کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاه بندر مقاومت را شکست ، پیش بسوی 1730....
دوستانی که با پست های من آشنایی دارند می دونند که همیشه من پیشنهاد میدم خیلی معمولی حالا توصیه شدید دارم به خرید نفتی ها شاوان شپنا شبندر دارم .
بو دماغ سوخته میاد :.thumbsupsmileyanim /:.yead.:/ :^o
حاجی اینا تله س! از فردا میریزه برای 1050 و بعدشم برای 700 و بعدشم سهامدارا رو میبرن اردوگاه کار اجباری بدهی های پالایشگاه رو بدن! کاش توصیه های جناب مستطاب توپولی (ره) رو گوش کرده بودیم! /:.negaran.:/
ارزش معاملات بورس به غیر از فرابورس 284 میلیارد تومن و ارزش معاملات شبندر چیزی حدود 57 میلیارد تومن !!!!!!!!!!!!! :O:O
معادل 20 درصد ارزش بورس تهران !!!!!!! <:-P
حالا کی بود میگفت پول داره از این صنعت خارج میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
به قول امضای دوستمون فرزاد علیزاده که بنقل از دکتر شریعتی ست :
گر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
صرفه جويي 57 ميليارد ريال در هزينه هاي پالايشي شركت پالايش نفت بندرعباس
1392/11/28
كاهش انرژي مصرفي براي پالايش هر بشكه نفت خام در شركت پالايش نفت بندرعباس در 10 ماه نخست امسال موجب 57 ميليارد ريال صرفه جويي در هزينه پالايش شد.
به گزارش روابط عمومي شركت پالايش نفت بندرعباس، متوسط انرژي مصرفي براي پالايش هر بشكه نفت خام در 10 ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال با 8/10 درصد كاهش به 53 هزار و 684 كيلوكالري رسيد.
در 10 ماه نخست سال 91 براي پالايش هر بشكه نفت خام 60 هزار و 184 كيلوكالري انرژي شامل سوخت، برق و بخار مصرف شد.
مدير عمليات شركت پالايش نفت بندرعباس گفت: با احتساب قيمت داخلي خريد گاز طبيعي 57 ميليارد ريال و با احتساب قيمت جهاني بيش از 11 ميليون دلار امسال در هزينه پالايش نفت خام در پالايشگاه نفت بندرعباس صرفه جويي شده است.
آقاي رمضانپور افزود: حدود 70 درصد هزينه هاي عملياتي پالايشگاههاي نفت را هزينه هاي انرژي به خود اختصاص مي دهد كه بهينه سازي مصرف انرژي نقش مهمي در كاهش هزينه هاي عملياتي پالايشگاهاي نفت دارد.
وي گفت: پايش مستمر شرايط عملياتي واحدهاي پالايشي، استفاده از روشهاي نوين در برنامه تعميرات روزمره و پيشگيرانه، مديريت توليد و مصرف برق و بخار و استفاده موثر از تجهيزات صرفه جويي انرژي شامل پيش گرمكن هواي كوره ها، كمپرسور تزريق گاز به سوخت و پايش مداوم كوره و بويلرهاي پالايشگاه از مهمترين عوامل كاهش مصرف انرژي در شركت پالايش نفت بندرعباس است. مدير عمليات شركت پالايش نفت بندرعباس با اشاره به استقرار و دريافت گواهينامه نظام مديريت انرژي ISO 50001 در سال 90 در اين شركت به عنوان نخستين پالايشگاه كشور، افزود: هدف اين شركت دستيابي به بهترين استانداردهاي منطقه اي و جهاني مصرف حامل هاي انرژي است.
شركت پالايش نفت بندرعباس با ظرفيت پالايش روزانه 350 هزار بشكه نفت خام و ميعانات گازي سومين پالايشگاه نفت كشور به لحاظ ظرفيت پالايشي است و 19 درصد فرآورده هاي نفتي كشور را توليد مي كند.
گاز مايع، بنزين، نفت و گاز ، سوخت جت، نفت سفيد، نفتاي سنگين صادراتي، گوگرد و نفت كوره از جمله محصولات توليدي در شركت پالايش نفت بندرعباس است.
"شبندر" اولین مقاومت مهم خود در 1460تومان رابا حجم بالا شکسته و روز گذشته به آن پول بک کرد پس می توان انتظار داشت بتدریج با رشدی ملایم تا 1800 تومان رشد کند مقاومتهای مهم بعد 1620 تومان میباشدکه با توجه به اخبار مثبت این سهم میتواند راحت مقاومتهای پیش رو را بشکند.:.thumbsupsmileyanim
نظر