آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #8041
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    جروزالم پست: ایران به دنبال تدارک حمله سایبری علیه اسرائیل است

    ایران نیروهای نخبه از جوانان را انتخاب و توانایی های آنها را در مدیریت جنگ الکترونیک توسعه می دهد. این همان موضوعی است که راز افزایش ملموس توجه اسرائیل به دفاع سایبری در مقابل حملات الکترونیکی و مبارزه با جاسوسی الکترونیکی را فاش می کند.
    رسانه های غربی به ویژه آمریکایی به تازگی گزارش های مشروحی را درباره قدرت بخش های الکترونیک ایران در حملات سایبری منتشر کرده اند و همین موضوع نگرانی اسرائیلی ها را برانگیخته است.

    به گزارش عصر ایران، روزنامه اسرائیلی جروزالم پست در گزارش نخست صفحه اول خود نوشت: ایرانی ها دارای بانکی از اهداف غیرقابل پیش بینی و ناگهانی برای حملات سایبری آینده علیه اسرائیل هستند.

    در این گزارش اضافه شده است: کارشناسان اسرائیلی گفته اند ایران به دنبال زمینه سازی آینده الکترونیک است که قطعا چنین آینده ای با جنگ یا بدون جنگ برای اسرائیل، غیرقابل تحمل خواهد بود.

    "یعقوب لابین" تحلیلگر امور نظامی در بخشی از این گزارش گفته است: قدرت سایبری ایران به عنوان یک کشور بسیار متفاوت با قدرت شرکت هاست که تلاش می کنند سازمان ها و بخش های زیرساختی کشورهای دیگر را مورد حمله قرار دهند. ایران در حال جذب بهترین و بزرگترین کارشناسان کامپیوتری و حمایت از آنهاست.

    "استی بیشین" عضو واحد جاسوسی ارتش اسرائیل که برای مدت زمان زیادی در بخش جمع آوری اطلاعات و شنود فعالیت می کرد نیز گفت: مهاجمان سابیری ایرانی به خوبی ساختار اینترنت و فضای سایبری و طبقه بندی دفاعی را می شناسند به همین دلیل، نفوذ در شبکه های اینترنتی و به دست آوردن فهرست مسؤولین برای آنها آسان است. کافی است به عنوان یک فرد خیالی وارد شبکه های اجتماعی شد و سپس نفوذگران اهداف خود را محقق کنند.

    بیشین که هم اکنون ریاست بخش برنامه های سایبری را در صنایع فضایی اسرائیل برعهده دارد افزود: هدف این جاسوسی ها مشخص کردن نقاط ضعف در شبکه های اینترنتی است که برای امنیت ملی اسرائیل بسیار مهم است. چنین حملاتی می تواند بر کارکرد اساسی کابینه اسرائیل تاثیر بگذارد. هنگامی که یک دستگاه کامپیوتر به ویروس مبتلا می شود آنها می توانند به هدف داخلی و اصلی برسند و سپس اطلاعات مورد حمله را برای هکرها بفرستند تا زمینه حمله گسترده فراهم شود.

    وی افزود: شبکه آب و برق، فرودگاه ها، شبکه حمل و نقل درون و برون شهری و فعالیت های نظامی از جمله مراکزی هستند که می توانند هدف حملات سایبری باشند. در چنین حملاتی، مهاجم می تواند پنهان شده و مانع از پیگیری خود شود. به همین دلیل، دفاع واقعی در برابر چنین حملاتی وجود ندارد.

    به گفته کارشناسان اسرائیلی، ایران دارای تجربه، توانایی علمی و فناوری و آگاهی لازم برای توسعه توانمندی های خود در زمینه حملات سایبری و تحقق اهداف است به ویژه که جمهوری اسلامی ایران نیروهای نخبه از جوانان را انتخاب و توانایی های آنها را در مدیریت جنگ الکترونیک علیه دشمنان خود توسعه می دهد. این همان موضوعی است که راز افزایش ملموس توجه اسرائیل به دفاع سایبری در مقابل حملات الکترونیکی و مبارزه با جاسوسی الکترونیکی را فاش می کند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #8042
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      المانیتور: کاخ سفید اعلام کرده است که به دلیل عدم واقع بینی ایران آماده تمدید مذاکرات است

      یک مقام ارشد دولت آمریکا به المانیتور گفت: چشم‌انداز دستیابی به توافق با ایران تا ضرب‌الاجل 20 ژوئیه روشن نیست و واشنگتن برای تمدید مذاکرات آماده می‌شود.

      به گزارش «تیک»، واشنگتن اعلام کرده است اگر ایران با رویکردی واقع‌بینانه‌تر -به ویژه در مورد تعداد سانتریفوژها- در مذاکرات حاضر نشود، واشنگتن آماده تمدید دوره مذاکرات است.

      ضرب الاجلی تا 20 ژوئیه برای به نتیجه رساندن مذاکرات مربوط به توافق جامع هسته‌ای تعیین شده است. اما یک مقام ارشد دولت آمریکا در جمع شماری از کاشناسان اعلام کرده آماده تمدید این مدت زمان است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #8043
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        نظر مثبت آمانو به تعاملات آژانس با ایران





        به گزارش تسنیم و به نقل از رویترز، یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد تعاملات ما با ایران به گسترش درک ما از فعالیت‌های هسته‌ای این کشور منجر شده است .




        وی اظهار داشت با توجه به اجرای پادمان در ایران،‌ آژانس به فعالیت خود برای راستی آزمایی عدم انحراف در مواد هسته‌ای که از سوی ایران تحت توافقنامه پادمان اعلام شده است ادامه می‌دهد. با این حال، آژانس در موقعیتی نیست که به صورتی معتبر بابت عدم وجود مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده در ایران اطمینان حاصل کند، و در نتیجه (آژانس) بتواند نتیجه گیری کند که تمامی مواد هسته‌ای در ایران در (چارچوب) فعالیت‌های صلح‌آمیز است .



        مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی در ادامه گفت: اقدامات عملی مورد توافق با ایران تحت چارچوب همکاری از سوی ایران بر اساس برنامه ریزی تعیین شده انجام شده است. ایران به صورت اساسی با آژانس تعامل کرده است از جمله درباره چاشنی‌های انفجاری بریج وایر. ما در حال بررسی اطلاعات ارائه شده توسط ایران طی ماه‌های آوریل و می هستیم .



        تعاملات ما با ایران به گسترش درک ما از فعالیت‌های هسته‌ای این کشور منجر شده است .



        ایران در 20 می توافق مرد تا 5 اقدام عملی دیگر را نیز که اقدام رو به جلوی است نیز انجام دهد .



        منابع خبری پیشتر به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی گزارش داده بودند که کارشناسان دو طرف (ایران و گروه 1+5) امروز (دوم ژوئن) در وین دیدار خواهند داشت تا مقدمات لازم برای برگزاری دور اتی مذاکرات هسته ای وین را که قرار است طی روزهای 16 تا 20ژوئن برگزار شود را آماده کنند .



        همچنین منابع دیپلماتیک در وین اعلام کردند نشست دوره‌ای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه در وین آغاز شده و بررسی موضوع فعالیت‌های هسته‌ای ایران طبق معمول در دستور کار این شورا خواهد بود .



        ‫به گفته این منابع، در این نشست گروه 1+5 و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بیانیه‌هایی را منتشر خواهند کرد اما تاکنون برنامه‌ای برای انتشار یک بیانیه مشترک تعیین نشده است.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #8044
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          دور جدید مذاکرات ایران با1+5،فردا




          اکونیوز:رئیس هیئت کارشناسان ایرانی در گفتگو با گروه ۱+۵ اعلام کرد دور جدید مذاکرات بین ایران و این گروه در سطح کارشناسان از روز چهارشنبه در وین آغاز خواهد شد.

          به گزارش خبرگزاری اقتصادی یاران(econews.ir) به نقل از خبرگزاری آلمان ،‌ مدیرکل امور سیاسی و امنیت بین المللی در وزارت امور خارجه ایران گفت: دور بعدی مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 در سطح کارشناسان روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته همزمان با نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برگزار خواهد شد. وی افزود: طرفین درباره مسائل مختلف فنی مذاکره خواهند کرد. وی افزود هدف از این نشست، بررسی جزئیات مسائل فنی است تا راه حل هایی فنی پیدا شود. بعیدی نژاد افزود: دوطرف تلاش خواهند کرد به راه حلی برای نزدیک کردن دیدگاه ها به یکدیگر دست یابند ولی تصمیم نهایی در سطح سیاسی اتخاذ خواهد شد.
          قرار است محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ریاست دور بعدی مذاکرات را در 16 ژوئن در وین برعهده داشته باشند.
          دوطرف ماه گذشته در وین گفتگو کردند ولی به هیچ پیشرفت قابل ملاحظه ای دست نیافتند.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

            #8045
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            آمریکا: معتقدیم که می توانیم تا پایان شش ماه با ایران به توافق برسیم/آماده ی تمدید مذاکرات نیستیم



            مارف هارف سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفت: امریکا سیگنال نمی دهد که آماده ی تمدید مذاکرات هسته ای ایران است.
            به گزارش نامه نیوز به نقل از انتخاب، وی افزود: ما در حال تلاش برای دستیابی به توافق تا 20 جولای هستیم و معتقدیم که می توانیم به آن دست پیدا کنیم.

            سخنگوی وزارت خارجه امریکا اضافه کرد: البته ایران باید تصمیمات دشواری بگیرد و دولت امریکا روشن می گویند که عدم دستیابی به توافق بهتر از توافق بد است.

            روز گذشته المانیتور طی گزارشی از آمادگی آمریکا برای تمدید مذاکرات خبر داده بود.

            این رسانه آمریکایی به نقل از مقامات وزارت خارجه آمریکا نوشته بود: ایران باید رویکرد واقع بینانه تری داشته باشد.
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #8046
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              انتقاد مصباح یزدی از افرادی که به دنبال مقابله با تحریم ها هستند:
              می خواهد فکر شاه را به جامعه برگردانند/احترام اینها به مقام معظم رهبری خشک و خالی است/نباید فریب لباس، عنوان و تبلیغات اینها را بخوریم

              رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: برخی گفتند کارهایی که اوایل انقلاب شد بیجا بود و کارهایی که امام راحل صد در صد تشویق به آنها می‌کرد را مشکل می‌دانستند و می‌گفتند تاوانش را باید بدهیم؛ آیا امروز بازگشت به همان شیطنت‌ها نیست؟
              نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: نباید فریب برخی راحت‌طلبان و غرب‌زده‌ها را خورد؛ دشمن دشمن است تا زمانی که زنده است و به تصریح قرآن هرگز دست از فریب و خدعه برنخواهد داشت.

              به گزارش «تیک»، آیت‌الله محمدتقی مصباح‌یزدی عصر امروز در جمع پاسداران و اعضای کاروان «عاشقان حسینی(ع) زائران خمینی(ره)» در سالن اجتماعات موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: از خداوند می‌خواهیم به برکت این اعیاد و صاحبان این روزها، عنایات خاص خود را متوجه مسلمانان به ویژه شیعیان عطا فرماید.

              وی افزود: در آستانه سالروز رحلت امام راحل نیز هستیم؛ شادی‌ها و غم‌های ما دو روی یک سکه هستند به این معنا که جشن برای میلاد ائمه اطهار(ع) و بزرگان دین و عزاداری برای آنها در یک راستا یعنی گرامیداشت یاد و راه آنها و تجدید عهد و میثاق با آنان است.

              رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه رحلت امام مصیبت بزرگی برای جامعه اسلامی بوده و هست گفت: با این حال خداوند همانطور که در شهادت سیدالشهداء(ع) برکاتی قرار داد که جز از آن راه میسر نمی‌شد، برای رحلت امام خمینی(ره) و شهادت شهدا برکاتی است که جز از این راه نصیب ملت ایران نمی‌شد.

              وی ادامه داد: یکی از برکات این امر همین جمع‌هایی مانند شماست که بعد از سال‌ها از رحلت ایشان، با این شور و هیجان و احساس و عاطفه و اراده، راه‌های طولانی را به عشق زیارت ایشان می‌پیمایید و در واقع پیام نهضت حضرت امام را به گوش مردم می‌رسانید؛ ثواب حرکت پیاده به سمت مرقد امام را مساوی ثواب پیاده روی به سوی بارگاه نورانی امام حسین(ع) می‌دانیم.

              آیت‌الله مصباح یزدی توجه به امام خمینی(ره) را در راستای توجه به امام عصر(عج) و خداوند دانست و عنوان داشت: بهترین لحظات عمر شما همین لحظاتی است که در راه رسیدن به مرقد امام طی می‌کنید.

              استاد برجسته حوزه علمیه قم با تاکید بر شناخت راه و روش امام(ره) خاطرنشان کرد: به این ترتیب می‌توانیم آسیب‌شناسی امور را نیز با تأسی به سیره ایشان انجام دهیم.

              وی با بیان اینکه برخی هنوز هم عقیده دارند امام حسین(ع) در قضیه عاشورا اشتباه کرد گفت: این گروه می‌گویند اگر سیدالشهداء با آل امیه مدارا می‌کرد فرصت تربیت و پرورش مسلمانان را می‌یافت تا بعدها به پیروزی‌های بزرگ دست یابد ولی عجله کرد؛ برخی برادران اهل تسنن هستند که برای ایشان استغفار می‌کنند و عقیده دارند که انسان بزرگی بوده و پیامبر(ص) او را دوست داشته ولی کاش این کار را نمی‌کرد و باید می‌ماند تا استفاده‌هایش به مردم برسد، شبیه همین عقیده در مورد نهضت امام راحل هم شنیده می‌شد، از میان روحانیون هم کسانی بودند که چنین حرفی می‌زدند.

              آیت‌الله مصباح یزدی اضافه کرد: برخی افراد در آغاز دفاع مقدس هم می‌گفتند بهتر است صلح کنیم زیرا اقتصاد و شهرهایمان تخریب شده و نیروهایمان کشته می‌شوند و باید جنگ را تمام کنیم؛ این نوع افکار از صدر اسلام وجود داشته و در دوران خودمان هم از سوی گروه‌های مختلفی که ربطی به لباس و پست و مقام نداشت، چنین تفکراتی را مشاهده کرده‌ایم.

              عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دوران حضور امام راحل در پاریس گفت: مهندس بازرگان که به عنوان شخصیتی اسلامی مطرح بود و در زندان هم به همین عنوان شناخته می‌شد به نزد امام رفت و به همراه دیگر اعضای نهضت اسلامی به ایشان عرض کردند بهتر است اینقدر به شاه حمله نکنید و حکومت هم آرام نخواهد نشست پس شایسته است به گونه‌ای کنار بیایید.

              وی ادامه داد: بازرگان می‌گفت برای من ایران اصل است و اسلام را نیز برای ایران دوست دارم؛ امام راحل به آنها فرمود بروید و از جمهوری اسلامی حمایت کنید زیرا شاه و حکومت او رفتنی هستند و در واقع این زمینه‌چینی‌ها بر روی ایشان تاثیری نداشت.

              آیت‌الله مصباح یزدی با بیان اینکه گروهی هم به دنبال این بودند که با شاه توافق و نائب‌السلطنه برای او تعیین کنند و در حقیقت قدرت را در دست بگیرند گفت: باز هم امام راحل همان فرمایشات قبلی را مطرح فرمودند.

              استاد اخلاق حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در بهترین حالت این افراد نیت خیرخواهانه داشتند و نمی‌خواستند حالتی مانند مصر امروز یعنی کودتا رخ دهد؛ اگر آن وضعیت یعنی تعداد کسانی که حاضر به جانفشانی بودند را با حامیان امروز ولایت و کسانی که حاضرند برای دفاع از اسلام و ولایت جانشان را فدا کنند مقایسه کنیم می‌بینیم امروز تعداد این افراد بسیار بیشتر است.

              وی با بیان اینکه امروز به برکت تعلیمات امام خمینی (ره) و جانشین برحق ایشان شاهد حضور جوانانی جان بر کف برای پاسداری از ارزش‌های دینی و انقلابی هستیم گفت: در حال حاضر همه دشمنان ما در خارج از کشور هم به این نتیجه رسیده‌اند که مردم ایران تسلیم نخواهند شد و دریافته‌اند مقابله نظامی با ایران اسلامی سودی برایشان ندارد.

              آیت‌الله مصباح‌یزدی تصریح کرد: دشمنان گمان می‌کنند در سوریه بتوانند با نیروی نظامی کاری از پیش ببرند ولی در ایران اسلامی و به برکت تعلیمات امام راحل چنین امری برایشان امکان ندارد و البته در سوریه هم شاهد بودیم که هجمه حدود 40 کشور نتوانست موفقیتی را نصیب دشمن کند.

              رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) بیان داشت: ابلیس استاد دشمنان ماست و او هم به خوبی می‌داند که راه‌های دیگری غیر از راهکار نظامی و جلوگیری از مشکلات آن وجود دارد؛ همان نقشه‌ای که چندین سال است در جهان جریان دارد و به گفته دشمنان، جنگ نرم و فرهنگی موفقیت‌هایی برایشان داشته است.

              وی با اشاره به ضرورت توجه به جنگ نرم خاطرنشان کرد: تا زمانی که هر دو طرف زنده باشیم هر روز شاهد طراحی و اجرای نقشه‌های پیچیده‌تر از سوی مستکبران علیه دین حق خواهیم بود و این پیش‌بینی قرآن است.

              آیت‌الله مصباح‌یزدی افزود: برخی از همان ابتدا با مقاومت و جنگ مخالف بودند و می‌گفتند در مجامع بین‌المللی سفیر داریم و می‌توانیم با برخوردهای دیپلماتیک با هم کنار بیاییم و البته آن موقع هنوز لانه جاسوسی آمریکا تسخیر نشده بود؛ در اعمال قلب همه آنها بود که ما حریف آمریکا نمی‌شویم و در همه عرصه‌ها به این کشور نیاز داریم.

              عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یکی از دوستان حزب‌اللهی ما و مدرسان موسسه امام خمینی (ره) در سفری خارجی به من گفت در حال اشتباه هستیم گفت: عقیده او این بود که پیشرفت ما سرعتی به مراتب کمتر از غربی‌ها دارد و هیچ وقت به آنها نخواهیم رسید و هر چه هم برویم فاصله‌مان بیشتر می‌شود بنابراین چاره‌ای جز ساختن با آمریکا نداریم و البته باید هزینه‌اش را هم بپردازیم وگرنه به نابودی ما منجر خواهد شد.

              وی اضافه کرد: از میان اساتید دانشگاه، سفرا و حتی وزیر مملکت عقیده داشتند که تا کی می‌خواهیم با آمریکا بجنگیم بلکه مصلحت آن است که با غرب بسازیم و البته غرضی هم نداشتند بلکه بر اساس عوامل روانی و ناخودآگاه، حال و هوای جنگیدن نداشتند و می‌خواستند همواره در آرامش باشند.

              آیت‌الله مصباح‌یزدی با بیان اینکه یکی از شخصیت‌های همین امروز ما روزی در آمریکا به برج‌های دو قلو اشاره کرده و گفته این است تمدن عنوان داشت: در قشرهای مختلف و در میان عموم مردم کسانی هستند که با تاثیر از فرهنگ غربی و ماهواره‌ها چنین عقیده‌ای دارند.

              استاد حوزه علمیه قم گفت: این نوع عقیده‌ها زمینه خطری را فراهم می‌کنند که شما پاسداران باید پیش‌بینی لازم را داشته و آماده باشید که در صورت بروز آن، با تمام قوا به مقابله برخیزید؛ جنگ نرم انواع و اقسام نبردها را دربر می‌گیرد که حتی به نوع لباس پوشیدن هم باز می‌گردد؛ گاهی اوقات برخی افراد حتی نمی‌توانند یک لباس اسلامی تهیه کنند.

              وی افزود: گاهی لباس‌هایی پیدا می‌شود که آنقدر کوتاه هستند که نمی‌توانند تمام بدن را بپوشانند و گاهی هم نوشته‌هایی زشت به لاتین بر روی آنها درج شده؛ البته خوب است هنوز چنین انتقاداتی را تلویزیون هم می‌شنویم.

              ‌عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تعبیرات امام راحل که نگذارید نامحرمان امور را در دست بگیرند گفت: ممکن است چنین افرادی شما را به کاخ شاه باز نگردانند ولی فکر شاه را به جامعه برگردانند.

              وی اضافه کرد: امام خمینی (ره) نخستین وظیفه دولت اسلامی را حفظ دین می‌دانستند؛ فریاد می‌زدند این نجف ساکت، این مشهد ساکت من برای اسلام احساس خطر می‌کنم و با این تعبیرات علمای مشهد و نجف را تحریک می‌کردند که هر کس فریاد نزند گناه کبیره مرتکب شده است.

              آیت‌الله مصباح‌یزدی با بیان اینکه امام نه برای نفت و تحریم بلکه برای اسلام احساس خطر می‌کرد عنوان داشت: وصیت‌نامه‌های شهدا را بنگرید و ببینید کدامیک برای برداشتن تحریم‌ها یا ارزان‌ شدن نان کشته شدند، همه آنها برای اسلام و قرآن به شهادت رسیدند و امروز کسانی در بالاترین موقعیت‌ها می‌آیند و می‌گویند کار ما اینها نیست بلکه با تحریم‌ها باید مقابله کنیم و آن هم با زبان دیپلماسی، باید از این نوع تفکرات جلوگیری شود و یادمان باشد امام برای چه قیام کرد.

              رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: برخی گفتند کارهایی که اوایل انقلاب شد بیجا بود و کارهایی که امام راحل صد در صد تشویق به آنها می‌کرد را مشکل می‌دانستند و می‌گفتند تاوانش را باید بدهیم؛ آیا امروز بازگشت به همان شیطنت‌ها نیست؟

              وی با اشاره به حکم اعدام شیخ فضل‌الله نوری توسط یک روحانی معمم گفت: حکم قتل سیدالشهدا(ع) را نیز قاضی القضات علی یعنی شریح صادر کرد؛ ما نباید فریب لباس، عنوان و تبلیغات را بخوریم و نه تعارفات توخالی که همه می‌دانند؛ احترام به مقام معظم رهبری که خشک و خالی است و هیچ محتوایی هم ندارد ولی رفتار خلاف صریح فرمایشات ایشان و در عین حال با احترام؛ آیا مردم چیزی نمی‌فهمند که اینگونه رفتار می‌شود؟

              آیت‌الله مصباح‌یزدی حفظ دین را بالاترین ارزش‌های برگرفته از عاشورا دانست و افزود: باید مراقب باشیم به تدریج ولایت شیطان را به جای ولایت الله به خورد ما ندهند؛ در حال فراهم کردن زمینه این امر هستند و باید این مسائل را بازگو کنیم تا همه دریابند که ما می‌فهمیم.

              استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه بچه‌های ما از برخی سیاست‌مداران و درس‌خوانده‌های غرب‌زده بهتر می‌فهمند خاطرنشان کرد: نباید فریب برخی راحت‌طلبان و غرب‌زده‌ها را خورد؛ دشمن دشمن است تا زمانی که زنده است و به تصریح قرآن هرگز دست از فریب و خدعه برنخواهد داشت؛ یک قدم جلو بگذاریم آنها صد قدم جلو می‌آیند؛ کمی در مذاکرات اخیر سخت‌تر برخورد شد آنها هم عقب‌نشینی کردند و رهبر معظم انقلاب هم همین موارد را در آغاز تذکر داده بودند.

              وی تصریح کرد: اگر دشمن احساس کند که از تحریم‌ها و گرانی ترسیده‌ایم جلوتر می‌آید؛ باید بر مقاومت و پایداری‌مان بیفزایم، بر شعارها و آرمان‌های انقلاب تکیه و تاکید کنیم و بدانیم که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند منظور من از فرهنگ، فرهنگ اسلامی انقلابی است و نه گویش‌ها و رقص‌های محلی که به نام پیشرفت کشور مطرح می‌شوند.

              آیت‌الله مصباح‌یزدی با بیان اینکه در اینجا فرهنگ اسلامی و نه فرهنگ دیپلماتیک و اسلام سازش مد نظر است گفت: همه ما باید در راستای اعتلاف فرهنگ دینی و اسلامی تلاش کنیم.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

                #8047
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                سید حسین موسویان، مذاکره کننده پیشین تیم مذاکره هسته‌ای کشورمان، در یادداشتی که در وب‌سایت خبری تحلیلی المانیتور منتشر شد به ضرورت نقش انرژی‌ هسته‌ای به عنوان یک منبع تولید نیرو در آینده کشورمان پرداخت. وی نوشت: دور جدیدی از گفت‌و‌گوهای هسته‌ای ایران روز 20 فوریه به پایان رسید و طی آن قدرت‌های جهانی و ایران به توافقی درباره چارچوب کاری، برنامه اقدام و یک جدول زمانی برای انجام مذاکرات برای دستیابی به توافق جامع در چهار ماه آتی، دست یافتند. کاترین اشتون، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد: "ما سه روز بسیار مفید داشتیم که طی آن تمام مسائلی را که باید برای نسل به یک توافق جامع مورد بحث قرار دهیم، بررسی کردیم."
                با این حال، یکی از مهمترین چالش‌هایی که مذاکره‌کننده‌ها با آن مواجه خواهند بود این است که نیاز داخلی واقعی ایران برای انرژی هسته‌ای چه مقدار است، زیرا بر اساس توافقنامه موقت، راه‌حل بین‌المللی باید "شامل یک برنامه غنی‌سازی باشد که دارای پارامتر‌ها مورد توافق طرفین بوده و مطابق با نیازها عملی باشد. همچنین باید درباره محدودیت دامنه و سطح فعالیت‌های غنی‌سازی، ظرفیت، مکان انجام و نیز ذخایر اورانیوم غنی‌شده، برای یک دوره زمانی مورد توافق، با یکدیگر توافق کنیم."
                انرژی هسته‌ای زمانی از هم‌جوشانی یا شکافت هسته‌ پلوتونیوم و اورانیوم ناشی می‌شود که یک ذره کوچک به نام نوترون با اتم اورانیوم برخورد می‌کند. در نتیجه این فرآیند، مقادیر بسیار زیادی از انرژی به شکل گرما و تشعشعات هسته‌ای پخش می‌گردد. از این انرژی برای تبدیل آب به بخار است استفاده می‌شود، این بخار نیز برای چرخاندن توربین‌هایی به کار می‌رود که الکتریسیته تولید می‌کند.
                انرژی هسته‌ای یکی از منابع عمده تولید برق است و به مدت طولانی نیز این امر ادامه خواهد داشت. تعداد رآکتورهای هسته‌ای در جهان رو به افزایش است. تا فوریه 2014، 434 رآکتور با ظرفیت 380 هزار مگاوات تولید می‌کنند. 70 رآکتور دیگر با ظرفیت تولید 75 هزار مگاوات در حال ساخت بوده و 173 رآکتور دیگر نیز قرار است تا در سراسر جهان ساخته شوند. بر اساس گزارش ژانویه 2014 که توسط مجمع جهانی هسته‌ای منتشر شده است "بیش از 45 کشور به صورت فعالانه‌ای به برنامه‌های هسته‌ای می‌پردازند."
                تعیین نیاز‌های عملی ایران مستلزم بررسی صورت مشخصات منابع بهینه انرژی ایران و نیز عرضه خدمات انرژی برای تداوم رشد اقتصادی است. مقامات مربوطه ایرانی به من گفته‌اند که تهران بر اساس مطالعات متعدد، قصد دارد انرژی هسته‌ای سهمی بهینه در برنامه تولید برق در ایران داشته باشد.
                مطالعات انجام گرفته نیز بر اهمیت انرژی هسته‌ای تأکید دارند. برای مثال، تحقیقاتی که توسط مؤسسه تحقیقات استنفورد انجام گرفته است نشان می‌دهد که ایران تا سال 1994 نیازمند تعدادی نیروگاه‌ هسته‌ای بود که بالغ بر 20 هزار مگاوات الکتریسیته تولید می‌کنند. مطالعه مشترکی که در سال 1994 توسط مؤسسه تحقیقات و آموزش برنامه‌ریزی مدیریت و توسعه ایران و دانشگاه شریف برای مشخص ساختن انرژی‌های جایگزین در سال 2021، انجام گرفت، نشان داد که از میزان 52 هزار مگاوات انرژی الکتریکی مورد نیاز، سهم بهینه انرژی هسته‌ای 11 هزار مگاوات است که تشکیل دهنده 20 درصد از مصرف پیش‌بینی شده ایران است. شایان ذکر است که در این تحقیقات قیمت نفت در محاسبه سهم بهینه انرژی هسته‌ای بالغ بر 30 دلار در هر بشکه بوده است. ما می‌توانیم از این امر چنین نتیجه‌گیری کنیم که افزایش قیمت نفت به بالای 30 دلار باید منجر به کاهش تمایل برای مصرف برق تولیدی از انرژی‌های فسیلی بوده و علاقه به دیگر انواع انرژی، شامل انرژی هسته‌ای، افزایش یابد.
                تحقیقاتی که توسط سازمان انرژی هسته‌ای ایران برای شورای عالی انرژی انجام گرفت ظرفیت بهینه انرژی‌‌ هسته‌ای در تولید الکتریسیته را 10 هزار مگاوات یا 12/5 درصد مجموع الکتریسیته تولیدی پیش‌بینی کرد. مطالعات اخیر انجام رفته توسط شرکت تولید و انتقال نیروی ایران با استفاده از "برنامه ریزی اتوماتیک سیستم وین" (WASP)، یک مدل رایانه‌ای برای برنامه‌ریزی توسعه سیستم تولید نیرو تا سال 2031،‌ نشان داد که سهم انرژی هسته‌ای – از مجموع 120 هزار مگاوات مصرف پیش‌بینی شده الکتریسیته – به عنوان سهم بهینه در سبد انرژی ایران، بالغ بر 8 هزار مگاوات باشد.
                برخی اعتقاد دارند که سرمایه‌گذاری‌های بر روی زیرساخت‌ها و هزینه‌های بالاسری در بند بوشهر، مکان استقرار اولین نیروگاه هسته‌ای ایران، افزایش هزار مگاواتی تولید برق در شبکه ملی ایران را توجیه نمی‌کند. این ارزیابی معتبر و دقیق است. بر اساس تحقیقات انجام گرفته توسط سازمان انرژی اتمی ایران، ایران باید دو تا چهار نیروگاه دیگر در بوشهر تأسیس کند تا این پروژه دارای ارزش اقتصادی شود. احداث چهار تا شش نیروگاه هسته‌ای در کنار یکدیگر امری عادی است تا بدین ترتیب هزینه‌های عملیاتی هر واحد کاهش یافته و سرمایه‌گذاری‌های ابتدایی در زیر ساخت‌ها توجیه شوند. به عنوان نمونه، ترکیه و امارات متحده عربی هر کدام ساخت چهار واحد را آغاز کرده‌اند.
                بر اساس همین ملاحظات بود که ایران تصمیم گرفت تا احداث چهار نیروگاه دیگر را با همکاری روسیه در دستور کار قرار دهد.
                نتظار می‌رود احداث واحد اول در بوشهر با ظرفیت هزار مگاوات در سال 2014 آغاز شود، در حالیکه احداث واحد دوم در بوشهر، در سال 2016 شروع خواهد شد. پس از آن دو واحد دیگر به فاصله زمانی دو سال از یکدیگر ساخته خواهند شد.
                یکی از مهمترین استدلالات علیه برنامه هسته‌ای ایران این بوده است که ایران یک کشور برخوردار از نفت است و نیاز به انرژی هسته‌ای به عنوان منبعی برای تولید قدرت ندارد. زمانی که به گذشته می‌نگریم، مشاهده می کنیم که ایران در سال به تشویق آمریکایی‌ها و بالاخص به لطف برنامه "اتم‌ها برای صلح" دوایت آیزنهاور 1957 وارد حوزه هسته‌ای شد. در دهه 1970، شاه برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای برای توسعه برنامه هسته‌ای ایران و احداث 23 رآکتور تا سال 1994 با کمک‌ آمریکایی‌ها در سر داشت. باید پرسید که چرا این مباحث در آن زمان مطرح نمی‌شد، زمانی که جمعیت ایران تنها یک‌سوم میزان کنونی بود.
                در هر صورت، این استدلال واقعیت افزایش تولید نفت در ایران در نتیجه افزایش جمعیت و نیز خودروها را نادیده می‌انگارد.
                قاضای داخلی برای نفت از از 1/3 میلیون بشکه در سال 2001 به 1/9 میلیون بشکه در سال 2010 افزایش یافت، یعنی در عرض یک دهه شاهد 50 درصد افزایش بوده‌ایم. با نگاه به الگوی مصرف در اندونزی – کشوری که از صادر کننده نفت تبدیل به وارد کننده خالص نفت شد – احتمال تکرار این الگو در ایران نیز وجود دارد.
                تحقیقات اخیری که توسط "مجمع جهانی اقتصاد" انجام گرفت کشورها را بر اساس ایمن بودن‌شان از نظر انرژی بررسی کرد. در این لیست ایران حائز رتبه 102 از میان 124 کشور شد. البته این امر بدین معنا نیست که تمام مسائل انرژی در ایران ناشی از کمبود انرژی هسته‌ای است، بلکه نشان می‌دهد کار زیادی باید در حوزه انرژی انجام گیرد که شامل توسعه بهینه انرژی هسته‌ای نیز است اما محدود به آن نمی‌شود.
                در حقیقت تصمیم عربستان سعودی برای ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای بزرگترین ضربه به حامیان این استدلال است که غول‌های نفتی نیازی به انرژی هسته‌ای ندارند. در آوریل 2010، پادشاه دستور داد: "توسعه انرژی اتمی برای تأمین نیازهای در حال رشد پادشاهی به منظور تهیه انرژی برای اولید الکتریسیته، آب شیرین و نیز کاهش وابشته به منابع هیدروکربن در حال اتمام، ضروری است." به گزارش "مجمع هسته‌ای جهان"، عربستان سعودی قصد دارد ظرف 20 سال آینده 16 نیروگاه هسته‌ای بسازد که اولین آنها در سال 2022 وارد چرخه تولید الکتریسیته خواهد شد.
                امارات متحده عربی، یکی دیگر از کشورهای ثروتمند نفتی، با جمعیتی بیش از 5 میلیون نفر و مساحتی بالغ بر 85 هزار کیلومتر مربع – در برابر جمعیت 77 میلیونی و مساحت 1/6 میلیون کیلومتر مربعی – همین مسیر را طی می‌کند. گزارشی که در ماه فوریه منتشر شد نشان می‌دهد که تا سال 2020، چهار رآکتور هسته‌ای در حدود یک چهارم نیروی الکتریسیته امارات را تولید خواهند کرد. کار احداث دو نیروگاه اول 35 درصد رشد داشته است.
                بر اساس چهارچوب برنامه اقدام مشترک برای نیل به یک توافق نهایی، گفت‌و‌گو بین ایران و گروه 1+5 بر مسأله نیاز واقعی ایران به نیروی هسته‌ای متمرکز خواهد بود. توجیه ایران باید بر اساس بهینه‌سازی اقتصادی هزینه‌های ژنراتور نیروی الکتریسیته، متمرکز باشد. این امر در تعیین سطح و میزان برنامه غنی‌سازی اورانیوم که مورد قبول دو طرف باشد، بسیار دارای اهمیت است. ایرانی‌ها باید برای نیل به این هدف مطالعات بروزی را به گروه 1+5 ارائه کند که سهم بهینه ارژی هسته‌ای مورد نیاز ایران برای تولید نیرو در سال‌های آتی به منظور تدادم رشد اقتصادی را به وضوح بیان کند.

                http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #8048
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  ارسال به دوستان
                  اتحادیه اروپا خواهان «تسریع» همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد

                  اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای ضمن اشاره تلویحی به همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، خواهان سریع‌تر شدن همکاری‌های تهران با آژانس شد.
                  خبرگزاری فارس: اتحادیه اروپا خواهان «تسریع» همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد
                  به‌گزارش فارس به نقل از خبر گزاری رویترز، اتحادیه اروپا امروز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای بر پیشرفت در گفت‌وگوهای بین ایران با آژانس بین‌المللی هسته‌ای و اتحادیه اروپا تاکید کرد.

                  بنابراین گزارش، اتحادیه اروپا در بیانیه‌ خود خطاب به شورای حکام آژانس بین‌المللی هسته‌ای عنوان می‌دارد: «ما از ایران می‌خواهیم تا تمامی اطلاعات مورد نیاز آژانس را فراهم کند و با سرعت بخشیدن به همکاری‌های خود با این نهاد نگرانی‌های موجود را برطرف سازد.»

                  این درحالی است که ایران تاکید می‌کند برنامه‌های هسته‌ایش مسالمت آمیز است.

                  گفتنی‌است اوائل هفته جاری «یوکیو آمانو»،دبیر کل آژانس بین المللی هسته‌ای ، تعامل ایران با این آژانس را ستود و آن‌را سازنده خواند.

                  انتهای پیام/ج



                  - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....BQtQTM0t.dpuf
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

                    #8049
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1




                    جنبش عدم تعهد در این بیانیه مجددا تاکید کرده که دیپلماسی و گفتگو از طریق صلح آمیز و همچنین مذاکرات محتوایی بدون پیش شرط بین طرف‌های ذیربط می‌بایستی بعنوان تنها روش‌هایی که از طریق آنها یک راه حل فراگیر و پایدار برای موضوع هسته‌ای ایران قابل دستیابی است، باقی بماند.
                    جنبش عدم تعهد با صدور بیانیه‌ای از برنامه صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران حمایت و از توافق حاصله بین تهران و آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

                    به گزارش فارس، جنبش عدم تعهد با صدور بیانیه‌ای از برنامه صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران حمایت و از توافق حاصله بین تهران و آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

                    در نشست امروز ( چهارشنبه) شورای حکام گروه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در وین طی بیانیه‌ای در حمایت از برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان که از سوی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران به عنوان رئیس این گروه قرائت شد.

                    جنبش عدم تعهد در بیانیه خود برحق اولیه و غیر قابل انکار کلیه کشورها برای توسعه، تحقیق، تولید و استفاده از انرژی اتمی برای مقاصد صلح آمیز، بدون هر گونه تبعیض و منطبق با تعهدات قانونی مربوطه‌شان، تاکید و خاطر نشان کرد هیچ موردی نباید به گونه‌ای تفسیر شود که منجر به ایجاد ممنوعیت یا محدودیت حقوق کشورها در توسعه انرژی اتمی برای مقاصد صلح آمیز شود.

                    همچنین در این بیانیه آمده است: انتخاب‌ها و تصمیمات کشورها، شامل موارد (مربوط به) جمهوری اسلامی ایران، در زمینه استفـاده‌های صـلح آمیز از فن آوری هسته‌ای و سیـاستـ‌های چـرخه سـوخت می‌بایست محترم شمرده شوند.

                    جنبش عدم تعهد در این بیانیه از همکاری مستمر بین آژانس و ایران همانگونه که در آخرین گزارش مدیرکل ذکر شده استقبال و از اینکه مدیر کل بار دیگر بیان داشته که آژانس قادر بوده است به راستی آزمایی عدم انحراف مواد هسته ‌ی اظهار شده در ایران در تاسیسات هسته‌ای و مکان‌های خارج از این تاسیسات که مواد هسته‌ای به طور عرفی استفاده می‌شود (LOFs) ادامه دهد، ابراز خرسندی کرد.

                    جنبش عدم تعهد به علاوه از اجرای هفت اقدام عملی توسط ایران پیرو سند «چهار چوب برای همکاری» که در تاریخ 11 نوامبر 2013 بین جمهوری اسلامی ایران و آژانس موافقت گشته بود و مطابق آن، آژانس و ایران توافق کردند همکاری و گفتگوی خود برای فراهم کردن اطمینان در خصوص ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران از طریق حل و فصل کلیه موضوعات باقی مانده‌ای که تا کنون توسط آژانس حل و فصل نشده، را تقویت نمایند، استقبال کرد.

                    جنبش عدم تعهد همچنین از توافق حاصله بین ایران و آژانس در تاریخ 20 مه 2014 در تهران در مورد پنج اقدام عملی ذیل که بایستی تا تاریخ 25 اوت 2014 توسط ایران اجرا گردد، استقبال کرد و این موضوع را که طبق (گزارش) آژانس، این توافق، گامی دیگر به جلو می‌باشد را متوجه قرار داد.

                    جنبش عدم تعهد در این بیانیه مجددا تاکید کرده که دیپلماسی و گفتگو از طریق صلح آمیز و همچنین مذاکرات محتوایی بدون پیش شرط بین طرف‌های ذیربط می‌بایستی بعنوان تنها روش‌هایی که از طریق آنها یک راه حل فراگیر و پایدار برای موضوع هسته‌ای ایران قابل دستیابی است، باقی بماند.
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                    نظر

                    • مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

                      #8050
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                      سخنگوی مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا ادامه داد: بحران در اوکراین، درگیری‌های داخلی در سوریه و خروج و انهدام تسلیحات شیمیایی از این کشور از موارد اولویت‌دار در دستور کار مذاکرات لاوروف و کری محسوب می‌شود.
                      سخنگوی مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: وزرای امور خارجه روسیه و ایالات متحده قرار است در نشستی دو جانبه در پاریس، فرانسه روز پنج شنبه دیدار و گفت‌وگو کنند.

                      به گزارش ایسنا، به نقل از صدای روسیه، جنیفر ساکی، سخنگوی مطبوعاتی وزرات امور خارجه آمریکا اعلام کرد: جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا که یکی از اعضای هیات همراه باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در سفر به اروپا محسوب می‌شود قصد دارد تا روز پنج شنبه با سرگئی لاوروف، همتای آمریکایی‌اش در پاریس، فرانسه دیدار و گفت‌وگو کند.

                      سخنگوی مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا ادامه داد: بحران در اوکراین، درگیری‌های داخلی در سوریه و خروج و انهدام تسلیحات شیمیایی از این کشور از موارد اولویت‌دار در دستور کار مذاکرات لاوروف و کری محسوب می‌شود.

                      لهستان، بلژیک و فرانسه کشورهایی هستند که اوباما در سفر اروپایی خود به آنها می‌رود.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                      نظر

                      • مسعود اب
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1502

                        #8051
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                        این خبرگزاری انگلیسی همچنین مدعی شد که یکی از مقامات ایرانی به خبرنگارش گفته: «ما باید هرچه سریعتر از تحریم‌ها رها شویم. بنابراین، مذاکرات وقتی به پایان می‌رسد که این مسئله به طور کامل حل شود. یک یا چند ماه مذاکرات بیشتر هیچ کس را نمی‌کشد و تمدید مذاکرات تا ماه اکتبر سال جاری میلادی، مناسب است.»
                        خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌ها و تحلیلگران نوشت که به احتمال بسیار زیاد بعید است که ایران و ۱+۵ بتوانند تا ضرب‌الاجل ۲۰ ژوئیه (۲۷ تیرماه) به توافق جامع هسته‌ای دست پیدا کنند.

                        به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، دیپلمات‌ها و تحلیلگران اعلام کردند که به احتمال بسیار زیاد بعید است که ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) تا ضرب‌الاجل 20 ژوئیه (27 تیرماه) بتوانند به توافق جامع برنامه هسته‌ای ایران دست پیدا کنند.

                        بر اساس این گزارش، به لحاظ تئوریک، طولانی‌ شدن مذاکرات ایران و 1+5 بعد از تاریخ تعیین شده، در صورت توافق طرفین مشکلی به همراه نخواهد داشت اما «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا می‌بایست در این زمان که روابط بین دولتش و نمایندگان کنگره در خصوص موضوع ایران نگران کننده شده است، رضایت کنگره را جلب کند.

                        ایران، آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان طبق توافق اولیه ژنو که 24 نوامبر (3 آذرماه 92) در ژنو حاصل شد، ضرب‌الاجل 20 ژوئیه را برای رسیدن به توافق جامع درباره برنامه هسته‌ای ایران تعیین کردند.

                        توافق نوامبر، اجازه تمدید 6 ماهه مذاکرات برای رسیدن به راه‌حل جامع برنامه هسته‌ای ایران در صورت نیاز را می‌دهد.

                        تمدید مذاکرات اجازه می‌دهد که کاهش محدود تحریم‌های ایران طبق توافق ژنو ادامه داشته باشد و محدودیت‌هایی که برای برنامه هسته‌ای ایران به وجود آمده نیز باید اجرا شود و اوباما به منظور جلوگیری از درگیری آشکار با کنگره، از کنگره می‌خواهد که کاهش تحریم‌های ایران را تمدید کنند.

                        دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 قرار است در تاریخ 16 تا 20 ژوئن (26 تا 30 خردادماه) در وین برگزار شود و یکی از دیپلمات‌های غربی می‌گوید اختلافات زیادی وجود دارد و مذاکرات طولانی و پیچیده خواهد بود.

                        «رومین نادال»، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه نیز درباره مذاکرات گفته است که اولویت فرانسه رسیدن به یک توافق خوب و نه یک توافق صرف است.

                        این خبرگزاری انگلیسی همچنین مدعی شد که یکی از مقامات ایرانی به خبرنگارش گفته: «ما باید هرچه سریعتر از تحریم‌ها رها شویم. بنابراین، مذاکرات وقتی به پایان می‌رسد که این مسئله به طور کامل حل شود. یک یا چند ماه مذاکرات بیشتر هیچ کس را نمی‌کشد و تمدید مذاکرات تا ماه اکتبر سال جاری میلادی، مناسب است.»

                        تهران تأکید دارد که قابلیت غنی‌سازی اورانیوم را به منظور تولید سوخت برای نیروگاه هسته‌ای بدون تکیه بر تولیدکنندگان خارجی حفظ می‌‌کند اما دولت‌های غربی و همپیمانان آنها مدعی هستند که ایران توانمندی غنی‌سازی را برای تولید سلاح می‌خواهد و ایران تمامی این اتهامات را رد می‌کند.

                        «گری سامور» از دانشگاه هاروارد و یکی از مقامات ارشد امنیت هسته‌ای شورای امنیت ملی آمریکا در دوره اول ریاست‌جمهوری اوباما، می‌گوید هیچ‌کس تمایلی به شکست مذاکرات و تقویت خطر بروز جنگ ندارد.

                        وی تصریح کرد: «گرچه مخالفت شدیدی در واشنگتن و تهران وجود دارد اما فکر نمی‌کنم هیچ کدام از طرفین بتوانند مسوولیت عقب‌نشینی از تیم مذاکرات را در شرایطی که طرف مقابل تمایل به ادامه مذاکرات داشته باشد را بردوش بکشد.»
                        بمنظور موفقیت
                        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                        نظر

                        • *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

                          #8052
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          رويترز كلا منفي بافه...وابسته به جناح تندرو آمريكاست
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                          نظر

                          • metitondar
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 443

                            #8053
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:

                            فاصله زیادی تا توافق با تهران وجود دارد/ بحث موشک‌ها حتماً جزء مذاکرات خواهد بود

                            سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه آمریکا ضمن ابراز نگرانی از کوتاه بودن وقت باقی‌مانده برای مذاکره، مدعی وجود شکاف‌های مهم بین مواضع ایران و ۱+۵ شد.


                            به گزارش خبرگزاری فارس، «آلن ایر» سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری «ترند نیوز» جمهوری آذربایجان ضمن ابراز نگرانی از کوتاه بودن وقت باقی مانده برای مذاکره و با ادعای وجود فاصله زیاد تا ایجاد توافق میان ایران و 1+5، بحث توان موشکی ایران را یکی از موضوعات قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و گفت‌وگوهای ایران و قدرت‌های غربی دانست.

                            وی ضمن مثبت ارزیابی کردن توافق ژنو، امضای این موافقت‌نامه را گام ابتدایی و فرصتی واقعی برای رسیدن به یک توافق خواند اما در عین حال گفت:‌ هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به این نتیجه وجود دارد.

                            وی هم‌چنین رسیدن به توافق جامع را کاری نه‌چندان‌آسان خواند و ادعا کرد که «ایران باید تصمیم های سختی درجهت جلب اطمینان جامعۀ جهانی در مورد ماهیت برنامۀ هسته ای اش بگیرد.»

                            آقای «ایر» در پاسخ به سوالی در خصوص عدم موافقت ایران با گنجاندن موضوع موشک‌ها در مذاکرات این کشور و 1+5، این بحث را موضوع قطع‌نامه‌های شورای امنیت دانست و افزود: بر اساس مفاد برنامه اقدام مشترک «پرداختن به قطعنامه های شورای امنیت» به صراحت آورده شده است.


                            http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930314000570

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #8054
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              مجلس نمایندگان آمریکا هفته آینده پایبندی ایران به توافق ژنو را بررسی می‌کند
                              رئیس کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا از برگزاری اولین جلسه استماع درخصوص پایبندی ایران به تعهدات ژنو در هفته آینده خبر داد.
                              خبرگزاری فارس: مجلس نمایندگان آمریکا هفته آینده پایبندی ایران به توافق ژنو را بررسی می‌کند
                              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر اطلاع‌رسانی کنگره آمریکا، «اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی سنا، ضمن خبر دادن از برگزاری اولین جلسه استماع درخصوص پایبندی ایران به تعهدات ژنو در روز سه‌شنبه هفته آینده، با ادعای فریب کار بودن ایرانی‌ها، هرگونه موافقت غیرقابل راستی‌آزمایی با این کشور را گام برداشتن در جهت تسلیح ایران به بمب اتم دانست.

                              در حال تکمیل..

                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....BtcrMYES.dpuf
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #8055
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                اروپا و آمریکا: ایران به ابهام‌های برنامه اتمی خود پاسخ دهد

                                اتحادیه اروپا و آمریکا در بیانیه مشترکی که پس از گفتگو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتشار داده‌اند، از همکاری بیشتر ایران و آژانس استقبال کرده‌اند. بااین‌حال آنها خواستار "پیشرفتی جدی" و سریع در رفع ابهام‌ها شده‌اند.

                                اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا در بیانیه‌ی مشترکی که روز چهارشنبه (۱۴ خرداد/۴ ژوئیه) منتشر کردند خواستار آن شدند که ایران هرچه سریع‌تر به ابهامات و سوال‌هایی جواب دهد که در مورد برنامه‌ی اتمی این کشور بی‌پاسخ مانده است.

                                اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا در این بیانیه همراه با استقبال از توافق ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و همکاری این کشور با بازرسان بر سر رفع ابهام‌ها، تاکید کرده‌اند که خواستار "پیشرفت سریع‌تر" در حل چالش‌ها و پاسخ به ابهامات‌اند.

                                نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا این بیانیه را بعد از دیدار با هیئت رئیسه‌ی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین منتشر کردند و تاکید کردند که امیدوارند در آینده‌ی نزدیک شاهد "پیشرفتی ملموس" باشند.

                                جوزف مک‌مانوس، نماینده‌ی دفتر واشنگتن آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در گفتگو با خبرگزاری آلمان از موافقت ایران برای همکاری با بازرسان بر سر ابهام‌هایی که مطرح است، استقبال کرد. او گفت: «این آغاز قدم‌های مثبت دیگری رو به جلو است و ما ایران را تشویق می‌کنیم که این همکاری را گسترده‌تر کند.»

                                بعد از سال‌ها ایران بالاخره به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه داده است که به برخی اسناد درباره‌ی فعالیت‌هایی که می‌تواند منجر به تولید سلاح اتمی نیز شود، دسترسی پیدا کنند. ایران همچنین اعلام آمادگی کرده است که به بازرسان اجازه دهد به اسناد برخی آزمایش‌ها دسترسی داشته باشند که می‌تواند منجر به ساخت سلاح با قابلیت تخریب بالا شود.

                                آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اتحادیه اروپا و آمریکا خواستار آن‌اند که ایران به بازرسان اجازه‌ی بازدید از تاسیسات "پارچین" و دسترسی به اسناد این تاسیسات را بدهد. ایران هنوز با این خواسته موافقت نکرده است.

                                ایران در آخرین دور مذاکرات هسته‌ای در وین در ماه مه گذشته اعلام کرد که این کشور حاضر نیست از تعداد سانتریفوژهای تاسیسات خود کم کند و خواهان تولید سوخت هسته‌ای برای نیروگاه اتمی بوشهر شد. این دو خواسته چالشی جدید در توافق اتمی به وجود آورده است. دیپلمات‌های مذاکره‌کننده غربی می‌گویند بعید است که کشورهای ۱+۵ با این خواسته‌های ایران موافقت کنند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X