آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Diamond_di2014
    Banned
    • Jul 2025
    • 365

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

ايران

ایران خواستار حضور دیگر اعضای ۱+۵ در مذاکرات اتمی وین شد

۱۳۹۳/۰۷/۲۳ | ۱۱:۲۰

مذاکرات دو روزه اتمی با ایران که در وین روز سه شنبه آغاز شد، به گفته مقامات ایرانی برای حضور نمایندگان گروه ۱+۵ (مدیران سیاسی) یک روز دیگر تمدید شد.
    روز چهارشنبه، جواد ظریف با جان کری، وزیرخارجه آمریکا و کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وین دیدار و گفتگو می کند.
    قرار بود این مذاکرات روز چهارشنبه پایان یابد، اما خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا به نقل از آقای ظریف گزارش داد که به درخواست ایران، دیگر مذاکره کنندگان گروه ۱+۵ نیز در این دور گفتگوها شرکت خواهند کرد. او روز چهارشنبه پیش از دیدار با جان کری گفت: «پنج شنبه هم جلسه ای با مجموعه کشورهای ۱+۵ در حد مدیران سیاسی خواهیم داشت، زیرا معتقدیم حضور همه اعضای ۱+۵ برای رسیدن به راه حل ضروری است و ما می توانیم از این فرصت برای رسیدن به نقطه مشترک استفاده کنیم.»
    آقای ظریف گفت در مذاکرات روز سه شنبه که در سطح معاونان برگزار شد، «بحث های جدی صورت گرفت البته تاکنون به یک جمع بندی مشترک نرسیده ایم.»
    در همین حال خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه به نقل از یک «مقام ارشد» آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده درباره تمدید مدت گفتگوهای اتمی با ایران صحبت نمی کند.
    مهلت شش ماهه گفتگوهای اتمی با ایران روز ۲۹ تیر ماه به پایان می‌رسید و دو روز مانده به آن، طرفین با اذعان به باقی ماندن شکاف‌های عمیق، توافق کردند گفتگوها را برای یک دوره چهار ماهه دیگر، یعنی تا ۳ آذر ۱۳۹۳ و سالگرد توافق موقت هسته‌ای ژنو، تمدید کنند.
    آقای ظریف با ابراز خوش بینی در مورد رسیدن به توافق جامع اتمی گفته است: «همه معتقدند موضوع هسته ای ایران قابل حل است.»

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

کد خبر: ۳۶۰۵۸۱
      تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴

صفحه نخست » سیاست خارجی

وی گفت:من فکر می کنم کاملا امکان پذیر است البته به شرط این که هر دو طرف در رسیدن به توافق جدی باشند، موضوعات باقیمانده می‌تواند تا مهلت بیست وچهارم نوامبر 2014 حل شود، در صورتی که دو طرف درباره موضوعات کوچک چانه زنی کنند، رسیدن به توافق بعید خواهد بود.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توافق هسته‌ای به شرط جدیت دو طرف امکان پذیر است گفت: فکر می کنم موضوعات باقی مانده می‌تواند تا مهلت بیست و چهارم نوامبر 2014 حل شود.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی 'سی ان ان' درباره تهدید داعش گفت: داعش گروهی نیست که خود به خود به وجود آمده باشد، ما باید ریشه های آن را بیابیم و بدانیم قدرتهای بزرگ وهمچنین برخی از کشورهای منطقه مسئول به وجود آمدن آن هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: فکر می کنم بعید است بتوان جنگجویان چریکی را فقط با انداختن بمب بر سرشان نابود کرد، من همچنین شنیدم آمریکایی ها بدنبال یافتن جایگاهها و پایگاهها در منطقه هستند تا مردم را برای عملیات زمینی آموزش دهند.

وی تصریح کرد: تروریست ها را نمی توان با بمباران نابود کرد، شما نمی توانید مسئله تروریسم را با اشغال حل کنید، برای این که با آنها به صورت موثر مقابله کنید، باید روش دیگری را انتخاب کنید، ما در مبارزه با آنها تجربه خوبی داریم زیرا فعالانه علیه آنها جنگیده‌ایم.

لاریجانی با اشاره به اینکه جنگ موثر با داعش نیازمند راه حل امنیتی خوب است، افزود: بخشی از این راه حل می‌تواند عملیات نظامی باشد، افرادی که می خواهند به صورت زمینی در عملیات شرکت کنند باید به اندازه کافی مهارت داشته باشند، این نیروها نباید مانند نیروهای مزدور باشند، باید انگیزه کافی برای انجام این عملیات داشته باشند.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من فکر می کنم مردم ، منظورم عراقی ها و سوری ها ، خودشان توانایی کافی برای اجرای چنین عملیاتی را دارند، ما می دانیم این افراد اعم از شیعه، سنی و کرد باید همه تلاش خودشان را برای موفقیت به کار بندند، من فکر می کنم بهترین کاری که جوانان می توانند انجام دهند این است که جلوی ارسال تسلیحات و پول متحدان و دوستان داعش در منطقه را بگیرند. این بازی کودکانه نیست. منظورم این است که مبارزه با تروریسم بازی کودکانه نیست و می تواند بسیار پرهزینه باشد.

لاریجانی در ادامه با اشاره به اظهارات رییس جمهوری مبنی بر اینکه رسیدن به توافق تا مهلت بیست وچهارم نوامبر امکان پذیر است گفت:من فکر می کنم کاملا امکان پذیر است البته به شرط این که هر دو طرف در رسیدن به توافق جدی باشند، موضوعات باقیمانده می‌تواند تا مهلت بیست وچهارم نوامبر 2014 حل شود، در صورتی که دو طرف درباره موضوعات کوچک چانه زنی کنند، رسیدن به توافق بعید خواهد بود.

وی درباره تبعات تمدید نشدن گفت‌وگوها گفت: من فکر نمی کنم زیاد به نفع آمریکا باشد زیرا معنایش آن است آنها (آمریکایی ها) فرصت را برای دستاورد دیپلماتیک از دست داده اند، البته این شکست برای دیگران نیز خواهد بود، ما قصد داریم همان کاری را انجام دهیم که تاکنون انجام داده‌ایم .

لاریجانی تاکید کرد: ما نمی خواهیم بمب هسته‌ای تولید کنیم اما بر دسترسی به فناوری و دانش هسته ای تاکید می‌کنیم، ما آماده هستیم به اندازه کافی دراین زمینه شفاف باشیم، من متعجب می شوم چرا در این مذاکرات فقط صحبت از تعداد سانتریفوژها می شود و این که چگونه آنها (غرب) می توانند بخش های تحقیق و توسعه فناوری هسته ای ما را محدود کنند، تعداد سانتریفوژها واقعا مهم نیست بلکه مطلب مهم این است که ایران تلاش می کند شفاف سازی کند و قصد دارد درباره برنامه هسته ای خود شفاف باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی درباره بازداشت برخی اتباع خارجی نیز گفت: اینها مواردی هستند که بسیار بندرت روی می دهد و طبیعی است چنین مواردی روی دهد زیرا ایران کشوری بسیار بزرگ با جمعیت هشتاد میلیون نفری است.آنها ممکن است کار اشتباهی انجام داده باشند و یا جرمی مرتکب شده باشند،قوه قضاییه باید آن را بررسی کند.تردیدی نیست ما نمی خواهیم هیچ کس را بدون هیچ دلیل به زندان بفرستیم.تا آنجایی که من می دانم تحقیقات در این زمینه شروع شده است و من امیدوارم این تحقیقات به پایان رسد و نتیجه آن هر چه سریعتر اعلام شود.

لاریجانی درباره ادعای بیگناهی جیسون رضائیان که به اتهام امنیتی در ایران بازداشت شده گفت: براساس قوانین در ایران اتهامات نمی تواند قبل از تحقیق به صورت علنی اعلام شود، البته قوانین در کشورهای مختلف فرق می‌کند، تاجایی که من می دانم این فرد با اتهاماتی مواجه شده است اما هنوز به صورت علنی نشده است زیرا قانون اجازه نمی دهد اما موضوع وی در حال بررسی است.

وی افزود: مسلما تسریع در روند رسیدگی به این پرونده ها خوب است، حتی اگر اظهار نظر درباره آنها به اندازه‌ای که قانون اجازه داده است، باشد خوب است اما ما واقعا نمی توانیم قوه قضاییه را وادار سازیم با عجله کارهایی انجام دهد.
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Diamond_di2014
        Banned
        • Jul 2025
        • 365

ايران / سياسی

مقام ارشد آمریکایی: صحبتی از تمدید مهلت مذاکرات اتمی نیست

صحنه‌ای از مذاکرات پیشین هسته‌ای ایران در وین اتریش

بیشتر بخوانید

۱۳۹۳/۰۷/۲۳

یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا درخصوص مذاکرات هسته‌ای که با ایران در وین جریان دارد گفت که «در دیدارها صحبتی از تمدید زمان گفت‌وگوها نیست و صحبت از این است که قضیه تا بیست‌وچهارم [نوامبر] فیصله پیدا کند».
        این مقام آمریکایی که نام او ذکر نشده این مطلب را روز چهارشنبه، ۲۳ مهر، در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز بیان کرده‌ است.
        سخنان وی پس از برگزاری نشست سه‌جانبه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وین اتریش طی روز سه‌شنبه و در آستانه دیدار ظهر روز چهارشنبه بیان می‌شود.
        دیدار روز چهارشنبه جلسه‌ای است با حضور وزیر خارجه ایران و همتای آمریکایی او، جان کری، به همراه کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا؛ این جلسه در هتل کوبورگ وین برگزار می‌شود.
        مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه در گفت‌وگوی خود با رویتز گفته‌ است که در زمینه برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران هنوز برخی شکاف‌های مهم در مواضع طرفین مذاکره وجود دارد.
        وی با اشاره به این «شکاف‌های مهم» افزود: «معلوم نیست بتوانیم به توافقی برسیم و امکان این هم هست که توافقی به دست نیاید.»
        با وجود آن که عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، هفته پیش از امکان تمدید مهلت ضرب‌الاجل مذاکرات هسته‌ای سخن گفت، مقام ارشد آمریکایی روز چهارشنبه در ادامه گفت‌وگوی خود با رویترز تأکید کرد که هنوز در چارچوب مهلت کنونی امکان حل و فصل اختلافات وجود دارد.
        این مقام آمریکایی گفت: «هنوز فرصت رسیدن به توافق وجود دارد. هنوز فرصت کافی داریم تا مسائل فنی را حل کنیم و به توافق سیاسی برسیم ... اگر همه بتوانند تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.»
        او در ادامه گفت: «ذرهذره در حال کم کردن اختلاف‌ها هستیم ... و در برخی موارد شکاف‌ها کمتر شده، اما هنوز تصمیماتی اساسی وجود دارد که ایرانی‌ها باید بگیرند.»
        علی لاریجانی: با چانه‌زنی در موارد جزئی به نتیجه نمی‌رسیم
        در همین حال علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، روز سه‌شنبه، ۲۲ مهر، در مصاحبه با کریستین امان‌پور، خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان، با ذکر این‌ که «فکر می‌کنم تعداد سانتریفیوژها مهم باشد» گفت: «اگر طرف‌ها بخواهند در رابطه با موارد جزئی چانه‌زنی کنند، بعید است توافقی حاصل شود.»
        آقای لاریجانی با وجود این در ادامه گفت که «اگر هر دو طرف جدیت لازم برای رسیدن به توافق را داشته باشند» می‌توان به توافق دست یافت.
        رئیس مجلس ایران در ادامه مصاحبه‌اش با سی‌ان‌ان گفت: «باعث تعجب من است که چرا در این مذاکرات تا این اندازه در مورد تعداد سانتریفیوژها یا این که چه طور می‌شود ابعاد تحقیقات و توسعه فناوری هسته‌ای ما را محدود کرد، صحبت می‌شود. فکر می‌کنم تعداد سانتریفیوژها مهم نیست، بلکه مهم این است که ایران تلاش می‌کند یک مسیر شفاف را طی کند، و در این زمینه روشن عمل کند.»
        ایران و گروه ۱+۵ شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و بریتانیا همراه آلمان در حال مذاکره برای حل و فصل ابهام‌های مربوط به ماهیت برنامه هسته‌ای تهران هستند که در سوم آذر پارسال به توافق موقت ژنو منجر شد.
        زمان این توافق که برای چهار ماه دیگر تمدید شد آذر امسال به پایان می‌رسد و طرفین باید آن را به توافقی جامع و نهایی تبدیل کنند.
        مذاکرات بدون نتیجه طرفین در چند ماه گذشته از روز سه‌شنبه در وین از سر گرفته شد.
        جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، روز سه‌شنبه گفت که هنوز مسائل حادی درباره برنامه هسته‌ای ایران باقی مانده، ولی توافق نهایی تا روز ۲۴ نوامبر (سوم آذر) دور از دسترس نیست.
        حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، نیز روز دوشنبه، ۲۱ مهر، در یک مصاحبه زنده تلویزیونی این‌ گونه اظهارنظر کرد: «موضوع هسته‌ای برگشت‌ناپذیر است و فکر می‌کنیم که اختلافات میان تهران و گروه ۱+۵ در همین ۴۰ روز باقی‌مانده قابل حل و فصل نهایی است.»

نظر

• محمد-پ
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 236

بنظرم اجرای توافق ژنو از اول فوریه شروع شده بعید نیست از سوم آذر دو ماه دیگه تا فوریه تمدید بشه سر جمع بشه یکسال بلکه به توافق برسند .

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

کد خبر: ۳۶۰۶۵۵
            تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲

صفحه نخست » سیاست خارجی

هاشمی رفسنجانی با اشاره به فراز و نشیب‌های شرایط سیاسی، گفت: اخلاق دیپلماتیک ایجاب می کند که به تعهدات پایبند باشیم، چراکه خلف ‌وعده‌ها، ریشه اعتمادها را می‌سوزاند.
            رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: اخلاق دیپلماتیک ایجاب می کند که به تعهدات پایبند باشیم، چرا که خلف ‌وعده‌ها، ریشه اعتمادها را می‌سوزاند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی،رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جولیو هاس، سفیر کشور سوئیس در جمهوری اسلامی ایران، با یادآوری مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای 1+5 خاطر نشان کرد: افق روشنی در روابط ایران و غرب داریم که می‌توانیم کارهای علمی، فنی و تکنولوژی را در سایه مراودت‌های سیاسی انجام دهیم.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به فراز و نشیب‌های شرایط سیاسی، گفت: اخلاق دیپلماتیک ایجاب می کند که به تعهدات پایبند باشیم، چراکه خلف ‌وعده‌ها، ریشه اعتمادها را می‌سوزاند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری برای انتقال گاز به اروپا را ظرفیت آماده همکاری ایران و سوئیس خواند و اظهار کرد: اگر خط لوله انتقال گاز انجام شود، یک سرمایه‌گذاری همیشگی در جهت امنیت سیاسی اروپاست.

وی انحصار تأمین منابع انرژی در جهان کنونی را نامناسب دانست و گفت: هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده باید با استفاده از اصل تنوع، از منافع آن برخوردار شوند.

هاشمی رفسنجانی در ادامه با یادآوری برنامه‌های اقتصادی و سیاسی دولت یازدهم، تصریح کرد: اگر مسئولان غربی نتوانند مشکلات خود را در زمان دولتی که محصول تفکرات نیروهای فرهیخته کشور است، حل کنند، چه جوابی به افکار عمومی خود خواهند داد؟

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همه گفتار و رفتار ایران را در راستای اعتمادآفرینی خواند و ادامه داد: در چنین شرایط مغتنمی، بهانه‌تراشی‌های سیاسی و توجه به کارشکنی‌های لابی‌های صهیونیستی، فرصت مناسبی را از دست غربی‌ها می‌گیرد که به کمک ایران بتوانند بسیاری از مشکلات منطقه‌ای و حتی جهانی را حل کنند.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به اظهارات سفیر سوئیس در مورد اراده آمریکایی‌ها برای حل مسائل نیز خاطر نشان کرد: با اینکه مشکلات داخلی آمریکا و فشار تندروی‌های آنها را می‌دانیم، ولی برای حل مسائل تغییر گفتار کافی نیست و باید رفتارها هم مؤید گفتار باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سوئیس را کشوری مستقل دانست و گفت: امیدواریم سوئیس تحت شعاع قدرت‌های غربی قرار نگیرید و تصمیمات سیاسی مستقلی را اتخاذ کنید.

وی با تأکید بر گسترش روابط دوجانبه، اظهار کرد: زمینه‌های همکاری تهران- ژنو کم نیست و تقریباً همه موضوعات همکاری‌های بین‌المللی را شامل می‌شود که باید براساس منافع ملی تعامل داشته باشیم.

بر اساس این گزارش، جولو هاس،سفیر سوئیس در کشورمان نیز در این دیدار، ایران را آلترناتیوی مناسب برای غرب در جهت تأمین انرژی خواند و گفت: اگر ارزیابی طرفین براساس واقعیت‌ها باشد، مسیر توافقات هموارتر می‌شود.

سفیر سوئیس در ایران همچنین با اشاره به منافع دو طرف ایران و غرب در مذاکرات هسته‌ای،اظهار کرد: این توافقات می‌تواند به عنوان مصداق روشن مذاکرات برد- برد در جهان ثبت شود.

وی با بیان این نکته که «سوئیس که کشور حافظ منافع آمریکا در ایران است، آمادگی کامل در جهت کم کردن مشکلات دو کشور را دارد»، گفت: به عنوان سفیر سوئیس باید به اطلاع ایران برسانم که اراده جمعی آمریکا در جهت حل مسائل خود با ایران است.

جولیو هاس ظرفیت‌های ایران در منابع طبیعی غنی و نیروی انسانی کارآمد را ستود و گفت: ایران می‌تواند ستاره درخشانی در مسائل جهانی باشد.

وی با تأکید بر اینکه «به عنوان سفیر و فردی علاقمند، تاریخ گذشته ایران را مطالعه کرده‌ام»، گفت: خوب می‌دانم که حضرت‌عالی در نقد کردن ظرفیت‌های ایران نقش ارزنده‌ای داشته‌اید و در آینده نیز ایران و منطقه به حضرت‌عالی نیاز دارند.

سفیر سوئیس در پایان با اشاره به اتفاقات منطقه و ناآرامی کشورها گفت: ایران می‌تواند سکویی بسازد که از آن در جهت گسترش ثبات و امنیت منطقه استفاده شود.
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
              بنظرم اجرای توافق ژنو از اول فوریه شروع شده بعید نیست از سوم آذر دو ماه دیگه تا فوریه تمدید بشه سر جمع بشه یکسال بلکه به توافق برسند .
              امریکا برای اهداف بلند مدت خود به این توافق احتیاج داره ولی همانطور که قبلا هم اشاره کردم
              با رسیدن به نزدیکیهای هدفش فرافکنی ها(قرار دادن پرونده دبه برروی میز) رو شروع میکنه!!!!
              البته این برنامه اونهاست ممکنه بعداز توافق شکل کار طور دیگری شود!!!!

البته در این فروم بدلیل وجود تحلیلگران کودکستانی هر لحظه منتظر اظهار نظرات فوق حرفه ایی ( فحاشی )
              هستیم!!!
              آخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2014/10/15, 19:47.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                کد خبر: ۳۶۰۵۸۱
                تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴

صفحه نخست » سیاست خارجی

وی گفت:من فکر می کنم کاملا امکان پذیر است البته به شرط این که هر دو طرف در رسیدن به توافق جدی باشند، موضوعات باقیمانده می‌تواند تا مهلت بیست وچهارم نوامبر 2014 حل شود، در صورتی که دو طرف درباره موضوعات کوچک چانه زنی کنند، رسیدن به توافق بعید خواهد بود.

......
                این لاریجانی همان کسی است که وقتی احمدی نژاد پیشنهاد داد 20 کیلوگرم اورانیوم غنی سازی شده 20 درصدی را ایران به ترکیه بدهد تا خیال غرب و اروپا از اینکه ایران توانایی غنی سازی دارد اما غنی سازی نمی کند راحت شود و در مقابل آنها به ایران سوخت اتمی بدهند، بلافاصله در مجلس بیانیه خواند و تلاش کرد که این کار را حراج کردن دستاورد کشور عنوان کند !!!

حالا غنی سازی 20 درصد را به صفر درصد رساندند !

سوریه را عملا تحویل دادند به طرف مقابل !

در معادلات عراق هم نقش ایران بسیار کمرنگ شد ! و بسیاری از شرکتهایی که ایران برده بود اونجا رسما بیرونشان کردند !

درمقابل عربستان هم که کاملا سر تعظیم فرود آوردند !

اثرگذاری در بازارهای نفت و طلا را از دست دادند بطوریکه رسما غربی ها از نفت زیر 50 دلار برای ماههای آینده حرف می زنند !

با همه اینها هنوز هم چیزی دست ایران را نگرفته !!! حالا ایشون میگن که توافق امکان پذیر است و به نفع همه هست !!!

در این شرایط هر توافقی هم بشود به نظر میرسد همه بیشتر از ایران نفع می بردند ! غرب دوباره به انرژی مفت و ارزان میرسد، سلطه آمریکا در منطقه سنگینتر از قبل می شود، حتی همین کشورهای عربی نفع بیشتری می برند مثل امارات و دبی .... دوباره احیا می شوند

نظر

• سروش
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 99

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  این لاریجانی همان کسی است که وقتی احمدی نژاد پیشنهاد داد 20 کیلوگرم اورانیوم غنی سازی شده 20 درصدی را ایران به ترکیه بدهد تا خیال غرب و اروپا از اینکه ایران توانایی غنی سازی دارد اما غنی سازی نمی کند راحت شود و در مقابل آنها به ایران سوخت اتمی بدهند، بلافاصله در مجلس بیانیه خواند و تلاش کرد که این کار را حراج کردن دستاورد کشور عنوان کند !!!

حالا غنی سازی 20 درصد را به صفر درصد رساندند !

سوریه را عملا تحویل دادند به طرف مقابل !

در معادلات عراق هم نقش ایران بسیار کمرنگ شد ! و بسیاری از شرکتهایی که ایران برده بود اونجا رسما بیرونشان کردند !

درمقابل عربستان هم که کاملا سر تعظیم فرود آوردند !

اثرگذاری در بازارهای نفت و طلا را از دست دادند بطوریکه رسما غربی ها از نفت زیر 50 دلار برای ماههای آینده حرف می زنند !

با همه اینها هنوز هم چیزی دست ایران را نگرفته !!! حالا ایشون میگن که توافق امکان پذیر است و به نفع همه هست !!!

در این شرایط هر توافقی هم بشود به نظر میرسد همه بیشتر از ایران نفع می بردند ! غرب دوباره به انرژی مفت و ارزان میرسد، سلطه آمریکا در منطقه سنگینتر از قبل می شود، حتی همین کشورهای عربی نفع بیشتری می برند مثل امارات و دبی .... دوباره احیا می شوند
                  خب بهتر هست که تحویل ترکیه ندادند . اگر تحویل داده بودن از کجا معلوم الان دبه نمیکردن ؟ اون موقع اهرم فشار داشتن چون 20 کیلو اورانیوم ایران دست ترکیه بود حالا هزینه هاش هم بماند . ادم عاقل داراییش رو نمیده دست کسی که معلوم نیست 2 روز دیگه نظرش چی هست
                  غنی سازی 20 درصد طبق گفته کارشناسان اصلا نیاز نیست و صرفه اقتصادی هم نداره
                  سوریه تحویل کی شد ؟ بشار اسد که الان رییس جمهور قانونی هست و دارن عملیات باز پس گیری اجام میدن
                  در مقابل عربستان سر تعظیم فرود اوردن ؟ مثلا قبلا عربستان رو تو قوطی کرده بودن ؟
                  در دولت قبل که صادرات نفت به شدت کاهش پیدا کرد و دیگه داشت به صفر میرسید پس تو بحث نفت بازاری نداشتیم که از دست بدیم و بتونیم اثری بزاریم بر بازار . اثر گذاری در بازار طلا رو یه چیزی گفتید ادم سخت بتونه جلو خندش رو بگیره . اخه ما از کی تا حالا تو بازار طلای بین المللی تاثیر داشتیم که بار دوممون باشه .
                  چیزی دست ایران رو نگرفته ؟ لغو تحریم نفتکش . رفع تحریم بیمه معلم و رفع تحریم بانک سینا و فروش اولین محموله نفت به ایتالیا که خبرش تو قسمت اخبار هست و صادرات بیشتر نفت نسبت به سالهای گذشته .و ازاد سازی قسمتی از پول ایران و خیلی موارد دیگه . حداقل 4 تا تحریم لغو شده بعد میگید چیزی دست ایران رو نگرفته ؟

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1136

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    امریکا برای اهداف بلند مدت خود به این توافق احتیاج داره ولی همانطور که قبلا هم اشاره کردم
                    با رسیدن به نزدیکیهای هدفش فرافکنی ها(قرار دادن پرونده دبه برروی میز) رو شروع میکنه!!!!

البته در این فروم بدلیل وجود تحلیلگران کودکستانی هر لحظه منتظر اظهار نظرات فوق حرفه ایی ( فحاشی )
                    هستیم!!!
                    همه میدونن شما چقدر فخاشید نمونش تو تایپیک شرانول به یه بنده خدایی فقط فحش مادر ندادی و همین تایپیک داعش هم کلی بد دهنی کردید فقط ظاهر سازی میکنید.
                    اول مهر یادمون نرفته شما مشاور مسائل خارجی بشید و این نظرات رو بدید کشور کلا به باد میره یعنی شکر که نیستید

نظر

• محمد-پ
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 236

هستیم!!!
                      آمریکا غنی سازی را در توافق ژنو رسما پذیرفته یعنی یک کشور با توانایی بالقوه اتمی ولی آیا آمریکایی ها در طرح خاورمیانه بزرگ جایگاه ایرانی را با این مشخصات و با سابقه مشخص سی ساله به رسمیت می شناسند ؟ این سوالی است که پاسخ به آن کلید بسیاری از تحولات آینده را در خاورمیانه و بخصوص در ایران بدست میدهد.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

در اصل توسط سروش پست شده است View Post
                        خب بهتر هست که تحویل ترکیه ندادند . اگر تحویل داده بودن از کجا معلوم الان دبه نمیکردن ؟ اون موقع اهرم فشار داشتن چون 20 کیلو اورانیوم ایران دست ترکیه بود حالا هزینه هاش هم بماند . ادم عاقل داراییش رو نمیده دست کسی که معلوم نیست 2 روز دیگه نظرش چی هست
                        غنی سازی 20 درصد طبق گفته کارشناسان اصلا نیاز نیست و صرفه اقتصادی هم نداره
                        سوریه تحویل کی شد ؟ بشار اسد که الان رییس جمهور قانونی هست و دارن عملیات باز پس گیری اجام میدن
                        در مقابل عربستان سر تعظیم فرود اوردن ؟ مثلا قبلا عربستان رو تو قوطی کرده بودن ؟
                        در دولت قبل که صادرات نفت به شدت کاهش پیدا کرد و دیگه داشت به صفر میرسید پس تو بحث نفت بازاری نداشتیم که از دست بدیم و بتونیم اثری بزاریم بر بازار . اثر گذاری در بازار طلا رو یه چیزی گفتید ادم سخت بتونه جلو خندش رو بگیره . اخه ما از کی تا حالا تو بازار طلای بین المللی تاثیر داشتیم که بار دوممون باشه .
                        چیزی دست ایران رو نگرفته ؟ لغو تحریم نفتکش . رفع تحریم بیمه معلم و رفع تحریم بانک سینا و فروش اولین محموله نفت به ایتالیا که خبرش تو قسمت اخبار هست و صادرات بیشتر نفت نسبت به سالهای گذشته .و ازاد سازی قسمتی از پول ایران و خیلی موارد دیگه . حداقل 4 تا تحریم لغو شده بعد میگید چیزی دست ایران رو نگرفته ؟
                        اون موقع هم امثال لاریجانی حرف شما را می زدند می گفتند اگه دبه کردند چه؟ احمدی نژاد میگفت دوباره تولید می کنیم،

هزینه کردن و از دست دادن 20 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد عاقلانه تر بود یا الان که 200 کیلوگرم را با دست خودشان اکسید کردند جوریکه قابل برگشت نباشد !! و همه سرمایه گذاری انجام شده را بر باد دادند؟ و دیگر هم اجازه ندارند حتی تحقیقاتی در این زمینه ها داشته باشند چه برسد به تولید و غنی سازی؟؟؟

قضیه بشار واضح است، یک کشور ویران اصلا ایران دیگر حرفی راجع به سوریه می زند؟؟ البته قول دادند که حرفی نزنند، ابتکار عمل در سوریه با غرب است

عربستان در قوطی نبود اما در سازمان ملل نمیامد علیه ما حرف بزند و تهدید کند و سفیر ما را ترور کند و نفت را زیر قیمت بفروشد و ...

ما اگر در بازار نفت تاثیری نداشتیم چگونه نفت 30-40 دلار زمان خاتمی به 100 دلار رسید؟

ما اگر در بازار نفت و طلا اثر گذاری نداشتیم چگونه قیمت طلا و نفت در بازارهای جهانی بالا رفت و دلار آمریکا با کاهش ارزش مواجه شد و بدهی دولت آمریکا بارها و بارها رکورد زد؟

اگر تاثیر ایران نبود چرا از وقتی شرایط سیاسی در ایران را معکوس کردند قیمت نفت و طلا در مسیر نزولی قرار گرفت و دلار آمریکا تقویت شد؟

نظر

• majid664
                          ستاره‌دار (۴)
                          • Oct 2011
                          • 1052

هستیم!!!
                          این فروم ملک شخصی تو نیست! اگر هست پس همه رو بلاک کن و برای خودت مطلب بنویس و تجزیه تحلیل کن!
                          هرکس میتونه نظرش رو بده چه استاد چه شاگرد.
                          اگر واقعا استاد مسائل سیاسی هستی آگاه باش که هیچ استادی با صحبتهای کودکستانی از کوره در نمیره!
                          فروم یعنی جایی که همه حرفاشونو میزنن و سوال میکنند، چه استاد چه شاگرد!

استاددد! با تمام ادعایی که داری الفبای استادی رو بلد نیستی!
                          آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                          وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• S.TRADER
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 299

دیپلمات غربی: 95درصد مسیر توافق طی شده، اما حل 5درصد باقی‌مانده بسیار دشوار است

یک دیپلمات غربی به پایگاه خبری «هافینگتون پست» گفته است که 95درصد از مسیر توافق هسته‌ای طی شده، اما همان 5درصد باقی‌مانده دشوارترین جزئیاتی است که باید بر سر آن‌ها به توافق رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک دیپلمات غربی که نخواست نامش فاش شود، از باقی بودن پنح درصد از سخت‌ترین موضوعات در مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 خبر داد.
                            این دیپلمات غربی روز چهارشنبه در گفتگو با پایگاه آمریکایی هافینگتون پست ضمن اشاره به اظهارات وزیر خارجه روسیه درباره نهایی شدن 95 درصد راه توافق ایران و 1+5 گفت: «لاوروف حقیقت را گفت چرا که توافق هسته‌ای تا 95 درصد انجام شده اما پنج درصد باقی مانده مربوط به سخت‌ترین جزئیات و موضوعات برای رسیدن به توافق نهایی است.»
                            وی که همزمان با دور تازه مذاکرات هسته‌‎ای در وین صحبت می‌کرد، تصریح کرد: «اگر شما پیش‌نویس‌های توافقی که ما در حال پیشنهاد و کار هستیم، ببینید، کاملا مشخص است که ما مسیر زیادی (رو به جلو) طی کرده‌ایم؛ اکنون اختلافات زبانی خیلی کمی در پرانتزها باقی مانده است».
                            اشاره این دیپلمات غربی به پرانتز مربوط به واژه‌ها در توافقی است که قرار است بر سر همه آنها توافق شود؛ واژه‌هایی که به دلیل اختلافات به جای کلمه، از پرانتز استفاده شده تا با رایزنی‌ها اختلافات محدود شده و به کلمات صد در صد توافق شده بین طرفین منتهی شود.
                            یک دیپلمات دیگر غربی که او هم خواستار عدم انتشار نامش شده، به پایگاه هافینگتون پست گفت: «اگر مساله مربوط به مذاکره‌کنندگان بود، توافق تاکنون حادث شده بود، اما اکنون رهبران سیاسی هر دو طرف هستند که باید به پاسخ آری جواب مثبت بدهند.»
                            انتهای پیام/ق

نظر

• سروش
                              عضو عادی
                              • Mar 2014
                              • 99

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              اون موقع هم امثال لاریجانی حرف شما را می زدند می گفتند اگه دبه کردند چه؟ احمدی نژاد میگفت دوباره تولید می کنیم،

هزینه کردن و از دست دادن 20 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد عاقلانه تر بود یا الان که 200 کیلوگرم را با دست خودشان اکسید کردند جوریکه قابل برگشت نباشد !! و همه سرمایه گذاری انجام شده را بر باد دادند؟ و دیگر هم اجازه ندارند حتی تحقیقاتی در این زمینه ها داشته باشند چه برسد به تولید و غنی سازی؟؟؟

قضیه بشار واضح است، یک کشور ویران اصلا ایران دیگر حرفی راجع به سوریه می زند؟؟ البته قول دادند که حرفی نزنند، ابتکار عمل در سوریه با غرب است

عربستان در قوطی نبود اما در سازمان ملل نمیامد علیه ما حرف بزند و تهدید کند و سفیر ما را ترور کند و نفت را زیر قیمت بفروشد و ...

ما اگر در بازار نفت تاثیری نداشتیم چگونه نفت 30-40 دلار زمان خاتمی به 100 دلار رسید؟

ما اگر در بازار نفت و طلا اثر گذاری نداشتیم چگونه قیمت طلا و نفت در بازارهای جهانی بالا رفت و دلار آمریکا با کاهش ارزش مواجه شد و بدهی دولت آمریکا بارها و بارها رکورد زد؟

اگر تاثیر ایران نبود چرا از وقتی شرایط سیاسی در ایران را معکوس کردند قیمت نفت و طلا در مسیر نزولی قرار گرفت و دلار آمریکا تقویت شد؟
                              اون موقع هم میگفتم دبه کردن چی . مگه قرار بوده از جیب اون اقا هزینه بشه که گفتن دوباره تولید میکنیم؟
                              از اورانیومی که شما میگید از دست دادن بهتره بدونید نیمی به صورت 20 درصد البته اکسید هست که برای راکتور تحقیقاتی تهران مصرف میشه بقیه اورانیومی هم که رقیق شده میشه سوخت نیروگاه . دور نریختن که تبدیل شده واسه مصرف که اول و اخر باید میشد . این که میگید اجازه ندارن . به ظرتون الان توافق شده و گفتن اجازه ندارید ؟ بارها گفته شده غنی سازی ایران پذیرفته شده ول یدر حد نیازش و هنوز خبری درز نکرده و امضا هم نشده که شما قاطعاه میگید اجازه ندادن
                              همچین میگید سوریه ویران انگار قبلا با یه کشور جهان اول روبرو بودید . سوریه بحث استراتژیک ایران هست وگرنه قبلا هم کار خاصی واسه ایران نمیکرد .
                              عربستان حرف نمیزد ؟ بلبل زبونی های اعراب از دوره قبل شورع شد از مالکیت جزایر گرفته تا تحریک امریکا به حمله به ایران که جدیدا افشا شد در خبر گذاری ها هم موجوده . نفتش هم داره ارزون میفروشه الان دولت باید بره بگه نفروشید ؟ ما باید قیمت فروش تعیین کنیم ؟ اپک مسول این کار هست که انقدر در دوره های قبل تولید پایین بود که تره هم برامون خورد نمیکنن
                              من گفتم کلا تاثیری نداشتیم ؟ دور دوره قبل که تولیدمون کمتر از صف رسید دیگه بازار از دستمون بیرون اومد و تاثیری نتونستیم داشته باشیم بر قیمت
                              طلا و نفت به خاطر تاثیر ما بالا رفت ؟ شما وقتی نرخ بیکاری و بهره بانکی کشورهای دیگه اعلام میشه یه نظر به قیمت طلا بندازید تا بفهمید تاثیر یعنی چی از طرفی یه نگاه به ذخایر طلا بندازید میفهمید نمیتونیم تاثیری در قیمت طلا داشته باشیم . دلار امریکا هم اگر کاهش داشته به دلیل رکود اقتصادیشون بود . اصلا شما میشه بگید دقیقا ما چطوری رو دلار امریکا و طلا تاثیر گذاشتیم ؟ بر فرض داشتیم شما بگید چطوری و چرا ؟

نظر

• alireza51
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 1205

در اصل توسط S.TRADER پست شده است View Post
                                [COLOR=#0000ff][B]دیپلمات غربی: 95درصد مسیر توافق طی شده، اما حل 5درصد باقی‌مانده بسیار دشوار است
                                این 5% باعث عدم توافق قطعی می شود.
                                توافقی که منجر به صعود بورس شود صورت نمی گیرد.
                                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

در حال کار...
                                X