آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

عزیزان خیلی عذر میخوام ولی اجازه نمیدم به کسانی که چیزی نمیدونن بیان اینجا و بر ضد قدرت کشور حرفی بزنند

آقای تام کروز ابتدا باید بگم تایم نمودارتون رو درست کنید تا کار بر دیگران آشکار باشه

شما کندل دیلی نفت رو داری با کندل 3/5 ساعته هپکو مقایسه می کنی؟نفت آن واحد تغییر می کنه و شما نمی فهمی

در تایم 15 دقیقه ملت کار می کنند بعد شما کندل روزانه تحویل میدی؟

و اینکه شما بازار ایران رو با نفت یکی می کنی؟هپکو و نفت؟

داداش منه یکی از این کندل های 4 ساعته نفت کل صف خرید و فروش بورس ایران رو در آن واحد میخوره

و شما میگی کجا نزول کرد؟

به شکل زیر خوب دقت کن و در ضمن بازار از پنجشنبه بسته شد چون عید پاک است تا دوشنبه صبح باز شود و بازار حال نیست برادر من آینده است

اینم قیمت نفت و فلش هایی که به وضوح فشار فروش بخاطر مذاکرات است

نزدیک دو دلار نزول کرده بعد شما اومدی هپکو رو میخوای باهاش مقایسه کنی

در ضمن بازار هردنبیلی نیست که سفته بازی بشه شما بفهمی چی شد چی نشد

داداش ده تا بانک مرکزی غول پشت نفتن که نمیزارن هیجانات و نزول ها و صعود های شدید وارد بشه پس لطفا چیزی رو که نمیدونی توضیح نده

بسه یا بگم؟

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/04/05, 00:09.

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
      عید پاک بود بازار پنجشنبه شب بست.نفت از 51تا 48.80 نزول کرد..من موبابلم...
      ادبیات شما کندلی است نزولی...درس ادب بیاموز
      خوب خودتان میگویید از51ریخت48..در حالیکه باید میریخت38....
      سه دلار نوسان متوسط نفت است و در کندلهای قبل نوسان5دلار بوده یعنی زیاد نبوده ..و چون اینقدر ریزش اثر مذاکره است لذا زمان داشته بیشتر بریزد حالا در هر بازاری که باز بوده.....
      تازه نسبت به روز اول مذاکره فکر کنم 5دلار نفت بالاست یعنی 5دلار دیگر بریزد تازه بر میگردد قبل مذاکره.....44دلار شود طبیعی است ده بار تا انجا ریخته رشد کرده
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
        TOM عزیز اجازه بده مذاکرات هسته ای به پایان برسد یه قرار می گذاریم مذاکرات فرا هسته ای را باهم و یکی از دوستان محترم دیگر که بنده بدیشان خیلی ارادات دارم هرچند مقداری

مثل شما زود از کوره در می رود وسخنانی به زبان می راند که مطمئنا با شخصیت واقعی ایشان در تضاد است مفصلا مباحثه می کنیم فعل حال این سخن بنده که خدمت جنابعالی

عرض کردم ابراز عقیده و انتقاد محترمانه حق هر انسان مودب وبا شخصیت است و تحمل آن لازم . متوجه شدنش خیلی سخت است و یا درخواستی نا بجاست
        اگر مثل مذاکره فلسطین نشود البته!!!!:D
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          خوب خودتان میگویید از51ریخت48..در حالیکه باید میریخت38....
          سه دلار نوسان متوسط نفت است و در کندلهای قبل نوسان5دلار بوده
          تازه نسبت به روز اول مذاکره فکر کنم 5دلار نفت بالاست یعنی 5دلار دیگر بریزد تازه بر میگردد قبل مذاکره.....

خب قیمت نفت که فقط ایران نیست...هر عاملی تاثیر خودش رو میزاره....

و در تایید سخن بنده همین بس که سقف های قیمتی مانند 55 رو به سختی شاهد خواهیم بود

لطفا منطقی باشید و حق رو با باطل به گونه ای نیامیزید که تشخیص بر دیگران سخت شود

در بازار نفت خبرهایی میاد بر ضد نفت ولی می بینی داره به شدت رشد می کنه علت پول های گنده کنترل کننده اند و این بر می گرده به تشخیص صحیح فرد

بازار نفت رو اصلا نمیتونید با بازار ایران یکی کنید

به شدت بنیادی و با فکر دنبال میشه

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در پی اظهارات خلاف بیانیه لوزان
            ظریف خبر داد: اعتراض رسمی ایران و اتحادیه اروپا به امریکا

شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۰

وزیر امور خارجه ایران از اعتراض رسمی به وزیر خارجه امریکا به دلیل بیان مواضع خلاف بیانیه لوزان خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی ایسنا، محمدجواد ظریف در برنامه زنده تلویزیونی نگاه یک تصریح کرد: ما به دلیل بیان مواضع خلاف بیانیه لوزان به آقای کری رسما اعتراض کردیم. نماینده اتحادیه اروپا هم به خانم شرمن اعتراض کرده که چرا بر خلاف مواضع آنها صحبت کرده‌اند.

رییس دستگاه دیپلماسی ایران در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آمریکایی‌ها گفته‌اند معماری تحریم‌ها پابرجاست تاکید کرد: بی جا فرموده‌اند!

وی در ادامه به توضیح ابهامات مطرح شده پیرامون مذاکرات و بیانیه لوزان پرداخت و گفت: از اینکه وقتی در اختیار من قرار داده شده که این موضوعات را توضیح دهم بسیار ممنونم زیرا نباید ذهن مردم را مشوش کرد.

او در ابتدای اظهارات خود از مقاومت مردم تشکر کرد.

مشروح اظهارات وزیرخارجه ایران متعاقبا ارسال می‌شود.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

جان کری: باید بر روی گام‌های باقیمانده دستیابی به توافق تمرکز کنیم

شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴

وزیر خارجه آمریکا گفت: حقیقت آن است که ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که می‌تواند به ما اطمینان دهد که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز خواهد ماند و بر روی گام‌های باقی مانده برای دستیابی به توافق قطعی و اجرای آن تمرکز کنیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه در یادداشتی درباره بیانیه توافق هسته‌ای ایران و1+5 که در نشریه بوستون گلوپ منتشر شد، نوشت: روز پنج‌شنبه، آمریکا و ایران به همراه دیگر کشورهای مذاکره کننده از شورای امنیت و اتحادیه اروپا بر روی چارچوب و پارامترهایی تفاهم کردند که در صورت قطعی شدن و اجرای آن راه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را محدود می‌کند.

بنابر مفاد این تفاهم، ایران موظف است تا حدود 98 درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده خود را کاهش داده و نیز تعداد سانتریفوژهای خود را به حدود یک سوم کاهش دهد. هم‌چنین در طول 15 سال آینده ایران تنها می‌تواند از یکی از تاسیسات هسته‌ای خود (نطنز) آن هم تنها برای غنی‌سازی اورانیوم با درصد پایین که تنها می‌تواند در مصارف صلح‌آمیز مصرف شود، استفاده کند.

علاوه براین محدویت‌ها، بازرسی‌های آژانس گسترده‌تر خواهد شد و آژانس قادر خواهد بود هرگونه موادی که بتوان از آن در ساخت سلاح اتمی استفاده شود را بیابد. نتیجه این اقدامات،‌ افزایش زمان گریز هسته‌ای ایران به یک سال است که این زمان حدود شش برابر بیش‌تر از زمان کنونی است.

کری در ادامه این یادداشت که به‌نظر می‌رسد بیش‌تر برای افکار عمومی آمریکاست و مصرف داخلی دارد می‌نویسد: هدف اوباما بازداشتن ایران از حرکت به سمت ساخت سلاح هسته‌ای است. برخی پیشنهاد دادند که بهترین گزینه برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران، آغاز یک جنگ دیگر در خاورمیانه است. اما به نظر اوباما، استفاده از راه حل دیپلماتیک،‌ احتمال ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران را از بین می‌برد.

هم‌چنین در این تفاهم دو طرف توافق کرده‌اند که تاسیسات هسته‌ای فردو به یک مرکز هسته‌ای، فیزیک و فن‌آوری تبدیل شود. هم‌چنین سوخت مصرف شده در راکتور آب سنگین اراک به کشور دیگری منتقل خواهد شد.

حقیقت آن است که ما پس از سال‌ها به نقطه‌ای رسیده‌ایم که می‌تواند به ما اطمینان دهد که برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز خواهد ماند و امیدوارم بتوانیم بر روی گام‌های نهایی برای اجرای توافق هسته‌ای تمرکز کنیم.

وزیر خارجه آمریکا گفت: حقیقت آن است که ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که می‌تواند به ما اطمینان دهد که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز خواهد ماند و بر روی گام‌های باقی مانده برای دستیابی به توافق قطعی و اجرای آن تمرکز کنیم.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

تلاش کاخ سفید برای متقاعد کردن کنگره درباره توافق هسته‌ای

شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۹

بنا به اعلام سخنگوی کاخ سفید پس از تفاهم اولیه ایران و 1+5 بسیاری از مقامات و مشاوران کاخ سفید دیدارها و تماس‌های مختلف تلفنی با نمایندگان کنگره برای متقاعد کردن آن‌ها برای توافق با ایران داشته‌اند.

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                  سناتورها فقط متن انگلیسی رو میفهمن نه متن فارسی رو. خوب اگر قرار باشه متن فارسی و انگلیسی با هم یکی نباشن باز هر کی ساز خودش رو میزنه!
                  امروز ظریف تو شبکه ۱ نشون داد متن انگلیسی و فارسی هیچ فرقی نداره همش تبلیغاتیه
                  هرکی برنامه رو دید فهمید کلمه به کلمشو ظریف هرچی ابهام بود بین متن انگلیسی و فارسی رفع کرد تا دهن دلواپسان بسته بشه...

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                    -----------------------
                    (روحانی مچکریم !)
                    سلام :
                    متاسفانه شما و هم فکرانتان ؛ حتی برای یک لحظه هم نمی توانید بدون نگرانی از سرنوشت سبد سهام تون ؛ به هیچ موضوعی فکر کنید .
                    الان اگر کسی بگه هوا سرده یا گرمه یا الان فروردینه یا فردا روز بهینه سازی ی مصرف سو خته ....شما اولین موضوعی که به ذهنتون می رسه اینه که :
                    این ها چه تاثیری رو سبد سهام من داره ؟ ....اگه تاثیر خوبی داره که باهاش موافقی اگه نه که باهاش مخالفید .
                    برای همین هم هست که تا همین چند روز پیش ، همه بورسی ها ؛ بد و بی راه می گفتن به روحانی و دولت که چرا ما رو بدبخت کرد , ولی الان 2 روزه همه مون شدیم : روحانی مچکریم !

چرا نمی تونیم بدن توجه به پوزیشن مالی مون , مسائل رو بررسی کنیم ؟
                    عزیز من ؛
                    شما فکر می کنی که بورس ایران در فرم و شکل یه آدم با سر و کله و دست و پا و چشم ؛ نشسته پای مانیتور ، الان داره نظر من و شما رو می خونه که تصمیم بگیره ،فردا بره کدوم طرف ؟
                    نظر من وشما به قدر سر سوزنی تاثیر بر این موضوع نداره ....
                    بدون استرس و نگرانی از پوزیشن مالی مون نظر واقعی مون رو بگیم....اینطوری خیلی بهتر می تونیم به پیش آگهی ی اینده برسیم....
                    ولله من خودم 20 درصد سهامدارم....75 % هم سپرده بانکی دارم...توافق بشه هم ارزش ریالم می ره بالا هم سهام ام....( 5% هم طلا و ارز)
                    اما چه کنم ؟
                    بیام به شما و خودم دروغ بگم که می خوام پولدار بشم ؟ وجدانم و فروختم چیز قیمتی تری تو دنیا شما سراغ داری جایگزینش کنیم ؟

اون هیچی ...سر خودم کلاه بذارم که بقیه هم بگن : این ملتی که خودش به خودش کلک می زنه ...لیاقتش بیش از اینه ؟...ما چرا باید باهاش رو راست باشیم ؟...بعد هی بیاییم بنالیم :
                    چرا تو بورس شفافیت نیست...چرا تو بورس کثافت کاریه ....چرا زد و بنده...چرا مافیا....چرا رانت.... ؟
                    من وشما خودمون اشغال می ندازیم کف اتاق خونه مون ...از دیگران توقع چی داریم ؟

با مهر و سپاس
                    دوست عزیز سلام
                    جنابعالی مثله اینکه یادت رفته زمان بازگشایی شرکتهای پالایشی چقدر بد و بیراه به زمین و زمان و ناظر ومدیر گفتی

نظر

• rio
                      عضو عادی
                      • Mar 2015
                      • 175

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      دوست عزیز سلام
                      جنابعالی مثله اینکه یادت رفته زمان بازگشایی شرکتهای پالایشی چقدر بد و بیراه به زمین و زمان و ناظر ومدیر گفتی
                      -------------
                      سلام :
                      من پالایشی نداشتم ....
                      ...بد و بی راه هم یاد ندارم تا امروز به کسی گفته باشم.....( بد گفتن یعنی توهین کردن و بی راه گفتن یعنی دروغ گفتن )
                      لطفا پست رو بیارید بالا ....اگر چنین نکردید ؛ نیازی به عذر خواهی نیست ؛......من و شما با نظر و قضاوت دیگران کم یا زیاد یا کوچک یا بزرگ نمی شویم...
                      اما حالا می گم که حق کشی ی زشتی انجام شد.در پالایشی ها ...تا 100 سال دیگه هم می گم.....علتش هم اقای روحانی نبوده و نیست دلیل اش کسانی هستند که حاضرند به خاطر منافع مالی شون , هر نسبت دروغی رو به دیگران بدن و هر دروغی رو بگن و هر دروغی رو هم باور کنند !
                      کارهای خوب اقای روحانی 99 تا است و کار های بدش 1 دونه !
                      اون یکی اش هم این بود که پا گذاشت جلو به خاطر مردمی که فهم و درک شون تا ته جیب شون بیشتر نمی رسه !
                      اما به خاطر این سرزمین کار خوب و ارزشمندی کرد....امید که پس از ما مردمانی شایسته ی این سرزمین بر این سرا گام بر دارند و در این فضا نفس بکشند ....

اینقدر نگران سبد سهام تون نباشید ....
                      سهام تون رشد می کنه........
                      لطفا من رو وارد بحث های غیر مستندو غیر تحلیل اتون نفرمائید ....
                      این آدرس رو ببینید : ( fundamentalystha.rozblog)
                      من تا جایی که یادمه همیشه از اقای روحانی و منش ایشون دفاع کردم ؛ البته اگر نقدی هم وارد بدونم گفتم و خواهم گفت.....
                      شما حتی متوجه فحوی و منظور همون مطلب ساده ای هم که من نوشتم نشدید !
                      متاسفانه این تاپیک ؛ طوریه که باید یه نفر اول باید بیاد در مورد بدیهیات با بعضی دوستان صحبت کنه

با مهر و سپاس
                      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• rio
                        عضو عادی
                        • Mar 2015
                        • 175

((
                        حضور رسانه ای
                        ))
                        سلام :
                        صرف نظر از صحبت های دیشب اقای ظریف ؛ که در موردش باید دونست , هر دو طرف از پیش هم گفته بودند باید هر طرف چیزی برای فروش به داخل کشور خود داشته باشد و بر همین اساس هم دست یکدیگر را باز گذاشته اند تا هر کس بتواند از متن و نظر خود دفاع کند ، اما نکته ی خیلی مهم تر به نظر من ,
                        نفس فراهم کردن فرصت برای صحبت طولانی مدت به آقای ظریف در رسانه ملی ( تحت نظر مقام رهبری) بود که در عین اینکه ایشون بتونه موضع ایران رو در تفاهم صورت گرفته تبیین و تقویت کنه ؛ هم چنین نشاندهنده ی نظر نسبتا مثبت مقام رهبری ( نسبت به تفاهمات صورت گرفته ) هم می تواند باشد و از این حیث می توان گفت نگرانی ها تا حدی در حال بر طرف شدن هست.

البته اگر مقام رهبری در سخنان احتمالی شون , به شکل ملایم ؛ اشکالاتی هم به برخی جنبه ها ( به خصوص در ارتباط با مواضع آمیرکایی ها و کارشکنی ها و سابقه بد عهدی های آنها) بگیرند ؛ طبیعی و قابل فهم هست .
                        مگر آنکه ابراز نگرانی و نارضایتی ی جدی کنند که البته احتمال کمی دارد .
                        در کل بعد از صحبت های دیشب اقای ظریف بیشتر می شود به حصول توافق دل بست.

با مهر و سپاس

( نظرات کاملا شخصی و ای بسا اشتباه )

نظر

• rio
                          عضو عادی
                          • Mar 2015
                          • 175

حمایت رییس مجلس از مذاکرات هسته‌ای و بیانیه مشترک لوزان

درجلسه امروز شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت: در جلسه امروز رئیس مجلس ضمن مثبت دانستن مذاکرات هسته‌ای و بیانیه مشترک ایران و 1+5 در لوزان گفت که اگر نمایندگان ابهامی در خصوص بیانیه صادر شده دارند، ابهام خود را در جلسه مشترک با دولت مطرح کنند تا ابهامات‌شان برطرف شود.

منبع : خبرگزاری فارس

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                            -------------
                            سلام :
                            من پالایشی نداشتم ....
                            ...بد و بی راه هم یاد ندارم تا امروز به کسی گفته باشم.....( بد گفتن یعنی توهین کردن و بی راه گفتن یعنی دروغ گفتن )
                            لطفا پست رو بیارید بالا ....اگر چنین نکردید ؛ نیازی به عذر خواهی نیست ؛......من و شما با نظر و قضاوت دیگران کم یا زیاد یا کوچک یا بزرگ نمی شویم...
                            اما حالا می گم که حق کشی ی زشتی انجام شد.در پالایشی ها ...تا 100 سال دیگه هم می گم.....علتش هم اقای روحانی نبوده و نیست دلیل اش کسانی هستند که حاضرند به خاطر منافع مالی شون , هر نسبت دروغی رو به دیگران بدن و هر دروغی رو بگن و هر دروغی رو هم باور کنند !
                            کارهای خوب اقای روحانی 99 تا است و کار های بدش 1 دونه !
                            اون یکی اش هم این بود که پا گذاشت جلو به خاطر مردمی که فهم و درک شون تا ته جیب شون بیشتر نمی رسه !
                            اما به خاطر این سرزمین کار خوب و ارزشمندی کرد....امید که پس از ما مردمانی شایسته ی این سرزمین بر این سرا گام بر دارند و در این فضا نفس بکشند ....

اینقدر نگران سبد سهام تون نباشید ....
                            سهام تون رشد می کنه........
                            لطفا من رو وارد بحث های غیر مستندو غیر تحلیل اتون نفرمائید ....
                            این آدرس رو ببینید : ( fundamentalystha.rozblog)
                            من تا جایی که یادمه همیشه از اقای روحانی و منش ایشون دفاع کردم ؛ البته اگر نقدی هم وارد بدونم گفتم و خواهم گفت.....
                            شما حتی متوجه فحوی و منظور همون مطلب ساده ای هم که من نوشتم نشدید !
                            متاسفانه این تاپیک ؛ طوریه که باید یه نفر اول باید بیاد در مورد بدیهیات با بعضی دوستان صحبت کنه

با مهر و سپاس
                            گشتم پست رو ندیدم بنظر ناظر حذف کرده
                            دقیقا یادم هست اتفاقا بسیار هم تعجب کردم
                            در عین حال اگه اشتباه کردم عذر میخوام

نظر

• لولی بربط زن
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1862

در پاسخ به مهر مطرح شد:

لاریجانی: منشور اخوت تدوین شود/ مجلس قدردان تیم مذاکره کننده است

رئیس فراکسیون رهروان گفت: بسیاری از مطالب داخل پرانتز است و درخصوص بسیاری از مطالب نیز هنوز توافقی حاصل نشده است لذا باید صبر کنیم و تیم مذاکره کننده را تقویت کرده و از آنها تشکر کنیم تا ببینیم در دور جدید به چه توافقی دست خواهند یافت. شناسهٔ خبر: 2526736 یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱ سیاست > مجلس رئیس فراکسیون رهروان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح این فراکسیون با ریاست مجلس گفت: لاریجانی معتقد بود با توجه به تدوین رابطه منتقدین و دولت از سوی مقام معظم رهبری باید منشور اخوت تدوین شود. به گزارش خبرنگار مهر، کاظم جلالی، رئیس فراکسیون رهروان مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور لاریجانی در جلسه صبح امروز فراکسیون گفت: آقای لاریجانی معتقد بودند پیام مقام معظم رهبری در سال ۹۴ می تواند به عنوان منشور اخوت در نظر گرفته شود و بهتر است مجلس و فراکسیون رهروان این منشور را تدوین کنند، زیرا در پیام مقام معظم رهبری رابطه منتقدین و دولت به خوبی تدوین شده بود.نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آقای لاریجانی با اشاره به تامل جدی رهبری بر مساله اقتصاد مبنی بر اینکه اقتصاد میدان جهاد است و کسانی که وارد این میدان می شوند، وارد میدان جهادی شده اند، معتقد بود مجلس باید به‌گونه‌ای عمل کند که برخی از حواشی و جار و جنجال ها ما را از موضوع اصلی که اقتصاد کشور است، غافل نکند.جلالی با اشاره به موضع‌گیری ریاست مجلس در خصوص اوضاع یمن اضافه کرد: آقای لاریجانی معتقد بود باید مجلس و دولت در قبال این لشکرکشی و تجاوز مواضع درستی را اتخاد کند، زیرا این اقدام، اقدام غلطی بود که توسط سعودی ها انجام شد.رئیس مرکز پژوهش ها تصریح کرد: آقای لاریجانی معتقد بود نمایندگان مجلس باید ابتدا صحبت های آقای ظریف و صالحی را بشنوند و بعد موضع‌گیری کند، زیرا قبل از شنیدن این اظهارات شاید موضع‌گیری‌های نمایندگان دارای نقص باشد.وی ادامه داد: این جلسه روز سه شنبه برگزار خواهد شد، یا در قالب جلسه مشترک دولت و مجلس و یا در قالب دعوت از صالحی و ظریف به مجلس شورای اسلامی.جلالی افزود: آقای اردوغان سه شنبه احتمالا به تهران می آید، لذا شاید امکان برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس وجود نداشته باشد که در این صورت ایشان به مجلس دعوت خواهند شد.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضع‌گیری لاریجانی در قبال بیانیه لوزان خاطر نشان کرد: آقای لاریجانی معتقد بودند تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تلاش بسیاری کرده است و ما نیاز به اجماع داریم. بسیاری از تصمیمات، تصمیماتی است که در قالب نظام اتخاذ شده، آنچه که الان مطرح شده، بیانیه است و از بیانیه نباید انتظار بیشتری داشت، ما در آغاز راه سنگینی هستیم که آن نوشتن توافق است، لذا باید تلاش کنیم این توافق‌نامه در راستای صیانت از حقوق هسته ای تدوین شود.جلالی گفت: مجلس شورای اسلامی قدردان تیم مذاکره کننده است اما در این راستا مجلس با چشمانی هوشمند ناظر بر مذاکرات است و در جاهایی که نیاز باشد تذکر بدهد، تذکر می دهد و هر جا نیاز باشد مداخله می کند.وی اظهار داشت: ما به وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده خود اعتماد داریم و معتقدیم آنها براساس اصول ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری و با حفظ خطوط قرمز نظام حرکت می کنند و تبعا آنچه که مورد تایید نظام و رهبری باشد، مورد حمایت مجلس شورای اسلامی هم خواهد بود.رئیس فراکسیون رهروان گفت: ما مسیر دشواری پیش رو داریم، تا حالا مقدمات کار پیش رفته و داریم وارد اصل کار می شویم که آن توافق است، همه باید مراقبه کنند تیم هسته ای و مذاکره کننده نیز مراقبت کنند.وی افزود: همه باید مراقب رفتار غرب هم باشیم زیرا غرب دیوار بی اعتمادی را در داخل ایران بسیار بلند کرده و این دیوار دیوار بلندی است.جلالی در بیان تاریخچه بی اعتمادی ملت ایران به آمریکا گفت: ما سابقه قطعنامه سعدآباد را داریم که غربی ها پس از آن تعلیق را تفسیر به تعطیل غنی سازی کردند، ما سابقه مدلیته داریم که قرار بود آنها همه ایرادات را به ایران بدهند و ما آن ایرادها را جواب بدهیم آن ایرادها در 6 ایراد کلی جمع آوری شد که ایران همه را پاسخ دادوی تصریح کرد: قرار بود دیگر ایراد جدیدی مطرح نشود اما طرف غربی مجددا شبهاتی را مطرح کرد، در مذاکرات غربی نیز غربی ها به تعهدات خود عمل نکردند.جلالی افزود: ما باید به دقت مراقب رفتار غربی ها باشیم، با دقت عمل کنیم، هم افزایی کنیم، در کنار هم قرار بگیریم و حتی منتقدین هم باید به دولت کمک کند و دولت و تیم مذاکره کننده هسته ای بتواند این وظیفه سنگین خود را به خوبی انجام دهد.وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ستانده های بیانیه لوزان کمتر از داده هاست گفت: هر طرف مذاکره به صورت طبیعی تلاش می کند دستاوردهای خود را بزرگ جلوه دهد، ما باید بیانیه سوئیس را اصل قرار دهیم نه آنچه که به صورت گزینشی مطرح می شود.جلالی تاکید کرد: در این مدت نیز طرف آمریکایی اعترافات بزرگی نسبت به ناتوانی خود در قبال ملت ایران کرد مبنی بر اینکه ملت ایران را نتوانستیم وادار به تسلیم کنیم و نیازمند به مذاکره با ایران هستیم.وی گفت: طبیعی است که طرف غربی برخی نکات را برجسته کند اما ما باید به متن بیانیه لوزان توجه کنیم و توافقی که انجام خواهد شد بقیه موارد تبلیغات است.عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: ما به تیم مذاکره کننده خود اعتماد داریم و اگر قرار باشد بین حرف های غربی ها و تیم مذاکره کننده انتخابی داشته باشیم قطعا به اظهارات طرف ایرانی استناد خواهیم کرد.جلالی درخصوص بیانیه لوزان گفت: این بیانیه را نباید خیلی برجسته سازی و اسباب جنجال در داخل کشور کرد.رئیس مرکز پژوهش ها با تاکید بر اینکه امروز نیاز به وفاق ملی داریم گفت: رهبری امسال را سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت نام گذاری کردند لذا انتظار ما از این بیانیه باید در حد یک بیانیه باشد نه بیشتر، این بیانیه نه الزام آور است و نه حقوقی. صرفا در این بیانیه پس از انجام مذاکرات طرفین افق های آینده را ترسیم کردند که قرار است در آینده بر چه اصول و اساسی توافق کنیم اما هنوز خود مذاکره کنندگان هم ابهامات و سوالاتی دارند.
                              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

کد خبر: ۲۳۳۲۰۸
                                تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸
                                سیاست
                                تماس اوباما با نتانیاهو به جدال لفظی کشیده شد!
                                شبکه خبری سی ان ان خبر داد در ادامه تلاشهای اوباما برای متقاعد کردن مخالفان برنامه هسته ای ایران ، رئیس جمهور امریکا بعد از آنکه روز شنبه با سران کشورهای عرب تماس گرفت و در باره این توافق به آنها توضیح داد، تماسی هم با نتانیاهو گرفت و در این باره با او صحبت کرد.
                                فردا- شبکه خبری سی ان ان خبر داد در ادامه تلاشهای اوباما برای متقاعد کردن مخالفان برنامه هسته ای ایران ، رئیس جمهور امریکا بعد از آنکه روز شنبه با سران کشورهای عرب تماس گرفت و در باره این توافق به آنها توضیح داد، تماسی هم با نتانیاهو گرفت و در این باره با او صحبت کرد.

بر اساس این گزارش ،نتانیاهو که همچنان از توافق لوزان خشمگین به نظر می رسد در گفتگوی تلفنی به اوباما گفت: کار شما یک اشتباه تاریخی بود.

با این حال توضیحات رئیس جمهور امریکا نتوانست نتانیاهو را قانع کند و کار به بگو مگوی ناراحت کننده ای کشیده شد.

نتانیاهو همچنان می گوید توافق اخیر، خطر بزرگی برای منطقه و جهان است و بقای اسرائیل را تهدید می کند.

به غیر از نتانیاهو و عرب ها، دولت اوباما رایزنی گسترده ای برای جلب حمایت کنگره از تفاهم لوزان شروع کرده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، "جیم آکوستا" خبرنگار ارشد بین المللی شبکه در گزارشی از کاخ سفید گفت: درحالی تفاهم لوزان درباره برنامه هسته ای ایران حاصل شده است که انتقادهای زیادی درباره آن نیز مطرح است. کاخ سفید با منتقدان زیادی در داخل کنگره و کشورهای حوزه خاورمیانه در این خصوص مواجه است. دستیاران کاخ سفید به ما گفته اند که همه مقامات بلندپایه دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای رایزنی با افراد بدبین به این توافق، تلاش می کنند. باراک اوباما حتی به هنگام سفر ، به صورت تلفنی با اعضای نگران کنگره آمریکا گفتگو می کند و می کوشد توافق هسته ای با ایران را به آنها بقبولاند.
                                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

در حال کار...
                                X