آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabi
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 936

پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

ظریف: مردم ایران در برابر فشار مقاومت می‌کنند/
    تحریم‌‎ها نعمت بود
    / مذاکرات هسته‌ای آزمونی برای آمریکاست

-----------------
    خودتون قضاوت کنید اگه همین حرفای ظریف رو کس دیگه ای زده بود ............

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

به نظر من این تایپک در این سایت بوررسی باید به کار خود پایان دهد و این سایت گفتگوی بورسی فقط به مباحث بورس بپردازد الان من و امثال من با دیدن این بحث ها که چند سال با سرک کشیدن به آن پیگیر گفتگوهای هسته ای بودیم تا شاید توافق هسته ای بتواند ضررهای ما را جبران کند کارایی آن را از دست داده و اصلا دیدن این بحث ها حال منو امثال را بهم می زند چرا که حتی با تاثیر گذاری بنیادی این موفقیت با دستکاری بورس، من حقیقی از این پیروزی توفیقی نخواهم داشت بلکه همان بحث تکنیکال و بنیادی سهام است که کارگشا ما خواهد بود .البته این پیشنهاد است.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• revolution
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 208

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
        نه اصلا اینطور نیست ، به نظر من خیلی از تحریم ها به خصوص تحریم های اتحادیه اروپا برداشته خواهند شد در این شک نکنید
        من از سه سال پیش یعنی یک سال قیل از شروع دولت جدید با استدلال هایی گفته بودم که دولت آمریکا به توافق با ایران بیشتر نیازمنده ، اگه پایه های استدلالم رو بخونید متوجه میشید که الان هم امریکا دوس داره تحریم هاش رو برداره ، یعنی با همون استدلالی که به توافق رسیدن با همون استدلال هم تحریم ها رو برخواهند داشت
        خب من الان از کجا استدلال های شمارو باید پیدا کنم؟
        ولی اگرتحلیلتون صرفا اقتصادیه باید عرض کنم که مسائل سیاسی مهمتره گاهی
        اگر امریکا بیشتر از ایران دوس داره تحریمها رو برداره خب برداره کی جلوشو گرفته

نظر

• rajabi
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 936

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
          خب من الان از کجا استدلال های شمارو باید پیدا کنم؟
          ولی اگرتحلیلتون صرفا اقتصادیه باید عرض کنم که مسائل سیاسی مهمتره گاهی
          اگر امریکا بیشتر از ایران دوس داره تحریمها رو برداره خب برداره کی جلوشو گرفته
          نه اتفاقا پایه های استدلال من اصلا اقتصادی نبود بلکه همش سیاسیه ، چون ایران اصلا از نظر اقتصادی برای آمریکا و اروپا عددی نیست ،
          پایه های استدلال من امروز در گفته های اوباما و کری کاملا مشخصه
          1- راه جایگزین دیپلماسی جنگه و آمریکا اصلا نمی خواد به جنگی وارد بشه که نتونه عواقبش رو محاسبه کنه
          2- تنها ابزار فشار امریکا تحریم ها هستن که این ابزار داشت یواش یواش کارایی خودش رو از دست می داد و دیگه امریکا هیچ ابزار فشاری براش باقی نمی موند ، این اشتباه رو آمریکا در قبال هند انجام داده بود
          3- آمریکا برای تضعیف آقای خامنه ای باید این توافق رو انجام میداد تا از دیدگاه اونا اعتدالیون در ایران قدرتمند بشن و هرگز کسی مثل احمدی نژاد رئیس جمهور نشه ، همه خوب می دونن که اگه توافق نمی شد احتمال زیاد روحانی در دور دوم رای نمی اورد و کسی مثل احمدی نژاد (نه لزوما خودش) رای میاورد
          اینها پایه های استدلال هستن البته خیلی خلاصه

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

رضایی: ۲۰هزار سانتریفیوژ نبود، میز وین شکل نمی‌گرفت

نظر

• revolution
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 208

نه اتفاقا پایه های استدلال من اصلا اقتصادی نبود بلکه همش سیاسیه ، چون ایران اصلا از نظر اقتصادی برای آمریکا و اروپا عددی نیست ،
              پایه های استدلال من امروز در گفته های اوباما و کری کاملا مشخصه
              1- راه جایگزین دیپلماسی جنگه و آمریکا اصلا نمی خواد به جنگی وارد بشه که نتونه عواقبش رو محاسبه کنه
              2- تنها ابزار فشار امریکا تحریم ها هستن که این ابزار داشت یواش یواش کارایی خودش رو از دست می داد و دیگه امریکا هیچ ابزار فشاری براش باقی نمی موند ، این اشتباه رو آمریکا در قبال هند انجام داده بود
              3- آمریکا برای تضعیف آقای خامنه ای باید این توافق رو انجام میداد تا از دیدگاه اونا اعتدالیون در ایران قدرتمند بشن و هرگز کسی مثل احمدی نژاد رئیس جمهور نشه ، همه خوب می دونن که اگه توافق نمی شد احتمال زیاد روحانی در دور دوم رای نمی اورد و کسی مثل احمدی نژاد (نه لزوما خودش) رای میاورد
              اینها پایه های استدلال هستن البته خیلی خلاصه
              قبول دارم تا حدودی البته...بر فرض ک مشکل هسته ای حل شده و اونا تحریمها رو برداشتن بقیه مشکلات رو چطوری میخوان حل کنن؟چه اهرم فشاری خواهند داشت در صورت لغو تحریمها؟
              درسته که داشت کارایی خودش رو از دست میداد اما با این توافق دوباره جون تازه ای گرفت بقول اوباما حداقل برای ده سال...
              امریکا عادت نداره به کسایی ک در مقابلش عقب نشینی میکنن امتیاز بده...مگر همین اقای روحانی کل فعالیت های هسته ای رو تعطیل نکرد چی به ایران دادن جز اینکه شدیم محور شرارت....الانم قول میدم تهدیدات نظامی از گذشته بیشتر شه

نظر

• revolution
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 208

در اصل توسط tazevared5 پست شده است
                شما به فکر ناموس خودت باش دایه عزیز تر از مادر نشو برای ما همه مردم شعور دارند و میتوانند برای خودشون تصمیم بگیرند
                اینکه یک نفر دیگه بیاد و به مردم راه زندگیشون را دیکته کنه آزادی نیست و جوره ظلمه ستمه و نبود حق بشریت
                اصلا تو چه اجازه ای میدی به خودت درباره نوع زندگی مردم اظهار نظر کنی هرکسی برای نوع زندگی خودش مختار هست
                خب الان که نظر اکثریت تامین شده....ببینیم اخرش چی میشه...منکه میگم بزودی این اکثریت تبدیل به اقلیت میشه

نظر

• revolution
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 208

رضایی: ۲۰هزار سانتریفیوژ نبود، میز وین شکل نمی‌گرفت
                  14940 تاش میره تو انبار
                  یه تعدادی هم توی فوردو هستن ولی خاموشن!!!

نظر

• revolution
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 208

نا گفته غیب گفتید !!!
                    ایران این مشکلاتی که الان دچارش هست را در دوران آقای خاتمی نداشت
                    همین آقای ا .ن بودند که از هم فکران شما بودند و کشور را به این روز دچار کردند شما آبروی ایران را در جامعه جهانی لکه دار کردید . شما نژاد اصیل آریایی را در اذهان عمومی بی ارزش کردید . آمریکای ابر قدرت اگر اراده کند به ثانیه ای میتواند ایران را با خاک یکسان کند مگر یک بار در ژاپن اراده نکرد و از بمب اتم استفاده نکرد ؟ شما با این افراط گرایی ها راه را برای حمله اتمی به ایران باز میکنید
                    بهانه به دست ابر قدرت ها میدهید این بزرگترین ظلم در حق ناموستون هست
                    به جای اینکه کشور با ابر قدرت ها رابطه برقرار کند با جنبش ها تروریستی منطقه فعالیت میکند همین باعث میشود کشور روز به روز ضعیف تر شود و به ذلت برسد
                    اینقدر از امریکا نترسید ایا شایسته تر نیست که از خدا بترسید؟
                    شکر خدا امریکا روز به روز ضعیف میشه و ما در حال قدرت گرفتن هستیم...چه شما ببینید چه نبینید

نظر

• revolution
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 208

در خصوص مذاکرات بعد از 8 سال ا.ن نباید انتظار داشته باشید که دنیا به یکباره آن سابقه را فراموش کند اگر بی اعتمادی ایجاد شده بدلیل نالایقی سران دولت قبل بوده
                      وقتی که در مقر سازمان ملل که بزرگترین محل دیپلماسی دنیاست کشوری دم از جنگ با اسراعیل میزنه و آن را تهدید میکنه در جامعه بین الملل به عنوان تروریست شناخته میشه
                      شما بهش میگی شهادت و ... دنیا میگه تروریسم
                      من میگم به مردم واقعیت رو بگن...بعد مردم خودشون راهشونو انتخاب میکنن

نظر

• rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

قبول دارم تا حدودی البته...بر فرض ک مشکل هسته ای حل شده و اونا تحریمها رو برداشتن بقیه مشکلات رو چطوری میخوان حل کنن؟چه اهرم فشاری خواهند داشت در صورت لغو تحریمها؟
                        درسته که داشت کارایی خودش رو از دست میداد اما با این توافق دوباره جون تازه ای گرفت بقول اوباما حداقل برای ده سال...
                        امریکا عادت نداره به کسایی ک در مقابلش عقب نشینی میکنن امتیاز بده...مگر همین اقای روحانی کل فعالیت های هسته ای رو تعطیل نکرد چی به ایران دادن جز اینکه شدیم محور شرارت....الانم قول میدم تهدیدات نظامی از گذشته بیشتر شه
                        اینو شک نکنید که ایران در مقابلش عقب نشینی نکرده، من هنوز متن توافقنامه رو نخوندم و با این وجود می گم که ایران در مجموع قطعا عقب نشینی نکرده ، ممکنه در پاره ای از موارد یک سری گاف هایی داده باشن اما در مجموع مثبت است ، ایران به این دلیل تونست امتیاز بگیره که طی 8 سال احمدی نژاد استراتژی عقب نشینی روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به استراتژی حمله تبدیل شده بود و این دوره (دولت یازدهم) بهترین دوره امتیاز گیری از امریکا بود ، که خوشبختانه با تعیین خطوط قرمز از سوی رهبری و با تلاش وصف ناپذیر تیم مذاکره کننده این مورد به خوبی اتفاق افتاده
                        و اما در مورد سایر مشکلات :
                        سایر مشکلات رو آمریکا چاره ای به جز همین توافق نداره ، امریکا امیدواره تا با قدرت گرفتن تیم روحانی یواش یواش سایر مشکلات رو هم حل کنه از طریق مذاکره ، اگه شد که شد اگه نشد هیچ راهی نداشت و نخواهد داشت مگر جنگ ، آمریکا امیدواره در طی زمان توافق مشکلات حل بشه و اگه نشد امیدواره در طی این 10 سال هم برخی از مشکلات اقتصادی خودش رو حل کنه (برای پشتیبانی از جنگی همه جانبه) و هم سعی در تغییر معادلات بین المللی و منطقه ای خواهد کرد تا گزینه ی نظامی رو بتونه امتحان کنه ، در حال حاضر به خاطر جمیعی از دلایل قادر به استفاده از گزینه ی نظامی نبود ولی 10 سال اینده شاید این امکان برایش فراهم بشه
                        آمریکایی ها بسیار دقیق هستند و تک تک این اعداد توافق دلیلی پشت خودشون داره

نظر

• tazevared5
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 191

اینقدر از امریکا نترسید ایا شایسته تر نیست که از خدا بترسید؟
                          شکر خدا امریکا روز به روز ضعیف میشه و ما در حال قدرت گرفتن هستیم...چه شما ببینید چه نبینید
                          نه ما نمیبینیم آمریکا روز به روز ضعیف تر میشه این حرف شماهاست
                          آمریکا در حال حاضر بزرگترین اقتصاد دنیا - بزرگترین قرت نظامی دنیا و بزرگترین دانشمندان دنیا از سراسر دنیا را در اختیار داره
                          اگر فوتبالی باشید هرساله بهترین بازیکنان در هر پست در دنیا را در تیمی قرار میدهند به نام منتخب دنیا
                          ایالات متحده بهترین بازیکنان دنیا را در پست های مختلف قرار داده و در حال حاضر منتخب دنیاست تمام دانشمندان بزرگ از سراسر دنیا به امریکا مهاجرت میکنند .

نظر

• revolution
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 208

اینو شک نکنید که ایران در مقابلش عقب نشینی نکرده، من هنوز متن توافقنامه رو نخوندم و با این وجود می گم که ایران در مجموع قطعا عقب نشینی نکرده ، ممکنه در پاره ای از موارد یک سری گاف هایی داده باشن اما در مجموع مثبت است ، ایران به این دلیل تونست امتیاز بگیره که طی 8 سال احمدی نژاد استراتژی عقب نشینی روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به استراتژی حمله تبدیل شده بود و این دوره (دولت یازدهم) بهترین دوره امتیاز گیری از امریکا بود ، که خوشبختانه با تعیین خطوط قرمز از سوی رهبری و با تلاش وصف ناپذیر تیم مذاکره کننده این مورد به خوبی اتفاق افتاده
                            و اما در مورد سایر مشکلات :
                            سایر مشکلات رو آمریکا چاره ای به جز همین توافق نداره ، امریکا امیدواره تا با قدرت گرفتن تیم روحانی یواش یواش سایر مشکلات رو هم حل کنه از طریق مذاکره ، اگه شد که شد اگه نشد هیچ راهی نداشت و نخواهد داشت مگر جنگ ، آمریکا امیدواره در طی زمان توافق مشکلات حل بشه و اگه نشد امیدواره در طی این 10 سال هم برخی از مشکلات اقتصادی خودش رو حل کنه (برای پشتیبانی از جنگی همه جانبه) و هم سعی در تغییر معادلات بین المللی و منطقه ای خواهد کرد تا گزینه ی نظامی رو بتونه امتحان کنه ، در حال حاضر به خاطر جمیعی از دلایل قادر به استفاده از گزینه ی نظامی نبود ولی 10 سال اینده شاید این امکان برایش فراهم بشه
                            آمریکایی ها بسیار دقیق هستند و تک تک این اعداد توافق دلیلی پشت خودشون داره
                            عقب نشینی تا دلتون بخواد شده و تقریبا همه خطوط قرمز رو زیر پا گذاشتن....اخه در صورت برداشتن تحریمها امثال روحانی اصلا قدرت اینو ندارن که مثلا مسئله حزب الله رو حل کنن...من فک میکنم روش امریکا همچنان فشار بر مردم خواهد بود تا مردم از پایین به مسئولان فشار بیارن...البته مردم ایران رو هنوز نشناختن...بعد از ژنو یا لوزان مگه چ امتیازی دادن ک حالا بدن؟حز ی مقدار طلا تو بحبوحه مذاکرات برای فریب مردم

نظر

• salehiar
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 331

جزئیات آخرین نشست ایران و 1+5 در وین؛
                              جان کری چنان بغض کرده بود که نمی توانست سخنان خود را ادا کند / کری گفت «پس از آنکه در 22 سالگی به جنگ رفتم، فهمیدم که دیگر هیچ وقت نمی خواهم به آنجا بروم»
                              کری نمی توانست کلمات را ادا کند اما در نهایت بغض خود را فرو خورد و گفت: «من به جنگ رفتم و برایم روشن شد که دیگر هیچ وقت نمی خواهم به انجا بروم»

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                              وندی شرمن در نشستی در آمریکا جزئیاتی از آخرین جلسه ایران و 1+5 را در سازمان ملل فاش کرد.

به گزارش «انتخاب»، معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: در نشست نهایی ایران و 1+5، پیش از کنفرانس مطبوعاتی، من این افتخار را داشتم که با وزیر خارجه همراه باشم.

وی افزود: زمانیکه تمام عکساسان و خبرنگاران از اتاق بیرون رفتند، تمامی حاضران از جمله وزیر خارجه ایران سخنانی را ایراد کردند، تمامی این نطق ها تکان دهنده بود، چراکه علنی نبود.

شرمن که بغض کرده بود، افزود: جان کری اخرین نفری بود که صحبت کرد،او گفت «زمانیکه 22 ساله بودم، به جنگ رفتم» اما سپس بغض کرد، همانطور که من چند دقیقه پیش بغض کرده بودم.

معاون وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: کری نمی توانست کلمات را ادا کند اما در نهایت بغض خود را فرو خورد و گفت: «من به جنگ رفتم و برایم روشن شد که دیگر هیچ وقت نمی خواهم به انجا بروم»

وی افزود: کل توافق به همین معناست، حل مسائل از طریق ابزار مسالمت امیز.

شرمن گفت: پس از سخنان کری، همه در آن اتاق کوچک اشک درچشمانشان حلقه زده بود و همه دست زدند، از جمله مذاکره کنندگان ایرانی.

نظر

• rajabi
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 936

عقب نشینی تا دلتون بخواد شده و تقریبا همه خطوط قرمز رو زیر پا گذاشتن....اخه در صورت برداشتن تحریمها امثال روحانی اصلا قدرت اینو ندارن که مثلا مسئله حزب الله رو حل کنن...من فک میکنم روش امریکا همچنان فشار بر مردم خواهد بود تا مردم از پایین به مسئولان فشار بیارن...البته مردم ایران رو هنوز نشناختن...بعد از ژنو یا لوزان مگه چ امتیازی دادن ک حالا بدن؟حز ی مقدار طلا تو بحبوحه مذاکرات برای فریب مردم
                                حالا وایمیستیم ببینیم در مجلس و شورای عالی امنیت ملی چه می گویند
                                ببینیم در قطعنامه ی شورای امنیت سازمان ملل چه نوشته شده است ، اگر غنی سازی رو به رسمیت شناخته باشن خیلی خوبه
                                منتظر می مانیم

نظر

در حال کار...
                                X