آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2521
    "يوکيا آمانو" مديرکل آژانس بين المللي انرژي اتمي از مذاکرات فشرده با ايران در خصوص فعاليت هستهاي کشورمان خبر داد.
    به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه جروزالم پست؛ وي در نشست سالانه در جمع کشورهاي عضو در وين گفت: ما متعهد به گفتگو با ايران هستيم.

    با اين حال وي تاريخي را براي دور جديد گفتگوها که از ژانويه امسال آغاز شده، تعيين نکرد. آخرين دور گفتگوها در ماه اوت برگزار شد.

    "فريدون عباسي" رئيس سازمان انرژي اتمي ايران امروز دوشنبه سخنراني خود را در نشست سالانه آژانس بين المللي انرژي اتمي در وين را آغاز کرد.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #2522

      روایت عباسی از انفجار خرابکاران در مسیر برق فردو



      رییس سازمان انرژِی اتمی جمهوری اسلامی ایران امروز ( دوشنبه ) در وین با اشاره به چند نمونه از خرابکاری های انجام شده در برخی تاسیسات هسته ای کشورمان از جمله در مجموعة های فوردو و نطنز تصریح کرد:فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران با خرابکاری و ترور متوقف نمی شود.
      فریدون عباسی به یکی از حوادث خرابکارانه اشاره کرد و گفت: روز جمعه 27 مرداد 1391 هجری شمسی مطابق با 17 آگوست 2012، با استفاده از مواد منفجره کابل های برق در مسیر شهر قم به مجموعة فوردو(مجتمع شهید علی محمدی) قطع می شوند. یادآوری می شود قطع برق یکی از راه های آسیب رساندن به ماشین های سانتریفیوژ است. در اولین ساعات صبح روز، بعد بازرسان آژانس تقاضای بازرسی سرزده از آن مجموعه میکنند. آیا این بازدید ارتباطی با آن انفجار ندارد؟.چه کسی غیر از بازرسان آژانس می تواند در این زمان کوتاه به داخل مجموعه دسترسی داشته باشد و آمار خرابی ها را ثبت و گزارش نماید؟:

      به گزارش خبرنگار ایرنا از مقر آژانس، ˈفریدون عباسی ˈ طی سخنانی در پنجاه و ششمین کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی در پایتخت اتریش افزود: طراحان حمله به تأسیسات هسته ای ایران با توجه به گزارش های منتشر شده آژانس متوجه شده اند که در برنامة خود موفق نبوده اند. لازم است جهت خوشحالی همة افرادی که از شکوفا شدن نبوغ انسان ها لذت می برند و خداوند را در خلقت انسان تحسین می کنند، ذکر نمایم که متخصصان ایرانی توانسته اند با هدف قراردادن مجموعه های مجازی برای حملات سایبری، خرابکاری صنعتی و استفاده از مواد منفجره، به موقع از وقوع حوادث با خبر شوند و خطرات را دفع نمایند و روش هایی را ابداع نمایند که تأسیسات و توانمندی هسته ای در اثر حملات موشکی و هوایی از بین نرود.

      وی در ادامه گفت:ظهور تروریسم هسته ای و بی تفاوتی دبیرخانه آژانس نسبت به آن و بعضاً پاسخ های سطحی و کلیشه ای نسبت به این پدیده می تواند در آینده برای متخصصان سایر کشور ها نیز مخاطره آمیز باشد. شهید مهندس مصطفی احمدی روشن از افراد کلیدی در فنآوری هسته ای و غنی سازی ایران بود و بعد از شهادت ایشان صدها نفر از متخصصین دانشگاهی و صنعتی داوطلب همکاری با سازمان انرژی اتمی ایران گردیده و تعدادی از آنها مشغول کار شده اند.

      متن کامل اظهارات رییس سازمان انرژی اتمی در پنجاه و ششمین کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی به این شرح است.

      ˈآقای رئیس؛

      در ابتدا اجازه می خواهم انتخاب جنابعالی را به عنوان رئیس این اجلاس مهم تبریک بگویم. امیدوارم در پرتو مدیریت مدبرانه جنابعالی و همکاری ارزشمند کشورهای عضو، اجلاس امسال به نتایج سودمندی دست یابد.

      آقای رئیس، نمایندگان محترم کشورها؛

      جمهوری اسلامی ایران براساس تعالیم اسلام همواره با تولید و استفاده از سلاح های کشتار جمعی مخالف بوده و هست و رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران بر حرام بودن تولید و استفاده از سلاح هسته ای تأکید دارد. ما سلاح هسته ای را اقتدار آفرین نمی دانیم و معتقدیم یک ملّت با اتکاء به استعدادها و ظرفیت بالای انسانی و طبیعی خود، توانایی شکستن اقتدار متکی به سلاح هسته ای را دارد. پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و برچیده شدن نظام شاهنشاهی مورد حمایت امریکا، مصداق بارز شکسته شدن این اقتدار است.

      به دنبال شهادت مهندس داریوش رضایی نژاد بعد از سالگرد شهادت استاد شهید دکتر مجید شهریاری و یک روز قبل از دومین سالگرد شهادت استاد دکتر مسعود علیمحمدی، عاملان صهیونیزم دست به اقدام جنایتکارانه دیگری زدند و مهندس مصطفی احمدی روشن و کارمند ایشان آقای رضا قشقایی را با استفاده از بمبی که به خودرو در حال حرکت آنها چسباندند، به شهادت رساندند. در این فاصله، ترور افراد دیگر از جمله افراد مذاکره کننده با آژانس و تعداد دیگری از متخصصان ما در دستور کار تروریست ها قرار گرفت که با اقدام به موقع وزارت اطلاعات و حفاظت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، شناسایی و دستگیر شدند و خبر آن از طریق رسانه های جمعی به اطلاع همگان رسید.

      ظهور تروریسم هسته ای و بی تفاوتی دبیرخانه آژانس نسبت به آن و بعضاً پاسخ های سطحی و کلیشه ای نسبت به این پدیده می تواند در آینده برای متخصصان سایر کشور ها نیز مخاطره آمیز باشد. شهید مهندس مصطفی احمدی روشن از افراد کلیدی در فنآوری هسته ای و غنی سازی ایران بود و بعد از شهادت ایشان صدها نفر از متخصصین دانشگاهی و صنعتی داوطلب همکاری با سازمان انرژی اتمی ایران گردیده و تعدادی از آنها مشغول کار شده اند.

      نمایندگان محترم کشورها؛

      در ملاقاتی که سال گذشته با مدیرکل محترم آژانس داشتم، ضمن دعوت برای آشنایی نزدیک با فعالیت های هسته ای ایران و بازدید از تأسیسات هسته ای، از ایشان خواستم که برای بررسی فعالیت های هسته ای کشورم و حصول اطمینان از صحت عملکرد، زمان معقولی را پشنهاد دهند. یکسال از آن تاریخ گذشته است ولی پاسخی به آن درخواست داده نشده و بر روالی که پیش گرفته اند اصرار می شود و رویکرد به گونه ای بوده است که گفتگوها به نتیجه نرسد. می توان از ابتدا مانع بزرگی در مسیر گذاشت و بعد اظهار نمود که مذاکرات در برداشتن آن مانع به نتیجه نرسیده است. راه حل عاقلانه این است که آژانس برای آنچه که خود راستی آزمایی می نامد، صبورتر باشد و برای رعایت حقوق و امنیت یک کشور عضو، با دقت بیشتری عمل نماید.

      قابل توجه است که گروه طالبان، القاعده و رژیم صدام برای بعضی کشورها و امنیت ملی آنها تا چه اندازه خطرناک بودند. کشور ما با این گروه ها و کشورها چند هزار کیلومتر مرز مشترک دارد و امنیت ما بسیار مهمتر از کشورهای دوردست بخصوص فراآتلانتیک است. لازم است در بازرسی ها از ایران، شرائط خاص منطقه درک شده و اطمینان لازم برای ج.ا.ایران ایجاد شود. زمان می تواند ابهامات را بخوبی رفع نماید. فقط اعتماد متقابل لازم است.

      حضار محترم؛

      خبرنگاران مستقل، وجدان بیدار جهان؛ ممکن است دبیرخانه آژانس بین المللی انرژی اتمی از وظائف اصلی خود، بیطرفی و عدالت به دلیل سوء مدیریت و اعمال نفوذ برخی کشورها منحرف شده باشد.

      اندیشمندان جهان بدانند پروندة هسته ای ج.ا.ایران در آژانس و ابهاماتی که در خصوص آن مطرح می شود محصول از بین رفتن منافع حاکمان چند کشور در ایران و ظهور اندیشه ای آزادی بخش در زمان حاضر است. متأسفانه آژانس بین المللی انرژی اتمی رویه ای را در پیش گرفته است که اگر ما نیز بخواهیم مانند برخی مسئولین آژانس بدبینانه نگاه کنیم، مدرک ارائه نکنیم و لجاجت به خرج دهیم، نباید گفتگوها را ادامه دهیم و گزینه های دیگری را باید امتحان نمائیم.

      ممکن است تروریست ها و خرابکاران در آژانس نفوذ کرده باشند و مخفیانه تصمیم سازی می کنند. باید مدیرکل محترم آژانس و همکاران ایشان را از این موضوع با خبر سازیم و هشدار لازم را بدهیم.

      تأکید می کنم به حادثه ها و گزارش ها می توان بدبینانه نگاه کرد و نتیجه گرفت و برای ملّت هایی که می توانند در صلح زندگی کنند و باعث شکوفایی بیشتر تمدن بشری با محوریت وحدانیت خداوند متعال شوند، مشکل ایجاد کرد.ذکر چند مثال می تواند ریشه نگرانی های ما را روشن تر سازد. روز جمعه 27 مرداد 1391 هجری شمسی مطابق با 17 آگوست 2012، با استفاده از مواد منفجره کابل های برق در مسیر شهر قم به مجموعة فوردو(مجتمع شهید علی محمدی) قطع می شوند. یادآوری می شود قطع برق یکی از راه های آسیب رساندن به ماشین های سانتریفیوژ است. در اولین ساعات صبح روز، بعد بازرسان آژانس تقاضای بازرسی سرزده از آن مجموعه میکنند. آیا این بازدید ارتباطی با آن انفجار ندارد؟.چه کسی غیر از بازرسان آژانس می تواند در این زمان کوتاه به داخل مجموعه دسترسی داشته باشد و آمار خرابی ها را ثبت و گزارش نماید؟

      مورد دیگر قابل ذکر این است که در مسیر مجموعه نطنز (مجتمع شهید احمدی روشن) نیز اقدام مشابه ای صورت گرفته بود. ما با توجه به شفافیت فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان و نظارت آژانس براین فعالیت ها، سعی کرده ایم اقلام عمومی مورد نیاز خود را از بازار جهانی تهیه کنیم. آژانس در رابطه با حذف تحریم ها به ما کمکی نمی کند، شاید وظیفه ای ندارد. اما وقتی ویروس استاکس نت به کار برده می شود، در تجهیزات خلاء خرابکاری صنعتی می شود و یا مواد منفجره در دستگاه ها جا سازی می شوند، آمار تعداد ماشین های سانتریفیوژ، جرم دقیق اورانیوم غنی شده، مانده غنای اورانیوم در uf6 خروجی از ماشین ها و آنچه که در آن حوالی قابل رؤیت است را با امانت داری و صداقت تمام گزارش می کند. این اطلاعات به راحتی و با انتشار گزارش های آژانس در اختیار خرابکاران و تروریست ها قرار می گیرد.

      این موضوع در 20 می 2012 با نشان دادن یک تجهیز که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود به شخص مدیرکل و دو معاون ایشان در تهران توضیح داده شد و از وی خواستیم از تکرار این گزارش ها خود داری کند. اما متأسفانه در گزارش اخیر مدیرکل محترم نیز جزئیات دقیق تری نوشته شده است.

      نمونه عکس های مربوط به این خرابکاری ها در غرفه نمایشگاه ج ا ایران به نمایش گذاشته شده است.







      اما براساس آموزه های اسلام، ما اصل را بر برائت می دانیم و از کارکنان محترم آژانس می خواهیم با تصحیح عملکرد گذشته، آژانس را به مسیر صحیح برگردانده و در مسیر عدالت حفظ نمایند.

      افزایش پنجاه درصدی در تعداد ماشین های سانتریفیوژ در غنی سازی زیر پنج درصد و بر اساس گزارش آژانس راه اندازی و گاز دهی چهار زنجیره از ماشین های سانتریفیوژ برای افزایش تولید اورانیوم با غنای بیست درصد در فوردو و راه اندازی یک زنجیره از ماشین های سانتریفیوژ نسل جدید، اقداماتی در جهت رفع نیاز و همچنین مقابله با آسیب های احتمالی بوده است.

      نمایندگان محترم کشورها؛

      بزرگترین دستاورد موفقیت ها و پیشرفت های ج.ا.ایران در عرصه علم و فناوری هسته ای،ایجاد احساس عزت نفس و عزت ملی در کشور و ارائه الگویی به ملت های منطقه و جهان از توانایی یک ملت برای ایستادگی در مقابل فشارها، حفظ استقلال و شکستن انحصار علمی قدرت های استکباری است.

      تولید سوخت برای راکتور تحقیقاتی تهران شاهد این مدعا است. توانمندی ج.ا.ایران در اکتشاف، استخراج و فرآوری اورانیوم، غنی سازی اورانیوم تا 20% و تبدیل مجدد خروجی غنی سازی به u3o8 با غنای 20% و استفاده از آن در تولید صفحات سوخت و مجتمع کردن آنها نشان دهندة عزم و توان متخصصان ما و هدیه فکری ما به تمام ملل انساندوست جهان و آغازی برای همکاری های صلح آمیز در جهت رفاه و سلامتی بشر می باشد. دستاوردهای جدید و روش های حفظ توانمندی ها را در آینده و به تناسب اطلاع خواهیم داد.

      ما همچون گذشته به تعهدات خود در آژانس و معاهده منع گسترش (npt) پایبند و حقوق خود را مطالبه خواهیم کرد. به آژانس توصیه میکنیم رویکرد خود را در رابطه با ایران تغییر دهد. آژانس باید از ایران برای برطرف کردن اتهاماتی که برخی کشورهای متخاصم با جمهوری اسلامی ایران (که از مجامع بین المللی استفاده ابزاری می کنند) مطرح می کنند کمک بخواهد و نباید به گونه ای رفتار نماید که شُبهة داشتن مأموریت در اثبات ادعاها را بوجود آورد.

      در اینجا اعلام می نمایم، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی و با توانمندی هسته ای که همواره آن را در جهت صلح و رفاه جامعه بشری به کار خواهد برد، خواهان تقویت آژانس، خواهان عدم اشاعه سلاح های هسته ای و خواهان خلع سلاح همه جانبه است و پیشنهاد می کنیم در خلع سلاح از کشوری شروع شود که در استفاده و اشاعه پیش قدم بوده و مرتب برای استمرار بقاء خود به دنبال دشمن فرضی می گردد.

      در این راستا آژانس باید به اعضاء خود برای رشد و توسعه در بهره گیری از فناوری هسته ای کمک کند و اعضاء در ازاء انجام تکالیف قانونی از حقوق خود بهره مند شوند. انرژی هسته ای صلح آمیز حق همة اعضاء است. برخوردهای دوگانه و گزینشی برخوردکردن حق اعضاء را از بین می برد. ج.ا.ایران به عنوان رئیس جنبش عدم تعهد از حق همة اعضاء این جنبش دفاع خواهد کرد. ما خواستار برهم زدن ساختار غیر عادلانه شورای حکام آژانس هستیم. ساختار دموکراتیک برای شورای حکام منجر به تقویت بیشتر آژانس خواهد شد. کشوری که از سلاح هسته ای استفاده کرده است صلاحیت حضور در شورای حکام را ندارد. امیدواریم بزودی شاهد وقوع بهار مجامع بین المللی در راستای برقراری عدالت در جهان باشیم.

      حضار محترم؛

      وجود رژیم صهیونیستی و اضافه بر آن مجهز بودن این تفکر صهیونیستی به سلاح هسته ای، صلح و امنیت بین الملل را به خطر می اندازد و برای جامعه جهانی خطری جدی است. برای آزادی فلسطین از دست اشغالگران صهیونیست نیازی به ساخت و استفاده از سلاح نامشروع هسته ای نیست. دموکراسی و مراجعه به آراء ساکنین اصلی فلسطین راه حل اصولی است و به همگان توصیه می شود.

      تقابل با پیشرفت هسته ای ایران برای حفظ انحصار قدرت و ثروت و مستحکم کردن پایه های استعمار و برده داری نوین است. به تحریم های اجرا شده و یا در دست اجرا برای ایران دقت کنید. موضوع هسته ای ایران نقاب از چهره کریه استعمار و برده داری نوین برداشته است. به نظم نوین در بیمه کشتی ها و پرچم آنها، بانک، معاملات نفت و ... دقت کنید.

      ما با اتکال به خداوند متعال و پشتوانه حمایت مردم، راه آزادی و استقلال را با اقتدار ادامه می دهیم و در آینده فنآوری ایرانی در روی زمین و در فضا پشتیبان آزادیخواهی و استقلال همگان خواهد بود.

      از توجه شما سپاسگزارم.ˈ
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #2523
        واشنگتن پست: به یک پرسش، درست و منصفانه پاسخ دهید!
        چندی پیش، «پاتریک پکستونـ، ستون نویس واشنگتنپست نوشت: جان کندی به شدت تلاش کرد که اسرائیل به سلاح هستهای دسترسی نداشته باشد و جانسون نیز تا اندازهای کمتر همین رویه را ادامه داد، ولی نشد؛ اما اکنون پرسشی هست که باید منصفانه به آن پاسخ داد.


        چندی پیش، «پاتریک پکستون»، ستوننویس واشنگتن پست، در مطلبی بسیار جالب به این پرسش پرداخت که چرا رسانههای آمریکایی و غربی، بیشتر برنامه هستهای ایران را مو به مو دنبال میکنند، ولی کوچکترین مطلبی درباره زرادخانه هستهای اسرائیل منتشر نمیکنند؛ این مطلبی بود که به رغم وجه انتقادیاش، هیچ رسانهای به آن نپرداخت. جزییاتی که وی درباره آن سخن میگوید، در نوع خود بسیار جالب توجه است.
        به گزارش «تابناک»، پکستون میگوشد: این پرسش، پرسشی عادلانه و منصفانه است و من در رجوع به آرشیو مطالب روزنامهها تا ده سال گذشته، نتوانستم هیچ مطلبی عمیقی در باره توان هستهای اسرائیل پیدا کنم؛ هرچند «والتر پینکوس»، ستون نویس امنیت ملی، بارها در مقالات و نوشتههایش به آن پرداخته است.

        بنا بر این گزارش، وی میگوید: با شمار بسیاری از متخصصان حوزه هستهای و عدم اشاعه سلاحهای هستهای صحبت کردم. ایشان نیز تصدیق کردند که نبود گزارشهایی از سلاحهای هستهای اسرائیل، یک واقعیت ناامید کننده است و البته دلایل مشخص و نامشخصی برای این امر هست.

        پکستون سپس با آوردن این دلایل مینویسد: نخست این که اسرائیل از اعلام داشتن سلاح هستهای و اذعان به آن در سطح افکار عمومی خودداری میکند. ایالات متحده نیز اساساً، اذعانی به وجود این برنامه در اسرائیل ندارد. مواضع مقامات اسرائیل آن گونه که از طریق سفیر اسرائیل در آمریکا بازگو شده، این است که اسرائیل نخستین کشوری نخواهد بود که سلاح هستهای به خاورمیانه معرفی میکند. اسرائیل از یک خاورمیانه عاری از سلاح هستهای حمایت میکند و به دنبال دستیابی به صلح در منطقه است.

        پکستون مینویسد: واژه «معرفی کردن» بسیار مبهم است، ولی متخصصان بر این باورند که معنای این آن است که اسرائیل آشکارا دست به آزمایش سلاح هستهای نخواهد زد و در سطح افکار عمومی، اذعان به داشتن سلاح اتمی نمیکند.

        اما از نگاه «آورن کوهن»، استاد دانشگاه مطالعات روابط بینالملل مونتراری در کالیفرنیا ـ که خود دو کتاب در این زمینه تألیف کرده است ـ این فرمول از میانه دهه ۱۹۶۰ در اسرائیل صورتبندی شده و اساس قراردادی سری در سال ۱۹۶۹ میان گلدا مایر، نخست وزیر وقت اسرائیل و ریچارد نیکسون، در زمانی بود که آمریکا از دسترسی اسرائیل به سلاح هستهای مطمئن شده بود.

        پکستون میگوید: جان کندی به شدت تلاش کرد که اسرائیل به سلاح هستهای دسترسی نداشته باشد و جانسون نیز تا اندازهای کمتر همین رویه را ادامه داد؛ اما هنگامی که این اتفاق روی داد، نه نیکسون و نه هیچ رئیسجمهور دیگری، اسرائیل را برای فاش کردن دسترسیاش به سلاح اتمی و حتی امضای قرارداد منع گسترش سلاح هستهای در فشار نگذاشت. در مقابل اسرائیل پذیرفت که هیچ گاه به سلاحهای هستهایش اشارهای نکند.

        وی میافزاید: چون اسرائیل این پیمان را امضا نکرده، هیچ تعهد قانونی برای معرفی بزرگترین تأسیسات هستهایش در «دومونا» (یکی از استانهای اسرائیل) به آژانس انرژی هستهای ندارد. در مقابل ایران این پیمان را امضا کرده و تن به بازرسیهای دقیق داده است. بازرسان آژانس مرتباً از ایران بازدید میکنند، ولی مشکل کنونی در اینجاست که ایران اجازه بازرسی بدون قید و شرط را از همه تأسیسات هستهای کشورش نمیدهد.

        همچنین به رغم آنکه در اسرائیل رسانههای فعالی وجود دارد، اما دولت اسرائیل، یک نوع سانسور نظامی در این کشور برقرار کرده که مانع از انتشار جزئیات توان هستهای اسرائیل میشود. این سانسور بر خبرنگاران خارجی مستقر در اسرائیل نیز بار میشود.

        مشکل دیگری که کوهن در این باره به آن اشاره کرده، این است که تقریباً کمتر کسی در اسرائیل از برنامه اسرائیل با خبر است و هیچ خبری نیز درز نمیکند. آخرین باری که یکی از مقامات آگاه از برنامه اسرائیل اقدام به فرار و انتشار اطلاعات کرد در ۱۹۸۶ بود که سرانجام به دست مأموران اطلاعاتی اسرائیل در ایتالیا دستگیر و به اسرائیل بازگردانده و به هجده سال زندان محکوم شد که بیشتر این دوران را در حبس انفرادی است.

        وی معتقد است: شاید مهمتر از آن این است که آمریکا نیز هیچ اطلاعاتی را در خصوص برنامه اسرائیل فاش نمیکند. اطلاعات مربوط به تأسیسات و تسلیحات هستهای در سریترین بخشهای اطلاعاتی دولت آمریکا طبقه بندی شده که برای مثال بسیار سریتر و طبقه بندی شدهتر از اطلاعات هستهای ایران است. محققان هستهای در ایالات متحده، چنانچه درباره این اطلاعات شفاف و بیپرده سخن بگویند مورد سرزنش قرار میگیرند.

        «جرج پرکوویچ»، رئیس بخش برنامه هستهای بنیاد وقفی برای صلح بینالملل کارنگی، میگوید، سکوت و افشا نکردن اطلاعات سلاحهای هستهای اسرائیل، منافع مشترک اسرائیل و آمریکا است. زیرا چنانچه اسرائیل این مورد را در سطح افکار عمومی فاش کند و یا مانند کره شمالی هر زمان که چیزی میخواهد، با بیپروایی سلاحهای اتمی خود را نشان دهد، این امر کشورهای عرب را برای دستیابی به سلاح هستهای در فشار میگذارد.

        در پایان پکستون در پایان مطلب خود مینویسد، هرچند شاید کسی اسرائیل را در دستیابی به سلاح هستهای مقصر نمیداند، ولی این امر به این معنی نیست که رسانهها باید در مقابل تأثیراتی که بمبهای اتمی اسرائیل بر خاورمیانه بر جای گذاشته، سکوت کرده و مطلبی ننویسند. «تنها به این دلیل که نوشتن در خصوص مطلبی دشوار است، نباید بهانهای شود برای آن که رسانهها و عموم نشریات آمریکا نباید در مورد آن مطلبی بنویسند.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #2524
          با انتشار بیانیهای
          آمانو برای گفتوگو با ایران در آیندهای نزدیک اعلام آمادگی کرد


          خبرگزاری فارس: مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز سهشنبه در بیانیهای در خصوص نشست روز گذشته خود با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، آمادگی آژانس برای برگزاری گفتوگو با تهران در آیندهای نزدیک را اعلام کرد.

          به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، «یوکیا آمانو» امروز سهشنبه در بیانیهای برای برگزاری گفتوگو با ایران در آیندهای نزدیک ابراز آمادگی کرد.

          آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز، سهشنبه با انتشار بیانیهای در خصوص نشست روز دوشنبه بین آمانو و «فریدون عباسی» رئیس سازمان انرژی اتمی برای گفتوگو با ایران در آیندهای نزدیک ابراز آمادگی کرد.

          آمانو در بیانیه خود گفت: من به دکتر عباسی تأیید کردم که آژانس به ادامه گفتوگو با جمهوری اسلامی ایران متعهد است و اعلام آمادگی مذاکرهکنندگان آژانس برای دیدار با ایران در آیندهای نزدیک را اعلام میکند.

          مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز دوشنبه گفت که دیده بان اتمی سازمان ملل مذاکرات بیشتری با ایران در زمینه برنامههای هسته ای این کشور خواهد داشت.

          آمانو در نشست سالانه کشورهای عضو آژانس گفت: آژانس در ابتدای امر متعهد است که مذاکرات خود را با جمهوری اسلامی ایران افزایش دهد.

          براساس این گزارش، آمانو تاریخ مشخصی را برای آغاز دور جدید گفتوگوها که از ماه ژانویه آغاز شده و آخرین دور آن در ماه اوت برگزار شد ارائه نکرد.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • felfel
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 378

            #2525
            امکان توافق با ایران در مذاکرات وجود دارد/


            اامکان توافق با ایران در مذاکرات وجود دارد/
            تنش شرمآور آمریکا و اسرائیل جلوی اعمال فشار بر ایران را گرفته است

            خبرگزاری فارس: یک روزنامه اسرائیلی با شرمآور خواندن اختلاف علنی میان واشنگتن و تلآویو در قبال موضوع ایران، تصریح میکند که این اختلاف علنی امکان اعمال فشار بر ایران را از آنها سلب کرده است.

            ادامه مطلب http://irnamad.blogfa.com/post/1388
            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

            نظر

            • نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2110

              #2526
              شاید بی جهت نیست مصوبه 2% دلارزیر بازارازاد . توافق و ریزش شدید دلار تا حد 17000 وبرای اجرای 2%

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #2527
                بار دیگر ایران و ۱+۵ مذاکره میکنند


                مواضع ایران درباره ساخت فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام، برنامه ایران و گروه ۱+۵ برای دیدار و گفتوگو درباره برنامه هستهای، دلایل تعیین نشدن «خط قرمز» از سوی اوباما برای ایران، بازتاب اظهارات وزیر نفت درباره تلاشهای غرب برای اخلال در صادرت نفت ایران و غیبت عربستان سعودی از نشست گروه چهارجانبه حل بحران سوریه، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

                به گزارش «تابناک»، در شرایطی که اعتراضها به ساخت فیلم موهن ضداسلامی در سراسر جهان همچنان ادامه دارد، بخش مهمی از اخبار و تحلیلهای مطبوعات جهانی به همین موضوع اختصاص یافته است؛ در این میان، مواضع ایران نسبت به این موضوع نیز یکی از مسائل مورد توجه این مطبوعات است.

                بنا بر این گزارش و در همین راستا، روزنامه «نشنال پست» کانادا، اظهارات محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری کشورمان را بازتاب داده که از تعقیب و پیگیری افراد سازنده این فیلم توسط ایران خبر داده است.

                رحیمی روز گذشته در سخنانی گفته بود، جمهوری اسلامی ایران، این کار نادرست و تهاجمی را محکوم میکند و همچنین به جستوجو، ردیابی و تعقیب فردی خواهد پرداخت که به یک و نیم میلیون مسلمان جهان توهین کرده است. نشنال پست در ادامه مطلب به بیان توضیحاتی از رویدادهای رخ داده پس از انتشار فیلم موهن پرداخته است.

                اما اخبار مربوط به برنامه هستهای ایران نیز همچون همیشه، بخش مهمی از اخبار روز را به خود اختصاص میدهد. روزنامه «نیوز اینترنشنال» به نقل از مقامات روس، از برنامهریزی وزرای کشورهای گروه ۱+۵ برای دیدار با مذاکرهکنندگان ایرانی در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل خبر داده است.

                قرار است در این دیدار، درباره مسأله هستهای ایران گفتوگو شود. «گنادی گاتیلوف»، معاون وزیر خارجه روسیه گفته، این دیدار برنامهریزی شده، ولی هنوز تصمیم نهایی درباره آن گرفته نشده است.

                روزنامه «شیکاگو تریبیون» در تحلیلی به بررسی موضوع تعیین «خط قرمز» برای برنامه هستهای ایران پرداخته و نوشته، رئیس جمهور آمریکا در این باره هدف سفت و سختی را با گزینههای انعطافپذیر ترکیب میکند.

                به نوشته این روزنامه، آمریکا و اسرائیل درباره ضرورت جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای اتفاقنظر کامل دارند؛ اما مباحثاتی جدی میان آنها بر سر تعیین خط قرمز در این باره هست. شیکاگو تریبیون مدعی است، اوباما دلیل خوبی برای نپذیرفتن این موضوع دارد و آن این که در صورت تعیین خط قرمز، وی قدرت تصمیمگیری نهایی را در رابطه با ایران از دست خواهد داد.

                «چاینا دیلی» اظهارات رستم قاسمی، وزیر نفت ایران را بازتاب داده که روز گذشته گفته بود، غرب نمیتواند ایران را از بازارهای جهانی نفت دور نگه دارد. قاسمی اشاره کرده بود، غرب تلاش میکند با اعمال فشارهای گوناگون، فروش و صادرات نفت ایران را مختل کند؛ اما پرسنل نفتی ایران، این تلاش را خنثی کردهاند.

                این روزنامه در ادامه به همراه بازتاب بخشهای دیگری از سخنان قاسمی، به تحریمهای نفتی اعمال شده علیه ایران از سوی ایالات متحده و همپیمانانش نیز اشاره کرده است.

                در پایان این که غیبت عربستان سعودی از دیدار اعضای گروه چهارجانبه برای حل بحران سوریه، مورد توجه روزنامه «تودی زمان» ترکیه قرار گرفته است. در دیدار روز گذشته که بنا بود وزرای خارجه ایران، ترکیه، مصر و عربستان سعودی در آن شرکت داشته باشند، وزیر خارجه عربستان غایب بوده که علت آن وضعیت سلامتی وی گفته شده است. با این حال، به نوشته تودی زمان، این کار میتواند به گونهای نشانه بیاعتنایی عربستان سعودی به این گروه و تلاشهای آن برای حل بحران سوریه باشد.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

                  #2528
                  ایران خواهان دسترسی به 'مختصات تاسیسات اتمی اسرائیل' شد

                  فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران که برای شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین پایتخت اتریش به سر می برد، خواهان دسترسی کشورش به "مختصات تاسیسات اتمی اسرائیل" شده است.
                  رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره جزئیات گفت و گوهای انجام شده با یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس گفته است که از او خواسته "مختصات جغرافیایی و تعداد تاسیسات غنیسازی رژیم صهیونیستی را که دشمن ایران است، متقابلا در اختیار ما بگذارد تا شرایط طرفین برای ضربه زدن مساوی باشد."
                  ایران میگوید انتشار گزارشهای آژانس درباره فعالیتهای اتمی این کشور، امکان استفاده "خرابکاران و تروریستها" را از آن فراهم میکند.
                  به گفته رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، او در این دیدار با مدیر کل آژانس گفته است که "با توجه به شرایط منطقه و خطری که برای ایران وجود دارد، اجازه بدهد در شرایط مساوی از دستاوردهای خود دفاع کنیم."
                  اسرائیل که ایران خواهان دسترسی به مختصات جغرافیایی و تعداد تاسیسات اتمی آن شده، گرچه از سال ۱۹۵۷ عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی نهاد ناظر بر فعالیت اتمی سازمان ملل است اما معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی را امضا نکرده است.
                  اسرائیل به دلیل نپیوستن به معاهده منع گسترش سلاح های اتمی و بسته بودن درهای تاسیاست اتمی آن به روی بازرسان آژانس با انتقاد برخی از اعضای آژانس از جمله ایران رو به رو است.
                  بر این اساس آژانس به طور رسمی از فعالیتهای اتمی اسرائیل که تحت معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی باید از آن آگاه باشد، اطلاع ندارد.
                  ایران اسرائیل را متهم می کند که در "خرابکاری" در تاسیسات اتمی اش و در ترور دانشمندان اتمی ایران نقش دارد. آقای عباسی دوانی پیش از انتصاب به ریاست سازمان انرژی اتمی کشورش، در یکی از خیابان های شمالی تهران، هدف یک سو قصد نافرجام قرار گرفته است.
                  رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سخنرانی رسمی خود در اجلاس سالانه آژانس، این نهاد را متهم کرده بود که "تروریستها و خرابکارها در آن نفوذ کرده اند."
                  ایران میگوید مطابق مقررات، آژانس باید از اطلاعات محرمانه کشورهای عضو حفاظت کند.
                  آقای عباسی دوانی گفته است "همانطور که در ملاقات تهران به آقای آمانو تذکر دادم و درخواست کردم که از اینگونه گزارش دادن به شورای حکام و قرار دادن اطلاعات آن در اینترنت خودداری کند، امروزنیز همین تذکر را تکرار کردم."
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #2529
                    آژانس: برای دیدار با ایران در آیندهای نزدیک آمادهایم

                    آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای مذاکرات جدید با ایران در آینده نزدیک اعلام آمادگی کرد. برخی از دیپلماتها زمان این ملاقات را اواسط اکتبر اعلام کردهاند. مهمانپرست نیز از آمادگی ایران برای ادامه گفتوگوها خبر داد.
                    آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز سهشنبه (۲۸ شهریور/ ۱۸ سپتامبر) با انتشار بیانیهای از سوی یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس از دیدار و گفتوگو با ایران در آینده نزدیک خبر داد.
                    آژانس در حالی از گفتوگوهای جدید هستهای با ایران سخن میگوید که فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمیایران شب گذشته ( دوشنبه ۲۷ شهریور) این نهاد را متهم کرد که اطلاعات هستهای ایران را در اختیار "خرابکاران و تروریستها" میگذارد.
                    به نوشته خبرگزاری فرانسه، ۴ دیپلمات آژانس روز سهشنبه (۲۸ شهریور/۱۸ سپتامبر) برنامهریزی برای دیدار و گفتوگویی جدید با ایران را تأیید کردهاند. به گفته آنها، این گفتوگوها دنباله مذاکرات روز دوشنبه (۲۷شهریور/ ۱۷ سپتامبر) فریدون عباسی دوانی با یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین خواهد بود.
                    تاریخ این دیدار ذکر نشده است اما آمانو در بیانیهای که سهشنبه (۱۸ سپتامبر) منتشر شده اعلام کرد: «من به دکتر عباسی اطمینان دادم که آژانس متعهد شده است، گفتوگو با جمهوری اسلامی ایران را ادامه دهد و اعلام کردم که آژانس آماده مذاکرات در دیداری با ایران در آینده نزدیک است.»
                    آژانس به اتهامهای عباسی اشاره نکرد
                    یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی هستهای به رغم چندین دور گفتوگوی بیحاصل با ایران که آخرین آنها در ۲۴ اوت در وین انجام شد تأکید کرد که «روشن ساختن تمامی مباحث مربوط به برنامه اتمی ایران، از جمله آنهایی که به ابعاد احتمالی نظامی مربوط هستند به توافق و اقدام هر چه سریعتر نیاز دارد.»
                    در این بیانیه اشارهای به اتهامهای شب گذشته فریدون عباسی، معاون رئیس جمهور ایران نشده است.



                    عباسی عصر دوشنبه (۲۷ شهریور) در حاشیه پنجاه و ششمین کنفرانس عمومی آژانس و پس از دیدار با آمانو با اشاره به دسترسی آژانس به اطلاعات برنامه اتمی ایران گفت: «متأسفانه آژانس راحت این اطلاعات را در اختیار خرابکاران و تروریستها میگذارد.» وی همچنین افزود: «آنها میگویند با تروریستها و خرابکارها همکاری نداریم، ما میگوییم سند ارائه بدهید که همکاری ندارید.»
                    رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین تأکید کرد که «اورانیوم غنیشده ۲۰ درصد ایران در حد نیازهای راکتورهای تحقیقاتی این کشور است.» عباسی در ادامه گفت که «تمرکز غنیسازی ایران بر زیر پنج درصد است.»
                    ایران برای ادامه مذاکرات اعلام آمادگی کرده است
                    در همین حال سهشنبه (۲۸ شهریور) سخنگوی وزارت خارجه ایران از "آمادگی کامل" ایران با همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی" سخن گفت.
                    به گزارش ایرنا، رامین مهمانپرست در نشست خبری هفتگی خود با رسانهها در تهران همچنین تأکید کرد که «حقوق صلحآمیز هستهای ایران، از جمله غنیسازی اورانیوم در همه مراحل باید مورد تأکید و احترام قرار گیرد.»
                    دیدار اشتون و جلیلی
                    عصر امروز (سهشنبه، ۲۸ شهریور) کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی،دبیر شورای امنیت ملی ایران در استانبول با یکدیگر دیدار و گفتوگو خواهند کرد.
                    رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست هفتگی خود در مورد دیدار اشتون و جلیلی تصریح کرد، این دیدار «به دنبال تصمیماتی صورت میگیرد که بین نمایندگان ایران و گروه ۵+۱ در نشست مسکو گرفته شده بود.»
                    وی برپایی نشست کارشناسان فنی، حقوقی و سیاسی و همچنین معاونان مذاکرهکنندگان اصلی و تماس تلفنی جلیلی و اشتون را از جمله توافقهای صورتگرفته در مذاکرات مسکو اعلام کرد.
                    مهمانپرست افزود، قرار است پس از این اقدامات در صورتی که «شرایط مناسب بود» نسبت به تعیین تاریخ و مکان دور آتی مذاکرات تصمیمگیری شود.
                    غرب به ماهیت برنامه اتمی ایران بدبین است و احتمال نظامی بودن آن را میدهد. ایران این اتهام را رد کرده و میگوید، برنامه هستهای این کشور صلحآمیز است.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #2530
                      موافقت ایران و آژانس بینالمللی با ادامه مذاکرات

                      آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز سهشنبه (۲۸ شهریور/۱۸ سپتامبر) از آمادگی آژانس برای مذاکره با ایران خبر داد.

                      در بیانیه آژانس به ملاقات روز دوشنبه (۲۷ شهریور/۱۷ سپتامبر) یوکیا آمانو، دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، با فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، و گفتوگوی آنها در این باره اشاره شده است.

                      یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه ایران نیز روز سهشنبه (۲۸ شهریور/۱۸ سپتامبر) اعلام کرد که ایران نیز علاقهمند به ادامه مذاکرات با آژانس بینالمللی انرژی اتمی است.

                      سخنان این سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در حالی بیان میشود که قرار است عصر سهشنبه ملاقاتی میان کاترین اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امور امنیتی، و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در استانبول برگزار شود.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #2531
                        پیش بینی سفیر سابق آمریکا در اسرائيل:۲۰۱۳ سال حمله به ایران خواهد بود

                        «مارتین ایندیک»، سفیر سابق آمریکا در اسرائيل، در گفت وگویی با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» که روز دوشنبه منتشر شده، پیش بینی کرده که سال ۲۰۱۳ ، سال آینده میلادی، زمان جنگ آمریکا با ایران خواهد بود.

                        «مارتین ایندیک»، سفیر سابق آمریکا در اسرائيل، در گفت وگویی با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» که روز دوشنبه منتشر شده، پیش بینی کرده
                        که سال ۲۰۱۳ ، سال آینده میلادی، زمان جنگ آمریکا با ایران خواهد بود.

                        نماینده پیشین دولت آمریکا در کشور اسرائيل، در این گفت و گوی رسانه ای به وضوح به سال ۲۰۱۳ به عنوان «سالی که ایالات متحده به جنگ ایران خواهد رفت،» اشاره کرده و گفته که در حال حاضر و هنوز، زمان مقابله نظامی با ایران «فرا نرسیده است.»


                        «مارتین ایندیک» در ادامه سخنان خود با اشاره به ادامه پیگیری برنامه تولید سلاح هسته ای توسط حکومت ایران اذعان داشته که «ایران هم اکنون سلاح اتمی ندارد و با این حساب هنوز وقت هست، البته نه زیاد.»

                        در هفته های گذشته، واکنش ها و نظرهای مشابهی توسط کارشناسان و سیاستمداران اسرائیلی درباره اعتراض های خاور میانه و منتشر شده و دولت اسرائیل هم بر خواست خود مبنی بر لزوم افزایش فشار ایالات متحده علیه ایران تأکید کرده است.


                        آقای ایندیک در پاسخ به پرسش دیگری درباره اختلاف نظر میان باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل، تأکید کرده که تفاوت چندانی بین این دو در بحث «تعهد رییس جمهوری در منع ایران از دستیابی به سلاح هسته ای» وجود ندارد.


                        این مقام آمریکایی در همین حال درباره پافشاری اسرائيل بر سر تعیین «خط قرمز» توسط واشینگتن برای ایران، می گوید «این خواست اسرائیل غیر معقول است.


                        فکر تعیین خط قرمز -- اقدامی که در عمل معنای اولتیماتوم دارد -- چیزی نیست که هیچ رئیس جمهوری (آمریکایی) مایل به انجامش باشد.» «مارتین ایندیک» گفته است: «اگر توجه کرده باشید، میت رامنی (کاندیدای ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه آمریکا) خط قرمز معین نکرد، قبل از او، سناتور مک کین هم چنین کاری نکرد، نه او، بلکه نتانیاهو هم در چارچوب اقدامات اسرائیل خط قرمز معین نمی کند.»


                        در همین حال، «ریچارد هاس»، رئیس مرکز پژوهشی «شورای روابط خارجی آمریکا»، نیز ضمن تأیید تحلیل «مارتین ایندیک» اعلام کرده که گفت و گو ها با ایران، به توقف برنامه هسته ای ایران منجر نشده و تصریح کرده که فشار نتانیاهو بر دولت آمریکا افزایش یافته و نخست وزیر اسرائيل نمی خواهد، «این ماجرا تا ابد کش داده شود.» در همین حال «آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان، نیز روز دوشنبه، ۲۷ شهریور، اعلام کرد که به باور او راه حل سیاسی برای حل مسأله ایران همچنان موجود است، و در همین حال افزود که ایران مجهز به سلاح اتمی نه تنها برای اسرائيل، که برای جهان تهدید به شمار می آید.


                        در همین حال بنابر اعلام سخنگوی کاترین اشتون، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، قرار است وی روز سه شنبه با سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی و رئیس هیأت مذاکره کننده هسته ای ایران، ملاقات کند.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #2532
                          درخواست جدید آژانس اتمی از ایران


                          چکیده :آمانو در این بیانیه از ایران خواسته است تا به نگرانیهای جامعه جهانی در خصوص ابعاد نظامی برنامه هستهای پاسخ دهد و در این خصوص شفاف سازی کند...
                          در پی دیدار «فریدون عباسی» رئیس سازمان انرژِ اتمی ایران و «یوکیو آمانو» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، این آژانس بیانیهای صادر کرد.

                          آمانو در این بیانیه از ایران خواسته است تا به نگرانیهای جامعه جهانی در خصوص ابعاد نظامی برنامه هستهای پاسخ دهد و در این خصوص شفاف سازی کند. این ادعا در حالی مطرح میشود که ایران بارها اعلام کرده برنامه هسته ایش صلح آمیز است و هیچ مدرکی دال برانحراف برنامه هستهای ایران وجود ندارد.

                          به گزارش مهر،همچنین آمانو بر تعهد آژانس به ادامه گفتگوها با ایران تاکید کرده و اعلام کرد مذاکره کنندههای آژانس حاضرند در آینده نزدیک با طرف ایرانی دیدار و گفتگو کنند.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #2533
                            یک دیپلمات بلندپایه روس از تشکیل جلسه گروه 1+5 در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره موضوع هستهای ایران خبر داد و در عین حال تاکید کرد از دید روسیه "کاهش تحریمها" اصلیترین دستور کار این مذاکرات است.
                            به گزارش حوزه سياست خارجي باشگاه خبرنگاران به نقل از ايران هستهاي، "گنادي گاتيلف" معاون وزير امور خارجه روسيه روز سهشنبه 28 شهریور 1391 (18 سپتامبر 2012) اعلام کرد: "وزيران امور خارجه کشورهاي عضو گروه 1+5 بهزودي در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد که قرار است اواخر اين ماه برگزار شود گردهم ميآيند. قرار است نشست گروه 1+5 برگزار شود ولي تاکنون تصميم نهايي در اين باره گرفته نشده است».

                            وی در ادامه تاکید کرد که از نظر روسیه مهمترین بحث در این جلسه این است که دلیلی برای ادامه تحریمها علیه ایران وجود ندارد و باید این تحریمها لغو شود.

                            وی گفت: "ما در نشست آينده درباره اين که ديگر علتي براي ادامه تحريمها عليه ايران يا اعمال تحريمهاي جديد عليه ايران وجود ندارد بحث و تبادل نظر خواهيم کرد. تحريمهاي يکجانبه کشورهاي غربي عليه ايران وحدت موضع در ميان کشورهاي گروه 1+5 را تضعيف کرده است. مسکو مخالف اين تحريمها است زيرا به طور ضمني به منافع بانکها و موسسات سرمايهداري روسيه آسيب ميزند".

                            این در حالی است که "سرگی ریابکوف" دیگر معاون وزیر خارجه روسیه که نماینده این کشور در مذاکرات ایران و 1+5 هم هست، در مصاحبه با خبرگزاری اینترفکس روسیه که روز پنجشنبه 16 شهریور 1391 (6 سپتامبر 2012) انجام شد، ضمن مخالفت شدید با تحریمهای یکجانبه امریکا علیه ایران گفته بود: "روسیه نمیتواند استفاده برون مرزی از قوانین داخلی آمریکا در مورد ایران را بپذیرد و این روش نقض شرمآور اصول اولیه قوانین بینالمللی به حساب میآید".

                            به عقیده کارشناسان، این موضع روسیه که باید تحریمها لغو شود در کنار موضع 6 سپتامبر ریابکوف که گفته بود نشانهای از تسلیحاتیبودن برنامه هستهای ایران وجود ندارد، نشاندهنده یک تغییر لحن جدی از جانب روسیه است.

                            یک دیپلمات در تهران به "ایران هستهای" گفت: "اولا روسها حس میکنند تحریمها مستقیما آنها را هدف قرار داده است. ثانیا به عقیده روسیه مسیری که امریکا طی میکند مسیر تغییر رژیم در ایران است نه مسیر مطمئنشدن از صلحآمیزبودن برنامه هستهای ایران و این چیزی نیست که روسها بتوانند بپذیرند. ضمنا موضع پوتین درباره غنیسازی در ایران هم با موضع مدودف کاملا متفاوت است و پوتین صرف همکاری با اژانس را برای برخورداری ایران از حق غنیسازی کافی میداند".

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #2534
                              گفتوگو با اردوغان و اوغلو پشت درهای بسته
                              جلیلی۱۹:۳۰ امروز با اشتون دیدار میکند


                              خبرگزاری فارس: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ساعت ۱۹:۳۰ امروز (سهشنبه) به وقت استانبول با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفتوگو میکند.

                              به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران امروز (سهشنبه) ساعت 19:30 به وقت استانبول در محل کنسولگری ایران در این شهر، با کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ملاقات میکند.

                              جلیلی که روز گذشته راهی ترکیه شده بود، صبح امروز در محل نخست وزیری این کشور با رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه دیدار و گفتوگو کرد.

                              همچنین داوود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه که شب گذشته در نشست قاهره شرکت کرده بود امروز با جلیلی برای دومین بار ملاقات کرد. این دیدارها پشت درهای بسته و در خصوص مسائل مختلف منطقهای، بینالمللی و روابط دو جانبه صورت گرفت.

                              جلیلی بعد از ظهر امروز آنکارا را به مقصد استانبول ترک کرد تا با کاترین اشتون دیدار داشته باشد.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

                                #2535
                                در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                                پیش بینی سفیر سابق آمریکا در اسرائيل:۲۰۱۳ سال حمله به ایران خواهد بود

                                «مارتین ایندیک»، سفیر سابق آمریکا در اسرائيل، در گفت وگویی با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» که روز دوشنبه منتشر شده، پیش بینی کرده که سال ۲۰۱۳ ، سال آینده میلادی، زمان جنگ آمریکا با ایران خواهد بود.

                                «مارتین ایندیک»، سفیر سابق آمریکا در اسرائيل، در گفت وگویی با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» که روز دوشنبه منتشر شده، پیش بینی کرده
                                که سال ۲۰۱۳ ، سال آینده میلادی، زمان جنگ آمریکا با ایران خواهد بود.

                                نماینده پیشین دولت آمریکا در کشور اسرائيل، در این گفت و گوی رسانه ای به وضوح به سال ۲۰۱۳ به عنوان «سالی که ایالات متحده به جنگ ایران خواهد رفت،» اشاره کرده و گفته که در حال حاضر و هنوز، زمان مقابله نظامی با ایران «فرا نرسیده است.»


                                «مارتین ایندیک» در ادامه سخنان خود با اشاره به ادامه پیگیری برنامه تولید سلاح هسته ای توسط حکومت ایران اذعان داشته که «ایران هم اکنون سلاح اتمی ندارد و با این حساب هنوز وقت هست، البته نه زیاد.»

                                در هفته های گذشته، واکنش ها و نظرهای مشابهی توسط کارشناسان و سیاستمداران اسرائیلی درباره اعتراض های خاور میانه و منتشر شده و دولت اسرائیل هم بر خواست خود مبنی بر لزوم افزایش فشار ایالات متحده علیه ایران تأکید کرده است.


                                آقای ایندیک در پاسخ به پرسش دیگری درباره اختلاف نظر میان باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل، تأکید کرده که تفاوت چندانی بین این دو در بحث «تعهد رییس جمهوری در منع ایران از دستیابی به سلاح هسته ای» وجود ندارد.


                                این مقام آمریکایی در همین حال درباره پافشاری اسرائيل بر سر تعیین «خط قرمز» توسط واشینگتن برای ایران، می گوید «این خواست اسرائیل غیر معقول است.


                                فکر تعیین خط قرمز -- اقدامی که در عمل معنای اولتیماتوم دارد -- چیزی نیست که هیچ رئیس جمهوری (آمریکایی) مایل به انجامش باشد.» «مارتین ایندیک» گفته است: «اگر توجه کرده باشید، میت رامنی (کاندیدای ریاست جمهوری از حزب جمهوریخواه آمریکا) خط قرمز معین نکرد، قبل از او، سناتور مک کین هم چنین کاری نکرد، نه او، بلکه نتانیاهو هم در چارچوب اقدامات اسرائیل خط قرمز معین نمی کند.»


                                در همین حال، «ریچارد هاس»، رئیس مرکز پژوهشی «شورای روابط خارجی آمریکا»، نیز ضمن تأیید تحلیل «مارتین ایندیک» اعلام کرده که گفت و گو ها با ایران، به توقف برنامه هسته ای ایران منجر نشده و تصریح کرده که فشار نتانیاهو بر دولت آمریکا افزایش یافته و نخست وزیر اسرائيل نمی خواهد، «این ماجرا تا ابد کش داده شود.» در همین حال «آنگلا مرکل»، صدر اعظم آلمان، نیز روز دوشنبه، ۲۷ شهریور، اعلام کرد که به باور او راه حل سیاسی برای حل مسأله ایران همچنان موجود است، و در همین حال افزود که ایران مجهز به سلاح اتمی نه تنها برای اسرائيل، که برای جهان تهدید به شمار می آید.


                                در همین حال بنابر اعلام سخنگوی کاترین اشتون، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، قرار است وی روز سه شنبه با سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی و رئیس هیأت مذاکره کننده هسته ای ایران، ملاقات کند.


                                و نابودی اسراییل

                                نظر

                                در حال کار...
                                X