کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روس ها نوستالوژی شکست آلمان در اثر سرمای زود رس و سخت را دارن و تصور میکنن در زمستان جاری میتونن قضیه اوکراین را با اهرم گاز تموم کنن..
این که گفته میشود اروپایی ها سراغ قطر رفتن و قراره گاز مایع از قطر دریافت کنن نمیدونم چقدر جدی است.
چنانچه اروپایی ها بتونن در سال جاری بحران انرژی را پشت سر بگذارن باید منتظر یک دوره جنگ فرسایشی و بسیار طولانی در اقصی نقاط جهان باشیم که دورنمای پایان ان تیره و سخت خواهد بود
موضوع تامین انرژی اروپا یک عاملی است که چند جانبه عمل میکند ودر کل انرژی عاملی است خیلی مهم برای تغییر در سیاست های جهانی
موضوع تامین انرژی اکثر کشورهای اروپایی با توجه به تغییرات در سیاست ها تامین خواهد شد
فک کنم به آخرای موضوع توافق هسته ای ایران و تامین انرژی کشورهای اروپایی رسیده ایم
امیدوارم این موضوع برای رفع مشکلات عدیده مردم نجیب ایران تاثیر گذار باشد
مردم خیلی مورد ستم قرار گرفته اند تعداد کسانیکه از داخل ظرف آشغال ها ارتزاق میکنند هر روز افزایش پیدا میکند و فروشندگان اعضا بدن زیاد شده است و خیلی از کالاهای اساسی از سفره های مردم برداشته شده است
تعداد طلاق افزایش یافته است تعداد ازدواج کاهش یافته است
وخیلی مصیبت هایی که هر روز افزایش یافته و مردم را زمین گیر کرده است
موضوع تامین انرژی اروپا یک عاملی است که چند جانبه عمل میکند ودر کل انرژی عاملی است خیلی مهم برای تغییر در سیاست های جهانی
موضوع تامین انرژی اکثر کشورهای اروپایی با توجه به تغییرات در سیاست ها تامین خواهد شد
فک کنم به آخرای موضوع توافق هسته ای ایران و تامین انرژی کشورهای اروپایی رسیده ایم
امیدوارم این موضوع برای رفع مشکلات عدیده مردم نجیب ایران تاثیر گذار باشد
مردم خیلی مورد ستم قرار گرفته اند تعداد کسانیکه از داخل ظرف آشغال ها ارتزاق میکنند هر روز افزایش پیدا میکند و فروشندگان اعضا بدن زیاد شده است و خیلی از کالاهای اساسی از سفره های مردم برداشته شده است
تعداد طلاق افزایش یافته است تعداد ازدواج کاهش یافته است
وخیلی مصیبت هایی که هر روز افزایش یافته و مردم را زمین گیر کرده است
ظرفیت ها در حال شکستن هستند
درود و ارادت
عادت ندارم با قاطعیت حرف بزنم... در پاسخ به عزیزی چون شما که حدود یک دهه در این فضای مجازی میشناسم و دوست تون دارم .. باید با احتیاط سخن گفت .. اما با قاطعیت عرض میکنم.. به هیچ عنوان برای تامین انرژی اکثر کشور های اروپایی تغییر سیاستی ابدا در پیش نیست..با تاکید بر ابدا..
جهان بر اساس اراده معطوف به قدرت اداره شده .. میشود و خواهد شد...
موضوع هسته ای نیز به پایانش نرسیده
شاید در اینده .. ازنوع دیپلماسی پینگ پنگ... و تغییر پارادایم و...
ارادت
به نظر من اینکه اروپا می گوید پیش نویس جدید به آمریکا و ایران ارائه شده است ! و ایران و آمریکا گفته اند بررسی می کنیم ! یک نکته پنهانی در خودش دارد ! به نظر من به احتمال زیاد این پیش نویس و تغییرات احتمالی که در آن روی داده به پیشنهاد خود آمریکا و با هماهنگی اونها بوده است ! در اصل امریکاییها این پیشنهاد جدید را پذیرفته اند ! چون احتمالا پیشنهاد خودشان باشد. الان صرفا باید دید نظر ایران چیست !
به نظر من اینکه اروپا می گوید پیش نویس جدید به آمریکا و ایران ارائه شده است ! و ایران و آمریکا گفته اند بررسی می کنیم ! یک نکته پنهانی در خودش دارد ! به نظر من به احتمال زیاد این پیش نویس و تغییرات احتمالی که در آن روی داده به پیشنهاد خود آمریکا و با هماهنگی اونها بوده است ! در اصل امریکاییها این پیشنهاد جدید را پذیرفته اند ! چون احتمالا پیشنهاد خودشان باشد. الان صرفا باید دید نظر ایران چیست !
درود و ارادت
چالش ویتنام و آمریکا را مطالعه فرمایید.. غالبا با قطعیت حرف نمیزنم.. اما در این خصوص قطعا در یکسال آینده توافقی در پیش نیست..و تا تثبیت اوپک گازی و پایان چالش های مهم .. توافق واقعی به درازا خواهد کشید
در سال 1401 بمب رو میسازند بعدش تعداد هواداران حکومت از 15 درصد به 30 درصد در کوتاه مدت خواهد رسید بعدش نمیتونه از سد مقاومت 30 درصد بگذره ریزش میکنه به سطح حمایتی 17 درصد بعدش از اونجا میشیم کره شمالی و تا مدت ها بصورت اصلاح زمانی طرفداران حکومت از 17 درصد به زیر 10 درصد ریزش میکنه تا سال 1417
نظر