پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postگند کاری بعدی و البته دستکاری بعدی مشخص شد . سود 20 تومانی سال بعد
سود 250 رسید به 20 تومان !!! دیگه دزدی به چی میگن
بنظر میاد رو محدوده قیمت بازگشایی قبل باز بشه و حالا یا دوباره سفته بازی بالا میارن یا ...........
در کل افت چندانی نمیکنه
حداکثر افت بنظرم 420 - 460 روز بازگشایی هست
حدود 500 - 700 واحد شبندر تاثیر منفی داره
شپنا هم احتمالا حدود 10 % مثبت باز میشه و 300 واحدی رو شاخص تاثیر مثبت میذاره
شبریز هم که باز هست و هیچی
در کل افت شاخص از بازگشایی گروه پالایشگاه حدود 400 واحد هست
کمتر کسی فکرش را میکرد شبندر بعد از بازگشایی 8 میل صف بشه !!!!
یا شترانی که 14 میل رو قیمت 949 صف فروش بود را از قیمت 900 تا 1050 بخرن !!!
واقعا در این بازار سهام هایی دارن سود میرسونن که کمتر کسی فکرش را میکنه . مثلا همین هرمز
دیروز حرف از 50% ریزش و افت 3000 واحد ریزش شاخص میکردن /:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postجناب اکبری من از تو واچینگ این گروه را حذف کردم، استرسی که در سال گذشته تا الان داد حتی اگر سود هم می کرد نمی ارزید.
پالایشگاه مال دولته، ریسک بزرگیه کسی واردش بشه + استرس فراوان.
قبلا هم گفتم : پالایشگاهها چه خصوصی و چه دولتی زمین و تجهیزات و تولیداتش و همه چیزش ماس واس ماست(دولت)/:.winksmiley02.:/
بهترین کار را انجام دادید به استرسش نمی ارزه
حالا در پیش بینی سود شبریز اعلام شده ممکنه سود سال 94 با تغییراتی از طرف شرکت ملی پخش همراه باشه مثلا سود 32 تومان می خواهد با بالا رفتن قیمت نفت 70 دلاری و احتمالا دیگه بشه دو برابر 65 تومان پس p/e آینده را هم پیشخور کرده این سهم و هم شبندر سود شبندر هم بشه 50 تومان با قیمت 500 تومان یک سال آینده با فرض احتمالكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postپیش بینی دیشب تا حدود زیادی درست بود
کمتر کسی فکرش را میکرد شبندر بعد از بازگشایی 8 میل صف بشه !!!!
یا شترانی که 14 میل رو قیمت 949 صف فروش بود را از قیمت 900 تا 1050 بخرن !!!
واقعا در این بازار سهام هایی دارن سود میرسونن که کمتر کسی فکرش را میکنه . مثلا همین هرمز
دیروز حرف از 50% ریزش و افت 3000 واحد ریزش شاخص میکردن /:.yead.:/
این را هم بگویم که در این بازی چه کسانی ضرر سنگین کرده اند مثل خرید شبندر 700 تومان در چند روز گذشته انداختند و فرار کردند و باز هم دارند همان حرکت را انجام می دهند ولی این بار خیلی فرق می کنه دیگه با سود خارج می شودند و سهم را حسابی خالی می کنند و دیگه بر نمی گردد یعنی انداختن و الفرار حسابی !!!!كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postواقعا در این بازار سهام هایی دارن سود میرسونن که کمتر کسی فکرش را میکنه . مثلا همین هرمز
این را هم بگویم که در این بازی چه کسانی ضرر سنگین کرده اند مثل خرید شبندر 700 تومان در چند روز گذشته انداختند و فرار کردند و باز هم دارند همان حرکت را انجام می دهند ولی این بار خیلی فرق می کنه دیگه با سود خارج می شودند و سهم را حسابی خالی می کنند و دیگه بر نمی گردد یعنی انداختن و الفرار حسابی !!!!
رشد این بار آخرین فرصت خروج هست
من بشخصه انتظار صف خرید را نداشتم .
امروز متوجه شدم صندوق توسعه بازار شپنا خریده . صحبت از 10 میل خرید کردن
نظر
-
شبندر ممکنه فردا و یا پس فردا روز پرچالش ای رو همراه با عرضه صف خرید تجربه کنه .
بنظرم اگه عرضه ای صورت بگیره ،نوسانگیرها دست به ماشه باشند بد نباشه.
560-585تومن مقاومت"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نظر