آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرشد
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 683

    #21526
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

    این مناصب که دیده‌ای جزویست کار کلی هنوز در قدرست
    باش تا صبح دولتت بدمد کاین هنوز از نتایج سحرست

    نظر

    • ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

      #21527
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      ۲۰:۲۹ ۱۴۰۰-۲-۷
      عراقچی: هنوز چالش های سخت بزرگی داریم/دو‌ کارگروه هسته‌ای و رفع تحریم‌ها وارد نگارش خواهند شد

      معاون وزیر امور خارجه با بیان این که هنوز چالش های سخت بزرگ تری داریم که به راه حل هایی برای آنها نرسیده ایم، گفت: دو ‌کارگروه هسته‌ای و رفع تحریم‌ها در وین وارد نگارش خواهند شد.
      به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در نشست کمیسیون مشترک برجام در گفت و گویی بعد ار نشست امروز (سه شنبه) کمیسیون مشترک برجام در وین گفت: هنوز چالش های سخت بزرگ تری داریم که هنوز به راه حل هایی برای آنها نرسیدیم. همه هیأت ها تلاش می کنند که برای این چالش ها راه حل پیدا کنند و ممکن است برسیم یا نرسیم، ولی چالش های بزرگ وجود دارد و در کنارش جزییات بسیار سختی وجود دارد که لازم است کلمه به کلمه و عبارت به عبارت بتوانیم درباره آنها توافق کنیم.
      وی افزود: روند در مسیر درستی قرار دارد، هم چالش های سخت داریم و هم جزییات سخت در کنار آن.


      معاون وزیر خارجه که با خبرگزاری صدا و سیما گفت و گو می کرد، درباره نشست بعدی کمیسیون اضافه کرد: کارگروه‌ها از امروز کار خودشان را آغاز خواهند کرد، هرگاه نیاز باشد که ما در یک جمع بزرگتری روند کار این کارگروه‌ها را بررسی کنیم و اگر لازم است گره‌ای باز کنیم یا تسهیلاتی قائل شویم، جلسه کمیسیون مشترک را تشکیل خواهیم داد.


      وی افزود: الان قرار مشخصی نداریم. الان قرار و تمرکز ما روی کارگروه های سه گانه است. دو‌کارگروه هسته‌ای و رفع تحریم‌ها وارد نگارش خواهند شد و کارگروه سوم هنوز باید در خصوص کلان بحث ها و چگونگی انجام بحث های مربوط به راستی‌آزمایی باید بحث داشته باشند تا بتوانیم در سطح کلان به راه حل دست یابیم.


      عراقچی همچنین درباره اظهارات سفیر روسیه درباره طولانی تر شدن مذاکرات این دوره، خاطرنشان کرد: هر چه بیشتر وارد جزییات شویم و به خصوص جزییات مربوط به متن، بحث های یک مقدار طولانی تر و کش دارتر شود و زمان بیشتری نیاز است.


      معاون وزیر خارجه تصریح کرد: ما یک اصل داریم، هم تعجیل نمی کنیم و شتاب‌زدگی نداریم‌ و هم اجازه نمی‌دهیم بحث‌ها فرسایشی شود. با دقت جلو می رویم.


      وی گفت: بعضی وقت ها باید روی کلمات بحث شود و بعضی وقت ها سر مفاهیم مشکل داریم و باید در مورد مفاهیم چاره جویی کنیم.


      رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین یادآور شد: در مرحله ای هستیم که ممکن است بحث ها یک مقدار بیشتر طول بکشد. هنوز نمی توانم بگویم چه روزی این دوره از مذاکرات را خاتمه خواهیم داد. امیدواریم به نقطه مشخص تری برسیم و بعد مذاکرات تعطیل شود و هیأت ها به پایتخت ها بازگردند و بررسی ها انجام شود.‌


      به گزارش فارس، دور اول نشست کمیسیون مشترک برجام که بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا در گرندهتل شهر وین برگزار شد.


      در این جلسه حاضران تصمیم به تسریع روند گفت‌وگوها گرفته و توافق شد فعالیت گروه‌های کارشناسی در دو حوزه لغو تحریم‌ها و هسته‌ای به صورت فشرده و سریع ادامه یابد.

      همچنین تصمیم گرفته شد که گروه کارشناسی سوم با عنوان «گروه کارشناسی ترتیبات اجرایی» با هدف گفت‌وگو در خصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریم‌ها و سپس بازگشت آمریکا به برجام تشکیل شود.

      انتهای پیام/
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

      نظر

      • ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

        #21528
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        ۰۷:۲۶ ۱۴۰۰-۲-۸


        220نماینده کنگره خواستار تشدید مواضع بایدن علیه ایران شدند


        در ادامه سیاست‌های خصمانه دولت قبلی آمریکا علیه تهران، بیش از ۲۲۰ نماینده کنگره با ژست حمایت از مردم ایران از دولت بایدن خواستند تا مواضع علیه جمهوری اسلامی را تشدید بخشد.

        به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بیش از ۲۲۰ تن از نمایندگان کنگره آمریکا به بهانه حمایت از مردم ایران از قطعنامه‌ای حمایت کردند که خواستار تشدید مواضع دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران می‌شود.


        روزنامه سعودی «عرب نیوز» در این خصوص گزارش کرد که بیش از ۲۲۰ عضو کنگره قطعنامه «HR ۱۱۸» را مورد تأیید قرار دادند و مدعی شدند که قصد دارند از «خواست مردم ایران برای جمهوری دموکراتیک، سکولار و غیرهسته‌ای ایران» حمایت کنند.


        طبق این گزارش، «تام مک کلینتوک» نماینده جمهوری‌خواه حامی قطعنامه فوق با ژست حمایت از مردم ایران گفت: «قطعنامه HR ۱۱۸، یک پیام حقیقتاً فوری را به دولت بایدن در اولین یکصد روز (ریاست‌جمهوری) ابلاغ می‌کند مبنی بر این که کنگره از این دولت می‌خواهد تا رژیم فاسد ایران را برای جنایت علیه مردمش و تداوم حمایت از تروریسم جهانی پاسخگو نگه دارد».


        این نماینده جمهوری‌خواه کنگره مدعی شده است که هدف از پیشبرد این قطعنامه، حمایت از مردم ایران است.


        نمایندگان کنگره آمریکا با متهم کردن جمهوری اسلامی به نقض حقوق بشر از دولت بایدن درخواست کردند تا مواضع بسیار سختی علیه ایران اتخاذ کند.


        طبق این گزارش، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا قصد دارد یک جلسه عمومی در خصوص قطعنامه HR ۱۱۸ که ۱۱ فوریه (۲۲ بهمن ماه) ارائه شده است، برگزار کنند.


        پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دولت‌های مختلف آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده و جنگ اقتصادی را در دستور کار قرار داده‌اند.واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.


        اخیراً نیز، «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی یک نشست خبری با متهم کردن ایران به انجام «اقدامات مخرب» گفت آمریکا از طرق مختلف از جمله تحریم‌ها با آنها مقابله خواهد کرد و گفت: «ما معتقدیم برنامه موشکی ایران، نقض حقوق بشر توسط این کشور، حمایت ایران از نائبان شرور، حمایت ایران از تروریسم، همه اینها، چالشی عمده برای ما و شریکانمان در منطقه محسوب می‌شوند.به

        همین دلیل است که از طرق مختلف از جمله تحریم‌ها با این مسائل برخورد خواهیم کرد.»


        مقام‌های آمریکا در حالی در تلاش هستند تا فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران را تشدید بخشند که دولت «جو بایدن» گفته قصد دارد آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام که «دونالد ترامپ» اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از آن خارج شد بازگرداند.


        «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در مقاله‌ای که چندی پیش در مجله «فارن‌افرز» منتشر کرده بود شرط بازگشت آمریکا به برجام را رفع بی‌قید و شرط تمامی تحریم‌های اعمال‌شده (imposed)، بازاعمال‌شده (reimposed) یا دوباره برچسب‌گذاری‌شده (relabaled) اعلام کرده بود.


        دولت بایدن از سوی دیگر شرط بازگشت به برجام را عقب‌نشینی ایران از اقدامات جبرانی‌ای عنوان کرده که تهران در واکنش به خروج آمریکا از برجام و محقق نشدن وعده‌های طرف‌های اروپایی در دستور کار قرار داده است.


        جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به برجام ندارد تأکید کرده واشنگتن با توجه به نقض یکجانبه برجام در جایگاهی نیست که برای اجرای این توافق شرط بگذارد.
        دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام بعدازظهر روز گذشته با حضور هیأت‌های ایران و گروه 1+4 و نماینده اتحادیه اروپا روز گذشته برگزار شد و توافق شد فعالیت‌های گروه‌های کارشناسی در دو حوزه لغو تحریم‌ها و هسته‌ای به صورت فشرده و سریع ادامه یابد و همچنین گروه کارشناسی سوم با عنوان «گروه کارشناسی ترتیبات اجرایی» با هدف گفت‌وگو در خصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریم‌ها و سپس بازگشت آمریکا به برجام تشکیل شود. (جزئیات بیشتر)
        انتهای پیام/
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

        نظر

        • zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

          #21529
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          به نظر میرسه بحث موشکی و منطقه ای کاملا از مذاکرات مربوط به توافق هسته ای حذف شده است.

          ------
          آمریکا و اسرائیل امروز توافق کردند که یک کارگروه ویژه برای تمرکز اختصاصی بر تهدیدات فزاینده ایران در حوزه پهپادها و موشکهای هدایت شونده دقیق تولید شده توسط این کشور و ارائه شده به نیروهای تحت حمایت این کشور در منطقه خاورمیانه، ایجاد شود.

          نظر

          • مرشد
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 683

            #21530
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            هند و پاکستان دو کشور هسته‌ای که از مقابله با کرونا عاجز هستند
            اکسیژن مهمتر است یا اورانیوم؟
            مدیریت ناکارآمد و بد در مقابله با شیوع کرونا در هند و پاکستان ثابت کرد که اکسیژن از اورانیوم مهم‌تر است. این دو کشور هر دو درگیر بحران حاد بهداشت عمومی به دلیل شیوع ویروس کرونا هستند. هند برای بیماران کرونایی کپسول اکسیژن ندارد و پاکستان توانایی خرید واکسن را ندارد. با این وجود، هر دو کشور مسلح به سلاح هسته‌ای کماکان بخش عمده بودجه ملی‌شان را به هزینه‌های نظامی اختصاص می‌دهند و وضعیت همه گیری کرونا در هند کابوس‌وار است.

            نظر

            • Deutschland
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 838

              #21531
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              چین و روسیه هم اورانیم دارن و درگیر بحران نیستن

              نظر

              • توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

                #21532
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                بلومبرگ خبر داد:
                ? دولت بایدن قصد دارد که چندین مقام ارشد خود را برای کاهش نگرانی متحدانش درخصوص مذاکرات هسته‌ای با ایران به خاورمیانه بفرستد.

                ? چندین منبع مطلع از برنامه‌های جو بایدن اعلام کردند که این تیم اعزامی متشکل از مقاماتی از وزارت خارجه، شورای امنیت ملی و وزارت دفاع آمریکا به ریاست برت مک‌گورک، هماهنگ‌کننده سیاست خاورمیانه در شورای امنیت ملی و درک چولت، مشاور وزیر خارجه آمریکا خواهد بود.
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                نظر

                • پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

                  #21533
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  عضو هیأت رئیسه مجلس: دولت درباره نتایج مذاکرات وین گزارش خلاف به مردم ندهند

                  عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: مسئولین مربوطه در مورد مذاکرات وین گزارش خلاف واقع به مردم ندهند و در حالیکه پیشرفت‌ها در حد تعیین ساختار مذاکرات بوده به مردم نگویند که برای رفع تحریم‌ها پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

                  نظر

                  • mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11257

                    #21534
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    اولیانوف: آمریکا در نظر ندارد تحریم‎هایی غیر از تحریم‎های ناسازگار با برجام را لغو کند

                    ?نماینده روسیه در وین در گفت‌و‌گویی برخی گمانه زنی‌های اخیر رسانه‌ها در این باره را که دولت بایدن قصد دارد در راستای احیای برجام حتی تحریم‌های اعمال شده بر ایران در زمینه تروریسم، توسعه موشکی و حقوق بشر را لغو کند، رد کرد.

                    نظر

                    • mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11257

                      #21535
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      شبکه پرس تی‌وی به نقل از منابع مطلع ایرانی اعلام کرد، آمریکایی‌ها همچنان حاضر به لغو همه تحریم‌ها علیه ایران و راستی‌آزمایی در این زمینه نشده است.
                      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی انتشار خبری به نقل از منابع ناشناس در دولت آمریکا از خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس، درباره آمادگی آمریکا برای برداشتن برخی تحریم‌ها، شبکه پرس تی وی امروز از منابع مطلع ایرانی در تهران کسب اطلاع کرده است که آمریکا هنوز حاضر به لغو همه تحریم‌ها و راستی آزمایی واقعی آن نشده است.

                      پرس تی وی حداقل از دو منبع جداگانه در تهران مطلع شده است که از جمله تحریم‌هایی که باید لغو شوند و در صورت عدم لغو، ایران هیچ سودی از برجام نخواهد برد، دستورات اجرایی ۱۲۹۵۹ و ۱۳۵۹۹ و ۱۳۸۷۶ و ۱۳۹۴۹ رئیس جمهور آمریکا و قوانین کاتسا، ISA و ویزا و قانون میهن پرستی پاتریوت بخش ۳۱۱ و U Turn دلار است که باید لغو شوند.

                      همچنین بررسی پرس تی وی نشان می‌دهد در صورت عدم لغو یا remove کامل همه تحریم‌ها و اصرار آمریکا بر تعلیق تحریم‌ها یا suspend, lift, cease یا توقف موقت ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه (waive)، نتایج مذاکرات وین مورد تایید نهادهای قانونی کشور قرار نخواهد گرفت.

                      از دیگر سو، پرس تی وی مطلع شده است که آمریکا باید تعهد دهد تحریم‌ها را مجددا باز نخواهد گرداند و در این صورت شرکت های بین المللی طرف قرارداد با ایران تا چهار سال مجاز به ادامه فعالیت و همکاری با ایران باشند.

                      طبق اطلاعات دقیق و تایید شده پرس تی وی، آمریکا همچنین باید تعهد به عدم اجرای مکانیزم ماشه و نیز پرداخت خسارت‌های ایران از خروج آمریکا از برجام نیز بدهد.

                      بر اساس تحقیق پرس تی وی، بازگشت آمریکا به برجام، چنانچه تحریم‌های مغایر با برجام یا مانع سود بردن ایران از برجام را لغو نکند، نه تنها فایده‌ای برای ایران نخواهد داشت، بلکه صرفا دست آمریکا را برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی مصوب شورای امنیت باز خواهد کرد.

                      منابع پرس تی وی مجددا تاکید کرده‌اند که اجرای رفع تحریم‌ها به صورت گام در برابر گام، به گونه‌ای که بتدریج و در برابر اقداماتی از طرف ایران باشد، تحت هیچ عنوانی قابل پذیرش نیست.

                      یک منبع امنیتی هم امروز پنجشنبه در پاسخ به سوال پرس تی وی در باره آخرین وضعیت مذاکرات وین گفت: آمریکا نه تنها تا کنون لغو همه تحریم‌ها را نپذیرفته، بلکه حتی با لغو موثر همان تحریم‌های ناقص هم موافقت نکرده است. آمریکا قصد دارد تحریم‌های اصلی اقتصادی ایران را صرفا در بازه های ۴ ماه و ۶ ماه به صورت موقت متوقف کند که در این صورت هیچگونه گشایش اقتصادی و روابط اقتصادی خارجی جدی شکل نخواهد گرفت.

                      علاوه بر تاکید منابع خبری پرس تی وی در تهران و وین بر اینکه هنوز هیچ نشانه‌ای از اینکه آمریکا با لغو تحریم‌ها و راستی‌آزمایی واقعی آن موافقت کرده باشد دیده نمی‌شود، در روزهای اخیر نیز چند مقام ارشد آمریکایی از جمله سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور تاکید کردند که هرگز با لغو همه تحریم‌ها موافقت نخواهند کرد.

                      یک مقام آمریکایی هم پنجشنبه گذشته گفت که نه تنها آمریکا با لغو همه تحریم‌ها و سپس راستی آزمایی آن توسط ایران مخالف است، بلکه حتی ضمانتی هم برای باقی ماندن در برجام نمی‌دهد.

                      نظر

                      • توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

                        #21536
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        ?عضو اتاق بازرگانی: پرس تی وی و منابع آگاه و‌رسانه های سعودی و ...با تمام توان و بطور اتفاقی مشغول انعکاس سیگنال منفی از مذاکرات وین جهت خوراک به کانال های دلار فردایی هستند







                        ظریف: نشانه های مثبت در هر دو مسیر (وین و منطقه) به چشم می‌خورد

                        ?همزمان با آنکه معاون وزیر امورخارجه، عباس عراقچی با شایستگی رهبری گفتگوها برای احیای برجام را برعهده دارد، من بازدیدم از کشورهای حاشیه خلیج فارس را با دیدار از کویت و ملاقات با نخست وزیر شیخ صباح الخالد و وزیر خارجه دکتر شیخ احمد ناصر پایان می‌دهم.
                        ?تمرکز بر طرح صلح هرمز (امید) برای منطقه‌مان بود. نشانه‌های مثبت در هر دو مسیر (وین و منطقه) به چشم می‌خورد.
                        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/04/29, 20:28.
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                        نظر

                        • منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

                          #21537
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          سفیر اسرائیل در سازمان ملل:
                          احتمال بازگشت امریکا به برجام در هفته های آینده



                          گیلعاد اردان، سفیر اسرائیل در واشینگتن و سازمان ملل، روز پنج‌شنبه، نهم اردیبهشت، در گفت‌وگو با رسانه وای‌نت در تل‌آویو گفت، ارزیابی اسرائیل این است که «توافق میان آمریکا و ایران در چند هفته آینده امضا خواهد شد».
                          آقای اردان اضافه کرد که مقامات آمریکا به آگاهی اسرائیل رسانده‌اند که در روند مذاکرات غیرمستقیم با ایران، به مشکل برخورده‌اند، اما اسرائیل «با تاسف» به این ارزیابی رسیده که دو طرف آمریکایی و ایرانی در چند هفته آینده به توافق خواهند رسید.
                          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

                          نظر

                          • پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

                            #21538
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            اسرائیل با تاسف گفته ایران و آمریکا دارن توافق میکنن، عجب !
                            یعنی اصلا اینها با هم هماهنگ نیستن و آمریکا اسرائیل را دور زده، واقعا عجب!
                            جوری امریکا و اسرائیل و اروپا و حتی روسیه نقش بازی میکنن که چند سال بعدش متوجه میشیم چجوری داشتن ما را بازی میدادن.
                            ولی همه اینها برای اعتدالیون خیلی ارزشمند هست و توافق میتونه در انتخابات خیلی بهشون کمک کنه.

                            نظر

                            • توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

                              #21539
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              واشنگتن: شرایط کنونی با ایران بحرانی است که ما آن را به ارث برد‌ه‌ایم

                              ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
                              ?در گفت‌وگوهای در حال انجام در وین درباره برجام پیشرفت حاصل شده اما در نهایت، مذاکرات بیشتری پیش از آنکه توافقی بتواند به صورت رسمی حاصل شود، ضروری است.

                              ?همچنان مسیر طولانی پیش روی مذاکرات قرار دارد اما به نظر می‌رسد توافق در میان مذاکره کنندگان قابل دستیابی است.

                              ?شرایط کنونی با ایران بحرانی است که ما آن را به ارث بردیم و این در نتیجه چیزی است که هم آمریکا و هم ایران خود را از اقدامات مشخص شده در توافق هسته‌ای 2015 دور کردند.
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                              نظر

                              • مرشد
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 683

                                #21540
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                گام های مثبت در نشست وین؛ از گشایش برجام تا لغو تحریم‌ ها
                                نخستین نشانه های مثبت مذاکرات وین با خبر بررسی لغو برخی از تحریم های دوره ترامپ دیده می شود که در صورت عملی شدن می تواند گام مثبتی برای ادامه گفتگوهای ایران با ۱+۴ باشد. مساله ای که تندروها را نیز آشفته کرده است.
                                خبرگزاری آسوشیتدپرس بامداد امروز به نقل از مقامات کنونی و سابق آمریکایی و همچنین منابع آگاه اعلام کرد، دولت بایدن در حال بررسی عقب نشینی از برخی از سخت‌ترین تحریم های اعمال شده دوره ترامپ علیه ایران است تا بدین ترتیب تهران را به بازگشت به پایبندی به توافق هسته ای متقاعد کند. با این حال این منابع اعلام نکردند دولت واشنگتن در حال بررسی لغو کدام تحریم‌ها است. این مقامات عنوان کرده اند که آماده لغو هر تحریمی که با توافق هسته ای ناسازگار و ناهماهنگ بوده‌است، هستند.
                                سفیر اسرائیل در آمریکا و سازمان ملل گفته است که دولتش «با تاسف» به این «اطمینان» رسیده که بازگشت آمریکا به برجام و رفع بخش عمده‎‌ای از تحریم‌ها علیه ایران امری «حتمی است».
                                آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2021/04/30, 11:50.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X