چقدر خوب ميشه از تكنيكاليست هاي گرامي مارو در وبانك ياري ميرساندند .... با وبانك باشيد و لذت ببريد ... يادتونه اولين گزارش در اولين روزاي سال نو در كدال مربوط به چه نمادي بود ... اين اتفاق رو به فال نيك بگيريد و ....
سرمايه گذاري گروه توسعه ملي ( وبانك )
Collapse
X
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postشما برای بدست آوردن اطلاعات زحمت زیادی میکشید و قابل تقدیراست.
اولا وبانک میخواد افزایش بده....قطعی.....
دوما...چطور شما میفرمایید20 -30 درصد میشه 700 -800 تومن؟؟؟
با سلام و عرض ارادت مجدد
به نظر من بازی وبانک تا مجمع به این شکل خواهد بود ( شایدم اشتباه باشه)
وبانک و شاراک نسبت به هم حکم پدر و پسری دارند
زمانی که شاراک در 700-800 در جا می زد وبانک هم در 260-270 در جا می زد
الان شاراک در 1300 فروشنده نداره روز به روز هم که قیمتش رشد می کنه بیشتر قفل می شه و حجم معاملات اون پایین می اید ( بعضی در 800 تومان برای فروش عجله می کردند.)
لذا با این وضع وبانک مجبوره راه شاراک رو در پیش بگیره
شاراک به سمت 1500-1600 می ره وبانک به سمت 500
اوضاع می تونه با گزارش حسابرسی شده شاراک با اعلام سود بالای 400 تومان و حرکت شاراک به سمت 2000 تومان اوج بگیره در همین حال وبانک در کنار رشد سیمانی ها و شاراک 2000 تومانی راه 600 تومان در پیش می گیره
اتش بازی وبانک می تونه با برگزاری مجمع شاراک و اعلام برگزاری مجمع عادی و افزایش سرمایه همراه با تعدیل سود تا 150 تومان ادامه پیدا کنه و اینجا همون 20-30 % اتفاق می افته
دوستان همه این یک تفکرات ذهنی منه که در خیلی از سهم ها مانند پارسان - شیران -غبشهر - غمارگ و.. درست از اب دراومده و بعضی از وقتا هم درست از اب درنیاومده
لذا نمی شه صرفا" به خاطر این ایده تصمیم گیری کرد حتما خودتان هم بررسی بفرمائید و با تصمیم خودتان خرید کنید تا فردایی ما بدهکار شما نشویم
موفق باشید
نظر
-
-
در اصل توسط Controller پست شده است View Postچرا اينجوري ميكنه پس؟
وبانک رو هنوز به هجله نبردن بزار بره بعدش بچه هم میاره
نگران این عشوه هاش نباید باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
-
شرایط بسیار خوب سیمانیهای این سهم باعث شده که در منفی سهم رو
خیلی خوب میخرن.....
قیمتهای فعلی فرصت خوبی خواهد بود...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
گروه توسعه ملی تو نمایشگاه غرفه خیلی خوبی داره.مجموعه سرمایه گذاری توسعه ملی، سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان ، بین المللی ساختمان و صنعت ملی،هلدینگ شفا دارو و پتروشیمی اراک هم هستند
کلی هم کاتالوگ و اطلاعات در اختیارتون قرار می دن.من امروز رفتم .سالن 31آخرین ویرایش توسط hamed_seyd؛ 2013/05/07, 17:45.
نظر
-
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Postگروه توسعه ملی تو نمایشگاه غرفه خیلی خوبی داره.مجموعه سرمایه گذاری توسعه ملی، سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان ، بین المللی ساختمان و صنعت ملی،هلدینگ شفا دارو و پتروشیمی اراک هم هستند
کلی هم کاتالوگ و اطلاعات در اختیارتون قرار می دن.من امروز رفتم .سالن 31
نظر
-
با رشد سیمانیها انتظارات از وبانک بسیار بالا خواهد رفت.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
نظر