبر کردهایم ماه را نیز صبر میکنیم برای همگی ارزوی سلامت وتندرستی را از خداوند دارم صبور باشید توضیحا اینکه بنده 50%نقد میباشم
                عدم توافق یعنی آغازتحریمات کمرشکن جدید که چیزی ازاقتصادوکشورباقی نخواهدگذاشت غرب می داند ایران چاره ای جز توافق ندارد....تحریم های جدید یعنی زمینگیرشدن اقتصاد ....یعنی پول لاموجود .......بدون پول اداره کشور غیرممکن است وبعدارآن.....کمی اندیشه کنیم

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #13163
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  چرا نتانیاهو ائتلاف با آمریکا را به خطر انداخت
                  کد خبر: ۴۷۹۸۵۸
                  تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۴ - 01 March 2015

                  روزنامه هاآرتص در گزارشی به بررسی علت اقدامات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل آمریکا پرداخت و نوشت او در زمان سایر روسای جمهور آمریکا جرات چنین کارهایی را نداشت.

                  به گزارش فارس، روزنامه «هاآرتص» در مطلبی به چرایی رفتارهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل آمریکا پرداخت و نوشت: اگر دو ماه پیش، کسی پیش‌بینی می‌کرد دو هفته قبل از انتخابات اسرائیل، بنیامین نتانیاهو علیه تمایلات دولت اوباما، در کنگره سخنرانی می‌کند، هیچکس باور نمی‌کرد نتانیاهو تا این حد پیش برود.

                  حتی اگر پیش‌بینی می‌شد یک هفته قبل از انجام این سخنرانی، تبلیغات انتخاباتی حزب لیکود، آمریکا را به تلاش برای متوقف کردن تشکیلات کنونی متهم می‌کند و نتانیاهو قدرت‌های جهان را به خاطر اجازه به ایران برای ساخت سلاح‌های هسته‌ای مورد سرزنش قرار می‌دهد، دیوانه خطاب می‌شد. اما همه اینها اکنون اتفاق افتاده و ما هنوز دقیقا نمی‌دانیم چرا نخست وزیر اسرائیل این ائتلاف استراتژیک را در بدترین بحران غرق کرده است آنهم در زمانی که اسرائیل بیش از هر زمان دیگری به حمایت آمریکا نیاز دارد.

                  روزنامه هاآرتص، سه دلیل احتمالی را برای این اقدام نتانیاهو بر شمرد و نوشت: نخست، نتانیاهو می‌گوید کنگره آمریکا بهترین مکان برای هشدار به جهان علیه توافق هسته‌ای خطرناک با ایران است. بعید است که یک سخنرانی بتواند چنین تاثیری داشته باشد اما نتانیاهو به لفاظی‌های خود باور دارد. دوم اینکه این، استراتژی نهایی لیکود برای تسلط بر دستور کار انتخابات و متمرکز کردن این دور از رقابت‌ها بر یک مسئله است و آن، توانایی نتانیاهو برای مدیریت کردن مسئله ایران است. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اکثر اسرائیلی‌ها هنوز فکر می‌کنند او برای این کار، بهتر از سایر رقبای خود است. دلیل سوم در دسیسه‌ها و منیت‌های عجیب و غریب حامیان آمریکایی نتانیاهو ریشه دارد که «شلدون ادلسون» یکی از سرمایه‌داران یهودی آمریکایی یکی از آنهاست. برای این افراد، درگیری با باراک اوباما پیامد ناخوشایند سخنرانی به شمار نمی‌آید، بلکه نتیجه مطلوب محسوب می‌شود.

                  این روزنامه صهیونیستی نوشت: همه این دلایل در انگیزه نتانیاهو برای به مخاطره انداختن روابط خاص میان واشنگتن و تل‌آویو نقش دارد. اما سئوال اینجاست که اگر فرد دیگری در کاخ سفید بود، آیا نتانیاهو حتی به چنین نقشه‌ای فکر می‌کرد؟ نتانیاهو هرگز جرات نمی‌کرد چنین شیرین‌کاری را در زمان بیل کلینتون یا یکی از بوش‌ها انجام دهد چراکه مجازات آنها سخت و وحشتناک بود. آنها از هیچ کاری برای تخریب سیاسی نتانیاهو نه تنها در واشنگتن بلکه در اسرائیل نیز فروگذار نمی‌کردند.

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #13164
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در دیدار وزیر خارجه ایتالیا
                    روحانی:هیچ دلیلی برای باقی‌ماندن تحریم‌ها نیست
                    رییس جمهوری با اشاره به اینکه «تهران» و «رم» برای توسعه روابط تجاری، ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند، تصریح کرد: هیچ دلیلی برای باقی ماندن تحریم ها وجود ندارد.
                    کد خبر: ۴۷۹۸۶۵
                    تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۰ - 01 March 2015
                    رییس جمهوری با اشاره به اینکه «تهران» و «رم» برای توسعه روابط تجاری، ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند، تصریح کرد: هیچ دلیلی برای باقی ماندن تحریم ها وجود ندارد.

                    به گزارش مهر، حسن روحانی عصر یکشنبه در دیدار پائولوجنتیلونی وزیر امور خارجه ایتالیا با اشاره به ملاقات‌های متعدد مقامات عالی‌رتبه ایران و ایتالیا در دولت یازدهم،گفت: افزایش سفر هیاتهای تجاری، رایزنی مقامات دو کشور و توسعه و تقویت همکاری های دوجانبه، نه تنها به نفع دو طرف، بلکه به نفع منطقه و جهان است.
                    رییس جمهوری با اشاره به همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی دیرین ایران و ایتالیا در کنار همکاری‌های تجاری دو کشور، اظهارداشت: دو کشور در عرصه سیاسی نیز پیوسته روابط مثبت و رو به جلویی داشته اند .

                    روحانی با اشاره به نقش سازنده ایتالیا در مذاکرات هسته ای تاکید کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر تحریمی هایی که مبانی نادرستی داشته، به ضرر همه از جمله اتحادیه اروپا عمل کرده است.

                    روحانی دیدارهای مستمر مقامات ایران و ایتالیا را گواه عزم جدی و مصمم دو طرف برای توسعه سریع‌تر روابط و همکاری‌ها ارزیابی کرد و گفت: می‌توانیم در بسیاری از زمینه‌ها همکاری‌های مفیدی را بین دو کشور پایه ریزی کنیم.

                    رییس جمهوری شرکت‌های ایتالیایی را به بهره گیری از فرصت همکاری با ایران فراخواند و در خصوص مذاکرات هسته ای، با بیان اینکه تلاش و حسن نیت ایران در دو زمینه برای جهانیان مشهود است، اظهار داشت: ایران همواره بر تعهدات خود پایبند بوده و اکنون برای همگان روشن است که ایران طرف کاملاً جدی در مذاکرات است.

                    روحانی با تاکید بر اینکه برای حل فصل این مسأله هیچ راهی جز مذاکره وجود ندارد، گفت: اساس مذاکرات هسته‌ای تلاش برای حصول به نقاط مشترک و اعتماد دو جانبه است و به اعتقاد ما همه تحریم‌ها باید در یک لحظه برداشته شوند.

                    نظر

                    • Hessam
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 1240

                      #13165
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      کری:درباره توافق با ایران قول نمی‌دهم
                      وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که تضمینی برای حصول توافق هسته‌ای با ایران نیست اما امتحان می‌کنیم ببینیم دیپلماسی می‌تواند جلوی نیاز به اقدام نظامی را بگیرد یا خیر.
                      کد خبر: ۴۷۹۸۶۲
                      تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۱ - 01 March 2015
                      وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که تضمینی برای حصول توافق هسته‌ای با ایران نیست اما امتحان می‌کنیم ببینیم دیپلماسی می‌تواند جلوی نیاز به اقدام نظامی را بگیرد یا خیر.

                      به گزارش فارس، جان کری وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که نمی توان درباره توافق هسته‌ای با ایران ضمانت داد.

                      جان کری در مصاحبه با شبکه «ای‌بی‌سی» درباره مذاکرات هسته‌ای ایران این چنین گفت که «نمی‌توانم درباره توافق با ایران قول بدهم. اما امتحان می‌کنیم ببینیم دیپلماسی می‌تواند جلوی نیاز به اقدام نظامی را بگیرد یا نه».

                      وی درباره سخنرانی نتانیاهو در آمریکا هم گفت که از سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آمریکا استقبال می‌کند و همچنین تاکید کرد که کاخ سفید به دنبال سیاسی کردن این موضوع نیست.

                      وزیر خارجه آمریکا که بر اساس خبر منتشر شده در رسانه‌ها روز گذشته با نتانیاهو درباره ایران تماس تلفنی داشت، درباره سخنرانی او در امریکا درباره ایران تاکید کرد که امیدوار است سخنان او(درباره مذاکرات ایران) «به یک فوتبال سیاسی تبدیل نشود».

                      نظر

                      • Morning.Star
                        عضو عادی
                        • Jan 2015
                        • 47

                        #13166
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        طیف محافظه کار هیچگاه در مقابل تحریمها عاقلانه برخورد ننموده است ا.ن که «حماقت» اساس تفکر وی بود زمانی که وضع شدن قطعنامه های شورای امنیت ایران را تهدید می نمود بجای مقابله ی منطقی با بی مسئولیتی تمام گفت که آنقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دانتان پاره شود و تحریمها را هم کاغذ پاره ای بیش نمی دانست طبیعی است وقتی برخورد به اصطلاح رئیس جمهور مملکت با چنین مسئله ی حیاتی که شدیداً کشور را تهدید می کند اینگونه باشد نتیجه غیر از تحریمهای فلج کننده نباشد تا پس از رها شدن این مردم بیچاره از شر آن متوهم خودشیفته نیز تا سالها تاوان حماقت وی و پشتیبانانش که با چنگ و دندان پشتش ایستاده و این کوتوله را به مردم تحمیل نمودند بدهد. اکنون هم طیف طرفدار وی بازهم از خواب بیدار نشده و با سهل گرفتن تحریمها فکر می کنند این ثبات نیم بندی که پس از توافق ژنو ایجاد شده باقی خواهد ماند در حالیکه اگر سردمداران مملکت به راه عقلانیت برنگردند شرایط بسیار اسفناک خواهد بود.

                        حاکمیت هم به مردم دروغ گفته و می گوید که حتی پس از توافق نیز آمریکا تحریمها را برنخواهد داشت درحالیکه واقعیت چیز دیگریست. 5+1 و در رأس آن آمریکا می گوید ما تحریمها را بطور قابل بازگشت تعلیق می نمایم تا با عمل نمودن ایران به تعهدات خود، طبق مفاد توافقنامه در آینده رفع شوند. اینها هم خدا را می خواهند هم خرما را. می گویند هم برنامه ی هسته ایمان به شکل رسمی پذیرفته شود و هم تحریمها به محض توافق حذف شوند اما هیچ آدم عاقلی این را نمی پذیرد که پس از چند سال مناقشه ی هسته ای که دلیل اصلی اش اتهام صلح آمیز نبودن برنامه ی هسته ایران می باشد یک توفقنامه ی فرمالیته دستش بدهند و تحریمها را هم کلاً حذف کنند بگویند برو خوش باش و هر کاری دلت خواست بکن و چنین کشور یاغی فردا بیاید با لاقیدی از عمل به تعهدات خود سر باز زده و به ریش آنان بخندد. ایران حتی باید سپاسگزار باشد که تحریمها بطور قابل بازگشت برداشته شوند چون مقصر اصلی این مناقشه خودش می باشد. هر که خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه.

                        نظر

                        • مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

                          #13167
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط Morning.Star پست شده است View Post
                          طیف محافظه کار هیچگاه در مقابل تحریمها عاقلانه برخورد ننموده است ا.ن که «حماقت» اساس تفکر وی بود زمانی که وضع شدن قطعنامه های شورای امنیت ایران را تهدید می نمود بجای مقابله ی منطقی با بی مسئولیتی تمام گفت که آنقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دانتان پاره شود و تحریمها را هم کاغذ پاره ای بیش نمی دانست طبیعی است وقتی برخورد به اصطلاح رئیس جمهور مملکت با چنین مسئله ی حیاتی که شدیداً کشور را تهدید می کند اینگونه باشد نتیجه غیر از تحریمهای فلج کننده نباشد تا پس از رها شدن این مردم بیچاره از شر آن متوهم خودشیفته نیز تا سالها تاوان حماقت وی و پشتیبانانش که با چنگ و دندان پشتش ایستاده و این کوتوله را به مردم تحمیل نمودند بدهد. اکنون هم طیف طرفدار وی بازهم از خواب بیدار نشده و با سهل گرفتن تحریمها فکر می کنند این ثبات نیم بندی که پس از توافق ژنو ایجاد شده باقی خواهد ماند در حالیکه اگر سردمداران مملکت به راه عقلانیت برنگردند شرایط بسیار اسفناک خواهد بود.

                          حاکمیت هم به مردم دروغ گفته و می گوید که حتی پس از توافق نیز آمریکا تحریمها را برنخواهد داشت درحالیکه واقعیت چیز دیگریست. 5+1 و در رأس آن آمریکا می گوید ما تحریمها را بطور قابل بازگشت تعلیق می نمایم تا با عمل نمودن ایران به تعهدات خود، طبق مفاد توافقنامه در آینده رفع شوند. اینها هم خدا را می خواهند هم خرما را. می گویند هم برنامه ی هسته ایمان به شکل رسمی پذیرفته شود و هم تحریمها به محض توافق حذف شوند اما هیچ آدم عاقلی این را نمی پذیرد که پس از چند سال مناقشه ی هسته ای که دلیل اصلی اش اتهام صلح آمیز نبودن برنامه ی هسته ایران می باشد یک توفقنامه ی فرمالیته دستش بدهند و تحریمها را هم کلاً حذف کنند بگویند برو خوش باش و هر کاری دلت خواست بکن و چنین کشور یاغی فردا بیاید با لاقیدی از عمل به تعهدات خود سر باز زده و به ریش آنان بخندد. ایران حتی باید سپاسگزار باشد که تحریمها بطور قابل بازگشت برداشته شوند چون مقصر اصلی این مناقشه خودش می باشد. هر که خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه.
                          به شما پیشنهاد میکنم حتما در مورد تفکرات سمپاتهای انجمن حجتیه تحقیق کنید!!!
                          آخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2015/03/01, 20:36.

                          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                          نظر

                          • Morning.Star
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 47

                            #13168
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            نوشته اصلی توسط Morning.Star
                            طیف محافظه کار هیچگاه در مقابل تحریمها عاقلانه برخورد ننموده است ا.ن که «حماقت» اساس تفکر وی بود زمانی که وضع شدن قطعنامه های شورای امنیت ایران را تهدید می نمود بجای مقابله ی منطقی با بی مسئولیتی تمام گفت که آنقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دانتان پاره شود و تحریمها را هم کاغذ پاره ای بیش نمی دانست طبیعی است وقتی برخورد به اصطلاح رئیس جمهور مملکت با چنین مسئله ی حیاتی که شدیداً کشور را تهدید می کند اینگونه باشد نتیجه غیر از تحریمهای فلج کننده نباشد تا پس از رها شدن این مردم بیچاره از شر آن متوهم خودشیفته نیز تا سالها تاوان حماقت وی و پشتیبانانش که با چنگ و دندان پشتش ایستاده و این کوتوله را به مردم تحمیل نمودند بدهد. اکنون هم طیف طرفدار وی بازهم از خواب بیدار نشده و با سهل گرفتن تحریمها فکر می کنند این ثبات نیم بندی که پس از توافق ژنو ایجاد شده باقی خواهد ماند در حالیکه اگر سردمداران مملکت به راه عقلانیت برنگردند شرایط بسیار اسفناک خواهد بود.

                            حاکمیت هم به مردم دروغ گفته و می گوید که حتی پس از توافق نیز آمریکا تحریمها را برنخواهد داشت درحالیکه واقعیت چیز دیگریست. 5+1 و در رأس آن آمریکا می گوید ما تحریمها را بطور قابل بازگشت تعلیق می نمایم تا با عمل نمودن ایران به تعهدات خود، طبق مفاد توافقنامه در آینده رفع شوند. اینها هم خدا را می خواهند هم خرما را. می گویند هم برنامه ی هسته ایمان به شکل رسمی پذیرفته شود و هم تحریمها به محض توافق حذف شوند اما هیچ آدم عاقلی این را نمی پذیرد که پس از چند سال مناقشه ی هسته ای که دلیل اصلی اش اتهام صلح آمیز نبودن برنامه ی هسته ایران می باشد یک توفقنامه ی فرمالیته دستش بدهند و تحریمها را هم کلاً حذف کنند بگویند برو خوش باش و هر کاری دلت خواست بکن و چنین کشور یاغی فردا بیاید با لاقیدی از عمل به تعهدات خود سر باز زده و به ریش آنان بخندد. ایران حتی باید سپاسگزار باشد که تحریمها بطور قابل بازگشت برداشته شوند چون مقصر اصلی این مناقشه خودش می باشد. هر که خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه.
                            در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                            به شما پیشنهاد میکنم حتما در مورد تفکرات سمپاتهای انجمن حجتیه تحقیق کنید!!!
                            من در مورد انجمن حجتیه و تفکراتش اطلاعات کافی دارم اما پارادوکس تفکرات این انجمن با حاکمیت و در عین حال نفوذ این افراد در ارکان تصمیم گیری کشور و همزیستی مسالمت آمیز آنان با همدیگر جزو موارد عجیب و غریب می باشد!

                            نظر

                            • محمد-پ
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 236

                              #13169
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط Morning.Star پست شده است View Post
                              من در مورد انجمن حجتیه و تفکراتش اطلاعات کافی دارم اما پارادوکس تفکرات این انجمن با حاکمیت و در عین حال نفوذ این افراد در ارکان تصمیم گیری کشور و همزیستی مسالمت آمیز آنان با همدیگر جزو موارد عجیب و غریب می باشد!
                              از اول در خارج از ذهن من و شما پارادوکسی وجود نداشته . آنچه که ما در ذهنمان به مثابه پارادوکس احساس میکنیم ناشی از این بوده که بدنه انقلاب در روزهای اول گرایش خاصی داشته و باید از دو طریق مهار میشده و در نهایت به یک نقطه که نقطه فعلی است برسد . به همین سادگی

                              نظر

                              • محمد-پ
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 236

                                #13170
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                من فکر میکنم آمریکایی ها با مسئله لغو کامل تحریمها زمانی بسادگی کنار میان که بعد از سالها زحمت بازار ایران بخصوص نفت را در اختیار بگیرند . در شرایط فعلی بعد از توافق بازار ایران دست روسها و اروپاییها می افتد . به عبارت دیگر آمریکایی ها میخوان غیر مستقیم مسئله هسته ای را به بهبود راوبط وصل کنند و مانند کوبا مشکل روابط را حل کنند . این فرصتی است که در زمان جمهوری خواهان بعیده بدست بیاد

                                نظر

                                در حال کار...
                                X