آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #13471
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    پایان مذاکرات ظریف و کری در مونترو/ ادامه مذاکرات 24 اسفند چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳



    مذاکرات بعدی در 24 اسفند در سطح وزیران خارجه و معاونان ایران و آمریکا برگزار می‌شود.
    93/12/17 - 21:14شماره: 13931217001666


    به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس










    ارسال به دوستان
    دور بعدی رایزنی‌های ایران و آمریکا 24 اسفند در لوزان سوئیس
    دور بعدی رایزنی‌های ایران و آمریکا در سطح وزرای خارجه و با حضور معاونان وزرا و اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است 24 اسفند ماه در لوزان سوئیس برگزار شود.
    آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2015/03/09, 00:27.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

      #13472
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      دوستان تا حالا به اين نكته دقت كرديد كه دقيقه 90 در مذاكرات لوزان همزمان ميشه با لحظه سال تحويل در ايران؟


      سال تحويل ساعت 2/15 دقيقه 1 فروردين هست...يعني 29 اسفند شبش




      يعني لحظه سال تحويل خبر توافق مياد؟


      اميدوارم يه سال خوبو براي ملت رقم بزنن


      روز يك فروردين هم بهترين موقع براي رهبر هست تا در مشهد از توافق دفاع كنه و دهن تندروهارو ببنده
      بنظرم این دور 28 تموم میشه . دور بعد مجدد یک هفته بعد شروع بشه و اونجا به توافق برسن . یعنی حدودا 5 فروردین مذاکرات مجدد شروع بشه و تا 10 فروردین به توافق برسن

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #13473
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        تاریخ خبر: 17/12/1393 | ساعت: 22:10|

        اوباما: شکاف بین طرفین درمذاکرات کم شده/شروط توافق احتمالی «بسیار معقول» است
        تهران- ایران- رییس جمهوری آمریکا روز یکشنبه با بیان اینکه اختلافات با ایران در گفت وگوهای هسته ای کاهش یافته است، گفت: شروط توافق احتمالی با ایران «بسیار معقول» است و در حدود یک ماه آینده مشخص می شود آیا می توانیم به توافق برسیم یا نه.
        اوباما: شکاف بین طرفین درمذاکرات کم شده/شروط توافق احتمالی «بسیار معقول» است
        به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری «سی.بی.اس.نیوز»، باراک اوباما در گفت وگو با این شبکه تلویزیونی گفت: ما موفق به محدود کردن شکاف ها بین نظرات طرفین شده ایم اما این شکاف ها همچنان باقی است.

        اوباما با تکرار ادعاهای خود مبنی بر ابهام در برنامه های هسته ای صلح آمیز ایران، افزود: «به نظرم در حدود یک ماه آینده می توانیم مشخص کنیم، ایران که می گوید تنها علاقمند به برنامه هسته ای صلح آمیز است، می تواند توافقی که «بسیار معقول» خواهد بود را بپذیرد یا نه.»

        اوباما در این مصاحبه همچنین گفت: «اگر شفافیت لازم را از آنان مشاهده کنیم و بتوانیم این مساله را راستی آزمایی کنیم که قصد ساخت سامانه های تسلیحاتی را ندارند، در آن صورت توافق قابل دستیابی است؛ اما این امر مستلزم آن است که آنان نوعی از محدودیت و راستی آزمایی را بر برنامه خود بپذیرند که تاکنون تمایلی برای پذیرش آن نداشته اند.»

        اوباما در عین حال تصریح کرد: خبر خوب این است که ایران از شروط توافق موقت تبعیت کرده و در این مدت زمان، برنامه خود را به پیش نبرده است. »

        وی این اظهارات را همچون گذشته در حالی برای فشار آوردن و تحت تأثیر قرار دادن مذاکرات و انداختن توپ «نرسیدن به توافق هسته ای» به زمین طرف مقابل بیان کرده است که بسیاری از تحلیلگران و رسانه های آمریکایی تاکید کرده اند که شکست مذاکرات هسته ای به معنای مقصر بودن کاخ سفید در برابر افکار عمومی جهان است و سبب از بین رفتن ائتلاف تحریم های جهانی علیه ایران خواهد شد.

        اوباما در این گفت وگو همچنین درصدد اطمینان دادن به منتقدان مذاکرات هسته ای با ایران برآمد و گفت: اگر به توافق نرسیم، مذاکرات را ترک می کنیم.

        اوباما که در ایالت «آلاباما» با خبرنگار سی بی اس نیوز گفت وگو می کرد، افزود: «اگر نتوانیم این مساله را تائید کنیم که آنان به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیستند و اگر مدت زمان مشخصی وجود نداشته باشد که در صورت نقض شروط توافق از سوی ایران، بتوانیم اقدام لازم را انجام دهیم، چنین توافقی را نخواهیم پذیرفت.»

        این اظهارات اوباما در حالی در واکنش به فشارهای رژیم صهیونیستی و منتقدان داخلی در آمریکا مطرح شده است که بنا به گفته علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران، بن بست های فنی در مذاکرات اخیر برطرف شده اما همچنان راه پر پیچ و خمی وجود دارد.

        محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه گذشته در گفت و گو با شبکه خبری «سی ان ان» تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای حل مشکل تصنعی مرتبط با برنامه هسته ای ایران انجام می دهیم به این شرط که شریکان (مذاکراتی) نیز در این راه با ما همراهی کنند.

        ظریف تاکید کرد: اگر تمام طرف ها اراده سیاسی برای اتخاذ تصمیم های لازم را داشته باشند، رسیدن به توافق می تواند نزدیک باشد.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #13474
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          تهران- ایران- رییس جمهوری آمریکا روز یکشنبه با بیان اینکه اختلافات با ایران در گفت وگوهای هسته ای کاهش یافته است، گفت: شروط توافق احتمالی با ایران «بسیار معقول» است و در حدود یک ماه آینده مشخص می شود آیا می توانیم به توافق برسیم یا نه.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

            #13475
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            اروپا: توافق بازی آمریکا بود/ قرارداد یکساله شرکت‌های آمریکایی با ایران


            اگر توافق هسته ای انجام شود، یک شبه خواهید فهمید که آمریکایی ها قراردادهای یک ساله ای در بهترین طرح ها امضا کرده اند.

            به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، نشریه اکونومیست (Economist) در گزارشی از فعالیت شرکت های آمریکایی در ایران در آستانه توافق هسته ای خبر داد.
             
            به گزارش این نشریه، شرکت های آمریکایی تا پیش از این نیز گام های اولیه خود را برای ورود به بازار ایران در صورت موفقیت گفتگوهای هسته ای و لغو تحریم ها برداشته اند.
             
             
            این نشریه به نقل از تجار خارجی ناشناس گفته است شرکت های آمریکایی برای معاملات خود در ایران از افراد بومی استفاده می کنند و حتی در یک مورد از یک دلال ناشناس نام برده شده که به نمایندگی از یک شرکت آمریکایی فعال در تجارت نفت و بانک در حال فعالیت است. این شخص گفته است «برخی قراردادهای اولیه همین الآن نیز بسته شده اند.»
             
             
            اکونومیست به نقل از این واسطه ایرانی می نویسد: «اگر توافق هسته ای انجام شود، یک شبه خواهید فهمید که آمریکایی ها قراردادهای یک ساله ای در بهترین طرح ها امضا کرده اند.»
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

            نظر

            • Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

              #13476
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              هيات آژانس انرژي اتمي وارد تهران شد


              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

              هیات آژانس بین المللی انرژی اتمی به ریاست واریو رانتا معاون آژانس به همراه آپارو رئیس پادمان های این نهاد بین المللی بامداد امروز وارد فرودگاه امام خمینی شد .

              به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این کارشناسان برای مذاکره درباره ادامه همکاری های ایران و آژانس وارد تهران شده اند .

              سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان پیش از این اعلام کرده بود:‌ این مذاکرات که با حضور مسئولان سازمان انرژی اتمی و نمایندگانی از وزارت امور خارجه برگزار خواهد شد بر اساس بیانیه همکاری های ایران و آژانس موسوم به بیانیه تهران که آبان 92 امضا شده است صورت خواهد گرفت .

              بهروز کمالوندی افزود: ‌بر اساس این بیانیه تاکنون سه مرحله از همکاری های ایران و آژانس انجام شده است که هر یک از این مراحل چند موضوع را شامل می شود و تاکنون جمعاً به 18 موضوع پرداخته شده است.
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #13477
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                اظهارنظر جدید اوباما درباره مذاکرات هسته‌ای

                رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که اگر توافق با ایران تهدیدی برای امنیت کشورش تلقی شود، واشنگتن هرگز از توافق با ایران بر سر برنامه هسته‌ای‌اش حمایت نخواهد کرد.



                به گزارش بولتن نیوز باراک اوباما در گفت‌وگو با شبکه سی.بی. اس آمریکا گفت: در صورتی که مذاکرات به توافق قابل قبولی نرسد، واشنگتن از مذاکرات کنار خواهد کشید.

                وی ادامه داد که باید به قدرت‌های غربی اجازه داد تا درباره عدم تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای تحقیق کنند چرا که در صورت پایبند نبودن ایران، آمریکا و دیگر کشورها فرصت کافی برای انجام اقدامات را خواهند داشت.

                اوباما افزود که پیشرفت‌هایی در نزدیک کردن شکاف‌های موجود میان قدرت‌های غربی و ایران به وجود آمده اما این شکاف هم‌چنان وجود دارد.

                رییس جمهور آمریکا گفت که می‌توان طی یک ماه یا بیشتر میزان تمایل ایران به پایبندی به صلح آمیز بودن برنامه‌ هسته‌ای‌اش را تعین کرد.

                وی افزود که در صورت اطمینان از نبود تلاش‌های ایران برای توسعه سلاح هسته‌ای، در این صورت می‌توان این توافق را امضاء کرد اما این مساله مستلزم آن است که ایرانی‌ها سیستم اعمال برخی شروط را برای برنامه‌ هسته‌ای‌شان بپذیرند که تاکنون آن را نپذیرفته‌اند.

                اوباما با بیان اینکه بعد از گذشت بیش از یک سال، مذاکرات با چالش‌هایی مواجه است گفت، اما مساله مثبت تعهد و پایبندی ایران به مفاد توافق اولیه‌ای بود که اواخر 2013 امضاء شد و از آن زمان تهران برنامه‌ هسته‌ای‌اش را توسعه نداد.

                به گزارش ایسنا، اظهارات اوباما در حالی بیان می‌شود که مقامات کشورمان بارها تاکید کرده‌اند برنامه هسته‌ای ایران کاملا صلح‌آمیز است و سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ما جایگاهی نداشته و نخواهد داشت.

                حضرت آیت‌الله خامنه‌ای چهارشنبه گذشته در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم استان آذربایجان شرقی با اشاره به استفاده حداکثری جبهه استکبار از حربه تحریم علیه ملت ایران، تأکید کردند: من معتقدم حتی اگر در مسئله هسته‌ای نیز همان خواسته هایی را که آنها دیکته می کنند، قبول کنیم، باز هم تحریم‌ها برداشته نخواهد شد زیرا آنها با اصل انقلاب مخالفند.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • لولی بربط زن
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1862

                  #13478
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  کد خبر: ۳۸۶۳۷۵

                  تعداد نظرات: ۲۷ نظر
                  تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - 09 March 2015


                  صفحه نخست » سیاسی


                  ظریف : این ایده من است، بقیه اعضای تیم هم باید تایید کنند
                  توافق احتمالی بر سر برنامه اتمی در یک قطعنامه فصل هفتمی منشور ملل متحد تأیید و در نتیجه به یک توافق الزام آور برای همه دولت‌ها تبدیل می‌شود.
                  عصر ایران- اشاره محمد جواد ظریف به احتمال تبدیل توافق هسته ای ایران با 6 قدرت جهانی به یک موافقت نامه بین المللی و الزام آور برای همه دولت ها بازتاب گسترده ای در رسانه های خارجی داشته است تا جایی که برخی مانند بی بی سی این جمله وزیر خارجه ایران را به عنوان مهم ترین خبر اصلی شامگاه یکشنبه خود مخابره کردند.

                  ظریف که در گفت وگو با هفته نامه «صدا» این موضوع را مطرح کرده، گفته است: «توافق احتمالی قدرت‌های جهانی و ایران بر سر برنامه اتمی در یک قطعنامه فصل هفتمی منشور ملل متحد مورد تأیید قرار می‌گیرد و در نتیجه به یک توافق بین‌المللی و الزام آور برای همه دولت‌ها تبدیل می‌شود».

                  این سخن به منزله آن است که با تغییر دولت ها تعهدات باقی می ماند و طرفین اعتماد بیشتری نسبت به انجام تعهدات احساس می کنند.

                  از ظریف سوال شده «آیا توافق احتمالی به صورت یک معاهده بین المللی امضا خواهد شد» و وزیر خارجه پاسخ داده است: «من به شورای امنیت و نقشی که آن نهاد می تواند در این زمینه ایفا کند اشاره کردم».

                  وزیر خارجه و رییس تیم مذاکره کننده هسته ای ایران توضیح بیشتری نداده و در عین حال گفته است: « من یک دیدگاه دارم اما این دیدگاه باید مورد تأیید همه اعضای تیم مذاکره کننده قرار گیرد».

                  در همین حال سعید محمودی، استاد حقوق بین الملل دانشگاه استکهلم در گفت و گویی با بی بی سی، ارجاع توافق به شورای امنیت را – چنانچه عملی شود- اقدامی کم سابقه و یک راه حل هوشمندانه توصیف کرد.

                  پیش تر این نگرانی ابراز شده بود که حتی در صورت حصول توافق کنگره آمریکا و شاید پارلمان کانادا زیر بار لغو تحریم ها نروند یا با تغییر دولت ها از ادامه انجام تعهدات سرباز بزنند حال آن که در صورت تصویب قطعنامه در شورای امنیت، همه پارلمان ها و دولت ها موظف به اجرای آن خواهند بود.

                  بدین ترتیب می توان گفت چنانچه شورای امنیت سازمان ملل توافق هسته ای را درقالب یک قطعنامه به تصویب برساند دستگاه دیپلماسی ایران به یک موفقیت بین المللی دست می یابد که محدود به سیاست خارجی هم نمی ماند زیرا تبعات محسوس اقتصادی و تجاری هم خواهد داشت و مشخصا از آن پس برخی از کشورها توجیهی در بازپس ندادن پول فروش نفت و تحویل مواد غذایی به جای آن نخواهند داشت.
                  ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                  نظر

                  • linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

                    #13479
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ریاست واریو رانتا، معاون آژانس و ماسیمو آپارو، رئیس بازرسان این نهاد وارد تهران شده‌اند.
                    به گفته مقام‌های ایرانی، گفت‌وگو درباره دو موضوع حل نشده از مرحله سوم همکاری‌های دوجانبه، از دلایل اصلی این سفر است.
                    آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده است ایران هنوز در مورد دو ابهام باقی مانده شامل آزمایش مواد منفجره پرقدرت و تحقیقات در مورد انتقال نوترون "توضیح قانع کننده‌ای نداده است" در حالی که بر اساس توافق انجام شده در ماه مه سال ۲۰۱۴، ایران قرار بوده درباره این موضوعات توضیحات و اطلاعات کافی در اختیار آژانس قرار دهد.
                    بهروز کمالوندی، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره "انفجارهای مریوان" به ایرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران گفته است: "به آژانس اعلام کردیم که اگر شما فکر می‌کنید انفجارهایی صورت گرفته است، مکان آن را مشخص کنید تا ما به شما دسترسی (مدیریت شده) بدهیم."
                    درباره ابهام دوم، یعنی انتشار مقالاتی در رابطه با محاسبات نوترونی راکتورهای اتمی، آقای کمالوندی اضافه کرده است: "توضیحات ارائه شده از سوی ما کافی بوده است و بیشتر از این توضیح خاصی ندارد."
                    به گفته مقام‌های ایران، تا زمانی که این دو موضوع نهایی نشود، گام‌های بعدی گفت‌وگو با آژانس آغاز نخواهد شد.
                    سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیشتر تاکید کرده بود: "به دفعات به طور واضح برای ایران توضیح داده شده که پیشنهاد بازدید از مریوان نمی‌تواند به این که نگرانی‌ها درباره آزمایش‌های مواد منفجره در حجم زیاد برطرف شود، کمکی بکند."
                    آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌خواهد به جز مریوان، به سایت پارچین هم دسترسی داشته باشد.
                    سفر کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، دو روزه خواهد بود.
                    سخنگوی آژانس انرژی اتمی ایران از گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرده و گفته است، ایران درباره دو موضوع اخیر، "توضیحات قانع کننده" ارائه کرده اما در گزارش به خوبی منعکس نشده است.
                    در کنار مذاکرات و بازدیدهای کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران و شش قدرت‌ جهانی برای حل اختلافات بر سر برنامه هسته‌ای مشغول مذاکره هستند.

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #13480
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      یک مدت داد قال بود غرب نیاز به توافق دارد
                      عجب نیازی داشت طرف غربی
                      فقط منتظر است یک خطایی سر بزند ایران مسلسل وار تحرمی کند
                      اصلا هم اینک غنی سازی20یا60یا90بکند مهم نیست
                      مهم بود میگفت تحرمیتان بر داریم فقط غنی سازی نکنید..
                      در اصل توسط ;594507 پست شده است
                      [B][SIZE=4][COLOR="#B22222"]نامه ۴۷ سناتور آمریکا به سران ایران: هر توافقی فقط تا پایان دوره اوباما دوام دارد


                      ۴۷ سناتور جمهوری‌خواه آمریکا در نامه‌ای سرگشاده به سران ایران هشدار داده‌اند که هر توافقی با باراک اوباما امضا کنند، فقط تا پایان دوره ریاست جمهوری او دوام خواهد داشت.

                      در این نامه خطاب به سران ایران نوشته شده است: "ممکن است شما به طور کامل سیستم قانونی ما را نشناسید. اما هرچه که به تصویب کنگره نرسیده باشد، یک 'توافق ریاستی' با ضمانت اجرایی کامل به شمار نمی‌آید."

                      در ادامه نامه گفته شده است: "توافقی که به تصویب کنگره نرسیده باشد، می‌تواند فقط با یک حرکت قلم رئیس‌جمهوری بعدی باطل شود و کنگره آینده هم هر زمان لازم دید، قادر است موارد توافق را تغییر دهد."

                      سناتورهای جمهوری‌خواه در این نامه به رهبران ایران نوشته‌اند که دوره ریاست جمهوری آقای اوباما ژانویه ۲۰۱۷ تمام می‌شود در حالی که بیشتر نمایندگان کنگره بعد از آن و حتی سال‌ها در مسند باقی خواهند ماند.

                      این نامه توسط تام کاتن نوشته شده که چند ماه پیش با پیروزی در انتخابات از ایالت آرکانزاس وارد مجلس سنا شد. مارکو روبیو، تد کروز و رند پال از نامزدهای احتمالی جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا هم نامه به سران ایران را امضا کرده‌اند.

                      در نامه سناتورها آقای اوباما متهم شده که قصد دارد کنگره آمریکا را دور بزند.

                      ________________________________________________
                      تحلیل؛ بهمن کلباسی، خبرنگار بی‌بی‌سی در آمریکا

                      نامه نزدیک به نیمى از سناتورها به رهبران کشورى که در حال مذاکره با کاخ سفید هستند، به قصد ضربه‌زدن به یک توافق احتمالى، اگر در تاریخ آمریکا بى‌سابقه نباشد، کم‌سابقه است.

                      پیام نامه ۴٧ سناتور جمهورى‌خواه به ایران، که به نظر می‌رسد از منصرف کردن اوباما ناامید شده‌اند، این است که اگر به توافق هم برسید، ما یا رئیس‌جمهورى بعدى می‌تواند از رعایت مفاد آن سرباز بزند.

                      اما بسیارى از تحلیل‌گران معتقدند که عملى کردن چنین تهدیدى حتى اگر رئیس‌جمهورى بعدى جمهورى‌خواه باشد، با موانع جدى روبه‌رو خواهد شد. بر هم زدن یک‌طرفه توافقى که گروه ۱+۵ پاى آن را امضا کرده، در صورتى که طرف ایرانى آن را رعایت کرده باشد، موجب تنش میان واشنگتن و پایتخت‌هاى اروپایى و چین و روسیه خواهد شد.

                      _________________________________________________

                      میان رئیس‌جمهوری دمکرات آمریکا و اکثریت جمهوری‌خواه کنگره این کشور بر سر توافق هسته‌ای احتمالی با ایران اختلاف‌نظرهای جدی وجود دارد.

                      پیشتر میچ مکانل، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه سنا آمریکا گفته بود که نمایندگان قصد دارند طرحی را در مورد ایران به بحث بگذارند که باراک اوباما را ملزم می‌کند هر گونه توافق نهایی با ایران را با برای تصویب به کنگره ببرد.

                      کاخ سفید گفته که آقای اوباما طرح "بازبینی توافق اتمی ایران" و همین‌طور "تحریم‌های جدید" علیه این کشور را وتو خواهد کرد.

                      اگر سنای آمریکا بخواهد مانع وتو کردن این طرح شود، باید اکثریت دو سوم سناتورها به آن رای دهند که به نظر می‌آید رسیدن به چنین رأیی بعید باشد.

                      دولت آمریکا تاکید دارد که روند رویارویی با پرونده هسته‌ای ایران از طریق مذاکراتی پیش برود که در حال حاضر هنوز ادامه دارد.
                      احتمال ارجاع به شورای امنیت؟

                      نامه تهدید آمیز سناتورهای جمهوری‌خواه در حالی منتشر شده است که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران اخیرا از احتمال تصویب توافق احتمالی ایران و ۱+۵ به صورت یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل خبر داده است.

                      آقای ظریف در گفت‌و‌گو با هفته‌نامه صدا گفته است که توافق احتمالی "در یک قطعنامه فصل هفتمی منشور ملل متحد مورد تأیید قرار می‌گیرد و در نتیجه به یک توافق بین‌المللی و الزام‌آور برای همه دولت‌ها تبدیل می‌شود".

                      سعید محمودی، استاد حقوق بین‌الملل دانشگاه استکهلم در مورد اظهارات آقای ظریف به بی‌بی‌سی فارسی گفت اگر موضوع ارجاع توافق به شورای امنیت عملی شود، امری کم سابقه و "راه حلی هوشمندانه" خواهد بود.

                      به گفته آقای محمودی، تصویب توافق احتمالی در شورای امنیت سازمان ملل، اجرای آن را برای همه کشورها الزامی می‌کند و در آن صورت کنگره آمریکا یا دولت بعدی این کشور نخواهند توانست جلوی اجرای آن را بگیرند.
                      هم‌رسانی چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • علی علیزاده
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1159

                        #13481
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        ***مذاکرات‌ایران‌و‌آمریکا هفته‌آینده در‌لوزان‌سوییس

                        مذاکرات هیات‌های ایران و آمریکا در سطح وزیران خارجه، معاونان و مقامات عالی فنی- هسته‌ای دو کشور 24 تا 29 اسفند در لوزان سوییس برگزار می‌شود.
                        قرار است آخرین دور مذاکرات هسته‌ای برای رسیدن به توافق جامع هفته آینده در شهر لوزان سوییس برگزار شود.

                        این مذاکرات آخرین دور گفت‌وگوها در سال 93 خواهد بود که احتمال می رود دو طرف بتوانند در آن به یک چارچوب کلی از توافق دست یابند.

                        با وجود اینکه از سوی رییس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام شده است که پیشرفت‌های فنی در مذاکرات صورت گرفته و مسائل فنی- هسته‌ای رفع شده است، مقامات آمریکایی تاکید دارند که با وجود پیشرفت صورت گرفته در مذاکرات هنوز اختلاف‌هایی به لحاظ فنی و سیاسی باقی است.

                        جان کری وزیر خارجه آمریکا در آخرین اظهارنظرهای خود اعلام کرده است مدت زمان توافق جامع و راستی‌آزمایی و نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران در طول اجرای قرارداد همچنان مورد اختلاف است.

                        وزیر خارجه آمریکا در سخنان اخیرش بر اینکه ایران باید تصمیمات سیاسی مهم بگیرد تاکید کرده است. با این حال مقامات ایرانی نیز در نقطه مقابل اعلام کرده‌اند که طرف مقابل به ویژه آمریکا باید از خود اراده سیاسی جدی برای رسیدن به توافق نشان دهد.

                        مقامات هر دو طرف مذاکرات هفته آینده و نیز مذاکراتی که احتمالا تا پایان مارس برگزار خواهد شد را سرنوشت‌ساز و مهم ارزیابی کرده‌اند.

                        در همین چارچوب و در ادامه رایزنی‌های مقامات ایرانی با آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار است روز دوشنبه 18 اسفند مذاکرات فنی ایران و آژانس به سرپرستی ترو واریورانتا معاون مدیرکل آژانس در امور پارلمان‌ها و رضا نجفی نماینده ایران در آژانس در تهران برگزار شود. این مذاکرات برای رفع ابهام از پاسخ‌های ایران به دو موضوع باقیمانده از مرحله سوم همکاری‌های ایران و آژانس است.

                        هیات فنی آژانس امشب وارد تهران
                        یا غنی....

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #13482
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          المانیتور گزارش داد
                          عربستان در مسیر پذیرفتن توافق هسته‌ای 1+5 و ایران


                          دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵
                          alnashre-21.jpg
                          المانیتور در گزارشی با اشاره به این که عربستان خواستار آن نیست تا در کنار نتانیاهو بایستد، نوشت: هم اکنون رویکرد سلمان بن عبدالعزیز آماده شدن برای پذیرفتن یک توافق هسته‌ای بین‌المللی با ایران و ایجاد اتحاد در منطقه با حضور ایران است.

                          به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پایگاه خبری المانیتور در تحلیلی در مورد رویکرد جدید عربستان سعودی درباره‌ی توافق هسته‌ای با ایران نوشت: هفته‌ گذشته مقامات سعودی از اظهارات جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه آمریکا توافق بد با ایران را نخواهد پذیرفت و حتی دستیابی به یک توافق هسته‌ای باعث ایجاد روابط حسنه گسترده میان واشنگتن و تهران نخوهد شد، استقبال کردند؛ اگرچه هنوز از نتیجه‌ مذاکرات مطمئن نیستند و خود را برای هرگونه نتیجه‌ احتمالی مذاکرات ایران و 1+5 آماده می‌کنند.

                          هم اکنون مقامات سعودی به این مساله پی برده‌اند که توافق هسته‌ای میان ایران و کشورهای 1+5 درجهت منافع بین‌المللی و تایید سازمان ملل خواهد بود.


                          عربستان خواستار آن نیست که با پیوستن به نتانیاهو و اقلیت مخالف با توافق هسته‌ای در برابر اکثریت موافق با این توافق بایستد و منزوی شود.

                          خانواده‌ آل سعود از شخص نتانیاهو نفرت دارند و او به چشم بسیاری از سعودی‌ها یک جنایتکار جنگی محسوب می‌شود.

                          انتهای پیام
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • محمد-پ
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 236

                            #13483
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
                            اینکه میگن بره شورای امنیت نتیجتا نباید کشش بدن همونجا باید نون را بچسبونند . بنفع ایرانه و از شر کنگره خلاص میشن

                            البته این یه حدسه
                            این مسئله توافق که به قطعنامه منجر بشه سنگ محکی است که اوباما و تیمش را می آزماید و نشان میدهد که دعوا با کنگره جنگ زرگری است یا واقعی .یا باید قبول کنند یا همشون دروغ میگن .

                            آفرین به ظریف و تیم ایران

                            نظر

                            • لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

                              #13484
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              گروه سیاسی / حوزه امنیتی و دفاعی

                              93/12/18 - 10:56
                              شماره: 13931218000401



                              شمخانی در مراسم الحاق ناوشکن دماوند:

                              تنها راه دستیابی به توافق هسته‌ای لغو تمام تحریم‌هاست/ نظامی‌گری در خزر جایی ندارد
                              دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه نظامی‌گری در خزر جایی ندارد، گفت: نشان دادن اقتدار و ایجاد بازدارندگی در برابر تهدیدهای مشترک به ویژه تروریسم با رویکرد به امنیت دسته‌جمعی و بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌های نرم و سخت کشور مورد توجه و اهتمام است.



                              -------------------------------



                              به گزارش خبرگزاری فارس، امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در مراسم الحاق ناوشکن دماوند در استان گیلان و در محل ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دریای خزر دریای صلح و دوستی و امنیت است و جمهوری اسلامی ایران نقشی بی بدیل در تامین امنیت و به ویژه امنیت انرژی در آن ایفا کرده است.
                              شمخانی افزود: جمهوری اسلامی ایران توانست با بهره گیری از دستاوردهای 8 سال دفاع مقدس، تهدیدات شکننده امنیت ملی از ناحیه دریا را با تدوین استراتژی کاملا هوشمندانه و پیگیری و اجرای آن به فرصت تولید قدرت و بازدارندگی موثر تبدیل کند.
                              وی در ادامه اقداماتی که در حوزه متناسب سازی، طراحی، تولید و عملیاتی سازی تجهیزات نوین دریایی و همچنین ساختار و سازمان یگانهای دریایی جمهوری اسلامی از نزدیک به دو دهه قبل تا امروز انجام شده است را مسیری قابل ادامه و ظرفیت افزا دانست.
                              شمخانی در این مراسم با اشاره به اینکه نظامی گری در خزر جایی ندارد تاکید کرد: نشان دادن اقتدار و ایجاد بازدارندگی در برابر تهدیدهای مشترک به ویژه تروریسم با رویکرد به امنیت دست جمعی و بهره برداری از تمام ظرفیت های نرم و سخت کشور مورد توجه و اهتمام است.
                              نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: در سایه امنیت دست جمعی است که شکوفایی اقتصادی کشورهای منطقه با بهره گیری از ظرفیت های بی بدیل این دریا حاصل خواهد شد.
                              شمخانی خاطرنشان کرد: در مقابل رویکرد همکاری که ایران در حوزه تعامل با مجموعه همسایگان خود دنبال می کند، برخی قدرت ها مایل به استفاده از ابزار ایجاد تفرقه و شکاف تصنعی برای شکل دادن به اختلافات و زمینه سازی برای حضور خود در منطقه هستند.
                              شمخانی با ظالمانه، غیر قانونی و غیر موثر نامیدن تحریم‌ها تاکید کرد: تنها راه دستیابی به توافق هسته ای مبتنی بر نفع متقابل و لغو تمام تحریم هاست.
                              وی افزود: ایران فرصتی به طرف مقابل در مذاکرات داده است تا بر مبنای منطق و در چارچوب حقوق بین المللی به بحران ساختگی پایان دهد.
                              دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: مسیر بهبود ساختار اقتصادی و تقویت بنیه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران اقتصاد مقاومتی است نه نتایج مذاکرات و در این مسیر همه مسئولین اتفاق نظر دارند.
                              وی تصریح کرد: تصور نیاز ایران به توافق به هر قیمتی ناشی از خطای محاسباتی طرف مقابل و اشتباه است.
                              علی شمخانی با تشریح شرایط حساس منطقه بر لزوم احترام به درخواست و حقوق قانونی و مشروع ملت ها تاکید کرد و افزود: حرکت های مردمی که به دنبال تحقق مطالبات مردم و به دنبال اصلاح وضعیت است با پیمان های سیاسی و امنیتی خارجی و با استفاده ابزاری از تروریسم قابل سرکوب نیست.
                              شمخانی با یادآوری خطای محاسباتی برخی کشورها که نتیجه آن در کشورهای سوریه و عراق با ایجاد هزینه های فراوان برای خود و دیگران دیده شده است گفت: هر حرکتی در برابر خواست و اراده مردم محکوم به شکست است.
                              امیر دریابان شمخانی افزود: پیروزی های اخیر دولت و مردم عراق در برابر داعش نتیجه اتکا به توان و روحیه و باور داخلی است و جمهوری اسلامی ایران این موفقیت ها را تبریک می گوید و از هر اقدامی که به نفع این کشور در مقابله با تروریسم باشد حمایت خواهد کرد.
                              شمخانی در مراسم الحاق ناوشکن دماوند با تقدیر از زحمات دانشمندان سخت کوش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که این طرح عظیم را با موفقیت به سرانجام رساندند، یادآور شد: هر اقدامی با تلاش مضاعف و جهادی در مسیر پیشرفت و اقتدار کشور صورت گیرد، مورد تقدیر و موجب افزایش امید و تقویت روحیه خودباوری در مردم خواهد بود.
                              انتهای پیام/
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                              نظر

                              • majid664
                                ستاره‌دار (۴)
                                • Oct 2011
                                • 1052

                                #13485
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                ۴۷ سناتور آمریکایی در نامه‌ای سرگشاده هشدار دادند هرگونه توافقی با ایران فقط تا پایان ریاست جمهوری اوباما معتبر است.
                                خبرگزاری فارس: هرگونه توافقی با ایران فقط تا پایان ریاست جمهوری اوباما معتبر است

                                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک گروه ۴۷ نفری از سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا در یک نامه سرگشاده به رهبران ایران هشدار دادند که هرگونه توافق هسته‌ای که با دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا به امضا درآید بعد از پایان دوران ریاست‌جمهوری اوباما معتبر نیست و ادامه نخواهد داشت.

                                به گزارش بلومبرگ، این نامه سرگشاده که توسط «تام کاتن» سازماندهی شده بود و به امضای رهبر حزب جمهوری‌خواه سنا و همچنین «مارکو روبیو» از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، «تد کروز» و «رند پائول» درآمده بود، با هدف منصرف کردن دولت ایران از امضای توافق هسته‌ای و همچنین اعمال فشار به کاخ سفید برای دادن اختیار به کنگره برای نظارت بر توافق هسته‌ای با ایران نوشته شده بود.

                                در متن این نامه آمده است: جالب توجه است در حالیکه بر مذاکرات شما با دولت خود نظارت داریم می‌بینیم که شما به طور کامل از نظام قانون اساسی ما آگاهی ندارید......هرچیزی که مورد تأیید کنگره قرار نگیرد، تنها یک توافق اجرایی است و رئیس‌جمهور بعدی می‌تواند با یک حرکت قلم آن را ابطال کند و کنگره آینده می‌تواند در هر برهه از زمان مفاد توافق را اصلاح کند.

                                این در حالی است که حامیان کنترل تسلیحات و طرفداران مذاکره با ایران استدلال کرده‌اند که رئیس‌جمهور و کنگره بعدی آمریکا در تغییر یا لغو هرگونه توافق هسته‌ای با ایران با مشکل مواجه خواهند بود، به ویژه آنکه اگر توافق احتمالی با ایران از نظر منطقی یک توافق خوب باشد.

                                بسیاری از جمهوری‌خواهان کنگره امیدوارند که با تأکید بر اینکه توافق طولانی مدت بدون تأیید کنگره، یک توافق شکننده خواهد بود، دولت ایران را متقاعد کنند که در خصوص امضای توافق با ۱+۵، بیشتر تأمل کنند.

                                کاتن تصریح کرد که مقامات ایرانی باید قبل از هرگونه توافق هسته‌ای باید بدانند که هرگونه توافق اجرایی یکجانبه، توافقی است که خطرات خود را به همراه خواهد داشت.

                                این موضوع همچنین بخشی از کمپین انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا شده است به طوریکه «جب بوش» یکی از نامزدهای جمهوری‌خواه احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در سخنرانی ماه گذشته خود در شورای شیکاگو علیه توافق هسته‌ای با ایران صحبت کرد.

                                «ریک پری» فرماندار سابق تگزاس و از سیاستمداران جمهوری‌خواه آمریکایی نیز ضمن انتشار یک ویدئو از مذاکرات هسته‌ای انتقاد کرد و خواستار نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای بر ایران شد.

                                پری تأکید کرد: یک توافق کنترل تسلیحات که کنگره را نادیده بگیرد، به امنیت ما آسیب وارد می‌کند و همپیمانان ما را در معرض خطر قرار می‌دهد و بنابراین رئیس‌جمهور آینده آمریکا باید در خصوص آن تجدیدنظر کند.

                                طبق این گزارش، این نامه جمهوری‌خواهان، جدیدترین تلاش سناتورهای دموکرات و جمهوری‌خواه به حساب می‌آید برای اینکه تأکید کنند که کنگره می‌بایست درباره زمان و احتمال توافق هسته‌ای با ایران اظهارنظر کند.

                                «باب کورکر»، «لیندسی گراهام»، «تیم کین» و «باب منندز» لایحه‌ای را آماده کرده‌اند که دولت آمریکا را ملزم می‌کند به کنگره اجازه نظارت بر هرگونه توافق هسته‌ای با ایران را دهد که این لایحه برای سلب حق وتوی اوباما به ۶۷ رأی سناتورها نیاز دارد.

                                با اینحال، «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران اعلام کرده است که توافق احتمالی ۱+۵ و ایران در خصوص موضوع هسته‌ای در یک قطعنامه فصل هفتمی منشور سازمان ملل متحد مورد تأیید قرار می‌گیرد و در نتیجه به یک توافق بین‌المللی و الزام آور برای همه دولت‌ها تبدیل می‌شود.
                                آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X