آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

    #6016
    در اصل توسط mehdig پست شده است View Post
    بنده کاملا با جناب موی عاقل مخالفم. ظریف از پنج شنبه تا ظهر جمعه با 24 خبرگزاری مهم مصاحبه کرده. این همت نشان از هدف والایی دارد. جلیلی هم سرباز ولایت بود ولی در تمام مذاکرات خود با نماینده یک کشور نیز مذاکره نکرد. مثل آدم کوک شده می آمد موارد از قبل تایید شده را می گفت و می رفت.
    شما خیلی لازم نیس دقت کنی به این حرفا چون همیشه اینجور حرفا زیاد شنیده میشن، یه متنی بود قبل از انتخابات که خیلی خندیدم باش ولی بعدش عینه همینو ازینو اون زیاد شنیدم، اینم الان دقیقا تو همین راستاس!


    " ما الان تو هول و ولاییم که فردا چی میشه. اما در همین لحظه دوستانی هستند که همه چیز رو میدونند و اتفاقات شنبه صرفا تاییدی خواهد بود بر نظرات آنها که همیشه بعد اتفاق معلوم میشه. در ادامه واکنش دوستان رو به شش حالت مختلف میاریم :
    سوال: کی اول شد ؟
    1- جلیلی !
    - خب از اولش معلوم بود، اینا نمیذارن کسی دیگه رییس جمهور شه. اسکلایی مث شما بازیچه اینا میشن.

    2- قالیباف !
    - خب از اولش تابلو بود جلیلی رو اوردن که قالی باف انتخاب بشه، شک داشتی !؟ ... واقعا اسکلی.

    3 - رضایی !
    - میدونستم، اینا بهرحال یه سری رو رو میکنن، اما یکی رو میخوان که هم از خودشون باشه، هم سوپاپ اطمینان باشه. خیلی واضح بود از اولش ! اسکلا چرا نفهمیدید از اول ؟

    4 - ولایتی !
    - خب تابلو بود، از خود بیت یکی رو انتخاب کردن بقیه هم سرکاری بودن، شمام اسکل بودید رفتید دنبال روحانی.

    5 - روحانی !
    - معلوم بود، اینا گیر کردن تو کار هسته‌ای، روحانی رو اوردن که نجاتشون بده. شماهام افتادید دنبالش، فقط کمک کردید به اینا که نجات پیدا کنن. اسکلید همه تون.


    6 - غرضی !
    - دفه ی پیش هم یکی انتخاب شد که هیشکی فک نمیکرد، این دفه هم همون کارو کردن، سخت نیست درک این چیزا اسکل جان "
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

    نظر

    • M0hamad
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 108

      #6017
      گزارشگران از ژنو می‌گویند فارغ از نتایج مذاکرات این سه روز، به نظر می‌رسد این دور از گفتگوها شاهد طولانی‌ترین رایزنی‌های رو در رو میان نمایندگان ایران و آمریکا بود، اتفاقی که در سی سال گذشته و پس از قطع روابط دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن، بی‌سابقه بوده است

      نظر

      • علی نظامی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1033

        #6018
        در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
        ظریف هم یک سرباز ولایت است.ظریف برای حفظ نظام که اوجب واجبات هست.مذاکره میکند تا فرمانده اش در قدرت باقی بماند.
        اینها دلشون برای مردم و مملکت نسوخته برای ماندن در قدرت خودشون هست که مذاکره میکنند.
        ظریف اگه بتونه گرهی رو باز کنه از نظر من سرباز وطنه! از نظر من دلسوز مردمه! از نظر من حق داره در قدرت بمونه! شما همون سهمارو تحلیل کن اخوی. در مورد دتولید هم یه جایی یه چیزی گفتی که بعدا تو کفش میمونی:D;)

        نظر

        • metitondar
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 443

          #6019
          گزارشگران از ژنو می‌گویند فارغ از نتایج مذاکرات این سه روز، به نظر می‌رسد این دور از گفتگوها شاهد طولانی‌ترین رایزنی‌های رو در رو میان نمایندگان ایران و آمریکا بوده، اتفاقی که در سی سال گذشته و پس از قطع روابط دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن، بی‌سابقه بوده است

          نظر

          • metitondar
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 443

            #6020
            وزیر خارجه فرانسه می گوید مذاکرات "بدون توافق" به پایان رسیده است.

            نظر

            • shah_pasand
              عضو جدید
              • Dec 2012
              • 14

              #6021
              پایان نشست ایران و 1+5/دور بعدی مذاکرات 29 و 30 آبان در ژنو

              نظر

              • metitondar
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 443

                #6022
                علیرضا نامور حقیقی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تورنتو می گوید حتی اگر امشب توافقی میان ایران و 5+1 حاصل نشود، احتمالا در چند هفته آینده این توافق به وجود خواهد آمد چرا که به نظر می رسد تهران و واشنگتن این بار "جدی" هستند و بر اساس آنچه دو طرف علنا اعلام می کنند این توافق دور از دسترس نیست.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #6023
                  مطلب امروز کیهان:

                  احساس (گفت و شنود)

                  گفت: سایت‌های وابسته به اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 از تیتر دیروز کیهان بدجوری عصبانی شده و کیهان را به باد فحش و ناسزا گرفته‌اند.
                  گفتم: چرا؟! یعنی از اینکه کیهان در تیتر دیروز خود آمریکا را «باج‌خواه» نامیده است عصبانی هستند؟!
                  گفت: مگر در تیتر کیهان غیر از این هم چیزی بود؟! خب کسانی که روز مقابله با استکبار به نفع آمریکا و اسرائیل شعار داده بودند باید هم از این تیتر کیهان عصبانی باشند.
                  گفتم: حالا چرا هر وقت کیهان علیه آمریکا و اسرائیل موضع می‌گیرد سایت‌های اجاره‌ای اصحاب فتنه و مدعیان اصلاحات از کوره در می‌روند. یعنی نمی‌دانند که کیهان از عصبانیت اصحاب فتنه نسبت به مواضع اصولی خود اطمینان بیشتری پیدا می‌کند؟
                  گفت: چه عرض کنم؟! با آمریکا احساس همخونی دارند.
                  گفتم: یارو داشت یک پشه را نوازش می‌کرد و قربان‌صدقه‌اش می‌رفت. پرسیدند؛ با این علاقه‌ای که به پشه داری، اگر اشتباهاً یکی از آنها را بکشی چه احساسی پیدا می‌کنی؟ گفت احساسی که بعد از کشتن سهراب به رستم دست داد!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #6024
                    مطلب امروز کیهان:

                    وقتی پادوهای نتانیاهو علیه کیهان نعل وارونه می‌زنند

                    چند سایت حق‌العمل‌کار و بعضاً آلوده به فتنه سبز به روال همیشگی و به فرموده آمرین، حمله به کیهان را از سر گرفتند.
                    سایت‌های عصر ایران، انتخاب، آینده آن‌لاین و چند سایت دیگر که آلوده بودن آنها برای کیهان روشن است- و حتی فاکتورهایی که برای برخی محافل می‌کنند نیز قابل کتمان نیست- در پی روشنگری‌های مستند اخیر کیهان طی یک هفته اخیر درباره رفتارهای فریبکارانه جبهه آمریکایی- صهیونیستی بر سر مذاکرات هسته‌ای، برآشفته شده و ناسزاگویی به کیهان را از سر گرفتند. این سایت‌ها در یک مغالطه دم‌دستی و هماهنگ با تقسیم کار خارجی ادعا می‌کنند هر کس دعوت به احتیاط و دقت و بدبینی نسبت به شیطان بزرگ (آمریکا) کند، با اسرائیل همصدا و هماهنگ است چرا که نتانیاهو مخالف توافق هسته‌ای آمریکا و ایران است و... به اصطلاح معروف «در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است»!
                    یکی از این سایت‌ها- که معمولاً مطالب یکدیگر را کپی‌برداری و به صورت زنجیره‌ای و فله‌ای بازنشر می‌دهند- با ادعای اینکه کیهان با اسرائیل همصدا شده می‌نویسد: روزنامه کیهان روز شنبه احتمال توافق ایران و 5+1 را به سراب تشبیه کرد... مخالفان داخلی توافق هسته‌ای در ایران همیشه اظهارنظرها و عملکرد مقامات اسرائیلی را به عنوان شاخصی برای مثبت و منفی بودن عملکرد مقامات ایرانی می‌دانستند اما هم اکنون به طرز عجیبی، مواضع افراطیون در تل‌آویو و تهران مشابه شده است و البته دلیل آن نیز قابل درک است. مخالفان داخلی توافق هسته‌ای در ایران نگران از دست دادن منافع گسترده خود ناشی از تحریم‌ها هستند. کاهش تحریم‌ها علیه ایران نه تنها قدرت اقتصادی بلکه از نقش‌آفرینی سیاسی آنها نیز می‌کاهد. یکی دیگر از همین سایت‌های فعال در فتنه سال 88 مدعی شد کیهان و اسرائیل همصدا شده‌اند و طبق همان ترازوی معروف که اگر دشمن هم‌آوا با شما بود باید به خود شک کنید، باید به کیهان شک کرد. ظاهراً رهبر برای همه فصل‌الخطاب است الا کیهان(!)
                    اولین سؤال از این رسانه‌ها این است که شما اگر راست می‌گویید که با اسرائیل تفاوت دارید، چرا در فتنه و آشوب سال 1388 قدم به قدم طبق نقشه آشوب صهیونیستی- آمریکایی عمل کردید و طی آن 8 ماه چنان خیانت ورزیدید که نتانیاهو و شیمون پرز شماها را سرمایه بزرگ اسرائیل و پیاده نظام این رژیم در جنگ با ایران معرفی کردند؟! و آیا برخی دست‌اندرکاران فتنه نبودند که مهر سال 88 در نشستی با مقامات آمریکایی در اروپا گرای تحریم‌های فلج‌کننده را دادند؟!
                    ثانیاً در حالی که اغلب رسانه‌های آمریکایی، صهیونیستی و اروپایی می‌گویند نقش پلیس خوب و پلیس بد در مقابل ایران میان واشنگتن و تل‌آویو تقسیم شده، این چه بلاهتی- اگر خیانت و ماموریت نباشد- است که مانند کبک سر خود را زیر برف فرو ببرید و فاصله میان آمریکا و اسرائیل را مدعی شوید؟ آیا معاون اوباما نبود که در آیپک گفت هیچ رئیس جمهوری در آمریکا مانند اوباما از اسرائیل حمایت نکرده و اگر اسرائیل هم نبود ما باید هزینه می‌کردیم و آن را تاسیس می‌کردیم؟ آیا ناشنوا بودید که اوباما پنجشنبه اعلام کرد ساختار اصلی تحریم‌ها دست نخورده باقی می‌ماند و همه گزینه‌ها همچنان روی میز است.
                    این رسانه‌های عوام‌فریب و پادوی نتانیاهو با تصریح گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز چه می‌کنند که می‌نویسد: «هم اوباما و هم شرمن به مقام‌های اسرائیل اطمینان داده‌اند که برای تصمیم‌گیری در خصوص هرگونه توافقنامه‌ای با آنها مشورت خواهند کرد و دغدغه‌های اسرائیل همواره جزو اولویت‌های مورد توجه در این مذاکرات خواهد بود.» آیا از مصاحبه خانم وندی شرمن با تلویزیون شبکه 10 رژیم صهیونیستی بی‌خبرند که گفت «آمریکا هیچ پیشنهاد و تخفیفی برای لغو تحریم‌ها به ایران ارائه نکرده است» و آیا شاهد نبودند که وزیر خارجه کشور با 317 میلیون جمعیت 3 بار در کمتر از دو هفته به تل‌آویو رفت تا گزارش‌ها و اطمینان‌های لازم را به روال قبل و بعد هر مذاکره با ایران، به صهیونیست‌ها بدهد؟ و آیا دو هفته پیش نیویورک‌تایمز ادعا نکرد دولت اوباما در مذاکرات محرمانه به نتانیاهو تضمین‌های لازم را داده مبنی بر این که از فشار تحریم‌ها بر ایران به خاطر مذاکرات نخواهد کاست؟
                    آیا بی‌خبرند که سامانتا پاور سفیر آمریکا در سازمان ملل در نشست آژانس خبری یهود گفت «دولت اوباما توافق ضعیف با ایران را بدتر از به نتیجه نرسیدن مذاکرات می‌داند و تن به توافقی نامطلوب نخواهد داد. فراموش نکنید که ما برای تعامل با ایران وارد مذاکره نشده‌ایم بلکه تلاش می‌کنیم برنامه هسته‌ای این کشور را مهار کنیم».
                    آنچه پشت صحنه لفاظی‌های نتانیاهو را فاش می‌کند، گزارش روز چهارشنبه روزنامه هاآرتص است که می‌نویسد «شرمن در مصاحبه با تلویزیون اسرائیل به تقاضاهای اسرائیل پاسخ گفت آنجا که اعلام کرد آمریکا بر توقف برنامه هسته‌ای ایران در طول مذاکرات تاکید خواهد کرد. مقامات اسرائیل می‌گویند اگر مصالحه آمریکا با ایران شامل تغییر اساسی و چشمگیر تحریم‌ها نشود و تعلیق برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند، تل‌آویو این مصالحه را به طور تلویحی می‌پذیرد. اسرائیل از توافقات هسته‌ای اخیر با آمریکا خرسند است. یکی از مقامات ارشد تل‌آویو گفت موضع تهاجمی اسرائیل مانع از سقوط تحریم‌ها شده است».
                    مگر رهبر معظم انقلاب ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده که فرزندان انقلاب هستند، درباره تبلیغاتچی‌های مزدبگیر و بعضا بی‌مزد دشمن هشدار ندادند؟ و مسئولان و مردم را از اعتماد به دشمن و لبخند او برحذر نداشتند؟
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

                      #6025
                      كدخبر: ۱۰۹۹۱۷
                      تاريخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۳
                      نسخه چاپي
                      ارسال به دوستان



                      کری: بسیار بیش از قبل به هم نزدیک شده‌ایم
                      به گزارش خبرگزاری فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا بامداد یکشنبه بعد از پایان مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد.


                      وی در ابتدای این کنفرانس خبری گفت، همه اعضای 1+5 برای دستیابی به توافق با ایران و پاسخ دادن به نگرانی‌ها در مورد حرکت احتمالی یک کشور به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای، در ژنو حضور پیدا کرده‌اند.


                      کری در مورد مذاکرات انجام‌شده در 3 روز گذشته گفت این گفت‌وگوها بر اساس «احترام متقابل» اما «جدی» برگزار شد.


                      وی تأکید کرد که آمریکا با این اراده به ژنو قدم گذاشت که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند، و این هدفی بود که از همان روز اول مد نظر قرار داشت.


                      کری تصریح کرد واشنگتن به عزم خود برای جلوگیری از گسترش تسلیحات اتمی و همچنین حفاظت از امنیت متحدان خود در منطقه پایبند است. وی همچنین افزود آمریکا متعهد است از منافع خود در برابر تبعات گسترش تسلیحات کشتار جمعی در جهان، محافظت کند.


                      وزیر خارجه آمریکا در ادامه در مورد روند مذاکرات هسته‌ای گفت طرف‌ها برای «کم کردن اختلافات» وارد گفت‌وگوها شدند. وی تأکید کرد که طرفین اکنون و بعد از سه روز مذاکرات فشرده در ژنو، در حالی این مذاکرات را ترک می‌کنند که بسیار به هم نزدیک‌تر شده‌اند. وی ابراز امیدواری کرد که ایران و گروه 1+5 بتوانند در هفته‌های آینده به توافق دست یابند.


                      وی در ادامه به تمجید از گروه 1+5 پرداخت و گفت اعضای گروه وی را تحت تاثیر قرار داده‌اند. کری تأکید کرد که همه اعضا در مواضع و همچنین اهدافشان اتحاد داشته‌اند.


                      کری در مورد بی‌اعتمادی طرفین مذاکر هم با بیان اینکه «اعتمادسازی زمان‌بر است»، که بی‌اعتمادی میان کشورهایی که مدت‌ها با هم ارتباط نداشته‌اند، بسیار عمیق است. وی تأکید کرد که طرفین برای غلبه بر این بی‌اعتمادی و اعتمادسازی، سخت تلاش می‌کنند. او تصریح کرد که دیپلماسی به زمان نیاز دارد و طرفین برای به نتیجه رساندن مذاکرات، به زمان نیاز دارند.


                      وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت در بازگشت به آمریکا، رئیس‌جمهور و نمایندگان کنگره را از پیشرفت‌ها و آنچه که در طول مذاکرات اخیر رخ داده، مطلع می‌کند.


                      او همچنین نسبت به هرگونه پیش‌داوری در مورد روند مذاکرات هسته‌ای هشدار داد و گفت کسی نباید شایعات و یا خرده اطلاعاتی را که از مذاکرات درز می‌کند، باور کند. وی تأکید کرد که «مذاکرات به صورت کاملا خصوصی در حال پیشرفت است، که این نشاندهنده جدیت طرفین در مذاکرات» است.


                      وی با اشاره به اینکه از سال‌ها قبل و زمانی که سناتور بود، از نزدیک با پرونده هسته‌ای ایران آشنا است، گفت از پیچیدگی‌هایی که این پرونده و مذاکرات با آن‌ها روبروست، به خوبی اطلاع دارد.


                      کری تصریح کرد که واشنگتن همچنان برای یافتن راهکاری دیپلماتیک برای پایان دادن به مناقشه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهد، چراکه معتقد است دیپلماسی به حد کافی برای جلوگیری از تهدید گسترش تسلیحات هسته‌ای، قدرت دارد.
                      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

                      نظر

                      • "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

                        #6026
                        رفت برای 10روز دیگه
                        نظرات تندروانه:D برخی دوستان از هر دو جهت جالب توجه

                        نظر

                        • sepide
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 40

                          #6027
                          در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          دنیا از وضعیت و حال و روز اقتصادی ما خبر دارد.... طرف غربی میداند که ما تحت فشاریم.پس نیازی به صبر نیست. اتفاقا به قول دوستمون اعتراض طبقه ی متوسط و تحصیل کرده براشون از لحاظ داخلی و بین المللی هزینه برداره... با وضعیت اقتصادی ای هم که دارند ، اعلام عدم خرید کالاهای فرانسوی توسط ایرانیان موجی در مخالفت با سیاست های دولت فرانسه ایجاد میکنه.... رسانه های فرانسوی سر درد دارند برای آزادی و پوشش ضعف دولتهاشون
                          این متمدنانه ترین راهه و خود جوش خودجوشه... : آقای فرانسه با احترام، به دلیل به رسمیت نشناختن حقوق هسته ای ایران و عدم احترام شما به ساز و کارهای دموکراتیک و رای مردم ایران، ما ترجیح میدهیم کالاهای فرانسوی خریداری و استفاده نکنیم.....
                          بگذارید یک بار هم اینها بفهمند ایران عربستان و یا هر جهنم دره ی دیگری در خاور میانه نیست


                          سلام
                          حق با شماست.این جهنم دره با همه جهنم دره ها فرق داره
                          پ.ن:امیدوارم از اقامت در بریتانیا لذت ببرید
                          همینطور از تماشای بدون سانسور فیلمای کیشلوفسکی روی پرده
                          اگر کسی از فرزندان مسوولان از هر جناح را در لندن دیدید سلام برسانید
                          [COLOR=#008000][/COLOR][COLOR=#008000][B]اندیشه خطرناک وجود ندارد
                          ذات اندیشیدن خطرناک است(هانا آرنت)[/B][/COLOR]

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #6028
                            ایران برنده این دور از مذاکرات با 1+5 بود/ فرانسه عدد بزرگی در مجموعه مذاکرات نیست

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با بیان اینکه همسویی فرانسه با رژیم صهیونیستی آرایش مذاکرات را برهم زد، گفت: یران برنده این دوره ازمذاکرات با 1+5 بود.

                            علاء الدین بروجردی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به مذاکرات این دوره ایران و اعضای 1+5 گفت: مذاکرات این دوره بسیارمهم، حساس و فشرده برگزار شد، حضور غیر مترقبه وزیران امورخارجه 1+5 در این دوره نشان داد که مذاکره از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و مذاکرات در آستانه توافق است.

                            نماینده مردم بروجرد درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آغازمذاکرات رژیم صهیونیستی با تمام ظرفیت تلاش کرد که در ملاقات های مکرر با جان کری، آمریکا را از توافق با ایران منصرف کند اما چون صهیونیست ها به نتیجه نرسیدند برای دستیابی به اهداف خود به فرانسوی ها متوسل شدند.

                            وی افزود : فرانسه دراین دوره مذاکرات آرایش بازی را برهم زد و موجب شد که نتیجه نهایی حاصل نشود. حرف شنوی کشورهای غربی ازرژیم صهوینیستی نشان دهنده آن است که میزان نفوذ صهیونیست ها در این کشورها بسیاربالا بوده وغرب در مقابل رژیم اشغالگر قدس دچار ضعف است.

                            این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: در هر صورت ایران برنده این دوره ازمذاکرات بود، زیرا تیم مذاکره کننده در یک موضع مقتدرانه، از منافع ملی براساس نقشه راه ترسیم شده دفاع کرد.

                            بروجردی با بیان اینکه کشورهای اروپایی به دلیل نفوذ صهیونیست ها درساختارسیاسی کشورها در جایگاه ضعف قرار دارند، تصریح کرد: متاسفانه کشورهای غربی به رای صهیونیست ها درارتباط با انتخابات و مجموعه حاکمیت خود نیازمند هستند، ولی فرانسه به عنوان عضو 1+ 5 عدد بزرگی در مجموعه معادلات غرب نیست. اما ایران چون به هیچ وجه ازمنافع ملی عدول نمی کند طبیعی بود که زیاده خواهی را نپذیرد.

                            وی بیان کرد: اختلاف نظر در مجموعه 1+5 باعث شد که مذاکرات در این دوره به نتایج مطلوب دست پیدا نکرده و سند توافق تائید نشود.

                            بروجردی ادامه داد: اتحادیه اروپا و آمریکا از تحمیل تحریم ها به ایران هیچ سودی را نبردند،برنده عرصه مقابله با تحریم ها در طی سالهای گذشته قطعا جمهوری اسلامی ایران است. زیرا آنها از تمام ظرفیت خود برای توقف غنی سازی درایران استفاده کرده اما موفق نشدند.

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس، گفت: درنظر گرفتن زمان کوتاه برای دوربعدی مذاکرات حکایت از علاقمندی طرف های مذاکره کننده برای کسب نتیجه است، در حال حاضر نمی توان نتیجه مذاکرات دوره بعد را پیش بینی کرد، باید منتظر ماند ودید در طی 10 روز آینده چه فعل و انفعلاتی درصحنه رخ خواهد داد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • madio
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 390

                              #6029
                              اگه ایران به اژانس امنیاز گنده بده میشه بیشتر امیدوار بود
                              فرانسه رو میشه با فشار روانی وادار به عقب نشینی کرد
                              خب توافق با اژانس و شفاف بازی با جو مطبوعاتی این فشار
                              رو می سازه،متاسفانه مردم داخل کشور بیشتر به دنبال کردن
                              اخبار و تحلیل علاقه دارن تا کارهای عملی

                              نظر

                              • "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

                                #6030
                                در اصل توسط madio پست شده است View Post
                                اگه ایران به اژانس امنیاز گنده بده میشه بیشتر امیدوار بود
                                فرانسه رو میشه با فشار روانی وادار به عقب نشینی کرد
                                خب توافق با اژانس و شفاف بازی با جو مطبوعاتی این فشار
                                رو می سازه،متاسفانه مردم داخل کشور بیشتر به دنبال کردن
                                اخبار و تحلیل علاقه دارن تا کارهای عملی
                                امتیاز گنده برای چی باید بده؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X