آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #2506
    تجمع و تجدید قوای ناوگان دریایی آمریکا و بریتانیا در خلیج فارس

    روزنامه بریتانیایی « دیلی تلگراف » در گزارشی نوشت که با در نظر گرفتن تهدیدهای اسرائیل به حمله نظامی پیشدستانه به تاسیسات هسته ای ایران نیروی دریایی آمریکا و بریتانیا ناوگان خود در آبهای خلیج فارس را تقویت کرده اند. خلاصه ای از این گزارش به شرح زیر است:

    مقامات سیاسی و نظامی غرب مطمئن هستند که در صورت وقوع حمله نظامی اسرائیل ، حکومت ایران در اقدامی تلافی جویانه تلاش خواهد کرد تنگه استراتژیک هرمز که محل عبور بیش از ۲۵ درصد از نفت خام مورد نیاز جهان است را مسدود کند.
    تنگه هرمز با عرض ۳۴ کیلومتر پر تردد ترین آبراه جهان است و در صورت توقف جریان انتقال نفت خام کشورهای صنعتی جهان از جمله آمریکا، بریتانیا، ژاپن و اتحادیه اروپا به خاطر کمبود انرژی تحت فشار قرار خواهند گرفت.
    واحدهای نیروی دریایی ۲۵ کشور از جمله آمریکا، بریتانیا، فرانسه، عربستان سعودی و امارات متحده عربی رزمایش مشترک و دوازده روزه خود را از روز یکشنبه آغاز کرده اند. در این مانور مشترک تعداد زیادی ناوهواپیمابر، ناوشکن، کشتی های مین روب و زیردریایی شرکت خواهند داشت. این رزمایش بخشی از آمادگی کشورهای منطقه و دولت های غربی برای مقابله با احتمال مسدود کرن تنگه هرمز توسط ایران است.
    ناوهای هواپیما بر نیروی دریایی آمریکا که در منطقه شناور هستند هر کدام حامل تعداد زیادی هواپیماهای تهاجمی و شکاری هستند که شمار آنها از کل هواپیماهای نیروی هوایی ایران بیشتر است. حداقل دوازده ناوجنگی ان مجموعه را حفاظت می کند که همه آنها به موشک های هدایت شونده و دوربرد مجهز هستند و علاوه بر این چندین هزار تفنگدار نیروی دریایی را با خود حمل می کنند.
    واحدهای بریتانیایی مستقر در آب های خلیج فارس که در این مانور مشترک شرکت دارد عبارتند از چهار کشتی مین روب، یک ناو لجستیکی ، یک ناوشکن بسیار پیشرفته که نیرومندترین کشتی جنگی نیروی دریایی این کشور است.
    بسیاری از کارشناسان نظامی معتقدند که در صورت وقوع جنگ در این تنگه هرمز جدی ترین خطری که نیروهای بین المللی را تهدید خواهد کرد عملیات شبیخون واحدهای دریایی سبک سپاه پاسداران ایران است که از روشهای مختلف خواهند کوشید کشتی های نظامی و حتی کشتی های تجاری و نفت کشها را مورد حمله قرار داده و آنها را غرق کنند.
    با وجودیکه توانایی نظامی ایران و به خصوص نیروی دریایی آن کشور بسیار ضعیف است ولی آن کشور در استفاه از زیردریای های سبک و قایق های جنگی کوچک برای عملیات های تهاجمی و غافلگیرانه تجربه زیادی دارد.
    ماه آینده نیروهای مسلح ایران در یک رزمایش گسترده تلاش خواهند کرد که توانایی خود در دفاع از تاسیسات هسته ای و نظامی آن کشور را به نمایش بگذارند. نیروهای مسلح ایران با تکیه بر موشک های زمین به هوا، رادارهای پیشرفته و هواپیماهای بدون سرنشین توانایی های خود برای حفاظت از سه هزار و ششصد تاسیسات و مرکز حساس، از جمله پالایشگاههای نفت را نشان خواهد داد.
    همزمان با رزمایش نیروی دریایی بیست و پنج کشور در آبهای خلیج فارس دوناو جنگی بریتانیایی و فرانسوی که مخصوص عملیات های واکنش سریع هستند در آبهای شرق دریای مدیترانه رزمایش مشترکی انجام خواهند داد. این واحدهای دریایی واکنش سریع در صورت لزوم و با سرعت می توانند به منطقه خلیج فارس اعزام شوند.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #2507
      انتقاد نماینده ایران از آژانس بین المللی انرژی اتمی در کنفرانس سالیانه

      پنجاه و ششمین نشست سالیانه آژانس بین المللی انرژی اتمی تحت عنوان کنفرانس عمومی، در وین پایتخت اتریش آغاز بکار کرده و نماینده ایران در این اجلاس در سخنرانی خود از آژانس انتقاد کرده است.
      نماینده ایران فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرڑی اتمی و جزو سخنرانان روز اول بوده است.
      آقای دوانی گفته است "تروریست ها و خرابکاران" ممکن است به داخل آژانس بین المللی انرژی اتمی که سرگرم بررسی برنامه های اتمی ایران است، "نفوذ کرده" باشند.
      ایران در سال های اخیر همواره آژانس بین المللی انرژی اتمی را متهم کرده که از اطلاعات محرمانه ای که طی گزارش ها و بازررسی از این کشور به دست می آورد، حفاظتی کامل و دقیقی نمی کند.
      مطابق معاهده منع گسترش سلاح های اتمی که ایران هم آن را امضا کرده، آژانس موظف به حفاظت از اطلاعات به دست آورده از کشورهای عضو معاهده است.
      همزمان با آغاز نشست سالیانه آژانس، عده ای در مقابل ورودی ساختمان اجلاس با توزیع اعلامیه هایی با حضور آقای عباسی در نشست مخالفت کرده اند.
      مخالفان، آقای عباسی را "پدر بمب اتمی" ایران می خوانند و با توجه به مفاد اطلاعیه شان و اشاره ای که به اسرائیل کرده اند، طرفدار موضع اسرائیل در بحث هسته ای ایران می رسند.
      به گفته محمد امینی خبرنگار بخش فارسی بی بی سی در محل اجلاس، از حضور پرتعداد هیات ایرانی خبر می دهد.
      برخلاف دیگر نشست های آڑانس، درهای اجلاس به روی خبرنگاران باز است.
      قرار است عصر امروز رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در یک کنفرانس خبری شرکت کند.

      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #2508
        سفر جلیلی به ترکیه برای مذاکره با اشتون درباره پرونده اتمی ایران

        سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه وارد ترکیه شد تا در زمینه از سر گیری مذاکرات ایران با گروه پنج به علاوه یک با کاترین اشتون، مسوول امور سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت و گو کند.


        به گزارش خبرگزاری رویترز از آنکارا، سعید جلیلی روز دوشنبه با احمد داوود اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه، دیدار کرد و وی را در جریان تحولات مربوط به نشست هفته گذشته شورای احکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین قرار داد.

        بر اساس این گزارش، یک منبع دیپلماتیک گفته است که آقای جلیلی احتمالا به استانبول سفر خواهد کرد تا روز سه شنبه با کاترین اشتون دیدار و گفت و گو کند. دفتر مسوول امور سیاست خارجی اتحادیه اروپا هنوز در این زمینه اعلام نظر نکرده است.

        در صورتی که این دیدار انجام شود، دو طرف درباره از سرگیری مذاکرات هسته ای که در سال جاری سه دور آن برگزار شده است به رایزنی خواهند پرداخت.

        مذاکرات پیشین ایران و گروه پنج به علاوه یک برای حل و فصل پرونده هسته ای تهران در استانبول، بغداد و مسکو انجام شد ولی هیچ پیشرفت و دستاوردی به دنبال نداشت.

        طرفین در آخرین نشست خود درباره دور دیگری از گفت و گوها تصمیم گیری نکردند و تنها توافق کردند تا نشست کارشناسان در تیرماه برگزار شود.

        این نشست در تیرماه و مردادماه سال جاری میان علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی و هلگا اشمیت، معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار و به گزارش خبرگزاری ایسنا، قرار است در دیدار سعید جلیلی و کاترین اشتون جمع بندی این جلسات ارائه شود.

        رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز سوم مردادماه گفت که هدف از مذاکرات میان کارشناسان، نزدیک کردن دیدگاه ها و پیشنهادهایی است که ایران و ۱+۵ ارائه کردهاند.

        گروه پنج به علاوه یک در آخرین دور مذاکرات خود با ایران که اوایل تیرماه در مسکو برگزار شد درخواست کرد که غنی سازی اورانیوم با غلظت بیش از ۳.۵ درصد متوقف شود، ۱۶۰ کیلوگرم اورانیوم غنی سازی شده با غلظت ۲۰ درصد به خارج منتقل گردد، مرکز غنی سازی فردو تعطیل شده و اجازه بازرسی از چند مرکز نظامی و اتمی، به خصوص پارچین، از سوی ایران صادر شود.

        این قدرت ها در مقابل متعهد می شدند که صفحات سوخت اتمی را برای استفاده در رآکتور تحقیقاتی تهران در اختیار ایران قرار دهند، در زمینه امنیت هسته ای همکاری کنند و قطعات لازم برای هواپیماهای تجاری را به ایران بفروشند.

        جمهوری اسلامی به این پیشنهادها پاسخ رسمی نداده است ولی برخی از مقام ها و رسانه های ایران این پیشنهادها را «غیر قابل قبول» خواندند. انتظار می رود که در مذاکرات میان سعید جلیلی و کاترین اشتون، پیشنهادهای یاد شده و پاسخ ایران به آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

        کشورهای غربی نگران هستند که ایران در پوشش فعالیت های هسته ای خود به دنبال ساخت سلاح اتمی باشد و گفته اند که این فعالیت ها ماهیت نظامی دارد ولی تهران این ادعا را رد کرده است.

        در همین رابطه، شورای حکام آژانس روز پنجشنبه، ۲۳ شهریورماه، قطعنامه ای صادر کرد که در آن ضمن انتقاد از سرپیچی ایران از قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل، نسبت به خودداری جمهوری اسلامی از دسترسی بازرسان آژانس به پادگان نظامی پارچین که احتمال می رود فعالیت های نظامی- هسته ای در آن انجام شود، ابراز نگرانی شده است.

        سه روز پیش از صدور این قطعنامه، یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست افتتاحیه شورای حکام گفت که «به رغم گفت و گوهای فشرده میان آژانس و ایران از ژانویه سال ۲۰۱۲، هیچ دستاورد مشخصی هنوز به دست نیامده است.»

        وی اظهار داشت: «این موضوع نا امیدکننده است چرا که بدون همکاری کامل ایران، ما قادر نیستیم تا پروسه حل تمام مسائل در دست بررسی از جمله جنبه های احتمالا نظامی در برنامه اتمی ایران را آغاز کنیم.»

        جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر تحت فشارها و تحریم های شدید بین المللی قرار دارد تا برای راستی آزمایی فعالیت های هسته ای خود و تایید صلح آمیز بودن آن با آژانس همکاری کند.

        گروه پنج به علاوه یک شامل آمریکا، چین، روسیه، فرانسه و بریتانیا همراه با آلمان، برنامه هسته ای ایران را دنبال کرده و به دنبال راه حلی دیپلماتیک و مسالمت آمیز برای حل این برنامه هستند.


        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #2509
          کاترین اشتون و سعید جلیلی در استانبول دیدار میکنند


          مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران روز سه شنبه ۲۸ شهریور در استانبول دیدار میکنند. قرار است در این دیدار غیررسمی درباره لزوم انجام اقدامی فوری از سوی ایران در جهت اعتمادسازی تاکید شود.
          سخنگوی کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد خانم اشتون روز سهشنبه (۲۸ شهریور، ۱۸ سپتامبر) با مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران در استانبول دیدار خواهد کرد. بنا بر اعلام دفتر کاترین اشتون، این گفتوگوها رسمی نخواهد بود و تنها فرصتی است برای اینکه بار دیگر لزوم برداشتن گامی فوری و سازنده از سوی ایران برای اعتمادسازی به این کشور تاکید شود.»
          طرف اروپایی همچنین از ایران خواسته است در مورد پیشنهادهای نشست پیشین نمایندگان ۱+۵ و جمهوری اسلامی در بغداد انعطاف بیشتری از خود نشان دهد. این نشست در ماه مه ۲۰۱۲ با حضور نمایندگان ایران، چین، روسیه، آلمان، فرانسه، بریتانیا و آمریکا برگزار شد.
          پیشتر آنگلا مرکل صدراعظم آلمان روز دوشنبه ۲۷ شهریور در یک کنفرانس خبری در برلین گفته بود هنوز هم حل مناقشه هستهای ایران از طریق راهحل سیاسی ممکن است.
          گفتوگوهای جلیلی در ترکیه
          سعید جلیلی دبیر شورای امنیت ملی و نماینده جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هستهای روز دوشنبه ۲۷ شهریور وارد استانبول شده است. وی در نخستین روز سفر خود با احمد داود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در مورد از سرگیری مذاکرات هستهای ایران با کشورهای غربی گفتوگو کرده است. به گزارش خبرگزاری "ایرنا"، سعید جلیلی قرار است در این سفر با عبدالله گل و رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور و نخست وزیر ترکیه نیز دیدار کند.
          بعد از بینتیجه ماندن مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+۵ در مسکو، ادامه مذاکرات هستهای به سطح فنی و کارشناسی کاهش یافته بود. گفتوگوهای دو طرف در سطح کارشناسی نیز در ماههای اخیر پیشرفتی در پروندهی هستهای جمهوری اسلامی ایجاد نکرده است.
          کاترین اشتون و سعید جلیلی تنها چند روز پس از محکومیت تلاشهای اتمی جمهوری اسلامی ایران توسط شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با یکدیگر دیدار میکنند. در قطعنامه شورای حکام نسبت به ادامه برنامه اتمی جمهوری اسلامی، عدم توجه تهران به قطعنامههای شورای امنیت و عدم تعلیق غنیسازی اورانیوم ابراز نگرانی شدید شده است. در بخشی از قطعنامه آمده است که جمهوری اسلامی در تاسیسات پارچین اقداماتی انجام داده که بازرسیهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی را دشوار و بازرسان این آژانس را گمراه میکند.
          بعد از صدور این قطعنامه یوکیو آمانو ، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی،ایران را به "همکاری اساسی" برای حل و فصل مناقشههستهای فرا خواند. آمانو گفت، از مذاکره حمایت میکند، اما هدف از انجام آن تنها گفتوگو و حرکت در دور باطل نیست. بلکه او از گفتوگویی حمایت میکند که در مناقشه اتمی با ایران "گشایش" ایجاد کند.

          مذاکرات هسته ای همچنان در بنبست
          مذاکرات میان ایران و گروه ۱ + ۵ که دور آخر آن در مسکو برگزار شد، نتوانست مناقشه هستهای ایران را از بنبست خارج کند. در این گفتوگوها ایران خواهان به رسمیتشناختن "حق غنیسازی اورانیوم" و لغو تحریمهای بینالمللی بود.
          کشورهای غربی در مقابل خواهان توقف غنیسازی بیش از ۵/ ۳ درصد اورانیوم، انتقال ذخایر اورانیوم با غنای ۲۰ درصد به خارج، و تعطیل مرکز غنیسازی فردو بودند.
          غربیها خواستهای ایران را غیرقابل پذیرش دانسته و تنها آماده بودند در صورت همکاری ایران، به این کشور قطعات هواپیماهای مسافربری تحویل دهند. اختلاف فاحش میان مواضع و انتظارات دو طرف موجب شد که آخرین دور مذاکرات ایران و غرب بدون هیچ نتیجهای به پایان برسد.
          کشورهای غربی ایران را متهم میکنند که زیر پوشش استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای، در صدد دستیابی به سلاح اتمی است. اختلافها در این باره منجر به صدور ۴ قطعنامهی شورای امنیت و اعمال تحریمهای بینالمللی گسترده علیه ایران شده است.
          آخرین دور تحریمها که خارج از شورای امنیت توسط ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا برقرار شده، صادرات نفت و معاملات بانکی ایران با خارج را به شدت مختل کرده و شرایط اقتصادی دشواری برای این کشور فراهم آورده است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #2510
            نتانیاهو: به نامزدی رأی دهید که برای ایران خط قرمز تعیین کند

            نخستوزیر اسرائیل از شهروندان ایالت متحده خواست در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر به نامزدی رأی دهند که قصد دارد برای ایران «خط قرمز» ترسیم کند.
            او این سخنان را در مجمع عمومی کشورهای عضو آژانس بینالمللی انرژی هستهای در وین بیان کرد. این نشست تا روز جمعه در پایتخت اتریش ادامه خواهد داشت.
            به زعم بنیامین نتانیاهو، زمان برای مقابله با برنامهی هستهای تهران به سرعت در حال سپریشدن است. به ادعای او، تهران ۶ ماه دیگر بخش بزرگی از اورانیوم غنیشدهی لازم برای ساخت یک بمب اتمی را در اختیار خواهد داشت.
            پیش از این رئیسجمهوری کنونی ایالات متحده گفته بود زمان برای حل دیپلماتیک مناقشهی هستهای با ایران هنوز باقیست.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #2511
              ایران آژانس انرژی هستهای را به خرابکاری در برنامه هستهایاش متهم کرد

              به گفتهی فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، «تروریستها و خرابکاران» ممکن است به آژانس بینالمللی انرژی اتمی نفوذ کرده باشند و «مخفیانه در پشت صحنه عمل کنند».
              عباسی روز دوشنبه (۱۷ سپتامبر/ ۲۷ شهریور) در نشست مجمع عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین اتریش این اتهام را مطرح کرد. او بهعنوان نمونه به انفجار یک بمب در تأسیسات زیرزمینی فردو اشاره کرد که روز هفدهم اوت (۲۷ مرداد) موجب قطع برق در این تأسیسات شد. عباسی چنین اقداماتی را تلاش برای اختلال در فرایند غنیسازی اورانیوم در سانترفوژها خواند.
              به گفتهی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران یک روز پس از این حادثه نمایندگان آژانس خواستار بازرسی سرزده از تأسیسات یادشده شدند.
              عباسی همچنین آژانس بینالمللی انرژی اتمی را به تأثیرپذیری از "کشورهای خاص" متهم کرد.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #2512
                رئيس سازمان انرژي اتمي در وین خبر داد

                خرابکاری در تاسیسات اتمی فردو و نظنز، تلاش برای ترور مذاکره کنندگان جمهوری اسلامی ایران


                رییس سازمان انرژی اتمی در وین افزایش پنجاه درصدی تعداد ماشینهای سانتریفیوژ در نطنز و راهاندازی و گازدهی چهار زنجیره از ماشینهای سانتریفیوژ برای افزایش تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد در فردو را اقداماتی در جهت رفع نیاز و مقابله با آسیبهای احتمالی از سوی ایران دانست.
                به گزارش ایسنا فریدون عباسی، معاون رییس دولت دهم و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پنجاه و ششمین کنفرانس عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین که از صبح روز دوشنبه آغاز به کار کرده است سخنرانی کرد.
                وی با بیان اینکه “جمهوری اسلامی ایران بر اساس تعالیم اسلام همواره با تولید و استفاده از سلاحهای کشتار جمعی مخالف بوده و هست و رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران بر حرام بودن تولید و استفاده از سلاح هستهیی تأکید دارد”گفت:” ما سلاح هسته ای را اقتدارآفرین نمیدانیم و معتقدیم یک ملت با اتکا به استعدادها و ظرفیت بالای انسانی و طبیعی خود، توانایی شکستن اقتدار متکی به سلاح هستهای را دارد.”

                رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه به ترور تعدادی از کارشناسان و متخصصان هسته ای ایران در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: “به دنبال شهادت مهندس داریوش رضایینژاد بعد از سالگرد شهادت استاد شهید دکتر مجید شهریاری و یک روز قبل از دومین سالگرد شهادت استاد دکتر مسعود علیمحمدی، عاملان صهیونیسم دست به اقدام جنایتکارانه دیگری زدند و مهندس مصطفی احمدیروشن و کارمند او رضا قشقایی را با استفاده از بمبی که به خودرو در حال حرکت آنها چسباندند به شهادت رساندند. در این فاصله، ترور افراد دیگر از جمله افراد مذاکرهکننده با آژانس و تعداد دیگری از متخصصان ما در دستور کار تروریستها قرار گرفت که با اقدام به موقع وزارت اطلاعات و حفاظت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، شناسایی و دستگیر شدند و خبر آن از طریق رسانههای جمعی به اطلاع همگان رسید.”

                عباسی با اشاره به ملاقاتی که سال گذشته با مدیرکل آژانس در وین داشته است به دعوت ایران از وی برای آشنایی نزدیک با فعالیتهای هسته ای ایران و بازدید از تأسیسات هسته ای اشاره کرد و گفت:” از مدیرکل خواستم که برای بررسی فعالیتهای هسته ای کشورم و حصول اطمینان از صحت عملکرد، زمان معقولی را پشنهاد دهند. یک سال از آن تاریخ گذشته است ولی پاسخی به آن درخواست داده نشده و بر روالی که پیش گرفتهاند، اصرار میشود و رویکرد به گونهای بودهاست که گفتوگوها به نتیجه نرسد.”
                وی تصریح کرد: ” میتوان از ابتدا مانع بزرگی در مسیر گذاشت و بعد اظهار کرد که مذاکرات در برداشتن آن مانع به نتیجه نرسیده است. راهحل عاقلانه این است که آژانس برای آنچه که خود راستیآزمایی مینامد، صبورتر باشد و برای رعایت حقوق و امنیت یک کشور عضو با دقت بیشتری عمل کند. قابل توجه است که گروه طالبان، القاعده و رژیم صدام برای بعضی کشورها و امنیت ملی آنها تا چه اندازه خطرناک بودند. کشور ما با این گروهها و کشورها چند هزار کیلومتر مرز مشترک دارد و امنیت ما بسیار مهمتر از کشورهای دور دست به خصوص فراآتلانتیک است. لازم است در بازرسیها از ایران، شرایط خاص منطقه درک شده و اطمینان لازم برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود.”

                وی گفت: “ممکن است تروریستها و خرابکاران در آژانس نفوذ کرده و مخفیانه تصمیمسازی کنند. باید مدیرکل آژانس و همکاران او را از این موضوع با خبر سازیم و هشدار لازم را بدهیم. تأکید میکنم به حادثهها و گزارشها میتوان بدبینانه نگاه کرد و نتیجه گرفت و برای ملتهایی که میتوانند در صلح زندگی کنند و باعث شکوفایی بیشتر تمدن بشری با محوریت وحدانیت خداوند متعال شوند، مشکل ایجاد کرد. ذکر چند مثال می تواند ریشه نگرانیهای ما را روشنتر سازد.”

                عباسی افزود:” روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ هجری شمسی مطابق با ۱۷ آگوست ۲۰۱۲، با استفاده از مواد منفجره کابلهای برق در مسیر شهر قم به مجموعة فردو (مجتمع شهید علیمحمدی) قطع میشوند. یادآوری میشود قطع برق یکی از راههای آسیب رساندن به ماشینهای سانتریفیوژ است. در اولین ساعات صبح روز بعد بازرسان آژانس تقاضای بازرسی سرزده از آن مجموعه میکنند. آیا این بازدید ارتباطی با آن انفجار ندارد؟ چه کسی غیر از بازرسان آژانس میتوانند در این زمان کوتاه به داخل مجموعه دسترسی داشته باشند و آمار خرابیها را ثبت و گزارش کنند؟”

                وی ادامه داد:”مورد دیگر این است که در مسیر مجموعه نطنز (مجتمع شهید احمدیروشن) نیز اقدام مشابهای صورت گرفته بود. ما با توجه به شفافیت فعالیتهای صلحآمیز هستهیی کشورمان و نظارت آژانس براین فعالیتها، سعی کردهایم اقلام عمومی مورد نیاز خود را از بازار جهانی تهیه کنیم. آژانس در رابطه با حذف تحریمها به ما کمکی نمیکند، شاید وظیفهای ندارد، اما وقتی ویروس استاکس نت به کار برده میشود در تجهیزات خلاء، خرابکاری صنعتی میشود و یا مواد منفجره در دستگاهها جاسازی میشوند، آمار تعداد ماشینهای سانتریفیوژ، جرم دقیق اورانیوم غنیشده، مانده غنای اورانیوم در uf6 خروجی از ماشینها و آنچه که در آن حوالی قابل رویت است را با امانتداری و صداقت تمام گزارش میکند. این اطلاعات به راحتی و با انتشار گزارشهای آژانس در اختیار خرابکاران و تروریستها قرار میگیرد.»

                این موضوع در ۲۰ می ۲۰۱۲ با نشان دادن یک تجهیز که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود به شخص مدیرکل و دو معاون او در تهران توضیح داده شد و از وی خواستیم از تکرار این گزارشها خودداری کند. اما متأسفانه در گزارش اخیر مدیرکل محترم نیز جزئیات دقیقتری نوشته شده است.”

                عباسی گفت که نمونه عکسهای مربوط به این خرابکاریها در غرفه نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشته شده است.

                رییس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: “طراحان حمله به تأسیسات هستهیی ایران با توجه به گزارشهای منتشر شده آژانس متوجه شدهاند که در برنامه خود موفق نبودهاند. لازم است جهت خوشحالی همة افرادی که از شکوفا شدن نبوغ انسانها لذت میبرند و خداوند را در خلقت انسان تحسین میکنند ذکر کنم که متخصصان ایرانی توانستهاند با هدف قراردادن مجموعههای مجازی برای حملات سایبری، خرابکاری صنعتی و استفاده از مواد منفجره، به موقع از وقوع حوادث با خبر شوند و خطرات را دفع کنند و روشهایی را ابداع کنند که تأسیسات و توانمندی هستهیی در اثر حملات موشکی و هوایی از بین نرود. اما بر اساس آموزههای اسلام ما اصل را بر برائت میدانیم و از کارکنان محترم آژانس میخواهیم با تصحیح عملکرد گذشته، آژانس را به مسیر صحیح برگردانده و در مسیر عدالت حفظ کنند.”

                معاون رییس دولت دهم تاکید کرد: “ما همچون گذشته به تعهدات خود در آژانس و معاهده منع گسترش سلاح هستهیی (npt) پایبند و حقوق خود را مطالبه خواهیم کرد. به آژانس توصیه میکنیم رویکرد خود را در رابطه با ایران تغییر دهد. آژانس باید از ایران برای برطرف کردن اتهاماتی که برخی کشورهای متخاصم با جمهوری اسلامی ایران (که از مجامع بینالمللی استفاده ابزاری میکنند) مطرح میکنند کمک بخواهد و نباید به گونهای رفتار کند که شبهه داشتن مأموریت در اثبات ادعاها را به وجود آورد.”

                وی خاطرنشان کرد: “جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور عضو آژانس و با توانمندی هستهیی که همواره آن را در جهت صلح و رفاه جامعه بشری به کار خواهد برد، خواهان تقویت آژانس، عدم اشاعه سلاحهای هستهیی و خلع سلاح همه جانبه است و پیشنهاد میکنیم خلع سلاح از کشوری شروع شود که در استفاده و اشاعه پیش قدم بوده و مرتب برای استمرار بقاء خود به دنبال دشمن فرضی میگردد.”

                وی با بیان اینکه تقابل با پیشرفت هسته ای ایران برای حفظ انحصار قدرت و ثروت و مستحکم کردن پایههای استعمار و بردهداری نوین است افزود: “به تحریمهای اجرا شده و یا در دست اجرا برای ایران دقت کنید. موضوع هسته ای ایران نقاب از چهره کریه استعمار و بردهداری نوین برداشته است. به نظم نوین در بیمه کشتیها و پرچم آنها، بانک، معاملات نفت و … دقت کنید. ما با اتکال به خداوند متعال و پشتوانه حمایت مردم، راه آزادی و استقلال را با اقتدار ادامه میدهیم و در آینده فنآوری ایرانی در روی زمین و در فضا پشتیبان آزادیخواهی و استقلال همگان خواهد بود.”

                پیش از این گزارش هایی مبنی بر تلاش آمریکا و اسرائیل برای ایجاد خرابکاری در تاسیسات هسته ای ایران به عنوان یکی از راهکارهای مقابله با برنامه هسته ای ایران منتشر شده بود.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #2513
                  هشدار کارشناسان کاخ سفید:

                  هزینه حمله و اشغال ایران بیشتر از جنگ افغانستان و عراق است


                  شماری از کارشناسان در کاخ سفید گفته اند جنگ آمریکا علیه ایران می تواند بیش از جنگ افغانستان و عراق، برای واشینگتن هزینه اقتصادی در بر داشته باشد.

                  به گزارش عصر ایران، روزنامه هاآرتص چاپ اسراییل نوشت: شماری از کارشناسان ارشد در کاخ سفید با تهیه گزارشی اعلام کردند حمله نظامی آمریکا به ایران منجر به آسیب زدن به توانمندی هایی این کشور در واکنش به حملات نظامی می شود اما تهران می تواند به حمله واشنگتن واکنش مستقیم یا غیرمستقیم (از طریق نمایندگان خود مانند حب الله لبنان) دهد. این تحولات می توانند زمینه ایجاد جنگ منطقه ای در خاورمیانه را فراهم کنند.

                  هاآرتص درباره اهمیت این گزارش نوشته است که این نوع گزارش ها در تصمیم گیری رئیس جمهور و مقامات ارشد کاخ سفید نقش مهمی ایفا می کنند.
                  شماری از کارشناسان ارشد، کارشناسان امنیت ملی و ژنرال های سابق در ارتش آمریکا در تهیه این گزارش مشارکت داشتند.

                  در این گزارش آمده است: حمله گسترده از طرف ارتش آمریکا علیه ایران برای نابودی تاسیسات هسته ای این کشور تقریبا باعث نابودی آنها می شود البته این حمله نمی تواند مانع از ادامه تلاش های جدی تهران در برنامه هسته ای اش شود.
                  “فرانک مرنی” افسر عالی رتبه و نماینده سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم در آمریکا هم گفت: نیروی نظامی آمریکا در شکست اراده ایرانی ها در مسیر پیشرفت برنامه هسته ای، توانایی ندارد.

                  این گزارش امنیتی ادامه می دهد: حمله نظامی آمریکا به ایران شامل حملات هوایی، عملیات های سری نیروهای ویژه و حملات به سیستم ها و کامپیوترهای ایران در چارچوب حملات سایبری است. چنین حمله ای باعث تاخیر چهار ساله برنامه هسته ای تهران می شود. ایران در این مدت نخواهد توانست برنامه هسته ای اش را توسعه بدهد.

                  حمله نظامی به ایران باعث می شود به قدرت دولت مرکزی در کنترل تحولات داخلی آسیب وارد شود و این موضوع ، باعث افزایش اختلافات داخلی خواهد شد.

                  یکی از تهیه کنندگان این گزارش هم گفت: ما ایمان نداریم که حمله نظامی آمریکا به ایران منجر به تغییر، تسلیم یا فروپاشی حکومت مرکزی این کشور شود.

                  علاوه بر این، حمله نظامی، روحیه ایرانی ها را افزایش و پافشاری آنها را برای تهیه بمب هسته ای بیشتر می کند تا آمریکا را از حمله دوباره منع و این توهین آنها را جبران کنند.

                  این گزارش می افزاید: برای نابودی کامل برنامه هسته ای ایران، آمریکا باید نیروهای زمینی خود را وارد درگیری کرده و همه یا بخشی از خاک ایران را اشغال کند. این اقدام با هدف تغییر حکومت صورت می گیرد. در این وضعیت با توجه به مساحت وسیع ایران و تعداد بالای جمعیت این کشور، هزینه جنگ از نظر اقتصادی بسیار بیشتر و بیشتر از رقم هایی خواهد بود که واشنگتن در ۱۰ سال گذشته در افغانستان و عراق هزینه کرده است.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #2514
                    ایران از «خرابکاری» در خطوط برق تاسيسات فردو در ماه اوت خبر داد

                    رييس سازمان انرژی اتمی ايران روز دوشنبه در وين از خرابکاری در خطوط انتقال برق به تاسيسات فردو خبر داد و گفت که بروز يک انفجار، باعث تخريب خطوط برق مرکز زير زمينی هسته ای فردو در ماه گذشته شد.

                    فريدون عباسی، رييس سازمان انرژی اتمی ايران، روز دوشنبه در وين از خرابکاری در خطوط انتقال برق به تاسيسات فردو خبر داد و گفت که برو
                    ز يک انفجار، باعث تخريب خطوط برق مرکز زير زمينی هسته ای فردو در ماه گذشته شد.

                    آقای عباسی که برای شرکت در پنجاه و ششمين اجلاس سالانه آژانس بين المللی انرژی اتمی به اتريش سفر کرده است، در سخنانی گفت: «روز جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ هجری شمسی مطابق با ۱۷ آگوست ۲۰۱۲، با استفاده از مواد منفجره کابلهای برق در مسير شهر قم به مجموعه فردو (مجتمع شهيد عليمحمدی) قطع میشوند.

                    يادآوری میشود قطع برق يکی از راههای آسيب رساندن به ماشينهای سانتريفوژ است.» وی افزود: «در اولين ساعات صبح روز بعد بازرسان آژانس تقاضای بازرسی سرزده از آن مجموعه میکنند.

                    آيا اين بازديد ارتباطی با آن انفجار ندارد؟

                    چه کسی غير از بازرسان آژانس میتوانند در اين زمان کوتاه به داخل مجموعه دسترسی داشته باشند و آمار خرابیها را ثبت و گزارش کنند؟»

                    رييس سازمان انرژی اتمی ايران در ادامه اظهار داشت: «ممکن است تروريستها و خرابکاران در آژانس نفوذ کرده و مخفيانه تصميمسازی کنند.

                    بايد مديرکل آژانس و همکاران او را از اين موضوع با خبر سازيم و هشدار لازم را بدهيم.»


                    تاسيسات هسته ای فردو که در نزديکی شهر قم قرار دارد از جمله مراکزی است که ايران برای در امان ماندن آنها از حملات احتمالی آمريکا و اسرائيل، در دل کوه بنا کرده است.

                    ايران با انتقال تعدادی از سانتريفيوژهای خود به اين مرکز، اقدام به غنی سازی اورانيوم تا سقف ۲۰ درصد کرده است.

                    اين سقف از غنی سازی اورانيوم نگرانی کشورهای غربی را برانگيخته و اين احتمال مطرح شده است که ايران در پوشش فعاليت های هسته ای خود که آن را دارای ماهيت صلح آميز می داند، به دنبال غنی سازی بيشتر و ساخت بمب اتمی باشد.

                    فريدون عباسی در سخنان روز دوشنبه خود کشوری را به خرابکاری در خطوط برق تاسيسات فردو متهم نکرد ولی تهران در موارد مشابه گذشته، همواره انگشت اتهام را به سوی اسرائيل و آمريکا دراز کرده و آنها را به دست داشتن در کشتن دانشمندان هسته ای و توليد ويروس برای نابودی سيستم های کامپيوتری تاسيسات اتمی خود متهم کرده بود.

                    در سال ۲۰۱۰ بيش از ۳۰ هزار کامپيوتر ايران با ويروس استاکس آلوده شدند که بسياری از اين کامپيوترها در تاسيسات نطنز قرار داشتند.

                    رييس سازمان انرژی انرژی اتمی در ادامه اظهارات روز دوشنبه خود گفت: «آژانس در رابطه با حذف تحريمها به ما کمکی نمی کند، شايد وظيفه ای ندارد، اما وقتی ويروس استاکس نت به کار برده میشود، در تجهيزات خلاء، خرابکاری صنعتی میشود و يا مواد منفجره در دستگاهها جاسازی می شوند، آمار تعداد ماشينهای سانتريفوژ، جرم دقيق اورانيوم غنیشده، مانده غنای اورانيوم در uf۶، خروجی از ماشينها و آنچه که در آن حوالی قابل رويت است را با امانت داری و صداقت تمام گزارش می کند.


                    اين اطلاعات به راحتی و با انتشار گزارشهای آژانس در اختيار خرابکاران و تروريستها قرار میگيرد.» آقای عباسی به انتقاد از گزارش های مديرکل آژانس پرداخت و اظهار داشت: «اين موضوع در ۲۰ می ۲۰۱۲ با نشان دادن يک تجهيز که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود به شخص مديرکل و دو معاون او در تهران توضيح داده شد و از وی خواستيم از تکرار اين گزارشها خودداری کند.

                    اما متاسفانه در گزارش اخير مديرکل محترم نيز جزئيات دقيقتری نوشته شده است.» رييس سازمان انرژی اتمی ايران افزود: « طراحان حمله به تاسيسات هسته ای ايران با توجه به گزارشهای منتشر شده آژانس متوجه شدهاند که در برنامه خود موفق نبودهاند.»

                    يوکيو آمانو، مديرکل آژانس بين المللی انرژی اتمی، روز ۲۰ شهريورماه در نشست افتتاحيه شورای حکام از ايران به دليل همکاری نکردن در صدور اجازه بازرسی از تاسيسات خود انتقاد کرد و گفت که آژانس خواستار بازديد از پادگان پارچين است.

                    تهران متهم است که در اين پادگان دست به آزمايش های نظامی – هسته ای زده است ولی در ماه های اخير اقدام به پاکسازی منطقه پارچين برای از بين بردن آثار اين آزمايش ها کرده است.

                    گروه پنج به علاوه يک که برنامه هسته ای ايران را دنبال می کند از ايران خواسته تا با آژانس همکاری کند و قطعنامه های شورای امنيت در زمينه تعليق برنامه غنی سازی اورانيوم را به اجرا در آورد.

                    ايران تعليق غنی سازی را رد کرده ولی گفته است که خواهان گفت و گو درباره برنامه هسته ايش است.

                    سعيد جليلی، دبير شورای عالی امنيت ملی ايران روز دوشنبه به ترکيه رفت تا با کاترين اشتون، مسوول امور سياست خارجی اتحاديه اروپا، درباره دور جديد مذاکرات ميان ايران و گروه پنج به علاوه يک مذاکره کند.


                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #2515
                      روز سه شنبه کاترین اشتون ،مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده گروه ۵+۱ با سعید جلیلی نماینده ایران در مذاکرات هسته ای در استانبول دیدار می کنند. دفتر خانم اشتون این دیدار را تائید کرده ولی گفته است که این گفتگوها رسمی نیست و فرصتی خواهد بود تا یکبار دیگر بر لزوم اقدام فوری و ملموس ایران جهت اعتماد سازی تاکید شود. سعید جلیلی صبح روز دوشنبه در آنکارا با احمد داووداوغلو ، وزیر خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #2516
                        حمله تند رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به آژانس در نشست وین


                        پنجاه و ششمین نشست سالیانه آژانس بین المللی انرژی اتمی تحت عنوان کنفرانس عمومی، در وین پایتخت اتریش آغاز بکار کرده و نماینده ایران در این اجلاس در سخنرانی خود از آژانس انتقاد کرده است.
                        نماینده ایران فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرڑی اتمی و جزو سخنرانان روز اول بوده است

                        آقای دوانی گفته است "تروریست ها و خرابکاران" ممکن است به داخل آژانس بین المللی انرژی اتمی که سرگرم بررسی برنامه های اتمی ایران است، "نفوذ کرده" باشند.
                        ایران در سال های اخیر همواره آژانس بین المللی انرژی اتمی را متهم کرده که از اطلاعات محرمانه ای که طی گزارش ها و بازررسی از این کشور به دست می آورد، حفاظتی کامل و دقیقی نمی کند.
                        مطابق معاهده منع گسترش سلاح های اتمی که ایران هم آن را امضا کرده، آژانس موظف به حفاظت از اطلاعات به دست آورده از کشورهای عضو معاهده است.
                        همزمان با آغاز نشست سالیانه آژانس، عده ای در مقابل ورودی ساختمان اجلاس با توزیع اعلامیه هایی با حضور آقای عباسی در نشست مخالفت کرده اند.

                        مخالفان، آقای عباسی را "پدر بمب اتمی" ایران می خوانند و با توجه به مفاد اطلاعیه شان و اشاره ای که به اسرائیل کرده اند، طرفدار موضع اسرائیل در بحث هسته ای ایران می رسند.
                        محمد امینی خبرنگار بخش فارسی بی بی سی در محل اجلاس، از حضور پرتعداد هیات ایرانی خبر می دهد.
                        برخلاف دیگر نشست های آژانس، درهای اجلاس به روی خبرنگاران باز است.
                        قرار است عصر امروز رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در یک کنفرانس خبری شرکت کند.

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #2517
                          صدراعظم آلمان: اتمی شدن ایران پذیرفتنی نیست

                          آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در آستانه تشکیل کنفرانس تابستانی خود در برلین اعلام کرد که مجهز شدن ایران به سلاح اتمی قابل پذیرش نیست. وی گفت هنوز امکان یافتن راه حل تنش اتمی ایران از طریق مذاکره وجود دارد.

                          کنفرانس خبری صدراعظم آلمان روز دوشنبه (۱۷ سپتامبر / ۲۷ شهریور) در برلین برگزار شد. پیش از آغاز رسمی این کنفرانس، خانم آنگلا مرکل خطاب به نمایندگان رسانههای برلین، پایتخت آلمان، گفت که معتقد است هنوز یافتن راه حل تنش اتمی ایران از طریق مذاکره غیرممکن نیست.

                          وی در عینحال تاکید کرد که مسلح شدن جمهوری اسلامی به سلاح اتمی قابل قبول نیست.

                          صدراعظم آلمان گفت که تجهیز ایران به سلاحاتمی نه تنها امنیت اسرائيل، بلکه امنیت همه جهان را بهخطر میاندازد.

                          بهگزارش خبرگزاری آلمان صدراعظم این کشور از سیاستمدارانی است که میکوشد مانع حمله یکجانبه اسرائيل به تاسیسات اتمی ایران شود. وی در برلین گفت: «من میخواهم که ما به صورت بینالمللی و با هم عمل کنیم.»

                          خبرگزاری آلمان در تفسیر اظهارات صدراعظم نوشت که وی مایل است مذاکرات سیاسی را به محور اصلی تلاشها برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتمی تبدیل کند.

                          آلمان و ناآرامیهای جهان اسلام

                          ناآرامیهای جهان اسلام و بحران مالی حوزه یورو محورهای مهم کنفرانس خبری روز دوشنبه صدراعظم آلمان را تشکیل میداد. کشورهای اسلامی در یک هفته گذشته صحنه تظاهرات خشونتآمیزی علیه آمریکا بودهاند. برانگیزنده این ناآرامیها فیلمی است که ۱۴ دقیقه از آن روی یوتیوب قرار گرفته و اسلامگرایان معتقدند که به مقدسات آنها توهین کرده است.

                          باتوجه به این ناآرامیها صدراعظم آلمان در آغاز کنفرانس خبری خود تاکید کرد که خشونت ابزار برخورد با اختلافات نیست و آلمان طرفدار زندگی مسالمتآمیز و مشترک مذاهب گوناگون در کنار یکدیگر است.





                          ناسیونالیستهای افراطی آلمان اعلام کرده بودند که تری جونز، کشیش افراطی آمریکائی را برای ایراد سخنرانی به آلمان دعوت کردهاند. تری جونز کشیشی است که سال گذشته با آتش زدن قرآن زمینه ساز ناآرامیهای شدید در جهان اسلام شد. در جریان این ناآرامیها تنها در افغانستان بیش از ۲۰ نفر کشته شدند که ۸ نفر از آنها را کارمندان سازمان ملل متحد تشکیل میدادند.

                          ممنوعیت ورود تری جونز به آلمان

                          فیلم "بیگناهی مسلمانان" از مدتها پیش روی یوتیوب قرار گرفته بود و کسی به آن توجهی نشان نمیداد. اما تری جونز با تبلیغات گسترده درباره این فیلم مسلمانان متعصب را متوجه آن کرد و زمینهساز ناآرامیها در مصر، لیبی، یمن، پاکستان، افغانستان و سایر کشورهای مسلماننشین شد. آلمان برای جلوگیری از درگیری میان راستگرایان و مسلمانان این کشور، مانع سفر کشیش افراطی آمریکایی شده است.

                          صدراعظم آلمان در این مورد گفت: «آزادی عقیده در آلمان از ارزش بالایی برخوردار است، اما مرزهایی هم میشناسد. به همین دلیل است که دولت از سفر تری جونز جلوگیری میکند.»

                          خانم مرکل درباره ناآرامیهای جهان اسلام افزود: «تصاویر درگیریها در کشورهای مختلف، آلمان و اروپا را همواره آگاهتر میکنند که نظم بنیادین دموکراتیک در اتحادیه اروپا چقدر مهم است. اما حفاظت از زندگی مسالمتآمیز و آزادی عقیده و مذهب نیز به همین نسبت اهمیت دارد.»

                          راهحل بحران بدهیهای اروپا

                          آنگلا مرکل در بخشی دیگر از کنفرانس تابستانی دولت بحران بدهیهای اروپا را قابل حل دانست، اما در عینحال هشدار داد که نباید خیالکرد که این بحران با یک حرکت نجات بخش حل خواهد شد.

                          صدراعظم آلمان تصریح کرد که این بحران تنها به صورت قدمبهقدم حلخواهد شد. وی افزود:«بحران باید پیش از همه بهلحاظ سیاسی حل شود. مهم این است که تصمیمات اتخاذ شده اجرا هم بشوند.»

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #2518
                            دفتر اشتون: مذاکرات استانبول رسمی نیست

                            چکیده :دفتر کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که اشتون قرار است روز سه شنبه با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در استانبول دیدار کند....
                            دفتر کاترین اشتون ضمن تایید دیدار وی با سعید جلیلی در استانبول آن را بخشی از تلاش ها برای تعامل با ایران خواند.به گزارش ایسنا، دفتر کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که اشتون قرار است روز سه شنبه با سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در استانبول دیدار کند.بنا به اعلام یک سخنگوی دفتر اشتون این نشست «بخشی از تلاش های مستمر برای تعامل با ایران به ریاست نماینده عالی (اتحادیه اروپا) و در راستای تفاهمات حاصله در دور مذاکرات مسکو در ماه ژوئن است.»وی افزود: در حالی که این دور مذاکراتی رسمی نیست، این نشست فرصتی برای تاکیدی دیگر به ایران درباره لزوم برداشتن یک گام فوری و جدی و نشان دادن انعطاف بیشتر به پیشنهاداتی است که در بغداد (در ماه مه) ارایه شد.خبرگزاری فرانسه همچنین گزارش داد: جلیلی روز دوشنبه با وزیر امور خارجه ترکیه برای مذاکره درباره آخرین تحولات مربوط به برنامه هسته یی ایران و ازسرگیری گفت وگوهای بین المللی درباره برنامه هسته یی اش دیدار کرد.این خبرگزاری به نقل از یک منبع دیپلماتیک که خواست نامش فاش نشود گزارش داد: جلیلی می خواست به ترکیه بیاید تا درباره تحولات اخیر درباره مساله هسته یی ایران مذاکره کند.منبع یاد شده گفت که ترکیه به «وظیفه اش برای ارتقای گفت وگو» میان قدرت های غربی و ایران عمل می کند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #2519
                              اسرائیل: می خواهیم به تعطیلات برویم، فعلاً به ایران حمله نمی کنیم



                              آموس گیلاد با تاکید بر اینکه به نظر او حتی مقامهای ایران نیز فهمیدهاند که حالا نباید به دنبال ساخت سلاح اتمی باشند، اضافه کرد: به نظر من حتی مقامات ایران نیز فهمیدهاند که نباید خط قرمز را رد کرده و به دنبال ساخت سلاح اتمی باشند. البته این مسئله به این خاطر نیست که آنها از ما خوششان میآید یا به ما رحم میکنند.


                              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              یک مقام عالیرتبهی اسرائیل با اشاره به تعطیلات پیشروی یهودیان اعلام کرد که در هفتههای آینده، حملهای از سوی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران صورت نخواهد گرفت و حمله نظامی به ایران فعلا در اولویت اسرائیل نیست.
                              به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ آموس گیلاد، مشاور ارشد ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات پیشروی یهودیان که از ۹ اکتبر آغاز خواهد شد، تعطیلاتی "آرام از منظر اقدامات دفاعی از سوی اسرائیل" خواهد بود یا نه، پاسخ داد که تحریمها و فشارهای بینالمللی علیه ایران، فعلا اقدامات ایران را تحت کنترل درآورده است.
                              گیلاد گفت: «اجازه دهید تصمیمگیری دربارهی حمله نظامی به ایران فعلا همچنان پشت درهای بسته صورت گیرد. با اینحال به نظر میرسد که تعطیلات پیشرو، اگر کسی دیوانگی نکند، تعطیلاتی آرام خواهد بود.»
                              آموس گیلاد با تاکید بر اینکه به نظر او حتی مقامهای ایران نیز فهمیدهاند که حالا نباید به دنبال ساخت سلاح اتمی باشند، اضافه کرد: به نظر من حتی مقامات ایران نیز فهمیدهاند که نباید خط قرمز را رد کرده و به دنبال ساخت سلاح اتمی باشند.

                              وی افزود: البته این مسئله به این خاطر نیست که آنها از ما خوششان میآید یا به ما رحم میکنند.

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #2520
                                نتانیاهو می گوید:
                                امیدوارم یک سال بعد به هموطنانم به خاطر مسئله هسته ای ایران تبریک بگویم!

                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مصاحبه با روزنامه محلی انگلیسی زبان "اورشلیم پست" ابراز امیدواری کرد که یک سال بعد بتواند به هموطنان در باره حل و فصل مسئله هسته ای ایران را تبریک بگوید.
                                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ نخست وزیر در سخنان خود در مورد حق اسرائیل برای حل مشکل ایران گفت، وجود اختلاف نظر با ایالات متحده آمریکا در نحو عمل به ایران اذعان کرد اما اتهام به بهره برداری از این موضوع با هدف کاهش شانس انتخاب مجدد باراک اوباما به مقام رئیس جمهور آمریکا و کمک به جمهوری خواه میت رامنی، به عنوان یک نامزد طرفدار اسرائیل را تکذیب نمود.
                                رسانه های محلی می گویند که نتانیاهو و اهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل از حمله مستقل به تاسیسات هسته ای ایران پشتیبانی می کنند اما در رهبری سیاسی و فرماندهی نظامی کشور به اتفاق آرا نرسیدند.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X