آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #541
    خامنهای غرب را به دروغگویی در مورد برنامه هسته ای ایران متهم کرد

    رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله علی خامنهای یکشنبه (۱۴ خرداد/ ۳ ژوئن) در سخنرانی خود در مراسم درگذشت آیت الله خمینی، کشورهای غربی را به دروغگویی در مورد برنامه هسته ای ایران متهم کرد.
    وی تأکید کرد: «آنها دروغ میگویند و آنچه از آن میترسند، ایران هسته ای نیست، بلکه ایران اسلامی است.»
    خامنهای در ادامه گفت که غربیها برای کوچک نشان دادن مشکلات داخلی خود در مورد برنامه هسته ای ایران "بزرگنمایی" میکنند و افزود: «به دروغ اسم سلاح هسته ای را میآورند و در تبلیغات، برجسته و درشت میکنند تا افکار عمومی را از حوادثی که در خود آمریکا و اروپا میگذرد، منحرف کنند.»
    رهبر جمهوری اسلامی در ادامه گفت که ایران در مسیر خود در حرکت به جلو متوقف نخواهد شد.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #542
      اشپیگل: اسرائیل زیردریایی آلمانی را به موشکهای اتمی مجهز کرده

      سایت خبری "اشپیگل آنلاین" روز یکشنبه (۱۴ خرداد/ ۳ ژوئن) از تجهیز سه زیردریایی آلمانی ارتش اسرائیل به موشکهای دارای کلاهک اتمی خبر داد. این سه زیردریایی مدرن به تازگی با هزینه دولت آلمان برای ارتش اسرائیل ساخته شدهاند.
      به نقل از اشپیگلآنلاین، این زیردریاییها به جای اورشلیم (بیتالمقدس) در کیف، پایتخت اوکراین ساخته شدند و در کیف با کمک یک سیستم محرمانه تخلیه هیدرولیک امکان شلیک موشکهای مجهز به کلاهک اتمی بر روی آنها سوار شده است.
      اهود باراک، وزیر دفاع اسرائيل به اشیپگل آنلاین گفته است: «آلمان میتواند به خود افتخار کند که موجودیت اسرائیل را برای سالهایی طولانی تضمین کرده است.»
      دولت آلمان که در راستای سیاست خود در حمایت از اسرائیل به تازگی شش زیردریایی مدرن تحویل ارتش این کشور داده، تا کنون هرگونه اطلاع از تجهیز این زیردریاییها به موشکهای اتمی را رد کرده است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #543
        آیت الله خامنه ای: حمله اسرائیل مثل صاعقه بر سر خودش فرود می آید

        آیتالله خامنهای: غربیها در مورد برنامه اتمی ایران دروغ میگویند
        مراسم بزرگداشت بیست و سومین سالگرد درگذشت آیتالله روحالله خمینی، رهبر پیشین ایران، امروز یکشنبه ۱۴ خرداد (سوم ژوئن)، با سخنرانی آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی در تهران برگزار شد.
        آیتالله خامنه ای در این مراسم گفت که کشورهای غربی با "بزرگ کردن مساله هستهای ایران" به دنبال کوچک نشان دادن مشکلات داخلی خود هستند.
        او تاکید کرد که ایران در مسیر پیشرفت، متوقف نخواهد شد.
        رهبر جمهوری اسلامی با بیان این که "(کشورهای غربی) میگویند ایران هستهای خطرناک است"، تصریح کرد: "آنها دروغ میگویند و آنچه از آن میترسند، ایران هستهای نیست، بلکه ایران اسلامی است."
        او گفت که کشورهای غربی هماکنون با مشکلات اقتصادی و اجتماعی درگیر هستند و "در مواجه با مردم خود درماندهاند"، به همین دلیل سعی دارند این بحران را به کشورها و مناطق دیگر منتقل کنند و "با حادثهآفرینی در کشورهای دیگر ضعف خود را بپوشانند."
        او اضافه کرد که کشورهای غربی برای رسیدن به این هدف "کارهای دیوانهوار میکنند."
        رهبر ایران ابراز نگرانی کشورهای غربی نسبت به فعالیتهای هستهای ایران را هم در همین راستا ارزیابی کرد و گفت: "به دروغ اسم سلاح هستهای را میآورند و در تبلیغات، برجسته و درشت میکنند تا افکار عمومی را از حوادثی که در خود آمریکا و اروپا میگذرد، منحرف کنند."
        'به قله نرسیدهایم'
        او همچنین گفت: "ایران ثابت کرده است که یک ملت، بدون تکیه بر قدرتهای مدعی دنیا میتواند به پیشرفت واقعی دست پیدا کند و آنها (کشورهای غربی) از این میترسند و میخواهند به ملتها و نخبگان سیاسی بباورانند که بدون کمکهای آمریکا و خارج از حوزه نفوذ آمریکا نمیشود پیشرفت کرد."
        رهبر جمهوری اسلامی در عین حال تاکید کرد: "ما هنوز با قله فاصله داریم و روزی که به قله برسیم، دشمنیها و معارضههای خباثتآلود به پایان خواهد رسید."
        او گفت: "تا آن روز فاصله داریم و باید حرکت را بیوقفه ادامه دهیم."
        آیت الله خامنهای با اشاره به تحریمهای مصوب کشورهای غربی علیه ایران که با هدف متوقف کردن فعالیتهای هستهای این کشور انجام شدهاند، گفت: "تحریم تاثیری ندارد و نمیتواند ملت ایران را از حرکت به جلو بازدارد."
        او اضافه کرد: "تنها تاثیر تحریمهای یکجانبه و چندجانبه این است که نفرت و دشمنی با غرب در دل ملت ایران عمیقتر میشود."
        رهبر ایران در عین حال از مسئولان این کشور خواست تا دچار خودمحوری و تکبر نشوند، چون در این صورت "زمین خواهیم خورد".
        او گفت که در راه پیشرفت، نباید توقف کرد و در عین حال "خودشگفتی، غفلت، اشرافیگری و لذتجویی هم ممنوع است."
        'صاعقه بر سر اسرائیل'
        آیتالله خامنهای با اشاره به تحولات مصر که در دوره حسنی مبارک از متحدان اسرائیل به شمار میرفت، گفت که این تحولات، اسرائیل را "دستپاچه کرده است و این که آنها دم از حمله نظامی میزنند، ناشی از ترس آنهاست."
        او گفت: "آنها (مقامات اسرائیل) میدانند که آسیبپذیرتر از قبل هستند و هرگونه حرکت ناشایستی انجام دهند، مثل صاعقهای بر سر خودشان فرود خواهد آمد."
        رهبر جمهوری اسلامی اسرائیل را دشمن شماره یک ایران خواند و به نقل از یک سیاستمدار اسرائیلی و بدون ذکر نام او گفت که ایران رهبری نیروی قدرتمندی را در دست دارد که در خلاف جهت هدفهای اسرائیل پیش میرود.
        رهبر کنونی جمهوری اسلامی همچنین آیتالله خمینی را "پدر جنبش اسلامی امروز در دنیای اسلام" معرفی کرد.
        او گفت که کشورهای غربی به دنبال به حاشیه کشاندن انقلابهای مردمی در منطقه هستند و "آمریکا از تجربه انگلیسیها در ایجاد اختلاف بین شیعیان و سنیها استفاده میکند."
        او گفت: "این کار (اختلافافکنی مذهبی) تخصص انگلیسیهاست."
        رهبر جمهوری اسلامی گفت: "زمانی که دنیا در دست شرق و غرب بود ، ملت ایران توانست بر هر دو طرف پیروز شود و امروز هم توانسته است بر 'غرب گمراه' پیروز شود."
        آیتالله خامنهای اضافه کرد: ایران از نظر قدرت سیاسی و تاثیرگذاری در تحولات دنیا و حضور در فعل و انفعالات منطقه و دیگر مناطق جهان به مراتب قویتر از سالهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی است.
        او غلبه بر تمام چالشهای سیاسی، نظامی، امنیتی و اقتصادی در طول ۳۳ سال گذشته را از جمله نمونههای پیشرفت ایران خواند و گفت که از بین بردن موجودیت نظام کنونی، هدف این چالشها بوده است.
        او همچنین برگزاری "انتخابات شورانگیز" در ایران را از "مظاهر مردمسالاری اسلامی" در این کشور خواند و گفت که پرشورترین انتخابات ریاست جمهوری ایران در دوره دهم (در سال ۱۳۸۸) برگزار شد.
        روز جمعه، ۱۲ خرداد، نیز یحیی رحیم صفوی، مشاور ارشد نظامی رهبر جمهوری اسلامی اعلام کرد که در صورت حمله به ایران، تمام خاک اسرائیل و پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه در تیررس موشک های ایران خواهند بود.

        به گزارش خبرگزاری فارس، وی اظهار داشت: «اگر بخواهند جنگی علیه ایران ‏راه بیندازند ممکن است در همان یکی دو هفته اول، یهودیان آنجا که بسیار آسیبپذیرند، یک میلیون ‏نفرشان از اسرائیل فرار کنند.»

        آقای رحیم صفوی افزود: «حزبالله لبنان میتواند با خمپاره ۶۰ اسرائیل را بزند و الان چندین هزار موشک در اختیار دارد.»


        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • تریدر4
          عضو عادی
          • Jul 2025
          • 103

          #544
          خداکنه که جنگ همین الان شروع شه لاقل بیست سال طول می کشه دوباره این خراب شده روبسازیم ولی اگه بیست سال دیگه بخوادجنگ بشه خدانکنه ایناهم که فقط به فکردشمن تراشی وخط نشان کشیدن واسه این واونند

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #545
            پاسخ ایران به جوسازی رسانه های آمریکایی در پاسخ به ادعاهای بی پایه نیویورک تایمز و واشنگتن پست، دفتر مطبوعاتی نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد، ضمن ارسال جوابیهای بر حقوق مسلم کشورمان در این زمینه و از جمله حق غنی سازی اورانیوم تاکید کرده است.

            به گزارش خبرگزاری فارس، در پی ادعای برخی رسانههای آمریکایی مبنی بر عدم شناسایی حق غنی سازی برای کشورها در معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای (ان پی تی)، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، پاسخی محکم و حقوقی به این ادعاهای بی اساس داد.

            2 روزنامه واشنگتن پست و نیویورک تایمز در سرمقالههای خود، ادعا کرده بودند که در معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای، چیزی تحت عنوان حق غنی سازی برای کشورهای عضو معاهده به رسمیت شناخته نشده است. همینطور این 2 روزنامه ادعا کردند که مقامات آمریکایی فعلاً آمادگی شناسایی چنین حقی برای ایران را ندارند.

            در پاسخ به این ادعاهای بی پایه، دفتر مطبوعاتی نمایندگی کشورمان نزد سازمان ملل متحد، ضمن ارسال جوابیهای که در هر دو روزنامه به چاپ رسیده است، بر حقوق مسلم کشورمان در این زمینه و از جمله حق غنی سازی اورانیوم تاکید کرده است.

            در این دو مقاله، ضمن اشاره به متن صریح و بدون ابهام ان پی تی درباره حقوق هستهای کشورها، از طرفهای غربی خواسته شده است که با رویکردی مثبت و سازنده نسبت به حقوق هستهای ایران وارد دور جدید مذاکرات با نمایندگان کشورمان شوند.

            متن کامل مطلب منتشره در واشنگتن پست و نیویورک تایمز به قرار زیر است:

            حقوق ایران در بهره برداری از انرژی هستهای

            بازگشت به سرمقاله آن روزنامه، مورخ 25 مه با عنوان "سازش ناپذیری ایران"، تاکید میکند که معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای یا ان پی تی، بدون کوچکترین ابهامی، "حق غیرقابل انکار و تبعیض ناپذیر کلیه کشورهای عضو این معاهده را برای توسعه تحقیقات، تولید و بهره برداری صلح آمیز از انرژی هستهای" به رسمیت شناخته است. این موضوع، تمامی جنبههای بهره برداری صلح آمیز از تکنولوژی هستهای و از جمله حق مسلم تک تک کشورهای عضو برای ایجاد و توسعه چرخه کامل سوخت هستهای بصورت مستقل و ملی را شامل میشود.

            همچنین براساس اصل احترام به حاکمیت ملی کشورها، هر کشور عضو ان پی تی، حق انتخاب و طراحی مستقل سیاستهای انرژی خود را در سطح ملی دارد که بر اساس آن، تصمیم گیری برای بهره گیری از چرخه سوخت هستهای بر اساس نیازهای ملی، از اختیارات دولتهای حاکم به حساب میآید.

            به علاوه و همانطور که جمهوری اسلامی ایران بطور کامل، خود را بر انجام وظایف قانونی مندرج در ان پی تی متعهد میداند، در مقابل قاطعانه بر برخورداری از حقوق قانونی خود اصرار دارد. لذا در مذاکرات آینده، ایران بر صیانت از کلیه حقوق خود براساس مفاد مصرح در معاهده ان پی تی و از جمله داشتن چرخه کامل سوخت ملی اصرار خواهد داشت. از آنجایی که سیاست فشار بر ایران توسط برخی دولتهای غربی، طی سالیان گذشته همواره با شکست مواجه شده و نتیجهای به همراه نداشته است، اتخاذ رویکردی سازنده و مثبت در قبال برنامه هستهای صلح آمیز ایران، انتظاری بجا خواهد بود.

            علیرضا میریوسفی، نیویورک

            نویسنده رئیس دفتر مطبوعاتی ایران نزد سازمان ملل متحد است.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #546
              اعتراض دفتر مطبوعاتی ایران در سازمان ملل به دو روزنامه آمریکایی

              دفتر مطبوعاتی جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد به مطالب منتشر شده در دو روزنامه واشینگتنپست و نیویورک تایمز در مورد "حق غنیسازی اورانیوم" در پیمان ان پی تی، اعتراض کرد. واشینگتنپست در سرمقاله شماره ۲۵ مه (۵ خرداد) با عنوان "سازشناپذیری ایران" خاطر نشان کرده بود: «در معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای (ان پی تی)، چیزی تحت عنوان حق غنی سازی برای کشورهای عضو معاهده به رسمیت شناخته نشده است.» این مطلب در مقالهای در نیویورک تایمز نیز مطرح شده بود.
              رئیس دفتر مطبوعاتی جمهوری اسلامی در نیویورک، در جوابیه خود به این دو روزنامه، که رونوشت آن در واشینگتنپست منتشر شده، تأکید کرده که معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای "بدون کوچکترین ابهامی، حق غیرقابل انکار و تبعیض ناپذیر کلیه کشورهای عضو این معاهده را برای توسعه تحقیقات، تولید و بهره برداری صلح آمیز از انرژی هستهای به رسمیت شناخته است." علیرغم تأکید علیرضا میریوسفی، رئیس دفتر مطبوعاتی ایران در متن معاهده ان پی تی به "حق غنیسازی اورانیوم" اشارهی نشده است. علیرضا یوسفی در این جوابیه بر "اصرار جمهوری اسلامی بر برخورداری از حق خود" تأکید کرده است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #547
                پوتین و احمدی نژاد با یکدیگر دیدار میکنند


                به گفتهی کاخ کرملین رؤسای جمهور روسیه و ایران در حاشیه اجلاس شانگهای که در پکن برگزار خواهد شد، با یکدیگر در مورد برنامه های هستهای ایران مذاکره میکنند. ابتکار عمل این دیدار "از سوی هر دو طرف" بوده است.
                ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و محمود احمدینژاد، رئیسجمهور ایران، در حاشیه نشست "شورای همکاری شانگهای" که روزهای ۶ و ۷ ژوئن (۱۷ و ۱۸ خرداد) در پکن برگزار میشود، دیدار میکنند. خبرگزاری فرانسه به نقل از یوری اوشاکوف، مشاور سیاست خارجی پوتین، گزارش داده است: «دیدار با احمدینژاد فرصتی خواهد بود تا پوتین شخصا تنشها پیرامون پرونده هستهای ایران و چگونگی درک آن از سوی ایران را تجربه کند.»

                به گفتهی مشاور سیاست خارجی پوتین، رئیسجمهور روسیه و همتای ایرانیاش طی تماسی تلفنی در مورد برگزاری این دیدار به توافق رسیدند و ابتکار عمل نیز "از سوی هر دو طرف" بوده است.

                ملاقات میان محمود احمدینژاد و ولادیمیر پوتین در حالی برگزار خواهد شد که مسکو در روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن میزبان گروه ۵+۱ و ایران در چارچوب مذاکرات بر سر برنامههای هستهای جمهوری اسلامی و یافتن راهی برای حل این مناقشه خواهد بود.

                مذاکرات مسکو در ادامه مذاکرات کشورهای آمریکا، فرانسه، بریتانیا، چین، روسیه و آلمان با ایران صورت میگیرد که پیشتر در استانبول و بغداد بدون دستیابی به نتیجهای مشخص پایان یافت.

                یوری اوشاکوف با اشاره به مذاکرات بغداد افزوده است که مسکو همانند دیگر مذاکرهکنندگان غربی از نتایج به دست آمده از گفتوگوهای بغداد "چندان خشنود" نبوده اما با این حال "نکته اصلی را که همانا تمایل دو طرف برای ادامه مذاکرات بوده است، متوجه شده است."

                مشاور سیاست خارجی پوتین تنها راه رسیدن به هر گونه سازش را "مذاکره" خوانده و خاطرنشان ساخته است که تنها از این راه میتوان به وضعیت کنونی پایان داد و "بیشتر سناریوهای وحشتناک" را کنار گذاشت.

                روسیه تا کنون بارها نسبت به هر گونه اقدام احتمالی نظامی علیه ایران هشدار داده است و رخداد آن را فاجعهای برای خاورمیانه ارزیابی کرده است. دیدار ولادیمیر پوتین با رئیسجمهوری ایران نخستین دیدار وی با همتای ایرانیاش پس از ورود مجدد به کاخ کرملین است. پوتین آخرین بار در سال ۲۰۰۷ و در دومین دور ریاستجمهوری خود در تهران با محمود احمدینژاد دیدار کرد.

                ولادیمیر پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای با حامد کرزای، رئیسجمهور افغانستان نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد.

                گسترش روابط میان چین و روسیه

                رئیسجمهور روسیه روز سهشنبه (۵ ژوئن/۱۶ خرداد) راهی پکن میشود. پوتین کمتر از یک ماه پیش برای بار سوم به کاخ کرملین بازگشت و سفر به چین نخستین سفر وی به کشوری آسیایی از زمان عهدهدار شدن سمت ریاستجمهوری روسیه است.

                مسکو و پکن در دو دورهی پیشین ریاستجمهوری پوتین روابط گرمی با یکدیگر داشتند. روسیه و چین از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل و دارندهی حق وتو به شمار میروند که موضع تقریبا مشابهی را در برابر بحران سوریه و پرونده هستهای ایران اتخاذ کردهاند.

                افزون بر مذاکرات در مورد ایران و سوریه، ولادیمیر پوتین و هو جین تائو، رئیسجمهور چین بر سر گستردهتر کردن همکاریها میان پکن و مسکو به ویژه در زمینه تأمین انرژی به گفتوگو خواهند پرداخت.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #548
                  کلینتون پس از اظهارات رهبر ایران: مواضع ایران را در مسکو داوری خواهیم کرد

                  خانم کلینتون می گوید که امیدوار است ایران با طرح های مشخص به مسکو بیاید
                  هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه که به نظر او سخنان تازه رهبر ایران "چیز تازه ای" در بر ندارد گفته است که تا زمان گفتگوهای بعدی میان نمایندگان ایران و قدرت ها در مسکو درباره مواضع ایران داوری نخواهد کرد.
                  او روز یکشنبه در استکهلم سوئد به خبرنگاران گفت: "ما منتظریم ببینیم ایرانی ها در مسکو عملا چه چیزی روی میز (مذاکره) می گذارند."
                  او افزود: "ما خواهان یک راه حل دیپلماتیک هستیم. اکنون فرصتی برای دستیابی به آن داریم، و امیدواریم این فرصت از دست نرود چون به نفع هیچ کس نیست."
                  خانم کلینتون گفت که برای مطالعه سخنرانی آقای خامنه ای فرصت نداشته، اما گفت: "فکر نمی کنم چیز تازه ای در آنچه شما تازه گزارش کرده اید وجود داشته باشد."
                  او خواستار ارائه طرح های مشخص از سوی ایران در مذاکرات آتی شد: "بهترین راه برای اینکه ایران تعهداتش را عملی و نگرانی باقی جهان درباره نیات و اقداماتش را برطرف کند این است که دو هفته دیگر بیاید در مسکو پشت میز مذاکره بنشیند و کار جدی ای که برای رسیدن به یک راه دیپلماتیک لازم است را شروع کند."
                  او افزود: "امیدوارم که آنها آماده بیایند و اقدامات خیلی مشخصی را که مایلند انجام دهند ارائه کنند."
                  آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت بیست و سومین سالگرد درگذشت آیتالله روحالله خمینی، رهبر پیشین جمهوری اسلامی، گفت که کشورهای غربی با "بزرگ کردن مساله هستهای ایران" به دنبال کوچک نشان دادن مشکلات داخلی خود هستند.
                  آقای خامنه ای با اشاره به اینکه "(کشورهای غربی) میگویند ایران هستهای خطرناک است" اضافه کرد: "آنها دروغ میگویند و آنچه از آن میترسند، ایران هستهای نیست، بلکه ایران اسلامی است."
                  ایران در ماه های اخیر دو دور مذاکرات را در شهرهای استانبول و بغداد با نمایندگان گروه "پنج به علاوه" - شامل اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان - انجام داده است.
                  این مذاکرات درحالی انجام می شود که تحریم های شدیدتر آمریکا و اتحادیه اروپا که بانک مرکزی و صادرات نفت ایران را هدف می گیرد در پایان ژوئن و اول ژوئیه به اجرا گذاشته خواهد شد.
                  'به قله نرسیدهایم'
                  آقای خامنه ای در سخنان یکشنبه همچنین گفت: "ایران ثابت کرده است که یک ملت، بدون تکیه بر قدرتهای مدعی دنیا میتواند به پیشرفت واقعی دست پیدا کند و آنها (کشورهای غربی) از این میترسند و میخواهند به ملتها و نخبگان سیاسی بباورانند که بدون کمکهای آمریکا و خارج از حوزه نفوذ آمریکا نمیشود پیشرفت کرد."
                  رهبر جمهوری اسلامی در عین حال تاکید کرد: "ما هنوز با قله فاصله داریم و روزی که به قله برسیم، دشمنیها و معارضههای خباثتآلود به پایان خواهد رسید."
                  او گفت: "تا آن روز فاصله داریم و باید حرکت را بیوقفه ادامه دهیم."
                  رهبر ایران جزئیات بیشتری در مورد این "قله" ارائه نکرد، اما ایران اصرار می ورزد که غنی سازی اورانیوم را برای مصارف صلح آمیز مانند تولید برق می خواهد.
                  غرب نگران است که هدف ایران دستیابی به ظرفیت ساخت سلاح اتمی باشد و آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز پس از حدود ۱۰ سال تحقیقات در مورد "جنبه های احتمالا نظامی" برنامه ایران ابراز نگرانی می کند هرچند تاکنون به شواهد قاطعانه در مورد نظامی بودن آن دست نیافته است.
                  آیت الله خامنهای با اشاره به تحریمهای مصوب کشورهای غربی علیه ایران که با هدف متوقف کردن فعالیتهای هستهای این کشور انجام شدهاند، گفت: "تحریم تاثیری ندارد و نمیتواند ملت ایران را از حرکت به جلو بازدارد."
                  "تنها تاثیر تحریمهای یکجانبه و چندجانبه این است که نفرت و دشمنی با غرب در دل ملت عمیقتر میشود"
                  او اضافه کرد: "تنها تاثیر تحریمهای یکجانبه و چندجانبه این است که نفرت و دشمنی با غرب در دل ملت ایران عمیقتر میشود."

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #549
                    آمانو: ۱۹ خرداد مذاکرات جدید آژانس و ایران

                    خبرگزاری فارس: یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از دور جدیدی از مذاکرات بین آژانس و ایران در تاریخ هشتم ژوئن (نوزدهم خرداد) در وین خبر داده است.
                    خبرگزاری فارس: آمانو: ۱۹ خرداد مذاکرات جدید آژانس و ایران

                    به گزارش فارس به نقل از رویترز، یوکیا آمانو میگوید که آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ایران این هفته دور جدیدی از مذاکرات را با هدف دستیابی توافقی در خصوص از سرگیری برخی بازرسیها در ایران، برگزار میکنند.

                    آمانو که دو هفته پیش به تهران سفر کرده بود پس از بازگشت از این سفر در وین ابراز داشت که انتظار دارد چارچوب همکاری جدیدی با ایران به زودی به امضا برسد.

                    آمانو در سخنرانی برای نمایندگان اعضای 35گانه شورای حکام ابراز داشت: "علاقه دارم شورای حکام را در جریان آن قرار دهم که دیداری بین ایران و آژانس برای تاریخ هشتم ژوئن تنظیم شده است."

                    وی افزود: "من از ایران دعوت میکنم که سند رویکرد ساختاری را هرچه زودتر به امضا رسانده و اجرا کند تا دسترسی به سایت پارچین ممکن شود."

                    آژانس ادعا میکند که در پارچین تحقیقاتی در خصوص تولید سلاح هستهای صورت گرفته اما ایران این ادعا را قویا رد کرده و بر صلحآمیر بودن برنامه هستهای خود تاکید دارد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #550
                      قدرتهای اتمی زرادخانههای خود را نوسازی میکنند



                      اگر چه شمار کلاهکهای هستهای در جهان رو به کاهش است، ولی زرادخانههای اتمی همواره مدرنتر میشوند. این نتیجهی کانونی تحقیقات موسسهی پژوهش صلح استکهلم است که در سالنامهی تازهی آن بازتاب یافته است.
                      به گفتهی موسسهی پژوهش صلح استکهلم (sipri)، در حال حاضر هشت کشور جهان روی هم ۴۴۰۰ سلاح اتمی آمادهی استفاده دارند که تقریبا نیمی از آنها حتا در حالت "آمادهباش کامل" قرار دارد. این موضوع در گزارش سالانهی این موسسهی سوئدی دربارهی تسلیح و خلعسلاح در سال ۲۰۱۲ ذکر شده است.

                      در این گزارش شمار کلاهکهای هستهای موجود در جهان در آغاز سال جاری ۱۹ هزار قید شده است، در حالی که همین رقم در گزارش سال گذشتهی این موسسه ۲۰ هزار و ۵۰۰ کلاهک هستهای بود.

                      موسسهی سوئدی خاطر نشان میسازد که ولی کاهش شمار کلاهکهای هستهای، بویژه توسط آمریکا و روسیه، با این فرآیند در تناقض است که پنج قدرت اتمی به رسمیت شناخته شدهی جهان، سیستمهای جنگافزار اتمی خود را یا نوسازی کردهاند یا میخواهند این کار را بکنند.

                      در کنار آمریکا و روسیه، چین و فرانسه و بریتانیا به این باشگاه قدرتهای بزرگ اتمی تعلق دارند. در گزارش سالانهی موسسهی یادشده آمده است که این قدرتهای اتمی ظاهرا قصد دارند «زرادخانهی اتمی خود را برای زمانی نامحدود حفظ کنند».

                      "عنصری مهم" در معادلات قدرت

                      شانون کیل، کارشناس موسسهی پژوهش صلح استکهلم میگوید: «قدرتهای اتمی تا کنون فقط بهطور لفظی ارادهی خود را برای دست برداشتن از زرادخانههای تسلیحاتیشان نشان دادهاند. ولی پیش از هر چیز مدرنیزه کردن کنونی زرادخانههای آنها نشان میدهد که جنگافزار اتمی کماکان عنصر مهمی برای موقعیت بینالمللی و مناسبات قدرت است».

                      طبق همین گزارش تازه، افزون بر این، هم اکنون ۸۰ تا ۱۱۰ کلاهک هستهای در اختیار هند، ۹۰ تا ۱۱۰ کلاهک هستهای در اختیار پاکستان و ۸۰ کلاهک هستهای در اختیار اسرائیل است. این سه کشور رسما اطلاعاتی دربارهی جنگافزار اتمی خود ارائه نمیدهند.

                      موسسهی سوئدی میافزاید که هند و پاکستان میکوشند موشکهای حامل تازهای برای سلاحهای اتمی بسازند و همچنین ظرفیت تولید مواد اتمی خود را برای هدفهای نظامی افزایش دهند.

                      موشک میان برد روسی "توتشکا" که قادر به حمل کلاهک هستهای است


                      ایران تکذیب میکند

                      کشورهای غربی جمهوری اسلامی ایران را نیز متهم میکنند که تحت پوشش استفادهی مسالمتآمیز از انرژی هستهای، در پی دستیابی به بمب اتمی است. جمهوری اسلامی تا کنون همواره این اتهام را رد کرده است.

                      اخیرا علی خامنهای در سخنرانی خود ضمن تهدید غرب و اسرائیل گفت: «محافل سیاسی و رسانهای دنیا از خطر ایران هستهای دم میزنند که ایران هستهای خطر دارد. من میگویم، اینها دروغ میگویند. اینها فریبگری میکنند، آنچه آنها از آن میترسند و باید هم بترسند، ایران هستهای نیست، ایران اسلامی است.».

                      از دوشنبهی این هفته آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز خود را با برنامهی مناقشهبرانگیز اتمی ایران مشغول خواهد کرد. قرار است شورای حکام آژانس در نشستی پنج روزه در پشت درهای بسته، دربارهی رویکرد آتی نسبت به جمهوری اسلامی ایران رایزنی کند.

                      دور تازهی مذاکرات هستهای میان نمایندگان گروه ۱+۵ و ایران، در روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن (۲۹ و ۳۰ خرداد) در مسکو برگزار خواهد شد

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #551
                        ایران: «بر دستیابی به چرخه کامل سوخت اصرار داریم»

                        نمایندگی ایران در سازمان ملل در نامهای اعلام کرد ایران بر دستیابی به حقوق هستهای خود از جمله چرخه کامل سوخت "اصرار دارد." انتشار این نامه همزمان با آغاز نشست پنج روزه آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین است.
                        نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در نامهای اعلام کرد در مذاکرات آتی پیرامون پرونده اتمی ایران، این کشور بر دستیابی به حقوق خود از جمله «چرخه كامل سوخت ملی اصرار خواهد داشت.»
                        در این نامه تاکید شده ایران بر انجام وظایف قانونی مندرج در معاهده عدم گسترش جنگافزارهای هستهای (ان پی تی) متعهد است و در مقابل "قاطعانه" بر برخورداری از حقوق قانونی خود اصرار دارد.
                        این نامه در حالی منتشر میشود که نشست پنج روزه آژانس بینالمللی انرژی اتمی از امروز (دوشنبه ۱۵ خرداد/۴ ژوئن) در وین پشت درهای بسته آغاز به کار کرد.
                        به گزارش خبرگزاری فرانسه سر لیست بحثهای این نشست پنج روزه درخواست دسترسی به سایت پارچین در ایران خواهد بود. ماه گذشته آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر اساس تصاویر ماهوارهای از "فعالیتهای گستردهای" در سایت پارچین ایران گزارش داده بود که به گفته آنها برای سالها "عملاَ" فعالیتی در آن نبوده است.

                        بازرسان آژانس در دیدار خود از ایران در ماههای ژانویه و فوریه درخواست بازدید از سایت نظامی پارچین را مطرح کردند که با مخالفت ایران با این توضیح که فعالیتهای پارچین به برنامهاتمی کشور بیارتباط است روبهرو شدند.
                        ایران: «سیاست فشار شکستخورده است»
                        به گزارش خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا) نامه علیرضا میریوسفی، مسئول مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل، در پاسخ به دو سرمقاله روز ۲۵ مه روزنامههای واشنگتنپست و نیویورکتایمز نوشته شده است.
                        در این نامه میریوسفی بر شکست سیاست فشار بر ایران تاکید کرده و نوشته است: «از آنجایی كه سیاست فشار بر ایران توسط برخی دولتهای غربی، طی سالیان گذشته همواره با شكست مواجه شده و نتیجهای به همراه نداشته است، اتخاذ رویكردی سازنده و مثبت در قبال برنامه هستهای صلحآمیز ایران، انتظاری بجا خواهد بود.»

                        ایران همواره بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای خود تاکید داشته امری که از سوی آژانس اتمی، غرب و اسرائیل با سوءظن و ناباوری همراه است.
                        مسئول مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل در نامه خود مینویسد: «ان پی تی بدون كوچکترین ابهامی، حق غیرقابل انكار و تبعیضناپذیر تمامی كشورهای عضو این معاهده را برای توسعه تحقیقات، تولید و بهرهبرداری صلحآمیز از انرژی هستهای به رسمیت شناخته است.»
                        نمایندگی ایران در سازمان ملل در نامه خود تاکید کرده است که "براساس اصل احترام به حاكمیت ملی كشورها،" تصمیمگیری برای بهرهگیری از چرخه سوخت هستهای بر اساس نیازهای ملی، از اختیارات دولتهای حاكم به حساب می آید.
                        تداوم تنشها بر سر پرونده هستهای ایران
                        یوکیا آمانو، دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از دیدار خود از ایران در ۲۱ مه امسال اعلام کرده بود وی و سعید جلیلی، سرپرست هیات مذاکرهکننده ایران به زودی قراردادی را به منظور حل مساله هستهای ایران امضا خواهند کرد. با گذشت دو هفته از آن تاریخ نشانهای از اجرای چنین گفتهای دیده نمیشود.
                        آخرین دور گفتگوهای هستهای ایران و نمایندگان گروه ۵+۱ ( آمریکا، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان) در روزهای ۲۳ و ۲۴ مه در بغداد برگزار شد. سعید جلیلی این نشست را "ناتمام" خواند.
                        اکنون در حالی نشست بعدی قرار است در مسکو در روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن برگزار شود که تنشها پیرامون مساله هستهای ایران به قوت خود باقیست. محمود احمدینژاد، رئیسجمهور ایران، در گفتوگوی اخیر خود با شبکه ۲۴ تلویزیون فرانسه، اعلام کرد که "معجزهای" در نشست مسکو در کار نخواهد بود.
                        تحریمهای صورت گرفته علیه صنعت نفت ایران، از ابتدای ماه ژوئیه اجرا میشود، امری که صادرات نفت ایران را با کاهش جدی مواجه خواهد کرد.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #552
                          کلینتون: سخنان آیتالله خامنهای نکته تازهای ندارد

                          هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، درباره تهدیدهای تازه رهبر جمهوری اسلامی علیه اسرائیل گفت که این سخنان "چیز تازهای" در بر ندارد. وی تاکید کرد که در مذاکرات هستهای آینده درباره رفتار تهران داوری خواهد کرد.
                          هیلاری کلینتون این سخنان را روز یکشنبه (۳ ژوئن/۱۴ خرداد) در استکهلم در برابر رسانهها بیان کرد. وی گفت «ما منتظریم ببینیم ایرانیها در مسکو واقعا چه چیزی روی میز قرار خواهند داد».

                          وزیر امور خارجهی آمریکا تاکید کرد که خواهان راه حل دیپلماتیک مسالهی هستهای است. وی گفت: «ما این فرصت را داریم که به آن دست یابیم و امیدواریم که این فرصت از دست نرود، چون به سود همگان است».

                          به گفتهی تحلیلگران سیاسی، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، با سخنان اخیر خود، سایهای بر چشمانداز حل مناقشهی هستهای انداخته است. خامنهای در سخنان اخیر خود گفت که غرب مسالهی هستهای ایران را بزرگ میکند، چون از پیشرفت "ایران اسلامی" میترسد و به دروغ از "ایران هستهای" سخن میگوید. وی تاکید کرد: «ایران فقط با دشمنی با آمریکا به پیشرفت دست مییابد»...

                          وی همچنین بار دیگر اسرائيل را تهدید کرد که اگر به ایران حمله کند، پاسخ شدید آن را خواهد دید. خامنهای افزود: «هر گونه قدم کج یا حرکت ناشایستی انجام دهند، مثل صاعقه بر سر خودشان فرود خواهد آمد». وی تاکید کرد: «اسرائيل در شرایط کنونی آسیبپذیرتر از هر زمان است».

                          به گفتهی ناظران سیاسی، لحن علی خامنهای و اظهارات تهدیدآمیز اخیر برخی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران، برای موفقیت مذاکرات هستهای مسکو که در تاریخ ۱۸ و ۱۹ ژوئن (۲۹ و ۳۰ خرداد) در مسکو برگزار خواهد شد، جای خوشبینی چندانی باقی نمیگذارد.

                          به گزارش خبرگزاریها، کلینتون در استکهلم گفت که فرصت نداشته سخنان آیتالله خامنهای را بخواند، ولی "چیز تازهای" در آنچه گزارش شده وجود نداشته است. وی افزود که این سخنان مصرف داخلی داشته است.

                          وزیر امور خارجهی آمریکا افزود، بهترین راه برای ایران جهت عمل کردن به تعهدات و از بین بردن نگرانیهای بقیهی جهان دربارهی اهداف و رفتارش این است که بر سر میز مذاکره در مسکو بیاید و برای دستیابی به راهحلی دیپلماتیک تلاش کند».

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #553
                            رایزنی آمریکا و اسرائیل در مورد گسترش تحریمهای جمهوری اسلامی

                            خبرگزاری رویترز گزارش داد که ایالات متحده آمریکا و اسرائیل رایزنی در مورد گسترش تحریمهای جمهوری اسلامی را در صورت شکست مذاکرات مسکو آغاز کردند. دیوید کوهن، معاون خزانهداری آمریکا در امور مبارزه با تروریسم روز دوشنبه (۱۵ خرداد/ ۴ ژوئن) در گفتگو با روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" تأكید کرد: «اگر در مذاکرات مسکو به موفقیت نرسیم بدون تردید فشار [بر جمهوری اسلامی] را بیش از پیش افزایش خواهیم داد.» وی در ادامه تصریح کرد ایالات متحده آمریکا درتماس نزدیک با دولت اسرائیل، از هم اکنون خواستار مجازاتهای سختتری علیه ایران است. اسرائیل خواستار توقف کامل برنامه غنیسازی ایران است و تهدید کرده در صورت عدم موفقیت مذاکرات اتمی حق حمله پیشگیرانه نظامی به تأسیسات اتمی ایران را برای خود محفوظ میداند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #554
                              ایران و نمایندگان آژانس روز جمعه در وین دیدار میکنند


                              مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از دیدار با نمایندگان ایران در روز جمعه در وین خبر داد. امضای تفاهمنامه برای کسب اجازه از سایت پارچین و دسترسی بازرسان به مدارک و افراد مربوطه محور این مذاکرات است.
                              نمایندگان آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه (۱۹ خرداد/ ۸ ژوئن) در وین با نمایندگان ایران در باره برنامه اتمی این کشور گفتوگو خواهند کرد.
                              یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز دوشنبه (۱۵ خرداد/ ۴ ژوئن) در کنفرانسی مطبوعاتی در وین گفت، در دیدار روز جمعه از ایران خواسته خواهد شد تفاهمنامهای را برای روشن شدن ابهامهای مربوط به برنامه هستهای این کشور امضا و توافق خود برای بازدید بازرسان از سایت نظامی پارچین را اعلام کند.
                              آژانس بینالمللی انرژی اتمی به سایت پارچین به عنوان مکانی احتمالی برای فعالیتهای پنهان اتمی ایران مینگرد.
                              بازدید از سایت پارچین از موارد اصلی اختلاف ایران و آژانس طی ماههای اخیر بوده است. ایران ادعاهای آژانس در این مورد را رد کرده است.
                              موضوع ایران در نشست شورای حکام

                              شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز دوشنبه (۴ ژوئن) در وین تشکیل جلسه داد تا از جمله در باره فعالیتهای هستهای ایران بحث و تبادل نظر کند.


                              یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ماه مه به تهران سفر کرد. وی در آنجا با سعید جلیلی، مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران دیدار و گفتوگو کرد.


                              به موجب گزارش خبرگزاری آلمان، آمانو در دیدار با جلیلی بر سر تضمینی از سوی ایران به منظور دسترسی بازرسان آژانس به تأسیسات، اسناد و کارشناسان مربوط به برنامه هستهای ایران به توافق رسید.
                              آمانو در وین در این باره گفت: «من از ایران دعوت میکنم تا تفاهمنامه را در نخستین فرصت ممکن امضا کرده و اجازه بازدید از پارچین را بدهد.»
                              دیپلماتها در حاشیه نشست امروز از ایران انتقاد کردند و گفتند، این کشور از زمان دیدار با آمانو تا کنون هیچ اقدامی در این زمینه نکرده است.
                              رودیگر لودکینگ (Rüdiger Lüdeking)، نماینده آلمان در شورای حکام در وین گفت: «ایران باید حالا قدمهای مشخصی برای اعتمادسازی بردارد.»
                              معلوم نیست که شورای حکام در کدام روز از نشست ۵ روزه خود موضوع مناقشه هستهای با ایران را به بحث خواهد گذاشت.
                              غرب به برنامه اتمی ایران به عنوان برنامهای احتمالا پنهانی برای ساخت بمب اتمی مظنون است. اما ایران همواره این اتهام را رد کرده است.
                              آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در تازهترین سخنان خود هر گونه اتهامی در این زمینه را "دروغ" نامید و آن را تقبیح کرد.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #555
                                اتحادیه اروپا و روسیه در مورد سوریه به توافق نرسیدند

                                سران اتحادیه اروپا و رئیسجمهور روسیه در مورد برخورد سختتر با حکومت سوریه به توافق نرسیدند. هرمان فن رومپوی، رئیس شورای اتحادیه اروپا پس از نشست اتحادیه اروپا و روسیه در شهر سنپترزبورگ، اعلام کرد که ولادیمیر پوتین آماده همکاری با تصویب تحریمهای سختتر علیه بشار اسد، رئیسجمهور سوریه نبوده است.

                                فن رومپوی همزمان از وضعیت حقوق بشر در روسیه ابراز نگرانی کرد. ولادیمیر پوتین در مقابل از طرح قانون مجازات سنگینتر در برخورد با نقض قوانین در جریان گردهمآییهای اعتراضی دفاع کرد و آن را ضروری دانست. نمایندگان پارلمان روسیه، فردا سهشنبه در دو نشست در مورد لایحه این قانون مشورت میکند.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X