آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ashkan zandi
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1136

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

سخته تو این بازار امروز نتونی سهم بخری و بیای ایراد بگیری واقعا من بودم سکته رو میزدم

نظر

• rio
      عضو عادی
      • Mar 2015
      • 175

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
      هرکی هرچی میخواد بگه!
      ما به دکتر ظریف و تیم هسته ای ایمان قلبی داریم و بس...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
      ---------------------------------

سلام :
      شما گویا اصلا به هیچی کار نداری ....نه به واقعیات نه شواهد ...نه به مستندات...نه به فکت ها ...نه به دلایل....
      برادر من !
      ایمان قلبی دیگه چه جور صیغه ایه ؟ وقتی داره در مورد یه موضوع عینی و کاملا وابسته به معقولات بحث می شه.......من و شما باید بتونیم مطلب موردنظر رو که داره اشاره دقیق به جزئیات می کنه ؛ مورد نقد و بررسی قرار بدیم .
      تحلیل از خودمون نداریم که هیچ....مطالب مستند دیگران رو هم با گفتن کلی گویی ((یه کلمه ایمان قلبی ))؛ ماله می کشیم روش و والسلام ؟ !
      فرق ایمان و باور داشتن به شخصی رو با قبول داشتن نظرات همون شخص رالااقل بدونیم بد نیست :
      ایمان ، نشان از بی چون و چرا پذیرفتن دارد .
      قبول داشتن ؛ نشان از پذیرفتن موضوعی ( یا تسلط شخصی در موضوع و حیطه ای خاص) از سر آگاهی و با چشمانی باز و بر اساس واقعیات و حقیقت ها دارد .
      به موضوع یا فرد مورد ایمان ، نمی توان خدشه ای وارد کرد ؛ چرا که دربست پذیرفته ایم و تمام ...حقی برای داشتن نظری از سمت خود قائل نیستیم .
      اما وقتی موضوع یا نظری را قبول داریم ؛ نظر مشخص و معین در باره ی موضوع مشخصی رو ازفردی قبول داریم ؛ نه خود فرد را و به همین دلیل هم می توانیم در مواردی با نظریات فرد مورد نظر مخالف یا موافق باشیم .
      فی المثل من با نظرات شما در این مورد خاص مخالفم اما این به معنای مخالفتم با شخص شما نیست و ای بسا با بعضی نظرات شما هم در اینده موافق و همراه باشم._
      پس مخالفت و موافقت ما وابسته به چند و چون نظرات شما یا من یا اقای ظریف است نه وابسته به شخص .
      و برای همین در یک جمله تمام این ها را خلاصه کرده اند که :
      نبین کی می گه ؛ ببین چی می گه .( به فرد ایمان نداشته باش ؛ حداکثر اینکه موضوع یا نظر فرد رو پس از بررسی قبول کن )
      و در کمال شگفتی شما صریحا دارید می فرمائید :
      من نمی بینم چی می گه ؛ می می بینم کی می گه !
      البته این مشکل اپیدمی شده تو فروم های بورسی ....

با مهر و سپاس
      ------------------------
      بعداتحریر :
      نمی دونم داستان اون جووجه کلاغ رو شنیدید که به مادرش گفت : من امروز با جوجه اردک ها بحث داریم .: اونها می گن تو سیاهی و من می گم من سفیدم .
      مادر کلاغ گفت : خودتو خسته می کنی ، نتیجه این بحث معلومه.
      جوجه کلاغه گفت : هیچ هم معلوم نیست !
      مادرش گفت : چطور ؟!
      گفت: هرچی هم که اونا بگن تو سیاهی من قبول نمی کنم .
      به همین راحتی ....
      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1136

هرکی هرچی میخواد بگه!
        ما به دکتر ظریف و تیم هسته ای ایمان قلبی داریم و بس...

الان که نقد ها مورد حمله قرارت بن و طومار بنویسن براتون
        یعنی اونقدری که این خبره هستن و بلدن ظریف و کری و اوباما پیش اینا هیچ هستن اینا مسلط به مسائل داخلی و محرمانه کشورها و همچنین داخل مذاکرات هستند و خیلی نابغه هستند

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

باز این تاپیک همش بالا هست
          دوستان زحمت بالا آوردن این تاپیک را دو ماه دیگه بکشن .
          اجازه بدین جیب های ما در این دو ماه پر پول بشه تا باز تحمل استرس را داشته باشیم /:.yead.:/

نظر

• hamidirche
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 120

بعضی ها واقعا سختگیری بیجا میکنند ... وقتی مذاکرات زیر نظر رهبری میباشد و رهیری بارها گفته از این تیم حمایت میکنم و این تیم هسته ای بدون اجازه آقا آب هم نمینوشند شما دیگه این وسط چی میگید؟ یعنی میگید جناب رهبری اطلاع نداشتند؟ مشاور ندارند ؟ یا زورشان به ظریف نمیرسد؟ دوست داشتند نرمش قهرمانانه به کار ببرند حتما به صلاح مملکت بوده ... کسی به ایشون نه توان دروغ گقتن داره نه اجازه دروغ گفتن ... خیالتون راحت ... این آقای عراقچی هم آدم آقا تو مذاکرات بود

نظر

• rio
              عضو عادی
              • Mar 2015
              • 175

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
              الان که نقد ها مورد حمله قرارت بن و طومار بنویسن براتون
              یعنی اونقدری که این خبره هستن و بلدن ظریف و کری و اوباما پیش اینا هیچ هستن اینا مسلط به مسائل داخلی و محرمانه کشورها و همچنین داخل مذاکرات هستند و خیلی نابغه هستند
              -----------------------
              (روحانی مچکریم !)
              سلام :
              متاسفانه شما و هم فکرانتان ؛ حتی برای یک لحظه هم نمی توانید بدون نگرانی از سرنوشت سبد سهام تون ؛ به هیچ موضوعی فکر کنید .
              الان اگر کسی بگه هوا سرده یا گرمه یا الان فروردینه یا فردا روز بهینه سازی ی مصرف سو خته ....شما اولین موضوعی که به ذهنتون می رسه اینه که :
              این ها چه تاثیری رو سبد سهام من داره ؟ ....اگه تاثیر خوبی داره که باهاش موافقی اگه نه که باهاش مخالفید .
              برای همین هم هست که تا همین چند روز پیش ، همه بورسی ها ؛ بد و بی راه می گفتن به روحانی و دولت که چرا ما رو بدبخت کرد , ولی الان 2 روزه همه مون شدیم : روحانی مچکریم !

چرا نمی تونیم بدن توجه به پوزیشن مالی مون , مسائل رو بررسی کنیم ؟
              عزیز من ؛
              شما فکر می کنی که بورس ایران در فرم و شکل یه آدم با سر و کله و دست و پا و چشم ؛ نشسته پای مانیتور ، الان داره نظر من و شما رو می خونه که تصمیم بگیره ،فردا بره کدوم طرف ؟
              نظر من وشما به قدر سر سوزنی تاثیر بر این موضوع نداره ....
              بدون استرس و نگرانی از پوزیشن مالی مون نظر واقعی مون رو بگیم....اینطوری خیلی بهتر می تونیم به پیش آگهی ی اینده برسیم....
              ولله من خودم 20 درصد سهامدارم....75 % هم سپرده بانکی دارم...توافق بشه هم ارزش ریالم می ره بالا هم سهام ام....( 5% هم طلا و ارز)
              اما چه کنم ؟
              بیام به شما و خودم دروغ بگم که می خوام پولدار بشم ؟ وجدانم و فروختم چیز قیمتی تری تو دنیا شما سراغ داری جایگزینش کنیم ؟

اون هیچی ...سر خودم کلاه بذارم که بقیه هم بگن : این ملتی که خودش به خودش کلک می زنه ...لیاقتش بیش از اینه ؟...ما چرا باید باهاش رو راست باشیم ؟...بعد هی بیاییم بنالیم :
              چرا تو بورس شفافیت نیست...چرا تو بورس کثافت کاریه ....چرا زد و بنده...چرا مافیا....چرا رانت.... ؟
              من وشما خودمون اشغال می ندازیم کف اتاق خونه مون ...از دیگران توقع چی داریم ؟

با مهر و سپاس

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

منم با سلطان موافقم اين تاپيك فعلا بالا نياد بهتره

مگر اينكه خبر فوري مهم هسته اي بياد مثلا موضع گيري رهبر
                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• rio
                  عضو عادی
                  • Mar 2015
                  • 175

سیزدهم فروردین 94 بود که پس از 9 روز مذاکرات فشرده و حساس ایران با گروه 1+5 بیانیه مشترکی که حکایت از پیروزی دیپلماتیک و هسته ای ایران در جهان داشت از سوی وزیر امورخارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا منتشر شد.

پس از انتشار مفاد بیانیه مشترک هسته ای بسیاری در قامت مخالف برخاستند و تعابیر متفاوتی را در بیان تحلیل وارد ساختند. از جمله آن ها حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان است که در یک اظهار نظر کوتاه گفته بود: نام توافق دو مرحله‌ای را بیانیه مطبوعاتی گذاشتیم. در یک کلمه باید گفت که اسب زین شده را داده‌ایم و افسار پاره تحویل گرفته‌ایم.

پس از این اظهارات سید احمد موسوی مالک باشگاه "پارس توسعه" که بزرگترین مجموعه پرورش اسب در کشور را داراست پاسخ شریعتمداری را اینگونه داده است:

نسبت به دغدغه همقطاران گرامی در خصوص نتیجه مذاکرات هسته ای و جمله" اسب زین شده را دادیم و افسار پاره را تحویل گرفتیم" باید موارد زیر را مورد توجه قرار دهند:

برای آنانکه سوارکار نیستند چه فرقی می کند که افسار پاره باشد یا اسب زین نداشته باشد؟ آنانکه سوار کارند می دانند اسب باید رام شود و سپس قابلیت برای سوارکاری را پیدا کند.

غم و غصه داشتنِ زین و یا چگونگیِ افسار مرحله بعدی است که باید مورد توجه قرار گیرد. سوارکاران امروز با اسب بدون زین پارکول 140 سانتیمتری را پشت سر می گذارند و مدال جهانی می گیرند در حالی که : مدعیان جامانده اسب زین شده را فقط در باکسی غیر استاندارد نگهداری کردند و هم خود از سوارشدن ترسیدند و هم از سواری دیگران خوف داشتند. اسب را باید ابتدا رام کرد و سپس سوار شد. شما چون سوارکار نبودید از ابتدا خیال کردید با زین و یراق مشکل حل می شود. اسبی که رام نشده و تعلیم ندیده با هر زینی برای سواری خطرناک است و سوارکاران امروز خود دریافتند که این اسب وحشی را چگونه ابتدا رام کنند و سپس در صحنه جهانی حضور پیدا کنند.
                  آخرین ویرایش توسط rio؛ 2015/04/04, 22:42.

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

دکتر ظریف داره در برنامه زنده شبکه یک سیما همه ی حرف و حدیث ها رو مو به مو تمام میکنه...
                    آفرین به هوش این مرد.

انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                      من در بازاری دو طرفه معامله میکنم تعصب ندارم...نفت ریزش کرد...منبع قیمتی که شما نگاه میکنید کجاست؟
                      نفت میریزه و یکی از دلایل ریزش ایران است...
                      نفت از 51به 49 رسید داداش...
                      شما در لحظه توافق ریزش نفت رو ندیدید؟
                      هفته بعد بازار رو تماشا کن
                      هفته بعد کیلویی چند است مگر روز شنبه یکشنبه که باازارها بسته بوده توافق شده که اثرش هفته بعد یا ده روز دیگر یا سال دیگر ببینیم..شاید هفته دیگر یکی زد یک نفتکشی ترکاند یا امار اقتصادی عین رگباری هر روز می اید ..انوقت چطور تشخیص دهیم اثرش از چیست؟
                      دو نمودار ر زیر هر شخص عادی بپرسی این کندلهای روزانه در کدام روز اینها اتفاق خاص رخ داده چه میگوید؟

نمودار فوق هپکو است در این بازه 100 یک کندل بزرگ است...کندل بزرگ یعنی کندلی که نوسانش در روز بیش از میانگین دیگر روزها باشد خوب در این روز چه اتفاقی افتاد؟
                      بورس ایران در اولین روز بعد از از تفاهم مثل این یهو20درصد رشد کرد
                      حالا قیمت نفت در زیر است ..از یکی بپرسی توافق شد از روی کندلهای نفت بگو کدام روز توافق شده؟چند ردصد احتمال دارد طرف سه کندل اخری که مربوط به اخر هفته قبل است و همزمان با توافق را بگوید رد این روزها توافق شده چون نفت ریخته!!!!اگر اینطور است اینهمه کندل ریزشی بزرگ دراین دو ماه نشان داده شده در چارت چیست؟
                      مگر نوسان ریزش قیمت در چند کندل اخر چقدر است که بگوییم وای ریزش شده؟
                      کندل باید مثل کندل هپکو باشد در صعود تا نشان اثر توافق باشد و گرنه این کندل باریک نزول یا اصلا دوجی ده تایش در چارت در روزهای قبل هم بوده خود بخود نفت در روز همین قدر نوسان میکند....یک 3دلار ی اقلا حالا روزهای اخر اینقدر هم نوسان نداده
                      در میان 20کشور نفت خیز از اعراب روسیه نروژ مکزیک....فقط فقط ایران است که سلاح نفت را بران می بینند و دنیا را به نفت خویش محتاج و همه رشد جهان را از نفت گازشان....البته این تاثیرات حزب توده و خلق در دهه ها تبلیغ علیه غرب در ایران است
                      طوریکه حتی دشمنان توده و خلق هم این باور را قبول کردند و سرنگون شدند مصدق..محمد رضا احمدی نژاد ...در اینده کسان دیگر اضافه خواهند شد چون اصل قضیه سرجاش است...
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                        ببین جناب کاربر TOM این نظرت یعنوان یک نظر شخصی و بعنوان یک انسان با هر مسلکی ونگرشی قابل احترام است هرچند منطقی نیست چون همین بقول شما
                        غنی سازی 3.7درصد فعلی را هم اگه از اول هدف ایران بود کشورهای قدرت مند و تمامیت خواه* نیم درصدش رو هم نمی پذیرفتن چون اگه یاد تان باشد در سال های
                        نه چندان دور اصلا چیزی بنام ایران هسته ای با هردرصد غنی برایشان قابل پذیرش و تصور نبود .ولذا مشکل بختل نحسی شما بدان جای برمی گردد که به عقاید یک ملت
                        که ظاهرا خودتان هم جزوشان هستید به هر بهانه توهین نمود و در مقابل اجانب تحقیرشان می نماید که این موضوع نه برازنده یک هموطن است و نه رسم مروت
                        وگر نه ابراز عقیده و انتقاد محترمانه حق هر انسان مودب و با شخصیت است و تحمل آن لازم
                        این شعارهای کلی گویی معنی نمیدهد مورد به مورد بگو...و سند
                        اگر گفتم صنعت اقتصاد نفت و..ایران هیچ عددی نیست
                        مگر ترکان نگفت بجز ابگوشت در هیچی تاب رقابت نداریم با غرب؟
                        گفت یا نگفت؟
                        مگر وزیر بازرگانی نگفت ما یک درصد اقتصاد دنیا را دارا نیستیم..مگر وزیر صنایع همین را نگفت
                        مگر همین ظریف نگفت سیستم دفاع ایران و موشکها بمبها ...یا یک بمب از کار می افتد....!!!!چرت گفت؟
                        مگر روحانی نگفت کشوری که برنجش مرغش..از خارج میاورد با موشک سازی به هیچ جا نمی رسد؟
                        من تمام ان حرفها را زودتر گفتم و باز هم خواهم گفت.....
                        ملت باید بروند کار کنند کار یعنی همان مسیری که قبلا زمان خاتمی هاشمی غرب برایش تنظیم کرده بود....کارخانه میداد کار میکردند پر رویی کردند رفتند وسیله کشتار ساختن بمب موشک.......بعد .تنبیه شدند...
                        tom cruise in face book

نظر

• MAGDAD2015
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 342

دکتر ظریف داره در برنامه زنده شبکه یک سیما همه ی حرف و حدیث ها رو مو به مو تمام میکنه...
                          آفرین به هوش این مرد.

باسلام

همانطور که جناب نجاT...می فرمایند دکتر نجیب و باشخصیت آقای ظریف در حال توضیح چندبار راجب تفاهم است خب شما سن ایشان را در نظر بگیرید فشار شب و روزی ایشان

در مذاکرات نفس گیر. الان هم طی چند ساعت در سیما جزو به جزوشرح نمودن . آیا رسم انسانیت و مروت می باشد هر گروهی به هر نیت بجای خسته نباشید

بدیشان و دست مریزا*

باز هم بهانه گیری کرد و ایراد های بنی اسرائیلی بگیرند .بنده الان که ایشان را می بینم که با حرارت تمام برای مردم توضیح می دهند دیگه کف کردم واقعا که به احترام

استقامت این مرد بزرگ باید صدها درود فرستاد و سر تعظیم فرو آورد .خسته نباشی مرد روزهای سخت و اما بی ادعا . تاریخ و آینده گان بیشتر در باره نجابت و شخصیت

اسطوریت خواهد گفت و خواهد نوشت

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1136

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                            باسلام

همانطور که جناب نجاT...می فرمایند دکتر نجیب و باشخصیت آقای ظریف در حال توضیح چندبار راجب تفاهم است خب شما سن ایشان را در نظر بگیرید فشار شب و روزی ایشان

در مذاکرات نفس گیر. الان هم طی چند ساعت در سیما جزو به جزوشرح نمودن . آیا رسم انسانیت و مروت می باشد هر گروهی به هر نیت بجای خسته نباشید

بدیشان و دست مریزا*

باز هم بهانه گیری کرد و ایراد های بنی اسرائیلی بگیرند .بنده الان که ایشان را می بینم که با حرارت تمام برای مردم توضیح می دهند دیگه کف کردم واقعا که به احترام

استقامت این مرد بزرگ باید صدها درود فرستاد و سر تعظیم فرو آورد .خسته نباشی مرد روزهای سخت و اما بی ادعا . تاریخ و آینده گان بیشتر در باره نجابت و شخصیت

اسطوریت خواهد گفت و خواهد نوشت
                            خدایش الان که حرفهای ظریف رو گوش میکنم فکر میکنم اون8سال تو برره بودیم یعنی از کم خردی و بی عقلیه که به چنین آدمی گیر میدن

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

ظاهرا ایران دوست دارد روابطش مثل قبل شود ..یعنی با اروپا روابط باشد تا از کالاهای غرب استفاده کند ...و در عین حالا با امریکا هم رابطه نداشته باشد چون انموقع جواب ملت را چه گوید!! یک لولو ی خارجی همیشه برای ترساندن باید باشد...بدون لولوی خارجی فروپاشی نظام از درون ممکن است رخ دهد...
                              حالا با امریکا رابطه داشته باشد تئوری صدور انقلاب و برادران نظامی به تنش میخورد انموقع نمیتواند سر به سر اسرائیل و اعراب بگذارد و باید بجای بمب موشک به داد بدیاد در خیابان بسنده کند عین کشورهای عربی....
                              اگر با امرکیا رابطه داشته باشد امریکا می شود حکم ایران و مخالفانش مخالفانش همه هستند اعراب ترکیه اسرائیل..ماشا الله هیچ دوستی ندارد....
                              فعلا امریکا بخاطر دیوانه بازی بن لادن و مخدوش شدن چهره اش نقش بی طرف بازی میکند در عراق..در فلسطین..در اختلافات ایران عربستان ...سعی میکند داور خوبی باشد و ووظیفه مخالفت به فرانسه واگذار شده و کنگره و....
                              tom cruise in face book

نظر

• MAGDAD2015
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 342

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                                این شعارهای کلی گویی معنی نمیدهد مورد به مورد بگو...و سند
                                اگر گفتم صنعت اقتصاد نفت و..ایران هیچ عددی نیست
                                مگر ترکان نگفت بجز ابگوشت در هیچی تاب رقابت نداریم با غرب؟
                                گفت یا نگفت؟
                                مگر وزیر بازرگانی نگفت ما یک درصد اقتصاد دنیا را دارا نیستیم..مگر وزیر صنایع همین را نگفت
                                مگر همین ظریف نگفت سیستم دفاع ایران و موشکها بمبها ...یا یک بمب از کار می افتد....!!!!چرت گفت؟
                                مگر روحانی نگفت کشوری که برنجش مرغش..از خارج میاورد با موشک سازی به هیچ جا نمی رسد؟
                                من تمام ان حرفها را زودتر گفتم و باز هم خواهم گفت.....
                                ملت باید بروند کار کنند کار یعنی همان مسیری که قبلا زمان خاتمی هاشمی غرب برایش تنظیم کرده بود....کارخانه میداد کار میکردند پر رویی کردند رفتند وسیله کشتار ساختن بمب موشک.......بعد .تنبیه شدند...
                                TOM عزیز اجازه بده مذاکرات هسته ای به پایان برسد یه قرار می گذاریم مذاکرات فرا هسته ای را باهم و یکی از دوستان محترم دیگر که بنده بدیشان خیلی ارادات دارم هرچند مقداری

مثل شما زود از کوره در می رود وسخنانی به زبان می راند که مطمئنا با شخصیت واقعی ایشان در تضاد است مفصلا مباحثه می کنیم فعل حال این سخن بنده که خدمت جنابعالی

عرض کردم ابراز عقیده و انتقاد محترمانه حق هر انسان مودب وبا شخصیت است و تحمل آن لازم . متوجه شدنش خیلی سخت است و یا درخواستی نا بجاست

نظر

در حال کار...
                                X