پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • remi213
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 219

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

كدخبر: ۱۱۶۷۸۰
    تاريخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۱
    نسخه چاپي
    ارسال به دوستان

علی اصغری سرمایه گذاری کنید !
    ظاهراً خوراک بانک‌ها و مخابرات و بسیاری صنایع دیگر در حال تبدیل شدن به گاز است. سرمایه‌گذاران هم با توجه به کارآیی بالای بازار به این مساله پی بردند و تصویب افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌ها را سریعاً در قیمت صنایع دیگر اعمال کردند.
    ظاهراً خوراک بانک‌ها و مخابرات و بسیاری صنایع دیگر در حال تبدیل شدن به گاز است. سرمایه‌گذاران هم با توجه به کارآیی بالای بازار به این مساله پی بردند و تصویب افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌ها را سریعاً در قیمت صنایع دیگر اعمال کردند.

به‌ویژه، گویا قرار است خوراک بانکداری الکترونیک هم به گاز تبدیل شود و سال آینده سال خوبی برای صنعت بانکداری نیست. برای همین است که سهام بانک‌ها امروز صف فروش شدند.

راستی، قرار است مدیران عامل بانک‌ها نیز از این به بعد از میان تحصیل‌کرده‌های نفت و گاز انتخاب شوند تا درک درستی از کسب و کار نفت و گاز در بانکداری الکترونیک به‌وجود بیاید. تلفن‌ها نیز با گاز کار خواهند کرد و سهام مخابرات به کما رفت.

پیشنهاد می‌شود مدیران مخابرات هر چه سریع‌تر با قطری‌ها مذاکره کنند تا گاز را با قیمت‌های پایین بخرند.

خلاصه اینکه، اینجا علی‌اصغری سرمایه‌گذاری کنید. یک موقع سراغ صنایع مادر مثل نفت و پتروشیمی و بانک‌ها و مخابرات و ... نروید.

کاشی و سرامیک خوب است، قند و شکر بهتر، پشم شیشه هم خیلی خوب است. زراعت هم خوب است! نه این آخری خوب نیست!

یک دفعه می بینید برف سنگین می‌آید و همه چیز را خراب می‌کند. به جایش در آب معدنی سرمایه‌گذاری کنید تا هر وقت برف سنگین آمد با چند برابر قیمت بفروشید!!

آخر کجای دنیا وطن‌پرستی و هم‌وطن‌پرستی وجود دارد که ما آن را رواج دهیم! خودمان مهم هستیم و خودمان!

راستی در پایان جا دارد از همه تشکر کنم. چون تعدادشان زیاد است و وقت شما گرفته می‌شود اسم نمی‌برم.

ولی کم‌لطفی است که از مسئولین تشکر نکنم. آنها خیلی زود به درک درستی از عدالت رسیدند. وقتی نمی‌توانیم کیفیت و نرخ فروش محصولات بعضی صنایع مثل خودرو را بین‌المللی کنیم باید به فکر بین‌المللی کردن هزینه‌های صنایع دیگر مثل پتروشیمی باشیم. اصلاً چه معنایی دارد وقتی وضع بعضی صنایع خوب نیست، وضع بعضی دیگر خوب باشد.

چه معنایی دارد که وقتی خودروسازها داشتند بانک تاسیس می‌کردند اما پتروشیمی‌ها داشتند طرح توسعه اجرا می‌کردند، الان وضعشان فرق کند. همه داشتند خدمت می‌کردند و همه باید یکسان باشند. همه باید با هم ویران شوند! باز هم از آنهایی که وقت نشد تشکر کنم معذرت می‌خواهم.

از من به شما نصیحت: اینجا علی‌اصغری فکر کنید، تصمیم بگیرید و سرمایه‌گذاری کنید.

امضا : سرمایه گذار درد مند

نظر

• remi213
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 219

اين آقاي صالح آبادي نمي دانم كي مي خواهد استفا دهد يا بر كنار شود..!!!!

كه هر چي مي كشيم از دست ايشان و همفكرانشان است....

نظر

• remi213
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 219

قديمي است ولي گفتم خالي از لطف نيست...

کد خبر: ۱۵۸۳۹۳
        تعداد نظرات: ۷ نظر
        تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴

انرژی » انرژی

جدول قیمت بنزین در ١٤٢ کشور جهان / ونزوئلا ارزان ترین و تركيه گران ترین

ونزوئلا با ٣٠٠ تومان و ترکیه با ٨٩٦٧ تومان ارزان ترین وگران ترین بنزین راعرضه می کنند. در این گزارش اطلاعاتی در مورد قیمت بنزین در ١٤٢ کشور عمده مصرف کننده سوخت در سراسر جهان منتشر شده است.
        بولتن نيوز به نقل از شانا_ پيمان جنوبي، قیمت سوخت در بیشتر کشورهای جهان به طور قابل توجهی، متفاوت است. در برخی کشورهای تولید کننده بنزین، قیمت بنزین کمتر از یک دلار در لیتر و در مقابل در برخی کشورهای اروپایی و آمریکای، هزینه یک لیتر بنزین بیشتر از دو دلار است.

قیمت بنزین در کشورهای مختلف جهان، با توجه به قیمتهای بین المللی، مالیات دریافتی و یا سوبسیدهای پرداختی از سوی دولتها، متغییر است.
        داده های مربوط به قیمتهای اعلام شده در جداول ذیل از میان منابع رسمی دولتها، شرکتهای نفتی، منابع آنلاین تخصصی منتشر کننده قیمت سوخت در اکثر کشورها ( آمارهای ژوئن ٢٠١٣) و برخی مطالعات انجام شده از سوی مرکز مطالعات انرژی آمریکا تهیه شده اند.

بهای هر دلار در ژوئن ٢٠١٣ معادل ٣٣٣٣,٣ تومان در نظر گرفته شده است که با توجه به تغییر نرخ تبدیل در بازار آزاد در روزهای مختلف، قابل بازنگری است. همچنین بهای هر لیتر بنزن در معاملات عمده بین المللی در ژوئن ٢٠١٣ به طور تقریبی ٧٢ سنت گزارش شده است که می تواند مورد استفاده پژوهشگران قرار گیرد.

برچسب ها: قيمت بنزين ، ايران ، جهان ، مقايسه كشورها

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

نظر

• alibox
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 53

در اصل توسط ebi_atish پست شده است View Post
          حال و هوای بازار امروز...

البته ابی جان عکس زیر هم نشون دهنده حال و هوای کل تاریخ بورس ایرانه.....!!!!

نظر

• remi213
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 219

در اصل توسط تــوپــولــي پست شده است

ارادتمندم
            توپولي

دوستان پیشاپیش بابت این پست عذر می خواهم به حالت طنز است چون دیدم صحبت های توپولی ارزش علمی نداره گفتم کمی سر به سرش بزارم بخندیم...

سهم 200 تومان ریسک خیلی کمتری نسبت به سهم 1450 تومانی داره
            سهم 200 تومانی 100 تومان با ارزش دفتریش فاصله داره و سهم 1450 تومان 1350 تومان فاصله

نکته: ارزش دفتری زمان ورود شرکت به بورس تعیین می شود و بعد از آن هزار اتفاق خاص می افتد!!

ارزش دفتری هیچگاه ملاک نیست! بلکه حقوق صاحبان سهام را باید رسد کرد.........
            اتفاقا شرکتی هایی که با ارزش دفتری خود فاصله می گیرد به آن معناست که از زمان ورود به بورس تا حال سود ساز بوده و سود ساخته شده آنها به ارزش شرکت در زمان ورود اضافه شده و هرچه فاصله بیشتر باشد یعنی شرکت سودساز تر بوده.....
            شرکتی که به ارزش دفتری نزدیک است و زمان زیادی در بورس است این مفهوم را می رساند که این شرکت توان سود سازی کمی را دارد و یا توان آن را ندارد..... و گزینه خوبی برای سرمایه گذاری نمی باشد......

ولی شبندر چی؟

شبندر 1820 تومانی ریخت تا 1350 تومان
            بعد از ماهها هنوز نتونسته بالای 1450 تومان تثبیت بشه و در حال غش کردن به سمت 1250 تومان

نخیر عزیزم،

شبندر از 1000 تومان ریخت تا 750 تومان
            بعد از ماهها در 1280 تومان تثبیت شد و بعد یک ماهه تا 1800 تومان رفت.....
            دوباره ار 1800 تومان ریخت تا 1450 تومان و تثبیت شد و بعد ار آن ...... خودت حدث بزن؟
            چون نمی توانی بهت می گم می ره بالای 3000 تومان

چرا؟
            چرا با این همه خبرهای به اصطلاح خوب ( از منظر سهامداران پالایشی ها ) قیمتها منفی شد و به جای بالا رفتن شدیدا ریختن؟!!

چون امید به آینده پپالایشی ها مناسب نیست

واقعا چرا؟

چرا این همه دشمنی با شبندر!
            سازمان، پخش و پالایش و دشمن های قسم خورده مثل شما!؟
            سازمان به خاطر ارزان فروشی به خودی ها
            پخش و پالایش به دلیل چپاول مال سهامداران
            یکسری جا مانده در 1800 تومان که با خراب کردن سهم ا توانستن در 1500 تومان خودشان را پرکردند...
            و اما شما!؟ نمی دانم اصلا واسم قابل درک نیستی که شب و روزتو گذاشتی برای تخریب سهمی که نداری "اگه فروش استقراضی داشتیم شاید منطق داشت"؟!

در گزارشات پیش بینی ایران خودرو سایپا کافیه تنها 1 ریال بله یک ریال سود پیش بینی بشه ببنید چه صفهایی خواهند بست برای خرید در صورتی که نسبت پی به ایی بالاتر از 3000 و... خواهند داشت

دوست عزیز توهم تا کجا!!!

هر چیزی یه ارزشی داره... هر شرکتی یه توانی داره و یه سوذی می تونه به سازه....
            تو این مدتی زمان بسیار طولانی که تو بورس بودن چه گلی زدن...! منوپلی داشتن "بازار انحصاری داشتن" قدرت خرید مردم خوب بود.... تعرفه واردات خدا تومان بود......
            یه مثال: خودرو 9.6 میلیارد سهم داره اگر قمیت هر سهمش بشود 3000 تومان یعنی ارزش بازارش باید بشود 28.8 هزار میلیارد!!
            جنرال موتور با اون عزمت 49 میلیارد دلار ارزش بازار داره یا به عبارتی 120 هزار میلیارد!!!
            خودت قضاوت کن اصلا این ها قابل مقایسه هستند؟!
            یه مثال سر انگشتی نه زیاد دقیق بزنم برات تا فقط ذهنت باز شه : اگه قرار باشه خورو 3000 تومان در این بازار قیمت بخوره ... با پی بر ای 6(نمی گم 5! نمیگم 4! مدل خودت بحث تورم 30 درصدی را بکنم بگم پی بر ای خودرو باید 3.3 باشه! دسته بالا می گیرم برات) یعنی سود 500 تومانی باید داشته باشه....
            خوب یعنی سودخالص شرکت باید بشه 4800 میلیاردی داشته باشه...... با فرض اینکه روی هر ماشین بتواند 500 هزار تومان سود خالص بگیرد (می دانیم که این سود خیلی رویایی است و با این قیمت ها ضرر نده شانس آوردیم) می بایست سالی 9.6 میلیون ماشین بفروشه!!!!!
            سرانه خودرو در جهان برای هر 1000 نفر 165 خودرو می باشد (مالایران 145 خودرو برای هر 1000 نفر است)
            یعنی فرض کن هیچ خودرویی وارد نشود و ما به کشورهای پیشرفته برسیم و هیچ خودرویی در ایران وجود نداشته باشه و فقط ایران خودرو تولید کند! کل خودرو مورد نیاز کشور 11.55 میلیون است! یعنی فقط تولید 15 ماه ایران خودرو رویاهای شما!!
            با 6 ماه دیگش کل عراق را تامین می کنید!!!!!
            سایپا هم 2 سال تولید کنه کل افریقا ترافیک می شه.....
            بگزریم که کل تولید امسال ایران خودرو به 300 هزار دستگاه نمیرسه و اگه بخوایم 9.6 میلیون ماشین در یک سال تولید کنه باید یه کارخانه با ظرفیت حدود 15 برابری ایران خودرو با ظرفیت فول داشته باشیم!!!!!! 15 برابر!!!!
            بسه دیگه از این توهمات بگذرم.....

ولی شبندر چی؟

حتی اگر سود سال آِنده در مناسبترین حالات حتی اگر فرض ( عرض کردم فرض) 300 تومان پپیش بینی بشه سهامداران در فروش شبندر بر هم سبقت خواهند گرفت

حالا شبندر

سود سال بعدش بین 450 تا 740 توما می باشد....
            سود امسالش فقط 350 تومان هست....
            در مقابل هر فروشنده یه خریدار است .. من جای شما بودم نیمه پر لیوان نگاه می کردم نه فروشنده هایی که یا با دروغ های شما و امسال شما دست به فروش می زنند یا خسته شدند و یا به هر دلیلی می فروشند و همشون هم حقیقی هستند....
            اون روی داستان حقوقی هایی هستن که از سهم جا مونده بودند و این 3 ماهه تا توانستند خریدند و دارند می خرن (قیمت را هم انها کنترل می کنند .... چرا؟ چون مفت بخرن!)

شبندر با پی به ایی 5 صف فروش و ایران خودرو با پی به ایی 3000 صف خرید

یه جمله بگ برای این حرفت: 90% آدم هایی که در بورس هستند "تعدادی نه سرمایه ای" ضرر می دهند! چون تخصص ندارند !

بعد هم شبندر صفی نداره... شما هم مثل امریکایی ها آمال و آرزوهات را بین می کنی!!!! خودرو با پی بر ای 3000 صف خرید!!! شما تو کدام بورس فعالی!!! به ما هم بگو !! چون تو تابلو بورس ما همچین خبرهایی نیست!!! خودرو صف فروشه با 3019 واحد پی بر ای پایین تر!!!!

بنده نقد هستم ولی این دلیل نمیشه که بد خودرویی هارو بگم
            این دلیل نمیشه که محاسن خودرویی هارو کتمان کنم

عجاب آدمی هستی تو!!! تشویق کردی مردم خودرو بخرن! گفتی آخر سال می شه 1000 تومان بعد 350 تومان اناختی بهشون در رفتی!!! وای بر تو چقدر زرنگی......

نتیجه می گیرم می خوای شبندر بشه 1400 تومان همه پولت رو شبندر بخری!!!
            حالا فهمیدم چرا اینجایی!!! نقد کمین کردی شیتون.....

شبندر حتی اگر 800 تومان هم بشه ترجیح میدم سایپای 500 تومانی بخرم و شبندر نخرم

چون اعتقادی به شبندر 800 تومانی هم ندارم

سایپای 500 تومانی در برابر شبندر 800 تومانی مثل مقایسه بوئینگ 787 با هواپیمای سم پاش مزارع میمونه

من حاظرم پولمو بزارم تو حساب قرض الحسنه و سود نگیرم ولی سبندر هم نخرم
            در عوض خیالم راحته اگر سود نمیکنم در قبالش زیان هم نمیکنم

دوره پترو پالایشی ها تموم شده

فکر نکنید چون قراره خام فروشی رو بگذاریم کنار باید بریم سمت ساخت پالایشگاهها
            فروش فرآورده های پالایشگاهی با خام فروشی فرقی نداره

بابا فهمیدیم می خوای بزنی تو سر سهم تا 1400 تا خرخره پر کنی ... دیگه نیازی نیست این جوری حرص بزنی و پا بکوبی....

با مقایست هم موافق نیستم به نظر بیشتر شبیه مقایسه یه کارخونه تولید پراید با بزرگترین پالایشگاه خلیج فارس است...
            شما می تونی پولت رو بدی الوچه بخری مگه ما چیزی گفتیم.. چرا گریه می کین.....
            این جمله آخرت را نفهمیدم.... نفت خام نفروشیم رو فهمیدم ولی نفهمیدم نفت رو چی کار کنیم... اگه پالایشش نکنیم؟!
            اجب نکنه یه تکنولوژی اومده که دیگه نیازی به پالایش نیست!! مثلا ماشین ها و هواپیما ها نفت می سوزونم جای بنزین و سوخت جت!!! کارخانه سیمان نفت می سوزونه جای مازوت..... کارخانه های روغن جای لوبکات نفت می گیرن ... پتروشیمی ها و ......
            یعنی همی چی نفتی مد شه!!! مثل چراغ نفتی های قدیم....!! چقدر خوب می شه نه..... داستام بنزین 2800 تومانی حل می شه دولت نفت به مردم 95% قیمت فوب می فروشه همه هم خوشحال می شن.... راستی یادمه قبلا گفتی نفت هم قرار بشه 20$.... شد نور الا نور یه بشکه نفت می خریم 20$ با دلار مبادله ایی میشه 49 هزار تومان... چه جالب به اندازه یه ماه یارانه است.... پولدار شدیم... بعدیه سال می ریم هی شمال و میایم.......

یه چیزی شنیدید که ربطی به این مسائل نداره

خودتون بگید : صنعتی که به امید تخفیف 5% یا 10% نفت خام باشه اون صنعت مزیت داره

مزیت داره زمانی که رو پای خودش بیاسته ، راندمان بالایی داشته باشه ، مشکل فروش نداشته باشه

دولت خوراک پالایشگاههارو تامین میکنه و کلی بهشون تخفیف و امتیاز میده
            دولت محصولات ساخته شدشونو به قیمت بیشتر از نرخ فوب خلیج فارس میخره

اینه وضعیتش

به نفع دولت هستش که نفت خام رو بفروشه یا با کلی تخفیف به بنزین و امثالهم تبدیل کنه؟

حاشیه سود پالایشگاهها در بهترین حالت و با تخفیفهایی که میگیرند و با کلی حمایت نهایت 10% هستش ، خوب چه کاریه ، دولت اون تخفبف رو نمیده نفت خام میفروشه و از خارج بنزین بخره !!!

به جای مالیات از شرکتها از عوارض واردات سود کسب میکنه چه فرقی داره؟ کلی هم بیشتر کسب درآمد داره

مثل همون کشورهای صنعتی که بنزین با قیمت بالا عرضه میکنند
            مگه همه کشورها چاه نفت دارن؟

اگر قرار باشه قیمت بنزین تو ایران هم مثل کشورهای صنعتی باشه پس چه فرقی بین مایی که نفت داریم و اونایی که ندارن؟

چرا قیمت بنزین مصرفی رو با بنزین گرانترین کشورها مقایسه کنیم ولی خرید نفت خام رو با کشورهای همسایه ؟!!!

دولتی که هر دلار نفت خام نیاز داره چرا باید نفت خام رو با تخفیف به پالایشگاهها بفروشه؟

چرا این تخفیف نفت خام به جای تقسیم و یارانه بین همه مردم ایران باید بره به جیب یکسری سهامدار پالایشگاهها؟

مگر غیر اینه که تعداد شاغلین در پالایشگاهها در بالاترین ارقام نصف شرکت سایپا هم نمیشه؟

راستی بعد نیست بعضی وقت ها که در این تاپیک میای پست بچه ها را بخونی......

95% قیمت فوب به معنیع 5% تخفیف نیست عزیزم.....
            هرچه که یه درصدی ازش کم مشه که تخفیف نیست... بد نیست آدم چیزی که نمی دونه بپرسه......
            اول فوب یعنی چی؟
            فوب یعنی آزاد روی ارشه.... خوب نفت که خودش نمیره روی ارشه!!! من قبلا باهاش حرف زدم نرفت!!
            یکی باید اول نفت را ببره تا اسکله یعنی لب دریا... بعد نفت بارگیری بکنه..... و از این کارای کثیف که شما دوست نداری بهش فکر کنی... سرت را درد نیارم هزینه داره دیگه... می گن البت من نمی گم ها دولت می گه 5% قیمت نفت هزینشه......
            ولی نفتی که می ره تو پالایشگاه به قول خودت با لوله پارست .... این ور میریزن اون ور در میاد ... مثل لوله شیلنگ اب..... هزینه نداره!!!
            می گن دول گفته پول زور و اضافه نمی گیرم از پالایشی ها..... همون 95% بدن!!!! می بینی دولت چی کار می کنه!!!!
            راستی مگه حاشیه سود شبندر نگفتی 9% خالصش هست..... من هرچی فکر می کنم اون 4% دیگه نمی فهمم از چیه؟! مگه نمی گی کل سودشون از تخفیف 5% است.... نکنه 4% ارزش افزوده به خاطر تولید فرآورده ها باشه.... نه بعید می دونم....
            بگزریم به قول تو اینم شد صنعت یه لولش از این ور هرچی میریزی یه چیزی از اونور میاد بیرون!!!!
            خود دولت میریزه خودشم ور می داره همشو!!!! فکر کنم مریضه!!! این وسطم یه 5% + 4% که تا حالا و از این به بعد 5%+ 4% + 5% دیگه از چیزایی که میاد بیرون را می که به سهامداران.... فکر کنم دولت قاطی کرده!!!!!!
            15% سود خالص از فروش..... اونم در این شرایط ... چه کاریه این پول را بده سهام خودرو بخره بعد سال دیگه با پی بر ای 300000 هزار می فروشیم می ریم کل دنیا را یجا می خریم بعد کل آمریکایی ها را از امریکا می ندازیم بیرون.....
            شما حیف شدی با این استعداد... کاش تو دولت قبل مشاور اقتصادی می شدی ..... اگر شده بودی الآن دوبرابر این 8 ساله پیشرفت اقتصادی پیدا می کردیم......!!!

1.700.000 بشکه نفت خام خوراک روزانه پالایشگاههاست

یعنی سالی 620.500.000 بشکه در سال
            با نفت 100 دلاری میشه 62.050.000.000 دلار

اگر 5% تخفیف در نظر بگیریم میشه 3.100.000.000 دلار
            که با دلار 2950 تومانی میشه :9.150.000.000.000 تومان
            ایران حدود 75 میلیون نفر جمعیت داره ، یعنی با این رقم به هر ایرانی 122000 تومان میشه پرداخت کرد
            ماهی بیش از 10.000 تومان
            یعنی معادل 22% یارانه ماهانه هر ایرانی
            به نظر شما تا چه زمانی این سوبسید و حمایت از پالایشگاها صورت خواهد گرفت؟ و چرا؟
            وقتی دولت کسر بودجه داره
            وقتی مشکل کسب درآمدی داره چرا باید این همه پول به جای اینکه به دست 75 میلیون نفر برسه به دست چند هزار نفر سهامدار برسه؟

نشد دیگه!!! قرار نبود مال و اموال و درامد ما را بشماری!!!!

نکنه تو هم شیطون جزو دارایی هستی...... این جوری که تو دارایی مارا حساب کردی ترسیدم فردا بجرم سرمایه داری بگیرنمون و یا مالایت بیاد دم خونه 10000 میلیارد...ما هم شدیم تریپ بابک خودمون!... احساس کردم یه آن استخفراله خون مردم داریم توشیشه می کنیم و شدیم پادشاه..... پس همینه می گن شاه بندر... ما هم شدیم خونه واده سلطنتی....
            علتش که.... فکر کنم دستمون درازه به دست ما می رسه ... تو کوچولویی دستت به این پول نمی رسه!!
            پناه بر خدا اول گیر دادی به شبندرامون از فردا فکر کنم به خونه و ویلا و .... چیزایه دیگمونم یر بدی..... همشو می خوای بگیری بین همه تقسیم کنی...... اهان مثل شوروی سابق... نکنه کمنیست هستی شما!!!!
            کاملا درک کردم الآن شما بلیق می کنی که کسی دست به شبندر نزنه نشه مثل اون چند هزار نفری که خون یه ملت و کردن تو شیشه... به فکر اون دنیای مایی و می گی این پول ها و مال دنیا ارزش نداره!!!1
            خوب عزیزم این را از اول بگو......

حالا که بیشتر پالایشگاهها خصوصی شدن نمیشه گفت از این جیب به اون جیب محسوب میشه ، یعنی سابق بر این میشد گفت که این سوبسید در نهایت به حساب خزانه داریی واریز میشد چون دولت سهامدار این شرکتها بود ولی الان که سهامداران خصوصی شدن این یک رانت بزرگ هست

معنی رانت را فهمیدم!! هی می گم چرا این همه دزدی می شه هیچ کس و نمی گیرن!!1 من فکر می کردم اون رانت!!! 3000 میلیارد و ....

حالا فهمیدم اگه سود حلال کنی رانت حساب می شه!!! اگه ضرر بدی ادم خوبی هست!!
            نمی دونستم سهامدار پالایشگاه بودن رانت بزرگه..... سود کردن جرمه! اخه! سرمایه گذاری بده!
            حتما باید سهامدار شرکت زیان ده باشیم تا روز بروز دارایمون با ضرر شرکت کم شه مه رانت نباشه و شما راضی باشی!!!!!

بماند از احتمال بالای سقوط قیمت جهانی نفت که به زیان پالایشگاههاست

بماند از تثبیت نرخ ارز و نوسانات مختصر که دیگر مانند سال گذشته سودهای باد آورده از محل تسعیر نرخ ارز نصیب پالایشگاهها نخواهد کرد

آره بخدا!! نفت قراره بشه 20$ ..... قبلا گفتی..... یه سوال دارم می دونی هزینه تولید نفت برای کشورهایی مختلف چقدر است...

اگه نفت بشه 20$ بودجه چی می شه.. ... پالایشگاه ولش کن!!!!! آهان فهمیدم بودجه را جای نفت با دلار مبادله ای و صادرات خودرو می بندیم... خوب خدا را شکر مشکل بودجه حل شد......
            دلارم که اصلا هر سال با تورم بالا نمی ره!!!! دیگه ثابت موند تا 10 سال دیگه...!!!! تورم سال 30% فقط برای قیمت فروش خودرو هست ....!!!!! تا قیام قیامت قراره رو 2850 تومان تک نرخی شه!!!!

ماند از خیلی صحبتهایی که قبلا" شده و تکرار مکررات است

به نظرم پترو پالایشی ها در حال افول هستن

خودتون فکر کنید
            بجای اینکه با عجله برای پستهای من جواب پیدا کنید با حوصله سوالات بی پاسخ خودتونو جواب بدید

بنابراین از این فرصت برای پرتفوی تکانی سبد خود استفاده کنید

جدا بماند...... بعد یه سوال کدام پرتفوی!!!! تو که نقد نقد هستی!!!!
            نظرت که یه دونه باشه..... بعد می رن واسه مردم جوک درست می کنن.... یه سر بین تو این تاپیک ببینن توپولی په می کنه.....
            با این جمله خودت تمومش می کنم.....
            می دونم داری خیانت می کنی ولی تشکر می کنم که ما رو احمق فرض نکردی!!!!
            صبر کن ببینم؟!
            نکنه فرض کردی...........؟!!

نظر

• roma.consis
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 136

استاد توپولی عزیز:
              ولی شبندر چی؟

بعد از ماهها هنوز نتونسته بالای 1450 تومان تثبیت بشه و در حال غش کردن به سمت 1250 تومان

چرا؟
              چرا با این همه خبرهای به اصطلاح خوب ( از منظر سهامداران پالایشی ها ) قیمتها منفی شد و به جای بالا رفتن شدیدا ریختن؟!!

در گزارشات پیش بینی ایران خودرو سایپا کافیه تنها 1 ریال بله یک ریال سود پیش بینی بشه ببنید چه صفهایی خواهند بست برای خرید در صورتی که نسبت پی به ایی بالاتر از 3000 و... خواهند داشت

ولی شبندر چی؟

حتی اگر سود سال آِنده در مناسبترین حالات حتی اگر فرض ( عرض کردم فرض) 300 تومان پپیش بینی بشه سهامداران در فروش شبندر بر هم سبقت خواهند گرفت

بله شبندر با پی به ایی 5 صف فروش و ایران خودرو با پی به ایی 3000 صف خرید !!!

سایپای 500 تومانی در برابر شبندر 800 تومانی مثل مقایسه بوئینگ 787 با هواپیمای سم پاش مزارع میمونه

مزیت داره زمانی که رو پای خودش بیاسته ، راندمان بالایی داشته باشه ، مشکل فروش نداشته باشه

اینه وضعیتش

به نفع دولت هستش که نفت خام رو بفروشه یا با کلی تخفیف به بنزین و امثالهم تبدیل کنه؟

حاشیه سود پالایشگاهها در بهترین حالت و با تخفیفهایی که میگیرند و با کلی حمایت نهایت 10% هستش ، خوب چه کاریه ، دولت اون تخفبف رو نمیده نفت خام میفروشه و از خارج بنزین بخره !!!

به جای مالیات از شرکتها از عوارض واردات سود کسب میکنه چه فرقی داره؟ کلی هم بیشتر کسب درآمد داره

اگر قرار باشه قیمت بنزین تو ایران هم مثل کشورهای صنعتی باشه پس چه فرقی بین مایی که نفت داریم و اونایی که ندارن؟

چرا قیمت بنزین مصرفی رو با بنزین گرانترین کشورها مقایسه کنیم ولی خرید نفت خام رو با کشورهای همسایه ؟!!!

دولتی که هر دلار نفت خام نیاز داره چرا باید نفت خام رو با تخفیف به پالایشگاهها بفروشه؟

چرا این تخفیف نفت خام به جای تقسیم و یارانه بین همه مردم ایران باید بره به جیب یکسری سهامدار پالایشگاهها؟

مگر غیر اینه که تعداد شاغلین در پالایشگاهها در بالاترین ارقام نصف شرکت سایپا هم نمیشه؟

ایران حدود 75 میلیون نفر جمعیت داره ، یعنی با این رقم به هر ایرانی 122000 تومان میشه پرداخت کرد
              ماهی بیش از 10.000 تومان
              وقتی دولت کسر بودجه داره
              وقتی مشکل کسب درآمدی داره چرا باید این همه پول به جای اینکه به دست 75 میلیون نفر برسه به دست چند هزار نفر سهامدار برسه؟

حالا که بیشتر پالایشگاهها خصوصی شدن نمیشه گفت از این جیب به اون جیب محسوب میشه ، یعنی سابق بر این میشد گفت که این سوبسید در نهایت به حساب خزانه داریی واریز میشد چون دولت سهامدار این شرکتها بود ولی الان که سهامداران خصوصی شدن این یک رانت بزرگ هست

بماند از تثبیت نرخ ارز و نوسانات مختصر که دیگر مانند سال گذشته سودهای باد آورده از محل تسعیر نرخ ارز نصیب پالایشگاهها نخواهد کرد

بماند از خیلی صحبتهایی که قبلا" شده و تکرار مکررات است

خودتون فکر کنید
              بجای اینکه با عجله برای پستهای من جواب پیدا کنید با حوصله سوالات بی پاسخ خودتونو جواب بدید

ارادتمندم
              توپولی

نظر

• remi213
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 219

می دانم این پست تکراریست ولی خالی از لطف نیست....

مروري بر پتانسيل هاي شبندر در تعديل سود.....

1- افزايش نرخ دلار از 2450 تومان به 2650 تومان .... ( 8% تعديل براي سال بعد)

2- اجرايي شدن طرح توسعه بنزين در سال بعد .... ( حداقل 30% تعديل در سود سال بعد)

3- خروج از ليست صنايع الاينده ( 1% افزايش در سود شركت)

4- حل مسئله قيمت نفت خام سنگين كه حدود 6$-7$ اضافه تر گرفته شده ( 80% تعديل در سود امسال و 130% در سود سال بعد با احتساب طرح توسعه)

5- واقعي شدن قيمت نرخ خريد نفت و فروش محصولات ( 25% تعديل براي امسل و 62.5% تعديل براي سال بعد با احتساب طرح توسعه)

6- افزايش تخفيف نرخ خوراك به ميزان 5% براي پالايشگاهها با طرح توسعه كمي.. (5% افزايش حاشيه سود ناخالص امسال و سال بعد...)

7- توليد محصولات با كيفيت بيشتر و حاشيه سود بالاتر ( كه باعث افزايش حاشيه سود خواهد شد)

8- حذف 26% صندوق توسعه ملي و رفع تحريم ها (باعث افزايش صادرات به ميزان بسيار زياد مي شود :نكته: قيمت هاي صادراتي از قيمت هاي اعلامي بسيار بالاترند... حاشيه سود بالاتر"

9- فروش محصولات توسط شركت و ايجاد قسمت بازرگاني (بجز 5 فراورده استرتژيك) "كه باعث رسوب پول نقد در شركت شده و شركت مي تواند سرمايه گذاري كرده و يا سود ان را بگيرد "كه به سود شركت اضافه مي شود"

10-طرح هاي توسعه جديد... (4 -5 طرح مطرح شده در مجمع)

و ......

نكته بسيار مهم كه فراموش كردم نرخ خوراك 90% تا 95% براي 10 سال است...

يعني اين 90% كه شامل شبندر با بزرگترين طرح كمي كشور است تا 10 سال تضمين شده است

و اين يعني كاهش به سزاي ريسك غير سيستماتيك و افزايش 1 و 2 واحدي پي بر اي شركت..... (و كاهش به سزاي ريسك اين صنعت)

و حل مسئله ارزش افزوده (كه در مجلش قرار شد فقط يكبار در آخر زنجيره گرفته شود)....

نظر

• remi213
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 219

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
                  استاد توپولی عزیز:
                  ولی شبندر چی؟

چرا؟

ولی شبندر چی؟

بله شبندر با پی به ایی 5 صف فروش و ایران خودرو با پی به ایی 3000 صف خرید !!!

اینه وضعیتش

ماهی بیش از 10.000 تومان
                  وقتی دولت کسر بودجه داره

بماند از خیلی صحبتهایی که قبلا" شده و تکرار مکررات است

خودتون فکر کنید

ارادتمندم
                  توپولی

پاسخ بچه توپولیت.....

سهم 200 تومان ریسک خیلی کمتری نسبت به سهم 1450 تومانی داره
                  سهم 200 تومانی 100 تومان با ارزش دفتریش فاصله داره و سهم 1450 تومان 1350 تومان فاصله

نکته: ارزش دفتری زمان ورود شرکت به بورس تعیین می شود و بعد از آن هزار اتفاق خاص می افتد!!
                  ارزش دفتری هیچگاه ملاک نیست! بلکه حقوق صاحبان سهام را باید رسد کرد.........
                  اتفاقا شرکتی هایی که با ارزش دفتری خود فاصله می گیرد به آن معناست که از زمان ورود به بورس تا حال سود ساز بوده و سود ساخته شده آنها به ارزش شرکت در زمان ورود اضافه شده و هرچه فاصله بیشتر باشد یعنی شرکت سودساز تر بوده.....
                  شرکتی که به ارزش دفتری نزدیک است و زمان زیادی در بورس است این مفهوم را می رساند که این شرکت توان سود سازی کمی را دارد و یا توان آن را ندارد..... و گزینه خوبی برای سرمایه گذاری نمی باشد......

ولی شبندر چی؟

نخیر عزیزم،
                  شبندر از 1000 تومان ریخت تا 750 تومان
                  بعد از ماهها در 1280 تومان تثبیت شد و بعد یک ماهه تا 1800 تومان رفت.....
                  دوباره ار 1800 تومان ریخت تا 1450 تومان و تثبیت شد و بعد ار آن ...... خودت حدث بزن؟
                  چون نمی توانی بهت می گم می ره بالای 3000 تومان

چرا؟

واقعا چرا؟
                  چرا این همه دشمنی با شبندر!
                  سازمان، پخش و پالایش و دشمن های قسم خورده مثل شما!؟
                  سازمان به خاطر ارزان فروشی به خودی ها
                  پخش و پالایش به دلیل چپاول مال سهامداران
                  یکسری جا مانده در 1800 تومان که با خراب کردن سهم ا توانستن در 1500 تومان خودشان را پرکردند...
                  و اما شما!؟ نمی دانم اصلا واسم قابل درک نیستی که شب و روزتو گذاشتی برای تخریب سهمی که نداری "اگه فروش استقراضی داشتیم شاید منطق داشت"؟!

دوست عزیز توهم تا کجا!!!
                  هر چیزی یه ارزشی داره... هر شرکتی یه توانی داره و یه سوذی می تونه به سازه....
                  تو این مدتی زمان بسیار طولانی که تو بورس بودن چه گلی زدن...! منوپلی داشتن "بازار انحصاری داشتن" قدرت خرید مردم خوب بود.... تعرفه واردات خدا تومان بود......
                  یه مثال: خودرو 9.6 میلیارد سهم داره اگر قمیت هر سهمش بشود 3000 تومان یعنی ارزش بازارش باید بشود 28.8 هزار میلیارد!!
                  جنرال موتور با اون عزمت 49 میلیارد دلار ارزش بازار داره یا به عبارتی 120 هزار میلیارد!!!
                  خودت قضاوت کن اصلا این ها قابل مقایسه هستند؟!
                  یه مثال سر انگشتی نه زیاد دقیق بزنم برات تا فقط ذهنت باز شه : اگه قرار باشه خورو 3000 تومان در این بازار قیمت بخوره ... با پی بر ای 6(نمی گم 5! نمیگم 4! مدل خودت بحث تورم 30 درصدی را بکنم بگم پی بر ای خودرو باید 3.3 باشه! دسته بالا می گیرم برات) یعنی سود 500 تومانی باید داشته باشه....
                  خوب یعنی سودخالص شرکت باید بشه 4800 میلیاردی داشته باشه...... با فرض اینکه روی هر ماشین بتواند 500 هزار تومان سود خالص بگیرد (می دانیم که این سود خیلی رویایی است و با این قیمت ها ضرر نده شانس آوردیم) می بایست سالی 9.6 میلیون ماشین بفروشه!!!!!
                  سرانه خودرو در جهان برای هر 1000 نفر 165 خودرو می باشد (مالایران 145 خودرو برای هر 1000 نفر است)
                  یعنی فرض کن هیچ خودرویی وارد نشود و ما به کشورهای پیشرفته برسیم و هیچ خودرویی در ایران وجود نداشته باشه و فقط ایران خودرو تولید کند! کل خودرو مورد نیاز کشور 11.55 میلیون است! یعنی فقط تولید 15 ماه ایران خودرو رویاهای شما!!
                  با 6 ماه دیگش کل عراق را تامین می کنید!!!!!
                  سایپا هم 2 سال تولید کنه کل افریقا ترافیک می شه.....
                  بگزریم که کل تولید امسال ایران خودرو به 300 هزار دستگاه نمیرسه و اگه بخوایم 9.6 میلیون ماشین در یک سال تولید کنه باید یه کارخانه با ظرفیت حدود 15 برابری ایران خودرو با ظرفیت فول داشته باشیم!!!!!! 15 برابر!!!!
                  بسه دیگه از این توهمات بگذرم.....

ولی شبندر چی؟

حالا شبندر
                  سود سال بعدش بین 450 تا 740 توما می باشد....
                  سود امسالش فقط 350 تومان هست....
                  در مقابل هر فروشنده یه خریدار است .. من جای شما بودم نیمه پر لیوان نگاه می کردم نه فروشنده هایی که یا با دروغ های شما و امسال شما دست به فروش می زنند یا خسته شدند و یا به هر دلیلی می فروشند و همشون هم حقیقی هستند....
                  اون روی داستان حقوقی هایی هستن که از سهم جا مونده بودند و این 3 ماهه تا توانستند خریدند و دارند می خرن (قیمت را هم انها کنترل می کنند .... چرا؟ چون مفت بخرن!)

شبندر با پی به ایی 5 صف فروش و ایران خودرو با پی به ایی 3000 صف خرید

یه جمله بگ برای این حرفت: 90% آدم هایی که در بورس هستند "تعدادی نه سرمایه ای" ضرر می دهند! چون تخصص ندارند !
                  بعد هم شبندر صفی نداره... شما هم مثل امریکایی ها آمال و آرزوهات را بین می کنی!!!! خودرو با پی بر ای 3000 صف خرید!!! شما تو کدام بورس فعالی!!! به ما هم بگو !! چون تو تابلو بورس ما همچین خبرهایی نیست!!! خودرو صف فروشه با 3019 واحد پی بر ای پایین تر!!!!

عجاب آدمی هستی تو!!! تشویق کردی مردم خودرو بخرن! گفتی آخر سال می شه 1000 تومان بعد 350 تومان اناختی بهشون در رفتی!!! وای بر تو چقدر زرنگی......
                  نتیجه می گیرم می خوای شبندر بشه 1400 تومان همه پولت رو شبندر بخری!!!
                  حالا فهمیدم چرا اینجایی!!! نقد کمین کردی شیتون.....

بابا فهمیدیم می خوای بزنی تو سر سهم تا 1400 تا خرخره پر کنی ... دیگه نیازی نیست این جوری حرص بزنی و پا بکوبی....
                  با مقایست هم موافق نیستم به نظر بیشتر شبیه مقایسه یه کارخونه تولید پراید با بزرگترین پالایشگاه خلیج فارس است...
                  شما می تونی پولت رو بدی الوچه بخری مگه ما چیزی گفتیم.. چرا گریه می کین.....
                  این جمله آخرت را نفهمیدم.... نفت خام نفروشیم رو فهمیدم ولی نفهمیدم نفت رو چی کار کنیم... اگه پالایشش نکنیم؟!
                  اجب نکنه یه تکنولوژی اومده که دیگه نیازی به پالایش نیست!! مثلا ماشین ها و هواپیما ها نفت می سوزونم جای بنزین و سوخت جت!!! کارخانه سیمان نفت می سوزونه جای مازوت..... کارخانه های روغن جای لوبکات نفت می گیرن ... پتروشیمی ها و ......
                  یعنی همی چی نفتی مد شه!!! مثل چراغ نفتی های قدیم....!! چقدر خوب می شه نه..... داستام بنزین 2800 تومانی حل می شه دولت نفت به مردم 95% قیمت فوب می فروشه همه هم خوشحال می شن.... راستی یادمه قبلا گفتی نفت هم قرار بشه 20$.... شد نور الا نور یه بشکه نفت می خریم 20$ با دلار مبادله ایی میشه 49 هزار تومان... چه جالب به اندازه یه ماه یارانه است.... پولدار شدیم... بعدیه سال می ریم هی شمال و میایم.......

اینه وضعیتش

راستی بعد نیست بعضی وقت ها که در این تاپیک میای پست بچه ها را بخونی......
                  95% قیمت فوب به معنیع 5% تخفیف نیست عزیزم.....
                  هرچه که یه درصدی ازش کم مشه که تخفیف نیست... بد نیست آدم چیزی که نمی دونه بپرسه......
                  اول فوب یعنی چی؟
                  فوب یعنی آزاد روی ارشه.... خوب نفت که خودش نمیره روی ارشه!!! من قبلا باهاش حرف زدم نرفت!!
                  یکی باید اول نفت را ببره تا اسکله یعنی لب دریا... بعد نفت بارگیری بکنه..... و از این کارای کثیف که شما دوست نداری بهش فکر کنی... سرت را درد نیارم هزینه داره دیگه... می گن البت من نمی گم ها دولت می گه 5% قیمت نفت هزینشه......
                  ولی نفتی که می ره تو پالایشگاه به قول خودت با لوله پارست .... این ور میریزن اون ور در میاد ... مثل لوله شیلنگ اب..... هزینه نداره!!!
                  می گن دول گفته پول زور و اضافه نمی گیرم از پالایشی ها..... همون 95% بدن!!!! می بینی دولت چی کار می کنه!!!!
                  راستی مگه حاشیه سود شبندر نگفتی 9% خالصش هست..... من هرچی فکر می کنم اون 4% دیگه نمی فهمم از چیه؟! مگه نمی گی کل سودشون از تخفیف 5% است.... نکنه 4% ارزش افزوده به خاطر تولید فرآورده ها باشه.... نه بعید می دونم....
                  بگزریم به قول تو اینم شد صنعت یه لولش از این ور هرچی میریزی یه چیزی از اونور میاد بیرون!!!!
                  خود دولت میریزه خودشم ور می داره همشو!!!! فکر کنم مریضه!!! این وسطم یه 5% + 4% که تا حالا و از این به بعد 5%+ 4% + 5% دیگه از چیزایی که میاد بیرون را می که به سهامداران.... فکر کنم دولت قاطی کرده!!!!!!
                  15% سود خالص از فروش..... اونم در این شرایط ... چه کاریه این پول را بده سهام خودرو بخره بعد سال دیگه با پی بر ای 300000 هزار می فروشیم می ریم کل دنیا را یجا می خریم بعد کل آمریکایی ها را از امریکا می ندازیم بیرون.....
                  شما حیف شدی با این استعداد... کاش تو دولت قبل مشاور اقتصادی می شدی ..... اگر شده بودی الآن دوبرابر این 8 ساله پیشرفت اقتصادی پیدا می کردیم......!!!

ماهی بیش از 10.000 تومان
                  وقتی دولت کسر بودجه داره

نشد دیگه!!! قرار نبود مال و اموال و درامد ما را بشماری!!!!
                  نکنه تو هم شیطون جزو دارایی هستی...... این جوری که تو دارایی مارا حساب کردی ترسیدم فردا بجرم سرمایه داری بگیرنمون و یا مالایت بیاد دم خونه 10000 میلیارد...ما هم شدیم تریپ بابک خودمون!... احساس کردم یه آن استخفراله خون مردم داریم توشیشه می کنیم و شدیم پادشاه..... پس همینه می گن شاه بندر... ما هم شدیم خونه واده سلطنتی....
                  علتش که.... فکر کنم دستمون درازه به دست ما می رسه ... تو کوچولویی دستت به این پول نمی رسه!!
                  پناه بر خدا اول گیر دادی به شبندرامون از فردا فکر کنم به خونه و ویلا و .... چیزایه دیگمونم یر بدی..... همشو می خوای بگیری بین همه تقسیم کنی...... اهان مثل شوروی سابق... نکنه کمنیست هستی شما!!!!
                  کاملا درک کردم الآن شما بلیق می کنی که کسی دست به شبندر نزنه نشه مثل اون چند هزار نفری که خون یه ملت و کردن تو شیشه... به فکر اون دنیای مایی و می گی این پول ها و مال دنیا ارزش نداره!!!1
                  خوب عزیزم این را از اول بگو......

معنی رانت را فهمیدم!! هی می گم چرا این همه دزدی می شه هیچ کس و نمی گیرن!!1 من فکر می کردم اون رانت!!! 3000 میلیارد و ....
                  حالا فهمیدم اگه سود حلال کنی رانت حساب می شه!!! اگه ضرر بدی ادم خوبی هست!!
                  نمی دونستم سهامدار پالایشگاه بودن رانت بزرگه..... سود کردن جرمه! اخه! سرمایه گذاری بده!
                  حتما باید سهامدار شرکت زیان ده باشیم تا روز بروز دارایمون با ضرر شرکت کم شه مه رانت نباشه و شما راضی باشی!!!!!

آره بخدا!! نفت قراره بشه 20$ ..... قبلا گفتی..... یه سوال دارم می دونی هزینه تولید نفت برای کشورهایی مختلف چقدر است...
                  اگه نفت بشه 20$ بودجه چی می شه.. ... پالایشگاه ولش کن!!!!! آهان فهمیدم بودجه را جای نفت با دلار مبادله ای و صادرات خودرو می بندیم... خوب خدا را شکر مشکل بودجه حل شد......
                  دلارم که اصلا هر سال با تورم بالا نمی ره!!!! دیگه ثابت موند تا 10 سال دیگه...!!!! تورم سال 30% فقط برای قیمت فروش خودرو هست ....!!!!! تا قیام قیامت قراره رو 2850 تومان تک نرخی شه!!!!

ماند از خیلی صحبتهایی که قبلا" شده و تکرار مکررات است

خودتون فکر کنید

جدا بماند...... بعد یه سوال کدام پرتفوی!!!! تو که نقد نقد هستی!!!!
                  نظرت که یه دونه باشه..... بعد می رن واسه مردم جوک درست می کنن.... یه سر بین تو این تاپیک ببینن توپولی په می کنه.....
                  با این جمله خودت تمومش می کنم.....
                  می دونم داری خیانت می کنی ولی تشکر می کنم که ما رو احمق فرض نکردی!!!!
                  صبر کن ببینم؟!
                  نکنه فرض کردی...........؟!!

نظر

• remi213
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 219

كدخبر: 116804
                    تاريخ انتشار: 17 بهمن 1392 - 07:30
                    نسخه چاپي
                    ارسال به دوستان

هر 6 روز يک تخلف در دولت دهم (+ جزييات تخلفات)
                    دولت دهم در سال 91 به طور ميانگين هر شش روز يک بار تخلف کرده است. بر اساس گزارش تفريغ بودجه که اخيرا مجلس منتشر کرده بود، دولت دهم حداقل 60 اقدام خلاف قانون بودجه سال 91 انجام داده است. تخلف سه هزار ميليارد توماني در بخش سهام عدالت و حدود هفت هزار ميليارد توماني در بخش پرداخت يارانه‌ها تنها بخشي از اين تخلفات است. بالاترين رقم اين تخلفات هم مربوط به تاييد نشدن پرداخت‌ 53 ميليارد دلار درآمد نفت و گاز توسط شرکت ملي نفت به حساب‌هاي خزانه‌داري تا زمان تحرير گزارش مجلس است. روزنامه فرهيختگان در گزارش اقتصادي روز چهارشنبه خود نوشت؛ بر اين اساس از آن 60 تخلف دولت سابق در سال گذشته 22 تخلف مربوط به بخش‌هاي انرژي و درآمدهاي نفتي، 12 تخلف در بخش خصوصي‌سازي، هشت تخلف مربوط به بخش پولي و بانکي، چهار تخلف مربوط به هدفمندي يارانه‌ها، چهار تخلف در بخش کشاورزي و 10 تخلف هم در ديگر بخش‌ها بوده است.آن‌طور که بررسي از دخل و خرج بودجه 566 هزار ميليارد توماني دولت دهم در سال 91 نشان مي‌دهد در سال گذشته با وجود تخلفاتي براي پرداخت يارانه‌ها اما 10 درصد خالص کل وجوه حاصل از اجراي قانون هدفمندکردن يارانه‎ها معادل شش هزار ميليارد تومان به بخش سلامت (بر اساس بند 45 گزارش تفريغ بودجه سال 91) اختصاص پيدا نکرده است.اين در حالي است که 7/ 6 هزار ميليارد تومان بيشتر از سهم هدفمندسازي يارانه‌ها به آن اختصاص داده شده است. بي‌توجهي به حمايت‌هاي اجتماعي را در اختصاص ندادن دو‌ هزار ميليارد تومان به صندوق بيمه بيکاري و حمايت از بيکاران متقاضي کار نيز مي‌توان در گزارش عملکرد بودجه سال گذشته مشاهده کرد. اين در حالي است که سه هزار ميليارد تومان بابت پرداخت سود سهام به مشمولان طرح سهام عدالت، انجام هزينه‌هاي مربوط به شناسايي مشمولان طرح توزيع سهام عدالت و پرداخت مبالغي به شرکت‌هاي تعاوني سهام عدالت شهرستاني و استاني در حالي به صورت غيرقانوني پرداخت شده که بايد اين پول به خزانه واريز مي‌شد.اما در کنار اين‌ها، جبران کسري بودجه دولت از منابع بانک مرکزي نيز بخشي ديگر از مسائل مطرح در گزارش تفريغ بودجه سال 91 است. در اين مورد در گزارش تفريغ بودجه سال گذشته به پرداخت 1/1 ميليارد دلار از صورت‌حساب‌هاي فروش نفت خام و ميعانات گازي علي‌رغم عدم وصول، از محل منابع داخلي بانک مرکزي تحت عنوان وصولي سال 1391 و به عبارتي تأمين کسري بودجه سال 1391 از منابع بانک مرکزي اشاره شده است. وصول نشدن درآمد يک ميليارد دلار فروش نفت خام از شرکت ISO (International Safe Oil) ، پرداخت نشدن بدهي 7/ 3 هزار ميليارد توماني شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران در وجه خزانه‌داري، واريز غيرقانوني 1/ 3 ميليارد يورو از درآمدهاي گازي به ترکيه و پرداخت‌ غيرقانوني 4/ 7 ميليارد دلار توسط شرکت نيکو از محل سپرده‌گذاري‌هاي ارزي خارج از کشور جهت تأمين منابع طرح‌هاي بالادستي نفت و گاز نيز از ديگر تخلفات ميلياردي در بودجه سال قبل است.

حال جزئيات اين تخلفات در ادامه ذکر مي‌شود:

تخلفات مربوط به بخش‌هاي انرژي و درآمدهاي نفتي

* پرداخت غيرقانوني يک ميليارد دلار به شرکت ملي نفت در بخش بازپرداخت‌هاي بيع‌متقابل
                    * در نظر گرفتن غيرقانوني 3/ 7 هزار ميليارد تومان از درآمدهاي نفتي به شرکت ملي نفت ايران
                    * عدم رعايت تخفيف به واحدهاي پتروشيمي مبني بر محاسبه نکردن هزينه انتقال خوراک آنها
                    * تاييد نشدن تسويه‌حساب‌هاي شرکت ملي نفت بابت توليد نفت و گاز از طريق شرکت‌هاي تابعه تا زمان تحرير گزارش مجلس
                    * پرداخت غيرقانوني 29 ميليون دلار از درآمدهاي وصولي نفت به پيمانکاران طرف قرارداد طرح جامع مالياتي توسط بانک مرکزي
                    * تحويل نفت خام و ميعانات گازي به شرکت‌هاي پالايشي با نرخ 1226 تومان براي هر دلار، در حالي که بايد با نرخ دلار مبادله‌اي حساب مي‌شد.
                    * پرداخت 1/1 ميليارد دلار از صورت‌حساب‌هاي فروش نفت خام و ميعانات گازي علي‌رغم عدم وصول، از محل منابع داخلي بانک مرکزي تحت عنوان وصولي سال 1391.
                    * تاييد نشدن پرداخت‌ 53 ميليارد دلار درآمد نفت و گاز توسط شرکت ملي نفت به حساب‌هاي خزانه‌داري تا زمان تحرير گزارش مجلس
                    * وصول نشدن درآمد يک ميليارد دلار فروش نفت خام از شرکت (ISO - International Safe Oil).
                    * فروختن 35 ميليارد دلار ارز حاصل از صادرات نفت با نرخ 1226 توماني دلار و واريز آن به عنوان بخشي از منابع عمومي دولت جهت تأمين برخي رديف‌هاي درآمدي دولت.
                    * پرداخت نشدن سهم 1/ 3 هزار ميليارد توماني سازمان امور مالياتي از درآمدهاي نفتي.
                    * پرداخت با تاخير وجوه وصولي از محل صادرات نفت خام توسط شرکت بازرگاني نفتيران اينترتريد (نيکو) به حساب‌هاي بانک مرکزي پرداخت نشدن بدهي 7/ 3 هزار ميليارد توماني شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران در وجه خزانه‌داري.
                    * پرداخت غيرقانوني 741 ميليارد تومان درآمد فروش ميعانات گازي به مجتمع‌هاي پتروشيمي به سازمان هدفمندسازي يارانه‌ها.
                    * واريز غيرقانوني 1/ 3 ميليارد يورو از درآمدهاي گازي به ترکيه به شماره حساب 947-1940-710 مربوط به سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز شرکت ملي گاز ايران (يورويي).
                    * سرمايه‌گذاري کمتر از سقف تعيين‌شده شرکت ملي نفت ايران در طرح‌هاي نفت و گاز.
                    * به حساب خزانه واريز نشدن 5/ 8 ميليارد تومان از منابع حاصل از فروش انرژي برق آبي نيروگاه‌ها در شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران مصرف 8/ 1 هزار ميليارد تومان توسط شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران بدون واريز به حساب خزانه‌داري.
                    * پرداخت‌ غيرقانوني 4/ 7 ميليارد دلار توسط شرکت نيکو از محل سپرده‌گذاري‌هاي ارزي خارج از کشور جهت تأمين منابع طرح‌هاي بالادستي نفت و گاز.
                    * مصرف غيرقانوني 5/ 2 ميليارد تومان توسط شرکت گاز استان سيستان و بلوچستان براي احداث و تجهيز ساختمان‌هاي اداري
                    * عدم واريز ماليات بر ارزش افزوده و عوارض دريافتي از مصرف‌کنندگان پنج فراورده اصلي و سوخت هوايي به ميزان 2/ 4 هزار ميليارد تومان توسط شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران به خزانه‌داري کل کشور.
                    * سرمايه‌گذاري غيرقانوني سازمان توسعه برق ايران در پروژه‌هايي غير از نيروگاه‌هاي حرارتي و شبکه انتقال برق.

تخلفات بخش پولي و بانکي

* پرداخت غيرقانوني 5/ 3 هزار ميليارد تومان تسهيلات در سال 1392 پس از انقضاء مهلت قانون سه‌دوازدهم توسط بانک‌هاي عامل با مجوز صندوق توسعه ملي.
                    * عدم سپرده‌گذاري 5/ 3 ‌ميليارد دلاري بانک مرکزي نزد بانک‌هاي تخصصي براي تأمين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي بخش غيردولتي.
                    * عدم پرداخت 18 ميليارد تومان به مددجويان تحت پوشش سازمان بهزيستي توسط بانک ملت.
                    * ارائه نشدن گزارش جدول موجودي و گردش وجوه سال 1391 صندوق توسعه ملي همراه لايحه بودجه سال 1392.
                    * پرداخت 488 ميليارد تومان تسهيلات غيرقانوني توسط بانک کشاورزي به جاي واريز به خزانه.
                    * عدم رعايت گشايش اعتبار اسنادي (LC) مواد اوليه و کالاهاي سرمايه‌اي واسطه‌اي به ميزان 10 ‌درصد به صورت نقد و مابقي پس از تحويل اسناد.
                    * عدم واريز 105 ميليارد تومان از اوراق مشارکت فروش‌رفته شرکت مادرتخصصي ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌و‌نقل توسط بانک سپه به حساب شرکت مذکور.
                    * عدم سپرده‌گذاري پنج درصد مبلغ اوراق مشارکت فروش رفته در حساب کوتاه‌مدت توسط بانک‌هاي عامل.

تخلفات مربوط به هدفمندي يارانه‌ها

* عدم اختصاص 10 درصد خالص کل وجوه حاصل از اجراي قانون هدفمندکردن يارانه‎ها معادل شش هزار ميليارد تومان به بخش سلامت.
                    * پرداخت غيرقانوني 772 ميليارد تومان براي اجراي هدفمندي از محل فروش ميعانات گازي تحويلي به مجتمع‌هاي پتروشيمي و محل برگشت اضافه واريزي عوارض و ماليات مربوط به وزارت کشور.
                    * واريز 751 ميليارد تومان توسط خزانه‌داري کل کشور از سهم شرکت ملي نفت ايران به حساب هدفمندسازي يارانه‌ها.
                    * پرداخت غيرقانوني 7/ 6 هزار ميليارد تومان بيشتر از سهم هدفمندسازي يارانه‌ها به آن

تخلفات در بخش کشاورزي

* عدم وصول 619 ميليون تومان سهم اتحاديه‌ها و تعاوني‌هاي فرش با وجود واگذاري اين ميزان به اتحاديه‌ مرکزي توليد فرش دستباف روستايي.
                    * عدم دريافت سهم 15 درصدي بهره‌برداران در تأمين هزينه‌هاي عمليات توسط سازمان‌هاي جهادکشاورزي استان و جنوب استان کرمان.
                    * عدم تعيين سهم بانک‌هاي عامل توسط بانک مرکزي جهت پرداخت تسهيلات خريد گندم داخلي.
                    * عدم اقدام جهت عرضه حق بهره‌برداري معادن

تخلفات در خصوصي‌سازي

* عدم عرضه سهام يا انتقال مديريت 281 بنگاه.
                    * تاييد نشدن واگذاري‌هاي انجام‌شده بابت ديون وزارت نيرو توسط وزير امور اقتصادي و دارايي.
                    * ارسال اوراق سهام دولتي 17 شرکت مشمول واگذاري بعد از مهلت مقرر و عدم تحويل اصل اوراق سهام دولتي در 72 شرکت.
                    * ارسال اوراق سهام دولتي وثيقه مديران در 39 شرکت بعد از مهلت مقرر و عدم ارائه اوراق سهام دولتي وثيقه مديران در 116 شرکت.
                    * اعلام نشدن اسامي هشت شرکت کنترلي واگذارشده به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
                    * اجاره دادن دارايي‌هاي 11 شرکت بدون مجوز از سازمان خصوصي‌سازي.
                    * ترهين و توثيق دارايي‌هاي چهار شرکت بدون مجوز از سازمان خصوصي‌سازي.
                    * فروش دارايي‌هاي پنج شرکت بدون اخذ مجوز از سازمان خصوصي‌سازي.
                    * تغييرات سرمايه شرکت توليد پمپ‌هاي بزرگ و توربين آبي بدون اخذ مجوز از سازمان خصوصي‌سازي.
                    * اخذ بيش از 277 ميليارد تومان تسهيلات بدون مجوز از سازمان خصوصي‌سازي براي هشت شرکت.
                    * عدم وصول سود سهام 43 شرکت دولت توسط وزير اقتصاد.
                    * پرداخت غيرقانوني سه هزار ميليارد تومان سود سهام عدالت.

ساير تخلفات

* پرداخت غيرقانوني 50 ميليون تومان بابت پرداخت اضافه‌کار به کارکنان قراردادي توسط اداره کل ثبت احوال استان تهران.
                    * پرداخت غيرقانوني 628 ميليون تومان بابت پرداخت اضافه‌کار به کارکنان توسط اداره کل راه و شهرسازي استان تهران.
                    * خرج غيرقانوني 295 ميليارد تومان از وجوه اوراق مشارکت فروش‌رفته سال 1391 در طرح‌هاي غيرانتفاعي توسط شرکت مادرتخصصي ساخت و توسعه زيربناهاي حمل‌و‌نقل.
                    * عدم پرداخت حقوق و مزاياي کارکنان قراردادي دانشگاه‌هاي غير علوم پزشکي و همچنين بخشي از کارکنان قراردادي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي.
                    * افزايش غيرقانوني بهاء آب.
                    * عدم اختصاص دو‌ هزار ميليارد تومان به صندوق بيمه بيکاري و حمايت از بيکاران متقاضي کار.
                    * عدم اقدام حقوقي وزارت بهداشت براي جلوگيري از تبليغات کالاها و خدمات آسيب‌رسان در رسانه ملي.
                    * عدم اقدام صندوق تامين اجتماعي براي پرداخت مستمري به همسر و فرزندان بيمه‌شده متوفي که زير 10 سال سابقه دارند.
                    * عدم پرداخت 522 ميليون تومان از محل وصول عوارض ورود و صدور کالاها و خدمات به خزانه توسط سازمان منطقه آزاد اروند.
                    * عدم توزيع 15 ميليارد تومان براي موضوع گسترش فرهنگ عفاف و حجاب.

" نكته: يعني از نيمه دوم پارسال قيمت خريد نفت و فروش محصولات مي بايست با دلار مبادله اي محاسبه مي شد.....

يعني باز هم حق ما سهامداران را شركت پخش و پالايش دزديده و صدايش در نيامده است....!!!!

دوستان بايد اقدام لازم صورت گيرد .....

اين اختلاف كم نيست....!! محاسبه نكردم هنوز ولي فكر مي كنم حدود بين 70 تا 100 تومان به ازاي هر سهم باشد كه از پارسال طلب كار مي شويم (سهم صندوق و باقي مسائل هم از پارسال هست كه بماند)...!! (حدودي عرض كردم) ...

مجلس اعلام كرده تخلف است ... حال كه تخلف اعلام شده پس چرا خبري از بازگشت پول ما نيست؟!!!!!!"

لطفا دوستان هم از شركت و هم از كانال هاي ديگر پيگير باشند.........

نكته: يادم هست قبلا يك بار آقاي عليزاده در اين باره مطلب زده بودند.....
                    تقاضا دارم اگر به تاپيك سر مي زند در اين باره توضيحات من را كا مل كنند....

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

امروز شاهد دو خبر مثبت از سوي مجلس براي پالايشي ها بوديم اولين خبر اعلام معافيت واريز سهم صندوق توسعه ملي براي برخي از شركتهاي پالايشي و خبر دوم ارائه تخفيف ۵ درصدي ديگر براي پالايشگاه هايي كه داراي طرح توسعه ميباشند اين دو خبر مثبت ميتواند باعث روند صعودي خوبي در صورت برگشت بازار در نمادهاي پالايشي شود . البته در بازار بايد كمي محافظه كارانه حركت كرد اما به نظر گروه پالايش نمي تواند در بازار خيلي منفي شود چرا كه سود سال 93 انها كاهشي نيست .
                      امروز شبندر كه به دليل حجم بالاي فروش صادراتي خود در ليست پالايشگاه هاي معاف از واريز سهم صندوق توسعه ملي قرار گرفته و سود سال اينده اش ميتواند جهش خوبي را تجربه نمايد با عرضه هاي كمتري در اواخر وقت همراه شد شنيده ميشود سود ۲۸۰ توماني را ميتوان براي سال اينده اين سهم پالايشي انتظار داشت مضافا اينكه احتمال ارائه تخفيف ۵ درصدي براي خوراك اين شركت به دليل داشتن طرح بنزين سازي نيز بعيد نميباشد به نظر ميرسد شبندر يكي از بهترين گزينه ها در بازار منفي فعلي باشد

منبع
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.
                      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• ebi_atish
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 65

قسمتی از صحبتهای دیشب رئیس جمهور :

نظر

• alibox
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 53

با سلام........
                          دوستان همونطوري که قبلا هم گفتم لطفا سعي کنيد بيشتر از اينکه به اخبارها توجه کنيم به واقعيات توجه کنيم....!!!
                          چند روزي هست که در اکثر تايپکها فقط و فقط بهترين خبر شده ورود هيئت اقتصادي فرانسه به تهران..........!!!!!!
                          ماشا الله با خبر بالا هم صف خريد تشکيل شده تو اين چند روز اخير هم صف فروش.....!!!!

اما بازم اين هشدار رو به عزيزان،و حتي عزيزان شبندري خوبم که منم يکي از اونا هستم ميدم که فعلا در مورد مشارکت شرکتهاي نفت و گاز و ...... زوده که حرفي زده بشه تا حداقل شهريور سال آينده که خيلي از مسائل روشنتر بشه! قبلا هم گفتم تا با ايران به يه توافق کلي نرسن حتي يه کيلو شلغم هم بهمون نميدن چون ايندفعه ديگه خوب فهميدن که ممکنه همه چيز يه شبه پودر بشه بره هوا....!!!

اينم جديدترين خبر......!!!!

جان کري، وزير خارجه آمريکا روز چهارشنبه 16 بهمن در مصاحبه با "سي ان ان" به لائورنت فابيوس، همتاي فرانسوي در خصوص تصميم دولت فرانسه براي برقراري روابط تجاري با ايران هشدار داد. به گزارش خبرگزاري تسنيم به نقل از پايگاه خبري اسپانيايي زبان«المنار»؛کري در اين مصاحبه اعلام کرده است که در صورتي اين کشور اروپايي با ايران وارد مذاکرات براي برقراري روابط تجاري شود با تحريم هاي آمريکا مواجه خواهد شد
                          وزير خارجه آمريکا در پاسخ به سوال ها در خصوص سفر هيئت هاي تجاري و بازرگاني فرانسه به ايران گفت: ممکن است فرانسوي‌ها تجار و بازرگاناني را به ايران بفرستند، اما نمي‌توانند تحريم‌ها را نقض کنند. اگر اين کار را بکنند خود تحريم مي‌شوند، و اين را مي‌دانند. آنها را متوجه اين موضوع کرده‌ايم. وي در ادامه افزود: ايران نيز مي داند که برداشته شدن تحريم ها موقتي خواهد بود و راه تجارت با ايران هنوز گشوده نشده است.
                          اميدوارم دوستان فکر نکنيد دارم فاز منفي ميدم چون اگه خدايي نکرده به نيجه دلخواه نرسه اونوقته که اين حقيقي عزيز باز ميره تو صف فروش.....!!!! اونوقته که ميشيم آش نخورده و دهن سوخته......!!!

پس لطفا جوري جو سايت رو نبريم جلو که با وجود شرکتهاي فرانسوي و آمريکايي و ..... شبندر قراره بترکونه......!!!(هر چند که اگر اين اتفاق بيوفته قطعا اينجوري ميشه....!)
                          خدارو شکر شبندر همين الان هم به اندازه کافي سود سازي و طرح توسعه داره....!!!
                          ممنون ازهمتون

نظر

• remi213
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 219

يه نصيحت دوستانه:

بازار رونق و ركود گذراست ..... تا بوده همين بوده.... بازار خوب يا بازار بد مي آيند و مي روند.... و اين چرخه هي تكرار مي شود...

اگر به بنيان و واقعيت صنايع، شركت ها توجه فرماييد..... دچار مشكل نخواهيد شد....

هيچ گاه سمت سفته بازي و يكشبه پول دار شدن نرويد..... سهامداري كنيد...

شما سرمايه گذاريد، سهامداريد... بلند مدت فكر كنيد با سود معقول اقتصادي....

پول شما باعث ايجاد شغل، توليد واقعي، پژوهش، رشد اقتصادي كشور، ايجاد طرح هاي جديد در صنايع مورد نياز جامعه و خيلي مسائل ديگر مي شود....

احساس كنيد شركتي كه در آن سرمايه گذاري مي كنيد مال شماست...

واقعيت هم همين هست شركت مال شماست... شما سهامدار شركت هستيد....

پس به سود شركت قناعت كنيد... نه سود سفته بازي......

نظر

• alibox
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 53

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                              امروز شاهد دو خبر مثبت از سوي مجلس براي پالايشي ها بوديم اولين خبر اعلام معافيت واريز سهم صندوق توسعه ملي براي برخي از شركتهاي پالايشي و خبر دوم ارائه تخفيف ۵ درصدي ديگر براي پالايشگاه هايي كه داراي طرح توسعه ميباشند اين دو خبر مثبت ميتواند باعث روند صعودي خوبي در صورت برگشت بازار در نمادهاي پالايشي شود . البته در بازار بايد كمي محافظه كارانه حركت كرد اما به نظر گروه پالايش نمي تواند در بازار خيلي منفي شود چرا كه سود سال 93 انها كاهشي نيست .
                              امروز شبندر كه به دليل حجم بالاي فروش صادراتي خود در ليست پالايشگاه هاي معاف از واريز سهم صندوق توسعه ملي قرار گرفته و سود سال اينده اش ميتواند جهش خوبي را تجربه نمايد با عرضه هاي كمتري در اواخر وقت همراه شد شنيده ميشود سود ۲۸۰ توماني را ميتوان براي سال اينده اين سهم پالايشي انتظار داشت مضافا اينكه احتمال ارائه تخفيف ۵ درصدي براي خوراك اين شركت به دليل داشتن طرح بنزين سازي نيز بعيد نميباشد به نظر ميرسد شبندر يكي از بهترين گزينه ها در بازار منفي فعلي باشد

منبع
                              دوست عزیز اکثر حرفای بالا درست فقط اینکه سود 280 تومنی خیلی خیلی کمه....!!! 280 تومن رو امسال براحتی میتونه بسازه....! سال دیگه قطعا بیشتره.... شاید حدودای 450 تا 500 تومن...!

نظر

• Sushiant
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 1391

در اصل توسط remi213 پست شده است View Post
                                يه نصيحت دوستانه:

بازار رونق و ركود گذراست ..... تا بوده همين بوده.... بازار خوب يا بازار بد مي آيند و مي روند.... و اين چرخه هي تكرار مي شود...

اگر به بنيان و واقعيت صنايع، شركت ها توجه فرماييد..... دچار مشكل نخواهيد شد....

هيچ گاه سمت سفته بازي و يكشبه پول دار شدن نرويد..... سهامداري كنيد...

شما سرمايه گذاريد، سهامداريد... بلند مدت فكر كنيد با سود معقول اقتصادي....

پول شما باعث ايجاد شغل، توليد واقعي، پژوهش، رشد اقتصادي كشور، ايجاد طرح هاي جديد در صنايع مورد نياز جامعه و خيلي مسائل ديگر مي شود....

احساس كنيد شركتي كه در آن سرمايه گذاري مي كنيد مال شماست...

واقعيت هم همين هست شركت مال شماست... شما سهامدار شركت هستيد....

پس به سود شركت قناعت كنيد... نه سود سفته بازي......
                                جانا سخن از زبان ما میگویی.............
                                هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

در حال کار...
                                X